Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 4 september 2015 nummer 2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 4 september 2015 nummer 2"

Transcriptie

1 Trefwoord Week 37 t/m week 39 Thema: Wijsheid. Wat is wijs? Wij stellen ons die vraag op een moment dat we graag willen weten wat de beste optie is in een bepaalde situatie. Bij de aanschaf van een andere zuinige auto kom je met rekenen een heel eind. In de Bijbelverhalen over de jonge Salomo gaat het om andere keuzes. Levenskeuzes. En dan is de vraag: waar val je nu op terug? De jonge Salomo is koning geworden van Juda en Israël. Hij mag van God een wens doen. Salomo vraagt aan God om een opmerkzame geest zodat hij onderscheid kan maken tussen goed en kwaad. Week 37; 7 sept. t/m 11 sept. Week 38; 14 sept. t/m 18 sept. Wat is wijs? Wat verstaan kinderen onder wijsheid? Is het veel weten? Of slim zijn? De kinderen proberen iedere dag iets te ontdekken over wijsheid. Salomo vraagt om een opmerkzame geest zodat hij goed en kwaad kan onderscheiden. God schenkt koning Salomo deze wijsheid zodat hij zijn taak als koning goed kan volbrengen. Bijbelverhalen: Salomo (1 Koningen 3 t/m 11) Er zijn genoeg uitspraken over wijsheid en wijze spreuken, maar uiteindelijk gaat het om wijs doen. Wijsheid bewijst zich in het handelen van mensen. Koning Salomo bewijst zijn wijsheid wanneer hij als rechter moet optreden. Twee vrouwen die dezelfde baby claimen komen bij Salomo hun gelijk halen. Bijbelverhalen: Salomo (1 Koningen 3 t/m 11) Welkom We heten Naudin van harte welkom bij ons op school, we wensen Naudin veel plezier toe in groep 1. Even voorstellen Mijn naam is Margo Rottier. Ik woon in Hardenberg, ben getrouwd met Jan Rottier. Wij hebben 3 kinderen, 2 schoondochters en een kleinzoon. Wij hebben 2 honden waar we vaak mee wandelen. Lezen doe ik graag en hou van theatervoorstellingen en goede films. Ik heb ruim 20 jaar op de Bloemenhof gewerkt, daarna de afgelopen 3 jaar op de Kastanjehof. De Kastanjehof moest helaas sluiten en nu hoop ik op t Kompas mijn plekje te vinden.

2 Het duurt misschien even, maar ik ben er zeker van dat ik mij hier thuis ga voelen. De eerste weken voelden goed.. Schoonmaakavond Met vele handen hebben we vorige week dinsdagavond onze grote schoonmaak gehouden. De opkomst was zeer hoog en dat is goed te zien in alle lokalen. Alles is weer heerlijk schoon! Iedereen ontzettend bedankt die heeft geholpen, hetzij op school of met het meenemen van speelgoed. Boekenverkoop Na de grote schoonmaak zijn juf Ina en juf Jos het magazijntje naast het lokaal ingedoken en hebben daar nog even flink de handjes laten wapperen. Het resultaat was dat er een krat overtollige boeken tevoorschijn kwam. Het idee werd geboren om deze boeken aan de liefhebber aan te bieden. In principe kunt u ze gratis meenemen, maar een vrije gift is altijd welkom! De opbrengst zal worden gebruikt om nieuwe materialen voor de huishoek aan te schaffen. Vervanging tijdens schoolkamp Aangezien juf Jos mee gaat naar Ommen, wordt zij dinsdag 8 september vervangen door juf Ina. Op donderdag 10 september wordt juf Ina vervangen door juf Melissa Kremer. Donderdagmiddag gaat juf Margo gymmen met de groepen 4, 5 en 6. De kinderen van groep 3 blijven op school, samen met groep 1 en 2. Maandag 7 september is juf Leonie een dag vrij, zij wordt vervangen door juf Dicksy. Luizencontrole We zijn nog niet helemaal luizen en neten vrij. Wilt u uw kind(eren) goed blijven controleren? De luizenzakken zijn ondertussen gearriveerd en in gebruik genomen. Datum voorlichtingsavond Vechtdal college Op 16 november om half 8 komt Bram Roerdink naar t Kompas om voorlichting te geven over het Vechtdal college. Deze avond is bedoeld voor alle ouders van leerlingen van groep 7 en 8. Voorlichtingsavonden Nieuwe Veste Op de Nieuwe Veste kunt u terecht voor voorlichting op de volgende data: 13 januari Doemiddag 18 januari Algemene voorlichtingsavond voor ouders 27 januari Open dag Geen nieuwsbrief ontvangen op vrijdag 21 augustus? Misschien hebt u de nieuwsbrief van vrijdag 21 augustus niet ontvangen in uw mailbox. Dit heeft te maken met een storing in de koppeling tussen ParnasSys(ons administratieve programma) en KPN. De storing is deze week opgelost.

