ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond"

Transcriptie

1 ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond Voor meer informatie over de voorwaarden van happy family 2013 en van de producten van AXA of om het reglement van happy family te ontvangen, raadpleeg uw AXA bankagent of verzekeringsmakelaar. happy family 2013 AXA Belgium, NV van verzekeringen toegelaten onder het nr om de takken leven en niet-leven te beoefenen (KB , BS ) - Maatschappelijke zetel : Vorstlaan 25 - B-1170 Brussel Internet : - Tel. : Fax : KBO nr. : BTW BE RPR Brussel Lening op afbetaling onderworpen aan de Wet op het Consumentenkrediet. Kredietgever : AXA Bank Europe nv, Vorstlaan 25, B-1170 Brussel Tel. : Fax : contact@axa.be - IBAN BE BIC AXABBE22 KBO nr. : BTW BE RPR Brussel FOD Economie V.U. : Olivier Lamarque, AXA Belgium nv, Vorstlaan 25, B-1170 Brussel

2 mijn verzekeringsmakelaar is mijn beste verzekering welkom bij happy family, het programma dat uw vertrouwen beloont Uw makelaar kent u door en door. Hij weet het best welke verzekeringen u nodig hebt. U hebt het wellicht ook al gemerkt. Er worden heel wat inspanningen geleverd om van u een nieuwe klant te maken. Maar daarna wordt u, goede klant of niet, zelden beloond. Met zijn uitgebreide vakkennis adviseert en verdedigt hij u in alle onafhankelijkheid. Hij is altijd beschikbaar om te luisteren en dankzij hem geniet u een optimale bescherming. Ook bij een schadegeval kunt u op hem rekenen. Dan is hij de professional die met hart en ziel uw belangen verdedigt en ervoor zorgt dat u de beste vergoeding krijgt. Dankzij hem bent u ook lid geworden van happy family met zijn talrijke voordelen! Met happy family bekijken wij dat anders. Naargelang het aantal producten van AXA dat u bij uw verzekeringsmakelaar bundelt, geniet u een reeks exclusieve voordelen. Bovendien werkt happy family heel eenvoudig. De meeste schadeverzekeringen die uw familie beschermen, brengen smiley s op. Die worden opgeteld. En u geniet een aantal voordelen.

3 tel uw smiley s op en ontdek uw voordelen smiley s : hoe werkt het? autoverzekering : BA autoverzekering : omnium of mini-omnium woonverzekering : basisdekkingen gebouw Tel uw smiley s op zoals in onderstaand voorbeeld. Vanaf 3 smiley s bent u al happy family silver. 5 smiley s of meer? Dan bereikt u het happy family gold statuut. woonverzekering : diefstal verzekering BA privé-leven (familiale verzekering) woonkrediet en /of lening op afbetaling statuut happy you * * programma voorbehouden voor klanten van AXA Bank en AXA Belgium die houder zijn van een beleggingsportefeuille verzekering en/of bank met een gemiddelde waarde van minimaal euro. Heeft uw familie 2 BA autoverzekeringen, dan brengt dit 2 smiley s op. Hetzelfde geldt voor de andere dekkingen hierboven vermeld. Enkel voor kredieten en happy you wordt u maximaal 1 smiley per familie toegekend. U hebt een woonverzekering met de optie diefstal afgesloten... Uw echtgenote heeft een BA autoverzekering afgesloten... totaal... uw familie is happy family silver U hebt een familiale verzekering en een woonverzekering met de optie diefstal afgesloten... Uw echtgenote heeft een BA autoverzekering en een omnium afgesloten... totaal... uw familie is happy family gold

4 uw voordelen happy family silver uw voordelen happy family gold 1 2 gratis premiespreiding U kiest zelf of u uw premies per maand, per trimester, per semester dan wel per jaar betaalt. Elk happy family lid kan dit voor zijn eigen verzekeringen bepalen. U opteert bijvoorbeeld voor een jaarlijkse betaling van uw woonverzekering, terwijl uw echtgeno(o)t(e) zijn/haar autopremie liever per maand betaalt. Flexibiliteit troef! gratis portret van uw verzekeringen Uw verzekeringsmakelaar kan u op elk moment gratis een portret van uw verzekeringen bezorgen. Een overzicht van de belangrijkste gegevens van uw contracten auto-, woon- of familiale verzekering en van de smiley s die ze u opbrengen. Dit portret vermeldt eveneens uw happy family statuut! Zo ziet u alles in één oogopslag % korting op de dekking veiligheid van de bestuurder Een ongeval in fout? Uw passagiers zijn goed verzekerd. En uw auto ook, dankzij uw omniumverzekering. Maar u? Een bestuurder die gewond raakt door een ongeval in fout loopt het risico zelf te moeten opdraaien voor een aanzienlijk deel van de kosten voor zijn eigen kwetsuren. Dankzij de optie veiligheid van de bestuurder zijn er geen zorgen meer. Voor slechts enkele euro s per maand bent u beschermd in geval van lichamelijke letsels. Bovendien krijgt u als happy family gold nog eens 20% korting. 200 euro verhoging van de schadevergoeding bij uw woonverzekering Staat uw huis onder water of werd het beschadigd door brand? Bij schade van minstens euro excl. btw, wordt de schadevergoeding verhoogd met 200 euro. Zo recupereert u bijna volledig uw franchise. Dit voordeel kan niet gecombineerd worden met de joker woning voor eenzelfde schadegeval. Mocht u al een joker woning hebben, dan blijft die natuurlijk behouden. geen franchise voor uw familiale verzekering Bij de opticien gooit zoonlief een brillenstand omver en alle brillen zijn beschadigd. Uw familiale verzekering komt tussen, maar de franchise blijft normaal voor uw rekening. Indien onze schade vergoeding minstens euro excl. btw bedraagt, betaalt u als gold klant geen cent basisfranchise.

