SOMS BETEKENT KIEZEN VERLIEZEN. NU NIET MEER.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SOMS BETEKENT KIEZEN VERLIEZEN. NU NIET MEER."

Transcriptie

1 Y P S I L O N

2 SOMS BETEKENT KIEZEN VERLIEZEN. NU NIET MEER. De Nieuwe Ypsilon is de perfecte synthese van stijl en temperament. Uitgerust met hoogtechnologische oplossingen en innovatieve, efficiënte motoren.

3

4 KUNNEN LUXE EN COM SAMENGAAN? WH NOT? Luxe krijgt een nieuwe dimensie. 384 centimeter lang om precies te zijn. De Nieuwe Ypsilon is compact van vorm, maar groots in zijn comfort en interieur. Exclusiviteit is niet langer het voorrecht van enkelen.

5 PACTHEID

6 DE YPSILON HERBOREN

7

8

9 5-deurs comfort Een compacte wagen met de looks van een 3-deurs maar het comfort van een 5-deurs. Achteraan zijn de handgrepen perfect in het koetswerk geïntegreerd. Dankzij baanbrekende designoplossingen oogt de wagen zowel strak als pittig. Gulle bagageruimte Een slim gebruik van de ruimte levert, in vergelijking met de vorige versies, een nog gullere kofferruimte op. Met een laadcapaciteit van 245 dm3 is hij één van de ruimste compacte wagens binnen zijn segment.

10 GranLuce panoramisch dak Het GranLuce-dak is een venster op de hemel. Het glazen oppervlak bestrijkt ongeveer 70% van het dak en bestaat uit twee panelen van gehard glas. Het paneel achteraan is vast en het paneel vooraan schuifbaar.

11 LUXE OPENT ZIJN DEUREN VOOR IEDEREEN.

12 NIETS IN HET LEVEN IS ZOMAAR ZWART-WIT.

13 16 kleuren De Nieuwe Ypsilon pakt uit met een palet van 16 ongeziene kleuren 3 lagen waarvan twee parelmoerkleuren met 3 lagen B-colore en vier in B-colore 600 personalisaties om tegemoet te komen aan ieders smaak en behoeften. Een unieke stijl die op 600 verschillende manieren kan gepersonaliseerd worden

14 MICAKLEUR METAALKLEUR Purple AURORA Grigio ARGENTO Blu UNIVERSO Grigio PIETRA PASTEL Rosso ARGILLA EBANO PASTEL EXTRASERIE Bianco NEVE BRONZO

15 B-COLORE PARELMOERKLEUR (3 LAGEN) Nero VULCANO/ Grigio PIETRA Bianco NUVOLA Nero VULCANO/ Rosso ARGILLA Rosso FIAMMA Nero VULCANO Grigio PIETRA/ Grigio ARGENTO Beige SABBIA BRONZO/ Beige SABBIA

16 EEN WAGEN DIE U OP HET LIJF GESCHREV WH NOT? De Nieuwe Ypsilon 5-deurs, een rijstijl op uw maat

17 EN STAAT? SILVER GOLD Alles aan boord van de Nieuwe Ypsilon werd ontworpen om uw levenskwaliteit te verbeteren. Het geluidabsorberend dak zorgt voor een geluidloze rijervaring. Het GranLuce-dak laat het licht vrij binnenstromen en de slanke zetels bieden een ongeëvenaard zitcomfort. Een comfort dat u ook een persoonlijke toets kunt geven dankzij 3 afwerkingsniveaus Silver, Gold en Platinum en twee interieurtypes: Romantic Gold en Urban Black. Van uiterst subtiel tot uitgesproken dynamisch, de Nieuwe Ypsilon biedt altijd stijl op maat. Afwerking Silver:: een jonge en dynamische look met zetelbekledingen in contrasterende materialen en kleuren. Afwerking Gold : beschikbaar in twee kleurschakeringen. Romantic Gold biedt raffinement en elegantie, Urban Black gaat voor hedendaags en chic zwart. PLATINUM Afwerking Platinum: borduurt verder op de afwerking Gold, met lederen elementen en contrasten tussen mat en glans.

18 LUXE KENT GEEN GRENZEN. TENZIJ DE UWES.

19

20

21

22

23

24 Aanbevolen keuze _ niet beschikbaar UITRUSTINGSNIVEAU SILVER GOLD PLATINUM STOF CASTIGLIO & STOF LEDER & STOF Rosso Grigio URBAN BLACK Nero ROMANTIC GOLD Marrone URBAN BLACK Nero ROMANTIC GOLD Marrone KOETSWERKKLEUREN PASTEL Rosso ARGILLA _ _ PASTEL EXTRASERIE Bianco NEVE METAALKLEUR Grigio ARGENTO Grigio PIETRA _ _ Nero VULCANO Beige SABBIA _ MICAKLEUR Purple AURORA _ _ _ Blu UNIVERSO _ EBANO _ _ BRONZO _ PARELMOERKLEUR (3-lagen) Bianco NUVOLA Rosso FIAMMA _ _ B-COLORE Dak/Motorkap Body/Achterklep Nero VULCANO Grigio PIETRA _ _ Nero VULCANO Rosso ARGILLA _ _ BRONZO Beige SABBIA Grigio PIETRA Grigio ARGENTO _ _ CASTIGLIO & STOF Nero URBAN BLACK CASTIGLIO & STOF Marrone ROMANTIC GOLD

25 STOF Rosso STOF Grigio LEDER & STOF Nero URBAN BLACK LEDER & STOF Marrone ROMANTIC GOLD

26 DE ESSENTIE VAN LUXE OOK OP TECHNOLOGI

27 De Nieuwe Ypsilon bulkt van innovatieve uitrustingen. Deze compacte wagen staat voor technologie, veiligheid en een diep respect voor het milieu. SCH VLAK. HI-FI 360 De Hifi-installatie van de Nieuwe Ypsilon is perfect afgesteld op de binnenruimte. De luidsprekers staan garant voor een 360 surround sound en een ongehoorde klankbeleving. ECO TREND Een spaarindicator houdt het rijritme permanent in de gaten en adviseert hoe u het verbruik en de CO 2 -uitstoot kunt beperken.. SMART FUEL De traditionele benzinedop maakt plaats voor een nieuw systeem dat het tanken vergemakkelijkt en het risico op gasuitwasemingen of brandstoflekken de wereld uithelpt. BLUE&ME MET USB Een interactief infotainmentsysteem dat u toelaat te bellen en de Media Player te bedienen met uw eigen stem en met bediening aan het stuur. De volgende functies zijn beschikbaar: handsfree Bluetooth, luidop voorlezen van sms jes, directe aansluiting voor ipod en iphone, USB poort voor MP3 en MP4/AAC/ M4A audio. BLUE&ME TOM TOM LIVE Dit navigatiesysteem met 4,3 Fluid Touch-scherm met rijke kleuren dat u voluit laat genieten van de Blue&Me technologie, biedt u efficiëntere en meer interactieve navigatie. Bovendien hebt u dankzij de LIVE-services een jaar lang gratis toegang tot de beste informatie over mobiele flitsers, de verkeerssituatie in heel Europa en nog veel meer.

28

29

30 KLAAR OM EEN WAGEN DIE DE MOTOR UITSCHA WH NOT? ZOU U MET EEN WAGEN WILLEN RIJDEN DIE ZIJN EIGEN GANG GAAT?

31 TE BESTUREN KELT? START&STOP Start&Stop schakelt de motor automatisch uit bij elke stilstand en start hem weer op wanneer de wagen weer vertrekt. Dankzij Start&Stop bespaart u brandstof, vermindert u de CO2-uitstoot en beperkt u de geluidsoverlast. Geknipt dus voor al die keren dat we stilstaan in het stadsverkeer. De Nieuwe Ypsilon met Start&Stop. Rij meer, verbruik minder. MAGIC PARKING Een halfautomatisch parkeerhulpsysteem dat de bestuurder helpt een parkeerplaats te vinden die groot genoeg is voor de wagen, de stuurbeweging overneemt en het parkeermanoeuvre automatisch uitvoert. De Nieuwe Ypsilon met Magic Parking. U rijdt, maar parkeren doet de wagen zélf.

32

33 WAAROM ZOU VEILIGHEID EEN LUXE MOETEN ZIJN?

34 De Nieuwe Ypsilon is standaard uitgerust met vier airbags, waarvan twee vooraan en twee zijdelingse die het hoofd beschermen. U kunt de wagen ook uitrusten met twee extra laterale airbags vooraan.

35 ESC ESC ELEKTRONISCH STABILITEITS- SYSTEEM (ESC) Het elektronische stabiliteitssysteem regelt de kracht van de motor en de remmen en verdeelt die verschillend over de wielen om de stabiliteit van de wagen te verhogen. Het systeem verbetert de wegligging in de bochten en corrigeert het traject bij plotse manoeuvres om te voorkomen dat de wagen van zijn lijn afwijkt. De Hill Holderfunctie vergemakkelijkt het vertrekken op een heuvel terwijl ASR (elektronische tractiecontrole) voorkomt dat de aandrijfwielen slippen bij het versnellen.. ISOFIX ISOFIX ISOFIX De Nieuwe Ypsilon denkt ook aan het gezin en is standaard uitgerust met een universele bevestiging voor kinderzitjes.

36

37

38 WAT IS ECHTE LUXE:

39 GEZIEN WILLEN WORDEN LUXE IS BEIDE.

40 OF WILLEN OPVALLEN? LED LED-LICHTEN ACHTERAAN De LED-achterlichten zorgen voor een nog intenser licht, nog meer veiligheid op elke weg en voor een mooier design.

41 GEZIEN BI-XENON BI-XENONKOPLAMPEN Met zijn bredere en diepere lichtbundel staan de Bi-xenonkoplampen garant voor een nog ruimer gezichtsveld. Ze verlichten drie keer meer, verbruiken minder en gaan gemiddeld drie keer langer mee dan halogeenlampen. Bovendien zorgen de ellipsvormige lichtgroepen voor een extra vechtlustige neus.

