Overzicht van de ADAC Lidmaatschappen. Wij zijn de mobiliteit dienstverlener NR.: 1 Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar. Wij maken u weer mobiel.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Overzicht van de ADAC Lidmaatschappen. Wij zijn de mobiliteit dienstverlener NR.: 1 Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar. Wij maken u weer mobiel."

Transcriptie

1 Overzicht van de ADAC Lidmaatschappen Goede redenen voor een ADAC lidmaatschap Doorslaggevend is uw veiligheid: Kies voor de juiste ADAC bescherming ADAC- Lidmaatschap Hulpdiensten in Duitsland Basispakket: Het klassieke ADAC Lidmaatschap Pech- en ongevallen hulp Toeristen, technisch en juridisch advies Kortingen en aanbiedingen Slechts 44,50 per jaar Bescherming voor 2: Het ADAC Partner pakket De diensten zoals hierboven genoemd Voor u en uw partner Slechts 60,60 per jaar Wij zijn de mobiliteit dienstverlener NR.: 1 Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar. Wij maken u weer mobiel. ADAC PLUS Lidmaatschap Hulpdiensten in Duitsland, Europa en wereldwijd De complete bescherming: Het ADAC Plus Lidmaatschap Alle diensten van het ADAC lidmaatschap Bewezen voordelen ook in het buitenland: Pech- en ongevallen hulp in Europa Uitstekende aanvullende diensten: Ziekentransport naar huis (Repatriëring), Voertuigtransport naar huis, autoverhuur, de mogelijkheid tot verder reizen per vliegtuig of trein Belangrijke veiligheid voor uw partner en uw familie: De diensten van het Plus lidmaatschap gelden voor u, uw partner en uw minderjarig(e) kind(eren) Slechts 79,50 per jaar De complete bescherming voor 2: Het ADAC Partner Plus pakket De diensten zoals hierboven genoemd Extra voordeel, de ADAC bescherming voor onderweg: een combinatie bestaande uit 3 verzekeringen: Ongevallen, Rechtsbijstand voor uw reisovereenkomst en aansprakelijkheid voor reizen naar het buitenland (geldt niet voor aansprakelijkheid bij autoschade door eigen schuld) Slechts 98,70 per jaar Uw ADAC lidmaatschap is de moeite waard Meer dan Gele engeltjes en rond de dienstvoertuigen van de ADAC wegenwacht staan 24 uur per dag, in heel Duitsland, voor u klaar. Pech- en ongevallen hulpdienst De ADAC neemt voor leden de kosten over (tot 200,-) voor pech- en ongevallenhulp, en (tot 200,-) voor afslepen van uw voertuig (geldt ook voor andere noodzakelijke kosten) Hulp bij ongevallen met dieren De ADAC vervangt een schadebedrag tot 300,- aan uw voertuig, na een ongeval / aanrijding met dieren, mits niet vergoed door een andere verzekering. Berging van het voertuig De ADAC neemt de kosten voor het bergen van uw voertuig over, tot onbeperkte hoogte. Juridisch advies Mocht u in een juridisch (verkeers) geschil terecht komen, dan heeft u, als ADAC lid, de voordelen. Het eerste juridische adviesgesprek met een van onze ADAC advocaten is voor u gratis. Een netwerk van 660 advocaten garanderen u een snelle en deskundige hulp, nabij uw woonplaats.

2 Waardevolle diensten van de ADAC Het is de moeite waard een ADAC lid te zijn: Naast de bekende pechhulp hebben wij nog een handvol gratis diensten voor u als ADAC lid. Spaarprogramma met vele voordelen voor ADAC leden. Tanken, auto accessoires, Musicals, Pretparken of Hotels: voor ADAC leden zijn er veel kortingen. Gewoon uw Clubcard laten zien en meteen spaart u uw geld. Beter reizen met de ADAC Tourset Gratis voor ADAC leden: De reisleider bestaande uit meerdere delen; met kaarten, omschrijvingen van bezienswaardigheden, vele praktische tips en de aanbeveling voor de beste route van de ADAC Tourplanner. Reeds opgenomen in het Club pakket: De ADAC tourset een van vele diensten die geld waard is ADAC redding vanuit de lucht Met perfect uitgeruste reddingshelikopters levert de Club een belangrijke bijdrage in de strijd tegen overlijden bij een ongeval. De ADAC luchtreddingsdienst is in geval van nood voor eenieder die verongelukt is beschikbaar. Zij horen tot de Duitse reddingsdienst brigades. De moeite waard: Voertuigcontroles U als ADAC lid kunt uw remmen, schokbrekers en verlichting gratis laten testen / controleren in een ADAC testcentrum of een ADAC partner. Informatief: ADAC Motor wereld ADAC leden ontvangen het Club tijdschrift iedere maand gratis thuis, of per . Uitstekend: Advies van experts ADAC vakmensen geven u deskundig advies bij al uw vragen betreffende evt. kosten voor uw auto / motor, en staan voor u klaar voor een controle op juistheid van uw (werkplaats) rekeningen. Het allesbeslissende PLUS voor veiligheid Wereldwijd. Het ADAC lidmaatschap verzekert u zich met alle belangrijke bijkomende diensten, en dat rond om de wereld. Meer prestatie. Meer veiligheid. Juist in moeilijke situaties is het ADAC lidmaatschap onvervangbaar: Het helpt u en uw gezin wereldwijd niet alleen bij ziekte, letsel en in noodgevallen, maar ook bij pech, ongevallen en het uitvallen van uw voertuig (binnen heel Europa). Bescherming tijdens uw reis. Het maakt niet uit of u met (eigen) auto, motor, vliegtuig, schip, bus of met de trein reist: Als Plus lid kunnen u en uw gezin genieten van de volledige bescherming. Uiteraard ook als u alleen reist. Waardevolle hulp. Wij staan voor u klaar wanneer u hulp nodig hebt: Het pakket aan Plus diensten, van tolk service, hulp bij het blokkeren van uw creditcards tot het verzenden van medicatie naar het buitenland. Indien nodig, organiseren en betalen wij voor u zelfs een repatriëring per ambulance vliegtuig naar een gerenommeerd Duits ziekenhuis.

