«6JOTUN DE JOTUN GROEP

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "«6JOTUN DE JOTUN GROEP"

Transcriptie

1 Industrial coatings

2 «6JOTUN DE JOTUN GROEP De huidige onderneming ontstond in 1972 uit een fusie tussen de vier grootste verffabrikanten van Noorwegen. in 1880, meer dan 100 jaar geleden, startte één van de vier firma's (Alf Bjercke) reeds met de productie. Het oorspronkelijke Jotun bedrijf werd opgericht in Sandefjord door Mr. Odd Gleditsch in Service gecombineerd met economische, doeltreffende en kwalitatief hoogwaardige producten zijn de kernwoorden in Jotun's streven om te voldoen aan de wensen van de klant en om met hem samen te werken om te komen tot een optimale bescherming. In meer dan 54 landen bevinden zich kantoren en fabrieken van Jotun waar 5300 goed getrainde medewerkers werkzaam zijn. Internationalisering is voor Jotun niet alleen een doel, maar onderdeel van een heldere strategie. Jotun was eerst actief op verschillende markten over heel de wereld, eerst met agentschappen, later met eigen verkooporganisaties. Het hoofdkantoor van Jotun bevindt zich in Sandefjord, Noorwegen. Aansprekende objecten zijn o.a. Burj el Arab, Queen Mary 2, Oosterscheldekering en de Eiffeltoren. Deze brochure wordt u aangeboden door:

3 Conseal Touch-Up Één-component synthetische acrylic primer en topcoat. Bevat zinkfosfaat en is geschikt als een één-laag systeem. Enige toepassingen van Conseal Touch-Up zijn: Staalconstructies Containers Hekwerken Dekken van schepen En is HET product voor damwandprofielenü! Conseal Touch-Up mag worden gebruikt op praktisch alle ondergronden, meestal volstaat handmatig ontroesten (St2) en verwijderen van alle loszittende verf. Conseal Touch-Up kan zonder meer toegepast worden op: Galvanisatie Metallisatie Aluminium Conseal Touch-Up heeft een zydeglans uiterlijk. Indien de klant een hoogglans afwerking wenst adviseren wij Ultra topcoat als afwerklaag Men kan in 1 laag maximaal 120 micron DFT (Droge laagdikte) aanbrengen, met zowel de kwast als de rol. Conseal Touch-Up wordt toegepast bij gematigde atmosferische belastingen en vindt ook zijn toepassing in de binnenvaart, visserij, transport en industrie. Door zijn snelle droging is Conseal Touch-Up de juiste keuze als tijd van belang is.

4 Ultra topcoat Ultra topcoat is een sneldrogende, oplosmiddelhoudende, gemodificeerde alkyd coating. Toepassing op geschikte primer en over Conseal Touch-Up indien een hoge glans gewenst is. Snel droog (20 min. bij 23 C C) Hoogglans afwerking Verkrijgbaar in duizenden kleuren Toepasingen Ultra topcoat: Allerhande machines, zoals vorkheftrucks, speeltoestellen, bouwmaterieel, grondverzetmachines en dekken van schepen. Universeel in te zetten toplaag over verschillende systemen. Scano pu/alkyd Scano pu/alkyd is een één-component watergedragen alkyd-polyurethaan aflak voor binnen en buiten. Toepassen op een met WaterFine acrylic primer voorbehandelde ondergrond. Scano pu/alkyd is verkrijgbaar in 1 en 3 liter verpakking in zijdeglans (± 50%) en hoogglans {± 90%). Goede vloeiïng en dekking Niet vergelend Gemakkelijk aan te brengen met rol en kwast Snel droog Via Jotun multicolor mengsysteem verkrijgbaar in duizenden kleuren

5 Hardtop Hardtop Flexi Testen hebben de opmerkelijke flexibiiiteit bewezen van Hardtop Flexi, als ook de bestandheid tegen schade aan de verflaag door de invloed van harde stoten of slagen. Deze testen worden ondersteund door 5 jaar lang praktijkervaringen, aan land en op zee. Hardtop Flexi is een high solid hoge kwaliteit polyurethaan topcoat met een uitstekende hechting. De lagere glans van het product verhult ongelijkmatigheden in de ondergrond Hardtop Flexi mag als een één laag systeem gebruikt worden. De voordelen van het lage VOS gehalte, 1 50 micron per laag en de snelle droging, opgeteld bij het stootvast zijn, maken Hardtop Flexi de ideale keuze als een allround flexibele topcoat. High solids Snelle droging Laag VOS Zeer flexibel Stootvast Goed glansbehoud Goed kleurbehoud Tot 150 micron per laag Kwast, roller, airless spuit Vrijwel in elke kteur leverbaar Toepassingen Hardtop Flexi: Gevelbepiatmg, snelle reparatie coating, zwaar materieel zoals hijskranen, vorkheftrucken en containers. Hardtop AS / HB Hardtop AS heeft een hoogglanzende weersbestendige afwerking met goed glans- en kleurbehoud, beter dan de meeste andere topcoats. Hardtop AS / HB is ideaal voor gebruik over een epoxy systeem op staalconstructies m agressieve weercondities Het is bestand tegen diverse oplosmiddelen en verschillende chemicaliën, heeft veel toepassingsmogelijkheden en droogt ook bij lage temperaturen. Toepassingen Hardtop AS/ HB: Eindlaag in een epoxy-systeem waar een langdurig kleur- en glansbehoud van belang is. Bijvoorbeeld: windmolens, bruggen, bovengrondse pijpleidingen en de Oosterschelde stormvloedkering. (Hardtop HB heeft een zijdeglans uiterlijk). Ook verkrijgbaar als Hardtop AS Aluminium en Transparant.

