Geopex Products (Europe) B.V. ruim 55 jaar deskundig als leverancier van geotextielen in de wegenbouw, de waterbouw en de tuinbouw.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Geopex Products (Europe) B.V. ruim 55 jaar deskundig als leverancier van geotextielen in de wegenbouw, de waterbouw en de tuinbouw."

Transcriptie

1

2 Geopex Products (Europe) B.V. ruim 55 jaar deskundig als leverancier van geotextielen in de wegenbouw, de waterbouw en de tuinbouw. Geopex levert voor vele toepassingen het juiste geotextiel. Geopex beschikt over uitstekende moderne productiefaciliteiten, waarmee de geotextielen op de gewenste maat en samenstelling worden gefabriceerd. Hierbij worden diverse soorten kunststoffen verwerkt, zoals bv. polypropeen weefsels en non-wovens, polyester wapeningsweefsel. Geopex is gespecialiseerd in het produceren en verwerken van geocomposiet geotextielen, daarbij worden verschillende soorten geotextiel gecombineerd in één product, met de meest geschikte eigenschappen voor een bepaalde toepassing. Geopex is oa. ook gespecialiseert in het produceren van zink en kraagstukken. Hierbij wordt lussen-weefsel, eventueel voorzien van een opgestikt beschermvlies, tot grotere afmeting verwerkt. Geopex Geotextielen Geopex geotextielen hebben een lange levensduur, zijn CE gecertificeerd, en UV gestabiliseerd. Geopex geotextielen zijn ontworpen om u de meest economische oplossing te bieden en hebben de juiste eigenschappen met functies zoals: scheidingslaag tussen grondsoorten. drukverdeling, wapening en sterkte. filtering, drainage en erosiebescherming. Omdat het assortiment zeer ruim is, kan het juiste geotextiel voor vele toepassingen worden geleverd, zoals: weefsels en non-wovens voor weg en grondconstructies. weefsels met ingeweven lussen voor zink en kraagstukken. geocomposieten met beschermingsvlies voor extreme belastingen van b.v. stortsteen. geotextiel voor managebodems, looftrekdoek en anti-worteldoek. Geopex maatwerk productie. Geopex is gespecialiseerd in het confectioneren van geotextiel. Hierdoor kan gewenst maatwerk worden geleverd, zoals: Bredere geotextielen doormiddel van stiknaden. Smallere banen door middel van thermisch snijden (geen rafels) Composiet-geotextielen met of zonder lussen. Slibschermen van exacte afmeting en drijfvermogen. Bagger of ontwateringsworsten, met speciale vulopeningen, van exacte afmetingen en sterkte. Worstenmatten voor erosiebescherming. Zandzakken en groutslurven in diverse afmetingen. Kuilkleden van diverse afmetingen. Geotextiel met speciale zoomconstructies, zoals tegelzoomconstructies en zomen voor kabels, kettingen en touwen.

3 Ons leveringsprogramma bestaat uit: Geopex Geweven Geotextielen Geweven geotextielen worden door hun hogere treksterkte in combinatie met een lage rek veelal toegepast in de wegenbouw als wapening en drukverdeling. Weefsels worden ook toegepast in de waterbouw vanwege hun filter -eigenschappen. Geopex heeft weefsels van polypropeen, polyethyleen en polyester in het assortiment. Geopex Non-wovens of vliezen Door hun fijnmazige en dikke structuur van de vernadelde vezels zijn non-wovens uitermate geschikt als filter in oevers en drainagetoepassingen. Ook zeer geschikt als beschermingslaag van bijvoorbeeld folies of weefsels. Non-wovens hebben echter ook een hoge rek, wat zorgt voor een goede energieopname. Ook uitermate geschikt als scheidingslaag waarbij juist zettingen wenselijk zijn. Het Geopex assortiment bestaat oa. uit PP thermisch behandelde vliezen, beschermingsvliezen van PP, PES of een combinatie hiervan. Geopex Geocomposieten Geopex produceert vele varianten geocompositiet. Geocomposieten zijn samenstellingen van meerdere soorten geotextiel, zoals een combinatie van weefsels met een nonwoven of bijvoorbeeld een non-woven met een grondverankeringsmat. Veel van de Geopex geocomposieten worden gebruikt als filterdoek voor zink en kraagstukken, met een opgestikt beschermvlies. Het beschermingsvlies vangt de energie op van vallend bestortingsmateriaal. Dit beschermvlies kan ook worden voorzien van een unieke en gepatenteerde lusopeningen, zodat de lussen van het onderliggende weefsel kunnen worden gebruikt voor het vastzetten van de wiepen. BICONFLEX Betonblokkenmatten voor natuurvriendelijke oever BICONFLEX bestaat uit een kunststofweefsel met aan de bovenzijde betonelementen. De betonelementen zorgen voor de verzwaring en het onderliggende weefsel dient als erosiebescherming en verankering in de oever. Het weefsel is tevens goed doorwortelbaar, waardoor snel een goed begroeide oever ontstaat. Ideaal voor natuurvriendelijke oevers in combinatie met een stabiele constructie. Ook als bescherming van leidingen onder water kan deze handzame betonblokkenmat worden toegepast.