3 Zo waardevol is een ADAC Plus lidmaatschap. Naadloze bescherming: Het ADAC Plus lidmaatschap verzekert altijd het hele gezin zelfs als u gescheiden reist. Hulp over de hele wereld. In alle meestbezochte vakantielanden in Europa en in Amerika heeft de ADAC noodgevallen centra. Hier wordt u (in de Duitse taal) verzorgd met raad en daad. Persoonlijk, deskundig en zonder wachten. Waardevolle voordelen. Een Plus lidmaatschap ontziet niet alleen uw zenuwen, maar u spaart ook veel geld: Het maakt namelijk niet uit of uw terugreis per trein, vliegtuig moet afleggen, uw voertuig terug getransporteerd moet worden, of dat u onderdelen nodig hebt in het buitenland de ADAC beschermd u tegen dure verrassingen. Pechhulp in heel Europa. De ADAC werkt tevens, in heel Europa, nauw samen met gerenommeerde auto clubs. Hierdoor kunt u in geval van een probleem, als ADAC Plus lid, vertrouwen op deskundige hulp voor uw voertuig tijdens een vakantie in het buitenland. De ADAC heeft, samen met alle partners in het buitenland, een netwerk van ongeveer helpers bij pechgevallen. Hulp voor ADAC Plus leden bij ziekte, letsels en in noodgevallen. In deze gevallen helpen wij u Transport naar huis is noodzakelijk In geval van langdurige ziekte of letsel wilt u een consult in een ziekenhuis Meereizende kinderen moeten terug vervoerd worden Meereizende huisdieren moeten terug vervoerd worden Tijdens de reis valt de chauffeur uit door ziekte of letsel In geval van nood wilt u gebruik maken van een tolk Een verzending van medicatie of brillen naar het buitenland is noodzakelijk Als gevolg van een gebeurtenis, dient u ongepland terug te reizen naar huis Als gevolg van een noodgeval heeft u een overnachting nodig. Documenten voor uw identificatie of uw creditcards zijn gestolen of heeft u verloren U of uw gezin komen tijdens een reis terecht in een noodsituatie, en hulp is noodzakelijk Financiële hulp onderweg is noodzakelijk

4 Hulp voor ADAC Plus leden bij pech, ongevallen en voertuigdiefstal In deze gevallen helpen wij u Noodsituaties in verband met uw voertuig: Uw voertuig is defect en kan niet ter plekke gerepareerd worden, of uw voertuig is na diefstal weer teruggevonden U moet ergens overnachten vanwege schade aan het voertuig Of u moet per trein verder reizen Of een retourvlucht is noodzakelijk U heeft pech onderweg of u bent betrokken bij een ongeval, en u heeft terplekke (pech of ongevallen) hulp nodig U heeft pech onderweg of u bent betrokken bij een ongeval, en uw voertuig dient weggesleept te worden Uw voertuig is van de weg geraakt De sleutel van het voertuig is defect; u heeft de sleutel verloren / opgesloten in het voertuig U benodigt onderdelen in het buitenland die niet beschikbaar zijn Uw voertuig moet in het buitenland ingeklaard of gesloopt worden Na het uitvallen van een voertuig dient u extra excursies / tochten over te nemen Bijzonder voordelig voor ADAC leden. Verzekeringen als ook interessante financiele aanbiedingen krijgen alleen ADAC leden bijzonder voordelig. Reken maar uit het is echt de moeite waard! ADAC Bescherming tegen ziekte in het buitenland. De onmisbare protectie tijdens alle reizen naar het buitenland ADAC Rechtsbijstand voor Verkeer Uitgebreide diensten die ervoor zorgen dat uw goed recht betreffende uw Auto, reizen en vrije tijd. ADAC Protectie bij Ongevallen Waardevolle zekerheid met tot ,- aan invaliditeitsuitkering en unieke ADAC steunende aanbiedingen. ADAC autoverzekering Exclusief voor ADAC leden heeft de ADAC een eigen autoverzekering. ADAC annuleringsverzekering De bescherming het hele jaar door voor iedere reis inclusief de organisatie van de annulering. ADAC Mobiel Cards in Goud Visa- en Mastercard, de veilige betaalmogelijkheden, met 2% korting bij het tanken, en inclusief belangrijke reisverzekeringen. Nieuw: Wereldwijd kosteloos contant geld opnemen ADAC Autokrediet In samenwerking met de Landsbank Berlijn AG biedt de ADAC een voordelige financiering (voor voertuigen) met eerlijke en flexibele condities. ADAC Spaar pakketten Lukratieve monetaire systemen naar wens: ADAC Flex sparen, ADAC Doel sparen en ADAC Rijbewijs sparen overtuigen u dank zij aantrekkelijke rente tarieven. Deze spaar pakketten wordt u aangeboden door de ADAC in samenwerking met de Deutsche Bank. ADAC Autoverhuur Wij verhuren auto s c.q. bemiddelen voor auto s, vrachtwagens en campers in Duitsland alsmede voor huurvoertuigen voor vakantie wereldwijd. ADAC Rijveiligheidscursus Deze belangrijke cursus krijgen ADAC leden voor een speciale prijs.