5 met mijn comfort auto loopt alles op wieltjes Vaak moet men eerst een ongeval hebben om de kwaliteit van zijn autoverzekering te testen. Da s dan wel een beetje laat, niet? Onderschrijf nu de verzekering comfort auto van AXA, dan bent u meteen zeker van een optimale bescherming : BA auto omnium U hebt een dekking op maat, die is aangepast aan het profi el van de bestuurder en aan uw autogebruik. Uw ervaring wordt beloond : u hebt reeds jaren uw rijbewijs? Heel goed. De leeftijd van uw rijbewijs beïnvloedt uw premie in positieve zin. U bent 50 jaar oud of ouder? Ontdek uw happy generation voordelen bij uw verzekeringsmakelaar. AXA stelt verschillende omniumformules voor, aangepast aan uw behoeften en uw budget. U kiest uw vrijstelling, uw verzekeringsmakelaar maakt een voorstel dat hiermee overeenkomt. Met de volledige omnium geniet u gegarandeerd een onberispelijke service na een ongeval in België. Uw auto heeft al enkele kilometers op de teller staan : met de mini-omnium geniet u de basisdekkingen en de dekking tegen diefstal. Dankzij mobile service auto, heb ik een vooraangifte kunnen doen van mijn schadegeval via mijn iphone. Mijn verzekeringsmakelaar was dadelijk op de hoogte!

6 ik verzeker mijn huis maar ook mijn thuis Uw huis is uw thuis. Een eigen plek waar u veel tijd en geld in hebt geïnvesteerd. Het is dan ook logisch dat u uw woning wilt beschermen. Met een woonverzekering van AXA kiest u voor een uitgebreide dekking en een gerust gemoed. Ontdek de twee formules cosymo en cosymax. cosymo, kwaliteit tegen de beste prijs Deze formule dekt meer dan enkel het noodzakelijke en is bijzonder geschikt voor wie op zoek is naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ze dekt alles wat u belangrijk vindt in uw woonverzekering, zoals brand, schade door water, elektriciteitsschade en diefstal. En nog meer! Dit alles tegen een bijzonder competitieve prijs op de markt! cosymax, de 5-sterren woonverzekering ontdek mobile service woning, de tweede gratis iphone applicatie van AXA AXA en uw verzekeringsmakelaar blijven verder met u meegaan in het digitale tijdperk en stellen een tweede iphone applicatie voor : mobile service woning. Als uw woning bij AXA is verzekerd, kunt u op elk moment een vooraangifte doen van een schadegeval woning via uw iphone. Een eenvoudige en praktische oplossing. Deze formule biedt hogere vergoedingsgrenzen, en bijkomende dekkingen voor een maximale bescherming. Ideaal als u geïnvesteerd hebt in uw woning en die u zo goed mogelijk wilt verzekeren! Na een brand was ons huis onbewoonbaar. Gelukkig zocht AXA onmiddellijk onderdak voor mij en mijn gezin.

7 Een ongeval is snel gebeurd. Met de familiale verzekering BA is het even snel vergeten. mijn familiale verzekering uit het oog maar niet uit het hart Kleine oorzaken hebben soms grote gevolgen (lees: kunnen u veel geld kosten). Om niet jarenlang te moeten betalen voor een onhandigheid van enkele seconden, kunt u rekenen op comfort privé-leven. Een familiale verzekering BA die past bij het leven van vandaag. Onze samenleving is voortdurend in beweging. En uw familie heeft meer dan ooit nood aan bescherming. Met de familiale verzekering is de aansprakelijkheid van u en uw gezin overal in de wereld gedekt, zelfs voor : uw dochter die deelneemt aan een uitwisselingsprogramma in Spanje de vrienden van uw zoon die onder uw toezicht staan tijdens een weekend. En om uw belangen te verdedigen is er de dekking rechtsbijstand. Via een specifieke infolijn beantwoorden specialisten al uw juridische vragen in het kader van de dekkingen van de verzekering rechtsbijstand. Zelfs als het niet om een schadegeval gaat.

8 happy family gaat nog verder Happy family kent geen grenzen. Want uw schadeverzekeringen zijn niet de enige die smiley s opleveren. Uw kredieten en uw financiële portefeuille doen dat immers ook. Wat uw plannen ook zijn, AXA heeft de gepaste financiering voor u tegen een concurrerend tarief. Om u te helpen zonder stress terug te betalen, bieden wij u advies op maat aan. Aangepast aan uw fi nanciële situatie en aan uw projecten. U wilt uw huis verbouwen of een nieuwe wagen kopen? Kies dan voor een comfort thuis lening of voor een comfort auto lening! Voor uw spaarproducten en beleggingen vanaf euro beloont het programma happy you uw trouw met een reeks exclusieve voordelen. Die kunt u cumuleren met de voordelen van happy family. Dat is dus dubbel winstgevend! U kunt al deze voordelen genieten dankzij uw AXA bankagent of verzekerings makelaar. Ga eens langs voor meer info. Ik heb altijd een aantal verzekeringen bij AXA gehad. Toen mijn makelaar sprak over happy family, voelde ik me echt opnieuw erkend als goede klant.

ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond

ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond uw AXA bankagent of verzekeringsmakelaar ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond Raadpleeg uw AXA bankagent of verzekeringsmakelaar voor meer informatie over de voorwaarden van happy family

Nadere informatie

www.axa.be 7.04.9215-0110 - V.U. : Mieke Debeerst, AXA Belgium nv, Vorstlaan, 25, 1170 Brussel

www.axa.be 7.04.9215-0110 - V.U. : Mieke Debeerst, AXA Belgium nv, Vorstlaan, 25, 1170 Brussel Voor meer informatie over de voorwaarden van happy family 2010 en van de producten van AXA of om het reglement van happy family te ontvangen, raadpleeg uw AXA bankagent of verzekeringsmakelaar of surf

Nadere informatie

ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond

ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond happy family 2009 welkom bij happy family, de verzekeringsformule die uw trouw beloont U hebt het zeker al vaak gemerkt, dikwijls wordt tijd noch moeite

Nadere informatie

uw autoverzekering op maat

uw autoverzekering op maat uw autoverzekering op maat Bij AXA stellen we u geen gewone autoverzekering voor, we bieden u een autoverzekering die op u persoonlijk is afgestemd. Sinds hoeveel jaar hebt u uw rijbewijs? Wanneer had

Nadere informatie

happy family klantenreglement

happy family klantenreglement happy family klantenreglement Artikel 1. Algemeen kader Happy Family is een programma dat voordelen biedt voor de leden van een gezin dat producten Auto, Woning en Privé-Leven bezit bij eenzelfde verzekeringsmakelaar

Nadere informatie

gordel aan, helm op met een gerust gemoed de baan op

gordel aan, helm op met een gerust gemoed de baan op auto- & motorverzekering gordel aan, helm op met een gerust gemoed de baan op veiligheid van de bestuurder Waarom draagt u uw veiligheidsgordel of uw motorhelm? Omdat u zich bewust bent van de gevolgen

Nadere informatie

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u.

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u. Peugeot Verzekering Onze verzekering, even uniek als u. Een volledige autoverzekering op maat! Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies worden niet langer berekend op basis van

Nadere informatie

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT CITROËN financial services citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT Citroën Verzekering: uw Citroën-Verdeler weet er alles van Bij wie kan u beter terecht voor uw autoverzekering dan bij uw

Nadere informatie

Belangrijkste troeven

Belangrijkste troeven Belangrijkste troeven 1 2 3 4 5 6 Laagste bonus-malusgraad voor veilige bestuurders vanaf 30 jaar Geen premieverhoging bij een ongeval in fout dankzij de Safety Card Allianz 0-vrijstelling De waarde van

Nadere informatie

happy family klantenreglement

happy family klantenreglement happy family klantenreglement Artikel 1. Algemeen kader Happy Family is een programma dat voordelen biedt voor de leden van een gezin dat producten Auto, Woning en Privé-Leven bezit bij eenzelfde verzekeringsmakelaar

Nadere informatie

Dit reglement 2008 is niet meer actueel. Het wordt u ter informatie gegeven, meer bepaald met betrekking tot het voordeel gold auto.

Dit reglement 2008 is niet meer actueel. Het wordt u ter informatie gegeven, meer bepaald met betrekking tot het voordeel gold auto. Dit reglement 2008 is niet meer actueel. Het wordt u ter informatie gegeven, meer bepaald met betrekking tot het voordeel gold auto Happy Family 2008, Gratis franchise voor de Autoverzekering, dat geldig

Nadere informatie

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op!

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op! Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar Autoverzekeringen In alle zekerheid de weg op! In onze mobiele wereld neemt de auto een belangrijke plaats in. Samen met uw familie maakt u er dan ook vaak gebruik

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ JOUW NIEUWE PEUGEOT OF PEUGEOT OCCASIE ALTIJD OPTIMAAL BESCHERMD! NIEUW, BIJNA NIEUW OF OCCASIE: KIES DE OMNIUMFORMULE DIE BIJ JOU PAST! Je

Nadere informatie

tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand

tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand Actie Auto tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand Onderschrijf een contract BA Auto en ontvang

Nadere informatie

Eindelijk, De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1!

Eindelijk, De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1! De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1! Eindelijk, wordt de goede bestuurder vergoed voor zijn kwetsuren door zijn verzekering B.A. Auto! Eén bestuurder op twee denkt dat zijn

Nadere informatie

Eindelijk, De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1!

Eindelijk, De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1! De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1! Eindelijk, wordt de goede bestuurder vergoed voor zijn kwetsuren door zijn verzekering B.A. Auto! De BA Max Aangeboden voor het leven aan

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING. Onze autoverzekering, even uniek als u.

PEUGEOT VERZEKERING. Onze autoverzekering, even uniek als u. PEUGEOT VERZEKERING Onze autoverzekering, even uniek als u. EEN VOLLEDIGE AUTOVERZEKERING OP MAAT! ALLES BEGINT MET EEN VOLLEDIGE BA-DEKKING Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies

Nadere informatie

ACTIE GEZIN. tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot. 2 jaar aan halve prijs! Familiale. Rechtsbijstand Privéleven*

ACTIE GEZIN. tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot. 2 jaar aan halve prijs! Familiale. Rechtsbijstand Privéleven* ACTIE GEZIN tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot 2 jaar aan halve prijs! Top + Familiale Rechtsbijstand Privéleven* 2 jaar aan halve prijs! Top + Familiale Rechtsbijstand Privéleven* Onderschrijf

Nadere informatie

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OMNIUM Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Omnium kiest u de beste bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering

Nadere informatie

ik zorg voor mijn klanten stars for life zorgt voor mijn pensioen

ik zorg voor mijn klanten stars for life zorgt voor mijn pensioen zelfstandigen ik zorg voor mijn klanten stars for life zorgt voor mijn pensioen stars for life het pensioenplan wat doet u met uw vrije tijd? Als zelfstandige trekt u vast een wenkbrauw op wanneer iemand

Nadere informatie

EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT.

EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT. EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT. Krijg 10% korting op een 100% omnium. Bent u tussen 30 en 45 jaar? Bent u een voorzichtige bestuurder, gelukkige eigenaar van een nieuwe Opel break of monovolume? Opel

Nadere informatie

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OMNIUM Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Omnium kiest u de beste bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering

Nadere informatie

U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven!

