Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente"

Transcriptie

1 IN DEZE NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 - Rabobank prijsvraag van de maand - Jarige voetballer - FC Twente Winterfair - Nieuwe FC Twente Inside - Juniormaten FC Twente shirts - Ouder-kind kaart actie FC Twente N.E.C. - Kid van de maand - Kidsclubleden vieren Sinterklaasfeest - Wedstrijd FC Twente Vrouwen - Winnaars boek: Voetbalmeiden - Kidsclubactie Fanshop - Agenda RABOBANK PRIJSVRAAG VAN DE MAAND Nog een paar nachtjes slapen en dan is het pakjesavond Bij de Kidsclub is Sinterklaas vorige week al op bezoek geweest, maar ook bij jou thuis zal hij vast wel even langskomen. Ben jij ook zo benieuwd wat je dit jaar van Sinterklaas krijgt? Stan Lammers heeft het juiste antwoord gegeven op de vorige prijsvraag. FC Twente heeft in totaal drie keer de KNVB-beker gewonnen, namelijk in 1977, 2001 en De prijs die Stan Lammers heeft gewonnen is een FC Twente wekker! Prijsvraag: Afgelopen donderdag werd, voor de wedstrijd FC Twente Fulham, afscheid genomen van oud speler Bryan Ruiz. De nieuwe prijsvraag is als volgt: Voor welke club speelt Bryan Ruiz sinds dit seizoen? Weet je het antwoord op deze vraag? Stuur dan voor maandag 19 december 2011 een naar kidsclub@fctwente.nl. De prijs is een FC Twente sjaal. JARIGE VOETBALLER Er is één speler jarig in de maand december! o Op 19 december wordt Steven Berghuis 20 jaar! Als je deze speler een kaartje wilt sturen, stuur deze dan op naar de Kidsclub, dan zorgen wij dat het kaartje aankomt bij de speler (Kidsclub, Postbus 564, 7500 AN ENSCHEDE). Of stuur een naar de Kidsclub (kidsclub@fctwente.nl). Steven Berghuis

2 FC TWENTE WINTERFAIR Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Wanneer: woensdag 7 december 2011 Tijd: uur tot uur Waar: De Grolsch Veste Pagina 2 Op deze middag is er van alles te doen in en rondom het stadion. Zo kun je een kijkje nemen in de kleedkamer van FC Twente en zelfs enkele spelers ontmoeten! Dit kan allemaal tijdens de Mini Stadiontour. Ook de Fanshop heeft heel veel leuke aanbiedingen die dag. Gratis poster FC Twente heeft een nieuwe poster! Tijdens de Winterfair kun jij, op vertoon van je pasportief, de poster gratis ophalen in de Fanshop! Maak een vriendje lid en krijg twee toegangskaartjes voor de Mini Stadiontour! Wil je ook graag samen met je vriendje of vriendinnetje naar activiteiten van de Kidsclub? Of een keer met korting naar een wedstrijd? Meld hem of haar dan aan op de Winterfair. Naast het welkomstcadeau dat je vriendje of vriendinnetje meteen meekrijgt, ontvangen jullie allebei een GRATIS kaartje voor de Mini Stadiontour! NIEUWE FC TWENTE INSIDE De FC Twente Inside is in een nieuw jasje gestoken. Begin december ontvang je de nieuwe FC Twente Inside in een handig krantenformaat. In de eerste editie is onder meer een uitgebreid interview te lezen met Ola John, een dubbelinterview met Peter Wisgerhof en Ashley Nick en een echte Kidsclub pagina! JUNIORMATEN FC TWENTE SHIRTS Vanaf afgelopen woensdag is het officiële wedstrijdshirt (zowel uit als thuis) van dit seizoen in juniormaten te koop bij de Fanshop in De Grolsch Veste en in de Online Fanshop op FCTwente.nl. Om het shirt helemaal af te maken kan je de naam en het rugnummer van je favoriete speler op de achterzijde laten drukken in het originele FC Twente lettertype. De juniormaten zijn vanaf vrijdag ook verkrijgbaar bij de Fanpoints en andere vestigingen van de Fanshop. De seniorenmaten zijn daar ook verkrijgbaar.

