Handleiding tuinhuis ATV Utrecht Zuid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding tuinhuis ATV Utrecht Zuid"

Transcriptie

1 Handleiding tuinhuis ATV Utrecht Zuid Dit is een handleiding voor alle tuinders die een tuinhuis in hun tuin willen bouwen of verbouwen. Als vereniging huren wij de grond waarop we tuinieren van gemeente Utrecht. Hierdoor zijn er een aantal regels waarmee je rekening moet houden als het gaat om het plaatsen van bebouwing op de tuinen. Daarnaast hebben we ook met elkaar als vereniging een aantal zaken vastgelegd in de statuten en het reglement. In dit document staan de belangrijkste zaken overzichtelijk op een rijtje. In paragraaf één van de handleiding staan de regels voor een bestaande optie of een ander tuinhuis. In paragraaf twee vind je de bestaande en goedgekeurde types tuinhuizen. Deze kunnen zonder tussenkomst van de gemeente Utrecht, maar wel in overleg met de bouwcommissie van de ATV direct worden gebouwd. Voldoen deze huisjes niet aan je tuinhuiswens, dan kun je ervoor kiezen om zelf iets te (laten) ontwerpen. Deze tuinhuizen moeten wel worden goedgekeurd door gemeente Utrecht dus moet er een bouwaanvraag worden ingediend. Daarover meer onder paragraaf drie. Wie een ander bouwwerk wil bouwen, zoals een kas, schuurtje of broeibak, vindt meer informatie in paragraaf vier. 0. Inhoud 1. Algemene regels voor het bouwen van een tuinhuis, bestaand of nieuw 2. Bestaande en goedgekeurde types tuinhuizen 3. Informatie over het (laten) bouwen van een ander soort tuinhuis 4. Over andere bouwwerken 5. Aanvraagformulier 1. Algemene regels voor het bouwen van een tuinhuis, bestaand of nieuw 1. Neem voor je iets op de tuin gaat bouwen altijd eerst contact op met de bouwcommissie, dan bespreken we de plannen en mogelijkheden met elkaar. 2. Niet in alle tuinen mag een tuinhuis gebouwd worden. In het reglement van de vereniging hebben we afgesproken dat maximaal 75%* van alle tuinen met een huisje bebouwd mag worden. 3. In alle tuinen mag een kas, schuurtje en/of broeibak gebouwd worden. 4. De definitie van een tuinhuis is: een huisje waarin kan worden verbleven met een of meer ramen en een of meer deuren. 5. De maximale afmetingen van een tuinhuis zijn L 590 x B 340 x H 275 cm. 6. Positie: Het huisje moet zich in het gearceerde gebied van afbeelding 1 bevinden. Zijnde: 2 meter van het pad, 3 meter van de noordzijde van de zijkant, 3 meter van de zuidzijde van de zijkant en 3 meter van de sloot aan de achterzijde. 7. Materiaal: huisjes moeten van hout zijn, de beplanking mag horizontaal of verticaal worden aangebracht. Het is niet toegestaan om een betonnen fundering aan te brengen. Er mag dus alleen gebruik worden gemaakt van een bestaande fundering, indien aanwezig.

2 8. Tuinders zijn vrij om de kleur van hun tuinhuis te kiezen, hele felle kleuren uitgezonderd. *Dit is gelijk aan de huidige situatie. In een tuin zonder tuinhuis mag dus in principe geen nieuw tuinhuis gebouwd worden. Als vereniging vinden wij het belangrijk dat er ook tuinen beschikbaar blijven voor mensen die om financiële of andere redenen geen huisje willen of kunnen overnemen. Het bestuur kan je hier per situatie meer informatie over verstrekken. 2. Bestaande, goedgekeurde types tuinhuizen De volgende vormen van tuinhuizen zijn in het verleden al goedgekeurd door de gemeente Utrecht. Er is dus geen officiële bouwvergunning meer nodig om deze op een tuin van de ATV te kunnen bouwen. Dat scheelt een heleboel tijd en vooral geld. Wel is het noodzakelijk om voor het bouwen van een van deze opties eerst toestemming van het bestuur te verkrijgen. Deze opties voor tuinhuizen zijn vooral bedoeld om de hoofdvormen en afmetingen van de bebouwing aan te geven. Gedetailleerde bouwtekeningen van deze tuinhuizen zijn bij de bouwcommissie op aanvraag beschikbaar. In detail mag je hiervan afwijken. De posities van ramen en deuren in het huisje kun je bijvoorbeeld helemaal zelf bepalen. Ook de afmetingen van een huisje mogen afwijken, mits ze binnen de gestelde maximale afmetingen van een standaard huisje blijven. Iets smaller, korter of lager is dus geen probleem. Als er op basis van de bestaande, goedgekeurde opties een plan is gemaakt, dan kun je dit ter beoordeling aan de bouwcommissie voorleggen. Zij kijken vervolgens of je bouwplan ook daadwerkelijk onder de bestaande vergunningen kan komen te vallen.

3

4 3. Informatie over het (laten) bouwen van een ander tuinhuis Valt jouw tuinhuis niet onder de bestaande opties, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om zelf iets te (laten) ontwerpen of een andersoortig huisje bij een fabrikant aan te schaffen. In dat geval is het wel noodzakelijk om, in overleg met de bouwcommissie, bij gemeente Utrecht een bouwvergunning aan te vragen. Het aanvragen van een bouwvergunning loopt tegenwoordig via de website waarvoor een persoonlijke DigiD inlogcode nodig is. De aanvraag voor een tuinhuis valt onder de categorie 'bijbehorend bouwwerk bouwen'. Op de site kan het aanvraagformulier worden ingevuld en de benodigde tekeningen kunnen worden toegevoegd. Voor een bouwaanvraag zijn noodzakelijk: een plattegrond, gevelaanzichten van alle zijden en een doorsnede tekening. Optioneel kan op detailtekeningen de opbouw van het huisje verduidelijkt worden. Als je een huisje bij een fabrikant aanschaft, dan heeft deze in veel gevallen de benodigde documentatie voor een bouwaanvraag kant en klaar beschikbaar. De gemeente beoordeelt deze informatie in hoofdzaak op vorm, afmetingen en constructieve veiligheid. Het is dus belangrijk dat deze onderwerpen op basis van de ingediende tekeningen beoordeeld kunnen worden. Dus hoe completer het beeld dat je van de bouwplannen kunt geven, hoe beter. Aan het aanvragen van een bouwvergunning zijn kosten (leges) verbonden. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de bouwkosten van je plan. In de gemeente Utrecht zijn deze kosten voor 2014 vastgesteld op: 'Indien de bouwkosten minder dan EUR bedragen 2,26% van de bouwkosten, met een minimum van: EUR 130,00.' Houd er tot slot rekening mee dat de wettelijke termijn voor een vergunningsaanvraag twaalf weken is. Dit is de maximale termijn waarbinnen de gemeente een aanvraag beoordeeld moet hebben. In de praktijk is dit vaak veel korter, maar het is goed om hiermee vooraf rekening te houden. 4. Andere bouwwerken In alle tuinen mag een kas, gereedschapsschuurtje en/of broeibak gebouwd worden. Ook hiervoor zijn er een aantal eenvoudige regels om rekening mee te houden. 1. Kas

5 2. Schuurtje 3. Broeibak

6 Aanvraagformulier voor het bouwen van een tuinhuis of schuurtje op ATV Utrecht-Zuid Houd bij de aanvraag rekening met het onderstaande: In de reglementen hebben we afgesproken dat alleen 75% van de tuinen met een huis bebouwd mag worden; het kan daarom zijn dat aanvraag voor nieuwbouw niet wordt goedgekeurd in afwachting van een vrijkomende plek; De bouwcommissie/het bestuur ATV-Zuid kan alleen toestemming geven voor de bouw van huizen conform de twee types waarvoor door de Gemeente Utrecht al een vergunning is afgegeven (zie informatiefolder). Aanpassingen worden getoetst aan gemeentelijke verordeningen, de huurovereenkomst met de Gemeente Utrecht, de statuten en reglementen ATV Utrecht-Zuid. Aan de kant van het pad geldt tot 2 meter vanaf de tuingrens een bouwverbod, en aan de overige randen van de tuin tot 3 meter. Naam:. Adres:. Telefoonnummer:. Mailadres: Tuinnummer: Wanneer bent u van plan met de bouw te gaan starten?:... Wanneer denkt u hiermee klaar te zijn?:. Wat wilt u gaan (ver)bouwen? A Huisje waarvoor geen bouwvergunning nodig is. (maximaal L 590x B 340xH 275 cm.) B C Huisje waarvoor een bouwvergunning nodig is. (maximaal L 590x B 340xH 275 cm.) Verbouwen van een bestaand huisje (maximaal L 590x B 340xH 275 cm.)

7 D Gereedschapsschuurtje (maximaal L 210x B 210x H 225cm.) E Iets anders, bijvoorbeeld een pergola Afmetingen te bouwen huisje of gereedschapsschuurtje: Lengte x breedte x hoogte (cm) Geef aan hoeveel u denkt dat de bouw van het tuinhuis gaat kosten: Omschrijving van het bouwwerk Fundering: geef een korte omschrijving van hoe het huisje gefundeerd zal worden. Tip: het gebruik van gestort beton is niet toegestaan. Het ligt daarom voor de hand om bijvoorbeeld metalen paaldragers te gebruiken, of een houten randbalk op grindtegels te leggen.. Wanden: Geef een korte omschrijving van hoe de dragende wanden opgebouwd worden en welke houtmaat daarbij wordt gebruikt. Tip: voor staand regelwerk een minimale houtmaat van 5x7cm aanhouden met een onderlinge afstand van maximaal 60 cm.. Isolatie: Geef een korte omschrijving van hoe de wanden (eventueel) geïsoleerd zullen worden. Tip: Het isoleren van houten constructies levert door condenswerking vaak vochtproblemen en daardoor houtrot op, win hier vooraf voldoende informatie over in.

8 . Materiaal van deuren en ramen: Geef een korte omschrijving van het te gebruiken materiaal. Tip: ramen en deuren zijn de meest houtrot gevoelige onderdelen van een tuinhuis. Zorg dat deze van onderhoudsarm materiaal zijn en van voldoende kwaliteit om dergelijke problemen te voorkomen.. Dak: Geef een korte omschrijving van hoe het dak opgebouwd wordt en welke houtmaat daarbij wordt gebruikt. Tip: vuistregel voor de afmetingen van dragende balken in een dak is een balkhoogte van minimaal 1/20 van de overspanning en een balkbreedte minimaal 1/3 van de balkhoogte. Voorbeeld: een overspanning van 340 cm/20 = 17 cm balkhoogte. 17/3 = 5,6 cm balkbreedte. In dit geval is dus een balk met een kopmaat van ca. 17x5,6 cm noodzakelijk, bij een onderlinge afstand van 60 cm. Op internet zijn hiervoor eenvoudige rekenmodules te vinden, zoek daarvoor op balkenschuif.. Afwerking: Geef een korte omschrijving van hoe de buitenwanden en het dak worden afgewerkt. Tip: Gebruik voor de buitenwanden rabatdelen met een dikte van minimaal 18mm. Let op: Bij een geprefabriceerd (bouwpakket) huisje zonder binnenregelwerk is de minimale verplichte houtdikte 28 mm. Kies voor het dak een duurzame bedekking, bitumineuze dakbedekking heeft een vrij beperkte levensduur en is lekkage gevoelig.

9 . Geef a.u.b. in een bijlage (schets) aan waar u het bouwwerk wenst te plaatsen en hoe het eruit komt te zien. Het is mogelijk dat de bouwcommissie nog met u naar de locatie zal gaan kijken. Datum:. Handtekening: Aanvraagformulier graag inleveren in de kantine, t.a.v. Bouwcommissie.

Bouwvoorschriften Leidse Bond van Amateur-tuinders

Bouwvoorschriften Leidse Bond van Amateur-tuinders Uitgave: 05-2015 Voorwoord bij de bouwvoorschriften. De bouwvoorschriften zijn het kader waarbinnen de gemeente Leiden toestaat op de volkstuinen te bouwen. Dat wil niet zeggen dat alles wat in deze voorschriften

Nadere informatie

Bouwvoorschriften Leidse Bond van Amateur-tuinders

Bouwvoorschriften Leidse Bond van Amateur-tuinders Uitgave: 12-2017 Voorwoord bij de bouwvoorschriften. De bouwvoorschriften zijn het kader waarbinnen de gemeente Leiden toestaat op de volkstuinen te bouwen. Dat wil niet zeggen dat alles wat in deze voorschriften

Nadere informatie

B O U W V O O R S C H R I F T E N

B O U W V O O R S C H R I F T E N B O U W V O O R S C H R I F T E N Vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering van INHOUD blz. DEEL 1 ALGEMEEN ARTIKEL 1. 3 ARTIKEL 2. 3 ARTIKEL 3. 3 ARTIKEL 4. 3 ARTIKEL 5. 3 ARTIKEL 6. 3 ARTIKEL 7. 3

Nadere informatie

Bouwadviescommissie van de OVAT

Bouwadviescommissie van de OVAT Bouwadviescommissie van de OVAT Bouwadviescommissie van de OVAT De bouwadviescommissie bestaat uit de volgende 3 personen: - P.A.Mouton VTV De Kaaistoep - C.Vercammen VTV De Hazennest - A.v.d.Boer VTV

Nadere informatie

Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw)

Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw) Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw) Algemeen Belangrijkste functie van een dakkapel is het creëren van extra leefruimte in een woning. De dakkapel wordt geplaatst op een hellend dak. wat is het verschil?

Nadere informatie

Schetsplan (toetsing aan bestemmingsplan en welstand)

Schetsplan (toetsing aan bestemmingsplan en welstand) Aanvraagformulier Aan Burgemeester & Wethouders van de gemeente Leiden Team Vergunningen en Subsidies Postbus 9100 2300 PC LEIDEN Principeplan (toetsing aan bestemmingsplan) Schetsplan (toetsing aan bestemmingsplan

Nadere informatie

Voor beide soorten aanbouwen geldt dat Woonlinie geen vergoedingen verstrekt voor het aanbrengen en/of verwijderen ervan.

Voor beide soorten aanbouwen geldt dat Woonlinie geen vergoedingen verstrekt voor het aanbrengen en/of verwijderen ervan. KLUSWIJZER 11 Zelf een aanbouw plaatsen Woont u naar uw zin, maar wilt u toch meer ruimte in de woning? Als verhuizen voor u geen optie is, kan een aanbouw uitkomst bieden. U kunt bijvoorbeeld de wasmachine

Nadere informatie

LET OP! Gebruik deze invulinstructies dus NIET als officieel formulier voor uw aanvraag! Aanvraaggegevens

LET OP! Gebruik deze invulinstructies dus NIET als officieel formulier voor uw aanvraag! Aanvraaggegevens Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Deze invulinstructie is gemaakt op basis van het officiële formulier voor het aanvragen van een omgevingsvergunning (bouwvergunning), zoals die te

Nadere informatie

Bouwvoorschriften van de Leidse Bond van Amateurtuinders Uitgave

Bouwvoorschriften van de Leidse Bond van Amateurtuinders Uitgave Bouwvoorschriften van de Leidse Bond van Amateurtuinders Uitgave 01.05.2011 Artikel 1 - Aanvraag bouwvergunning Voor alle bouwactiviteiten nieuw aan of verbouw, moet een Omgevingsvergunning worden aangevraagd

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB ARNHEM 1,8x2,8 / GELDERLAND 2x2, 3x2, 3x3

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB ARNHEM 1,8x2,8 / GELDERLAND 2x2, 3x2, 3x3 MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB ARNHEM 1,8x2,8 / GELDERLAND 2x2, 3x2, 3x3 Als eerste Voordat u begint met de montage is het belangrijk dat u deze instructies aandachtig doorleest. U voorkomt op deze manier

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen ruwbouw

Optielijst Woonwensen ruwbouw Sluitingsdatum: n.t.b. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuzes aankruisen. Mocht u andere wensen hebben dan kunt u deze altijd aan uw kopersbegeleider voorleggen. Na de sluitingsdatum zijn

Nadere informatie

Formulier beoordeling schetsplan / principeverzoek (bouwen en / of afwijken / wijzigen bestemmingsplan)

Formulier beoordeling schetsplan / principeverzoek (bouwen en / of afwijken / wijzigen bestemmingsplan) Gegevens gemeente Dossiernummer Datum ontvangst Aanvraag ingediend in 2-voud Indienen bij: team Vergunningen Verzendadres Gemeente Zederik Postbus 1 4230 BA Meerkerk vergunningen@zederik.nl Formulier beoordeling

Nadere informatie

PRIJSLIJST. bouwpakketten (ex. btw)

PRIJSLIJST. bouwpakketten (ex. btw) PRIJSLIJST bouwpakketten (ex. btw) INHOUD Huisje van Hout SERIE SKÄRGÅRD SERIE FJÄLL SERIE SAGA SERIE DRÖM SERIE STOR TOELICHTING BOUWPAKKETTEN Huisje van Hout levert houten huizen van 9 tot 90 m 2 met

Nadere informatie

BOUWREGLEMENT. Algemeen ARTIKEL 1

BOUWREGLEMENT. Algemeen ARTIKEL 1 BOUWREGLEMENT Algemeen ARTIKEL 1 1. Het bouwen, verbouwen, verplaatsen of slopen van tuinhuisjes, kweekkasjes en alle andere opstallen of bouwsels op de tuin is verboden, tenzij met toestemming van het

Nadere informatie

Alle tekeningen en plattegronden dienen goed leesbaar gescand te worden, zodat deze meegestuurd kunnen worden met de aanvraag via he omgevingsloket.

Alle tekeningen en plattegronden dienen goed leesbaar gescand te worden, zodat deze meegestuurd kunnen worden met de aanvraag via he omgevingsloket. Aanvraagprocedure omgevingsvergunning Conform de statuten van alle volks- en nutstuinvereniging in Rotterdam dient men een bouwvergunning aan te vragen wanneer men opstallen op de volks- of nutstuin wil

Nadere informatie

Aanvraagformulier toetsing schetsplan

Aanvraagformulier toetsing schetsplan Zaaknummer: Datum ontvangst aanvraag: In te vullen door de Gemeente Olst-Wijhe Aanvraagformulier toetsing schetsplan 1. Gegevens van de aanvrager Naam en voorletters : man vrouw BSN-nummer :.. Adres :..

Nadere informatie

Tuinhuizen. Beter buiten huizen

Tuinhuizen. Beter buiten huizen Tuinhuizen Beter buiten huizen TuinVisie huisjes zijn voorzien van mooie details, zoals het hardhouten fundament, de ventilatierooster en de geïntegreerde dakgoot constructie. Er zijn diverse soorten,

Nadere informatie

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8 KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp Vroondaal aan het Park, fase 8 13 april 2017 Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 15.800,00 Het uitbouwen van de

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3329191 Aanvraagnaam Bouw tuinhuisje met afdak Uw referentiecode - Ingediend op 22-11-2017

Nadere informatie

VERZOEK BEOORDELING SCHETSPLAN. Beoordeling: Bestemmingsplan en Welstand. Dit formulier, tekeningen e.d. indienen in tweevoud

VERZOEK BEOORDELING SCHETSPLAN. Beoordeling: Bestemmingsplan en Welstand. Dit formulier, tekeningen e.d. indienen in tweevoud VERZOEK BEOORDELING SCHETSPLAN Beoordeling: Bestemmingsplan en Welstand Dit formulier, tekeningen e.d. indienen in tweevoud Dit verzoek zenden aan: Gemeente Hulst, Afdeling Vergunningen, Postbus 49, 4560

Nadere informatie

Arley. Zeer stabiele construce dankzij elementbouwsysteem Eenvoudige opbouw dankzij prefab elementen Vloer en Dakelementen van 19 mm massie%out

Arley. Zeer stabiele construce dankzij elementbouwsysteem Eenvoudige opbouw dankzij prefab elementen Vloer en Dakelementen van 19 mm massie%out onbehandeld Art. Nr. 8682861 een tuinhuis met veranda in Engelse zomerhuissjl Voorzien van mooie details zoals origineel Engels sluitwerk, een glazen raam met kleine ruitjes en twee zijramen die geopend

Nadere informatie

Is1uA'IYJ IYA ;1YI :.1uATA!L S] I I F*1 I

Is1uA'IYJ IYA ;1YI :.1uATA!L S] I I F*1 I I III IiI1.1 I[ :TI;1 I [4Th T1 ii ['11i141 I;'I si}1 ;1 15 Is1uA'IYJ IYA ;1YI :.1uATA!L S] I I F*1 I Wanneer iemand een nieuw tuinhuis, een veranda, een schuurtje, een fietsafdakje of een plantenkas etc.

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X2

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X2 MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X2 Als eerste Voordat u begint met de montage is het belangrijk dat u deze instructies aandachtig doorleest. U voorkomt op deze manier problemen en dus tijdverlies.

Nadere informatie

Voorschriften voor het aanbrengen van grafbedekking

Voorschriften voor het aanbrengen van grafbedekking Voorschriften voor het aanbrengen van grafbedekking en grafkelders en voor het plaatsen van losse voorwerpen (Nadere regels in de zin van artikel 6 lid 9 en 14 lid 4 van de Beheersverordening Essenhof)

Nadere informatie

Kapschuur. Contact: Staatsbosbeheer Dienstverlening T of E 1

Kapschuur. Contact: Staatsbosbeheer Dienstverlening T of E 1 Kapschuur Contact: Staatsbosbeheer Dienstverlening T 030-69 77 749 of E hout@staatsbosbeheer.nl 1 Kapschuur voor bij huis Voor u ligt het informatiepakket over de kapschuren van Staatsbosbeheer. Hierin

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Formulierversie Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw volledige naam

Aanvraaggegevens. Formulierversie Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw volledige naam Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Deze invulinstructie is gemaakt op basis van het officiële formulier voor het aanvragen van een omgevingsvergunning (bouwvergunning), zoals die te

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 en in EUR GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 en in EUR 1

Nadere informatie

Gegevens bevoegd gezag BEM Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraag Verbouw Stoofdijk 102 Dinteloord

Gegevens bevoegd gezag BEM Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraag Verbouw Stoofdijk 102 Dinteloord Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst BEM1502742 gemeente Steenbergen Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1761835 Aanvraagnaam Aanvraag Verbouw

Nadere informatie

Tenzij anders vermeld dienen alle gewenste opties separaat gekozen te worden.

Tenzij anders vermeld dienen alle gewenste opties separaat gekozen te worden. Optie begane grond 0.1 Uitbouw zijgevel (alleen bwnr K118) Het realiseren van een uitbouw van ca 2.2 x 5.50 m aan de zijgevel Fundering als bij het woonhuisgedeelte. De gevel met het bestaande kozijn wordt

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode. Ingediend op Gefaseerd

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode. Ingediend op Gefaseerd Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie 216.3 Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2722973 Aanvraagnaam Uw referentiecode De Buitenplaats Van Ruytenburch

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING. nr. naam formaat schaal datum wijziging A wijziging B wijziging C wijziging D. opdrachtgever:

OMGEVINGSVERGUNNING. nr. naam formaat schaal datum wijziging A wijziging B wijziging C wijziging D. opdrachtgever: STUDIOARCHITECTURE Nieuwbouw weeghuisje OMGEVINGSVERGUNNING nr. naam formaat schaal datum wijziging A wijziging wijziging C wijziging D DO00 tekeningenlijst A4 19.07.2012 DO01 situatie A1 1:200 19.07.2012

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer tuinhuis reigerstraat 35 groot-ammers. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer tuinhuis reigerstraat 35 groot-ammers. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3352065 Aanvraagnaam tuinhuis reigerstraat 35 groot-ammers Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraag bouwinitiatief / principeverzoek

Aanvraag bouwinitiatief / principeverzoek Aanvraag bouwinitiatief / principeverzoek Een principeverzoek houdt in, dat u een plan voor een omgevingsvergunningplichtig bouwwerk of werkzaamheid voorlegt aan de gemeente om te achterhalen hoe groot

Nadere informatie

Constructieve analyse bestaande vloeren laag 1/2/3 (inclusief globale indicatie van benodigde voorzieningen)

Constructieve analyse bestaande vloeren laag 1/2/3 (inclusief globale indicatie van benodigde voorzieningen) Pieters Bouwtechniek Haarlem B.V. Dr. Schaep manstraat 284 2032 GS Haarlem Postbus 4906 2003 EX Haarlem Tel.: 023-5431999 Fax: 023-5316448 Email: pbt.haarlem@pieters.net Internet: www.pietersbouwtechniek.nl

Nadere informatie

01-08-2015. Reeds 47 Jaar

01-08-2015. Reeds 47 Jaar 47 jaar tuinschuren Alle modellen en afmetingen Scherpe prijzen Vakkundig advies Gratis en vrijblijvende prijsopgave Hout onder druk geimpregneerd Gegalvaniseerd hang- en sluitwerk Cylinder sloten en Dievenklauwen

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 12-3-23 Afdruk Eerste opgave met voorblad, bedragen in EUR M/ GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel:

Nadere informatie

Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten

Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten Goedkeuring benodigd! Voor alle wijzigingen of uitbreidingen aan bestaande bouwwerken of nieuwbouw van welke aard dan ook is schriftelijke goedkeuring

Nadere informatie

18 2^1 kapwoningen Bouwvelden O2, O3 en O4 'Vijverpark Haarlem'

18 2^1 kapwoningen Bouwvelden O2, O3 en O4 'Vijverpark Haarlem' R 10.10.00 Begane grond uitbouw 1200mm - Bouwnummer 6, 7, 8, 9, 12, 13 & 18 13.990,00 R 10.10.01 Begane grond uitbouw 1200mm - Bouwnummer 2, 3, 4, 5, 10, 11, 14, 15, 16 & 17 12.790,00 R 10.10.02 Begane

Nadere informatie

Handleiding. Metal stud wand. montage

Handleiding. Metal stud wand. montage Handleiding Metal stud wand montage Metal stud wand handleiding Hoe plaatst u een metal stud wand en waar moet u aan denken? Welke gereedschappen en materialen heeft u nodig? Wij leggen u in 7 stappen

Nadere informatie

Station Waterlooplein

Station Waterlooplein Definitief Versie 1 12 september 2014 Projectnr 30619 Documentnr 188629 Constructies Stad Station Waterlooplein Stationsrenovaties Oostlijn VO+ Beschouwing constructieve aanpassingen Auteur(s) D. in t

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen ruwbouw

Optielijst Woonwensen ruwbouw Sluitingsdatum: n.t.b. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuzes aankruisen. Mocht u andere wensen hebben dan kunt u deze altijd aan uw kopersbegeleider voorleggen. Na de sluitingsdatum zijn

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X3

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X3 MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X3 Als eerste Voordat u begint met de montage is het belangrijk dat u deze instructies aandachtig doorleest. U voorkomt op deze manier problemen en dus tijdverlies.

Nadere informatie

Plattegrond type C1 en C3 (hoek)

Plattegrond type C1 en C3 (hoek) Plattegrond type C1 en C3 (hoek) 10 11 5400 begane grond 10000 totale woonoppervlakte 127,2 m 2 woon/eetgedeelte 36,5 m 2 met openslaande deuren naar achtertuin trapkast berging in voortuin van de woning

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201704963 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het vergroten van de woning Klimopstraat 91 door het plaatsen van een dakopbouw Adres: Klimopstraat

Nadere informatie

Uit de gesprekken met de aannemers is het volgende naar voren gekomen ten aanzien van de constructie.

Uit de gesprekken met de aannemers is het volgende naar voren gekomen ten aanzien van de constructie. Uit de gesprekken met de aannemers is het volgende naar voren gekomen ten aanzien van de constructie. Algemeen: Op de tekeningen staat ook een aanbouw (bijkeuken) en veranda aan de achterzijde van de woning.

Nadere informatie

VEREENVOUDIGDE LIJSTEN IN TE DIENEN STUKKEN VOOR VEELVOORKOMENDE BOUWWERKEN OMGEVINGSVERGUNNING ACTIVITEIT BOUWEN

VEREENVOUDIGDE LIJSTEN IN TE DIENEN STUKKEN VOOR VEELVOORKOMENDE BOUWWERKEN OMGEVINGSVERGUNNING ACTIVITEIT BOUWEN VEREENVOUDIGDE LIJSTEN IN TE DIENEN STUKKEN VOOR VEELVOORKOMENDE BOUWWERKEN OMGEVINGSVERGUNNING ACTIVITEIT BOUWEN Bij een aanvraag Omgevingsvergunning Bouwen horen documenten waarmee u aantoont dat uw

Nadere informatie

GORDINGEN EN WANDREGELS

GORDINGEN EN WANDREGELS GORDINGEN EN WANDREGELS Verzinkte profielen Index Gordingen 2 Z-gordingen 2 Σ-gordingen 3 Sleeve-stukken 4 Σ-sleeve 4 Dakrand 6 Dakrandprofiel 6 Bevestigingsplaten 7 Geboutte bevestigingsplaat voor type

Nadere informatie

PS architecten bna. Kerkstraat 335b 1017hv Amsterdam t e datum : onderwerp: DO

PS architecten bna. Kerkstraat 335b 1017hv Amsterdam t e datum : onderwerp: DO onderwerp: DO Kerkstraat 335b 1017hv msterdam schaal : opdrachtgever : Oberon ouw bv afm : 3 gew. : extra verdieping op gebouw Danzigerkade 3c t/m 3g In 2008 is door Leen rak bouwkundig adviesbureau bv

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit-buiten behandeling (P) (GG))

Documentenlijst Besluit-buiten behandeling (P) (GG)) Documentenlijst Besluit-buiten behandeling (P) (GG)) Algemene informatie: Dossier:201701694 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het veranderen van de eengezinswoning Fuutlaan 6 door het vergroten van de

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2458413 Aanvraagnaam Van der Valk steiger Uw referentiecode 16014

Nadere informatie

VENRAY Pastoor Ruttenstraat 9

VENRAY Pastoor Ruttenstraat 9 VENRAY Pastoor Ruttenstraat 9 ZEER SCHERP GEPRIJSD!! Mooie instapklare tussenwoning in het centrum van Venray. Bouwjaar: 2000 Woonoppervlakte: ca.: 122m² Inhoud: ca.: 400m³ Vraagprijs: 210.000,- k.k. Renée

Nadere informatie

INDIVIDUELE TAAK OPLEIDINSONDERDEEL CONSTRUCTIES 1. JULIE VANDENBULCKE MAK 1 E Aannemer: Luc Vandermeulen

INDIVIDUELE TAAK OPLEIDINSONDERDEEL CONSTRUCTIES 1. JULIE VANDENBULCKE MAK 1 E Aannemer: Luc Vandermeulen INDIVIDUELE TAAK OPLEIDINSONDERDEEL CONSTRUCTIES 1 JULIE VANDENBULCKE MAK 1 E Aannemer: Luc Vandermeulen Inhoud 1. 1 ste constructiedetail... 2 2. 2 de constructiedetail... 3 3. Beschrijving van de opbouw

Nadere informatie

jadewerkwijze voor particuliere opdrachtgevers

jadewerkwijze voor particuliere opdrachtgevers jadewerkwijze voor particuliere opdrachtgevers ZELF (VER)BOUWEN? Zelf bouwen of verbouwen? JADE architecten biedt hiervoor reeds sinds 2010 een laagdrempelige service. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen

Nadere informatie

NEXIT TEKENINGNR. DATUM DO00 1:500, 1:50 STATUS. GETEKEND WdH PR. Definitief SCHAAL PROJECTNUMMER. Definitief ontwerp ONDERDEEL FORMAAT

NEXIT TEKENINGNR. DATUM DO00 1:500, 1:50 STATUS. GETEKEND WdH PR. Definitief SCHAAL PROJECTNUMMER. Definitief ontwerp ONDERDEEL FORMAAT NEXIT NEXIT ARCHITECTEN STATENLAAN 8 6828 WE ARNHEM T +31 (0)26 44 61 368 E STUDIO@NEXITARCHITECTEN.NL I WWW.NEXITARCHITECTEN.NL TEKENINGNR. DATUM DO00 30.01.2018 PROJECT Ontwerp tuinhuis Kerkstraat Velp

Nadere informatie

STEEL OF LIFE STEEL OF LIFE JE DROOMCONSTRUCTIE

STEEL OF LIFE STEEL OF LIFE JE DROOMCONSTRUCTIE STEEL OF LIFE STEEL OF LIFE JE DROOMCONSTRUCTIE STERK EN DUURZAAM De gegalvaniseerde draagstructuur garandeert een lange levensduur. Staal is het materiaal van de toekomst. SNEL EN EENVOUDIG OPGEBOUWD

Nadere informatie

DOORSNEDE 1 DOORSNEDE 2

DOORSNEDE 1 DOORSNEDE 2 8X8 WONIG 10-5 - 10 Situatie In Homeruskwartier Oost (Almere Poort) liggen 33 bouwkavels in het deelgebied ik bouw in mijn tuin. De kavels variëren in grootte van 187 tot 236 m2. Op deze kavels is het

Nadere informatie

8x8 woningen te Almere. informatie: leukehuizen.nl Jorien van Santen, makelaardij o.g. Verzetslaan 13 1318 BP Almere 036 5409031 06 41246405

8x8 woningen te Almere. informatie: leukehuizen.nl Jorien van Santen, makelaardij o.g. Verzetslaan 13 1318 BP Almere 036 5409031 06 41246405 8x8 8x8 woningen te Almere informatie: leukehuizen.nl Jorien van Santen, makelaardij o.g. Verzetslaan 13 1318 BP Almere 036 5409031 06 41246405 Het 8x8 huis is ontworpen in samenwerking met: Klaas Kloosterboer

Nadere informatie

19 nieuwbouw opslagboxen in de Indische buurt-zuid, Haarlem

19 nieuwbouw opslagboxen in de Indische buurt-zuid, Haarlem 19 nieuwbouw opslagboxen in de Indische buurt-zuid, Haarlem Vana f Foto is van een ander project 30.000,- OPSLAGBOXEN ARCHIPELHOF Achter de Delistraat 68-76, in de Indische buurt-zuid in Haarlem, start

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2999423 Aanvraagnaam Aanvraag bouw kapschuur Holskampweg 2 Vorden Uw referentiecode

Nadere informatie

Formulier vooroverleg omgevingsvergunning

Formulier vooroverleg omgevingsvergunning Postadres Gemeentehuis Postbus 40 Brink 3 5845 ZG Sint Anthonis 5845 BH Sint Anthonis www.sintanthonis.nl postbus@sintanthonis.nl Formulier vooroverleg omgevingsvergunning Als u wilt weten of de gemeente

Nadere informatie

Een bouwvergunning. aanvragen. Uit de reeks: bouwregelgeving

Een bouwvergunning. aanvragen. Uit de reeks: bouwregelgeving Een bouwvergunning aanvragen Uit de reeks: bouwregelgeving Een bouwvergunning aanvragen Wie heeft een bouwvergunning nodig? Waar moet mijn aanvraag aan voldoen? Waar wordt mijn plan op getoetst? Hoe weet

