Dit boek is gratis beschikbaar op

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dit boek is gratis beschikbaar op http://www.citytripjelonden.com"

Transcriptie

1 Dit boek is gratis beschikbaar op citytripjelonden.com. Niets uit dit ebook mag gekopieerd, verkocht of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming. Dit ebook is een initiatief van particulieren. Het bevat enkel tips. Wij hebben geen enkele verantwoordelijkheid of band met de organisaties die in dit boek genoemd worden.

2 Voorwoord Hoi, Leuk dat je ons ebook gedownload hebt. In dit boek proberen we je een beetje wegwijs te maken in Londen. De meeste mensen uit België of Nederland gaan voor een kortere tijd naar Londen. Zo n 3 tot 4 dagen. Een citytrip weet je wel. En daar willen wij jou bij helpen. Londen is een prachtige stad en er is ontzettend veel te zien en te doen. Zoveel om uit te kiezen. En je hebt maar 72 uur. Daarom sommen we in dit ebook onze favorieten op en geven we je een korte omschrijving. Museums, attracties, leuke plekjes om te eten, we kaarten ze allemaal kort aan. Noem het boek gerust een soort Londen voor Dummies. Waarom we dit doen? Wel, omdat we van Londen houden. Het is een prachtige wereldstad waar altijd iets te beleven valt. Op welk moment van het jaar je er ook naartoe gaat. Hopelijk genieten jullie van onze tips! En ben je zelf op citytrip geweest naar Londen, aarzel dan niet om jouw aanraders ook met ons te delen. Op deze manier kunnen we onze site nog beter aanpassen aan jullie wensen. Veel leesplezier!

3 Dag 1: Welkom in Londen Met de trein Het eerste dat de meeste Belgen en Nederlanders zien wanneer ze aankomen in Londen, is het treinstation van St. Pancras. Logisch ook, want hier komt de Eurostar aan. De kans is dus zeer groot dat ook jij hier zal aankomen. Vanuit St. Pancras geraak je heel eenvoudig met de metro of de bus naar je hotel in Londen doordat het station eigenlijk zo goed als in het centrum van Londen gelegen is. Kom je s ochtends aan, dan heb je dus nog de ganse dag om Londen te verkennen. Handig! Eurostar Het voordeel van de Eurostar is, dat je in een mum van tijd vanuit Brussel in Londen bent. Een rit duurt welgeteld 1 uur en 51 minuten. Sneller kan haast niet en er zijn meer dan 10 ritten per dag. Daarom is het de manier van reizen naar Londen die wij het leukste vinden. Als je dan ook nog eens berekent dat je al vanaf 88 euro op en af naar Londen kan reizen, dan is het ook één van de goedkoopste opties. Voor de juiste vertrektijden verwijzen we je graag door naar: Met de auto Sommige mensen verkiezen om met de auto naar Londen te gaan. En dat kan. Er zijn immers hotels die ook een parking hebben. Deze vind je vooral aan de rand van Londen. Indien je met de auto naar Londen wil gaan, vertrek je in Calais (2 uurtjes rijden vanuit Brussel) en kom je aan in Dover (zo n 2 uur rijden naar Londen). Links op de baan rijden is een aparte ervaring op zich! P&O Ferries Wil je je autotocht combineren met een leuke en rustgevende boottocht, dan kunnen we je de P&O ferries aanraden. Je rijdt dan in Calais met je wagen op de boot en in Dover rij je er terug af. Zeker een leuke ervaring als je je kinderen meeneemt. Meer informatie over met de boot naar Londen vind je hier:

4 Eurotunnel Wil je met je eigen auto naar Londen, maar zit je niet graag op een schip, dan kan je via de Eurotunnel naar Londen reizen. Je rijdt dan in Calais de trein op en die rijdt dan door de tunnel waar ook de Eurostar gebruik van maakt. In Dover aangekomen, rij je van de trein af om je weg verder te zetten. Meer info: Attracties voor dag 1 Hop-on Hop-off tour Als je de eerste keer in Londen bent, dan moet je een selectie maken van wat je in de volgende drie dagen wil zien. Daarom raden wij aan om een ritje te maken met een zogenaamde Hop-on Hop-off busrit. Deze dubbeldekkers gidsen je doorheen heel Londen via verschillende routes. Er zijn 5 routes waaruit je kan kiezen. Elk met hun specialiteiten. Het leuke is dat je van de bus af kan stappen en opstappen wanneer je maar wil. Zo kan je op één dag heel Londen ontdekken en gemakkelijk beslissen aan welke bezienswaardigheden je de volgende dagen meer aandacht wilt besteden. Je hebt al een ticketje voor 32 euro. Dat is 24 uur geldig. Het ticket is zeker en vast z n geld waard. De busritten vertrekken van op de verschillende plaatsen in de Londense binnenstad (Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Embankment Station, Victoria and Grosvenor Gardens en Marble Arch). Er is er dus steeds eentje bij jou in de buurt. Voor meer informatie en om tickets te kopen, kan je hier terecht:

5 Harrods Een must-see voor de dames, maar ook voor de heren een leuke uitstap. Harrods is de meest bekende winkel van Engeland, of misschien zelfs ter wereld. En er is voor ieder wat wils. Ideaal dus om even rond te kuieren als je pas in Londen bent aangekomen en de Britse sfeer wilt opsnuiven. Harrods is op z n minst indrukwekkend te noemen. De winkel werd in 1849 opgericht en groeide uit van een kruidenierszaak tot een impressionante attractie. Je kan er dan ook vanalles vinden, van piano s tot kookpotten. In Harrods vind je ook de Food Hall. Zorg maar dat je op voorhand genoeg gegeten hebt, want van al dat lekkers krijg je enorme veel zin om toe te happen. In heel Harrods trouwens, in het pand kan je ook verschillende restaurants vinden. Adres: Brompton Road, London SW1X 7XL

6 Victoria and Albert museum Als je in Londen bent, dan moet je zeker ook van de gelegenheid gebruik maken om wat musea te gaan bezoeken. Veel museums zijn immers gratis, dus voor de prijs moet je het zeker niet laten. Een van onze favorieten is het Victoria and Albert Museum. Dit is het grootste museum ter wereld als het aankomt op kunst en design. Je vindt er werken terug van meer dan 3000 jaar. Van vroeger tot nu. De laatste jaren heeft het V&A museum vele veranderingen en aanpassingen ondergaan. Zo is er nu meer aandacht voor kunst uit de Renaissance en kan je nog meer kunstschatten ontdekken. De toegang tot het V&A museum is gratis. Adres: Cromwell Road, London SW7 2RL