3 Pagina 3 OUDER-KIND KAART ACTIE FC TWENTE N.E.C. Op zaterdag 10 december speelt FC Twente een wedstrijd tegen N.E.C.. De wedstrijd begint om uur in De Grolsch Veste. Voor Kidsclubleden zijn ouder-kind kaarten beschikbaar, dus jij kunt erbij zijn! Belangrijk om te weten Toegangsprijs - 10,- Kidsclublid - 20,- ouder/ begeleider Samen betaal je dan maar 30,-! Hoe kom ik aan kaartjes? Je kunt op twee manieren aan kaartjes komen. Namelijk per post of via de Service & Ticketing balie in de Fanshop. Per post Dit keer kun je de kaartjes ook thuisgestuurd krijgen. Hiervoor dien je het bedrag vóór 7 december over te maken naar rekeningnummer o.v.v. je voor- / achternaam en kid-nummer. Nadat je het bedrag hebt overgemaakt, ontvang je de kaarten per post thuisgestuurd. Let wel; zonder vermelding van je kid-nummer sturen we geen kaarten op! Service & Ticketing balie Op vertoon van je pasportief kun jij bij de Service & Ticketing balie een ouder-kind kaart kopen. Openingstijden Service & Ticketing balie (in de Fanshop): Maandag uur uur Dinsdag uur uur Woensdag uur uur Donderdag uur uur Vrijdag uur uur Zaterdag uur uur Let op: wil je meerdere Kidsclubleden aanmelden, vermeld dan ook, tijdens het overmaken, alle kidnummers in de omschrijving. Zonder vermelding van je kid-nummer sturen we geen kaarten op! Dit keer is rekening gehouden met een Kidsclubvak waar jij samen met andere Kidsclubleden in één vak zit. KID VAN DE MAAND Hallo, ik ben Daan Hulsmeijers. Ik ben 6 jaar en ik woon in Agelo. Ik ben al een paar keer naar een wedstrijd van FC Twente geweest. Mijn verjaardag stond dit jaar helemaal in het teken van FC Twente. We hadden FC Twente ballonnen, taart en bijna alle cadeautjes waren van FC Twente. Van een dekbedovertrek, wekker, pyjama tot een tas. Alles was rood met wit in huis. Ik was aan het einde van de dag helemaal moe van deze superdag. Als ik mijn zwemdiploma heb ga ik voetballen bij KOSC in Ootmarsum. Ik kan niet wachten tot het zo ver is. Iedere maand wordt er een Kid van de maand gekozen. Als Kid van de maand ben je te bewonderen op de website en in de nieuwsbrief. Wil jij als Kidsclublid ook Kid van de maand worden? Stuur dan een leuke originele foto met een kort tekstje naar stagekidsclub@fctwente.nl en misschien word jij dan wel Kid van de maand!

4 Pagina 4 KIDSCLUBLEDEN VIEREN SINTERKLAASFEEST Op woensdag 23 november was het dan eindelijk zover. Sinterklaas vierde feest met ruim 400 Kidsclubleden in het stadion van FC Twente! Het was een superleuke middag, want de Pieten Pepito en Pelota hadden een spannend spel bedacht! De spelers moesten het namelijk opnemen tegen de Pieten in het "Ik hou van Holland" spel! In het begin stonden de spelers van FC Twente ver voor, omdat ze natuurlijk veel vragen konden beantwoorden over FC Twente, maar met hulp van de FC Twente Vrouwen kwamen de Pieten al snel terug van een achterstand. Uiteindelijk hebben de spelers van FC Twente toch nog gewonnen! Sinterklaas had natuurlijk ook nog voor iedereen een leuke verrassing om mee naar huis te nemen. Dominiek Bakker en Jonna Elderink werden extra verrast omdat zij de kleurplaten actie van de Kidsclub hadden gewonnen. Zij mochten Sinterklaas nog even van dichtbij ontmoeten en enkele vragen stellen in een echte Meet & Greet! Zo was het Sinterklaasfeest bij FC Twente een super leuk feest en kunnen we nu al niet meer wachten tot volgend jaar! Dank je wel Sinterklaas! WEDSTRIJD FC TWENTE VROUWEN FC Twente Vrouwen speelt vrijdag 16 december in De Grolsch Veste tegen de vrouwen van FC Zwolle. De wedstrijd begint om uur. De toegang voor deze wedstrijd is gratis! Kom jij de vrouwen ook aanmoedigen? Gratis chocolademelk FC Twente zorgt in deze koude decembermaand voor lekkere warme chocolademelk. Wanneer je op de wedstrijddag een formulier invult bij de Koffiecorner in de Hatrans Lounge (spoorzijde) ontvang je een gratis kop warme chocolademelk.

