Overzicht van de ADAC Lidmaatschappen. Wij zijn de mobiliteit dienstverlener NR.: 1 Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar. Wij maken u weer mobiel.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Overzicht van de ADAC Lidmaatschappen. Wij zijn de mobiliteit dienstverlener NR.: 1 Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar. Wij maken u weer mobiel."

Transcriptie

1 Overzicht van de ADAC Lidmaatschappen Goede redenen voor een ADAC lidmaatschap Doorslaggevend is uw veiligheid: Kies voor de juiste ADAC bescherming ADAC- Lidmaatschap Hulpdiensten in Duitsland Basispakket: Het klassieke ADAC Lidmaatschap Pech- en ongevallen hulp Toeristen, technisch en juridisch advies Kortingen en aanbiedingen Slechts 44,50 per jaar Bescherming voor 2: Het ADAC Partner pakket De diensten zoals hierboven genoemd Voor u en uw partner Slechts 60,60 per jaar Wij zijn de mobiliteit dienstverlener NR.: 1 Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar. Wij maken u weer mobiel. ADAC PLUS Lidmaatschap Hulpdiensten in Duitsland, Europa en wereldwijd De complete bescherming: Het ADAC Plus Lidmaatschap Alle diensten van het ADAC lidmaatschap Bewezen voordelen ook in het buitenland: Pech- en ongevallen hulp in Europa Uitstekende aanvullende diensten: Ziekentransport naar huis (Repatriëring), Voertuigtransport naar huis, autoverhuur, de mogelijkheid tot verder reizen per vliegtuig of trein Belangrijke veiligheid voor uw partner en uw familie: De diensten van het Plus lidmaatschap gelden voor u, uw partner en uw minderjarig(e) kind(eren) Slechts 79,50 per jaar De complete bescherming voor 2: Het ADAC Partner Plus pakket De diensten zoals hierboven genoemd Extra voordeel, de ADAC bescherming voor onderweg: een combinatie bestaande uit 3 verzekeringen: Ongevallen, Rechtsbijstand voor uw reisovereenkomst en aansprakelijkheid voor reizen naar het buitenland (geldt niet voor aansprakelijkheid bij autoschade door eigen schuld) Slechts 98,70 per jaar Uw ADAC lidmaatschap is de moeite waard Meer dan Gele engeltjes en rond de dienstvoertuigen van de ADAC wegenwacht staan 24 uur per dag, in heel Duitsland, voor u klaar. Pech- en ongevallen hulpdienst De ADAC neemt voor leden de kosten over (tot 200,-) voor pech- en ongevallenhulp, en (tot 200,-) voor afslepen van uw voertuig (geldt ook voor andere noodzakelijke kosten) Hulp bij ongevallen met dieren De ADAC vervangt een schadebedrag tot 300,- aan uw voertuig, na een ongeval / aanrijding met dieren, mits niet vergoed door een andere verzekering. Berging van het voertuig De ADAC neemt de kosten voor het bergen van uw voertuig over, tot onbeperkte hoogte. Juridisch advies Mocht u in een juridisch (verkeers) geschil terecht komen, dan heeft u, als ADAC lid, de voordelen. Het eerste juridische adviesgesprek met een van onze ADAC advocaten is voor u gratis. Een netwerk van 660 advocaten garanderen u een snelle en deskundige hulp, nabij uw woonplaats.

