Vraag naar onze bijzonderheden!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vraag naar onze bijzonderheden!"

Transcriptie

1 Menukaart

2 Winterperiode Seizoensproducten: boerenkool, koolraap, pompoen, rode kool. rode bietjes, spruiten, wild, tonijn, zeewolf Bijzondere dagen: december - kerst 31 december - oudejaarsdag 14 februari - valentijnsdag 1 t/m 4 maart - carnaval Vraag naar onze bijzonderheden! Onze gasten kunnen helpen Prins Heerlijk veiliger te maken door de pinpas te gebruiken en minder met contant geld te betalen. Ook kleinere bedragen, kunt u bij ons pinnen. Wist u dat u op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond ook kunt komen dineren bij Prins Heerlijk!

3 Prins Heerlijk heet u van harte welkom! Prins Heerlijk is een lunchcafé - brasserie in de binnenstad van Tilburg waar u koninklijk kunt eten en drinken. In ons sfeervolle pand kunt u ontspannen genieten van originele, ambachtelijk bereide gerechten. Prins Heerlijk staat ook voor duurzaam ondernemen. Zorgvuldig omgaan met mensen, en met wat de natuur ons te bieden heeft, staat bij ons centraal. Ieder mens heeft behoefte aan ontplooiing en groei. Daarom bieden wij leerwerktrajecten-opmaat voor schoolverlaters van het speciaal onderwijs en voor jongeren met een verstandelijke beperking. Ze leren vooral in de praktijk op één van onze eigen locaties. Maar ze krijgen ook één dag in de week theorieles in het opleidingslokaal boven het restaurant van onze eigen docenten. Zo geven wij jongeren extra ontwikkelingskansen, en krijgt de horeca er gemotiveerde werknemers bij. Wij werken met verse ingrediënten, veelal biologisch, en gebruiken zoveel mogelijk streekproducten. Veel van deze smaakvolle producten komen uit eigen winkel. Kwaliteit staat daarbij steeds voorop. In onze menukeuze laten we ons leiden door de seizoenen, en inspireren door natuurlijke structuren. Onze gerechten zijn daardoor creatief en origineel, maar altijd met een traditionele basis.

4 Ons brood Kwaliteit staat altijd voorop bij Prins Heerlijk, zo ook bij de keuze in ons brood! De vele soorten brood waarmee we werken, komen van Bakkerij Kriellaars. Bakkerij Kriellaars is reeds vele jaren een begrip in Tilburg en omstreken. Een ambachtelijke bakkerij met innovatieve producten. Zo hebben we verschillende kwaliteitsbroden zonder kunstmatige e-nummers. Dus geen conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur- en geurstoffen. Het meel wordt ambachtelijk gemalen in Goirle bij molen De Wilde. Een eerlijk en heerlijk brood met alleen gezonde ingrediënten en tevens een voortreffelijke smaak.

5 Welke broodsoorten kun je kiezen? Ons brood Broodjes Maisbroodje Biologisch maisbroodje met een subtiele smaak van mais waardoor het zich uitstekend laat combineren met een grote diversiteit aan belegsoorten. Donkerbruine woudslof Verschillende granen en zaden, gemengd volgens een klassiek recept met een verrassende smaak van cranberries, zorgen voor een kenmerkende beleving. Geurig wit bolletje Een wit broodje vol mediterrane geuren en kleuren die een bewuste eetbeleving oproepen. Elke week mag een leerling samen met de chef de aanrader van de week verzinnen, calculeren en zelfs over de opmaak mee beslissen. Kijk op ons krijtbord of vraag één van onze medewerkers. Handgesneden boterhammen Oerbrood wit Handgesneden dikke witte boterham van zorgvuldig gekozen grondstoffen, ambachtelijk gekneed, met uitgekiende rijs- en rusttijden van het deeg, wat zorgt voor een intense smaak en verrukkelijke aroma s. Oerbrood bruin Handgesneden dikke bruine boterham. Ook deze broodsoort, met een variatie aan granen en zaden (o.a. pompoen), heeft pure smaakbeleving als uitgangspunt. Olijvenbrood Het recept voor dit olijvenbrood komt oorspronkelijk uit Turkije. Deze handgesneden dikke boterham is bijzonder in al zijn eenvoud. Een echte aanrader!

6 Stap 1: kies je brood Maisbroodje, Woudslof, Witte bol met beleg naar keuze 5,75 Oerbrood wit of bruin, Olijvenbrood met beleg naar keuze 4,75 Stap 2: kies je beleg Jong belegen Prins Heerlijk kaas Oude boeren Prins Heerlijk kaas Winterse kruidenkaas met specerijen Krabsalade bereid met cocktailsaus Tilburgse Pasham met heksenkaas Paprika roomkaas met bieslook en gemarineerde tomaatjes Filet de Parma met rode ui, kappertjes en augurk Beenham met een topping van honing en mosterd Kun je geen keuze maken? Van Alles Wè Proeverij uit onze Tilburgse keuken: verschillende luxe belegsoorten, salades, crudites en broodsoorten 9,75 p.p. (minimaal 2 personen)

7 Luxe broodjes Kies uit Maisbroodje, Woudslof, Witte bol Oerbrood wit of bruin, Olijvenbrood Kaas parade Trappistenkaas (Quadruppel), Maison bleu en wintermelange met rucola sla 8,25 Pastrami van kalfsvlees met een crème van parmezaan, pijnboompitjes en huis gemarineerde olijven 7,50 Broodjes / Beleg Gerookte zalm met salade van scharreleitjes met augurk, kappertjes en bieslook 8,00 Clubsandwich Vorstelijk belegd met jong belegen kaas, gerookte kipfilet, uitgebakken spek, ei en truffelmayonaise 7,25 Prins Vega Taartje van diverse winterse groenten en paddenstoelen met een herfstsalade 7,50 Kroketten Twee Tilburgse kroketten en mosterd van t Mosterdmanneke 7,50 Van Alles Wè (te bestellen vanaf twee personen) Proeverij uit onze keuken: verschillende luxe belegsoorten, salades, crudités en broodsoorten p.p. 9,75

8 Kleurplaat Vraag bij een van onze medewerkers naar kleurpotloden. Zit er geen kleurplaat meer in? Ook deze hebben we genoeg.

9 Soepen Pompoen met een spies van gegrilde paprika, courgette en tomaat 5,50 Wild Bouillon, met gekonfijte eend, bosuitjes en groene kruiden 6,00 Doperwten Velouté, met gerookte reuselse meerval en crème fraîche 6,50 Dagsoep Vraag ernaar bij onze medewerkers of kijk op het krijtbord 5,50 Soep / Voor de kleintjes Voor de kleine prinsen en prinsessen Poffertjes met stroop en poedersuiker 3,50 Prins en Prinses Een Prins Heerlijke boterham met jam of hagelslag 2,50 Wij werken met Van Woerkom Confiture Puur en Biologisch Ambachtelijk bereid volgens 130 jaar familie traditie.

10 Ook leuk om eens te gaan kijken: In 2008 opende het verbouwde TextielMuseum, met het volledig nieuw en eigentijds vormgegeven EntreeGebouw. Als cateraar kregen wij de kans hier de horeca te mogen verzorgen en die kans hebben wij met beide handen aangegrepen. Sindsdien exploiteren wij zes dagen in de week het TextielCafé, waar museumbezoekers voor of na een bezoek aan het museum kunnen komen genieten van een vers gezet kopje koffie of een lekkere lunch. Daarnaast zijn er in het EntreeGebouw een aantal fantastisch aangeklede ruimtes voor borrels, diners, vergaderingen of congressen. In die tijd hadden wij in onze productiekeuken al een aantal leerplekken voor leerlingen van Prins Heerlijk. Onze betrekking in het TextielMuseum gaf ons en Prins Heerlijk de kans om een uitbreiding van leerplekken aan de voorkant te realiseren. Terugkijkend op de afgelopen zes jaar kunnen we intussen met een gerust hart zeggen dat de ervaringen in het TextielMuseum positief hebben bijgedragen aan veel enthousiaste leerlingen. Rogier Kuit, La Cloche Catering

11 Royale mogelijkheden Heeft u iets te vieren? Thuis, op locatie of bij Prins Heerlijk? Alles is mogelijk. Nog meer bespreekbaar. Koffie / thee met wat lekkers Lunch High Tea High Wine à la carte diner Vergaderlunch Groepslunch Borrel of receptie Kinderfeestjes Broodjesservice Spreek één van onze medewerkers aan of mail of bel ons voor meer informatie. Royale mogelijkheden Meer informatie: Prins Heerlijk Eten & Drinken Nieuwlandstraat SN Tilburg T info@prinsheerlijktilburg.nl