U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven! U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven! U rijdt al jaren zonder ongeval in fout? U hebt een verantwoordelijke rijstijl? Kortom u bent een goede bestuurder? Dan doen

Nadere informatie

4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Bonus-Malus -2 uniek en voor het leven!

4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Bonus-Malus -2 uniek en voor het leven! 4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Met Turbo Bonus tellen ongevallen van meer dan 5 jaar geleden niet meer mee voor de berekening van de bonus-malusgraad.

Nadere informatie

Uw motorfiets is meer dan een vervoermiddel voor u. Het is een passie, een levensstijl... Daarom wilt u hem ook zo goed mogelijk beschermen.

Uw motorfiets is meer dan een vervoermiddel voor u. Het is een passie, een levensstijl... Daarom wilt u hem ook zo goed mogelijk beschermen. Uw motorfiets is meer dan een vervoermiddel voor u. Het is een passie, een levensstijl... Daarom wilt u hem ook zo goed mogelijk beschermen. Kies voor een volledige bescherming op maat, uniek in België.

Nadere informatie

Reglement modulo 50+

Reglement modulo 50+ Reglement modulo 50+ Ethias nv rue des Croisiers 24 4000 Luik www.ethias.be info@ethias.be Verzekeringsonderneming toegelaten onder het nr. 0196 voor de beoefening van alle verzekeringstakken Niet-Leven,

Nadere informatie

SwingRIZIV. Denk eraan om ook voor uzelf te zorgen.

SwingRIZIV. Denk eraan om ook voor uzelf te zorgen. SwingRIZIV Denk eraan om ook voor uzelf te zorgen. U bent geneesheer, tandarts, apotheker of kinesist en u geniet het RIZIV-statuut. Jaarlijks keert het RIZIV dus een bedrag uit voor de opbouw van een

Nadere informatie

REGLEMENT VAN HET PROGRAMMA MYAXA FIDELITY

REGLEMENT VAN HET PROGRAMMA MYAXA FIDELITY REGLEMENT VAN HET PROGRAMMA MYAXA FIDELITY INLEIDING Dit document bevat de regels die gelden voor het getrouwheidsprogramma van AXA Belgium "MyAXA Fidelity" (hierna "het Programma"). Dit document bevat

Nadere informatie

PSA VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ

PSA VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ PSA VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ JOUW NIEUWE PEUGEOT OF PEUGEOT OCCASIE ALTIJD OPTIMAAL BESCHERMD! NIEUW, BIJNA NIEUW OF OCCASIE: KIES DE OMNIUMFORMULE DIE BIJ JOU PAST! Je bent

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Met Top Omnium kiest u de volledige bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt ervoor dat

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Met Top Omnium kiest u de volledige bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt ervoor dat

Nadere informatie

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OCCASIUM Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Occasium kiest u voor de beste bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium is een verzekeringsproduct van AG Insurance. Het betreft een verzekeringscontract voor een duur van één jaar, stilzwijgend verlengd voor

Nadere informatie

ik zorg voor mijn patiënten stars for life RIZIV zorgt voor mijn pensioen en inkomensbescherming

ik zorg voor mijn patiënten stars for life RIZIV zorgt voor mijn pensioen en inkomensbescherming zorgverleners ik zorg voor mijn patiënten stars for life RIZIV zorgt voor mijn pensioen en inkomensbescherming stars for life RIZIV het pensioenplan u zorgt voor uw patiënten, maar zorgt u ook voor uzelf?

Nadere informatie

Reglement modulo leerkracht 2010

Reglement modulo leerkracht 2010 Reglement modulo leerkracht 2010 Ethias nv rue des Croisiers 24 4000 Luik www.ethias.be info@ethias.be Verzekeringsonderneming toegelaten onder het nr. 0196 voor de beoefening van alle verzekeringstakken

Nadere informatie

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval.

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. VIVIUM Auto Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. 1. U kunt met een gerust hart uw wagen toevertrouwen aan een specialist

Nadere informatie

CITROËN VERZEKERING DE AUTOVERZEKERING OP MAAT VAN UW CITROËN. citroen.be

CITROËN VERZEKERING DE AUTOVERZEKERING OP MAAT VAN UW CITROËN. citroen.be CITROËN VERZEKERING DE AUTOVERZEKERING OP MAAT VAN UW CITROËN. citroen.be UW NIEUWE OF OCCASIE CITROËN ALTIJD OPTIMAAL BESCHERMD! NIEUW OF OCCASIE, U WILT UW CITROËN ONGETWIJFELD GOED BESCHERMEN. EN DAT

Nadere informatie

Verzekeringen. Schuldsaldoverzekering. Hypotheeklening. In geval van tegenspoed bent u beschermd!

Verzekeringen. Schuldsaldoverzekering. Hypotheeklening. In geval van tegenspoed bent u beschermd! Verzekeringen Schuldsaldoverzekering Hypotheeklening In geval van tegenspoed bent u beschermd! De schuldsaldoverzekering biedt u de zekerheid dat uw hypotheeklening geheel of gedeeltelijk wordt terugbetaald

Nadere informatie

BA Max XL. Iedereen optimaal beschermd, wereldwijd!

BA Max XL. Iedereen optimaal beschermd, wereldwijd! BA Max XL Iedereen optimaal beschermd, wereldwijd! BA Max in het kort 1. De BA Max wordt voor het leven aangeboden aan goede bestuurders Met een contract B.A. Auto aan BM -2 bij AG Insurance. Automatisch

Nadere informatie

Autoverzekering. De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv.

Autoverzekering. De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv. Autoverzekering De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv. Uw appeltje voor de dorst www.argenta.be Gerust onderweg met de autoverzekering

Nadere informatie

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OCCASIUM Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Occasium kiest u voor de beste bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte

Nadere informatie

TopPerformance Plan Beloon uw medewerkers optimaal door minder belastingen te betalen.

