SOMS BETEKENT KIEZEN VERLIEZEN. NU NIET MEER.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SOMS BETEKENT KIEZEN VERLIEZEN. NU NIET MEER."

Transcriptie

1 Y P S I L O N

2 SOMS BETEKENT KIEZEN VERLIEZEN. NU NIET MEER. De Nieuwe Ypsilon is de perfecte synthese van stijl en temperament. Uitgerust met hoogtechnologische oplossingen en innovatieve, efficiënte motoren.

3

4 KUNNEN LUXE EN COM SAMENGAAN? WH NOT? Luxe krijgt een nieuwe dimensie. 384 centimeter lang om precies te zijn. De Nieuwe Ypsilon is compact van vorm, maar groots in zijn comfort en interieur. Exclusiviteit is niet langer het voorrecht van enkelen.

5 PACTHEID

6 DE YPSILON HERBOREN

7

8

9 5-deurs comfort Een compacte wagen met de looks van een 3-deurs maar het comfort van een 5-deurs. Achteraan zijn de handgrepen perfect in het koetswerk geïntegreerd. Dankzij baanbrekende designoplossingen oogt de wagen zowel strak als pittig. Gulle bagageruimte Een slim gebruik van de ruimte levert, in vergelijking met de vorige versies, een nog gullere kofferruimte op. Met een laadcapaciteit van 245 dm3 is hij één van de ruimste compacte wagens binnen zijn segment.

10 GranLuce panoramisch dak Het GranLuce-dak is een venster op de hemel. Het glazen oppervlak bestrijkt ongeveer 70% van het dak en bestaat uit twee panelen van gehard glas. Het paneel achteraan is vast en het paneel vooraan schuifbaar.

11 LUXE OPENT ZIJN DEUREN VOOR IEDEREEN.

12 NIETS IN HET LEVEN IS ZOMAAR ZWART-WIT.

13 16 kleuren De Nieuwe Ypsilon pakt uit met een palet van 16 ongeziene kleuren 3 lagen waarvan twee parelmoerkleuren met 3 lagen B-colore en vier in B-colore 600 personalisaties om tegemoet te komen aan ieders smaak en behoeften. Een unieke stijl die op 600 verschillende manieren kan gepersonaliseerd worden

14 MICAKLEUR METAALKLEUR Purple AURORA Grigio ARGENTO Blu UNIVERSO Grigio PIETRA PASTEL Rosso ARGILLA EBANO PASTEL EXTRASERIE Bianco NEVE BRONZO

15 B-COLORE PARELMOERKLEUR (3 LAGEN) Nero VULCANO/ Grigio PIETRA Bianco NUVOLA Nero VULCANO/ Rosso ARGILLA Rosso FIAMMA Nero VULCANO Grigio PIETRA/ Grigio ARGENTO Beige SABBIA BRONZO/ Beige SABBIA

16 EEN WAGEN DIE U OP HET LIJF GESCHREV WH NOT? De Nieuwe Ypsilon 5-deurs, een rijstijl op uw maat

17 EN STAAT? SILVER GOLD Alles aan boord van de Nieuwe Ypsilon werd ontworpen om uw levenskwaliteit te verbeteren. Het geluidabsorberend dak zorgt voor een geluidloze rijervaring. Het GranLuce-dak laat het licht vrij binnenstromen en de slanke zetels bieden een ongeëvenaard zitcomfort. Een comfort dat u ook een persoonlijke toets kunt geven dankzij 3 afwerkingsniveaus Silver, Gold en Platinum en twee interieurtypes: Romantic Gold en Urban Black. Van uiterst subtiel tot uitgesproken dynamisch, de Nieuwe Ypsilon biedt altijd stijl op maat. Afwerking Silver:: een jonge en dynamische look met zetelbekledingen in contrasterende materialen en kleuren. Afwerking Gold : beschikbaar in twee kleurschakeringen. Romantic Gold biedt raffinement en elegantie, Urban Black gaat voor hedendaags en chic zwart. PLATINUM Afwerking Platinum: borduurt verder op de afwerking Gold, met lederen elementen en contrasten tussen mat en glans.

18 LUXE KENT GEEN GRENZEN. TENZIJ DE UWES.

19

20

21

22

23

24 Aanbevolen keuze _ niet beschikbaar UITRUSTINGSNIVEAU SILVER GOLD PLATINUM STOF CASTIGLIO & STOF LEDER & STOF Rosso Grigio URBAN BLACK Nero ROMANTIC GOLD Marrone URBAN BLACK Nero ROMANTIC GOLD Marrone KOETSWERKKLEUREN PASTEL Rosso ARGILLA _ _ PASTEL EXTRASERIE Bianco NEVE METAALKLEUR Grigio ARGENTO Grigio PIETRA _ _ Nero VULCANO Beige SABBIA _ MICAKLEUR Purple AURORA _ _ _ Blu UNIVERSO _ EBANO _ _ BRONZO _ PARELMOERKLEUR (3-lagen) Bianco NUVOLA Rosso FIAMMA _ _ B-COLORE Dak/Motorkap Body/Achterklep Nero VULCANO Grigio PIETRA _ _ Nero VULCANO Rosso ARGILLA _ _ BRONZO Beige SABBIA Grigio PIETRA Grigio ARGENTO _ _ CASTIGLIO & STOF Nero URBAN BLACK CASTIGLIO & STOF Marrone ROMANTIC GOLD

25 STOF Rosso STOF Grigio LEDER & STOF Nero URBAN BLACK LEDER & STOF Marrone ROMANTIC GOLD

26 DE ESSENTIE VAN LUXE OOK OP TECHNOLOGI

27 De Nieuwe Ypsilon bulkt van innovatieve uitrustingen. Deze compacte wagen staat voor technologie, veiligheid en een diep respect voor het milieu. SCH VLAK. HI-FI 360 De Hifi-installatie van de Nieuwe Ypsilon is perfect afgesteld op de binnenruimte. De luidsprekers staan garant voor een 360 surround sound en een ongehoorde klankbeleving. ECO TREND Een spaarindicator houdt het rijritme permanent in de gaten en adviseert hoe u het verbruik en de CO 2 -uitstoot kunt beperken.. SMART FUEL De traditionele benzinedop maakt plaats voor een nieuw systeem dat het tanken vergemakkelijkt en het risico op gasuitwasemingen of brandstoflekken de wereld uithelpt. BLUE&ME MET USB Een interactief infotainmentsysteem dat u toelaat te bellen en de Media Player te bedienen met uw eigen stem en met bediening aan het stuur. De volgende functies zijn beschikbaar: handsfree Bluetooth, luidop voorlezen van sms jes, directe aansluiting voor ipod en iphone, USB poort voor MP3 en MP4/AAC/ M4A audio. BLUE&ME TOM TOM LIVE Dit navigatiesysteem met 4,3 Fluid Touch-scherm met rijke kleuren dat u voluit laat genieten van de Blue&Me technologie, biedt u efficiëntere en meer interactieve navigatie. Bovendien hebt u dankzij de LIVE-services een jaar lang gratis toegang tot de beste informatie over mobiele flitsers, de verkeerssituatie in heel Europa en nog veel meer.

28

29

30 KLAAR OM EEN WAGEN DIE DE MOTOR UITSCHA WH NOT? ZOU U MET EEN WAGEN WILLEN RIJDEN DIE ZIJN EIGEN GANG GAAT?

31 TE BESTUREN KELT? START&STOP Start&Stop schakelt de motor automatisch uit bij elke stilstand en start hem weer op wanneer de wagen weer vertrekt. Dankzij Start&Stop bespaart u brandstof, vermindert u de CO2-uitstoot en beperkt u de geluidsoverlast. Geknipt dus voor al die keren dat we stilstaan in het stadsverkeer. De Nieuwe Ypsilon met Start&Stop. Rij meer, verbruik minder. MAGIC PARKING Een halfautomatisch parkeerhulpsysteem dat de bestuurder helpt een parkeerplaats te vinden die groot genoeg is voor de wagen, de stuurbeweging overneemt en het parkeermanoeuvre automatisch uitvoert. De Nieuwe Ypsilon met Magic Parking. U rijdt, maar parkeren doet de wagen zélf.

32

33 WAAROM ZOU VEILIGHEID EEN LUXE MOETEN ZIJN?

34 De Nieuwe Ypsilon is standaard uitgerust met vier airbags, waarvan twee vooraan en twee zijdelingse die het hoofd beschermen. U kunt de wagen ook uitrusten met twee extra laterale airbags vooraan.

35 ESC ESC ELEKTRONISCH STABILITEITS- SYSTEEM (ESC) Het elektronische stabiliteitssysteem regelt de kracht van de motor en de remmen en verdeelt die verschillend over de wielen om de stabiliteit van de wagen te verhogen. Het systeem verbetert de wegligging in de bochten en corrigeert het traject bij plotse manoeuvres om te voorkomen dat de wagen van zijn lijn afwijkt. De Hill Holderfunctie vergemakkelijkt het vertrekken op een heuvel terwijl ASR (elektronische tractiecontrole) voorkomt dat de aandrijfwielen slippen bij het versnellen.. ISOFIX ISOFIX ISOFIX De Nieuwe Ypsilon denkt ook aan het gezin en is standaard uitgerust met een universele bevestiging voor kinderzitjes.

36

37

38 WAT IS ECHTE LUXE:

39 GEZIEN WILLEN WORDEN LUXE IS BEIDE.

40 OF WILLEN OPVALLEN? LED LED-LICHTEN ACHTERAAN De LED-achterlichten zorgen voor een nog intenser licht, nog meer veiligheid op elke weg en voor een mooier design.

41 GEZIEN BI-XENON BI-XENONKOPLAMPEN Met zijn bredere en diepere lichtbundel staan de Bi-xenonkoplampen garant voor een nog ruimer gezichtsveld. Ze verlichten drie keer meer, verbruiken minder en gaan gemiddeld drie keer langer mee dan halogeenlampen. Bovendien zorgen de ellipsvormige lichtgroepen voor een extra vechtlustige neus.

42 LUXE DIE OOK AFSTRA

43 ALT OP HET MILIEU.

44

45 Het complete gamma van Euro 5 motoren koppelen schitterende prestaties aan een lagere CO2- uitstoot en minder verbruik. Alle benzine- en dieselmotoren hebben standaard Start&Stop v Fire Evo II 69 pk. Deze laatste evolutie van de bekende Fire-motor is bedoeld voor stadsgebruik. De continue fasevariator die het openen en sluiten van de kleppen bij elk toerental optimaal regelt, vermindert het verbruik en verhoogt de prestaties v TwinAir 85 pk. Krachtiger dan de traditionele 1.2 8v en dus ideaal voor gebruik in de stad. De revolutionaire MultiAir technologie staat in voor het elektro-hydraulisch beheer van de inlaatkleppen. Hierdoor gaat het verbruik en de CO2-uitstoot omlaag (tot 30%) en het vermogen omhoog (tot 10%). Ook beschikbaar met een automatische DFN-versnellingsbak v MultiJet II 95 pk. Deze Multijet van de tweede generatie maakt gebruik van de nieuwe Common Rail injectoren en garandeert betere prestaties op het vlak van verbruik, CO2-uitstoot, geluid en rijgedrag.

46 TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN 1.2 8v Fire Evo II Start&Stop 0.9 8v TwinAir Star&Stop 0.9 8v TwinAir Start&Stop DFN MOTOR Benzine Benzine Benzine Cilinderinhoud (cm 3 ) Drukverhouding 11,1: 1 10:01 10:01 Max vermogen CE: kw (pk) 69 CV 85 CV 85 CV Aan toeren/min Max koppel CE: Nm (mkg) Aan toeren/min Verdeling 1 bonvenliggende nokkenas met fasevariator, aandrijving met tandriem 1 bovenliggende nokkenas met MultiAir technologie, aandrijving met ketting 1 bovenliggende nokkenas met MultiAir technologie, aandrijving met ketting Brandstoftoevoer Elektronische Multipoint injectie Elektronische Multipoint injectie, turbocompressor met intercooler Elektronische Multipoint injectie, turbocompressor met intercooler TRANSMISSIE Versnellingen manueel 5 + achteruit manueel 5 + achteruit manueel 5 + achteruit STUURINRICHTING Stuurhuis elektrisch servostuur DualDrive elektrisch servostuur DualDrive elektrisch servostuur DualDrive Draaicirkel (m) : 9,4 mt 9,4 mt 9,4 mt REMMEN - S (Schijf) - T (Trommel) Vooraan Ø mm S 257X12 S 257X22 (geventileerd) S 257X22 (geventileerd) Achteraan Ø mm T 203 T 203 T 203 OPHANGING Vooraan afzonderlijk gestuurde wielen type McPherson, met dwars onderliggende schommelarmen, verankerd in een hulpframe stabilisatorstang en verbonden met de schokdemper afzonderlijk gestuurde wielen type McPherson, met dwars onderliggende schommelarmen, verankerd in een hulpframe stabilisatorstang en verbonden met de schokdemper afzonderlijk gestuurde wielen type McPherson, met dwars onderliggende schommelarmen, verankerd in een hulpframe stabilisatorstang en verbonden met de schokdemper Achteraan gekoppelde wielen met draaibrug gekoppelde wielen met draaibrug gekoppelde wielen met draaibrug AFMETINGEN Wielbasis (mm) 2388,1 2388,1 2388,1 Spoorbreedte vooraan/achteraan (mm) ant: 1422 post: 1414 ant: 1422 post: 1414 ant: 1422 post: 1414 Lengte x Breedte x Hoogte (mm) 3842/1875*/ /1875*/ /1875*/1506 Inhoud bagageruimte (dm3) WIELEN Standaard banden 185/55 R15 82 H 185/55 R15 82 H 185/55 R15 82 H VULINHOUDEN - GEWICHTEN Rijklaar gewicht DIN (kg) Inhoud brandstoftank (liter) 40 l. 40 l. 40 l. Max. trekbaar gewicht PRESTATIES Maximum snelheid (km/u) Acceleratie (sec.) : km/h 14,5 11,9 11,9 VERBRUIK Richtlijn EG 1999/100 (l/100 km) Stad Buiten de stad Gecombineerd CO 2 ( g/km) * met buitenspiegels

47 1.3 16v MultiJet II Start&Stop Diesel ,8: 1 95 CV bovenliggende nokkenassen, aandrijving met ketting Common Rail met MultiJet II technologie, turbocompressor met variabele geometrie en intercooler manueel 5 + achteruit elektrisch servostuur DualDrive 9,4 mt S 257X22 (geventileerd) T 203 afzonderlijk gestuurde wielen type McPherson, met dwars onderliggende schommelarmen, verankerd in een hulpframe stabilisatorstang en verbonden met de schokdemper gekoppelde wielen met draaibrug 2388,1 ant: 1422 post: /1875*/ /55 R15 82 H l ,

48 LUXE ZIT IN DE DETAILS. Voor de Nieuwe Ypsilon is luxe geen kwestie van overdaad, maar van details. Elk accessoire werd met oog voor het kleinste detail ontworpen om van de Nieuwe Ypsilon een echt juweel te maken.

49 Zwartglanzend sierpaneel van zijruitbediening Flankbescherming in eco-chroom 16 lichtmetalen velgen in glanzend zwart Verdonkerde koplampen Sleutelcover in verschillende kleuren Gechromeerde zijspiegels Velgventielen met Y-logo Parfumverspreider Sleutelcover met Swarovski-inleg

50 LUXE KRIJGT EEN NIEUWE DEFINITIE. KIES NU DE UWE. Lichtmetalen velgen 15, Diamond Cut, Design Y Lichtmetalen velgen 16, Diamond Cut, Design Y Lichtmetalen velgen 16, Bronzed Diamond Cut

51

52 DIENSTEN.

53 WAARBORG Elke nieuwe wagen is gedekt met 24 maanden garantie op productiefouten, vastgesteld en erkend door het officiële dealernet van Lancia, zonder kilometerbeperking en met de mogelijkheid tot verlenging van deze garantie met één jaar (= Superprotectie) of drie jaar (= Superprotectie +) tegen een bijzonder concurrerende prijs. Gedurende de twee eerste jaren, geniet u ook van een gratis wegbijstand geldig overal in Europa. Deze bijstand kan verlengd worden met één of drie jaar indien u één van de contracten Superprotectie afsluit. Bovendien omvat het volledig waarborgplan 8 jaar garantie tegen corrosie en 3 jaar op de lak. CONTRACT TOP PROGRAM U kunt eveneens voor een zeer voordelige prijs ons Top Program contract onderschrijven voor alle interventies die uw wagen nodig zou kunnen hebben (onderhoud, slijtage, mechanische problemen... met uitzondering van banden) en dit voor de duur of het kilometertotaal van uw keuze. Absolute gemoedsrust is hiermee verzekerd. KLANTENDIENST Onze klantendienst is te uwer beschikking voor alle inlichtingen betreffende uw wagen, voor aanvragen van wegbijstand en om alle andere aanvragen betreffend het gebruik van uw voertuig. U kunt hen gemakkelijk bereiken via het gratis nummer Vanuit het buitenland is deze dienst nog altijd gratis beschikbaar via het nummer Voor alle verdere inlichtingen, gelieve contact te nemen met de distributeur van uw regio. EVERYWHERE LANCIA MOBILE Everywhere Lancia Mobile is een Lancia app, speciaal ontworpen voor uw iphone. Zodat u snel en makkelijk alle info en hulp krijgt die u maar nodig hebt, waar en wanneer u maar wilt. Met deze iphone app voor automobilisten biedt Lancia haar klanten in Europa een nieuwe, innovatieve en uiterst eenvoudige service. Met één simpele vingerklik krijgt u toegang tot een brede waaier van diensten*: uw profiel, een verdeler zoeken, een testrit, contacteer ons, nieuwigheden en promoties, vind uw wagen terug, vervaldata, verkeersinformatie, bijstand op de weg. Bovendien is Everywhere Lancia Mobile volledig gratis. Download m meteen in de App Store. *Voor meer details over de diensten die in uw land beschikbaar zijn, surf naar LANCIA INSURANCE - UNIEKE AUTOVERZEKERING OP MAAT Uw nieuwe auto verdient een verzekering van onberispelijke Lancia kwaliteit. Verzeker daarom uw Lancia bij Lancia Insurance. Zo geniet u tal van unieke voordelen met uw verzekering volledig op maat van uw Lancia. Na een ongeval voorzien we u tot 30 dagen een vervangwagen en in omnium krijgt u de eerste 24 maanden een gloednieuwe Lancia als uw wagen na een ongeval total loss verklaard wordt. Voorzichtige chauffeurs worden bovendien extra beloond: rijdt u al 5 jaar ongevalvrij, dan stijgt uw verzekeringspremie niet bij uw eerstvolgende ongeval. Meer info? Bel Lancia Insurance op of surf naar CORPORATE MOBILITY LEASE De ideale operationele leasing oplossing zowel voor bedrijven als voor zelfstandigen! Met de Optimum formule kunt u zorgeloos genieten van uw Lancia: u betaalt slechts een maandbedrag, alle diensten - taksen, onderhoud en mechanische herstellingen, banden, verzekeringen, pechverhelping en vervangwagen - inbegrepen. Corporate Mobility Lease is meer dan een financiële dienst. Het omvat ook het tijdrovende beheer van uw vloot, zodat u zich volledig op uw kernactiviteit kunt concentreren. Geïnteresseerd, neem contact met u lokale verdeler of surf op de website FINANCIAL SOLUTIONS LANCIA FINANCIAL SOLUTIONS Ongeacht of u uw Lancia in uw vrije tijd of als bedrijfswagen gebruikt, Lancia Financial Solutions biedt een brede waaier competitieve financieringsmogelijkheden aan, zoals klassieke financiering, Flex financiering, Financiële Leasing en Renting. Deze werden op maat ontwikkeld voor de specifieke behoeften van de Lancia eigenaars. Met Lancia Financial Solutions biedt uw verdeler het meest geschikte financieringsplan voor uw persoonlijke en zakelijke vereisten. Voor bijkomende informatie, aarzel niet de Lancia verdeler uit uw regio te contacteren. De afbeeldingen en beschrijvingen in deze brochure zijn geheel vrijblijvend. Lancia behoudt zich het recht voor om te allen tijde, zonder voorafgaande kennisgeving wijzingen aan de modellen aan te brengen om constructieve dan wel commerciële redenen. Uit milieuoverwegingen is deze brochure gedrukt op ecologisch behandeld papier. Lancia Marketing S - 07/ Printed in Italy - Arti Grafiche GIACONE - Chieri (TO)

54

PRIJSLIJST. Cylinder inhoud (cc) Vermogen kw (pk) uitstoot (g/km) Fiscale PK CO 2. ZBTW BTWi 21 % Code Motorisatie Brandstof. Versnellingsbak GOLD

PRIJSLIJST. Cylinder inhoud (cc) Vermogen kw (pk) uitstoot (g/km) Fiscale PK CO 2. ZBTW BTWi 21 % Code Motorisatie Brandstof. Versnellingsbak GOLD De afbeeldingen en beschrijvingen in deze brochure zijn geheel vrijblijvend. Lancia behoudt zich het recht voor om te allen tijde, zonder voorafgaande kennisgeving wijzingen aan de modellen aan te brengen

Nadere informatie

PRIJSLIJST JANUARI 2015

PRIJSLIJST JANUARI 2015 PRIJSLIJST JANUARI 2015 PRIJSLIJST Code Motor Brandstof Cylinder inhoud (cc) Vermogen kw (pk) Fiscale PK Versnellingsbak CO 2 uitstoot (g/km) ZBTW BTWi 21 % SILVER 404.J20.3 2.8 MultiJet 177 Diesel 2.768

Nadere informatie

Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa.

Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa. Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa. De stijl van Alfa Giuletta is aangeboren. In een tijd waarin conformisme de boventoon

Nadere informatie

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement SCENIC EN GRAND SCENIC RENAULT RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design en Technologie RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL SPIRIT OF SCENIC Wat is

Nadere informatie

Verso De avontuurlijke gezinswagen.

Verso De avontuurlijke gezinswagen. Verso Verso De avontuurlijke gezinswagen. 2 Design Nieuw dynamisch design, gezinsvriendelijke functionaliteit. Interieur De Verso is compact vanbuiten maar ruim vanbinnen, met tal van opbergmogelijkheden.

Nadere informatie

De wagen die even veelzijdig is als u.

De wagen die even veelzijdig is als u. OPEL Combo TOUR De wagen die even veelzijdig is als u. INHOUD Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om in al zijn facetten aan de strengste

Nadere informatie

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en leven aan boord DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE NEEM VOORSPRONG Echte waarden

Nadere informatie

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS.

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. CASCADA TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. HET HELE JAAR ZOMER. INHOUD De Opel Cascada verlegt alle grenzen. Allereerst door zijn baanbrekende koetswerk, met perfecte contouren en een design dat

Nadere informatie

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Ontdek de Opel Insignia. Ontdek een gewaagde synergie van dynamisch design, ergonomische intuïtie en een adembenemende rij-ervaring. Ontdek de wagen die vooruit

Nadere informatie

HET MOET WEER BIJZONDER WORDEN OM MET EEN COUPÉ TE RIJDEN.

HET MOET WEER BIJZONDER WORDEN OM MET EEN COUPÉ TE RIJDEN. De Volkswagen CC 02 HET MOET WEER BIJZONDER WORDEN OM MET EEN COUPÉ TE RIJDEN. Alsof de zacht aflopende daklijn of de frameloze zijruiten nog niet verleidelijk genoeg zijn: de Volkswagen CC combineert

Nadere informatie

TOLEDO. Prijslijst vanaf 1 juni 2015

TOLEDO. Prijslijst vanaf 1 juni 2015 TOLEDO Prijslijst vanaf 1 juni 2015 Bij het ontwerpen van de SEAT Toledo hielden we een aantal strikte stelregels in gedachten. Verandering betekent verbetering en is nooit als doel op zich. Innoveer,

Nadere informatie

Indrukwekkende ideeën van onder tot boven

Indrukwekkende ideeën van onder tot boven Sportswagon 2 Geniet van een leven vol verrassingen. Zoals de nieuwe generatie van de Kia cee d. Deze fraaie Sportswagon combineert een sportieve look met bruikbare functionaliteit en combineert een opwindend

Nadere informatie

Mii. Prijslijst vanaf 1 juni 2015

Mii. Prijslijst vanaf 1 juni 2015 Mii Prijslijst vanaf 1 juni 2015 Dit is de SEAT Mii. Hij lijkt misschien klein, maar onderschat hem niet. Hij is zuinig, maar supersnel. Hij is compact, maar verrassend ruim. Hij is slim, zit boordevol

Nadere informatie

Land Cruiser V8. King of all roads sinds 1951.

Land Cruiser V8. King of all roads sinds 1951. Land Cruiser V8 De markante looks van de Land Cruiser V8 worden bepaald door een nieuw, stoer ogend radiatorrooster, krachtige xenon-koplampen met dagrijlichten en nieuwe achterlichtunits. Met zijn innovatieve

Nadere informatie

TIJDELIJK TOT 1.800,- INCL. BTW VOORDEEL! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT 500L

TIJDELIJK TOT 1.800,- INCL. BTW VOORDEEL! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT 500L TIJDELIJK TOT 1.800,- INCL. BTW VOORDEEL! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT 500L Prijslijst per 1 januari 2015 De kwaliteit van de auto komt ook tot uiting in het hoge veiligheidsniveau. Standaard

Nadere informatie

TIJDELIJK TOT 1.800,- INCL. BTW VOORDEEL! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT 500L

TIJDELIJK TOT 1.800,- INCL. BTW VOORDEEL! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT 500L TIJDELIJK TOT 1.800,- INCL. BTW VOORDEEL! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT 500L Prijslijst per 1 januari 2015 De kwaliteit van de auto komt ook tot uiting in het hoge veiligheidsniveau. Standaard

Nadere informatie

F I AT 5 0 0 L Prijslijst per 1 april 2014

F I AT 5 0 0 L Prijslijst per 1 april 2014 FIAT 500L Prijslijst per 1 april 2014 De kwaliteit van de auto komt ook tot uiting in het hoge veiligheidsniveau. Standaard wordt u beschermd door een stevige kooiconstructie. De 500L heeft dan ook de

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT 308 SW

NIEUWE PEUGEOT 308 SW NIEUWE PEUGEOT 308 SW VERANDER VAN PERSPECTIEF Het kenmerk van geslaagd design is een strakke belijning. De nieuwe PEUGEOT 308 SW heeft een modern, elegant en representatief voorkomen. Hij oogt stoer

Nadere informatie

TIJDELIJK 1.000,- INCL. BTW INRUILPREMIE! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT 500L

TIJDELIJK 1.000,- INCL. BTW INRUILPREMIE! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT 500L TIJDELIJK 1.000,- INCL. BTW INRUILPREMIE! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT 500L Prijslijst per 1 oktober 2014 De kwaliteit van de auto komt ook tot uiting in het hoge veiligheidsniveau. Standaard

Nadere informatie

RANGE ROVER SPORT 2012

RANGE ROVER SPORT 2012 RANGE ROVER SPORT 2012 Dit is de ultieme luxueuze Sports Tourer. Hij onderscheidt zich door een uitzonderlijk weggedrag, een onovertroffen comfort en een waaier aan capaciteiten. Een gespierde koetswerkstijl,

Nadere informatie

SLK-Klasse Roadster. Prijslijst. Geldig vanaf 13 december 2013

SLK-Klasse Roadster. Prijslijst. Geldig vanaf 13 december 2013 SLK-Klasse Roadster. Prijslijst. Geldig vanaf 13 december 2013 Inhoud Voorwoord 3 Catalogusprijzen 4 Standaarduitrusting 5 Uitrustingspakketten 8 Opties 11 Diensten 20 2 Prijzen in voege vanaf 13/12/2013.

Nadere informatie

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage?

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Hyundai ix20 Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Wie zegt dat een familie auto niet stijlvol kan zijn?

Nadere informatie

Peugeot, al autoconstructeur sinds 1889

Peugeot, al autoconstructeur sinds 1889 Peugeot // 207 CC 207CCRG_BE_0708_3.qxd 15/09/08 20:07 Page 2 Design 06 Comfort 10 Prestaties 14 Veiligheid 18 Afwerking en binnenbekleding 20 Kleuren en afmetingen 26 Peugeot, al autoconstructeur sinds

Nadere informatie

JAAR. Waarborg zonder kilometer beperking

JAAR. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR Waarborg zonder kilometer beperking 1 BINNENBEKLEDING AFMETINGEN Eenheid : mm 1.695 Zwart interieur > zwarte zetels, deurpanelen en dashboard Beige interieur > beige zetels, duotone deurpanelen en

Nadere informatie

TIJDELIJK EEN OPTIEPAKKET T.W.V. 1.000,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden. FIAT 500 en 500C

TIJDELIJK EEN OPTIEPAKKET T.W.V. 1.000,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden. FIAT 500 en 500C TIJDELIJK EEN OPTIEPAKKET T.W.V. 1.000,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT 500 en 500C Prijslijst per 1 oktober 2014 De Fiat 500, een rijke Op 4 juli 1957 rolde de eerste Nuova

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE UITNODIGING TOT REIZEN NIEUWE RENAULT TRAFIC NODIGT U UIT OM DE BAAN OP TE GAAN ZIJN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN RUIME AFMETINGEN ZORGEN VOOR EEN NOG COMFORTABELERE

Nadere informatie

F I AT PA N D A Prijslijst per 1 januari 2013

F I AT PA N D A Prijslijst per 1 januari 2013 FIAT PANDA Prijslijst per 1 januari 2013 2 De vernieuwde vormgeving is gebaseerd op de effectiviteit van een vierkant en de oneindige mogelijkheden van een cirkel. Doeltreffend en speels, zodat je kunt

Nadere informatie

NISSAN NV200 Nieuwe Range

NISSAN NV200 Nieuwe Range NISSAN NV200 Nieuwe Range 64188_NV200_VAN_NLB.indd 1 07/07/11 13:55 Het is tijd de oude manier van rijden te vergeten en de nieuwe manier van rijden te ervaren. De NV200 gooit alle regels over lichte bedrijfswagens

Nadere informatie

Prijslijst M-Klasse. Geldig vanaf 15 december 2011

Prijslijst M-Klasse. Geldig vanaf 15 december 2011 Prijslijst M-Klasse. Geldig vanaf 15 december 2011 Inhoud Voorwoord 3 Catalogusprijzen 5 Standaarduitrusting 7 Uitrustingspakketten 11 Opties 15 Accessoires 26 Mercedes-Benz diensten 28 2 Prijzen in voege

Nadere informatie

Hyundai i40 Brochure per 1 maart 2012

Hyundai i40 Brochure per 1 maart 2012 Hyundai i40 Brochure per 1 maart 2012 In een woud aan keuzes... steekt de Hyundai i40 er met kop en schouders bovenuit. In het dichte woud van wagons is de Hyundai i40 een frisse verschij ning. Het totaalplaatje

Nadere informatie