4 TRINTER Grondverankeringsmat Trinter grondverankeringsmat biedt een goede bescherming tegen erosie bij nieuw aangelegde taluds, zodat de begroeiing in de begin fase wordt ondersteund. Nieuwe taluds van wegen en spoorwegen Oevers van kleinere rivieren, kanalen en sloten Reservoiroevers Begroeide overlaten Duikers Geopex Geocellen Geopex geocellen zijn vervaardigd uit kunststof strippen, die zodanig zijn verbonden, dat er een driedimensionale mat ontstaat. De cellen van deze mat worden gevuld met funderingsmateriaal en verdicht. Hierdoor wordt de draagkracht van de ondergrond verhoogd. De grote voordelen ten opzichte van een traditionele constructie zijn: besparing op de toe te passen fundering van soms meer dan 50% hierdoor bespaart u ook op het aantal transportbewegingen (CO2 reductie) tijdwinst door de snelle en eenvoudige installatie snel en gemakkelijk opneembaar na gebruik Geopex Gras- en grintplaten De Geopex Multi-raster plaat is een zeer veelzijdige kunststof bodemplaat, vervaardigd van gerecycled HDPE. De plaat is zeer geschikt om een versterkte, goed toegankelijke grasmat te creëren bij evenementen, versterkte bermen, campings, parkeerplaatsen, oevers en andere toepassingen waar de grasmat intensief belast wordt. De Geopex Multi-raster platen kunnen ook uitstekend worden gevuld met grint, kiezels of houtsnippers. Een grindpad of erfverharding wordt hierdoor goed toegankelijk voor zowel auto s als fietsen, rolstoelen, rollators en kinderwagens. Tevens voorkomt dit systeem blijvend rondspattende steentjes en diepe sporen. De Geopex EcoModule is een permanente zichtbare versterking voor zeer zware belastingen. Deze kunststof variant van de grasbetontegel is veel eenvoudiger in aanleg. Geopex Infiltratie- en drainage systemen Door de klimaatveranderingen en het besef om duurzaam met ons water om te gaan, is er een groeiende behoefte om het regenwater te bufferen en te gebruiken. Geopex voorziet in een ruim assortiment infiltratiekratten en drainageplaten, waarmee drainage en buffering van hemelwater mogelijk wordt en dat de natuurlijke watercyclus hersteld en helpt zodat er een juiste infiltratie of afvoer mogelijk wordt.

