Reisvoorstel. De groep vertrekt met 2 vluchten van de luchtvaartmaastchappij United vanuit Amsterdam naar New Orleans.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reisvoorstel. De groep vertrekt met 2 vluchten van de luchtvaartmaastchappij United vanuit Amsterdam naar New Orleans."

Transcriptie

1 Reisvoorstel Dag 1 30 januari 2014: Amsterdam / New Orleans De groep vertrekt met 2 vluchten van de luchtvaartmaastchappij United vanuit Amsterdam naar New Orleans. Groep 1: Amsterdam Washington Washington New Orleans Groep 2: Amsterdam Houston Houston New Orleans Op de luchthaven staan de bussen klaar om u naar het hotel te brengen. De komende nachten verblijft u in het Holiday Inn Downtown Superdome. Dit uitstekende middenklasse hotel is centraal gelegen, op 4 straten van de Louisiana Superdome. De kamers beschikken over gratis WiFi en kabeltelevisie. Tevens vindt u hier een zwembad op het dak, een fitnessruimte en een restaurant. U kunt op eigen gelegenheid dineren en de avond is ter vrije besteding. Overnachting in het Holiday Inn Downtown Superdome.

2 Dag 2 31 januari 2014: New Orleans Na het ontbijt staat er een wandeltour door de French Quarters op het programma. Dit is de oudste en meest beroemde wijk van New Orleans. Deze wijk ademt muziek de Jazz en Blues komt u op elke hoek van de straat tegemoet vanuit de vele bars. De meest beroemde muziekbars bevinden zich in deze wijk. Wat te denken van de Preservation Hall, Café one eyed Jacks, Maison Bourbon en de Balcony Music Club! Na deze wandeltour kunnen de liefhebbers op eigen gelegenheid nog een bezoek brengen aan de Preservation Hall. In 1961 werd de Preservation Hall geopend voor het bewaken en behouden van één van Amerika s meest oorspronkelijke en eerlijke kunstvormen, de traditionele New Orleans Jazzmuziek. De rest van de dag is ter vrije besteding. Overnachting in het Holiday Inn Downtown Superdome hotel. Dag 3 01 februari 2014 : New Orleans Vandaag halen we de startbewijzen voor de New Orleans (halve) marathon op bij de MarathonExpo in het New Orleans Morial Convention Center, wat op loopafstand van het hotel ligt. Een ieder kan op eigen gelegenheid terugkeren naar het hotel, zodat u de gewenste tijd heeft om u door de meer dan 60 standhouders te laten informeren over de laatste nieuwtjes op hardloopgebied. De rest van de dag staat in het teken van de voorbereidingen op de grote dag van morgen.

3 Dag 4 02 februari 2014 : New Orleans Al vroeg wandelt u vanuit het hotel naar de start van de New Orleans hele of halve marathon. Zowel de hele als de halve marathon start om uur op Poydras street (op zo n 5 minuten lopen van het hotel) en finisht bij de Roosevelt Mall in City Park. Langs het gehele parcours is er op elke mijl een live optreden. Zo zullen niet alleen de supporters, maar ook de heerlijke Jazz-, funk-, soul-, rock- en bluesmuziek u naar de finish helpen. Na de finish begint het muzikale feest pas echt met het Post-Race concert, genaamd Finish Line Festival. Na het festival kan een ieder op eigen gelegenheid terugkeren naar het hotel. Nadat u de tijd heeft gehad om rustig bij te komen en zich op te frissen vertrekken we naar restaurant Brennan s. Dit uitstekende restaurant in The French Quarters is in binnen- en buitenland beroemd om haar creatieve gerechten. Hier vieren we met elkaar uw fantastische prestatie van vandaag! Na het diner is het afhankelijk van uw benen of u terug gaat naar het hotel of dat u naar één van de vele muziekbars in The French Quarters gaat. Overnachting in het Holiday Inn Downtown Superdome hotel.

4 Dag 5-3 februari 2014 : Jackson Na het ontbijt is het tijd om uit te checken en beginnen we aan onze muzikale rondtour per touringcar. Als eerste gaan we naar Jackson. Een mooie tocht die zo n 4 uur duurt. In Jackson zijn er meerdere plekken opgenomen in deze blues trail. Een voorbeeld hiervan is het beroemde Alamo theatre waar al vanaf 1949 blues- en jazzconcerten worden gegeven. Verder is Jackson de geboorteplaats van vele bekende namen in de muziekwereld, zoals de blues broertjes Otis Spann en Little Johnnie Jones van de Chicago Blues piano. Jackson beschikt over meer dan 50 clubs en restaurants waar men s avonds van prachtige live shows met muziek kan genieten. Deze bevinden zich vooral op de State street en Pearl street. Jackson heeft niet voor niets de slogan City with Soul. Jackson staat bekend om haar rijke muziekgeschiedenis met diverse muziekstromingen zoals Gospel, Blues, jazz en R&B. De wereldberoemde muziekstudio s Malaco Records, Ace Records en Trumpet Records zijn hier rond de jaren 60 opgericht. Bekende namen zoals Johnnie Taylor, Bobby Bland, het Mississippi Mass Choir en vele anderen hebben hier hun nummers opgenomen. Beide studio s behoren tot de Mississippi Blues Trail, deze route brengt de geschiedenis van de blues door Mississippi in kaart. In Jackson aangekomen is het eerst tijd voor een heerlijke lunch. Na de lunch vertrekken we naar het hotel Hilton Garden Inn Jackson Downtown waar u kunt inchecken.

5 Hilton Garden Inn Jackson Downtown Dit goede middenklasse hotel is centraal gelegen in de stad Jackson. Het hotel beschikt over veel faciliteiten zoals een binnenzwembad, whirpool en een fitnesscentrum. Tevens is er gratis internet aanwezig. De comfortabele hotelkamers beschikken over heerlijke bedden. Verder vindt u in iedere kamer een koelkast, magnetron en is er de mogelijkheid om koffie/thee te zetten. Nadat een ieder is ingecheckt kunt u deelnemen aan onze facultatieve stadstour per touringcar door Jackson. Zodoende krijgt u in korte tijd de belangrijkste highlights van deze stad te zien. Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid de stad verkennen. De avond is ter vrije besteding. Overnachting in hotel Hilton Garden Inn Jackson Downtown. Dag 6-4 februari 2014 : Memphis Na het ontbijt vertrekken we in de richting van Memphis. Onderweg maken we eerst een stop in Indianola. Hier bevindt zich het BB King Museum, wat echt niet mag ontbreken in ons programma. Na het bezoek aan het museum is het tijd voor een heerlijke lunch, waarna we doorrijden naar Memphis, wat op zo n 3 uur rijden van Indianola ligt. Memphis wordt samen met Nashville dé muziekstad van de wereld genoemd. In Memphis zou de rock- n-roll zijn onstaan, maar ook blues is hier belangrijk.

6 Memphis kent vele bezienswaardigheden die in het teken van muziek staan. Zoals de Sun Studio waar het label Sun Records zit gevestigd. Dit wordt ook wel de geboorteplaats van vele bekende artiesten genoemd, zoals Elvis Presley, Jerry Lee Lewis en Johnny Cash. Tegenwoordig is de Sun Studio omgetoverd tot museum. Een andere trekpleister is de voormalige woning van de artiest Elvis Presley, het landgoed Graceland. De begane grond van dit landhuis is open om te bezoeken. In 1991 is Graceland opgenomen in het Nationale register van historische plaatsen. In Memphis komen we aan in het uitstekende Westin Memphis Beale Street hotel. Westin Memphis Beale Street Dit uitstekende 4-sterren hotel is zeer centraal gelegen, op loopafstand van de interessante highlights van de stad zoals het Gibson museum en Beale street. De kamers in dit hotel zijn ruim opgezet en hebben o.a. een flatscreen tv, Ipod docking systeem, kluisje en een koffiezetapparaat. De zogenaamde Heavenly Beds van de Westin-keten zijn beroemd om de hoge mate van slaapcomfort. In het hotel is verder een fitnesscentrum aanwezig, een Starbucks café, lobby bar en de Blue restaurant & lounge, waar u onder andere heerlijke visgerechten kunt bestellen. Overnachting in het Westin hotel in Memphis.

