Documentatie: Brinkstraat 51 Putten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Documentatie: Brinkstraat 51 Putten"

Transcriptie

1 Documentatie: Brinkstraat 51 Putten Internet: Hoofdstraat 55, 3781 AB Voorthuizen Telefoon: Mobiel: De Jager Makelaardij is een handelsnaam van Stentor BV KvK nummer BTW nr. NL B01 V2

2 Documentatie: Brinkstraat 51 Putten Te koop: Op loopafstand van het centrum gelegen vrijstaande villa met garage en slaapkamer (c.q. praktijkruimte) en badkamer op de b.g.g. Type Vrijstaande villa Adres Brinkstraat 51 Postcode 3881 BP Plaats Putten Vraagprijs ,- kosten koper Bouwjaar 1953 Perceelgrootte 605 m2 Gebruiksoppervlakte wonen Circa 191 m2 Gebr.opp. overige inpandige ruimte Circa 19 m2 Gebr.opp. gebouwgebonden buitenruimte Circa 3 m2 Gebr.opp externe bergruimte Circa 71 m2 Inhoud woning Circa 713 m3 Aantal slaapkamers 4 (6 mogelijk) Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Verwarming CV combi Nefit HR 2007 Isolatie Dak-, muur-, ged. Vloerisolatie Energielabel C Aanvaarding In overleg Algemene informatie: Op de hoek van de Papiermakerstraat/Brinkstraat vindt u deze villa, gelegen op loopafstand van alle voorzieningen in het centrum. Binnen enkele minuten bent u in een mooi fiets- en wandelgebied met bos en heide. Deze villa is bijzonder geschikt voor wie een woning zoekt met een slaapkamer en badkamer op de b.g.g. en mede door de aparte achteringang is de woning ook bijzonder geschikt voor inwoning/mantelzorg, maar ook voor wonen en werken/praktijk aan huis! Indeling begane grond: Entree/hal met natuurstenen vloer. Woonkamer met eiken houten parketvloer, open haard, erker met vloerverwarming en tuindeuren. Woonkeuken met keukeninrichting in L-vorm en vloerverwarming met diverse apparatuur waaronder: magnetron, heteluchtoven, vaatwasser, koelkast en keramische kookplaat. Bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting, veel bergruimte en de CV combi-ketel; provisiekelder. Vanuit de centrale hal is tevens de slaapkamer/werkkamer te bereiken (hier is ook de infraroodsauna geplaatst). Deze ruimte heeft een achteringang met tochtportaal. Boven deze slaap/werkkamer is een ruime bergzolder gesitueerd, bereikbaar met een vlizotrap en voorzien van 2 Velux dakramen. Vanuit de hal is tevens toegang tot het toilet en de aparte badkamer met (massage)douche, ligbad en wastafel.

3 Documentatie: Brinkstraat 51 Putten Indeling eerste verdieping: Slaapkamer met balkon en tweede royale slaapkamer (21m2) met wastafel en inbouwkast. De laatste slaapkamer kan eenvoudig naar 2 kleinere kamers worden aangepast. Badkamer (recent vernieuwd) met douche met thermostaatkraan, designradiator en 2 e toilet. Twee inbouwkasten op de overloop. Indeling tweede verdieping: Bereikbaar via een vaste trap: grote slaapkamer (over de gehele lengte van de woning) met centrale verwarming en ingebouwde bedstede, vaste kast, veel bergruimten, dakkapel, een gashaard en twee Velux dakramen. Door het plaatsen van een tweetal wanden kan deze ruimte gesplitst worden in 2 slaapkamers. Tuin: De geheel omsloten tuin is gelegen op het zuid/zuidwesten en heeft meerdere terrassen, waar het van het vroege voorjaar tot in het late najaar goed toeven is. De zitkuil met windschermen biedt een plek in de tuin waar u volledig vrij en zonder inkijk heerlijk kunt zitten. Met een aantal aanpassingen is hiervan ook een zwembad te maken. Ligging/wijkinfo: In het centrum van Putten dichtbij alle voorzieningen als subtropisch zwembad, diverse basis- en middelbare scholen, bibliotheek, medisch centrum, kerken, sportcentra, winkelcentrum met uitgebreid winkelaanbod, diverse supermarkten met ruime openingstijden, bouwmarkt en diverse horecagelegenheden. Bos en Groevenbeekse Heide zijn op korte loopafstand van de woning te bereiken. Busstation op ca. 5 en treinstation op ca. 25 minuten loopafstand. Bijgebouw: In de brede garage is ruimte voor 1 auto, de inrit met elektrisch toegangshek en parkeergelegenheid aan de voorzijde bieden parkeerruimte voor in totaal 5 auto s op eigen terrein. Alternatieve mogelijkheden voor de indeling of uitbreiding van de woning: Het bestemmingsplan Kom Noord van de Gemeente Putten laat ruime uitbouwmogelijkheden toe (perceel mag grotendeels bebouwd worden; wel 3 meter uit de grens blijven). Goothoogte 6 meter, nokhoogte 9 meter. Beroep aan huis is vergunningsvrij toegestaan op een oppervlakte tot 30% van de totale vloeroppervlakte van de woning. Bijzonderheden/opmerkingen: Doordat de woning iets hoger is gelegen t.o.v. de weg, is de privacy in de woonkamer volledig gewaarborgd. In het voorjaar trekt de Magnolia, die op de hoek van de tuin staat, alle aandacht. In al zijn kleurenpracht is de boom een lust voor het oog. De woning heeft 4 (ruime) slaapvertrekken: met een kleine aanpassing zijn er 6 slaapkamers van te maken (zie tekeningen met alternatieve indeling).

