20-DAAGSE RONDREIS NAMIBIE van 21 Mei tot 9 Juni Maximum aantal deelnemers: 15 personen + begeleider.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "20-DAAGSE RONDREIS NAMIBIE van 21 Mei tot 9 Juni 2016. Maximum aantal deelnemers: 15 personen + begeleider."

Transcriptie

1 20-DAAGSE RONDREIS NAMIBIE van 21 Mei tot 9 Juni Maximum aantal deelnemers: 15 personen + begeleider. Namibië, de parel van Afrika, waar 20% van het land reeds beschermd natuur- of wildreservaat of diamantgebied is. Een land met woestijnen, savannes, oerwouden en een van de grootste wildreservaten van de wereld. Met vriendelijke mensen die een bonte samenleving vormen! Datum Programma Za. 21 Mei LICHTERVELDE - FRANKFURT WINDHOEK Rond de middag transfer met trein of autocar vanuit Lichtervelde naar Frankfurt. Vertrek vlucht SW 286 van AIR NAMIBIA om 20h10 naar Windhoek. Zo.22 Mei WINDHOEK KALKRAND/STAMPRIET (260km 4uur rijtijd) Aankomst om 05h30 op de luchthaven van Windhoek Internationaal, verwelkoming door onze plaatselijke correspondent Sense of Africa. We starten met een facultatief ontbijt en vervolgens een kort stadsbezoek aan Windhoek, een koloniale sfeerstad met provinciaal karakter. We vertrekken uit Windhoek in zuidelijke richting via de B1 richting Rehoboth en Kalkrand. We verlaten de B1 voor de C20 richting Stampriet en de uitlopers van de Kalahari Woestijn. Bij aankomst maken we een natuur safari rit in de zandrode Kalahari woestijn. Diner en overnachting in Bagatelle Kalahari Game Lodge (L, D).

2 Ma. 23 Mei STAMPRIET - FISH RIVER CANYON (440km 6.30uur rijtijd) Na het ontbijt vertrekken we richting Keetmanshoop, een 20-tal km vòòr Keetmanshoop, brengen we een bezoek aan Giants Playground en het Quiver Tree Forest (de Aloe dichotoma of de Kokerboom). Deze vreemdsoortige bomen met hun geelwitte stammen in een landschap van donkere rotsformaties zijn een unieke bezienswaardigheid! Lunch onderweg. In de namiddag rijden we verder richting Seeheim en zo tot onze volgende verblijfplaats de Cañon Lodge, op een 25km gelegen van het uitzichtspunt over de Fish River Canyon, de lodge is magnifiek gelegen tussen indrukwekkende granieten rotsblokken en is tevens een ideaal uitgansgpunt voor onvergetelijke wandeltochten. Hier maken we nog een zonsondergang wandeling. Diner en overnachting in de Cañon Lodge (O, L, D). Di. 24 Mei FISH RIVER CANYON Na het ontbijt vertrekt U naar een van de unieke plaatsen in Namibië, de Fish River Canyon. We gaan eerst naar het uitzichtspunt, vanwaar U een fantastisch uitzicht over de tweede grootste canyon ter wereld krijgt en we maken nog wat tijd voor een wandeling. Vervolg tot enkele andere uitzichtspunten. Terugrit naar onze verblijfs lodge voor lunch. Namiddag vrij. Diner en overnachting in Cañon Lodge (O, L, D) Wo. 25 Mei FISH RIVER CANYON AUS (350 of 285km 4uur of 5.30uur rijtijd) Na het ontbijt vertrekken we richting Ai-Ais en vervolgens via de D316/B1/C13 richting Rosh Pinah, langs de overzijde van de canyon, verder tot Aus. Lunch onderweg. Naargelang de weersomstandigheden. Diner en Overnachting in Klein Aus Vista Desert Horse Inn (O, L, D).

3 Do. 26 Mei AUS: UITSTAP LÜDERITZ (250km) Na het ontbijt vertrekken we voor de uitstap naar Lüderitz, dit is een rit doorheen de schijnbaar eindeloze fascinerende landschappen van de Namib woestijn langs het Diamond Sperrgebiet en zo tot de spookstad Kolmanskop. Eens een der rijkste steden van Afrika, doch vandaag terug heroverd door de duinen. Verder tot Lüderitz voor lunch. Lüderitz eens een bloeiende metropolis dankzij de diamanten en zijn visrijke wateren. We rijden er tot Diaz Point en de Grote Bocht. In de terugrit zien we mogelijks de wilde paarden nabij Garub, een 20km ten westen van Aus. Na dit bezoek gaat het terug richting Aus. Diner en overnachting in het Klein Aus Vista Desert Horse Inn (O,L,D). Vr. 27 Mei AUS SESRIEM (325km 5uur rijtijd) Na het ontbijt gaan we via de C13 richting Helmeringhausen en verder richting Namib Naukluft Park tot Sesriem en dit door unieke landschappen. In dit park ontmoeten we wellicht de oryx, bergzebra s, springbokken en struisvogels en dit alles in een prachtige omgeving van natuurlijke bronnen en vijvertjes en een weelderige flora. Lunch onderweg. Diner en overnachting in Le Mirage of gelijkwaardig (O, L, D). Za. 28 Mei SOSSUSVLEI/ SESRIEM Na een vroeg ontbijt vertrekken we voor een begeleide uitstap (4x4- wagens), naar de Sossusvlei, een kleivlakte omgeven door gigantische rode duinen, gemiddeld 300 m. hoog, de hoogste duinen ter wereld. Omdat de duinen het mooist zijn vlak na zonsopgang vertrekken we vroeg in de morgen! We bezoeken ook de Dode Vlei. We keren terug naar het verblijfshotel rond de middag. In de namiddag kan u genieten van een relaxwandeling en een bezoek aan de Sesriem Canyon, een pittoreske kloof. Diner en overnachting in Le Mirage of gelijkwaardig (O, L, D).