3 Bijlage 1. Flyer startweek Samenwerking school en zorg Onze jarige kanjers Datum Naam Groep 5 september Evelien 7 28 september Quinten Schutte 4 Agenda Datum 5 september Oud papier 7 september Inloop spreekuur schoolverpleegkundige ( ) 8 t/m 11 september Schoolkamp groep 7 en 8 18 september Nieuwsbrief 22 september Contactavond 23 september NIO groep 8 24 september Studiemiddag team leerlingen vrij om uur 28 t/m 1 oktober Kledingcontainer 29 september MR vergadering Overblijfrooster Datum 7 september Jade Klokkert Evelien Veld 8 september Anouk Schoemaker Lars Spijkers 10 september Sander Ramaker Levi Somsen 11 september Stan Jurgens 14 september Brian IJspeert Jorn Rigterink 15 september Quinten Schutte Milan Klos 17 september Bjorn vd Veen Lana Guichelaar 18 september Jarnick Koops Tot besluit

4 Wereldtafel Ik droom soms van een tafel, midden in de wereld. En mensen schuiven lachend aan, van hier en overal vandaan. Een mengelmoes van kleur en taal en toch versta ik t allemaal. Een werkplek waar alle mensen samen eten gaan. Samen aan tafel. Er is plaats voor elke gast. Samen aan tafel. God vindt dat jij hier past. De volgende nieuwsbrief ontvangt u op vrijdag 18 september We wensen iedereen een fijn weekend! Bijlage 1 Flyer startweek 2015

5 MAANDAG 7 SEPTEMBER: Van uur tot uur is er bingo in de kelder van "de Opgang" voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool. Bij de allerkleinsten is een beetje hulp van ouders nodig. Als je mee wilt doen geef je dan op bij Evelien Rigterink (fam.rigterink@hetnet.nl of ) of op het formulier in de kerk voor 3 september. WOENSDAG 9 SEPTEMBER: Zin in een middag schatzoeken, speuren, ponyrijden, skelteren en springen op het springkussen? Van uur tot uur zijn kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool van harte welkom op Speel- en Zorgboerderij "Grenszicht", Radewijkerweg 70. Let op: Opgave is verplicht! Opgeven kan t/m 6 september, dit kun je doen door je naam op te schrijven op het formulier in de kerk of bij Mariëlle Schrotenboer (mschrotenboer@live.nl of ).

6 Na de startweek begint ook weer het clubwerk voor de basisschool. De eerste clubavond is op 15 september in de Opgang. Groep 3, 4, 5: van uur tot uur Leiding: Margreet Ramaker (268493) Trijn Holtrop (216387) Groep 6, 7, 8: van uur tot uur. Leiding: Mariëlle Schrotenboer ( ) Jolanda Spijkers (216415)