7 Dag 7-5 februari 2014 : Memphis Na het ontbijt vertrekken we naar Graceland voor een bezoek aan het landgoed van Elvis. Hier maken we de Graceland Platinum tour, die ongeveer 3 uur duurt. U ziet onder andere een groot gedeelte van het huis van Elvis met het vertrek voor de vele prijzen die hij heeft gewonnen, de zogenaamde Racquetball-room, de meditatietuin welke tevens zijn laatste rustplaats is en het kantoor van zijn vader. Verder ziet u de privévliegtuigen en de autoverzameling van misschien wel de bekendste muzikant ooit. U kunt op eigen gelegenheid op op Graceland lunchen. Na de lunch bezoeken we Sun Studio. De plek waar Elvis zijn platen opnam. U krijgt een indringende kijk in een stuk muziekgeschiedenis die de muziek voor altijd heeft veranderd. Vervolgens keren we terug naar het Westin hotel en is de rest van de dag ter vrije besteding. Dag 8 6 februari 2014 : Nashville Na het ontbijt vertrekken we richting Nashville. Alweer een stad die met hoofdletters wordt geschreven in de muziekgeschiedenis. Nashville staat bekend als hoofdstad van de country muziek. Toch is country niet het enige muziekgenre wat men hier kan vinden. De stad beschikt over vele bars en restaurants waar men van live shows uit allerlei muziekgenres kan genieten. Deze zijn vooral op Lower Broadway, Second Avenue en Printer s Alley te vinden, deze buurt wordt vaak the District genoemd. Er zijn veel populaire bezienswaardigheden die met country Music te maken hebben zoals het Country Music Hall of Fame and Museum, het Belcourt theater en het Ryman auditorium. Na een schitterende tocht van zo n 4 en half uur komen we aan bij conservatiorium van Nashville, wat voor een groot deel aan de grondslag ligt van de grote rol die Nashville in de muziekhistorie heeft gespeeld. Hier kunt u eerst genieten van een buffetlunch.

8 Vervolgens vertrekken we naar het hotel Hampton Inn & Suites Downtown Nashville Zoals de naam al zegt ligt het Hampton Inn & Suites in het centrum van Nashville, op loopafstand van de Music Hall of Fame, het Nashville Convention center en het Tennessee Performing Arts Center. De kamers in het hotel zijn ruim opgezet en beschikken over flatscreen tv, koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. Tevens is er in het gehele hotel gratis internet aanwezig. Er is in dit hotel tevens een binnenzwembad en een whirpool aanwezig. s Middags is er een facultatieve excursie naar de Country Music Hall of fame. Dit museum vertelt het verhaal van 2 eeuwen country muziek en de rol van country muziek in de muziekgeschiedenis. s Avonds wordt er facultatief een gezellig afscheidsdiner verzorgd, waarna we vertrekken naar het Ryman Auditorium voor de Opry Country Classics. Een scala aan artiesten zal een optreden voor zijn of haar rekening nemen en klassieke country hits ten gehore brengen tijdens deze beroemde concertreeks. Het programma voor 2014 is op dit moment nog niet bekend dus wie er op 6 februari 2014 op zal treden is nog een verrassing. Overnachting in hotel Hampton Inn & Suites Downtown Nashville Dag 9 7 februari 2014 : Nashville / Amsterdam Na het ontbijt vertrekken we naar de luchthaven van Nashville voor de terugvlucht naar Amsterdam. De groep wordt over 2 vluchten verdeeld: Nashville New York Newark New York Newark Amsterdam (8 februari) Nashville Chicago Chicago Amsterdam (8 februari)

Great American Eclipse

Great American Eclipse Great American Eclipse Eclipsreis naar Nashville, USA, van 17 t.e.m. 25 augustus 2017 Op 21 augustus 2017 grijpt er een totale zonsverduistering plaats waarvan de totaliteitszone dwars doorheen de Verenigde

Nadere informatie

Great American Eclipse

Great American Eclipse Great American Eclipse Eclipsreis naar de Verenigde Staten van 17 t.e.m. 25 augustus 2017 i.s.m Volkssterrenwacht Urania Volkssterrenwacht Urania en VTB sloegen de handen in elkaar voor het uitwerken van

Nadere informatie

HET MUSIATER & VTC TRAVEL SOLUTIONS

HET MUSIATER & VTC TRAVEL SOLUTIONS HET MUSIATER & VTC TRAVEL SOLUTIONS PRESENTEREN 5 dagen New York Anders vrijdag 28 okt dinsdag 1 november 2016 Geen standaard reisje New York, maar dat kan je wel overlaten aan de creatievelingen van Het

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

dag 01 : BRUssel - ATLANTA

dag 01 : BRUssel - ATLANTA PRODUCT SOUTHERN BELLE Vertrek alle dagen van 1 april 2016 tot 31 maart. De droomrondrit voor elke liefhebber van Jazz, Blues en Rock n Roll maar ook voor diegene die gepassioneerd zijn door de geschiedenis.

