De eerste schooldag van uw kapoen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De eerste schooldag van uw kapoen!"

Transcriptie

1 De eerste schooldag van uw kapoen! Binnenkort gaat uw kapoen voor het eerst naar school. Een grote stap voor uw peuter en voor u. Een nieuwe situatie die veel vragen kan oproepen: Zal mijn kindje wenen? Het leuk vinden? Durven zeggen wanneer hij/zij naar toilet moet? Iedere dag vroeg opstaan, het schooltasje klaarmaken, flink ontbijten en dan.naar school, waar jouw kleuter héél wat te wachten staat. Wij zijn verheugd dat U koos voor onze school en wij zullen trachten de instap van de schoolloopbaan voor uw kind zo aangenaam mogelijk te maken. Wie zijn wij? In de peuter/1 ste kleuterklas staat juf Jill klaar voor de 2,5- en 3-jarigen bijgestaan door juf Petra. Juf Marina is de kinderverzorgster die de kinderen ook leren kennen als de juf van de vooren naschoolse opvang Juf Debora en juf Petra geven 2 keer per week psycho-motoriek. Samen zorgen we ervoor dat schoolgaan leuk is!

2 Maar, niet te vergeten. Jules, onze klaspop, zorgt ervoor dat uw kleuter zich op zijn gemak voelt. Hij is een vaste waarde in onze klas. Jules wordt betrokken bij elke activiteit in de klas, gaat mee op uitstap en kleine Jules gaat elke week bij een ander vriendje van de klas logeren.

3 Het heen en weerschriftje/ de klasblog. Dit is een schriftje dat wekelijks heen en weer gaat tussen de ouders en de juffen. De belangstellingsthema s worden hierin aangekondigd en de schriftelijke post gaat via dit schriftje mee. Graag zouden we hebben dat jullie het aangekondigde thema met je kind een beetje voorbereidt, door prenten i.v.m het thema te zoeken en in het schriftje te kleven. Zo heb je een samenwerking tussen thuis en school. Het schriftje gaat meestal op vrijdag mee naar huis en wordt maandag terug verwacht. Draag er aub zorg voor zodat het schriftje een heel schooljaar kan meegaan. Zet je handtekening op het weekblaadje zodat wij kunnen zien dat U het heeft nagekeken. Alle informatie over het school- en klasleven van je kind, staat te lezen op website van de school:. Indien je doorklikt naar je klasblog kom je automatisch op de Gimmepagina van de klas van je kleuter (zie ook inschrijvingsdocumenten).

4 Een dag in de klas : Voormiddag We komen op tijd (voor 8.30u) en hangen onze jas aan de kapstok. Onze boekentas zetten wij in de kast en zwaaien onze mama en / of papa uit. Bij het belsignaal gaan we de klas binnen, gaan we zitten in onze onthaalhoek waar we elkaar goede morgen wensen en leuke activiteiten doen. We wekken ook onze klaspop Jules. Daarna doorlopen we onze dagelijkse kalenders : De aanwezigheidskalender : elke kleuter wekt zijn eigen knuffeltje De weerkalender : Jules aankleden naar de weersomstandigheden De weekkalender : elke dag wordt voorgesteld met Jules. De daglijn : het verloop van de dag wordt voorgesteld aan de hand van foto s Daarna zijn we klaar voor : Vertellen van een verhaaltje, aanleren van een liedje/versje, voorstellen van de creaactiviteit.. Tijdens de crea-activiteit maken we kennis met verschillende technieken zoals schilderen, scheuren, knippen, kleven, stempelen, Dit alles wordt gevolgd door een opruimmoment. Aansluitend volgt het koek- en drankmoment. Ook boterhammetjes en fruit zijn welkom. Tijdens de speeltijd kunnen we dan buitenspelen, fietsen, of ons uitleven op onze speeltuin. Na de speeltijd volgt er nog een gezamenlijke activiteit, waarna het tijd is om onze voormiddag af te sluiten.

5 Middag Om 12.00u gaan we naar de refter voor een warme maaltijd of onze eigen boterhammetjes. De kleuters worden hierbij begeleid door een kleuterjuf en de kinderverzorgster. Sommige van onze kleinsten gaan naar huis tijdens de middag. Namiddag Na de middag is er opnieuw een afwisseling tussen : spelen, knutselen, naar een verhaal luisteren, bewegen, liedjes zingen,. Nadat we klas nog een laatste keer opruimen, doen de kleuters zelf ( zeker weten, echt waar!) hun jasjes aan. Dan is het tijd om naar huis te gaan. TOT MORGEN!

6 Wat kan er allemaal in de schooltas? Een drankje : een brikje of een drinkfles (geen blikken of frisdranken) Een koekje, een stuk fruit (geschild en in partjes aub) en/of boterhammetjes. Woensdag is het fruitdag! Alle kinderen op school eten dan fruit. Dus geef die dag fruit mee. Een knuffel of fopspeen ( deze kunnen nuttig zijn bij verdriet of tijdens een dutje, maar blijven anders in de schooltas). Speelgoed brengen we best niet mee! Het kan verloren gaan tussen al het andere speelgoed! Tip : peuters en kleuters weten niet altijd wat van hen is, daarom alles naamtekenen a.u.b Tip: een handige boekentas heeft een redelijke grootte (voor eten, drinken en het schriftje), heeft een handige sluiting (liefst een rits) en liefst schouderriemen. Hoe zit dat met verjaardagen? De verjaardag is voor elk kind een hele speciale gebeurtenis. We maken er in onze klas werk van om de verjaardag van je kind samen met zijn/haar vriendjes te vieren. Dit doen we met meegebrachte cake/koek en een drankje. Individuele pakjes zijn niet toegelaten en worden terug mee naar huis genomen. Indien je wenst mag je een cadeau voor de klas kopen maar dat is helemaal geen verplichting. Dit geschenkje kan een boek zijn of een puzzel,.. Je kan een lijstje bekomen bij juf Jill wat we nog kunnen gebruiken in de klas.