6 Jotamastic 87 De tijdsbesparende allround corrosiebescherming Enkele redenen om de Jotamastic 87 producten boven andere epoxy coatings te verkiezen: De serie Jotamastic 87 producten voorzien in ongeëvenaarde indringing, hechting en vochttolerantie. De Jotamastic 87 producten zijn zeer waterbestendig, flexibel en slijtvast en voorzien daardoor in een duurzame bescherming onder welke omstandigheden dan ook. Voorbehandelingsmethoden kunnen vereenvoudigd worden, wat een reductie van kosten tot gevolg heeft. Omwille van de verschillende Jotamastic 87 uitvoeringen, elk met zijn eigen specifieke voordelen, is bescherming door Jotamastic 87 op maat gemaakt om in elke behoefte te voorzien. Uitstekende indringing, hechting en vochttolerantie Door gebruik te maken van speciale koolwaterstofharsen heeft Jotamastic 87 uitstekende benattingseigenschappen en een hoge weerstand tegen vocht, hierdoor is de hechting uitstekend en er wordt een zeer ondoordringbare barrière gevormd. Eenvoudigere en minder kostbare voorbehandeling In vergelijking met gewone epoxy coatings hoeft de oppervlakte voorbereiding alleen te bestaan uit handmatig ontroesten of hogedrukreiniging, wat lagere kosten en een kortere onderbreking betekent Snel en eenvoudig aanbrengen Door de goede vloeiïng en het hoge vastestofgehalte zijn de Jotamastic 87 producten makkelijker met een kwast en rol in een hoge laagdikte aan te brengen. Bewezen tijd- en geldbesparing Jotamastic 87 producten hebben bewezen zeer duurzaam te zijn. Of het nu voor een specialistische toepassing is of uitgebreide bescherming, een Jotamastic 87 product zal u geld en tijd besparen! Jotamastic 87 Al meer dan 15 jaar heeft Jotamastic 87 de reputatie van leider opgebouwd in het genereren van effectieve, duurzame bescherming van staal tegen corrosie. Vergeleken met vele andere anticorrosie verven, biedt Jotamastic 87 diverse onderscheidende voordelen: Tijdsbesparing door geminimaliseerde voorbereiding 300 micron in 1 laag aan te brengen, wat bespaart op materiaal en applicatiekosten Sterke bescherming waar gritstralen niet mogelijk is De Cold Climate versie droogt tot bij - 5" Minder milieu belastend, omwille van weinig oplosmiddelen en geen isocyanaten Unieke indringing, hechting en vochttolerantie Uitstekende waterbestendige en slijtvaste coating Het kostbare verwijderen van de bestaande verflagen zal niet nodig zijn, omdat door het lage gehalte aan oplosmiddelen het risico van incornpabiliteit geminimaliseerd wordt. Mag zonder meer aangebracht worden over oude meniehoudertde verven. Jotamastic 87 is HET product van de Oosterschelde stormvloedkering (3 lagen van 175 micron)

7 Jotamastic Smart Pack Kleinere onderhoudswerkzaamheden stellen andere eisen aan de verf dan grote projecten, namelijk: - De verf moet eenvoudig met kwast en roller aangebracht kunnen worden. - De twee componenten verf moet een duurzame bescherming bieden. - De twee componenten moeten eenvoudig te mengen zijn. - Het moet eenvoudig zijn om precies de hoeveelheid te mengen die men nodig heeft voor het onderhoudswerk. Jotamastic Smart Pack voldoet aan al deze eisen! - Makkelijk aan te brengen met kwast en roller. - Een hoger vastestofgehalte, dus meer laagdikte en meer bescherming. - Twee bussen van 5 liter; - component A: 5 liter blik met rode deksel - component B: 5 liter blik met blauwe deksel - Eenvoudig 1:1 mixen en na 10 minuten kunt u de verf aanbrengen. - U mixt alleen de benodigde hoeveelheid - Makkelijk hanteerbaar. OTUN Jotamastic 87 aluminium Jotamastic 87 aluminium voorziet in een sterke duurzame bescherming die door andere verven niet geëvenaard wordt. - De aluminium pigmenten in de verf creëren een barrière voor water. - De sterke, ondoordringbare barrière van Jotamastic 87 aluminium is geschikt waar oppervlakte voorbereiding moeilijk is en waar een duurzame bescherming tegen extreme atmosferische condities vereist is. - Terwijl alle Jotamastic producten onder water toegepast kunnen worden, biedt Jotamastic 87 aluminium exceptionele waterresistentie en is het uitermate geschikt voor delen die continu worden blootgesteld aan water. jom Toepassing Jotamastic 87: Langdurige bescherming op: staalconstructies, waterbouwkundige werken, fabriekshallen, schepen, parkeergarages, tanks, containers, windmolens, bruggen en betonvloeren. Wanneer kleur- en glansbehoud van belang zijn, dient de Jotamastic overschilderd te worden met de Hardtop Flexi, AS of HB topcoat.