5 Pagina 5 WINNAARS BOEK: VOETBALMEIDEN In de vorige nieuwsbrief hebben we aandacht besteed aan het boek Voetbalmeiden het vierde deel van de serie Kief, de goaltjesdief. Uitgeverij Clavis stelde speciaal voor de FC Twente Kidsclub vijf boeken en één keer de hele serie beschikbaar. Om kans te maken op het boek Voetbalmeiden moest je antwoord geven op de volgende vraag: FC Twente heeft één Belgische speelster in het team. Wat is de naam van deze speelster? A. Danielle de Seriere B. Marlous Pieëte C. Lorca Van De Putte Antwoord C is het juiste antwoord. Om kans te maken op de hele serie van Kief, de goaltjesdief moest je antwoord geven op de volgende vraag: FC Twente Vrouwen heeft sinds dit seizoen een nieuwe trainer. Wat is de naam van deze trainer? A. Theo Wigger B. Jeroen Heubach C. John van Miert Antwoord C is het juiste antwoord. De winnaars van het boek Voetbalmeiden zijn: Gijs van Leeuwen, Esmeé Tillack, Jelmer Loohuis, Daniel ter Denge en Esmee Holtkamp. Tijn Meulenkamp heeft de hele serie van Kief, de goaltjesdief gewonnen. De winnaars krijgen hun boek thuisgestuurd. KIDSCLUBACTIE FANSHOP Speciaal voor leden van de Kidsclub heeft de Fanshop van FC Twente weer een SUPER aanbieding! Een Trots op FC Twente sjaal van 10,50 voor 7,50!!! Vergeet niet je pasportief mee te nemen! (Zonder pasportief ontvang je namelijk geen korting!)

6 Pagina 6 AGENDA Activiteiten Kidsclub Datum Tijd Activiteit Plaats uur FC Twente Winterfair De Grolsch Veste Programma 1 e selectie Datum Tijd Activiteit Plaats uur FC Utrecht FC Twente Utrecht uur FC Twente N.E.C. De Grolsch Veste uur Wisla Kraków FC Twente (UEFA Krakau, Polen Europa League) uur Feyenoord FC Twente Rotterdam uur FC Twente PSV (KNVB-beker) De Grolsch Veste Programma FC Twente Vrouwen Datum Tijd Activiteit Plaats uur FC Utrecht FC Twente Sportpark Saestum uur FC Twente FC Zwolle De Grolsch Veste Kijk ook eens op (Let op! Binnenkort een nieuwe website!)

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 IN DEZE NIEUWSBRIEF - Geslaagd Sinterklaasfeest op 20 november - Rabobank prijsvraag van de maand - Jarige voetballers - Persconferentie - Mini Tour - Oude-Kind kaartactie - Bestel nu jouw halve

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente IN DEZE NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 - Rabbank prijsvraag van de maand - Jarige vetballers - Ouder-kind kaart actie FC Twente De Graafschap - FC Twente Kidsclub Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 In deze nieuwsbrief - Speciale Kidsclubactie: Stadiontour en wedstrijdkaart voor FC Twente PEC Zwolle! - FC Twente PEC Zwolle heeft de ideale aanvangstijd voor kinderen! - Tot wel 80% korting

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 - Win superprijzen bij de Kidsclub Kinderbingo op 19 maart - FC Twente-taart met 25% korting bij EMTÉ - Er zijn weer ouder-kindkaarten voor FC

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 In deze nieuwsbrief - Als Kidsclublid voor 5,- naar FC Twente N.E.C. - Voorstellen vriendje van de Kidsclub - 25% korting op jeugdvoorstellingen bij het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 In deze nieuwsbrief - Meld je aan om met een FC Twente speler het veld op te gaan! - Kidsclubpaspoort geldig tot 1 augustus - 70% korting op de gehele Nike collectie - Vrije verkoop seizoenskaarten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 IN DEZE NIEUWSBRIEF - Rabbank prijsvraag van de maand - Jarige vetballers - Perscnferentie - De Kidsclub ruimt p - Mini Tur - Ouder-Kind kaart actie FC Twente PSV en FC Twente FC Grningen - Kid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente IN DEZE NIEUWSBRIEF Pagina 1 - Rabbank Prijsvraag van de maand - Jarige vetballer - Vetbalbengels - Jarige vetbalsters - Stuur ns je miste vakantiekiekje! - Geslaagde avnd in Heerenveen - De wedstrijdpakker