42 LUXE DIE OOK AFSTRA

43 ALT OP HET MILIEU.

44

45 Het complete gamma van Euro 5 motoren koppelen schitterende prestaties aan een lagere CO2- uitstoot en minder verbruik. Alle benzine- en dieselmotoren hebben standaard Start&Stop v Fire Evo II 69 pk. Deze laatste evolutie van de bekende Fire-motor is bedoeld voor stadsgebruik. De continue fasevariator die het openen en sluiten van de kleppen bij elk toerental optimaal regelt, vermindert het verbruik en verhoogt de prestaties v TwinAir 85 pk. Krachtiger dan de traditionele 1.2 8v en dus ideaal voor gebruik in de stad. De revolutionaire MultiAir technologie staat in voor het elektro-hydraulisch beheer van de inlaatkleppen. Hierdoor gaat het verbruik en de CO2-uitstoot omlaag (tot 30%) en het vermogen omhoog (tot 10%). Ook beschikbaar met een automatische DFN-versnellingsbak v MultiJet II 95 pk. Deze Multijet van de tweede generatie maakt gebruik van de nieuwe Common Rail injectoren en garandeert betere prestaties op het vlak van verbruik, CO2-uitstoot, geluid en rijgedrag.

46 TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN 1.2 8v Fire Evo II Start&Stop 0.9 8v TwinAir Star&Stop 0.9 8v TwinAir Start&Stop DFN MOTOR Benzine Benzine Benzine Cilinderinhoud (cm 3 ) Drukverhouding 11,1: 1 10:01 10:01 Max vermogen CE: kw (pk) 69 CV 85 CV 85 CV Aan toeren/min Max koppel CE: Nm (mkg) Aan toeren/min Verdeling 1 bonvenliggende nokkenas met fasevariator, aandrijving met tandriem 1 bovenliggende nokkenas met MultiAir technologie, aandrijving met ketting 1 bovenliggende nokkenas met MultiAir technologie, aandrijving met ketting Brandstoftoevoer Elektronische Multipoint injectie Elektronische Multipoint injectie, turbocompressor met intercooler Elektronische Multipoint injectie, turbocompressor met intercooler TRANSMISSIE Versnellingen manueel 5 + achteruit manueel 5 + achteruit manueel 5 + achteruit STUURINRICHTING Stuurhuis elektrisch servostuur DualDrive elektrisch servostuur DualDrive elektrisch servostuur DualDrive Draaicirkel (m) : 9,4 mt 9,4 mt 9,4 mt REMMEN - S (Schijf) - T (Trommel) Vooraan Ø mm S 257X12 S 257X22 (geventileerd) S 257X22 (geventileerd) Achteraan Ø mm T 203 T 203 T 203 OPHANGING Vooraan afzonderlijk gestuurde wielen type McPherson, met dwars onderliggende schommelarmen, verankerd in een hulpframe stabilisatorstang en verbonden met de schokdemper afzonderlijk gestuurde wielen type McPherson, met dwars onderliggende schommelarmen, verankerd in een hulpframe stabilisatorstang en verbonden met de schokdemper afzonderlijk gestuurde wielen type McPherson, met dwars onderliggende schommelarmen, verankerd in een hulpframe stabilisatorstang en verbonden met de schokdemper Achteraan gekoppelde wielen met draaibrug gekoppelde wielen met draaibrug gekoppelde wielen met draaibrug AFMETINGEN Wielbasis (mm) 2388,1 2388,1 2388,1 Spoorbreedte vooraan/achteraan (mm) ant: 1422 post: 1414 ant: 1422 post: 1414 ant: 1422 post: 1414 Lengte x Breedte x Hoogte (mm) 3842/1875*/ /1875*/ /1875*/1506 Inhoud bagageruimte (dm3) WIELEN Standaard banden 185/55 R15 82 H 185/55 R15 82 H 185/55 R15 82 H VULINHOUDEN - GEWICHTEN Rijklaar gewicht DIN (kg) Inhoud brandstoftank (liter) 40 l. 40 l. 40 l. Max. trekbaar gewicht PRESTATIES Maximum snelheid (km/u) Acceleratie (sec.) : km/h 14,5 11,9 11,9 VERBRUIK Richtlijn EG 1999/100 (l/100 km) Stad Buiten de stad Gecombineerd CO 2 ( g/km) * met buitenspiegels

47 1.3 16v MultiJet II Start&Stop Diesel ,8: 1 95 CV bovenliggende nokkenassen, aandrijving met ketting Common Rail met MultiJet II technologie, turbocompressor met variabele geometrie en intercooler manueel 5 + achteruit elektrisch servostuur DualDrive 9,4 mt S 257X22 (geventileerd) T 203 afzonderlijk gestuurde wielen type McPherson, met dwars onderliggende schommelarmen, verankerd in een hulpframe stabilisatorstang en verbonden met de schokdemper gekoppelde wielen met draaibrug 2388,1 ant: 1422 post: /1875*/ /55 R15 82 H l ,

48 LUXE ZIT IN DE DETAILS. Voor de Nieuwe Ypsilon is luxe geen kwestie van overdaad, maar van details. Elk accessoire werd met oog voor het kleinste detail ontworpen om van de Nieuwe Ypsilon een echt juweel te maken.

49 Zwartglanzend sierpaneel van zijruitbediening Flankbescherming in eco-chroom 16 lichtmetalen velgen in glanzend zwart Verdonkerde koplampen Sleutelcover in verschillende kleuren Gechromeerde zijspiegels Velgventielen met Y-logo Parfumverspreider Sleutelcover met Swarovski-inleg

50 LUXE KRIJGT EEN NIEUWE DEFINITIE. KIES NU DE UWE. Lichtmetalen velgen 15, Diamond Cut, Design Y Lichtmetalen velgen 16, Diamond Cut, Design Y Lichtmetalen velgen 16, Bronzed Diamond Cut

51

52 DIENSTEN.

53 WAARBORG Elke nieuwe wagen is gedekt met 24 maanden garantie op productiefouten, vastgesteld en erkend door het officiële dealernet van Lancia, zonder kilometerbeperking en met de mogelijkheid tot verlenging van deze garantie met één jaar (= Superprotectie) of drie jaar (= Superprotectie +) tegen een bijzonder concurrerende prijs. Gedurende de twee eerste jaren, geniet u ook van een gratis wegbijstand geldig overal in Europa. Deze bijstand kan verlengd worden met één of drie jaar indien u één van de contracten Superprotectie afsluit. Bovendien omvat het volledig waarborgplan 8 jaar garantie tegen corrosie en 3 jaar op de lak. CONTRACT TOP PROGRAM U kunt eveneens voor een zeer voordelige prijs ons Top Program contract onderschrijven voor alle interventies die uw wagen nodig zou kunnen hebben (onderhoud, slijtage, mechanische problemen... met uitzondering van banden) en dit voor de duur of het kilometertotaal van uw keuze. Absolute gemoedsrust is hiermee verzekerd. KLANTENDIENST Onze klantendienst is te uwer beschikking voor alle inlichtingen betreffende uw wagen, voor aanvragen van wegbijstand en om alle andere aanvragen betreffend het gebruik van uw voertuig. U kunt hen gemakkelijk bereiken via het gratis nummer Vanuit het buitenland is deze dienst nog altijd gratis beschikbaar via het nummer Voor alle verdere inlichtingen, gelieve contact te nemen met de distributeur van uw regio. EVERYWHERE LANCIA MOBILE Everywhere Lancia Mobile is een Lancia app, speciaal ontworpen voor uw iphone. Zodat u snel en makkelijk alle info en hulp krijgt die u maar nodig hebt, waar en wanneer u maar wilt. Met deze iphone app voor automobilisten biedt Lancia haar klanten in Europa een nieuwe, innovatieve en uiterst eenvoudige service. Met één simpele vingerklik krijgt u toegang tot een brede waaier van diensten*: uw profiel, een verdeler zoeken, een testrit, contacteer ons, nieuwigheden en promoties, vind uw wagen terug, vervaldata, verkeersinformatie, bijstand op de weg. Bovendien is Everywhere Lancia Mobile volledig gratis. Download m meteen in de App Store. *Voor meer details over de diensten die in uw land beschikbaar zijn, surf naar LANCIA INSURANCE - UNIEKE AUTOVERZEKERING OP MAAT Uw nieuwe auto verdient een verzekering van onberispelijke Lancia kwaliteit. Verzeker daarom uw Lancia bij Lancia Insurance. Zo geniet u tal van unieke voordelen met uw verzekering volledig op maat van uw Lancia. Na een ongeval voorzien we u tot 30 dagen een vervangwagen en in omnium krijgt u de eerste 24 maanden een gloednieuwe Lancia als uw wagen na een ongeval total loss verklaard wordt. Voorzichtige chauffeurs worden bovendien extra beloond: rijdt u al 5 jaar ongevalvrij, dan stijgt uw verzekeringspremie niet bij uw eerstvolgende ongeval. Meer info? Bel Lancia Insurance op of surf naar CORPORATE MOBILITY LEASE De ideale operationele leasing oplossing zowel voor bedrijven als voor zelfstandigen! Met de Optimum formule kunt u zorgeloos genieten van uw Lancia: u betaalt slechts een maandbedrag, alle diensten - taksen, onderhoud en mechanische herstellingen, banden, verzekeringen, pechverhelping en vervangwagen - inbegrepen. Corporate Mobility Lease is meer dan een financiële dienst. Het omvat ook het tijdrovende beheer van uw vloot, zodat u zich volledig op uw kernactiviteit kunt concentreren. Geïnteresseerd, neem contact met u lokale verdeler of surf op de website FINANCIAL SOLUTIONS LANCIA FINANCIAL SOLUTIONS Ongeacht of u uw Lancia in uw vrije tijd of als bedrijfswagen gebruikt, Lancia Financial Solutions biedt een brede waaier competitieve financieringsmogelijkheden aan, zoals klassieke financiering, Flex financiering, Financiële Leasing en Renting. Deze werden op maat ontwikkeld voor de specifieke behoeften van de Lancia eigenaars. Met Lancia Financial Solutions biedt uw verdeler het meest geschikte financieringsplan voor uw persoonlijke en zakelijke vereisten. Voor bijkomende informatie, aarzel niet de Lancia verdeler uit uw regio te contacteren. De afbeeldingen en beschrijvingen in deze brochure zijn geheel vrijblijvend. Lancia behoudt zich het recht voor om te allen tijde, zonder voorafgaande kennisgeving wijzingen aan de modellen aan te brengen om constructieve dan wel commerciële redenen. Uit milieuoverwegingen is deze brochure gedrukt op ecologisch behandeld papier. Lancia Marketing S - 07/ Printed in Italy - Arti Grafiche GIACONE - Chieri (TO)