7 De Londense West End Na je drukke overtocht naar Londen, een bezoekje aan Harrods en rond te kuieren in het Victoria and Albert Museum is het tijd om te ontspannen. En wat is hier beter voor dan te gaan genieten van een musical op de Londense West End. Dit gebied in Londen is vergelijkbaar met Broadway in New York. Je kan heel wat verschillende musicals gaan bijwonen. Dit is een greepje uit het aanbod: 1. Wizard of Oz 2. Lion King 3. The Phantom of the Opera 4. We Will Rock You 5. Les Misérables 6. Wicked 7. Billy Elliot 8. War Horse Indien je zeker wilt zijn van een goede zitplaats, dan koop je best op voorhand je tickets. Dit kan je doen via Op deze pagina vind je een selectie uit de musicals die nu lopen en kan je een ticket kopen. Voor de afhandeling van de tickets wordt samengewerkt met Viator. Elk van deze musicals is een pareltje op zich. Je zal omver geblazen worden door de schitterende decors en de prachtige acteer- en zangprestaties. Een musical op de Londense West End bijwonen staat gelijk aan een avond vol emoties. Een avond om nooit meer te vergeten.

8 Dag 2: Wat je zeker gezien moet hebben Als je de eerste dag een ritje hebt gemaakt met de Hop-on Hop-off Tour, dan heb je al een heleboel gezien. Sommige Londense bezienswaardigheden verdienen volgens ons echter nét dat ietsje meer aandacht. Tower of London De Tower of London is een van de meest bekende bezienswaardigheden van Londen. In deze historische toren kan je de Kroonjuwelen gaan bezoeken en de cel waar Sir Walter Raleigh heeft in gezeten. In dit gebouw hebben zich heel wat lugubere taferelen afgespeeld, daarom dat de toren ook vaak de bijnaam Bloody Tower krijgt. Daarnaast kan je er ook een heleboel wapens bewonderen en de Chapel of St. John. De Tower of London is een van de meest bezochte attracties in Londen en er kunnen zeer lange wachtrijen zijn. Daarom is het aan te raden om op voorhand je tickets te kopen. Je kan je tickets via deze link kopen: CitytripjeLonden.com werkt hiervoor samen met Viator.

9 St. Paul s Cathedral In 1666 woedde er door Londen een ontzettend felle brand. St. Paul s Cathedral was één van de meest beschadigde gebouwen. Daarom moest hij helemaal gerestaureerd worden. Dit werd gedaan door Christopher Wren. De rich and famous kiezen steevast St. Paul s Cathedral voor hun plechtige gelegenheden. De kathedraal was reeds het decor van heel wat bekende evenementen zoals de begrafenis van Winston Churchill en het huwelijk tussen de Prins en de Prinses van Wales. Als je een toegangsticketje koopt, dan kan je een rondleiding volgen met een audiogids. Zo kan je de hele geschiedenis van dit belangrijke monument achterhalen. Tickets zijn te koop op deze pagina: Millenium Bridge St. Paul s Cathedral ligt vlakbij de Millenium Bridge zoals je op de bovenstaande foto ziet. De Millenium Bridge is een voetgangersbrug van 330 meter die St. Paul s Cathedral verbindt met het Tate Modern museum. Zo kan je een mooie wandeling over de Theems maken als je van de St. Paul s Cathedral (City of Londen) wandelt naar Tate Modern (Bankside).

10 Tate Modern Tate Modern is één van de meest intrigerende en interessante museums ter wereld. Hier vind je het Britse Nationale Museum voor wereldwijde moderne en hedendaagse kunst. Het museum is gehuisvest in een voormalige elektriciteitscentrale: Bankside Power Station. Je kan er bekende werken bewonderen van wereldberoemde kunstenaars en artiesten zoals Matisse, Picasso, Cézanne, Warhol, Dali en Pollok. En het beste van alles is, dat de toegang tot dit museum gratis is. Je hoeft dus geen geld neer te tellen om te genieten van deze uitmuntende kunstcollectie. London Eye: de perfecte manier om je dag af te sluiten Na al dat rondwandelen verdien je eventjes rust. Een moment om te genieten. En genieten, dat doe je zeker vanop London Eye. Vanuit London Eye heb je een spectaculair uitzicht over de Engelse hoofdstad. Een leuk spelletje om te spelen vanuit London Eye: vind zo snel mogelijk deze bezienswaardigheden: Big Ben en de Houses of Parliament, St. Paul's Cathedral, Buckingham Palace en Westminster Abbey.

11 Daarnaast is er ook een London Eye 4D attractie. Dit is een inspirerende ontdekkingsreis die Londen via speciale effecten tot leven brengt. Tickets koop je best op voorhand, want London Eye is een zeer populaire attractie: Er valt s avonds altijd wel iets te beleven in Londen. De stad slaapt nooit. Zo kan je erop uit trekken om iets te gaan drinken in een typische Londense pub of eerder opteren voor een uitgebreid gastronomisch diner. Keuze genoeg!

12 Dag 3: Cultuur en shoppen De derde dag. Je hebt al heel wat van Londen gezien, maar er zijn nog een aantal bezienswaardigheden die je zeker nog moet gaan bekijken. Maar natuurlijk moet er op deze dag ook nog aandacht zijn voor wat ontspanning. Wat shoppen misschien? Of nog een ander museum gaan bezoeken? Wij geven je alvast wat tips om ook je derde dag te vullen. Trafalgar Square Als je de Hop-on Hop-off Tour gevolgd hebt, dan ben je hier zeker al eens langs geweest. Trafalgar Square ligt recht in het hart van Londen. En sinds de Middeleeuwen is het al een populaire ontmoetingsplaats. Vandaag de dag is het nog steeds de plek waar mensen samen komen om Kerstmis en Nieuwjaar te vieren. Maar heb je ook het metershoge monument van Lord Nelson al bewonderd? En de grote bronzen leeuwen die over hem waken? Op z n minst indrukwekkend te noemen! Aan Trafalgar Square is ook de National Gallery gelegen. Zeker een bezoekje waard!

13 National Gallery In de National Gallery kan je meer dan 2000 West-Europse schilderijen bewonderen. Deze dateren van de Middeleeuwen tot de 20 e eeuw. Bij een bezoekje aan dit prachtige museum kan je werken van Botticelli, Leonardo da Vinci, Rembrandt, Gainsborough, Turner, Renoir, Cezanne en Van Gogh van dichtbij bewonderen. Alle kunstwerken zijn gratis te bezichtigen. Soms zijn er wel speciale tentoonstellingen waarvoor je extra moet betalen. Oxford Street Tussen al deze culturele activiteiten moet je natuurlijk ook wat tijd vrijmaken om te shoppen. Voor veel vrouwen is Londen immers een waar shoppingparadijs! Wil je niet heel de tijd shoppen, maar wel enkele winkels gaan bezoeken, dan ga je best naar Oxford Street. Je vindt er winkels van alle soorten en maten: kledingwinkels, exclusieve juwelen, interieur en nog veel meer. De winkels zelf zijn vaak al architectonische pareltjes, maar de producten die ze verkopen zijn ook van enige standing. Je kan er op elk moment van de dag naartoe want de winkels zijn tot s avonds laat geopend. Voor de mannen: geen paniek, er zijn ook een heleboel muziekwinkels en ook de laatste nieuwe technologieën zijn in deze winkelstraat vertegenwoordigd.

14 British Museum Om af te sluiten, raden we je toch nog graag het British Museum aan. Dit museum werd opgericht in 1753 en de collectie bevat werken uit de hele menselijke geschiedenis, tot 2 miljoen jaar oud. Je kan al deze wereldschatten van dichtbij bezichtigen in een prachtige omgeving. Het museum is al een kunstwerk op zich. De meest bekende schatten uit de collectie zijn de Steen van Rosetta, beelden van het Parthenon en echte Egyptische mummies. Elk jaar verwelkomt het museum meer dan 6 miljoen bezoekers. Naast de vaste tentoonstelling zijn er ook regelmatig tijdelijke tentoonstelling die ook steevast de moeite waard zijn. Ziezo, dit zijn onze voornaamste tips voor een driedaags verblijf in Londen. Van Londen genieten hoeft niet duur te zijn. Daarom laten we je graag nog snel even kennis maken met de London Pass. Meer hierover kan je terugvinden op de volgende pagina.

15 London Pass De London Pass is het ultieme pakket om op een goedkope manier Londen te ontdekken. Deze kaart is speciaal in het leven geroepen voor mensen die het meeste uit hun citytrip in Londen willen halen door hen tijd en geld te besparen. Met de London Pass krijg je immers het volgende: 1. Gratis toegang tot meer dan 55 populaire attracties, tours, bezichtigen en musea. 2. Een gids van meer dan 160 pagina s over de Londense attracties en bezienswaardigheden. Daarnaast bevat de gids nog extra nuttige tips voor een geslaagd bezoek aan de Londense hoofdstad. 3. Het geeft je de mogelijkheid om de wachtrijen over te slaan bij verschillende attracties waardoor je veel tijd bespaart. 4. Als optie kan je ook een Travelcard kopen waarmee je optimaal kan genieten van het publiek transport. 5. Daarnaast krijg je ook nog meer dan 20 exclusieve kortingen. 6. Geld terug-garantie met de Lodnon Pass Insurance-optie. Je kan de London Pass kopen via deze link:

16 Met de London Pass bespaar je geld Londen kan een dure stad zijn. En de toeristische attracties zijn hier geen uitzondering op. Maar met de London Pass kan je heel wat geld besparen. Zoveel kosten enkele populaire toeristische attracties: Attractie Tower of London Theems Rivier Cruise London Bridge Windsor Castle St Paul s Cathedral London Zoo Westminster Abbey Prijs 23 euro 17,5 euro 29 euro 20,6 euro 19 euro 25 euro 21 euro Indien je deze 7 attracties afzonderlijk bezoekt, dan ben je al gauw 150 euro kwijt. Met de London Pass zijn al deze tickets in de prijs van de pas inbegrepen. Vanaf 50 euro geniet je dus van al deze Londense pracht en praal voor zeer weinig geld: Met de London Pass bespaar je tijd Londen is een ontzettend populaire stad voor citytrips. Daardoor kan het zeer druk zijn aan attracties en bezienswaardigheden. Aanschuiven in wachtrijen kan je veel tijd kosten, soms duurt het uren lang. Ook hierop biedt de London Pass een antwoord. Met de pas kan je immers de wachtrijen overslaan bij enkele voorname attracties zoals de Tower of London, Windsor Castle en London Bridge. Je kan de London Pass kopen via deze link: Veel plezier in Londen!

17 CitytripjeLonden.com is niet aansprakelijk voor beslissingen die u neemt op basis van de inhoud van dit ebook en voor mogelijke gevolgen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van onze gegevens en informatie. Voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van (of in verband staat met) het gebruik van de in deze ebook of website beschikbare informatie is in geen geval aansprakelijk.

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin Luciano en Hans Christiaan en Richard Jena en Arianne Bianca en Gerrit Danielle en Jan Jules en Martin Het was vroeg.6 uur verzamelen op station Utrecht Centraal. Vandaar gingen we via Rotterdam naar Brussel.

Nadere informatie

Met Fotografie op reis naar Londen

Met Fotografie op reis naar Londen Met Fotografie op reis naar Londen PROGRAMMA LONDEN Londen is een kleurrijke en gevarieerde stad met een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Anderzijds behoort de stad ook tot de moderne

Nadere informatie

Vertrek: Terug: vrijdag 30 september rond 2100 uur in Naaldwijk. Begeleiders:

Vertrek: Terug: vrijdag 30 september rond 2100 uur in Naaldwijk. Begeleiders: Londen Vertrek: Heen: maandag 26 september: 6.15 uur op het ISW: Professor Holwerdalaan 54/56, Naaldwijk verzamelen. Vertrek 6.45 uur. Wees op tijd en zorg dat je ID/ paspoort in je handbagage zit; dus

Nadere informatie

Londen 2015 7 Sept 10 Sept

Londen 2015 7 Sept 10 Sept Londen 2015 7 Sept 10 Sept Hotel Gegevens 144-152 Walworth Rd, London SE17 1JL, Verenigd Koninkrijk +44 20 7703 8000 What do you need? -geldig paspoort of identiteitsbewijs -tas of koffer -niet te veel

Nadere informatie

LONDEN. Excursie Londen 4 HAVO en 5 VWO 20 t/m 24 april 2015. Bonhoeffer College Van der Waalslaan. Cultuur Geschiedenis Sport Land en Volk Religie

LONDEN. Excursie Londen 4 HAVO en 5 VWO 20 t/m 24 april 2015. Bonhoeffer College Van der Waalslaan. Cultuur Geschiedenis Sport Land en Volk Religie LONDEN Cultuur Geschiedenis Sport Land en Volk Religie Excursie Londen 4 HAVO en 5 VWO 20 t/m 24 april 2015 Bonhoeffer College Van der Waalslaan Londen werkweek aankondiging: Meer dan 200 jaar geleden

Nadere informatie

Wilt u bij betaling in termijnen de data zelf goed in de gaten houden en op tijd betalen, dit voorkomt een hoop administratieve handelingen.

Wilt u bij betaling in termijnen de data zelf goed in de gaten houden en op tijd betalen, dit voorkomt een hoop administratieve handelingen. Aan de ouder(s) of verzorger(s) van leerlingen uit het derde leerjaar Krommenie, 21 januari 2016 Betreft: meerdaagse schoolreis Londen, 19 t/m 23 september 2016 Kenmerk: FdK/jb/16-024 Geachte mevrouw,

Nadere informatie

Londen. Kerstsfeer in. vanaf 199

Londen. Kerstsfeer in. vanaf 199 Kerstsfeer in Londen vanaf 199 Citytrip VAN 3 DAGEN i Londen met shopping én de echte kerstsfeer! Een ontdekking van deze stad vol kontrasten en schoonheid. Het prachtige Windsor, Big Ben, Houses of Parliament,

Nadere informatie

Londen. Kerstsfeer in. vanaf 199

Londen. Kerstsfeer in. vanaf 199 Kerstsfeer in Londen vanaf 199 Citytrip VAN 3 DAGEN i Londen met shopping én de echte kerstsfeer! Een ontdekking van deze stad vol kontrasten en schoonheid. Het prachtige Windsor, Big Ben, Houses of Parliament,

Nadere informatie

Londen oktober Begeleiders. Dhr. J. Nauta Dhr. W. Angel Dhr. A. Domhof Mevr. M. Otten Mevr. M. v.d. Bremer Mevr. V.

Londen oktober Begeleiders. Dhr. J. Nauta Dhr. W. Angel Dhr. A. Domhof Mevr. M. Otten Mevr. M. v.d. Bremer Mevr. V. Londen 16-20 oktober 2017 Begeleiders Dhr. J. Nauta Dhr. W. Angel Dhr. A. Domhof Mevr. M. Otten Mevr. M. v.d. Bremer Mevr. V. Hageman 1 Algemene regels Het is een leuke en interessante werkweek Geen voorloper

Nadere informatie

Programmaboekje. Talenreis Engeland t/m 14 oktober. Dit boekje is van:

Programmaboekje. Talenreis Engeland t/m 14 oktober. Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Engeland 2016 11 t/m 14 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Londen oktober 2016

Londen oktober 2016 Londen 10-14 oktober 2016 Begeleiders Dhr. J. Nauta Dhr. W. Angel Mevr. M. Otten Mevr. M. v.d. Bremer Mevr. V. Hageman Algemene regels Het is een leuke en interessante werkweek Geen voorloper op de vakantie

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE LONDEN. 25 t/m 29 september Londen/ Canterbury/ Oxford

PROGRAMMABOEKJE LONDEN. 25 t/m 29 september Londen/ Canterbury/ Oxford PROGRAMMABOEKJE LONDEN 25 t/m 29 september 2017 Londen/ Canterbury/ Oxford Den Haag 2017 Beste deelnemers, In dit boekje vinden jullie alle informatie over de werkweek naar Londen, zoals wat we gaan doen,

Nadere informatie

Programmaboekje. Talenreis Engeland t/m 20 oktober. Dit boekje is van:

Programmaboekje. Talenreis Engeland t/m 20 oktober. Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Engeland 2017 17 t/m 20 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Belangrijke telefoonnummers Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met het gehele

Nadere informatie

Cultuur: Dinsdag London Musea (gratis!) en Show of Concert bovendien is het Reformatie thema natuurlijk ook cultuur!

Cultuur: Dinsdag London Musea (gratis!) en Show of Concert bovendien is het Reformatie thema natuurlijk ook cultuur! Kerkreis 2015 De voorbereidingscommissie heeft een programma samen gesteld voor de kerkreis 2 tot 9 mei 2015. Na kerkreizen over Luther en Calvijn is nu de beurt aan de Engelse reformatie, maar ook aan

Nadere informatie

Londen 2015. 22 juni t/m 25 juni

Londen 2015. 22 juni t/m 25 juni Londen 2015 22 juni t/m 25 juni Algemeen coördinator: De heer D. Brugman Begeleiders: mw. Erdogan, mw. Ringersma, mw. Hobbelt, mw. Dellbrügge, dhr. van Staaveren, dhr. Ceben, dhr. ten Katen, dhr. van Rooijen,

Nadere informatie

Londen. 3-daagse citytrip naar Londen. vanaf

Londen. 3-daagse citytrip naar Londen. vanaf Londen vanaf 199 3-daagse citytrip naar Londen Een totaalontdekking van een stad vol contrasten en een erfenis aan geschiedenis. Denkt U maar aan het tot de verbeelding sprekende kasteel van Windsor, tot

Nadere informatie

MEERDAAGSE 2016. Bestemming: Londen

MEERDAAGSE 2016. Bestemming: Londen MEERDAAGSE 2016 woensdag 22 - vrijdag 24 juni 2016 Bestemming: Londen Programmaboekje Meerdaagse 2016 Londen pagina 1 van 6 Programma woensdag 22 juni 05.45 uur Aanwezig op school 06.00 uur* Vertrek vanaf

Nadere informatie

Virgin London Marathon

Virgin London Marathon Virgin London Marathon 26 april 2015 Beperkt aantal gegarandeerde deelnamenummers. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Travel Belgium NV, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

Geschreven door Ger Wouters zaterdag 12 september :14 - Laatst aangepast zaterdag 12 september :33

Geschreven door Ger Wouters zaterdag 12 september :14 - Laatst aangepast zaterdag 12 september :33 Londen bruist. Londen is big. Londen is in beweging. Londen wekt indruk. Londen is een stad waar ik misschien best zou kunnen wonen. En dat terwijl ik van Amsterdam, wat een dorp is vergeleken met Londen,

Nadere informatie

LET OP! De exacte tijdstippen worden gecommuniceerd via de chauffeur op de dag van aankomst.

LET OP! De exacte tijdstippen worden gecommuniceerd via de chauffeur op de dag van aankomst. Dagje Londen Reisprogramma U wordt opgehaald bij uw opstapplaats en vanaf daar begint uw reis richting Londen. Tijdens de reis zal er een pauze worden gehouden van ongeveer 45 minuten, exclusief de overtocht.

Nadere informatie

Talenreis Engeland 2018

Talenreis Engeland 2018 Programmaboekje Talenreis Engeland 2018 16 t/m 19 oktober Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Engeland 2018 Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje

Nadere informatie

Londen 2015. 22 juni t/m 25 juni

Londen 2015. 22 juni t/m 25 juni Londen 2015 22 juni t/m 25 juni Algemene reisleider: De heer D. Brugman Begeleiders: mw. Zwarteveen, dhr. Vreeken, mw. Delcour, mw. de Vries, mw. Bakker, dhr. Hofstede, dhr. Geerdink, mw. Wiersma, dhr.

Nadere informatie

MEERDAAGSE Bestemming: Londen

MEERDAAGSE Bestemming: Londen MEERDAAGSE 2018 woensdag 27 juni - vrijdag 29 juni Bestemming: Londen Programmaboekje Meerdaagse 2018 Londen pagina 1 van 6 Programma woensdag 27 juni 05.45 uur Aanwezig op school 06.00 uur Vertrek vanaf

Nadere informatie

Elephants&Castle. Kamp boek: London 2016

Elephants&Castle. Kamp boek: London 2016 Elephants&Castle Kamp boek: London 2016 Inhoud Inhoud... 1 Belangrijke adressen en telefoonnummers... 2 Bezienswaardigheden... 3 Afvinklijst... 4 Regels en afspraken... 6 Programma... 7 1 Inleiding In

Nadere informatie

Bus Holland Park. Kamp boek: London 2016

Bus Holland Park. Kamp boek: London 2016 Bus Holland Park Kamp boek: London 2016 Inhoud Inhoud... 1 Belangrijke adressen en telefoonnummers... 2 Bezienswaardigheden... 3 Afvinklijst... 5 Regels en afspraken... 6 Programma... 7 1 Inleiding In

Nadere informatie

Berlijn: een bijzondere ervaring

Berlijn: een bijzondere ervaring Berlijn: een bijzondere ervaring Een bezoek aan de stad Berlijn en omgeving is meer dan de moeite waard. De stad heeft vele bezienswaardigheden, is erg gezellig en bovendien kom je op plaatsen waar je

Nadere informatie

leeruitstap Kwadrant donderdag 17 mei 2001 hoofdstad van België hart van Europa

leeruitstap Kwadrant donderdag 17 mei 2001 hoofdstad van België hart van Europa leeruitstap Kwadrant donderdag 17 mei 2001 hoofdstad van België hart van Europa 1. Brussel hoofdstad van ons land en Europa Brussel is de hoofdstad van ons land. De koning woont in Brussel en de regering

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Engeland 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Engeland 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Engeland 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: 1 Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Engeland). Dit boekje met het gehele programma van

Nadere informatie

4 DAGEN LONDEN. DAG 3 VRIJE TIJD Na het ontbijt wordt u opgehaald in het hotel en naar het centrum van Londen gebracht.

4 DAGEN LONDEN. DAG 3 VRIJE TIJD Na het ontbijt wordt u opgehaald in het hotel en naar het centrum van Londen gebracht. 4 DAGEN LONDEN DAG 1 DE HEENREIS U wordt opgehaald bij uw opstapplaats en vanaf daar begint uw reis richting Londen. Tijdens de reis zal er een pauze worden gehouden van ongeveer 45 minuten, exclusief

Nadere informatie

MEERDAAGSE Bestemming: Londen

MEERDAAGSE Bestemming: Londen MEERDAAGSE 2019 woensdag 3 juli - vrijdag 5 juli Bestemming: Londen Programmaboekje Meerdaagse 2019 Londen pagina 1 van 6 Programma woensdag 3 juli 04.45 uur Aanwezig op school 05.00 uur* Vertrek vanaf

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Onze dynamische kust: samenwerken aan risico management en betrokkenheid. Reisinformatie

Onze dynamische kust: samenwerken aan risico management en betrokkenheid. Reisinformatie Onze dynamische kust: samenwerken aan risico management en betrokkenheid Reisinformatie Per auto: routebeschrijving naar Vanuit Dover (haven): Volg de borden voor de A2 vanaf de haventerminal Volg de A2

Nadere informatie

Overzicht van de diverse reizen - Cultuurreizen naar diverse steden (Berlijn, Londen en Parijs) - Een snowboardreis naar Oostenrijk.

Overzicht van de diverse reizen - Cultuurreizen naar diverse steden (Berlijn, Londen en Parijs) - Een snowboardreis naar Oostenrijk. Overzicht van de diverse reizen Sg Twickel locatie Woolderesweg juli 2014 Het TWICKEL College heeft de afgelopen schooljaren een totaalprogramma kunnen aanbieden voor de leerlingen in Havo-4 en Atheneum-5

Nadere informatie

MEERDAAGSE Bestemming: Londen

MEERDAAGSE Bestemming: Londen MEERDAAGSE 2017 maandag 22 - woensdag 24 mei Bestemming: Londen Programmaboekje Meerdaagse 2017 Londen pagina 1 van 6 Programma maandag 22 mei 05.45 uur Aanwezig op school 06.00 uur* Vertrek vanaf School,

Nadere informatie

SCHOOLREIS LEERJAAR 3. Van woensdag 4 juli tot en met vrijdag 6 juli 2018

SCHOOLREIS LEERJAAR 3. Van woensdag 4 juli tot en met vrijdag 6 juli 2018 SCHOOLREIS LEERJAAR 3 Van woensdag 4 juli tot en met vrijdag 6 juli 2018 TERSCHELLING Woensdag 8.00 uur verzamelen op school. Vertrek met de bus naar Harlingen. Bij aankomst op Terschelling fietsen we

Nadere informatie

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway..

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. New-York VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL SOHO EN LITTLE

Nadere informatie

Informatiebrochure Ouderavond 7 Februari 2011

Informatiebrochure Ouderavond 7 Februari 2011 Informatiebrochure Ouderavond 7 Februari 2011 studiereizen toekomstige 5Havo en 5VWO leerlingen Ardennen Barcelona Londen Praag Rome Thuisblijf programma Zeilen 12-16 september 2011 Opgave Binnen de ELO

Nadere informatie

Buitenlandse schoolreizen

Buitenlandse schoolreizen Buitenlandse schoolreizen 1-5 okt 2018 MCO INLEIDING Ola, Hello, Bonjour, Hallo! Vanaf volgende week is het zover! Alle leerlingen uit het 3e leerjaar maken een keuze in welke stad ze de schoolreis gaan

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 9 januari 2019 A. Coolen COOA/frep/19-B241

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 9 januari 2019 A. Coolen COOA/frep/19-B241 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van diverse leerlingen uit de klassen 4bk Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 9 januari 2019 A. Coolen COOA/frep/19-B241 Onderwerp Reis naar Londen Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick Dubai on a budget De afgelopen weken heb ik veel taglijstjes ingevuld, zodat jullie mij een beetje leren kennen als blogster en wat ik heel leuk vind, deze taglijsten zijn ook veel meer gelezen dan dat

Nadere informatie

Tate Modern 1 Informatie 2 Vorm 3 Inhoud

Tate Modern 1 Informatie 2 Vorm 3 Inhoud Tate Modern 1 Informatie 1. Tate Modern, is geopend in het jaar 2000, de voormalige directeur is de Belg Chris Dercon. Het gebouw is gevestigd op Bankside in London, dicht bij The River Thames. 3. Een

Nadere informatie

Londen en de geheimen van Harry Potter voor oma s, moeders met tieners van 10 tot 18 jaar

Londen en de geheimen van Harry Potter voor oma s, moeders met tieners van 10 tot 18 jaar MEER WETEN OVER Londen en de geheimen van Harry Potter voor oma s, moeders met tieners van 10 tot 18 jaar Datum: van maandag 31 oktober tot en met donderdag 3 november 2016 Reisbegeleiding: Ann Pannecoucke

Nadere informatie

Reisverslag Boedapest 2015 Deel 2 [1]

Reisverslag Boedapest 2015 Deel 2 [1] Gepubliceerd op Willem-Jan van der Zanden (http://www.wjvanderzanden.nl) Home > Reisverslag Boedapest 2015 Deel 2 Reisverslag Boedapest 2015 Deel 2 [1] Door wjvanderzanden[2]op vr, 07/24/2015-13:29 Tags:reizen

Nadere informatie

Aan alle deelnemers aan de excursie naar Londen (van 21 april t/m 26 april)

Aan alle deelnemers aan de excursie naar Londen (van 21 april t/m 26 april) Brielle, maart 2013, Aan alle deelnemers aan de excursie naar Londen (van 21 april t/m 26 april) De organisatie rond de geplande reis naar Londen is momenteel in volle gang en het lijkt me zinvol jullie

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

London. klas 2B kompas. Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink

London. klas 2B kompas. Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink London klas 2B kompas Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink Dag 1 Klas 2b van het kompas moesten allemaal verzamelen op het station Breda. Daar werden de kinderen uitgezwaaid door hun ouders. De kinderen

Nadere informatie

Begeleiders. Dhr. P. Schuiling Dhr. H. v. Vulpen Mevr. S. de Roos Mevr. E. Haeringen

Begeleiders. Dhr. P. Schuiling Dhr. H. v. Vulpen Mevr. S. de Roos Mevr. E. Haeringen London 2015 Begeleiders Dhr. P. Schuiling Dhr. H. v. Vulpen Mevr. S. de Roos Mevr. E. Haeringen Voorbereidingen Geldig paspoort of identiteitsbewijs (niet EU-ingezetenen ook een visum!) Enige Britse ponden

Nadere informatie

We verzamelen bij het treinstation in Veenwouden. Uiterlijk om 8.10 uur aanwezig zijn.

We verzamelen bij het treinstation in Veenwouden. Uiterlijk om 8.10 uur aanwezig zijn. LONDON 2013 Dockingacollege Dokkum vrijdag 13 september We verzamelen bij het treinstation in Veenwouden. Uiterlijk om 8.10 uur aanwezig zijn. We reizen per trein naar Leeuwarden (de trein vertrekt om

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL

CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL New-York VANAF 699 Een citytrip naar de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Little Italy, Chinatown, Statue of Liberty, Wall street, Broadway,... CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL SOHO EN

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA Ontdek Hanzestad Zwolle Programma U wordt opgehaald door een touringcar van Deiman Winschoten. 08.00 uur: Vertrek vanaf de parkeerplaats Hotel vd Valk Zuidbroek

Nadere informatie

Discover the city that never sleeps with

Discover the city that never sleeps with NEW YORK CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Sightseeing tour Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens

Nadere informatie

1. Andalusië 2. Boedapest 3. Engeland 4. Praag 5. Roemenië 6. Verdon

1. Andalusië 2. Boedapest 3. Engeland 4. Praag 5. Roemenië 6. Verdon Algemene informatie 1. Andalusië 2. Boedapest 3. Engeland 4. Praag 5. Roemenië 6. Verdon Informatie over de reizen Andalusië dhr. M. Cohen Algemene informatie Reisdoel: Malaga, Sevilla, Granada, Cadiz,

Nadere informatie

1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege. Buitenland Reizen. Romboutscollege

1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege. Buitenland Reizen. Romboutscollege 1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege Buitenland Reizen 2016 Romboutscollege 2 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege Beste leerlingen en ouders, De buitenlandreizen voor 2016 komen eraan. De reizen zijn

Nadere informatie

Londen. Londen. Londen. wat & hoe. handige kaarten. wat & hoe. stedentrip. stedentrip

Londen. Londen. Londen. wat & hoe. handige kaarten. wat & hoe. stedentrip. stedentrip wat & hoe wat & hoe Londen De beste hotspots: van de mooiste musea tot de leukste pubs Verken de stad per wijk Met stadswandelingen en insider tips NUR 512 www.watenhoe.nl stedentrip De Top10-selectie

Nadere informatie

Door Magryt Alberts & Veerle Beeuwsaert Y3TK

Door Magryt Alberts & Veerle Beeuwsaert Y3TK Door Magryt Alberts & Veerle Beeuwsaert Y3TK 1. Hoofdstuk 1 tour operator & reisbureau 2. Hoofdstuk 2 citytrip Groningen 3. Doelgroep 4. Omschrijving stad 5. Bezienswaardigheden 6. Bed & Breakfast 7. Programma

Nadere informatie

Engelandreis2016. Informatieavond 5 oktober 2016

Engelandreis2016. Informatieavond 5 oktober 2016 Engelandreis2016 Informatieavond 5 oktober 2016 Agenda Terugblik; Deelnemers; Programma; Financieel overzicht; Huishoudelijke regels; Verrassing; Vragen. Terugblik Q2-2015: Vorming comité Q3-2015: Informatieavond

Nadere informatie

Voor kinderen van 3 t/m 11 jaar: 140,-- (deze prijs is o.a. gebaseerd op de benodigde zitplaats waarbij men een autostoeltje dient mee te nemen)

Voor kinderen van 3 t/m 11 jaar: 140,-- (deze prijs is o.a. gebaseerd op de benodigde zitplaats waarbij men een autostoeltje dient mee te nemen) 3 dagen om de wereldstad Londen te beleven inclusief 2 overnachtingen. De metropool Londen heeft ontzettend veel te bieden en de kans is dan ook groot dat u verslaafd raakt aan deze stad, net als vele

Nadere informatie

http://www.pimphilip.com/dutch/#home dutch

http://www.pimphilip.com/dutch/#home dutch 24 3 2016 Dutch Pim Philip D U T C H E N G L I S H Pim Philip verzorgt persoonlijke en zakelijke reizen & events in New York. Het zijn op maat gesneden ontdekkingstochten langs onverwachte plekken, afgestemd

Nadere informatie

COTSWOLDS. In de voetsporen van Shakespeare 05/08-09/08/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

COTSWOLDS. In de voetsporen van Shakespeare 05/08-09/08/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 COTSWOLDS 05/08-09/08/2018 In de voetsporen van Shakespeare De Cotswolds ligt in het hartje van Engeland en staat bekend om zijn mooie glooiende heuvels en zijn idyllische dorpjes

Nadere informatie

Erasmusbestemming: University of Sheffield... Academiejaar: 2008-2009

Erasmusbestemming: University of Sheffield... Academiejaar: 2008-2009 Erasmusbestemming: University of Sheffield... Academiejaar: 2008-2009 Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? Sheffield is de derde grootste stad van

Nadere informatie

Uitwisseling met Oekraïne

Uitwisseling met Oekraïne Overzicht van de diverse reizen Twickel College locatie Woolderesweg juli 2013 Uitwisseling met Oekraïne De Oekraïnereis is de enige uitwisseling van het internationaliseringsprogramma. In Oekraïne logeer

Nadere informatie

Stedentrip Londen BEGB01

Stedentrip Londen BEGB01 Stedentrip Londen BEGB01 Pagina 1 van 6 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=468 OVERZICHT

Nadere informatie

New York City. De stad heeft naast oneindig veel winkels en uitgaansgelegenheden talloze culturele bezienswaardigheden.

New York City. De stad heeft naast oneindig veel winkels en uitgaansgelegenheden talloze culturele bezienswaardigheden. NEW YORK CITY New York City New York is de nummer één stedentrip ter wereld. Jong of oud, voor iedereen is er altijd wel iets te beleven in the city that never sleeps. De stad heeft naast oneindig veel

Nadere informatie

SOLDEN IN LONDEN Een city trip van 2 dagen / 1 nacht

SOLDEN IN LONDEN Een city trip van 2 dagen / 1 nacht SOLDEN IN Londen 99 SOLDEN IN LONDEN Een city trip van 2 dagen / 1 nacht La City de Londres Picadilly circus Uw hotel in Londen of gelijkwaardig Hôtel Sheraton Heathrow 4* The Shard Sheraton Heathrow

Nadere informatie

Stedentrip Edinburgh, Schotland

Stedentrip Edinburgh, Schotland Stedentrip Edinburgh, Schotland Naast haar fulltime-baan reist deze juf graag naar nieuwe plekken om ook dat stukje van de wereld te verkennen. Ben jij ook zo n reislustige juf/meester? Ik deel je graag

Nadere informatie

Citytrip. Noord-Holland & Friesland

Citytrip. Noord-Holland & Friesland Citytrip Noord-Holland & Friesland 2013 Citytrip Noord-Holland & Friesland Leeuwarden, 18 Oktober 2013 Groepsleden: Fenna Palsma René Zondervan Docent: K. Siegers 2 P a g e Inleiding Citytrip is een project

Nadere informatie

Haarlem: sfeervolle stad vol kunst, winkels en terrasjes

Haarlem: sfeervolle stad vol kunst, winkels en terrasjes FEATURE: HAARLEM Pagina 2 van 5 PRESS FEATURE Haarlem: sfeervolle stad vol kunst, winkels en terrasjes Haarlem is al eeuwenlang een stad van kunstenaars. Combineer een dag vol cultuur met een wandeling

Nadere informatie

Studiereizen augustus 2014 toekomstige leerlingen HAVO5 / VWO5. 12 Maart 2014

Studiereizen augustus 2014 toekomstige leerlingen HAVO5 / VWO5. 12 Maart 2014 Studiereizen augustus 2014 toekomstige leerlingen HAVO5 / VWO5 12 Maart 2014 Welkom Idee achter de studiereizen Keuze van de bestemmingen Overige informatie Idee achter de studiereizen Groepsvorming Educatief

Nadere informatie

Londen http://www.livingstone-travel-site.net 1

Londen http://www.livingstone-travel-site.net 1 1 Inleiding...2 1.1 Livingstone s Travel Site...2 1.2 Het reisschema...2 2 Londen...3 2.1 Algemeen...3 2.1.1 Bevolking...3 2.1.2 Geografisch...3 2.1.3 Godsdienst...3 2.1.4 Klimaat...3 2.1.5 Munt...3 2.1.6

Nadere informatie

Discover the city that never sleeps with

Discover the city that never sleeps with CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Sightseeing tour Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met

Nadere informatie

begeide citytrip New York

begeide citytrip New York Tailor Made Travel presenteert: begeide citytrip New York Van 26 tot 31 augustus 2017 Dag 1 zat 26 aug2017 Brussel JFK Afspraak op de luchthaven van Zaventem om 8u Vlucht met SN Brussels Airlines vanuit

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirevallei. Duur 2 dagen. Moeilijkheid Makkelijk. Reisperiode Van April tot November. Minimale Leeftijd 9 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirevallei. Duur 2 dagen. Moeilijkheid Makkelijk. Reisperiode Van April tot November. Minimale Leeftijd 9 jaar Reisaanbot Authentiek fietsweekend in de omgeving van Amboise Een bewerkte versie van het beste wat de Loiretal rond het charmante middeleeuwse stad Amboise te bieden heeft. Bestemming Frankrijk Plaats

Nadere informatie

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty M & MORE MENTS New York Door de ogen van Lady Liberty Groepsreis van 19 tot 24 augustus Nederlandstalige begeleiding vanuit Brussel Aanvullende Nederlandstalige gidsen ter plaatse M & MENTS MORE PROGRAMMA

Nadere informatie

1. Welkom. 2. Algemene informatie. 3. Informatie over de reizen

1. Welkom. 2. Algemene informatie. 3. Informatie over de reizen Programma 1. Welkom 2. Algemene informatie 3. Informatie over de reizen Algemene informatie Reisperiode: week voor de herfstvakantie Reisverzekering: Begeleiders: via school drie-vier per reis Financiën:

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Mei tot en met half juni 2016 1 11996491_OCMW_vrijetijdskalender_mei_juni.indd 1 2/05/16 08:20 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

13-17 jaar - Londen - Residentie Zomerverblijf EC

13-17 jaar - Londen - Residentie Zomerverblijf EC EASY LANGUAGES 13-17 jaar - Londen - Residentie Zomerverblijf EC Waarom deze programma? Leeftijd: 13-17 jaar 20 lessen Engels per week Verblijf in residentie, halfpension Begeleide activiteiten en bezoeken

Nadere informatie

Belevingsreis Londen 31 mei tot 2 juni

Belevingsreis Londen 31 mei tot 2 juni Belevingsreis Londen 31 mei tot 2 juni 2017 1 Belevingstrip De ETION belevingstrips brengen je naar inspirerende plaatsen in onze wereld. Samen met een groep ondernemende mensen proef je van de socio-economische

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

BATH EN OMGEVING 24/06-28/06/2018. Romeinse baden en statische landhuizen OZ GROEPSREIZEN Reis met ons mee naar Bath aan de rivier Avon.

BATH EN OMGEVING 24/06-28/06/2018. Romeinse baden en statische landhuizen OZ GROEPSREIZEN Reis met ons mee naar Bath aan de rivier Avon. OZ GROEPSREIZEN 2018 BATH EN OMGEVING 24/06-28/06/2018 Romeinse baden en statische landhuizen Reis met ons mee naar Bath aan de rivier Avon. We ontdekken er eeuwenoude Romeinse thermen, de prachtige landhuizen

Nadere informatie

Londenreis Programma Instructies Aandachtspunten Vragen

Londenreis Programma Instructies Aandachtspunten Vragen Londenreis 2019 Londenreis 2019 Programma Instructies Aandachtspunten Vragen Programma maandag 3 juni 05.30u Verzamelen bij stadion de Koel, inpakken bus 06.00u Vertrek naar Calais 12.35u Boot van Calais

Nadere informatie

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km)

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Activiteiten in deze route. Beeldenroute in Hoorn / wandelroute (5 km) Omschrijving Langs de kust van Hoorn staan zo n dertig beelden van verschillende Nederlandse kunstenaars/beeldhouwers. De wandeling langs de beelden start bij schouwburg Het Park en eindigt bij de oostelijke

Nadere informatie

MIJN RONDLEIDING IN DE LUCHTHAVEN VAN ANTWERPEN

MIJN RONDLEIDING IN DE LUCHTHAVEN VAN ANTWERPEN MIJN RONDLEIDING IN DE LUCHTHAVEN VAN ANTWERPEN HOE GEBRUIK IK HET STAPPENPLAN? Leuk dat je hebt besloten om een rondleiding te volgen in de luchthaven van Antwerpen. Toerisme voor Autisme stelde een stappenplan

Nadere informatie

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 NOORDFRANKRIJK 07/09-09/09/2018 Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI De Eerste Wereldoorlog tekent onze geschiedenis. Ook in het Noorden van Frankrijk vinden we de sporen ervan

Nadere informatie

WHAT TO BRING? Adres en telefoonnummer van de leiding: Mariana s Guest House 52 Worcester Road Sutton SM2 6QB. Email : marianas93@hotmail.

WHAT TO BRING? Adres en telefoonnummer van de leiding: Mariana s Guest House 52 Worcester Road Sutton SM2 6QB. Email : marianas93@hotmail. WHAT TO BRING? - paspoort / identiteitskaart - dit informatieboekje - een papiertje met daarop de gegevens van het gastgezin en de belangrijke telefoonnummers (in je portemonnee) - toiletartikelen (handdoeken,

Nadere informatie

Discover the city that never sleeps with

Discover the city that never sleeps with NEW YORK CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Sightseeing tour Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens

Nadere informatie

Info. Londenreis 2013

Info. Londenreis 2013 Info Londenreis 2013 1 Informatie schoolreis Londen WHAT TO BRING? - dit informatieboekje - een papiertje met daarop de gegevens van het gastgezin en de belangrijke telefoonnummers (in je portemonnee)

Nadere informatie

Kent. In de schaduw van Churchill. Vierdaagse autocarreis naar Londen en Kent begeleid door Harry De Paepe en met exclusief bezoek aan Benno Barnard.

Kent. In de schaduw van Churchill. Vierdaagse autocarreis naar Londen en Kent begeleid door Harry De Paepe en met exclusief bezoek aan Benno Barnard. Kent In de schaduw van Churchill 30 mei- 2 juni 2019 Vierdaagse autocarreis naar Londen en Kent begeleid door Harry De Paepe en met exclusief bezoek aan Benno Barnard. Canterbury p.7 Kasteel van Sissinghurst

Nadere informatie

4 HAVO REIS SEGBROEK COLLEGE

4 HAVO REIS SEGBROEK COLLEGE 4 HAVO REIS SEGBROEK COLLEGE 25 t/m 29 SEPTEMBER 2017 Checklist Reisweek Londen - Paspoort of ID-kaart (in je handbagage) - Medicijnen (als je die gebruikt) - Stevige schoenen (we lopen flink wat af!)

Nadere informatie

Kings Central London (Southbank)

Kings Central London (Southbank) Kings Central London (Southbank) Zomerprogramma voor juniors in hartje Londen! Duur:: 1-8 we(e)k(en) Vanaf: 1371 1304 Kings Central London (Southbank) Voor een taalreis naar Londen kan je je geen betere

Nadere informatie

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt?

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? Beste kinderen, Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? In mijn vrije tijd ben ik natuurgids. Met mijn verrekijker en vergrootglas trek ik naar allerlei plekjes om de natuur

Nadere informatie

begeide citytrip New York

begeide citytrip New York Tailor Made Travel presenteert: begeide citytrip New York Van 26 tot 31 augustus 2017 Dag 1 zat 26 aug2017 Brussel Newark Afspraak op de luchthaven van Zaventem om 08u00 Vlucht met SN Brussels Airlines

Nadere informatie

Boekverslag door E woorden 27 maart keer beoordeeld. Inhoudsopgave

Boekverslag door E woorden 27 maart keer beoordeeld. Inhoudsopgave Boekverslag door E. 3126 woorden 27 maart 2003 6 20 keer beoordeeld Vak Economie Inhoudsopgave Inleiding Met de boot naar Londen Met de hovercraft naar Londen Met de auto naar Londen Met de bus naar Londen

Nadere informatie

NEW YORK. Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN

NEW YORK. Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN NEW YORK CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Sightseeing tour Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens

Nadere informatie

INBEGREPEN. VOORBEELD! Ik gebruik een auto gedurende 4 uur WAT KOST HET JOU? CAMBIO AUTODELEN, VOOR WIE? CAMBIO AUTODELEN, WANNEER?

INBEGREPEN. VOORBEELD! Ik gebruik een auto gedurende 4 uur WAT KOST HET JOU? CAMBIO AUTODELEN, VOOR WIE? CAMBIO AUTODELEN, WANNEER? www.cambio.be CAMBIO AUTODELEN, VOOR WIE? WAT KOST HET JOU? Met cambio reserveer je je auto naar keuze, op het moment dat je hem nodig hebt. Het comfort van een eigen wagen, zonder de bijhorende kopzorgen

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Koninklijke Bibliotheek van België EDUCATIEVE DIENST

Koninklijke Bibliotheek van België EDUCATIEVE DIENST Koninklijke Bibliotheek van België EDUCATIEVE DIENST INTRO No furniture so charming as books, verkondigde de Engelse schrijver Sydney Smith twee eeuwen geleden. Boeken hebben we in de Koninklijke Bibliotheek

Nadere informatie