te koop koopsom k.k. Voltaweg 26 Middelburg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "te koop koopsom k.k. Voltaweg 26 Middelburg"

Transcriptie

1 te koop Voltaweg 26 Middelburg koopsom k.k.

2 - B E D R I J F S M A K E L A A R S - Van links naar rechts Floris Swinkels Mark Visser Stephany Bor Koos Schreuder Diana Sinke Vestiging Middelburg Molenwater SG Middelburg T info@sinke.nl

3 Aan de rand van het bedrijventerrein Arnestein bieden wij u deze in uitmuntende staat verkerende bedrijfswoning met garage en loods te koop aan. Het geheel is gesitueerd op een ruim perceel van ca m2. De bedrijfswoning is ruim van opzet (inhoud ca. 830 m2) en beschikt over een fraai terras en buitenbak met stal voor het houden van een paard. Het geheel is luxueus van uitvoering, voorzien van o.a. 2 badkamers, een uitgebreid alarm- en camerasysteem en de begane grond plavuizen met vloerverwarming. De keuken beschikt over een wijnkoeler, combi magnetronoven, oven, inductie kookplaat en cookerkraan. In de luxe ensuite-badkamer op de begane grond bevindt zich een dubbele douche en een dubbele wastafel. Laat u informeren door ons makelaarsteam naar de vele mogelijkheden van dit object. Bereikbaarheid: De bereikbaarheid is uitstekend te noemen doordat de aansluiting met de uitvalswegen naar de N-57 nabij gelegen zijn. De tevens in de nabijheid gelegen autosnelweg A-58 verbindt Goes met de steden Bergen op Zoom-Rotterdam-Antwerpen. Ter hoogte van Middelburg heeft de A-58 een aansluiting op de Westerscheldetunnel in de richting Terneuzen-Gent- Sluis. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is redelijk, er is een busverbinding in de omgeving en Middelburg beschikt over een NS-station op relatief geringe afstand van het object. Indeling: Begane grond: Entree/hal met toegang naar garage (welke ook via kantoor is te bereiken) en opgang naar de 1e verdieping, toilet, walk-in closet, slaapkamer met eigen luxe badkamer, woonkamer en luxe keuken met separate bijkeuken.

4 Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet. Buitenterrein: Het buitenterrein is aan de voorkant voorzien van klinkerverharding en een afsluitbaar hekwerk, achter is een betegeld terras, een buitenbak en een paardenstal. Voorzieningen: Bedrijfsruimte: - Nutsvoorzieningen, inclusief krachtstroomaansluiting; - Goothoogte; 4,20 meter - Nokhoogte: 5,60 meter - Automatisch bedienbare roldeur met hoogte van 4,20 meter; - Gasheater; - Verlichting; - Magazijn; - Toilet; Kantoor: - Pantry; - Systeemplafond met ingebouwde verlichting; - Cv verwarming middels radiatoren. Kadastrale gegevens: Gemeente: Middelburg Sectie: M Nummer: 612 Totale grootte: 10 are 44 centiare Cultuur: Wonen met bedrijvigheid, erf-tuin Gemeente: Middelburg Sectie: M Nummer: 613 Totale grootte: 8 are 61 centiare Cultuur: Bedrijvigheid (Detailhandel) Bestemming: Het geheel valt thans onder het bestemmingsplan Arnestein welke is vastgesteld op 24 juni Bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 tot en met 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'. Vloeroppervlakte: Het geheel omvat onderstaande metrages V.V.O.: Bedrijfsunit ca. 285 m2. Koopprijs: De vraagprijs bedraagt ,-- kosten koper Omzetbelasting: Er is geen omzetbelasting van toepassing. Oplevering: In overleg te bepalen. Bankgarantie / waarborgsom: Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten. Algemeen: Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Voltaweg 26 te Middelburg. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Sinke Komejan Bedrijfsmakelaardij B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

5 Kenmerken Overdracht Prijs Aanvaarding Bouw Bouwjaar Afmetingen Bedrijfsoppervlakte Perceeloppervlakte Indeling Aantal verdiepingen Energie Energielabel Overig k.k. in overleg m m2 1 p.m.

6

7

8

9

10

11

12 BIJLAGE PLATTEGROND

13 BIJLAGE PLATTEGROND

14 BIJLAGE KADASTRALE KAART

15

16

17

18