M O U S S E R E N D E W I J N E N

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "M O U S S E R E N D E W I J N E N"

Transcriptie

1 MOUSSERENDE WIJNEN Duart de Sió, Cava Brut - Spanje Deze mousserende wijn is gemaakt door het familiewijnhuis Canals Nadal uit Penedès en gemaakt van de druivenrassen Xarel Lo (45%), Macabeu (40%) en Parellada (15%). De wijn rijpt lang op zijn lees en hierdoor krijgt hij een uitgebalanceerde volle en fris smaak. De wijn heeft een heerlijke neus van groene appel, peer, noten, perzik en bloemen. De smaak is romig en vol van rijp wit fruit met een mooie mousse en een lange fruitige afdronk - 7,50 (glas) - 37,50 (fles) Rosecco, Muenzenrieder, Neusiedlersee - Oostenrijk Deze licht mousserende roséwijn is de hippe variant op de bekende Prosecco. Met een heerlijke fruitige geur van verse aardbei, een verkwikkende smaak van licht rood fruit en een subtiele mousse met een frisse afdronk. Drink deze frisse wijn als aperitief, bij de BBQ of nagerechten - 5,50 (glas) - 27,00 (fles) Prosecco, DOC Treviso, Val d Oca, - Italië Deze licht mousserende wijn is zeer fris van karakter met een geur van perzik en amandel. Een zachte smaak met een zeer lichte mousse en een mooie afdronk. Gemaakt van 100% Prosecco druiven is deze Italiaanse bubbel heerlijk bij salades, schaal- & schelpdieren of als verfrissend aperitief - 5,75 (glas) - 28,00 (fles) Monthuys Père et Fils, Champagne Brut Reserve - Frankrijk Deze echte Champagne wordt voornamelijk gemaakt van de Pinot Meunier druif in combinatie met Chardonnay, Hierdoor is hij zeer romig van geur heeft hij een heerlijke volle smaak met een fijne mousse en een lange mondvullende afdronk. Een mooie Champagne die nog beter smaakt bij gerookte vis, schaal- & schelpdieren of bij rijpe kazen - 9,75 (glas) - 55,00 (fles)

2 WITTE WIJNEN Cerf Volant, Sauvignon Blanc, IGP Oc - Frankrijk Een verfrissende witte wijn met een knisperende geur vol exotisch fruit en een frisse afdronk vol ananas en limoen. Deze wijn is heerlijk als fris aperitief - 3,90 (glas) - 21,50 (fles) Paso del Sol, Chardonnay - Chili Deze mooie Chardonnay uit Chili is een frisse en sappige wijn met een evenwichtige structuur van tropisch fruit. Hij heeft een frisse afdronk en is heerlijk bij visgerechten of een salade - 4,80 (glas) - 22,50 (fles) Domaine du Grand Milord, Blanc, I.G.P. du Gard - Frankrijk Deze biologische witte wijn uit de Pays du Gard is gemaakt van de druivenrassen Vermentino, Muscat en Ugni blanc. De wijn is vol van rijp wit en tropisch fruit zoals ananas en grapefruit - 5,75 (glas) - 28,00 (fles) Saint Saturnin, Les Colimonts Viognier, IGP Pays d Oc - Frankrijk Een aangename bloemige geur in combinatie met rijp fruit in het glas. Een bescheiden en elegante wijn met zachte en vriendelijke aroma s - 5,75 (glas) - 28,00 (fles) Valle de la Puerta, La Puerta Alta, Torrontes, Famatina Valley - Argentinië Het druivenras torrontes typeert zich door zijn bouquet van peer en perzik aangevuld met limoen, muskaat en bloemen. De smaak is sappig, mooi droog, fruitig en floraal met een goede zuurgraad. De afdronk is compleet, aangenaam en goed gebalanceerd - 6,00 (glas) - 30,00 (fles) Rocca Maura, A.C. Lirac Blanc - Frankrijk Deze witte Lirac is gemaakt van de druivenrassen Grenache Blanc, Bourboulenc en Clairette en heeft enkele maanden op eikenhouten vaten gerijpt. Een mooie kwaliteitswijn die omschreven kan worden als een petite Chateauneuf du Pape Blanc - 7,50 (glas) - 38,00 (fles) Serges Fessy, Burgy, A.C. Macon Blanc - Frankrijk Deze frisse witte Bourgogne komt uit de regio van Macon. De wijnmaker is Serges Fessy en de wijn wordt gemaakt van het druivenras Chardonnay. De geur bestaat uit meloen en groene appel. De smaak is ziltig, rond met fris citrusfruit in de afdronk - 45,00 (fles)

3 WITTE WIJNEN Domaine Fouassier, A.C. Pouilly Fumé Frankrijk Stuivende en verfrissende witte wijn met de herkenbare smaak van Sauvignon Blanc. De fraaie wijn heeft veel mineralen in de smaak en een rokerig aroma. Deze wijn is gemaakt van het druivenras Sauvignon Blanc - 65,00 (fles) Tapiz, Chardonnay, Mendoza Argentinië De vergisting van deze wijn vindt plaats voor 94% in RVS tanks en 6% in Frans eikenhouten vaten. Dit geeft een hele mooie subtiele integratie van eikenhout in de wijn. In de geur vinden we veel tropisch en rijp wit fruit met iets van vanille. De smaak is vol en fris met veel fruit, romig en zeer elegant - 52,50 (fles) Misty Cove, Sauvignon Blanc, Marlborough Nieuw-Zeeland Deze Sauvignon Blanc heeft een aromatische geur van kruisbessen, verse kruiden, meloen en passievrucht. De smaak met een aangename zuurgraad heeft heerlijke tonen van citrusfruit en tropisch fruit. Deze Nieuw-Zeelandse wijn heeft een lange prettige afdronk - 38,00 (fles) Rioja Vega, Tempranillo Blanco Edición Limitada DOC Rioja Spanje De Rioja streek is bekend om haar rode wijnen. Dit huis maakt ook een fantastische witte Rioja met als druivenras de Tempranillo. De geur zit vol met aroma s van rijpe witte en tropische vruchten, maar deze heeft ook kruidigheid en hinten van citrus. De vergisting op hout zorgt voor een ronde smaak - 50,00 (fles) Cave de Bissey, Les Pindances, A.C. Montagny 1er Cru Frankrijk Deze mooie witte wijn heeft een geur van exotisch fruit, acacia en heeft een licht nootachtige toon. In de smaak heeft hij citrusfruit, groene appel en vanille. De wijn eindigt met een lange harmonieuze afdronk. 50% van deze wijn is houtgerijpt - 70,00 (fles)

4 RODE WIJNEN Cerf Volant, Merlot, IGP Oc - Frankrijk Ronde en fruitige rode wijn met een neus vol rijp zwart fruit en een afdronk vol kersen, bramen en ronde tannines - 3,90 (glas) - 21,50 (fles) Felix Salas, Tinto, D.O.P Cigales - Spanje Deze kruidige rode wijn uit het wijngebied Cigales rond de stad Valladolid, is gemaakt van het druivenras Tinta del Pais (Tempranillo). Hij heeft een heerlijke geur van bessen, aardbeien en pruimenjam. Een zachte smaak met nuances van tabak, pruimen en cacao en een soepele fruitige afdronk - 4,80 (glas) - 22,50 (fles) Serges Fessy, A.C. Macon Rouge - Frankrijk Deze subtiele rode wijn is vernoemd naar het dorpje Macon in de regio Beaujolais en is gemaakt van de druivenrassen Gamay Noir en Pinot Noir. Een succesvolle blend met zwart fruit, het zuurtje van de Gamay Noir druif en de licht kruidige eigenschap van de Pinot Noir druif - 6,50 (glas) - 32,50 (fles) Rioja Vega, GG - Garnacha Y Graciano, D.O.C. Rioja - Spanje Een moderne wijn, toegankelijk en fruitig van stijl gemaakt van een unieke blend van 50/50 Garnacha en Graciano. Smaken zoals bosfruit in goede balans met aardse tonen en kruidigheid. Een mooie zachte en frisse rode wijn uit de bekend Rioja streek - 7,00 (glas) - 35,00 (fles) Rocca Maura, Cuvée 1737 A.C. Côtes du Rhône - Frankrijk Deze wijn is gemaakt van de druivenrassen Grenache en Syrah, waarbij de Syrah 12 maanden op eikenhouten vaten gerijpt heeft. Hij heeft een kruidige geur van rijp rood fruit met een vleugje laurier. De smaak is vol met fruittonen, zachte tannines en een lange stevige afdronk - 7,00 (glas) - 35,00 (fles) Domaine Fouassier, L Etourneau Rouge AOC Sancerre - Frankrijk De Sancerre regio staat bekend om zijn mooie witte wijnen. Maar dat deze regio ook een schitterend rode Pinot Noir kan maken, laat deze wijn zien. Een zeer elegante wijn met een herkenbaar fruitig en aards aroma en smaak - 65,00 (fles)

