bankrekeningnummer: t.n.v. Om Door te Gaan Druten KvK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "bankrekeningnummer: 10.17.34.670 t.n.v. Om Door te Gaan Druten www.omdoortegaan.nl KvK 11 05 94 82"

Transcriptie

1 nummer: juni 2005 Deze nieuwsbrief is een uitgave van de coördinatiegroep Om door te gaan en bestemd voor alle parochianen van de kerk van H. Johannes de Doper te Puiflijk, die zich zorgen maken over de toekomst van de parochie. Met deze nieuwsbrief wil de coördinatiegroep iedereen zo goed mogelijk op de hoogte houden. Om misverstanden te voorkomen. Om volledige openheid van zaken te geven. Om iedereen betrokken te houden. Om onze parochie weer een parochie te laten zijn, waar iedereen welkom is. bankrekeningnummer: t.n.v. Om Door te Gaan Druten KvK =DWHUGDJ-RKDQQHVGH'RSHUIHHVWXXULQ'H/LHU IHHVWXXULQ'H/LHU XEHQWYDQKDUWHZHONRP NRP Laat in welk huis gij ook binnengaat uw eerste woord zijn: Vrede aan dit huis! Lucas 10, 5-6 Heilige Johannes de Doper. Hij moet Johannes heten. Dit betekent: God is genadig. God was genadig voor Zacharias en Elisabeth, maar ook voor het mensdom. De bijzondere omstandigheden waarin dit kind geboren wordt stemmen reeds tot nadenken. Dit tegen alle verwachtingen in geboren kind krijgt een aparte naam, die een diepe betekenis en een duidelijke boodschap inhoudt. Johannes: de voorloper en wegbereider van de komende Messias, de boeteprediker in de woestijn, die zich niet waardig voelt Jezus te dopen en zijn schoenriemen los te maken. Johannes, de man die kleiner moet worden om zo Gods grootheid te verkondigen. Want God is genadig en zijn ontferming overtreft iedere menselijke voorstelling. Zaterdag 25 juni om uur vieren we het feest van Johannes de Doper, patroonheilige van onze parochie. Tevens sluiten we dan het seizoen af, samen met de vormelingen en de eerste communicantjes. Dat doen we met een viering in De Lier te Puiflijk. Voorganger is dan pastor Van de Berg en onze jubilerende Zanggroep verzorgt dan de gezangen. Aansluitend biedt de werkgroep Johannes de Doper-feest een hapje en een drankje aan, om het feest en de seizoensafsluiting nog wat informeel af te ronden. Wij hopen op een grote opkomst! U bent van harte welkom! +XZHOLMN(OOHQHQ:RXWHU Vrijdag 24 juni gaan Ellen van de Geer en Wouter Sas trouwen in Ophemert. Ellen is lid van de Diaconiegroep van onze Beweging. Zaterdagmiddag 25 juni vieren zij samen met familie en vrienden hun huwelijk in Kasteel Heeswijk. Ook langs deze weg: Ellen en Wouter, van harte gefeliciteerd!

2 Om Door te Gaan Nieuwsbrief nr juni /6 'RRSYLHULQJ Tijdens een viering van onze Beweging zijn op 23 april in de kerk van Winssen zijn Bento de Jong en Shane Florussen gedoopt. Van de gelukkige ouders ontvingen wij de volgende brief naar aanleiding van deze feestelijke gebeurtenis. Geluk vermenigvuldigt zich alleen als je het met iemand deelt! Hartelijke groeten, Lex, Inge en Bento de Jong en Michael, Mandy en Shane Florussen Iedereen hartelijk bedankt! Graag willen wij iedereen bedanken die bij de Doopviering op 23 april in Winssen aanwezig waren. Met name Pastor Visschedijk en de mensen van de Voorbereiding, met wie wij fijn hebbben samengewerkt. Samen hebben wij een mooie doopviering in elkaar gezet. Wij vinden dat de viering sfeervol en bijzonder was, met name door de aanwezigheid van de communicantjes. Hen willen wij hiervoor bedanken en ook willen wij hen feliciteren met hun Eerste Communie! Dit was naar onze mening ook een mooie en feestelijke viering. Hopelijk zal het in de toekomst zo door gaan. (HUVWH&RPPXQLHYLHULQJPHL Op 28 mei hebben 10 kinderen: %DV(OVNH 6LPRQ%ULWW)DELR:DUG3LHWHU -XOLD(OLHQ$QQH, voorbereid door de communiewerkgroep van Om door tegaan hun eerste communie gedaan in de kerk van Winssen. Het was een hele mooie en ontspannen viering. Alle voorbereidingsmiddagen en vieringen, die daar bij horen, zijn erg goed en gezellig verlopen.. Wij willen alle kinderen bedanken dat zo enthousiast waren op de woensdagmiddagen en thuis ook zo goed en serieus in de communiemap hebben gewerkt. Al hun ouders willen we ook bedanken, omdat ze zo positief waren tijdens de ouderavonden en hun steentje hebben bijgedragen aan de voorbereidingen. Zo hebben we er met z n allen iets moois van kunnen maken. De kinderen hebben, tijdens de voorbereiding op hun eerste communie, zelf een gebedje gemaakt, die ze ook hebben voorgelezen in de communieviering. Een aantal hiervan mochten ook in deze Nieuwsbrief komen (zie hieronder) We hopen op een gezellige slotactiviteit en

3 Om Door te Gaan Nieuwsbrief nr juni /6 een fijne afsluitingsviering op 25 juni. Verder willen we iedereen een fijne vakantie wensen! Werkgroep Eerste Communie, Riekie van Kol, Joke van de Pol en Ineke Willems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e lectorengroep bestaat momenteel uit 6 personen. In de eerste helft van dit jaar hebben we vier keer een viering van woord en gebed verzorgd in de kapel van de Kasteelhof. We maken gebruik van het materiaal van van Gooi en Sticht voor de betreffende weekendliturgie. Voor iedere viering wordt een apart boekje gemaakt en voor de preek maken we tijdens

4 Om Door te Gaan Nieuwsbrief nr juni /6 de voorbereiding een keuze uit diverse boeken van o.a.cees Remmers en Paul Chapel. Uitgangspunt daarbij zijn de bijbellezingen We vinden het belangrijk dat men tijdens een viering de rust vindt om even stil te staan bij ieders eigen gedachten. Dit gebeurt bijvoorbeeld door muziek of door momenten van stilte. Ook het intentieboek heeft in deze vieringen een vaste plaats. Een koster regelt dat alles soepel verloopt en na afloop is er altijd koffie en gelegenheid om even na te praten over de viering. Een aantal lectoren heeft de leer-werkdag Vieren zonder priester gevolgd en daar weer inspiratie opgedaan om zo goed mogelijk voor te gaan in de vieringen van woord en gebed. De reacties zijn positief en ook wij zijn zeker van plan Om Door Te Gaan. De plannen voor het komend halfjaar worden besproken in lectorenvergadering van 30 juni. Wij houden u via de nieuwsbrief op de hoogte. We wensen een ieder alvast een goede vakantie en tot ziens in de kapel van de Kasteelhof. Namens de werkgroep lectoren, Dini Uitdehaag Na afloop van de Eerste Communieviering kregen de communicantjes van de werkgroep als herinnering een heel leuk boekje met daarin enkele kindergebedjes. Hiernaast treft u twee pagina s uit dit boekje aan. 2QVYULMZLOOLJHUVWHDP]RHNWYHUVWHUNLQJ VWHUNLQJ²KHUKDDOGHRSURHS KHUKDDOGHRSURHS koffiegroep, jongerenpastoraat en BHV ers Na afloop van de vieringen is er altijd koffie en thee ter bevordering van het onderlinge contact. De vrijwilligersgroep die hiervoor zorgt, zoekt uitbreiding. Dan kunnen de taken beter verdeeld worden en komt ieder zo minder vaak aan de beurt is. Iets voor u? voor nadere informatie en aanmelding kunt u terecht bij Gerda van de Geijn (tel ) Voor onze vieringen in De Lier gaan we een gedegen ontruimingsplan opstellen. Dat willen we graag doen in samenspraak met de BHV ers (bedrijfshulpverleners) onder ons en met de beheerder van De Lier. Daarom doen we bij deze een oproep aan alle BHV ers: ben je BHV er en wil je af en toe tijdens een viering als zodanig (ook) aanwezig zijn, meld je dan aan bij Bert Beuving (tel of per mail: bert.beuving@hetnet.nl) De Vormselwerkgroep heeft voor de jongeren die onlangs zijn gevormd, enkele vervolgactiviteiten gepland. U heeft daarover eerder het e.e.a. kunnen lezen; ook in deze nieuwsbrief is er wat over opgenomen. Het lijkt ons echter een goede zaak als daarna ook nog door gegaan kan worden. Wij zijn daarvoor op zoek naar mensen die bijeenkomsten voor jongeren vanaf 12/13 jaar op poten zouden willen zetten. Heeft u hiervoor belangstelling dan kunt u contact opnemen met Bert Beuving (tel of per mail: bert.beuving@hetnet.nl) Uiteraard kunt u voor alle genoemde activiteiten ook van ons algemeen adres of redactieadres gebruik maken.

5 Om Door te Gaan Nieuwsbrief nr juni /6,QJHNRPHQUHDFWLH Bedankt voor jullie medeleven. Veel kaarsjes hebben er gebrand, op maandag 4 april. Vele goede wensen in de vorm van kaarten, telefoontjes, cadeaubonnen, bloemen en fruitmandjes tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis, en bij Bea, Ton en de kinderen. Goede berichten uit het ziekenhuis dat alle kwaadaardige tumoren verwijderd zijn. Dit alles werkt er aan mee, dat je herstel bevordert wordt. Nogmaals hartelijk dank voor jullie meeleven, ook namens mijn kinderen. Chris van den Broek weer terug op Binnenhof 1 Deest. &ROOHFWHVRSEUHQJVWHQWLMGHQVGHYLHULQJHQ Datum Locatie /viering Collecte voor Collecte Beweging Kasteelhof viering woord en gebed ¼ Winssen viering met eerste communicantjes en herinnering ¼ aan de doop Kasteelhof Nederlandse Missionaris Missionaris Nederlandse ¼ ¼ Nagekomen giften vasten actie (o.a. winst wereld winkel) Vastenactie ¼ Kasteelhof viering woord en gebed ¼ Winssen 1 e Communie viering ¼ Iedereen hartelijk bedankt Voor het geval u onze Beweging financieel wilt ondersteunen, dan kunt u uw bijdrage storten op onze bankrekening t.n.v. Stichting OM DOOR TE GAAN 5DPDGDQIHHVW EORHPHWMHVDPHQPHW3URWHVWDQWVHJHPHHQWH'UXWHQ Eerder hebben we u al laten weten dat we samen met de protestanmtse gemeente aan het einde van de Ramadan, de islamitische vastenmaand, een bloemetje bij het moskeebestuur hebben overhandigd. De foto s hiervan had u nog tegoed.

6 Om Door te Gaan Nieuwsbrief nr juni /6 7ZHHELM]RQGHUHJHEHXUWHQLVVHQ - Op 17 juli viert onze pater Ad van de Wilk zijn 50-jarig priesterjubileum. Wij wensen hem een heel fijne feestdag en uiteraard nog veel mooie jaren en Gods zegen daarbij! - Vrijdag neemt Henk van der Poel, lid van onze zanggroep, afscheid als directeur van het Koekoeksnest. Henk, een heel fijne dag! $*(1'$ YRRUORSLJURRVWHU :LMZHQVHQDORQ]HOH]HUVHHQKHHO ILMQHYDNDQWLH organisatie Om door te gaan organisatie anderen 25 juni uur De Lier Puiflijk Slotviering tevens Johannes de Doper feest met vormelingen en eerste communicantjes voorganger pastor Van de Berg; m.m.v. de Zanggroep 28 augustus uur Kapelberg Viering aan het begin van het seizoen 24 september De Lier Vanuit diaconiegroep m.m.v. de Zanggroep 26 juni 19 uur Oecumenische viering Leur thema: 'Europa' - pastor Oosterveer Woezik 18 september uur Canisiusziekenhuis m.m.v. de Zanggroep 25 september uur Leur Oecumenische Viering 2 oktober Kasteelhof Reguliere communiedienst mmv Zanggroep Voor de aanvang van de vieringen in De Lier of Kasteelhof ligt achter in de kerk een intentieboek. Iedereen kan hierin intenties noteren waarvoor tijdens de viering speciaal zal worden gebeden. Als het vervoer een probleem is, dan kunt u even bellen met Marian Joling ( tel ) Redactieadres: Slootsestraat 30, 6655 AJ Puiflijk redactie: redactie@omdoortegaan.nl

Sassenheim, september 2014. Beste jongere,

Sassenheim, september 2014. Beste jongere, Sassenheim, september 2014 Beste jongere, Als je gedoopt bent en in groep 8 of de brugklas zit, wordt je nu uitgenodigd om deel te nemen aan de volgende stap in je leven, de voorbereiding op het sacrament

Nadere informatie

Heilige Mis ter gelegenheid van de Eerste Heilige Communie in de St.Lambertuskerk te Swalmen

Heilige Mis ter gelegenheid van de Eerste Heilige Communie in de St.Lambertuskerk te Swalmen 2 Heilige Mis ter gelegenheid van de Eerste Heilige Communie in de St.Lambertuskerk te Swalmen Basisschool.. Basisschool.. Thema... 200. 3 Binnenkomst communicantjes Muziek door. Welkomstwoord Door pastoor

Nadere informatie

Eucharistieviering Eerste zondag van de Advent Aanvang van Jaar B 30 november 2014 Oud-katholieke parochie van de H. Georgius, Amersfoort

Eucharistieviering Eerste zondag van de Advent Aanvang van Jaar B 30 november 2014 Oud-katholieke parochie van de H. Georgius, Amersfoort Eucharistieviering Eerste zondag van de Advent Aanvang van Jaar B 30 november 2014 Oud-katholieke parochie van de H. Georgius, Amersfoort Van harte welkom! Vandaag vieren we eerste zondag van Advent. Advent

Nadere informatie

Eerste Heilige Communie

Eerste Heilige Communie Eerste Heilige Communie 3 juni 2018 Open Hof Thema: Iedereen telt mee Voor de kinderen Een stapje verder Toen je gedoopt werd, hebben je ouders de eerste stap gezet op de weg van Jezus. Nu je wat groter

Nadere informatie

:HONRP SDVWRRU6FKDOOHQEHUJ

:HONRP SDVWRRU6FKDOOHQEHUJ nummer: 22 27 september 2005 Deze nieuwsbrief is een uitgave van de coördinatiegroep Om door te gaan en bestemd voor alle parochianen van de kerk van H. Johannes de Doper te Puiflijk, die zich zorgen maken

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 6 september 2015 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 12 e Zondag van de Zomer Kleur: groen De kleur groen drukt nieuw leven, hoop, toekomst en groeikracht uit. Voorganger: Organist: Da. Geke

Nadere informatie

Eucharistieviering Tweede zondag van de Veertigdagentijd 21 februari 2016 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort

Eucharistieviering Tweede zondag van de Veertigdagentijd 21 februari 2016 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort Eucharistieviering Tweede zondag van de Veertigdagentijd 21 februari 2016 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort In de Veertigdagentijd is er iedere zondag kinderkerk. De kinderkerk

Nadere informatie

Kerk- en Schooldienst in de Maranathakerk. in samenwerking met de Protestants Christelijke Basisschool Samen op Weg VERWONDERING!

Kerk- en Schooldienst in de Maranathakerk. in samenwerking met de Protestants Christelijke Basisschool Samen op Weg VERWONDERING! Kerk- en Schooldienst in de Maranathakerk in samenwerking met de Protestants Christelijke Basisschool Samen op Weg VERWONDERING! Voorganger: ds. Peter Smilde Pianist en organist: Bas van Viegen Met medewerking

Nadere informatie

PROTOCOLLEN januari 2013

PROTOCOLLEN januari 2013 PROTOCOLLEN januari 2013 1 2 Pastoraal Team Vinkeveen, januari 2013 Beste mensen, In de afgelopen jaren hebben wij een aantal afspraken gemaakt over sacramentenbediening en uitvaarten. We hebben ze nog

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2015-2016 Inhoudsopgave 1. Het project 2. Misdienen 3. Goed doel 4. Verhindering 5. Taak van de ouders 6. Ouderavond 7. Kerkversiering en fotograaf 8. Financiële bijdrage 9. Aanmelden

Nadere informatie

Eucharistieviering. Geboorte van de H. Johannes de Doper. Johannes is zijn naam. 24 juni 2018

Eucharistieviering. Geboorte van de H. Johannes de Doper. Johannes is zijn naam. 24 juni 2018 Eucharistieviering Geboorte van de H. Johannes de Doper Johannes is zijn naam 24 juni 2018 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort Om 12:00 uur begint in de Joriszaal de themabijeenkomst

Nadere informatie

De tien Geboden. Tien belangrijke regels. Aangepaste dienst Zondag 17 april 2016 Ds. Henk Bondt

De tien Geboden. Tien belangrijke regels. Aangepaste dienst Zondag 17 april 2016 Ds. Henk Bondt De tien Geboden Of Tien belangrijke regels Aangepaste dienst Zondag 17 april 2016 Ds. Henk Bondt Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen: Gezang 119: 1 en 2 De kerk van alle tijden kent slechts één vaste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

DIENST VAN SCHRIFTLEZING EN GEBED. 7 e Zondag van Pasen. 8 mei 2016 Oud-katholieke parochie van de H. Georgius, Amersfoort

DIENST VAN SCHRIFTLEZING EN GEBED. 7 e Zondag van Pasen. 8 mei 2016 Oud-katholieke parochie van de H. Georgius, Amersfoort DIENST VAN SCHRIFTLEZING EN GEBED 7 e Zondag van Pasen 8 mei 2016 Oud-katholieke parochie van de H. Georgius, Amersfoort Welkom door een kerkmeester Openingslied:, hoe Hij zijn belofte houdt, die de mens

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 7 januari 2018 Kleur: wit Epifanie

Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 7 januari 2018 Kleur: wit Epifanie Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 7 januari 2018 Kleur: wit Epifanie Op deze eerste zondag van het nieuwe jaar begint de dienst om 10.30 uur. Voor en na de dienst is er onder het genot

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering 2016-4 juni 2016

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering 2016-4 juni 2016 Nieuwsbrief Aflevering 2016-4 juni 2016 In deze aflevering: - H. Hartmaand. - Eftelingactie. - Verwijsspreekuur. - Sop- en zeepplank. - Algemene gegevens. H. Hartmaand. De grote feestdagen als Pasen en

Nadere informatie

Orde van dienst. 2 december 2018 Protestantse Gemeente Laren. Daan Gerrit Dijkman wordt gedoopt Eerste zondag van advent. Voorganger: ds.

Orde van dienst. 2 december 2018 Protestantse Gemeente Laren. Daan Gerrit Dijkman wordt gedoopt Eerste zondag van advent. Voorganger: ds. Orde van dienst 2 december 2018 Protestantse Gemeente Laren Daan Gerrit Dijkman wordt gedoopt Eerste zondag van advent Voorganger: ds. Jaap Jonk Orgelspel: Stefan Potman Lector: Joke Dijkman 1 De voorbereiding

Nadere informatie

Eucharistieviering Tweede zondag van de Advent 7 december 2014 Oud-katholieke parochie van de H. Georgius, Amersfoort

Eucharistieviering Tweede zondag van de Advent 7 december 2014 Oud-katholieke parochie van de H. Georgius, Amersfoort Eucharistieviering Tweede zondag van de Advent 7 december 2014 Oud-katholieke parochie van de H. Georgius, Amersfoort Van harte welkom! Vandaag vieren we tweede zondag van de Advent. Advent is een tijd

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven

Protestantse Gemeente Bilthoven Protestantse Gemeente Bilthoven WIJKGEMEENTE OOST / WEST zondag 9 augustus 2015 Noorderkerk, 10.30 uur Voorganger Ouderling Diakenen Lector Organist Koster Collecte ds. Benedikte L. Bos Ria Foeken en Tjitske

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 23 december 2018 Kleur: paars

Zondagsbrief Zondag 23 december 2018 Kleur: paars Zondagsbrief Zondag 23 december 2018 Kleur: paars Vierde zondag van Advent Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: Crèche: ds. Saskia Ketelaar uit Lede, België Elly Tollenaar Joke

Nadere informatie

1 Oecumenische Kerkgemeenschap. De Ark. Hoofddorp Overbos-Floriande

1 Oecumenische Kerkgemeenschap. De Ark. Hoofddorp Overbos-Floriande 1 Oecumenische Kerkgemeenschap De Ark Hoofddorp Overbos-Floriande Orde van dienst Startzondag 13 september 2015 Woorddienst Voorganger: Aarnoud van der Deijl Thema: Goede buren m.m.v. Marjolein Dijkstra,

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video wall: Crèche: ds. Pieter Overduin uit Hulst Henk Siersema Joke de

Nadere informatie

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje.

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje. Nieuwsbrief Nummer 11 jaargang 6 ALGEMEEN Agenda Activiteiten Wat hebben we komende tijd voor de kinderen in petto: 25 april - Duinendag/Koningsspelen voor de groepen 3 t/m 8 - Sport voor kleuters 13-23

Nadere informatie

Eucharistieviering Zondag na Pinksteren 27 6 november 2016 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort

Eucharistieviering Zondag na Pinksteren 27 6 november 2016 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort Eucharistieviering Zondag na Pinksteren 27 6 november 2016 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort In deze viering zullen parochianen Do en Kees de Haart een zegen ontvangen ter gelegenheid

Nadere informatie

Eucharistieviering. Zondag na Pinksteren 13. Zondag van het brood uit de hemel. 5 augustus 2018

Eucharistieviering. Zondag na Pinksteren 13. Zondag van het brood uit de hemel. 5 augustus 2018 Eucharistieviering Zondag na Pinksteren 13 Zondag van het brood uit de hemel 5 augustus 2018 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort OPENINGSLIED Gezang 750 INLEIDING Genade zij u en

Nadere informatie

ZOMERBRIEF INTERKERKELIJKE WERKGROEP HART-EN-VROUW

ZOMERBRIEF INTERKERKELIJKE WERKGROEP HART-EN-VROUW ZOMERBRIEF INTERKERKELIJKE WERKGROEP HART-EN-VROUW Terugblik afgelopen seizoen We mogen dankbaar terugkijken op een mooi seizoen van Hart-en-Vrouw. In oktober hielden we een cabaret Avond Oma in de la

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Maandag 10 november Rapportbespreking Dinsdag 11 november Rapportbespreking Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest

Nadere informatie

RK PAROCHIE DE GRAANKORREL 2015-2016

RK PAROCHIE DE GRAANKORREL 2015-2016 RK PAROCHIE DE GRAANKORREL 2015-2016 Jeany Bourne-Wijngaarde Marcia Reboe Adele Langkemper 06 48 61 71 62 Afwezigheid melden Kerkcentrum: De Drie Stromenkerk Renswoudestraat 75, 1106 BJ Amsterdam -2- Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

NAAMOPGAVE 21 FEBRUARI 2016

NAAMOPGAVE 21 FEBRUARI 2016 NAAMOPGAVE 21 FEBRUARI 2016 Welkom Kinderen: Dag lieve mensen allemaal, wij heten jullie heel hartelijk welkom in deze viering van onze Naamopgave. Wij komen vandaag aan Jezus zeggen dat ons hartje klaar

Nadere informatie

Jezus en jij. Eerste Communieproject - les Jij bent gedoopt

Jezus en jij. Eerste Communieproject - les Jij bent gedoopt Eerste Communieproject - les 9 57 Jezus en jij Jij bent gedoopt In les 8 hebben we geleerd dat Jezus bij ons blijft. Hoe doet Hij dat? Dat kan omdat Hij de KERK heeft gesticht. De kerk is niet alleen een

Nadere informatie

Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament

Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament Voor de dienst luisteren we naar: In de hemel is de Heer (Andre van Zyl). In

Nadere informatie

Zondag 20 oktober 2013

Zondag 20 oktober 2013 Zondag 20 oktober 2013 Groen Groen is de kleur van de hoop. Brood en vis als symbool voor Jezus die ons door zijn leven hoop geeft. Daarmee varen wij de toekomst tegemoet Zuiderkerkgemeente Voorganger:

Nadere informatie

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen. Bidden Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl en kinderactiviteiten www.lambertuskerk-rotterdam.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015!

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! D NIEUWSBRIEF Nummer 9 8 januari 2015 Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! Trefwoord Thema: Rituelen week 2 t/m 4 (5 t/m 23 januari). Rituelen Inhoud:

Nadere informatie

Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard

Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard Orde van dienst voor zondag 19 april 2015, 3 e zondag van Pasen - schoolkerkdienst Ik zie het wel Met medewerking van de Regenboogschool en ouders en kinderen van de Heideparkschool Kerk: Brugkerk, Kroonplein

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar!

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar! Over De Veenbrug Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014 Deze eerste Over De Veenbrug van 2014 willen we natuurlijk niet beginnen zonder u en jullie allemaal eerst: alle goeds en gezondheid en natuurlijk

Nadere informatie

De Leidraad. Kerstnachtdienst 24 december 2017

De Leidraad. Kerstnachtdienst 24 december 2017 Orde van dienst De Leidraad ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kerstnachtdienst 24 december 2017 Voorganger: Ds. Nel van Dorp Organist: Patrick Hopper M.m.v. De Zanggroep olv Vigilia

Nadere informatie

Zondag 12 juni Welkom in De Regenboog!

Zondag 12 juni Welkom in De Regenboog! Zondag 12 juni 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Wil Kaljouw Ouderling van dienst: Henk Morsink Organist: Jan Ebeltjes Lector: Dieneke van Hoegee Koster: Lied voor de dienst: Lied 683 In deze

Nadere informatie

Eucharistieviering Derde zondag van de Veertigdagentijd 4 maart 2018 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort

Eucharistieviering Derde zondag van de Veertigdagentijd 4 maart 2018 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort Eucharistieviering Derde zondag van de Veertigdagentijd 4 maart 2018 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort OPENINGSLIED Gezang 841 INLEIDING Genade zij u en vrede van God onze Vader,

Nadere informatie

Eucharistieviering Vierde zondag van de Advent Jaar C 20 december 2015 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort

Eucharistieviering Vierde zondag van de Advent Jaar C 20 december 2015 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort Eucharistieviering Vierde zondag van de Advent Jaar C 20 december 2015 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort OPENINGSLIED Gezang 568 INLEIDING SCHULDBELIJDENIS Genade zij u en vrede

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2012 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

voor zondag 27 augustus 2017 Thema: Sinds het begin... ik en de ander - de ander en ik

voor zondag 27 augustus 2017 Thema: Sinds het begin... ik en de ander - de ander en ik ORDE VAN DIENST voor zondag 27 augustus 2017 Thema: Sinds het begin... ik en de ander - de ander en ik Voorganger: ds Christien Crouwel Gastheer: Anjo Lourens; Lector: Nel Haisma; Diaken: Walter Tibboel

Nadere informatie

Zaterdag 2 februari 2013 (57e jaargang, nr. 2)

Zaterdag 2 februari 2013 (57e jaargang, nr. 2) Contactblad van de Protestantse Gemeente te Nigtevecht www.kerknigtevecht.nl Zaterdag 2 februari 2013 (57e jaargang, nr. 2) Zondag 3 februari 10.00 uur Ds. H. Eschbach, Terschuur Collecten : Evangelisch

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 2 december 2018-1 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Erna Dros Diaken: Jan

Nadere informatie

Oecumenische Kerkgemeenschap. De Ark. Hoofddorp Overbos-Floriande. Orde van dienst zondag 18 oktober 2015

Oecumenische Kerkgemeenschap. De Ark. Hoofddorp Overbos-Floriande. Orde van dienst zondag 18 oktober 2015 Oecumenische Kerkgemeenschap De Ark Hoofddorp Overbos-Floriande Orde van dienst zondag 18 oktober 2015 Tafeldienst, Voorganger: Mia Versteege Thema: Miscommunicatie m.m.v. Frans Leijten, orgel VOORBEREIDING

Nadere informatie

Activiteiten kalender RK kerk Singel 64

Activiteiten kalender RK kerk Singel 64 Jullie pastoor vd Weide Activiteiten kalender RK kerk Singel 64 Datum Activiteit Aanvang Bijzonderheden 3 November Allerzielen 11:00 uur De liturgische kleur is paars. De paaskaars brandt. Er is een Eucharistieviering.

Nadere informatie

Orde van dienst 10 juni 2018

Orde van dienst 10 juni 2018 Orde van dienst 10 juni 2018 Protestantse Gemeente Laren (Gld.) Sepp Hendrik & Isa Rieneke Groot Bronsvoort Enserink worden in deze dienst gedoopt Voorganger: ds. Jaap Jonk Orgelspel: Stefan Potman De

Nadere informatie

zondag 25 oktober 2015

zondag 25 oktober 2015 ORDE VAN DIENST zondag 25 oktober 2015 Voorganger: Ds. Evert Jan de Wijer Organist: Anco Vahl Ouderling van dienst: Leo Endedijk Diaken van dienst: Jitske de Jong PROTESTANTSE WIJKGEMEENTE Prinses Irenestraat

Nadere informatie

Zondag 29 mei 2016 in de Galluskerk Protestantse Gemeente te Angerlo-Doesburg

Zondag 29 mei 2016 in de Galluskerk Protestantse Gemeente te Angerlo-Doesburg Numeri 9: 15 t/m 23 Zondag 29 mei 2016 in de Galluskerk Protestantse Gemeente te Angerlo-Doesburg Orgelspel Om te beginnen Moment van stilte waarin we ons openstellen voor God en elkaar De kaarsen op de

Nadere informatie

Eucharistieviering. Eerste zondag na Pinksteren Feestdag van de allerheiligste Drieëenheid. 22 mei 2016

Eucharistieviering. Eerste zondag na Pinksteren Feestdag van de allerheiligste Drieëenheid. 22 mei 2016 Eucharistieviering Eerste zondag na Pinksteren Feestdag van de allerheiligste Drieëenheid 22 mei 2016 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort OPENINGSLIED Gezang 829 INLEIDING Genade

Nadere informatie

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse 8 e zondag van de herfst Oogstdankdienst 9 november 2014 voorganger: ds. N.J. Pronk organiste: Līga Vilmane-Fioreze ouderling: J.A. van der Horst koster: M. Slomp

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 10 november 2013 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen

Orde van dienst voor de viering van zondag 10 november 2013 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen Orde van dienst voor de viering van zondag 10 november 201 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen voorganger : Ds. Jan de Geus orgel : Kees van den Berg 1 De kaarsen worden aangestoken Wij bereiden

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou!

Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou! Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou! Intro Het club- en verenigingseizoen is alweer in volle gang. We kijken met dankbaarheid terug naar de opening van het winterwerk. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Protestantse Gemeente. Vlissingen. Orde van Dienst voor zondag 10 maart 1 e zondag van de veertigdagentijd

Protestantse Gemeente. Vlissingen. Orde van Dienst voor zondag 10 maart 1 e zondag van de veertigdagentijd Protestantse Gemeente Vlissingen Orde van Dienst voor zondag 10 maart 1 e zondag van de veertigdagentijd Voorganger : Ds. Pim Steenbergen Ouderling van dienst : Martin Dekker Organist : Jos Vogel Lector

Nadere informatie

en in Jezus Christus, Gods eniggeboren Zoon, onze Heer

en in Jezus Christus, Gods eniggeboren Zoon, onze Heer Dienst in de Dorpskerk Heemskerk 3 mei 2015 en in Jezus Christus, Gods eniggeboren Zoon, onze Heer voorganger: ds Marco Visser vleugel: David Rip voorlezer: Corry van Gemeren ouderling: Feija Stuart diaken:

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 16 september 2018 kleur: groen Dienst: Oude kerk om 9.00 uur Voorganger: Ds. P. Verbaan, Ermelo Organist: mevr.

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 29 april 2012 vierde zondag van Pasen Wijkgemeente Ambacht-Oost In de Bethelkerk

Orde van dienst voor de viering van zondag 29 april 2012 vierde zondag van Pasen Wijkgemeente Ambacht-Oost In de Bethelkerk Orde van dienst voor de viering van zondag 29 april 2012 vierde zondag van Pasen Wijkgemeente Ambacht-Oost In de Bethelkerk Jezus als de goede herder. Fresco begin derde eeuw, catacombe van Callixtus.

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST voor de viering op Zondag 5 juli 2015 in de Dorpskerk aanvang: 10.00 uur

ORDE VAN DIENST voor de viering op Zondag 5 juli 2015 in de Dorpskerk aanvang: 10.00 uur ORDE VAN DIENST voor de viering op Zondag 5 juli 2015 in de Dorpskerk aanvang: 10.00 uur ~ 3 e Zondag van de Zomer ~ Voorganger Ouderling van dienst Diaken Lector Organist Kinderkring Crèche : Drs. Jan

Nadere informatie

Initiatiefgroep Roze Vieringen Rotterdam

Initiatiefgroep Roze Vieringen Rotterdam Initiatiefgroep Roze Vieringen Rotterdam Oecumenisch Roze Viering zondag 6 maart 2016 om 15.00 uur THEMA Hoe ik ook ben Voorganger ds. Ilse Hogeweg Paradijskerk Nieuwe Binnenweg 25, Rotterdam Gedachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

Eucharistieviering. Zondag na Pinksteren 18 Zondag van het discipelschap. 4 september 2016

Eucharistieviering. Zondag na Pinksteren 18 Zondag van het discipelschap. 4 september 2016 Eucharistieviering Zondag na Pinksteren 18 Zondag van het discipelschap 4 september 2016 Oud-katholieke parochie van de heilige Georgius, Amersfoort OPENINGSLIED Gezang 795 INLEIDING Genade zij u en vrede

Nadere informatie

Vrijwilligersenquête 2014

Vrijwilligersenquête 2014 Vrijwilligersenquête 2014 Geloofsgemeenschap O.L.V. ten Hemelopneming Houten Beste mede-parochiaan, Voor u ligt een vrijwilligersenquête van de Parochie Paus Johannes XXIII - locatie Houten. Door middel

Nadere informatie

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang!

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Liturgie Zingen: -Opwekking 654 Dank U voor deze nieuwe dag -Zoek eerst het Koninkrijk van God -Weet je waar het hemels koninkrijk op lijkt (Elly en

Nadere informatie

Woord van welkom tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken

Woord van welkom tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken ORDE VAN DIENST PAASTIJD Duinzichtkerk 21 april 2013 PROTESTANTSE WIJKGEMEENTE DUINZICHTKERK/VREDESKAPEL Voorganger: ds. L.J. Ridderhof-Boon ouderling van dienst: Mevr. R.T. Steinvoort de Groot diaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 September 2015

Nieuwsbrief 6 September 2015 Stichting In de Wingerd Gezinshuis In de Wingerd Hullenweg 6 Hullenweg 6 8191 LB Wapenveld 8191 LB Wapenveld secretarisindewingerd@gmail.com 038-3376189 www.indewingerd.nl indewingerd@gmail.com www.indewingerd.nl

Nadere informatie

9.30 uur CD Kerk Gebedsviering door Lekenvoorgangers PK

9.30 uur CD Kerk Gebedsviering door Lekenvoorgangers PK Parochie HH Petrus en Paulus SINT JAN S ONTHOOFDING ZOETERWOUDE-DORP NIEUWSBRIEF juli en augustus 2015 Pastorie: R.K. Pastorie Zuidbuurtseweg 14 2381 LB Zoeterwoude Bankrekening Parochiekern Sint Jan:

Nadere informatie

DUINZICHTKERK. zondag 14 september 2014

DUINZICHTKERK. zondag 14 september 2014 DUINZICHTKERK zondag 14 september 2014 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. R. Stiemer; ouderling van dienst: Mevr G.J. Wubs-Postma; diaken van dienst: Mevr. H.J. Laméris-van den Berg; organist:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief januari 2014 Nummer

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Kracht en liefde worden ons gegeven

Kracht en liefde worden ons gegeven Liturgie voor het ochtendgebed op zondag 31 december 2017 Kracht en liefde worden ons gegeven Lezers: Organiste : Ontvangst Annemarie Voorbraak Wijnand Kramer Jan Prij Hanneke Muntjewerf Ineke van der

Nadere informatie

Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten. zondag 22 maart 2015

Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten. zondag 22 maart 2015 Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten zondag 22 maart 2015 voorganger: organist: ds Jessa van der Vaart Erik Visser Orde van de dienst. orgelspel Johann Sebastian Bach, Fantasie en fuga in C. luiden

Nadere informatie

Zondagsbrief voor zondag 23 december e advent

Zondagsbrief voor zondag 23 december e advent Zondagsbrief voor zondag 23 december 2018-4 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Sytske Koopmans Diaken:

Nadere informatie

Wensenboek. cliënten DIT WENSENBOEK IS VAN:

Wensenboek. cliënten DIT WENSENBOEK IS VAN: Wensenboek cliënten DIT WENSENBOEK IS VAN: Beste..., Iedereen gaat een keer dood. Weet jij wat doodgaan is? Wat denk jij dat er gebeurt als je dood gaat? Dit boek helpt je hierover te praten en op te schrijven

Nadere informatie

ZONDAG 17 november 2013. Wie is arm wie is rijk?

ZONDAG 17 november 2013. Wie is arm wie is rijk? ZONDAG 17 november 2013 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Thema: Wie is arm wie is rijk? Dienst van bevestiging: mw. Aaltje Timmerman tot ouderling Eredienst. Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr.

Nadere informatie

Liturgie. PGA wijkgemeente. Arnhem Zuid

Liturgie. PGA wijkgemeente. Arnhem Zuid Liturgie PGA wijkgemeente Arnhem Zuid Vierplaats De Kandelaar mei 2015 APOSTOLISCHE GELOOFSBELIJDENIS Ik geloof in God, de Vader, de Almachtige, Schepper des hemels en der aarde. En in Jezus Christus,

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 11 november 2018 kleur: groen Dienst: Oude kerk om 10.30 uur Voorganger: mevr. Ds. A. Verbaan-van den Heuvel

Nadere informatie

Orde van Dienst. voor zondag 6 april Vijfde zondag in de Veertigdagentijd 'Wonen overal even thuis' Thema: Bij het graf van een vriend

Orde van Dienst. voor zondag 6 april Vijfde zondag in de Veertigdagentijd 'Wonen overal even thuis' Thema: Bij het graf van een vriend aan barmhartigheid Protestantse Gemeente Nuenen werken Orde van Dienst voor zondag 6 april 2014 Vijfde zondag in de Veertigdagentijd 'Wonen overal even thuis' Thema: Bij het graf van een vriend Voorganger:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 29 september 2017

Nieuwsbrief 4, 29 september 2017 Nieuwsbrief 4, 29 september 2017 Data om te onthouden: Maandag 2 oktober: controle hoofdluis Woensdag 4 oktober: start Kinderboekenweek: Griezelen Donderdag 5 oktober: staking leerkrachten Informatie van

Nadere informatie

Grote of Sint Vituskerk Naarden Zondag 30 september de tweede zondag van de herfst -

Grote of Sint Vituskerk Naarden Zondag 30 september de tweede zondag van de herfst - Grote of Sint Vituskerk Naarden Zondag 30 september 2018 - de tweede zondag van de herfst - Dienst waarin Iet Bouwsma zal worden bevestigd tot pastoraal-ouderling en we afscheid nemen van ouderling Kees

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst waarin Esther Maaike Anna de Boer en Daniël Harm Jonker de doop zullen ontvangen. Verbondenheid met God

Liturgie voor de dienst waarin Esther Maaike Anna de Boer en Daniël Harm Jonker de doop zullen ontvangen. Verbondenheid met God Liturgie voor de dienst waarin Esther Maaike Anna de Boer en Daniël Harm Jonker de doop zullen ontvangen Verbondenheid met God Zondag 21 juni 2015, 9.30 uur PKN Hervormde kerk te Warstiens Voorganger :

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten.

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten. Lemborgher Jaargang 20 Nummer 1 4 september 2013 Schooljaar 2013-2014 heet u van harte welkom. De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er weer op. Inmiddels heeft u op school of d.m.v. een informatieavond

Nadere informatie

Liturgie voor de viering op 20 november 2016

Liturgie voor de viering op 20 november 2016 Liturgie voor de viering op 20 november 2016 Protestantse Gemeente Oisterwijk c.a. In deze dienst wordt gedoopt Donna Juliana Isabella Berende voorganger ds. Wil van Egmond ambtsdrager Judith Ooms lector

Nadere informatie

Orde I Schrift, zegen en gebed

Orde I Schrift, zegen en gebed Orde I Schrift, zegen en gebed groet en inleidend woord Vrede voor jou N en vrede voor jou N. Alles wat goed is en gelukkig maakt, het kome over jullie beiden. Vrede voor u allen, zoals wij hier bij elkaar

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 9 december 2018-2 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Kees-Jan Antuma Diaken:

Nadere informatie

Orde van dienst op 22 maart 2015 in de Vloedschuur te Heteren In deze dienst zal gedoopt worden: Sophie Anke Henrike (Sophie) Kalisvaart

Orde van dienst op 22 maart 2015 in de Vloedschuur te Heteren In deze dienst zal gedoopt worden: Sophie Anke Henrike (Sophie) Kalisvaart Orde van dienst op 22 maart 2015 in de Vloedschuur te Heteren In deze dienst zal gedoopt worden: Sophie Anke Henrike (Sophie) Kalisvaart Thema: De graankorrel Voorganger: Ds. Simon de Kam Ouderling: Johan

Nadere informatie

21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse

21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse 21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse Votum en groet Ps. 65,1 (U luistert als wij bidden) De lofzang klinkt uit Sions zalen tot U met stil ontzag.

Nadere informatie

Pinksteren/Doopdienst: Emma van Rijswijk en Stijn van Dam Thema: Wat Pinksteren voor Jezus betekende Voorganger: Gastheer: Muziek: Techniek: Liturgie: Ds. Willem Smouter Reyald Bert-Jan (orgel/piano),

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn

Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn informatie voorafgaand aan het gesprek over de uitvaart Hij is niet hier, hij is immers opgestaan, zoals hij gezegd heeft. Mt 28,6 Inleiding Het is belangrijk

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 15 april 2012. Wijkgemeente Ambacht-Oost in de Bethelkerk

Orde van dienst voor de viering van zondag 15 april 2012. Wijkgemeente Ambacht-Oost in de Bethelkerk Orde van dienst voor de viering van zondag 15 april 2012 Wijkgemeente Ambacht-Oost in de Bethelkerk Hendrick ter Brugghen (1588-1629): De Ongelovige Thomas voorganger orgel : dhr. Rob van Herwaarden :

Nadere informatie