5 Geopex Geotextiel Elementen Geotextiel elementen, ook bekend als bagger worsten of tubes, worden tegenwoordig veelvuldig toegepast. Door bagger in deze elementen te pompen kan er sneller ontwaterd worden. Gevulde elementen met grond en bagger kunnen worden toegepast bij kustverdedigingsprojecten, de bouw van strekdammen en in diverse oever- en bodemconstructies. Geopex ProFix systeem Geopex heeft alle kennis in huis om voor al deze toepassingen het juiste geotextiel element te produceren. Daarnaast kunnen wij met onze partners advies en ondersteuning geven voor een succesvolle uitvoering van uw project. Geopex produceert geotextiel elementen in diverse geotextiel kwaliteiten inclusief vulslurven, afhankelijk van de toepassing. Ook de maatvoering is afhankelijk van de uiteindelijke toepassingen en eindconstructie. Profix is een beproefd systeem voor de bescherming van oevers tegen erosie. Het is een tot naastelkaar-liggende buizen gevormde mat, die wordt samengesteld uit meerdere lagen Geopex geotextielen en daardoor gevuld kan gevuld worden met zand of grind. Het systeem biedt een solide en zeer buigzame bescherming, die alle oneffenheden gemakkelijk volgt en de stabiliteit van de oever waarborgt. Het Profix systeem is zeer goed bestand tegen hoge stroomsnelheden en bezit uitstekende filtereigenschappen. Ook geschikt voor rivieroevers, veelvuldig toegepast in Afrika en Azië. ProGreen onderhoudsvrije taludbedekking ProGreen is een PP geweven geotextiel, voorzien van een graskleurig vlies, dat wordt toegepast bij taluds die lastig te bereiken zijn voor onderhoud. ProGreen geeft het taluds een goede bescherming tegen erosie en bezit een natuurlijke uitstraling. Geopex Slibschermen In verband met de strenger wordende milieueisen worden steeds vaker slibschermen geëist en toegepast. Geopex produceert slibschermen geheel in eigen beheer en heeft daarom voor elk type werk en toepassing het juiste slibscherm. Deze slibschermen zijn geschikt voor plaatsing in open zee, tot in beschutte binnenwateren.

6 Geopex Geogrids en Wapenings-geotextiel Geopex geogrids zijn geavanceerde polypropeen of polyester geotextielen met bijzondere eigenschappen, zoals een hoge treksterkte, gecombineerd met een lage rek. Dit geeft de geogrids een hoge elasticiteitsmodulus en hoge stijfheid, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor drukverdeling en wapening bij slecht draagkrachtige ondergrond. Door de regelmatige openingen en vaste knooppunten van de grids ontstaat er een hoge wrijvingscoëfficiënt tussen de te wapenen grond en het geogrid, het interlocking effect, waardoor een zeer stijve en stabiele funderingslaag ontstaat. Dit geldt ook voor de verstrekte PP geogrids. De gridsystemen kunnen ook voorzien worden van een nonwoven, zodat er tevens een scheidingsfunctie wordt toegevoegd. Geopex geogrids worden toegepast in : wapening van steile ophogingen wapening van wegfunderingen op slecht draagkrachtige ondergrond grondwapening in bijvoorbeeld steile taluds (uniaxiaal) Geopex GlassFibergrid Asfaltwapening Geopex GlassFibergrids, vervaardigd uit hoogwaardige hittebestendig glasvezels met bitumen coating. Dit geotextiel is speciaal ontwikkeld voor het wapenen van nieuwe asfaltwegen en het repareren van asfalt verhardingen die zijn aangetast door o.a. vermoeiingsscheuren. Vanwege de hoge treksterkte, gecombineerd met een zeer lage rek en kruip zijn glasvezels hiervoor uitermate geschikt. Het Glassfibergrid is ook in combinatie met een non-woven leverbaar als composiet. Geopex Products (Europe) B.V. levert service. Geopex heeft niet alleen een breed assortiment geotextielen, maar ook een klantvriendelijke benadering. Door het grote assortiment kunnen wij u optimaal adviseren welk geotextiel voor welke toepassing het best geschikt is. Daarnaast zijn de levertijden kort, en zijn wij flexibel ingesteld. Wij denken graag met u mee, en denken daarbij in oplossingen. Kortom Geopex is de juiste en betrouwbare leverancier voor vele kunststofoplossingen in de weg water en tuinbouw. Postbus AA GOUDERAK Middelblok BR GOUDERAK Tel. Fax Internet info@geopex.com

Geopex. ruim 55 jaar deskundig als leverancier van geotextielen in de wegenbouw, de waterbouw en de tuinbouw. GEOPEX Geotextielen

Geopex. ruim 55 jaar deskundig als leverancier van geotextielen in de wegenbouw, de waterbouw en de tuinbouw. GEOPEX Geotextielen Geopex ruim 55 jaar deskundig als leverancier van geotextielen in de wegenbouw, de waterbouw en de tuinbouw. Geopex levert voor velen toepassingen het juiste geotextiel. Geopex beschikt over uitstekende