2 Waardevolle diensten van de ADAC Het is de moeite waard een ADAC lid te zijn: Naast de bekende pechhulp hebben wij nog een handvol gratis diensten voor u als ADAC lid. Spaarprogramma met vele voordelen voor ADAC leden. Tanken, auto accessoires, Musicals, Pretparken of Hotels: voor ADAC leden zijn er veel kortingen. Gewoon uw Clubcard laten zien en meteen spaart u uw geld. Beter reizen met de ADAC Tourset Gratis voor ADAC leden: De reisleider bestaande uit meerdere delen; met kaarten, omschrijvingen van bezienswaardigheden, vele praktische tips en de aanbeveling voor de beste route van de ADAC Tourplanner. Reeds opgenomen in het Club pakket: De ADAC tourset een van vele diensten die geld waard is ADAC redding vanuit de lucht Met perfect uitgeruste reddingshelikopters levert de Club een belangrijke bijdrage in de strijd tegen overlijden bij een ongeval. De ADAC luchtreddingsdienst is in geval van nood voor eenieder die verongelukt is beschikbaar. Zij horen tot de Duitse reddingsdienst brigades. De moeite waard: Voertuigcontroles U als ADAC lid kunt uw remmen, schokbrekers en verlichting gratis laten testen / controleren in een ADAC testcentrum of een ADAC partner. Informatief: ADAC Motor wereld ADAC leden ontvangen het Club tijdschrift iedere maand gratis thuis, of per . Uitstekend: Advies van experts ADAC vakmensen geven u deskundig advies bij al uw vragen betreffende evt. kosten voor uw auto / motor, en staan voor u klaar voor een controle op juistheid van uw (werkplaats) rekeningen. Het allesbeslissende PLUS voor veiligheid Wereldwijd. Het ADAC lidmaatschap verzekert u zich met alle belangrijke bijkomende diensten, en dat rond om de wereld. Meer prestatie. Meer veiligheid. Juist in moeilijke situaties is het ADAC lidmaatschap onvervangbaar: Het helpt u en uw gezin wereldwijd niet alleen bij ziekte, letsel en in noodgevallen, maar ook bij pech, ongevallen en het uitvallen van uw voertuig (binnen heel Europa). Bescherming tijdens uw reis. Het maakt niet uit of u met (eigen) auto, motor, vliegtuig, schip, bus of met de trein reist: Als Plus lid kunnen u en uw gezin genieten van de volledige bescherming. Uiteraard ook als u alleen reist. Waardevolle hulp. Wij staan voor u klaar wanneer u hulp nodig hebt: Het pakket aan Plus diensten, van tolk service, hulp bij het blokkeren van uw creditcards tot het verzenden van medicatie naar het buitenland. Indien nodig, organiseren en betalen wij voor u zelfs een repatriëring per ambulance vliegtuig naar een gerenommeerd Duits ziekenhuis.

3 Zo waardevol is een ADAC Plus lidmaatschap. Naadloze bescherming: Het ADAC Plus lidmaatschap verzekert altijd het hele gezin zelfs als u gescheiden reist. Hulp over de hele wereld. In alle meestbezochte vakantielanden in Europa en in Amerika heeft de ADAC noodgevallen centra. Hier wordt u (in de Duitse taal) verzorgd met raad en daad. Persoonlijk, deskundig en zonder wachten. Waardevolle voordelen. Een Plus lidmaatschap ontziet niet alleen uw zenuwen, maar u spaart ook veel geld: Het maakt namelijk niet uit of uw terugreis per trein, vliegtuig moet afleggen, uw voertuig terug getransporteerd moet worden, of dat u onderdelen nodig hebt in het buitenland de ADAC beschermd u tegen dure verrassingen. Pechhulp in heel Europa. De ADAC werkt tevens, in heel Europa, nauw samen met gerenommeerde auto clubs. Hierdoor kunt u in geval van een probleem, als ADAC Plus lid, vertrouwen op deskundige hulp voor uw voertuig tijdens een vakantie in het buitenland. De ADAC heeft, samen met alle partners in het buitenland, een netwerk van ongeveer helpers bij pechgevallen. Hulp voor ADAC Plus leden bij ziekte, letsels en in noodgevallen. In deze gevallen helpen wij u Transport naar huis is noodzakelijk In geval van langdurige ziekte of letsel wilt u een consult in een ziekenhuis Meereizende kinderen moeten terug vervoerd worden Meereizende huisdieren moeten terug vervoerd worden Tijdens de reis valt de chauffeur uit door ziekte of letsel In geval van nood wilt u gebruik maken van een tolk Een verzending van medicatie of brillen naar het buitenland is noodzakelijk Als gevolg van een gebeurtenis, dient u ongepland terug te reizen naar huis Als gevolg van een noodgeval heeft u een overnachting nodig. Documenten voor uw identificatie of uw creditcards zijn gestolen of heeft u verloren U of uw gezin komen tijdens een reis terecht in een noodsituatie, en hulp is noodzakelijk Financiële hulp onderweg is noodzakelijk

