Algemene informatie voor ondernemers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene informatie voor ondernemers"

Transcriptie

1 Algemene informatie voor ondernemers

2 Inhoudsopgave blz. 3 Blz. 4 blz. 5-7 blz. 8-9 blz. 10 blz blz. 12 blz. 13 Plattegrond Algemene informatie Welkom op De Bazaar, een markt vol mazzel en vermaak Huren van een kraam Huren van een winkelunit Services Marketing Huisregels

3 Plattegrond

4 Algemene informatie Contactgegevens Montageweg 35, 1948 PH Beverwijk Postbus 215, 1940 AE Beverwijk Telefoon: (0251) Openingstijden Bezoekers De Bazaar: zaterdag en zondag van uur 18:00 uur Gedeelte van Hal 30 en Oosterse Markt: vrijdag t/m zondag van uur 18:00 uur Amazing Oriëntal Supermarkt dinsdag t/m zondag uur uur, op vrijdag tot uur geopend. Openingstijden Marktkantoor Maandag t/m vrijdag: uur Zaterdag: uur Zondag: uur Kijk voor de laatste informatie op

5 Welkom op De Bazaar, een markt vol mazzel en vermaak Met ruim winkels is De Bazaar Europa s grootste overdekte markt. Meer dan 50 nationaliteiten maken De Bazaar tot de meest internationale markt van Europa. Een smeltkroes van culturen, nationaliteiten en talen, waar het voor iedereen mogelijk is om producten of diensten aan te bieden, van particulier tot professional. De Bazaar is voor velen een ontmoeting- en handelsplek in één. De centraal gelegen boulevard leidt de bezoeker langs de verschillende hallen waar de winkeliers vanuit winkels of kramen de producten aanbieden. De Zwarte Markt De Bazaar begon in 1980 als de Zwarte Markt met 500 kramen in tweedehands handel. Eén grote markt waar iedereen zijn tweedehands spullen kon verkopen. De Zwarte Markt is nu één van de markthallen van De Bazaar en is bekend om zijn gezellige uitstraling met een mix van marktkramen en winkels. Bezoekers vinden hier een diversiteit aan producten van nieuw tot tweedehands en beleven de nostalgische sfeer. De Zwarte Markt bestaat uit hallen 1,2,3,5 en (buiten)plein 7. Buitenmarkten De Bazaar beschikt naast overdekte markthallen ook over twee buitenmarkten en een kofferbakmarkt. De buitenmarkten zijn gesitueerd naast de Zwarte Markt (hal 5 en 3) en tussen de Grand Bazaar (hal 25/26) en de Ringvaartweg. De kofferbakmarkt wordt gehouden aan de Ringvaartweg bij de grote parkeerterreinen.

6 De Oosterse Markt Op de Oosterse Markt waant de bezoeker zich in Oosterse sferen. De Oosterse Markt is groot, gezellig, kleurrijk en is bekend om de Groentestraat, Kruidenplein en het Goudstraatje. Daarnaast vinden bezoekers hier traditionele artikelen uit veel verschillende culturen en landen. De Oosterse Markt bestaat uit de hallen 31, 32, 33 en 34. De Grand Bazaar Bezoekers vinden hier een groot aanbod aan kleding, fashion-accessoires, cosmetica, telefonie en mooie leren jassen. In deze hallen zijn grotere outlets/winkels gevestigd. De Grand Bazaar is het middelpunt van de boulevard met leuke terrasjes. De Grand Bazaar is gevestigd in de hallen 4, 25, 26 en (buiten)plein 28. Hal 30 Hal 30 heeft een divers aanbod van huishoudelijke producten, computerartikelen, kleding en woondecoraties. Deze hal staat bekend om het grote horecaplein met een divers aanbod van Oosterse, Aziatische en Europese gerechten. Nederlands grootste Aziatische supermarkt, Amazing Oriental van ruim 1000 m2 bevindt zich ook in deze hal. Daarnaast zijn er meerdere nagelstudio s (manicure en pedicure) waar de klanten zonder afspraak terecht kunnen.

7 Nieuwe markten op De Bazaar Mihrab Mihrab, waar Oost & West samenkomen, kenmerkt zich door een Arabische atmosfeer met een goudkleurige plafond, minaret bogen en een schitterende mozaïek betegelde fontein als centraal middelpunt. Enkele bestaande, maar vooral veel nieuwe winkeliers nemen hier hun intrek. Winkeliers met bijzondere handel van goede kwaliteit: voedsel, serviesgoed, keukengerei en origineel ambachtelijk werk zijn van harte welkom in Mihrab. Naast de vaste openingsdagen (vrijdag tot en met zondag) hebben winkeliers in Mihrab de mogelijkheid om ook doordeweeks hun winkel te openen. Goudsouk De juweliers van De Bazaar hebben een eigen plek: de eerste Goudsouk van Europa. Met een gevel van goud is Goudsouk niet te missen! Goudsouk is de grootste schatkist van Europa. Het is de plek voor aankoop van sieraden van goud, zilver, platina of andere edelmetalen: een bestaand sieraad of naar eigen ontwerp vervaardigd op ambachtelijke wijze. Goudsouk is ook een plek waar bestaande of oude sieraden vermaakt of gerepareerd kunnen worden. Mooie parels, edelstenen, luxe horloges - een cadeau voor een dierbare of een geluk voor de koper zelf! Goudsouk is niet alleen van de buitenkant imponerend. Voor het interieur is gekozen voor luxe materialen en donkere kleuren. Hierdoor komen de sieraden tot hun volle recht! Nieuw concept? De Bazaar staat open voor nieuwe concepten en ideeën. Heeft u een leuk, apart of uniek idee voor De Bazaar dan kunt u contact opnemen via info@debazaar.nl.

8 Huren van een kraam De Bazaar verhuurt kramen in de hallen 1, 2, 3, 4, 5 en grondplaatsen voor kramen op de buitenmarkt plein 7 & 28. U kunt de kramen en grondplaatsen huren voor één of meerdere dagen, maar ook voor een langere periode. In een kraam kunnen diverse artikelen worden verkocht. Hal 3 beperkt zich alleen tot verkoop van tweedehands producten. Alle prijzen zijn exclusief gebruik van elektra ( 2,60). Wat huurt u in de hal: Een kraam van 4.00 x 1.75 meter met of zonder elektra Toegang tot de standhouders parkeerplaats voor 1 auto en 2 personen. Wat huurt u voor de buitenmarkt: Een grondplaats van 4.00 x 3.00 meter, excl. kraam Een grondplaats met elektra Toegang tot de standhouders parkeerplaats voor 1 auto en 2 personen U dient voor de buitenmarkt zelf de verkoopkraam te huren bij marktkramenverhuur.nl, telefoonnummer: Randvoorwaarden: De kramen mogen niet worden bebouwd of verbouwd In verband met onze veiligheidseisen is de marktmeester gerechtigd gebruik van eigen stand materiaal te verbieden c.q. te verwijderen U dient minimaal 18 jaar oud te zijn om een kraam of grondplaats voor een kraam te mogen huren Verkoop van eten/drinken is niet toegestaan Omruilen van een dagkaart kan tot 24 uur van te voren. Er wordt geen geld geretourneerd Periodekaart Als u ervan verzekerd wilt zijn, dat u elke zaterdag en zondag kunt beschikken over dezelfde kraam en/ of grondplaats, dan is het mogelijk om een periodekaart te nemen. Een periodekaart is vier weken geldig en wordt na betaling automatisch met vier weken verlengd. De periodekaart is ook geldig op extra openingsdagen van De Bazaar. Hiervoor wordt per openingsdag een extra marktdag in rekening gebracht. Kosten van een dagkaart Zaterdag v.a. Zondag v.a. Hal 1 of hal 2 38,- 47,50 Hal 3 (voor verkoop van 2de hands handel) 23,60 29,50- Hal 4 of hal 5 42,- 52,50 Kofferbakmarkt 15,- per dag, 20,- voor heel weekend.

