Nature Trek Canada. Het was echt super fantastisch! Wat een mooie reis!!! We hebben genoten!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nature Trek Canada. www.naturetrek.ca. Het was echt super fantastisch! Wat een mooie reis!!! We hebben genoten!"

Transcriptie

1 INDIVIDUELE ARRANGEMENTEN 2012

2 Nature Trek Canada Canada is een wild land. Dat vonden biologen Lo Camps en Annemarie Linders ook en in 1988 emigreerden ze er naar toe. Na jarenlang reizen en onderzoeken startten ze Nature Trek Canada, een reisorganisatie bestaande uit medewerkers Het was echt super fantastisch! Wat een mooie reis!!! We hebben genoten! - Mariska Rinkel en Dennis Smit en gidsen die wonen en werken in Canada - locals die hun uitgebreide kennis graag met u delen. Daarom zijn NTC s reizen en arrangementen uniek en ons contact met u persoonlijk. In de afgelopen 21 jaar heeft Nature Trek Canada al meer dan 250 natuurreizen en 550 individuele arrangementen samengesteld en uitgevoerd. Dat maakt onze aanpak en afwerking professioneel en ter zake kundig. Wat een prachtboek dat jullie voor ons gemaakt hebben, wat een schat aan informatie, we hebben daar erg veel aan gehad. Waar anderen steeds naar de toeristen info moesten om te bekijken wat er te zien was in de regio hadden wij onze eigen reisgids bij: heerlijk! De kids hebben zich ook uitstekend vermaakt, struinen door het bos en over het strand, hout hakken, fikkie stoken, marshmallows, popcorn maken op het vuur etc etc. - Familie van Geenen Lo, Annemarie, Tim en Mark Nature Trek Canada organiseert door heel Canada: Individuele Arrangementen waarin uw voorkeuren en onze kennis de basis vormen voor uw eigen Canada reis. Begeleide Natuurreizen met groepen tot 9 personen.* *Als u de brochure dichtvouwt en omdraait vindt u de begeleide natuurreizen.

3 Individuele Arrangementen Waar een wil is wijzen wij de weg! Wat is een Individueel Arrangement? Een reis die u zelf uitvoert maar waarin uw reiswensen en onze Canada kennis worden samengevoegd. Met uw reisvoorkeuren als basis stellen we, in overleg met u, een route en programma samen. Deze samenwerking leidt tot een compleet reispakket met een reserveringenoverzicht en een van dag-tot-dag reisgids waarin rij- en wandelroutes, bezienswaardigheden en achtergrondinformatie zijn opgenomen. Zo is niet alleen uw reis goed geregeld maar komt u naast hoogtepunten ook juist de minder bekende plekjes tegen! Hoe duur is een reis naar Canada? Het eerste voorstel maken we gratis en vrijblijvend. Zo kunt u zien wat we te zeggen hebben. Daarna berekenen we 250 voor het in overleg samenstellen van uw reis (incl. reisgids). De totale reissom wordt verder bepaald door reisduur, het aantal medereizigers, vervoer, verblijf en activiteiten onderweg. Reserveringen die wij hiervoor kunnen maken worden apart in rekening gebracht. Bij ieder voorstel krijgt u een volledig kostenoverzicht van alle onderdelen in uw reis. Zo blijft u binnen uw budget! Waarom op reis met Nature Trek Canada? In Nederland wordt er vooral op gewezen dat alles goed geregeld moet zijn. Terecht, maar vaak kunt u alleen uit een aantal vaste routes kiezen en wordt over de inhoud van uw reis weinig verteld. Wij zijn al 24 jaar in Canada en hebben enorm veel reis- en lokale ervaring. We weten waarover we praten en kunnen inschatten wat haalbaar is. Bovendien nemen we tijd voor u en uw reis en praten Nederlands.

4 Hoe werkt een Individueel Arrangement? Uw reisvoorkeuren en onze lokale kennis vormen de basis voor uw prachtvakantie. STAP 1 INVENTARISEREN van uw reiswensen, verwachtingen en interesses. We stellen dan vrijblijvend een eerste reisplan en budget samen. Als onze aanpak u bevalt dan: STAP 2 VOORBEREIDEN EN PLANNEN van uw reis. Dit doen we in continu overleg met u via . STAP 3 RESERVEREN van vliegtickets, auto- of camperhuur, eventuele excursies, bouwstenen, accommodaties en veerboten. U kunt reisonderdelen ook zelf reserveren. STAP 4 UITWERKEN van het reisplan tot uw eigen van dag-tot-dag reisgids. Als u op reis bent in Canada blijven we voor u bereikbaar. Reserveringen We nemen voor u contact op met Nederlandse reisorganisaties (ANVR/SGR) die vluchten, auto- en camperverhuur aanbieden. U krijgt prima tarieven en uw reisbescheiden worden rechtstreeks naar u opgestuurd. We zoeken ook in Canada voor u want soms zijn reserveringen goedkoper in dollars dan in euro s! Binnen Canada reserveren we: VEERBOTEN BC ferries, Marine Atlantic en Alaska State Ferries. WILDLIFE EXCURSIES naar beren, walvissen en orka s. BEGELEIDE TOCHTEN te voet, per zeekajak of raft. Ook voor gezinnen met (jonge) kinderen. ACCOMMODATIES & LODGES door heel Canada.

5 Voorbeelden van Individuele Arrangementen Nature Trek Canada heeft geen kant-en-klaar reispakketten. Iedere reis die we voor al 550 reisgezelschappen hebben samengesteld is anders! Camper rondreis West Canada (22 dagen/2900 km) Gezin met 2 kinderen, 2980 pp (all in)* Vancouver Island Inside Passage Hyder&Stewart Rocky Mountains - Calgary Inclusief: zeekajakken Gulf Islands NP, bootlodge Tofino, orka excursie, Inside Passage, Native village, zalmmigratie en gletserwandelingen. Aktieve camperreis Ontario & Quebec (22 dagen/2350 km) Gezin met 3 kinderen, 2306 pp.* Toronto-Niagara Falls-Bruce Peninsula NP-Algonquin Park-Mt Tremblant Montreal-Ottawa & Gatineau Park- Toronto Inclusief: Grottentocht, boottocht Lake Huron, kano expeditie, fietsen in Montreal, 3 blokhutdagen. Auto rondreis Yukon & Alaska (24 dagen/2800 km) 4 Volwassenen, 2854 pp (all in)* Whitehorse-Dempster Highway- Dawson City-Kluane NP-Inside Passage- Whitehorse Inclusief: Goudzoeken, gids in Kluane Park, Inside Passage, zeekajakdag Sitka, gletsjer excursie, alpiene treinreis. Auto rondreis Newfoundland & Labrador (22 dagen/2950 km) 2 volwassenen, 3013 pp.* St John s-cape St Mary s-trinity-terra Nova NP-Labrador-Battle Harbour-Gros Morne NP-Pouch Cove Inclusief: Zeevogel en walvisexcursies, boottocht naar Labrador, (pre)historische nederzettingen, begeleide wandeling, zeekajakdag, East Coast Trail, St John s. * Inclusief arrangement, vluchten, vervoer, excursies en verblijf en alle kosten ter plaatse op basis van 2012 tarieven. Meer voorbeelden op onze website.

6 Individuele Bouwstenen Speciale momenten maken uw Canada reis onvergetelijk. De unieke bouwstenen hieronder kunnen zo een prachtig onderdeel van uw reis worden. Beren observeren Knight Inlet, diep in de Coastal Mountains van British Columbia, is beroemd om zijn grizzly beren. MV Kermode vaart naar een riviermonding waar de kans om vissende beren in een alpiene omgeving te zien optimaal is. Een machtige dag met uitstekende begeleiding! Vanaf 190 pp all in. Begeleide dagwandelingen Met lokale kenners beleef je meer! Ga eens met een lokale gids op stap in de Canadese natuur. Wandelingen van 3 tot 6 uur op plekken aan de westkust, Rockies of Yukon waar je normaal niet zou komen. Vanaf 42 pp. Raften Enerverende wildwater avonturen door de wildernis van Wells Gray of Jasper. Van een float tour tot een 3 of 8 durende rafttocht op de onstuimige Clearwater of Athabasca rivier. Vanaf 59 pp. Athabasca Glacier Icewalks Niet in een volle bus maar een begeleide wandeling over de spectaculaire Columbia Icefields (3-6 uur). Vanaf 45 pp. Orka & Walvis Excursie Jagend achter migrerende zalmen komen groepen orka s in juli terug naar Johnstone Strait. De klassieke zeilboot Tuan zoekt al 26 jaar orka s, bruinvissen, walvissen, zeehonden en arenden op in een van de indrukwekkendste landschappen van West Canada. Vanaf 74 pp.

7 Zeekajakken met Nature Trek Canada Voor veel mensen een hoogtepunt! Een unieke en comfortabele manier om de magnifieke westkust en het regenwoud te ontdekken. Met uw eigen begeleider naar onbewoonde eilanden op zoek naar arenden, zeehonden, wasberen en otters maar ook naar kleurrijke zeesterren en anemonen! Zeekajaks zijn ruim en stabiel en ervaring wordt niet verwacht. Vanaf 135 pp all in. Innchanter Bootlodge Een prachtkans om de Wild Westcoast comfortabel te ervaren vanuit een rustieke bootlodge. Een boottocht is het begin waarna u bij de Innchanter wordt afgezet. Heerlijke maaltijden en gericht op individuele ontdekking - hotsprings op loopafstand en wandelen roeimogelijkheden te over. Twee of driedaags arrangement, volledig verzorgd vanaf Tofino. Terugvlucht per watervliegtuig. Vanaf 292 pp all in. Wandeltochten met Nature Trek Canada De westkust van Vancouver Island kent reuzenhoge naaldbomen, ruige rotskusten en beschutte baaien. We organiseren er (ook voor gezinnen met jonge kinderen) 2 tot 5-daagse tochten. Uitdagende dagtochten vanuit een basiskamp óf met volle bepakking er op uit! Een geweldige wildernis introductie en een goede kans op wildlife. Vanaf 276 pp all in. Paardrijden en ranches Paardrijden is een comfortabele maar ook avontuurlijke manier om het Canadese landschap te ontdekken. Er ontstaat een aparte band met je omgeving tijdens een (halve) dagtocht of verblijf op een working ranch in de Chilcotin of Cariboo. Vanaf 100 pp all in.

8 Best of Both Worlds Zeekajaktocht aan de westkust Niets is mooier dan in stabiele kajaks langs het regenwoud en de grillige kust van de Stille Oceaan te glijden. Dat doen we met een klein groepje tijdens een 6 daagse tocht door de beschutte Gulf Islands met een ervaren zeekajakgids. We zijn er in een afwisselend landschap met een warm klimaat. Zo ontdekken we op een relaxte manier de omgeving en alles wat er in thuis hoort. Zoals bruinvissen, wasberen, otters, zeehonden, kolibries en schitterende getijdenpoelen met anemonen en veelkleurige zeesterren. Ook is er aandacht voor de Indianen We peddelen rond een eiland en zien otters, minks, wasberen, zeearenden en moeder zeehond met twee kleintjes! Wat een fantastische ervaring is dit! - Familie Nijenhuijs cultuur. Zeekajakken is voor veel mensen een onverwacht hoogtepunt binnen hun reis: een leuk en comfortabel vervoermiddel waarmee je op plekken komt die voor anderen onbereikbaar zijn. We kamperen en zeekajakervaring is niet nodig. Wil je individueel op reis naar Canada maar toch graag onder begeleiding met een klein groepje de wildernis in? Dan zijn deze twee korte groepsreizen de oplossing. 6 dagen op pad met ervaren Nature Trek Canada gidsen.

9 fantastische wilderniservaringen tijdens uw eigen reis! Wildernistrekking Nootka Island Nootka Island ligt aan Vancouver Island s westkust en is alleen per boot of watervliegtuig te bereiken. Een gebied van oerbossen, immense stranden, rotskusten en overweldigende natuur. U krijgt hier een prachtkans om wildernis te ontdekken, rust en stilte te ervaren. Er is geen pad en we wandelen via wildsporen naar stranden en door regenwouden waar enorme met mos en varens afgezette ceders tot wel 60 meter hoog groeien. Nootka s kustlijn is divers en onverstoord waardoor we wolven, zwarte beren, zeeotters en zeeleeuwen kunnen zien onderweg. Maar ook prachtige bloemen, veelkleurige zeesterren, anemonen en een scala aan schelpen maken iedere wandeldag apart. Eindpunt, na 33 kilometer, is de Indianen nederzetting Yuquot van waaruit je een prachtherinnering aan Canada meeneemt voor de rest van je leven. We hebben genoten, het programma dat jullie voor ons hebben samengesteld heeft gebracht wat wij wilden - met Nootka als hoogtepunt. - Anne Mieke en Gerard van Westrienen

Begeleide Natuurreizen Individuele Reizen op Maat

Begeleide Natuurreizen Individuele Reizen op Maat Unieke Canada Reizen Begeleide Natuurreizen Individuele Reizen op Maat Nature Trek Canada Individuele Arrangementen Canada is een prachtig land. Dat vonden wij, Lo Camps en Annemarie Linders, ook toen

Nadere informatie

25 jaar Unieke Canada Reizen

25 jaar Unieke Canada Reizen 25 jaar Unieke Canada Reizen Individuele Reizen op Maat Begeleide Natuurreizen en Bouwstenen 25 jaar Nature Trek Canada Canada is een prachtig land. Dat vonden wij, Lo Camps en Annemarie Linders, ook toen

Nadere informatie

Camper en Auto Reizen op Maat Begeleide Natuurreizen en Bouwstenen

Camper en Auto Reizen op Maat Begeleide Natuurreizen en Bouwstenen Unieke Canada Reizen Camper en Auto Reizen op Maat Begeleide Natuurreizen en Bouwstenen Nature Trek Canada Canada is een prachtig land. Wij wonen er nu al 30 jaar en nog steeds verrast Canada ons. Niet

Nadere informatie

Individuele Camper/ Auto Reizen op Maat Begeleide Natuurreizen en Bouwstenen

Individuele Camper/ Auto Reizen op Maat Begeleide Natuurreizen en Bouwstenen Unieke Canada Reizen Individuele Camper/ Auto Reizen op Maat Begeleide Natuurreizen en Bouwstenen Nature Trek Canada Canada is een prachtig land. Wij wonen er nu al 30 jaar en nog steeds verrast Canada

Nadere informatie

INDIVIDUELE REIZEN OP MAAT BEGELEIDE NATUURREIZEN

INDIVIDUELE REIZEN OP MAAT BEGELEIDE NATUURREIZEN Unieke Canada Reizen INDIVIDUELE REIZEN OP MAAT BEGELEIDE NATUURREIZEN Headline Nature Trek Here Canada Canada is een prachtig land. Dat vonden wij, Lo Camps en Annemarie Linders, ook toen we er in 1988

Nadere informatie

Nature Trek Canada. door heel Canada: waarin uw voorkeuren en onze kennis de basis vormen voor uw INDIVIDUELE ARRANGEMENTEN

Nature Trek Canada. door heel Canada: waarin uw voorkeuren en onze kennis de basis vormen voor uw INDIVIDUELE ARRANGEMENTEN Begeleide Natuurreizen en Individuele Arrangementen 2011 Nature Nature Trek Trek Canada Canada Nature Trek Canada oprichters Lo Camps en Annemarie Linders emigreerden als biologen in 1988 naar Canada.

Nadere informatie

19-daagse familie reis West Canada

19-daagse familie reis West Canada Page 1 WEST CANADA 19-daagse familie reis West Canada Grizzlybeer, zwarte beer, grijze wolf, coyote, eland, wapiti, Amerikaanse bever, dikhoornschaap, wie door het ruige West-Canada reist kan ze zomaar

Nadere informatie

Bij ieder routevoorstel worden de volgende aanvullingen apart meegestuurd (als PDF files):

Bij ieder routevoorstel worden de volgende aanvullingen apart meegestuurd (als PDF files): Introduktie bij Nature Trek Canada s eerste routevoorstel. Gratis en vrijblijvend Het volledige eerste routevoorstel wat we voor gezin Dingemanse opstelde in januari 2017 is 17 pagina s lang (en breed).

Nadere informatie

Dagprogramma. West-Canada Lodge Adventure. Dag 1 - Aankomst in Calgary en rit naar Canmore (ca. 130 km) askja.nl

Dagprogramma. West-Canada Lodge Adventure. Dag 1 - Aankomst in Calgary en rit naar Canmore (ca. 130 km) askja.nl Dagprogramma West-Canada Lodge Adventure Helaas gaat dit jaar de ferry tussen Port Hardy en Bella Coola niet, maar voor 2019 kan deze reis zeker al worden vastgelegd! Dit is waarschijnlijk de spectaculairste

Nadere informatie

wildernistrails De 5 mooiste

wildernistrails De 5 mooiste Foto: Jeroen Bruil De 5 mooiste wildernistrails Een avontuurlijke trektocht door spectaculaire natuur is een goede manier om wildernis te ervaren. Al lopend dompelt u zich onder in het landschap, al dan

Nadere informatie

NATUURREIS NAAR CANADA: GRIZZLY S EN WALVISSEN OP VANCOUVER ISLAND

NATUURREIS NAAR CANADA: GRIZZLY S EN WALVISSEN OP VANCOUVER ISLAND NATUURREIS NAAR CANADA: GRIZZLY S EN WALVISSEN OP VANCOUVER ISLAND 15 dagen 10 sep 2022-24 sep 2022 Groepsreizen Natuur Belevingsreizen Zoogdierenreizen Zeezoogdieren W Hongerige grizzlyberen die tegendraadse

Nadere informatie

Droomplekken West Canada incl. Vancouver Island

Droomplekken West Canada incl. Vancouver Island Dagprogramma Droomplekken West Canada incl. Vancouver Island Geniet van de Canadese gastvrijheid en heerlijke en uitgebreide ontbijten in Bed & Breakfasts of kies voor een verblijf in hotels. De combinatie

Nadere informatie

CANADA: DE NATIONALE PARKEN VAN HET WESTEN 2016

CANADA: DE NATIONALE PARKEN VAN HET WESTEN 2016 CANADA: DE NATIONALE PARKEN VAN HET WESTEN 2016 Overweldigende natuur, machtige gletsjers, majestueuze bergen, enzovoort. Je komt superlatieven te kort. Net als ogen om het te bekijken. Of geheugen om

Nadere informatie

NATUURREIS NAAR CANADA: GRIZZLY S EN WALVISSEN OP VANCOUVER ISLAND

NATUURREIS NAAR CANADA: GRIZZLY S EN WALVISSEN OP VANCOUVER ISLAND NATUURREIS NAAR CANADA: GRIZZLY S EN WALVISSEN OP VANCOUVER ISLAND 15 dagen 14 sep 2019-28 sep 2019 Groepsreizen Natuur Belevingsreizen Zoogdierenreizen Zeezoogdieren Hongerige grizzlyberen die tegendraadse

Nadere informatie

VOORBEELD ROUTEBESCHRIJVING VANCOUVER VANCOUVER (ca. 3 weken)

VOORBEELD ROUTEBESCHRIJVING VANCOUVER VANCOUVER (ca. 3 weken) VOORBEELD ROUTEBESCHRIJVING VANCOUVER VANCOUVER (ca. 3 weken) Dag 1: Aankomst luchthaven Vancouver - Transfer naar hotel. Dag 2: Ophalen camper, Vancouver (23 km) - Ophalen camper bij verhuurlocatie van

Nadere informatie

BB GEPENSIONEERDEN NIAGARA FALLS EN WEST CANADA 15 26 JUNI

BB GEPENSIONEERDEN NIAGARA FALLS EN WEST CANADA 15 26 JUNI BB GEPENSIONEERDEN NIAGARA FALLS EN WEST CANADA 15 tot 26 JUNI 2014 1 Deze reis combineert de hoogtepunten van het immense land dat Canada is. Van de indrukwekkende Niagara watervallen en de grootstad

Nadere informatie

OFFERTE voor 2 personen. 22-Daagse reis van Calgary naar Vancouver Prijzen gebaseerd op reizen in juni 2010

OFFERTE voor 2 personen. 22-Daagse reis van Calgary naar Vancouver Prijzen gebaseerd op reizen in juni 2010 OFFERTE voor 2 personen 22-Daagse reis van Calgary naar Vancouver Prijzen gebaseerd op reizen in juni 2010 Arrangement inclusief: Retourvlucht met KLM: Amsterdam Calgary en Vancouver Amsterdam Luchthavenbelasting,

Nadere informatie

ROCKY MOUNTAINS TO PACIFIC OCEAN. Vanaf Vancouver

ROCKY MOUNTAINS TO PACIFIC OCEAN. Vanaf Vancouver ROCKY MOUNTAINS TO PACIFIC OCEAN Vanaf Vancouver Stelt u zich eens voor Dag 1: Na aankomst te Calgary luchthaven ontvangst door reisleiding en aansluitend transfer (i) naar het hotel in Calgary nabij restaurants

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

ROCKY MOUNTAINS to PACIFIC OCEAN TOUR Vanaf Calgary. Stelt u zich eens voor...

ROCKY MOUNTAINS to PACIFIC OCEAN TOUR Vanaf Calgary. Stelt u zich eens voor... ROCKY MOUNTAINS to PACIFIC OCEAN TOUR Vanaf Calgary Stelt u zich eens voor... Dag 1: Na aankomst te Calgary luchthaven ontvangst door reisleiding en aansluitend transfer (i) naar het hotel in het centrum

Nadere informatie

Dagprogramma. Van de Rockies naar de Oceaan. Dag 1 - Aankomst in Calgary en ophalen huurauto. askja.nl

Dagprogramma. Van de Rockies naar de Oceaan. Dag 1 - Aankomst in Calgary en ophalen huurauto. askja.nl Dagprogramma Van de Rockies naar de Oceaan Maak kennis met de schitterende bergwereld van de Canadese Rockies en raak onder de indruk van de rijkdom van de natuur. Langs besneeuwde bergtoppen, helderblauwe

Nadere informatie

Land, volk en cultuur

Land, volk en cultuur Land, volk en cultuur Van de Grote Oceaan tot de prairies 12 Ongerepte natuur, oude culturen, drukke steden 12 West-Canada in het kort 1^ Alaska in het kort 16 Natuur en milieu 18 Landschapsvormen 18 Natuurbescherming

Nadere informatie

Victoria Watervallen en het beste van Botswana

Victoria Watervallen en het beste van Botswana Victoria Watervallen en het beste van Botswana 7 daagse reis door oogstrelende en waterrijke natuurpracht Profiel Geheel verzorgd Safari in Afrika s mooiste safarigebied: Chobe en Okavango Delta Eén van

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: LANDSCHAPPEN EN WILDLIFE

FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: LANDSCHAPPEN EN WILDLIFE FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: LANDSCHAPPEN EN WILDLIFE 14 dagen 06 jun 2020-19 jun 2020 Fotogra e Groepsreizen Landschapsreizen Zoogdierenreizen Wildlifereizen Tussen eeuwenoude Douglassparren wandelen,

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

In de sporen van Livingstone

In de sporen van Livingstone In de sporen van Livingstone 40 daagse autoreis door Zuidelijk Afrika Profiel Met uw eigen vervoermiddel (classic, 4x4, motorfiets) of huurauto van Kaapstad naar Nairobi Vooral over verharde wegen en gravel

Nadere informatie

VANCOUVER & DE CANADESE ROCKIES & D E C A N A D E S E RO C K I E S. De reisgids voor een actieve & culturele vakantie. Het magazine 9.

VANCOUVER & DE CANADESE ROCKIES & D E C A N A D E S E RO C K I E S. De reisgids voor een actieve & culturele vakantie. Het magazine 9. WTK Wat & Hoe KRnov 2014_Opmaak 1 21-11-14 0:12 Pagina 1 Inclus betrouw ief ba kaarten re De Rocky Mountains 12 Kaarten 18 & D E C A N A D E S E RO C K I E S Deze veelzijdige en multiculturele stad verwelkomt

Nadere informatie

THE VERY BEST OF THE WEST. Vanaf Calgary

THE VERY BEST OF THE WEST. Vanaf Calgary THE VERY BEST OF THE WEST Vanaf Calgary Stelt u zich eens voor Dag 1: Na aankomst te Calgary luchthaven ontvangst door reisleiding en aansluitend transfer (i) naar het hotel in Calgary nabij restaurants

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

www.src-cultuurvakanties.nl Winter in Canada Betoverende sneeuwlandschappen in de Rocky Mountains

www.src-cultuurvakanties.nl Winter in Canada Betoverende sneeuwlandschappen in de Rocky Mountains Winter in Canada Betoverende sneeuwlandschappen in de Rocky Mountains 11-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1375 km Hoogtepunten Banff N.P. en Jasper N.P. Sleighride

Nadere informatie

OFFERTE THE ROCKIES ACROSS THE BORDERS

OFFERTE THE ROCKIES ACROSS THE BORDERS OFFERTE THE ROCKIES ACROSS THE BORDERS REISCREATIES RONALD FRANKEN VASARIRUIMTE 28 ZOETERMEER UW CONTACTPERSOON Ronald Franken 06-31995266 ronald.franken@reiscreaties.nl 12-10-2017 UW RONDREIS Uw reis

Nadere informatie

Drive, Rail and Sail. Dag 1 - Aankomst in Vancouver. Dag 2 - Vancouver. Dag 3 - Vancouver - Harrison Hot Springs(129 km; 1 uur 40 minuten)

Drive, Rail and Sail. Dag 1 - Aankomst in Vancouver. Dag 2 - Vancouver. Dag 3 - Vancouver - Harrison Hot Springs(129 km; 1 uur 40 minuten) Drive, Rail and Sail Dag 1 - Aankomst in Vancouver Bij aankomst op in Vancouver kunt u uw huurauto ophalen bij het AVIS kantoor op de luchthaven van Vancouver. Vervolgens rijdt u naar uw hotel, het Century

Nadere informatie

Optionele excursies. Alaska, land van superlatieven

Optionele excursies. Alaska, land van superlatieven Optionele excursies Alaska, land van superlatieven Optionele excursies Raften bij Denali duur: 3 uur vertrek: nabij de ingang van Denali inbegrepen: begeleiding van een gids, drysuit prijs per persoon:

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Glacier Bay Small Ship Cruise 2018 Juneau / Juneau 8 dagen / 7 nachten

Glacier Bay Small Ship Cruise 2018 Juneau / Juneau 8 dagen / 7 nachten Glacier Bay Small Ship Cruise 2018 Juneau / Juneau 8 dagen / 7 nachten Dag 1 Inschepen in Juneau, Alaska Inschepen aan boor het schip waarbij de kapitein richting Icy Strait vaart. Dag 2 Glacier Bay Nationaal

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Canada, 21 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Vancouver Dag 2 Vancouver - Shannon/Brandywine watervallen - Whistler Dag 3 Wistler Dag 4 Whistler Hat Creek Ranch - Cache Creek Dag 5 Cache Creek Sun Peaks

Nadere informatie

Alaska & Colourfull Totems. Seven Seas Mariner

Alaska & Colourfull Totems. Seven Seas Mariner Alaska & Colourfull Totems Seven Seas Mariner 10-daagse cruisevakantie Van Vancouver naar Seward Vertrekdatum 15 mei 2018 De hoogste bergen van de Verenigde Staten met eeuwige sneeuw en ontzagwekkende

Nadere informatie

Canada. Inleiding. Het Land

Canada. Inleiding. Het Land Canada Inleiding Mijn spreekbeurt gaat over Canada ik heb dit onderwerp gekozen omdat ik er meer van wilde weten en dat ik het leuk vond om over Canada te doen Het Land 1 / 8 Canada is het één na grootste

Nadere informatie

Dagprogramma. Vakantiehuisjes West Canada. Dag 1 - Aankomst in Vancouver. askja.nl

Dagprogramma. Vakantiehuisjes West Canada. Dag 1 - Aankomst in Vancouver. askja.nl Dagprogramma Vakantiehuisjes West Canada Ervaar de vrijheid in de natuur bij een verblijf in vakantiehuisjes West Canada op de mooiste locaties. In uw eigen cabin of chalet, compleet met keukentje, krijgt

Nadere informatie

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt.

Snippentocht. Activiteiten (bouwsteen 4) De hele groep heeft zich prima vermaakt. De Biesbosch leent zich uitstekend om met een groep actief bezig te zijn. Gezellig een dagje weg met vrienden of familieleden. Peddelend met een kano of al varend met een fluisterboot door de kronkelende

Nadere informatie

Backpacktour Noord - Ethiopie

Backpacktour Noord - Ethiopie Backpacktour Noord - Ethiopie Vertrek: Eind mei 2016 Aantal dagen: Minimaal 8 dagen Accommodaties: Budget Soort Reis: Groepsreis Reisbegeleiding: Nederlands sprekende reisleider / Engels sprekende lokale

Nadere informatie

NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDER!

NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDER! NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDER! Dag 1: Brussel Calgary Uw vlucht Brussel - Calgary met Air Canada via Montreal vertrekt in de voormiddag. Aankomst in Calgary in de late namiddag. Verwelkoming door uw Nederlandstalige

Nadere informatie

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt Okavango Delta Trail 6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana Profiel Wandelen in de sporen van dieren Weg van onze moderne wereld naar de wieg van onze beschaving Het echte

Nadere informatie

5,7. Werkstuk door Een scholier 1651 woorden 9 april keer beoordeeld. Nederlands CANADA. 1. Inleiding

5,7. Werkstuk door Een scholier 1651 woorden 9 april keer beoordeeld. Nederlands CANADA. 1. Inleiding Werkstuk door Een scholier 1651 woorden 9 april 2002 5,7 337 keer beoordeeld Vak Nederlands CANADA 1. Inleiding Canada, dat andere land in Amerika: Atlantisch Canada met zijn sterke tradities, Franstalig

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

Junior: Canada. Canada, 21 dagen

Junior: Canada. Canada, 21 dagen Junior: Canada Canada, 21 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Vancouver Dag 2 Vancouver - Shannon/Brandywine watervallen - Whistler Dag 3 Wistler Dag 4 Whistler Hat Creek Ranch - Cache Creek Dag 5 Cache

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika4kids Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Ideale rondreis voor gezinnen met kinderen Verblijf in

Nadere informatie

BEVER OUTDOOR WEEKEND

BEVER OUTDOOR WEEKEND BEVER OUTDOOR WEEKEND Geniet van een heerlijk verzorgd weekend weg in de Ardennen voor maar 99 euro p.p. DE ARDENNEN Na slechts twee en een half uur rijden vanuit het midden van ons land veranderen de

Nadere informatie

West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013

West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013 West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013 ga op pad met award-winning natuurfotograaf én gepassioneerd IJslandkenner Theo Bosboom focus op fotografie van het ongerepte IJsland woeste kustlandschappen

Nadere informatie

THE GRAND ROCKIES TOUR CANADA

THE GRAND ROCKIES TOUR CANADA THE GRAND ROCKIES TOUR CANADA 14 DAGEN Pagina 1 van 8 VLUCHTEN 3 AC 825 07JUL AMSTERDAM - TORONTO 11U55 14U10 07JUL 4 AC 171 07JUL TORONTO EDMONTON 16U55 19U05 07JUL 5 AC 170 22JUL EDMONTON TORONTO 13U55

Nadere informatie

Rondreis Canada, 21 dagen

Rondreis Canada, 21 dagen Rondreis Canada, 21 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Vancouver - Richmond Dag 2 Richmond - Vancouver - ferry naar Victoria (Vancouver Island) Dag 3 Victoria (Vancouver Island) Dag 4 Victoria - Chemainus

Nadere informatie

Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013

Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013 Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013 fotoreis voor liefhebbers van wildlife fotografie potvissen, zeearenden, papegaaiduikers, Jan-van-Genten en meer! walvis-

Nadere informatie

West Canada. vanaf 2995,00. Een fascinerende combinatie Regenwouden wijngaarden Rocky Mountains. 14-daagse rondreis met een hollands tintje

West Canada. vanaf 2995,00. Een fascinerende combinatie Regenwouden wijngaarden Rocky Mountains. 14-daagse rondreis met een hollands tintje West Canada Een fascinerende combinatie Regenwouden wijngaarden Rocky Mountains vanaf 2995,00 14-daagse rondreis met een hollands tintje Canada Als men aan Canada denkt, denkt men aan oneindige vlakten,

Nadere informatie

Leerobject Canada Inleiding Activiteit 1 Activiteit 2

Leerobject Canada Inleiding Activiteit 1 Activiteit 2 Leerobject Canada Inleiding De familie Tuinstra gaat op vakantie naar Canada en komt bij PanAmerica om advies te vragen. Wat zijn de toeristische highlights en welke route kunnen ze het beste rijden? Ze

Nadere informatie

22-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: CANADA & ALASKA REISPERIODE:

22-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: CANADA & ALASKA REISPERIODE: 22-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: CANADA & ALASKA REISPERIODE: VRIJDAG 15 JUNI T/M VRIJDAG 06 JULI 2018 Canada & Alaska Een afwisselende reis door West Canada en Zuidoost Alaska. In Canada zullen we de provincies

Nadere informatie

Factuurnummer: Klantnummer: BTW-nummer offertedatum: NL B01 Vervaldatum:

Factuurnummer: Klantnummer: BTW-nummer offertedatum: NL B01 Vervaldatum: Voorbeeld offerte Naam: JOAT Adres: Travel 1 Factuurnummer: Klantnummer: BTW-nummer offertedatum: 2018001 001 NL204081762B01 Vervaldatum: Voorbeeld offerte voor 3 weken rondtrip West Amerika augustus 2018

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

Whistler vanuit de kabelbaan

Whistler vanuit de kabelbaan Hallo Allemaal, Wij zijn al weer drie weken thuis. Onze reis naar Canada en de VS was geslaagd. In de 46 dagen hebben wij maar vier dagen regen gehad en dan was het meestal buien. Canada is een mooi land

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht!

9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht! Inhoudsopgave 9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht! Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit! de voordelen Het hele jaar door een

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Dagprogramma. Hotelrondreis Trans-Canada. Dag 1 - Aankomst Toronto. Dag 2 - Stadstour en bezoek Niagara watervallen. askja.nl

Dagprogramma. Hotelrondreis Trans-Canada. Dag 1 - Aankomst Toronto. Dag 2 - Stadstour en bezoek Niagara watervallen. askja.nl Dagprogramma Hotelrondreis Trans-Canada Een bijzonder complete en volledig verzorgde busrondreis met een internationaal gezelschap. Vanuit uw comfortabele touringcar geniet u van het uitzicht over het

Nadere informatie

Nederlandstalige. begeleider!

Nederlandstalige. begeleider! Nederlandstalige begeleider! Dag 1: Brussel Calgary Uw vlucht Brussel - Calgary met Air Canada via Montreal vertrekt in de voormiddag. Aankomst in Calgary rond 18u40. Verwelkoming door uw Nederlandstalige

Nadere informatie

Ijsland. Inbegrepen. retour vlucht Schiphol - Keflavik met WOWair tegen actie tarief* luchthavenbelasting ca. 52,- p.p.

Ijsland. Inbegrepen. retour vlucht Schiphol - Keflavik met WOWair tegen actie tarief* luchthavenbelasting ca. 52,- p.p. Ijsland Een bijzondere rondreis langs de mooiste plekken van IJsland! U ontdekt gletsjermeren vol ijsschotsen, stranden in betoverende kleuren en lavavelden. Weinig plekken in Europa zijn zo fotogeniek.

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Dagprogramma. Vancouver Island & Sunshine Coast. Dag 1 - Aankomst in Vancouver en ophalen huurauto. askja.nl

Dagprogramma. Vancouver Island & Sunshine Coast. Dag 1 - Aankomst in Vancouver en ophalen huurauto. askja.nl Dagprogramma Vancouver Island & Sunshine Coast Ruige kusten, het ontoegankelijke regenwoud in het midden van het eiland en de milde zuidoostkust met warme zandstranden, bieden een prachtige mix van natuurschoon.

Nadere informatie

Beschikbaarheid campertypes Types MH27 en MH29 zijn niet beschikbaar in Whitehorse. De overige campertypes zijn op alle locaties beschikbaar.

Beschikbaarheid campertypes Types MH27 en MH29 zijn niet beschikbaar in Whitehorse. De overige campertypes zijn op alle locaties beschikbaar. Met een camperhuur via SNP maakt u een ontdekkingsreis door de spectaculaire schoonheid van Canada... U bent vrij om te rijden waar en wanneer u wilt, aan te leggen op afgelegen kampeerplaatsen en van

Nadere informatie

Mae Hong Son Loop Cycling Tour

Mae Hong Son Loop Cycling Tour Fietsen op het dak van Thailand Waanzinnige begeleide fietstocht voor de sportieve en energieke fietser door de bergen van Thailand. Inclusief de beklimming van Doi Inthanon, de hoogste berg van Thailand

Nadere informatie

AFRICACLASSIC.NL HARD WORK, MAGIC MOMENTS

AFRICACLASSIC.NL HARD WORK, MAGIC MOMENTS 6 DAGEN MOUNTAINBIKEN VOOR EEN BETERE GEZONDHEID IN AFRIKA! 6-13 OKTOBER 2018 TANZANIA CLASSIC EDITION 400 KM / 4000 HM 3-10 FEBRUARI 2018 UGANDA CHALLENGE EDITION 600 KM / 6000 HM AFRICACLASSIC.NL HARD

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Atlantic Canada Natuur & Cultuur Tours (ACIS) - 18 dagen

Atlantic Canada Natuur & Cultuur Tours (ACIS) - 18 dagen Atlantic Canada Natuur & Cultuur Tours (ACIS) - 18 dagen 18-daagse Atlantic Canada Natuur & Cultuur Tour per comfortabele minibus, rondreis met start in Halifax en einde in Toronto: Een prachtige, eersteklas

Nadere informatie

From Buddha to Laozhe

From Buddha to Laozhe From Buddha to Laozhe 20 daagse wandelreis rond de heilige bergen van China Profiel Wandelen naar spirituele hoogten Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking Boeddhisme en Taoïsme Een wandelavontuur

Nadere informatie

WEST-CANADA 16/09-01/10/2016 EIGEN BEGELEIDE GROEPSREIZEN

WEST-CANADA 16/09-01/10/2016 EIGEN BEGELEIDE GROEPSREIZEN WEST-CANADA 16/09-01/10/2016 EIGEN BEGELEIDE GROEPSREIZEN CANADA - NATUURLIJK MOOI Canada, het tweede grootste land ter wereld, kan terugvallen op tal van troeven. Het meest voor de hand liggend is de

Nadere informatie

Beschikbaarheid campertypes Types MH23 en MH29 zijn niet beschikbaar in Whitehorse. De overige campertypes zijn op alle locaties beschikbaar.

Beschikbaarheid campertypes Types MH23 en MH29 zijn niet beschikbaar in Whitehorse. De overige campertypes zijn op alle locaties beschikbaar. Met een camperhuur via SNP maakt u een ontdekkingsreis door de spectaculaire schoonheid van Canada... U bent vrij om te rijden waar en wanneer u wilt, aan te leggen op afgelegen kampeerplaatsen en van

Nadere informatie

In de sporen van Marco Polo naar China

In de sporen van Marco Polo naar China In de sporen van Marco Polo naar China 40 daagse autoreis via de legendarische zijderoute Profiel Met uw eigen classic, 4x4 of motorfiets van Nederland naar China Vooral over verharde wegen en gravel roads

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

Foto Avontuur Zuid Afrika

Foto Avontuur Zuid Afrika Foto Avontuur Zuid Afrika 2 Zuid Afrika You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14.

Nadere informatie

Taalreizen Canada, Vancouver

Taalreizen Canada, Vancouver Taalreizen Canada, Vancouver HIGHLIGHTS Bruisende studentenstad Wintersport in de Rocky Mountains Walvissen spotten in de Stille Oceaan VANCOUVER Vancouver is één van de mooiste steden in de wereld. Het

Nadere informatie

DATA EN PRIJZEN. 14 juni 2016-30 juni 2016 30-1-2016 8:53. Rondreizen / Noord-Amerika / Canada

DATA EN PRIJZEN. 14 juni 2016-30 juni 2016 30-1-2016 8:53. Rondreizen / Noord-Amerika / Canada Rondreizen / Noord-Amerika / Canada Code 242502 LA individuele reis Niveau Accommodatie Waardering Canada - British Columbia Grand Circle, 19 dagen Vancouver Island, Inside Passage & Rocky Mountains, rondreis

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

Groepsreis Canada met PLUS Magazine

Groepsreis Canada met PLUS Magazine Groepsreis Canada met PLUS Magazine Dag 1 - Amsterdam - Vancouver Zaterdag 9 juni 2012 We vertrekken vanaf Schiphol met Air Transat naar Vancouver. Het voorlopige vluchtschema is als volgt: TS 373 Amsterdam

Nadere informatie

Inside Passage & The Rockies incl. vissende beren in Alaska

Inside Passage & The Rockies incl. vissende beren in Alaska Dagprogramma Inside Passage & The Rockies incl. vissende beren in Alaska Met recht één van onze meest populaire autorondreizen! Bezoek de eilanden en imposante fjorden aan de westkust van British Columbia

Nadere informatie

16-DAAGSE FULL ON SAFARI PRIVÉ REIS ZUID TANZANIA

16-DAAGSE FULL ON SAFARI PRIVÉ REIS ZUID TANZANIA UGANDA Lake Victoria 16-DAAGSE FULL ON SAFARI PRIVÉ REIS ZUID TANZANIA Kuka Hills Ngorongoro Conservation Area De enige Zuid-Tanzania rondreis waarbij alle safari parken bezocht worden. Voor de ultieme

Nadere informatie

5 Redenen om met Air Transat te reizen

5 Redenen om met Air Transat te reizen Canada begint hier 5 Redenen om met Air Transat te reizen Air Transat biedt directe vluchten naar Canada vanuit 27 Europese steden. Dankzij het uitgebreide netwerk van binnenlandse vluchten kunnen reizigers

Nadere informatie

The Classic Western Canada â Rolstoelaangepaste rondreis

The Classic Western Canada â Rolstoelaangepaste rondreis The Classic Western Canada â Rolstoelaangepaste rondreis Algemeen Deze rondreis komt langs al het moois van West-Canada. Start in Vancouver en reis van de kust naar de binnenlanden en weer terug naar de

Nadere informatie

PASSAGE TO ALASKA 18-DAAGSE RONDREIS

PASSAGE TO ALASKA 18-DAAGSE RONDREIS WEST-CANADA 58 PASSAGE TO ALASKA 18-DAAGSE RONDREIS VERTREKDATA van t.e.m. CA01 21.07.16 07.08.16 CA02 04.08.16 21.08.16 CA03 10.08.16 27.08.16 PRIJS per persoon op basis van: 2-persoonskamer: 7.690 1-persoonskamer:

Nadere informatie

18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China

18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China Het onbekende China 18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China Profiel Comfortabele 4x4 Mitsubishi Pajero of Toyota Landcruiser (Huur)of Motorfiets Adembenemende landschappen Vooral

Nadere informatie

Programma WEST CANADA 27 augustus 13 september 2015

Programma WEST CANADA 27 augustus 13 september 2015 Programma WEST CANADA 27 augustus 13 september 2015 Reizen Spillemaeckers & 1 West Canada 27 augustus 13 september 2015 Dag 1: Vlucht Brussel Calgary Afspraak in de luchthaven van Zaventem voor check-in

Nadere informatie

Dagprogramma. Op & Top Yukon. Dag 1 - Aankomst in Whitehorse en ophalen huurauto. askja.nl

Dagprogramma. Op & Top Yukon. Dag 1 - Aankomst in Whitehorse en ophalen huurauto. askja.nl Dagprogramma Op & Top Yukon Stilte en eenzaamheid, dat is waar de Yukon voor staat. Urenlang rijden over wegen waar geen einde aan lijkt te komen, ver weg de wildernis in, zonder internet of mobiele telefoons.

Nadere informatie

Volg het spoor van de Transsiberië Express

Volg het spoor van de Transsiberië Express Volg het spoor van de Transsiberië Express 34 daagse reis per eigen classic car, 4x4 of motor van Amsterdam naar Peking Profiel Met uw eigen classic, 4x4 of motorfiets van Nederland naar China Vooral over

Nadere informatie

Activiteiten zomer. Vier de Zomer in Banjaert. Nieuwsbrief 4 juni 2016

Activiteiten zomer. Vier de Zomer in Banjaert. Nieuwsbrief 4 juni 2016 Deze zomer in Banjaert: fietsmidweek, opa & oma kleindkindweek, speksteen bewerken en meer. Kunt u deze nieuwsbrief niet goedlezen? Bekijk dan de online versie Vier de Zomer in Banjaert Nieuwsbrief 4 juni

Nadere informatie

Een unieke plek op aarde

Een unieke plek op aarde Een unieke plek op aarde De Yukon in alle seizoenen 54 - CANADA MAGAZINE CANADA MAGAZINE - 55 De lente is weliswaar kort, maar in april en mei staat de Yukon in bloei. Terwijl prairiekrokussen het landschap

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Wandelen over de Chinese draak

Wandelen over de Chinese draak Wandelen over de Chinese draak 10 daagse wandelreis over de Chinese muur Profiel Uitdagende wandeltocht De mooiste secties van de 6000 km lange Chinese muur Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking

Nadere informatie