Zoals je weet, zijn we op 31 oktober samen aan de slag gegaan als het op twee na grootste bedrijf van generieke geneesmiddelen ter wereld.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zoals je weet, zijn we op 31 oktober samen aan de slag gegaan als het op twee na grootste bedrijf van generieke geneesmiddelen ter wereld."

Transcriptie

1 Integratie-update Nummer 5 December 2012 Aan de slag als één bedrijf Zoals je weet, zijn we op 31 oktober samen aan de slag gegaan als het op twee na grootste bedrijf van generieke geneesmiddelen ter wereld. Analisten en deelnemers op de globale handelsmarkten/financiële media prezen de samenvoeging van de bedrijven al snel. Chris Schott van JP Morgan zei: We blijven Watson beschouwen als een van de best gepositioneerde bedrijven op het gebied van generieke geneesmiddelen. We beschouwen dit wereldwijde samengevoegde bedrijf als formidabel op het gebied van generieke geneesmiddelen, dat alles in huis heeft voor een gestage groei op lange termijn, aldus Michael Tong van Wells Fargo. Tim Chiang van CRT Capital zei: We denken dat de aankoop van Actavis een deal is die veranderingen teweeg zal brengen. Watsons inkomsten en de aangepaste winst per aandeel zullen aanzienlijk stijgen, waardoor dit bedrijf een wereldwijde speler wordt. Nu de zakelijke deal achter de rug is, richten we ons volledig op een snelle en naadloze uitvoering van onze integratieplannen. We hebben een nieuwe naam en een nieuw logo, een missie en gezamenlijke waarden; we hebben een team aangesteld dat ons bedrijf wereldwijd leiding gaat geven; we hebben gezamenlijk onze capaciteiten, portfolio en commerciële activiteiten uitgebreid; en we hebben wereldwijd zeer gemotiveerde werknemers bij elkaar gebracht. We maken een vliegende start. Samen werken we aan een mooie toekomst voor ons allen en voor al onze consumenten, overal ter wereld. Samen maken wij het verschil. Paul M. Bisaro President en CEO

2 Actavis: overgang naar een nieuwe identiteit wereldwijd Bij het afsluiten van de deal waren we verheugd te kunnen melden dat we onder één wereldwijde naam verder gaan: Actavis. We hebben het nieuwe logo onthuld dat ontwikkeld werd in samenwerking met een bekende firma op het gebied van global branding ; Lippincott. Dit logo vormt de grondslag voor de wereldwijde herkenbaarheid van ons merk. Corporate Communications ontwikkelt momenteel een plan voor de introductie van onze nieuwe uitstraling, met richtlijnen voor de overgang van al onze divisies naar de nieuwe naam/logo Actavis. Dit plan zal midden januari 2013 worden voorgelegd aan het hoogste management. Daarna zal de overgang, die enkele jaren in beslag zal nemen, verder worden uitgerold. De introductie van ons nieuwe merk zal op 24 januari 2013 officieel van start gaan, wanneer leden van ons senior management aanwezig zijn bij de closing bell ceremony van de New York Stock Exchange (afsluiting van de handelsdag op de beurs van New York), om daar officieel onze overgang naar Actavis bekend te maken. Als je vragen hebt over het correcte gebruik van ons logo, neem dan contact op met Corporate Communications. Corporate.Communications@watson.com. Verwacht in 2013/2014 Het nieuwe Actavis logo

3 Opzet van een nieuw myactavis intranet De internationale afdelingen IT en Corporate Communications werken samen aan de opzet van een intranet voor ons samengevoegde bedrijf. De teams zullen het huidige platform van myactavis SharePoint als basis nemen voor de nieuwe branding, herstructurering en nieuwe lancering van het platform voor alle werknemers wereldwijd. Na de lancering in het eerste kwartaal van 2013 zal het nieuwe myactavis voor alle werknemers beschikbaar zijn. Dit platform biedt toegang tot nieuws en informatie over het bedrijf, multimedia, social media die activiteiten voor werknemers stimuleren, individuele pagina s, tools en nog veel meer. De uitvoering verloopt in fasen en er zal ondersteuning worden aangeboden.

4 Stimuleren, erkennen en belonen van succes: verslag einde 2012 en doelstellingen voor 2013 Het bevorderen van een dynamische werknemerscultuur met betrokken werknemers en teams die streven naar constante verbetering, het bereiken van onze strategische doelstellingen en het leveren van resultaten, dit alles is belangrijk voor ons samengevoegde bedrijf. In 2013 zullen we een nieuw programma voor prestatiemanagement lanceren voor alle werknemers, dat gericht is op het stimuleren, erkennen en belonen van succes. Ondertussen zullen we de oude procedures van Watson en Actavis voor prestatiebeoordeling blijven hanteren, zodat we doelstellingen voor individuele prestaties uit 2012 kunnen beoordelen en belonen. Oude procedure Actavis = Per4Ma Oude procedure Watson = Performance Management Program (PMP) Blijf de procedures en schema s volgen van je locale managementteam. Belangrijkste doelstellingen en verantwoordelijkheden in 2013 Begin 2013 zal ons Executive Managementteam bedrijfsdoelstellingen bekendmaken voor ons wereldwijd samengevoegde bedrijf. Werknemers zullen samen met hun manager persoonlijke doelstellingen bepalen die onze algemene bedrijfsdoelstellingen ondersteunen. We zullen een opgefrist PMP lanceren, op basis van Our Winning Way en de beste elementen uit onze beide huidige programma s. Dit PMP wordt onze nieuwe gecombineerde prestatiemanagementprocedure. Begin 2013 volgt hierover meer informatie.