9 Kosten voor een periodekaart (4 weken) Vanaf: Hal 1 en hal 2 380,- Hal 3 (voor verkoop van 2de hands handel) 236,- Hal 5 420,- Hal ,- Plein 7 en plein ,- Het huren van een kraam/plaats kan online op of op het Marktkantoor. Legitimatiebewijs U dient zich te allen tijde te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. U dient 18 jaar of ouder te zijn. Voor eventuele vragen kunt u direct bellen met het nummer of mailen naar info@debazaar.nl.

10 Huren van een winkelunit Een huurovereenkomst van een winkelunit wordt voor een periode van 2 jaar aangegaan. De huurovereenkomst, bij units kleiner dan 100 m2, kan tussentijds worden beëindigd met inachtneming van een opzegtermijn van één kalenderperiode. Huurprijs U huurt vanaf 55,35 m2 per periode van vier weken, exclusief BTW (inclusief 4,61 servicekosten). Indien u meer dan 30 m2 aaneengesloten huurt, ontvangt u een kwantumkorting van 10% over de huurprijs. Casco units Wij hebben casco units te huur van verschillende afmetingen vanaf circa 6 m2, waarbij de volgende huurprijs per periode van vier weken (exclusief BTW en elektra) in rekening wordt gebracht: +/- 6 m2 330,00 +/- 10 m2 565,00 +/- 18 m2 995,00 +/- 26 m ,00 De casco unit bestaat uit gasbetonnen wanden, plafonds en ijzeren rolluik. Indien u een aanpassing aan het gehuurde wilt laten uitvoeren, dient u eerst de verschuldigde kosten te betalen alvorens de aanpassing uitgevoerd kan worden. Voor elektra berekenen wij 3,68 exclusief BTW per ampère per periode van vier weken. In Hal 30 is de unit voorzien van een meter. Per periode wordt er een voorschot van 25,- excl. BTW in rekening gebracht. Een keer per jaar maken we op basis van het werkelijke verbruik een eindafrekening. De waarborgsom is gelijk aan 3 periodes huur incl. BTW, deze dient te worden voldaan bij ondertekening van het huurovereenkomst. Verzekering U bent verplicht, voor eigen rekening, voor de in de winkelunit aanwezige roerende zaken een deugdelijke schadeverzekering af te sluiten. Deze schadeverzekering dient in ieder geval te voorzien in schade als gevolg van brand, waterschade en diefstal. Kamer van Koophandel U dient zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Als eenmanszaak schrijft u zich in na ondertekening van de huurovereenkomst. Bij een BV of VOF dient u zich op voorhand in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en dit uittreksel voor het ondertekenen van de huurovereenkomst te overhandigen. Startende ondernemers verwijzen wij graag door naar de website van de Kamer van Koophandel voor alle praktische zaken met betrekking tot het ondernemerschap. Legitimatiebewijs U dient zich te allen tijde te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. U dient 18 jaar of ouder te zijn. Voor vragen over het huren van een winkelunit kunt u rechtstreeks contact opnemen met de afdeling Acquisitie & Verhuur op telefoonnummer: of verhuur@debazaar.nl.

11 Services Faciliteiten Voor de bezoekers per weekend beschikt De Bazaar over de volgende faciliteiten: parkeerplaatsen, 1,50 voor het eerste uur, daarna 0,50 per 20 minuten met een maximun dagtarief van 5,-. Groot aantal toiletgroepen & EHBO post Ruim 700 winkels en 300 kramen 2 Food Courts m2 marktoppervlakte 8 geldautomaten Gratis entree voor bezoekers Gratis WiFi beschikbaar bij alle terrassen en horecagelegenheden Voor de winkeliers heeft De Bazaar de volgende faciliteiten: Gratis parkeergelegenheid Mogelijkheid voor laden en lossen Ondernemers kunnen dagelijks werken aan de winkelunit en de unit bevoorraden. Uw wensen kunt u bespreken met de marktmeester. Bij het marktkantoor kunt u een toegangsbewijs voor doordeweekse toegang aanvragen. Afvalzorg Een schone markt verkoopt beter! Samen met u, voor, tijdens en ná de markt werkt De Bazaar aan een schone markt. Karton en papier kunnen plat in de gaascontainers gelegd worden. Uw restafval kan in een plastic zak die u ná de markt in de grijze bakken kan storten. Ook is er de mogelijkheid om afval te scheiden, in te zamelen en af te voeren. Aan het einde van de dag komt de schoonmaakploeg met o.a. een veegmachine en worden de hallen geschrobd en het terrein schoon gemaakt, voor de volgende marktdag. Indien u doordeweeks restafvalcontainers nodig heeft voor bijvoorbeeld een verbouwing, dient u dit door te geven aan uw marktmeester. Wij brengen 40,- excl. BTW per gebruikte container in rekening. Beveiliging & veiligheid De autovrije Bazaar waakt met beveiligers, 24-uurs surveillance, elektronische beveiliging en camera s over de veiligheid van bezoekers, winkeliers en uw eigendommen. Brandveiligheidsinstallaties, EHBO-post en defibrillator zijn op meerdere plekken aanwezig. De Bazaar onderhoudt een goed overleg met brandweer en politie en heeft jaarlijkse calamiteiten oefeningen. De bedrijfshulpverlening (BHV) bestaat uit De Bazaar medewerkers en beveiligers. Alle hallen hebben een milieu- en gebruiksvergunning. Veiligheid is ook dat alle handel zich altijd achter de aangegeven lijnen bevindt. Voor toegang tot de hallen buiten de markttijden dient u een toegangsbewijs aan te vragen bij de marktmeester. Deze kunt u op de gewenste dag ophalen bij het marktkantoor. Belastingen en onderhoudskosten Winkeliers op De Bazaar betalen geen onroerendgoedbelasting, rioolrecht en verontreinigingskosten. Het onderhoud aan de casco units en de hallen bekostigt De Bazaar.

12 Opslag van handel Veilige opslag van handel biedt Allsafe, naast de Oosterse Markt. Uw handel staat daar droog, schoon, beveiligd en u kunt er altijd bij. Ook kunt u er goederen naartoe laten sturen die namens u in ontvangst worden genomen. Wanneer u een (nieuw) huurovereenkomst ondertekend ontvangt, u een waardebon voor 4 maanden gratis opslag die u door De Bazaar en Allsafe wordt aangeboden. Verbouwen Wensen om uw winkelunit te verbouwen kunt u bespreken met de marktmeester. In overleg met Facilitaire Zaken wordt bepaald of het kan. Na de schriftelijke toestemming tekent u een verbouwverklaring en kunt u aan het werk. (Verbouwen grondplaats/kraam is niet toegestaan.) Facilitair Service Meldpunt (FSM) Zeven dagen per week is het FSM bereikbaar voor de winkeliers van De Bazaar. U kunt FSM direct bereiken op telefoonnummer of via fsm@debazaar.nl. Marketing en promotie van uw winkel De marketing afdeling informeert (potentiële) bezoekers over De Bazaar via diverse media kanalen en campagnes. Reclame op radio en TV, billboards in de stad en langs de snelweg, advertenties en redactionele artikelen in kranten en magazines. De Bazaar website ( Facebook en andere sociale media kanalen worden veel gelezen door bezoekers. (Online) campagnes en reclame meten we, zodat De Bazaar steeds effectiever bezoekers kan aantrekken. Om uw winkel onder de aandacht te brengen bij de bezoekers bieden wij u het volgende gratis aan: Een artikel op nieuwsbrief (2 x maand) Facebook, twitter en eventueel een persbericht. Dit artikel wordt geschreven n.a.v. een interview met u. De Bazaar app waar u gratis 5 aanbiedingen kunt plaatsen van producten/diensten van uw winkel. Betaalde promotie mogelijkheden: In de nieuwe winkellocatie Mihrab hangen 6 schermen waar u als winkelier op kunt adverteren. Daarnaast kunt u op onze website en nieuwsbrief een banner plaatsen. Mocht u interesse hebben in de gratis en/of betaalde promotie mogelijkheden, neemt u dan contact op met Marketing op telefoonnummer: of marketing@debazaar.nl