Nadere informatie

Geotechnics. Folies en geotextielen. Building worldwide on our products

Geotechnics. Folies en geotextielen. Building worldwide on our products Geotechnics Folies en geotextielen Building worldwide on our products Folies en geotextielen De jarenlange ervaring met de toepassing van kunststoffen in de civiele techniek heeft Geotechnics veel expertise

Nadere informatie

BETOMAT betonblokkenmat

BETOMAT betonblokkenmat BETOMAT betonblokkenmat 1 1. Inleiding Betomat, flexibel toepasbare betonblokkenmat. Systeem PE-G R Betomat kan in diverse soorten worden geleverd. In het algemeen worden de matten gebruikt om oevers en

Nadere informatie

Oeververdediging. Geotextielen in kunststof. Zeskant vlechtwerk systemen in staal voor het wapenen van

Oeververdediging. Geotextielen in kunststof. Zeskant vlechtwerk systemen in staal voor het wapenen van BENL_2009-1 Oeververdediging Geweven geotextielen in polypropyleen met treksterkte < 75 kn/m (Terralys ) Geweven geotextielen in polypropyleen met treksterkte > 75 kn/m (Geolon PP) Geweven geotextielen

Nadere informatie

GrainDrain flexibele drainage PE of PP

GrainDrain flexibele drainage PE of PP GrainDrain flexibele drainage PE of PP 1 GrainDrain van GrainPlastics B.V. wordt geproduceerd uit PE en/of PP in de maten Ø 25mm, 50mm, 0mm, 5mm, 80mm, 100mm, 125mm, 10mm en 200mm. Het toepassen van PE-

Nadere informatie

Raineo : de oplossing voor het beheer van regenwater Vanaf nu is wateroverlast geen natuurverschijnsel, maar een keuze!

Raineo : de oplossing voor het beheer van regenwater Vanaf nu is wateroverlast geen natuurverschijnsel, maar een keuze! Raineo : de oplossing voor het beheer van regenwater Vanaf nu is wateroverlast geen natuurverschijnsel, maar een keuze! Parkeren of aanleggen? 2 Raineo : wateroverlast is een keuze! Wij ervaren allemaal

Nadere informatie

Geotechnics. BeauMatt oeverbescherming. Building worldwide on our products

Geotechnics. BeauMatt oeverbescherming. Building worldwide on our products Geotechnics Building worldwide on our products De BeauMatt is een innovatieve milieuvriendelijke oeverbeschermingsmat, opgebouwd uit cellulaire geotextiel elementen, die gevuld worden met een geschikt

Nadere informatie

Multi-Raster Pro. GL Plastics b.v. Ekkersrijt EP SON P.o. Box AA SON Netherlands

Multi-Raster Pro. GL Plastics b.v. Ekkersrijt EP SON P.o. Box AA SON Netherlands Multi-Raster Pro GL Plastics b.v. Ekkersrijt 5711 5692 EP SON P.o. Box 19 5690 AA SON Netherlands T 0031.40-2642600 E info@gl-plastics.nl W www.gl-plastics.nl Het Multi-raster pro is een zeer veelzijdig

Nadere informatie

GS PRO PLAAT. de stabiele split en gras halfverhardingsplaat

GS PRO PLAAT. de stabiele split en gras halfverhardingsplaat FOLIE GEOTEXTIEL EN GEOGRIDS LEIDINGSYSTEMEN VIJVER EN TUIN EPS CONSTRUCTIES KUNSTSTOF FABRICATEN DRAINAGESYSTEMEN GROEIPLAATSVERBETERING GS PRO PLAAT de stabiele split en gras halfverhardingsplaat FOLIE

Nadere informatie

HDPE Kunststof gras-grindtegel

HDPE Kunststof gras-grindtegel HDPE Kunststof gras-grindtegel Multi-raster De HDPE Kunststof Pro - possible gras-grindtegel applications is een zeer veelzijdig bodemplaat en op iedere ondergrond toepasbaar. In public spaces for De Car

Nadere informatie

De eenvoudige en milieuvriendelijke oplossing voor wateroverlast in de tuin en op het terras