4 Hulp voor ADAC Plus leden bij pech, ongevallen en voertuigdiefstal In deze gevallen helpen wij u Noodsituaties in verband met uw voertuig: Uw voertuig is defect en kan niet ter plekke gerepareerd worden, of uw voertuig is na diefstal weer teruggevonden U moet ergens overnachten vanwege schade aan het voertuig Of u moet per trein verder reizen Of een retourvlucht is noodzakelijk U heeft pech onderweg of u bent betrokken bij een ongeval, en u heeft terplekke (pech of ongevallen) hulp nodig U heeft pech onderweg of u bent betrokken bij een ongeval, en uw voertuig dient weggesleept te worden Uw voertuig is van de weg geraakt De sleutel van het voertuig is defect; u heeft de sleutel verloren / opgesloten in het voertuig U benodigt onderdelen in het buitenland die niet beschikbaar zijn Uw voertuig moet in het buitenland ingeklaard of gesloopt worden Na het uitvallen van een voertuig dient u extra excursies / tochten over te nemen Bijzonder voordelig voor ADAC leden. Verzekeringen als ook interessante financiele aanbiedingen krijgen alleen ADAC leden bijzonder voordelig. Reken maar uit het is echt de moeite waard! ADAC Bescherming tegen ziekte in het buitenland. De onmisbare protectie tijdens alle reizen naar het buitenland ADAC Rechtsbijstand voor Verkeer Uitgebreide diensten die ervoor zorgen dat uw goed recht betreffende uw Auto, reizen en vrije tijd. ADAC Protectie bij Ongevallen Waardevolle zekerheid met tot ,- aan invaliditeitsuitkering en unieke ADAC steunende aanbiedingen. ADAC autoverzekering Exclusief voor ADAC leden heeft de ADAC een eigen autoverzekering. ADAC annuleringsverzekering De bescherming het hele jaar door voor iedere reis inclusief de organisatie van de annulering. ADAC Mobiel Cards in Goud Visa- en Mastercard, de veilige betaalmogelijkheden, met 2% korting bij het tanken, en inclusief belangrijke reisverzekeringen. Nieuw: Wereldwijd kosteloos contant geld opnemen ADAC Autokrediet In samenwerking met de Landsbank Berlijn AG biedt de ADAC een voordelige financiering (voor voertuigen) met eerlijke en flexibele condities. ADAC Spaar pakketten Lukratieve monetaire systemen naar wens: ADAC Flex sparen, ADAC Doel sparen en ADAC Rijbewijs sparen overtuigen u dank zij aantrekkelijke rente tarieven. Deze spaar pakketten wordt u aangeboden door de ADAC in samenwerking met de Deutsche Bank. ADAC Autoverhuur Wij verhuren auto s c.q. bemiddelen voor auto s, vrachtwagens en campers in Duitsland alsmede voor huurvoertuigen voor vakantie wereldwijd. ADAC Rijveiligheidscursus Deze belangrijke cursus krijgen ADAC leden voor een speciale prijs.

