Vakantieverslag zomer 2012 Week 1, Echten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vakantieverslag zomer 2012 Week 1, Echten"

Transcriptie

1 Vakantieverslag zomer 2012 Week 1, Echten Dit verslag is samengesteld door Amanda, Cyriel, Desi, Emma, Ismaïl, Nina, Sylvana, Tom, Tomi, Zoë Met medewerking van Britt, Martine, Meike, Merel, Peter, Ruby en Daniëlle

2 Zaterdag 21 Juli 2012 Vakantie verslag zomer Aankomst kinderen Kennismakingsspel Roos Rose en Fleurtje kleurtje Lunch: Brood met heeeeeeel veeeeeeeel zoetigheid. Het avondeten werd gemaakt door Martine en Meike en bestond uit een overheerlijke macaroni met saus, gehakt en kaas. Als toetje hadden we een mix van vla en slagroom. Bijzonderheden: Het weer was in de ochtend zonnig, maar gedurende de middag betrok het wel en was het soms wat fris. Verslag door Tom en Cyriel. Tom werd gebracht door zijn papa en mama. Cyriel door zijn vader Mark. Na het middageten werd er nog even buiten gevoetbald of geracet op de skelters. Het kennismakingspel vonden Cyriel en Tom allebei erg leuk. Degene die de hoed op kreeg, moest zijn naam noemen en zeggen aan wie hij die hoed zou geven. Het werd steeds moeilijker omdat er naast de naam ook de leeftijd gezegd moest worden. Maar ook hier hadden beide mannen, maar ook de andere kinderen geen problemen mee. Na weer even gespeeld te hebben was het tijd voor een speurtocht. Er waren over het hele kamp 10 vragen opgehangen die beantwoord moesten worden. Cyriel en Tom vonden het allebei niet moeilijk, maar toch waren het de meiden die wonnen. Cyriel vond het na de speurtocht gezellig om even bij de buren te gaan kletsen. Tom vond het leuk om Donald Duck boekjes te gaan lezen. Na het avondeten, waarbij Cyriel moest helpen met het afruimen, was het tijd voor Roos Roze en Fleurtje Kleurtje. Roos vond zichzelf niet zo mooi en Fleurtje ging met alle keuren Roos weer mooi maken. Ook de kinderen werden geschminkt. Tijdens het maken van dit verslag kregen alle kinderen nog chips en limonade en daarna was het tijd voor een lekkere douche. Tom en Cyriel hadden een erg leuke maar vermoeiende dag en waren erg blij dat ze naar bed konden.

3 Zondag 22 juli Ontbijt Knutselfrutsel Zwemmen Fleurtje kleurtje en Roos Roze Ontbijt: brood met schuddebuikjes en lekkere vleeswaren. Lunch: brood met blauwe griezelpasta en nog heel veel andere lekkere dingen. s Avonds kwam de catering ons eten brengen. We hebben sperziebonen, worteltjes, doperwten, gehaktbal en gebakken aardappeltjes. Als toetje hadden we rijstepudding. Bijzonderheden Door Amanda en Emma Toen we opstonden scheen er al een lekker zonnetje. Deze is de hele dag blijven schijnen en vooral aan het eind van de middag werd het lekker warm. Na een vrolijk ontbijt zijn we naar de knutsel en frutsel gegaan. Daar hebben we een hele mooie deurhanger gemaakt. Emma had een hele mooie gele met allemaal mooie bloemetjes, hartjes en heel veel stickers. De deurhanger van Amanda was een echte voetbal deurhanger met een mooi getekend doel en stoere stickers. Na een lekker glas limonade en wat fruit was het tijd om weer even te spelen. Vooral de banaan viel goed in de smaak bij Emma en Amanda. Op het veldje voor het huis ligt een grote koe, Emma zat lekker op de koe van het zonnetje te genieten terwijl Amanda op de skelter zat. Na weer even lekker gespeeld te hebben gingen we lunchen. Na de lunch was het snel spullen pakken, badpak aan en met de bus naar het zwembad. Emma vond de buschauffeur stiekem wel heel leuk en wilde pas als laatste uit de bus. Beide meiden hebben enorm genoten van het zwemmen, Amanda liet zien hoe goed zij kon zwemmen en ook Emma kon allerlei trucjes (de leiding optillen in het water). Toen we klaar waren met zwemmen gingen we in de kantine nog even een ijsje eten (Emma en Amanda hebben zitten smullen van een lekkere magnum). Tijdens de terugreis was de buschauffeur jarig en hebben we allemaal heel hard lang zal hij leven gezongen. Emma wilde weer pas als laatst uit de bus vanwege de buschauffeur. Toen we weer thuis waren hebben we nog even lekker buiten gespeeld Emma had de grootste lol met Claire en Amanda was druk bezig met een potje voetbal. Al snel kwam de catering met ons avond eten en zijn we lekker gaan eten. We moesten een beetje opschieten omdat Fleurtje Kleurtje en Roos Roze ging beginnen. Emma vond haar prinsessen jurk leuker dan het toneel stukje, maar Amanda heeft met alle dansjes meegedaan met haar stoere bril op. Nog even lekker wat limonade drinken en een snoepje eten en daarna was het alweer bed tijd. Amanda s hoogtepunt van de dag was het zwemmen terwijl voor Emma dit de busreis was met de leuke buschauffeur.