5 Tools en middelen voor wereldwijd nieuws en samenwerking Omdat we werknemers hebben in meer dan 60 landen wereldwijd, hebben we diverse middelen ontwikkeld die de communicatie en samenwerking tussen onze werknemers overal ter wereld bevorderen. bevat nieuws over de onderneming, informatie, cultuur, evenementen en berichten van werknemers wereldwijd. Beschikbaar op kantoor, thuis of onderweg via elke webbrowser. Wereldwijd adresboek/agenda werknemers hebben wereldwijd toegang tot een - en agendafunctie. Beschikbaar voor alle werknemers die een adres hebben en Outlook als programma gebruiken. Instant Messaging IT maakt groepsgesprekken, desktop sharing en samenwerking mogelijk. De netwerken voor instant messaging van Watson en Actavis zijn daartoe samengevoegd. Neem contact op met je plaatselijke IT afdeling voor instructies over hoe je deze tool met succes kunt gebruiken. Daarnaast zijn de IT-teams bezig met het stroomlijnen van alle gebruikers op één verenigd platform wereldwijd, op basis van het Lync-platform. De uitvoering bestaat uit fasen en alle medewerkers ontvangen bericht wanneer de site gelanceerd wordt. Wereldwijd intranetplatform IT en Corporate Communications werken samen aan de lancering van een verenigd intranetplatform. De lancering vindt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2013 plaats. Audio-/video-/ webconferenties IT heeft op diverse locaties wereldwijd faciliteiten geïnstalleerd voor Audio-/video-/ webconferenties tussen Watson en Actavis, er zullen nog meer faciliteiten komen. Er zal nadere informatie worden verstrekt, naarmate dit project vordert.

6 Wereldleider op het gebied van generieke geneesmiddelen: maximaliseren van portfolio, expertise en kansen Ons Global Generics Leadership team heeft onze portfolio s samengevoegd, onze R&D-activiteiten gestroomlijnd en strategieën voor constante groei en expansie bepaald. We zullen ook de structuur van onze nationale vestigingen blijven bepalen om ervoor te zorgen dat we op één lijn liggen en onze mogelijkheden optimaal kunnen gebruiken. We zullen de wijzigingen per land blijven communiceren. Ons Global Generics team optimaliseert momenteel de kracht en de waarde van deze combinatie. Als we naar de toekomst kijken, willen we een enthousiaste start maken met de transformatie naar een nieuw Actavis. We zullen ervoor zorgen dat alle benodigde middelen aanwezig zijn om ons nieuwe merk te lanceren. Op deze manier stimuleren we onze sterke positie als wereldwijd toonaangevend bedrijf van generieke geneesmiddelen. De ontwikkeling van een onderneming met toonaangevende merken en biosimilars Nu de ontwikkeling van onze Global Generics business grotendeels is afgerond, zullen we ons richten op de constante groei van onze Global Brands business. Daarnaast richten we ons op de versnelde uitvoering van onze strategie voor biosimilars. Momenteel brengt onze Global Brands business meer dan 30 producten op de markt voor urologie en de gezondheid van vrouwen, met name in de VS. We hebben onze activiteiten uitgebreid naar Canada en ondernemen stappen om belangrijke merkproducten te lanceren in Zuid-Amerika en andere toonaangevende afzetgebieden overal ter wereld. We kijken vooruit en focussen meer en meer op mogelijkheden om ons portfolio van merkproducten te laten groeien via partnerschappen en /of overnames. Onze strategie voor biosimilars wordt aangestuurd door ons Eden Biodesign team in Liverpool, Engeland, en door onze samenwerking met Amgen. Dankzij deze inspanningen hebben we momenteel diverse producten in ontwikkeling en beschikken we over een goede strategie die ervoor zorgt dat ons bedrijf klaar is voor de concurrentiestrijd op het gebied van biosimilars de toekomst van de geneeskunde.

7 Update Global Operations Onze wereldwijde toeleveringsketen is momenteel een van de grootste en sterkste in onze branche, met 30 ultramoderne productiefaciliteiten en een totale capaciteit van meer dan 44 miljard eenheden. Onze capaciteit beslaat het volledige spectrum van farmaceutische toedieningsvormen, waaronder vormen met gereguleerde afgifte, vaste orale vormen, semi-vaste vormen, vloeistoffen, gels, transdermale en injecteerbare preparaten. Samen beschikken we over een toonaangevend distributiecentrum voor de VS (in de Amerikaanse plaats Anda), onze Customer Service heeft binnen onze sector een uitstekende reputatie, en we hebben een zeer goede naam verworven op het gebied van kwaliteit. Onze nieuwe leidinggevende teams van Global Operations zorgen voor aansturing van onze integratie-activiteiten, zodat onze productieprocessen nog beter op elkaar worden afgestemd, de kosten van goederen lager worden, de juiste producten op de juiste plaats vervaardigd worden, en we onze concurrentiepositie blijvend kunnen verbeteren door optimalisering van onze productie en efficiëntie. Integratie van onze wereldwijde toeleveringsketen Tijdens de integratie van onze wereldwijde toeleveringsketen is het essentieel dat de levering van producten en diensten aan onze klanten wereldwijd niet wordt onderbroken. Om dit te kunnen garanderen, blijft onze wereldwijde toeleveringsketen functioneren zoals gebruikelijk, tenzij er via een kennisgeving iets anders wordt meegedeeld. Wijzigingen met betrekking tot contacten, bronnen en procedures in de toeleveringsketen zullen we zo spoedig mogelijk aan de aandeelhouders meedelen. In de periode direct na de afsluiting zijn de volgende leidinggevenden in onze samengevoegde toeleveringsketens beschikbaar voor ondersteuning bij eventuele problemen: Wayne Swanton (Global Supply Chain); Daniel Kolacko (Business Development, Global Supply Chain Transformation); Jen Wang (Global Supply Planning); Stuart Glickman (U.S. Logistics); Valgeir Petursson (International Logistics); Jeff Regan (Global TPM); Christine Miller (Product Launch Management & PMO); Arun Balaramakrishnan (Supply Chain Process & Systems).