4 Zo. 29 Mei SOSSUSVLEI SWAKOPMUND (370km 5.30uur rijtijd) Vandaag verlaten we het Namib Naukluft Park via Solitaire richting Swakopmund. Vanaf Solitaire vervolgen we via de C14 door het prachtige landschap van de Kuiseb Canyon, en vervolgens de desolate vlakte van het Namib Naukluft Park, die we nogmaals dienen te dwarsen, richting Walvis Bay voor lunch! In de namiddag verkenning van Walvisbay voor het observeren van grote kolonies zeevogels in de lagune (o.a. flamingos), vervolgens een korte stadsrondrit. We beëindigen onze rit langs de kustlijn in noordelijke richting naar Swakopmund. Diner en overnachting in het Hansa Hotel of The Delight (O, L, D). Ma. 30 Mei SWAKOPMUND CAPE CROSS (125km 2uur rijtijd) Begeleide halve daguitstap The Moonlandscape. We gaan op ontdekking door de oude canyons van de Maanvallei, een indrukwekkend gebied in de Namib woestijn. Leerzaam vooral om de waarde van de fauna en flora te kennen voor de inheemse bevolking die hier ooit deze streek bevolkten. Ook maakt u kennis met de geheimen van de Welwitschia mirabilis, de oudste woestijnplant op onze aarde. In de namiddag vervolgen we richting Cape Cross en brengen een bezoek aan een der grootste zeehondenkolonies! Diner en overnachting in het Cape Cross Lodge Hotel (O, L, D). Di. 31 Mei CAPE CROSS DAMARALAND (300km 4.30uur rijtijd) Na het ontbijt vertrekken we richting Hentiesbaai en via de C35 richting de kleine mijnstad Uis en zo door Damaraland via de Spitzkoppe en Brandberg, Namibië s hoogste bergtoppen tot 2600m. hoogte. We vervolgen verder tot Verbrande Berg en Twyfelfontein en brengen een bezoek aan de eigenaardigheden van deze omgeving, zoals de Orgelpijpen, basalten zuilen uitgesleten door de rivier, en verder ook een grote collectie van prehistorische rotstekeningen. Diner en overnachting in Camp Kipwe Lodge (O, L, D).

5 Wo. 1 Juni DAMARALAND GROOTBERG/ ETOSHA-WEST (125km 2uur rijtijd) Damaraland is een uitgestrekte, desolate streek met weidse vlakten, bergketens, droge rivierbeddingen en warme, schrale valleien. Misschien ziet u er de zeldzame woestijnolifant of de zwarte neushoorn. Na een vroeg ontbijt maken we een natuur safari op zoek naar de woestijnolifanten. Elephant and Dune drives (+/- 4-6 hours in the morning) to explore the area with your knowledgeable guide - searching for the rare desert adapted Elephants. Na de lunch in Camp Kipwe vervolgen we via de D2612 richting de C39. Hier gaan we linksaf op de C39, richting Palmwag/ Torra Bay en na een 40-tal km bij een splitsing gaan we richting Palmwag. Na 40km komen we in Palmwag. Vanaf Palmwag gaat het via de C40 richting de Grootberg Pass en Grootberg/ Kamanjab. Diner, overnachting in Grootberg Lodge of gelijkwaardig (O, L, D). Grootberg Lodge is a landmark in Namibia for the tourism industry as it is the first middle-market establishment in the country that is 100% owned by the conservancy. The European Union funded the project through the Ministry of Environment and Tourism's Development Programme with a donation of N$4.5 million to develop the 12-room Lodge.

6 Do. 2 Juni DAMARALAND/ GROOTBERG OPUWO (260km 4uur rijtijd) Vandaag vertrekken we verder richting Noord naar Kaokoland vanaf Palmwag via de C43 tot Sesfontein en zo verder door een onherbergzaam gebied tot Opuwo. Een gebied alleen geschikt voor Nomaden zoals de Himba s. Diner en overnachting in de Opuwo Country Lodge (O, L, D). Vr. 3 Juni OPUWO: Trip naar de Himba s Vandaag gaan we op zoek naar de Himba s. De beschaafde wereld is ver weg als we op de zandwegen koers zetten naar het westen. In dit gebied komt een gekleurd gezelschap van volkeren allerlei goederen verhandelen. De Himba, rond de in aantal, trekken met hun kuddes over de karige weidegebieden die gevormd worden door de hoogvlaktes in dit bergachtig deel van Nambië. Een traditie, het leven van de Himba, nu haast uitsluitend bewaakt door de vrouwen van het dorp, dreigt te verdwijnen door contact met de moderne wereld. Diner en overnachting in de Opuwo Country Lodge (O, L, D)

7 Za. 4 Juni OPUWO ONDANGWA (270km 4uur rijtijd) Vandaag gaat de tocht verder door Owamboland. Het dichtst bevolkte gebied van het land, de Owambo regio gelegen tussen Etosha en de grens met Angola. De vegetatie van deze regio bestaat uit Mopane savanne, hier en daar staan marulabomen, bekend van de vruchten die de drank Amarula zijn smaak geven. Het christendom speelt tot de dag van vandaag een belangrijke rol in het leven van de Owambo s. Dat is te zien ook, muren worden gebruikt om God te prijzen en kerken duiken overal op in het straatbeeld. Diner en overnachting in het Protea Ondangwa Hotel (O, L, D) Zo. 5 Juni ONDANGWA ETOSHA NP (Von Lindequist Gate) (190km -2.30uur rijtijd) Vandaag verlaten we de omgeving van Ondangwa en rijden zuidwaarts via Oshivelo richting Etosha. We reizen verder richting onze lodge, gelegen dichtbij de oostelijke toegangspoort van het Etosha Nationaal Park. Onze lodge ligt net buiten het Etosha Park. In de namiddag maken we reeds een eerste safari in het Etosha Nationaal Park. Lunch, Diner en overnachting in Onguma Bush Camp of gelijkwaardig (O, L, D).