4 Documentatie: Brinkstraat 51 Putten De woning is sinds aanvaarding in 1998 in fasen geheel gerenoveerd en goed onderhouden. Rondom voorzien van screens. Er is een camerabewakingssysteem en een alarmsysteem aangelegd. Inruil: Inruil van uw eigen woning in Putten is eventueel bespreekbaar. Afmetingen: Zie de bouwtekeningen. Interactieve bouwtekening (2D en 3 Dimensionaal) te raadplegen op de volgende link: Brochure digitaal bekijken? (via Issuu.com): Video van deze woning bekijken? (via ons You Tube video kanaal): Bijzondere verkoopbepalingen: De bijzondere verkoopbepalingen staan vermeld in de informatielijst die wordt verstrekt na de bezichtiging van het object. Deze lijst zal een onderdeel zijn van de koopovereenkomst. Berekening van de inhoud en woonoppervlakte: De opgegeven inhoud en woonoppervlakte is gemeten conform NEN Uitbreidingsmogelijkheden vergunningsvrij: De wet biedt mogelijkheden tot het uitbreiden van woningen, zonder dat daarvoor een vergunning benodigd is. Te denken valt aan onder andere (indien van toepassing en indien niet reeds uitgevoerd): - uitbouw aan de (zijkant en) achterkant van de woning (oorspronkelijke achtergevel of zijgevel) - plaatsen van een dakraam - plaatsen van een dakkapel - plaatsen van een bijgebouw Indien u meer wilt weten aan welke voorwaarden u moet voldoen om vergunningsvrij te kunnen bouwen, zoekt u dan op internet op de term vergunningsvrij bouwen. Over dit onderwerp is uitgebreide informatie te vinden. Geïnteresseerd in informatie van de buurt/wijk/woonplaats?:

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50 Onderstaande 'zonnewijzer' geeft de stand van de zon weer in de diverse jaargetijden. Als u deze naast de Kadaster kaart legt, kunt u de zonligging van de tuin goed bepalen.

51

52

53

54

55

56

57

58 Gebruiksoppervlakte & Bruto inhoud Project: Brinkstraat 51 Opdrachtgever: AV2, De Woningcoaches Totaal woning Totaal Gebruiksoppervlak wonen m2 191 Overige inpandige ruimte m2 19 Gebouwgebonden buitenruimte m2 3 Externe Bergruimte m2 27 Totaal Bruto inhoud Ext. Bergruimte m3 71 Totaal Bruto inhoud woning m e woonlaag Totaal Gebruiksoppervlak wonen 0.0 Gebruiksoppervlak bouwlaag 11.0 Aftrekposten (nissen, trapgaten, vides) 0.0 Overige inpandige ruimte 11.0 Gebouwgebonden buitenruimte 0.0 Externe Bergruimte 0.0 2e woonlaag Totaal Gebruiksoppervlak wonen Gebruiksoppervlak bouwlaag Aftrekposten (nissen, trapgaten, vides) 0.0 Overige inpandige ruimte 0.0 Gebouwgebonden buitenruimte 0.0 Externe Bergruimte e woonlaag Totaal Gebruiksoppervlak wonen 46.8 Gebruiksoppervlak bouwlaag 54.6 Aftrekposten (nissen, trapgaten, vides) 0.0 Overige inpandige ruimte 7.8 Gebouwgebonden buitenruimte 2.6 Externe Bergruimte 0.0 4e woonlaag Totaal Gebruiksoppervlak wonen 21.1 Gebruiksoppervlak bouwlaag 21.1 Aftrekposten (nissen, trapgaten, vides) 0.0 Overige inpandige ruimte 0.0 Gebouwgebonden buitenruimte 0.0 Externe Bergruimte 0.0 Disclaimer Voor de berekening is gebruik gemaakt van de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte woningen & Meetinstructie Bruto inhoud woningen, opgesteld door de brancheverenigingen. De opdrachtgever heeft expliciet opdracht gegeven aan Drafting Factory ("DF") om een berekening uit te voeren zonder inmeting op locatie. Bovenstaande berekeningen zijn derhalve gebaseerd op de door opdrachtgever aangeleverde tekeningen, schetsen en/of maatvoering. Inherent aan het type opdracht zijn tekeningen, schetsen en/of maatvoering niet op waarheidsgetrouwe weergave getoetst door DF. Hoewel de berekeningen met zorg zijn uitgevoerd, aanvaardt DF geen aansprakelijkheid voor fouten of omissies in de berekeningen.

59 De Jager Makelaardij treedt op voor de verkoper Soms denken kopers dat de verkopende makelaar ook voor hen bemiddelt. Dit is absoluut uitgesloten. De Jager Makelaardij is ingeschakeld door de verkoper. Dit betekent dat de belangen van deze opdrachtgever optimaal worden behartigd. De Jager Makelaardij treedt dus niet op voor de belangen van de verkoper én de koper. Is dit object niet voor u geschikt maar wilt u een ander object aankopen dat niet te koop staat bij De Jager Makelaardij, dan kunt u De Jager Makelaardij wel inschakelen. In dat geval neemt u De Jager Makelaardij mee als uw eigen aankoop-makelaar en worden uw belangen wel optimaal behartigd. Algemene verkoopbepalingen/procedure Voorbehoud Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Gunning te allen tijde voorbehouden. Aan de volgorde van de bezichtigingen kunnen geen rechten worden ontleend. Deze brochure is met de grootste zorg samengesteld. Mochten er echter onjuistheden worden geconstateerd, dan kunnen aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Ontbindende voorwaarden Indien er tussen verkoper en koper overeenstemming wordt bereikt t.a.v. de verkoop van het object, kan ten behoeve van koper op diens verzoek in de op te stellen koopakte een ontbindende voorwaarde ten behoeve van het verkrijgen van een financiering (al dan niet met Nationale Hypotheekgarantie) worden opgenomen (indien verkoper hiermee ook akkoord gaat). De koper dient zich te realiseren dat hij slechts een beroep op deze ontbindende voorwaarde kan doen, als hij van drie erkende geldverstrekkende instellingen een originele, met redenen omklede verklaring kan overleggen, waarin wordt vermeld waarom hem geen hypothecaire geldlening kan worden verstrekt. Waarborgsom/bankgarantie Ter garantie van de nakoming van verplichtingen dient koper een waarborgsom te storten of een bankgarantie te stellen bij de notaris ter grootte van 10% van de koopsom.