5 ADAC Young Generation de Jongerenwereld van de ADAC Jong en zeker: De ADAC biedt jongeren de optimale hulp en voordelen. Uitgebreide informatie kun je vinden op Ontdek de jonge wereld van de ADAC! Allerhande informatie over veiligheid in het verkeer, scooters, brommers enz. Daarnaast vele winkansen in onze regelmatig terugkerende prijsvragen en specials. Gewoon klikken en winnen! ADAC Young Driver Aan jonge bestuurders tussen de 18 en de 23 jaar biedt de ADAC het Young Driver lidmaatschap aan. Degene die zijn rijbewijs net gehaald heeft, krijgt het young-driverlidmaatschap het eerst jaar gratis! ADAC Young Traveller Voor iedereen tussen de 18 en 23 jaar die graag reizen, is er het Young Traveller Lidmaatschap, met daarin alle belangrijke persoonsgebonden diensten zoals bijv. retour vervoer wereldwijd. ADAC Starter Veiligheid vanaf het begin: de gratis jeugdclub voor allen onder de 18 jaar. Met pechhulp voor gemotoriseerde tweewielers, quads en lichtgewicht voertuigen. Voor deelnemers van een tweespan is ook de pechhulp voor auto s mee inbegrepen.

vertaling van de folder met aanvraagformulier

vertaling van de folder met aanvraagformulier ADAC Plus lidmaatschap familie:. slechts 134,- per jaar Pakket voor u, uw partner, uw minderjarig(e) kind(eren) en kinderen tot 23 jaar: De diensten zoals hierboven genoemd Het ADAC lidmaatschap Hulp in

Nadere informatie

SternMobility Card BlackLabel

SternMobility Card BlackLabel SternMobility Card BlackLabel Inhoud 5 6 7 9 11 12 14 15 SternMobility Card Hulpdienst Mobiliteitsdiensten Reisdiensten Huisdiensten Extra privileges Nog één keer de voordelen Registratie persoonsgegevens

Nadere informatie

SternMobility Card RedLabel

SternMobility Card RedLabel SternMobility Card RedLabel Inhoud 5 6 7 9 11 12 14 15 16 SternMobility Card Hulpdienst Mobiliteitsdiensten Reisdiensten Huisdiensten Extra privileges Nog één keer de voordelen Activeer Pechhulp Buitenland

Nadere informatie

Reisverzekering voor klanten van CZ

Reisverzekering voor klanten van CZ Reisverzekering voor klanten van CZ 2 De reisverzekering die naadloos aansluit op uw CZ Zorgverzekering Inhoud De reisverzekering voor klanten van CZ 4 Twee varianten 5 Waar bent u verzekerd? 5 Speciaal

Nadere informatie

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE WELKOM BIJ VOLVO CARD, WELKOM BIJ VOLVO ASSISTANCE. Is uw Volvo nog geen 3 jaar oud of laat u het jaarlijkse reguliere onderhoud aan uw Volvo door de officiële Volvo-dealer

Nadere informatie

Univé Reis- en annuleringsverzekering Goed voorbereid. vakantie /18

Univé Reis- en annuleringsverzekering Goed voorbereid. vakantie /18 Univé Reis- en annuleringsverzekering Goed voorbereid op vakantie 1031.06/18 De reis- en annuleringsverzekering van Univé Vakantie, echt iets om naar uit te kijken. Even tot rust komen, een andere cultuur

Nadere informatie

Driekleur Privé Compleet Plan

Driekleur Privé Compleet Plan Driekleur Privé Compleet Plan Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing Driekleur Privé Compleet Plan 2 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het

Nadere informatie

Doorlopende Reisverzekering. Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier

Doorlopende Reisverzekering. Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier Doorlopende Reisverzekering Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier ICS Doorlopende Reisverzekering: Uw vakantieplezier begint hier Als u steeds opnieuw een reisverzekering

Nadere informatie

VOLVO CARD Voorwaarden volvo assistance

VOLVO CARD Voorwaarden volvo assistance VOLVO CARD Voorwaarden volvo assistance Uitgave maart 2011 WELKOM BIJ VOLVO CARD, UW PASPOORT VOOR VOLVO ASSISTANCE. Met uw Volvo Card geniet u alle privileges uit ons exclusieve Volvo Card programma.

Nadere informatie

ad Holland De doorlopende

ad Holland De doorlopende d De doorlopendereisverzekeringen van Stad Holland De doorlo sverzekeringen van Stad Holland De doorlopendereisverzekeri ad Holland De doorlopende De doorlopendereisverzekeringen van Stad Holland De dereisverzekeringen

Nadere informatie

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE Uitgave januari 2012 WELKOM BIJ VOLVO CARD, UW PASPOORT VOOR VOLVO ASSISTANCE. Is uw Volvo nog geen 3 jaar oud of laat u het reguliere onderhoud aan uw Volvo door

Nadere informatie

Enjoy your car! KONINKLIJKE NEDERLANDSCHE AUTOMOBIEL CLUB. verzekeren - pechhulp - belangenbehartiging - evenementen

Enjoy your car! KONINKLIJKE NEDERLANDSCHE AUTOMOBIEL CLUB. verzekeren - pechhulp - belangenbehartiging - evenementen Enjoy your car! KONINKLIJKE NEDERLANDSCHE AUTOMOBIEL CLUB verzekeren - pechhulp - belangenbehartiging - evenementen 10 redenen om lid te worden 1. 8 keer per jaar het magazine de Auto inclusief CARROS

Nadere informatie

Touring Belgium bijstand voertuigen

Touring Belgium bijstand voertuigen Belgium bijstand voertuigen Het hieronder vermelde tarief is een jaarpremie, taksen inbegrepen. Territorialiteit : België Begunstigden : Eigenaar van het voertuig+ bestuurder (mits toestemming) + alle

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Autoverzekering. Altijd goed verzekerd op weg

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Autoverzekering. Altijd goed verzekerd op weg Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Autoverzekering Altijd goed verzekerd op weg 1 Altijd goed verzekerd op weg Onbezorgd autorijden met de Allianz Autoverzekering Wilt u zeker weten dat u goed

Nadere informatie

Een compleet pakket van verzekeringen

Een compleet pakket van verzekeringen Voordelen Zeer compleet Een compleet pakket van verzekeringen U wilt natuurlijk Dat kan met het de zorgeloos wonen. Maar Bruyn Verzekeringspakket die in ons er kan altijd iets gebeuren wat schade volmachtbedrijf

Nadere informatie

Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering

Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken.