8 Ma. 6 Juni ETOSHA NATIONAAL PARK: een nieuwe safari dag Vandaag gaan we voor een nieuwe safari dag in het oostelijk gebied van het Etosha Nationaal Park. Etosha heeft en oppervlakte van meer dan 2/3 van België, het is één van Afrika s grootste wildreservatenmet meer dan 140 verschillende zoogdieren, waaronder olifanten, giraffen, gnoes en neushoorns. De roofdieren worden vertegenwoordigd door leeuwen, luipaarden en andere katachtigen. Jakhalzen en hyena s vormen de opruiminsdienst van het park. Verder zijn er nog de vele antilopensoorten en de majestueuze spiesbok (oryx), het wapendier van Namibië. Men vindt er ook meer dan 340 vogelsoorten terug! In de late namiddag keren we terug naar de lodge waar we nog genieten van onze laatste avond in de Etosha bush. Diner en overnachting in Onguma Bush Camp of gelijkwaardig (O, L, D).

9 Di. 7 Juni ETOSHA NP OTJIWARONGO (300km 5uur rijtijd) Na het ontbijt gaan we richting Tsumeb, met een bezoek onderweg aan Lake Otjikoto. Vervolgens verder richting Otavi en Otjiwarongo en een 25km vòòr Otjiwarongo gaan we verder richting zuidwaarts voor onze laatste verblijf. Vandaag nog een laatste activiteit in de lodge. Okonjima is Home of the AfriCat Foundation, gespecialiseerd in rehabilitatie van Cheetahs, wild dogs, hyena s en luipaarden. Hier is een mogelijkheid om deze prachtige roofdieren in een natuurlijke omgeving te zien. Diner en overnachting in het Okonjima Main Camp (O, L D) Wo. 8 Juni OTJIWARONGO WINDHOEK AIRPORT (270km) FRANKFURT Rond de middag vertrek richting Windhoek via Otjiwarongo en Okahandja. Verder naar de luchthaven voor de vlucht SW285 om 20h35 naar Frankfurt. Do. 9 Juni FRANKFURT - BRUSSEL Aankomst om 07h55 in Frankfurt. Aansluitend vertrek met onze autocar of trein richting Brussel en West-Vlaanderen.

10

11 Prijs per persoon op basis van een 2-pers.kamer: Bij 16 personen 5070,00 Bij 15 personen 5190,00 Vanaf personen 5360,00 Vanaf personen 5690,00 Vanaf 9-10 personen 5990,00 single toeslag: 520,00 Vroegboekkorting: 50 per persoon bij inschrijving vóór 23 dec. 15. Prijsgarantie tot 01 dec.15, nadien afhankelijk van de vluchtprijzen! Wisselkoers: 1NAD/ZAR = 0,066 (03nov2015). Inbegrepen : Internationale vluchten met Air Namibia. Luchthaventaksen (406euro op 10juni 15). Engelstalige of Afrikaanssprekende gids ter plaatse en een begeleider vanuit België. Overnachtingen en maaltijden volgens het programma (volpension). Vermelde rondrit en transfers in een airconditioned autocar van 22plaatsen (tot 15pers.), met dagelijks drinkbaar watervoorziening op de bus. Medische evacuatie in Namibië. Alle bagagedragers in de luchthavens en hotels in Namibië. Uitgebreide documentatiemap. Alle ingangsgelden en uitstappen zoals vermeld in het programma. Transfer van Lichtervelde naar Frankfurt en terug. Namibische plaatselijke toerisme taks. Fooi voor de chauffeur/gids. Bijdrage Solidariteits Gelden Reizen. Niet inbegrepen: Annuleringsverzekering van de Europese aan 4% van het reisbedrag. Reisbijstand verzekering aan 47 pp. Maaltijden indien niet vermeld en dranken. Reisformaliteiten: Internationaal reispaspoort verplicht, nog minstens 6 maand geldig na datum van terugkeer en nog 2 blanco bladzijden tellend. Geen verplichte inentingen of medicaties vereist. Inschrijvingen: Voorschot: 2000 per persoon. Saldo: 8 weken voor afreis. Annuleringsvoorwaarden: Vanaf inschrijving tot 91 dagen voor afreis: 10% van de reissom. Vanaf 90 tot 61 dagen voor afreis: 20% van de reissom. Vanaf 60 tot 46 dagen voor afreis: 40% van de reissom. Vanaf 45 tot 22 dagen voor afreis: 80% van de reissom. Vanaf 21 dagen voor afreis: 100% van de reissom. Reisverzekeringen:We raden U sterk aan een annuleringsverzekering (4%) en/of reisbijstand verzekering aan 47 te nemen.

12

18-DAAGSE RONDREIS NAMIBIE van 21 September tot 8 Oktober 2014. Maximum aantal deelnemers: 18 personen + begeleider.