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 In deze nieuwsbrief - Kom FC Twente voetbalplaatjes ruilen in De Grolsch Veste! - Sta ook achter FC Twente in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap! - Koop een ouder + kind kaart voor 10 thuiswedstrijden!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 IN DEZE NIEUWSBRIEF - Rabbank prijsvraag van de maand - Jarige vetballers - Perscnferentie - De Kidsclub ruimt p - Mini Tur - Ouder-Kind kaart actie FC Twente AJAX - Kid van de maand - Oprep!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 In deze nieuwsbrief - Wij zijn op zoek naar enthousiaste jonge supporters, zoals jij! - Kom gratis naar Twente Ballooning, het kleurrijkste evenement van Twente! - Ga jij voor slechts 15,- naar

Nadere informatie

maakboek In dit Klooikoffer Maakboek vertel je over je werkstuk. Zo leren anderen van jouw werk. Dat is toch gaaf?

maakboek In dit Klooikoffer Maakboek vertel je over je werkstuk. Zo leren anderen van jouw werk. Dat is toch gaaf? let op: al het klooien is op eigen risico! ;) Lekker samen klooien! maakboek In dit Klooikoffer Maakboek vertel je over je werkstuk. Zo leren anderen van jouw werk. Dat is toch gaaf? Vertel alles wat je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 De nieuwe Kidsclub van Go Ahead Eagles is vorig seizoen ontstaan door het samenvoegen van de Go Kids Club en juniorclub Kowet4You. De Kidsclub is voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Jaargang 2 - Nummer 10 18-11-2008 van Spanje en Frankrijk was met 4-3 te sterk voor België. Bij de deed Spanje het opvallend goed. De Spanjaren wonnen alle drie hun wedstrijden.

Nadere informatie

Wil jij graag scoren tijdens de rust van thuisduels? GoalShot!

Wil jij graag scoren tijdens de rust van thuisduels? GoalShot! NIEUWSBRIEF GO KIDS CLUB & KOWET4YOU NOVEMBER 2016 Wil jij graag scoren tijdens de rust van thuisduels? GoalShot! Go Ahead Eagles is dit seizoen gestart met een nieuwe activiteit tijdens thuiswedstrijden:

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

nieuwsbrief t Toetertje

nieuwsbrief t Toetertje Groep 5 & 6 nieuwsbrief 19 e jaargang, nr. 27 23-03-2012 t Toetertje OBS De Schoener Werkstukken en spreekbeurten De werkstukken en samenvattingen zijn ingeleverd. Deze week krijgen de leerlingen de werkstukken

Nadere informatie

SARTO KALENDER SEIZOEN 2008/2009

SARTO KALENDER SEIZOEN 2008/2009 KALENDER SEIZOEN 2008/2009 / KNVB vrijdag 01-08-2008 Zomer BO/VO zaterdag 02-08-2008 Zomer BO/VO zondag 03-08-2008 Zomer BO/VO 32 maandag 04-08-2008 Zomer BO/VO dinsdag 05-08-2008 Zomer BO/VO CL 2e kwalificatieronde

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 13 03 2015 1 2 3 4 5 vrijdag 22 05 2015 1 5 vrijdag 10 07 2015 1 2 3 4 5 OPEN MORGEN op woensdag 4 maart a.s. van 09.00 11.30

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 4 november 2013 t/m 20 december 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 augustus 2013

NIEUWSBRIEF 3 augustus 2013 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015

Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015 Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Het thema Van deze week is CIRCUS!! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze week! Kijk ook eens

Nadere informatie

Periode: eind aug. tot begin mei Aantal plaatsen: 6 Aantal uur p.p.: 30-45

Periode: eind aug. tot begin mei Aantal plaatsen: 6 Aantal uur p.p.: 30-45 Help mee met het geven van voetbaltraining aan jeugdteams op de maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagmiddag. Er is al een trainer aanwezig maar die kan altijd jouw hulp gebruiken om in kleine groepjes

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014. Juf Willeke

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014. Juf Willeke Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014 Juf Willeke Juf Willeke is de afgelopen week weer volledig aan het werk gegaan.