13 Huisregels Alle winkeliers dienen zich aan de regels en voorschriften van de wet, openbare orde, brandweer, politie, economische zaken, de gemeente en directie van De Bazaar te houden. 1. Open vuur, gasflessen, licht ontvlambare stoffen en het gebruik van (extra) verwar ming, de verkoop van verfspuitbussen, onderverhuur en gebruik van illegaal personeel is niet toegestaan. 2. Handel in levende dieren, porno, drugs, wapens, alcohol, namaak en gestolen goederen is verboden. 3. De opbouwtijd is zaterdag en zondag van uur. Bij afwezigheid na de opbouwtijd, vervalt uw grondplaats aan De Bazaar voor wederverkoop. De afbouw is zaterdag en zondag van uur. 4. Bouw en verbouw van plaatsen, muren en andere eigendommen van De Bazaar is niet toegestaan. 5. De algehele veiligheid dient in acht genomen te worden. Er mag geen handel of materiaal buiten de hele lijnen worden geplaatst. Nooduitgangen, brandslang haspels e.d. dienen vrij te blijven. 6. Het laten staan van goederen is te allen tijde voor risico van de standhouder. De Bazaar is niet aansprakelijk voor schade, diefstal of anderszins. U betreedt het terrein op eigen risico. 7. Plaatsen dienen schoon te worden achtergelaten. Afval en handel dient u mee te nemen. 8. Verkoop van eet- en drinkwaren, is alleen toegestaan met (schriftelijke) toestemming van de directie van De Bazaar. 9. Het niet opvolgen van aanwijzingen van de marktmeester, overmatig drank- en/of drugsgebruik of ander gedrag, dat de algemene sfeer en/of veiligheid op de markt schaadt, heeft verwijdering van de markt tot gevolg. 10. Een bepaalde hal of plaats kan nimmer worden geclaimd. De marktmeester is gerechtigd eventuele verplaatsingen zonder toestemming van de standhouder uit te voeren. 11. Het gebruik van stroom is alleen mogelijk op de plaatsen die verkocht worden als stroomplaats. U kunt hier gebruik maken van 1 ampère (=220 Watt). 12. In alle hallen van De Bazaar geldt een rookverbod. 13. Omruilen van een dagkaart kan tot 24 uur van tevoren. Er wordt geen geld geretourneerd. 14. De winkeliers en het aanwezige personeel dienen zich te kunnen legitimeren. Op dit document zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing welke zijn gedeponeerd onder nummer 21/2010 ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Haarlem. Deze zijn inzichtelijk via of te verkrijgen op het Marktkantoor.

Wat voor huurders zoeken wij voor Mihrab?

Wat voor huurders zoeken wij voor Mihrab? De Bazaar De Bazaar in Beverwijk is de grootste overdekte markt in Europa. Meer dan 50 etniciteiten maken De Bazaar tot de meest internationale markt. Een smeltkroes van culturen, nationaliteiten, religies

Nadere informatie

BROCHURE KANTOORRUIMTE TE HUUR ( BOVENSTE VERDIEPING ) Te huur aangeboden: Kantoorruimte centrum Beverwijk

BROCHURE KANTOORRUIMTE TE HUUR ( BOVENSTE VERDIEPING ) Te huur aangeboden: Kantoorruimte centrum Beverwijk BROCHURE KANTOORRUIMTE TE HUUR ( BOVENSTE VERDIEPING ) Te huur aangeboden: Kantoorruimte centrum Beverwijk Huurprijs kantoorruimte: 1875,- per maand exclusief btw Deze brochure is onder voorbehoud van

Nadere informatie

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Salland Natuur Fair: De Salland Natuur Fair 2015. Standhouder:

Nadere informatie

BROCHURE KANTOORRUIMTE TE HUUR ( BOVENSTE VERDIEPING )

BROCHURE KANTOORRUIMTE TE HUUR ( BOVENSTE VERDIEPING ) BROCHURE KANTOORRUIMTE TE HUUR ( BOVENSTE VERDIEPING ) Te huur aangeboden: Kantoorruimte centrum Beverwijk Huren als geheel (160 m2) of in gedeelten v.a. 44 m2 mogelijk! Huurprijs kantoorruimte: v.a. 495,-

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem 2014

Beursinformatie ArtArnhem 2014 Beursinformatie ArtArnhem 2014 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 21 november van 18.00-22.00u Zaterdag 22 november van 11.00-21.00u Zondag 23 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein 1 Arnhem

Nadere informatie

Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014

Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014 Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014 Artikel 1. Begripsomschrijving A. Organisatie De Lichtjesmarkt 2014 is een initiatief van de Stichting Lichtjesfeest Heilig Landstichting in samenwerking met Museumpark

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

Lesbrief 6: Trends en ontwikkelingen

Lesbrief 6: Trends en ontwikkelingen Lesbrief 6: Trends en ontwikkelingen Iedere dag worden er nieuwe ontdekkingen gedaan en veranderen de gewoonten van mensen. Trends en ontwikkelingen vind je dan ook in ieder werkgebied terug. Ook in de

Nadere informatie

ArtArnhem\Objects 2015

ArtArnhem\Objects 2015 Beursinformatie ArtArnhem\Objects 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Dudok, Ranzowzaal, Koningstraat

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DEMMERSWEG (UNITS) 41-47 HENGELO OV

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DEMMERSWEG (UNITS) 41-47 HENGELO OV VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DEMMERSWEG (UNITS) 41-47 HENGELO OV Objectinformatie: Demmersweg 41-47 (units) te Hengelo Ov. pag. 1 van 10 VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DEMMERSWEG (UNITS) 41-47 7556 BN

Nadere informatie

Denk in kansen! service Zintuigen prikkelend. Kostenbesparend. Ontspannen sfeer Personeel werving Direct contact met bezoekers succes Uw bedrijf in de

Denk in kansen! service Zintuigen prikkelend. Kostenbesparend. Ontspannen sfeer Personeel werving Direct contact met bezoekers succes Uw bedrijf in de Wat kunt u als exposant verwachten? - De beste promotie die u kunt hebben! - Duizenden bezoekers van Goeree-Overflakkee en omstreken langs úw stand! - Uitgebreide reclamecampagne, o.a. via social media

Nadere informatie

Informatiemap WFC Beursplaza

Informatiemap WFC Beursplaza Informatiemap WFC Beursplaza FACT SHEET WFC Beursplaza WFC Beursplaza T 020-5110173 Koningin Wilhelminaplein 13 F 020-5110180 Postbus 69000 info@worldfashioncentre.nl 1060 CC Amsterdam www.wfcbeursplaza.nl