60 Bijlagen U vindt in deze brochure de volgende bijlagen: De Kadasterkaart Hierop staan de grenzen van het perceel (globaal) aangegeven. Om de exacte ligging van de grenzen te kunnen bepalen heeft u een veldwerk nodig. Dit veldwerk is een document met de meetgegevens en wordt door het Kadaster verstrekt. Deze Kadasterkaart is altijd gericht op het Noorden. De schaal is meestal 1:500 of 1:1000. Door printen of door scannen kan de schaal verkleind of vergroot zijn. Controleer daarom altijd de schaal. Meestal staat alleen de hoofdbebouwing op de kaart vermeld. Bijgebouwen en eventuele latere veranderingen aan het hoofdgebouw staan niet altijd op deze kaart weergegeven. Bouwtekeningen De bijgevoegde tekeningen zijn zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Alle tekeningen zijn bedoeld om een u een indruk te geven van de indeling; afwijkingen in maatvoering en indeling zijn mogelijk. Aan de tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. De opgegeven afmetingen en (inhouds/oppervlakte) maten zijn circa maten en zijn dus ter indicatie. Afwijkingen zijn zeker mogelijk, controleert u daarom zelf deze maten! De Jager Makelaardij is niet aansprakelijk voor een foutieve opgave. Informatielijst In deze lijst staan de aan verkoper bekende bijzonderheden vermeld. Dit betekent niet dat er (achteraf) geen verborgen gebreken kunnen zijn, dan wel dat alle gebreken in deze lijst vermeld zijn. U heeft als koper ook een eigen verantwoordelijkheid op grond van de (wettelijke) onderzoeksplicht, dit betekend dat u zelf een onderzoek moet doen naar de toestand (onderhoud/gebreken) van de woning. Deze lijst is niet toegevoegd aan de brochure die via de website van De Jager Makelaardij is te downloaden, maar wordt tijdens een bezichtiging uitgereikt. Lijst met (roerende) zaken Op deze lijst staat vermeld of bepaalde zaken achterblijven, meegaan of apart ter overname worden aangeboden. Het enkele feit dat een bepaalde zaak genoemd wordt in een beschrijving, betekent daarom niet dat deze zaak in de woning achterblijft, dan wel bij de prijs inbegrepen is. De lijst met zaken is bepalend.

61 Bij de aankoop van de woning kunt u bepalen dat er een bedrag wordt opgenomen voor de roerende zaken. De koopsom wordt dan gesplitst in een bedrag voor de woning en in een bedrag voor de roerende zaken. Over het bedrag van de roerende zaken hoeft geen overdrachtsbelasting te worden betaald. Deze lijst is niet toegevoegd aan de brochure die via de website van De Jager Makelaardij is te downloaden, maar wordt tijdens een bezichtiging uitgereikt. Bestemmingsplan Eventueel is in deze brochure bestemmingsplaninformatie bijgevoegd. Deze informatie wordt bij de gemeente waar het object is gelegen opgevraagd. Voor het verkrijgen van de juiste informatie is De Jager Makelaardij afhankelijk van de desbetreffende gemeente. In het verleden is het wel eens gebeurd, dat de verkeerde informatie werd verstrekt (of dat de informatie onvolledig bleek te zijn). De Jager Makelaardij kan derhalve niet instaan voor de juistheid van deze informatie. Controleer deze informatie daarom altijd zelf. U kunt de informatie ook vinden op de website De informatie op deze website is in juridische zin de rechtsgeldige weergave van het bestemmingsplan. Wanneer is er sprake van een koopovereenkomst? Indien er sprake is van een particuliere verkoper en een particuliere koper, dan is er pas sprake van een koopovereenkomst indien koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (volgens een uitspraak van de Hoge Raad d.d ). Wij zullen ons dan ook inspannen om de koopovereenkomst z.s.m. op te stellen en te laten onderteken. Zodra de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben getekend liggen de afspraken vast. Wilt u meer weten over de navolgende onderwerpen? 1. Hypotheekadvies 2. Verkoopbegeleiding 3. Aankoopbegeleiding 4. Op de hoogte blijven van het aanbod van De Jager Makelaardij 5. Presentatievitrines 6. Verhuisservice 7. De Jager Makelaardij Bezoek dan onze website!

62 Blijf op de hoogte van De Jager Makelaardij (aanbod, mutaties in het aanbod en nieuws). Hoe? Volg ons via Twitter: Account Link: Bezoek onze pagina op Facebook: klik op de knop vind ik leuk om op de hoogte te blijven of wordt vrienden met ons kantoor en blijf eveneens op de hoogte van de ontwikkelingen. Stuur ons een vriendschapsverzoek en wij houden u op de hoogte! Volg ons op Instagram : Volg ons op Pinterest : Digitale brochures eenvoudig te bekijken op:

63 Afspraak maken/bereikbaarheid Heeft u naar aanleiding van deze brochure nog vragen of wenst u een object te bezichtigen, neemt u dan contact op. Openingstijden De Jager Makelaardij kent geen vaste kantoortijden. In ieder geval kunt u ons contacten tijdens de volgende uren: Maandag t/m vrijdag van tot uur. Zaterdag van tot uur. Op zondag zijn wij niet bereikbaar. Op het moment dat wij telefonisch in gesprek zijn of niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, wordt u doorgeschakeld met de berichtenservice. De telefoniste noteert dan graag (alleen) uw naam en telefoonnummer en geeft dit aan ons door. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Bezoek op kantoor bij voorkeur op afspraak (er is niet altijd iemand aanwezig). Mobiel nummer: Telefoon nummer: Via Whatsapp op nr.: Via Messenger op nr.: Via Telegram op nr.: info@dejagermakelaardij.nl Facebook: Of Facebook: Twitter: Pinterest: Instagram: Issuu: You Tube: Met vriendelijke groet, Hessel de Jager beëdigd makelaar/taxateur onroerend goed

Documentatie: Speulderweg achter 21/Kruipad Garderen

Documentatie: Speulderweg achter 21/Kruipad Garderen Documentatie: Speulderweg achter 21/Kruipad Garderen E-mail: info@dejagermakelaardij.nl Internet: www.dejagermakelaardij.nl Hoofdstraat 55, 3781 AB Voorthuizen Telefoon: 0342-470048 Mobiel: 06-21877575

Nadere informatie

Documentatie: Terpweg Putten

Documentatie: Terpweg Putten Documentatie: Terpweg 10-1 - Putten Blijf op de hoogte van het aanbod en de ontwikkelingen en volg ons via Facebook! www.facebook.com/dejagermakelaardij E-mail: info@dejagermakelaardij.nl Internet: www.dejagermakelaardij.nl

Nadere informatie

Noordersingel 4 - Voorthuizen DOCUMENTATIE

Noordersingel 4 - Voorthuizen DOCUMENTATIE Noordersingel 4 - Voorthuizen DOCUMENTATIE Hoofdstraat 55, 3781 AB Voorthuizen Telefoon: 0342-470048 Mobiel: 06-21877575 E-mail: info@dejagermakelaardij.nl Internet: www.dejagermakelaardij.nl De Jager

Nadere informatie

Documentatie: Molenweg Voorthuizen

Documentatie: Molenweg Voorthuizen Documentatie: Molenweg 109 - Voorthuizen Blijf op de hoogte van het aanbod en de ontwikkelingen en volg ons via Facebook! www.facebook.com/dejagermakelaardij E-mail: info@dejagermakelaardij.nl Internet:

Nadere informatie

Documentatie: De Steenkamp 119 - Voorthuizen

Documentatie: De Steenkamp 119 - Voorthuizen Documentatie: De Steenkamp 119 - Voorthuizen E-mail: info@dejagermakelaardij.nl Internet: www.dejagermakelaardij.nl Hoofdstraat 55, 3781 AB Voorthuizen Telefoon: 0342-470048 Mobiel: 06-21877575 De Jager

Nadere informatie

Documentatie: Hoofdstraat 208 - Voorthuizen

Documentatie: Hoofdstraat 208 - Voorthuizen Documentatie: Hoofdstraat 208 - Voorthuizen E-mail: info@dejagermakelaardij.nl Internet: www.dejagermakelaardij.nl Hoofdstraat 55, 3781 AB Voorthuizen Telefoon: 0342-470048 Mobiel: 06-21877575 De Jager

Nadere informatie

Documentatie: Rembrandtstraat 1 - Voorthuizen

Documentatie: Rembrandtstraat 1 - Voorthuizen Documentatie: Rembrandtstraat 1 - Voorthuizen E-mail: info@dejagermakelaardij.nl Internet: www.dejagermakelaardij.nl Hoofdstraat 55, 3781 AB Voorthuizen Telefoon: 0342-470048 Mobiel: 06-21877575 De Jager

Nadere informatie

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Sint Josephstraat 106-A - Dongen Sint Josephstraat 106-A - Dongen Vraagprijs 595.000,- k.k.* Royale vrijstaande woning met diverse mogelijkheden door onder andere 2 ingangen en twee trappen (denk aan dubbele bewoning of praktijk aan huis),

Nadere informatie

TE KOOP. Hibbertsstraat 20, 7481 JD Haaksbergen. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Hibbertsstraat 20, 7481 JD Haaksbergen. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Hibbertsstraat 20, 7481 JD Vraagprijs 289.000,- k.k. Omschrijving Deze karakteristieke vrijstaande woning op loopafstand van het centrum gelegen met oprit en berging is echt bijzonder fraai afgewerkt!

Nadere informatie

Documentatie: Hunnenweg 19 - Voorthuizen

Documentatie: Hunnenweg 19 - Voorthuizen Documentatie: Hunnenweg 19 - Voorthuizen E-mail: info@dejagermakelaardij.nl Internet: www.dejagermakelaardij.nl Hoofdstraat 55, 3781 AB Voorthuizen Telefoon: 0342-470048 Mobiel: 06-21877575 De Jager Makelaardij

Nadere informatie

DONGEN St. Josephstraat 106 A

DONGEN St. Josephstraat 106 A DONGEN St. Josephstraat 106 A Royale vrijstaande woning met diverse mogelijkheden, gelegen op loopafstand van het centrum met grote tuin. Perceel : 1.305 m² Inhoud : circa 1.000 m³ Bouwjaar : 1954, aanbouw

Nadere informatie

Willem de Zwijgerstraat 18, Budel. Vraagprijs : 315.000,- k.k. k.k.

Willem de Zwijgerstraat 18, Budel. Vraagprijs : 315.000,- k.k. k.k. Willem de Zwijgerstraat 18, Budel Buiten wonen midden in het dorp op korte afstand van alle voorzieningen. Charmant vrijstaand woonhuis met garage, tuin en diverse bijgebouwen. Combinatie wonen - werken

Nadere informatie

Watertorenstraat HAMONT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Watertorenstraat HAMONT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Watertorenstraat 47 3930 HAMONT Vraagprijs: 329.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 329.000,- k.k. Eengezinswoning Vrijstaand Bouwjaar 1981 Algemene staat Normaal INRICHTING

Nadere informatie

Brochure. Morgenzonweg 19 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Morgenzonweg 19 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Morgenzonweg 19 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP Morgenzonweg 19 Winterswijk HERENHUIS UIT DE JAREN

Nadere informatie

Achter den Ham 23 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen Achter den Ham 23 - Dongen Vraagprijs 495.000,- k.k. Werkelijk perfect onderhouden en luxe vrijstaande woning met 3 ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond, 2 badkamers en een luxe keukeninstallatie.

Nadere informatie

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen Vraagprijs 475.000,- k.k. Bijzonder rustig gelegen vrijstaande woning met 3 slaapkamers, riante woonkamer, inpandige garage en tuin op het zuiden. Van den Bosch makelaars

Nadere informatie

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29 DONGEN Van Kinsbergenstraat 29 Volledig gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning met dakkapel op zolderverdieping en met veel privacy aan de achterzijde. Er is de mogelijkheid tot het bijkopen van een

Nadere informatie

Generaal van Heutszlaan 51, Eindhoven. Vraagprijs : 249.500,- k.k. k.k.

Generaal van Heutszlaan 51, Eindhoven. Vraagprijs : 249.500,- k.k. k.k. Generaal van Heutszlaan 51, Eindhoven Royale gezinswoning met ruime garage, carport en tuin. Deze woning is luxe afgewerkt, over de volle breedte uitgebouwd en v.v. 4 slaapkamers. Inhoud : ca. 450 m³ Perceel

Nadere informatie

Patrijslaan 45 6021 ZS BUDEL. Vraagprijs: 237.500,- k.k. 0495/497117 info@huijersvastgoed.nl www.huijersvastgoed.nl

Patrijslaan 45 6021 ZS BUDEL. Vraagprijs: 237.500,- k.k. 0495/497117 info@huijersvastgoed.nl www.huijersvastgoed.nl Patrijslaan 45 6021 ZS BUDEL Vraagprijs: 237.500,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 237.500,- k.k. Eengezinswoning Helft van dubbel Bouwjaar 1993 Algemene staat Normaal INRICHTING

Nadere informatie

Veldhoven (Zeelst) Kruisstraat 93

Veldhoven (Zeelst) Kruisstraat 93 De Reijenburg 42 5501 LD Veldhoven Tel. 040 254 15 28 Fax 040 253 26 45 info@henrikox.nl www.henrikox.nl Veldhoven (Zeelst) Kruisstraat 93 Op gunstige locatie in kerkdorp Zeelst gelegen op zeer royaal

Nadere informatie

TE KOOP. Lijsterbesstraat 57, Borculo. Inhoud 335 m³ Gebruiksopp. 108 m² Perceel 234 m² Bouwjaar 1979

TE KOOP. Lijsterbesstraat 57, Borculo. Inhoud 335 m³ Gebruiksopp. 108 m² Perceel 234 m² Bouwjaar 1979 TE KOOP Lijsterbesstraat 57, Borculo met maar liefst 5 slaapkamers, een open keuken en een ruime tuin gelegen op het noordwesten. Vraagprijs 187.500,-- k.k. Inhoud 335 m³ Gebruiksopp. 108 m² Perceel 234

Nadere informatie

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k. OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN Vraagprijs 850.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een prachtige locatie gelegen vrijstaand, rietgedekt landhuis omringd door 13 hectare eigen natuurgebied (bos, heide, vennen)

Nadere informatie

Brochure. Kattenbergweg 3 14 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.

Brochure. Kattenbergweg 3 14 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning. Brochure Kattenbergweg 3 14 Winterswijk Enning Makelaardij b.v. Torenstraat 1 7101 DC Winterswijk T 0543 516151 E info@enning.nl I www.enning.nl TE KOOP KATTENBERGWEG 3-14 TE WINTERSWIJK Nabij de vrije

Nadere informatie

Adriaan Groenewegenlaan 5, Budel. Vraagprijs : 359.000,- k.k. k.k.

Adriaan Groenewegenlaan 5, Budel. Vraagprijs : 359.000,- k.k. k.k. Adriaan Groenewegenlaan 5, Budel Aan 1 van de mooiste woonlanen van het dorp gelegen vrijstaand woonhuis met inpandige garage, berging en tuin. Inhoud : ca. 600 m³ Perceel : 748 m² Bouwjaar : 1974 Aanvaardig

Nadere informatie

DONGEN Jan Aardenstraat 1

DONGEN Jan Aardenstraat 1 DONGEN Jan Aardenstraat 1 Bijzonder fraaie twee-onder-een-kap met riante woonkeuken, zeer ruime woonkamer en 5 slaapkamers. Deze woning is op een mooie hoek gelegen aan een plantsoen in een zeer kindvriendelijke

Nadere informatie

Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Vraagprijs 439.000,-- k.k. POSTERHOLT KLUISWEG 3 Geheel gerenoveerd, prachtig woonhuis Gelegen in het buitengebied op riant perceel Royale woonkamer en tuinkamer 4 Slaapkamers Tuin met optimale privacy Vraagprijs 439.000,-- k.k.

Nadere informatie

DONGEN Rooseveltstraat 118

DONGEN Rooseveltstraat 118 DONGEN Rooseveltstraat 118 Werkelijk perfect onderhouden, royale en luxe middenwoning met o.a. woonkamer met open keuken van circa 42 m², luxe keuken en badkamer, 3 ruime slaapkamers en multifunctionele

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 125.000,- k.k. In 2018 uitstekend gerenoveerde en gemoderniseerde woning met nieuwe aanbouw bij het centrum! Instapklaar! Deze onlangs uitstekend gerenoveerde en gemoderniseerde karakteristieke

Nadere informatie

DONGEN Dudokstraat 17

DONGEN Dudokstraat 17 DONGEN Dudokstraat 17 Luxe tweekapper met royaal uitgebouwde woonkeuken, luxe keuken, sanitair en afwerkingsniveau, carport en fraaie achtertuin. De woning is gelegen aan zeer kindvriendelijk binnenhofje

Nadere informatie

FINLANDSTRAAT KV SITTARD

FINLANDSTRAAT KV SITTARD FINLANDSTRAAT 1 6137KV SITTARD VRAAGPRIJS 385.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Het "Scandinaviëkwartier" is onderdeel

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

Veldhoven (City Centrum) Bree 1

Veldhoven (City Centrum) Bree 1 De Reijenburg 42 5501 LD Veldhoven Tel. 040 254 15 28 Fax 040 253 26 45 info@henrikox.nl www.henrikox.nl Veldhoven (City Centrum) Bree 1 Aan de rand van winkelgebied City Centrum gelegen, ruim opgezet

Nadere informatie

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Gerardus Majellastraat 45 DONGEN Gerardus Majellastraat 45 Volledig gerenoveerd karakteristiek, vrijstaand woonhuis met "chambre-en-suite", moderne keuken, luxe badkamer en inpandige ruime garage, gelegen nabij het centrum van

Nadere informatie

Vincent van Goghlaan JK BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Vincent van Goghlaan JK BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Vincent van Goghlaan 7 6021 JK BUDEL Vraagprijs: 359.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 359.000,- k.k. Split-level woning Vrijstaand Bouwjaar 1975 Algemene staat Normaal

Nadere informatie

6024 BW BUDEL-DORPLEIN

6024 BW BUDEL-DORPLEIN Sint Paulusstraat 3 6024 BW BUDEL-DORPLEIN Vraagprijs: 150.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 150.000,- k.k. Eengezinswoning Helft van dubbel Bouwjaar 1955 Algemene staat

Nadere informatie

DONGEN Sweelinckstraat 20

DONGEN Sweelinckstraat 20 DONGEN Sweelinckstraat 20 Goed onderhouden hoekwoning met 4 slaapkamers, fraaie tuin, sfeervolle woonkamer en stenen berging, gelegen op rustige locatie in plan West II. Er is de mogelijkheid voor het

Nadere informatie

't Routje BP BUDEL-DORPLEIN. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

't Routje BP BUDEL-DORPLEIN. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ 't Routje 18 6024 BP BUDEL-DORPLEIN Vraagprijs: 389.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 389.000,- k.k. Eengezinswoning Vrijstaand Bouwjaar 1974 Algemene staat Normaal INRICHTING

Nadere informatie

LEEFHEUVEL 6 BEST, 5685 BG VRAAGPRIJS: 325.000,-- k.k.

LEEFHEUVEL 6 BEST, 5685 BG VRAAGPRIJS: 325.000,-- k.k. t LEEFHEUVEL 6 BEST, 5685 BG VRAAGPRIJS: 325.000,-- k.k. Semi-bungalow met inpandige garage, moderne keuken, ruime living en privacy biedende tuin op het zuidwesten. De woning telt totaal 3 slaapkamers

Nadere informatie

Beeklaan 14 te Heveadorp

Beeklaan 14 te Heveadorp Beeklaan 14 te Heveadorp Fotopresentatie Beeklaan 14 te Heveadorp Hal Werkruimte Fotopresentatie Beeklaan 14 te Heveadorp Werkruimte met doorloop naar woonkamer Woonkamer Fotopresentatie Beeklaan 14 te

Nadere informatie

Lage Ham 96 - Dongen

Lage Ham 96 - Dongen Lage Ham 96 - Dongen Vraagprijs 299.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met garage en berging, gelegen op een groot perceel met veel privacy aan de rand van Dongen. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Heer Dickbierweg 15, MIERLO

Heer Dickbierweg 15, MIERLO Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Sint Josephstraat 3 - Dongen

Sint Josephstraat 3 - Dongen Sint Josephstraat 3 - Dongen Vraagprijs 259.000,- k.k. Verrassend ruime, vrijstaande woning met mooie woonkeuken, zonnige achtertuin, carport en aparte achterom. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

LOSWAL 5A 8263 BH KAMPEN

LOSWAL 5A 8263 BH KAMPEN LOSWAL 5A 8263 BH KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 LOSWAL 5A, KAMPEN Ruime vrijstaande woning met tuin en garage. Het geheel is goed onderhouden

Nadere informatie

STROOM-ESCHLAAN 124 BORNE

STROOM-ESCHLAAN 124 BORNE STROOM-ESCHLAAN 124 BORNE STROOM-ESCHLAAN 124 BORNE Kom kijken in dit royale HALFVRIJSTAANDE WOONHUIS met een erker aan de voorzijde, uitbouw aan de achterzijde en maar liefst 5 slaapkamers! Centraal gelegen

Nadere informatie

Broekkant CT BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Broekkant CT BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Broekkant 6 6021 CT BUDEL Vraagprijs: 295.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 295.000,- k.k. Eengezinswoning Vrijstaand Bouwjaar 1958 Algemene staat Eenvoudig INRICHTING

Nadere informatie

HOFSTRAAT 75 8261 BX KAMPEN

HOFSTRAAT 75 8261 BX KAMPEN HOFSTRAAT 75 8261 BX KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 HOFSTRAAT 75, KAMPEN In het hart van het historische centrum van Kampen. Verrassend ruime

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. THORN CUNEGONDISSTRAAT 19 Sfeervol vrijstaand woonhuis met garage Mooie woonkamer en separate keuken 4 Slaapkamers Grote fraaie tuin met vrij uitzicht Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Sfeervol

Nadere informatie

Woonoppervlakte 148 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Gildestraat 14 Holthees

Woonoppervlakte 148 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Gildestraat 14 Holthees Woonoppervlakte 148 m 2 Vraagprijs 289.000,- kosten koper TE KOOP Gildestraat 14 Holthees ALGEMEEN Geschakelde 2-onder-1 kap woning gelegen op meer dan 500 m2 eigen grond in de Gildestraat te Holthees.

Nadere informatie

TE KOOP. Groot Tegeler 25, 7535 EB Enschede. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Groot Tegeler 25, 7535 EB Enschede. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Groot Tegeler 25, 7535 EB Vraagprijs 725.000,- k.k. Omschrijving Het villapark Groot Tegeler ligt aan de rand van het Wooldrik. U woont er buiten met alle gemakken van de stad binnen bereik. In

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Prins Hendrikweg 23 Noordwijk aan Zee

Vrijblijvende informatie Prins Hendrikweg 23 Noordwijk aan Zee Vrijblijvende informatie Prins Hendrikweg 23 Noordwijk aan Zee Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Royale karaktervolle vrijstaande villa met inpandige ruime dubbele garage en

Nadere informatie

Heikantstraat RJ BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Heikantstraat RJ BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Heikantstraat 24 6021 RJ BUDEL Vraagprijs: 425.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 425.000,- k.k. Eengezinswoning Vrijstaand Bouwjaar 1979 Algemene staat Eenvoudig INRICHTING

Nadere informatie

DONGEN Marnix Gijsenstraat 5

DONGEN Marnix Gijsenstraat 5 DONGEN Marnix Gijsenstraat 5 Scherpe prijs! Twee-onder-één kap woning met 4 slaapkamers, kantoor/slaapkamer op de begane grond, 2 badkamers en ruime berging, gelegen op een mooie plek in de De Hoge Akker.

Nadere informatie

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45 'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45 Karakteristieke en sfeervolle twee-onder-één-kap woning met grote schuur, 2 bergingen en prachtig gelegen aan de Hoofdstraat met weids uitzicht aan de achterzijde. Perceel

Nadere informatie

Veldstraat EB STRAMPROY. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Veldstraat EB STRAMPROY. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Veldstraat 23 6039 EB STRAMPROY Vraagprijs: 225.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 225.000,- k.k. Eengezinswoning Vrijstaand Bouwjaar 1976 Algemene staat Normaal INRICHTING

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Imkerhei 50 Best Vraagprijs 425.000,= k.k. Een uitstekend onderhouden, uitgebouwde twee-onderéén kapwoning met een aangebouwde stenen garage en een fraai aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin. Deze instapklare

Nadere informatie

WORTMANSTRAAT 97/ STEVINSTRAAT 1A 8265 AB KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72

WORTMANSTRAAT 97/ STEVINSTRAAT 1A 8265 AB KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 WORTMANSTRAAT 97/ STEVINSTRAAT 1A 8265 AB KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 WORTMANSTRAAT 97 / STEVINSTRAAT 1A, KAMPEN Royale en fraai gesitueerde

Nadere informatie

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Hal Woonkamer Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Woonkamer Keuken Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Nadere informatie

TE KOOP: Burgemeester van Campenhoutstraat 30 4921 KS MADE. Vraagprijs 235.000,-- kosten koper

TE KOOP: Burgemeester van Campenhoutstraat 30 4921 KS MADE. Vraagprijs 235.000,-- kosten koper TE KOOP: Burgemeester van Campenhoutstraat 30 4921 KS MADE Vraagprijs 235.000,-- kosten koper Omschrijving: Algemeen: Inhoud 380 m3 (circa); Woonoppervlakte 100 m2 (circa); Perceeloppervlakte 583 m2; Tuin:

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. ROERMOND ABDIS ELISABETHSTRAAT 1 Instapklare woning met garage In kindvriendelijke wijk Hammerveld Prachtige keuken met alle apparatuur Mooi aangelegde tuin 4 Slaapkamers Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Sont 6-BIEDEN, Gasselternijveen GASSELTERNIJVEEN

Sont 6-BIEDEN, Gasselternijveen GASSELTERNIJVEEN Sont 6-BIEDEN, Gasselternijveen GASSELTERNIJVEEN 299.000 k.k. Begane grond Entree/hal; toilet ( 13); trapopgang; meterkast (8 groepen); slaapkamer (ca. 9m²) met vaste kast en badkamer (en suite) voorzien

Nadere informatie

DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa 1975. 565.000 k.k.

DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa 1975. 565.000 k.k. DONGEN Sportlaan 7 Rustig gelegen vrijstaande woning (semibungalow) met 4 slaapkamers, waarvan 3 op de begane grond, badkamer begane grond en een royale tuin. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar

Nadere informatie

Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs 795.000,= k.k.

Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs 795.000,= k.k. Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs 795.000,= k.k. WONEN EN WERKEN COMBINEREN?! Deze ruim bemeten, onderhoudsvriendelijke en praktisch ingedeelde, vrijstaande villa met dubbele garage

Nadere informatie

Weth. Lammersplantsoen 3

Weth. Lammersplantsoen 3 Weth. Lammersplantsoen 3 6023 BJ BUDEL-SCHOOT Vraagprijs: 169.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 169.000,- k.k. Eengezinswoning Tussenwoning Bouwjaar 1972 Algemene staat

Nadere informatie

Rooseveltstraat Dongen

Rooseveltstraat Dongen Rooseveltstraat 124 - Dongen Vraagprijs 235.000,- k.k. Zeer ruime tussenwoning met 4 grote slaapkamers, inpandig balkon en achtertuin op het zuiden. Gelegen in gewilde woonwijk De Hoge Akker. Van den Bosch

Nadere informatie

Meidoornstraat AX BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Meidoornstraat AX BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Meidoornstraat 27 6021 AX BUDEL Vraagprijs: 575.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 575.000,- k.k. Villa Vrijstaand Bouwjaar 1990 Algemene staat Luxe-afwerking INRICHTING

Nadere informatie

Taxandrialaan XW BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Taxandrialaan XW BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Taxandrialaan 53 6021 XW BUDEL Vraagprijs: 239.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 239.000,- k.k. Eengezinswoning Helft van dubbel Bouwjaar 1976 Algemene staat Direct te

Nadere informatie

Meidoornstraat 11, Maarheeze. Vraagprijs : 359.000,- k.k. k.k.

Meidoornstraat 11, Maarheeze. Vraagprijs : 359.000,- k.k. k.k. Meidoornstraat 11, Maarheeze Royaal vrijstaand woonhuis met ruime vrijstaande garage, carport en tuin. Zeer gewilde en groene woonomgeving. Inhoud : ca. 700 m³ Perceel : 1.150 m² Bouwjaar : 1988 Aanvaardig

Nadere informatie

Vraagprijs 164.000,-- k.k.

Vraagprijs 164.000,-- k.k. HERTEN GIJS VAN AARDENNESTRAAT 62 Prima onderhouden 4 slaapkamers Nabij basisschool Vaste trap naar tweede verdieping Achteringang tuin Vraagprijs 164.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN In kindvriendelijke

Nadere informatie

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3 DONGEN Marnix Gijsenstraat 3 Fraaie, sfeervolle twee-onder-een kap woning met 4 slaapkamers, dakterras op het zuiden en garage. Zeer kindvriendelijk gelegen in woonhofje met speelvoorzieningen in De Hoge

Nadere informatie

De Ring 52 Buitenpost. Vraagprijs 398.000,-- k.k. De Ring 52 in Buitenpost is een zonnige villa waar het buitengewoon plezierig wonen is. Kom binnen!

De Ring 52 Buitenpost. Vraagprijs 398.000,-- k.k. De Ring 52 in Buitenpost is een zonnige villa waar het buitengewoon plezierig wonen is. Kom binnen! De Ring 52 Buitenpost Vraagprijs 398.000,-- k.k. De Ring 52 in Buitenpost is een zonnige villa waar het buitengewoon plezierig wonen is. Kom binnen! 1 De sterke punten van dit huis Of u nu van modern houdt

Nadere informatie

KEMPSTRAAT VE BRUNSSUM

KEMPSTRAAT VE BRUNSSUM KEMPSTRAAT 33 6443VE BRUNSSUM VRAAGPRIJS 124.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Aan de rand van de fijne woonwijk

Nadere informatie

MELMERWEG 22 8263 AZ KAMPEN

MELMERWEG 22 8263 AZ KAMPEN MELMERWEG 22 8263 AZ KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 MELMERWEG 22, KAMPEN Landelijk wonen in deze karakteristieke woonboerderij met garage,

Nadere informatie

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT Een vrijstaand woonhuis met riant perceel rondom, privacy biedende achtertuin op het westen, zwembad en groot, multifunctioneel bijgebouw (circa 335 m³). Landelijk gelegen

Nadere informatie

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen Vraagprijs 379.000,- k.k. Moderne bungalow met 3 slaapkamers, bioscoop, inpandige garage en fraaie, zonnige achtertuin. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat 1 a 5103

Nadere informatie

Meemortel AG BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Meemortel AG BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Meemortel 52 6021 AG BUDEL Vraagprijs: 375.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 375.000,- k.k. Woonboerderij Vrijstaand Bouwjaar 1903 Algemene staat Eenvoudig INRICHTING

Nadere informatie

TE KOOP K.K.

TE KOOP K.K. TE KOOP 415.000 K.K. Makelaardij Ruud de Meijer Stationsstraat 5 4551 EK Sas van Gent 0115-454544 rdemeijer@zeelandnet.nl Dorpsplein 39 4507 BH Schoondijke Dorpsplein 39 4507 BH Schoondijke Inleiding Prachtig

Nadere informatie

HET WEGEREEF 6 HENGEVELDE

HET WEGEREEF 6 HENGEVELDE HET WEGEREEF 6 HENGEVELDE HET WEGEREEF 6 HENGEVELDE Deze keurig onderhouden, vrijstaande woning met inpandige garage, carport en ruime oprit geschikt voor meerdere auto s is gelegen op een schitterend

Nadere informatie

Zuideinde te Oostzaan

Zuideinde te Oostzaan Zuideinde 156-158 te Oostzaan Zuideinde 156-158 te Oostzaan Vraagprijs 485.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze

Nadere informatie

DE WIJER 1A 5527 EA HAPERT VRAAGPRIJS 425.000,- K.K. Twee maal garage en ruime kelder aanwezig

DE WIJER 1A 5527 EA HAPERT VRAAGPRIJS 425.000,- K.K. Twee maal garage en ruime kelder aanwezig Twee maal garage en ruime kelder aanwezig DE WIJER 1A 5527 EA HAPERT VRAAGPRIJS 425.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar:

Nadere informatie

Patrijslaan 51, Budel. Vraagprijs : 259.000,- k.k. k.k.