TopPerformance Plan Beloon uw medewerkers optimaal door minder belastingen te betalen. TopPerformance Plan Beloon uw medewerkers optimaal door minder belastingen te betalen. Voor elke bonus die u aan uw medewerkers geeft, betaalt u het drievoudige. Vindt u dat normaal? Om de groei en de

Nadere informatie

U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven!

U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven! U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven! U rijdt al jaren zonder ongeval in fout? U hebt een verantwoordelijke rijstijl? Kortom u bent een goede bestuurder? Dan doen

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS U

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS U PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS U UW NIEUWE OF OCCASIE PEUGEOT ALTIJD OPTIMAAL BESCHERMD! Nieuw of occasie, u wilt uw Peugeot ongetwijfeld goed beschermen. En dat tegen de beste

Nadere informatie

Fortis AG - Uw verzekeringen bij uw makelaar. Top Woning. Eenvoudig en zeker... de snelste manier om uw goederen goed te verzekeren

Fortis AG - Uw verzekeringen bij uw makelaar. Top Woning. Eenvoudig en zeker... de snelste manier om uw goederen goed te verzekeren Fortis AG - Uw verzekeringen bij uw makelaar Top Woning Eenvoudig en zeker... de snelste manier om uw goederen goed te verzekeren Een eenvoudige methode Tel volgens de instructies het aantal kamers van

Nadere informatie

Cosy@home. Addendum bij de algemene voorwaarden Comfort Thuis

Cosy@home. Addendum bij de algemene voorwaarden Comfort Thuis Cosy@home Addendum bij de algemene Comfort Thuis Dekkings «Cosy@home» Bij AXA bent u vanaf de leeftijd van 50 jaar een "Happy Generation"-klant. Dankzij de zorg die u besteedt aan het vermijden van schadegevallen

Nadere informatie

Recepten om het Allianz All-in-One te kruiden

Recepten om het Allianz All-in-One te kruiden Recepten om het Allianz All-in-One te kruiden Het All-in-One: 3 Allianz-verzekeringen in één package Een klant die minstens drie Allianz-polissen bundelt, kan van heerlijk gekruide voordelen genieten.

Nadere informatie

overzichtstabel dekkingen comfort thuis

overzichtstabel dekkingen comfort thuis overzichtstabel dekkingen comfort thuis Dit is een samenvattende tabel van de belangrijkste voorgestelde dekkingen e@sycosy, cosymo en cosymax. Deze tabel vervangt geenszins de algemene voorwaarden die

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen Een Peugeot... Daar heeft u altijd al van gedroomd, maar hoe kunt u uw droom in vervulling laten gaan? Wie beter dan Peugeot Finance kan u een financieringsoplossing

Nadere informatie

Autofinanciering KREDIETEN. Op weg naar de auto van uw dromen

Autofinanciering KREDIETEN. Op weg naar de auto van uw dromen Autofinanciering KREDIETEN Op weg naar de auto van uw dromen Autofinanciering Eenvoudig en efficiënt 2 Kredieten De kortste weg naar uw nieuwe wagen Denkt u aan een nieuwe wagen? Kies dan in uw kantoor

Nadere informatie

uw advies op maat ons fl exibel aanbod

uw advies op maat ons fl exibel aanbod verzekering ontdek het aanbod auto DOCUMENT VOOR INTERN GEBRUIK uw advies op maat ons fl exibel aanbod ik raad mijn klanten een bescherming op maat aan, voor hun wagen en hun gezin Inhoud Inleiding..........................................

Nadere informatie

IS UW GEZIN VOLDOENDE BESCHERMD? VIVIUM BA Gezin. Het product De waarborgen De rechtsbijstand

IS UW GEZIN VOLDOENDE BESCHERMD? VIVIUM BA Gezin. Het product De waarborgen De rechtsbijstand IS UW GEZIN VOLDOENDE BESCHERMD? VIVIUM BA Gezin Het product De waarborgen De rechtsbijstand 2 VIVIUM BA GEZIN IJzersterke waarborgen en de meest complete dekking Uw driejarig zoontje loopt in een onbewaakt

Nadere informatie

Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar

Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar Baloise Insurance wil u helpen om uw wereld veiliger te maken. Als Baloise Insurance- klant hebt u alvast een streepje voor want in geval van nood

Nadere informatie

verzekeringsvoorstel BA raad van mede-eigendom commissaris syndicus

verzekeringsvoorstel BA raad van mede-eigendom commissaris syndicus BA raad van mede-eigendom commissaris syndicus verzekering van de burger rechtelijke BA raad van mede-eigendom commissaris syndicus Dienstcode D07/448 FAX : 02/622.81.85 e-mail : professionalliability.production@axa.be

Nadere informatie

Top Occasium. Een echte omnium voor uw tweedehandswagen!

Top Occasium. Een echte omnium voor uw tweedehandswagen! Top Occasium Een echte omnium voor uw tweedehandswagen! Met Top Occasium kiest u voor de optimale bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt

Nadere informatie

PSA VERZEKERING. De autoverzekering op maat van uw DS. DSC 248 Brochure Assurances_NL.indd 2 16/10/18 12:39

PSA VERZEKERING. De autoverzekering op maat van uw DS. DSC 248 Brochure Assurances_NL.indd 2 16/10/18 12:39 PSA VERZEKERING De autoverzekering op maat van uw DS. DSC 248 Brochure Assurances_NL.indd 2 16/10/18 12:39 UW NIEUWE OF OCCASIE DS ALTIJD OPTIMAAL BESCHERMD! NIEUW OF OCCASIE, U WILT UW DS ONGETWIJFELD

Nadere informatie

aantrekkelijke premie onderscheid rokers en niet-rokers premievermindering tot 50% naargelang de combinatie rente ongeval/ziekte.

aantrekkelijke premie onderscheid rokers en niet-rokers premievermindering tot 50% naargelang de combinatie rente ongeval/ziekte. gewaarborgd inkomen free income AXA stelt een interessante nieuwigheid voor starters voor : de mogelijkheid om te kiezen voor een rente bij ongeval die 0, 1, 2 of 3 maal de rente bij ziekte bedraagt. eenvoud

Nadere informatie

individuele pensioentoezegging stars for life praktische gids het pensioenplan

individuele pensioentoezegging stars for life praktische gids het pensioenplan individuele pensioentoezegging stars for life praktische gids het pensioenplan inhoud : 1. een must voor elke zelfstandige bedrijfsleider 2. wie kan een IPT afsluiten? 3. hoe werkt de individuele pensioentoezegging?