5 RODE WIJNEN Château Pierrefitte, A.C. Lalande de Pomerol - Frankrijk Deze wijn wordt gemaakt van de druivenrassen Merlot (80%), Cabernet Sauvignon (10%) en Cabernet Franc (10%). De druiven worden met de hand geplukt. Het resultaat is een wijn met een rijke geur van rood fruit, een mooie kruidige toon en een zeer stevige smaak van bessen. De tannines in de afdronk zijn sappig en rijp - 60,00 (fles) Valle de la Puerta, La Puerta Alta, Malbec, Bonarda - Argentinië In de geur van deze Malbec vind je aroma s van rijpe zwarte kersen, bessen, specerijen, cacao, zoethout en noten. In de smaak heeft zwart fruit, iets kruidig en vanille. De La Puerta Alta heeft 6 maanden op Frans en Amerikaans eikenhouten vaten gerijpt. Hierdoor heeft de wijn een fluweelzachte langgerekte afdronk - 45,00 (fles) Ciavolich, Divus Montepulciano, D.O.C. Montepulciano d Abruzzo - Italië Deze rode wijn wordt gemaakt van oude stokken die al aangeplant zijn in In de geur veel bosfruit, kersen, bramen en pruimen. De smaak is zacht en vol rijp fruit met een middellange afdronk. Deze wijn heeft 5 maanden gerijpt op hergebruikte eikenhouten vaten - 50,00 (fles) TerraMater Limited Reserve, Carmenère, D.O. Curico Valley - Chili Deze Carmenère heeft een intense geur van zwart fruit, aardse tonen, pure chocolade, koffie, kruiden en vanille. De smaak is complex, rijk met zwart en rood fruit, tabak en een subtiele kruidigheid. De wijn is krachtig maar rond met ontwikkelende tannines. Deze Carmenère is 12 maanden gerijpt op Franse eikenhoutenvaten - 55,00 (fles) Rioja Vega, Gran Reserva, D.O.C Rioja - Spanje Deze wijn heeft 24 maanden op Amerikaans eikenhoutenvaten gerijpt en nog eens 36 maanden op fles. Rioja Vega, Gran Reserva is gemaakt van de druivenrassen Tempranillo, Mazuelo en Graciano. De wijn heeft een intense geur van rijpe kersen en geroosterde aroma s van kaneel en vanille. Een krachtige smaak met rijp fruit, vanille, specerijen en zachte tannines - 75,00 (fles) Château Beauséjour de Bonalque AOC Pomerol - Frankrijk Deze wijn wordt gecreëerd uit 90% Merlot en 10% Cabernet Franc, waardoor de wijn donkerrood kleurt met iets paars in de rand. De geur is aangenaam met een hint van vers fruit, zoals bramen, bosbessen en iets van zoethout. De smaak is zacht en fruitig, gevolgd door een geweldige impressie van aardse tonen, vanille en kruiden - 95,00 (fles)

6 PORT PER GLAS Ruby Porto - Portugal Deze Ruby heeft een aantrekkelijke mooie robijnrode kleur en een levendig aroma dat doet denken aan rijp rood fruit, aangevuld met wat complexere toetsen - 4,50 (glas) Tawny Porto - Portugal De Tawny port heeft een verleidelijke rood-goudbruine kleur en een subtiel aroma dat doet denken aan rijp rood fruit, verstrekt door tonen van gedroogd fruit die voor extra complexiteit zorgen - 4,50 (glas) White Porto - Portugal De druiven voor deze port worden geplukt wanneer ze volrijp zijn. White heeft een verleidelijke goudgele kleur en een intens aroma dat wordt gedomineerd door toetsen van bloemen, abrikozen, marmelade en gedroogd fruit - 4,50 (glas) Sagrado Port Collection 10 Years Old - Portugal Deze tien jaar oude tawny port van het huis van Quinta Sagrado is een blend van verschillende druivenrassen, zoals Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Tinto Cão en andere druivenrassen die toegestaan zijn. De port heeft een prachtige en aantrekkelijke amberkleur, met iets bruine tinten. Het aroma is zeer intens en rijk met gedroogd fruit, zoals rozijnen, vijgen, rijp fruit en noten. De port onderging een rijping van minimaal 10 jaar in eikenhouten vaten - 7,50 (glas) Sagrado Port Collection Colheita Portugal Colheita 1997 is een jaargang met rijper druivenfruit, hoger concentraat suiker en potentieel alcohol. Het heeft meer kracht en complexiteit doordat de structuur vol en rijp is. Een goed evenwicht tussen fruit en zuur. Het is een oude Tawny stijl met karakter, intens gedroogd fruit, tonen van noten, rokerige materie en subtiele aardse aroma s - 14,75 (glas) Sagrado Port Collection Colheita Portugal Colheita 1990 is een zeer verfijnde jaargang, met een mooie balans tussen kleur, smaak en concentraat. Het is een oude Tawny stijl met elegant karakter, goede balans van gedroogd abrikozen en pruimen, subtiele zuren en nootachtige aroma s. Het is opdronk en perfect om het diner af te sluiten. Het leent zich uitermate goed om iets gekoeld te serveren tijdens warme dagen - 18,50 (glas)

7 DESSERTWIJNEN Alceno, Monastrell Dulce, D.O. Jumilla - Spanje Deze rode dessertwijn wordt gemaakt van de Monastrell (Mourvèdre) druif en heeft 2 jaar gerijpt op eiken houten vaten. De geur is intens fruitig met een weelderige hint van chocolade, de smaak is vol amarenen kersen en heerlijk zoet - 9,00 (glas) Château Haut Mayne, A.O.C. Sauternes - Frankrijk In de geur is duidelijk herkenbaar de Botrytis (edele rotting) en geur als boter, acacia honing en citrusfruit. In de smaak veel tropisch fruit en honing, maar zeer elegant en heerlijke frisse zuurtjes - 9,00 (glas) Van den Beld, Pino Rouge, Pineau des Charentes - Frankrijk Pineau de Charantes is een dessertwijn gemaakt van most en wordt versterkt met cognac. Een prachtige wijn die mooi samen gaat met rood fruit. In de geur veel tonen van rood fruit, intens en aromatisch. De smaak is vol met rijp rood fruit en kersen - 9,00 (glas)

8

M O U S S E R E N D E W I J N E N

M O U S S E R E N D E W I J N E N MOUSSERENDE WIJNEN Duart de Sió, Cava Brut - Spanje Deze mousserende wijn is gemaakt door het familiewijnhuis Canals Nadal uit Penedès en gemaakt van de druivenrassen Xarel Lo (45%), Macabeu (40%) en Parellada

Nadere informatie

Huiswijn Wit en Rood

Huiswijn Wit en Rood Huiswijn Wit en Rood (Italie) Een heerlijke huiswijn, in de mond proef je een lichte aroma van klein rood en zwart fruit, specerijen en tijm. De aanzet is vol, gevolgd door een lange, zwoele afdronk. Lekker

Nadere informatie

MOUSSEREND ROSÉ 4,25 21,25

MOUSSEREND ROSÉ 4,25 21,25 WIJNKAART MOUSSEREND Italië, Prosecco Pronol Frizzante 4,75 23,75 Deze licht mousserende wijn is gemaakt van de Prosecco en de Frizzante druif. GEUR Fruitige met wat tonen van witte bloemen. SMAAK Fruitig,