8 Global Command Center Het Global Command Center biedt al onze werknemers ondersteuning op het gebied van veiligheid/medische zorg, toegang tot faciliteiten, reizen op locaties met een hoog risico, veiligheidsincidenten in de toeleveringsketen enz. Neem contact op met het GCC (24 uur per dag, 7 dagen per week) op of globalcommandcenter@watson.com. Compliance and Ethics Hotline Als je een probleem hebt of een vraag met betrekking tot compliance, bel dan of ga naar Maak zo nodig gebruik van de AT&T Direct Access Code in jouw land, die je kunt vinden op Melden van bijwerkingen Blijf jouw gebruikelijke methode hanteren om bijwerkingen binnen 24 uur bij je plaatselijke afdeling farmacovigilantie te melden. Voor Watson, bel of stuur een naar dsaeintake@watson.com. Voor Actavis VS: MMichael@actavis.com. Voor Actavis EU en overige landen: IBJansen@actavis.com. Global Corporate HQ Morris Corporate Center III 400 Interpace Parkway Parsippany, NJ International HQ Turmstrasse Zug Switzerland

The digital transformation executive study

The digital transformation executive study The digital transformation executive study De noodzaak van transformatie voor kleine en middelgrote producerende bedrijven Technologie verandert de manier waarop kleine en middelgrote bedrijven zakendoen.

Nadere informatie

Realiseer uw inkoopambities met behulp van Data Workshop Dun & Bradstreet

Realiseer uw inkoopambities met behulp van Data Workshop Dun & Bradstreet Workshop Dun & Bradstreet NEVI INKOOPDAG 2015 BJÖRN VAN RAAK MIKE VAN KESSEL ROSANNA VAN DER WOUDE Agenda Introductie Dun & Bradstreet Welke trends & uitdagingen zien wij in de markt? Interactieve break-out

Nadere informatie

Welkom in een wereld zonder grenzen

Welkom in een wereld zonder grenzen Welkom in een wereld zonder grenzen Truphone is het eerste bedrijf dat daadwerkelijk één wereldwijd communicatiesysteem aanbiedt. Daarnaast bespaart het ons meer kosten dan welk ander bedrijf ook zou kunnen.

Nadere informatie

De kracht van een sociale organisatie

De kracht van een sociale organisatie De kracht van een sociale organisatie De toegevoegde waarde van zakelijke sociale oplossingen Maarten Verstraeten. www.netvlies.nl Prinsenkade 7 T 076 530 25 25 E mverstraeten@netvlies.nl 4811 VB Breda

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

Fagron zet sterke omzetgroei van eerste halfjaar door in derde kwartaal Fagron realiseert organische omzetgroei van 10,1%

Fagron zet sterke omzetgroei van eerste halfjaar door in derde kwartaal Fagron realiseert organische omzetgroei van 10,1% Gereglementeerde informatie Nazareth (België)/Rotterdam (Nederland) 1, 11 oktober 2018 Fagron zet sterke omzetgroei van eerste halfjaar door in derde kwartaal 2018 Fagron realiseert organische omzetgroei

Nadere informatie

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt de markt 1 het IT-landschap is aan het veranderen De risico's en uitdagingen van computerservices in meerdere omgevingen moeten

Nadere informatie

Een deal is in onze ogen meer dan een transactie, het gaat. om wat je belooft en waar je expertise ligt. Welkom bij Transcom

Een deal is in onze ogen meer dan een transactie, het gaat. om wat je belooft en waar je expertise ligt. Welkom bij Transcom Welkom bij Transcom Voor welke uitdaging u ook te staan komt op het gebied van customer service, Transcom biedt u de mogelijkheden van een geavanceerd customer contact center, en dat voor een betaalbare

Nadere informatie

The Future: what s in it for us!

The Future: what s in it for us! The Future: what s in it for us! Tim Rook Marketing Republic! 16 juni 2010 Persoonlijke introductie: Chief Inspiration Officer: Marketing Republic! Ruim 20 jaar ervaring in Channel Marketing & Communicatie:

Nadere informatie

Even kijken waar wij staan?

Even kijken waar wij staan? Even kijken waar wij staan? Het is nieuw omarmen of verwerpen? Het is wel een beetje eng! Ik heb geen zin om via Facebook te vernemen dat iemand een moeilijke stoelgang heeft. Privé is Privé en dat blijft

Nadere informatie

Beleid Regulering Eerlijke Bekendmaking

Beleid Regulering Eerlijke Bekendmaking Beleid Regulering Eerlijke Bekendmaking Crawford & Company (het "Bedrijf") wil tijdige en geloofwaardige informatie bieden ten aanzien van het Bedrijf en haar aandelen in overeenstemming met alle geldende

Nadere informatie

STAKEHOLDERS. Hoe gaan we daar mee om? Jacques van Unnik Manager Personnel Certification & Training 3 december 2015 BUSINESS ASSURANCE

STAKEHOLDERS. Hoe gaan we daar mee om? Jacques van Unnik Manager Personnel Certification & Training 3 december 2015 BUSINESS ASSURANCE BUSINESS ASSURANCE STAKEHOLDERS Hoe gaan we daar mee om? Jacques van Unnik Manager Personnel Certification & Training 3 december 2015 1 DNV GL 2014 Stakeholders 19 November 2015 SAFER, SMARTER, GREENER

Nadere informatie

Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence

Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence technology / industry / logistics 2 1 Management search Executive search International management search Interim management Missie Van de Groep & Olsthoorn staat

Nadere informatie

2 Voorwoord. Wij hebben voor ons bedrijf duidelijke strategische prioriteiten en ambitieuze doelen bepaald.

2 Voorwoord. Wij hebben voor ons bedrijf duidelijke strategische prioriteiten en ambitieuze doelen bepaald. Visie en Waarden 2 Voorwoord Wij hebben voor ons bedrijf duidelijke strategische prioriteiten en ambitieuze doelen bepaald. Momenteel werken wij aan een Winning Culture bij Henkel, die ons zal helpen onze

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Qurius heeft met Microsoft Dynamics CRM een kwaliteitsslag weten te maken. De onderlinge vestigingen communiceren nu beter