Nadere informatie

Touring Belgium bijstand voertuigen

Touring Belgium bijstand voertuigen Belgium bijstand voertuigen Het hieronder vermelde tarief is een jaarpremie, taksen inbegrepen. Territorialiteit : België Begunstigden : Eigenaar van het voertuig+ bestuurder (mits toestemming) + alle

Nadere informatie

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE Uitgave oktober 2012 WELKOM BIJ VOLVO CARD, UW PASPOORT VOOR VOLVO ASSISTANCE. Is uw Volvo nog geen 3 jaar oud of laat u het jaarlijks reguliere reguliere onderhoud

Nadere informatie

De Keyzer Zakelijk Pakket

De Keyzer Zakelijk Pakket De Keyzer Zakelijk Pakket 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing De Keyzer Zakelijk Pakket 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het De Keyzer

Nadere informatie

KBC POLIS MOTORFIETS

KBC POLIS MOTORFIETS KBC POLIS MOTORFIETS Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een motorfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een motorfiets. Verzekeringen Welke

Nadere informatie

Productfiche Motorfiets

Productfiche Motorfiets MOTORFIETS Januari 2015 Productfiche Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een motorfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een motorfiets. Burgerrechtelijke

Nadere informatie

FATUM Veilig op reis pakket. Omdat u onbezorgd van uw reis wilt genieten

FATUM Veilig op reis pakket. Omdat u onbezorgd van uw reis wilt genieten FATUM Veilig op reis pakket Omdat u onbezorgd van uw reis wilt genieten 1 FATUM biedt verschillende verzekeringen aan om ervoor te zorgen dat u onbezorgd kunt reizen. Neemt u de mogelijkheden eens door

Nadere informatie

U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl

U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl Sluit nu eenvoudig al uw schadeverzekeringen af via www.politieverzekering.nl In samenwerking met vts

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekeringspakket. Duidelijk én overzichtelijk

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekeringspakket. Duidelijk én overzichtelijk Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Verzekeringspakket Duidelijk én overzichtelijk 1 Alle verzekeringen voor u en uw gezin U wilt zelf bepalen wat u verzekert. En wat niet. Zonder dat de polis

Nadere informatie

Reis- en annuleringsverzekering. Wie zorgeloos van z n vakantie wil genieten, kiest voor een reis- en annuleringsverzekering van De Friesland

Reis- en annuleringsverzekering. Wie zorgeloos van z n vakantie wil genieten, kiest voor een reis- en annuleringsverzekering van De Friesland Verzekeringen Wie zorgeloos van z n vakantie wil genieten, kiest voor een reis- en annuleringsverzekering van De Friesland Reis- en annuleringsverzekering Een onbezorgde vakantie begint met een reis-

Nadere informatie

Kortlopende Reisen Annuleringsverzekering

Kortlopende Reisen Annuleringsverzekering Kortlopende Reisen - Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Scherpe premies en vriendelijke voorwaarden Kortlopende Reis- en Met de kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Nadere informatie

PMA autoverzekering Allianz Nederland

PMA autoverzekering Allianz Nederland PMA autoverzekering Allianz Nederland PMA autoverzekering Of u in het nieuwste model rijdt of een mooie occasion aanschaft, u wilt uw auto goed verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief. En als er iets

Nadere informatie

Mobiliteitsservice. Gratis SEAT-pechhulp 0800-0242500

Mobiliteitsservice. Gratis SEAT-pechhulp 0800-0242500 Mobiliteitsservice Gratis SEAT-pechhulp SEAT SERVICE 0800-0242500 SEAT houdt je mobiel Bij een nieuwe SEAT krijg je gratis Mobiliteitsservice. Die helpt je bij pech snel weer op weg, 24 uur per dag en

Nadere informatie

SPECIALE VOORWAARDEN MEEÙS PECHHULP MPM 2017

SPECIALE VOORWAARDEN MEEÙS PECHHULP MPM 2017 SPECIALE VOORWAARDEN MEEÙS PECHHULP MPM 2017 U heeft recht op hulp bij pech als u voor deze verzekering heeft gekozen en deze dekking op uw polisblad staat. Deze voorwaarden vormen samen met de voorwaarden

Nadere informatie

Informatie over Dekking Hulpverlening Casco. Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren

Informatie over Dekking Hulpverlening Casco. Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Informatie over Dekking Hulpverlening Casco Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Inhoud pagina Leeswijzer, Uw dekking in het kort 3 Polisvoorwaarden Hulpverlening

Nadere informatie

Goed voorbereid op reis.

Goed voorbereid op reis. Goed voorbereid op reis. Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering Samen uit, samen thuis. Samen uit, samen thuis. 1 2 Kortlopende Unigarant Kortlopende Reis- Annuleringsverzekering Reis- en Annuleringsverzekering

Nadere informatie

Bijstand en reisverzekering Tijdelijke contracten

Bijstand en reisverzekering Tijdelijke contracten Bijstand en reisverzekering Tijdelijke contracten Top Selection met Exclusieve waarborgen Top Selection Flight Selection met Exclusieve waarborgen Flight Selection Travel Selection medische kosten in het

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Autoverzekering Uw auto verdient de juiste verzekering Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft,

Nadere informatie

Driekleur Privé Compleet Pakket

Driekleur Privé Compleet Pakket Driekleur Privé Compleet Pakket uw persoonlijke beschermingsfactor Goes, Bergen op Zoom, Middelburg, Spijkenisse, Terneuzen, Zierikzee. www.driekleur.nl Driekleur Privé Compleet Pakket al uw verzekeringen

Nadere informatie

Dekkingsoverzicht. UMC Doorlopende. Reisverzekering. De zorgverzekeraar voor universitair medische centra