Nadere informatie

Huurvoorwaarden en reglement Welzijnsstichting Kerverland ten behoeve van de Huiskamer van Waarder

Huurvoorwaarden en reglement Welzijnsstichting Kerverland ten behoeve van de Huiskamer van Waarder Huurvoorwaarden en reglement Welzijnsstichting Kerverland ten behoeve van de Huiskamer van Waarder 1. Dit document is opgesteld door de Welzijnsstichting Kerverland te Waarder, ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

DEELNEMERSINFORMATIE

DEELNEMERSINFORMATIE DEELNEMERSINFORMATIE 1 Inhoudsopgave Pag. 3 1. Organisatie en contactgegevens 2. Locatie en datum 3. Facturatie 4. Inrichting en uitruimen uniforme standbouw Pag. 4 5. Standbouw algemeen 6. Standbouw Waalsprongplein

Nadere informatie

STATIONSSTRAAT STEENWIJK diverse kantoorruimten. Huurprijs vanaf 440,-- per maand exclusief BTW en servicekosten

STATIONSSTRAAT STEENWIJK diverse kantoorruimten. Huurprijs vanaf 440,-- per maand exclusief BTW en servicekosten STATIONSSTRAAT 10-12 STEENWIJK diverse kantoorruimten Huurprijs vanaf 440,-- per maand exclusief BTW en servicekosten TE HUUR DIVERSE KANTOORRUIMTEN TE HUUR: Diverse kantoorruimten op de begane grond en

Nadere informatie

Denk in kansen! succes. Persoonlijk. Naamsbekendheid. Reclame. Wat kunt u als exposant verwachten? Netwerken. Ontspannen. sfeer.

Denk in kansen! succes. Persoonlijk. Naamsbekendheid. Reclame. Wat kunt u als exposant verwachten? Netwerken. Ontspannen. sfeer. Wat kunt u als exposant verwachten? - De beste promotie die u kunt hebben! - Duizenden bezoekers van Goeree-Overflakkee en omstreken langs úw stand! Denk in kansen! Naamsbekendheid - Uitgebreide reclamecampagne,

Nadere informatie

HUURPRIJS 145,00 per m² per jaar

HUURPRIJS 145,00 per m² per jaar Olof Palmestraat 12-18 / 20-26 te Delft Eveneens Turn-Key kantoorunits beschikbaar! Kantoorruimte vanaf ca. 382 m² HUURPRIJS 145,00 per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten Kenmerken Huurprijs Kantoorruimte

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DEMMERSWEG (UNITS) HENGELO OV

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DEMMERSWEG (UNITS) HENGELO OV VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DEMMERSWEG (UNITS) 41-47 HENGELO OV Objectinformatie: Demmersweg 41-47 (units) te Hengelo Ov. pag. 1 van 8 VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DEMMERSWEG (UNITS) 41-47 7556 BN

Nadere informatie

1.2 Deze voorwaarden maken deel uit van alle offertes en van overeenkomsten met opdrachtgevers.

1.2 Deze voorwaarden maken deel uit van alle offertes en van overeenkomsten met opdrachtgevers. Huurvoorwaarden Seizoen 2014 2015 Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verbintenissen, hetzij uit overeenkomst, hetzij uit de wet, tussen de Deventer Schouwburg

Nadere informatie

Huur winkelruimte op Markt 0 ong te Asten 140 per vierkante meter per jaar

Huur winkelruimte op Markt 0 ong te Asten 140 per vierkante meter per jaar Huur winkelruimte op 140 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl Omschrijving - STERK IN

Nadere informatie

HUURPRIJS ,00 per jaar

HUURPRIJS ,00 per jaar Noordmolenstraat 53 bg te (3035 RG) Rotterdam Winkelruimte ca. 160 m² (inclusief opslagruimte) gelegen op de begane grond HUURPRIJS 22.500,00 per jaar exclusief BTW en servicekosten Kenmerken Huurprijs

Nadere informatie

Schutstraatje 2f 6021 CC BUDEL. Huurprijs: 400,-/maand. 0495/

Schutstraatje 2f 6021 CC BUDEL. Huurprijs: 400,-/maand. 0495/ Schutstraatje 2f 6021 CC BUDEL Huurprijs: 400,-/maand KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Huurprijs Type BOG Ligging Algemene staat 400,-/maand Winkelruimte Stadscentrum/dorpskern Eenvoudig AFMETINGEN Verhuurbare

Nadere informatie

Kant - en - Klaar Kantoor

Kant - en - Klaar Kantoor Kant - en - Klaar Kantoor Kantoorgebouw De Enk Verhuurboekje Kantoorgebouw De Enk Tivolilaan 205 6824 BV Arnhem www.kantoor-enk.nl G72 contact gegevens G72 - Kantoorgebouw De Enk Tivolilaan 205 6824 BV

Nadere informatie

Caravanstalling De Snor

Caravanstalling De Snor Caravanstalling De Snor Voorwoord Familie Dirksen is per augustus 2013 in het bezit van caravanstalling De Snor. Deze bevindt zich op het Landgoed De Snor te Dodewaard. De naam van dit landgoed stamt al

Nadere informatie

Handboek Medewerkers. AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie

Handboek Medewerkers. AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie Handboek Medewerkers AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie 1 INDEX Inhoud Hoofdstuk 1 Communicatie... 3 1.1 Belangrijke telefoonnummers... 3 1.2 Calamiteiten... 3 Hoofdstuk 2 Rooster en planning... 4 2.1

Nadere informatie

EETCAFÉ DE BUREN PAST. SPIERINGSSTRAAT 10-A 5401 GT UDEN redo5544

EETCAFÉ DE BUREN PAST. SPIERINGSSTRAAT 10-A 5401 GT UDEN redo5544 EETCAFÉ DE BUREN PAST. SPIERINGSSTRAAT 10-A 5401 GT UDEN redo5544 Gelieve de verstrekte informatie discreet behandelen. De adviseur: Remo van Doorn e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530

Nadere informatie

Gatwickstraat 11, Amsterdam

Gatwickstraat 11, Amsterdam 2013 Gatwickstraat 11, Amsterdam Bjorn van den Bergh i/o van DPA Group N.V. 14-5-2013 Gatwickstraat 11 - Amsterdam PROJECTINFORMATIE In kantoorgebouw Spectrum aan de Gatwickstraat 11 in Amsterdam geniet

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Anjerweg 34 te Bleiswijk 65 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorruimte op Anjerweg 34 te Bleiswijk 65 per vierkante meter per jaar Huur kantoorruimte op Anjerweg 34 te Bleiswijk 65 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Van der Panne Woning- en Bedrijfsmakelaardij B.V. Email: info@vdpanne.nl Telefoon: 0180-332222 Website:

Nadere informatie

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI 1 Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI Uitvoering : Stichting Verenigde Hollandse Zeil Compagnie Datum intake : Bedrijfsgegevens Bedrijfsnaam

Nadere informatie

HUURPRIJS vanaf 200,00 per m² per jaar

HUURPRIJS vanaf 200,00 per m² per jaar Nieuwbouwontwikkeling 'Markt van Matena' te Papendrecht Winkelruimte ca. 3.372 m² in units vanaf 80 m² HUURPRIJS vanaf 200,00 per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten Kenmerken Huurprijs 200,00-225,00