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

De exclusieve New York City inspiratietour

De exclusieve New York City inspiratietour De exclusieve New York City inspiratietour Na de succesvolle inspiratietours in Madrid, Dublin, Boedapest en Athene is het tijd om de oversteek te maken naar de Big Apple. In samenwerking met het Heineken

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

Discover the city that never sleeps with

Discover the city that never sleeps with CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Sightseeing tour Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

New York. Summer Class New York 2013. Info New York Transport Hotels Excursies. Nele Degryse Product Manager Noord-Amerika

New York. Summer Class New York 2013. Info New York Transport Hotels Excursies. Nele Degryse Product Manager Noord-Amerika New York Summer Class New York 2013 Info New York Transport Hotels Excursies Nele Degryse Product Manager Noord-Amerika New York Beste reisperiode 1. Prijzen - Goedkoopste periode: jan februari / maart

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - New Orleans Dag 2 New Orleans Dag 3 New Orleans Dag 4 New Orleans - Jackson - Clarksdale Dag 5 Clarksdale - Memphis Dag 6 Memphis

Dag 1 Amsterdam - New Orleans Dag 2 New Orleans Dag 3 New Orleans Dag 4 New Orleans - Jackson - Clarksdale Dag 5 Clarksdale - Memphis Dag 6 Memphis Mu zie kre is V e re nigde S t a t e n, 1 0 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - New Orleans Dag 2 New Orleans Dag 3 New Orleans Dag 4 New Orleans - Jackson - Clarksdale Dag 5 Clarksdale - Memphis

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Rondreis Van New Orleans naar New York, 18 dagen

Rondreis Van New Orleans naar New York, 18 dagen Rondreis Van New Orleans naar New York, 18 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - New Orleans Dag 2 New Orleans Dag 3 New Orleans - Houma - Lafayette Dag 4 Lafayette - Natchez - Vicksburg Dag 5 Vicksburg -

Nadere informatie

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway..

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. New-York VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL SOHO EN LITTLE

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

CHICAGO MARATHON 2017

CHICAGO MARATHON 2017 CHICAGO MARATHON 2017 CHICAGO MARATHON 2017 De Chicago Marathon is, na de New York City Marathon, de grootste marathon van de wereld, met ieder jaar weer ruim 40.000 fanatieke hardlopers aan de start.

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

NEW YORK. Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN

NEW YORK. Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN NEW YORK CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Sightseeing tour Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens

Nadere informatie

NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK

NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK Combineer een bezoek aan het bruisende Reykjavik met een onvergetelijke jaarovergang. IJslanders vieren dat in stijl met vreugdevuren en spectaculair vuurwerk. Verken

Nadere informatie

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud)

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) Dag 1 Vlucht naar Moskou. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar het hotel gebracht. U verblijft 3 nachten in Hotel Cosmos; meer informatie over

Nadere informatie

NEW YORK MIAMI en CARAÏBEN

NEW YORK MIAMI en CARAÏBEN NEW YORK MIAMI en CARAÏBEN vanaf 1497 Een Luxe city trip, de ontdekking van een trendy stad,de Everglades, gecombineerd met KEY WEST New-York The city that never sleeps Een city trip van 4 dagen /de 3

Nadere informatie

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty M & MORE MENTS New York Door de ogen van Lady Liberty Groepsreis van 19 tot 24 augustus Nederlandstalige begeleiding vanuit Brussel Aanvullende Nederlandstalige gidsen ter plaatse M & MENTS MORE PROGRAMMA

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

2013 BOSTON marathon

2013 BOSTON marathon 1 2013 BOSTON marathon The Boston marathon is the world s oldest annual marathon and ranks as one of the world s most prestigious road races events. Basisprogramma: Reis van vrijdag 12 tot woensdag 17

Nadere informatie

Programma Business Club Manchester. WEDSTRIJD Manchester United - PSV dinsdag 24 donderdag 26 november 2015

Programma Business Club Manchester. WEDSTRIJD Manchester United - PSV dinsdag 24 donderdag 26 november 2015 PSV TRAVEL Programma Business Club Manchester WEDSTRIJD Manchester United - PSV dinsdag 24 donderdag 26 november 2015 Manchester Wie Manchester zegt, zegt voetbal. Niet verwonderlijk met twee grote voetbalclubs.