Nadere informatie

Datum van ontvangst. Invullen met schrijfmachine of in blokletters. Persoonlijke gegevens aanvrager. Naam 2. nr. Adres. U bent eigenaar/huurder 4

Datum van ontvangst. Invullen met schrijfmachine of in blokletters. Persoonlijke gegevens aanvrager. Naam 2. nr. Adres. U bent eigenaar/huurder 4 Aanvraagformulier voor sloopvergunning 1 Datum van ontvangst (in te vullen door de gemeente) (zoals bedoeld in artikel 8.1.1. van de ModelBouwVerordening) Invullen met schrijfmachine of in blokletters

Nadere informatie

Spelregels bij geschakeld bouwen Particulier Opdrachtgeverschap

Spelregels bij geschakeld bouwen Particulier Opdrachtgeverschap Spelregels bij geschakeld bouwen Particulier Opdrachtgeverschap Spelregels bij geschakeld bouwen Kiest u voor een kavel bestemd voor een geschakelde woning dan staat in het kavelpaspoort expliciet vermeld

Nadere informatie

TUINHUISJES UIT KUNSTSTOF

TUINHUISJES UIT KUNSTSTOF Windox handelsonderneming 01-03-2013 Brinkmanstraat 20 3067 TA - Rotterdam 06 30 34 11 40 Info@windox.nl TUINHUISJES UIT KUNSTSTOF Geisoleerd dubbelwandig 60 mm. wanddikte Door: P.Ruis Windox / 1-12 tuinhuisjes

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Daarnaast bevat het bouwadvies regels voor andere zaken zoals erfafscheidingen, taxaties en toepassing van zonne-energie.

Daarnaast bevat het bouwadvies regels voor andere zaken zoals erfafscheidingen, taxaties en toepassing van zonne-energie. Alle Tilburgse volkstuinen zijn gevestigd op grond van de gemeente. De gemeente als eigenaar verpacht die grond aan de OVAT, die de grond vervolgens verhuurt aan de afzonderlijke verenigingen, die op hun

Nadere informatie

Uw brief van Uw kenmerk Zaaknr. Datum juni 2019

Uw brief van Uw kenmerk Zaaknr. Datum juni 2019 Bukman-Jongeling Dochters B.V. Uw brief van Uw kenmerk Zaaknr. Datum 017148894 18 juni 2019 Onderwerp Bijlagen Inlichtingen omgevingsvergunning zie lijst mw. R. Gjaltema, (0527) 63 33 90 HZ_WABO 2019-1139

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Aanvraag dakkapel Aalscholverweg 14. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Aanvraag dakkapel Aalscholverweg 14. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3730671 Aanvraagnaam Aanvraag dakkapel Aalscholverweg 14 Uw referentiecode

Nadere informatie

OTV BOUWREGLEMENT. Leiden

OTV BOUWREGLEMENT. Leiden OTV BOUWREGLEMENT. Leiden 01-05-2017 Dit reglement bestaat uit het bouwreglement van de Leidse Bond van Amateurtuinders aangevuld met verenigings eigen besluiten. Onderstaande punten zijn een aanvulling

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Bouwaanvraag dakkapel voorgevel. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Bouwaanvraag dakkapel voorgevel. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2648527 Aanvraagnaam Bouwaanvraag dakkapel voorgevel Uw referentiecode

Nadere informatie

GARAGES. IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be

GARAGES. IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be GARAGES IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be Kwaliteit! IBC Massieve Houtbouw is al meer dan 30 jaar de specialist in houten constructies

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Verbouw Gardenierslaan 42. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Verbouw Gardenierslaan 42. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2962259 Aanvraagnaam Verbouw Gardenierslaan 42 Uw referentiecode - Ingediend op 07-05-2017

Nadere informatie

Dakkapel. Voldoet uw bouwplan aan de vergunningvrije criteria op grond van de Woningwet? Zie ook folder van VROM

Dakkapel. Voldoet uw bouwplan aan de vergunningvrije criteria op grond van de Woningwet? Zie ook folder van VROM Dakkapel Voldoet uw bouwplan aan de vergunningvrije criteria op grond van de Woningwet? Zie ook folder van VROM ja nee U kunt direct gaan bouwen. De bouw moet veilig (bijv. stevige constructie) en gezond

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 966273. Ingediend op 06-10-2013. Gefaseerd. Kosten openbaar maken.

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer 966273. Ingediend op 06-10-2013. Gefaseerd. Kosten openbaar maken. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 966273 Aanvraagnaam Klaasesweg 12 Biggekerke Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Nieuwbouw loods Wiersema Westerbork. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Nieuwbouw loods Wiersema Westerbork. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie 2016.03 Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2107313 Aanvraagnaam Uw referentiecode Nieuwbouw loods Wiersema

Nadere informatie

Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden. Programma

Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden. Programma 5 april 2016-1/7 Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden Programma Het huis gaat bewoond worden door een gezin met jonge kinderen. Het programma

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer woningen Hoofdstraat/Wustelaan. Uw referentiecode

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer woningen Hoofdstraat/Wustelaan. Uw referentiecode Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2680135 Aanvraagnaam Uw referentiecode 10 woningen Hoofdstraat/Wustelaan HFS262 Ingediend

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Kosten openbaar maken

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Kosten openbaar maken Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie 216.3 Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2519391 Aanvraagnaam nieuwbouw woning Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

Aanvraag offerte - Plan B. Mansardendakopbouw (3e verdieping) op plat dak. Grootte: ca 48-51m 2.