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Whitepaper Integratie Videoconferentie Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Talk & Vision 2015 Inhoudsopgave 1. Introductie 3 2. Skype for Business/Lync 4 Hoe doen we dat? 4 3. Gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

Fagron zet sterke omzetgroei door in eerste kwartaal Fagron realiseerde omzetgroei van 13,1%

Fagron zet sterke omzetgroei door in eerste kwartaal Fagron realiseerde omzetgroei van 13,1% Persbericht Gereglementeerde informatie Nazareth (België)/Rotterdam (Nederland), 12 april 2019 07u00 CET Fagron zet sterke omzet door in eerste kwartaal 2019 Fagron realiseerde omzet van 13,1% Kernpunten

Nadere informatie

Ad Hoc rapportage of constante sturing. Presentatie door: Paul Brands Regional Account Executive

Ad Hoc rapportage of constante sturing. Presentatie door: Paul Brands Regional Account Executive 1 Ad Hoc rapportage of constante sturing Presentatie door: Paul Brands Regional Account Executive Agenda 2 Wie zijn wij? Duurzaam ondernemen / Informatie voorziening. Veranderende inzichten. Knelpunten

Nadere informatie

CMM 3: levert het wat op?

CMM 3: levert het wat op? CMM 3: levert het wat op? Philips Analytical De noodzaak en voordelen van Software Process Improvement Wie is Philips Analytical? Waarom is voor ons software proces verbetering zo essentieel? Hoe hebben

Nadere informatie

Meet the global leader with the personal touch

Meet the global leader with the personal touch Meet the global leader with the personal touch Wereldwijd toonaangevend op het gebied van werving & selectie Sinds Michael Page in 1976 in Londen werd opgericht, heeft zij zich ontwikkeld tot een toonaangevende

Nadere informatie

Supply Chain Day 12 april Interface Nederland B.V.

Supply Chain Day 12 april Interface Nederland B.V. Supply Chain Day 12 april 2017 @ Interface Nederland B.V. Over Fabory Toonaangevende Europese distributeur van bevestigingsartikelen en aanverwante artikelen: Sinds 2011 onderdeel van Amerikaanse beursgenoteerde

Nadere informatie

Farmacijfers 2016 België, een groeiende farmahub

Farmacijfers 2016 België, een groeiende farmahub Farmacijfers 2016 België, een groeiende farmahub 2016 in een oogopslag Groeiende en 1 2016 was opnieuw een bijzonder jaar voor de farmaceutische sector in België. Ons land versterkte haar positie als speler

Nadere informatie

van Nederlandse CIO s ziet steeds meer onzekerheid

van Nederlandse CIO s ziet steeds meer onzekerheid 62,8% van Nederlandse CIO s ziet steeds meer onzekerheid Het antwoord op deze onzekerheid zijn flexibelere technologieplatformen en efficiënt omgaan met ingekrompen budgetten Opzetten van flexibele technologieplatformen

Nadere informatie

MES geïntegreerd binnen ERP in productie is de sleutel tot betaalbare flexibiliteit

MES geïntegreerd binnen ERP in productie is de sleutel tot betaalbare flexibiliteit MES geïntegreerd binnen ERP in productie is de sleutel tot betaalbare flexibiliteit VRAAG: Hoe implementeer je betaalbare en uitvoerbare Real-time-business-optimized-flexibility in uw productiebedrijf?

Nadere informatie

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud Pag. 1 Downloads.xls Facturatie.xls Voorraad.xls Prijzen.xls Prijzen.xls Werknemers.xls Klantgegevens.xls Prijzen.xls Voorraad.xls xls Werknemers.xls Voorraad.xls Werknemers.xls Downloads.xls Werknemers.xls

Nadere informatie

Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence.

Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence. Brochure voor leidinggevenden Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence. 2010 Cisco en/of gelieerde bedrijven. Alle rechten voorbehouden. Dit document bevat openbare informatie van Cisco.

Nadere informatie

Syntens. emarketing Internationaal zakendoen via internet

Syntens. emarketing Internationaal zakendoen via internet Syntens emarketing Internationaal zakendoen via internet Dennis van den Broek Creative Director @ Creactiv inhoud Creactiv, wat is dat? De Creactiv visie E-mail Marketing Marketplaces (Social) Networking

Nadere informatie

Identiteit: zn v identiteit (-en mv) [identiteit] Jouw nieuw IDee

Identiteit: zn v identiteit (-en mv) [identiteit] Jouw nieuw IDee Identiteit: zn v identiteit (-en mv) [identiteit] 1. Wie je officieel bent, in de vorm van je naam, adres, geboortedatum en dergelijke 2. Wat voor jou karakteristiek is;= eigenheid;= persoonlijkheid Identiteit

Nadere informatie

Productiviteit voor de onderneming

Productiviteit voor de onderneming Productiviteit voor de onderneming Optimale bedrijfsresultaten door productiever met documenten te werken 1 Productiviteit voor de onderneming Als CEO, CIO, CTO, business manager, IT-manager of afdelingshoofd

Nadere informatie

Copyright Stork N.V. 1

Copyright Stork N.V. 1 Management, een praktisch framework Taking up the challenge of optimizing your asset performance Stork Management Solutions Global Expertise Partner Complete, end-to-end solution Dedicated professionals

Nadere informatie

BeCube = B. Merkstrategie

BeCube = B. Merkstrategie BeCube, brand & communications BeCube = B 3 Oftewel: wees tot de derde macht. Tijd, ruimte en kansen laten zich afdwingen. Verleg grenzen Er is altijd een oplossing. Altijd een stap meer. Merkstrategie

Nadere informatie

CVC Capital Partners ondersteunt Raet in verdere uitrol van de strategie

CVC Capital Partners ondersteunt Raet in verdere uitrol van de strategie Amersfoort, 24 augustus 2011 - Raet, s lands grootste dienstverlener op het gebied van IT-toepassingen voor Human Resources Management en uitbesteding van HR (Business Proces Outsourcing), haar aandeelhouders