18-DAAGSE RONDREIS NAMIBIE van 21 September tot 8 Oktober 2014. Maximum aantal deelnemers: 18 personen + begeleider. 18-DAAGSE RONDREIS NAMIBIE van 21 September tot 8 Oktober 2014. Maximum aantal deelnemers: 18 personen + begeleider. Namibië, de parel van Afrika, waar 20% van het land reeds beschermd natuur- of wildreservaat

Nadere informatie

Namibië. The Charming Way. Rondreis per huurwagen

Namibië. The Charming Way. Rondreis per huurwagen Namibië Rondreis per huurwagen The Charming Way Windhoek Otjiwarongo Etosha National Park - Twyfelfontein - Swakopmund - Sossusvlei Sesriem Windhoek 14 dagen / 11 nachten DE HOOGTEPUNTEN VAN NAMIBIE TIJDENS

Nadere informatie

Adventure under canvas

Adventure under canvas Namibië Rondreis per huurwagen Adventure under canvas Windhoek - Waterberg - Parc d Etosha - Sesfontein - Twyfelfontein - Swakopmund - Walvis Bay - Homeb - Sossusvlei - Namib-Naukluft - Sesriem - Aus -

Nadere informatie

Namibië. Namibia 4 Kids. Rondreis per huurwagen

Namibië. Namibia 4 Kids. Rondreis per huurwagen Namibië Rondreis per huurwagen Namibia 4 Kids Windhoek - Waterberg - Etosha Nationaal Park - Damaraland - Twyfelfontein - Swakopmund - Sossusvlei - Sesriem - Spreetshoogte - Windhoek 14 dagen / 11 nachten

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg

Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg Deze begeleide pakketjes inclusief heen- en terugvlucht naar Johannesburg zijn ideaal om te combineren

Nadere informatie

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Namibië Groepsreis in kleine groep (max 8 p.) Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Windhoek - Sesriem - Sossusvlei - Swakopmund - Twyfelfontein - Etosha - Rundu - Kongola - Chobe - Victoria Falls

Nadere informatie

Namibië. Namibia Highlights. Rondreis per huurwagen

Namibië. Namibia Highlights. Rondreis per huurwagen Namibië Rondreis per huurwagen Namibia Highlights Windhoek Kalahari Desert Fish River Canyon Lüderitz Sossusvlei Swakopmund Damaraland Etosha National Park Waterberg Plateau 19 dagen / 16 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

NAMIBIË. OZ Groepsreizen 2016. Indrukwekkende fauna in een immense woestijn 22 mei t.e.m. 4 juni 2016. een slimme zet

NAMIBIË. OZ Groepsreizen 2016. Indrukwekkende fauna in een immense woestijn 22 mei t.e.m. 4 juni 2016. een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 VERRE REIZEN NAMIBIË Indrukwekkende fauna in een immense woestijn 22 mei t.e.m. 4 juni 2016 Ga mee naar Namibië, een land met zeer verschillende en adembenemend mooie landschappen.

Nadere informatie

Namibië op een budget 16 daagse rondreis

Namibië op een budget 16 daagse rondreis Namibië op een budget 16 daagse rondreis Vanaf 1995,00 inclusief vlucht! Ruimte - eindeloze ruimte. De vele kleuren rood. Het blauw van de strakke hemel en de hete zon. Genadeloos en hard kan het landschap

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 GRAND EXPLORER Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 Deze kleine accommodatie groepsreis start in Kaapstad en eindigt in Windhoek. Een waanzinnige reis dwars

Nadere informatie

Selfdrive Echt Te Gast Namibië 23 dagen Als een echte gast Guestfarms Guesthouses Kleinschalig

Selfdrive Echt Te Gast Namibië 23 dagen Als een echte gast Guestfarms Guesthouses Kleinschalig Selfdrive Echt Te Gast Namibië 23 dagen Als een echte gast Guestfarms Guesthouses Kleinschalig Namibië telt een beperkt aantal kleinschalige guesthouses en guestfarms. Hier ondervind je de persoonlijke

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert. Namibië. Begeleide rondreis Van 13 tot 28 juli 2016

Tailor Made Travel Presenteert. Namibië. Begeleide rondreis Van 13 tot 28 juli 2016 Tailor Made Travel Presenteert Namibië Begeleide rondreis Van 13 tot 28 juli 2016 Zonder enige twijfel is dit uitgestrekte en zeer dunbevolkte land één van de mooiste en meest gevarieerde landen ter wereld.

Nadere informatie

Discover Namibia. Namibië. 12 Dagen Windhoek Namib Desert Sesriem Sossusvlei Swakopmund Twyfelfontein Etosha National Park Waterberg Plateau

Discover Namibia. Namibië. 12 Dagen Windhoek Namib Desert Sesriem Sossusvlei Swakopmund Twyfelfontein Etosha National Park Waterberg Plateau 12 Dagen Windhoek Namib Desert Sesriem Sossusvlei Swakopmund Twyfelfontein National Waterberg Plateau Discover Namibia Je gaat de belangrijkste bezienswaardigheden van Namibië bezoeken, de hoogste duinen

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Namibië - Botswana. Dag 1 Rehoboth

Namibië - Botswana. Dag 1 Rehoboth Namibië - Botswana Dag 1 Rehoboth De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar uw lodge aan het Oanob meer. Inclusief

Nadere informatie

TREINCRUISE SHONGOLOLO, WAT EEN GRANDIOOS IDEE!