5 ADAC Young Generation de Jongerenwereld van de ADAC Jong en zeker: De ADAC biedt jongeren de optimale hulp en voordelen. Uitgebreide informatie kun je vinden op Ontdek de jonge wereld van de ADAC! Allerhande informatie over veiligheid in het verkeer, scooters, brommers enz. Daarnaast vele winkansen in onze regelmatig terugkerende prijsvragen en specials. Gewoon klikken en winnen! ADAC Young Driver Aan jonge bestuurders tussen de 18 en de 23 jaar biedt de ADAC het Young Driver lidmaatschap aan. Degene die zijn rijbewijs net gehaald heeft, krijgt het young-driverlidmaatschap het eerst jaar gratis! ADAC Young Traveller Voor iedereen tussen de 18 en 23 jaar die graag reizen, is er het Young Traveller Lidmaatschap, met daarin alle belangrijke persoonsgebonden diensten zoals bijv. retour vervoer wereldwijd. ADAC Starter Veiligheid vanaf het begin: de gratis jeugdclub voor allen onder de 18 jaar. Met pechhulp voor gemotoriseerde tweewielers, quads en lichtgewicht voertuigen. Voor deelnemers van een tweespan is ook de pechhulp voor auto s mee inbegrepen.

KBC-Polis voor Uw Voertuig - Personenauto

KBC-Polis voor Uw Voertuig - Personenauto KBC-Polis voor Uw Voertuig - Personenauto Een ongeval, het is soms snel gebeurd. Met de KBC-Polis voor Uw Voertuig gaat u goed verzekerd op weg met uw wagen. Voor wie? Iedere eigenaar van een personenauto.

Nadere informatie

Altijd goed verzekerd op reis...zonder gedoe! Met de Doorlopende Reisverzekering van Centraal Beheer Achmea

Altijd goed verzekerd op reis...zonder gedoe! Met de Doorlopende Reisverzekering van Centraal Beheer Achmea Altijd goed verzekerd op reis...zonder gedoe! Met de Doorlopende Reisverzekering van Centraal Beheer Achmea 1 Inhoud Check, check, dubbel check 3 Even de kenmerken op een rij! 4 Een uitgebreid Basispakket.

Nadere informatie

Een streepje voor via uw werkgever 3 De Autoverzekering 6 De Reisverzekering 8 De Woonverzekering 10 De Rechtsbijstandverzekering 12 De

Een streepje voor via uw werkgever 3 De Autoverzekering 6 De Reisverzekering 8 De Woonverzekering 10 De Rechtsbijstandverzekering 12 De Een streepje voor via uw werkgever 3 De Autoverzekering 6 De Reisverzekering 8 De Woonverzekering 10 De Rechtsbijstandverzekering 12 De Overlijdensrisicoverzekering 14 Hypotheken 16 Voordeel via uw werkgever

Nadere informatie

REAAL Verkeerspakket

REAAL Verkeerspakket REAAL Verkeerspakket 2 Ik kies voor een solide verzekering én een scherpe premie REAAL Verkeerspakket 3 Mobiliteit is belangrijk: u wilt steeds kunnen gaan en staan waar u wilt. Uw auto, motor of oldtimer

Nadere informatie

REAAL Verkeerspakket

REAAL Verkeerspakket REAAL Verkeerspakket 2 Ik kies voor een solide verzekering én een scherpe premie Verkeerspakket 3 Mobiliteit is belangrijk: u wilt steeds kunnen gaan en staan waar u wilt. Uw auto, motor of oldtimer biedt

Nadere informatie

REAAL Verkeerspakket

REAAL Verkeerspakket REAAL Verkeerspakket 2 Ik kies voor een solide verzekering én een scherpe premie REAAL Verkeerspakket 3 Mobiliteit is belangrijk: u wilt steeds kunnen gaan en staan waar u wilt. Uw auto, motor of oldtimer

Nadere informatie

Doorlopende Reisverzekering OZF Achmea

Doorlopende Reisverzekering OZF Achmea Doorlopende Reisverzekering OZF Achmea Compleet verzekerd U kunt met de Doorlopende Reisverzekering in heel Europa reizen gedurende maximaal 180 dagen per jaar. Wat staat in deze brochure? Uitstekend verzekerd

Nadere informatie

Doorlopende Reisverzekering OZF Achmea

Doorlopende Reisverzekering OZF Achmea Doorlopende Reisverzekering OZF Achmea Compleet verzekerd Altijd zorgeloos op reis met de Doorlopende Reisverzekering Wat leest u in deze brochure? Met de Doorlopende Reisverzekering zorgeloos op reis

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekerd Wonen Pakket. Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekerd Wonen Pakket. Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Verzekerd Wonen Pakket Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Zorgeloos wonen met het Allianz Verzekerd Wonen

Nadere informatie

Privé Pakket Online. Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij,

Privé Pakket Online. Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, Privé Pakket Online Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, in 1924 opgericht door Geert Bouwmeester. Zijn familie bezit ook nu nog bijna

Nadere informatie

Voorwaarden Reisverzekering van InShared. April 2012

Voorwaarden Reisverzekering van InShared. April 2012 Voorwaarden Reisverzekering van InShared April 2012 U heeft een reisverzekering afgesloten bij InShared. Hieronder vindt u de Voorwaarden Reisverzekering van InShared. Wij hebben ook Algemene voorwaarden.

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering van InShared. April 2012

Voorwaarden Autoverzekering van InShared. April 2012 Voorwaarden Autoverzekering van InShared April 2012 U heeft een autoverzekering bij InShared. Die heeft u afgesloten op www.inshared.nl. U heeft daarbij 1 of meer onderdelen gekozen die hieronder staan.

Nadere informatie

Financieren. Leasen. Verzekeren. SEAT regelt de rest ENJOYNEERING

Financieren. Leasen. Verzekeren. SEAT regelt de rest ENJOYNEERING Financieren. Leasen. Verzekeren. Eindeloos rijplezier SEAT regelt de rest ENJOYNEERING 2 Alles in een keer goed geregeld SEAT-rijders hebben sowieso al weinig reden om zich zorgen te maken. Met de financiële

Nadere informatie

Alles in één keer goed verzekerd. Met het ZekerheidsPakket Particulieren

Alles in één keer goed verzekerd. Met het ZekerheidsPakket Particulieren Alles in één keer goed verzekerd Met het ZekerheidsPakket Particulieren Inhoudsopgave Het ZekerheidsPakket Particulieren 3 Wat wilt u verzekeren? 4 Het gemak van één pakket 5 Financieel voordeel door pakketkorting

Nadere informatie

ad Holland De doorlopende

ad Holland De doorlopende d De doorlopendereisverzekeringen van Stad Holland De doorlo sverzekeringen van Stad Holland De doorlopendereisverzekeri ad Holland De doorlopende De doorlopendereisverzekeringen van Stad Holland De dereisverzekeringen

Nadere informatie

txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online

txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online Privé Pakket Online Verzekeren was nog niet eerder zo gemakkelijk. Privé Pakket Online van De Zeeuwse biedt u de ideale combinatie.

Nadere informatie

Spetter. spatter. met. z n. allen. vakantie. Tijdelijke Reisverzekering

Spetter. spatter. met. z n. allen. vakantie. Tijdelijke Reisverzekering Spetter spatter met z n allen op vakantie. Tijdelijke Reisverzekering Inhoudsopgave 5. Van zorg verzekerd 6. Compleet verzekerd 9. De dekkingen op een rij 10. Extra onderdelen meeverzekeren 11. De premies

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club. De club waar echte autoliefhebbers zich thuis voelen

Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club. De club waar echte autoliefhebbers zich thuis voelen Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club De club waar echte autoliefhebbers zich thuis voelen 10 redenen om lid te worden! 1. Acht keer per jaar KNAC Magazine de Auto i.c.m. CARROS en zes keer per jaar

Nadere informatie

De flexibele verzekering voor uw bedrijfsauto. De Bedrijfsautoverzekering van Centraal Beheer Achmea

De flexibele verzekering voor uw bedrijfsauto. De Bedrijfsautoverzekering van Centraal Beheer Achmea De flexibele verzekering voor uw bedrijfsauto. De Bedrijfsautoverzekering van Centraal Beheer Achmea Inhoud Een goede basis voor uw bedrijfsauto. 3 Daarom kiest u voor onze Bedrijfsautoverzekering! 4 Even

Nadere informatie

Schadeverzekering. Motorrijtuigen. Allianz Veilig Op Weg Pakket. Garantie voor uw mobiliteit.