8 WaterFine De hele WaterFine serie is ontwikkeld met grote namen uit de offshore. Het mag duidelijk zijn dat zolang de temperatuur boven nul is, de verwerkbaarheid van deze watergedragen producten gelijk is aan die van traditionele oplosmiddelhoudende producten. Uit testen op de Noordzee {nu al S jaar praktische ervaring) is gebleken dat de corrosiewering van de WaterFine producten minimaal net zo goed zijn als de oplosmiddelhoudende. Ontwikkeld voor de offshore en marine sector Superieure, duurzame bescherming voor constructies aan land en op zee Goedgekeurd voor gebruik bij agressieve omstandigheden. Geen afbreuk ten aanzien van corrosiebescherming Conform richtlijn 2007 in verband met de uitstoot van sol venten.«m De WaterFine systemen vinden o.a. hun toepassing voor de offshore en de marine sector, bron van : s werelds meest agressieve atmosferische omgevingen. Echter, ze zijn ook uitermate geschikt voor constructies aan land waar duurzame, effectieve bescherming van staal nodig is. De WaterFïne producten zijn watergedragen producten die ontwikkeld zijn voor corrosiebescherming die gelijk of beter zijn dan hoogwaardige oplosmiddelhoudende coatings, gecombineerd met de voordelen van kosten- en milieubesparing. De milieuwetgeving ten aanzien van de VOS's (Vluchtige Organische Stoffen) is in vele landen, waaronder Mederland, geïmplementeerd. Eindgebruikers vragen corrosie bestendige coatings die minder milieu belastend en tevens duurzaam zijn. De WaterFine producten gaan deze uitdaging aan.

9 De WaterFine producten zijn watergedragen wat meerdere voordelen biedt: Ze bevatten minder oplosmiddelen Hebben geen geur van oplosmiddelen Zijn isocyanaat vrij Niet ontvlambaar Het gevaarlijke afval is tot een minimum teruggebracht WaterFine producten zijn snel drogend Jotun Metaal bescherm mg bevat: Zij voldoen o.a. aan de Norsok M-501 eisen. Productreeks: WaterFine Acrylic primer Één-component watergedragen acrylprimer. Voor gezandstraalde ondergronden beschikt Jotun over een compleet systeem van watergedragen verfsysteem o.a.: Twee-component watergedragen epoxy primer Twee-component watergedragen tussenlaag Drie-component watergedragen zink epoxyprimer Twee-component watergedragen zink silicaat primer WaterFine Topcoat Hoogglanzende, één-component watergedragen acryl aflak. (Ook toepasbaar op bestaande polyurethaan en alkyd-coatings)

SNELDROGENDE producten voor staalconstructies

SNELDROGENDE producten voor staalconstructies SNELDROGENDE producten voor staalconstructies In het kader van Hempels voortdurende Research & Development hebben we gezocht naar manieren om het applicatieproces te optimaliseren. Hiermee kunnen we de

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder

De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder Coatright, De nieuwe Coatingsystemen voor DANKZIJ HET INNOVATIEVE MENGSYSTEEM IS ELKE KLEUR À LA MINUTE LEVERBAAR! Uniek is

Nadere informatie

Hempaprime Multi 500. Sneldrogend voor een hogere productiviteit

Hempaprime Multi 500. Sneldrogend voor een hogere productiviteit Hempaprime Multi 500 Sneldrogend voor een hogere productiviteit Een betere bescherming tegen corrosie Hempel gaat de uitdagingen van klanten aan met corrosie werende oplossingen op maat die onderscheidend

Nadere informatie

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter.

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter. OMSCHRIJVING Watergedragen, zijdeglanzende, tweecomponenten primer en aflak voor buiten en binnen op basis van epoxy. GEBRUIKSDOEL Het beschermen van staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen.

Nadere informatie

Sigmetal Aquacoat 2K Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter.

Sigmetal Aquacoat 2K Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter. OMSCHRIJVING Watergedragen, zijdeglanzende, tweecomponenten primer en aflak voor buiten en binnen op basis van epoxy. GEBRUIKSDOEL Het beschermen van staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen.

Nadere informatie

Schilderen met A'Qua Premium. ''watergedragen verven''

Schilderen met A'Qua Premium. ''watergedragen verven'' Schilderen met A'Qua Premium ''watergedragen verven'' Regiobijeenkomsten VMBO Bouwtechniek Najaar 2008 willen - weten - wennen willen: bereid zijn om met deze verven te gaan werken. weten: kennis en informatie

Nadere informatie

U heeft een idee en wij maken het tastbaar!

U heeft een idee en wij maken het tastbaar! Dunia Coatings ontwikkelt en produceert high performance industriële coatings, markeerinkten en hoogwaardige gebruiksklare verf. Door onze jarenlange laboratorium ervaring staat innovatie en flexibiliteit

Nadere informatie

LBH systemen van Wijzonol. kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden

LBH systemen van Wijzonol. kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden systemen van Wijzonol kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden systemen van Wijzonol kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden van Wijzonol is een complete lijn van buitenlakken die al 30 jaar

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 22900;23000 6 22900 polyurethane ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten chemisch uithardend acrylaat polyurethaan coating. Het is een slijtvast high solid produkt.

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 345 1,2 345 alkyd ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een één component styreen gemodificeerd oxidatief drogende alkyd coating. Het is hitte bestendig tot 250 C. Kan gebruikt worden

Nadere informatie

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin Kenmerkenblad Omschrijving Gebruiksdoel Voornaamste kenmerken Kleuren en glans Watergedragen, zijdeglanzende, tweecomponenten primer en aflak voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het beschermen van

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 528;529 1,2 528 epoxy mastic ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten amine uithardende epoxy mastiek coating. Het is een oppervlak tolerante, hooggevulde, high build

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 2920;2401 1 2920 epoxy ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten amine uithardende epoxy coating. Het is een snel drogend, met zinkfosfaat gepigmenteerde, hooggevulde,

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 16480;18120 1,2 16480 polyurethane ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten chemisch uithardende aliphatische acrylic polyurethaan coating. Het heeft een hoogglans

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 456;448 1,2 456 polyurethane ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten chemisch uithardende aliphatische acrylic polyurethaan coating. Het heeft een matte finish met

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 11480 1,2 11480 acrylic ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een één component fysisch drogende acrylic coating. Het heeft een zijdeglans finish met een goed glans behoud. Het is snel

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 18940;18941 1,2 18940 acrylic ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten chemisch uithardende gemodificeerde acrlic coating. Het product bevat geen isocyanaten en evenmin

Nadere informatie

Direct-to-Substrate. Corrosion Solutions DTS

Direct-to-Substrate. Corrosion Solutions DTS Direct-to-Substrate Corrosion Solutions DTS Direct-to-Substrate Corrosion Solutions DTS Wat is Direct-To-Substrate (DTS)? Het Libert Paints DTS-gamma is een hoogperformant industrieel verfgamma met universele

Nadere informatie

Sigma Multi. Duurzame verfsystemen voor metaal en kunststof.

Sigma Multi. Duurzame verfsystemen voor metaal en kunststof. Sigma Multi Duurzame verfsystemen voor metaal en kunststof. Inhoud Toepassingsgebied Normale belasting 4 Zware belasting 6 Keuze matrix Product- en adviesoverzicht 8 Sigma Multi productassortiment Normale

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 448;454;449 1,2 449 polyurethane ^(ValidationDate). 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten chemisch uithardende aliphatische acrylic polyurethaan coating. Het heeft een hoogglans finish met

Nadere informatie

Protective: Aanbevolen voor raffinaderijen, krachtcentrales, bruggen en gebouwen. Geschikt voor een brede scala van industriële constructies.

Protective: Aanbevolen voor raffinaderijen, krachtcentrales, bruggen en gebouwen. Geschikt voor een brede scala van industriële constructies. Approved 456;448 1,2 456 polyurethane ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten chemisch uithardende aliphatische acrylic polyurethaan coating. Het heeft een matte finish met

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO glans (70-85) Vlampunt ISO 3679 Method 1 36 C

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO glans (70-85) Vlampunt ISO 3679 Method 1 36 C Approved 635 1,2 635 alkyd ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een één component oxidatief drogende alkyd coating. Het heeft een glanzende afwerking met een goede glans behoud. Te gebruiken

Nadere informatie

PRODUCT SPECIFICATIES

PRODUCT SPECIFICATIES Billy Black 2003 Grondmaterialen 46 High Solid Universal Primer 1-Component. Uitstekend verwerkbare, sterk roestwerende, universele primer en grondverf op basis van alkydharsen. Lood- en chromaatvrij.

Nadere informatie

^(ValidationDate) Approved

^(ValidationDate) Approved Approved 429 1 429 acrylic ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een één component fysisch drogende acrylic coating. Het heeft een matte finish. Het is een high build product. Het is snel drogend.

Nadere informatie

Protective: Aanbevolen voor raffinaderijen, krachtcentrales, bruggen en gebouwen. Geschikt voor een brede scala van industriële constructies.

Protective: Aanbevolen voor raffinaderijen, krachtcentrales, bruggen en gebouwen. Geschikt voor een brede scala van industriële constructies. Approved 11480 1,2 11480 acrylic ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een één component fysisch drogende acrylic coating. Het heeft een zijdeglans finish met een goed glans behoud. Het is snel

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 720 1,2 720 silicone acrylic ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een één component fysisch drogende silicone acrylic coating. Het is hitte bestendig tot 600 C. Kan gebruikt worden

Nadere informatie

BICCS VERFSYSTEMEN. Zie tevens de info op www.biccs.nl (v1. 01-2014)

BICCS VERFSYSTEMEN. Zie tevens de info op www.biccs.nl (v1. 01-2014) Zie tevens de info op www.biccs.nl (v1. 01-2014) Een overzicht van indicatieve BICCS verfsystemen voor verschillende ondergronden: staal, verzinkt staal, aluminium/rvs, kunststoffen, MDF/spaanplaat en

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 343 1,2 343 alkyd ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een één component oxidatief drogende alkyd coating. Kan gebruikt worden als primer of midden laag in een atmosferische milieu.

Nadere informatie

Hechthout met Interprotect

Hechthout met Interprotect BOUWMATERIAAL : HECHTHOUT OF MASSIEF HOUT MET MATIGE WERKING VOORBEHANDELING : SCHOONMAKEN / SCHUREN / INTERPROTECT VERF TYPE : 2-COMPONENTEN / EPOXY APPLICATIE : KWAST VOORBEHANDELING VOOR ALLE DELEN

Nadere informatie

MEEST GEBRUIKTE VERFPRODUCTEN

MEEST GEBRUIKTE VERFPRODUCTEN MEEST GEBRUIKTE VERFPRODUCTEN INVESTERINGEN VAN KLANTEN BESCHERMEN Hempel werd in 1915 opgericht als leverancier van verfproducten voor de scheepsbranche en de zware industrie. Tegenwoordig is Hempel een

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving STANDAARD KWALITEIT Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving STANDAARD KWALITEIT Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 515;519;527;1549 1,2 515 epoxy mastic ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamine uithardende epoxy mastiek coating. Het is een oppervlak tolerante, hooggevulde,

Nadere informatie

NOXYDERENTM REVOLUTIE IN CORROSIEWERING

NOXYDERENTM REVOLUTIE IN CORROSIEWERING NOXYDERENTM REVOLUTIE IN CORROSIEWERING Corrosie... niet alleen uw probleem! Verliezen per jaar wereldwijd: 2% van alle metaal 4% van het BNP $ 760.000.000.000 aan bestrijding Metaal vernietigers Vocht

Nadere informatie

Speciaal ontwikkeld voor onderhoud en reparatie van speciale water ballasttanks op schepen en offshore constructies. Overig

Speciaal ontwikkeld voor onderhoud en reparatie van speciale water ballasttanks op schepen en offshore constructies. Overig Approved 385;386;799 1,2 385 epoxy mastic ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamine uithardende epoxy mastiek coating. Het is een oppervlak tolerante, hooggevulde,

Nadere informatie

ALKYD-VERVEN. Viniguard SG 88 Grijs 20 lt. Pilot QD Primer Grijs, Rood, en Wit 20 lt. Mammut Primer Grijs en Wit 20 lt.

ALKYD-VERVEN. Viniguard SG 88 Grijs 20 lt. Pilot QD Primer Grijs, Rood, en Wit 20 lt. Mammut Primer Grijs en Wit 20 lt. 2018 JOTUN PRODUCTEN ALKYD-VERVEN ROESTWERENDE PRIMERS (één-component) Viniguard SG 88 Grijs 20 lt. 13,10 Pilot QD Primer Grijs, Rood, en Wit 20 lt. 13,22 13,80 Mammut Primer Grijs en Wit 20 lt. GRONDVERF

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving STANDAARD KWALITEIT Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving STANDAARD KWALITEIT Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 4860;523;527;1549 1,2 523 epoxy mastic ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamine uithardende epoxy mastiek coating. Het is een oppervlak tolerante, hooggevulde,

Nadere informatie

Technische Avond Ra 4. Conservering

Technische Avond Ra 4. Conservering Technische Avond Ra 4 Conservering In deze presentatie Inleiding Algemeen Nieuw of bestaand casco Voorbehandeling Schooperen Verf Scoutingvlet Inleiding Wie zijn wij Onderhoud een à Mogelijkheden en afweging

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 612;625;627 1,2 625 epoxy ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamide uithardende epoxy coating. Het heeft een glanzende finish met een geringe glans behoud.

Nadere informatie

Marine: Buitenkant rompen,uitwendige en inwendige gebieden, inclusief waterballast tanks. Geschikt voor water ballast tanks in nieuwbouw fase.

Marine: Buitenkant rompen,uitwendige en inwendige gebieden, inclusief waterballast tanks. Geschikt voor water ballast tanks in nieuwbouw fase. Approved 8620;8660;18720 1,2 8620 epoxy mastic ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamine uithardende epoxy mastiek coating. Het is een oppervlak tolerante, oplosmiddel

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 18380;18340 1 18340 zink epoxy ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamine gekuurde zink rijke epoxy coating. Het is een hooggevuld, zeer hoog zinkstof gehalte,

Nadere informatie

Marine: Aanbevolen voor bovenkant, dek en bovenbouw. Als hechtlaag voor een antifouling systeem. Overig

Marine: Aanbevolen voor bovenkant, dek en bovenbouw. Als hechtlaag voor een antifouling systeem. Overig Approved 765 1,2 765 vinyl ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een één component fysisch drogende vinyl coating. Het is snel drogend. Kan gebruikt worden als primer of midden laag in atmosferische

Nadere informatie

DATA SHEET 956 TEKNOPLAST PRIMER 7

DATA SHEET 956 TEKNOPLAST PRIMER 7 www.teknos.com DATA SHEET 956 TEKNOPLAST PRIMER 7 11 01.02.2008 Epoxy Primer VERF TYPE TEKNOPLAST PRIMER 7 is een oplosmiddeldragende epoxy primer in twee delen met een lage inhoud oplosmiddel. GEBRUIK

Nadere informatie

Algemeen: Voornamelijk ontwikkeld voor onderhoud en reparatie. In ondergedompelde omgevingen is Jotamastic 80 Aluminium geschikt.

Algemeen: Voornamelijk ontwikkeld voor onderhoud en reparatie. In ondergedompelde omgevingen is Jotamastic 80 Aluminium geschikt. Approved 5580;5660;6520 1,2 5580 epoxy mastic ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamine uithardende epoxy mastiek coating. Het is een oppervlak tolerante, hooggevulde

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN. Stalen jachten. Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur

VERFSYSTEMEN. Stalen jachten. Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur VERFSYSTEMEN Stalen jachten Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur www.de-ijssel-coatings.nl december 2011 JACHTEN - STAAL INHOUD De IJssel Coatings B.V.

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Vlampunt ISO 3679 Method C

Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Vlampunt ISO 3679 Method C Approved 33222;33223 1,2 33222 epoxy ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamine uithardende epoxy coating. Het is een high build oplosmiddel vrij, met glass flake versterkte

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 23660 1,2 23660 silicone acrylic ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een één component fysisch drogende silicone acrylic coating. Het is een aluminium gepigmenteerd product. Het is

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving

Eigendom Test/Standaard Beschrijving Approved 34642;34643 1,2 34642 multipolymeric matrix ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een tweecomponenten titanium gekatalyseerde anorganische keramische copolymeer. Het voldoet aan de generieke

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 574;576 1,2 574 epoxy ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamine uithardende epoxy coating. Het is een hooggevuld, high build, met glass flake versterkt product.

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 32222;32223;35142 1 32222 Epoxy composite ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten glasvezel versterkte epoxy samengestelde coating. Het is hitte bestendig tot 250

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 402;2522 1,2 2522 zink epoxy ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamide uithardende zink rijke epoxy coating. Het is een hoog zinkstof gehalte, bevattend product.

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 577;576 1,2 577 epoxy ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamine uithardende epoxy coating. Het is een high build, oplosmiddel vrij product. Het is zeer krasvast.

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 15360;15380 1,2 15360 epoxy ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamine gekuurde pure epoxy coating. Het is een snel drogend, slijtvaste, hooggevulde, high build

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving STANDAARD KWALITEIT Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving STANDAARD KWALITEIT Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 5580;5660;6520 1,2 5580 epoxy mastic ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamine uithardende epoxy mastiek coating. Het is een oppervlak tolerante, hooggevulde

Nadere informatie

Sigma Multifinish 2K PU Semi-Gloss

Sigma Multifinish 2K PU Semi-Gloss Kenmerkenblad Omschrijving Gebruiksdoel Voornaamste kenmerken Kleuren en glans Verpakking Basisgegevens Tweecomponenten, halfglanzende finish voor buiten op basis van polyurethaan. Voor het afwerken van

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 8340;386 2 8340 epoxy mastic ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamine uithardende epoxy mastiek coating. Het is een oppervlak tolerante, hooggevulde, high

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving

Eigendom Test/Standaard Beschrijving Approved 11420;678 1,2 678 zink ethyl silicaat ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten vochtuithardende anorganische zink ethyl silicaat coating. Het is een snel uithardende

Nadere informatie

WATERVERDUNBARE LAKKEN UIT EEN NIEUW TIJDPERK!

WATERVERDUNBARE LAKKEN UIT EEN NIEUW TIJDPERK! WATERVERDUNBARE LAKKEN UIT EEN NIEUW TIJDPERK! RELIUS VORSPRUNG DURCH INNOVATIONEN Profi Hydro lakken van RELIUS. De tijd is voorbij waarin waterverdunbare lakken niet kunnen wedijveren met oplosmiddelhoudende

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. glans (70-85) Vlampunt ISO 3679 Method 1 30 C. 6 september 2018 Pagina: 1/5

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. glans (70-85) Vlampunt ISO 3679 Method 1 30 C. 6 september 2018 Pagina: 1/5 Approved 3140;3240;4320 1,2 3140 polyurethane ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten chemisch uithardende aliphatische acrylic polyurethaan coating. Het heeft een glanzende

Nadere informatie

Sigma Multifinish 2K PU Semi-Gloss. Wit en vrijwel alle kleuren. Halfglans. Blik (basis en verharder) van 1 liter en 2,5 liter.

Sigma Multifinish 2K PU Semi-Gloss. Wit en vrijwel alle kleuren. Halfglans. Blik (basis en verharder) van 1 liter en 2,5 liter. OMSCHRIJVING Tweecomponenten, halfglanzende finish voor buiten op basis van polyurethan. GEBRUIKSDOEL Voor het afwerken van staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en kunststof dat op passende

Nadere informatie

Staal gestraald Interprotect

Staal gestraald Interprotect BOUWMATERIAAL : STAAL / GESTRAALD VOORBEHANDELING : SCHUREN / INTERPROTECT VERF TYPE : 2-COMPONENTEN / EPOXY APPLICATIE : KWAST / ROLLER VOORBEHANDELING VOOR ALLE STALEN DELEN 1. Vet en dergelijke grondig

Nadere informatie

Inno Coatings - Betonverf 2K

Inno Coatings - Betonverf 2K Inno Coatings - Betonverf 2K Productomschrijving: Inno Coatings - Betonverf 2K Inno Coatings Betonverf is een watergedragen 2-componenten betonverf en is zowel verkrijgbaar in kleurloos transparante als

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 16600;16620 1 16600 epoxy ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten amine uithardende epoxy coating. Het is een snel drogend, hooggevulde, high build product. Kan gebruikt

Nadere informatie

Staal gestraald Interprotect

Staal gestraald Interprotect BOUWMATERIAAL : STAAL / GESTRAALD VOORBEHANDELING : SCHUREN / INTERPROTECT VERF TYPE : 2-COMPONENTEN / EPOXY APPLICATIE : KWAST / ROL VOORBEHANDELING VOOR ALLE STALEN DELEN 1. Vet en dergelijke grondig

Nadere informatie

MALLEN VOOR PREFAB BETON

MALLEN VOOR PREFAB BETON pagina 1 van 5 INLEIDING De IJssel Coatings B.V. is een Nederlandse fabrikant van coatings en aanverwante materialen en is met name gespecialiseerd in twee componenten materialen op basis van epoxy, polyurethaan

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 1055;1063 1,2 1055 vinyl epoxy ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamide uithardende vinyl op epoxy gebaseerde coating. Speciaal ontwikkeld als hechtlaag tussen

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 462;463;9880;464;1500;7021 1,2 462 epoxy ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een drie componenten stootvaste polyamine gekuurde epoxy coating. Speciaal ontwikkeld als een anti slip

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving

Eigendom Test/Standaard Beschrijving Approved 27800;27801 1 27800 epoxy ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamine gekuurde pure epoxy coating. Het is een snel drogend, slijtvaste, hooggevulde, high build

Nadere informatie

Staal schuren 1-component

Staal schuren 1-component BOUWMATERIAAL : STAAL VOORBEHANDELING : SCHUREN VERF TYPE : 1-COMPONENT APPLICATIE : KWAST / ROLLER VOORBEHANDELING VOOR ALLE STALEN DELEN BOVEN WATER 1. Vet en dergelijke grondig verwijderen door middel

Nadere informatie

Approved. aluminium, aluminium rood getint, zwart, wit en volgens Multicolor Industry kleursysteem (MCI)

Approved. aluminium, aluminium rood getint, zwart, wit en volgens Multicolor Industry kleursysteem (MCI) Approved 16560;16561;16840 1,2 16560 epoxy mastic ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamine uithardende epoxy mastiek coating. Het is een oppervlak tolerante, slijtvaste,hooggevulde,

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Stalen jachten

VERFSYSTEMEN Stalen jachten VERFSYSTEMEN Stalen jachten Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur www.de-ijssel-coatings.nl januari 2015 JACHTEN - STAAL INHOUD De IJssel Coatings B.V.

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Eigendom Test/Standaard Beschrijving. Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 515;519;527;1549 1,2 515 epoxy mastic ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamine uithardende epoxy mastiek coating. Het is een oppervlak tolerante, hooggevulde,

Nadere informatie

: Waarborg is een luchtdrogende hoogglanzende aflak voor buiten met een zeer hoge buitenduurzaamheid

: Waarborg is een luchtdrogende hoogglanzende aflak voor buiten met een zeer hoge buitenduurzaamheid Type 11-0075 : Waarborg is een luchtdrogende hoogglanzende aflak voor buiten met een zeer hoge buitenduurzaamheid en kleurechtheid. Samenstellingsindicatie : bindmiddel : een gemodificeerde solid siliconalkydhars

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Parketlak Projectlak voor harde houtsoorten en intensieve belasting TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 2280;4680;6480 1,2 2280 epoxy ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamide uithardende hoog moluculair gewicht epoxy coating. Het heeft een zijdeglans finish

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO mat (0-35) IED (2010/75/EU) (berekend)

Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO mat (0-35) IED (2010/75/EU) (berekend) 705;706 1,2 705 epoxy ^(ValidationDate). 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten chemisch uithardende epoxy coating. Het is een shopprimer ontworpen voor hoog las en zaagsnelheid, geeft gereduceerde

Nadere informatie

Sigmetal Miocoat 2K. Blik (basis en verharder) van 1 liter.

Sigmetal Miocoat 2K. Blik (basis en verharder) van 1 liter. OMSCHRIJVING Tweecomponenten ijzerglimmer coating voor buiten op basis van epoxy. GEBRUIKSDOEL Voor het afwerken van staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en kunststof dat op passende wijze

Nadere informatie

Marine: Uitwendige en inwendige gebieden, inclusief buiten kant rompen, accommodaties, dekken, ladingruimen en water ballast tanks.

Marine: Uitwendige en inwendige gebieden, inclusief buiten kant rompen, accommodaties, dekken, ladingruimen en water ballast tanks. Approved 478;479;4060 1,2 478 epoxy ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamine gekuurde pure epoxy coating. Het is een snel drogend, slijtvaste, hooggevulde, high build

Nadere informatie

Ontworpen voor wereldwijde en kustvaart. Speciaal geschikt voor ijsgaande schepen en vaarten met groot risico op mechanische schade.

Ontworpen voor wereldwijde en kustvaart. Speciaal geschikt voor ijsgaande schepen en vaarten met groot risico op mechanische schade. Approved 20700;20660;26820 1,2 20660 siliconehars gebaseerde Vuil Lossende Coating ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Twee componenten epoxy polysiloxaan aangroeilossende coating. Het is biocide

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving ISO 3233

Eigendom Test/Standaard Beschrijving ISO 3233 Approved 7740;7742 1,2 7740 phenolic/novolac epoxy ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten oplosmiddel vrije amine uithardende phenolic/novolac epoxy coating. Het is een speciaal

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 18400;18360 1,2 18400 epoxy ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten amine uithardende epoxy coating. Het is een oppervlak tolerante, hooggevulde, high build product.

Nadere informatie

Slag- en stootvast Goed glansbehoud Hoge buitenduurzaamheid Goede U.V. bestendigheid Niet vergelend

Slag- en stootvast Goed glansbehoud Hoge buitenduurzaamheid Goede U.V. bestendigheid Niet vergelend Producttypering Twee componenten hoogglanzende dekverf op basis van polyurethaan. Slag- en stootvast Goed glansbehoud Hoge buitenduurzaamheid Goede U.V. bestendigheid Niet vergelend Toepassing Buiten Als

Nadere informatie

PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven

PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven Fire Protection PROMAPAINT -SC3 en PROMAPAINT -SC4 Vezelvrije brandwerende verven Promat International NV is de specialist op het vlak

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 2101;2102 6 2101 vinyl epoxy ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamide uithardende vinyl op epoxy gebaseerde coating. Speciaal ontwikkeld als hechtlaag tussen

Nadere informatie

Schilderen: een spel zonder grenzen? Mooier. Beter. Veveo

Schilderen: een spel zonder grenzen? Mooier. Beter. Veveo Schilderen: een spel zonder grenzen? Eerste toepassing van verf: Muurschilderingen in grotten Alleen voor het maken van afbeeldingen. Als pigmenten: Krijt Gips IJzeroxiderood IJzeroxidegeel IJzeroxidebruin

Nadere informatie

voor vakschilders die kleur willen bekennen

voor vakschilders die kleur willen bekennen voor vakschilders die kleur willen bekennen de groenste verf van nederland Met Copperant pakt u uw schilderwerk gegarandeerd verantwoord en vakkundig aan. De verven leveren niet alleen een optimale prestatie,

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 1531;3560;1533 1,2 1531 polyurethane ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten chemisch uithardende aliphatische acrylic polyurethaan coating. Het heeft een glanzende

Nadere informatie

groenkleurig geel (roodbruin op verzoek) - eiglans

groenkleurig geel (roodbruin op verzoek) - eiglans 6 pagina's Herziene versie van september 2009 OMSCHRIJVING VOORNAAMSTE KENMERKEN KLEUREN EN GLANS BASISGEGEVENS BIJ 20 C Dichtheid Volume vaste stof VOS (bij levering) Aanbevolen droge laagdikte Theoretisch

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste mengverf

Zo kiest u de juiste mengverf verf Zo kiest u de juiste mengverf Overzicht assortiment Mengverven De verfmengmachine van GAMMA biedt ongekende mogelijkheden. GAMMA mengt voor u muur-, lak-, grond- en andere speciaalverf zoals beton-

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Naturel Projectlak intensief huiselijk en commercieel gebruik TRAE LYX NATUREL is een ultra matte

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Vlampunt ISO 3679 Method 1 27 C

Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Vlampunt ISO 3679 Method 1 27 C Approved 18521 1,2 18521 Ionenwisseling antifoulings ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een één component acrylic, hydrolyserende antifouling coating gebaseerd op ionenwisseling technologie.

Nadere informatie

Aluminium schuren 1-component

Aluminium schuren 1-component BOUWMATERIAAL : ALUMINIUM / ONBEHANDELD VOORBEHANDELING : ONTVETTEN / SCHUREN VERF TYPE : 1-COMPONENT APPLICATIE : KWAST / ROLLER VOORBEHANDELING VOOR ALLE ALUMINIUM DELEN 1. Het oppervlak ontvetten met

Nadere informatie

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin Technische Fiche Oude Productnaam Omschrijving Gebruiksdoel Voornaamste kenmerken Kleur en glans Sigmetal Aquacoat 2K Zijdeglanzende watergedragen tweecomponenten primer en aflak voor binnen en buiten

Nadere informatie

cursus Natlakken niveau 1, 2 en 3

cursus Natlakken niveau 1, 2 en 3 cursus Natlakken niveau 1, 2 en 3 cursus Natlakken niveau 1, 2 en 3 Om materialen te voorzien van een coating zijn verschillende technieken en methodes beschikbaar. Het aandeel gelakte producten heeft

Nadere informatie

Professionele verf & lak. voor de consument

Professionele verf & lak. voor de consument Professionele verf & lak voor de consument PROFESSIONELE VERF & LAK voor de consument OVER SCHILL Schill levert diverse verven en lakken tegen een aantrekkelijke prijs. Professionele kwaliteit voor de

Nadere informatie

Wijzonol 4SO Hoogglans

Wijzonol 4SO Hoogglans Producttypering Hoogglanzende aflak met een zeer goede buitenduurzaamheid op basis van urethan alkydhars. Hele jaar door te verwerken Tot 8 jaar buitenduurzaam Strakke vloei 4-seizoenen verf Uitstekend

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 2921;2400;2401 1 2400 epoxy ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten amine uithardende epoxy coating. Het is een snel drogend, hooggevulde, high build product. Speciaal

Nadere informatie

Approved. Marine: Uitwendige en inwendige gebieden, inclusief buiten kant rompen, accommodaties, dekken, ladingruimen en water ballast tanks.

Approved. Marine: Uitwendige en inwendige gebieden, inclusief buiten kant rompen, accommodaties, dekken, ladingruimen en water ballast tanks. Approved 478;479;4060 1,2 478 epoxy ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten polyamine gekuurde pure epoxy coating. Het is een snel drogend, slijtvaste, hooggevulde, high build

Nadere informatie

Aluminium schuren 1-component

Aluminium schuren 1-component BOUWMATERIAAL : ALUMINIUM / ONBEHANDELD VOORBEHANDELING : ONTVETTEN / SCHUREN VERF TYPE : 1-COMPONENT APPLICATIE : KWAST / ROL VOORBEHANDELING VOOR ALLE ALUMINIUM DELEN 1. Het oppervlak ontvetten met Super

Nadere informatie

Spuitopening: 1.2-1.4 mm 1.7-2.2 bar inlaatdruk aan het pistool. 2 minuten bij 20 C 5 minuten bij 20 C

Spuitopening: 1.2-1.4 mm 1.7-2.2 bar inlaatdruk aan het pistool. 2 minuten bij 20 C 5 minuten bij 20 C VERKORTE INFORMATIE OMSCHRIJVING Sikkens is een één component isocyanaat vrije UV drogende filler geschikt voor kleine reparaties. De filler hoeft alleen maar 5 minuten te drogen bij UV licht, hierdoor

Nadere informatie

Sigma Tigron Aqua Matt

Sigma Tigron Aqua Matt februari 2011 TECHNISCHE FICHE Omschrijving Matte slijtvaste watergedragen lakverf voor binnen op basis van acrylaatpolyurethaan met LTA en QDS technologie. Gebruiksdoel Voor- en aflak voor hoogwaardige

Nadere informatie