7 Bijlage 2 Samenwerking school en zorg De school heeft een aantal samenwerkingsverbanden rond de zorg voor uw kind. GGD IJsselland Jeugdgezondheidszorg op de basisschool U wilt als ouder dat uw kind gezond en veilig opgroeit. Onze jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en assistentes kijken samen met u naar de groei en ontwikkeling. We geven uw kind vaccinaties tegen vervelende ziektes en we ondersteunen u als ouder bij vragen, twijfels of zorgen over groei, ontwikkeling en gedrag. Dit doen we vanuit het consultatiebureau, op de basisschool en in het voortgezet onderwijs. De doktersassistente komt in de basisschoolperiode twee keer op school voor een onderzoek van uw kind, in groep 2 en in groep 7. Voorafgaand aan het onderzoek krijgt u via de post een uitnodiging met vragenlijst en informatieflyer. De vragenlijst kunt u ingevuld inleveren bij de leerkracht, in een gesloten envelop. De leerkracht geeft alle ingevulde vragenlijsten aan de GGD-medewerker. Op school onderzoekt GGD IJsselland de lichamelijke en psychische ontwikkeling van uw kind. Denk aan: lengte en gewicht; test van de oren (alleen bij langdurige gehoorproblemen); test van de ogen (in groep 2, in groep 7 alleen bij klachten); taal en spraak; gezondheid; vriendschappen; opvoeding. Bij dit onderzoek gebruikt de GGD de vragenlijst die ouders hebben ingevuld. Ook gebruikt de GGD informatie van de leerkracht. Na het onderzoek krijgt uw kind een formulier met de resultaten van het onderzoek mee naar huis. Soms nodigen we u uit voor een vervolgafspraak met de jeugdarts of jeugdverpleegkundige, bijvoorbeeld als we vragen hebben. U kunt zelf ook een bezoek aanvragen. Daarnaast houdt de jeugdverpleegkundige spreekuur op uw basisschool. Het spreekuur begint met een half uur vrije inloop. Hier kunt u zonder afspraak terecht. Aansluitend vindt het spreekuur op afspraak plaats. Hier komen kinderen en hun ouders of verzorgers nadat zij een afspraak hebben gemaakt of nadat zij voor dit spreekuur zijn uitgenodigd door de jeugdverpleegkundige. Deze uitnodiging kan bijvoorbeeld voortkomen uit het contact met de doktersassistente in groep 2 of groep 7. Maar u kunt ook zelf een afspraak maken voor dit spreekuur door te mailen naar de jeugdverpleegkundige van uw school. Het spreekuur is gratis en u heeft geen verwijskaart van de huisarts nodig. Ook een leerkracht of IB-er kan een kind aanmelden voor het spreekuur nadat hij hiervoor toestemming heeft gekregen van de ouders. Met alle gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan.

8 U kunt ook gebruik maken van de inloopspreekuren van ons consultatiebureau in het LOC+ in Hardenberg. Deze zijn voor ouders en kinderen van 0 tot 18 jaar. Kijk voor dagen en tijden op De GGD werkt samen met andere maatschappelijke organisaties in uw gemeente. Als dat nodig is kan de GGD uw kind verwijzen voor zorg of hulp. Dat doet de GGD in overleg met u. Contact Voor onze school is de contactpersoon Manon Diederix, m.diederix@ggdijsselland.nl Afdeling Jeugdgezondheidszorg: (bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot en van tot 16:30 uur), jeugdgezondheidszorg@ggdijsselland.nl, website: Schoolmaatschappelijk werk Wanneer u of de leerkracht vragen, zorgen of problemen ervaart rondom een kind, waardoor het niet zo goed gaat op school, kunt u terecht bij de schoolmaatschappelijk werker. Op onze school is dit Marleen Kuipers. Zij maakt onderdeel uit van het Samen Doen team in Hardenberg. U kunt terecht bij de schoolmaatschappelijk werker met vragen als: Mijn kind kan niet goed voor zichzelf opkomen, wat moet ik nu doen? Mijn kind is erg druk en luistert slecht, ik weet niet wat ik nu moet doen. Mijn kind wordt gepest, wat nu? Mijn man en ik hebben ruzie en de kinderen lijden er onder. Ik ben gescheiden en ik maak me zorgen dat de kinderen hier last van hebben. Mijn kind is nog steeds erg verdrietig na het overlijden van opa. Het lukt mij niet om aan school duidelijk te maken waar ik moeite mee heb. Ik heb thuis praktische hulp nodig, maar hoe organiseer ik dat? Ik heb moeite om rond te komen, hoe zorg ik dat ik mijn kind kan geven wat het nodig heeft? Hoe werkt het? De Intern Begeleider kan u verwijzen naar de schoolmaatschappelijk werker. In gesprek met de schoolmaatschappelijk werker bekijkt u samen wat er aan de hand is, wat er tot dan toe al is gedaan, wat de schoolmaatschappelijk werker voor u kan betekenen, of waar u het beste naar toe kunt voor ondersteuning. Deze gesprekken zijn vertrouwelijk, dat wil zeggen dat de schoolmaatschappelijk werker tot geheimhouding verplicht is, ook tegenover school. Wanneer het meerwaarde heeft voor het functioneren van uw kind op school, wordt in overleg bepaald hoe de school op de hoogte wordt gesteld. Een gesprek kan plaatsvinden op school, bij de schoolmaatschappelijk werker op kantoor of bij u thuis. De gesprekken zijn gratis en u heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig. U mag ook rechtstreeks contact opnemen met de schoolmaatschappelijk werker, dit kan via onderstaande contactgegevens: Marleen Kuipers (school)maatschappelijk werker Samen Doen Hardenberg Kern. Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Telefoonnummer: (geen netnummer nodig) marleen.kuipers@ommen-hardenberg.nl.