54

PRIJSLIJST. Cylinder inhoud (cc) Vermogen kw (pk) uitstoot (g/km) Fiscale PK CO 2. ZBTW BTWi 21 % Code Motorisatie Brandstof. Versnellingsbak GOLD

PRIJSLIJST. Cylinder inhoud (cc) Vermogen kw (pk) uitstoot (g/km) Fiscale PK CO 2. ZBTW BTWi 21 % Code Motorisatie Brandstof. Versnellingsbak GOLD De afbeeldingen en beschrijvingen in deze brochure zijn geheel vrijblijvend. Lancia behoudt zich het recht voor om te allen tijde, zonder voorafgaande kennisgeving wijzingen aan de modellen aan te brengen

Nadere informatie

PRIJSLIJST JANUARI 2015

PRIJSLIJST JANUARI 2015 PRIJSLIJST JANUARI 2015 PRIJSLIJST Code Motorisatie Brandstof Cylinder inhoud (cc) Vermogen kw (pk) Fiscale PK Versnellingsbak CO 2 uitstoot (g/km) ZBTW BTWi 21 % GOLD 402.116.1 1.2 Fire Evo II Benzine

Nadere informatie

prijslist 1 januari België

prijslist 1 januari België prijslist 1 januari 2014 - België Prijslijst Code Motorisatie Brandstof Cylinder inhoud (cc) Vermogen kw (pk) Fiscale PK Versnellingsbak CO 2 uitstoot (g/km) zbtw BTWi 21 % GOLD 402.116.1 1.2 Fire Evo

Nadere informatie

prijslijst op 01/06/2012 - België

prijslijst op 01/06/2012 - België prijslijst op 01/06/2012 - België prijslijst Code MVS Motorisatie Transmissie Brandstof Versnellingen Vermogen pk/kw Fiscale PK C 2 - uitstoot BTW incl. 21 % zbtw 406.T00.0 2.4 16v Dual VVT 170 Automatisch

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST DOBLÒ FIAT DOBLÒ PRIJSLIJST 02/2015 Versies Versies Code Motorisatie Cat. Prijs ZBTW Cat. Prijs BTWI België Cilinderinhoud Cm³ Fiscale PK Vermogen Pk/KW CO2 Transmissie POP 152 71A 1,4 16V Petrol 13.380

Nadere informatie

Lancia Ypsilon. Prijslijst 1 oktober 2012. www.lancia.nl

Lancia Ypsilon. Prijslijst 1 oktober 2012. www.lancia.nl Lancia Ypsilon Prijslijst 1 oktober 2012 www.lancia.nl Consumentenprijzen 5 Optiepakketten 6 Opties 8 Blue&Me Tomtom Live 11 Uitrustingsniveau 12 Interieurkleuren 14 Exterieurkleuren 15 Technische Specificaties

Nadere informatie

Voorpremière van een blijvend succes De nieuwe Alfa 159

Voorpremière van een blijvend succes De nieuwe Alfa 159 Voorpremière van een blijvend succes De nieuwe Alfa 159 Alfa Romeo presenteert: De nieuwe Alfa 159 Zijn roem is hem al vooruitgesneld: de nieuwe Alfa 159 is de nieuwe maatstaf in zijn klasse. Een riante

Nadere informatie

Prijslijst op 01/05/ belgië

Prijslijst op 01/05/ belgië Prijslijst op 01/05/2013 - belgië Prijslijst LANCIA delta s Code Motorisatie Brandstof Cylinderinhoud (cc) Vermogen kw (pk) Fiscale PK Versnellingsbak CO 2 uitstoot (g/km) zbtw BTWi 21 % benzine 181.539.1

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

prijslijst op 1 januari BelgiË

prijslijst op 1 januari BelgiË D E L T A prijslijst op 1 januari 2014 - BelgiË Prijslijst Code Motorisatie Brandstof Cylinder inhoud (cc) Vermogen kw (pk) Fiscale PK Versnellingsbak CO 2 uitstoot (g/km) zbtw BTWi 21 % SILVER 181.163.2

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

TECHNISCHE GEGEVENS - 208

TECHNISCHE GEGEVENS - 208 TECHNISCHE GEGEVENS 208 (*) 1.4 l ehdi "68" STT 1,6 l ehdi "115" P STT ALGEMEEN cilinderinhoud (cm 3 ) 999 1.199 1.397 1.598 1.398 1560 vermogen in kw (pk) / bij t/min 50 (68) / 6 000 60 (82) / 5750 70

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

PRIJSLIJST 01.01.2011

PRIJSLIJST 01.01.2011 M{zd{ PRIJSLIJST 01.01.2011 ZOOM-ZOOM INCLUSIEF! Mazda staat voor durf, lef, verbeelding en eindeloos rijplezier. Hier ontdekt u de prijzen en de belangrijkste specificaties van deze bloedmooie auto s.