TREINCRUISE SHONGOLOLO, WAT EEN GRANDIOOS IDEE! Dune Express Namibia Fish River Canyon Sossusvlei Duinen Swakopmund Etosha National Park TREINCRUISE SHONGOLOLO, WAT EEN GRANDIOOS IDEE! Een hoteltrein in Zuidelijk Afrika? In 1995 lanceerde de jonge dynamische

Nadere informatie

Land, volk en cultuur

Land, volk en cultuur Land, volk en cultuur Schets van Namibië 10 Namibië in het kort 12 Natuur en milieu 14 Landschappen en plantenwereld 14 Dierenwereld 17 Nationale parken 28 Economie, maatschappij en politiek 32 De economie

Nadere informatie

Namibië - Botswana. Dag 1 Rehoboth

Namibië - Botswana. Dag 1 Rehoboth Namibië - Botswana Dag 1 Rehoboth De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar uw lodge aan het Oanob meer. Dag 2 Sesriem

Nadere informatie

Dagprogramma. Veelzijdig Namibië. askja.nl

Dagprogramma. Veelzijdig Namibië. askja.nl Dagprogramma Veelzijdig Namibië Wij hebben de uiteenlopende schoonheden van Namibië bij elkaar gebracht in deze complete reis. Het zuiden kenmerkt zich door weidse, ruige landschappen en schaarse begroeiing,

Nadere informatie

NAMIBIE 16 dagen Van maandag tot dinsdag 3 18 oktober 2011

NAMIBIE 16 dagen Van maandag tot dinsdag 3 18 oktober 2011 Programmavoorstel NAMIBIE 16 dagen Van maandag tot dinsdag 3 18 oktober 2011 Namibië is magisch! Het is niet vreemd dat dit land een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent. Tijdens deze rondreis

Nadere informatie

Natuurlijk Namibië. vanaf 3395,00. 15-Daagse rondreis

Natuurlijk Namibië. vanaf 3395,00. 15-Daagse rondreis Natuurlijk Namibië 15-Daagse rondreis vanaf 3395,00 15-daagse rondreis, vertrek 9 september 2014. Vele excursies, de meeste maaltijden en extra s bij de prijs inbegrepen Namibië Namibië is een land van

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Hoogtepunten van Namibië 14 daagse reis

Hoogtepunten van Namibië 14 daagse reis Dag 1 Heenvlucht Vertrek vanuit Brussel via Frankfurt naar Windhoek met aankomst de volgende dag. Dag 2 Windhoek, de hoofdstad van Namibië Als u aankomt op de internationale luchthaven Hosea Kutako in

Nadere informatie

Astroreis naar Namibië

Astroreis naar Namibië Astroreis naar Namibië 21 okt 7 nov 2011 Namibië behoort tot de mooiste landen op onze wereldbol. De variatie in woestijnlandschappen lijkt er wel onuitputtelijk. Ook qua dierenwereld is Namibië een verademing.

Nadere informatie

18-daagse begeleide groepsreis NAMIBIE 2012. Grote ontdekking van Namibië Optionele verlenging op Namaqualand, Westkust en Kaapstad (totaal: 21 dagen)

18-daagse begeleide groepsreis NAMIBIE 2012. Grote ontdekking van Namibië Optionele verlenging op Namaqualand, Westkust en Kaapstad (totaal: 21 dagen) 18-daagse begeleide groepsreis NAMIBIE 2012 Grote ontdekking van Namibië Optionele verlenging op Namaqualand, Westkust en Kaapstad (totaal: 21 dagen) Zeer volledig programma met zowel ecologische als etnische

Nadere informatie

ACTIVITEITEN die additioneel te boeken zijn WINDHOEK. Fietstocht door Katutura KALAHARI. Bagatelle Kalahari Game Reserve. Kalahari Anib Lodge

ACTIVITEITEN die additioneel te boeken zijn WINDHOEK. Fietstocht door Katutura KALAHARI. Bagatelle Kalahari Game Reserve. Kalahari Anib Lodge ACTIVITEITEN die additioneel te boeken zijn WINDHOEK Fietstocht door Katutura..Kom meer te weten over de Namibische cultuur en het leven in een township.. Vanaf Windhoek Van 9.00 tot ongeveer 12.oo, de

Nadere informatie

Namibië. Namibia Family Fun. Rondreis per huurwagen

Namibië. Namibia Family Fun. Rondreis per huurwagen Namibië Rondreis per huurwagen Namibia Family Fun Windhoek - Kalahari Desert - Sossusvlei - Swakopmund - Damaraland - Etosha National Park - Otjiwarongo - Windhoek 18 dagen / 15 nachten PRIVERONDREIS MET

Nadere informatie

Namibië en Botswana (noord)

Namibië en Botswana (noord) Namibië en Botswana (noord) Dag 1 Rehoboth De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar een rustig gelegen camping met

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

Namibië. land of contrasts

Namibië. land of contrasts Namibië land of contrasts Namibië wordt terecht ook wel het land van de contrasten genoemd. De hoogste zandduinen ter wereld, de op twee na grootste canyon, de Etosha zoutpan, de groene Caprivi-strip en

Nadere informatie

NAMIBIË / ZUID-AFRIKA

NAMIBIË / ZUID-AFRIKA NAMIBIË / ZUID-AFRIKA 19-DAAGSE RONDREIS Op verzoek van eerdere Diaz Travel Reizigers hebben wij deze nieuwe rondreis samengesteld. Met deze rondreis hebben wij rekening gehouden met een rustig reistempo

Nadere informatie

You don't take a photograph, you make it. - Ansel Adams

You don't take a photograph, you make it. - Ansel Adams Geen enkel ander land in Afrika is als Namibië. De afwisseling van woestijnlandschappen, werelds hoogste zandduinen en Deadvlei, heldere nachten en het vele wild maken Namibië tot een unieke en zeer fotogenieke

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

2517 JA Den Haag Website: Nederland Tel: +31 (0) DAAGSE AVONTUURLIJKE CAMPER RONDREIS NAMIBIE WINDHOEK tot WINDHOEK

2517 JA Den Haag Website:   Nederland Tel: +31 (0) DAAGSE AVONTUURLIJKE CAMPER RONDREIS NAMIBIE WINDHOEK tot WINDHOEK 22 DAAGSE AVONTUURLIJKE CAMPER RONDREIS NAMIBIE WINDHOEK tot WINDHOEK Maak kennis met het diverse Namibië met deze 22 daagse camperreis. Tijdens deze avontuurlijke reis bezoekt u de hoogtepunten van Namibië