12 Kaas & Delicatessen Onze Kaas & Delicatessenwinkel is gevestigd aan het Stadhuisplein waar dagelijks verschillende (leerling-)medewerkers klaar staan om u te helpen. Een leermeester/kok en twee praktijkopleiders leiden de jongeren in bedrijf op. Deze combinatie zorgt voor een top kwaliteit van culinaire specialiteiten, waaronder bijzondere broodjes, magnifieke maaltijden, hartige hapjes en zoetigheden uit eigen keuken om thuis van te genieten. Daarbij wordt zoveel mogelijk met biologische en duurzame producten gewerkt. Niet alleen het heerlijke aanbod aan producten maakt de winkel uniek. Het zijn de medewerkers die ervoor zorgen dat je graag terug komt. High Wine of La Trappe proeverij Wat dacht u van een High Wine! Geïnspireerd op de seizoenen presenteren we bij elk goed glas wijn een passend gerechtje met een mooie opbouw naar een sfeervolle, culinaire beleving. Of geniet u liever van een La Trappe bierproeverij? U proeft 5 glaasjes speciaalbier van Nederlands enige trappistenbrouwerij. Dit in combinatie met heerlijke hapjes. Ook dit is mogelijk bij Prins Heerlijk.

13 Onze Specials Salade gamba s met knapperige groenten, wakame, sojadressing en tempura van zeewier 11,25 Salade hertenrosbief Pluksla, kort gebakken kastanjechampignons, croutons en spekjesdressing 12,50 Winterse salade met gemarineerde paddenstoelen, geroosterde noten, oude boerenkaas en pesto 11,50 Vorstelijke vissandwich Gerookte zalm, krabsalade en meerval met remouladesaus en spicy roseval chips 9,50 Prins Heerlijk kaasfondue (voor 2 personen) met 2 soorten vis, 2 soorten vlees, selderiesticks, pruimtomaatjes en champignons, geserveerd met gemengde salade en diverse soorten brood en roomboter 11,00 p.p. Pikante kip In het pannetje geserveerd, met kruidige rijst, huisgemaakte atjar en cassave crackers 8,75 Specials Lievelingsgerecht van de week Samengesteld door één van onze medewerkers 9,75 Koninklijke hamburger Gemaakt van puur rundvlees van de grill op een witte bol met verse dikke frieten 8,75 Spaanse tosti Van olijvenbrood met chorizo, peppadew, rode ui, kaasspread en een pittige salsa 8,00

14 Wist u dat... Terwijl u hier lekker zit te eten, er boven het restaurant hard gestudeerd wordt in ons eigen leslokaal. Prins Heerlijk haar eigen lesmateriaal heeft ontwikkeld. Prins Heerlijk samenwerkt met scholengemeenschap de Rooi Pannen en koning Willem I college. Er jaarlijks een aantal leerlingen een MBO diploma halen. Leescafe De Kleine Prins De Kleine Prins is een leescafé in de Bibliotheek Midden-Brabant waar u, omringd door kranten en tijdschriften, kunt genieten van lekkers en letters. Onze leerling-medewerkers brengen u graag koffie met vers gebakken taart of een voordelige Prins Heerlijk lunch, terwijl de uitgebreide collectie van de Bibliotheek tot uw beschikking staat. Op zoek naar een vergaderzaal? Of juist een rustige schrijfplek? Een leuke ontmoetingsplaats? Of een vaste leesstek? De Kleine Prins biedt het allemaal. Bij De Kleine Prins bakken wij dagelijks verse taarten en koekjes. Vraag onze leerling-medewerkers dus gerust wat er net uit de oven komt. Zij helpen u graag!

15 Zoet Dagverse appeltaart van De Kleine Prins met slagroom 2,75 Gevulde speculaas volgens eigen recept 2,75 Wentelteefje van suikerbrood met vanilleroom uit de oven met appelcompote en kaneelijs 3,75 Nog meer zoetigheden, zoals: cupcakes, muffins, diverse koeken per stuk 1,80 Huisgemaakte zoete heerlijkheden voor twee personen 5,50 High Tea...ofwel Theeleuten Kom ook eens gezellig Prins Heerlijk theeleuten! Een uitgebreide High Tea met een pot geurige thee en met culinaire verwennerijtjes: sandwiches, soep, een hartig hapje en uiteraard een etagiere vol zoete traktaties, uit eigen keuken. De High Tea kan bij Prins Heerlijk vanaf 2 personen en alleen op reservering en na uur. Voor bij de borrel Antipasti Uit onze eigen eetwinkel met diverse soorten ham, worst en kaas met vers gebakken brood en olijfolie 5,50 Zoet / Voor bij de borrel La Trappe bitterballen 6 stuks met mosterd van t Mosterdmanneke 4,50

16 Onze winterse drankentip Trek in de een overheerlijke kop chocolademelk? Probeer dan eens onze vernieuwde smaken zoals; koffie sinaasappel kaneel anijs puur chocolade witte chocolade voor de echte liefhebbers hebben wij natuurlijk ook slagroom Maak kennis met Villa Royal De groei van het aantal jongeren dat wil leren en werken bij Prins Heerlijk is aanleiding voor de opening van een nieuwe plek waar zij het horecavak kunnen leren. Met Villa Royal hebben we er een fantastische nieuwe opleidingslocatie bij. Villa Royal is dé plek in Tilburg waar u voortreffelijk kunt lunchen in een sfeervolle omgeving. Bij ons kunt u heerlijk ontspannen genieten van originele, ambachtelijk bereide gerechten. Of wat denkt u van een uitgebreide High Tea op ons terras? Bent u op zoek naar een stijlvolle, maar wel functionele, vergaderruimte? Ook dan bent u bij Villa Royal aan het juiste adres. Wij hopen u binnenkort te begroeten bij Villa Royal!

17 Warme dranken Onze koffie is van Fairtrade Original: het is een krachtige, temperamentvolle koffie. Door de speciale branding krijgt deze koffiemelange zijn donkere kleur en kenmerkende espresso smaak. De koffiebonen voor deze Espresso koffie zijn afkomstig van diverse Fairtrade gecertificeerde koffiecoöperaties. Alle koffie kan ook cafeïnevrij besteld worden (m.u.v. espresso) Koffie 2,10 Espresso 2,10 Dubbele espresso 3,95 Cappuccino 2,30 Café au lait 2,30 Prinsheerlijke koffie 2,30 Chocolademelk (de enige echte) 2,20 Chocolademelk (in verschillende smaken) 3,00 Slagroom 0,20 Thee 2,00 Thee met verse munt 2,20 Zuivel Glas verse melk 2,00 Glas verse karnemelk 2,00 Sinaasappelsap met karnemelk 2,20 Chocomel 2,20 Fristi 2,20 Verse fruitsmoothie 3,50 100% vruchtensap Verse jus d orange 2,75 Appelaere appelsap 2,30 Appelaere perensap 2,30 Minute Maid tomatensap 2,30 De Appelaere is een natuurzuiver product uit Zeeland (NB) zonder toevoegingen en conserveringsmiddelen. Het sap wordt geperst uit milieubewust geteelde appels of peren. Appelaere stelt zich al jaren als doel een gezond, lekker en duurzaam product op de markt te plaatsen. Dranken

18 Frisdranken Spa blauw 2,20 Spa rood 2,20 Sprite 2,20 Coca-cola 2,20 Coca-cola light 2,20 Fanta orange 2,20 Kinley tonic 2,20 Kinley bitter Lemon 2,20 Fanta cassis 2,20 Liptonice 2,20 Green Ice Tea Lipton 2,20 Onze bieren komen van Bierbrouwerij de Koningshoeven, de enige Trappistenbrouwerij van Nederland. Hier worden in samenwerking met de monniken van abdij O.L.V. van Koningshoeven alle La Trappe bieren ontwikkeld en gebrouwen. Bierbrouwerij de Koningshoeven is verkozen tot Beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van de gemeente Tilburg, net als Prins Heerlijk overigens. In het proeflokaal van La Trappe zijn ook enkele leerlingen van Prins Heerlijk met veel plezier aan het werk. Alcoholische dranken La Trappe Puur pilsener 2,50 La Trappe Wit 3,50 La Trappe Dubbel 3,75 La Trappe Quadrupel 4,50 Witte wijn, Callia Alta Chardonnay, Argentinië 2,75 Rosé wijn, Callia Alta Shiraz, Argentinië 2,75 Rode wijn, Callia Alta Shiraz / Bonarda, Argentinië 2,75

19 Tot ziens! We zien u graag terug in onze brasserie, de eetwinkel Prins Heerlijk Kaas & Delicatessen, Leescafe De Kleine Prins of in Villa Royal. U bent welkom bij: Lunchcafé/brasserie Prins Heerlijk Nieuwlandstraat SN Tilburg T: Prins Heerlijk Kaas & Delicatessen Stadhuisplein TH Tilburg T: Leescafé De Kleine Prins Koningsplein WG Tilburg T: Villa Royal Noordstraat EJ Tilburg T: Volg ons ook op

20 Lunchcafé/brasserie Prins Heerlijk Nieuwlandstraat SN Tilburg T:

PRINS HEERLIJKE KOEK EN KOFFIE

PRINS HEERLIJKE KOEK EN KOFFIE KOEK EN KOFFIE Leescafé De Kleine Prins wil u graag verwennen met zoete zaligheden van Prins Heerlijk. Koopt u een koek of taartje? Dan krijgt u de koffie of thee er voordelig bij! (m.u.v. dubbele espresso)

Nadere informatie

Elke laatste vrijdag van de maand, organiseren we een surprise diner.

Elke laatste vrijdag van de maand, organiseren we een surprise diner. Menukaart Elke laatste vrijdag van de maand, organiseren we een surprise diner. Eén van de belangrijkste opdrachten van mijn examen is het surprise diner. Het valt namelijk niet mee om een 4-gangen diner

Nadere informatie

ONZE AANRADERS. Moeilijk kiezen? Van alles wè. 9,75 p.p. (minimaal 2 personen)

ONZE AANRADERS. Moeilijk kiezen? Van alles wè. 9,75 p.p. (minimaal 2 personen) ONZE AANRADERS Aanraders Moeilijk kiezen? Van alles wè Proeverij uit onze keuken: verschillende luxe belegsoorten, salades en vers gebakken brood. 9,75 p.p. (minimaal 2 personen) Ook compleet vegetarisch

Nadere informatie

Lente - Zomer. Seizoensproducten: veldsla, raapstelen, Hollandse asperges, aardbeien, aubergine, Komkommer, spinazie, kalfsvlees, lamsvlees

Lente - Zomer. Seizoensproducten: veldsla, raapstelen, Hollandse asperges, aardbeien, aubergine, Komkommer, spinazie, kalfsvlees, lamsvlees Menukaart Lente - Zomer Seizoensproducten: veldsla, raapstelen, Hollandse asperges, aardbeien, aubergine, Komkommer, spinazie, kalfsvlees, lamsvlees Bijzonderheden: 11 mei - moederdag 29 mei - hemelvaartsdag

Nadere informatie

Welkom. Proef het platteland! MENUKAART

Welkom. Proef het platteland! MENUKAART Welkom Proef het platteland! MENUKAART THEEHUIS Bij Kees&Sien Waar Kees ooit het hooi binnenhaalde en Sien de was deed, staat nu ons Theehuis Bij Kees&Sien. Geniet van vers gezette koffie en de onweerstaanbare

Nadere informatie

Soepen. Broodjes. Tosti s Normaal: Groot:

Soepen. Broodjes. Tosti s Normaal: Groot: Een bijzonder Bij Brasserie Lekker Bijzonder verdient uw bestelling de grootste zorg. Zo kopen wij dagelijks vers in en krijgen gezonde gerechten alle aandacht. Dat geldt ook voor onze streek- en seizoensproducten.

Nadere informatie

MENUKAART. Welkom. Proef het platteland!

MENUKAART. Welkom. Proef het platteland! MENUKAART Welkom Proef het platteland! THEEHUIS Bij Kees&Sien Waar Kees ooit het hooi binnenhaalde en Sien de was deed, staat nu ons Theehuis Bij Kees&Sien. Geniet van vers gezette koffie en de onweerstaanbare

Nadere informatie

EET LACH GENIET. SOEP geserveerd met brood en kruidenroomkaas. SALADES geserveerd met wit of bruin oerbrood

EET LACH GENIET. SOEP geserveerd met brood en kruidenroomkaas. SALADES geserveerd met wit of bruin oerbrood EET LACH GENIET SOEP geserveerd met brood en kruidenroomkaas Soep van de dag 4,95 Kleine soep vooraf 3,50 SALADES geserveerd met wit of bruin oerbrood Ceasar (ook vegetarisch te bestellen) 11,50 Met gerookte

Nadere informatie

Het adres voor: Ontbijt Lunch Proeverij High tea vergaderingen catering www.decroissanterie.nl Koffie & thee koffie 1,95 espresso 1,95 cappuccino 2,25 cafe au lait 2.25 thee diverse smaken 1,95 verse muntthee

Nadere informatie

Soepen. Broodjes. Tosti s Normaal: Groot:

Soepen. Broodjes. Tosti s Normaal: Groot: Een bijzonder Bij Brasserie Lekker Bijzonder verdient uw bestelling de grootste zorg. Zo kopen wij dagelijks vers in en krijgen gezonde gerechten alle aandacht. Dat geldt ook voor onze streek- en seizoensproducten.

Nadere informatie

dag PANINI BRoodjes Tosti's MAAK EEN KEUZE EN EET SMAKELIJK! PANINI ITALIAANS 6,50 PANINI ZALM 8,50 ZALM 8,25 PANINI HAWAI 6,50 GEITENKAAS 7,25

dag PANINI BRoodjes Tosti's MAAK EEN KEUZE EN EET SMAKELIJK! PANINI ITALIAANS 6,50 PANINI ZALM 8,50 ZALM 8,25 PANINI HAWAI 6,50 GEITENKAAS 7,25 PRoef De sfeer GOedeluNch dag MAAK EEN KEUZE EN EET SMAKELIJK! BRoodjes Keuze uit wit of waldkorn pyramide BRIE 6,75 Brie, gemengde salade, tomaat komkommer, walnoten, honing ZALM 8,25 Gerookte zalm, gemengde

Nadere informatie

Koude broodjes. Keuze uit witte, bruine of Italiaanse bol

Koude broodjes. Keuze uit witte, bruine of Italiaanse bol Koude broodjes Keuze uit witte, bruine of Italiaanse bol Jonge kaas 4,50 Huisgemaakte truffelmayonaise of pesto komkommer rucola Ham 4,50 Bieslook-roomkaas komkommer rucola Eiersalade 5,75 Van het huis

Nadere informatie

10.00-17.00 ZO 12.00-17.00 NA 17:00 KUNT U BESTELLEN VAN DE DINERKAART

10.00-17.00 ZO 12.00-17.00 NA 17:00 KUNT U BESTELLEN VAN DE DINERKAART LUNCHKAART MA t/m ZA 10.00-17.00 ZO 12.00-17.00 NA 17:00 KUNT U BESTELLEN VAN DE DINERKAART TAART kan altijd! APPELTAART 2,95 MONCHOUTAART 2,95 SLAGROOM 0,30 Onze taart wordt gemaakt door de bakgroep van

Nadere informatie

Menu. LEKKER en gezond. eet je mee?

Menu. LEKKER en gezond. eet je mee? Menu LEKKER en gezond eet je mee? wat kan er allemaal vergaderen Lunchen met een grote groep Themafeest Workshops High tea Barbecue Je verjaardag vieren Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden! Wist je

Nadere informatie

Koek en Taart Kies zelf iets van onze lekkernijen op de bar of vraag er naar bij een van onze leerlingen.

Koek en Taart Kies zelf iets van onze lekkernijen op de bar of vraag er naar bij een van onze leerlingen. Ontbijt Tot 11.00 uur te bestellen NIEUW Ontbijt / Zoet VORSTELIJK ONTBIJT: 8,50 Fruitshake Desembrood met ham of kaas Eiergerecht Fruitkwark met noten en honing OCHTEND DEAL SAMEN Koek & Koffie van 9.00

Nadere informatie

Volg ons ook online! Volg Brasserie D n Mert op Facebook en Twitter! Hier vindt u het laatste nieuws en treft u regelmatig speciale aanbiedingen aan.

Volg ons ook online! Volg Brasserie D n Mert op Facebook en Twitter! Hier vindt u het laatste nieuws en treft u regelmatig speciale aanbiedingen aan. Welkom bij Brasserie D n Mert Waar u in ontspannen sfeer kunt bijkomen en alle nieuw opgedane ideeën rustig kunt overdenken. Wij serveren u graag een lekkere soep of een worstenbroodje met een heerlijke

Nadere informatie

Bijzonder welkom bij de Postkamer.

Bijzonder welkom bij de Postkamer. Bijzonder welkom bij de Postkamer. In het centrum van Nijkerk, in het voormalige Postkantoor is een bijzonder Grand-café gevestigd. Bijzonder door het zo karakteristieke gebouw, door de gekozen inrichting,

Nadere informatie

Ik leer steeds meer bij tijdens mijn opleiding. Zo had ik een jaar geleden nooit gedacht dat ik in de bediening zou kunnen en mogen werken.

Ik leer steeds meer bij tijdens mijn opleiding. Zo had ik een jaar geleden nooit gedacht dat ik in de bediening zou kunnen en mogen werken. Menukaart Koken en werken in de bediening, is echt wat ik graag doe. Wanneer ik bij Prins Heerlijk aan het werk ben, volg ik mijn hart. Daarom zou ik aan de gasten willen zeggen: follow your heart and

Nadere informatie

Cafe crème 2,00 Espresso, Ristretto 2,00 Cappuccino, Latte Macchiato 2,00 Thee 2,00 Huisgemaakte gebak 2,50 Met slagroom 3,00

Cafe crème 2,00 Espresso, Ristretto 2,00 Cappuccino, Latte Macchiato 2,00 Thee 2,00 Huisgemaakte gebak 2,50 Met slagroom 3,00 De terraskaart wordt uitsluitend op het terras geserveerd de prijzen gelden ook alleen op het terras Terras kaart 2015 Restaurant de Bottermarck Cafe crème 2,00 Espresso, Ristretto 2,00 Cappuccino, Latte

Nadere informatie

Koude Dranken. Warme Dranken. Voor bij de Koffie

Koude Dranken. Warme Dranken. Voor bij de Koffie Warme Dranken Koffie 2,20 Cappuccino 2,50 Koffie Verkeerd 2,50 Latte Macchiato 2,95 Café Americano 2,30 Espresso 2,20 Dubbele Espresso 3,75 Macchiato 2,50 Koffie De Belevenis 6,00 Een lekkere kop koffie

Nadere informatie

Lunches. Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij diverse speciale groepslunches aan. Groepen van minder dan 6 personen kunnen à la carte lunchen.

Lunches. Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij diverse speciale groepslunches aan. Groepen van minder dan 6 personen kunnen à la carte lunchen. Lunches Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij diverse speciale groepslunches aan. Groepen van minder dan 6 personen kunnen à la carte lunchen. De lunches bestaan altijd uit vers gebakken broodjes en

Nadere informatie

Tip: bestel een glaasje Prosecco of één. Start je dag goed! van onze groente fruit smoothies bij uw ontbijt! Ontbijt. Tot uur te bestellen

Tip: bestel een glaasje Prosecco of één. Start je dag goed! van onze groente fruit smoothies bij uw ontbijt! Ontbijt. Tot uur te bestellen Ontbijt Ontbijt Tot 11.00 uur te bestellen AVOCADO 8,50 Desemtoast, tomaat, bacon, biologisch spiegelei, groene salade + Vers geperste jus d orange GRANEN 8,50 Muesli, granola, vers fruit, honing en yoghurt

Nadere informatie

Volg ons ook online! Volg Brasserie D n Mert op Facebook en Twitter! Hier vindt u het laatste nieuws en treft u regelmatig speciale aanbiedingen aan.

Volg ons ook online! Volg Brasserie D n Mert op Facebook en Twitter! Hier vindt u het laatste nieuws en treft u regelmatig speciale aanbiedingen aan. Welkom bij Brasserie D n Mert Waar u in ontspannen sfeer kunt bijkomen en alle nieuw opgedane ideeën rustig kunt overdenken. Wij serveren u graag een lekkere soep of een worstenbroodje met een heerlijke

Nadere informatie

Luxe belegde broodjes wit / bruin:

Luxe belegde broodjes wit / bruin: Luxe belegde broodjes wit / bruin: Jong belegen kaas 4,50 Oude kaas 5,00 Filet American 6,00 Rosbief 6,00 Room brie met honing en sesam 6,50 Gezond 6,50 (ham, kaas, ei en rauwkost) Tonijnsalade 7,50 (met

Nadere informatie

+31(0)342 473240 info@beatrijs-decorations.nl www.beatrijs-decorations.nl

+31(0)342 473240 info@beatrijs-decorations.nl www.beatrijs-decorations.nl Beatrijs Decorations Zeumerseweg 5 3781PB Voorthuizen +31(0)342 473240 info@beatrijs-decorations.nl www.beatrijs-decorations.nl LU N C H Soep Wij serveren de lunch tussen 11.30 en 14.00 uur Op zondag*

Nadere informatie

1,95 2,95 1,65 1,75 3,10 1,95 1,65 1,95 1,70 1,80 1,80 1,90 1,90 2,25. Verse jus klein Verse jus groo t Appelsap Milkshake (vanille/banaan/aardbe ien)

1,95 2,95 1,65 1,75 3,10 1,95 1,65 1,95 1,70 1,80 1,80 1,90 1,90 2,25. Verse jus klein Verse jus groo t Appelsap Milkshake (vanille/banaan/aardbe ien) Dranken Chocolade melk (warm/koud) Chocolade melk met slagroom Thee Koffie Grote Koffie Cappuccino Kleine espresso Café au lait (alle soorten koffie ook cafeïne vrij verkrijgbaar) Melk /Karnemelk Cola,

Nadere informatie

Ontbijt. Te bestellen tot uur

Ontbijt. Te bestellen tot uur Ontbijt Te bestellen tot 11.30 uur Groot ontbijt Hofje van Jongkind 14,95 Croissant met boter, jam of kaas,volle yoghurt met granola en fruit van het seizoen en een American pancake met vers fruit. jus

Nadere informatie

De tekening op deze kaart is gemaakt door Carolien Kraamer.

De tekening op deze kaart is gemaakt door Carolien Kraamer. De tekening op deze kaart is gemaakt door Carolien Kraamer. Een kaartje sturen vanuit? Dat kan..!! Vraag de bediening naar bovenstaande kaart. Als u deze geschreven heeft, kunt u de kaart in de rode brievenbus

Nadere informatie

Welkom bij. Wegrestaurant. t Vliegveld. Rijksweg 25 5125 NB HULTEN. Tel: 0161-222516. Reserveren kunt u 24/7 via onze website : www.t-vliegveld.

Welkom bij. Wegrestaurant. t Vliegveld. Rijksweg 25 5125 NB HULTEN. Tel: 0161-222516. Reserveren kunt u 24/7 via onze website : www.t-vliegveld. Welkom bij Wegrestaurant t Vliegveld Rijksweg 25 5125 NB HULTEN Tel: 0161-222516 Reserveren kunt u 24/7 via onze website : www.t-vliegveld.nl E-mail: info@t-vliegveld.nl Laat uw vrienden weten dat hier

Nadere informatie

Welkom bij In de Roos: service met een bijzonder tintje

Welkom bij In de Roos: service met een bijzonder tintje Welkom bij In de Roos: service met een bijzonder tintje Met veel plezier laten wij u kennismaken met de bijzondere gastvrijheid van In de Roos: lunchcafé, dinercafé, vergaderlocatie & zalencentrum. Bij

Nadere informatie

Ontbijt. Te bestellen tot uur. 13,95 Vruchtenbroodje (met tropisch fruit, walnoten en

Ontbijt. Te bestellen tot uur. 13,95 Vruchtenbroodje (met tropisch fruit, walnoten en Ontbijt Te bestellen tot 11.30 uur Groot ontbijt Hofje van Jongkind 13,95 Vruchtenbroodje (met tropisch fruit, walnoten en cashewnoten), scrambled eggs met tomaat en ui op brood en keuze uit rijstepap

Nadere informatie

Gewoon Kaas. Ontbijt bij Gewoon Kaas! van uur

Gewoon Kaas. Ontbijt bij Gewoon Kaas! van uur Ontbijt bij! van 8.00-12.00 uur jus d orange koffie of thee croissant krentenbol toast spiegel ei boerenachterham beemsterkaas huisgemaakte jam 9,95 Ook voor catering! Vraag naar de folder. www.gewoonkaas.nl

Nadere informatie

C lusius. Grand Café. menukaart

C lusius. Grand Café. menukaart C lusius Grand Café menukaart Echt eerlijk eten Onze menukaart hebben we voor het voorjaaren zomerseizoen geïnspireerd op puur en echt eten en de groene kruidentuin van de Hortus Botanicus. In onze keuken

Nadere informatie

Koffies THEE ZIE THEEKAART VOOR KEUZE 2,10 POT THEE 6,50 VERSE MUNTTHEE MET HONING 2,75. WARME CHOCOMEL melk / wit / puur / mix 2,80 DOT SLAGROOM 0,50

Koffies THEE ZIE THEEKAART VOOR KEUZE 2,10 POT THEE 6,50 VERSE MUNTTHEE MET HONING 2,75. WARME CHOCOMEL melk / wit / puur / mix 2,80 DOT SLAGROOM 0,50 Koffies KOFFIE 2,10 KOFFIE VERKEERD 2,25 CAPPUCCINO 2,25 ESPRESSO 2,10 DUBBELE ESPRESSO 3,00 LATTE MACCHIATO 3,00 LATTE MACCHIATO SPECIALS 3,50 Crazy Chocolate Cookie - Going Nuts - Amaretto - Sweet Caramel

Nadere informatie

Lunches. Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij diverse speciale groepslunches aan. Groepen van minder dan 6 personen kunnen à la carte lunchen.

Lunches. Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij diverse speciale groepslunches aan. Groepen van minder dan 6 personen kunnen à la carte lunchen. Lunches Voor groepen vanaf 6 personen bieden wij diverse speciale groepslunches aan. Groepen van minder dan 6 personen kunnen à la carte lunchen. De lunches bestaan altijd uit vers gebakken broodjes en

Nadere informatie

Welkom bij lunchroom De Colweghe, wij wensen u smakelijk eten in een prettige sfeer.

Welkom bij lunchroom De Colweghe, wij wensen u smakelijk eten in een prettige sfeer. Welkom bij lunchroom De Colweghe, wij wensen u smakelijk eten in een prettige sfeer. Onze gegevens: Adres: Dorpsstraat 30 4661HP Halsteren Telefoon: 088-259 3365 Website: www.sdw.nl/lunchroom Facebook:

Nadere informatie

Warme dranken. Koude Dranken. Gebak. Alcoholische dranken. ijs- en broodjessalon

Warme dranken. Koude Dranken. Gebak. Alcoholische dranken. ijs- en broodjessalon Warme dranken Koffie 2,10 Cappuccino 2,30 Koffie Verkeerd 2,40 Latte Macchiato 2,50 Espresso 2,10 Cafeïnevrije koffie 2,20 Koffie met een bolletje ijs 3,00 Warme chocolademelk 2,00 Warme chocolademelk

Nadere informatie

HERZIEN. Een warm en gezellig welkom bij Restaurant Deksels.

HERZIEN. Een warm en gezellig welkom bij Restaurant Deksels. HERZIEN Een warm en gezellig welkom bij Restaurant Deksels. Deksels is een bijzondere horecagelegenheid, onderdeel van de Stichting Kringloop Zwolle, locatie Nieuwe Veerallee 12. Begin 2010 zijn wij gestart

Nadere informatie

lunch dranken Heb je een allergie? Meld het ons!

lunch dranken Heb je een allergie? Meld het ons! lunch dranken Heb je een allergie? Meld het ons! Soepen worden geserveerd met geroosterd brood soepen tosti s Tomatensoep met basilicumroom Soep van het huis wisselende soep Ham Kaas de klassieker gehakt

Nadere informatie

Welkom bij lunchroom De Colweghe, wij wensen u smakelijk eten in een prettige sfeer.

Welkom bij lunchroom De Colweghe, wij wensen u smakelijk eten in een prettige sfeer. Welkom bij lunchroom De Colweghe, wij wensen u smakelijk eten in een prettige sfeer. Onze gegevens: Adres: Dorpsstraat 30 4661HP Halsteren Telefoon: 088-259 3365 Website: www.sdw.nl/lunchroom Facebook:

Nadere informatie

EEN LEERLING VERTELT. Timothy Damen

EEN LEERLING VERTELT. Timothy Damen MENUKAART EEN LEERLING VERTELT Ik werk bij het lunchcafe in de Nieuwlandstraat. Ik heb het echt prima naar mijn zin bij Prins Heerlijk. Toen ik hier kwam, was het even wennen, maar door de warmte van de

Nadere informatie

Famke Beerens. Maarten Lemmers

Famke Beerens. Maarten Lemmers Menukaart Ik leer voor gastvrouw, MBO niveau 2, wat ik heel leuk vind en met heel veel plezier doe. Ik leer veel van het werken bij Prins Heerlijk en ik voel me hier heel erg op mijn plek. Dit komt omdat

Nadere informatie

Bijzonder welkom bij de Postkamer.

Bijzonder welkom bij de Postkamer. Bijzonder welkom bij de Postkamer. In het centrum van Nijkerk, in het voormalige Postkantoor is een bijzonder Grand-café gevestigd. Bijzonder door het zo karakteristieke gebouw, door de gekozen inrichting,

Nadere informatie

Gebak Appeltaart 2,50 Oranjekoek (indien voorradig) 2,50 Hazelnootschuimgebak 2,50 Gevulde koek 2,10 Portie slagroom 0,50

Gebak Appeltaart 2,50 Oranjekoek (indien voorradig) 2,50 Hazelnootschuimgebak 2,50 Gevulde koek 2,10 Portie slagroom 0,50 Dranken Koffie 2,10 Grote koffie 3,70 Cafeïnevrije koffie 2,10 Verse muntthee met honing 2,50 Thee: diverse smaken 1,95 Espresso 2,10 Dubbele espresso 3,60 Cappuccino 2,35 Caramel cappuccino 2,75 Hazelnoot

Nadere informatie

LUNCH uur uur

LUNCH uur uur LUNCH 12.00 uur 16.00 uur Voorgerecht: CARPACCIO.. 9,50 Dun gesneden ossenhaas met truffelmayonaise pijnboompitjes parmezaanse kaas - sla Huisgemaakte soepen: ITALIAANSE TOMATENSOEP.. 4,50 SOEP VAN DE

Nadere informatie

Koude Dranken. Warme Dranken. IJS Dranken. Voor bij de Koffie

Koude Dranken. Warme Dranken. IJS Dranken. Voor bij de Koffie Warme Dranken Koffie 2,35 Cappuccino 2,65 Flat White 3,30 Koffie Verkeerd 2,60 Latte Macchiato 3,25 Café Americano 2,35 Espresso 2,35 Dubbele Espresso 3,85 Macchiato 2,55 Babyccino 1,50 Koffie De Belevenis

Nadere informatie

Heeft u een allergie, laat het ons dan weten. Wij hebben glutenvrij brood voor 1,- extra.

Heeft u een allergie, laat het ons dan weten. Wij hebben glutenvrij brood voor 1,- extra. Heeft u een allergie, laat het ons dan weten. Wij hebben glutenvrij brood voor 1,- extra. Lunchen kan zeven dagen per week: Maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur Zondag van 12.00 tot 17.00 uur Koffie

Nadere informatie

Menukaart Kindergerechten met verassing. Rozijnenpannenkoeken. Banaanpannenkoeken. Naturel Pannenkoeken. Kersenpannenkoeken.

Menukaart Kindergerechten met verassing. Rozijnenpannenkoeken. Banaanpannenkoeken. Naturel Pannenkoeken. Kersenpannenkoeken. Menukaart Kindergerechten met verassing Berenpannenkoek met snoep 5,75 Kinder naturel pannenkoek 5,00 Kinder honing pannenkoek 5,75 Kinder jam pannenkoek 5,75 Kinder appel pannenkoek 6,00 Kinder spek pannenkoek

Nadere informatie

Van harte welkom in De Rozerie

Van harte welkom in De Rozerie Van harte welkom in De Rozerie Lunchroom De Rozerie is een bijzondere lunchroom. Wij streven ernaar om bijzonder te zijn in de kwaliteit van onze gerechten en in de kwaliteit van onze gastvrijheid. Wij

Nadere informatie

P R E U F. B R A S S E R I E V a n a f u t e b e s t e l l e n Z o n d a g v a n a f 1 1 : 3 0 u

P R E U F. B R A S S E R I E V a n a f u t e b e s t e l l e n Z o n d a g v a n a f 1 1 : 3 0 u P R E U F B R A S S E R I E V a n a f 1 0. 3 0 u t e b e s t e l l e n Z o n d a g v a n a f 1 1 : 3 0 u SOEPEN: Geserveerd met vers brood en roomboter Runderbouillon: krachtige goedgevulde huisgemaakte

Nadere informatie

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Koffie- en theeontvangsten v/a 20 personen, duur ongeveer een halfuur Koffie-

Nadere informatie

Warme dranken en zuivel. Frisdrank. Bier en wijn. Aardbeiengebak en coupes. Koffie / thee 2,00 thee speciaal 2,10

Warme dranken en zuivel. Frisdrank. Bier en wijn. Aardbeiengebak en coupes. Koffie / thee 2,00 thee speciaal 2,10 Terraskaart Warme dranken en zuivel Koffie / thee 2,00 thee speciaal 2,10 Verse Aardbeienland thee 2,30 Cappuccino / koffie verkeerd 2,20 Beker warme chocolademelk 2,20 met slagroom 2,80 Melk (warm / koud)

Nadere informatie

Voor de kleine trek 5,95. Voor de grote trek 6,95

Voor de kleine trek 5,95. Voor de grote trek 6,95 Ontbijt Voor de kleine trek 5,95 Diverse broodsoorten, croissant, kaas, ham, jam, boter, gebakken ei en bacon Voor de grote trek 6,95 Diverse broodsoorten, croissant, donut, kaas, ham, kipfilet, jam, boter,

Nadere informatie

Kado stress? Spaarkaart. Iets te vieren?