Nadere informatie

informatica is van vitaal belang voor mijn activiteit ik bescherm mijn materieel en mijn onderneming

informatica is van vitaal belang voor mijn activiteit ik bescherm mijn materieel en mijn onderneming ondernemingen informatica is van vitaal belang voor mijn activiteit ik bescherm mijn materieel en mijn onderneming IT-offerte Alle Risico s Informatica informatica is alomtegenwoordig in de bedrijfswereld

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY

TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY LAR Rechtsbijstand TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY Oktober 2017 Wij halen uw gelijk. DOELGROEP Particulieren als individu of gezin PRODUCTOVERZICHT AUTO NIET-AUTO FULL All in Verkeer All risk Family FLEX FIX

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY

TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY LAR Rechtsbijstand TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY November 2018 Wij halen uw gelijk. DOELGROEP Particulieren als individu of gezin PRODUCTOVERZICHT AUTO NIET-AUTO FULL All in Verkeer All risk Family FLEX

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE LAR BUSINESS PRO & RETAIL

TECHNISCHE FICHE LAR BUSINESS PRO & RETAIL LAR Rechtsbijstand TECHNISCHE FICHE LAR BUSINESS PRO & RETAIL Juni 2016 Wij halen uw gelijk. DOELGROEP LAR BUSINESS Pro: Micro-, Kleine en Middelgrote Ondernemingen LAR BUSINESS Retail: Kleinhandel PRODUCTOVERZICHT

Nadere informatie

vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen stars for life praktische gids het pensioenplan

vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen stars for life praktische gids het pensioenplan vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen stars for life praktische gids het pensioenplan inhoud : 1. iedere zelfstandige zijn VAPZ 2. het gemiddeld wettelijk pensioen van een zelfstandige 3. het VAPZ

Nadere informatie

EEN OVERLIJDENSVERZEKERING BESCHERMT UW GEZIN!

EEN OVERLIJDENSVERZEKERING BESCHERMT UW GEZIN! Mijn auto verzekerd! Mijn huis verzekerd! Mijn gezin verzekerd? EEN OVERLIJDENSVERZEKERING BESCHERMT UW GEZIN! Sara 32 jaar Twee jaar geleden stierf mijn man. Ik bleef achter met 2 kleine kindjes en een

Nadere informatie

TALENSIA. Bedrijfsschade Extra kosten Eenvoudige Risico s. Specifieke bepalingen

TALENSIA. Bedrijfsschade Extra kosten Eenvoudige Risico s. Specifieke bepalingen TALENSIA Bedrijfsschade Extra kosten Eenvoudige Risico s Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Ondernemingen De gemeenschappelijke bepalingen De woordenlijst zijn

Nadere informatie

Verzekeringen. Credit Security Plan. In geval van tegenspoed bent u beschermd! NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM

Verzekeringen. Credit Security Plan. In geval van tegenspoed bent u beschermd! NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM Verzekeringen Credit Security Plan In geval van tegenspoed bent u beschermd! NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM De schuldsaldoverzekering Credit Security Plan biedt u de zekerheid dat uw lening op afbetaling

Nadere informatie

ASR MultiZeker polis

ASR MultiZeker polis ASR MultiZeker polis 2 Compleet verzekerd bij ASR Verzekeringen U kiest voor de rust van gewoon goed verzekerd zijn, zonder dat u er verder omkijken naar hebt. Met deze wens in ons achterhoofd hebben wij

Nadere informatie

UNIEK IN BELGIË. TWINSTAR Tomorrow. Vandaag investeren in een LEVENSLANG extra inkomen voor later.

UNIEK IN BELGIË. TWINSTAR Tomorrow. Vandaag investeren in een LEVENSLANG extra inkomen voor later. UNIEK IN BELGIË TWINSTAR Tomorrow Vandaag investeren in een LEVENSLANG extra inkomen voor later. 1 2 Levenslang een gegarandeerd extra maandelijks inkomen. Een innovatief product voor een inventieve generatie.

Nadere informatie

Wij geven je graag meer uitleg over de Individuele pensioentoezegging IPT - 050/40 65 68. info@incozina.be www.incozina.be

Wij geven je graag meer uitleg over de Individuele pensioentoezegging IPT - 050/40 65 68. info@incozina.be www.incozina.be Wij geven je graag meer uitleg over de Individuele pensioentoezegging IPT - 050/40 65 68 info@incozina.be www.incozina.be WELKOM info@incozina.be www.incozina.be startcentrum voor zelfstandigen sociaal

Nadere informatie

DKV HOME CARE DE BESTE ZORGEN. LEVENSLANG.

