Voorwoord. Joo de Mannen,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwoord. Joo de Mannen,"

Transcriptie

1 Schakel Maart Juni 2016

2 Voorwoord Joo de Mannen, Eerst en vooral enkele belangrijke data. Deze data is vooral belangrijk voor de leiding en voor de Jin (Dennis!), het derde weekend van maart ( maart) is het leidingsweekend. Voor jullie is er dan geen vergadering, omdat jullie toffe leiding een heel weekend HARD moet vergaderen om een goed scoutsjaar voor jullie te voorzien. Maar niet getreurd voor jullie komt er ook een weekend aan! Een ultra-de-max ledenweekend, dat zal doorgaan van 29 april tot 1 mei. Het thema is deze keer leger! Dus oefen jullie mars maar! Verdere info ivm de uren volgt later. Ook onze jaarlijkse Bambata fuif zal binnenkort weer zijn entree nemen! Op 23 april organiseren wij onze Bambata, met als doel genoeg geld in te zamelen voor het kamp! Wij beginnen reeds om 16u met ons event, jullie zijn allen welkom, om eens een kijkje te komen nemen, iets te drinken en misschien zelfs te shaken! Dit jaar vindt het plaats in de Oplombeekstraat 13 te Gooik. En last but not least de jaarlijks carwash komt er ook weer aan! Dit zal plaatsvinden 7 mei. Dus maak jullie auto s maar goed vuil, wij bieden een goede afwasbeurt voor jullie auto aan! Verder rest er mij niet meer veel te melden, dan een Vrolijk Pasen voor iedereen! En We zien elkander op kamp! Meer info over het kamp zal volgen in de loop van de volgende maanden, er zal een kampboekje wordne gemaakt en rondgebracht met de nodige uitleg en info! WEEST PARAAT! Cheers Beheerste Krokodil

3 Inschrijvingsformulier Dit jaar bedraagt het inschrijvingsgeld 40. Dit inschrijvingsgeld gaat grotendeels naar Scouts en Gidsen Vlaanderen. Hierdoor wordt je zoon lid van Scouts en Gidsen Vlaanderen en kan hij dus gebruik maken van de volledige service die scouting biedt: hij is verzekerd tijdens alle scoutsactiviteiten, krijgt driemaandelijks een taktijdschrift, korting in de scoutsshop, Bovendien maakt dit lidgeld het mogelijk dat alle groepen pedagogisch en administratief ondersteund worden. Hoe te betalen? Het lidgeld dient gestort te worden op rekeningnummer (Scouts Gooik St-Niklaasgroep) met als mededeling de volledige naam van uw zoon +lidgeld Geef ook onderstaande strook mee aan iemand van de leiding. (Enkel voor nieuwe leden ) Naam... Voornaam... Adres... Telefoon+gsm... Geboorte datum... adres... Pullen bestellen Binnenkort gaan wij nieuwe pullen aanschaffen. Om een idee te hebben hoeveel wij er moeten bestellen, vragen we om dit strookje in te vullen en aan de leiding af te geven! Naam... Maat... Aantal...

4 Schakel Kapoenen 6 Maart We gaan de maand maart starten met een goede ouwe gewone vergadering! Welkom van 2 tot 5! 13 Maart Jinterim. Vandaag gaan de Jins hun leiderscapaciteiten nog wat bijschaven. Zij zorgen voor spel en vertier. Maak ze het maar goed lastig! Van 2 tot Maart Geen vergadering. Wij zijn op leidingsweekend druk druk druk aan het vergaderen. Tot volgende week allemaal! 27 Maart Geen vergadering. Wij moeten paaseieren gaan rapen bij ons bomma en bompa. Een vrolijk Pasen allemaal! En eet al die chocolade niet allemaal in ene keer op he ;-).

5 3 April Techniekenvergadering. Het wordt eens tijd dat de kapoenen leren sjorren en kampen kunnen bouwen. Dan kunnen we ons kamp eens uitbreiden en steviger maken in den bos! Van 2 tot April BOSSPEL. Omdat we niet genoeg auto's hebben om iedereen te voeren, spreken we af aan Neigembos om 13u30. Wij wachten iedereen op aan dit adres: Bevingen nummer 15 te Ninove. Dit is de straat voor De Proost. Hier mogen jullie je Kapoentje terug komen halen om 17uur. 17 April Wat gaan we doen vandaag... Knutselen of wat spellekes spelen? Wij weten het niet, jullie waarschijnlijk ook niet. We zullen wel zien vandaag, ik denk dat het een combinatie van vanalles zal zijn. Komt allemaal maar af van 2 tot 5! 24 April Geen vergadering. Gisteren hadden wij onze jaarlijkse fuif Bambata. Iedereen welkom om eens te komen kijken en iets te komen drinken. Wij beginnen reeds om 16uur in de Oplombeekstraat 13 te Gooik. Komt dat zien! 29, 30 April en 1 Mei LEDENWEEKEND. Dit weekend gaan we eindelijk nog eens op scoutsweekend! Het thema is leger dus wij verwachten dat iedereen zijn legeruniform meeneemt. Meer informatie volgt nog. ZATERDAG 7 Mei Vandaag is het onze jaarlijkse carwash aan het rondpunt van Gooik! Iedereen welkom van 10u tot 17uur. Wij wassen alle vervoersobjecten tegen een vrije bijdrage! Zondag geen vergadering.