Nadere informatie

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Tanzania Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding Tanzania Explorer Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Verken het Manyara National Parc waar duizenden flamingo s hun habitat hebben

Nadere informatie

Namibië. land of contrasts

Namibië. land of contrasts Namibië land of contrasts Namibië wordt terecht ook wel het land van de contrasten genoemd. De hoogste zandduinen ter wereld, de op twee na grootste canyon, de Etosha zoutpan, de groene Caprivi-strip en

Nadere informatie

Namibië en Botswana (noord)

Namibië en Botswana (noord) Namibië en Botswana (noord) Dag 1 Rehoboth De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar een rustig gelegen camping met

Nadere informatie

16 DAAGSE FLY DRIVE NAMIBIË

16 DAAGSE FLY DRIVE NAMIBIË 16 DAAGSE FLY DRIVE NAMIBIË Namibië heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op reizigers op zoek naar een overweldigende natuur. Het land beschikt over oogverblindende en weidse woestijnlandschappen

Nadere informatie

5019 Namibië Off the Beaten Track 22 dagen, eenvoudig niveau

5019 Namibië Off the Beaten Track 22 dagen, eenvoudig niveau Out in Africa B.V. Burgemeester Verkadesingel 24 3135 KZ VLAARDINGEN tel. 010-4746266, fax 010-4746139 e-mail: info@outinafrica.com www.outinafrica.com 5019 Namibië Off the Beaten Track 22 dagen, eenvoudig

Nadere informatie

ACTIVITEITEN EN INKOMGELDEN

ACTIVITEITEN EN INKOMGELDEN Truckexpeditie Cape to Vic Falls in accommodatie Trucktoer Kaapstad- Vic Falls Kleine groepjes van 12 personen Twee Engelstalige gidsen Slapen in echte bedden Een truck-expeditie en outdoor leven kan je

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Kaapstad naar Victoria Falls 20 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Natuurlijk Namibië. vanaf 3195,00. 16-Daagse rondreis. Vele excursies, de meeste maaltijden en extra s bij de prijs inbegrepen

Natuurlijk Namibië. vanaf 3195,00. 16-Daagse rondreis. Vele excursies, de meeste maaltijden en extra s bij de prijs inbegrepen Natuurlijk Namibië 16-Daagse rondreis vanaf 3195,00 Vele excursies, de meeste maaltijden en extra s bij de prijs inbegrepen Namibië Namibië is een land van mythen en legenden in de zuidwestelijke hoek

Nadere informatie

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Kaapstad via Victoria Falls naar Kruger NP 26 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor

Nadere informatie

BOTSWANA LODGE EXPLORER

BOTSWANA LODGE EXPLORER BOTSWANA LODGE EXPLORER Een 11 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBLE Ervaar de adembenemende schoonheid, de onvoorstelbare uitgestrektheid, de open vlaktes bij Nxai

Nadere informatie

AMAZING NAMIBIË 15-daagse rondreis 31 oktober tot 14 november 2019 Bijna vol pension

AMAZING NAMIBIË 15-daagse rondreis 31 oktober tot 14 november 2019 Bijna vol pension AMAZING NAMIBIË 15-daagse rondreis 31 oktober tot 14 november 2019 Bijna vol pension Namibië is een land met veel troeven - reizen door deze Afrikaanse topbestemming is een ware ontdekking. Een grote etnische

Nadere informatie

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari Tanzania - Kenia Groepssafari The Big Migration Discoverer Arusha - Lake Manyara - Tarangire - Serengeti - Lake Victoria - Masai Mara - Nairobi - Amboseli - Arusha 15 dagen / 14 nachten Safari in internationaal

Nadere informatie

Namibië & Botswana G R O E P S R E I Z E N. 2 0 - d a a g s e r o n d r e i s. 1 5 m e i t / m 3 j u n i 2 0 1 3

Namibië & Botswana G R O E P S R E I Z E N. 2 0 - d a a g s e r o n d r e i s. 1 5 m e i t / m 3 j u n i 2 0 1 3 Namibië & Botswana 2 0 - d a a g s e r o n d r e i s J o h a n n e s b u r g, W i n d h o e k, S o s s u s v l e i, S w a k o p m u n d, D a m a r a l a n d, E t o s h a N P, C a p r i v i, C h o b e N

Nadere informatie

De Wereld in 1 land. Een 20 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenWIOC

De Wereld in 1 land. Een 20 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenWIOC De Wereld in 1 land Een 20 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenWIOC Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: JOHANNESBURG Na aankomst in Johannesburg transfer naar de Safari

Nadere informatie

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Kaapstad naar Victoria Falls 20 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen

Nadere informatie

Namibië & Botswana G R O E P S R E I Z E N. 2 0 - d a a g s e r o n d r e i s. 1 5 m e i t / m 3 j u n i 2 0 1 3

Namibië & Botswana G R O E P S R E I Z E N. 2 0 - d a a g s e r o n d r e i s. 1 5 m e i t / m 3 j u n i 2 0 1 3 Namibië & Botswana 2 0 - d a a g s e r o n d r e i s J o h a n n e s b u r g, W i n d h o e k, S o s s u s v l e i, S w a k o p m u n d, D a m a r a l a n d, E t o s h a N P, C a p r i v i, C h o b e N

Nadere informatie

Marc s trip Namibië 18d. Etosha Sossusvlei Fish River Canyon Kalahari

Marc s trip Namibië 18d. Etosha Sossusvlei Fish River Canyon Kalahari Marc s trip Namibië 18d. Etosha Sossusvlei Fish River Canyon Kalahari Wie niet op de laatste cent moet kijken zal deze selfdrive Namibië zeker bekoren. Stuk voor stuk verblijf je op uitgekiende plekjes