DKV HOME CARE DE BESTE ZORGEN. LEVENSLANG. DKV HOME CARE DE BESTE ZORGEN. LEVENSLANG. Je bent nog actief, onafhankelijk van anderen en in goede gezondheid? Niemand weet echter wat morgen te bieden heeft. Bovendien verandert onze samenleving snel:

Nadere informatie

Modulis VIP. Een exclusieve formule voor uw beroepsgebonden verzekeringen. Onderschrijf uw Modulis VIP 1 -dossier en geniet exclusieve voordelen

Modulis VIP. Een exclusieve formule voor uw beroepsgebonden verzekeringen. Onderschrijf uw Modulis VIP 1 -dossier en geniet exclusieve voordelen Onderschrijf uw Modulis VIP 1 -dossier en geniet exclusieve voordelen Modulis VIP Een exclusieve formule voor uw beroepsgebonden verzekeringen - de voordelen van een Modulis-dossier - een gespecialiseerde

Nadere informatie

Verzekerd Wonen & Verzekerd Wonen+

Verzekerd Wonen & Verzekerd Wonen+ Verzekerd Wonen & Verzekerd Wonen+ Brandverzekeringen voor de huurder De polissen Verzekerd Wonen en Verzekerd Wonen+ zijn verzekeringen naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv. De

Nadere informatie

GENIETEN VAN EXCLUSIEVE VOORDELEN.

GENIETEN VAN EXCLUSIEVE VOORDELEN. GENIETEN VAN EXCLUSIEVE VOORDELEN.. U BENT GOED OMRINGD. EEN REKENING NAAR KEUZE Van een gratis betaalrekening met alle nodige basisfunctionaliteiten tot een full service betaalrekening voor actief gebruik.

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY

TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY 4500282-06.2016 V.U.: LAR, merk voor rechtsbijstand van AXA Belgium, NV Vorstlaan 25 - B-1170 Brussel België 2016 LAR Rechtsbijstand TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY Juni 2016 Wij halen uw gelijk. DOELGROE

Nadere informatie

TALENSIA. Bedrijfsschade Plus Eenvoudige Risico s. Specifieke bepalingen

TALENSIA. Bedrijfsschade Plus Eenvoudige Risico s. Specifieke bepalingen TALENSIA Bedrijfsschade Plus Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Ondernemingen De gemeenschappelijke bepalingen De woordenlijst zijn eveneens van toepassing. Artikel

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE LAR BUSINESS PRO, RETAIL & FREE

TECHNISCHE FICHE LAR BUSINESS PRO, RETAIL & FREE LAR Rechtsbijstand TECHNISCHE FICHE LAR BUSINESS PRO, RETAIL & FREE Oktober 2017 Wij halen uw gelijk. DOELGROEP LAR BUSINESS Pro: Micro-, Kleine en Middelgrote Ondernemingen LAR BUSINESS Retail: Kleinhandel

Nadere informatie

TALENSIA. Bedrijfsschade Plus Speciale Risico s. Specifieke bepalingen

TALENSIA. Bedrijfsschade Plus Speciale Risico s. Specifieke bepalingen TALENSIA Bedrijfsschade Plus Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Ondernemingen De gemeenschappelijke bepalingen De woordenlijst zijn eveneens van toepassing. Artikel

Nadere informatie

Handel Plus: Tarief Globale Onderschrijving

Handel Plus: Tarief Globale Onderschrijving Handel Plus: Tarief Globale Onderschrijving Enkele belangrijke opmerkingen: 1. Baloise Insurance biedt u de gelegenheid het gebouw te verzekeren zonder toepassing van het evenredigheidsregel. Dit kan gebeuren

Nadere informatie

VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW.

VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW. BMW Financial Services www.bmw.be Echt rijplezier VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW. SLECHTS ÉÉN STOP VOOR UW NIEUWE BMW. Met BMW Financial Services

Nadere informatie

We zorgen goed voor u én uw auto

We zorgen goed voor u én uw auto We zorgen goed voor u én uw auto De Autoverzekering van Univé 1 De Univé Autoverzekering. Omdat uw auto belangrijk voor u is. U bent nogal eens onderweg. De kinderen naar school brengen, naar het werk,

Nadere informatie

In geval van een ongeval met een motorvoertuig : Aard v/h voertuig : Maximumsnelheid :

In geval van een ongeval met een motorvoertuig : Aard v/h voertuig : Maximumsnelheid : A ONGEVALAANGIFTE Verzekeringsnemer : Beroep : Nr POLIS Getroffene : Geboortedatum : Beroep : Wanneer werden de activiteiten onderbroken? Aangesloten bij een ziekenfonds? Ja - Gelieve het te verwittigen

Nadere informatie

Ondernemen is risico's durven nemen

Ondernemen is risico's durven nemen D&O Plan Ondernemen is risico's durven nemen 3 Een gewone beleidshandeling kan morgen zware gevolgen hebben. D&O Plan springt in de bres voor u. Allianz - D&O Plan Ondernemen is risico's durven nemen Een

Nadere informatie

LAR Rechtsbijstand. Wij halen uw gelijk.

LAR Rechtsbijstand. Wij halen uw gelijk. LAR Rechtsbijstand Wij halen uw gelijk. LAR. Wij halen uw gelijk. LAR is een onafhankelijke en gespecialiseerde verzekeraar in Rechtsbijstand. Als toonaangevende speler garanderen we u een optimale dienstverlening

Nadere informatie

VIVIUM Auto. Het voelt goed om een keuze te hebben.

VIVIUM Auto. Het voelt goed om een keuze te hebben. VIVIUM Auto Het voelt goed om een keuze te hebben. Bij VIVIUM kiest u zelf in alle vrijheid uw bescherming bij een auto-ongeval. Zo bent u er altijd helemaal gerust in. Pieker niet over uw auto. Rijd ermee.

Nadere informatie

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering.

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. The Classic Car Insurance & Assistance Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. The Classic Car Insurance The Classic Car Assistance De Belgische Federatie voor Oude Voertuigen vzw werkt al

Nadere informatie

Bent u zelfstandige met vennootschap? Gewaarborgd inkomen Kies voor financiële zekerheid, ook bij arbeidsongeschiktheid!