Kado stress? Spaarkaart. Iets te vieren? Kado stress? Wij verkopen diverse kadobonnen. Bij ons kunt u een kadobon zelf samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een high tea of ontbijt, een bepaald bedrag of een kop koffie/thee met een stuk gebak.

Nadere informatie

Speciale Coffee. Drank. Speciale Bieren Fles. Speciale Bieren Tap

Speciale Coffee. Drank. Speciale Bieren Fles. Speciale Bieren Tap Drank Koffie 1,85 Cappuccino 1,95 Latte Macchiato 2,10 Espresso 1,85 Verkeerd 1,95 Warme Choco 1,95 Slagroom 0,55 Wiener Melange 2,50 Thee 1,75 Irish Coffee 4,75 Melk 1,25 Cola Light 1,85 Fanta 1,85 Cassis

Nadere informatie

Brasserie La Plaza Bisonspoor 1162. 3605 KV Maarssenbroek Tel. 0346 568795. www.brasserie-laplaza.nl

Brasserie La Plaza Bisonspoor 1162. 3605 KV Maarssenbroek Tel. 0346 568795. www.brasserie-laplaza.nl Brasserie La Plaza Bisonspoor 1162 3605 KV Maarssenbroek Tel. 0346 568795 www.brasserie-laplaza.nl https://www.facebook.com/pages/brasserie-la-plaza/219882741456986 Luxe Belegde Broodjes Proeverijtje 3

Nadere informatie

PREU F. Wildbouillon: krachtige goedgevulde Huisgemaakte wildbouillon 6,50. Paddenstoelensoep: gevuld met gemengde paddenstoelen 5,00

PREU F. Wildbouillon: krachtige goedgevulde Huisgemaakte wildbouillon 6,50. Paddenstoelensoep: gevuld met gemengde paddenstoelen 5,00 PREU F B R A S S E R I E V a n a f 1 1 u t e b e s t e l l e n Z o n d a g v a n a f 1 2 u D e l u n c h k a a r t g e l d t t o t 1 7 u SOEPEN: Geserveerd met vers brood en roomboter Wildbouillon: krachtige

Nadere informatie

NEXT PAGE... voor meer heerlijke gerechten. Pannetje warmvlees. Aete waat de pot sjaft! Soep van de dag + tosti ham/kaas 7,50. met brood en boter 8,50

NEXT PAGE... voor meer heerlijke gerechten. Pannetje warmvlees. Aete waat de pot sjaft! Soep van de dag + tosti ham/kaas 7,50. met brood en boter 8,50 Aete waat de pot sjaft! Vanaf 11.00u tot 16.00u kunt u gebruik maken van het Boeren buffet voor 12,95 per persoon exclusief de dranken. soepen, warm vlees, salades, broodjes, beleg, zoet en hartig, toetjes

Nadere informatie

PREU F. Bouillon: krachtige, goedgevulde runderbouillon 5,00. Tomatensoep: soep van pomodori tomaatjes 5,00

PREU F. Bouillon: krachtige, goedgevulde runderbouillon 5,00. Tomatensoep: soep van pomodori tomaatjes 5,00 PREU F B R A S S E R I E V a n a f 1 1 u t e b e s t e l l e n Z o n d a g v a n a f 1 2 u D e l u n c h k a a r t g e l d t t o t 1 7 u SOEPEN: Geserveerd met vers brood en roomboter Bouillon: krachtige,

Nadere informatie

Biefstuk brood 14,75. Kipsaté 12,75 Heerlijke malse saté van kippendij met kroepoek en atjar

Biefstuk brood 14,75. Kipsaté 12,75 Heerlijke malse saté van kippendij met kroepoek en atjar Wij serveren wit of bruin brood uit de steenoven van 100% natuurlijke grondstoffen Biefstuk brood 14,75 In de boter gebakken biefstuk met champignons en brood Kipsaté 12,75 Heerlijke malse saté van kippendij

Nadere informatie

20,95 p.p. Twee gangen moment met een hartige en een zoete smikkelplank. Tijdens het moment wordt er onbeperkt thee of twee kopjes koffie geschonken.

20,95 p.p. Twee gangen moment met een hartige en een zoete smikkelplank. Tijdens het moment wordt er onbeperkt thee of twee kopjes koffie geschonken. SMULMOMENTEN Verwennerijen van de boerderij Boeren Smulmoment 20,95 p.p. Twee gangen moment met een hartige en een zoete smikkelplank. Tijdens het moment wordt er onbeperkt thee of twee kopjes koffie geschonken.

Nadere informatie

Het is net als thuiskomen

Het is net als thuiskomen Het is net als thuiskomen Welkom bij Eetkamer de Laan. We hopen dat u zich hier thuis zult voelen. Neem gerust een boek uit de kast en laat uw kinderen lekker spelen in de speelhoek. Even rustig genieten

Nadere informatie

WARME DRANKEN ZOET BROWNIES PANCAKES

WARME DRANKEN ZOET BROWNIES PANCAKES ZOET Appeltaart 3,75 Huisgemaakt - rozijnen slagroom +0,50 5 WARME DRANKEN Koffie*... 2,35 Espresso*... 2,35 Dubbele espresso*... 3,25 Koffie verkeerd*... 2,90 Cappuccino*... 2,85 Latte Macchiato*... 2,95

Nadere informatie

DAILY LUNCH NAALDWIJK HOVENIERSTRAAT 133 2671 DB NAALDWIJK TEL: 0174-670565 FAX: 0174-670566. E-MAIL: dailylunchnaaldwijk@gmail.

DAILY LUNCH NAALDWIJK HOVENIERSTRAAT 133 2671 DB NAALDWIJK TEL: 0174-670565 FAX: 0174-670566. E-MAIL: dailylunchnaaldwijk@gmail. Menukaart DAILY LUNCH NAALDWIJK HOVENIERSTRAAT 133 2671 DB NAALDWIJK TEL: 0174-670565 FAX: 0174-670566 E-MAIL: dailylunchnaaldwijk@gmail.com WEBSITE: WWW.DAILYLUNCHNAALDWIJK.NL KOUDE DRANKEN Pepsi Cola

Nadere informatie

LUNCHKAART UUR

LUNCHKAART UUR LUNCHKAART 11.00 16.00 UUR SPECIALITEITEN Surf & Turf 11 Landbrood Kalfsrosbief Gamba Mosterd-wasabi mayonaise Lunchplank (per 2 personen) Laat u verrassen door de chef met een diversiteit aan beleg en

Nadere informatie

CLUBSANDWICHES LUNCHBROODJES KOUD

CLUBSANDWICHES LUNCHBROODJES KOUD CLUBSANDWICHES CLUBSANDWICH OUDE KAAS 12,50 Met guacamole, oude kaas, tomaat, zoetzure groenten, rucola en verse friet CLUBSANDWICH ZALM 14,50 Met Stolwijker oude boerenkaas, citroenmayonaise en verse

Nadere informatie

Smoothie kaart. Gezond en lekker

Smoothie kaart. Gezond en lekker Smoothie kaart Gezond en lekker Zin in een lekkere verse smoothie bij de lunch of gewoon lekker als tussendoortje. Al onze smoothies worden vers bereid. De smooties worden geserveerd in een 40 CC glas.

Nadere informatie

Welkom!! Geniet van uw bezoek en graag tot ziens! Wij zijn een streekbelevingscentrum, wat inhoudt dat wij veel meer zijn dan enkel een lunchroom.