Nadere informatie

HET JUWEEL VAN AFRIKA 20-DAAGSE RONDREIS

HET JUWEEL VAN AFRIKA 20-DAAGSE RONDREIS NAMIBIË 212 HET JUWEEL VAN AFRIKA 20-DAAGSE RONDREIS VERTREKDATA van t.e.m. NB09 28.03.16 16.04.16 NB01 02.05.16 21.05.16 NB02 11.07.16 30.07.16 NB03 01.08.16 20.08.16 NB04 05.09.16 24.09.16 NB05 26.09.16

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

1002 Namibië Rustig 1 29 dagen, middenklasse/ luxe niveau

1002 Namibië Rustig 1 29 dagen, middenklasse/ luxe niveau Out in Africa B.V. Burgemeester Verkadesingel 24 3135 KZ VLAARDINGEN tel. 010-4746266, fax 010-4746139 e-mail: info@outinafrica.com www.outinafrica.com 1002 Namibië Rustig 1 29 dagen, middenklasse/ luxe

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen

Privé Safaris in Afrika Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen U zoekt een unieke Afrikaanse ervaring dicht bij de natuur? Dan is Uganda de perfecte keuze dankzij de overvloed aan dieren, vriendelijke

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

Kaapstad naar Victoria Falls

Kaapstad naar Victoria Falls Kaapstad naar Victoria Falls 20 dagen, accommodatiereis Prijs: 1750,- Activiteiten pakket: 635,- Eenpersoonstoeslag: 350,- Maaltijden: 19x ontbijt, 18x lunch, 15x diner Startpunt rondreis: Kaapstad Eindpunt

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

Great Trans African Safari

Great Trans African Safari Great Trans African Safari Een 21 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenTA Breng 3 weken door met het verkennen van Namibië, Botswana en Zimbabwe en ervaar de natuur,

Nadere informatie

Botswana. Desert, Rivers & Falls. Groepsreis in internationaal gezelschap

Botswana. Desert, Rivers & Falls. Groepsreis in internationaal gezelschap Botswana Groepsreis in internationaal gezelschap Desert, Rivers & Falls Victoria Falls - Chobe National Park - Makgadikgadi Pans - Moremi Game Reserve - Kalahariwoestijn Geniet bij valavond van een cruise

Nadere informatie

De Hoogtepunten van Zuid-Afrika

De Hoogtepunten van Zuid-Afrika Zuid-Afrika Begeleide groepsreis in interntionaal gezelschap De Hoogtepunten van Zuid-Afrika Kaapstad Kaapse Wijnlanden Oudtshoorn Plettenberg Bay Tsitsikama National Park - Johannesburg - Panoramaroute

Nadere informatie

HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA

HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA Een 10 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenHU Breng je vakantie door met het verkennen van de hoogtepunten van Oeganda en ontdek het allerbeste

Nadere informatie

De schoonheid van leegte in Namibië

De schoonheid van leegte in Namibië De schoonheid van leegte in Namibië Reis door Namibie via Caprivi naar Botswana & Vic Falls Tijdens deze reis ziet u eigenlijk alle kleuren van Namibië. U begint bij het rood van de Sossusvlei en reist

Nadere informatie

www.travel-experts.be www.btsleisure.be Namibië Individuele en groepsreizen

www.travel-experts.be www.btsleisure.be Namibië Individuele en groepsreizen Namibië 2 0 1 4 Individuele en groepsreizen Welkom Beste reiziger, U heeft overschot van gelijk als u overweegt om door fantastisch Namibië te reizen! Zonder enige twijfel is dit uitgestrekte en zeer dunbevolkte

Nadere informatie

Botswana met kinderen

Botswana met kinderen Botswana met kinderen Dag 1 Maun Jullie worden opgehaald van het vliegveld en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags een korte introductie over het kamp waar jullie de komende

Nadere informatie

Dag 1. Hluhluwe. Accommodatie:

Dag 1. Hluhluwe. Accommodatie: Dag 1. Hluhluwe Aankomst Richardbay Airport waar wij klaar zullen staan met onze Land Rover Defenders en u naar ons verblijf in Hluhluwe zullen brengen. Hier kunt u even bijkomen van de reis. S Avonds

Nadere informatie

BOTSWANA UNTOUCHED. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBU

BOTSWANA UNTOUCHED. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBU BOTSWANA UNTOUCHED Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBU Begin je tour door het Marakele National Park, Khama Rhino Sanctuary en de Makgadikgadipannen te ervaren.

Nadere informatie

Indrukwekkend! Natuurlijk Namibië. vanaf 2895,00. Vanaf 3.515,00 p.p. 14-daagse rondreis

Indrukwekkend! Natuurlijk Namibië. vanaf 2895,00. Vanaf 3.515,00 p.p. 14-daagse rondreis Indrukwekkend! Natuurlijk Namibië vanaf 2895,00 Vanaf 3.515,00 p.p. 14-daagse rondreis Natuurlijk Namibië Namibië is een land van mythen en legenden in de zuidwestelijke hoek van Afrika en nog één van

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania

Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania Nairobi Masai Mara - Lake Elementaita Amboseli Ngorongoro Karatu Serengeti Ngorongoro - Tarangire Arusha 13 dagen/10 nachten

Nadere informatie

16 DAAGSE FLY DRIVE NAMIBIË

16 DAAGSE FLY DRIVE NAMIBIË 16 DAAGSE FLY DRIVE NAMIBIË Fly & drive Namibië Deze prach5ge gevarieerde 16- daagse reis per huurauto biedt het beste wat Namibië te bieden hee@. De route leidt door de mooiste landschappen van het land,

Nadere informatie

Reisbrochure Namibië. Wannes Coolen 3TW

Reisbrochure Namibië. Wannes Coolen 3TW 3TW Inleiding Namibië is een land met fascinerende landschappen en bijzondere natuurverschijnselen. Tot de hoogtepunten behoren Fish River Canyon, Kalahari woestijn en hoge zandduinen van Sossusvlei. Uiteraard

Nadere informatie

Namibië. Individuele en groepsreizen

Namibië. Individuele en groepsreizen Namibië 2 0 1 5 Individuele en groepsreizen Welkom Beste reiziger, U heeft overschot van gelijk als u overweegt om door fantastisch Namibië te reizen! Zonder enige twijfel is dit uitgestrekte en zeer dunbevolkte

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR HET ONVERGETELIJKE NAMIBIË 31 OKTOBER 15 NOVEMBER 2015

FOTOGRAFIEREIS NAAR HET ONVERGETELIJKE NAMIBIË 31 OKTOBER 15 NOVEMBER 2015 FOTOGRAFIEREIS NAAR HET ONVERGETELIJKE NAMIBIË 31 OKTOBER 15 NOVEMBER 2015 Namibië is een land met oneindige mogelijkheden voor natuurfotografen. De landschappen zijn stuk voor stuk uniek en woorden schieten

Nadere informatie

Masai Mara Migration Safari

Masai Mara Migration Safari Masai Mara Migration Safari Duur van de Safari: 3 dagen / 2 nachten Hoogtepunten: Maasai Mara Game Reserve Activiteiten: Wildlife The Big Five, grootschalige game experience, sightseeing, bird watching

Nadere informatie

Truckexpeditie Cape to Vic Falls Kamperen Namibië Botswana Victoria watervallen Okavango Delta

Truckexpeditie Cape to Vic Falls Kamperen Namibië Botswana Victoria watervallen Okavango Delta Truckexpeditie Cape to Vic Falls Kamperen Namibië Botswana Victoria watervallen Okavango Delta Ben je jong van hart? Hou je van outdoor leven en tentjes? In Zuidelijk Afrika voeg je daar nog een extra

Nadere informatie

KOAD (GEGARANDEERDE VERTREK )

KOAD (GEGARANDEERDE VERTREK ) KOAD Met ń Ompad Namibia na Kaapstad (GEGARANDEERDE VERTREK ) 18 daagse Internasionaal (begeleiding in Engels) groepsreis op basis van Logies ontbijt, Lite lunch - dinner asook alle genoemde ekskuries,

Nadere informatie

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken ONTDEK KENIA Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: NAIROBI Diner Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd door Woni

Nadere informatie

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL.

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL. Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2019 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE Van 01 nov 19 tot en met 13 nov 2019 Kenia is veruit de safaribestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Botswana Wildlife Breakaway 2019

Botswana Wildlife Breakaway 2019 Botswana Wildlife Breakaway 2019 15 Daagse groepsreis door Botswana-Namibië-Zimbabwe Minimum 4 pers -Maximum 12 pers Tijdens deze 15 magische dagen van en naar Victoria Falls, zal u enkele van Botswana's,

Nadere informatie

Ontdekking van Kenia en Tanzania + Zanzibar

Ontdekking van Kenia en Tanzania + Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania + Zanzibar Nairobi Masai Mara - Lake Elementaita Amboseli Ngorongoro Karatu Serengeti Ngorongoro - Tarangire

Nadere informatie

Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA

Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA Kenia Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo East Tiwi Beach 9 dagen/8 nachten GROEPSREIS MET

Nadere informatie

HET BESTE VAN NAMIBIË RONDREIS MET DE AUTO

HET BESTE VAN NAMIBIË RONDREIS MET DE AUTO 1 HET BESTE VAN NAMIBIË RONDREIS MET DE AUTO DAG 1 : WINDHOEK Welkom in Namibië, het land van de wijde open ruimtes. Vandaag is de eerste dag van wat wel eens één van de meest opwindende vakanties van

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Vraag naar onze andere brochures bij uw reisagent!

Vraag naar onze andere brochures bij uw reisagent! Vraag naar onze andere brochures bij uw reisagent! A K I R F A ZUID- AFRIKA zen roepsrei Kenia Zambia ele en g alawi Individu IE B I M A N zen e M askar imbabw Madag ana Z eganda l Botsw Ethiopie O ga

Nadere informatie

Nationale parken en meren van Oeganda

Nationale parken en meren van Oeganda OEGANDA Nationale parken en meren van Oeganda Privé rondreis met gids/chauffeur Kant-en-Klaar - 13 dagen / 11 nachten REF: 336 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE Sensations laat u deze boeiende bestemming ontdekken.

Nadere informatie

NAMIBIE. Een Walhalla voor natuur fotografen.

NAMIBIE. Een Walhalla voor natuur fotografen. NAMIBIE Een Walhalla voor natuur fotografen. Voor velen staat safari gelijk aan een bezoek aan Zuid Afrika echter de laatste jaren zijn er een aantal alternatieven, die zeker de moeite waard zijn. Landen

Nadere informatie

Rondreis: Namibië, Botswana, Zimbabwe

Rondreis: Namibië, Botswana, Zimbabwe Rondreis: Namibië, Botswana, Zimbabwe Desert & Delta 14 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden:

Nadere informatie

Dagprogramma. Noordelijk Namibië & Chobe. Dag 1 - Van Windhoek luchthaven naar Windhoek centrum (ca. 45 km) askja.nl

Dagprogramma. Noordelijk Namibië & Chobe. Dag 1 - Van Windhoek luchthaven naar Windhoek centrum (ca. 45 km) askja.nl Dagprogramma Noordelijk Namibië & Chobe De wereldberoemde zandduinen van de Sossusvlei, rotstekeningen bij Twyfelfontein en de wilde dieren rondom de bijzondere zoutpan van Etosha National Park behoren

Nadere informatie