9

Paletpost 2. Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016. Hierbij ontvangt u de Paletpost. Website

Paletpost 2. Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016. Hierbij ontvangt u de Paletpost. Website Openbare Jenaplanschool Het Palet schooljaar 2015-2016 woensdag 9 september 2015 OJS Het Palet Rembrandtstraat 35 7771 XE Hardenberg Tel: 0523-262439 email:info@jenaplanschoolhetpalet.nl Website: www.jenaplanschoolhetpalet.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief van cbs De Bron

Nieuwsbrief van cbs De Bron Nieuwsbrief van cbs De Bron Nieuwsbrief d.d. 11 september 2015 Introtekst Redactie: Bert Slot Ilja Dunnink Wijs handelen Er zijn genoeg uitspraken over wijsheid en wijze spreuken, maar uiteindelijk gaat

Nadere informatie

VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 14-02, 29 januari 2014

VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 14-02, 29 januari 2014 VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 14-02, 29 januari 2014 AGENDA do 06-02 Studiemiddag, alle kinderen vrij ma 10-02 MR vergadering, inloop ouders vanaf 19.30-20.00 uur wo 12-02 Rapporten mee wo 12-02 Volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Schuineslootweg 85 7777RJ Schuinesloot www.cnbswegwijzer.nl cnbswegwijzer@hetnet.nl 0523-683053 Nieuwsbrief november 2015 Thema Trefwoord Arm en Rijk Het centrale thema wat we nu gaan behandelen komt uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Schuineslootweg 85 7777RJ Schuinesloot www.cnbswegwijzer.nl cnbswegwijzer@hetnet.nl 0523-683053 Nieuwsbrief oktober 2014 Thema Trefwoord Groot en klein Groot en klein is een thema dat kinderen letterlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 5 juni 2015 nummer 21

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 5 juni 2015 nummer 21 Trefwoord Week 24; 8 t/m 12 juni Is het overgekomen? ( onderbouw ) Bijbelverhalen: Paulus in de gevangenis (Handelingen 16, 16-40); Paulus geneest een man (Handelingen 14, 8-10). Paulus is geraakt door

Nadere informatie

Kompasnieuws Vrijdag 19 oktober 2018

Kompasnieuws Vrijdag 19 oktober 2018 Kompasnieuws Vrijdag 19 oktober 2018 Agenda: 22 t/m 26 oktober Herfstvakantie Di. 30 oktober Oudergesprekken Wo. 31 oktober Groep 1 en 2 VRIJ! (juffen hebben studiedag) Vr. 2 november Kompasnieuws Zo.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 24 oktober 2014 nummer 6

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 24 oktober 2014 nummer 6 Trefwoord Nieuw thema voor de komende drie weken: Vrienden. Vriendschap is voor kinderen net zo belangrijk als eten en drinken. Als je vrienden hebt, hoor je erbij. Dan stel je iets voor. Echte vrienden

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Schuineslootweg 85 7777RJ Schuinesloot www.cnbswegwijzer.nl cnbswegwijzer@hetnet.nl 0523-683053 Nieuwsbrief juni 2016 Neem de Tijd Tijd is belangrijk, het is prettig als kinderen kunnen klokkijken: zo

Nadere informatie

Jeugdgezondheidszorg 0-18 jaar

Jeugdgezondheidszorg 0-18 jaar Jeugdgezondheidszorg 0-18 jaar U wilt als ouder dat uw kind gezond en veilig opgroeit. Onze jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en assistentes kijken samen met u naar de groei en ontwikkeling. We geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 20 maart 2015 nummer 16

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 20 maart 2015 nummer 16 Trefwoord Week 13; 23 maart t/m 27 maart Sta op! (onderbouw) Bijbelverhalen: Meisje sta op! (Marcus 5, 21-43); Een nieuwe koning (Lucas 19, 29-44). In de Bijbel spreekt Jezus vaak in beelden om zijn verhaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 3 juli 2015 nummer 23

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 3 juli 2015 nummer 23 Welkom Na de zomervakantie zien we een nieuw gezicht in groep 2, we heten Sietze Sietzema van harte welkom bij ons op school. We wensen je heel veel plezier in groep 2. Daarnaast heten we juf Margo Rottier

Nadere informatie

voor al uw vragen over opgroeien en opvoeden en voor gezondheidsonderzoeken

voor al uw vragen over opgroeien en opvoeden en voor gezondheidsonderzoeken voor al uw vragen over opgroeien en opvoeden en voor gezondheidsonderzoeken Het Centrum voor Jeugd en Gezin is er voor iedereen Kinderen zijn voortdurend in ontwikkeling. Zowel lichamelijk, geestelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Schuineslootweg 85 7777RJ Schuinesloot www.cnbswegwijzer.nl cnbswegwijzer@hetnet.nl 0523-683053 Nieuwsbrief maart 2016 Thema Trefwoord Wie goed doet, goed ontmoet Het goede wordt beloond, niet alleen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief van cbs De Bron

Nieuwsbrief van cbs De Bron Nieuwsbrief van cbs De Bron Nieuwsbrief d.d. 12 september 2014 Wat moet.. Wij doen heel veel omdat het moet. We moeten onze fiets altijd afsluiten, onze spullen netjes opruimen en op tijd stoppen met tv

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 25 september: Speelgoedtijd groepen 1/2. Woensdag 30 september: Spelletjesochtend groepen 1/2.

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 25 september: Speelgoedtijd groepen 1/2. Woensdag 30 september: Spelletjesochtend groepen 1/2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 25 september: Speelgoedtijd groepen 1/2. Maandag 28 september: Week van de pauzehap. Dinsdag 29 september: GMR-vergadering. Woensdag 30 september: Spelletjesochtend

Nadere informatie

Per Omgaande schooljaar 2014 2015 12 september 2014 nummer 2

Per Omgaande schooljaar 2014 2015 12 september 2014 nummer 2 Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Per Omgaande schooljaar 2014 2015 12 september 2014 nummer 2 Inhoud Van de directie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

Kompasnieuws Vrijdag 16 november 2018

Kompasnieuws Vrijdag 16 november 2018 Kompasnieuws Vrijdag 16 november 2018 Agenda: Wo. 5 december Sinterklaasviering Regel van de maand Wij luisteren naar elkaar. Trefwoord Week 46 t/m 48 Thema : Dromen Inhoud : Over dromen met je ogen open,

Nadere informatie

Nummer 03 18 september 2014

Nummer 03 18 september 2014 Nummer 03 18 september 2014 Agenda 19 september konvooi Market Garden 24 september rondgang vertrouwenspersonen 01 oktober ontruimingsoefening BHV 02 oktober Molenveldnieuws nr. 4 verschijnt 03 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September Aan de ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief. September Aan de ouders/verzorgers, Nieuwsbrief September 2015 Aan de ouders/verzorgers, Er zijn veel veranderingen op school. Er zijn vijf nieuwe teamleden, Diane van Rossum, Marlous Hartkamp, Marjolein Knol, Karin Wolf en Manon Kesseling.

Nadere informatie

Startpunt voor. gezond en veilig. opgroeien

Startpunt voor. gezond en veilig. opgroeien Startpunt voor gezond en veilig opgroeien GGD Fryslân Jeugdgezondheidszorg is het startpunt voor gezond en veilig opgroeien van Friese kinderen van 0 tot 18 jaar. We volgen de gezondheid en ontwikkeling

Nadere informatie

Jeugdgezondheidszorg 4-19 jarigen

Jeugdgezondheidszorg 4-19 jarigen Jeugdgezondheidszorg 4-19 jarigen Jeugdgezondheidszorg 4-19 jarigen Kinderen zijn voortdurend in ontwikkeling. Zowel lichamelijk, geestelijk als sociaal. De meeste kinderen groeien zonder al te grote problemen

Nadere informatie

Gezond opgroeien. Jeugdgezondheidszorg voor kinderen van 0-18 jaar. IJsselland

Gezond opgroeien. Jeugdgezondheidszorg voor kinderen van 0-18 jaar. IJsselland IJsselland Gezond opgroeien Jeugdgezondheidszorg voor kinderen van 0-18 jaar Als ouder of verzorger wilt u dat uw kind gezond en veilig opgroeit. Wij staan voor u klaar om met u mee te denken en we zorgen

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Kerstvakantie van 18 december t/m 3 januari.

Kerstvakantie van 18 december t/m 3 januari. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 11-12-2015 jaargang 10 nr. 16 Agenda Woensdagochtend 16 december Groep 1t/m 8 Generale repetitie Kerstviering Woensdag 16 december Allen Kerstviering in het Katshuus Donderdag

Nadere informatie

Gezond opgroeien. Jeugdgezondheidszorg voor kinderen van 0-18 jaar. IJsselland

Gezond opgroeien. Jeugdgezondheidszorg voor kinderen van 0-18 jaar. IJsselland IJsselland Gezond opgroeien Jeugdgezondheidszorg voor kinderen van 0-18 jaar Als ouder of verzorger wilt u dat uw kind gezond en veilig opgroeit. Wij staan voor u klaar om met u mee te denken en we zorgen

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Gezond opgroeien. IJsselland. Jeugdgezondheidszorg voor alle kinderen van 0-18 jaar

Gezond opgroeien. IJsselland. Jeugdgezondheidszorg voor alle kinderen van 0-18 jaar IJsselland Gezond opgroeien Jeugdgezondheidszorg voor alle kinderen van 0-18 jaar Als ouder of verzorger wil je dat je kind gezond en veilig opgroeit. Wij staan voor je klaar om met je mee te denken en

Nadere informatie

nr. 16 Schooljaar 2012-2013 vrijdag 17 mei 2013 Agenda

nr. 16 Schooljaar 2012-2013 vrijdag 17 mei 2013 Agenda Schooljaar 2012-2013 vrijdag 17 mei 2013 nr. 16 Agenda Schoolreisjes en kamp Dinsdag 21 mei t/m vrijdag 24 mei groep 8 naar Ameland Donderdag 23 mei groep 3 en 4 Donderdag 30 mei groep 5 Donderdag 20 juni

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT

U I T D E S C H O O L GEKLAPT U I T D E S C H O O L GEKLAPT M e i 2 0 1 5 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van mei 2015. Gedurende de laatste weken van dit schooljaar zijn veel activiteiten gepland. Voor de groepen

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk Nieuwsbrief vrijdag 11 november 2016 CBS t Kompas Agenda 25 november Onderbouw vrij Nieuwsbrief 28 november Onderbouw vrij Trefwoord Week 46;14 t/m 18 november Verbinden: We hebben een lijntje. Niemand

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

INFO. 25 augustus 2015

INFO. 25 augustus 2015 INFO 25 augustus 2015 Obs de Regenboog Algemeen De school is weer begonnen; de zomervakantie ligt alweer achter ons. Ik hoop dat iedereen fijne vakantieweken achter de rug heeft. Wij hebben er weer zin

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Schuineslootweg 85 7777RJ Schuinesloot www.cnbswegwijzer.nl cnbswegwijzer@hetnet.nl 0523-683053 Nieuwsbrief april 2015 Thema Trefwoord In deze Stille Week staat het lijdensverhaal van Jezus centraal. Hij,

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Informatieblad voor ouders en leerlingen. Jaargang 8 nr. 01 4 september 2014. Juf Charlotte afwezig

Informatieblad voor ouders en leerlingen. Jaargang 8 nr. 01 4 september 2014. Juf Charlotte afwezig Informatieblad voor ouders en leerlingen Jaargang 8 nr. 01 4 september 2014 Agenda oktober Vrij. 3 inloop onderbouw Ma. 6 Dag van de leerkracht Ma. 6 inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige Ma. 6/7/8 juf

Nadere informatie

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!!

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!! November 2015 1 45 2 3 4 MR 5 6 7 8 46 9 10 11 12 13 14 15 47 16 17 Toneel groep A informatie avond V.O. 18 19 Toneel groep B 20 Rapport groepen 3 t/m 8 Leerlingenraad 21 22 48 23 24 25 26 Toneel groep

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 22 mei 2015 nummer 20

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 22 mei 2015 nummer 20 Trefwoord Overbrengen Communiceren betekent dat je een bepaalde boodschap probeert over te brengen. Een zakelijke mededeling, een praktische aanwijzing, een gevoel. Of dat goed lukt, hangt af van veel

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt: ik, jij, wij, iedereen hoort erbij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari/februari2016

Nieuwsbrief januari/februari2016 Schuineslootweg 85 7777RJ Schuinesloot www.cnbswegwijzer.nl cnbswegwijzer@hetnet.nl 0523-683053 Nieuwsbrief januari/februari2016 Thema Trefwoord Angst en vertrouwen Angst en vertrouwen, twee oer-emoties

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

september Linknieuws Inhoud OPENING -- KINDCENTRUM - Opening Kindcentrum - Nieuwe leerkracht voor de Taalgroep - Centrum Jeugd & Gezin op school

september Linknieuws Inhoud OPENING -- KINDCENTRUM - Opening Kindcentrum - Nieuwe leerkracht voor de Taalgroep - Centrum Jeugd & Gezin op school + OPENING -- KINDCENTRUM september Linknieuws Sinds twee jaar zijn wij samen met Peuterwerk de Schakel (SPO) en BSO de Nieuwe Link (de Schaepskooi) bezig met de ontwikkeling van een Kindcentrum. Dankzij

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Schuineslootweg 85 7777RJ Schuinesloot www.cnbswegwijzer.nl CNBS De Wegwijzer cnbswegwijzer@hetnet.nl 0523-683053 Nieuwsbrief oktober 2016 Op Weg Als je onderweg bent, kun je veel leren. Je ziet dingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben, naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan kunt u gerust langslopen om uw vragen te stellen!

Mocht u vragen hebben, naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan kunt u gerust langslopen om uw vragen te stellen! Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 11e nieuwsbrief, vrijdag 30 januari 2015 Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van deze week. Hierin leest u de

Nadere informatie

Voorwoord. De Bijbel open. Jarig. Zwemkanjers. 2 oktober 14

Voorwoord. De Bijbel open. Jarig. Zwemkanjers. 2 oktober 14 2 oktober 14 Voorwoord Langzaam beginnen de kleuren in de natuur te veranderen in geel, rood en bruin. Het is herfst. Nog één weekje naar school en dan hebben we een weekje vrij. Voor de herfstvakantie

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Geachte ouders, Deze week: * Zendingsproject * Ouderbijdrage * Sinterklaas instuif * HonkN Stichting Kinderpostzegels is een organisatie die zich inzet voor kinderen die een

Nadere informatie

Informatie van de MR. Inloopavond. Informatie uit de schoolgids

Informatie van de MR. Inloopavond. Informatie uit de schoolgids Nieuwsbrief basisschool t Palet nummer 1 30 augustus 2018 schooljaar 2018-2019 In deze Paletter: Informatie van de MR Informatieavond Informatie uit de schoolgids 20 jaar Novum Visie Afscheid juf Jeanne

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief Juli 2016 Jaargang: Nieuwsbrief Juli 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in juli 30 juni en 4 juli 10 minuten gesprekken 8 juli Strippenkaartverkoop 11 juli 14.00 uur doordraaimoment voor het nieuwe schooljaar 13 juli

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk Nieuwsbrief vrijdag 9 december 2016 CBS t Kompas Agenda 22 december Kerstviering 23 december Alle leerlingen om 12.00 uur vrij Nieuwsbrief 26 december t/m 6 januari Kerstvakantie 9 januari Weer naar school

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com

Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com WIJ FELICITEREN: Hessel Broekman uit groep 6 was op 4 november jarig en werd 9 jaar! Aniek Polman uit groep 4 is op 9 november jarig en wordt 8 jaar! Fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 3 september 2014

Nieuwsbrief 2 3 september 2014 Engelgaarde 33, 7943 LD Meppel - 0522 260651 - www.detolter.nl - directie@detolter.nl Nieuwsbrief 2 3 september 2014 Agenda Donderdag 04 september informatieavond groep 3 en 7 Maandag 08 september informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

OpGroeieN. OpGroeieN. DaT doen We in Best SaMen! Beste Betsy geeft antwoord op al je vragen over opvoeden en opgroeien

OpGroeieN. OpGroeieN. DaT doen We in Best SaMen! Beste Betsy geeft antwoord op al je vragen over opvoeden en opgroeien OpGroeieN OpGroeieN DaT doen We in Best SaMen! DaT doen We in Best SaMen! Beste Betsy geeft antwoord op al je vragen over opvoeden en opgroeien Beste Betsy is het Centrum voor Jeugd en Gezin in Best. Niet

Nadere informatie

31 mei 2019

31 mei 2019 1438 www.clarafabriciusschool.nl 31 mei 2019 1 juni 11.00 uur - 50 Leerlingen en ouders groep 7&8 (die zich hebben opgegeven) op school verzamelen i.v.m. het wadlopen 3 juni 19.30 uur - De MR vergadert