Nadere informatie

HUURPRIJS: 115,00 per m² per jaar

HUURPRIJS: 115,00 per m² per jaar Rivium Boulevard 34 te Capelle Aan Den Kantoorruimte ca. 985 m², in units vanaf ca. 279 m² HUURPRIJS: 115,00 per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten Kenmerken Huurprijs 115,00 per m² per jaar, exclusief

Nadere informatie

Voorstel partnership Cityplaza, Nieuwegein

Voorstel partnership Cityplaza, Nieuwegein Voorstel partnership Cityplaza, Nieuwegein Wereldhave winkelcentra in Nederland HEERHUGOWAARD Middenwaard PURMEREND Eggert HOOFDDORP Vier Meren NIEUWEGEIN Cityplaza AMERSFOORT Emiclaer LEIDERDORP Winkelhof

Nadere informatie

HUURPRIJS: 115,00 per m² per jaar

HUURPRIJS: 115,00 per m² per jaar Rivium Boulevard 34 te Capelle Aan Den Kantoorruimte ca. 985 m², in units vanaf ca. 279 m² HUURPRIJS: 115,00 per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten Kenmerken Huurprijs 115,00 per m² per jaar, exclusief

Nadere informatie

Informatie/Handboek Standhouders. Kerstfair 2015

Informatie/Handboek Standhouders. Kerstfair 2015 Informatie/Handboek Standhouders Kerstfair 2015 Beste lezer, Vorig jaar vond de eerste editie van de kerstfair bij Dekker Zoetermeer plaats. Maar liefst 3200 bezoekers hebben vorig jaar onze kerstfair

Nadere informatie

1. WELKE ZAKEN MOET IK ZELF MEENEMEN? 2. WAAROP WORDT GECONTROLEERD TIJDENS HET EVENEMENT?

1. WELKE ZAKEN MOET IK ZELF MEENEMEN? 2. WAAROP WORDT GECONTROLEERD TIJDENS HET EVENEMENT? 1. WELKE ZAKEN MOET IK ZELF MEENEMEN? Indien van toepassing. Alle zaken die veilig en hygiënisch koken zeker stellen. Daarbij horen een goedgekeurde brandblusser (voorzien van een Keuringssticker, minimaal

Nadere informatie

Objectinformatie winkelruimte te huur. Haagsche Bluf 16 DEN HAAG

Objectinformatie winkelruimte te huur. Haagsche Bluf 16 DEN HAAG Objectinformatie winkelruimte te huur Haagsche Bluf 16 DEN HAAG Versie: 05082011 Algemeen Op een zeer unieke locatie gelegen winkelruimte in het bruisende hart van het historische centrum van Den Haag.

Nadere informatie

TRANSISTORSTRAAT , 1322 CN ALMERE

TRANSISTORSTRAAT , 1322 CN ALMERE TE HUUR TRANSISTORSTRAAT 151 169, 1322 CN ALMERE Huurprijs 370,- per maand Aanvaarding in overleg Als ondernemer in dit gebouw huurt u een zeer representatieve / creatieve ruimte met hoogwaardige faciliteiten.

Nadere informatie

PanamaPaar in Amsterdam Zeeburg/Indische Buurt

PanamaPaar in Amsterdam Zeeburg/Indische Buurt - Vrijblijvende projectinformatie - PanamaPaar in Amsterdam Zeeburg/Indische Buurt PanamaPaar Oost en West Totaal circa 5.000 m²; circa 80 kantoorunits Adres PanamaPaar West: Panamalaan 1-7; 1019 AS te

Nadere informatie

VERHUURINFORMATIE RAADHUISPLEIN WINKELCENTRUM DE CRIMPENHOF 2922 AJ KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

VERHUURINFORMATIE RAADHUISPLEIN WINKELCENTRUM DE CRIMPENHOF 2922 AJ KRIMPEN AAN DEN IJSSEL VERHUURINFORMATIE RAADHUISPLEIN 93-94 WINKELCENTRUM DE CRIMPENHOF 2922 AJ KRIMPEN AAN DEN IJSSEL Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. Postbus 24040 3007 DA ROTTERDAM tel. 010 424 88 88 www.ooms.com

Nadere informatie

VERHUURINFORMATIE REIGERHOF KE NIEUWERKERK A/D IJSSEL

VERHUURINFORMATIE REIGERHOF KE NIEUWERKERK A/D IJSSEL VERHUURINFORMATIE REIGERHOF 132 2914 KE NIEUWERKERK A/D IJSSEL Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. Postbus 24040 3007 DA ROTTERDAM tel. 010 424 88 88 www.ooms.com 2 VERHUURINFORMATIE REIGERHOF 132

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Winkelcentrum De Meent te Papendrecht

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Winkelcentrum De Meent te Papendrecht Vrijblijvende projectinformatie Te huur Winkelcentrum De Meent te Papendrecht Adres Markt 169 te Papendrecht. Algemeen Horeca-/winkelunit te huur in het moderne winkelcentrum De Meent in Papendrecht, gelegen

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE (FLEXIBEL) en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW

HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE (FLEXIBEL) en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE (FLEXIBEL) en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003 vastgesteld. Verwijzing naar dit model

Nadere informatie

Algemeen. Begane grond. Bedrijfsunit 2 (incl. kantineruimte): 1e verdieping. Bedrijfsunit 3 (incl. goederenlift): Optioneel

Algemeen. Begane grond. Bedrijfsunit 2 (incl. kantineruimte): 1e verdieping. Bedrijfsunit 3 (incl. goederenlift): Optioneel Modern bedrijfspand met riante showroom- kantoorruimte (en bedrijfsruimte) beschikbaar aan de rand van het centrum van Doorn. De ruimtes zijn zowel afzonderlijk als gecombineerd te huur. Door het gebruik

Nadere informatie

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur Openingstijden Bio-beurs 2019 23 januari 11.00-21.00 uur 24 januari 10.00-19.00 uur Bio-beurs, dé biologische vakbeurs De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN Gemeente Leeuwarderadeel. Bezoekadres: Ljipstrjitte 1, Stiens Postadres: Postbus 24, 9050 AA, Stiens Contactpersoon: G. de Vries Tel.nr.: 058-2576617 E-mail: g.devries@leeuwarderadeel.nl

Nadere informatie

- Vrijblijvende projectinformatie. Hendrick de Keijser. Amsterdam Bos en Lommer. Hendrick de Keijser Totaal circa 8.600 m², circa 80 kantoorunits

- Vrijblijvende projectinformatie. Hendrick de Keijser. Amsterdam Bos en Lommer. Hendrick de Keijser Totaal circa 8.600 m², circa 80 kantoorunits - Vrijblijvende projectinformatie Hendrick de Keijser Amsterdam Bos en Lommer Hendrick de Keijser Totaal circa 8.600 m², circa 80 kantoorunits Adres Krelis Louwenstraat 1-3 te Amsterdam. Algemeen Dit

Nadere informatie

WETERINGSTRAAT

WETERINGSTRAAT Winkelruimte Kralingen-West 625,- (EX BTW) WETERINGSTRAAT 334 jouwzaak.nu www.jouwzaak.nu Pagina 1 van 9 Mooie winkelruimte gelegen aan de Weteringstraat te Rotterdam Kralingen. Locatiegegevens: De Weteringstraat

Nadere informatie

Royale winkelunit in winkelcentrum Rokade

Royale winkelunit in winkelcentrum Rokade Te huur Royale winkelunit in winkelcentrum Rokade Adres Zwanenvechtlaan 41-45 te Utrecht Omgevingsfactoren De moderne winkelunit is gesitueerd in het kleinschalige overdekt winkelcentrum Rokade in het