7 Enkele tips voor een vlotte start: Voor de eerste schooldag: Tijdens de periode die voorafgaat aan de eerste schooldag is het belangrijk dat U uw zoon/dochter goed voorbereidt. Het is van groot belang dat het kind beseft dat naar school gaan een hele positieve gebeurtenis is waar U als mama en papa volledig achter staan. Het is ook belangrijk dat uw kind op voorhand weet dat mama en /of papa niet bij hen op school blijven. Veel kinderen zijn daar niet op voorbereid en de ervaring leert ons dat goed voorbereide kinderen het minder moeilijk hebben met afscheid nemen. Kom met je kapoen naar een kijkmoment. Iedereen zal zich meer op zijn gemak voelen als ze weten hoe het eraan toegaat. De eerste schooldag Blijf zelf zo ontspannen mogelijk en neem vastberaden afscheid. ( het is normaal dat kinderen de eerste tijd huilen bij het afscheid nemen) Geef eventueel iets mee van thuis, iets waar je kind troost aan heeft. Bevestig ook dat je je kind terug komt halen.

8 Kom je kind (indien mogelijk) s middags halen. Een hele schooldag is te lang voor je kind. Het vertrouwen dat je zeker terug komt groeit op die manier Vanaf de eerste schooldag. We beginnen elke dag om 8.30, dus wees op tijd, anders stoor je de les en mist je kleuter leuke activiteiten. Geef versnaperingen mee waarvan u weet dat uw kleuter het lekker vindt. Snoep en frisdrank wordt terug mee naar huis gegeven! Je kind hoeft in principe nooit geld mee te brengen naar school, maar moest dit toch het geval zijn voor klasfoto s, taartenverkoop,., steek het geld steeds in een gesloten enveloppe met de naam van je kind en het bedrag dat in de enveloppe zit. Administratief is dit voor ons een grote hulp. Jules is onze klaspop die deel uitmaakt van onze klaswerking en die wekelijks met een kind mee naar huis mag tijdens het weekend. Hij heeft zijn eigen koffer met een schriftje in dat door jullie ouders/familie ingevuld mag worden. Zo legt je kind een link tussen thuis en de klas. Mogen we U tevens vragen een doos droge en een doos vochtige doekjes mee te geven? Alvast bedankt. Voor alle activiteiten die je kind dit schooljaar onderneemt vragen we 45 euro per jaar. Dit kan betaald worden bij inschrijving, maar ook meegegeven worden. Indien U dit wenst kan U inzage krijgen in de lijst van activiteiten waarvoor dit geld is gebruikt. Ben je over iets ongerust? Heb je vragen? Praat er gerust over met de juf.

9 Hoe zit dat nu met de zindelijkheid? Uw kleuter is het liefst zindelijk, maar dit kan je niet forceren. Bij de meeste kindjes komt dit min of meer vanzelf, dit is een soort van rijpingsproces. In onze 1 ste kleuterklas hebben wij een toiletje op kleuterformaat. We leren samen met de juf om het echt zelf te doen. Zelf de broekjes naar beneden en terug aan. Gemakkelijke kledij is dus aan te raden. Riemen, moeilijke knopen, bretellen, zijn niet gemakkelijk en bevorderen de zelfredzaamheid van je kleuter niet. Een ongelukje is echter nooit ver weg, ook als uw kapoen al helemaal zindelijk is. Er zijn zoveel indrukken te verwerken en dingen te ontdekken, het plassen wordt soms gewoon vergeten! Bij een ongelukje krijgt je kind reservekledij van de juf. Deze dienen dan zo vlug mogelijk (gewassen) terug te komen naar de school. Indien je kleuter toch nog een luier draagt, neem dan liefst de gewone luier met aan weerskanten een kleefstrip. Die zijn heel gemakkelijk te vervangen en je kind moet niet helemaal omgekleed worden om een nieuwe luier aan te trekken. Dus geen broekluiers aub. Steek voldoende luiers in de tas en indien mogelijk, schrijf er thuis al de naam op. Samen op weg naar zindelijkheid en zelfstandigheid!

De eerste schooldag voor uw kapoen!

De eerste schooldag voor uw kapoen! De eerste schooldag voor uw kapoen! Binnenkort gaat uw kapoen voor het eerst naar school. Een grote stap voor uw peuter en voor u. Een nieuwe situatie die veel vragen kan oproepen: Zal mijn kindje wenen?

Nadere informatie

De eerste schooldag voor uw kleine kapoen!

De eerste schooldag voor uw kleine kapoen! Zandstraat 25A 9930 ZOMERGEM tel: 09/372 71 53 www.zandloper.be De eerste schooldag voor uw kleine kapoen! Binnenkort gaat uw kapoen voor het eerst naar school. Een grote stap voor uw peuter én voor u!