Nadere informatie

Grip op verandering door het verbinden van cultuur en strategie

Grip op verandering door het verbinden van cultuur en strategie Grip op verandering door het verbinden van cultuur en strategie VNO-NCW 4 maart 2015 De heliumstick We zijn gestart met de oefening met de Heliumstick. De opdracht leek eenvoudig: breng de stick met zijn

Nadere informatie

Hoogtepunten van deze week

Hoogtepunten van deze week Hoogtepunten van deze week Een wekelijkse samenvatting van onze lijst van tips en ontwikkelingen binnen ons gecoverde universum. Morningstar tipt Capital One als waardevolle aanvulling op uw beleggingsportefeuille

Nadere informatie

BlackBerry Cloud Services

BlackBerry Cloud Services BlackBerry Cloud Services Flexibele draadloze oplossing Uitgebreide beveiligingsopties Eenvoudig (centraal) te beheren Kosten besparen BlackBerry Enterprise Server & BlackBerry Express Server BlackBerry

Nadere informatie

FINANCE DIRECTOR EMEA

FINANCE DIRECTOR EMEA #VACATURE Finance FINANCE DIRECTOR EMEA Wavin is één van de meest innovatieve spelers op het gebied van leidingsystemen voor bijvoorbeeld drinkwater, riolering, gas, elektro en telecom. Daarmee voorziet

Nadere informatie

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Over ons Xentral Station is een onafhankelijk app-store met de beste bedrijfssoftware. Wij normaliseren en verrijken uw stam- en transactiedata. Gebruik

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

SENIOR REGIONAL OPERATIONS MANAGER

SENIOR REGIONAL OPERATIONS MANAGER #VACATURE SENIOR REGIONAL OPERATIONS MANAGER Het is vandaag de dag moeilijk te geloven dat Uber tien jaar geleden niet eens bestond. In de afgelopen negen jaar is het bedrijf uitgegroeid tot hét voorbeeld

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent UC Pro biedt u een schat aan mogelijkheden Bellen Bel snel en nauwkeurig rechtstreeks vanaf uw pc

Nadere informatie

Onderscheidend ondernemen Hoe staat u bekend bij uw klant?

Onderscheidend ondernemen Hoe staat u bekend bij uw klant? Onderscheidend ondernemen Hoe staat u bekend bij uw klant? Kansen Loyaliteit Kennisdeling Cultuur Gedrag Verbetertrajecten Houding Imago Inrichting & aansturing Klachten Processen Verwachtingen Interactie

Nadere informatie

Enquête rond het familiebedrijf in België

Enquête rond het familiebedrijf in België www.pwc.be Enquête rond het familiebedrijf in België December 2010 Kernbevindingen 1. 1 op 2 respondenten ziet overheidsbeleid en regulering als één van de voornaamste externe uitdagingen voor hun onderneming.

Nadere informatie

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN AUTOGROUPAGE CHEMICALS GLOBAL PARCEL SERVICES HEALTH CARE LOGISTICS SPECIAL SERVICES WAREHOUSING Alles in één Het belang van goede logistiek staat buiten

Nadere informatie

PROGRAMMAMANAGER M&A. Consulting Exit #VACATURE

PROGRAMMAMANAGER M&A. Consulting Exit #VACATURE #VACATURE Consulting Exit PROGRAMMAMANAGER M&A De Programmamanager M&A van bouwconcern VolkerWessels leidt de M&A-activiteiten en werkt aan grote strategische programma s. Hij/zij leert de business door

Nadere informatie

Meerdere warehouse implementaties te kostbaar?

Meerdere warehouse implementaties te kostbaar? Your solution partner for growth Meerdere warehouse implementaties te kostbaar? 12 April 2016 Arjan Kühl AGENDA Introductie Probleemstelling Template WMS implementatie Methodiek Scenarios Technische Oplossing

Nadere informatie

Referentiecase. Endemol Shine Group Digitaal en papierloos vergaderen met BoardPacks

Referentiecase. Endemol Shine Group Digitaal en papierloos vergaderen met BoardPacks Referentiecase Endemol Shine Group Digitaal en papierloos vergaderen met BoardPacks BoardPacks stelt ons in staat om volledig digitaal en papierloos te vergaderen. Door gebruik te maken van de gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

KERN TALENTASSESSMENT

KERN TALENTASSESSMENT KERN TALENTASSESSMENT De beste mensen op de juiste positie s die de juiste zaken goed doen! KERN TALENT ASSESSMENT Het Kern talent assessment is een zeer gerichte - en volledig objectieve - manier om medewerkers

Nadere informatie

IATA & ADP Clearing een succesformule!

IATA & ADP Clearing een succesformule! IATA & ADP Clearing een succesformule! Manfred Blondeel Country Manager the Netherlands 1 Introductie IATA De International Air Transport Association (IATA) is de wereldwijde handelsorganisatie voor de

Nadere informatie

Kwaliteit in Wessanen. ISO 9001 en 14001 certificatie

Kwaliteit in Wessanen. ISO 9001 en 14001 certificatie Kwaliteit in Wessanen ISO 9001 en 14001 certificatie Inhoud 1. Introductie Wessanen 2. Waarom kwaliteit een speerpunt is 3. De routekaart 4. Het certificatieproces 5. De verbeteringen vasthouden 6. Naar

Nadere informatie

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor.

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Kwaliteit Wij doen ons werk met veel passie. Als een van de meest toonaangevende firma s op het gebied van liften

Nadere informatie

SIKA S NORMEN EN WAARDEN

SIKA S NORMEN EN WAARDEN SIKA S NORMEN EN WAARDEN SIKA EEN WERElDlEIDER MEt NORMEN EN tradities Sinds de oprichting ruim 100 jaar geleden in zwitserland door de vooruitstrevende uitvinder Kaspar Winkler heeft Sika zich ontwikkeld

Nadere informatie

FACTSHEET FARMACEUTISCHE INDUSTRIE SOFTWARE TOTAALOPLOSSINGEN. Supporting Pharma for Future Proof Productivity

FACTSHEET FARMACEUTISCHE INDUSTRIE SOFTWARE TOTAALOPLOSSINGEN. Supporting Pharma for Future Proof Productivity FACTSHEET FARMACEUTISCHE INDUSTRIE SOFTWARE TOTAALOPLOSSINGEN Supporting Pharma for Future Proof Productivity TRANSFORMATIE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE Digitalisering, technologie en automatisering veranderen

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

DIGITAL SIGNAGE. En hoe verkoop ik dit

DIGITAL SIGNAGE. En hoe verkoop ik dit DIGITAL SIGNAGE En hoe verkoop ik dit ER IS GEEN STANDAARD OPLOSSING Omdat klanten uniek zijn en de behoeften ook, is er helaas geen kant en klare oplossing Er zijn misschien wel te veel mogelijkheden

Nadere informatie

Inspirerende trends. Webcare met Voxtron en Engagor

Inspirerende trends. Webcare met Voxtron en Engagor Inspirerende s Webcare met Voxtron en Engagor Webcare met Voxtron en Engagor Facebook, Twitter, blogs en fora: voor de consument zijn het nieuwe kanalen om over een bedrijf te praten en om producten en

Nadere informatie

Transformeer naar een data gedreven organisatie. Strategy & Big Data Analytics Leadership

Transformeer naar een data gedreven organisatie. Strategy & Big Data Analytics Leadership Transformeer naar een data gedreven organisatie Strategy & Big Data Analytics Leadership Details Cursusduur 4 dagen Datum en locatie 2, 3, 13, 14 november 2017 - Tilburg Tijd 09:00-18:00, 09:00-16:30,

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

Afdeling Advies Anouchka de Haan Henk Bangma Loes van Swol-Noomen

Afdeling Advies Anouchka de Haan Henk Bangma Loes van Swol-Noomen Afdeling Advies Anouchka de Haan Henk Bangma Loes van Swol-Noomen Wat is het nieuwe werken (of wel de nieuwe werkelijkheid)? Introductiefilm het nieuwe werken http://www.youtube.com/watch?v=lm844ess9fs

Nadere informatie

Communicatie voor de vrije beroepen Enkel een gouden plaatje of is er meer?

Communicatie voor de vrije beroepen Enkel een gouden plaatje of is er meer? Communicatie voor de vrije beroepen Enkel een gouden plaatje of is er meer? Aangename kennismaking! Wie ben ik? Enkele facts & figures Dorien Breels Mama van Anna Getrouwd met David 30 jaar Toegepaste

Nadere informatie

Mastermind groep. Business Development. Leiderschap in het creëren van een sterke business

Mastermind groep. Business Development. Leiderschap in het creëren van een sterke business Mastermind groep Business Development Leiderschap in het creëren van een sterke business Business Development Leiderschap in het creëren van een sterke business In turbulente tijden staat uw business voortdurend

Nadere informatie

CASE STUDY. Tata Steel

CASE STUDY. Tata Steel CASE STUDY Tata Steel Tata Steel 3 Over Tata Steel 3 Uitdagingen 4 Hoe Bynder heeft geholpen 5 Voordelen voor Tata Steel 6 Over Bynder 7 3 Bynder Case Study Tata Steel CASE STUDY Tata Steel Over Tata Steel

Nadere informatie

Stabiliteit in een dynamische wereld

Stabiliteit in een dynamische wereld Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN Autogroupage Chemicals global parcel services health care logistics Special Services warehousing Alles in één Het meer dan 100 jaar oude Nederlandse familiebedrijf

Nadere informatie

INHOUD. 1. El Rio Blanco actueel. 2. El Rio Blanco Franchise. 3. El Rio Blanco en zijn franchisers. 4. El Rio Blanco zoek-optimalisatie van het pand

INHOUD. 1. El Rio Blanco actueel. 2. El Rio Blanco Franchise. 3. El Rio Blanco en zijn franchisers. 4. El Rio Blanco zoek-optimalisatie van het pand FRANCHISE DOSSIER INHOUD 1. El Rio Blanco actueel 1.1. De waarde van El Rio Blanco 2. El Rio Blanco Franchise 2.1. De wereld van mode en accessoires 2.2. Een bedrijf met voordelen, gericht op de hedendaagse

Nadere informatie

Professionele sportteams hebben van Desso een wereldleider gemaakt voor oplossingen over oppervlaktebedekking, zowel binnenshuis als buitenshuis.

Professionele sportteams hebben van Desso een wereldleider gemaakt voor oplossingen over oppervlaktebedekking, zowel binnenshuis als buitenshuis. Professionele sportteams hebben van Desso een wereldleider gemaakt voor oplossingen over oppervlaktebedekking, zowel binnenshuis als buitenshuis. DD GrassMaster, ontwikkeld door de Desso-dochteronderneming

Nadere informatie

#kpnjaarcijfers2011. Eelco Blok CEO KPN Eric Hageman CFO KPN a.i.

#kpnjaarcijfers2011. Eelco Blok CEO KPN Eric Hageman CFO KPN a.i. #kpnjaarcijfers2011 Eelco Blok CEO KPN Eric Hageman CFO KPN a.i. #hoofdpunten Turbulent 2011 Financiële doelen grotendeels gehaald Strategie neergezet voor komende jaren Internationaal gaat heel goed Nederland

Nadere informatie

Internet of Everything (IoE) Top 10 inzichten uit de Cisco-enquête IoE Value Index (Index voor IoE-waarde) onder besluitvormers uit 12 landen

Internet of Everything (IoE) Top 10 inzichten uit de Cisco-enquête IoE Value Index (Index voor IoE-waarde) onder besluitvormers uit 12 landen Internet of Everything (IoE) Top 10 inzichten uit de Cisco-enquête IoE Value Index (Index voor IoE-waarde) onder 7.500 besluitvormers uit 12 landen Joseph Bradley Jeff Loucks Andy Noronha James Macaulay

Nadere informatie

Persbericht. Verslag van de Chief Executive Officer van UCB aan de 2007 Jaarlijkse Algemene Aandeelhoudersvergadering

Persbericht. Verslag van de Chief Executive Officer van UCB aan de 2007 Jaarlijkse Algemene Aandeelhoudersvergadering UCB NV Researchdreef 60, B-1070 Brussel (België) Persbericht Verslag van de Chief Executive Officer van UCB aan de 2007 Jaarlijkse Algemene Aandeelhoudersvergadering Brussel (België) 26 april, 2007, 13:00

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

Omzet bereikt recordhoogte van 2,5 miljard en stevige prestaties in 2013

Omzet bereikt recordhoogte van 2,5 miljard en stevige prestaties in 2013 PERSBERICHT Omzet bereikt recordhoogte van 2,5 miljard en stevige prestaties in 2013 Jaarresultaten 2013 Aliaxis N.V. Brussel, 5 april 2014 Aliaxis, een wereldleider op het vlak van de productie en distributie

Nadere informatie

Stefan Lamberigts Solution Advisor Data Platform. Michiel Coox Solution Advisor Productivity

Stefan Lamberigts Solution Advisor Data Platform. Michiel Coox Solution Advisor Productivity Stefan Lamberigts Solution Advisor Data Platform Michiel Coox Solution Advisor Productivity Uitdagingen en Vragen Doelstelling Burgers en medewerkers willen toegang tot betere informatie, tools, apps

Nadere informatie

Working capital management. De toenemende druk op Credit Control

Working capital management. De toenemende druk op Credit Control Working capital management De toenemende druk op Credit Control Content Introductie (5 slides) Stelling Het dilemma van Credit Control Wat is werk kapitaal Positie Credit Control binnen de onderneming

Nadere informatie

Dicht het security gat - Microsoft SharePoint, OCS, en Exchange met Secure File Sharing Heeft uw organisatie ook een Dropbox probleem?

Dicht het security gat - Microsoft SharePoint, OCS, en Exchange met Secure File Sharing Heeft uw organisatie ook een Dropbox probleem? Dicht het security gat - Microsoft SharePoint, OCS, en Exchange met Secure File Sharing Heeft uw organisatie ook een Dropbox probleem? Executive summary Organisaties maken meer en meer gebruik van online

Nadere informatie

EOSOL VOLLEDIGE TRANSFORMATIE DANKZIJ MOBILE FIRST AANPAK

EOSOL VOLLEDIGE TRANSFORMATIE DANKZIJ MOBILE FIRST AANPAK EOSOL VOLLEDIGE TRANSFORMATIE DANKZIJ MOBILE FIRST AANPAK Over Eosol Wie zijn we? gespecialiseerd in productie van vliegenramen en zonwering voor levering aan schrijnwerkers en zonvakkers. Focus op kwaliteit

Nadere informatie

Fagron: Omzetstijging gedragen door belangrijkste regio s Europa, Zuid-Amerika en Noord-Amerika

Fagron: Omzetstijging gedragen door belangrijkste regio s Europa, Zuid-Amerika en Noord-Amerika Gereglementeerde informatie Nazareth (België)/Rotterdam (Nederland) 1, 12 oktober 2017 Fagron: Omzetstijging gedragen door belangrijkste regio s Europa, Zuid-Amerika en Noord-Amerika Kernpunten Omzet stijgt

Nadere informatie

FRONTEER IS HIRING! Tijdelijke kracht finance FRONTEER STRATEGY INNOVATION. CO-CREATION. BRAND DEVELOPMENT.

FRONTEER IS HIRING! Tijdelijke kracht finance FRONTEER STRATEGY INNOVATION. CO-CREATION. BRAND DEVELOPMENT. IS HIRING! Tijdelijke kracht finance Wie zijn wij? Fronteer Strategy is een consultancy bureau gevestigd in Amsterdam Wij helpen merken succesvol innoveren. Wij zijn één van de wereldwijde experts in expert

Nadere informatie

S m a r t w a r e s G r o u p z e t i n o p h e t o p t i m a a l d i g i t a a l b e d i e n e n v a n h a a r i n t e r n a t i o n a l e k l a n t

S m a r t w a r e s G r o u p z e t i n o p h e t o p t i m a a l d i g i t a a l b e d i e n e n v a n h a a r i n t e r n a t i o n a l e k l a n t S m a r t w a r e s G r o u p z e t i n o p h e t o p t i m a a l d i g i t a a l b e d i e n e n v a n h a a r i n t e r n a t i o n a l e k l a n t e n p o r t f o l i o. 1 W I J Z I J N L E A D I N

Nadere informatie

Business & IT Alignment deel 1

Business & IT Alignment deel 1 Business & IT Alignment deel 1 Informatica & Economie Integratie 1 Recap Opdracht 1 Wat is integratie? Organisaties Strategie De omgeving van organisaties AH Bonuskaart AH Bonuskaart Economisch Geïntegreerd

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Bewust willen en kunnen 4. Performance Support 5. Informele organisatie 5. Waarom is het zo moeilijk? 6

Inhoudsopgave. Bewust willen en kunnen 4. Performance Support 5. Informele organisatie 5. Waarom is het zo moeilijk? 6 Inleiding De afgelopen vijftien jaar hebben we veel ervaring opgedaan met het doorvoeren van operationele efficiencyverbeteringen in combinatie met ITtrajecten. Vaak waren organisaties hiertoe gedwongen

Nadere informatie

HOOFDSTUK 1: MERKEN & STRATEGISCH MERKENMANAGEMENT

HOOFDSTUK 1: MERKEN & STRATEGISCH MERKENMANAGEMENT HOOFDSTUK 1: MERKEN & STRATEGISCH MERKENMANAGEMENT 1 INTRODUCTIE H:1 Een merk is in de eerste plaats een product. Een product is fysiek, een service, winkel, persoon, organisatie, plaats of een idee. Een

Nadere informatie

Mitel User Group. Gijs Borsboom, VP Sales Benelux. 21 mei, 2014

Mitel User Group. Gijs Borsboom, VP Sales Benelux. 21 mei, 2014 Mitel User Group Gijs Borsboom, VP Sales Benelux 21 mei, 2014 Van harte welkom op uw eigen meeting! Agenda van vandaag: Update Mitel & Aastra Gijs Borsboom Update Gebruikersgroep Voorstel en installatie

Nadere informatie

CASE. Meer waarde door. e-learning. Place full-screen image on layer Background. Expect more. Expect Pink. start

CASE. Meer waarde door. e-learning. Place full-screen image on layer Background. Expect more. Expect Pink. start CASE Meer waarde door Expect more. Expect Pink. start e-learning Place full-screen image on layer Joost-IT Joost-IT is een informeel bedrijf gespecialiseerd in Agile Service Management en IT Tooling Consultancy.

Nadere informatie

Wordt een Innovatieve Organisatie

Wordt een Innovatieve Organisatie Wordt een Innovatieve Organisatie Waarom innovatie door samenwerking?! Omdat ideeën leiden tot groei en tot meer betrokkenheid. Ideeën leiden tot groei en betrokkenheid 75 procent van de managers zijn

Nadere informatie

FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING. 14 november 2013

FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING. 14 november 2013 FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING 14 november 2013 Edwin Palsma The Food Agency Specialisten in food marketing Wij verbinden voedingskennis, technologie, marketing en sales om de marktpositie van agro & food

Nadere informatie

Interim Management. Executive Search. Nationaal en Internationaal

Interim Management. Executive Search. Nationaal en Internationaal Interim Management 2 Jaarverslag 2015 Van de Groep & Olsthoorn 3 Interim Management Bij veel van onze opdrachtgevers in de techniek & industrie staan veranderingen op het programma: een efficiëntere bedrijfsvoering,

Nadere informatie

Gedragscode. SCA Gedragscode

Gedragscode. SCA Gedragscode SCA Gedragscode 1 Gedragscode SCA Gedragscode SCA wil op sociaal- en milieutechnisch verantwoorde wijze omgaan met haar belanghebbenden en op basis van respect, verantwoordelijkheid en uitmuntendheid een

Nadere informatie

WSI Social Media Strategy Kit v1.1

WSI Social Media Strategy Kit v1.1 Socialemedia succesverhalen, modellen, checklists, middelenen en bronnen EenStarters Handleiding voorhet Lancerenvan een SocialeMedia Strategie voor Uw Bedrijf INHOUD Introductie: WSI Social Media Strategy

Nadere informatie

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985 Curriculum Vitae 2015 Personalia: Titulatuur: Ing. / B.A. Achternaam: Van der Peet Voornaam: Kevin Roepnaam: Kevin Geboortedatum: 6 januari 1985 Nationaliteit: Nederlands Woonplaats: Hoofddorp Opleidingen:

Nadere informatie

De tien gouden regels voor het beleggen in aandelen door Aberdeen Asset Management

De tien gouden regels voor het beleggen in aandelen door Aberdeen Asset Management De tien gouden regels voor het beleggen in aandelen door Aberdeen Asset Management Finance Avenue, 14 november 2015 Christophe Palumbo, Senior Business Development Manager Benelux Aberdeen Asset Management

Nadere informatie

Programme Power. De weg van Portfoliomanagement naar Programmaregie

Programme Power. De weg van Portfoliomanagement naar Programmaregie Programme Power De weg van Portfoliomanagement naar Programmaregie Agenda Introductie Stedin Historie van Project- en Portfoliomanagement Van Portfoliomanagement naar Programmaregie Waar staan we nu Oog

Nadere informatie

High Performance Organisaties: de inside-out gedachte als basis voor tevreden klanten en een goede reputatie. High Performance Organisaties

High Performance Organisaties: de inside-out gedachte als basis voor tevreden klanten en een goede reputatie. High Performance Organisaties : de inside-out gedachte als basis voor tevreden klanten en een goede reputatie Huidige trends in maatschappij & organisatie Vergrijzing en langer doorwerken Medewerker en klant meer macht Persoonlijk

Nadere informatie

Everything as a Service

Everything as a Service Everything as a Service Een bespiegeling over de toekomst van IT Dick van Gaalen Program Manager Business Technology HP Nederland Technology for better business outcomes 2007 Hewlett-Packard Development

Nadere informatie

SAP OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM

SAP OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM oplossingen voor customer engagement en commerce tillen CRM naar een hoger niveau. Dankzij de volledige integratie van marketing, commerce,

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

APICBASE.COM APICBASE.COM. Van creativiteit naar winstgevendheid. Informatie brochure

APICBASE.COM APICBASE.COM. Van creativiteit naar winstgevendheid. Informatie brochure Van creativiteit naar winstgevendheid. Informatie brochure Onze missie Wij helpen food service bedrijven passie en creativiteit om te zetten in perfectie en winstgevendheid. Wij brengen Business Intelligence

Nadere informatie

ROC ID College vergroot kracht van virtuele desktops

ROC ID College vergroot kracht van virtuele desktops ROC ID College vergroot kracht van virtuele desktops IT met impact Referentie Met deze oplossing kunnen we een beter serviceniveau aan ons hun productiviteit te verbeteren Voor beter onderwijs en meer

Nadere informatie

Capgemini kondigt SkySight aan: de nieuwste generatie cloudorkestratiedienst

Capgemini kondigt SkySight aan: de nieuwste generatie cloudorkestratiedienst Persbericht Capgemini kondigt SkySight aan: de nieuwste generatie cloudorkestratiedienst Perscontact : Sogeti Nederland B.V. Jolanda Peek Telefoon : (31)6 52327513 Mail : jolanda.peek@sogeti.nl Parijs,

Nadere informatie