Nadere informatie

FRITS RUYSSTRAAT 65-67

FRITS RUYSSTRAAT 65-67 Winkelruimte Kralingen-West 1.410,- (EX BTW) FRITS RUYSSTRAAT 65-67 jouwzaak.nu www.jouwzaak.nu Pagina 1 van 9 Frits Ruysstraat 65-67 Zeer mooie en ruime winkelruimte met 2 kelderboxen gelegen aan de Frits

Nadere informatie

Objectinformatie winkelruimte te huur. Prins Johan Friso Promenade Ong RIJSWIJK ZH

Objectinformatie winkelruimte te huur. Prins Johan Friso Promenade Ong RIJSWIJK ZH Objectinformatie winkelruimte te huur Prins Johan Friso Promenade Ong RIJSWIJK ZH Tel: 070 330 7 350 Fax: 070 330 7 360. E-mail: info@jnwmakelaars.nl. Web: www.jnwmakelaars.nl Algemeen Met een totaal winkeloppervlak

Nadere informatie

Brugstraat 2a 6031 EG NEDERWEERT. Huurprijs: 90,-/m² jaar. 0495/

Brugstraat 2a 6031 EG NEDERWEERT. Huurprijs: 90,-/m² jaar. 0495/ Brugstraat 2a 6031 EG NEDERWEERT Huurprijs: 90,-/m² jaar KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Huurprijs Type BOG Ligging 90,-/m² jaar Winkelruimte Stadscentrum/dorpskern Bouwjaar 2005 Algemene staat Eenvoudig AFMETINGEN

Nadere informatie

Vrijblijvende Verhuurbrochure. Rijneke Boulevard (ontwikkeling) Hoge Rijndijk ong te Zoeterwoude

Vrijblijvende Verhuurbrochure. Rijneke Boulevard (ontwikkeling) Hoge Rijndijk ong te Zoeterwoude Vrijblijvende Verhuurbrochure Rijneke Boulevard (ontwikkeling) Hoge Rijndijk ong te Zoeterwoude Algemeen De Rijneke Boulevard telt ruim 40 winkels en door de brede en veelzijdige branchemix behoort deze

Nadere informatie

HUURPRIJS ,00 per jaar

HUURPRIJS ,00 per jaar Van 't Hoffstraat 14 te Bleiswijk Ca. 950 m² bedrijfsruimte, ca. 105 m² kantoorruimte en ca. 50 m² entree HUURPRIJS 74.000,00 per jaar exclusief BTW en servicekosten Kenmerken Huurprijs 74.000,00 per jaar,

Nadere informatie

- Vrijblijvende projectinformatie - gelegen aan de IJburglaan 628-654 te Amsterdam. Y10 Totaal circa 2.400 m², circa 35 kantoorunits

- Vrijblijvende projectinformatie - gelegen aan de IJburglaan 628-654 te Amsterdam. Y10 Totaal circa 2.400 m², circa 35 kantoorunits - Vrijblijvende projectinformatie - gelegen aan de IJburglaan 628-654 te Amsterdam Y10 Totaal circa 2.400 m², circa 35 kantoorunits Pagina 2 van 8 Adres IJburglaan 628-654, 1087 CE te Amsterdam Algemeen

Nadere informatie

Vrijblijvende Verhuurbrochure. Rijneke Boulevard. Hoge Rijndijk 299b te Zoeterwoude

Vrijblijvende Verhuurbrochure. Rijneke Boulevard. Hoge Rijndijk 299b te Zoeterwoude Vrijblijvende Verhuurbrochure Rijneke Boulevard Hoge Rijndijk 299b + 303 te Zoeterwoude Algemeen De Rijneke Boulevard telt ruim 40 winkels en door de brede en veelzijdige branchemix behoort deze winkellocatie

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN

AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN Gemeente Menameradiel Bezoekadres: Dyksterbuorren 16, 9036 MS Menaam Postadres: postbus 3, 9036 ZW Menaam Tel.nr.: 0518-45 29 00 E-mail: gemeente@menameradiel.nl 1. Gegevens

Nadere informatie

Marconiweg 31 Zeewolde. Kantoor Almere Havenzicht 72 1357 NR Almere T 036 54 90 628 E info@vsomakelaars.nl

Marconiweg 31 Zeewolde. Kantoor Almere Havenzicht 72 1357 NR Almere T 036 54 90 628 E info@vsomakelaars.nl Marconiweg 31 Zeewolde Kantoor Dronten De Bolder 2 8251 KC Dronten T 0321 318 318 E info@vsomakelaars.nl Kantoor Marknesse Baarloseweg 6-I 8316 SE Marknesse T 0527 20 33 55 E info@vsomakelaars.nl Kantoor

Nadere informatie

Deze bepalingen en regels gaan in op 1 januari 2009 en zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten die op of na 1 januari 2009 zijn gesloten.

Deze bepalingen en regels gaan in op 1 januari 2009 en zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten die op of na 1 januari 2009 zijn gesloten. Bepalingen en regels Ten behoeve van de huur van faciliteiten en diensten door derden in het Bestuursgebouw, het Educatorium, het Marinus Ruppertgebouw, het Willem C. van Unnikgebouw, het Martinus J. Langeveldgebouw

Nadere informatie

THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS

THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS THINK SMALL, THINK SMART HIGH PERFORMANCE CITY UNITS WERKT ONTMOET GENIET IT HAPPENS HERE! XXL UNIT XXL UNIT CITY UNITS EHVEN SKYHI EHVEN ART XL UNIT XL UNIT XL UNIT CITY UNITS BUTLERS TABLE EHVEN ART

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Stijlvolle kantoorruimte gelegen. aan de Avenue Concordia 83. te Rotterdam - Kralingen

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Stijlvolle kantoorruimte gelegen. aan de Avenue Concordia 83. te Rotterdam - Kralingen VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Stijlvolle kantoorruimte gelegen aan de Avenue Concordia 83 te Rotterdam - Kralingen Object Ca. 120 m² onder architectuur gerenoveerde kantoorruimte gesitueerd in

Nadere informatie

TE HUUR LANGSTRAAT 20 CENTRUM - BARNEVELD

TE HUUR LANGSTRAAT 20 CENTRUM - BARNEVELD TE HUUR LANGSTRAAT 20 CENTRUM - BARNEVELD TE HUUR WINKELRUIMTE LANGSTRAAT 20, BARNEVELD Functionele en nette winkelruimte, gelegen op toplocatie in het midden van de belangrijkste winkelstraat van Barneveld.