Aanvraag offerte - Plan B. Mansardendakopbouw (3e verdieping) op plat dak. Grootte: ca 48-51m 2. Aanvraag offerte - Plan B. Mansardendakopbouw (3e verdieping) op plat dak. Grootte: ca 48-51m 2. Adres: Naam: Nieuwe Groenmarkt 41, 2011 TV Haarlem Familie Kolf Naam aannemer: Datum aanvraag: Januari 2016

Nadere informatie

BOSKOOP WATERRIJK WEST FASE 4

BOSKOOP WATERRIJK WEST FASE 4 BOSKOOP WATERRIJK WEST FASE 4 Bouwkundige opties KAO PRIJSLIJST T.B.V. MAKELAAR Twee onder een kapwoningen UITBOUWEN 0110.2.015 Type S/T Uitbouw van ca. 1200mm aan achterzijde van de woning. De begane

Nadere informatie

Bijlage A bevat een eisentabel met daarin samengevat de onderstaande eisen.

Bijlage A bevat een eisentabel met daarin samengevat de onderstaande eisen. Waterdichte en voldoende geïsoleerde dakkapel Algemeen De afmetingen van de dakkapel in dit document zijn ingeschat op basis van metingen van het kozijn en de verhoudingen hiermee tot de dakkapel. De opdrachtnemer

Nadere informatie

Competentie: Leergebied: Zuid Nederland. Constructies

Competentie: Leergebied: Zuid Nederland. Constructies Techniekkit: Domein: Competentie: Leergebied: Zuid Nederland Constructies Ontwerpen Natuur In Nederland vind je verschillende natuurgebieden. Een voorbeeld van een natuurgebied is De Biesbosch. Het gebied

Nadere informatie

Beschikking Omgevingsvergunning

Beschikking Omgevingsvergunning Beschikking Omgevingsvergunning Zaaknummer: 2016.0046 Documentnummer: 201600583 Locatie: Zevenhuizen 9 Besluitdatum: 6-12-2016 OLO-nummer: 2670753 Wij hebben op 6-12-2016 besloten om de aangevraagde omgevingsvergunning

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1021210 Uitbouw beukbreed 1,2m vast 17.835,00 de beukbreedte van de woning een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,20m. De uitbouw wordt voorzien van een plat dak, wordt de benodigde

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste wand- en plafondbekleding

Zo kiest u de juiste wand- en plafondbekleding hout Zo kiest u de juiste wand- en plafondbekleding Kant en klare wand- en plafondbekleding MDF en houten schroten om zelf af te werken Bekleding van wanden en plafonds in vochtige ruimtes Wand- en plafondbekleding

Nadere informatie

PRIJSLIJST. VERKOOPPRIJSLIJST (incl. btw) - BE TUINHUIZEN - GARAGES - MODERN - COTTAGE - TRADITIONEEL

PRIJSLIJST. VERKOOPPRIJSLIJST (incl. btw) - BE TUINHUIZEN - GARAGES - MODERN - COTTAGE - TRADITIONEEL PRIJSLIJST VERKOOPPRIJSLIJST (incl. btw) - BE TUINHUIZEN - GARAGES - MODERN - COTTAGE - TRADITIONEEL Alle prijzen geldig tot 31 januari 2014 Inhoud - PRIJSLIJST 2013 TUINHUIZEN MODERN - PLAT DAK BOX 4

Nadere informatie

Aanvraag- en wijzigingsformulier ligplaatsvergunning

Aanvraag- en wijzigingsformulier ligplaatsvergunning Aanvraag- en wijzigingsformulier ligplaatsvergunning Op basis van de Woonschepenverordening Achtkarspelen 2012, vastgesteld door de gemeenteraad op 14 juni 2012 Aanleiding van de aanvraag Aankruisen wat

Nadere informatie

Zelf uw woning aanpassen

Zelf uw woning aanpassen Zelf uw woning aanpassen DAKRAAM Wilt u een dakraam aanbrengen op uw zolder, voor meer licht, ventilatie of uitzicht? Hier vindt u meer informatie over hoe u dat kunt aanpakken. Vraag eerst wel om toestemming

Nadere informatie

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE 2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE AAN DE TENTWEG TE STOLWIJK Nieuwbouw Ruime garage Royale kavels 700 m2 Nabij centrum gelegen Vrij uitzicht Veel privacy, Verkoop documentatie Tentweg 27

Nadere informatie

Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden. Programma

Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden. Programma 4 februari 2016-1/7 Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden Programma Het huis gaat bewoond worden door een gezin met jonge kinderen. Het programma

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Aanvraag verbouwing berging Hezeweg 31. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Aanvraag verbouwing berging Hezeweg 31. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie 2018.02 Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3988945 Aanvraagnaam Aanvraag verbouwing berging Hezeweg 31

Nadere informatie

Meldingsformulier waterkwantiteit: brug

Meldingsformulier waterkwantiteit: brug Meldingsformulier waterkwantiteit: brug Het aanleggen, wijzigen of verwijderen van een brug over een oppervlaktewaterlichaam dat in de legger is aangeduid als primair of secundair in onderhoud bij het

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Nieuwbouw woonhuis te Vorden. Uw referentiecode 1726

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Nieuwbouw woonhuis te Vorden. Uw referentiecode 1726 Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie 217.1 Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 312483 Aanvraagnaam Nieuwbouw woonhuis te Vorden Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3295897 Aanvraagnaam fietsenberging Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

WACHTGEVELS. Informatieve brochure over het gebruik van tijdelijke wanden bij de bouw van je eigen woning in de HELENASTRAAT

WACHTGEVELS. Informatieve brochure over het gebruik van tijdelijke wanden bij de bouw van je eigen woning in de HELENASTRAAT WACHTGEVELS Informatieve brochure over het gebruik van tijdelijke wanden inhoud Aan elkaar bouwen in HELENASTRAAT... 3 1. Woningscheidende wanden... 4 1.1 De ankerloze spouwmuur... 4 1.2 Voordelen... 5

Nadere informatie

TERRAS OVERKAPPINGEN & CARPORTS

TERRAS OVERKAPPINGEN & CARPORTS TERRAS OVERKAPPINGEN & CARPORTS WELKOM Hartelijk dank voor je interesse in de terrasoverkappingen en carports van GARDEN-STYLE. Met een terrasoverkapping geniet je optimaal van het buitenleven. Je kunt

Nadere informatie