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International 22 september 2012 t/m 26 september 2012 Onze collega Elke van den Broek mocht mee met de eerste Holland International Cruise studiereis. Een 5-daagse

Nadere informatie

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Portugal, Lissabon Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal waar historie, cultuur, zon en strand, eten en drinken hand in hand gaan. Als gevolg van de historische

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 8 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg Landgoed Duin & Kruidberg Daar waar tradities nog steeds bestaan In de adembenemende natuur van het Nationaal Park Zuid- Kennemerland en op steenworp afstand van Amsterdam, Haarlem, Bloemendaal aan Zee

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: 1. Evenia Olympic Park 2. Hotel Urpi 3. Aqua Hotel Bertran Park 4. Marconfort Beach 5. Gran Hotel Cervantes Evenia Olympic Park Lloret de Mar OPTIE 1 Ligging: Dit hotel ligt in een rustig gedeelte van

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: 1. Hotel Urpi 2. Aqua Hotel Bertran Park 3. Marconfort Beach Club 4. Gran Hotel Cervantes OPTIE 1 Hotel Urpi Sabadell Ligging: Hotel Urpi is gelegen op 17km afstand van Barcelona en 20 km afstand van het

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV Budapest Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010 Debreceni VSC - PSV Budapest, de hoofdstad van Hongarije, telt 1,7 miljoen inwoners. De Donau splitst de stad in twee delen; het heuvelachtige Buda en Pest,

Nadere informatie

Citytrip. Noord-Holland & Friesland

Citytrip. Noord-Holland & Friesland Citytrip Noord-Holland & Friesland 2013 Citytrip Noord-Holland & Friesland Leeuwarden, 18 Oktober 2013 Groepsleden: Fenna Palsma René Zondervan Docent: K. Siegers 2 P a g e Inleiding Citytrip is een project

Nadere informatie

Discover the city that never sleeps with

Discover the city that never sleeps with NEW YORK CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Sightseeing tour Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens

Nadere informatie

Boston Marathon. 18 april 2016

Boston Marathon. 18 april 2016 Boston Marathon 18 april 2016 The Boston marathon is the world s oldest annual marathon and ranks as one of the world s most prestigious road races events. Reis van vrijdag 15 tot woensdag 20 april 2016

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Cork is het één uur vroeger dan in België. VALUTA: U kunt in Cork betalen met de Euro. KLIMAAT: De gemiddelde temperatuur

Nadere informatie

De inspiratietour naar Dublin

De inspiratietour naar Dublin De inspiratietour naar Dublin Dublin is als Ierse hoofdstad een centrum van kunst, cultuur en entertainment, met een rijke, gastvrije sfeer en een meeslepende geschiedenis. Het is een fijne stad om in

Nadere informatie

Discover the city that never sleeps with

Discover the city that never sleeps with NEW YORK CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Sightseeing tour Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens

Nadere informatie

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK OSLO

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK OSLO CITY BREAK OSLO Oslo is de trotse hoofdstad van Noorwegen en vooral bekend omwille van het vele groen dat de stad omringt. Attracties die je zeker niet mag overslaan zijn het Vigelandsparken, het Opera

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

CHICAGO MARATHON 2018

CHICAGO MARATHON 2018 CHICAGO MARATHON 2018 CHICAGO MARATHON 2018 De Chicago Marathon is, na de New York City Marathon, de grootste marathon van Amerika, met ieder jaar weer ruim 40.000 fanatieke hardlopers aan de start. Deze

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Thu, Nov 22, 2018 at 6:55 AM

Thu, Nov 22, 2018 at 6:55 AM JC Offerte Amerika 2 messages JC To: info@vx.nl Tue, Nov 20, 2018 at 10:31 AM Wij (familie van 4 personen waarvan 2 onder 18 jaar oud) willen graag een prijsopgave voor een vakantie naar het westen van

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Maandelijkse nieuwsbrief vanaf Flatåstoppen

Maandelijkse nieuwsbrief vanaf Flatåstoppen 105 Mei 2016 Maandelijkse nieuwsbrief vanaf Flatåstoppen Lieve familie en vrienden, Mei was een heerlijke maand waarin we veel vrienden zagen die we niet zo vaak zien, sommige hier in Trondheim, voor anderen

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK HELSINKI

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK HELSINKI CITY BREAK HELSINKI De Finse hoofdstad is een prachtige parel aan de Oostzee met tientallen eilandjes in het zicht van de haven. Helsinki is ook één van de modernste steden van Europa en in 2012 zelfs

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Met Fotografie op reis naar Londen