Nadere informatie

HUURPRIJS 700,00 per maand

HUURPRIJS 700,00 per maand De Ruyterstraat 8 A te Rotterdam Ca. 70m² opslagruimte op de begane grond HUURPRIJS 700,00 per maand exclusief BTW en servicekosten Kenmerken Huurprijs 700,00 per maand Huurtermijn Vijf jaar Opleveringsniveau

Nadere informatie

HUURPRIJS ,00 per jaar

HUURPRIJS ,00 per jaar Tjalklaan 95 te (3028 JJ) Rotterdam Commerciële ruimte ca. 180 m² begane grond HUURPRIJS 25.000,00 per jaar exclusief BTW en servicekosten Kenmerken Huurprijs 25.000,00 per jaar, exclusief BTW en servicekosten

Nadere informatie

Huur opzeggen. het begin van verhuizen

Huur opzeggen. het begin van verhuizen Huur opzeggen het begin van verhuizen Huur opzeggen het begin van verhuizen Als u gaat verhuizen, moet u eerst de huur opzeggen. Om de huuropzegging soepel te laten verlopen, hebben u en Wonen West Brabant

Nadere informatie

Pampusweg 4 Muiden. Oppervlakte 590 m² 170,- per vierkante meter per jaar (excl. BTW)

Pampusweg 4 Muiden. Oppervlakte 590 m² 170,- per vierkante meter per jaar (excl. BTW) Oppervlakte 590 m² 170,- per vierkante meter per jaar (excl. BTW) Kenmerken Kenmerken object Ligging wijkwinkelcentrum, winkelgebied stadscentrum Welstandsklasse A2 Oppervlakte 590 m² Hoofdbestemming Winkelruimte

Nadere informatie

Marconiweg 31 Zeewolde. Kantoor Almere Havenzicht 72 1357 NR Almere T 036 54 90 628 E info@vsomakelaars.nl

Marconiweg 31 Zeewolde. Kantoor Almere Havenzicht 72 1357 NR Almere T 036 54 90 628 E info@vsomakelaars.nl Marconiweg 31 Zeewolde Kantoor Dronten De Bolder 2 8251 KC Dronten T 0321 318 318 E info@vsomakelaars.nl Kantoor Marknesse Baarloseweg 6-I 8316 SE Marknesse T 0527 20 33 55 E info@vsomakelaars.nl Kantoor

Nadere informatie

Voor beurs 020-549 34 40

Voor beurs 020-549 34 40 OP- EN AFBOUW vt wonen&design beurs 2015 HANDIGE LINKS & CONTACTGEGEVENS Logistiek coördinator Deelnemerssite Deelnemershandboek Lees hier alles dat je als deelnemer moet weten m.b.t. de beurs. Ook vind

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009

Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009 Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009 1. BEGRIPPEN 1.1 Algemene Voorwaarden: deze Algemene Voorwaarden gelden voor de verhuur van ruimten en/of faciliteiten van Your

Nadere informatie

Huur winkelpand op Meent 9 te Veldhoven per jaar

Huur winkelpand op Meent 9 te Veldhoven per jaar Huur winkelpand op Meent 9 te Veldhoven 56000 per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl Omschrijving - Goede

Nadere informatie

Winkelunits in het dorpshart van Vaassen Dorpsstraat 60 Unit C Vaassen

Winkelunits in het dorpshart van Vaassen Dorpsstraat 60 Unit C Vaassen Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelunits in het dorpshart van Vaassen Dorpsstraat 60 Unit C Vaassen Bijzonderheden U kunt zelf aangeven hoeveel ruimte u nodig heeft voor uw eigen winkel. De

Nadere informatie

Stallingvoorwaarden Caravanstalling Zeewolde

Stallingvoorwaarden Caravanstalling Zeewolde Stallingvoorwaarden Caravanstalling Zeewolde De onderwerpen die aan bod komen zijn: 1. Toepasselijkheid 2. Stallingjaar/ openingstijden 3. Geboden, verboden 4. Aansprakelijkheid/ verzekering 5. Betalingen

Nadere informatie

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM Op zaterdag 14 april 2018 (van 10.00 16.00 uur) wordt de derde Amsterdamse uitvaartbeurs gehouden. In de Westerkerk aan de Prinsengracht presenteert de uitvaartbranche

Nadere informatie

TE HUUR. Vrijblijvende informatie. Opslagruimte/ Garagebox. Uithoorn Vanaf 450,- per maand Koop is bespreekbaar. Handelsweg 50.

TE HUUR. Vrijblijvende informatie. Opslagruimte/ Garagebox. Uithoorn Vanaf 450,- per maand Koop is bespreekbaar. Handelsweg 50. 1422 DW, Een garage of opslag ruimte huren is nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Op een goed beveiligde locatie in kun je deze hoek garagebox van 63 m² huren. Het zijn drie aan elkaar geschakelde opslagunits

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje 1.Toepassing algemene voorwaarden chaletverhuur 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten welke, direct of indirect, worden

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE REPRESENTATIEF KLEINSCHALIG KANTOORGEBOUW ALPENSTEIN ALPEN RONDWEG 102 IN AMSTELVEEN ZUID

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE REPRESENTATIEF KLEINSCHALIG KANTOORGEBOUW ALPENSTEIN ALPEN RONDWEG 102 IN AMSTELVEEN ZUID VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE REPRESENTATIEF KLEINSCHALIG KANTOORGEBOUW ALPENSTEIN ALPEN RONDWEG 102 IN AMSTELVEEN ZUID REGELMATIG DIVERSE UNITS BESCHIKBAAR VANAF CA. 30 M² Object : Representatief, kleinschalig

Nadere informatie

TE HUUR. winkel-/praktijkruimte gezondheidscentrum 'Waterlinie' Koningin Máximalaan 30 te Uithoorn

TE HUUR. winkel-/praktijkruimte gezondheidscentrum 'Waterlinie' Koningin Máximalaan 30 te Uithoorn TE HUUR winkel-/praktijkruimte gezondheidscentrum 'Waterlinie' Koningin Máximalaan 30 te Uithoorn Een winkel-/praktijkruimte op de begane grond van het gezondheidscentrum 'Waterlinie', naast de hoofdentree,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kerstmarkt Dordrecht 2015 (handelaren)

Algemene voorwaarden Kerstmarkt Dordrecht 2015 (handelaren) Algemene voorwaarden Kerstmarkt Dordrecht 2015 (handelaren) 1. ORGANISATIE Contactgegevens Stichting Dordrecht Marketing Spuiboulevard 99 3311 GN Dordrecht Contactpersonen: Tatiana Jochems, Claudia Blomert

Nadere informatie

Vrijblijvende Objectinformatie Leeghwaterstraat te Sliedrecht

Vrijblijvende Objectinformatie Leeghwaterstraat te Sliedrecht Vrijblijvende Objectinformatie Leeghwaterstraat 101-111 te Sliedrecht Pagina 1 van 7 Algemeen Woonboulevard Sliedrecht is een van de grootste woonboulevards van Nederland. De gevestigde winkels hebben

Nadere informatie

AMBACHTSPLEIN 123 TE ROTTERDAM WINKELCENTRUM ZEVENKAMP

AMBACHTSPLEIN 123 TE ROTTERDAM WINKELCENTRUM ZEVENKAMP AMBACHTSPLEIN 123 TE ROTTERDAM WINKELCENTRUM ZEVENKAMP 1 VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Betreft Ligging en bereikbaarheid : Winkelunit te huur van 116 m², waarvan 61 m² gesitueerd op de begane

Nadere informatie

HUURPRIJS ,00 per jaar

HUURPRIJS ,00 per jaar Keizerswaard 56 -C (3078 AM) te Rotterdam Winkelruimte ca. 168 m² winkelruimte begane grond HUURPRIJS 54.600,00 per jaar exclusief BTW en servicekosten Kenmerken Huurprijs 54.600,00 per jaar, exclusief

Nadere informatie

AANMELDFORMULIER FOOD&DRINKS - ROOTS BAZAAR, 6 JULI 2014. Lees dit gehele formulier goed door en vul volledig in!