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties PERSINFORMATIE Mazda Motor Nederland Technische specificaties Vernieuwde Mazda6 2018 Deze technische specificaties zijn onder voorbehoud van niet aangekondigde wijzigingen. Alle cijfers en specificaties

Nadere informatie

POP & POPSTAR. De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag.

POP & POPSTAR. De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag. N E W POP & POPSTAR De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag. POP 7 airbags Led-dagrijverlichting Nieuwe poly-elliptische koplampen 15-inch velgen met

Nadere informatie

PRIJSLIJST JANUARI 2015

PRIJSLIJST JANUARI 2015 PRIJSLIJST JANUARI 2015 PRIJSLIJST Code Motor Brandstof Cylinder inhoud (cc) Vermogen kw (pk) Fiscale PK Versnellingsbak CO 2 uitstoot (g/km) ZBTW BTWi 21 % SILVER 404.J20.3 2.8 MultiJet 177 Diesel 2.768

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Lancia Ypsilon. Prijslijst 1 januari 2014. www.lancia.nl

Lancia Ypsilon. Prijslijst 1 januari 2014. www.lancia.nl Lancia Ypsilon Prijslijst 1 januari 2014 www.lancia.nl LAnCiA YPSiLOn Twin Air Turbo 59 kw (80pk) CnG ecochic 2 LAnCiA YPSiLOn Twin Air Turbo 59 kw (80pk) CnG ecochic + Bi-Fuel combinatie van CNG/Groengas

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. Per 10 augustus 2015 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.777 Hoogte (leeggewicht) 1,657 Wielbasis 2,555 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN SPACETOURER Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 201 CITROËN SPACETOURER TECHNISCHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1. BlueHDi 5 MAN 1. BlueHDi 5 S&S ETG 1. BlueHDi 5 S&S 2.0

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Prijslijst geldig vanaf 21 september

Prijslijst geldig vanaf 21 september Prijslijst geldig vanaf 21 september 2011 www.lancia.nl NIEUWE Ypsilon CONSUMENTENPRIJZEN Sincomcode Motor Uitvoering Milieulabel Klasse Bijtelling CO 2 uitstoot (incl. BPM/BTW) BPM BTW (19%) Netto prijs

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka. 12 november 2015 Mokka Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.647 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Lancia Ypsilon. Prijslijst 1 januari

Lancia Ypsilon. Prijslijst 1 januari Lancia Ypsilon Prijslijst 1 januari 2013 www.lancia.nl Consumentenprijzen 5 Optiepakketten 6 Opties 8 Blue&Me Tomtom Live 11 Uitrustingsniveau 12 Interieurkleuren 14 Exterieurkleuren 15 Technische Specificaties

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari 2013. Fiat STRADA EURO-5

Prijslijst per 1 januari 2013. Fiat STRADA EURO-5 Prijslijst per 1 januari 2013 Fiat STRADA EURO-5 De Fiat Strada in het kort. consumentenprijzen Strada Sincom code Uitvoering Motor type Vermogen kw/pk CO 2 uitstoot Ledig gewicht* Laad vermogen* Netto

Nadere informatie

Inspectierapport V-818-JZ

Inspectierapport V-818-JZ Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Opel Vivaro Tellerstand (km): 28962 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: Meldcode: Chassisnummer: Autotype: 1.6 Biturbo CDTI L2H1 Sport ECC V818JZ W0L1F7018GV660896

Nadere informatie

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting Mazda CX-3 Het braafste jongetje van de klas Autotest Herinnert u zich het braafste jongetje van de klas? Zou u een auto van hem kopen? Hij doet alles volgens de regeltjes, dus zijn auto zou veilig en

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Prijslijst per 1 februari 2014. Fiat STRADA

Prijslijst per 1 februari 2014. Fiat STRADA Prijslijst per 1 februari 2014 Fiat STRADA 2 consumentenprijzen Strada Motortype Vermogen kw/pk Sincom code Uitvoering STRADA 278 135 3 Working 1.3 MJ Euro 5+ 70/95 138 1210 705 13.350,- 16.154,- 5.300,-

Nadere informatie

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44 www.fiat.be De uitrusting van de modellen en de opties die daarmee overeenstemmen, kunnen variëren naargelang de specifieke vereisten van elke markt of de lokale legale bepalingen. De gegevens van deze

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA.