Schadeverzekering. Motorrijtuigen. Allianz Veilig Op Weg Pakket. Garantie voor uw mobiliteit. Schadeverzekering Allianz Veilig Op Weg Pakket Garantie voor uw mobiliteit. Motorrijtuigen Veilig Op Weg Pakket Veilig Op Weg Pakket Allianz Nederland Schadeverzekering behoort tot Allianz Group, s werelds

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering van InShared. December 2014

Voorwaarden Autoverzekering van InShared. December 2014 Voorwaarden Autoverzekering van InShared December 2014 Voorwaarden Autoverzekering van InShared U heeft een autoverzekering bij InShared. Die heeft u afgesloten op www.inshared.nl. U heeft daarbij 1 of

Nadere informatie

Schade Voordeelpakket. Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen

Schade Voordeelpakket. Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen Schade Voordeelpakket Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen 2 Uw persoonlijke selectie schadeverzekeringen voordelig geprijsd Een snelle en goede afhandeling van eventuele schade én nooit teveel premie

Nadere informatie

Schade Voordeelpakket

Schade Voordeelpakket Schade Voordeelpakket Uw persoonlijke selectie schadeverzekeringen voordelig geprijsd Een snelle en goede afhandeling van eventuele schade én nooit teveel premie betalen. Daarom sluit u het ASR Voordeelpakket

Nadere informatie

Doorlopend Reis. Privé Pakket Online. Aanvullende Voorwaarden. Goudse Schadeverzekeringen N.V. Versie 1.0

Doorlopend Reis. Privé Pakket Online. Aanvullende Voorwaarden. Goudse Schadeverzekeringen N.V. Versie 1.0 Privé Pakket Online Doorlopend Reis Aanvullende Voorwaarden Goudse Schadeverzekeringen N.V. Versie 1.0 Uw bagage wordt gestolen tijdens uw vakantie in Spanje. U komt in het ziekenhuis terecht in Amerika.

Nadere informatie

We zorgen goed voor u én uw auto

We zorgen goed voor u én uw auto We zorgen goed voor u én uw auto De Autoverzekering van Univé 1 De Univé Autoverzekering. Omdat uw auto belangrijk voor u is. U bent nogal eens onderweg. De kinderen naar school brengen, naar het werk,

Nadere informatie

Expatriates Pakket. Optimaal verzekerd in het buitenland

Expatriates Pakket. Optimaal verzekerd in het buitenland Expatriates Pakket Optimaal verzekerd in het buitenland Steeds meer Nederlanders gaan voor een langere periode naar het buitenland om daar te werken. Vertrekt ook u binnenkort naar een ander land? Dan

Nadere informatie

Wonen. Allianz Verzekerd Wonen Pakket

Wonen. Allianz Verzekerd Wonen Pakket Schadeverzekering Allianz Verzekerd Wonen Pakket - woonhuis - glas - inboedel - kostbaarheden - aansprakelijkheid - gezinsongevallen - rechtsbijstand - doorlopende reis Wonen Het verzekeringspakket voor

Nadere informatie

Zonder zorgen blijven rijden. Met de Autoverzekering van Centraal Beheer Achmea

Zonder zorgen blijven rijden. Met de Autoverzekering van Centraal Beheer Achmea Zonder zorgen blijven rijden. Met de Autoverzekering van Centraal Beheer Achmea 1 Inhoud Een goede basis voor uw auto. 3 Daarom kiest u voor onze Autoverzekering! 4 U kiest zelf wat u wel en niet verzekert.

Nadere informatie

Schade Voordeelpakket. Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen

Schade Voordeelpakket. Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen Schade Voordeelpakket Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen 2 Uw persoonlijke selectie schadeverzekeringen voordelig geprijsd Een snelle en goede afhandeling van eventuele schade én nooit teveel premie

Nadere informatie

U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl

U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl Sluit nu eenvoudig al uw schadeverzekeringen af via www.politieverzekering.nl In samenwerking met vts

Nadere informatie