6 15 Mei Dorpsspel. Vandaag gaan we de Gooikse straten onveilig maken. Pas op van de Chiro want zij mogen ons niet zien! Hopelijk vinden we de Parel van Gooik en kunnen we deze heelhuids terugbrengen naar onze lokalen. Super tof spel int dorp dus! Van 2 tot Mei Amaai, ligt dat nu aan mij of hebben wij al lang geen gewone vergadering meer gehad?? Daar brengen we vandaag verandering in. We zullen nog eens gaan kijken of ons kamp nog niet is afgebroken door den Duits... Gewone vergadering van 2 tot 5. ZATERDAG 28 Mei ACHTUNG ACHTUNG!! DIT IS EEN ZATERDAG! Alle kapoen-rekruten zijn opgeroepen voor de jaarlijkse legervergadering van de scouts te Gooik om steeds paraat te zijn voor de immerblijvende chirodreiging! Alle rekruten worden aan de scoutsbarakken verwacht in legerkleding van 1700 uur tot 2000 uur! GEEEEF ACHT 5 Juni WATERVERGADERING. Breng allemaal pistolen, balonnen, spuiten, badmutsen, zwembroeken,... mee. Vandaag spelen we oorlogje met waterwapens. Hopelijk krijgen we het goede weer waar jullie leiding al weken voor heeft zitten bidden. Van 2 tot 5. ZONDAG 12 Juni Dit is de laatste vergadering van het scoutsjaar, oooouh :(. Daarom gaan we jullie verwennen met een barbeque. Het vuur moeten jullie zelf maken. Eet dus niet teveel thuis want wij voorzien worstjes en al de tralalie en tralala. Van 13 tot 17uur. TOT OP KAMP!!!!!! Jullie leiding, Plezierige Beo, Fantastische Koba, Geweldige Jodie.

7 Schakel Welpen maart-juni Zondag 6 maart Tideldididitideldideldamdam tideldiidideldiitideldideldamdam... Jaja ik ben al helemaal in carnavalmodus, jullie toch ook? Kom mar allemaal verkleed in de gekste pakjes want vandaag gaan we naar het marginale halle-land waar er dit weekend carnaval is. Van 1 tot 5. Zondag 13 maart Knutselvergadering! Wat gaan we maken? Spannend! Ik kan jullie al beloven dat het zeer cool zal zijn! Van 2 tot 5. Zondag 20 maart Geen vergadering want de leiding is momenteel op weekend om het kamp en de rest van het jaar voor te bereiden. Zondag 27 maart Geen vergadering want jullie zijn allemaal druk bezig met eitjes te rapen. Zondag 3 april Vandaag gaan we bewijzen dat scouts Gooik de meest actieve en energieke scouts van België is. Wat zeg ik? Van de wereld natuurlijk! Athletiekvergadering van 2 tot 5. Zondag 10 april Omdat jullie toch allemaal denken dat jullie de slimsten thuis zijn gaan we jullie dat vandaag eens laten bewijzen. Qwizzvergadering van 2 tot 5. Zondag 17 april Heel speciale gewond vergadering van 2 tot 5. Zaterdag 23 april Deze zaterdag is het onze jaarlijkse openluchtfuif Bambata! Alle ouders zijn welkom! Meer informatie op de evenementspagina op facebook. Moest je een bedrijf hebben en geïnteresseerd zijn om te sponseren laat de leiding dan zeker iets weten! (Zondag geen vergadering. Snurk...Snurk...Snurk...)