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

Mededelingen. Nummer 26 Maandag 21 januari t/m zondag 9 februari Seizoen Uitslagen. Verjaardagen

Mededelingen. Nummer 26 Maandag 21 januari t/m zondag 9 februari Seizoen Uitslagen. Verjaardagen Nummer 26 Maandag 21 januari t/m zondag 9 februari Seizoen 2018-2019 Uitslagen NAC 019 Ajax 019 0-3 Sparta 017 NAC 017 3-2 NAC 014 Ajax 014 1-4 De Graafschap 013 NAC 013 2-0 Ajax 012 NAC 012 7-1 Ajax 011

Nadere informatie

Schrijfpalet. Denk goed na! 12. Olifant met gsm?

Schrijfpalet. Denk goed na! 12. Olifant met gsm? 12. Olifant met gsm? Ontspannende tekst: kort verhaal Gisteren was het markt in de stad. Ik pakte m n fiets en reed naar de markt. Het was er erg druk. Opeens zag ik mijn neefje staan. Ik riep hem en zwaaide.

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

AGENDA Donderdag 17 maart Voorleeswedstrijd groep 4-5-6

AGENDA Donderdag 17 maart Voorleeswedstrijd groep 4-5-6 Schooljaar 2015-2016 Datum: 11-03-2016 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Donderdag 17 maart Voorleeswedstrijd groep 4-5-6 Dinsdag 22 maart Vrijdag 25 maart Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

TYPISCH YARDEN. Eerste editie. Typisch Yarden Kick-off: Een korte terugblik. In deze uitgave

TYPISCH YARDEN. Eerste editie. Typisch Yarden Kick-off: Een korte terugblik. In deze uitgave TYPISCH YARDEN Typisch Yarden Nieuwsbrief Eerste editie, juni 2013 Eerste editie De Typisch Yarden nieuwsbrief verschijnt onregelmatig en is bedoeld voor alle collega s van de divisie Uitvaartverzorging

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Clubkampioenschappen - Stadskanaal

Clubkampioenschappen - Stadskanaal NIEUWSBRIEF DECEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De laatste nieuwsbrief in 2015!! Lees de nieuwsbrief goed door, want het blijkt dat veel mensen bepaalde informatie niet weten. Zorg dat je op de

Nadere informatie

Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte!

Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 begint meer en meer op een echte te lijken! Lange grijze haren worden eraan toegevoegd doordat we de eerder gescheurde

Nadere informatie

27 november 2015. 4 december Sinterklaasviering. 29 november Daan Stuer (12) 3 december Jurre de Bruijn (9) Heel veel Pieten in de klas!

27 november 2015. 4 december Sinterklaasviering. 29 november Daan Stuer (12) 3 december Jurre de Bruijn (9) Heel veel Pieten in de klas! 27 november 2015 4 december Sinterklaasviering 29 november Daan Stuer (12) 3 december Jurre de Bruijn (9) Heel veel Pieten in de klas! In de kleuterklassen hangen foto's van bijzondere Pieten. Bij voorbeeld

Nadere informatie

Mededelingen. Nummer 27 Maandag 28 januari t/m zondag 17 februari Seizoen Uitslagen. Verjaardagen

Mededelingen. Nummer 27 Maandag 28 januari t/m zondag 17 februari Seizoen Uitslagen. Verjaardagen Nummer 27 Maandag 28 januari t/m zondag 17 februari Seizoen 2018-2019 Uitslagen NAC 019 Ajax 019 1-1* wns NAC 017 - Willem II 017 1-1 NAC 014 AFC 014 1-0 NAC 013 - Beek Vooruit 014 4-3 Mededelingen Wedstrijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. - december 2013. Thema s en bijzonderheden. De vierde nieuwsbrief in het jaar 2013

Nieuwsbrief. - december 2013. Thema s en bijzonderheden. De vierde nieuwsbrief in het jaar 2013 Nieuwsbrief - december 2013 Thema s en bijzonderheden De vierde nieuwsbrief in het jaar 2013 Het jaar 2013 is bijna weer voorbij. Sint Maarten en Sinterklaas hebben we afgesloten. We hebben een leuk Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Mededelingen. Nummer 13 Maandag 8 oktober t/m zondag 27 oktober Seizoen Uitslagen. Verjaardagen

Mededelingen. Nummer 13 Maandag 8 oktober t/m zondag 27 oktober Seizoen Uitslagen. Verjaardagen Nummer 13 Maandag 8 oktober t/m zondag 27 oktober Seizoen 2018-2019 Uitslagen NAC 019 Sparta 019 1-3 ADO Den Haag 017 NAC 017 0-1 NAC 015 Roda JC 015 4-0 NAC 013 ADO Den Haag 013 3-5 Verjaardagen 9 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 6 Augustus 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

Wat kan ik voor u doen?

Wat kan ik voor u doen? 139 139 HOOFDSTUK 9 Wat kan ik voor u doen? WOORDEN 1 1 Peter is op vakantie. Hij stuurde mij een... uit Parijs. a brievenbus b kaart 2 Ik heb die kaart gisteren.... a ontvangen b herhaald 3 Bij welke...

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

dins. 29 / woensdag 30 juli 2014 Feyenoord donderdag 31 juli 2014 PSV / FC Groningen JCS zondag 3 augustus 2014 PEC Zwolle Ajax 18:00

dins. 29 / woensdag 30 juli 2014 Feyenoord donderdag 31 juli 2014 PSV / FC Groningen JCS zondag 3 augustus 2014 PEC Zwolle Ajax 18:00 vr vr CL vr donderdag 17 + 24 juli 2014 FC Groningen vrijdag 18 juli 2014 loting Q3 CL + dins. 29 / woensdag 30 juli 2014 Feyenoord donderdag 31 juli 2014 PSV / FC Groningen JCS zondag 3 augustus 2014

Nadere informatie

Agenda. Met deze week: Thema-update - Schoen zetten - Meester Sanders verjaardag - Muziek op Talent.nl - Sinterklaasfeest 'oudsten' - Hoofdluis

Agenda. Met deze week: Thema-update - Schoen zetten - Meester Sanders verjaardag - Muziek op Talent.nl - Sinterklaasfeest 'oudsten' - Hoofdluis Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 13-25 november Met deze week: Thema-update - Schoen zetten - Meester Sanders verjaardag - Muziek op Talent.nl - Sinterklaasfeest 'oudsten' - Hoofdluis

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

Kind in Beeld. Kinderopvang

Kind in Beeld. Kinderopvang Kind in Beeld Kinderopvang Inhoud Waarom is kinderopvang goed voor mijn kindje? 4 Waarom breng ik mijn kindje naar de kinderopvang? 6 Hoeveel kost kinderopvang? 8 Legende Prijs Inkomen Kindje Begeleider

Nadere informatie

Kind in Beeld. Kinderopvang

Kind in Beeld. Kinderopvang Kind in Beeld Kinderopvang Inhoud Waarom is kinderopvang goed voor mijn kindje 4 Waarom breng ik mijn kindje naar de kinderopvang 6 Hoeveel kost kinderopvang 8 Legende Prijs Inkomen Kindje Begeleider Dagen

Nadere informatie

OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 27 maart 2015. Terugblik. Belangrijke data. In het zonnetje!

OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 27 maart 2015. Terugblik. Belangrijke data. In het zonnetje! OBS De Krijtmolen Nieuwsbrief 27 maart 2015 Belangrijke data 01-04-2015: Paasontbijt 1 en 2 Paas Pauze Hap 3 t/m 8 02-04-2015: VVE Paasontbijt/lunch 03-04-2015+06-04-2015 Goede Vrijdag en 2e Paasdag School

Nadere informatie

PROGRAMMA BETAALD VOETBAL EREDIVISIE SEIZOEN 2013/'14

PROGRAMMA BETAALD VOETBAL EREDIVISIE SEIZOEN 2013/'14 vr EL donderdag 18 + 25 juli 2013 FC Utrecht JCS zaterdag 27 juli 2013 AZ Ajax 20:00 vr CL din. 30 / woe. 31 juli 2013 PSV vr EL donderdag 1 augustus 2013 Vitesse, FC Utrecht 1 vrijdag 2 augustus 2013

Nadere informatie

Mededelingen. Nummer 28 Maandag 4 februari t/m zondag 24 februari Seizoen Uitslagen. Verjaardagen

Mededelingen. Nummer 28 Maandag 4 februari t/m zondag 24 februari Seizoen Uitslagen. Verjaardagen Nummer 28 Maandag 4 februari t/m zondag 24 februari Seizoen 2018-2019 Uitslagen AZ 019 NAC 019 3-1 PEC Zwolle 017 NAC 017 3-1 WSC 017 NAC 015 3-2 NAC 014 Excelsior 014 2-0 FC Den Bosch 013 NAC 013 3-2

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

Januari 2015 Baarn. Beste ouders en-of verzorgers, Leuke (buiten) activiteiten tijdens alle school- en vakantieweken

Januari 2015 Baarn. Beste ouders en-of verzorgers, Leuke (buiten) activiteiten tijdens alle school- en vakantieweken Beste ouders en-of verzorgers, De eerste nieuwsbrief van Bso Buiten is een feit. Elk kwartaal informeer ik je graag over de huidig stand van zaken, nieuws, ontwikkelingen, ideeën en tips. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

PROGRAMMA TOELICHTING

PROGRAMMA TOELICHTING 29 NOVEMBER FAMILIE 15:00 uur DE PIETEN HETEN ALLE GASTEN WELKOM Receptie Vanmiddag vanaf 15:00 uur heeft u grootte kans dat u een van de zwarte pieten tegenkomt bij de receptie! Zij heten jong en oud

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

Mededelingen. Nummer 11 Maandag 24 september t/m zaterdag 13 oktober Seizoen Uitslagen. Verjaardagen

Mededelingen. Nummer 11 Maandag 24 september t/m zaterdag 13 oktober Seizoen Uitslagen. Verjaardagen Nummer 11 Maandag 24 september t/m zaterdag 13 oktober Seizoen 2018-2019 Uitslagen Willem II 019 -NAC 019 0-4 NAC 017 Willem II 017 2-2 Zeeburgia 015 - NAC 015 2-0 NAC 014 FC Dordrecht 1-3 NAC 013 Go Ahead

Nadere informatie

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda:

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda: de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Bosuilstraat 11, 7523 BJ ENSCHEDE, 053 4368164 e mail menkotoren@skoe.nl Nieuwe datum Vormsel en ouderavond Er is een nieuwe datum voor de Vormselviering.

Nadere informatie

Kunstrijk Nieuwsbrief

Kunstrijk Nieuwsbrief 2014/2015 Kunstrijk Nieuwsbrief 13-07-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen / groepen 3/4 Contact 4 Belangrijke informatie: Dinsdag 14 juli Afscheid van groep 8 Woensdag 15 juli

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Workshop BSO Rakker-Pret.

Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop-programma Toneel Vissen Boskunstwerk Kerstmobiel Experimenten uitvoeren Kleien Overzicht workshops Kalender 2013 Weerkalender Poppenkastpop sint of Piet Bootjes wedstrijd

Nadere informatie

Inhoud: ----------------------------- ----------------------------- nog Rijmpjes ----------------------------- Interview

Inhoud: ----------------------------- ----------------------------- nog Rijmpjes ----------------------------- Interview Jaargang 3 -Uitgave 1 Inhoud: November 2012 Voorstelling nieuwe leerlingenraad IDEH. Project FAIRTRADE Spelletjes/Raadseltjes Moppentrommel Rijmpjes en nog Rijmpjes Interview De nieuwe leden van de Leerlingenraad

Nadere informatie

Voor jongeren in het praktijkonderwijs. Meer mensen moeite met taal

Voor jongeren in het praktijkonderwijs. Meer mensen moeite met taal PrO -weekkrant Week 47 november 2013 Voor jongeren in het praktijkonderwijs 18-24 november 2013 Eenvoudig Communiceren Meer mensen moeite met taal Foto: ANP Foto: Shutterstock Stichting Lezen en Schrijven

Nadere informatie

Speelronde 1. Speelronde 2. Speelronde 3. Vrijdag 6 augustus 2010 Roda JC FC Twente

Speelronde 1. Speelronde 2. Speelronde 3. Vrijdag 6 augustus 2010 Roda JC FC Twente Speelronde 1 Vrijdag 6 augustus 2010 Roda JC FC Twente Zaterdag 7 augustus 2010 Heracles Almelo Willem II NEC - VVV Venlo SC Heerenveen - PSV De Graafschap - Excelsior Zondag 8 augustus 2010 Vitesse ADO

Nadere informatie

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang!

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Liturgie Zingen: -Opwekking 654 Dank U voor deze nieuwe dag -Zoek eerst het Koninkrijk van God -Weet je waar het hemels koninkrijk op lijkt (Elly en

Nadere informatie

JCS zondag 31 juli 2016 Feyenoord PSV 18:00

JCS zondag 31 juli 2016 Feyenoord PSV 18:00 vr CL vr dins. 26 / woensdag 27 juli 2016 Ajax donderdag 28 juli 2016 AZ / Heracles Almelo JCS zondag 31 juli 2016 Feyenoord PSV 18:00 vr CL vr din. 2 / woe. 3 augustus 2016 Ajax donderdag 4 augustus 2016

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2013/'14 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE. Zeist, KNVB wedstrijdorganisatie BV, pagina 1 van 14

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2013/'14 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE. Zeist, KNVB wedstrijdorganisatie BV, pagina 1 van 14 vr donderdag 18 + 25 juli 2013 FC Utrecht JCS zaterdag 27 juli 2013 AZ Ajax vr CL vr din. 30 / woe. 31 juli 2013 PSV donderdag 1 augustus 2013 Vitesse, FC Utrecht 1 vrijdag 2 augustus 2013 Ajax Roda JC

Nadere informatie

TIJD VOOR NIEUWS. 2 e JAARGANG NUMMER 3 december 2012

TIJD VOOR NIEUWS. 2 e JAARGANG NUMMER 3 december 2012 TIJD VOOR NIEUWS 2 e JAARGANG NUMMER 3 december 2012 Beste ouders, Hier ontvangt u de 6 e nieuwsbrief. Al snel na de laatste nieuwsbrief maar het is de bedoeling om bij ieder thema van Piramide de nieuwsbrief

Nadere informatie

Programma Women's BeNe League seizoen 2012/'13

Programma Women's BeNe League seizoen 2012/'13 Programma Women's BeNe League seizoen 2012/'13 Speelronde 1 woensdag 23 januari 2013 ADO Den Haag RSC Anderlecht 19:30 vrijdag 25 januari 2013 FC Twente PSV/FC Eindhoven 19:30 vrijdag 25 januari 2013 Lierse

Nadere informatie

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!!

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! Nieuwsbrief 2 Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! De schoolvakanties zijn binnenkort achter de rug. Wij hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad. Wij hebben als brigade niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Inhoud: Engels Tweede ronde projecten & workshops Hoe speel je een spelletje? Nieuws uit groep ½ Welkom in de klas Agenda Advertenties: Mindful ouderschap Voetbal talent

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school OBS De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief februari 2015 Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE

PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE vr EL vr EL donderdag 2 + 9 juli 2015 Go Ahead Eagles donderdag 16 + 23 juli 2015 Go Ahead Eagles vrijdag 17 juli 2015 loting Q3 CL + EL PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 vr CL vr EL dins. 28

Nadere informatie

Bijlage 1. Beste ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3/4,

Bijlage 1. Beste ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3/4, Bijlage 1 Brief aan de ouders Beste ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3/4, De komende periode gaan wij aan de slag met het thema feesten. We bespreken allerlei feestelijke momenten in het jaar

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE vr EL vr EL donderdag 2 + 9 juli 2015 Go Ahead Eagles donderdag 16 + 23 juli 2015 Go Ahead Eagles vrijdag 17 juli 2015 loting Q3 CL + EL CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 vr CL vr EL dins.

Nadere informatie

VERVOLG PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2012/'13

VERVOLG PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2012/'13 KNVB BEKER ACHTSTE FINALES 18 vrijdag 21 december 2012 AZ FC Twente 20:00 18 vrijdag 21 december 2012 SC Veendam Sparta Rotterdam 20:00 18 zaterdag 22 december 2012 sc Heerenveen Vitesse 18:45 18 vrijdag

Nadere informatie

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2014/'15

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2014/'15 vr vr CL vr donderdag 17 + 24 juli 2014 FC Groningen vrijdag 18 juli 2014 loting Q3 CL + dins. 29 / woensdag 30 juli 2014 Feyenoord donderdag 31 juli 2014 PSV / FC Groningen JCS zondag 3 augustus 2014

Nadere informatie

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2014/'15

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2014/'15 vr vr CL vr donderdag 17 + 24 juli 2014 FC Groningen vrijdag 18 juli 2014 loting Q3 CL + dins. 29 / woensdag 30 juli 2014 Feyenoord donderdag 31 juli 2014 PSV / FC Groningen JCS zondag 3 augustus 2014

Nadere informatie

Schrijf je nu in! 11 april Onderlinge Menwedstrijd. 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen)

Schrijf je nu in! 11 april Onderlinge Menwedstrijd. 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen) 11 april Onderlinge Menwedstrijd 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen) Schrijf je nu in! Ook voor de menners onder ons is het seizoen weer begonnen bij Stad en Lande Ruiters. 11 april is

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie