Mei 2011 Tussentijdse mailing Uitgave van Rubicon jeugdzorg. Mededeling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mei 2011 Tussentijdse mailing Uitgave van Rubicon jeugdzorg. Mededeling"

Transcriptie

1 Mei 2011 Tussentijdse mailing Uitgave van Rubicon jeugdzorg Mededeling De verschijning van de Nieuwsbrief pleegzorg zal dit jaar teruggebracht worden naar viermaal per jaar. In verband met de tijdsdruk en gemoeide kosten hebben wij hiertoe besloten. Dat betekent niet dat wij u in het ongewisse laten over actuele zaken. Er zal vaker gekozen worden voor een tussentijdse mailing, contact en het Extranet is online! Hierover meer in deze mailing. Digitale communicatie In het kader van de bezuinigingen probeert Rubicon jeugdzorg zoveel mogelijk te digitaliseren. Mocht u van deze mailing nog een papieren versie ontvangen, willen wij u vragen of u wilt overschakelen naar digitale communicatie met Rubicon. Minder papier, minder kosten en beter voor het milieu. Bovendien kunnen we zo sneller en makkelijker communiceren. Er zullen namelijk vaker mededelingen en aanbiedingen via de mail volgen. Stuur daarom aub uw adres naar a.banziger@rubicon-jeugdzorg.nl met in de onderwerpregel: aanmelding digitale communicatie. Uiteraard wordt uw adres net als uw andere persoonsgegevens nooit zonder uw toestemming verstrekt aan derden. Aanbieding: dagje dierentuin voor 7,50 Rubicon jeugdzorg heeft van Zoo Parc Overloon een speciale aanbieding voor pleeggezinnen gekregen. U kunt tijdelijk entreekaarten bestellen voor slechts 7,50 per kaart, in plaats van de reguliere entreeprijs van 17,00. De kaarten zijn te gebruiken door iedereen: kinderen (0-2 gratis!), volwassenen en 65-plussers. U mag iedereen meenemen: uw gezin, familie en vrienden. U kunt zoveel kaarten bestellen als u wilt. De kaarten hebben bovendien een onbeperkte geldigheidsduur. De kaarten kunnen dus ook de komende jaren nog worden ingeleverd bij Zoo Parc Overloon. De actie werkt als volgt: u kunt via uw bestelling plaatsen. Bij naam organisatie vult u Rubicon jeugdzorg pleeggezin in. In de overige velden vult u uw eigen adres, postcode, plaats en naam in. De entreekaarten met de factuur worden binnen twee werkdagen naar uw adres verstuurd. Deze dient u vervolgens zelf te betalen. Let op: kaarten moeten worden besteld vóór 27 mei! Zoo Parc Overloon ligt tussen Nijmegen en Venlo vlakbij de A73. Het is een bijzondere dierentuin met vele diersoorten uit de hele wereld. De vele doorloopgebieden geven u de kans echt tussen de dieren te zijn. Het is bovendien een prachtig park om te wandelen, rennen en spelen. Voor meer informatie, zie: Voor vragen m.b.t deze actie kunt u terecht bij Anouschka Bänziger, PR & Communicatie : a.banziger@rubicon-jeugdzorg.nl.

2 Uitnodiging THEMABIJEENKOMST XONAR Psychiatrische problematiek en of verslavingsproblematiek bij ouders van (pleeg)kinderen Op dinsdag 24 mei organiseert XONAR voor pleegouders een themabijeenkomst over KOPP en KVO. Deze afkortingen staan voor: Kinderen van Ouders met Psychiatrische Problemen (KOPP) en Kinderen van Verslaafde Ouders (KVO). Veel pleegkinderen hebben hiermee te maken en daarmee u als pleegouders ook. Dit kan veel vragen oproepen. Bijvoorbeeld: Wat vertel je je (pleeg)kind over de problemen van zijn ouders en wat zeg je juist niet? Belast je je (pleeg)kind door erover te praten of is praten juist goed? Programma Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit: Gastsprekers: Ans Leenders en Resie Canter-Visscher, werkzaam bij de Mondriaan Zorg Groep. Algemene inleiding over psychiatrische- en verslavingsproblemen. Voorlichting over doe-praatgroepen die het kind in staat stellen om te spelen en te praten met kinderen zoals hem of haar, kinderen van dezelfde leeftijd die ook een ouder met psychiatrische of verslavingsproblemen hebben. Ruimte om eigen vragen te stellen en interessant kosteloos foldermateriaal. Waar en wanneer? Datum: dinsdag 24 mei 2011 Tijd: 19:00 21:00 uur Locatie: aula XONAR Severenstraat 16, Maastricht Aanmelden*: n.sevriens@xonar.nl of *In verband met de organisatie dient u zich aan te melden als u deze bijeenkomst wilt bijwonen. Vermeld in uw mailtje dat u pleegouder van Rubicon bent, uw naam, het aantal personen waarmee u komt en uw telefoonnummer.

3 Uitnodiging picknick zondag 29 mei Jaarlijks organiseert de N.V.P. Limburg een picknick voor pleegouders en kinderen. Dit jaar zal de picknick gehouden worden in het Schutterspark in Brunssum. Er is een kinderspeeltuin, gelegenheid om te roeien en voldoende ruimte om een mooie wandeling te maken door het park. Iedere pleegouder wordt verzocht om zijn eigen picknickspullen mee te nemen. Verder is aan te raden om tuinstoelen en een tafeltje mee te nemen. Datum: Locatie: Tijd: zondag 29 mei Schutterspark, Heidestraat 2, 6443 VZ Brunssum Bijeenkomst om uur op de parkeerplaats Opgave voor deze picknick kan tot 28 mei bij Wim van Tilburg, tel: of Contactochtend door pleegouders voor pleegouders Met enige regelmaat worden er contactochtenden voor pleegouders georganiseerd. Deze ochtenden hebben een gezellige en prettige sfeer. Het is erg fijn om met andere pleegouders over van alles en nog wat te kunnen praten. De eerstvolgende contactochtenden zijn op: Dinsdag 28 juni tussen uur, locatie: Bergerweg 23 in Horn (koffiekamer Beatrixzaal) Donderdag 30 juni tussen uur, locatie: Diependijkstraat 2 in Blerick Ben je nog niet bij een contactochtend geweest, maar zou je best eens willen komen? Aarzel dan niet en kom vrijblijvend naar de contactochtend. Je hoeft je niet aan te melden. Kinderen die nog niet naar school gaan, mogen natuurlijk meekomen. Ten behoeve van deze contactgroep hebben wij een folder gemaakt. Deze is als bijlage bij deze tussentijdse mailing gevoegd.

4 PLEEGZORGKAMP 2011 Reis om de wereld Het is weer zover. We gaan op kamp! Er staat ons een leuke week te wachten waarin we met elkaar heel wat avonturen gaan beleven, misschien op plekken waar je nog nooit bent geweest. Want we gaan de wereld rondreizen! Het zou zomaar kunnen dat je aan de Olympische Spelen gaat deelnemen in het oude Griekenland. Of op safari gaat in het warme Afrika. Of een iglo bouwt met de Eskimo s. Het kan allemaal. Durf jij mee op wereldreis? Pak je reiskoffer en meld je aan voor dit avontuur! Het kamp is van maandag 18 juli t/m vrijdagmiddag 22 juli Alle pleegkinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen mee op wereldreis. De eigen bijdrage is 60. Je kunt je opgeven via je pleegzorgwerker. Die heeft het inschrijfformulier. Graag willen we vóór 13 juni weten of je meegaat! We zijn nog aan het zoeken naar een leuke kampplaats. Maar het zal in ieder geval in de regio Noord- en Midden-Limburg/ Z.O. Brabant zijn. Aan (pleeg)ouders wordt gevraagd de kinderen zelf naar de kampplaats te brengen en weer op te halen. Verdere informatie volgt na de inschrijving. Voor vragen over de aanmelding kun je terecht bij Bonnie Haenen van Rubicon Pleegzorg. Tel: of b.haenen@rubicon-jeugdzorg.nl Groetjes van het Wereld Team!

5 Nu live: Pleegzorg Extranet! Aan het Pleegzorg Extranet is lang intensief gewerkt. Daarna heeft de ontwikkeling een tijdje stil gelegen. Dit jaar heeft het extranet opnieuw veel aandacht gekregen. Als u deze mailing leest, staat het Extranet live. Zo kunt u het bekijken: 1. Open de Internet browser 2. Ga naar 3. Klik in het linker menu op Pleegouders 4. Klik in het linker menu op Extranet 5. Geef uw gebruikersnaam in: pleegouders 6. Geef uw wachtwoord in: rubicon11 Let op: de inloggegevens zijn hoofdlettergevoelig. Het Extranet is nog niet klaar. Diverse pagina's zijn nog niet gevuld. Achter de schermen wordt er hard aan gewerkt. Zoals aan het Smoelenboek: dat is nu niet te bekijken, maar dat zal snel veranderen. De pagina Matching is wel al volledig beschikbaar en actueel. Uw input is dringend nodig voor de pagina Vraag en aanbod! Kijk regelmatig even op Extranet om op de hoogte te blijven van het nieuws en andere ontwikkelingen. Adressen en telefoonnummers Het Centraal Bureau Bereikbaarheid werkdagen van uur, tel: Dit is het algemene nummer. U krijgt dan de receptie aan de telefoon. Zij kunnen u doorverbinden met uw eigen pleegzorgwerker of de pleegzorgwerker die op dat moment bureaudienst heeft. U kunt bij deze pleegzorgwerker terecht voor al uw vragen. Meldpunt Acute Zorg Buiten kantooruren kunt u bellen naar het Meldpunt Acute Zorg (MAZ). Tel: Het MAZ is voor dringende opvoedvragen die niet kunnen wachten tot kantoortijden, het melden van weggelopen pleegkinderen en overleg bij crisissituaties. Als u het MAZ belt, krijgt u direct een medewerker van het MAZ aan de lijn.

Maart 2015, Rubicon jeugdzorg

Maart 2015, Rubicon jeugdzorg Maart 2015, Rubicon jeugdzorg Veranderingen in de vergoedingen voor Pleegzorg en Regeling Bijzondere Kosten Rubicon Met de invoering van de Jeugdwet zijn gemeenten sinds 1 januari 2015 verantwoordelijk

Nadere informatie

Nieuwe trainingsdata Waakzame Pleegzorg - Nieuwe Autoriteit

Nieuwe trainingsdata Waakzame Pleegzorg - Nieuwe Autoriteit Oktober 2016, Rubicon jeugdzorg Nieuwe trainingsdata Waakzame Pleegzorg - Nieuwe Autoriteit Bent u als pleegouder benieuwd naar andere manieren van opvoeden? Is er sprake van gedrag dat lastig is in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Pleegzorg

Nieuwsbrief Pleegzorg Nieuwsbrief Pleegzorg December 2014 Rubicon jeugdzorg In dit nummer Bericht van Clusterleider 2 Wat verandert er voor pleegzorg in 2015? 4 Nieuwsvoorziening Extranet 6 Bedankt! 6 Bijlagen: Uitnodiging

Nadere informatie

NUMMER 3 JULI 2010. Create PDF files without this message by purchasing novapdf printer (http://www.novapdf.com)

NUMMER 3 JULI 2010. Create PDF files without this message by purchasing novapdf printer (http://www.novapdf.com) NUMMER 3 JULI 2010 Beste pleegouders, De zomervakantie staat alweer voor de deur. We wensen jullie natuurlijk allemaal een heel fijne vakantie. Maar eerst nog even deze nieuwsbrief met heel veel informatie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Pleegzorg

Nieuwsbrief Pleegzorg Nieuwsbrief Pleegzorg September 2015 Uitgave van Rubicon jeugdzorg De vakantieperiode is weer voorbij. Het was een mooie zomer met wisselend weer, zoals het hoort in een echte Nederlandse zomer. In juli

Nadere informatie

vooruitkomen + Hulp na seksueel misbruik

vooruitkomen + Hulp na seksueel misbruik > vooruitkomen + Hulp na seksueel misbruik OUDERS & OPVOEDERS Als er binnen uw gezin sprake is van seksueel misbruik, heeft dat grote invloed. Er is veel verdriet, boosheid, wantrouwen en schuldgevoel.

Nadere informatie

Praten helpt. Informatie voor hulpverleners

Praten helpt. Informatie voor hulpverleners Praten helpt Informatie voor hulpverleners KOPP/KVO preventie voor ouders en kinderen Jaarlijks krijgen in Nederland 1,6 miljoen kinderen en jongeren onder de 22 jaar te maken met een psychische ziekte

Nadere informatie

Jeugdbescherming Informatie voor ouders/opvoeders

Jeugdbescherming Informatie voor ouders/opvoeders Jeugdbescherming Informatie voor ouders/opvoeders Inhoudsopgave»» Jeugdbescherming»» Wat is een ondertoezichtstelling (OTS)?»» Wat is uw rol bij een OTS?»» Wat gaat er gebeuren?»» Wat zijn uw rechten?»»

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 20-05-2016

Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Communie Komende zondag doen de kinderen van groep 4 hun Eerste Heilige Communie. Wij hopen op goed weer en wensen hen allemaal een onvergetelijke dag toe! Schoolfotograaf Het

Nadere informatie

Jeugdhulpverlening Informatie voor ouders/verzorgers

Jeugdhulpverlening Informatie voor ouders/verzorgers Jeugdhulpverlening Informatie voor ouders/verzorgers Inhoudsopgave Algemene informatie over Bureau Jeugdzorg Limburg Jeugdhulpverlening Aanmelding Zorgmelding Welke regelingen kunnen voor u van belang

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Informatie voor hulpverleners over preventieactiviteiten voor kinderen en ouders

Informatie voor hulpverleners over preventieactiviteiten voor kinderen en ouders preventieprogramma kopp/kvo zuid-limburg Informatie voor hulpverleners over preventieactiviteiten voor kinderen en ouders Kinderen van Ouders met Psychische Problemen (KOPP) Kinderen van Verslaafde Ouders

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1

Nadere informatie

MEE: PARTNER IN HET CJG

MEE: PARTNER IN HET CJG 1e kwartaal 2016 MEE: PARTNER IN HET CJG MEE ondersteunt mensen met een beperking zodat zij mee kunnen doen in de samenleving. Wij helpen iedereen (weer) grip op hun leven te krijgen, onder andere door

Nadere informatie

Hoofdstuk 13 Triangel, Centrum voor Pleeggezinnen

Hoofdstuk 13 Triangel, Centrum voor Pleeggezinnen Hoofdstuk 13 Triangel, Centrum voor Pleeggezinnen Geschiedenis Pleegzorg maakte vroeger onderdeel uit van meestal ambulante instellingen, zoals de Stichting Jeugdzorg, het Bureau Maatschappelijk Werk,

Nadere informatie

Niet tevreden over de samenwerking?

Niet tevreden over de samenwerking? Niet tevreden over de samenwerking? Heeft u een klacht? Deze folder is bedoeld voor: Kinderen en jongeren Ouders en stiefouders Opa s en oma s Pleegouders Familieleden en andere bekenden die meehelpen

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven leden

Handleiding online inschrijven leden Handleiding online inschrijven leden Gent l 20 augustus 2015 Deze applicatie werd ontwikkeld voor recentere browsers (bv. Internet Explorer 9) Indien u problemen hebt om trainingsgroepen toe te voegen,

Nadere informatie

JEUGDIGEN. Hulp na seksueel misbruik. vooruitkomen +

JEUGDIGEN. Hulp na seksueel misbruik. vooruitkomen + > vooruitkomen + Hulp na seksueel misbruik JEUGDIGEN Heb jij seksueel misbruik meegemaakt of iemand in jouw gezin, dan kan daarover praten helpen. Het kan voor jou erg verwarrend zijn hierover te praten,

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

1 Over Scouts Online. In deze handleiding komen de volgende onderwerpen aan bod: Inschrijven voor een activiteit. Aanmaken van een inlogaccount

1 Over Scouts Online. In deze handleiding komen de volgende onderwerpen aan bod: Inschrijven voor een activiteit. Aanmaken van een inlogaccount 1 Over Scouts Online Scouts Online (SOL) is het ledenadministratiesysteem voor alle scoutinggroepen in Nederland. Dus ook de Shawano s maken hier gebruik van om de ledenadministratie in bij te houden.

Nadere informatie

Jeugdreclassering Informatie voor jongeren

Jeugdreclassering Informatie voor jongeren Jeugdreclassering Informatie voor jongeren Inhoudsopgave Jeugdreclassering Informatie over Bureau Jeugdzorg Limburg Wanneer krijg je met jeugdreclassering te maken? Wat kan jeugdreclassering voor je doen?

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien

Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien www.landstedembo.nl/aanmelden Handleiding aanmelden 2015 Laat jezelf zien 2 Handleiding aanmelden 2015 Handleiding aanmelden bij Landstede MBO voor decanen/mentoren/leerlingbegeleiders Deze handleiding

Nadere informatie

Alle kinderen van De Lepelaar en Het Mozaïek en BSO Robijn, mogen deelnemen aan de activiteiten.

Alle kinderen van De Lepelaar en Het Mozaïek en BSO Robijn, mogen deelnemen aan de activiteiten. Alle kinderen van De Lepelaar en Het Mozaïek en BSO Robijn, mogen deelnemen aan de activiteiten. Hieronder alle adresgegevens op een rijtje: OBS De Lepelaar Kempenaar 14-58 8231 VW Lelystad BSO Robijn

Nadere informatie

Colofon MEER KLEUR IN DE PLEEGZORG. een hart met ruimte

Colofon MEER KLEUR IN DE PLEEGZORG. een hart met ruimte Colofon Redactie en samenstelling: * Marjo Daniëls (Maecon Advies en Management) * Bestuur SMKK Deze brochure is mede mogelijk dankzij een financiële ondersteuning van de Provincie Limburg MEER KLEUR IN

Nadere informatie

Gastles muziek groep 5/6

Gastles muziek groep 5/6 Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2014 2015 02 maart 2015 Inhoud: Pagina 1: Daltondag Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Pleegzorg

Nieuwsbrief Pleegzorg Nieuwsbrief Pleegzorg December 2013 Uitgave van Rubicon jeugdzorg Voorwoord Rubicon timmert druk aan de weg. De organisatieverandering is een feit. We werken met zelfsturende regioteams met verschillende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Pleegzorg Nov. 2014

Nieuwsbrief Pleegzorg Nov. 2014 Nieuwsbrief Pleegzorg Nov. 2014 VAN DE RADING Belangrijke veranderingen Zoals eerder vermeld hebben we onze kantoorlocatie aan de Huizingalaan 121 in Utrecht inmiddels verlaten. De locatie voldeed niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief Pleegzorg

Nieuwsbrief Pleegzorg Nieuwsbrief Pleegzorg April 2013 Uitgave van Rubicon jeugdzorg Voorwoord Het zijn drukke tijden. Het actieplan Prima Pleegzorg is officieel afgerond en daarmee omgedoopt naar Pleegzorg Limburg. Zo gaan

Nadere informatie

KOPPen bij elkaar en schouders eronder. Informatie voor kinderen van ouders met psychiatrische problemen

KOPPen bij elkaar en schouders eronder. Informatie voor kinderen van ouders met psychiatrische problemen KOPPen bij elkaar en schouders eronder Informatie voor kinderen van ouders met psychiatrische problemen Mama, waarom huil je? Mama, ben je nu weer verdrietig? Papa, gaan we naar het zwembad? Waarom niet?

Nadere informatie

Inschrijfformulier vraagouders

Inschrijfformulier vraagouders Inschrijfformulier vraagouders Persoonlijke gegevens Aanhef De heer Mevrouw De heer en mevrouw Gegevens ouder/verzorgen 1 Geboortedatum BSN Nationaliteit Straat + huisnummer: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer:

Nadere informatie

JEUGDRECLASSERING INFORMATIE VOOR OUDERS/OPVOEDERS

JEUGDRECLASSERING INFORMATIE VOOR OUDERS/OPVOEDERS JEUGDRECLASSERING INFORMATIE VOOR OUDERS/OPVOEDERS 1 INHOUD Jeugdreclassering; informatie voor ouders/opvoeders Algemene informatie Bureau Jeugdzorg Limburg Wanneer krijgt uw kind met jeugdreclassering

Nadere informatie

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase FlexBase is het leermiddelenarrangement voor het bakkersonderwijs in Nederland, waarbij zowel papieren als digitale leermiddelen worden gebruikt. Deze handleiding

Nadere informatie

Pleegzorg en De Rading; informatie voor aspirant pleegouders

Pleegzorg en De Rading; informatie voor aspirant pleegouders Pleegzorg en De Rading; informatie voor aspirant pleegouders Pleegzorg en De Rading; Ieder kind heeft het recht om op te groeien in een gezin. Soms zijn er thuis problemen en is het beter als een kind

Nadere informatie

Handleiding Cloudtec Support Gebruikers (Users)

Handleiding Cloudtec Support Gebruikers (Users) Handleiding Cloudtec Support Gebruikers (Users) V. Auteur: Christo Steyn Dynamx BV Pagina van 6 Document Overzicht Revisie Plannen Dit document zal worden herzien en zo nodig aangepast zoals hieronder

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Vrije tijd & Sport

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Vrije tijd & Sport MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Vrije tijd & Sport Ik wil graag dat mijn kind leert zwemmen, maar hij past niet in zo n grote groep. Kan het ook anders? Er is vast wel een (gezelligheids)

Nadere informatie

Zorg voor een kind van familie of bekende

Zorg voor een kind van familie of bekende Zorg voor een kind van familie of bekende Netwerkpleegzorg Folder bestemd voor: netwerk pleegouders 0-18 jaar U neemt de zorg voor een kind van een familielid of bekende (tijdelijk) over. Dat noemen we

Nadere informatie

De digitale vrijwilligersvacaturebank

De digitale vrijwilligersvacaturebank De digitale vrijwilligersvacaturebank Een handleiding Op onze website is het mogelijk dat vrijwilligersorganisaties in Apeldoorn vacatures en klussen kunnen plaatsen en vinden. In deze handleiding vindt

Nadere informatie

Inhoud. Colofon Tekst: Spirit, januari 2014 Ontwerp: Zeeman Reclamegroep Foto s: Mike Bink, Jan Willem Steenmeijer, Shutterstock.

Inhoud. Colofon Tekst: Spirit, januari 2014 Ontwerp: Zeeman Reclamegroep Foto s: Mike Bink, Jan Willem Steenmeijer, Shutterstock. Pleegouder worden Inhoud Wat is pleegzorg? 3 Verschillende vormen van pleegzorg 4 Voorwaarden en criteria 5 Pleegouder worden 6 Informatiebijeenkomst 7 Aanmelden 7 Voorbereiding: intakegesprek en STAP-training

Nadere informatie

Centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie

Centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie Centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie Informatie voor cliënten, familie en betrokkenen Centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie Maelsonstraat 1 1624 NP HOORN 088 65 65 010 www.ggz-nhn.nl/jeugd www.ggz-nhn.nl

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

Voor ouders over de voogdijmaatregel

Voor ouders over de voogdijmaatregel Voor ouders over de voogdijmaatregel Jeugdbescherming west Jeugdbescherming west komt in actie als de veiligheid en de ontwikkeling van een kind of jongere bedreigd worden. Wij zijn er als onze deskundigheid

Nadere informatie

Beknopte handleiding webshop

Beknopte handleiding webshop Beknopte handleiding webshop Allianz Global Assistance Versie 1.0 December 2013 AGA International SA Poeldijkstraat 4 1059 VM Amsterdam Postbus 9444 1006 AK Amsterdam Tel: +31 (0)20 561 87 11 Fax: +31

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

Advies en steun voor uw kind en uzelf

Advies en steun voor uw kind en uzelf Advies en steun voor uw kind en uzelf Voor advies en steun aan ouders en hun kinderen Informatie advies cursussen Als u of uw kind psychische klachten heeft of problemen ervaart met alcohol of drugs, heeft

Nadere informatie

Pleegzorg Kompaan en De Bocht

Pleegzorg Kompaan en De Bocht Pleegzorg Kompaan en De Bocht Informatie voor mensen die mogelijk pleegouder willen worden Pleegzorg Kompaan en De Bocht (2012) 3 april 2012 Pleegzorg Kompaan en De Bocht (2012) 2 Inhoud 1. Wat is pleegzorg?

Nadere informatie

Jeugdbescherming Informatie voor jongeren

Jeugdbescherming Informatie voor jongeren Jeugdbescherming Informatie voor jongeren Inhoudsopgave»» Jeugdbescherming»» Wat is een ondertoezichtstelling (OTS)?»» Wat is jouw rol bij een OTS?»» Wat gaat er gebeuren?»» Wat zijn jouw rechten?»» Wat

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 1.3 Inloggen met pincode op mobiele app... 4 2. Berichtenservice... 5 3. Bedrijfsmonitor...

Nadere informatie

Handleiding cliënt. Uw praktijk / uw adviseur maakt gebruik van het online afspraken- en workshopssysteem van het bedrijf NUTRiLiNK.

Handleiding cliënt. Uw praktijk / uw adviseur maakt gebruik van het online afspraken- en workshopssysteem van het bedrijf NUTRiLiNK. Handleiding cliënt Uw praktijk / uw adviseur maakt gebruik van het online afspraken- en workshopssysteem van het bedrijf NUTRiLiNK. Eerste keer aanmelden Bekijk mijn afspraken Workshops Uw profiel aanpassen

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de portal Mijn SKP heeft u de mogelijkheid om zelf uw abonneegegevens te beheren. Ook kunt u tvpluspakketten aan- en uitzetten. SKP 3in1- en internetabonnees

Nadere informatie

Instelling voor pleegzorg

Instelling voor pleegzorg Vragen risico-indicatoren Instelling voor pleegzorg Vragenlijst onderdeel F Er worden vragen over verschillende onderwerpen gesteld. Elk onderwerp wordt ingeleid door een korte toelichting. Om de vragen

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Procedure pleegzorg Bestandspleegzorg pleegouderbestand Netwerkpleegzorg

Procedure pleegzorg Bestandspleegzorg pleegouderbestand Netwerkpleegzorg Procedure pleegzorg Er zijn twee manieren waarop aspirant pleegouders in contact kunnen komen met pleegzorg. Dit kan via bestandspleegzorg of via netwerkpleegzorg. Bestandspleegzorg Iemand die geïnteresseerd

Nadere informatie

Handleiding Glimworm nieuwsbrief

Handleiding Glimworm nieuwsbrief Handleiding Glimworm nieuwsbrief Auteur: Marten Hoekstra Datum: 26 Mei 2005 Versie: 1.0 Dit document bevat vertrouwelijk informatie die niet voor anderen dan de relatie van Glimworm bedoeld is. Op alle

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Inschrijven via het digitaal inschrijfsysteem

Inschrijven via het digitaal inschrijfsysteem Inschrijven via het digitaal inschrijfsysteem Het digitaal systeem werkt volledig automatisch, dat wil zeggen dat er in de diverse stappen geen bemoeienis nodig is van medewerkers van de Champion Show.

Nadere informatie

Bestellen via website http://www.doggyding.nl

Bestellen via website http://www.doggyding.nl Bestellen via website http://www.doggyding.nl U dient altijd een account te hebben om uw bestelling te doen. Op die manier weten wij ook waar we alle spullen naartoe moeten sturen. Wij hebben uw zogenaamde

Nadere informatie

1. INLEIDING p. 2. 2. MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN p. 3. a. KLIK OP NOG GEEN ACCOUNT? REGISTREER JE NU! p. 3. b. IK BEN KVLV-LID p.

1. INLEIDING p. 2. 2. MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN p. 3. a. KLIK OP NOG GEEN ACCOUNT? REGISTREER JE NU! p. 3. b. IK BEN KVLV-LID p. INHOUDSTAFEL 1. INLEIDING p. 2 2. MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN p. 3 a. KLIK OP NOG GEEN ACCOUNT? REGISTREER JE NU! p. 3 b. IK BEN KVLV-LID p. 5 c. IK BEN GEEN LID p. 6 d. BEN JE ERKEND KVLV-VORMINGSWERKER?

Nadere informatie

Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent?

Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent? Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent? In het Havenziekenhuis doen wij er alles aan om u tijdens uw verblijf in het ziekenhuis zo goed mogelijk te behandelen, te verzorgen en

Nadere informatie

vooruitkomen OUDERS & OPVOEDERS

vooruitkomen OUDERS & OPVOEDERS > vooruitkomen + OUDERS & OPVOEDERS ! Via Bureau Jeugdzorg of uw huisarts bent u bij Rubicon jeugdzorg terecht gekomen. Soms zijn er problemen in het gezin die u niet zelf kunt oplossen. Uw kind is bijvoorbeeld

Nadere informatie

Mijn Laatste Wil. 1. Hoe kom ik op Mijn Laatste Wil

Mijn Laatste Wil. 1. Hoe kom ik op Mijn Laatste Wil Mijn Laatste Wil De Coöperatie Laatste Wil maakt voor het aanmelden als lid gebruik van een apart gedeelte op de website. Op dit aparte gedeelte Mijn Laatste Wil (Mijn LW) vindt u een inschrijfformulier.

Nadere informatie

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Lezen is heel erg belangrijk voor je ontwikkeling. Kinderen die lezen, gaan gemiddeld drie jaar langer naar school. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede

Nadere informatie

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN NASCHOOLSE ACTIVITEITEN In het schooljaar 2018-2019 biedt OBS De Fonkel weer naschoolse activiteiten aan. De naschoolse activiteiten worden aangeboden in verlenging van het aanbod binnenschools, met name

Nadere informatie

jeugdhulpverlening informatie voor kinderen en jongeren

jeugdhulpverlening informatie voor kinderen en jongeren jeugdhulpverlening informatie voor kinderen en jongeren Wij vinden dat je het recht hebt om op een goede manier volwassen te worden. Wij helpen je daarbij. jeugdhulpverlening Bureau Jeugdzorg is er voor

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Inhoud van de handleiding. 2. Snelstart gids. 3. Gebruikersnaam & wachtwoord. 4. Hoofd zoekscherm. 5. Product informatie scherm

Inhoudsopgave. 1. Inhoud van de handleiding. 2. Snelstart gids. 3. Gebruikersnaam & wachtwoord. 4. Hoofd zoekscherm. 5. Product informatie scherm Inhoudsopgave 1. Inhoud van de handleiding 2. Snelstart gids 3. Gebruikersnaam & wachtwoord 4. Hoofd zoekscherm 5. Product informatie scherm 6. Gedetailleerd product informatie scherm 7. Product foto scherm

Nadere informatie

Handleiding Postersite EHBO Santpoort.

Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Inhoud: 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Account gegevens wijzigen 4. Aan en afmelden evenementen 5. Overige tabbladen 6. Problemen 1. Account aanmaken Wanneer

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON

HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON Inhoudsopgave 1. Functionaliteiten: pagina 2 2. Systeem opstarten: pagina 3 3. Inloggen: pagina 4 4. Offerte/polis aanvragen: pagina 5 5. Zoeken naar offerte:

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016

Brugproat. Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016 Brugproat Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016 Agenda Donderdag 4 febr. 19.00 u. Teamvergadering Dinsdag 9 febr. 19.30 u. Vergadering MR / OAC Woensdag 10 febr. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

Maart 2015. Handleiding Bardienstplanner voor de leden

Maart 2015. Handleiding Bardienstplanner voor de leden Maart 2015 Handleiding Bardienstplanner voor de leden Als lid van onze tennisclub wordt er van u gevraagd om tijdens het tennisseizoen een bijdrage te leveren aan de gezelligheid op onze club door het

Nadere informatie

Sportief Hwagveld. Dinsdag 25 nov 2014

Sportief Hwagveld. Dinsdag 25 nov 2014 R.K. BASISSCHOOL OP T HWAGVELD Past. Dom. Hexstraat 16 631 HG MEERSSEN Telefoon 043 364813 info.hwagveld@innovo.nl 0 Dinsdag 5 nov 014 Sportief Hwagveld Sinds april van dit jaar heeft HC NEW STYLE in Meerssen

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging

Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging www.rederij-doeksen.nl Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging Met uw eilanderpasnummer en inlogcode kunt u hier inloggen. Wilt u als eilander een boeking maken? Log

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

van tevoren vragen opschrijven om bij een sollicitatiegesprek te stellen.

van tevoren vragen opschrijven om bij een sollicitatiegesprek te stellen. CP2 solliciteren Als u in Nederland belangstelling heeft voor een vacature, kunt u gaan solliciteren. Meestal gaat u dan praten bij een bedrijf. Soms kunt u ook telefonisch solliciteren. In cruciale praktijksituatie

Nadere informatie

Zorg op Afstand. om langer zelfstandig te blijven wonen

Zorg op Afstand. om langer zelfstandig te blijven wonen Zorg op Afstand om langer zelfstandig te blijven wonen Inhoud Zorg op Afstand 4 Wat is nodig om te kunnen beeldbellen? 4 Welke zorg is bij u van toepassing? 5 Samen met u oefenen 6 Bereikbaarheid 7 Kosten

Nadere informatie

Ouderbulletin SG De Triade

Ouderbulletin SG De Triade Ouderbulletin SG De Triade Jaargang 2015-2016 nummer 2 Wij doen normaal Hiernaast ziet u een kleine afbeelding van één van de vier soorten posters die we binnenkort op diverse plaatsen in de openbare ruimten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Inhoud: Engels Tweede ronde projecten & workshops Hoe speel je een spelletje? Nieuws uit groep ½ Welkom in de klas Agenda Advertenties: Mindful ouderschap Voetbal talent

Nadere informatie

Voogdij Als ouders niet meer voor hun kind kunnen zorgen

Voogdij Als ouders niet meer voor hun kind kunnen zorgen Voogdij Als ouders niet meer voor hun kind kunnen zorgen Wat is voogdij? Normaal gesproken zijn het de ouders die het gezag over hun minderjarige kinderen hebben. Het woord gezag betekent de wettelijk

Nadere informatie

Scholengemeenschap Bonaire Magister handleiding voor ouders

Scholengemeenschap Bonaire Magister handleiding voor ouders Installatie Silverlight Om te kunnen werken met Magister is het nodig dat Silverlight op de computer is geïnstalleerd. Het is goed mogelijk dat Silverlight al op uw computer staat: er zijn meer programma

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Handleiding Magister voor ouders

Handleiding Magister voor ouders Handleiding Magister voor ouders Voor onze schooladministratie maken wij gebruik van het programma Magister. Dit programma stelt ook leerlingen en ouders in staat om via internet de basisgegevens en de

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 4 3. Mijn Ouderportaal... 5 3.1 Tijdlijn... 5 3.1.1 Meldingen... 5 3.1.2 Kind aanmelden... 6 3.1.2.1 Opvangvorm; Dagopvang en Buitenschoolse

Nadere informatie

Informatie vanuit de Van Veldhuizen Stichting

Informatie vanuit de Van Veldhuizen Stichting Hier is weer een nieuwsbrief van Opvoedwinkel Twinkeltje*. Deze nieuwsbrief is bedoeld om beroepskrachten en andere geïnteresseerden te informeren over ons aanbod en de activiteiten van de afgelopen en

Nadere informatie

Uw kind gaat naar een pleeggezin. Pleegzorg Parlan

Uw kind gaat naar een pleeggezin. Pleegzorg Parlan Uw kind gaat naar een pleeggezin Pleegzorg Parlan Voor u en uw zoon of dochter is een plaatsing in een pleeggezin een ingrijpende gebeurtenis. U zit waarschijnlijk vol met vragen en gevoelens en uw kind

Nadere informatie

ONDER VOOGDIJ WAT BETEKENT DAT? INFORMATIE VOOR JONGEREN

ONDER VOOGDIJ WAT BETEKENT DAT? INFORMATIE VOOR JONGEREN ONDER VOOGDIJ WAT BETEKENT DAT? INFORMATIE VOOR JONGEREN Als je nog geen 18 jaar bent is volgens de wet een volwassene voor jou verantwoordelijk. Meestal zijn dit je ouders. Zij zorgen voor een huis, voor

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Handleiding. Mei 2015. KPN WiFi

Handleiding. Mei 2015. KPN WiFi Handleiding Mei 2015 KPN WiFi Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Mijn HotSpots van KPN - Inloggen 4 3. Mijn HotSpots van KPN - Menu 5 4. Mijn HotSpots van KPN - Locatie 6 5. Mijn HotSpots van KPN - Bestellen

Nadere informatie

Digitaal aangeven. Ondernemers doen digitaal aangifte. Wat betekent dit voor u? En hoe doet u digitaal aangifte?

Digitaal aangeven. Ondernemers doen digitaal aangifte. Wat betekent dit voor u? En hoe doet u digitaal aangifte? 12345 Digitaal aangeven Ondernemers doen digitaal aangifte. Wat betekent dit voor u? En hoe doet u digitaal aangifte? 1 Digitaal aangifte doen Als ondernemer bent u verplicht om digitaal aangifte te doen.

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-02 21 augustus 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Swim2Play gr. 3, 4C en 6 Vrijdag

Nadere informatie

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Wilt u er even tussen uit met een groep ouderen? Dan bent u van harte welkom op één van onze vakantieweken! Deze weken

Nadere informatie

Keuzelijst. Handleiding Meldpunt. Inloggen:

Keuzelijst. Handleiding Meldpunt. Inloggen: Handleiding Meldpunt Inloggen: U bereikt de site door op Meldpunt te klikken op de site van Arbo Unie. Het is ook mogelijk rechtstreeks in de ardressenbalk van Internet Explorer het adres. https://meldpunt.arbounie.nl

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Informatie voor ouders, pleegouders en hulpverleners

Informatie voor ouders, pleegouders en hulpverleners Informatie voor ouders, pleegouders en hulpverleners Als ouders een tijdje niet zelf voor hun kinderen kunnen zorgen Het kan dat ouders door omstandigheden in moeilijkheden verkeren, of dreigen te komen,

Nadere informatie

Handleiding online orders

Handleiding online orders Handleiding online orders Versie 2.0 11-09-2011 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1 Gebruikersnaam...3 1.2 Wachtwoord...3 1.3 Ik heb nog geen account...3 1.4 Inloggegevens vergeten...4 1.5 Openingstijden online...4

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de portal Mijn SKP bieden wij u de mogelijkheid om zelf als abonnee uw gegevens, e-mailadressen en telefonie-instellingen te beheren. Ook is het mogelijk uw gesprekskosten

Nadere informatie

Verwijsindex risico s jeugdigen Utrecht

Verwijsindex risico s jeugdigen Utrecht Verwijsindex risico s jeugdigen Utrecht Jij in @risk Wat betekent dit? Jij staat sinds kort in @risk, de verwijsindex risico s jeugdigen Utrecht. Waarom is dat? Wat betekent dit? En wat gebeurt er met

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Inhoud Hoe log ik in?... 2 Gevolgen van de privacyverklaring... 4 Werken op een groepsaccount van Cicero... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Ingelogd zijn... 5 Individueel

Nadere informatie