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 15 08-04-2014 In dit nummer: Terugblik TorenTheater TorenTheater

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn:

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Leeuwarden, 5 februari 2016 Geachte ouders, Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Schoolfruit van de week Woensdag : snacktomaatjes Donderdag:

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Deze verhalen komen uit de probeer methode Kind op maandag, deze methode gebruiken we tot de zomervakantie. Schuineslootweg 85

Nieuwsbrief mei Deze verhalen komen uit de probeer methode Kind op maandag, deze methode gebruiken we tot de zomervakantie. Schuineslootweg 85 Schuineslootweg 85 7777RJ Schuinesloot www.cnbswegwijzer.nl cnbswegwijzer@hetnet.nl 0523-683053 Nieuwsbrief mei 2016 Veel geluk! Ik wens je veel geluk! Mensen zeggen het tegen elkaar. Maar wat is dat dan

Nadere informatie

Geachte ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief oktober 2015

Geachte ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief oktober 2015 CBS De Bron/ Christinaplaats Christinaplaats 1 3223XE Hellevoetsluis Telefoonnummer 0181 313638 E- mail: info@cbsdebron.vcodekring.nl Website: www.cbs-debrug.nl Nieuwsbrief oktober 2015 Geachte ouders/

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer 3 18 januari 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer 3 18 januari 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 3 18 januari 2016 Kind op Maandag Doe eens niet gewoon! Matteüs 6:1-4,5-15, 19-24 Bij God gaat alles net anders dan je zou denken. Als je iets goeds doet voor andere mensen,

Nadere informatie

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong ' T KLEPPERTJE nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong Nummer 4 jaargang 14 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl Directiepraatje: Beste ouders, Kamp: Het schoolkamp zit

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op www.sportimpuls.eu

Kijk voor meer informatie op www.sportimpuls.eu Beter weer dus nog meer naar buiten! Het is de enige tijd mooi weer in Nederland. Dus voor Sportstuif is het heerlijk om met de kinderen naar buiten te gaan. Mocht het straks erg warm worden dan zal Sportstuif

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers,

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het is al weer 1 november als ik dit aan het typen ben. Buiten wordt het steeds kouder en dat merken we ook in de school. De verwarming staat al weer een tijdje aan. De komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zilveren Maan

Nieuwsbrief. De Zilveren Maan Welkom! Alle kinderen van hebben de eerste schoolweek er weer op zitten. Het is altijd leuk om weer te beginnen met een nieuw schooljaar; een nieuwe juf of meester, nieuwe boeken, een nieuwe plek in de

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

Aankomende week zijn er geen jarigen. Agenda

Aankomende week zijn er geen jarigen. Agenda Vrijdag 4 september 2015, 1 ste jaargang Nummer 03, week 36 Aankomende week zijn er geen jarigen Agenda 17 sept Van 9.40 uur tot 10.35 uur bibliobus ipads Zoals u weet hebben alle kinderen een eigen ipad

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS AGENDA nr. 4 Zondag 18 oktober Zendingsdienst met Mercy ships Dinsdag 27 oktober Luizencontrole Zondag 1 november School-kerkdienst in de Hervormde Kerk Maandag 2 t/m vrijdag 10-minutengesprekken 6 november

Nadere informatie

Woensdag 18-09-13 Studiedag / vrij +++++++ Donderdag 26-09-13 Michaelsfeest. Nieuwsbrief

Woensdag 18-09-13 Studiedag / vrij +++++++ Donderdag 26-09-13 Michaelsfeest. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 13 september 2013 Inhoud Mededeling 2 Gezocht stoere sportieve ouders 2 NIM Schoolmaatschappelijk werk 3 Geef richting aan je pedagogie 3 Lezing / Workshop 4 Bereikbaarheid 5 Nieuwsbriefkopij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. van september 0 Jordaansingel 0, 81 GP, Haaksbergen. Tel. 03-136. Directie@piusx.eu Beste ouders en kinderen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT Februari 2015

U I T D E S C H O O L GEKLAPT Februari 2015 U I T D E S C H O O L GEKLAPT Februari 2015 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van februari. Enquête Binnenkort zijn in de meeste groepen de 10 - minutengesprekken. Tijdens deze gesprekken

Nadere informatie