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. 11 September 2017 Grand Sport Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4897 4986 5004 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2093

Nadere informatie

Prijslijst geldig vanaf 16 juni

Prijslijst geldig vanaf 16 juni Prijslijst geldig vanaf 16 juni 2011 www.lancia.nl NIEUWE Ypsilon CONSUMENTENPRIJZEN Sincomcode Motor Uitvoering Milieulabel Klasse Bijtelling CO 2 uitstoot Consumentenprijs (incl. BPM/BTW) BPM BTW (19%)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira. November 2013 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.467 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.025 / 1.801 Hoogte (leeggewicht) (zonder / met dakrails) 1.635

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL ADAM. 20 Juni 2015 Buitenafmetingen in mm ADAM Lengte 3.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.966 / 1.807 Hoogte (leeggewicht) 1.484 Wielbasis 2.311 Spoorbreedte,

Nadere informatie

210 BRONZO MAGNETICO - METAALKLEUR

210 BRONZO MAGNETICO - METAALKLEUR 5CC AZZURRO ITALIA - METAALKLEUR 5DN NERO VESUVIO - METAALKLEUR www.fiat.be 210 BRONZO MAGNETICO - METAALKLEUR 5CD GRIGIO ARGENTO - METAALKLEUR 5CE GRIGIO MODA - METAALKLEUR De uitrusting van de modellen

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM. Per 18 juli 2016 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM BUITENAFMETINGEN in mm ADAM / ADAM S ADAM ROCKS/ ADAM ROCKS S Lengte 3,698 3,747 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Lengte 4.249 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.033 / 1.804 Hoogte (leeggewicht) 1.460 Wielbasis

Nadere informatie

De nieuwe generatie. Hyundai i30

De nieuwe generatie. Hyundai i30 De nieuwe generatie Hyundai i30 Stel uw ideale Hyundai samen op www.hyundai.nl/configurator Een auto voor iedereen. Bij het ontwikkelen van de derde generatie Hyundai i30 is niet gefocust op één persoon,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. 26 november 2016 5-deurs ROCKS Buitenafmetingen in mm Lengte 3.675 3.674 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.876 / 1.698 1.876 / 1.698 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT CITROËN financial services citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT Citroën Verzekering: uw Citroën-Verdeler weet er alles van Bij wie kan u beter terecht voor uw autoverzekering dan bij uw

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. Juni 2013 Technische specificaties Opel Insignia. 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4.842 4.842 4.913 2.084 / 1.858 2.084 / 1.858 2.084

Nadere informatie

Prijslijst geldig vanaf 16 juni

Prijslijst geldig vanaf 16 juni Prijslijst geldig vanaf 16 juni 2011 www.lancia.nl NIEUWE Ypsilon CONSUMENTENPRIJZEN Sincomcode Motor Uitvoering Milieulabel Klasse Bijtelling CO 2 uitstoot Consumentenprijs (incl. BPM/BTW) BPM BTW (19%)

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

LOL MAKEN. is een serieuze. zaak 500L 4 _ 5

LOL MAKEN. is een serieuze. zaak 500L 4 _ 5 www.fiat.nl Fiat behoudt zich het recht voor om van tijd tot tijd, zonder voorafgaande aankondiging of enige verplichting, wijzigingen door te voeren in prijzen, specificaties, kleuren en materialen, alsook

Nadere informatie

Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom.

Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom. 9-XFH-95 Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom. Deze Seat Leon ST komt uit 2014, werd geleverd van 01-10-2013 tot 30-06-2015 en kostte toen 28.484,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. Per 1 juni december 2017 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1.687 Wielbasis

Nadere informatie

Prestatievermogen. Veiligheid

Prestatievermogen. Veiligheid Verruim je horizon Open je verbeelding 80 De Sirion is in elk opzicht multifunctioneel. Achter het originele stylisme met fraaie lijnen en weelderige rondingen, gaat een op-en-top moduleerbare ruimte schuil.

Nadere informatie

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2012 1

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2012 1 FIAT STRADA Prijslijst per 1 januari 2012 1 FIAT STRADA CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Dieselmotor Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht Laad Vermogen excl. BPM / BTW Bedragen in euro 278 135 3

Nadere informatie

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59 ECOSPORT Stel uw ideale EcoSport samen. Wat is uw favoriete combinatie? De EcoSport biedt u de keuze uit verscheidene kleurencombinaties. Gebruik onderstaande tabel om uw keuze te maken uit de contrasterende

Nadere informatie

Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.6 TDI Greenl. Bns

Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.6 TDI Greenl. Bns 5-XLJ-15 Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.6 TDI Greenl. Bns Deze Skoda Octavia Combi komt uit 2014, werd geleverd van 01-01-2014 tot 30-06-2015 en kostte toen 29.380,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 D E W E G N A A R N AT U U R L I J K E G R A N D E U R S T E L H O G E E I S E N w w w. a i x a m. n l AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 16 juli 2015 4-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2,013 / 1,814 2,013 / 1,814 Hoogte

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

Lancia Ypsilon. Prijslijst 1 januari 2016. www.lancia.nl

Lancia Ypsilon. Prijslijst 1 januari 2016. www.lancia.nl Lancia Ypsilon Prijslijst 1 januari 2016 www.lancia.nl 2 Consumentenprijzen Sincom code Motor Uitvoering Milieulabel Klasse Bijtelling CO2 uitstoot Consumentenprijs incl. BPM/BTW BPM BTW (21%) Netto prijs

Nadere informatie

Honda Insight. Meer inzicht. "De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving"

Honda Insight. Meer inzicht. De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving Honda Insight Meer inzicht Rij-impressie Tijdens het leven van een auto wordt een model continu aangepast. Gaandeweg krijgt de fabrikant nieuwe inzichten, werkt de fabriek efficiënter of ontwikkelt een

Nadere informatie

Vooronderzoek CASUS PLUG-IN HYBRIDE WOUTER SCHOLTE & GINO VAN LUIJN

Vooronderzoek CASUS PLUG-IN HYBRIDE WOUTER SCHOLTE & GINO VAN LUIJN 2013 Vooronderzoek CASUS PLUG-IN HYBRIDE WOUTER SCHOLTE & GINO VAN LUIJN Inhoudsopgave Inleiding... 1 Motivatie keuze voertuig... 2 Voertuigspecificaties... 2 Maten en gewichten... 2 Aandrijving... 3 Voertuigdynamiek...

Nadere informatie

Finnik Autorapport Ford Focus 1.6 TDCI Futura

Finnik Autorapport Ford Focus 1.6 TDCI Futura 58-SN-GD Finnik Autorapport Ford Focus 1.6 TDCI Futura Deze Ford Focus komt uit 2006, werd geleverd van 01-05-2005 tot 31-01-2008 en kostte toen 25.858,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

De Caddy en Caddy Maxi

De Caddy en Caddy Maxi De Caddy en Caddy Maxi Naast de zuivere diesel- of benzinemodellen zijn de Caddy en de Caddy Maxi als optie ook verkrijgbaar als modelvarianten Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Met deze alternatieve aandrijvingsvarianten

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2016 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.842 4.842 4.920 4.913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Finnik Autorapport Fiat Grande Punto V Dynamic

Finnik Autorapport Fiat Grande Punto V Dynamic HR-861-X Finnik Autorapport Fiat Grande Punto 1.4-16V Dynamic Deze Fiat Grande Punto komt uit 2008, werd geleverd van 01-07-2007 tot 31-01-2008 en kostte toen 15.980,-. Deze geïmporteerde personenauto

Nadere informatie

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Diamond Edition 1.6 MIVEC

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. November 2014 Buitenafmetingen in mm 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.842 4.842 4.913 (* 4.920) Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 /

Nadere informatie

Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 220 d 4M. Edition 1

Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 220 d 4M. Edition 1 HL-662-L Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 220 d 4M. Edition 1 Deze Mercedes-Benz GLC-klasse komt uit 2015, werd geleverd van 03-07-2015 tot 31-10-2016 en kostte toen 75.160,-. Deze geïmporteerde

Nadere informatie

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 Peugeot school voor automobielbeheersing Peugeot Waarborg en Assistance Optiway De Peugeot-financieringen: Autofin en stretching Pro Peugeot

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Cascada. December 2013 Technische specificaties Opel Cascada. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.696 Max. lengte tijdens de dakopening 4.760 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE:

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: Mijn DS 7 CROSSBACK Geconfigureerd op 12/08/2019 TOTAAL DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: UITVOERING CARROSSERIEVARIANT DS 7 CROSSBACK inbegrepen UITVOERING CHIC inbegrepen MOTORUITVOERING PURETECH 130 S&S

Nadere informatie

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Technische specificaties 1.6i-16v 1.5 CRDi-16v Motor Brandstof Benzine Diesel Aantal cilinders 4 4 Aantal kleppen per cilinder 4 4 Cilinderinhoud 1.599 cm 3 1.493 cm 3 Boring

Nadere informatie

Finnik Autorapport Honda CR-V 2.0i Elegance

Finnik Autorapport Honda CR-V 2.0i Elegance 23-XS-DF Finnik Autorapport Honda CR-V 2.0i Elegance Deze Honda CR-V komt uit 2007, werd geleverd van 01-12-2006 tot 31-03-2010 en kostte toen 38.110,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 250 d 4M. Ambition

Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 250 d 4M. Ambition KR-126-R Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 250 d 4M. Ambition Deze Mercedes-Benz GLC-klasse komt uit 2016, werd geleverd van 03-07-2015 tot 31-03-2017 en kostte toen 80.322,-. Deze originele

Nadere informatie

Finnik Autorapport Peugeot 308 SW 1.6 HDiF X-Line

Finnik Autorapport Peugeot 308 SW 1.6 HDiF X-Line KN-060-B Finnik Autorapport Peugeot 308 SW 1.6 HDiF X-Line Deze Peugeot 308 SW komt uit 2008, werd geleverd van 01-04-2008 tot 30-09-2010 en kostte toen 26.700,-. Deze geïmporteerde personenauto staat

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte Hyundai i30 Wagon De verstandigste Autotest Met de i30 wil Hyundai een zo breed mogelijke doelgroep aanspreken. De i30 zoekt daarom de optimale balans tussen rijplezier, functionaliteit en prijs. Bovendien

Nadere informatie

Finnik Autorapport Dacia Logan 1.4

Finnik Autorapport Dacia Logan 1.4 50-SV-HZ Finnik Autorapport Dacia Logan 1.4 Deze Dacia Logan komt uit 2006, werd geleverd van 21-09-2005 tot 30-06-2008 en kostte toen 8.496,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2006

Nadere informatie

Inspectierapport GF-550-L

Inspectierapport GF-550-L Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Volkswagen Polo 1.4 TDI BlueMotion GF550L Tellerstand (km): 162360 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode:

Nadere informatie