Bent u zelfstandige met vennootschap? Gewaarborgd inkomen Kies voor financiële zekerheid, ook bij arbeidsongeschiktheid! Bent u zelfstandige met vennootschap? Gewaarborgd inkomen Kies voor financiële zekerheid, ook bij arbeidsongeschiktheid! Niemand kan voorspellen hoe uw professionele toekomst er zal uitzien. Er zijn heel

Nadere informatie

Uw mobiliteit. In alle zekerheid de weg op!

Uw mobiliteit. In alle zekerheid de weg op! Uw mobiliteit In alle zekerheid de weg op! Uw mobiliteit Uw Auto Een Burgerlijke Aansprakelijkheid die u meer biedt Turbo Bonus, een nieuwe nog voordeligere berekeningswijze voor uw Bonus-Malus De Bonus-Malus

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE LAR BUSINESS PRO, RETAIL & FREE

TECHNISCHE FICHE LAR BUSINESS PRO, RETAIL & FREE LAR Rechtsbijstand TECHNISCHE FICHE LAR BUSINESS PRO, RETAIL & FREE Wij halen uw gelijk. DOELGROEP LAR BUSINESS Pro: Micro-, Kleine en Middelgrote Ondernemingen LAR BUSINESS Retail: Kleinhandel LAR BUSINESS

Nadere informatie

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Tandarts

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Tandarts Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Tandarts Modulis, Voor een globaal overzicht en een eenvoudig beheer van uw verzekeringen! De beste tandverzorging geven, dat is uw beroep. En ook voor uw beroepsverzekeringen

Nadere informatie

TALENSIA. Bedrijfsschade Extra kosten Eenvoudige Risico s. Specifieke bepalingen

TALENSIA. Bedrijfsschade Extra kosten Eenvoudige Risico s. Specifieke bepalingen TALENSIA Bedrijfsschade Extra kosten Eenvoudige Risico s Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Ondernemingen De gemeenschappelijke bepalingen De woordenlijst zijn

Nadere informatie

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Apotheek

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Apotheek Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Apotheek Modulis, voor een globale visie en een eenvoudiger beheer van uw verzekeringen! Goede raad geven en magistrale bereidingen maken behoort tot uw beroep. En u

Nadere informatie

PUBLIEKE SECTOR. Bedrijfsschade Aangegeven bedrag Eenvoudige Risico s. Specifieke bepalingen

PUBLIEKE SECTOR. Bedrijfsschade Aangegeven bedrag Eenvoudige Risico s. Specifieke bepalingen PUBLIEKE SECTOR Bedrijfsschade Aangegeven bedrag Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Publieke Sector De gemeenschappelijke bepalingen De woordenlijst zijn eveneens

Nadere informatie

TALENSIA. Inleiding. Voorstelling van het verzekeringsplan Ondernemingen

TALENSIA. Inleiding. Voorstelling van het verzekeringsplan Ondernemingen TALENSIA Inleiding Voorstelling van het verzekeringsplan Ondernemingen HOOFDSTUK I - VOOR WIE IS HET VERZEKERINGSPLAN BESTEMD? HOOFDSTUK II - DE VOORDELEN VAN HET VERZEKERINGSPLAN HOOFDSTUK III - WELKE

Nadere informatie

PUBLIEKE SECTOR. Bijstand. Specifieke bepalingen

PUBLIEKE SECTOR. Bijstand. Specifieke bepalingen PUBLIEKE SECTOR Bijstand Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Publieke Sector De gemeenschappelijke bepalingen De specifieke bepalingen eigen aan elke verzekering

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Pack CarSharing

Algemene Voorwaarden. Pack CarSharing Algemene Voorwaarden Pack CarSharing 0079-8285130N-16122017 AG Insurance nv E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel RPR Brussel BTW BE 0404.494.849 www.aginsurance.be Tel. +32(0)2 664 81 11 Fax +32(0)2 664

Nadere informatie

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Bakker - Banketbakker Hét recept voor een bescherming op maat!

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Bakker - Banketbakker Hét recept voor een bescherming op maat! Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Bakker - Banketbakker Hét recept voor een bescherming op maat! Modulis, voor een globale visie en een eenvoudiger beheer! U werkt met hart en ziel aan heerlijk brood

Nadere informatie

Familis Heel eenvoudig goed verzekerd

Familis Heel eenvoudig goed verzekerd Familis Heel eenvoudig goed verzekerd Ja, ik wil alle Familis-voordelen genieten Stuur vandaag nog uw antwoordkaart terug. Ontdek de voordelen van Familis en ontvang alvast een gratis diagnostiek van uw

Nadere informatie

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 Peugeot school voor automobielbeheersing Peugeot Waarborg en Assistance Optiway De Peugeot-financieringen: Autofin en stretching Pro Peugeot

Nadere informatie

VIVIUM Auto. Het voelt goed om een keuze te hebben. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL Koningsstraat 153 1210 Brussel tel. +32 2 406 35 11 fax +32 2 406 35 66

VIVIUM Auto. Het voelt goed om een keuze te hebben. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL Koningsstraat 153 1210 Brussel tel. +32 2 406 35 11 fax +32 2 406 35 66 MAATSCHAPPELIJKE ZETEL Koningsstraat 153 1210 Brussel tel. +32 2 406 35 11 fax +32 2 406 35 66 ZETEL ANTWERPEN Desguinlei 92 2018 Antwerpen tel. +32 3 244 66 88 fax +32 3 244 66 87 VIVIUM N.V. Lid van

Nadere informatie

OHRA Autoverzekering

OHRA Autoverzekering OHRA Autoverzekering Auto. Verzekering. OHRA. Inhoud OHRA Autoverzekering 4 Waarom de OHRA Autoverzekering? 5 Drie basisdekkingen 6 Uitbreiden met extra dekkingen 7 Wanneer bent u niet verzekerd? 10 Uw

Nadere informatie