Nadere informatie

Je Peuter mag nu naar school

Je Peuter mag nu naar school Je Peuter mag nu naar school Binnenkort gaat je kind voor het eerst naar school. Een grote stap voor je kind en voor jou. Een nieuwe situatie, die veel vragen kan oproepen. Elke dag vroeg opstaan, het

Nadere informatie

Infobrochure onthaalklas

Infobrochure onthaalklas Infobrochure onthaalklas Juf Kelly Schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Met deze brochure wil ik jullie op de hoogte brengen hoe het er allemaal aan toe gaat in onze klas. Jullie krijgen een overzicht van

Nadere informatie

Welkom in de Juleskes klas

Welkom in de Juleskes klas Welkom in de Juleskes klas De eerste schooldag voor uw kapoen! Uw kapoen komt voor het eerst naar school. Een grote stap voor uw peuter én voor u! Een nieuwe situatie die veel vragen kan oproepen: zal

Nadere informatie

Vzw KBM-Z Basisschool De Triangel. G.H.Verwilghenlaan Maasmechelen tel: 089/ (Italiaans Centrum 089/ )

Vzw KBM-Z Basisschool De Triangel. G.H.Verwilghenlaan Maasmechelen tel: 089/ (Italiaans Centrum 089/ ) Vzw KBM-Z Basisschool De Triangel G.H.Verwilghenlaan 37 3630 Maasmechelen tel: 089/76.08.32 (Italiaans Centrum 089/76.47.67) 2 Dag vriendjes en vriendinnetjes, dag mama s en papa s Het is bijna zover!

Nadere informatie

voor het eerst naar school

voor het eerst naar school Bs De Kleurenplaneet 09/381 55 05 Peter Benoitlaan 10 bs.deinze@g-o.be 9800 Deinze www.dekleurenplaneet.be voor het eerst naar school Praktische infobrochure voor ouders van instappertjes 2015-2016 Welkom!

Nadere informatie

WeLkOm In HeT KlAsJe VaN. JuF MeLaNiE

WeLkOm In HeT KlAsJe VaN. JuF MeLaNiE WeLkOm In HeT KlAsJe VaN JuF MeLaNiE Dag vriendjes en vriendinnetjes, mama s, papa s Het is bijna zover! Een speciale dag voor jullie klein kapoentje. Jullie kleuter mag voor het eerst of weer naar school.

Nadere informatie

Voor de eerste keer naar de kleuterklas!

Voor de eerste keer naar de kleuterklas! Voor de eerste keer naar de kleuterklas! Hallo, lieve kleuter, voor jou is het een grote dag,voor het eerst naar de kleuterklas. Een dag zonder mama en papa. Een dag tussen andere kindjes, Een dag met

Nadere informatie

Ik heet jullie van harte welkom in de eerste kleuterklas:1ka Bij juf Kelly

Ik heet jullie van harte welkom in de eerste kleuterklas:1ka Bij juf Kelly Ik heet jullie van harte welkom in de eerste kleuterklas:1ka Bij juf Kelly In de eerste kleuterklas is het vooral belangrijk dat de kleuters zich veilig en goed voelen:het welbevinden van de kleuters staat

Nadere informatie

Een dagje in de kleuterschool

Een dagje in de kleuterschool Een dagje in de kleuterschool *Parkeren doen we op de parking Achter Kennes. Welkom vanaf 8.30u.... de kleuters en hun ouders komen binnen langs de zwarte poorten 1 en 2 aan de parking achter de parochiezaal

Nadere informatie

Voor het eerst naar de kleuterschool

Voor het eerst naar de kleuterschool Voor het eerst naar de kleuterschool 1. Welkom EEN NIEUWE JUF VOOR J U L E S Welkom in de eerste kleuterklas! Je zal merken dat er van deze jonge kinderen al veel wordt verwacht. Toch willen we sterk

Nadere informatie

Joepie! Ik mag voor de eerste keer naar de kleuterklas!

Joepie! Ik mag voor de eerste keer naar de kleuterklas! Joepie! Ik mag voor de eerste keer naar de kleuterklas! Basisschool De Notelaar Schoolstraat 40 9950 Waarschoot Tel: 09/377.27.96 www.notelaar-waarschoot.be Contactpersoon: Eef De Lathouwer - Lieselot

Nadere informatie

Voor de eerste keer naar de kleuterklas!

Voor de eerste keer naar de kleuterklas! 1kka bij Juf Demelza 1kkb bij Juf Flore 1kkc bij Juf Rosanna Voor de eerste keer naar de kleuterklas! Hallo, lieve kleuter, voor jou is het een grote dag, voor het eerst naar de kleuterklas. Een dag zonder

Nadere informatie

voor het eerst naar school

voor het eerst naar school Bs De Kleurenplaneet 09/381 55 05 Peter Benoitlaan 10 bs.deinze@g-o.be 9800 Deinze www.dekleurenplaneet.be voor het eerst naar school Praktische infobrochure voor ouders van instappertjes 2018-2019 Welkom!

Nadere informatie

Welkom in onze onthaalklas!

Welkom in onze onthaalklas! Welkom in onze onthaalklas! e-mail: gbs.depuzzel.vorst@gmail.com 1 Beste ouders en kinderen, Welkom op onze school! Dit boekje bevat interessante en belangrijke informatie over de school en onze onthaalklas.

Nadere informatie

Naar school Mijn buikje kriebelt! Welkom in de 2 de kleuterklas. Van juf leen Sinte-Mariaschool - Bonheiden. s Morgens kom ik graag op tijd in de klas

Naar school Mijn buikje kriebelt! Welkom in de 2 de kleuterklas. Van juf leen Sinte-Mariaschool - Bonheiden. s Morgens kom ik graag op tijd in de klas Welkom in de 2 de kleuterklas. Naar school Mijn buikje kriebelt! s Morgens kom ik graag op tijd in de klas met mijn jas en mijn boekentas! Van juf leen Sinte-Mariaschool - Bonheiden. Afscheid nemen mag

Nadere informatie

A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016

A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016 A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016 Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 W E L K O M Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 2 Welkom: vanaf 8.30 uur Ik word met de auto, met de fiets

Nadere informatie

We zingen, dansen, schilderen en kleven. Oh ja, hier valt heel wat te beleven. Lieve kleine kleuters, neem je jas en boekentas.