4 Maandag 23 juli Ontbijt Knutselfrutsel Spelletjes 6-kamp Fleurtje kleurtje en Roos Roze Ontbijt: Brood met gekookte ei. Lunch: Broodjes knakworst Avondeten: Pannenkoeken met heel veel stroop en poedersuiker! Jam! Bijzonderheden Door Desi en Tomi Vandaag kwam de juf (Martine) ons weer wakker maken. We werden wakker met een heerlijk zonnetje. Om half 9 gingen wij lekker ontbijten. Er stond iets speciaals op het menu, namelijk een gekookt eitje. Desi en Tomi vonden dit erg lekker. Daarna gingen we met z n allen naar knutsel en frutsel. Desi en Tomi hebben een hele mooie regenboog gemaakt. Desi haar regenboog was groen, paars, geel en roze. Tomi haar regenboog bestond natuurlijk uit alle kleuren van de regenboog, zoals het hoort. Toen we terug kwamen bij het huisje stond er heerlijk een bakje fruit en limonade voor ons klaar. Toen mochten we nog even lekker buiten spelen, dit eindigde in een watergevecht. Desi en Tomi hebben elkaar nog nat gespoten met een waterpistool. Daarna was het tijd om met z n tweeën Peter (de begeleider) nat te spuiten. Tomi en Desi vonden dit beide heeeeeeeeel leuk. Daarna was het alweer tijd voor de lunch. Wat hebben jullie gegeten? Broodjes knakworst. Was het lekker? Beide schreeuwen in koor heel hard jaaaa! We hadden echt heerlijk gesmuld. Daarna was het tijd voor een spelletjes 6- kamp. Dit bestond uit spelletjes als spijkerpoepen, koekhappen, flessen voetbal, zaklopen, een skelterrace en met een voetbal om pionnetjes lopen. Desi vond zaklopen erg leuk en was hier ook heel goed in. Tomi vond de skelterrace erg leuk en ging heel hard de skelterbaan rond. Desi en Tomi waren beide erg goed in de spelletjes 6-kamp. Na de 6-kamp hadden Desi en Tomi een mooie diploma en stoepkrijt gewonnen. Na de 6-kamp mochten we nog even lekker buitenspelen. Tomi heeft tijdens het buitenspelen heeeeeel veel beukennootjes verzameld en dit zijn er al een heleboel. Desi ging niet buitenspelen, maar ging voorlezen aan haar begeleider. Na deze mooie middag was het tijd voor lekkere pannenkoeken! Desi vond de gewone met stroop en poedersuiker erg lekker! Tomi had heerlijk genoten van een pannenkoek met spek. Daarna heerlijk gesmuld van een toetje. Desi had haar buikje helemaal vol gegeten. Daarna begon het avondtoneelstuk van het animatie team. Dit vond Tomi het leukste. Desi vond de dansjes en de liedjes het leukste en heeft nog erg enthousiast meegedanst. Na Fleurtje Kleurtje en Roos Roze nog even lekkere koude limonade gedronken en een snoepje gegeten. Daarna was het toch echt tijd om lekker te douchen en het bedje in te gaan.

5 Dinsdag 24 juli 2012 Vakantie verslag zomer Ontbijt Knutselfrutsel Kinder-/ijsboerderij Saar Haar en Roos Roze Wassen, plassen, limonade, chips, verhaaltje en dromen over de dag van morgen. Ontbijt: Boterhammen, beschuit, héél véél schuddebuikjes en yogi. Lunch: Brood met gebakken ei. Diner: Aardappeltjes, worstje, sausje, spinazie, bloemkool en een toetje. Bijzonderheden door Sylvana en Nina Vanochtend werden we om 8.00uur bestormd in de kamer. Nina sliep nog en Sylvana lag al te lezen. We hebben ons eerst aangekleed en zijn toen gaan ontbijten. Aan de ontbijttafel hebben we eerst elkaars hand gepakt en allebei hard meegezongen met het Rooslied. Daarna hebben we heerlijk gegeten. Na het ontbijt werd de bel geluid door Nina en gingen we naar knutsel frutsel. Een meisje van het animatieteam was nieuw, maar heel lief. We gingen lampionnen maken. Op Nina haar lampion stond een boom met plaatjes, die heeft ze ingekleurd. Ook heeft ze een vampier gemaakt. Sylvana heeft de tekening mooi gekleurd en een groot hart erbij getekend. Sylvana vond het zelfs zo leuk dat ze heeft gevraagd of ze er nog een mocht maken. Dit mocht. Toen het knutselen klaar was, was het buiten hééééééél warm, daarom hebben we een watergevecht gehouden. Met waterpistolen en een dierentuinbadje. Nina was het water op een gegeven moment zat, toen ging ze skelteren. Hier is Nina helemaal gek van. Sylvana is een echt waterratje, die is niet uit het water te slaan. Allebei lekker giechelen en elkaar pesten en nat maken. Omdat we gingen lunchen, moesten we eerst weer droge kleren aan. Bij de lunch kregen we een gebakken eitje. Sylvana houdt hier niet zo van, die wil liever een eitje waar een schil om zit. Nina heeft één gebakken eitje opgesmikkeld. Om twee uur reed de taxibus voor. We gingen namelijk naar de kinder-, ijsboerderij. Het was daar heel warm, zo warm zelfs dat Nina en Sylvana er van gingen zweten. Vooral de ezels vonden Nina en Sylvana erg leuk om te aaien. Daarnaast hebben we ook op het springkussen gesprongen, op een klimrek gezeten, trampoline gesprongen en IJS GEGETEN. Sylvana had smurfenijs met kauwgomijs, haar hele mond, neus en tong werden er blauw van. Nina had aardbeienijs en ook haar toet zat helemaal onder, ze vond het echt om te smullen. Toen we terug naar het huisje gingen waren Nina en Sylvana wel weer toe aan een frisse duik. Nina trok gauw haar badpak aan en spatte de gehele leiding nat met een waterpistool. Sylvana bespoot Peter en Peter gooide Sylvana met kleren en al in het badje, 2x zelfs!!!!!!! De kleren hangen nu in de zon te drogen. Daarna hebben we liggen zonnen bij de leiding op de handdoek. Toen we onze kleren weer aanhadden gingen Nina en Sylvana eten. Nina heeft een worstje, bloemkool en aardappeltjes gegeten. Sylvana heeft een worstje, aardappeltjes en spinazie met sausjes gegeten. Nina en Sylvana vonden het eten van Ruby en Britt erg lekker. Sylvana at maar twee hapjes van haar toetje, de buik zal overvol. Nina had nog wel een plekje voor een lekker toetje, die vond Nina SUPERJAMMIE!!!!!! Na het eten kwamen Roos Roze en Saar Haar optreden. Het verhaaltje ging over brillen, één meisje zag helemaal niets, maar aan het eind toch weer wel. Gelukkig maar.

6 We hebben daarna nog even gespeeld. Daarna lekker douchen. Nina vindt het heeeeeeel gezellig om te douchen, ze moet vooral lachen als Britt haar Ouwe Giegel noemt. Sylvana vindt douchen heerlijk, ze gebruikt lekker smurfenshampoo voor in haar haar en wanneer ze zichzelf schoonspoelt, sproeit ze Britt nat. Nu schrijven we gezellig met z n drietjes dit verhaaltje met een glaasje limonade en chips. Nina nibbits en Sylvana hamkaas. Nina en Sylvana zijn nog laaaaaaaaaang niet moe, maar ze gaan straks echt naar bedje toe. Ze kijken naar morgen uit want. Dan komt de brandweer. JOEPIEEEE!!!!! xxxxxxx Sylvana en Nina! xxxxxxxx

7 Woensdag 25 juli 2012 Vakantie verslag zomer Ontbijt Knutselfrutsel Verjaardag Ruby Spelen met water Roos Roze en Saar Haar De brandweer! Ontbijt: boterhammen met hagelslag en voor Ismail veel te veel jam Lunch: tomatensoep met gehaktballetjes Diner: nasi met sate en kroepoek Bijzonderheden Bij de knutsel frutsel hebben we een kaart gemaakt om op te sturen naar huis. Zoë had veel stickers op de kaart geplakt. Ismaïl had een mooie tekening gemaakt van zijn huis met heel veel stickers van auto s en een bloem voor de weg. Toen we terugkwamen van de knutsel frutsel ging Ruby haar 81 ste verjaardag vieren. We gingen cake versieren met heel veel marsepein en slagroom en hagelslag. Daarna hebben we de cake lekker opgegeten! Toen we de cake op hadden, gingen we fijn met water spelen in onze bikini en zwembroek. We hebben met waterpistolen elkaar nat gespoten in het badje achter het huis. Tussen de middag had Ruby lekkere tomatensoep gemaakt. Ismaïl vond het wel lekker, maar Zoë at brood met blauwe griezelpasta. Na de lunch hebben we een zeepbaan in het gras gelegd en hebben we daar lekker op gegleden. Zoë en Ismaïl hebben iedereen nat gemaakt met emmers water. Toen Daniëlle haar bikini aanhad, hebben we emmers water over haar heen gegooid. Als avondeten hadden we nasi met saté. Na het eten hebben we naar de voorstelling van Saar Haar en Roos Roze gekeken. Zoë vond vooral het dansen heel leuk en Ismaïl heeft lekker geskelterd. Na Saar Haar en Roos Roze kwam de brandweer langs. We hoorde de brandweerauto al aankomen doordat de sirene aanstond. Ismaïl denkt dat hij wel een aantal rondjes mee heeft gereden. Zoë heeft heeel veel rondjes meegereden. Ismaïl heeft met de zaklamp geschenen en hij mocht de helm van de brandweerman op. Zoë mocht de jas van de brandweermannen aan en heeft ook de helm op gehad. Tijdens alle rondjes ging ook nog de sirene aan, tatuut! Na al die rondjes ging de brandweerman de slangen uitrollen en hebben Zoë en Ismaïl geholpen om iedereen nat te maken. Gelukkig had Ismaïl zijn zwembroek aan en Zoë de brandweerjas. Toen de brandweer weg ging, gingen we heel snel onder de warme douche. Komt de brandweer morgen weer?

8 Donderdag 26 juli Ontbijt Knutsel Frutsel Schminken Paarden eten geven Oefenen voor Bonte Avond Avond eten Bonte Avond Ontbijt: Boterham met al het soort beleg dat op tafel stond Lunch: Brood Diner: Patat op bord van mayo en bestek van ketchup Bijzonderheden Deze morgen heeft Danielle een boterham gemaakt en iedereen mocht een keuze voor Danielle maken qua beleg, Danielle had daardoor een rijkelijk gevulde boterham. Getsie!!! Daarna hebben we bij de knutselfrutsel zelf microfoons gemaakt. Iedereen had een eigen kleur met stickers, stof en papier. Emma maakte een hele lange microfoon, van wel drie toiletrollen! Sylvana had zes verschillende microfoons gemaakt! Daarna hebben de leiders ons geschminkt. Dat was heel mooi geworden! We mochten zelfs de leiding schminken! Amanda werd een griezel, Sylvana een poes, Tomi een kat, Zoe een Feyenoord-logo, Cyriel werd een piraat. Na de lunch werd er druk geoefend voor de Bonte Avond. Cyriel was helemaal in zijn element met een roze pruik, gouden hoed en een gitaar. Het was duidelijk te zien dat hij kapitein Haak was en riep dan ook triomfantelijk: Ik ga jou pakken! Tom nam de rol van krokodil op zich en Emma was matroos. Tomi, Desi, Amanda, Zoë en Emma dansten en zongen op De politie van K3. Na het oefenen gingen Tomi, Amanda en Nina mee naar de paarden om bloemkolen te geven. Tomi en Amanda vonden het een beetje spannend, maar Nina wist precies hoe zij met een paard om moest gaan. Bij terugkomst zijn we af wezen koelen in het badje, uiteraard met de SuperSocers. Als avondeten mochten we de patat van tafel eten!!! Dit was een groot feest. We kregen ook een kaassoufflé, kroket, frikadel of kipcorn. LEKKER! Na het eten gauw naar Roos Roze en Saar Haar, waarna het echte voorbereiden voor de bonte avond kon beginnen! Na de limonade kon de bonte avond van start gaan! Er zat veel publiek in de zaal en we waren dus ook wel een beetje zenuwachtig! Als eerste mochten Tomi, Zoe, Emma, Amanda en Desi. Zie lieten een spetterende dans zien! Daarna ging Sylvana buikdansen. Dit kon zij erg goed! Het optreden van Cyriel, Emma en Tom volgde daarna. Dit was een echt piratennummer. Nina, Emma en de buurmeid deden ook een dansje van K3. Als laatste gingen alle Roosjes (de leiding en de kinderen) het Rooslied zingen voor de rest van het park. Het klonk werkelijk waar prachtig! Vooral Ismail zong goed en hard! In de pauze kregen we allemaal een ijsje of wat drinken. Mmmm, dat was heel lekker! Nu gauw naar bed, want morgenochtend komen alle papa s en mama s de kinderen weer vroeg ophalen!

9 Vrijdag 27 juli 2012 Vakantie verslag zomer 2012 Heel vroeg opstaan Ontbijt Ouders komen Afscheid Het Roos-team wil alle papa s en mama s bedanken voor het uitlenen van hun lieve kinderen. Wij vonden het weer geweldig! Tot volgend jaar!

Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten

Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten Vakantieverslag zomer 2011 28 juli tm 3 augustus Echten Dit verslag is samengesteld door Patricia, Krissy, Lucas v E, Sjoerd, Shavez, Elien, Annastasia, Lucas v D, Kelly en Michiel. Met medewerking van

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 27 juli tm 2 augustus 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door Juune, Valentijn, Patricia, Kelly, Tomi, Sylvana, Desi, Ismail, Timo en Jesse Met medewerking

Nadere informatie

Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi.

Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi. Vakantieverslag zomer 2011 Week 2 Echten (23-07 t/m 29-07-2011) Kinderen (de Kanjers): Lucas, Kim, Jelle, Sylvana, Tiemen, Maartje, Tom, Desi, MarcLucas en Demi. Leiding (de Boffers): Ramona, Tjardo, Jessica,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 20 juli t/m 26 juli 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door Jim, Zoë, Leon, Menno, Sven, Mischa, Emma, Eveline, Isabel en Thomas Met medewerking van

Nadere informatie

Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando

Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando Vakantieverslag zomer 2011 Week 01 Echten (16-07 t/m 22-07-2011) Kinderen: Cindy, Romy, Elbert, Kelly, Patricia, Cyriel, Patrick, Debora, Boris en Lando Leiding: Jolanda, Meike, Martine, Daniëlle, Patricia

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 1 augustus t/m 7 augustus 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Amy, Anastasia, Berend, Bram, Inez, Julie, Lisa, Matheus, Patrick en Sigmaro Met medewerking van: Beau, Daniëlle,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2018

Vakantieverslag zomer 2018 14 juli t/m 20 juli 2018, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Bettine,Deron,Jet,Mayke,Leonie,Lizzy,Lucas,Renzo,Sven en Zide. Met medewerking van: Genevieve, Helay, Illaha,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 19 juli t/m 25 juli 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Alex, Joeri, Nathan, Lisa, Zoë, Mitchell, Thomas, Nina, Melanie

Nadere informatie

Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra, Jasmijn, Debbie, Nienke en Rianne

Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra, Jasmijn, Debbie, Nienke en Rianne Vakantieverslag zomer 2010 Week 03 Echten (31 07 t/m 06-08-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Kinderen: Robin, Denise, Jelle, Wouter, Martijn, Damian, Leo, Lisa, Rosa & Robin. Leiding: Martijn, Sandra,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2013

Vakantieverslag zomer 2013 Vakantieverslag zomer 2013 Vakantie verslag zomer 2013 3 augustus tm 9 augustus 2013, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Suzanne, Tom, Melle, Michiel, Kim, Pippi, Pieter, Bram,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 25 juli t/m 31 juli 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Patrick, Daniek, Emmy, Laura, Luna, Menno, Mischa, Rosa, Sharona en Tomi Met medewerking van: Diana, Louise, Maartje,

Nadere informatie

Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek

Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek Vakantieverslag zomer 2010 Week 01 Echten (17-07 t/m 23-07-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Kinderen: Lucas, Sylvana, Cyriel, Patrick, Tom, Olivier, Kim, Kelly, Denise en Anniek Leiding: Jolanda, Patricia,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 18 juli t/m 24 juli 2015, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Anna, Babette, Cato, Emma, Joey, Lars, Nathan, Sander, Tamara en Zoë Met medewerking van: Anouk, Fleur, Manou, Melanie,

Nadere informatie

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde!

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! Maandag 19 oktober Herfstvakantie 2015 Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! De kinderen zoeken elkaar gelijk weer op en spelen gezellig samen. Vanmorgen

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2017

Vakantieverslag zomer 2017 5 augustus t/m 11 augustus 2017, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Channah, Emmy, Julie, Lars, Leo, Luc, Max, Sophie, Tamara en Zoë Met medewerking van: Anne, Fiona, Illaha,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 2 augustus t/m 8 augustus 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Tom, Timo, Emmy, Channah, Emma, Kim, Tomi, Michiel, Joey

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 23 t/m 29 juli 2016, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Inez, Laura, Leo, Louw, Luna, Menno, Mischa, Pippi Sophie en Tomi Met medewerking van: Emilie, Leo, Maarten, Petra, Sylvia

Nadere informatie

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk Wilhelmina Hoeve Stage dag 1 Woensdag 9 mei Toen we aankwamen. Mochten we kiezen dat we met de bus meewouden om de mensen op te halen of dat we bleven wachten

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng Kerstvakantie 2015 BSO De Spreng Maandag 21 december 2015 De kinderen waren vanmorgen flink aan het knutselen. Papieren bordjes versieren met glitters, stiften en plakfiguren. Ze maakte er schilderijtjes

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 2 augustus t/m 8 augustus 2014, locatie Otterlo, het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Viggo, Abel, Suzanne, Babo-Jan, Jesse, Cyriel, Julie,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2017

Vakantieverslag zomer 2017 29 juli t/m 4 augustus 2017, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Assenay, Bettine, Daniel, Jesse, Kim, Krissy, Péter, Robyn, Teun en Tom Met medewerking van: Astrid, Eva, Laura,

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

Dit verslag is geschreven door Louise met medewerking van de kinderen: Elien, Emma, Laura, Lorenzo, Menno, Mischa, Nina, Sharona en Tomi.

Dit verslag is geschreven door Louise met medewerking van de kinderen: Elien, Emma, Laura, Lorenzo, Menno, Mischa, Nina, Sharona en Tomi. Vakantieverslag zomer 2010 Week 02 Echten (24-07 t/m 30-07-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Dit verslag is geschreven door Louise met medewerking van de kinderen: Elien, Emma, Laura, Lorenzo, Menno, Mischa,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 26 juli t/m 1 augustus 2014, locatie Echten, Van Harte Dit verslag is samengesteld door: Rick, Boris, Sylvia, Menno, Marijn, Jorden, Mischa, Cindy,

Nadere informatie

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje.

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje. WE STAPTE DE BUS IN EN KEKEN NAAR DE KLOK WE WOUDEN Weten hoe lang het zou duren toen we eindelijk Aan kwamen. We hadden de spullen uit de bus en zetten Het bij het kamphuis neer en toen gingen we Onze

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie 2016

Voorjaarsvakantie 2016 Voorjaarsvakantie 2016 Maandag 22 februari Vandaag de eerste da g van de voorjaarsvakantie! We zijn met gezellig veel kinderen. We vermaken ons vanmorgen met het bouwen van een hut, spelen van spelletjes

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Dit verslag is samengesteld door: Anke, Chloé, Marijke, Michelle, Mirjam, Monique en Louise.

Dit verslag is samengesteld door: Anke, Chloé, Marijke, Michelle, Mirjam, Monique en Louise. Vakantieverslag zomer 2011 Week 2 Otterlo (23-07 t/m 29-07-2011) Dit verslag is samengesteld door: Anke, Chloé, Marijke, Michelle, Mirjam, Monique en Louise. Met medewerking van: Damain, Dineke, Leo, Melle,

Nadere informatie

Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo

Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo Vakantieverslag zomer 2012 The Olympic Games Zaterdag 4 t/m vrijdag 10 augustus 2012, Otterlo Dit verslag is samengesteld door: Joeri, Martijn, Leo, Kimberley, Lianne en Susan Met medewerking van: Anno,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2015

Vakantieverslag zomer 2015 18 juli t/m 24 juli 2015, locatie Otterlo, Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Jonas, Juune, Krissy, Leo, Luc, Michiel, Nina, Rense, Rick en Sophie Met medewerking van: Adrie, Marleen, Marleen,

Nadere informatie

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Maandag 18 juli We vertrekken vanaf de locatie Koningsbelt met 25 leerlingen, 10 begeleiders en aanvullende gezinsleden zoals een

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 9 augustus t/m 15 augustus 2014, locatie Otterlo, het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Melle, Pippi, Krissy, Amy, Amanda, Sander, Bram,

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

Kinderopvang De Palmboom Professionele kinderopvang in je eigen buurt! Programma

Kinderopvang De Palmboom Professionele kinderopvang in je eigen buurt! Programma Kinderopvang De Palmboom Professionele kinderopvang in je eigen buurt! Programma Week 15 Datum 7 tot en met 11 April 09.15 uur - Kring: Kern 0 1½ fruit eten. Fruit onder een doek verstoppen. Wat ligt er

Nadere informatie

van Hier naar Daar Vakantieverslag zomer 2013 Zaterdag 20 juli tm vrijdag 26 juli 2013, Otterlo

van Hier naar Daar Vakantieverslag zomer 2013 Zaterdag 20 juli tm vrijdag 26 juli 2013, Otterlo Vakantieverslag zomer 2013 van Hier naar Daar Zaterdag 20 juli tm vrijdag 26 juli 2013, Otterlo Dit verslag is samengesteld door: Peter Anouk Myriam Louise Martine Susan Met medewerking van: Lucas Madeleine

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

paaskamp 13 tot en met 18 april 2009

paaskamp 13 tot en met 18 april 2009 paaskamp 13 tot en met 18 april 2009 Reporters: Camille, Hannah, Margot, Emma, July, Valentijn, Louise Het tweede kampje van dit jaar. We hadden prachtig weer, nou ja..één regendagje. We hebben zelfs al

Nadere informatie

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014 Logboekverhaal Schoolkamp 2014 Mysterie kamp 22-25-april Dinsdag 22 april 2014 Vandaag moesten we om 8:00 op school verzamelen. Onze bagage werd ingeladen en wij namen afscheid van de ouders. Toen alles

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 6 augustus tm 12 augustus 2016, locatie Otterlo, Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Anno, Berend, Michiel, Pieter, Rick, Roel, Sylvia, Tamara, Thirza en Zoë Met medewerking van: Adrie, Henk, Julia,

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2016

Vakantieverslag zomer 2016 16 juli t/m 22 juli 2016, locatie Dongen, t Volderke Dit verslag is samengesteld door: Amanda, Jonas, Kim, Marc, Niels, Renzo, Rosa, Sebas, Sharona en Zoë Met medewerking van: Anja, Fiona, Illaha, Patricia,

Nadere informatie

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013 Gonnie Maickle Bert 1 Vrijdag 30-08 Eindelijk komt dan de bus van Tendens, Maickle stond al aan de poort te wachten hoi Bert. Even kennis maken en dan snel de koffers

Nadere informatie

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes.

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes. r.. van W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. r ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer.

Nadere informatie

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt.

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt. Het Kwetternest 3-jarigen Deze week zijn we begonnen met het thema OEF WAT WARM! We hebben in de groep een echte ijswinkel gemaakt. De kinderen kunnen naar hartenlust ijsjes kopen en eten. In de grote

Nadere informatie

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Groep 1/2/3 Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Op donderdag 25 juni hebben de kinderen leuke sportieve activiteiten buiten gedaan. Voetballen met flessen vol water, spelletjes met de parachute en

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Bouwen We werken over het thema bouwen. Dat is leuk! Want wij kunnen zelf ook heel erg goed bouwen. Met kapla, blokken of blokjes, met lego of duplo, met sponsjes,

Nadere informatie

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus!

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Circus Bartiméus Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Geniet van alle foto s, clowntjes en werkjes. En zie alle prachtige kinderen van het SO die een geweldige week hebben gehad! Maandag

Nadere informatie

Dinsdag 15 mei David Umit Resul Jessica

Dinsdag 15 mei David Umit Resul Jessica Dinsdag 15 mei 2012. Gisterenavond was het leuk, maar wel super vermoeiend. Ik vond het schemerballonnenspel het leukste spel. De nacht was ook heel erg vermoeiend, maar wel leuk. De spellen vandaag vond

Nadere informatie

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud.

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Datum: vrijdag 31 augustus 2018

Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Populierenblaadje Algemeen: We zijn helemaal klaar voor de werkweek en het kamp. Het ziet er naar uit dat het mooi weer gaat worden. Hebben jullie er ook zoveel zin in?

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Vakantieverslag zomer 2014

Vakantieverslag zomer 2014 Vakantieverslag zomer 2014 Vakantie verslag zomer 2014 19 juli t/m 25 juli 2014, locatie Otterlo, Het Lorkenbos Dit verslag is samengesteld door: Eveline, Isabel, Jonas, Juune, Leo, Luna, Marc, Sophie,

Nadere informatie

Jeugdkamp Inside Out!

Jeugdkamp Inside Out! Jeugdkamp Inside Out! Maandag 25 juli 2011: Op 25 juli is het dan weer zover. Om kwart voor 7 s avonds arriveert de bus van de Jong Tours. We verwelkomen de jongeren met een hapje en een drankje en we

Nadere informatie

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter Een lekkere en gezonde lunch! Ik eet het beter Hallo, allemaal ik ben Gaby en zit in groep8. En ik ga jullie iets vertellen over wat we twee weken geleden hebben gedaan. Het was 20 maart toen we van de

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 Hieronder vindt u een aantal verslagen van excursies en activiteiten die mede door de Oudervereniging zijn georganiseerd en gefinancierd. LUSTRUM WEEK oktober 2014

Nadere informatie

Schoolkamp 3-7 juni 2013

Schoolkamp 3-7 juni 2013 Schoolkamp 3-7 juni 2013 Kamp 3 juni gingen we op kamp. Het fietsen was heel gezellig, maar wel ver. Toen we op kamp waren aangekomen mocht ieder groepje een kamer uitzoeken. Ik en mijn groepje hadden

Nadere informatie

Take a look at my life 9

Take a look at my life 9 Take a look at my life 9 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Meivakantie 2015. Thema: Groeien en bloeien

Meivakantie 2015. Thema: Groeien en bloeien Meivakantie 2015 Thema: Groeien en bloeien Maandag 4 mei Jeej! De vakantie is weer begonnen en de kinderen mogen gezellig de hele dag naar de BSO. Er staat een druk programma op de planning. Wij gaan vandaag

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. Maandag 21 december

Kerstvakantie 2015. Maandag 21 december Kerstvakantie 2015 Maandag 21 december De eerste dag van de vakantie BSO is gestart! Met 17 kinderen van 4 scholen is het een gezellige boel. Vanochtend hebben we kerstkaarten geknutseld, alle kinderen

Nadere informatie

MIJN VAKANTIEVERHAAL Naam: School:.. Groep:

MIJN VAKANTIEVERHAAL Naam: School:.. Groep: MIJN VAKANTIEVERHAAL Naam: School:.. Groep: Voorbeeld In de ochtend heb ik Eerst mijn Donald Duck gelezen. Ik heb ook nog gebeld met oma. Mijn ontbijt brinta met drinken s Middags heb ik Ik heb heel lang

Nadere informatie

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky Vandaag moesten we leraren tegen 8 spelen. Dat waren een heleboel opdrachten en die moesten binnen 2 uur uitvoeren. Maar het is ons gelukt en dat vond ik het leukste van de dag. Ik ben benieuwd wat we

Nadere informatie

Kinderen: Wouter, Jorden, Tomi, Jim, Martijn, Joana, Nikita, Madeleine, Denise, Emma

Kinderen: Wouter, Jorden, Tomi, Jim, Martijn, Joana, Nikita, Madeleine, Denise, Emma Vakantieverslag zomer 2011 Week 03 2011 (30-07 t/m 05-08-2011) Kinderen: Wouter, Jorden, Tomi, Jim, Martijn, Joana, Nikita, Madeleine, Denise, Emma Leiding: Marijke, Marga, Laura, Lieke, Peggy, Henk, Roel

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL Hierbij een kort verslag van de week met de originele verslagen van de kinderen gecombineerd met wat foto s Namens de leiding Iet, Bep, Joop, Jeroen Arne,

Nadere informatie

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool R.K. Gerardusschool Meerkreuk 2 Oude Wetering 071-331 2958 info.gerardus@ssba.net Voor een bijna vier jarige Informatie boekje voor de nieuwe kinderen en

Nadere informatie

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten?

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten? Kamp in Bakkeveen! Afgelopen weekend zijn we met 37 kinderen en 10 leiders naar een kampeerboerderij in Bakkeveen geweest. We vertrokken vrijdagmiddag om half 5 vanaf de parkeerplaats bij het korfbalveld.

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Op donderdag 21 mei gingen de groepen 1 en 2 naar De Goudvis Eindelijk was het zover voor de groepen 1 en 2. De kinderen waren erg zenuwachtig

Nadere informatie

30 mei t/m 1 juni 2012

30 mei t/m 1 juni 2012 Kamp groep 6C VSO de Brug 30 mei t/m 1 juni 2012 Woensdag 30 mei 2012 En eindelijk was het vanmorgen zover, we gaan op kamp!! Om 9 uur stonden er al veel mensen klaar om ons uit te zwaaien: ouders, collega

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moederdag

Nieuwsbrief Moederdag Nieuwsbrief Moederdag Het is alweer bijna Moederdag, een belangrijk moment voor de kinderen om hun mama eens extra te verwennen! In deze nieuwsbrief vind u twee activiteiten met leuke ideeën om te knutselen

Nadere informatie

Hallo kinderen en ouders van SKW Zijlwatering,

Hallo kinderen en ouders van SKW Zijlwatering, SKW Zijlwatering Nieuws SKW Zijlwatering Burmanlaan 71 2241 JE Wassenaar tel. 070-890 00 03 mira@kinderdagverblijvenwassenaar.nl Nummer 2 Nieuwsbrief SKW Zijlwatering - mei 2015 Hallo kinderen en ouders

Nadere informatie

Take a look at my life week 23

Take a look at my life week 23 Take a look at my life week 23 De dagen blijven voorlopig nog even in het teken staan van Daan, het is nog allemaal zo nieuw. Inmiddels heeft hij 3 weken in het ziekenhuis gelegen. En nu eindelijk lekker

Nadere informatie

~~Weekly Diary 23~~ [social_share]

~~Weekly Diary 23~~ [social_share] ~~Weekly Diary 23~~ [social_share] Er is alweer een week voorbij, normaal zet ik deze blogitem op zondag online dus deze ene keer een dagje later. Het was een fijne week, met veel zon, een verjaardag bezoekje,

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan.

Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan. Maandbrief van de Bruggroep oktober 2015 Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan. Werken en leren afwisselen met vakantie is

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Humpie Dumpie, seizoen

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Humpie Dumpie, seizoen Welkom op de eigen pagina van speelzaal Humpie Dumpie, seizoen 2013 2014 OEF WAT IS HET WARM Ons laatste thema voor de vakantie is Oef wat is het warm. We gaan het hebben over warm en koud, wat voor kleren

Nadere informatie

Kinderen (kanjers): Alexander, Dineke, Isabelle, Linda, Lucas, Patrick Colijn, Patrick Kho, Shavez, Susanne en Yorian.

Kinderen (kanjers): Alexander, Dineke, Isabelle, Linda, Lucas, Patrick Colijn, Patrick Kho, Shavez, Susanne en Yorian. Vakantieverslag zomer 2010 Week 02 Otterlo (24 07 t/m 30-07-2010) Vakantie verslag zomer 2010 Kinderen (kanjers): Alexander, Dineke, Isabelle, Linda, Lucas, Patrick Colijn, Patrick Kho, Shavez, Susanne

Nadere informatie

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL r.. van KMPBRIF S 2016 20 TT MT 22 PRIL W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. Voor het eerst ging er

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

Vervoer van vroeger tot nu

Vervoer van vroeger tot nu Voorjaarsvakantie Vervoer van vroeger tot nu Het thema voor de voorjaarsvakantie is Vervoer van vroeger tot nu Deze vakantie gaan we aan de slag met allerlei vormen van vervoer. Fiets, Auto, Bus, enz.

Nadere informatie

Welpenkamp 2015 Harry Potter Oosterbeek

Welpenkamp 2015 Harry Potter Oosterbeek Welpenkamp 2015 Harry Potter Oosterbeek LOGBOEK Door: Luuk, Benjamin, Joan, Stijn, Brent, Glenn, Jacco, Adam, Luuk, David, Shane, Matthijs, Mitchell, Jeroen, Koen, Brecht, Boaz en Christiaan. Woensdagavond.

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie