Reisinformatie. GPS reis Auvergne/Sancy Massief racefiets dagtochten met gps

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reisinformatie. GPS reis Auvergne/Sancy Massief 2012 2-6 racefiets dagtochten met gps"

Transcriptie

1 Reisinformatie GPS reis Auvergne/Sancy Massief racefiets dagtochten met gps Beste fietser, In dit document treft u de informatie aan van de GPS-reis Sancy Massief, die wij voor u kunnen organiseren vanuit het Franse Le Mont-Dore. Deze standplaatsreis is al mogelijk vanaf 2 personen. U kunt kiezen uit een aanbod van 2 t/m 6 dagtochten. Vasa Sport boekt de accommodatie en levert de GPS-routes. Wij wensen u veel voorpret en hopen u in Frankrijk te mogen verwelkomen! Telefoon Website

2 GPS-Reis Auvergne/Sancy Massief Standplaatsreis voor racefietsers in het Sancy Massief Dit gebied, waar de rivier de Dordogne zijn oorsprong heeft, is onderdeel van het Centraal Massief en bevindt zich in de Auvergne. Het gebied heeft een vulkanische oorsprong en is verrassend uitdagend en afwisselend. Open toppen met vergezichten worden afgewisseld met rivierdalen welke zich meestal in een bos bevinden. De cols gaan tot meter. De klimmen zijn gemiddeld zo n 300 à 400 hoogtemeters lang en gaan maximaal tot zo n 700 hoogtemeters. De grote hoeveelheid wegen en weggetjes in dit dunbevolkte gebied staan garant voor vele uren fietsplezier. Vasa Sport heeft de routes dusdanig samengesteld, dat u kunt kennismaken met alle facetten van dit gevarieerde gebied. Puy de Dôme Het beklimmen van de legendarische Puy de Dôme behoort helaas pas weer vanaf juni 2012 tot de mogelijkheden. Door de aanleg van een toeristentrein zal de Puy de Dôme vanaf 2010 tot juni 2012 alleen voor voetgangers toegankelijk zijn. Zelfstandig op pad met GPS! U gaat zelfstandig op pad met een GPS-ontvanger en krijgt ter ondersteuning ook kaartjes en hoogteprofielen mee. Natuurlijk gaan de routes zo veel mogelijk over autoluwe wegen. Op bezoek bij fiets-experts! U verblijft in een authentiek huis in Le Mont-Dore met volledig ingerichte appartementen. Deze accommodatie is geheel ingesteld op het verblijf van fietsers. Zo staan er een afspuitplek voor de fiets, een sleutelplek en een afgesloten stalling tot uw beschikking. De accommodatie wordt gerund door een Nederlands fiets-paar. Zij leerden elkaar in 2000 tijdens een mountainbike-vakantie in Equador kennen en vanaf dit begin loopt fietsen als een rode draad door hun relatie. Of het nu op de racefiets, de mountainbike of op een volgepakte vakantiefiets is; zij vinden het allemaal even leuk. Eind 2007 verhuisden ze naar de Auvergne om hun passie voor fietsen en voor het Sancy-massief te kunnen delen met gasten van hun accommodatie en deelnemers aan fietsreizen. Vanaf 2009 verzorgen ze voor Vasa Sport een maatwerk mountainbike GPS-reis, sinds 2010 deze racefiets-reis en sinds 2011 ook een racefietstrekking. Vasa Sport zorgt voor alles en u hebt toch optimale vrijheid Vasa Sport zorgt voor de routes. Omdat wij de routes goed kennen, kunnen wij de tocht ook optimaal aanpassen aan uw niveau en eventueel bij volgende tochten noodzakelijke wijzigingen aanbrengen. Zo hebt u de optimale vrijheid, kunt u zelf de pauzes en het tempo bepalen en bent u niet gebonden aan het fietsen in een vreemde groep, maar heeft u toch alle gemakken van een verzorgde reis.

3 GPS-Reis Auvergne/Sancy Massief Informatie over de tochten De niveauroutes In tegenstelling tot andere Vasa Sport fietsreizen gebruiken we tijdens deze reis geen niveaugroepen. Onze mensen ter plaatse hebben voor ons een vernuftig routenetwerk opgesteld. Hiermee benut u ten volste de uitgebreide mogelijkheden van dit fietsparadijs. De 6 routes kennen elk maar liefst 7 liefst afstandsvarianten. De routes beginnen bij 50 km en lopen per 15 km op tot 140 km. Er zal gemiddeld per 50 km op hoogtemeters gerekend kunnen worden. Op bovenstaande afbeelding ziet u bijvoorbeeld de 6 routes van 110 km. Mocht tijdens de tocht blijken, dat de routes toch te licht of te zwaar zijn, dan kunt u zonder probleem overstappen naar een andere variant. Van iedere etappe kunnen verschillende varianten in de GPSontvanger geladen worden. Keuze uit 2 tot 6 dagtochten In het gebied zijn veel verschillende rondes te maken. U kunt kiezen uit een verblijf van 3 tot 7 overnachtingen waarbij respectievelijk 2 tot 6 dagtochten gefietst worden die u kennis laten maken met dit gedeelte van de Auvergne. Afhankelijk van het aantal dagtochten en het gewenste niveau stellen wij een programma voor u samen.

4 GPS-Reis Auvergne/Sancy Massief Racefietsen met GPS-ontvanger De tochten kunnen alleen met GPS-ontvanger gereden worden. Een GPS-ontvanger wordt op het stuur van uw fiets gemonteerd. In de GPS-ontvanger zijn op het beeldscherm de door Vasa Sport ingeladen tracks zichtbaar. Uw eigen positie wordt met behulp van een aantal satellieten bepaald en is op het beeldscherm met een pijltje zichtbaar. Als u er tijdens de tocht voor zorgt, dat het pijltje op de ingeladen track blijft, kunt u de route niet missen. Op moeilijke plekken hebben wij met behulp van zogenaamde waypoints nog aanwijzingen op het beeldscherm zichtbaar gemaakt. Na wat oefenen o.l.v. de Vasa Sport-begeleider kan iedereen het! U kunt een GPS-ontvanger van Vasa Sport huren. Hebt u zelf een GPS-ontvanger van Garmin, dan kunnen we daar de routes inladen (neem dan wel tenminste 2 sets oplaadbare batterijen en een oplader mee). Bent u van plan zelf een gps-ontvanger aan te schaffen, kijk dan hier naar de Vasa Sport tips. Regels voor GPS-gebruik Voor het gebruik van eigen- of huur-gps-ontvangers hebben we wel regels opgesteld. Vasa Sport heeft namelijk zeer veel energie, tijd en geld geïnvesteerd om voor u de mooiste routes uit te zoeken en wil niet dat deze routes anders gebruikt worden dan als wegwijzer tijdens de betreffende reis. De regels voor gps-gebruik kunt u hier downloaden.

5 Tijdstip Wij kunnen deze reis voor u organiseren van mei tot oktober. In mei kan er op bepaalde routes nog wel sneeuw liggen. In oktober geniet u van de meest prachtige herfstkleuren. GPS-Reis Auvergne/Sancy Massief Reisinformatie Accommodatie U verblijft in Le Mont-Dore met 2 of 3 personen in comfortabele appartementen. De appartementen beschikken over een keuken, een slaapkamer en een badkamer. In het gezellige plaatsje Le Mont-Dore bevinden zich op 300 m afstand leuke, betaalbare restaurants. U kunt optioneel het avondeten ook laten verzorgen. Tevens kan er in de tuin gebarbecued worden met een fantastisch uitzicht op de Puy de Sancy. De mogelijkheden om tussen de middag ergens te lunchen zijn op een aantal routes beperkt. Daarom is bij deze reis een lunchpakket inbegrepen. Op de dag van de eerste dagtocht helpen wij u bij het vertrek uit Le Mont-Dore met het gebruik van de GPS-ontvanger. De Vasa Sport-begeleiders zijn kenners van het gebied, zijn zelf ook enthousiaste racefietsers en kunnen u dus steeds van alle noodzakelijke informatie voorzien. Verlenging voor- of achteraf Het is natuurlijk mogelijk om voor- of achteraf langer in Le Mont-Dore te verblijven. Begeleiding Op de avond van aankomst (normaal gesproken ook de avond voor de eerste dagtocht) ontvangt u alle informatie over de routes inclusief routekaartjes, hoogteprofielen en de GPS-tracks. Als u van Vasa Sport een GPS-ontvanger huurt, krijgt u daar ook een fietsstuurhouder, reservebatterijen en een batterijoplader bij. Fietshuur Helaas hebben we in Le Mont- Dore geen huurfietsen ter beschikking. In het nabijgelegen La Bourboule zijn alleen eenvoudige mountainbikes te huur! Dus als u als Road deelnemer een dagje wilt MTBen is dat mogelijk. Ook is het mogelijk om in Super-Besse een downhill-clinic te volgen met een XC of downhillfiets. Vervoer met eigen auto, bus of trein U kunt voor het vervoer naar Frankrijk kiezen voor eigen vervoer of trein. Met de eigen auto bent u natuurlijk het meest flexibel. Als de groep erg groot is, komt ook een touringcar in aanmerking. Routebeschrijving Als u met eigen vervoer komt moet u rekenen op een rit van ca. 10 uur. Vanaf Utrecht is het 930 km, van Brussel is het 775 km. U rijdt via Parijs en Orléans richting Clermont-Ferrand. Zo n 20 km voor Clermont- Ferrand neemt u de A89 richting Bordeaux. Neem op de A89 afslag 25 naar La Bourboule-Le Mont-Dore. Na de "péage" doorrijden tot de rotonde en constant de borden naar Le Mont-Dore volgen. De routebeschrijving naar het verblijf in Mont-Dore krijgt u in de Laatste Reisinformatie.

6 Overig vervoer Vliegen: Clermont-Ferrand heeft een vliegveld. Met een overstap in Parijs kun je hier vanaf Brussel of Schiphol naar toe vliegen. U kunt afgehaald worden op het vliegveld. GPS-Reis Auvergne/Sancy Massief Trein: Vanuit Nederland met de Thalys naar Parijs Gare du Nord. Met de RER naar Gare de Lyon en vanaf daar met de sneltrein naar Clermont-Ferrand. Vanaf Clermont-Ferrand met de stoptrein naar Le Mont-Dore. Door lange overstaptijden, vooral in Clermont-Ferrand, neemt deze reis al snel 12 uur in beslag. Tegen een redelijke vergoeding kunnen we daarom voor een transfer van het treinstation van Clermont-Ferrand zorgen. Kosten en aanvullende informatie op te vragen via onder andere de treinreiswinkel. Ook kunt u uw treinreis boeken via TeleSales NS Internationaal, (0,35 euro p.m.) of bij de internationale balies op de grotere NSstations. Wij hebben ook goede ervaringen met Op deze site kunt u zelf uw reisschema uitzoeken en vervolgens een offerte opvragen en eventueel boeken. Tegen een redelijke vergoeding kunnen we voor een transfer van de luchthaven of het treinstation van Clermont-Ferrand zorgen. Reisverzekering Wij adviseren u dringend voor deze reis een reisverzekering af te sluiten. U kunt hiervoor contact opnemen met uw eigen verzekeringsagent. Hij kan uw specifieke situatie goed beoordelen en er voor zorgen dat u niet over- of onderverzekerd bent. De soort activiteit speelt daarbij een grote rol. Een aanvulling voor risicovolle sporten kan nodig zijn. De standaarddekking voor bagage is vaak ook te laag om de uitrusting voldoende te verzekeren. Annuleringsverzekering Vasa Sport adviseert u voor deze reis een annuleringsverzekering af te sluiten. Vasa Sport kan deze voor u afsluiten. In geval van annulering zorgt Vasa Sport in samenwerking met de verzekeringsadviseur voor een spoedige en gedegen afwikkeling. De annuleringsverzekering is 7% van de reissom, inclusief poliskosten en assurantiebelasting. Kosten bij annulering!! Wij wijzen u er op, dat er bij annulering annuleringskosten te betalen zijn. De hoogte daarvan is afhankelijk van het tijdstip van annulering. Deze kosten kunt u, als er sprake is van een geldige annuleringsreden, afwikkelen via een annuleringsverzekering. Als u geen annuleringsverzekering afgesloten heeft zult u in alle gevallen de annuleringskosten moeten betalen, die in het ergste geval (bij annuleren vanaf de dag van aanvang van de reis) op kunnen lopen tot 100% van de reissom. Laatste informatie Ca. 10 dagen voor aanvang van de reis ontvangt u van ons per nog laatste actuele informatie, waaronder de gegevens van accommodatie en begeleiders.

7 Prijzen De hieronder genoemde prijzen zijn per persoon en inclusief: Verblijf in op basis van 2 of 3 personen per appartement Linnengoed (beddengoed, handdoeken, keukendoeken) Toeristenbelasting Wasservice voor uw fietskleding (Fietsers)ontbijt en lunchpakket GPS routes en routekaartjes met hoogteprofielen GPS-Reis Auvergne/Sancy Massief GPS reis Auvergne/Sancy Massief 2012 prijzen p.p. incl. logies-ontbijt en lunchpakket aantal pers. per appartement GPS-routes en reisbegeleiding etappes, 3 overnachtingen etappes, 4 overnachtingen etappes, 5 overnachtingen etappes, 6 overnachtingen etappes, 7 overnachtingen toeslag 1-persoonskamer per nacht op aanvraag extra overnachting boekingskosten per groep 15 3 dgn 4dgn 5 dgn 6dgn huur Garmin gps ontvanger + fietssteun

8 Online een offerte aanvragen voor deze reis GPS-Reis Auvergne/Sancy Massief Om een offerte voor deze reis aan te vragen, klikt u naar de betreffende reis en klikt op [offerte] Dan opent zich het volgende scherm: Vul uw adresgegevens in en bij Aantal het aantal personen waarmee u deze reis wilt biken (het maximum aantal deelnemers is 12). Vul bij opmerkingen de gewenste aankomstdatum in Le Mont-Dore (normaal gesproken de dag voor de eerste dagtocht) en de gewenste vertrekdatum uit Le Mont-Dore in (normaal gesproken de dag na de laatste dagtocht) Vul zo mogelijk ook reservedata in! Vul bij Tijdstip in op welke dag u de eerste dagtocht wilt rijden Vink bij Accommodatie aan of u in 2-en/of 3persoonsappartement(en) wilt overnachten (het 3 e bed in een appartement kan een slaapbank zijn), geef bij grotere aantallen een toelichting bij de opmerkingen Vink verder alle gewenste opties aan. Als u uw niveau niet precies weet mag u ook 2 vakjes invullen In geval van verlenging de wensen bij opmerkingen invullen Als u alles heeft ingevuld klikt u op verstuur. Vasa Sport geeft u dan per antwoord wat de mogelijkheden zijn om de gewenste reis te organiseren. Heeft u nog vragen bel of mail naar!

Auvergne Road Racefiets-Trekking van 6 etappes door de Auvergne

Auvergne Road Racefiets-Trekking van 6 etappes door de Auvergne Auvergne Road Racefiets-Trekking van 6 etappes door de Auvergne Beste fietser, In dit document treft u de informatie aan van de 6-daagse racefiets trektocht met GPS, die wij voor u kunnen organiseren in

Nadere informatie

Reisinformatie. GPS reis Turkije 2012 8 of 5-daagse MTB reis met dagtochten met gps

Reisinformatie. GPS reis Turkije 2012 8 of 5-daagse MTB reis met dagtochten met gps Reisinformatie GPS reis Turkije 2012 8 of 5-daagse MTB reis met dagtochten met gps Beste Mountainbiker, In dit document treft u de informatie aan van de GPS-reis naar Turkije, die wij voor u kunnen organiseren

Nadere informatie

Reisinformatie en prijzen

Reisinformatie en prijzen Reisinformatie en prijzen Beste racefietser, Hartelijk dank voor jouw interesse in deze reis. In dit document lees je alle details (incl. de prijzen) die nodig zijn om de reis te kunnen boeken. Wil je

Nadere informatie

Reisinformatie en prijzen

Reisinformatie en prijzen Reisinformatie en prijzen Mallorca etappes mrt-juni, sept-nov TransTramuntana Mallorca (MW) 3-6 niveau Beste racefietser, Hartelijk dank voor uw interesse in deze reis. In dit document leest u alle details

Nadere informatie

TransTramuntana MTB-Trekking met 3 tot 6 etappes dwars door Mallorca. Maatwerk

TransTramuntana MTB-Trekking met 3 tot 6 etappes dwars door Mallorca. Maatwerk TransTramuntana MTB-Trekking met 3 tot 6 etappes dwars door Mallorca Beste lezer, Maatwerk u hebt interesse in bovengenoemde reis. Dit document informeert u over deze reis. U vindt hier de volgende informatie:

Nadere informatie

GPS trektocht Amadé-Dachstein Bestemming en roadbook

GPS trektocht Amadé-Dachstein Bestemming en roadbook GPS trektocht Amadé-Dachstein Bestemming en roadbook Mountainbiken in de Amadé tussen Dachstein, Tennengebirge en Hochkönig Het gebied tussen deze bergmassieven leent zich fantastisch voor een MTB-Trekking.

Nadere informatie

MTB WEEKENDTREKKING. 09/06/12-10/06/12 TransVeluw e 2 (za-zo)

MTB WEEKENDTREKKING. 09/06/12-10/06/12 TransVeluw e 2 (za-zo) MTB WEEKENDTREKKING 09/06/12-10/06/12 TransVeluw e 2 (za-zo) Beste mountainbiker, U heeft interesse om aan onze MTB-trekking Trans Veluwe deel te nemen. In dit document vindt u alle detailinformatie en

Nadere informatie

Mallorca MTB Maatwerk: 1. Trip Peguera 2. Trip Port de Soller 3. MTB 4-6 daagse Peguera-Soller. Maatwerk

Mallorca MTB Maatwerk: 1. Trip Peguera 2. Trip Port de Soller 3. MTB 4-6 daagse Peguera-Soller. Maatwerk Mallorca MTB Maatwerk: 1. Trip Peguera 2. Trip Port de Soller 3. MTB 4-6 daagse Peguera-Soller Maatwerk Beste lezer, U hebt interesse in één van de bovengenoemde reizen. Dit document informeert u over

Nadere informatie

Reisinformatie. Winter in Sancy Massief december t/m maart

Reisinformatie. Winter in Sancy Massief december t/m maart Reisinformatie Winter in Sancy Massief december t/m maart Beste lezer, Bent u op zoek naar een andere bestemming voor uw wintersportvakantie? Met meer dan alleen skiën of langlaufen? Dan bent u in Le Mont-Dore

Nadere informatie

Praktische info Racefietsreizen

Praktische info Racefietsreizen Praktische info Racefietsreizen Beste racefietser, U heeft plannen om aan een Vasa Sport Racefiets TransAlp of andere reis te gaan deelnemen. Dit document informeert u over het (fiets-)materiaal en benodigdheden

Nadere informatie

Trans X MTB (Maatwerkreizen vanaf 6 personen)

Trans X MTB (Maatwerkreizen vanaf 6 personen) Trans X MTB (Maatwerkreizen vanaf 6 personen) etappes mei-juni, sept-okt TransKrkokonose in Tsjechië/Polen 6 * * * Beste mountainbiker, U heeft interesse om aan de TransKrkonose te gaan deelnemen. In dit

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de inmiddels beroemde hangbrug Geierlay. Na onze succesvolle groepsreis

Nadere informatie

MTB WEEKENDTREKKING. 3 1 /0 5 /1 3-0 2 /0 6 /1 3 A r d e n n e n Tr e kkin g 3 ( v r - z o ) G

MTB WEEKENDTREKKING. 3 1 /0 5 /1 3-0 2 /0 6 /1 3 A r d e n n e n Tr e kkin g 3 ( v r - z o ) G +31 (0)343 562800 reizen@vasasport.nl www.vasasport.nl MTB WEEKENDTREKKING 3 1 /0 5 /1 3-0 2 /0 6 /1 3 A r d e n n e n Tr e kkin g 3 ( v r - z o ) G 0 4 /1 0 /1 3-0 6 /1 0 /1 3 A r d e n n e n Tr e kkin

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten Reizen voor Sport Fans Overwin de Franse Prijs vanaf : 1.985 vanaf 2-persoonskamer Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk 8 dagen / 7 nachten Vertrekdatum 09/07/2016 1.985 vanaf en 2-persoonskamer

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Racefietsvakantie in de Pyreneeën/Girona, Spanje

Racefietsvakantie in de Pyreneeën/Girona, Spanje Reizen voor Sport Fans Racefietsvakantie in de Pyreneeën/Girona, Spanje 8 dagen / 7 nachten Prijs vanaf : 1.789 vanaf Pakket 6 personen Vertrekdatum 14/07/2016 1.789 vanaf en Pakket 6 personen 15/07/2016

Nadere informatie

TransTramuntana Road Cala Ratjada Peguera Racefiets-Trekking van 6 etappes dwars door Mallorca. Maatwerk

TransTramuntana Road Cala Ratjada Peguera Racefiets-Trekking van 6 etappes dwars door Mallorca. Maatwerk TransTramuntana Road Cala Ratjada Peguera Racefiets-Trekking van 6 etappes dwars door Mallorca Maatwerk Beste lezer, U hebt interesse in een Maatwerk TransTramuntana. Dit document informeert u over deze

Nadere informatie

Praktische info Racefietsreizen

Praktische info Racefietsreizen Praktische info Racefietsreizen Beste racefietser, Je hebt plannen om aan een Vasa Sport Racefiets TransAlp of andere reis te gaan deelnemen. Dit document informeert je over het (fiets-)materiaal en benodigdheden

Nadere informatie

Reisinformatie Maatwerk

Reisinformatie Maatwerk Reisinformatie Maatwerk Wintersport Sancy Massief Winter Maatwerk jan-mrt Wintersport Sancy Massief - Frankrijk Beste lezer, Bent u op zoek naar een andere bestemming voor uw wintersportvakantie? Skiën,

Nadere informatie

DAG 1 : VALENCE VAISON-LA-ROMAINE

DAG 1 : VALENCE VAISON-LA-ROMAINE VALENCE NICE 2017 DAG 1 : VALENCE VAISON-LA-ROMAINE Dag 1 : Met de TGV vanuit Brussel of Lille naar Valence (beneden Lyon). Aankomst daar voorzien om 11 uur ongeveer -> Die dag is er nog 113 km te rijden

Nadere informatie

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis In samenwerking met natuurfotograaf en Finlandkenner Maas van de Ruitenbeek (www.maasvanderuitenbeek.nl) Het grensgebied tussen Finland en Rusland

Nadere informatie

MTB WEEKENDTREKKING. 08/06/13-09/06/13 Trans Veluwe 2 (za-zo) 28/09/13-29/09/13 Trans Veluwe 2 (za-zo)

MTB WEEKENDTREKKING. 08/06/13-09/06/13 Trans Veluwe 2 (za-zo) 28/09/13-29/09/13 Trans Veluwe 2 (za-zo) MTB WEEKENDTREKKING 08/06/13-09/06/13 Trans Veluwe 2 (za-zo) 28/09/13-29/09/13 Trans Veluwe 2 (za-zo) Beste mountainbiker, U heeft interesse om aan onze MTB-trekking Trans Veluwe deel te nemen. In dit

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

WattCycling Alpe d Huez week 2018

WattCycling Alpe d Huez week 2018 WattCycling Alpe d Huez week 2018 WattCycling Alpe d Huez week 2018 In 2018 organiseert WattCycling in samenwerking met TUI Sports voor de eerste keer een fietsweek in de Alpen. Samen met de Nederlandse

Nadere informatie

MTB WEEKENDTREKKING. 19/04/13-21/04/13 Eifel-Moezel Trekking 3 (vr-zo) G

MTB WEEKENDTREKKING. 19/04/13-21/04/13 Eifel-Moezel Trekking 3 (vr-zo) G +31 (0)343 562800 reizen@vasasport.nl www.vasasport.nl Beste mountainbiker, MTB WEEKENDTREKKING 19/04/13-21/04/13 Eifel-Moezel Trekking 3 (vr-zo) G U heeft interesse om aan onze MTB-trekking Eifel - Moezel

Nadere informatie

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug Deze excursie naar Berlijn is een aanvulling op het college over Berlijn dat Paul Kurstjens geeft in het kader van de HOVO cursus over de Europese

Nadere informatie

Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers

Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers Karakter van de fietsreis Sedert 1997 wordt de retro wielerwedstrijd Eroica georganiseerd met start en aankomst in het Chianti Classico

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Met het Openbaar Vervoer naar Zwitserland

Met het Openbaar Vervoer naar Zwitserland Met het Openbaar Vervoer naar Zwitserland Reizen met het OV Alle chalets van FlexChalet zijn met het Openbaar Vervoer te bereiken. In deze informatie zullen wij u zoveel mogelijk inlichten over het OV

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

Calpe 2018, fietsreis met The Cycling Expert

Calpe 2018, fietsreis met The Cycling Expert Calpe 2018, fietsreis met The Cycling Expert Ook in 2018 gaan we weer naar Calpe, aan de Costa Blanca. Dit gebied is het ideale trainingsgebied voor wielrenners in de maanden dec-maart. De temperaturen

Nadere informatie

REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS

REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS SKISTUDS: -Persoonlijke service op maat -Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding -Laagste prijsgarantie op skimateriaal en skiles -25 jaar ervaring -Eigen online Groepspagina

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Parijs.

Met de Fotografie op reis naar Parijs. Met de Fotografie op reis naar Parijs. PROGRAMMA PARIJS 06:00 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 10:00 uur #

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË De mars tussen berg en zee in Arenzano is zonder twijfel de zwaarste van alle IMLwandeltochten. Vanuit het Italiaanse kuststadje wordt al

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Prov ence. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M iddelmatig. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 12 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Prov ence. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M iddelmatig. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 12 jaar Reisaanbot in Provence in het gebied van wijnen, olijf en lavendel 8-dagse fietsvakantie door een gebied rijk aan historie en culinair specialiteiten Bestemming Frankrijk Plaats Prov ence Duur 8 dagen

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

Trans X MTB (Maatwerkreizen vanaf 6 personen)

Trans X MTB (Maatwerkreizen vanaf 6 personen) Beste mountainbiker, TransAtlas Marokko 2013 Maatwerk MTB-Trekking 6 etappes Trans X MTB (Maatwerkreizen vanaf 6 personen) U heeft interesse om aan de TransAtlas te gaan deelnemen. In dit document treft

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

Programma fietsweek racefiets:

Programma fietsweek racefiets: Programma fietsweek racefiets: Algemeen. Het betreft een standplaatsvakantie, wat betekent dat u elke dag weer terugkeert op het logeeradres om daar heerlijk uit te kunnen rusten aan het zwembad en te

Nadere informatie

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

Met het Openbaar Vervoer naar Zwitserland

Met het Openbaar Vervoer naar Zwitserland Met het Openbaar Vervoer naar Zwitserland Reizen met het OV Alle chalets van FlexChalet zijn met het Openbaar Vervoer te bereiken. In deze informatie zullen wij u zoveel mogelijk inlichten over het OV

Nadere informatie

BEVER OUTDOOR WEEKEND

BEVER OUTDOOR WEEKEND BEVER OUTDOOR WEEKEND Geniet van een heerlijk verzorgd weekend weg in de Ardennen voor maar 99 euro p.p. DE ARDENNEN Na slechts twee en een half uur rijden vanuit het midden van ons land veranderen de

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI De Sjoavallei is het raftingparadijs van Noorwegen en wordt omgeven door enkele van de mooiste nationale parken van Noorwegen: Rondane en Jotunheimen. Tijdens deze avonturenweek

Nadere informatie

Fiets & Beleving 2012

Fiets & Beleving 2012 Fiets & Beleving 2012 Informatiebrochure Nieuw programma Fiets & Beleving organiseert in 2012 weer vernieuwde en actieve fietsevenementen waarbij de fiets en beleving centraal staan. Zo staan bij de vernieuwde

Nadere informatie

Algemene informatie. Weekendtrekkings

Algemene informatie. Weekendtrekkings Algemene informatie Weekendtrekkings Beste mountainbiker, U heeft plannen om aan een Vasa Sport MTB-trekking in het Sauerland deel te nemen. Dit document informeert u over de organisatie van een MTB-trekking

Nadere informatie

Reisinformatie Maatwerk

Reisinformatie Maatwerk Reisinformatie Maatwerk SkiSafari Colorado SkiSafari Maatwerk (vanaf 10 personen) dec, mrt, apr Colorado Powder Safari Beste lezer, U hebt interesse in onze Colorado Powder Safari. Deze Reisinformatie

Nadere informatie

TARIEVEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF VROEGBOEKKORTING WORD WINNAAR, LET OP! DE CAMPINGPLAATSEN

TARIEVEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF VROEGBOEKKORTING WORD WINNAAR, LET OP! DE CAMPINGPLAATSEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF Geniet met deze aanbieding een beetje meer van het buitenleven en de charme van het Bombannes gebied in het voorjaar en de herfst. 10% * hoe langer je blijft,

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Kortlopende Reisen Annuleringsverzekering

Kortlopende Reisen Annuleringsverzekering Kortlopende Reisen - Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Scherpe premies en vriendelijke voorwaarden Kortlopende Reis- en Met de kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Nadere informatie

Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme

Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo della Meliana - (Italië Toscane Gambassi Terme) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

GR5 Les Houches -Modane Hans Wortel

GR5 Les Houches -Modane Hans Wortel GR5 Les Houches -Modane Hans Wortel pagina 1 van 12 Index Website GR5 Les Houches - Modane 1) Algemeen 2) Foto's GR5 Les Houches - Modane 3) Onze Route in een spreadsheet 4) Download GPS Info (tracks,

Nadere informatie

2.3. Elke boeking moet worden gegarandeerd met een geldige creditcard. Wij accepteren Euro/MasterCard, Visa en Maestro.

2.3. Elke boeking moet worden gegarandeerd met een geldige creditcard. Wij accepteren Euro/MasterCard, Visa en Maestro. ALGEMENE VOORWAARDEN Alle boekingen geaccepteerd door Holland City Apartments BV zijn onderworpen aan deze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden dienen aanvaard te worden door de huurder en alle personen

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN 8-daagse skivakantie Oostenrijk van 22-12-2012 tot 30-03-2013 Aanvang op zaterdag Hartelijk dank

Nadere informatie

ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN

ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN ADVENTURE WEEKEND IN DE ARDENNEN Echt even lekker een weekendje weg Compleet verzorgd weekend vol Outdoor activiteiten Ardennen ontdekken, genieten en lekker sportief bezig zijn Prachtige in de natuur

Nadere informatie

ROEMENIË TIMULAZU. Periode: Nederlandse vrijwilligers kunnen flexibel terecht tussen: 15/04/2016 3/7/2016 en 15/9-31/10/2016

ROEMENIË TIMULAZU. Periode: Nederlandse vrijwilligers kunnen flexibel terecht tussen: 15/04/2016 3/7/2016 en 15/9-31/10/2016 ROEMENIË TIMULAZU Periode: Nederlandse vrijwilligers kunnen flexibel terecht tussen: 15/04/2016 3/7/2016 en 15/9-31/10/2016 Vaststaande periodes (open voor groepen internationale vrijwilligers) 17/07/2016

Nadere informatie

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een WISPO 2013 Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie, genaamd de WISPO. De WISPO commissie 2013 heeft dit jaar een reis georganiseerd

Nadere informatie

Met Fotografie naar Bretagne - Normandië

Met Fotografie naar Bretagne - Normandië Met Fotografie naar Bretagne - Normandië PROGRAMMA BRETAGNE - NORMANDIË De magistrale, gekartelde kustrand van Noordwest Frankrijk vormde het decor voor binnenvallende Vikingen en, tijdens WOII, voor

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry Nascholing Curaçao Intercongress Your Yearly Update in General Dentistry 27 april t/m 5 mei 2016 Introductie In samenwerking met Stichting Intercongress organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

U gaat goed voorbereid op reis!

U gaat goed voorbereid op reis! U gaat goed voorbereid op reis! Al vanaf 0,95 per persoon per dag Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 100% dochter ANWB Unigarant Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat goed voorbereid

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

Sendero wandelvakanties vanuit Denia, Spanje

Sendero wandelvakanties vanuit Denia, Spanje Sendero De Halte 29 6711 NZ Ede Mob.: ES: 0034 610619156 / NL: 0648222712 Web: www.sendero.nl E-mail: info@sendero.nl Sendero een kleinschalig initiatief van Janny en Jan Eleveld. Wij organiseren in Spanje

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702 Moeilijkheidsgraad Duur Plaats Formule Prijs Zeer makkelijk 7 dagen (6 nachten) Van Bordeaux tot Arcachon Kamer met ontbijt Vanaf 849 /pers

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

Mountainbikevakanties vanuit Denia, Spanje

Mountainbikevakanties vanuit Denia, Spanje Mountainbikevakanties vanuit Denia, Spanje Bici Tours De Halte 29, 6711 NZ Ede Mob.: ES: 0034 610619156 / NL: 0648222712 Web: www.bicitours.nl E-mail: info@bicitours.nl Bici Tours een initiatief van Janny

Nadere informatie

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona Residence Il Casale Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Residence Il Casale - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

MTB WEEKENDTREKKING. 20/04/12-22/04/12 Eifel-Moezel Trekking 3 (vr-zo) G*

MTB WEEKENDTREKKING. 20/04/12-22/04/12 Eifel-Moezel Trekking 3 (vr-zo) G* MTB WEEKENDTREKKING 20/04/12-22/04/12 Eifel-Moezel Trekking 3 (vr-zo) G* Beste mountainbiker, U heeft interesse om aan onze MTB-trekking Eifel - Moezel deel te nemen. In dit document vindt u alle detailinformatie

Nadere informatie

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Relais Parco Cavalonga Hotel - (Italië Sicilië Ragusa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

DISNEYLAND PARIS ARRANGEMENTSPRIJZEN Prijzen geldig voor aankomsten van 1 April 2015 t/m 23 Maart 2016