We zingen, dansen, schilderen en kleven. Oh ja, hier valt heel wat te beleven. Lieve kleine kleuters, neem je jas en boekentas. Mijn klasje: Inhoudstafel 1. Welkom in de oranje klas 2. Wie is wie 3. Onze klaspop Jules 4. De 1 ste schooldag 5. Wat zit er in de boekentas van mijn kleuter 6. Heen en weer tasje 7. Fotoboek 8. Liedjes

Nadere informatie

WELKOM. in de eerste kleuterklas!

WELKOM. in de eerste kleuterklas! WELKOM in de eerste kleuterklas! Bij juf Lore & Jules Beste mama en papa, Allereerst wil ik u welkom heten in de 1 ste kleuterklas. Samen met Jules zal uw kapoen dit schooljaar ongetwijfeld leuke momenten

Nadere informatie

Hier nog enkele nieuwtjes en weetjes:

Hier nog enkele nieuwtjes en weetjes: Lieve mama en papa, Mijn eerste dag in de snoeziewoezieklas bij juf Els zit er alweer op en ik ben er zeker van dat ik het daar enorm naar mijn zin zal hebben!! Hier nog enkele nieuwtjes en weetjes: Dit

Nadere informatie

1. Welkom in de oranje klas

1. Welkom in de oranje klas Mijn klasje: Inhoudstafel 1. Welkom in de oranje klas 2. Wie is wie 3. Onze klaspop Jules 4. De 1 ste schooldag 5. Wat zit er in de boekentas van mijn kleuter 6. Heen en weer tasje 7. Liedjes en versjes

Nadere informatie

Welkom op onze school!

Welkom op onze school! Basisschool DE BRUG Statiestraat 35A 1740 Ternat 02 582 93 29 myriam.cobbaert@debrugternat.be pascal.blijkers@debrugternat.be Welkom op onze school! or Voor het eerst naar school is een grote stap! Met

Nadere informatie

WELKOM IN DE EERSTE KLEUTERKLAS BIJ JUF LAURA & PIET DE VIS! INFORMATIEBUNDEL VOOR DE OUDERS

WELKOM IN DE EERSTE KLEUTERKLAS BIJ JUF LAURA & PIET DE VIS! INFORMATIEBUNDEL VOOR DE OUDERS WELKOM IN DE EERSTE KLEUTERKLAS BIJ JUF LAURA & PIET DE VIS! ------------------------------------ INFORMATIEBUNDEL VOOR DE OUDERS WAT BRENG IK MEE NAAR DE KLAS? EEN BOEKENTAS Zelfredzaamheid is heel belangrijk

Nadere informatie

Welkom in onze klas!

Welkom in onze klas! Welkom in onze klas! Groeien in het hart van Oostende Beste ouders, Leuk dat je dit boekje leest! Het zal je heel wat wijzer maken over onze klas en onze werking. U kan hier heel wat praktische informatie

Nadere informatie

Welkom in ons klasje. Voormiddag

Welkom in ons klasje. Voormiddag Welkom in ons klasje Iedere morgen worden onze kleinste kleuters opgevangen in ons klasje. Dit telkens van 8 uur tot 8.30 uur. Om 8.30 begint onze school. Wij starten eerst met een toiletbezoek. Voormiddag

Nadere informatie

A f s p r a k e n K l e u t e r s W E L K O M. Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1

A f s p r a k e n K l e u t e r s W E L K O M. Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 17-2018 W E L K O M Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 Welkom: vanaf 8.30 uur Ik word met de auto, met de fiets of te voet naar school gebracht. Voor de veiligheid

Nadere informatie

Welkom in de rupsenklas!

Welkom in de rupsenklas! Welkom in de rupsenklas! Beste mama en papa, WELKOM IN DE RUPSENKLAS! In deze infobundel zet ik alles even op een rijtje voor de mama s en de papa s. Ook voor jullie zal het een speciale dag worden. Ik

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Biesweide Kloosterlaan Beselare 057/

Vrije Basisschool De Biesweide Kloosterlaan Beselare 057/ Vrije Basisschool De Biesweide Kloosterlaan 4 8980 Beselare 057/46 64 56 Beste ouders, Binnenkort mag uw kindje naar school. We willen u graag even onze school voorstellen. - Welke gezichten zijn er allemaal?

Nadere informatie

Jules gaat naar school!

Jules gaat naar school! Jules gaat naar school! Arthur Puesstraat 46a 1502 Lembeek tel 02 356 41 85 Dag kleine peuter en beste ouder(s) Ik ben Jules, de klaspop, ik vind het heel fijn in de peuterklas. Jij bent nu al groot en

Nadere informatie

Welkom. In onze kleuterschool. GO! t Krekeltje

Welkom. In onze kleuterschool. GO! t Krekeltje GO! t Krekeltje BSGO t Krekeltje Uitbreidingsstraat 40 2850 Boom 03/ 844 20 22 E-mail: directeur@hetkrekeltje.be www.hetkrekeltje.be Welkom In onze kleuterschool Voorwoord Wij heten u van harte welkom

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

Welkom. in de tweede kleuterklas. GO! t Krekeltje

Welkom. in de tweede kleuterklas. GO! t Krekeltje GO! t Krekeltje BSGO t Krekeltje Uitbreidingsstraat 40 2850 Boom 03/ 844 20 22 Email: directeur@hetkrekeltje.be www.hetkrekeltje.be Welkom in de tweede kleuterklas 2 Voorwoord Wij heten u van harte welkom

Nadere informatie

Basisschool Zilverberk P. Bernaertsstraat 28 1500 Halle www.zilverberkhalle.be info.zilverberk@g-o.be 02/356.78.89 02/361.15.76

Basisschool Zilverberk P. Bernaertsstraat 28 1500 Halle www.zilverberkhalle.be info.zilverberk@g-o.be 02/356.78.89 02/361.15.76 Basisschool Zilverberk P. Bernaertsstraat 28 1500 Halle www.zilverberkhalle.be info.zilverberk@g-o.be 02/356.78.89 02/361.15.76 Ik ga naar school! Infobrochure : peuterklas Algemene inlichtingen over de

Nadere informatie

Mijn kleine klas-atlas. Jongste kleuters Klas Sarah en Sylke

Mijn kleine klas-atlas. Jongste kleuters Klas Sarah en Sylke Mijn kleine klas-atlas Jongste kleuters Klas Sarah en Sylke Welkom lieve kleuter kleine bengel grote engel! Welkom mama! Welkom papa! Jullie hebben voor onze school gekozen. Dat is beslist een zeer goede

Nadere informatie

Wordt uw kapoen binnenkort 2,5 jaar? Bent u op zoek naar een goede kleuterschool?

Wordt uw kapoen binnenkort 2,5 jaar? Bent u op zoek naar een goede kleuterschool? Beste ouders Wordt uw kapoen binnenkort 2,5 jaar? Bent u op zoek naar een goede kleuterschool? Graag willen we onze instapkleuterklas aan jullie voorstellen. Beleef een boeiende dag en ervaar wat wij uw

Nadere informatie

Wij zijn juf Els en juf Evelyn, de nieuwe juffen van jullie kapoenen en we heten jullie van harte welkom in de gele klas.

Wij zijn juf Els en juf Evelyn, de nieuwe juffen van jullie kapoenen en we heten jullie van harte welkom in de gele klas. Infoavond Beste ouders, Wij zijn juf Els en juf Evelyn, de nieuwe juffen van jullie kapoenen en we heten jullie van harte welkom in de gele klas. Vol enthousiasme kijken we ernaar uit om dit schooljaar

Nadere informatie

Basisschool Zilverberk P. Bernaertsstraat Halle 02/ /

Basisschool Zilverberk P. Bernaertsstraat Halle   02/ / Basisschool Zilverberk P. Bernaertsstraat 28 1500 Halle www.zilverberkhalle.be info.zilverberk@g-o.be 02/356.78.89 02/361.15.76 Ik ga naar school! Infobrochure : 1 ste kleuterklas Algemene inlichtingen

Nadere informatie

Een dagje in de kleuterklas samen met Jules de klaspop

Een dagje in de kleuterklas samen met Jules de klaspop Sancta Maria Kleuterschool Sint-Pietersnieuwstraat 4 9600 Ronse 055/23 38 97 kleuterschool@sanctamaria.info website : www.sanctamaria.info Een dagje in de kleuterklas samen met Jules de klaspop Beste ouders,

Nadere informatie

Welkom in de 2de kleuterklas. Van juf Lieselot/ juf Sofie Sinte-Mariaschool - Bonheiden.

Welkom in de 2de kleuterklas. Van juf Lieselot/ juf Sofie Sinte-Mariaschool - Bonheiden. Welkom in de 2de kleuterklas. Van juf Lieselot/ juf Sofie Sinte-Mariaschool - Bonheiden. Naar school Mijn buikje kriebelt s Morgens kom ik graag op tijd in de klas met mijn jas en mijn boekentas! Afscheid

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom Voor het eerst naar school gaan is een grote stap Als ouder heb je misschien heel wat vragen Hopelijk kan ik u hier wat op weg helpen. We heten u alvast van harte welkom

Nadere informatie

Welkom in de Windroos

Welkom in de Windroos Welkom in de Windroos Bij juf Nathalie in de bijtjesklas 2 Inhoudstafel : 1 Schooluren P. 4 2 Wat zit er in onze boekentas P.6 3 Klasjes p. 8 4 bewegingsopvoeding p. 8 5 Verjaardag p. 9 6 Nuttige weetjes

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Ik ga naar school! Infobrochure : 1 ste kleuterklas. Algemene inlichtingen over de school vind je in de schoolbrochure en het schoolreglement.

Ik ga naar school! Infobrochure : 1 ste kleuterklas. Algemene inlichtingen over de school vind je in de schoolbrochure en het schoolreglement. Ik ga naar school! Infobrochure : 1 ste kleuterklas Algemene inlichtingen over de school vind je in de schoolbrochure en het schoolreglement. W a t z i t e r i n m i j n s c h o o l t a s? Lunchpakket

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

Welkom In de eerste kleuterklas

Welkom In de eerste kleuterklas DE HOEKSTEEN Bezoek nu onze website: www.dehoeksteen-boom.be Welkom In de eerste kleuterklas Een dynamische school voor muzikale en creatieve kinderen 24 GO! De Hoeksteen Tuyaertsstraat 53 2850 Boom T

Nadere informatie

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit?

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit? INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter vast te zitten

Nadere informatie

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/ Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat 2 2800 Mechelen 015/41 45 26 info@dewondertuin.be www.dewondertuin.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit

Nadere informatie

- Aanwezigheidskalender + register: de kleuters hangen hun foto aan een bord wanneer de juf de namen overloopt.

- Aanwezigheidskalender + register: de kleuters hangen hun foto aan een bord wanneer de juf de namen overloopt. De kleuters zijn dol op hem. Jules wordt overal bij betrokken. s Morgens maken we hem wakker, hij speelt gans de dag mee en s avonds stoppen we hem terug in zijn bedje. Jules is meer dan enkel een klaspop.

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter

Nadere informatie

Word jij binnenkort 2,5 jaar? Dan mag je naar school komen! Ben je al benieuwd naar wat je daar zoal te wachten staat? Kijk dan hier verder of gerust

Word jij binnenkort 2,5 jaar? Dan mag je naar school komen! Ben je al benieuwd naar wat je daar zoal te wachten staat? Kijk dan hier verder of gerust Word jij binnenkort 2,5 jaar? Dan mag je naar school komen! Ben je al benieuwd naar wat je daar zoal te wachten staat? Kijk dan hier verder of gerust contact op om een kijkje te komen nemen in de klas.

Nadere informatie

Infoboekje: peuter/eerste kleuterklas!! Welkom!

Infoboekje: peuter/eerste kleuterklas!! Welkom! Gesubsidieerde Vrije Basisschool Sint - Jan Kapelstraat 28 35 3540 Berbroek Herk-de-Stad 013/ 55 45 93 0477/13 44 07 e-mail : basisschool.berbroek@scarlet.be website: www.basisschoolberbroek.be Infoboekje:

Nadere informatie

Welkom op onze school, welkom in onze klas.

Welkom op onze school, welkom in onze klas. Welkom op onze school, welkom in onze klas. Vanaf 2,5 jaar is je kleuter welkom op school: telkens op de eerste dag na een vakantie of op 1 februari. Er zijn enkele voorwaarden die helpen bepalen of je

Nadere informatie

Peuterklas/ eerste kleuterklas WELKOM!

Peuterklas/ eerste kleuterklas WELKOM! Wenboekje BS De Dialoog Peuterklas/ eerste kleuterklas WELKOM! 1 Meester Luc en juf Gwendoline 2 Ik ben Jules, de klaspop. Ik vind het superleuk in de klas van juf Gwendoline en meester Luc. Binnenkort

Nadere informatie

WELKOM OP ONZE SCHOOL! MEERSSTRAAT 5 DAHLIALAAN 1. Meersstraat 5 / Dahlialaan Sint-Katherina-Lombeek tel. 02/ /66.67.

WELKOM OP ONZE SCHOOL! MEERSSTRAAT 5 DAHLIALAAN 1. Meersstraat 5 / Dahlialaan Sint-Katherina-Lombeek tel. 02/ /66.67. Meersstraat 5 / Dahlialaan 1 1742 Sint-Katherina-Lombeek tel. 02/582.18.84-053/66.67.27 www.dedroomgaard.be directie@dedroomgaard.be WELKOM OP ONZE SCHOOL! MEERSSTRAAT 5 Voor het eerst naar school is een

Nadere informatie

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool R.K. Gerardusschool Meerkreuk 2 Oude Wetering 071-331 2958 info.gerardus@ssba.net Voor een bijna vier jarige Informatie boekje voor de nieuwe kinderen en

Nadere informatie

Welkom in het peuterklasje van juf Annelies!

Welkom in het peuterklasje van juf Annelies! Welkom in het peuterklasje van juf Annelies! Momenteel zijn er 13 peuters van het geboortejaar 2006 in onze klas en 1 kleuter van het geboortejaar 2005. Het aantal peuters in onze klas zal nog steeds aangroeien

Nadere informatie

Het weetjes en ideetjesboek voor mama en papa!

Het weetjes en ideetjesboek voor mama en papa! Het weetjes en ideetjesboek voor mama en papa! 1. Bereid je kleuter voor! 2. In de schooltas... 3. Afscheid nemen 4. Nog enkele tips 5. Verjaardag vieren 6. Praktische info 1. Bereid je kleuter voor...

Nadere informatie

Infobrochure 1 ste kleuterklas

Infobrochure 1 ste kleuterklas Infobrochure 1 ste kleuterklas 1 Beste ouders en kinderen, Welkom op onze school! Dit boekje bevat interessante en belangrijke informatie over de school en de 1 ste kleuterklas. We wensen jullie veel plezier

Nadere informatie

INFOBOEKJE 1e kleuterklas Don-Boscoschool Juf Marijke 2014 2015

INFOBOEKJE 1e kleuterklas Don-Boscoschool Juf Marijke 2014 2015 INFOBOEKJE 1e kleuterklas Don-Boscoschool Juf Marijke 2014 2015 Beste ouders, Doorheen het jaar zullen wij, U als ouder en ik als kleuterleidster, één gemeenschappelijk doel voor ogen hebben, nl. ervoor

Nadere informatie

Openklasdagen nieuwe peuters: Inschrijvingsperiodes: Instapdata schooljaar Bekijk het filmpje op onze website:

Openklasdagen nieuwe peuters: Inschrijvingsperiodes: Instapdata schooljaar Bekijk het filmpje op onze website: Openklasdagen nieuwe peuters: Zaterdag 31 augustus 2019 van 10u tot 13u Zaterdag 1 februari 2020 van 10u tot 13u Inschrijvingsperiodes: Inschrijvingen voor het schooljaar 2019 2020, geboortejaar 2017.

Nadere informatie

Wie is wie? Hoe bereid ik mijn kind voor?

Wie is wie? Hoe bereid ik mijn kind voor? Welkom Dag kleine kapoen! Dag mama, dag papa,... Dag oma, dag opa, Wij zijn blij dat je naar onze school het Palet komt. Voor het eerst naar school gaan is een grote stap Ik kan mij best voorstellen dat

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

Klaskrantje van groep 1.

Klaskrantje van groep 1. Klaskrantje van groep 1. Week : 2 Thema: Maandag 5 september. Vandaag beginnen we een nieuwe week. We zien Nellie en Cezar terug en ook onze vriendjes van de klas. Er zijn eventjes traantjes maar het duurt

Nadere informatie

VOOR HET EERST NAAR DE KLEUTERSCHOOL. Update 25 juni 2013

VOOR HET EERST NAAR DE KLEUTERSCHOOL. Update 25 juni 2013 VOOR HET EERST NAAR DE KLEUTERSCHOOL Update 25 juni 2013 Huis van Mini OCMW Kampenhout februari 2013 - Probeer zoveel mogelijk aandacht te hebben voor je nieuwe schoolgangertje. De meeste problemen gaan

Nadere informatie

KLEUTERBROCHURE SCHOOLJAAR Ik en mijn boekentas willen naar de kleuterklas. Dag nieuwe vriendjes van mij mogen we er ook nog bij?

KLEUTERBROCHURE SCHOOLJAAR Ik en mijn boekentas willen naar de kleuterklas. Dag nieuwe vriendjes van mij mogen we er ook nog bij? KLEUTERBROCHURE SCHOOLJAAR 2018-2019 Ik en mijn boekentas willen naar de kleuterklas. Dag nieuwe vriendjes van mij mogen we er ook nog bij? Kleuterbrochure versie september 2018 1 Pedagogisch project De

Nadere informatie

Welkom in de Windroos

Welkom in de Windroos Welkom in de Windroos Bij juf Mieke in de schildpaddenklas 2 Inhoudstafel : 1 Schooluren P. 4 2 Wat zit er in onze boekentas P.6 3 Klasjes p. 8 4 bewegingsopvoeding p. 8 5 Verjaardag p. 9 6 Nuttige weetjes

Nadere informatie

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasd fghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzx cvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasd fghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzx cvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasd fghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzx cvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq INFOBROCHURE KLEUTER voor ouders van nieuwe kleuters instapmoment

Nadere informatie

ONTHAALBOEKJE BIJTJESKLAS. Tramstraat 36 2300 Turnhout 014 41 96 68 www.heilig-graf.be/tram tram@heilig-graf.be

ONTHAALBOEKJE BIJTJESKLAS. Tramstraat 36 2300 Turnhout 014 41 96 68 www.heilig-graf.be/tram tram@heilig-graf.be Mijn school: Mijn klas: Vrije basisschool Heilig Graf Tramstraat 36 2300 Turnhout 014 41 96 68 www.heilig-graf.be/tram tram@heilig-graf.be de bijtjesklas 3 e kleuterklas Mijn juf: Joke Brijs Mijn kenteken:

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen. Stille Weg 2, 2840 Terhagen 03 888 57 81 school@wingerdterhagen.be www.wingerdterhagen.be

Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen. Stille Weg 2, 2840 Terhagen 03 888 57 81 school@wingerdterhagen.be www.wingerdterhagen.be Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen 03 888 57 81 school@wingerdterhagen.be www.wingerdterhagen.be Beste ouders, In dit boekje wil ik even de werking van ons klasje toelichten.

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom Voor het eerst naar school gaan is een grote stap Als ouder heb je misschien heel wat vragen Hopelijk kan ik u hier wat op weg helpen. We heten u alvast van harte welkom

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

Welkom in de Windroos

Welkom in de Windroos Welkom in de Windroos Bij juf Ann in de mollenklas 2 Inhoudstafel : 1 Schooluren P. 4 2 Wat zit er in onze boekentas P.6 3 Klassen p. 8 4 bewegingsopvoeding p. 8 5 Verjaardag p. 9 6 Nuttige weetjes p.

Nadere informatie

Infobrochure Kleuterschool

Infobrochure Kleuterschool Infobrochure Kleuterschool Mijn nieuwe klas Heel veel kindjes bij elkaar. Oh! Wat leuk! Wat doen ze daar? Spelen in de poppenhoek, Plaatjes kijken in een boek Verven met een grote kwast Kijken of de puzzel

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE KLEUTERWERKING

INFORMATIEBROCHURE KLEUTERWERKING INFORMATIEBROCHURE KLEUTERWERKING 1 bij de kleuters van basisschool De Letterboom. Wij, het team van De Letterboom, willen jullie graag laten kennismaken met onze kleuterafdeling. Wie zijn wij? is een

Nadere informatie

In het vlinderklasje Bij Juf Jozelijn en Juf Elke

In het vlinderklasje Bij Juf Jozelijn en Juf Elke In het vlinderklasje Bij Juf Jozelijn en Juf Elke en Jules! Lieve ouders Eerst en vooral welkom in ons klasje! Uw kapoentje zit nu bij De gele vlindertjes > Juf Jozelijn en zorgjuf Rosalie De roze vlindertjes

Nadere informatie

WELKOM IN DE PEUTERKLAS!

WELKOM IN DE PEUTERKLAS! WELKOM IN DE PEUTERKLAS! Even voorstellen Juf Sophie: Klasjuf peuterklas Juf Maud: Klasjuf 1 ste kleuterklas Juf Veerle: Kinderverzorgster Juf Greet: Turnjuf Grootste taak peuterjuf Veiligheid bieden Zich

Nadere informatie

SAMEN VOOR HET EERST NAAR SCHOOL!

SAMEN VOOR HET EERST NAAR SCHOOL! SAMEN VOOR HET EERST NAAR SCHOOL! Kind geborgen en gekoesterd thuis bij mama en papa Groeiend elke dag een beetje groter elke dag een beetje sterker je wil horen je wil zien jouw wereld Ontdekkend stap

Nadere informatie

Ik ga naar school! Infobrochure : peuterklas. Algemene inlichtingen over de school vind je in de schoolbrochure en het schoolreglement.

Ik ga naar school! Infobrochure : peuterklas. Algemene inlichtingen over de school vind je in de schoolbrochure en het schoolreglement. Ik ga naar school! Infobrochure : peuterklas Algemene inlichtingen over de school vind je in de schoolbrochure en het schoolreglement. W a t z i t e r i n m i j n s c h o o l t a s? Lunchpakket Geldbeugel

Nadere informatie

Welkom in K1 bij juf Nathalie

Welkom in K1 bij juf Nathalie Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen - 03 888 57 81 school@wingerdterhagen.be - www.wingerdterhagen.be Welkom in K1 bij juf Nathalie Onze dag op school s Morgens starten we

Nadere informatie

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON

SBS De Horizon Rotem VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT SBS DE HORIZON SBS De Horizon Rotem SBS DE HORIZON VAARTSTRAAT HAAGSTRAAT Kleuterbrochure 2015-2016 Beste ouders, Welkom in onze school. We willen jullie danken voor het vertrouwen dat jullie in ons stellen. Met deze

Nadere informatie

Een dagje in de kleuterklas samen met Jules de klaspop

Een dagje in de kleuterklas samen met Jules de klaspop Sancta Maria Kleuterschool Sint-Pietersnieuwstraat 4 9600 Ronse 055/23 38 97 kleuterschool@sanctamaria.info website : www.sanctamaria.info Een dagje in de kleuterklas samen met Jules de klaspop Beste ouders,

Nadere informatie

Een infoboekje voor de allerkleinsten

Een infoboekje voor de allerkleinsten Een infoboekje voor de allerkleinsten Samen een kijkje nemen doorheen onze kleuterklas Een geborgen begeleiding naar de toekomst! Beste ouders, Uw peuter mag binnenkort voor de eerste keer naar school

Nadere informatie

Een handje een knipoog een knuffel, een kus. Dag juf, dag vriendjes, hier ben ik dus! De eerste keer naar onze school

Een handje een knipoog een knuffel, een kus. Dag juf, dag vriendjes, hier ben ik dus! De eerste keer naar onze school Een handje een knipoog een knuffel, een kus. Dag juf, dag vriendjes, hier ben ik dus! De eerste keer naar onze school 1 Dag mama en papa, Je kleuter komt weldra naar school! Leuk! Waarschijnlijk heb je

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. 1 ingang ligt aan

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

Klassikaal onthaal Om negen uur klinkt het goeie morgenlied door de klas en verzamelen we in de zithoek om de dag samen te starten.

Klassikaal onthaal Om negen uur klinkt het goeie morgenlied door de klas en verzamelen we in de zithoek om de dag samen te starten. Gesubsidieerde Vrije Basisschool DE TANDEM St.-Benedictusstraat 14A, 2640 Mortsel Van Dijckstraat 5, 2640 Mortsel Tel.: 03/440.51.19 Fax: 03/449.78.89 directie@detandem.net www.detandem.net Hoe verloopt

Nadere informatie

Wanneer zijn de kinderen klaar voor een zindelijkheidstraining? Kinderen zijn mogelijk klaar voor een zindelijkheidstraining wanneer ze:

Wanneer zijn de kinderen klaar voor een zindelijkheidstraining? Kinderen zijn mogelijk klaar voor een zindelijkheidstraining wanneer ze: Zindelijkheidstraining Net als de meeste ouders kijkt u misschien uit naar de dag dat uw kind geen luiers meer nodig heeft. Uw kind zindelijk maken kan een enorme opgave lijken, vooral wanneer familie,

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Bewaar dit boekje. Ook krijgt u af en toe het

Nadere informatie

VOOR HET EERST NAAR DE KLEUTERKLAS

VOOR HET EERST NAAR DE KLEUTERKLAS VOOR HET EERST NAAR DE KLEUTERKLAS Vrije B asi l ss oo ch Oo r d egem e-mail : info.kwikstaartje@skynet.be website : www.kwikstaartje.be 1 WELKOM Beste ouders, De directeur en de kleuterleidsters heten

Nadere informatie

Uw kapoen mag binnenkort voor de eerste keer naar school!! Met deze brochure willen we u wegwijs maken in onze school en in onze kleuterklassen.

Uw kapoen mag binnenkort voor de eerste keer naar school!! Met deze brochure willen we u wegwijs maken in onze school en in onze kleuterklassen. Beste ouders, Uw kapoen mag binnenkort voor de eerste keer naar school!! Met deze brochure willen we u wegwijs maken in onze school en in onze kleuterklassen. Neem deze brochure rustig door. Heeft u nog

Nadere informatie

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar!

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar! De allerlaatste van dit schooljaar! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Nog 1 weekje en dan is het zover...de grote vakantie is in zicht! Maar vooraleer het

Nadere informatie

Deze onthaalbrochure wil jullie laten kennismaken met onze kleuterafdeling.

Deze onthaalbrochure wil jullie laten kennismaken met onze kleuterafdeling. Beste ouders, Deze onthaalbrochure wil jullie laten kennismaken met onze kleuterafdeling. Naast de brochure ( het schoolreglement in praktijk, die je kind meekrijgt op de eerste schooldag) vormt zij een

Nadere informatie

Welkom in de bijtjesklas

Welkom in de bijtjesklas Molenstraat 32 2550 Kontich www.kontich.be/ahansschool 03/457 06 04 0473/30 11 65 a.hansschool@kontich.be Welkom in de bijtjesklas ABRAHAM HANSSCHOOL Molenstraat 32 2550 Kontich 03/457 06 04 0473/ 30 11

Nadere informatie

Welkom in de kleuterklas

Welkom in de kleuterklas Welkom in de kleuterklas Industrielaan 31, 1070 Anderlecht Tel:02/521.82.98 Fax :02/521.82.99 secretariaat.brussel@bslucerna.be directie.brussel@bslucerna.be 1 Beste ouders en kinderen, Welkom op onze

Nadere informatie

WELKOM IN DE EERSTE KLEUTERKLAS!

WELKOM IN DE EERSTE KLEUTERKLAS! WELKOM IN DE EERSTE KLEUTERKLAS! 1 Inleiding Beste mama en papa, Allereerst willen wij u welkom heten in de 1 ste kleuterklas bij Jules, juf Hélène en juf Lore. Juf Lore zal op maandag, dinsdag en afwisselend

Nadere informatie

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 Opgelet! Mogen we vragen om nu geen plastic dopjes meer mee te geven? Vrijdag zijn de laatste dopjes van dit schooljaar opgehaald. Nu gaan we eerst verhuizen. Blijf gerust

Nadere informatie