AANMELDFORMULIER FOOD&DRINKS - ROOTS BAZAAR, 6 JULI 2014. Lees dit gehele formulier goed door en vul volledig in! AANMELDFORMULIER FOOD&DRINKS - ROOTS BAZAAR, 6 JULI 2014 Lees dit gehele formulier goed door en vul volledig in! INFORMATIE Hieronder vindt u belangrijke informatie betreffende de Roots Bazaar 2014. Lees

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE VERHUURINFORMATIE WINKELCENTRUM "OUDELAND" ZWIJNDRECHT. Oudeland

VRIJBLIJVENDE VERHUURINFORMATIE WINKELCENTRUM OUDELAND ZWIJNDRECHT. Oudeland VRIJBLIJVENDE VERHUURINFORMATIE WINKELCENTRUM "OUDELAND" ZWIJNDRECHT Oudeland 134-140 HVA Heuvelman Vastgoed Advies. Postbus 8080. 3009 AB Rotterdam.. T 010 7854297. E info@hvavastgoed.nl. W www.hvavastgoed.nl..

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Winkelcentrum De Meent te Papendrecht

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Winkelcentrum De Meent te Papendrecht Vrijblijvende projectinformatie Te huur Winkelcentrum De Meent te Papendrecht Adres Markt 165 te Papendrecht. Algemeen Horeca-/winkelunit te huur in het winkelcentrum De Meent in Papendrecht, gelegen in

Nadere informatie

FRITS RUYSSTRAAT 46-48

FRITS RUYSSTRAAT 46-48 Kantoor en winkel Kralingen-West 1.300,- (EX BTW) FRITS RUYSSTRAAT 46-48 jouwzaak.nu www.jouwzaak.nu Pagina 1 van 10 Frits Ruysstraat 46-48 *VERHUURD - NIET MEER BESCHIKBAAR* Locatiegegevens: De Frits

Nadere informatie

TE HUUR KANTOORRUIMTE CHURCHILLLAAN 11, UTRECHT

TE HUUR KANTOORRUIMTE CHURCHILLLAAN 11, UTRECHT TE HUUR KANTOORRUIMTE CHURCHILLLAAN 11, UTRECHT CHURCHILLLAAN 11, UTRECHT Het Piet van Dommelenhuis met zijn hoogte van 70 meter, is gewoon niet te missen. Het kantoorgebouw heeft dan ook terecht de status

Nadere informatie

HUURPRIJS ,00 per jaar

HUURPRIJS ,00 per jaar Groenendaal 3 te (3011 SJ) Rotterdam Winkelruimte ca. 72 m² begane grond HUURPRIJS 15.900,00 per jaar exclusief BTW en servicekosten Kenmerken Huurprijs 15.900,00 per jaar, exclusief BTW en servicekosten

Nadere informatie

VOOR U GEOPEND 24/7. DIVERSE ALGEMENE VOORZIENINGEN. GRATIS DRAADLOOS INTERNET. CONCURRERENDE HUURPRIJS. FLEXIBELE KORTLOPEND HUURCONTRACT.

VOOR U GEOPEND 24/7. DIVERSE ALGEMENE VOORZIENINGEN. GRATIS DRAADLOOS INTERNET. CONCURRERENDE HUURPRIJS. FLEXIBELE KORTLOPEND HUURCONTRACT. PROJECTINFORMATIE ZAKENCENTRUM NIEUWEGEIN KANTOOR- PRAKTIJKRUIMTE HUREN KERNPUNTEN: REGELMATIG TURNKEY KANTOORUNITS TE HUUR VAN CA 20 TOT CA 100 M2. INDIEN GEWENST GEHEEL GEMEUBILEERD OPGELEVERD. VOOR

Nadere informatie

Veiligheidsplan Evenementen

Veiligheidsplan Evenementen Naam Datum 0 Het Veiligheidsplan: (Lees vóór invulling eerst aandachtig de bijgevoegde handleiding behorende bij dit veiligheidsplan. U vult alleen die vragen in, die echt op uw van toepassing zijn) U

Nadere informatie

HUURPRIJS 165,00 per m² per jaar

HUURPRIJS 165,00 per m² per jaar Vasteland 4. te Rotterdam Kantoorruimte ca. 514 m² HUURPRIJS 165,00 per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten Kenmerken Huurprijs 165,00 per m² per jaar Huurtermijn Vijf (5) jaar Parkeerplaatsen Ja

Nadere informatie

HUURPRIJS 120,00 per m² per jaar

HUURPRIJS 120,00 per m² per jaar Hoofdweg 230-236 te Rotterdam Kantoorruimte ca. 1.144 m² in units van ca. 228 m² HUURPRIJS 120,00 per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten Kenmerken Huurprijs 120,00 per m² per jaar, exclusief BTW

Nadere informatie

Lireweg P.G.M. Bakker Vastgoed B.V. Westerdreef 1 C 2152 CS Nieuw-Vennep Tel: Website:

Lireweg P.G.M. Bakker Vastgoed B.V. Westerdreef 1 C 2152 CS Nieuw-Vennep Tel: Website: Object: Lireweg 15, 2153 PH te Nieuw Vennep. Bedrijventerrein Nieuw Vennep Zuid. Het betreft een zeer luxe en representatief bedrijfs- en kantoorpand gelegen op het prestigieuze bedrijventerrein Nieuw

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Binckhorstlaan 36 te Den Haag 67 p/m 2 p/jaar

Huur kantoorruimte op Binckhorstlaan 36 te Den Haag 67 p/m 2 p/jaar Huur kantoorruimte op Binckhorstlaan 36 te Den Haag 67 p/m 2 p/jaar Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte te Huur in multifunctioneel

Nadere informatie

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken.

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken. Sk8-Depot is een brand new indoor SKATE, BMX en ROLLERBLADE park gelegen op een goed bereikbare locatie in Antwerpen, goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en de fiets. Sk8-Depot bied sponsors

Nadere informatie

FORMULIEREN BORG/VOORSCHRIFTEN ORANJE VRIJMARKT 2011

FORMULIEREN BORG/VOORSCHRIFTEN ORANJE VRIJMARKT 2011 FORMULIEREN BORG/VOORSCHRIFTEN ORANJE VRIJMARKT 2011 1. Inschrijfformulier 2. Spelregels oranje Vrijmarkt op de Engh 3. Huisreglement Oranje Vrijmarkt 2011 4. Verkeersregels en parkeren 5. Plaatsbewijs

Nadere informatie

Verhuurbrochure Woonboulevard Da Vinci Euromarkt 40 - Alphen a/d Rijn

Verhuurbrochure Woonboulevard Da Vinci Euromarkt 40 - Alphen a/d Rijn Verhuurbrochure Woonboulevard Da Vinci Euromarkt 40 - Alphen a/d Rijn Algemene informatie WOONBOULEVARD DA VINCI Winkellocatie is centraal gelegen in de Randstad en centraal tegen de randweg c.q. het centrum

Nadere informatie

De Voorjaarsbeurs Oldambt

De Voorjaarsbeurs Oldambt 17, 18, 19 april 2015 Eextahal Scheemda De Voorjaarsbeurs Oldambt Wilt u zich als ondernemer presenteren bij een breed publiek? Meld u dan nu aan voor de voorjaarsbeurs Oldambt. In het voorjaar van 2015

Nadere informatie

Deelnamereglement januari 2015

Deelnamereglement januari 2015 Artikel 1. Standplaatsruimte; hierna te noemen: de stand, wordt toegewezen door de Santa s Village coöperatie UA. ; hierna te noemen: organisatie. Met de wensen van de standhouder; hierna te noemen: exploitant,

Nadere informatie

Van Hengellaan 2 Hilversum

Van Hengellaan 2 Hilversum Oppervlakte 140 m² 14.000,- per jaar (excl. BTW) Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte Parkeerfaciliteiten Huurprijs Kantoorruimte in woonwijk 140 m² niet overdekt (9) 14.000,-

Nadere informatie