Met Fotografie op reis naar Londen Met Fotografie op reis naar Londen PROGRAMMA LONDEN Londen is een kleurrijke en gevarieerde stad met een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Anderzijds behoort de stad ook tot de moderne

Nadere informatie

TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen

TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen TCS New York City Marathon 5 november 2017 Welke hardloper heeft deze marathon niet hoog op zijn lijstje staan? De TCS New York City Marathon is niet zomaar

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Land of the Kings. Memphis & Mississippi. 60 - Kijk op www.americamagazine.nl. Beale Street. Radarboten op de Mississippi

Land of the Kings. Memphis & Mississippi. 60 - Kijk op www.americamagazine.nl. Beale Street. Radarboten op de Mississippi !Reizen Land of the Kings Beale Street Memphis & Mississippi TEKST TARGET TRAVEL MARKETING FOTOGRAFIE MARIJKE DE MAA & MARTIN SCHÄFER Radarboten op de Mississippi 60 - Kijk op www.americamagazine.nl Vanaf

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL

CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL New-York VANAF 699 Een citytrip naar de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Little Italy, Chinatown, Statue of Liberty, Wall street, Broadway,... CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL SOHO EN

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

TCS New York City Marathon Arrangementen

TCS New York City Marathon Arrangementen TCS New York City Marathon 2018 Arrangementen ENABLING YOUR PERFORMANCE TCS NY City Marathon 4 november 2018 Welke hardloper heeft deze marathon niet hoog op zijn lijstje staan? De TCS New York City Marathon

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D

G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D LAPLAND G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D 3 0 J A N U A R I - 2 F E B R U A R I 2 0 2 0 - A R C T I C L I G H T H O T E L ASL TRAVEL bestemming Lapland Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE

Nadere informatie

U I T N O D I G I N G. Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam

U I T N O D I G I N G. Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam U I T N O D I G I N G Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam Woensdagmiddag 20 vrijdag 22 juni 2018 Uden Veghel - Oss Beste collega, Wij kijken met plezier terug op een geslaagde en zonnige editie van de Bernhoven

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND

4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND 4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND VAN 27 T/M 30 NOVEMBER 2013 Programma: Van 27 november t/m 30 november wordt er een Kerstreis georganiseerd naar Engeland voor koorleden en partners van de

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

- (Ad), Ik ben alleen begonnen. Bert is er twee jaar geleden bij gekomen. Country Travel Interview

- (Ad), Ik ben alleen begonnen. Bert is er twee jaar geleden bij gekomen. Country Travel Interview Country Travel Interview 29-10-2017 We zijn in de Prinsenhof in Best en we hebben aan de tafel zitten, de heren achter Country Travel. En die gaan zich even voorstellen! Ik ben Ad van de Put, één van de

Nadere informatie

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018 Een sfeervolle Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh! Stijlvol genieten in een prachtige omgeving. Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh betekent genieten in stijl. De perfecte plek

Nadere informatie

NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK - BEPERKT AANTAL PLAATSEN!

NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK - BEPERKT AANTAL PLAATSEN! NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK - BEPERKT AANTAL PLAATSEN! Combineer een bezoek aan het bruisende Reykjavik met een onvergetelijke jaarovergang. IJslanders vieren dat in stijl met vreugdevuren

Nadere informatie

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel.

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel. Offerte Mandy Kolkman / 2 personen Porto Vluchtschema 11/12 Eindhoven-Porto 1405-1545 14/12 Porto-Eindhoven 1005-1340 Alleen handbagage is inbegrepen. Bezoek Ribeira, het oude centrum, en geniet van een

Nadere informatie

DANK. Met sportieve groet, Frits Hirschstein. Oprichter Stichting Kinderen Kankervrij

DANK. Met sportieve groet, Frits Hirschstein. Oprichter Stichting Kinderen Kankervrij PROGRAMMA DANK Dat je zoveel tijd en energie en afzien stopt om KiKa te helpen in de strijd tegen kinderkanker! Ik weet wat ervoor nodig is om gezond de finish te halen. En ik ken het geweldige gevoel

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE!

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 2K19 AMSTERDAM - BOEDAPEST DE CANNONBALL RUN 3000 LIFESTYLE RALLY - IS HIER! Met trots presenteren

Nadere informatie

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A 2014 Als ik gebeld word dat ik mee mag op studiereis naar Zuid-Afrika spring ik een gat in de lucht, wat een unieke kans is dit! Op 5 februari is het eindelijk

Nadere informatie