Welkom!! Geniet van uw bezoek en graag tot ziens! Wij zijn een streekbelevingscentrum, wat inhoudt dat wij veel meer zijn dan enkel een lunchroom. Welkom!! Wij zijn een streekbelevingscentrum, wat inhoudt dat wij veel meer zijn dan enkel een lunchroom. Als trotse vertegenwoordigers van de streek en het groene woud proberen wij u kennis te laten maken

Nadere informatie

Ontvangsten (vanaf 8 personen) Soepen Al onze soepen zijn huisgemaakt, met verse ingrediënten (vanaf 8 personen)

Ontvangsten (vanaf 8 personen) Soepen Al onze soepen zijn huisgemaakt, met verse ingrediënten (vanaf 8 personen) Ontvangsten (vanaf 8 personen) Koffie, thee (1,5 uur onbeperkt) en stuk vlaai Koffie,thee (1,5 uur onbeperkt) en stuk luxe vlaai Koffie, thee (1,5 uur onbeperkt) en blauwe bessen muffin 5,00 p.p. 5,50

Nadere informatie

Om snelle service te kunnen garanderen, presenteren wij één rekening per tafel en is apart afrekenen niet mogelijk.

Om snelle service te kunnen garanderen, presenteren wij één rekening per tafel en is apart afrekenen niet mogelijk. LUNCHKAART Sandwichbol ITALIAANSE BOL, DUBBEL INGESNEDEN, DUBBEL BELEGD MOZZARELLA 6,80 Mozzarella, tomaat & rucolapesto uit de oven GEIT & PARMA 7,50 Parmaham, geitenkaas, gemarineerde tomaat & rucolapesto

Nadere informatie

BRASSERIA MENUMAGAZINE VOORJAAR 2016 6. Lekkere lunch vol energie. Weergegeven foto s kunnen afwijken van het gepresenteerde gerecht.

BRASSERIA MENUMAGAZINE VOORJAAR 2016 6. Lekkere lunch vol energie. Weergegeven foto s kunnen afwijken van het gepresenteerde gerecht. BRASSERIA MENUMAGAZINE VOORJAAR 2016 6 Lekkere lunch vol energie Weergegeven foto s kunnen afwijken van het gepresenteerde gerecht. JAARGANG 6 NUMMER 11 7 9,00 Hamburger BrasseRia Biologische runderhamburger

Nadere informatie

MENUKAART. Welkom. Proef het platteland!

MENUKAART. Welkom. Proef het platteland! MENUKAART Welkom Proef het platteland! THEEHUIS Bij Kees&Sien Waar Kees ooit het hooi binnenhaalde en Sien de was deed, staat nu ons Theehuis Bij Kees&Sien. Geniet van vers gezette koffie en de onweerstaanbare

Nadere informatie

KOFFIE-THEEHUIS, LUNCHCAFÉ ANNEX EDUCATIEF CENTRUM DE BOSWACHTER ERP VOF

KOFFIE-THEEHUIS, LUNCHCAFÉ ANNEX EDUCATIEF CENTRUM DE BOSWACHTER ERP VOF Menukaart KOFFIE-THEEHUIS, LUNCHCAFÉ ANNEX EDUCATIEF CENTRUM DE BOSWACHTER ERP VOF Wij zijn 5 dagen per week geopend Onze openingstijden: wo-do-vr-za 10.30-18.00 uur (1 april t/m 31 oktober) wo-do-vr-za

Nadere informatie

Bestellen kan tot een half uur voor sluitingstijd. Blijf gerust nog een poosje zitten.

Bestellen kan tot een half uur voor sluitingstijd. Blijf gerust nog een poosje zitten. Heeft u een allergie? Meld het ons. Bestellen kan tot een half uur voor sluitingstijd. Blijf gerust nog een poosje zitten. Op vele fronten wordt nagedacht over participatie van mensen met een afstand tot

Nadere informatie

Salades (met brood & boter) Maaltijdsalade met toeslag te verkrijgen 3,00. Soepen (met brood & boter)

Salades (met brood & boter) Maaltijdsalade met toeslag te verkrijgen 3,00. Soepen (met brood & boter) Salades (met brood & boter) CARPACCIO VAN HET HUIS 9,90 met pijnboompitten, truffelmayonaise en geraspte Parmezaan SALADE NIÇOISE 9,90 met tonijn, komkommer, tomaat, slabonen, ui, paprika, ei, kappertjes,

Nadere informatie

Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch

Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch Koffie & thee Onze koffiebonen van Ten Have uit Deventer zijn biologisch Koffie 2,35 Volle aromatische kop koffie Cappuccino 2,60 Espresso met opgeschuimde melk Espresso 2,35 Kleine sterke kop zwarte koffie

Nadere informatie

SOEP MET BROOD SALADE WARM*

SOEP MET BROOD SALADE WARM* SOEP MET BROOD HUISGEMAAKTE TOMATENSOEP van verse tomaten en crème fraîche 5.00 SOEP VAN HET SEIZOEN onze bediening vertelt u graag meer 5.00 SALADE CAESAR VAN DE BOERDERIJ kruidensla, warme Gildehoen-kip,

Nadere informatie

b u b b e l s Welkom in Brasserie Bubbels!

b u b b e l s Welkom in Brasserie Bubbels! Welkom in Brasserie Bubbels! Brasserie Bubbels is dé plek om tijdens uw wellnessverblijf in een ontspannen sfeer een drankje, hapje of maaltijd te nuttigen. De gerechten op deze kaart worden à la minute

Nadere informatie

(H)eerlijk eten & drinken op Land van Fluwel!

(H)eerlijk eten & drinken op Land van Fluwel! (H)eerlijk eten & drinken op Land van Fluwel! Warme dranken Koffie 2,50 Espresso 2,50 Cappuccino 2,75 Koffie verkeerd 2,75 Latte macchiato 3,00 Thee 2,50 Warme chocomelk 2,50 met slagroom 2,75 En wat lekkers

Nadere informatie

Naast het gebruik van onze sauna s is het ook mogelijk om te kiezen voor een massage of een schoonheidsbehandeling. Vraag eens naar de mogelijkheden.

Naast het gebruik van onze sauna s is het ook mogelijk om te kiezen voor een massage of een schoonheidsbehandeling. Vraag eens naar de mogelijkheden. Wij heten u van harte welkom bij sauna- en beautycentrum de Bron. U kunt hier in een rustige en gemoedelijke omgeving volledig ontspannen. Heerlijk even weg uit de dagelijkse beslommeringen. Naast het

Nadere informatie

Buffetten algemeen. De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten.

Buffetten algemeen. De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten. Buffetten algemeen De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten. Gezelschappen tot 30 personen kunnen een keuze maken uit de à la carte kaart. Voor grotere gezelschappen adviseren wij te

Nadere informatie

MENUKAART. Let op, de keuken sluit om 22:00 uur, uitgezonderd de gerechten op de kleine kaart

MENUKAART. Let op, de keuken sluit om 22:00 uur, uitgezonderd de gerechten op de kleine kaart MENUKAART o VOORGERECHTEN o VERSE BROODJES o TUSSENDOORTJES o MAALTIJDEN o NAGERECHTEN o MINERAAL WATER o FRISDRANKEN o VRUCHTENDRANKEN o ZUIVELDRANKEN o SPORTDRANKEN o WARME DRANKEN o GEBAK o STERKE DRANKEN

Nadere informatie

MENUKAART. Museumcafé De Holland. Burgemeester de Raadtsingel JG Dordrecht

MENUKAART. Museumcafé De Holland. Burgemeester de Raadtsingel JG Dordrecht MENUKAART Museumcafé De Holland Burgemeester de Raadtsingel 97 3311 JG Dordrecht open: maandag zaterdag 10.00 tot 17.00 uur zondag van 11.00 tot 17.00 uur Reserveren voor groepen via 078 632 68 29 of museumcafe@onderwijsmuseum.nl

Nadere informatie

PREU F. SOEPEN: Geserveerd met vers brood en roomboter

PREU F. SOEPEN: Geserveerd met vers brood en roomboter PREU F B R A S S E R I E V a n a f 1 0 : 3 0 u t e b e s t e l l e n Z o n d a g v a n a f 1 1 : 3 0 u SOEPEN: Geserveerd met vers brood en roomboter Tomatenbouillon: Paddenstoelensoep: Op Italiaanse wijze

Nadere informatie

GARNITUUR (bestaand uit 10 stuks per portie) Bitterballen 4,15 Mix 4,65 PINDA S OF GEMENGDE NOOTJES 1,00. GEBAK Appelgebak 2,25