Dekkingsoverzicht. UMC Doorlopende. Reisverzekering. De zorgverzekeraar voor universitair medische centra Dekkingsoverzicht UMC Doorlopende Reisverzekering De zorgverzekeraar voor universitair medische centra 2 De zorgverzekering voor universitair medische centra Dekkingsoverzicht UMC Doorlopende Reisverzekering

Nadere informatie

Schade aangifteformulier reis- & annuleringsverzekering

Schade aangifteformulier reis- & annuleringsverzekering Schade aangifteformulier reis- & annuleringsverzekering Algemeen Dit formulier wordt door Brainport volmachtbedrijf uitsluitend gebruikt om te kunnen vaststellen of uw schade onder de dekking van de verzekering

Nadere informatie

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE WELKOM BIJ VOLVO CARD, WELKOM BIJ VOLVO ASSISTANCE. Is uw Volvo nog geen 3 jaar oud of laat u het jaarlijkse reguliere onderhoud aan uw Volvo door de officiële Volvo-dealer

Nadere informatie

Doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering Doorlopende reisverzekering Voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uit trekt, is de Doorlopende Vakantiereisverzekering van de Europeesche een ideale oplossing. Vakantieplezier verzekerd, het

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Motorverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Motorverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Motorverzekering Motorplezier begint bij een goede verzekering Welke motor u ook heeft en hoe u uw motor ook gebruikt voor dagelijks gebruik

Nadere informatie

Recreatie. London Verzekeringen voor vrijuit genieten

Recreatie. London Verzekeringen voor vrijuit genieten Recreatie London Verzekeringen voor vrijuit genieten Verzekeringen voor vrijuit genieten U en uw gezin willen vrijuit en zorgeloos genieten van uw vrije tijd. Of van uw welverdiende vakantie. Maar er kan

Nadere informatie

Business Travel Insurance

Business Travel Insurance 40 44 16 N 73 59 30 W Bart Ploeger Accountmanager, Europeesche Business Travel Insurance Vooral business, maar ook pleasure 66106_01-15 Uw zakenreis compleet verzekerd met de Business Travel Insurance

Nadere informatie

Woonpakket Plus Opstalverzekering

Woonpakket Plus Opstalverzekering Opstalverzekering Unigarant een goede keus. Voordelen opstalverzekering U bent all risk verzekerd Garantie tegen onderverzekering Standaard geen eigen risico Glas standaard verzekerd Opstalverzekering

Nadere informatie

COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING

COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING UW AUTO VERDIENT DE JUISTE VERZEKERING Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft, u wilt uw auto goed verzekeren tegen een aantrekkelijk

Nadere informatie

U gaat goed voorbereid op reis!

U gaat goed voorbereid op reis! U gaat goed voorbereid op reis! Al vanaf 0,95 per persoon per dag Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 100% dochter ANWB Unigarant Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat goed voorbereid

Nadere informatie

OHRA Autoverzekering

OHRA Autoverzekering OHRA Autoverzekering Auto. Verzekering. OHRA. Inhoud OHRA Autoverzekering 4 Waarom de OHRA Autoverzekering? 5 Drie basisdekkingen 6 Uitbreiden met extra dekkingen 7 Wanneer bent u niet verzekerd? 10 Uw

Nadere informatie

Reisverzekering. Met stip de beste

Reisverzekering. Met stip de beste Reisverzekering Met stip de beste Waar u ook vakantie viert, één ding is zeker: u wilt er onbezorgd van genieten. Een reis verzekering is daarbij onmisbaar. Of u nu kiest voor een reisverzekering voor

Nadere informatie

U zorgt voor veiligheid op straat.

U zorgt voor veiligheid op straat. U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl 21 70 15-11 Overtuig uzelf! 2 Reaal Politieverzekeringen Sluit nu eenvoudig al uw schadeverzekeringen af

Nadere informatie

Zo n waardevol bezit wilt u toch goed verzekeren?

Zo n waardevol bezit wilt u toch goed verzekeren? Zo n waardevol bezit wilt u toch goed verzekeren? P. A. VAN DER KOOIJ VERZEKERINGEN Zo n waardevol bezit wilt u toch goed verzekeren? Uw auto is een waardevol bezit. Een bezit dat u goed onderhoudt, zodat

Nadere informatie

ALLIANZ AUTOVERZEKERING

ALLIANZ AUTOVERZEKERING ALLIANZ AUTOVERZEKERING ALTIJD GOED VERZEKERD OP WEG ALTIJD GOED VERZEKERD OP WEG Onbezorgd autorijden met de Allianz Autoverzekering Wilt u zeker weten dat u goed verzekerd de weg op gaat? Kies dan voor

Nadere informatie

Clausuleblad Autoverzekering

Clausuleblad Autoverzekering Clausuleblad Autoverzekering MS001 Clausule Schadeherstel In de polisvoorwaarden staat de schadeherstelketen vermeld die u kunt gebruiken voor het herstellen van een schade. In plaats hiervan dient u gebruik

Nadere informatie

Goed voorbereid op reis.

Goed voorbereid op reis. Goed voorbereid op reis. Al vanaf 0,95 per persoon per dag Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 100% dochter ANWB Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat op reis. Maar voordat u vertrekt,

Nadere informatie

dekkingsoverzicht iza doorlopende reisverzekering

dekkingsoverzicht iza doorlopende reisverzekering iza dekkingsoverzicht De zorgverzekeraar iza doorlopende reisverzekering voor de publieke sector dekkingsoverzicht iza doorlopende reisverzekering Speciaal voor elkaar D-IZAD06 2 dekkingsoverzicht iza

Nadere informatie

VAKANTIE- VERZEKERING

VAKANTIE- VERZEKERING VAKANTIE- VERZEKERING ONBEZORGD OP VAKANTIE Iedereen gaat graag op vakantie. Misschien hebt u uw volgende vakantie al geboekt. Bent u uw reisverzekering niet vergeten? Met de Vakantieverzekering van REAAL