DISNEYLAND PARIS ARRANGEMENTSPRIJZEN Prijzen geldig voor aankomsten van 1 April 2015 t/m 23 Maart 2016 Maand DISNEYLAND PARIS ARRANGEMENTSPRIJZEN Prijzen geldig voor aankomsten van 1 April 2015 t/m 23 Maart 2016 Jaar JAN DEC NOV OKT SEPT AUG JULI JUNI MEI APR 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Nadere informatie

Domaine de la belle Epine

Domaine de la belle Epine Domaine de la belle Epine Onlangs zijn wij, Marcel en Anja, eigenaar geworden van een 'maison à colombages' daterend uit 1800! Dit traditioneel vakwerkhuis waarin wij u verwelkomen, toont een Normandische

Nadere informatie

Châtel Winter 2009-2010

Châtel Winter 2009-2010 Wintersport in Frankrijk Frankrijk is het land van de uitgestrekte skigebieden. Het Mekka voor de echte ski- en snowboardliefhebbers. De single wintersport in Frankrijk staat voor sneeuwzekerheid en eindeloze

Nadere informatie

Nieuwsbrief schoolreis editie 2

Nieuwsbrief schoolreis editie 2 Nieuwsbrief schoolreis editie 2 Contact: mevrouw E. Mertens T: +3173 5588182 E: e.mertens@kentalis.nl Datum: 23 februari 17 Betreft: Schoolreis maart 2017 Beste leerlingen, ouders en / of verzorgers, In

Nadere informatie

SADSCORSICA 2014TOUR. 2014 SADS Geert Jansen

SADSCORSICA 2014TOUR. 2014 SADS Geert Jansen 1 8 Daagse rondreis op Corsica (Fr.), inclusief: Retour vliegticket Köln-Bonn / Corsica Vertrek Köln-Bonn 12 april 2014 (o.v.b.) Vertrek Corsica 19 april 2014 (o.v.b.) Overnachting in hotels Half pension

Nadere informatie

GPS INSTRUCTIE GPS-apparaat Let op: Trackers: voor de thuisblijvers Ontvangst van de tracker en GPS apparaat

GPS INSTRUCTIE GPS-apparaat Let op: Trackers: voor de thuisblijvers Ontvangst van de tracker en GPS apparaat GPS INSTRUCTIE De route van HomeRide 2016 is c.a. 500 kilometer en wordt door teams in verschillende gemiddelde snelheden verreden. Het is daarom niet mogelijk om de route af te zetten, uit te pijlen of

Nadere informatie

KAKSLAUTTANEN A LA CARTE

KAKSLAUTTANEN A LA CARTE KAKSLAUTTANEN A LA CARTE Kakslauttanen is een unieke verblijfplaats in de ongerepte natuur van Fins Lapland dichtbij het skioord Saariselkä. De authentieke blokhutten behoren tot de gezelligste in Lapland

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand?

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand? Veel gestelde vragen -Ligging Hoe is La Baume La Palmeraie te bereiken? Per vliegtuig : Per trein : Per auto : u komt aan in Nice waar u gebruik maakt van een taxi, bus of trein. De prijs voor de taxi

Nadere informatie

Onze diensten. Geopend van 4 April tot 10 Oktober op 2016

Onze diensten. Geopend van 4 April tot 10 Oktober op 2016 Welckom to the Domaine du Lac te genieten van de uitzonderlijke natuurlijke omgeving naast het meer van Chambon in Auvergne. Onze diensten Op place WI-FI punt (in het restaurant) Boeckenkast Restauratie

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Foto Avontuur Zuid Afrika

Foto Avontuur Zuid Afrika Foto Avontuur Zuid Afrika 2 Zuid Afrika You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14.

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan 1 5342 CN OSS Lith, 1 december 2016 Betreft: offerteaanvraag Berlijn & Krákow offertenummer 2016.11.118 Geachte heer van Dijk, In dank heb ik uw aanvraag

Nadere informatie

Diakonessenhuis-arrangement Hotel Theater Figi 030-692 74 00

Diakonessenhuis-arrangement Hotel Theater Figi 030-692 74 00 Diakonessenhuis-arrangement 030-692 74 00 voor patiënten van het Diakonessenhuis en hun begeleider(s) Voor patiënten van het Diakonessenhuis die het prettig vinden om op de dag voor de operatie in Zeist

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget Bosklassen in Relaxhoris Een maximum verblijf met minibudget inhoud Welkom in Relaxhoris Onze gezellige kamers (foto s) De leslokalen (foto) Sport in Relax (foto) Aan tafel! (foto) Natuurlijk Prijzen Welkom

Nadere informatie

Dit is misschien wel de mooiste manier om kennis te maken met het fenomeen Huttentocht. Samen met een groep tot max. 12 personen doe je een 8-daagse

Dit is misschien wel de mooiste manier om kennis te maken met het fenomeen Huttentocht. Samen met een groep tot max. 12 personen doe je een 8-daagse Dit is misschien wel de mooiste manier om kennis te maken met het fenomeen Huttentocht. Samen met een groep tot max. 12 personen doe je een 8-daagse tocht ( 6 wandeldagen ) door het Silvretta bergmassief

Nadere informatie