Nadere informatie

MOUSSEREND Italië, Prosecco Frizzante San Giorgio 4,75 23,75 Spanje, Cava Brut Conde de Caralt 32,50 ROSÉ

MOUSSEREND Italië, Prosecco Frizzante San Giorgio 4,75 23,75 Spanje, Cava Brut Conde de Caralt 32,50 ROSÉ WIJNKAART MOUSSEREND Italië, Prosecco Frizzante San Giorgio 4,75 23,75 Deze licht mousserende wijn is gemaakt van de Prosecco druif. GEUR Fruitige met wat tonen van witte bloemen. SMAAK Fruitig, lichte

Nadere informatie

WITTE WIJNEN Vignobles Mourat (biologische wijn) Les Amourettes Brisa Brisa Tamaral

WITTE WIJNEN Vignobles Mourat (biologische wijn) Les Amourettes Brisa Brisa Tamaral WITTE WIJNEN Val de Loire, Collection Blanc - Chenin Blanc, Chardonnay Stuivende geur met een heerlijk smaakpallet van jong tropisch wit en groen fruit, in de afdronk zacht en licht mineralig. Côtes de

Nadere informatie

Wijnflight Sauvignon Blanc 8,50 Skoff Original Sauvignon Blanc Misty Cove, Sauvignon Blanc Domaine Fouassier, A.P. Sancerre

Wijnflight Sauvignon Blanc 8,50 Skoff Original Sauvignon Blanc Misty Cove, Sauvignon Blanc Domaine Fouassier, A.P. Sancerre Wijnkaart: Wijnflights: Om u kennis te laten maken met de diverse druivenrassen hebben we een vijftal wijnflights samengesteld. Bij een wijnflight krijgt u 3 verschillende soorten wijn geserveerd, allen

Nadere informatie

Wijnkaart Logis Hotel de Brabantse Biesbosch Huiswijnen

Wijnkaart Logis Hotel de Brabantse Biesbosch Huiswijnen Wijnkaart Logis Hotel de Brabantse Biesbosch Huiswijnen Naturalys Chardonnay Deze frisse sappige biologisch chardonnay heeft mooie tonen van tropisch fruit. Naturalys Rosé Deze frisse biologische wijn

Nadere informatie

Onze huiswijnen komen overwegend uit Central Valley, Chili. Een gebied dat zich

Onze huiswijnen komen overwegend uit Central Valley, Chili. Een gebied dat zich Onze huiswijnen komen overwegend uit Central Valley, Chili. Een gebied dat zich mag verheugen in duidelijke seizoenswisselingen: in de zomer warm en droog, in de winter koud en regenachtig. Het lijkt onbelangrijk,

Nadere informatie

Wijnkaart. Cogmans Kloof Kristal Per glas 3.30. Chardonnay Principato Per glas 3.30. Pinot Blanc Dopff en irion Per glas 4,25

Wijnkaart. Cogmans Kloof Kristal Per glas 3.30. Chardonnay Principato Per glas 3.30. Pinot Blanc Dopff en irion Per glas 4,25 Wijnkaart Witte wijnen per glas of per fles: Cogmans Kloof Kristal Per glas 3.30 Per fles 16.25 : Wine of origin Robertson : Robertson (Zuid-Afrika) : Colombard 80% en sauvignon 20% : Lichte witte wijn

Nadere informatie

Wijnkaart. Huiswijn : Marcel Martin Vin de Pays d Oc. Glas : 4,00. Pichet : 7,00. Karaf : 13,00. Fles : 18,50

Wijnkaart. Huiswijn : Marcel Martin Vin de Pays d Oc. Glas : 4,00. Pichet : 7,00. Karaf : 13,00. Fles : 18,50 Wijnkaart Huiswijn : Marcel Martin Vin de Pays d Oc Glas : 4,00 Pichet : 7,00 Karaf : 13,00 Fles : 18,50 Witte Wijn : Chardonnay Deze Vin de Pays du Jardin de France is afkomstig uit de Loire streek en

Nadere informatie

CLASICO. Viña Ventisquero Syrah Lijn: Druivenras: Herkomst: Proefnotitie: Viña Ventisquero Chardonnay. Lijn:

CLASICO. Viña Ventisquero Syrah Lijn: Druivenras: Herkomst: Proefnotitie: Viña Ventisquero Chardonnay. Lijn: Produktblad 1 van 61 Viña Ventisquero De wijngaard Ventisquero is het resultaat van een nieuwe uitdaging van Agrosuper, de grootste producent van verse voedingsmiddelen in Chili. Enthousiast over het idee

Nadere informatie

Le Versant Sauvignon Blanc Vin de Pays d Oc, Frankrijk

Le Versant Sauvignon Blanc Vin de Pays d Oc, Frankrijk Witte wijnen Huiswijn: La Qroix d Argent Gascogne, Frankrijk Expressieve witte wijn met bloemen, wit fruit en citrus in het aroma. De smaak is levendig met een lekkere melange van citrusvruchten en tropisch

Nadere informatie

WIJNKAART. Graag laten wij u kennismaken met een zorgvuldig samengestelde wijnselectie.

WIJNKAART. Graag laten wij u kennismaken met een zorgvuldig samengestelde wijnselectie. WIJNKAART Graag laten wij u kennismaken met een zorgvuldig samengestelde wijnselectie. Wijnen die onze gerechten op een harmonieuze manier compleet maken. Laat u verrassen en geniet van deze selectie exclusieve

Nadere informatie

Central Valley, Chili Glas 4,- Fles 19,50

Central Valley, Chili Glas 4,- Fles 19,50 Huiswijnen wit Urmeneta, Sauvignon Blanc Central Valley, Chili Glas 4,- Fles 19,50 Een typisch Chileense Sauvignon. Hij is milddroog, makkelijk en zit vol exotische aroma s van onder andere passievrucht.

Nadere informatie

Chileense huis wijnen

Chileense huis wijnen Wijnkaart Chileense huis wijnen Pionero Viña Morande Chardonnay In deze droge witte wijn proeft u aroma's van fris fruit zoals perzik, peer, citrus en meloen. Smaaktype: soepel, aromatisch met houtrijping.

Nadere informatie

Esteio Vihno Branco - 4,40 Nieuw in assortiment

Esteio Vihno Branco - 4,40 Nieuw in assortiment Esteio Vihno Branco - 4,40 Nieuw in assortiment Heerlijke lichte mousserende wijn uit Portugal. Land: Portugal Streek: Beiras Type: Wit Druivensoort: Fernão Pires Geur: Deze jonge Portugese wijn heeft

Nadere informatie

WIT. Frankrijk. Chateau Valcombe 2016, Marsanne & Vermentino 4,75 / 22,50. Zacht en elegant van smaak met hinten van noot en perzik

WIT. Frankrijk. Chateau Valcombe 2016, Marsanne & Vermentino 4,75 / 22,50. Zacht en elegant van smaak met hinten van noot en perzik WIT Frankrijk Chateau Valcombe 2016, Marsanne & Vermentino 4,75 / 22,50 Zacht en elegant van smaak met hinten van noot en perzik Hugel Classic 2014, Gewurztraminer 39,50 Bloemige en kruidige van smaak,

Nadere informatie

Huiswijnen Domaine peiriere viognier - IGP Pays d Oc Domaine peiriere merlot - IGP Pays d Oc Gris rosé - IGP Var

Huiswijnen Domaine peiriere viognier - IGP Pays d Oc Domaine peiriere merlot - IGP Pays d Oc Gris rosé - IGP Var Huiswijnen Domaine peiriere viognier - IGP Pays d Oc Heerlijke frisse witte wijn uit de Languedoc gemaakt van de Rhone druif viognier. De wijn heeft in de geur elementen van gedroogde perzik en abrikoos.

Nadere informatie

HUISWIJN. Onze huiswijnen zijn afkomstig uit Zuid Afrika, Frankrijk en Duitsland: Prosecco Frizzante Druivensoort: Prosecco

HUISWIJN. Onze huiswijnen zijn afkomstig uit Zuid Afrika, Frankrijk en Duitsland: Prosecco Frizzante Druivensoort: Prosecco HUISWIJN Onze huiswijnen zijn afkomstig uit Zuid Afrika, Frankrijk en Duitsland: Glas Fles Drostdy-Hof Chenin Blanc 3,50 17,50 Klosterhof Bereich Bernkastel 3,50 17,50 Rosé d Anjou Couperin 3,50 17,50

Nadere informatie

CASA SILVA FAMILY HUISWIJNEN

CASA SILVA FAMILY HUISWIJNEN CASA SILVA FAMILY HUISWIJNEN Casa Silva, Family white Deze Chardonnay (met 30% Semillion) is in prijs/kwaliteit een ware topper. Een wijn die u elke dag goed zal doen smaken. Niet te strak, mooi vol en

Nadere informatie

wijn www.waterreus.nl

wijn www.waterreus.nl wijn www.waterreus.nl wijn HUISWIJN Rood: Montado Tempranillo Gonzalez Byass, Toledo, Spanje Volle Tempranillo met de zoete smaak van chocolade die perfect in balans is met de aroma s van de bramen. glas

Nadere informatie

CULINAIR GENIETEN BEGINT BIJ BUITENLUST

CULINAIR GENIETEN BEGINT BIJ BUITENLUST CULINAIR GENIETEN BEGINT BIJ BUITENLUST Met veel zorg selecteren wij in samenwerking met de wijn therapeut de wijnen, hierbij houden wij rekening met de seizoenen, maar bovenal met de gerechten van onze

Nadere informatie

MOUSSEREND. Zachtzoet fruitige licht mousserende wijn met tonen van rood fruit als framboos en aardbei. ROSÉ, ITALIE, VENETO

MOUSSEREND. Zachtzoet fruitige licht mousserende wijn met tonen van rood fruit als framboos en aardbei. ROSÉ, ITALIE, VENETO WIJNKAART MOUSSEREND Frizzante Pinot Nero 'Sacchetto' Zachtzoet fruitige licht mousserende wijn met tonen van rood fruit als framboos en aardbei. ROSÉ, ITALIE, VENETO Frizzante Prosecco 'Sacchetto' Fijne

Nadere informatie

CAVA FRANCESC RICART BRUT

CAVA FRANCESC RICART BRUT CAVA FRANCESC RICART BRUT Francesc Ricart Brut is gemaakt volgens de traditionele methode met de typische cava-druiven Xarel-lo, Macabeo en Parellada. Deze cava heeft 14 maanden gerijpt op fles, maar behoudt

Nadere informatie

Terre des Anges 2013

Terre des Anges 2013 Terre des Anges 2013 Sauvignon Blanc - Frankrijk Frisse, fijne witte wijn. Beschikt over een palet aan primair fruit en een expressief smaakpatroon. Per fles: 6,50 /st Per 6 flessen: 6,25 / st Per 12 flessen:

Nadere informatie

9.50 47.50 Een zachte frisse en kruidige wijn, met een lange afdronk en tonen van grapefruit

9.50 47.50 Een zachte frisse en kruidige wijn, met een lange afdronk en tonen van grapefruit Ti n t o H ui s WIT Callia Alta - Pinot Grigio - Argentinië Een zachte frisse en kruidige wijn, met een lange afdronk en tonen van grapefruit Callia Alta - Chardonnay - Argentinië Een volle romige Chardonnay,

Nadere informatie

Nomad, Dealu Mare, Pinot Grigio, Roemenië Zacht-tropische aroma s met frisse zuren om de wijn spanning en balans te geven. Glas 3,95/Fles 22,50

Nomad, Dealu Mare, Pinot Grigio, Roemenië Zacht-tropische aroma s met frisse zuren om de wijn spanning en balans te geven. Glas 3,95/Fles 22,50 Geachte gast, Hierbij presenteren wij u met trots onze wijnkaart. Alle wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en sluiten aan bij de seizoengerechten die wij serveren. Bij het selecteren van onze wijnen laten

Nadere informatie

CARTA VIEJA. : Sauvignon Blanc

CARTA VIEJA. : Sauvignon Blanc Sauvignon Blanc Heldergele kleur met groene reflecties. Frisse, schone en intense neus. Witte bessen, verse kruiden en limoenaroma's worden benadrukt, met asperges en minerale tonen. Grote balans en textuur

Nadere informatie

Prosecco 'll Vino dei Poeti' Prosecco rosé 'll Vino dei Poeti' Moët Ice Imperial 32,95. Dis+lleria Bo2ega, Veneto, Italië

Prosecco 'll Vino dei Poeti' Prosecco rosé 'll Vino dei Poeti' Moët Ice Imperial 32,95. Dis+lleria Bo2ega, Veneto, Italië Prosecco 'll Vino dei Poeti' Dis+lleria Bo2ega, Veneto, Italië 32,95 In de geur zacht steenfruit en een lichte hint van amandelen. Verfrissend frui+g droog,. Mooie fijne mousse. Prosecco rosé 'll Vino

Nadere informatie

WIJNKAART BUBBELS glas fles 1. Cava Brut, Vilarnau, D.O. Cava, Penedès, Spanje 5,50 28,50 Druiven: Macabeo, Parellada & Xarel.Lo

WIJNKAART BUBBELS glas fles 1. Cava Brut, Vilarnau, D.O. Cava, Penedès, Spanje 5,50 28,50 Druiven: Macabeo, Parellada & Xarel.Lo BUBBELS 1. Cava Brut, Vilarnau, D.O. Cava, Penedès, Spanje 5,50 28,50 Druiven: Macabeo, Parellada & Xarel.Lo Frisse mousserende wijn met een fruitige geur met een fijne mineraliteit, lichte tonen van citrus,

Nadere informatie

Huiswijnen. Onze wijnen zijn van Astrid Joosten en Thérèse Boer. Astrid & Thérèse huiswijn rood 3,50 20,00. Astrid & Thérèse huiswijn wit 3,50 20,00

Huiswijnen. Onze wijnen zijn van Astrid Joosten en Thérèse Boer. Astrid & Thérèse huiswijn rood 3,50 20,00. Astrid & Thérèse huiswijn wit 3,50 20,00 Huiswijnen Astrid & Thérèse huiswijn rood 3,50 20,00 Soepele fruitige rode wijn met wat stevigheid en een klein pepertje (syrah-grenache). Astrid & Thérèse huiswijn wit 3,50 20,00 Fruitige droge witte

Nadere informatie

Bubbles. Mont Blanc Cava - Spanje - Brut Druiven: 50% Macabeo - 30% Xarello - 20% Parellada

Bubbles. Mont Blanc Cava - Spanje - Brut Druiven: 50% Macabeo - 30% Xarello - 20% Parellada Bubbles Mont Blanc 362 - Cava - Spanje - Brut Druiven: 50% Macabeo - 30% Xarello - 20% Parellada Mooie uitgebalanceerde cava. Fris met fijne bubbels. Mooie hinten van noten en appel. Perfecte balans tussen

Nadere informatie

1. Le Comtesse Prosecco Frizzante 7.50 wereld-wijnen.com

1. Le Comtesse Prosecco Frizzante 7.50 wereld-wijnen.com 1. Le Comtesse Prosecco Frizzante 7.50 wereld-wijnen.com Veneto Italië druif: Prosecco 0612 277605 Licht bruisend met sprankelend fruit, weinig alcohol en feestelijk zachte bubbeltjes. 2. Domaine Bénézet

Nadere informatie

Huiswijnen Familie Excellor sauvignon blanc Domaine peiriere viognier - IGP Pays d Oc Clauduis Morand merlot - Pays d Oc Gris rosé - IGP Var

Huiswijnen Familie Excellor sauvignon blanc Domaine peiriere viognier - IGP Pays d Oc Clauduis Morand merlot - Pays d Oc Gris rosé - IGP Var Huiswijnen Familie Excellor sauvignon blanc Droge witte wijn uit het zuidwesten van Frankrijk. Typische tonen van de sauvignon druif, zoals kruisbessen en citrus fruit. Mooi droog en niet te zwaar. Prima

Nadere informatie

Huiswijnen - Wit. Huiswijnen - Rose

Huiswijnen - Wit. Huiswijnen - Rose Onze biologische,- biodynamische en in conversie naar biologische wijnen zijn aangegeven met een *. Naast een beschrijving van de druivenrassen, staat er ook beschrijving van de smaakstijl vermeld bij

Nadere informatie

BUBBELS. Rosanti Prosecco Spumante fles 30 glas 6,5 Italië - Treviso Frisse prosecco met tonen van citrusfruit en een verfijnde mousse.

BUBBELS. Rosanti Prosecco Spumante fles 30 glas 6,5 Italië - Treviso Frisse prosecco met tonen van citrusfruit en een verfijnde mousse. BUBBELS Rosanti Prosecco Spumante fles 30 glas 6,5 Italië - Treviso Frisse prosecco met tonen van citrusfruit en een verfijnde mousse. Rosanti Spumante Rosé Extra Dry fles 30 Italië - Treviso Licht roze

Nadere informatie

CHAMPAGNE. ½ fles ` 55,50

CHAMPAGNE. ½ fles ` 55,50 CHAMPAGNE Onze champagnes van Jean Milan: Jean Milan ligt in het befaamde dorp Oger in de Côte des Blancs. Een gebied in de buurt van Epernay. Dit gebied behoort tot een van de 17 Grand Cru s van de Champagnestreek.

Nadere informatie

wijnkaart Open witte wijnen glas fles

wijnkaart Open witte wijnen glas fles WIJNKAART Vanavond vieren wij... iets of misschien wel helemaal niets maar we zijn allemaal gezellig hier bij Herberg Jan omdat het kan en omdat wij het leuk vinden dat jullie er zijn! Geniet van een biertje

Nadere informatie

w i j n K A A r T M o u s s e r e n d e w i j n e n Prosecco doc Trevisio, Val d oca, italië rosecco, Muenzenrieder, neusiedlersee, oostenrijk

w i j n K A A r T M o u s s e r e n d e w i j n e n Prosecco doc Trevisio, Val d oca, italië rosecco, Muenzenrieder, neusiedlersee, oostenrijk W I J N K A A R T Mousserende wijnen Prosecco DOC Trevisio, Val d Oca, Italië Druivenrassen: Prosecco Omschrijving: Deze licht mousserende wijn is zeer fris van karakter, heeft een geur van perzik en amandel,

Nadere informatie

Wine & Bubbels. drankenkaart

Wine & Bubbels. drankenkaart Wine & Bubbels drankenkaart Proeverij 4 Heerlijke wijnen proeven Niet één maar diverse heerlijke wijnen proeven en natuurlijk serveren wij hier passende hapjes bij! Proeverij 29,50 p.p. (minimaal 6 personen)

Nadere informatie

huiswijn Bordière Nord Blanc - Marsanne, Viognier Il Rifugio delle Venezie Blush - Pinot Grigio Loyal Blue Bereich Bingen - Blend (zoet)

huiswijn Bordière Nord Blanc - Marsanne, Viognier Il Rifugio delle Venezie Blush - Pinot Grigio Loyal Blue Bereich Bingen - Blend (zoet) huiswijn Frankrijk Bordière Nord Blanc - Marsanne, Viognier glas 3,75 fles 20 Bordière Nord Rouge - Syrah, Grenache Noir glas 3,75 fles 20 Italië Il Rifugio delle Venezie Blush - Pinot Grigio glas 3,75

Nadere informatie

Luigi Bosca Chardonnay Luján de Cujo, Mendoza, Argentinië Chardonnay 2014

Luigi Bosca Chardonnay Luján de Cujo, Mendoza, Argentinië Chardonnay 2014 Luigi Bosca Luján de Cujo, Mendoza, Argentinië Fruitige, goudgele wijn. Beschaafde vanilletoon, licht eikenhout en een volle, tikje boterige smaak. Fles 24,95 Wild Rock Pania Hawke's Bay, Nieuw-Zeeland

Nadere informatie

Veneto Italië 0612277605 Licht bruisend met vlierbessenbloesem siroop, weinig alcohol een verassende prosecco. Aantal flessen

Veneto Italië 0612277605 Licht bruisend met vlierbessenbloesem siroop, weinig alcohol een verassende prosecco. Aantal flessen 1. Scavi&Ray Hugo 9.50 wereld-wijnen.com Veneto Italië 0612277605 Licht bruisend met vlierbessenbloesem siroop, weinig alcohol een verassende prosecco. 2. Domaine Saint Bénézet 5.50 druiven: Sauvignon

Nadere informatie

Wijnen Huiswijnen Diepe Gronde Zuid Afrika - Chenin Blanc Een vriendelijke mild droge, makkelijke witte wijn met verfrissende fruitige aroma s. Een altijd-goed wijn! Glas 3,20 Karaf 11,50 Fles 15,75 Moreau

Nadere informatie

Huiswijnen wit. Huiswijn rose

Huiswijnen wit. Huiswijn rose Huiswijnen wit Pasqua, Le Collezioni, Chardonnay Druif: Chardonnay Fris, fruitig, mild en makkelijk. Met de zwoele aroma's van exotisch fruit en een frisse, citrusachtige afdronk. Aangenaam en evenwichtig.

Nadere informatie

- Wijnkaart - Wijn van de maand: Mousserend: Dominio de Verderubi, Verdejo 2014 (wit) Druiven: 100% Verdejo 4,- per glas 20,- per fles

- Wijnkaart - Wijn van de maand: Mousserend: Dominio de Verderubi, Verdejo 2014 (wit) Druiven: 100% Verdejo 4,- per glas 20,- per fles - Wijnkaart - Wijn van de maand: Dominio de Verderubi, Verdejo 2014 (wit) Druiven: 100% Verdejo 4,- per glas 20,- per fles Stuivende impressie van rijpe vruchten zoals perzik, peer en lichtjes banaan vermengd

Nadere informatie

Productiegebied Uit de Coffele wijngaarden gelegen in het heuvelachtige gebied van de Soave Classico, 200 tot 320 m boven de zeespiegel.

Productiegebied Uit de Coffele wijngaarden gelegen in het heuvelachtige gebied van de Soave Classico, 200 tot 320 m boven de zeespiegel. Azienda Agricola COFFELE Soave Veneto Soave Spumante Brut DOC Droge wijn, met een frisse structuur, volhardend, evenwichtig, met een aangename amandel nasmaak. Een voluptueuze en sierlijke interpretatie

Nadere informatie

The Golden Bull s Huiswijnen

The Golden Bull s Huiswijnen Wijnkaart The Golden Bull s Huiswijnen De huiswijnen van The Golden Bull zijn zorgvuldig geselecteerd in combinatie met uw topsteak. Glas Fles Astica Merlot Malbec 4.95 24.50 Astica Chardonnay 4.95 24.50

Nadere informatie

WIJNKAART. Molenstraat GA Oss Tel. (0412)656830

WIJNKAART. Molenstraat GA Oss Tel. (0412)656830 WIJNKAART Molenstraat 17 5341 GA Oss Tel. (0412)656830 witte wijnen per glas Cogmans Kloof Kristal KB de Kuentz-bas : Wine of origin Robertson : Robertson : Zuid-Afrika : Colombard 80% en sauvignon 20%

Nadere informatie

huiswijn Bordière Nord Rouge - Syrah, Grenache Noir 3,75 20 Monterre Rosé - Grenache Noir 3,75 20 open wijn

huiswijn Bordière Nord Rouge - Syrah, Grenache Noir 3,75 20 Monterre Rosé - Grenache Noir 3,75 20 open wijn huiswijn GLAS FLES Frankrijk Bordière Nord Blanc - Marsanne, Viognier 3,75 20 Bordière Nord Rouge - Syrah, Grenache Noir 3,75 20 Monterre Rosé - Grenache Noir 3,75 20 Duitsland Loyal Blue Bereich Bingen

Nadere informatie

Een zuivere, verfrissende, verfijnde champagne met nootachtige aroma s en een delicate, milde mousse. Minuscule belletjes en een mooie balans.

Een zuivere, verfrissende, verfijnde champagne met nootachtige aroma s en een delicate, milde mousse. Minuscule belletjes en een mooie balans. Wijnkaart Champagne en mousserende wijnen Taittinger Brut Réserve, Champagne, Frankrijk ( ½ en 1/1 fles ) 37.50/ 75.00 Een zuivere, verfrissende, verfijnde champagne met nootachtige aroma s en een delicate,

Nadere informatie

Wijn is de bloem in het knoopsgat der beschaving. Wijn is de bekroning van de samenwerking tussen natuur en kennis.

Wijn is de bloem in het knoopsgat der beschaving. Wijn is de bekroning van de samenwerking tussen natuur en kennis. Wijn is de bloem in het knoopsgat der beschaving. Wijn is de bekroning van de samenwerking tussen natuur en kennis. Wijn, bejubeld en omschreven, is afhankelijk van de toewijding en emotie van: de wijnbouwer,

Nadere informatie

D E S S E RT W I J N. Een zachte, zoete dessert- en kaaswijn met de zonnige smaak van rozijnen. G L A S 4, - T G E H E I M E K E L D E RT J E

D E S S E RT W I J N. Een zachte, zoete dessert- en kaaswijn met de zonnige smaak van rozijnen. G L A S 4, - T G E H E I M E K E L D E RT J E D E S S E RT W I J N M I G U E L T O R R E S, M O S C A T E L O R O F L O R A L I S S PA I N Een zachte, zoete dessert- en kaaswijn met de zonnige smaak van rozijnen. G L A S 4, - T G E H E I M E K E L

Nadere informatie

Huiswijnen (ook per glas te bestellen)

Huiswijnen (ook per glas te bestellen) Wijnkaart Huiswijnen (ook per glas te bestellen) Opta Wit Dão Vinho Branco 2015 20,50 Sappige, droge witte wijn uit de Dão regio. Deze wijn is gemaakt van de Encruzado, Malvasia Fina en Cerceal Branco.

Nadere informatie

De wijn heeft een helder gele kleur en geeft hinten van citrus en bloemen met een levendige, elegante smaak.

De wijn heeft een helder gele kleur en geeft hinten van citrus en bloemen met een levendige, elegante smaak. HUISWIJN WIT SAUVIGNON BLANC İ TERASSES DU SUD De wijn heeft een helder gele kleur en geeft hinten van citrus en bloemen met een levendige, elegante smaak. VERDEJO İ DIEZ SIGLOS İ RUEDA İ SPANJE Een volle

Nadere informatie

Presentatie PETER SPRONCK

Presentatie PETER SPRONCK Nederland nieuw wijnland Presentatie PETER SPRONCK Nederland nieuw wijnland Presentatie PETER SPRONCK Wijngaarden in Nederland 1997 2017 De nieuwe druivenrassen Johanniter Muscaris Riesel Solaris Lijkt

Nadere informatie

Famille Sumeire Nautic Provence Grenache, Cinsault & Syrah Frankrijk

Famille Sumeire Nautic Provence Grenache, Cinsault & Syrah Frankrijk Mousserende wijn Monthuys Père et Fils Champagne Brut Frankrijk Deze champagne is zeer romig van geur, heeft een volle smaak met een fijne mousse en een lange mondvullende afdronk. Smaakt uitstekend bij

Nadere informatie

Malbec is een boerse, ronde druivensoort voor rode wijn. Het sap is zacht en heeft een laag zuurgehalte. De Malbec is vooral bekend in de Cahors, waar hij Auxerrois of Cot heet en volle, tannine-rijke

Nadere informatie

I S T A C H E C O C K T A I L S & B U R G E R S

I S T A C H E C O C K T A I L S & B U R G E R S P I S T A C H E C O C K T A I L S & B U R G E R S WIT URMENETA SAUVIGNON BLANC Geurige sauvignon met het exotische van passievrucht en het frisse van grapefruit. Makkelijk met milde afdronk. VENEA VITALI

Nadere informatie

Mousserende wijn. Prosecco Ca Delle Italië Droog, fruitig. Bestel al deze wijnen op Huib

Mousserende wijn. Prosecco Ca Delle Italië Droog, fruitig. Bestel al deze wijnen op Huib wijnkaart Mousserende wijn Bestel al deze op Huib Prosecco Ca Delle Italië Droog, fruitig Een droge mousserende wijn, met licht fruitig karakter. Verpakking: 1 x 750 ml 8110638 8110681 Gerechten: lichte

Nadere informatie

Aroma van brioche, appel en fijn tropisch fruit - Pinot Blanc en Chardonnay - lange afdronk

Aroma van brioche, appel en fijn tropisch fruit - Pinot Blanc en Chardonnay - lange afdronk Fritz Mueller, Rheinhessen - Duitsland Droge, lichte bubbelwijn - 100% Müller - Thurgau - zachtfrisse smaak Fritz Mueller, Rheinhessen - Duitsland Sappige, lichte bubbelwijn - Spatburgunder en Portugieser

Nadere informatie

MERLOT TERASSES DU SUD Een soepele donker paarse wijn. Aroma s van onder andere zwarte bessen en rijp fruit.

MERLOT TERASSES DU SUD Een soepele donker paarse wijn. Aroma s van onder andere zwarte bessen en rijp fruit. HUISWIJN WIT SAUVIGNON BLANC TERASSES DU SUD De wijn heeft een helder gele kleur en geeft hinten van citrus en bloemen met een levendige, elegante smaak. VERDEJO DIEZ SIGLOS RUEDA SPANJE Een volle en frisse

Nadere informatie

Witte wijnen. Turkije

Witte wijnen. Turkije Mousserende wijn fles Prosecco Spumante Extra Dry, Col de Salici, D.O.C. Prosecco, Veneto, Italië 31,50 Druif: Prosecco Heerlijk verfrissend met feestelijke bubbels. Aromatisch en elegant met naast een

Nadere informatie

Witte wijnen - Spanje

Witte wijnen - Spanje Amante - Macabeo Druivenras: Macabeo, Verdejo Karakteristieken: Deze wijn is gemaakt van Macabeo- en Verdejodruiven die geteeld worden op 700 meter onder het continentaal-mediterraans klimaat. Dit merken

Nadere informatie

Mousserende wijnen. Val d Oca, Prosecco DOC Treviso - Italië. Canals Nadal, Duart de Sío Cava Brut - Spanje

Mousserende wijnen. Val d Oca, Prosecco DOC Treviso - Italië. Canals Nadal, Duart de Sío Cava Brut - Spanje Mousserende wijnen Val d Oca, Prosecco DOC Treviso - Italië Deze licht mousserende wijn is zeer fris van karakter met een geur van perzik en amandel. Hij heeft een zachte smaak met een zeer lichte mousse

Nadere informatie

WIJNKAART --- WINE LIST --- CARTE DES VINS --- WEINKARTE

WIJNKAART --- WINE LIST --- CARTE DES VINS --- WEINKARTE WIJNKAART --- WINE LIST --- CARTE DES VINS --- WEINKARTE BUBBELS & COCKTAILS Palau Cava Semi Seco 5,50 30,00 Penedés Spanje Xarello, Macabeo, Parellada Deze Cava heeft een frisse mousse met een fijn floraal

Nadere informatie

HUUSKES WIJNKAART. wijnen met zorg voor u geselecteerd FRESH SINCE 1956

HUUSKES WIJNKAART. wijnen met zorg voor u geselecteerd FRESH SINCE 1956 HUUSKES WIJNKAART wijnen met zorg voor u geselecteerd MOUSSE- REND Bestel deze wijnen gemakkelijk via Huib Mousserende wijn wijn tot 4 wijn tussen 4 en 6 wijn tussen 6 en 8 wijn tussen 10 en 20 wijn vanaf

Nadere informatie

Art hotel ROTTERDAM. Wijnkaart

Art hotel ROTTERDAM. Wijnkaart Art hotel ROTTERDAM Wijnkaart HUISWIJNEN SPANJE WIT DROOG ALENYA VIURA CHARDONNAY glas 3,50 Conca de Barbera - Catalunya karaf 1/2 ltr. 11,50 Helder en zuiver. In de neus veel fruit aroma's. fles 16,75

Nadere informatie

Huiswijnen wit. Huiswijnen rosé. glas fles

Huiswijnen wit. Huiswijnen rosé. glas fles Huiswijnen wit Señora Rosa Sauvignon Blanc Chili, D.O. Central Valley 100% sauvignon blanc Lichtgeel en helder van kleur. Frisfruitige en zuivere geur met appeltonen. Smaak wordt gekenmerkt door een frisse

Nadere informatie

HEERLIJK ARGENTIJNS CORTE RESERVADO MALBEC/SYRAH

HEERLIJK ARGENTIJNS CORTE RESERVADO MALBEC/SYRAH Malbec, Syrah, Merlot Luján de Cujo, Mendoza CORTE RESERVADO MALBEC/SYRAH : Stevige en toch ook zachte wijn met veel rood fruit, een mild pepertje en van de Malbec herkenbare kracht in smaak en afdronk

Nadere informatie

Torello brut reserva ( Xarel-lo, Macabeo en Parellada ) Droge wijn met aroma s van wit fruit 30 maanden rijping Per glas 8 fles 38

Torello brut reserva ( Xarel-lo, Macabeo en Parellada ) Droge wijn met aroma s van wit fruit 30 maanden rijping Per glas 8 fles 38 MOUSSERENDE WIJNEN CORPINNAT Corpinnat werd in 2017 opgericht uit onvrede met de kwaliteitsnormen en het beleid van de cavaproducenten en groepeert 9 wijnhuizen uit het topsegment van de cava. De focus

Nadere informatie

WIT. Callia Alta - Pinot Grigio - Argentinië Een zachte frisse en kruidige wijn, met een lange afdronk en tonen van grapefruit

WIT. Callia Alta - Pinot Grigio - Argentinië Een zachte frisse en kruidige wijn, met een lange afdronk en tonen van grapefruit Ti n t o H ui s WIT Callia Alta - Pinot Grigio - Argentinië 11.50 60.00 Een zachte frisse en kruidige wijn, met een lange afdronk en tonen van grapefruit Callia Alta - Chardonnay - Argentinië Een volle

Nadere informatie

Prijs per glas 4,00 Prijs per fles 20,00

Prijs per glas 4,00 Prijs per fles 20,00 Witte Wijnen SOLMS Delta, CHENIN BLANC, Zuid-Afrika Met een uitnodigende geur van vers fruit, impressies van peer, perzik en abrikoos. Een prachtige aperitief wijn, maar door zijn prettige volle smaak

Nadere informatie

WIJNKAART. Wit. Restaurant Spui Westsingel 48-49 3811 BB Amersfoort 033 44 80 990 info@restaurantspui.nl

WIJNKAART. Wit. Restaurant Spui Westsingel 48-49 3811 BB Amersfoort 033 44 80 990 info@restaurantspui.nl WIJNKAART Wit Conte di Matarocco Grillo 4,25/20,- Cantine Paolini, Italië, Sicilië, 100% Grillo Een heerlijk bouquet met aroma s van tropisch fruit, abrikoos en perzik. De smaak is rond, verfrissend en

Nadere informatie

Caves Krier et Frères Cuvée Elysée Rosé Brut - Luxemburg

Caves Krier et Frères Cuvée Elysée Rosé Brut - Luxemburg Mousserende wijnen Val d Oca Prosecco DOC Treviso - Italië Deze licht mousserende wijn is zeer fris van karakter met een geur van perzik en amandel. Hij heeft een zachte smaak met een zeer lichte mousse

Nadere informatie

Vega Roble, La Mancha, Spanje, Viura 19,95 per fles, 3,95 per glas. Frisse zachte droge wijn met een fruitig aroma en milde smaak.

Vega Roble, La Mancha, Spanje, Viura 19,95 per fles, 3,95 per glas. Frisse zachte droge wijn met een fruitig aroma en milde smaak. Wit Vega Roble, La Mancha, Spanje, Viura 19,95 per fles, 3,95 per glas Frisse zachte droge wijn met een fruitig aroma en milde smaak. The Paddock, Australië, Chardonnay 26,95 per f les, 4,95 per glas Sappige,

Nadere informatie

Huiswijnen 20,50. Casa Silva Chardonnay- Semillion Chili Deze witte wijn is een ware topper. Licht kruidig, mooi, vol en lekker zwoel.

Huiswijnen 20,50. Casa Silva Chardonnay- Semillion Chili Deze witte wijn is een ware topper. Licht kruidig, mooi, vol en lekker zwoel. Huiswijnen Cuvee Orelie, Sauvignon-Chardonnay, Ardèche Frankrijk Heerlijk als aperitief. Een frisse witte wijn. Zeer geschikt bij vis en schelpdieren. Casa Silva Chardonnay- Semillion Chili Deze witte

Nadere informatie

HUISWIJN WIT HUISWIJN ROOD

HUISWIJN WIT HUISWIJN ROOD HUISWIJN WIT SAUVIGNON BLANC BARRIQUE D OR LANGUEDOC-ROUSSILLON FRANKRIJK Lekker open en aromatisch. Heel bloemig in de geur. De smaak is heerlijk fris, levendig en spannend. Aangenaam rijp fruit: gele

Nadere informatie

Huiswijn. La Croisade. La Croisade

Huiswijn. La Croisade. La Croisade Huiswijn La Croisade Sauvignon Blanc Côtes de Gascogne, Frankrijk Zowel geur als smaak zijn fris en fruitig. Passiefruit, perzik en kruisbes voeren de boventoon, met zachte zuren in de afdronk. Per karaf

Nadere informatie

2014 Guilhem Blanc 4,50 17,50 23,50 Grenache Blanc Pays d Oc, Frankrijk Waaier van fris fruit, de sauvignon-tonen vallen op.

2014 Guilhem Blanc 4,50 17,50 23,50 Grenache Blanc Pays d Oc, Frankrijk Waaier van fris fruit, de sauvignon-tonen vallen op. Huiswijn wit glas karaf fles Mousserend glas fles 2014 Guilhem Blanc 4,50 17,50 23,50 Grenache Blanc Pays d Oc, Frankrijk Waaier van fris fruit, de sauvignon-tonen vallen op. 2013 Cava Raventós Roig Brut

Nadere informatie

Wijnkaart. De Gasterie is elke dag geopend, 7 dagen per week, vanaf uur

Wijnkaart. De Gasterie is elke dag geopend, 7 dagen per week, vanaf uur Wijnkaart De Gasterie is elke dag geopend, 7 dagen per week, vanaf 15.00 uur Duitsland De Gasterie Huiswijnen La Vicomté d Aumelas, rouge Côteaux du Languedoc Sympathieke, soepele Zuid Franse wijn die

Nadere informatie

WIJNVERKOOP DE BOSCROSSERS

WIJNVERKOOP DE BOSCROSSERS CAVA PALAU BRUT Verkoopprijs = 10.00 / fles Smaak: Cava uit de Pénedes (Spanje), methode traditionelle, 9 maanden sur lattes. Lichtgele aanblik. Correcte, persistente belletjes. Mooi aroma van appel, geel

Nadere informatie

APERITIEF. Rosanti Hugo... 4,50 Fruitige en verfrissende wijncocktail. Vlierbloesem met prosecco.

APERITIEF. Rosanti Hugo... 4,50 Fruitige en verfrissende wijncocktail. Vlierbloesem met prosecco. APERITIEF Rosanti Hugo... 4,50 Fruitige en verfrissende wijncocktail. Vlierbloesem met prosecco. Rosanti Spritzzz... 4,50 Verfrissend aperitief, zoet met een licht bittertje. Prosecco en sinaasappel. Ibiza

Nadere informatie

WITTE WIJNEN PER GLAS Plankenbrug, Steen, Zuid-Afrika 3,95 Chardonnay, Pays d oc, Frankrijk 3,95

WITTE WIJNEN PER GLAS Plankenbrug, Steen, Zuid-Afrika 3,95 Chardonnay, Pays d oc, Frankrijk 3,95 WITTE WIJNEN PER GLAS Plankenbrug, Steen, Zuid-Afrika 3,95 Chardonnay, Pays d oc, Frankrijk 3,95 ROSE WIJNEN PER GLAS Domaine Houchart, Cote de Provence, Frankrijk 3,95 RODE WIJNEN PER GLAS Las Brisas

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. omschrijving. 3-4-5 Mousserend. 6-7 Wit. 8 Rosé. 9-10 Rood. 11 Biologisch. 12 Verpakkingen. 13 Gepersonaliseerde verpakkingen

INHOUDSOPGAVE. omschrijving. 3-4-5 Mousserend. 6-7 Wit. 8 Rosé. 9-10 Rood. 11 Biologisch. 12 Verpakkingen. 13 Gepersonaliseerde verpakkingen INHOUDSOPGAVE blz. omschrijving 3-4-5 Mousserend 6-7 Wit 8 Rosé 9-10 Rood 11 Biologisch 12 Verpakkingen 13 Gepersonaliseerde verpakkingen 14 Contactgegevens 02 MOUSSEREND Prosecco Prosecco Frizzante NV

Nadere informatie

The Golden Bull s Huiswijnen

The Golden Bull s Huiswijnen Wijnkaart The Golden Bull s Huiswijnen De huiswijnen van The Golden Bull zijn zorgvuldig geselecteerd in combinatie met uw topsteak Glas Fles Astica Merlot Malbec 4.50 21.50 Astica Chardonnay 4.50 21.50

Nadere informatie

WIJNKAART --- WINE LIST --- CARTE DES VINS --- WEINKARTE

WIJNKAART --- WINE LIST --- CARTE DES VINS --- WEINKARTE WIJNKAART --- WINE LIST --- CARTE DES VINS --- WEINKARTE BUBBELS & COCKTAILS Veluwse Vreugde 6,50 39,50 Wekerom Nederland Johanniter, Riesel Deze bubbel heeft een frisse mousse met een fijn floraal en

Nadere informatie

Mousserende wijn. Val d Oca Prosecco DOC Treviso - Italië. Canals Nadal Duart de Sío Cava Brut - Spanje

Mousserende wijn. Val d Oca Prosecco DOC Treviso - Italië. Canals Nadal Duart de Sío Cava Brut - Spanje Mousserende wijn Val d Oca Prosecco DOC Treviso - Italië Deze licht mousserende wijn is zeer fris van karakter met een geur van perzik en amandel. Hij heeft een zachte smaak met een zeer lichte mousse

Nadere informatie

monsieur cyrano moëlleux

monsieur cyrano moëlleux TINI WIT Droge witte wijn Land: Italië Druivensoort: Trebbiono, Chardonnay Karakter: heldere, strogele kleur. Fruitige tonen van meloen en ananas, de smaak is vol en fris. TINI ROOD Land: Italië Druivensoort:

Nadere informatie

HUISWIJNEN. Rood. Wit

HUISWIJNEN. Rood. Wit HUISWIJNEN Rood Chibet Merlot - IGP Pays d Oc Per glas 3,95 Heerlijk zachte wijn gemaakt van de Merlot druif uit de Pays d Oc. Per 1/2 ltr. 15,50 Mooi rood fruit, zachte tannines en een soepele afdronk.

Nadere informatie

Digitale Wijnnieuwsbrief

Digitale Wijnnieuwsbrief Digitale, BQ products, Juli 2012 In deze editie Mouton Cadet Reserve Graves Blanc p.3 Mouton Cadet Reserve Graves Rouge p.4 Mouton Cadet Reserve Saint Medoc p.5 Mouton Cadet Reserve Saint Emilion p.6 Mouton

Nadere informatie

WINE MAY BE NOT THE ANSWER BUT IT HELPS YOU TO FORGET THE QUESTION. --- BE POSITIVE! ;-)

WINE MAY BE NOT THE ANSWER BUT IT HELPS YOU TO FORGET THE QUESTION. --- BE POSITIVE! ;-) WINE MAY BE NOT THE ANSWER BUT IT HELPS YOU TO FORGET THE QUESTION. --- BE POSITIVE! ;-) BUBBELS & COCKTAILS Veluwse Vreugde Wekerom Nederland Johanniter, Riesel Deze bubbel heeft een frisse mousse met

Nadere informatie

Trebbiano di Lugana Santa Cristina 29,50

Trebbiano di Lugana Santa Cristina 29,50 Wijnen wit Fles ITALIE Trebbiano di Lugana Santa Cristina 29,50 Druif Trebbiano di Lugana. Beleving Intense wijn met elegante tonen van bloemetjes en citrusvruchten. Zeer zuivere wijn met een prachtige

Nadere informatie

M O U S S E R E N D E W I J N E N

M O U S S E R E N D E W I J N E N MOUSSERENDE WIJNEN Prosecco, DOC Treviso, Val d Oca, Italië Deze licht mousserende wijn is zeer fris van karakter met een geur van perzik en amandel, een zachte smaak met een zeer lichte mousse en een

Nadere informatie

WIJNEN ;-) VOORJAAR / ZOMER POSITIVE! VINS - VINOS SAVE WATER DRINK WINE! WINE MAY BE NOT THE ANSWER BUT IT HELPS YOU TO FORGET THE QUESTION.

WIJNEN ;-) VOORJAAR / ZOMER POSITIVE! VINS - VINOS SAVE WATER DRINK WINE! WINE MAY BE NOT THE ANSWER BUT IT HELPS YOU TO FORGET THE QUESTION. WIJNEN VOORJAAR / ZOMER WINE MAY BE NOT THE ANSWER BUT IT HELPS YOU TO FORGET THE QUESTION. BE ;-) POSITIVE! SAVE WATER DRINK WINE! VINS - VINOS APERITIEF VELUWSE VREUGDE JOHANNITER RIESEL WEKEROM NEDERLAND

Nadere informatie

Wijnen per glas & fles Cava Stars Brut & Brut 2015 Castillo Perelada, Penedès, Spanje Sauvignon Blanc Belles du Sud, Pays d Oc IGP, Frankrijk

Wijnen per glas & fles Cava Stars Brut & Brut 2015 Castillo Perelada, Penedès, Spanje Sauvignon Blanc Belles du Sud, Pays d Oc IGP, Frankrijk Wijnen per glas & fles Mousserende wijn Cava Stars Brut & Brut 2015 Castillo Perelada, Penedès, Spanje Druivenras: Macabeo, Xarel.lo, Parellada Elegant, aromatisch, zuiver, wit fruit, rijpere aroma's,

Nadere informatie

Mousserende wijn. Prosecco Ca Delle Italië Droog, fruitig. Bestel al deze wijnen op Huib

Mousserende wijn. Prosecco Ca Delle Italië Droog, fruitig. Bestel al deze wijnen op Huib wijnkaart Mousserende wijn Bestel al deze op Huib Prosecco Ca Delle Italië Droog, fruitig Een droge mousserende wijn, met licht fruitig karakter. Verpakking: 1 x 750 ml 8110638 8110681 Gerechten: lichte

Nadere informatie

Open witte wijnen Blanco Masia Perelada, Catalonië, Spanje 3,25 16,95 Appel peer kruidig verfrissend heerlijke lange afdronk.

Open witte wijnen Blanco Masia Perelada, Catalonië, Spanje 3,25 16,95 Appel peer kruidig verfrissend heerlijke lange afdronk. Open witte wijnen Blanco Masia Perelada, Catalonië, Spanje 3,25 16,95 Appel peer kruidig verfrissend heerlijke lange afdronk. Aperitief, salades, vis, gevogelte. Macabeo, Grenache Blanc Chardonnay Montmija

Nadere informatie

WIJNKAART. OPEN WITTE WIJNEN glas fles OPEN RODE WIJNEN

WIJNKAART. OPEN WITTE WIJNEN glas fles OPEN RODE WIJNEN Vanavond vieren wij... iets of misschien wel helemaal niets maar we zijn allemaal gezellig hier bij Restaurant Julie s omdat het kan en omdat wij het leuk vinden dat jullie er zijn! Geniet van een biertje

Nadere informatie

Onze geselecteerde wijnen

Onze geselecteerde wijnen Onze geselecteerde wijnen CHAMPAGNE MOET ET CHANDON BRUT IMPERIAL Maison Moët et Chandon, Reims 66,00 Deze Moët et Chandon is een druivige frisse Champagne met een krachtige, maar elegante smaak. MOET

Nadere informatie