Patrijslaan 51, Budel. Vraagprijs : 259.000,- k.k. k.k. Patrijslaan 51, Budel In de gewilde en kindvriendelijke woonwijk Midbuul gelegen royale gezinswoning met garage / berging en tuin. Inhoud : ca. 460 m³ Perceel : 265 m² Bouwjaar : 1993 Aanvaardig : In overleg

Nadere informatie

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. EPE 13 ASSEN Vraagprijs 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig onderhouden TUSSENWONING gelegen in woonwijk De Lariks. Deze starterswoning is gelegen op 158m2 eigen grond. De onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

Leharstraat 24 - Dongen

Leharstraat 24 - Dongen Leharstraat 24 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Zeer ruime hoekwoning met zij-aanbouw (grote woonkamer van circa 55 m²), 5 slaapkamers, geïsoleerde garage met vliering en carport. Van den Bosch makelaars

Nadere informatie

Lupineweide 4 - Dongen

Lupineweide 4 - Dongen Lupineweide 4 - Dongen Vraagprijs 275.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met garage en serre, fraai gelegen op een rustige locatie in een doodlopende straat nabij een plantsoen. Van den Bosch makelaars Mgr.

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

Straussweg 28, 3752 VE Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs ,- k.k.

Straussweg 28, 3752 VE Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs ,- k.k. Straussweg 28, 3752 VE Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs 365.000,- k.k. Snel ERA makelaars Omschrijving Straussweg 28, 3752 VE Bunschoten-Spakenburg Deze mooie 2-onder-1-kapwoning is vrij gelegen op een

Nadere informatie

Morgenster 3, te Maarheeze

Morgenster 3, te Maarheeze Morgenster 3, te Maarheeze Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 118 m² Inhoud : circa 400m³ Perceel : circa 232 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Haverstraat HAMONT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Haverstraat HAMONT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Haverstraat 26 3930 HAMONT Vraagprijs: 309.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 309.000,- k.k. Eengezinswoning Vrijstaand Bouwjaar 1998 Algemene staat Luxe-afwerking INRICHTING

Nadere informatie

Staat uw nieuwe woning aan de Binnensingel 24 in Deventer?

Staat uw nieuwe woning aan de Binnensingel 24 in Deventer? Staat uw nieuwe woning aan de Binnensingel 24 in Deventer? Binnensingel 24, Deventer 419.000,- k.k. Met vrij uitzicht op het Rijsterborgherpark gelegen, goed onderhouden, karakteristiek en sfeervol vrijstaand

Nadere informatie

Ederveen Sneeuwbesstraat 11

Ederveen Sneeuwbesstraat 11 Ederveen Sneeuwbesstraat 11 359.500 k.k. Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel 140 m2 ± 460 m3 ± 1977/2000 6 4 ± 365 m2 Aanvaarding in overleg Goed gelegen ruime uitgebouwde

Nadere informatie

Nieuwedijk RL BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Nieuwedijk RL BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Nieuwedijk 7 6021 RL BUDEL Vraagprijs: 1.285.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 1.285.000,- k.k. Woonboerderij Vrijstaand Bouwjaar 2009 Algemene staat Luxe-afwerking INRICHTING

Nadere informatie

NEER NAPOLEONSWEG 76

NEER NAPOLEONSWEG 76 NEER NAPOLEONSWEG 76 Neer, Napoleonsweg 76 Vraagprijs 299.500,- k.k. Fraai jaren 30 woonhuis met 5 slaapkamers, leefkeuken, woonkamer en suite, binnen en buiten kelder, een privacybiedende achtertuin en

Nadere informatie

Grevenbichtstraat 20 TILBURG

Grevenbichtstraat 20 TILBURG Grevenbichtstraat 20 TILBURG Vraagprijs 219.000,00 kosten koper Grevenbichtstraat 20 te Tilburg Leuke tussenwoning met erker aan de voorzijde en opbouw op de 1e verdieping, waardoor op de 1e verdieping

Nadere informatie

Poldermolen BC WEERT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Poldermolen BC WEERT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Poldermolen 47 6003 BC WEERT Vraagprijs: 225.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 225.000,- k.k. Eengezinswoning Geschakelde woning Bouwjaar 1992 Algemene staat Normaal

Nadere informatie

Twee onder één kap woning op een rustige locatie Vraagprijs 255,000= kosten koper

Twee onder één kap woning op een rustige locatie Vraagprijs 255,000= kosten koper Hilvarenbeek, Rogier van Leefdaelstraat 22 Twee onder één kap woning op een rustige locatie Vraagprijs 255,000= kosten koper In het knusse Hilvarenbeek op loopafstand van het centrum ligt deze ruime twee

Nadere informatie

Palembangstraat 34 Enschede

Palembangstraat 34 Enschede Palembangstraat 34 Enschede Objectomschrijving Dit goed onderhouden en sfeervolle vrijstaande woonhuis is gelegen in de rustige wijk t Hogeland en biedt u verrassend veel privacy. Deze uitgebouwde woning

Nadere informatie

Napoleonsweg AB ITTERVOORT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Napoleonsweg AB ITTERVOORT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Napoleonsweg 7 6014 AB ITTERVOORT Vraagprijs: 195.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype Algemene staat 195.000,- k.k. Eengezinswoning Helft van dubbel Te renoveren INRICHTING

Nadere informatie

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6 DONGEN Theo Swartjesstraat 6 Prachtig gelegen, zeer ruime tweekapper met vier slaapkamers, grote zolder (met mogelijkheid tot extra kamers) en kantoor aan huis. Op een mooie stek in de Hoge Akker met vrij

Nadere informatie

Victordal 31, te Valkenswaard

Victordal 31, te Valkenswaard Victordal 31, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Fraai afgewerkte, sfeervolle tussenwoning met garage en carport gelegen op een rustige locatie in de woonwijk Agnetendal, nabij scholen en

Nadere informatie

Omschrijving. Ligging. Condities

Omschrijving. Ligging. Condities Omschrijving Strak en smaakvol afgewerkte, vrijstaand geschakelde villa met inpandige garage. Deze ruim opgezette woning beschikt over een woonkamer van maar liefst 75 m² en is gelegen in de populaire

Nadere informatie