8 Weekend april-1 mei Jeej dit weekend is het eindelijk weer ledenweekend! Het is thema leger dus wees allemaal verkleed en paraat om opgeleid te worden tot supermegacooldemaxcommando s. Meer info volgt nog. Zaterdag 7 mei We doen vandaag onze jaarlijkse carwash, jullie moeten niet komen helpen maar gelieve zo veel mogelijk mensen/veel-te-lieve-familieleden aan te sporen om met hun vuile auto/fiets/camionet bij ons te komen. De prijs voor de carwash bedraagt een vrije bijdrage en er zal ook iets te drinken zijn dus geen reden om niet langs te komen! De locatie is de parking naast de delhaize en het ronde punt met de hamertjes. (Zondag is er geen vergadering natuurlijk) Zondag 15 mei Vandaag gaan we op dagtocht. Neem allemaal een rugzak mee met middageten en een drankje en doe jullie beste stapschoenen maar aan. Van 12u tot 5u. Zondag 22 mei Ik heb goesting om nog eens goed te voet-en baseballen! Jullie ook? Kom dan maar af van 2 tot 5 voor een oldskool gewone vergadering. Zondag 29 mei Joepie! Waterspeletjesvergadering! Neem allemaal maar zoveel mogelijk waterpistolen mee. See you there waterkiekes! Van 2 tot 5. Zondag 5 juni Deze zondag gaan we onze weide nog eens onveilig maken. Gewone vergadering van 2 tot 5. Zondag 12 juni We gaan deze zondag voor de laatste keer dit jaar een goede ouwe bosvergadering doen. Iedereen word verwacht aan neigembos aan de kapel in de Bevingen straat. Maw. Gewoon het straatje naast de proost inrijden en volgen tot aan de kapel aan t bos. Van 2 tot 5.

9 Zaterdag 18 juni Snik snik, ik ben heel droevig want vandaag is het de laatste vergadering van het scoutsjaar.. Omdat het examens zijn gaan we een bbq doen met heel de scouts en heel heeeeel veel vlees. Het zal zeker en vast een epic afsluiter vh scoutsjaar zijn. Dus wees allemaal paraat van 5 tot 8. Ik verwacht jullie allemaal op kamp! Jullie leiding, Gemoedelijke olifant en amicale sneeuwuil.

10 Zondag 6 maart Schakel JVK s maart-juni Schatje mag ik je foto, ja heb je een foto voor mij, schatje mag je foto, ja ook je nummer mag erbij! Vandaag is het carnaval halle!!, joepie ja jeee! Om ervoor te zorgen dat de zussen ook nog kunnen afgehaald worden doen we het een half uur vroeger, dus van 1u30 tot 4u30 Zaterdag 12 maart Omdat er al enkelen van jullie nu met examens zitten gaan we vandaag op zaterdag gaan bowlen. We spreken af van 7 tot 10 op de parking van het Belleheide bowling center met 5 euro in de hand. Zondag 20 maart Geen vergadering! Jullie leiding is nu zwaar aan het vergaderen om het weekend en het kamp voor te bereiden! Zondag 27 maart Wij moeten vandaag bij de boma gaan. Een konijn eten gevuld met pruimen, nu moeten we weer ne helen avond op d pot zitten van de pruimen. Zondag 3 april Gewone vergadering Zondag 10 april In Bambata kruipt veel werk en omdat vele handen licht werk maken gaan we daar vandaag aan werken. Van 2 tot 5 Zondag 17 april Gewone vergadering van 2 tot 5 Zaterdag 23 april Vandaag is het Bambata. Hier worden jullie allemaal verwacht om te komen helpen! Vanaf de leiding er meer zicht op heeft welke shiften er gedaan moeten worden laten we jullie iets weten over wanneer jullie verwacht worden.

11 Weekend april-1 mei Jeej dit weekend is het eindelijk weer ledenweekend! Het is thema leger dus wees allemaal verkleed en paraat om opgeleid te worden tot supermegacooldemaxcommando s. Meer info volgt nog. Zaterdag 7 mei We doen vandaag onze jaarlijkse carwash, waar jullie allemaal mogen komen helpen en gelieve zo veel mogelijk mensen/veel-te-lieve-familieleden aan te sporen om met hun vuile (nog liever al propere eigenlijk ;) ) auto/fiets/camionet bij ons te komen. De prijs voor de carwash is een vrije bijdrage en er zal ook iets te drinken zijn dus geen reden om niet langs te komen! De locatie is de parking naast de Delhaize en het ronde punt met de 3 hamertjes. (Zondag is er geen vergadering natuurlijk) Zondag 15 mei Op algemeen verzoek gaan we weeral is op ruiltocht, zorgt dat ge deze keer een ps4 ruilt of we gaan niet meer op ruiltocht! Van 2 tot 5 Zondag 22 mei Ik heb goesting om nog eens goed te voet-en baseballen! Jullie ook? Kom dan maar af van 2 tot 5 voor een oldskool gewone vergadering. Zondag 29 mei Joepie! Waterspeletjesvergadering! Neem allemaal maar zoveel mogelijk waterpistolen mee. See you there waterkiekes! Van 2 tot 5. Zaterdag 4 juni Examens! Yes! Dat betekent filmavond met veel chips, cola, curryworsten, partysnacks, vele sauzen maar geen ketchup en natuurlijk enkele topkaskrakers. Van 7 tot 10

12 Zaterdag 11 juni Oh wat is het weer een leuke tijd van het jaar, hopen op maar 2 herexamens want 4 is echt te veel en dan missen we Pukkelpop. Natuurlijk moet je altijd je zinnen kunnen verzetten met een goede gamevergadering. Afspraak van 7 tot 10, alles van game gerief mag je meenemen, de leiding zorgt voor snacks, een ps3 en spelletjes die van voor jullie tijd zijn Ik verwacht jullie allemaal op kamp! Jullie leiding, Behulpzame Slaapmuis en Enthousiaste Otter

13 Verkenners Zaterdag 12 maart Lachen is gratis, dus daar moeten we gebruik van maken. Skoete Gooiks comedy club is geopend. Vergeet dus zeker u rugzakske niet te vullen met wat vers getapte moppen, doe u kleurrijkste lolbroek aan en misschien ook een grapjes want van al dat gezever kan het al eens vochtig worden. Zondag 20 maart Geen vergadering! Wij en Dennis zijn heel hard aan het vergaderen op het leidingsweekend. Jwz! Zondag 27 maart Posken geen vergadering boyz. Zondag 3 april De lente is weer in het land, hoog tijd om de bloemetjes buiten te zetten. Vandaag gaan we de wijde natuur in om wat pareltjes te spotten. Ze groeien in het wild en zijn uiterst zeldzaam. Maar laat je niet te snel verleiden want er zijn ook giftige exemplaren bij. Een vergadering vol fauna en flora van 2 tot 5. Zondag 10 april Bambata komt er aan, dat wil zeggen dat er wat voorbereidingen getroffen moeten worden om er opnieuw een top editie van te kunnen maken. Daarvoor kunnen we jullie hulp zeker gebruiken. Creativiteit, werklust en enthousiasme op zak. Dan maker we er een editie van om nooit te vergeten. Zonder tegenbericht van 2 tot 5. Zondag 17 april Volgende week is het Bambata en er moet ongetwijfeld nog heel wat gebeuren. Daarom gaan we vandaag opnieuw van jullie talenten gebruik maken. Van 2 tot 5.

14 Zaterdag 23 april Vandaag is het Bambata. Hier worden jullie allemaal verwacht om te komen helpen! Vanaf de leiding er meer zicht op heeft welke shiften er gedaan moeten worden laten we jullie iets weten over wanneer jullie verwacht worden. Weekend april-1 mei Jeej dit weekend is het eindelijk weer ledenweekend! Het is thema leger dus wees allemaal verkleed en paraat om opgeleid te worden tot supermegacooldemaxcommando s. Meer info volgt nog. Zaterdag 7 mei We doen vandaag onze jaarlijkse carwash, waar jullie allemaal mogen komen helpen en gelieve zo veel mogelijk mensen/veel-te-lieve-familieleden aan te sporen om met hun vuile (nog liever al propere eigenlijk ;) ) auto/fiets/camionet bij ons te komen. De prijs voor de carwash is een vrije bijdrage en er zal ook iets te drinken zijn dus geen reden om niet langs te komen! De locatie is de parking naast de Delhaize en het ronde punt met de 3 hamertjes. (Zondag is er geen vergadering natuurlijk) Zondag 15 mei Tijd om het platteland te verlaten en ons te begeven naar de grote stad. Een toeristische uitstap naar de broeihaard van het extremisme. Deze tocht zal ons leiden langs de verschillende schuilplaatsen van Salah Abdeslam en zijn gevolg. Niet gevreesd de stad wordt nog steeds streng bewaakt door onze militairen. Wie een terrorist vindt krijgt een gratis snackbar. Dus doe maar jullie best. Wanneer we deze uitstap kunnen maken zal afhangen van de beschikbaarheid van de gidsen. Maar we spreken alvast af aan het metrostation van Erasmus om vandaar onze missie te starten.

15 Zondag 22 mei Genoeg gechilled. Tijd voor actie! We vliegen er nog eens in met old school fun in de wei. Alle remmen los voor een matchke baseball, rugby of gewoon ewa sjotten. Het zal jullie conditie (en ook de mijne) zeker deugd doen. We beginnen met de spieren op te warmen om 2 en kunnen bezweet en voldaan weer vertrekken om 5. Zaterdag 28 mei De examen koorts begint te komen en dat kan ik al voelen aan mijn hersenen. Tijd dus om ze nog even te ontspannen met een hersenloze actie film. De films zullen wij voorzien. Jullie zorgen voor snacks. Allen welkom vanaf 20u30 tot 23u. Zondag 5 juni Wij zitten spijtig genoeg achter onze boeken, en jullie zouden dat waarschijnlijk ook beter doen. Daarom vandaag geen vergadering :(. Voor de rest van de vergaderingen moeten we nog even wachten op ons examen rooster. Maar er komt zeker nog een afsluiter aan van formaat! Hou de Facebook groep in de gaten. Groetjes, Jullie teerbeminde leiding Beheerste krokodil & Waardevolle Chinchilla

16 Altijd al willen weten hoe wij beslissen hoe we op kamp gaan?

17 NUTTIGE INFO Kapoenen Senne Govaert Welpen Jelis Pappaert Jongverkenners Nick Van Bellinghen Verkenners Yente Neckebroeck Scoutshop Adres: De Vilanderstraat 6A 9300 Aalst Openingsuren: woensdag: 13u30 18u zaterdag: 10u-12u30 en van 13u30-17u30 van 10 mei tot en met 19 oktober ook open op vrijdag van 14u tot 18u Site: Scoutsblog Hier vind u alles terug over scouts Gooik: Schakel, activiteiten,.. Site: Facebook Scouts Gooik is ook terug te vinden op facebook! Site:

Voorwoord. Yooo de mannen,

Voorwoord. Yooo de mannen, Maart 2015 Juli 2015 Voorwoord Yooo de mannen, Zo een scoutsjaar, het gaat toch rap. We zijn al ons aan onze laatste schakel beland. Maar wel potverdikke een drukke schakel. Om te beginnen is het meteen

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015

jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015 jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015 Scouts & Gidsen Wommelgem Reclame Meer info volgt snel! 2 SAVE THE DATE DasRock gaat dit jaar door op 1 en 2 mei in het binnenfort! Namen en info

Nadere informatie

Scoutsnieuws. De Schakel. Jaarthema: Allemaal abnormaal

Scoutsnieuws. De Schakel. Jaarthema: Allemaal abnormaal Scoutsnieuws De Schakel Jaarthema: Allemaal abnormaal Schakel april - juni 2018 Voorwoord Yowkes yowkes Voor je neus ligt alweer de laatste schakel van het jaar. Niet getreurd, in juli gaan we op kamp

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie

Voorwoord. Yooo de mannen,

Voorwoord. Yooo de mannen, September 2015 November 2015 Voorwoord Yooo de mannen, Ik weet niet hoe het bij ulle zit maar ik zen content dat het scoutsjaar weer kan beginnen, kheb ondertussen elke aflevering van midsummer murders

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u 23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u SLOEBERS! 3 mei: Johnny-dag vandaag! We zullen jullie eens opleiden tot de meest coole gasten van België. Zonnebrilleke, marcelleke, jogging, ne kop vol me gel, Vandaag

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

Woordzoeker. Zoek verticaal van links naar rechts en verticaal van boven naar onder. Dorpsspel Eetavond Kubben. Totem Laddercompetitie Overgang

Woordzoeker. Zoek verticaal van links naar rechts en verticaal van boven naar onder. Dorpsspel Eetavond Kubben. Totem Laddercompetitie Overgang Woordzoeker Zoek verticaal van links naar rechts en verticaal van boven naar onder Dorpsspel Eetavond Kubben Totem Laddercompetitie Overgang Quiz Scouts Sjorren Tentenkamp Totem Vuren Hé Pico, waarom ben

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt!

Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt! Mega-Speldag Zondag 15 mei Info volgt nog via mail Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel

Nadere informatie

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar!

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar! KAPOENEN Nu dat die lieve goed Sint jammer genoeg weer naar Spanje is vertrokken, gaan wij gewoon lekker door. Piraten, sneeuw, dieren, noem maar op, we gaan het allemaal zien! Er hangt misschien wel wat

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 63 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord Aaah april! Tijd voor de lente, aprilse grillen en bloesem in de bomen, maar Vooral ook een mega zalig drukke

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 38 nummer 3 Voorwoord Een tijdje geleden lanceerde Scouts & Gidsen Vlaanderen een enquête waarin ze aan ongeveer 2000 actieve medewerkers vroegen

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Dag scouters. Een Stevige Linker!!

Dag scouters. Een Stevige Linker!! Dag scouters De lente komt alweer volop binnengedraafd en daar zijn we zeer blij mee. De maand mei heeft weer heel wat voor ons in petto. Een boel verlengde weekends die voor de meesten een scoutig kleurtje

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 40 nummer 3 40 jaar Scouts MELDERT!! Op Vrijdag 6/04 organiseren wij een quiz: De slimste Tsjech van Meldert! De opbrengst hiervan gaan we gebruiken

Nadere informatie

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE Omdat het bijna vakantie is, hier alvast een leuke woordzoeker voor jullie! Kunnen jullie hierin Wally vinden? :D Omdat we bijna gaan zwemmen, hier

Nadere informatie

V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem

V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem Tijdschrift van Gidsen Tervuren Nr 3 MAART - ARPIL 2013 V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem Aandacht! Aandacht! Aandacht! o Ouders voor ouders Als jullie uniformen hebben liggen die te klein

Nadere informatie

Dit deel is leeg! KAPOENEN

Dit deel is leeg! KAPOENEN KAPOENEN Dag kapoenen, voor we op kamp vertrekken gaan we nog 1 keer afspreken op zondag! Dit op zondag 30 juni. Wij verwachten jullie om 2u (niet 2u30) aan het domein van huizingen!!! Hier gaan wij ons

Nadere informatie

Scoutsnieuws. De Schakel. Jaarthema: Minder is meer!

Scoutsnieuws. De Schakel. Jaarthema: Minder is meer! Scoutsnieuws De Schakel Jaarthema: Minder is meer! Schakel januari maart 2019 1 Inschrijvingsformulier: Inschrijven Dit jaar bedraagt het inschrijvingsgeld 50. Dit inschrijvingsgeld 32,50 gaat naar de

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Boekje! Het laatste: mei - juni

Boekje! Het laatste: mei - juni Boekje! Het laatste: mei - juni Kapoenen! Beste kapoenen, bereid je maar voor! Want hier zijn we weer hoor. Tijd om weer kattenkwaad uit te halen. Thuis komen met knotsgekke verhalen. Dat kan niet anders,

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

HOLLYWOOD KABOUTERS SPIESPUNT MAART APRIL - MEI. Lies POPPE. Bo VERELLEN. Francis VOET. Delphine VERBEKE. Anthony VAN BIJSTERVELD.

HOLLYWOOD KABOUTERS SPIESPUNT MAART APRIL - MEI. Lies POPPE. Bo VERELLEN. Francis VOET. Delphine VERBEKE. Anthony VAN BIJSTERVELD. SPIESPUNT MAART APRIL - MEI Francis VOET Delphine VERBEKE Lies POPPE Bo VERELLEN KABOUTERS IN HOLLYWOOD Vaast MOENS Emelie PATYN Charlotte SILLIS Anthony VAN BIJSTERVELD Heeey lieve kabouters (of moet

Nadere informatie

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi OKTOBER Kapoenen! 5 oktober Trek vandaag maar stevige schoenen aan, want vandaag is het BOSSPEL! We verwachten jullie om 13u45 aan de Epelaar (voor de routebeschrijving: zie takhoekje op de site). Om 16u15

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!!

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!! Dag liefste scoutsvrienden! De maand februari gaat gepaard met enkele typische weerspreuken. We sommen ze graag even op: Al is de sprokkel nog zo fel, ze heeft vijf schone dagen wel. Is februari nat en

Nadere informatie

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be Contact 2 Hebt u vragen voor de leiding van je zoon of dochter? U mag hen altijd mailen op volgende adressen: Kapoenen@77Ste.be Welkas@77Ste.be Jonggivers@77ste.be Givers@77ste.be Voorwoordje 3 Yes! Het

Nadere informatie

JONGVERKENNERS CLAIM THE CLIMATE

JONGVERKENNERS CLAIM THE CLIMATE JONGVERKENNERS CLAIM THE CLIMATE Beste jongverkenners, We zijn jammer genoeg aangekomen aan het laatste spiespunt maaaar er staan nog beestige vergaderingen te wachten! Dus zet alle vergaderingen direct

Nadere informatie

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? Paretter Maart Woordje van de grol Beste ouders, Het scoutsjaar vliegt weer voorbij en we komen steeds dichter bij de zomervakantie en ons groepskamp in Stavelot! - Kamp kleine takken 21-28 juli 2018 -

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste leden, ouders en vrienden, Woordje van de groepsleiding En we gaan verder! Het is alweer mei! Tijd voor de voorlaatste scoutsmaand van dit scoutsjaar! Ooooh : ( Mei en juni beloven weer spannend

Nadere informatie

Het Spoor Fristi September november

Het Spoor Fristi September november Het Spoor Fristi September november 2018 1 Voorwoord EINDELIJK IS HET DAAR! Het nieuwe scoutsjaar! Ja, daar hebben we lang op gewacht. Na een scoutsloze augustus (waarin ongetwijfeld veel is teruggedacht

Nadere informatie

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar:

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar: Dag iedereen! Het nieuwe scoutsjaar is ondertussen al even bezig, dus is het tijd voor een nieuwe maandschors. Alle takken hebben ook nu weer heel erg leuke vergaderingen op de planning staan. De givers,

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo scouties Ja 't is gebeurd, het nieuwe scoutsjaar heeft zijn start genomen.

Nadere informatie

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober Hoi liefste kapoentjes, hier zijn we weer met jullie favoriet 3-maandelijks blad! Zijn jullie er klaar voor om te weten te komen welke spannende, leuke, ontroerende, coole, toffe, zalige dingen jullie

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat:

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat: Paretter juni Beste ouders, Nu de inschrijvingen achter de rug zijn is het uitkijken naar het kamp!! We hopen dat al onze leden de smaak te pakken hebben na een spetterend takweekend en dat hun zin om

Nadere informatie

Zaterdag 03/05 vanaf 14u : BERNIE BESTAAT 50 JAAR!!

Zaterdag 03/05 vanaf 14u : BERNIE BESTAAT 50 JAAR!! Hallo Kapoenen!! Het zonnetje is in het land en de laatste maanden van het schooljaar gaan in, dus het is bijna vakantie! Maar dat betekent ook dat het scoutsjaar op zijn einde loopt.. AWOEEEEE! Dus jullie

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

Beste KLJ ers. Jullie leuke KLJ leiding - Bjorn - Brecht - Bram - Chiara - Jordy - Beirre (Bert) - Joren - Leandro - Charlie - Paulien - Kenneth

Beste KLJ ers. Jullie leuke KLJ leiding - Bjorn - Brecht - Bram - Chiara - Jordy - Beirre (Bert) - Joren - Leandro - Charlie - Paulien - Kenneth Beste KLJ ers Aan alle toffe dingen in de wereld komt een einde, ook aan het leuke KLJ jaar. Maar wees niet gedroosd, want de zomer komt eraan en (trommelgeroffel) wij gaan ook dit jaar weer op kamp in

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Scoutsnieuws. De Schakel. Sinds 1944 SCOUTS GOOIK. Jaarthema: grenzeloos

Scoutsnieuws. De Schakel. Sinds 1944 SCOUTS GOOIK. Jaarthema: grenzeloos Scoutsnieuws De Schakel Sinds 1944 SCOUTS GOOIK Jaarthema: grenzeloos Schakel april - juni 2017 1 Voorwoord Snelle quiz. Wat is het moeilijkste aan een voorwoord schrijven? In deze zin staat helemaal niets,

Nadere informatie

Maandlijst oktober november

Maandlijst oktober november Maandlijst oktober november Hallo, Ons KLJ- jaar kan eindelijk weer beginnen en wij zijn er helemaal klaar voor! Hopelijk hebben jullie er ook al zin in. Er staan weer een heleboel activiteiten voor jullie

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. November December 2014 Zondag 2 November 2014 Klaar voor een mega spel gemaakt door onze nieuwe leiding? Zorg dan dat je er bij bent want wij hebben

Nadere informatie

Vergadering: Die gaat door op zondag van 14u tot 17u30 tenzij anders vermeld in de trimesterplanning. Op tijd komen is een must!

Vergadering: Die gaat door op zondag van 14u tot 17u30 tenzij anders vermeld in de trimesterplanning. Op tijd komen is een must! Beste Verkenners, Het scoutsjaar is weer van start gegaan en daar hoort uiteraard een trimesterplanning bij. De leiding heeft er alvast veel zin in en we hopen jullie ook want er staan ons een heleboel

Nadere informatie

V.U.: Chiro St-Anneke, Vrijheidslaan 31, 1081 Koekelberg.

V.U.: Chiro St-Anneke, Vrijheidslaan 31, 1081 Koekelberg. V.U.: Chiro St-Anneke, Vrijheidslaan 31, 1081 Koekelberg. Mei en Juni Hoipiepeloi! De zomer komt eraan en dat zien we in onze chiro! Examens komen eraan, met de nodige stress-leiding tot gevolg ;). Daarom

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Keuze uit: Pasta-Avond. Chiro Driehoek presenteert. Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem

Keuze uit: Pasta-Avond. Chiro Driehoek presenteert. Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem Chiro Driehoek presenteert Pasta-Avond Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem Deuren:18u30 Eten:19u00 Keuze uit: Batman Bolognese (Spaghetti Bolognese) Captain America s Sea Dish (Spaghetti met zeevruchten

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

maandlijst april-mei-juni

maandlijst april-mei-juni maandlijst april-mei-juni 1 Algemene informatie De tekenwedstrijd op de pannekoekenbak is gewonnen door Laura. Zoals belooft staat haar tekening op de voorpagina van de maandlijst en zal Laura van ons

Nadere informatie

De Pasta Salambier was geen succes tijdens het koken bij de Sloebers!!

De Pasta Salambier was geen succes tijdens het koken bij de Sloebers!! De Pasta Salambier was geen succes tijdens het koken bij de Sloebers!! 1 maart 2015 RADIO- & TV-gids Echte ijsberen de Hernieuwers! Enkel dacht Milan dat zijn tenen eraf gevroren waren! (hij heeft maar

Nadere informatie

Liefste leden, ouders en vzw ers

Liefste leden, ouders en vzw ers JUNI KABOUTERS Liefste leden, ouders en vzw ers Nu de zomer wel heel dichtbij komt, kunnen we al beginnen dromen over die zalige vakantie en ons (buitenlands) scoutskamp. Wij kijken er alvast enorm naar

Nadere informatie

MAART TOT JUNI HET GEITJE. minder is meer

MAART TOT JUNI HET GEITJE. minder is meer MAART TOT JUNI HET GEITJE minder is meer Dag allerliefste kapoenen en ouders! Zondag 3/03 10u -12u30 Hier is onze laatste GEIT van het jaar, wat vliegt zo n scoutsjaar toch voorbij!!! Bij elke vergadering

Nadere informatie

Allerliefste Jogi s en ouders

Allerliefste Jogi s en ouders Allerliefste Jogi s en ouders Hieronder kunnen jullie al onze activiteiten terugvinden voor de volgende maanden van het scoutsjaar. Er staat ons nog heel wat leuks te wachten, neem snel een kijkje! Driekoningen,

Nadere informatie

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Beste ouders, leden en sympathisanten, Beste ouders, leden en sympathisanten, Het leek wel gisteren dat we met z n allen op de overgang stonden te dansen op het de tonen Be Prepared, het themalied van dit scoutsjaar. Toch is dat alweer enkele

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Kwis van Sint-Lutgardis

Kwis van Sint-Lutgardis Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten We zijn er zeker van dat iedereen weer eens enorm hard heeft genoten van de feestdagen. Dat hebben wij ook Nu deze feesten achter de rug zijn rest er ons

Nadere informatie

Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!!

Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER-- OKTOBER Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!! Een nieuw jaar vol toffe spelen, leuke activiteiten

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren!

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren! Dag lieve welpjes, hier zijn we met ons volgende huberke! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!!!! Kom altijd met een goed humeur en het zullen leuke vergaderingen worden Groetjes De Welpenleiding

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 10

Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 10 t Oekedoeleken Juni 2016 Dag Bermijn, De maand juni is aangebroken en helaas wil dat zeggen dat ook het einde van het scoutsjaar nadert Maar, wees niet getreurd want het wordt nog een maand vol leuke vergaderingen.

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

Scoutsnieuws. De Schakel. Sinds 1944 SCOUTS GOOIK. Jaarthema: Zonder grenzen

Scoutsnieuws. De Schakel. Sinds 1944 SCOUTS GOOIK. Jaarthema: Zonder grenzen Scoutsnieuws De Schakel Sinds 1944 SCOUTS GOOIK Jaarthema: Zonder grenzen Schakel januari - maart 2017 1 Voorwoord Liefste vriendjes en vriendinnetjes, Het voorwoord schrijven. Is altijd het stukje van

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

Stevige linker. De organisatie. Zaterdag 9 januari 2016. Agenda: 20/02: Ardennentocht

Stevige linker. De organisatie. Zaterdag 9 januari 2016. Agenda: 20/02: Ardennentocht Agenda: 20/02: Ardennentocht Tak van dienst: 09/01: M&M (Gidsen doen de opening) 16/01: Kapoenen (Verkenners doen de opening) 23/01: Kabouters (JIN doen de opening) Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!!

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! VOORWOORD We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! Aangezien de leiding en de leden volop in de examens

Nadere informatie

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag Kapoenen 7 April: aarde vs aliens 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel Vannacht is er een vreemd voertuig geland op de aarde. We hebben alle kapoenen nodig om op ontdekkingsjacht te gaan! Jullie

Nadere informatie

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week!

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week! Maandprogramma MAART ZEEHONDEN 5 maart: zwemmen van 13u30 tot 17u @ Frac Vandaag gaan we nog eens zwemmen, jihaaaa! Hiervoor spreken we dus een half uurtje vroeger af dan normaal zodat we langer in het

Nadere informatie

Hallo allemaal. Dit was het voor de maand februari, groetjes van de groepsleiding! Kobe, Antoon, Charlotte en Lotte

Hallo allemaal. Dit was het voor de maand februari, groetjes van de groepsleiding! Kobe, Antoon, Charlotte en Lotte Februari 2016 Hallo allemaal De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbijgevlogen. Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van het uitslapen op zondag want vanaf februari zij het terug zondagvergaderingen!

Nadere informatie

't jefke. scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind. februari - april

't jefke. scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind. februari - april 't jefke scouts & gidsen 71ste st-jozef gooreind februari - april Groepsleidingsintro Liefste leden, beste ouders 2015 is weeral van start gegaan. Wij willen jullie uiteraard allemaal het beste toewensen

Nadere informatie

Voorwoord groepsleiding

Voorwoord groepsleiding TARSIVAT December Voorwoord groepsleiding Van 13 tot 15 november lag de volledige Tarsi-vloot aangemeerd op Linkeroever. Met 110 waren we, verkleed als woeste zeerovers, piraten, matroosjes en papegaaien.

Nadere informatie