GARNITUUR (bestaand uit 10 stuks per portie) Bitterballen 4,15 Mix 4,65 PINDA S OF GEMENGDE NOOTJES 1,00. GEBAK Appelgebak 2,25 TUSSENDOORTJES TOSTI Kaas en Ham 2,85 Kaas en Salami 2,85 Kaas en Kipfilet 2,85 Tomaat (tomaat en kaas) 3,10 Hawaï (ananas en kaas) 3,10 Vlam (pikant gekruid rundvlees en kaas) 3,65 Geitenkaas, tomaat

Nadere informatie

TUSSENDOORTJES. GARNITUUR (bestaand uit 10 stuks per portie) Bitterballen 4,00 Mix 4,50 PINDA S OF GEMENGDE NOOTJES 1,00. GEBAK Appelgebak 2,25

TUSSENDOORTJES. GARNITUUR (bestaand uit 10 stuks per portie) Bitterballen 4,00 Mix 4,50 PINDA S OF GEMENGDE NOOTJES 1,00. GEBAK Appelgebak 2,25 TUSSENDOORTJES TOSTI Kaas en Ham 2,75 Kaas en Salami 2,75 Kaas en Kipfilet 2,75 Tomaat (tomaat en kaas) 3,00 Hawaï (ananas en kaas) 3,00 Vlam (pikant gekruid rundvlees en kaas) 3,45 Tosti Italia (pesto

Nadere informatie

BELEGDE BROODJES BRIE WALNOTEN/HONING/SLA MOZZARELLA PESTO/TOMAAT/SLA FILET AMERICAIN ZOUT/PEPER/UI/(EI + 0.

BELEGDE BROODJES BRIE WALNOTEN/HONING/SLA MOZZARELLA PESTO/TOMAAT/SLA FILET AMERICAIN ZOUT/PEPER/UI/(EI + 0. BELEGDE BROODJES NORMAAL* KAAS 3.5 4 OUDE KAAS 3.5 4 LUXE** HAM/KAAS 3.75 4.25 HAM 3.5 4 SALAMI 3.5 4 GEKOOKT EI 3.5 4 GEZOND 4.25 4.95 HAM/KAAS/EI/TOMAAT// REMOULADESAUS BRIE 4.25 4.95 WALNOTEN/HONING/SLA

Nadere informatie

TUSSENDOORTJES GRIEKSE YOGHURT MET GRANOLA, GEMENGDE NOTEN EN HONING 3,65. GARNITUUR (bestaand uit 10 stuks per portie) Bitterballen 4,45 Mix 5,20

TUSSENDOORTJES GRIEKSE YOGHURT MET GRANOLA, GEMENGDE NOTEN EN HONING 3,65. GARNITUUR (bestaand uit 10 stuks per portie) Bitterballen 4,45 Mix 5,20 TUSSENDOORTJES TOSTI Kaas en Ham 3,10 Kaas en Salami 3,10 Kaas en Kipfilet 3,10 Tomaat (tomaat en kaas) 3,35 Hawaï (ananas en kaas) 3,35 Vlam (pikant gekruid rundvlees en kaas) 3,80 Geitenkaas, tomaat

Nadere informatie

Kruidenthee diverse soorten

Kruidenthee diverse soorten Koffie 1,90 Espresso 1,90 Cappuccino 2,15 Koffie verkeerd 2,15 Koffie met slagroom 2,30 Caf.vrije koffie 1,90 Caf.vrije cappuccino 2,15 Westfriese koffie (koffie met likeur en slagroom) 2,60 Irish coffee

Nadere informatie

De keuken is geopend vanaf 11.30 uur.

De keuken is geopend vanaf 11.30 uur. De keuken is geopend vanaf 11.30 uur. Soep Biologische tomatensoep 7,50 geserveerd met een dikke snee biologisch bruinbrood belegd met oude kaas en radijssnippers Soep van het seizoen 7,50 wisselende soep

Nadere informatie

Gasterij De Man WELKOM Drie gangen menu 32.50 Vier gangen menu 37.50 Vijf gangen menu 42.50

Gasterij De Man WELKOM Drie gangen menu 32.50 Vier gangen menu 37.50 Vijf gangen menu 42.50 WELKOM Wij heten u van harte welkom bij Gasterij De Man, gevestigd in een pand met een zeer rijke geschiedenis. Het pand is in 1843 gebouwd door Adrianus Balthus van Tienhoven. Vanaf 1897 deed het dienst

Nadere informatie

Ontbijt Lunch High tea Workshops. Openingstijden lunchcafé

Ontbijt Lunch High tea Workshops. Openingstijden lunchcafé Menukaart Ontbijt Lunch High tea Workshops Openingstijden lunchcafé Maandag t/m donderdag: 08:00 tot 18:00 uur Vrijdag: 08:00 tot 20:00 uur Zaterdag: 08:00 tot 16:00 uur Zondag: Gesloten WiFi: Bakkerslunchcafe

Nadere informatie

Horeca. Arrangementen CONTACT:

Horeca. Arrangementen CONTACT: Je kunt kiezen uit een aantal standaard Horeca arrangementen. Uiteraard kunnen alle arrangementen op verzoek worden aangepast. Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden. Neem hiervoor contact op

Nadere informatie

GA GENIETEN! heerlijke. fantastische wijnen bijzondere bieren gezelligheid. gerechten. verrassende hapjes. borrelen. sfeervol. 17:00 uur t/m 21:00 uur

GA GENIETEN! heerlijke. fantastische wijnen bijzondere bieren gezelligheid. gerechten. verrassende hapjes. borrelen. sfeervol. 17:00 uur t/m 21:00 uur KLEINE KAART GA GENIETEN! heerlijke gerechten fantastische wijnen bijzondere bieren gezelligheid verrassende hapjes borrelen sfeervol Lunchkaart Borrelkaart Diner 12:00 uur t/m 17:00 uur 12:00 uur t/m

Nadere informatie

Fijn dat u bij ons van Het Goeie Leven komt genieten!

Fijn dat u bij ons van Het Goeie Leven komt genieten! Fijn dat u bij ons van Het Goeie Leven komt genieten! Wij bereiden onze gerechten zoveel mogelijk met eerlijke producten uit de streek en koken met het seizoen mee. LUNCHKAART van 11.30 tot 16.00 uur -Soepen-

Nadere informatie

SOEP MET BROOD SALADE WARM*

SOEP MET BROOD SALADE WARM* SOEP MET BROOD HUISGEMAAKTE TOMATENSOEP van verse tomaten en crème fraîche 5.00 SOEP VAN HET SEIZOEN onze bediening vertelt u graag meer 5.00 SALADE CAESAR VAN DE BOERDERIJ kruidensla, warme Gildehoen-kip,

Nadere informatie

LUNCHKAART BROODJES 4,50 4,95 6,50 8,50 7,25 7,25 4,25

LUNCHKAART BROODJES 4,50 4,95 6,50 8,50 7,25 7,25 4,25 TOSTI Tost Classic ham en kaas Tosti Hawai ham, kaas en ananas Tosti Tomato ham, kaas, tomaat en kruiden Tosti IJzeren Man ham, kaas, spek, ui, tomaat en kruiden Tosti Caprese pesto, tomaat, mozarella

Nadere informatie

Lunchkaart: tot 17:00

Lunchkaart: tot 17:00 Menukaart Lunchkaart: tot 17:00 Brood gezond 7.95 Turks brood met ham, kaas, tomaat, ei en komkommer Brood Carpaccio 8.75 Turks brood met carpaccio,rucola, balsamico en pijnboompitjes Brood gerookte zalm

Nadere informatie

ONZE AANRADERS. Moeilijk kiezen? Van alles wè. 9,75 p.p. (minimaal 2 personen)

ONZE AANRADERS. Moeilijk kiezen? Van alles wè. 9,75 p.p. (minimaal 2 personen) ONZE AANRADERS Aanraders Moeilijk kiezen? Van alles wè Proeverij uit onze keuken: verschillende luxe belegsoorten, salades en vers gebakken brood. 9,75 p.p. (minimaal 2 personen) Ook compleet vegetarisch

Nadere informatie

Welkom in Brasserie Bubbels! Tip!

Welkom in Brasserie Bubbels! Tip! Welkom in Brasserie Bubbels! Brasserie Bubbels is dé plek om tijdens uw wellnessverblijf in een ontspannen sfeer een drankje, hapje of maaltijd te nuttigen. De gerechten op deze kaart worden à la minute

Nadere informatie