Nadere informatie

EAGLERIDER VOORWAARDEN

EAGLERIDER VOORWAARDEN EAGLERIDER VOORWAARDEN HUREN VOORWAARDEN VEREISTEN VOOR MOTORHUUR U moet minimaal 21 jaar oud zijn; U moet in het bezit zijn van een geldig motorrijbewijs; U moet in het bezit zijn van een creditcard van

Nadere informatie

I N S U R A N C E to secure a dream

I N S U R A N C E to secure a dream I N S U R A N C E to secure a dream O N T W I K K E L I N G in uw voordeel Scherpe premie Uitstekende voorwaarden Geen eigen risco 36 maanden nieuwwaarde Vervangend vervoer Extra's meeverzekerd 2e auto

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering Onna-onna

Voorwaarden Autoverzekering Onna-onna Voorwaarden Autoverzekering Onna-onna Beste Onna-onna klant, Dit zijn de voorwaarden van je Onna-onna autoverzekering. Bij de meeste verzekeringen krijg je heel veel voorwaarden. Bij deze verzekering niet.

Nadere informatie

Inhoud verzekeringswijzer eenmalig naar het buitenland

Inhoud verzekeringswijzer eenmalig naar het buitenland Weekendje weg naar Parijs? Weekje naar de zon in Griekenland? Drie weken rondtrekken in Afrika? Ook voor "korte" reizen en vakanties is een reisverzekering essentieel. Op deze pagina lees je hoe jezelf

Nadere informatie

Doorlopende Reisverzekering Dekkingsoverzicht

Doorlopende Reisverzekering Dekkingsoverzicht Doorlopende Reisverzekering Dekkingsoverzicht DLR 0813 / 08-2013 Dekkingsoverzicht Doorlopende Reisverzekering U heeft een doorlopende reisverzekering afgesloten bij de SOM. De verzekering is tot stand

Nadere informatie

Doorlopende Verzekering voor Reizen Voor uw reizen & annulering

Doorlopende Verzekering voor Reizen Voor uw reizen & annulering 42 46 03 N 1 23 04 E Noortje van der Woude Marktonderzoeker, Europeesche Doorlopende Verzekering voor Reizen Voor uw reizen & annulering 66124_12-14 We blijven nog wel even 66124 Doorlopende Verzekering

Nadere informatie

De zin en onzin van reisverzekeringen

De zin en onzin van reisverzekeringen De zin en onzin van reisverzekeringen Gepubliceerd: 19 mei 2017 15:16 Voor een deel van Nederland is de zomervakantie weer begonnen. Bij het boeken van een hotel en vliegtickets, dringt die ene vraag zich

Nadere informatie

De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN

De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN Keuzeformulier Naar aanleiding van de adviesbrief van 17-11 2014, willen wij graag de aangevinkte wijzigingen op onze verzekeringen uitvoeren. Algemeen

Nadere informatie

Onbezorgd op vakantie. www.reaal.nl

Onbezorgd op vakantie. www.reaal.nl Vakantieverzekering Onbezorgd op vakantie www.reaal.nl Iedereen gaat graag op vakantie. Misschien hebt u uw volgende vakantie al geboekt. Bent u uw reisverzekering niet vergeten? Met de Vakantieverzekering

Nadere informatie

Gratis Honda Assistance

Gratis Honda Assistance NIEUW Gratis Honda Assistance Levenslang Gratis Honda Assistance voor alle Honda s ongeacht leeftijd na een onderhoudsbeurt en reparatie via de officieel erkende dealer Gratis Honda Assistance is er voor

Nadere informatie

GENERALI ÉÉN-GEZINS-POLIS

GENERALI ÉÉN-GEZINS-POLIS GENERALI ÉÉN-GEZINS-POLIS OM ZEKER IN HET LEVEN TE STAAN GENERALI. GENERALI verzekeringsgroep nv is onderdeel van de wereldwijd actieve Generali Group. Dit toonaangevende concern is sinds 1831 actief,

Nadere informatie

Wat valt er onder postzegel de Mitsubishi Mobiliteits-service? plakken Mobiliteitsservice

Wat valt er onder postzegel de Mitsubishi Mobiliteits-service? plakken Mobiliteitsservice Mobiliteitsservice de MeerWaarde VAN MItSUBISHI niet alle meerwaarde die een Mitsubishi biedt, is zichtbaar. deze onzichtbare meerwaarde noemen wij Mobiel+. dat is het Mitsubishi-label voor alle diensten

Nadere informatie

Betalen Uw bank dichtbij.

Betalen Uw bank dichtbij. Betalen Uw bank dichtbij. 2 U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Met ons betaalpakket doet u dat op úw manier. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Contant geld opnemen met een betaalpas,

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Veilig Op Weg Pakket. Een compleet pakket autoverzekeringen

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Veilig Op Weg Pakket. Een compleet pakket autoverzekeringen Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Veilig Op Weg Pakket Een compleet pakket autoverzekeringen Een compleet pakket autoverzekeringen Onbezorgd autorijden met het Veilig Op Weg Pakket Wilt u zeker

Nadere informatie

SEAT MOBILITEITSSERVICE

SEAT MOBILITEITSSERVICE SEAT SERVICE SEAT MOBILITEITSSERVICE Hulp bij pech onderweg Bel gratis 0800-0242500 24 uur per dag, 7 dagen per week Buiten Nederland: bel +31 70 3145375 (gratis) SEAT MOBILITEITS SERVICE WAT IS SEAT MOBILITEITSSERVICE?

Nadere informatie

Zakelijke Reis verzekering. - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Eén zakelijke reisverzekering voor uw bedrijf - Ook geldig tijdens vakanties

Zakelijke Reis verzekering. - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Eén zakelijke reisverzekering voor uw bedrijf - Ook geldig tijdens vakanties Zakelijke Reis verzekering - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Eén zakelijke reisverzekering voor uw bedrijf - Ook geldig tijdens vakanties Zakelijke Reis verzekering Relaties onderhouden is erg

Nadere informatie

Welkom bij AlphaRent Praktische informatie

Welkom bij AlphaRent Praktische informatie Welkom bij AlphaRent Praktische informatie www.alphabet.com Alphabet is specialist op het gebied van zakelijke mobiliteit en staat voor focus op service, transparantie en heldere voorwaarden. Welkom bij

Nadere informatie

PEUGEOT ASSURANCE ZONDER ZORGEN DE WEG OP

PEUGEOT ASSURANCE ZONDER ZORGEN DE WEG OP PEUGEOT ASSURANCE ZONDER ZORGEN DE WEG OP 2 PEUGEOT ASSURANCE VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE MET PEUGEOT ASSURANCE KUNT U MET EEN VEILIG GEVOEL OP WEG. EXCLUSIEF VOOR PEUGEOT-RIJDERS BIEDEN WIJ U DE BESTE

Nadere informatie

Onbezorgd op vakantie

Onbezorgd op vakantie Vakantieverzekering Onbezorgd op vakantie Het hele jaar verzekerd Wanneer u van plan bent om meer dan één keer per jaar op vakantie te gaan, dan is het wel zo makkelijk als u maar één keer een verzekering

Nadere informatie

Bijstand en reisverzekering: jaarcontracten

Bijstand en reisverzekering: jaarcontracten Bijstand en reisverzekering: jaarcontracten World Gold met jaarannulering World Full Comfort Classic Auto territorialiteit wereldwijd wereldwijd Europa wereldwijd medische kosten in het buitenland onbeperkt

Nadere informatie

PMA motorverzekering Allianz Nederland

PMA motorverzekering Allianz Nederland Allianz Nederland Welke motor u ook hebt en hoe u uw motor ook gebruikt voor dagelijks gebruik of voor zomerse ritjes u wilt uw motor gewoon goed verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief. En als er iets

Nadere informatie

DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers

DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers Wie zorgt voor uw recht? In Nederland lijkt het recht goed geregeld. Maar toch krijgt een grote groep mensen steeds vaker te maken met allerlei vormen

Nadere informatie

scan het formulier en de overige documenten in en stuur ze per email naar schade@independer.nl

scan het formulier en de overige documenten in en stuur ze per email naar schade@independer.nl SCHADEFORMULIER REISVERZEKERING Je hebt schade en je wilt deze graag vergoed krijgen. Hieronder geven wij je enkele tips hoe je dit het beste kunt doen en wat je moet doen om de schade snel te verhalen.

Nadere informatie

ASR MultiZeker polis

ASR MultiZeker polis ASR MultiZeker polis 2 Compleet verzekerd bij ASR Verzekeringen U kiest voor de rust van gewoon goed verzekerd zijn, zonder dat u er verder omkijken naar hebt. Met deze wens in ons achterhoofd hebben wij

Nadere informatie

6. Wat biedt de Ongevallenverzekering? 7. Kan Proteq mijn lopende verzekering opzeggen? 8. Hoe sluit ik de verzekering af?

6. Wat biedt de Ongevallenverzekering? 7. Kan Proteq mijn lopende verzekering opzeggen? 8. Hoe sluit ik de verzekering af? 1. Wat biedt het Proteq Protectieplan? 2. Welke dekking moet ik kiezen? 3. Wat biedt de Rechtsbijstandverzekering? 4. Waar moet ik op letten als ik kies voor de Rechtsbijstandverzekering? 5. Wat biedt

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club. De club waar echte autoliefhebbers zich thuis voelen

Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club. De club waar echte autoliefhebbers zich thuis voelen Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club De club waar echte autoliefhebbers zich thuis voelen 10 redenen om lid te worden! 1. Acht keer per jaar KNAC Magazine de Auto i.c.m. CARROS en zes keer per jaar

Nadere informatie

SEAT MOBILITEITSSERVICE

SEAT MOBILITEITSSERVICE SEAT SERVICE SEAT MOBILITEITSSERVICE Hulp bij pech onderweg Bel gratis 0800-0242500 24 uur per dag, 7 dagen per week Buiten Nederland: bel +31 70 3145375 (gratis) SEAT MOBILITEITS SERVICE WAT IS SEAT MOBILITEITSSERVICE?

Nadere informatie

Samen onderweg fietsen zonder zorgen.

Samen onderweg fietsen zonder zorgen. Samen onderweg fietsen zonder zorgen. E-bikeverzekering Samen uit, samen thuis. Unigarant E-bikeverzekering Naar het werk, naar school, boodschappen doen of lekker de natuur in... met uw E-bike kunt u

Nadere informatie

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want Vóór en tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche Ook voor lastminuteboekingen Alle annuleringsredenen mee

Nadere informatie

Dekkingsoverzicht doorlopende reisverzekering

Dekkingsoverzicht doorlopende reisverzekering Dekkingsoverzicht doorlopende reisverzekering Comfortpakket (m.i.v. december 2009) Budgetpakket Verzekerde periode 180 dagen 60 dagen (Uitbreiding naar 180 dagen is mogelijk) Dekkingsgebied Wereld Europa

Nadere informatie

CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG

CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE Met Citroën Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering. Citroën

Nadere informatie

Productvoorwaarden P-DPH14. Pechhulp Verzekering. D-zeker is onderdeel van

Productvoorwaarden P-DPH14. Pechhulp Verzekering. D-zeker is onderdeel van Productvoorwaarden P-DPH14 Pechhulp Verzekering D-zeker is onderdeel van Je leest nu de Productvoorwaarden van de Pechhulp Verzekering. Met deze verzekering krijg je hulp bij pech met je auto of motor.

Nadere informatie

Nieuwsmail Juni 2014

Nieuwsmail Juni 2014 Tips voor op reis Sluit uw auto altijd goed af en laat nooit waardevolle spullen in de auto achter, ook niet als u maar heel even weg bent! Laat waardevolle spullen in ieder geval nooit in zicht liggen.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. KNMV Motorpechservice. Algemeen. KNMV Pechservice Motorfiets Nederland. Algemene voorwaarden - KNMV Motorpechservice 1

Algemene Voorwaarden. KNMV Motorpechservice. Algemeen. KNMV Pechservice Motorfiets Nederland. Algemene voorwaarden - KNMV Motorpechservice 1 Algemene Voorwaarden KNMV Motorpechservice Algemeen KNMV Pechservice Motorfiets Nederland Algemene voorwaarden - KNMV Motorpechservice 1 Algemeen 1. Wat doet u als u pech heeft? Bij pech in Nederland en

Nadere informatie

Belangrijkste troeven

Belangrijkste troeven Belangrijkste troeven 1 2 3 4 5 6 Laagste bonus-malusgraad voor veilige bestuurders vanaf 30 jaar Geen premieverhoging bij een ongeval in fout dankzij de Safety Card Allianz 0-vrijstelling De waarde van

Nadere informatie

DS ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG

DS ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG DS ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG 2 AUTOVERZEKERING DS ASSURANCE Verzekert u van de beste premie Met DS Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor DS-rijders bieden wij u

Nadere informatie

Wij betalen je borg tot ,- Wij betalen je borg tot ,-

Wij betalen je borg tot ,- Wij betalen je borg tot ,- Verschillenoverzicht FBTO heeft de FBTO Autoverzekering vernieuwd. De autoverzekering is op een aantal punten verbeterd en veranderd. Bekijk hieronder alle veranderingen. Basisverzekering We betalen een

Nadere informatie

Hulpverlening verkeer MwPVH01-01. Hulpverlening Verkeer. Voorwaarden. Voorwaarden

Hulpverlening verkeer MwPVH01-01. Hulpverlening Verkeer. Voorwaarden. Voorwaarden Hulpverlening verkeer MwPVH01-01 Voorwaarden Het aanvraag- en/of wijzigingsformulier en andere documenten die voor het verstrekken van gegevens noodzakelijk zijn, dienen als grondslag van deze verzekering

Nadere informatie

Business Travel Insurance Individueel

Business Travel Insurance Individueel 40 44 16 N 73 59 30 W Ellis Klein Bog - Rigter Accountmanager, Europeesche Business Travel Insurance Individueel Onbezorgd op pad voor de zaak 37027 (09-16) Uw zakenreis compleet verzekerd met Business

Nadere informatie

Volkswagen Mobiliteitsservice

Volkswagen Mobiliteitsservice Volkswagen Mobiliteitsservice Hulp bij pech onderweg Bel gratis 0800 555 7000 24 uur per dag, 7 dagen per week Buiten Nederland: bel +31 800 555 7000 (gratis) of +31 33 4949 101 (niet gratis). Mobiliteitsservice.

Nadere informatie

Opgelet! Onder meer schade aan het verzekerde voertuig of de door het verzekerde voertuig vervoerde goederen, is niet verzekerd.

Opgelet! Onder meer schade aan het verzekerde voertuig of de door het verzekerde voertuig vervoerde goederen, is niet verzekerd. FIDEA MOTORFIETS - Fidea Motorfiets Het verkeer wordt dag na dag drukker en uiteraard doet u er alles aan om uzelf en uw dierbaren zo veilig mogelijk te vervoeren, maar soms loopt het toch fout. En dan

Nadere informatie

Dekkingen. Dekking reisverzekering

Dekkingen. Dekking reisverzekering Vaar Vakantie polis - Reis- en annuleringsverzekering speciaal voor watersportvakanties - Dekking voor gevolgschade/waarborgsom - Betrouwbare en snelle hulp door ANWB Alarmcentrale Vaar Vakantie polis

Nadere informatie

Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering

Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering - Premiebetaling voor max. 3 personen - Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd - Hulpverlening door ANWB-alarmcentrale - Uitstekende basisdekking incl. medische

Nadere informatie

VIEF TRAVEL. Onbeperkte medische kosten in het buitenland (zonder vrijstelling)

VIEF TRAVEL. Onbeperkte medische kosten in het buitenland (zonder vrijstelling) VIEF TRAVEL Vief Travel heeft in samenwerking met Allianz Global Assistance voor u verschillende verzekeringsformules uitgewerkt. Het is mogelijk om voor uw volgende reis één van de onderstaande formules

Nadere informatie

Guijt & Thuis Voordeelpakket voor particulieren

Guijt & Thuis Voordeelpakket voor particulieren Guijt & Thuis Voordeelpakket voor particulieren VERZEKERINGEN Motorrijtuigen Woonhuis en Inboedel Kostbare Zaken Aansprakelijkheid (Gezins)Ongevallen Rechtsbijstand Doorlopende Reis en Annulering Overige

Nadere informatie

Schadeformulier voor Reis- en Annuleringsverzekering

Schadeformulier voor Reis- en Annuleringsverzekering Schadeformulier voor Reis- en Annuleringsverzekering Polisnummer Schadenummer Verzekeringsadviseur Naam Adres Postcode/Woonplaats Telefoonnummer Relatienummer VERZEKERINGNEMER Naam Geboortedatum Adres

Nadere informatie

DOORLOPENDE REISVERZEKERING EN ANNULERINGSVERZEKERING OVERIGE RECREATIEVERZEKERINGEN UITVAARTVERZEKERING

DOORLOPENDE REISVERZEKERING EN ANNULERINGSVERZEKERING OVERIGE RECREATIEVERZEKERINGEN UITVAARTVERZEKERING DOORLOPENDE REISVERZEKERING EN ANNULERINGSVERZEKERING Gaat u meer dan eens per jaar op vakantie en/of trekt u er wel eens een weekend of midweek tussenuit? Dan is het sluiten van een doorlopende Reis-

Nadere informatie