De eenvoudige en milieuvriendelijke oplossing voor wateroverlast in de tuin en op het terras De eenvoudige en milieuvriendelijke oplossing voor wateroverlast in de tuin en op het terras REGENWATER DRAINAGE- EN BUFFERSYSTEEM GEEN LEIDINGWERK NODIG www.hydroblob.com REGENWATER WORDT SNEL GEABSORBEERD

Nadere informatie

GRAVEL PRO PLAAT. de stabiele split halfverhardingsplaat

GRAVEL PRO PLAAT. de stabiele split halfverhardingsplaat FOLIE GEOTEXTIEL EN GEOGRIDS LEIDINGSYSTEMEN VIJVER EN TUIN EPS CONSTRUCTIES KUNSTSTOF FABRICATEN DRAINAGESYSTEMEN GROEIPLAATSVERBETERING GRAVEL PRO PLAAT de stabiele split halfverhardingsplaat FOLIE GEOTEXTIEL

Nadere informatie

GEOSYNTHETICS Wegenbouw brochure

GEOSYNTHETICS Wegenbouw brochure GEOSYNTHETICS Wegenbouw brochure Tijdelijke wegen Verharde wegen Gewapende grond Drainage Fotografie: H.W Fluks TenCate Geosynthetics Materials that make a difference TenCate is een vooruitstrevende onderneming

Nadere informatie

Secugrid VIERDIMENSIES KLANT

Secugrid VIERDIMENSIES KLANT Secugrid VIERDIMENSIES KLANT K L A N T Vier dimensies lengte (de strip), breedte (het geogrid), diepte (de grond) en tijd (de duurzaamheid) zijn van grote invloed op het ontwerp en het resultaat van een

Nadere informatie

De eenvoudige en milieuvriendelijke drainageoplossing

De eenvoudige en milieuvriendelijke drainageoplossing De eenvoudige en milieuvriendelijke drainageoplossing LEG ZELF UW EIGEN DRAINAGESYSTEEM AAN GEEN LEIDINGWERK NODIG www.hydroblob.com REGENWATER WORDT SNEL GEABSORBEERD Hydroblob beschermt tegen wateroverlast

Nadere informatie

Constructie vissteigers en visstoepen

Constructie vissteigers en visstoepen Constructie vissteigers en visstoepen Wanneer de materiaalkeuze, de vorm en grootte van de vissteiger of visstoep zijn bepaald, kan de constructie ervan worden uitgewerkt. Het aanleggen van deze voorzieningen

Nadere informatie

Enkagrid GRONDWAPENING. Grip op grond

Enkagrid GRONDWAPENING. Grip op grond Enkagrid GRONDWAPENING Grip op grond ENKAGRID De Familie Overal in de wereld worden ingenieurs geconfronteerd met veeleisende en uitdagende projecten in de bouw en in het onderhoud van kunstwerken. Om

Nadere informatie

SNEL EN EENVOUDIG EEN STABIELE SPLIT HALFVERHARDING

SNEL EN EENVOUDIG EEN STABIELE SPLIT HALFVERHARDING Grindmatten SNEL EN EENVOUDIG EEN STABIELE SPLIT HALFVERHARDING Een oprit of parkeerplaats met steenslag is vaak lastig te belopen of te berijden. Daarnaast ziet het er snel onverzorgd uit doordat de steenslag

Nadere informatie

EPDM vijverfolie en tuinafwerking. Vraag naar de volledige catalogus. isolatie & bouwspecialiteiten

EPDM vijverfolie en tuinafwerking. Vraag naar de volledige catalogus. isolatie & bouwspecialiteiten Provinciebaan 79 B-8840 Staden T +32 (0)51 70 12 40 F +32 (0)51 70 13 46 info@pietersbouwspec.be www.pietersbouwspec.be isolatie & bouwspecialiteiten open van : maandag tot vrijdag van 7u00-12u00 en van

Nadere informatie

PRODUCTEN VOOR T & F BV GROND-, WEG- EN WATERBOUW & GROENSECTOR VOOR IEDERE UITDAGING EEN OPLOSSING! MEER DAN 25 JAAR ERVARING!

PRODUCTEN VOOR T & F BV GROND-, WEG- EN WATERBOUW & GROENSECTOR   VOOR IEDERE UITDAGING EEN OPLOSSING! MEER DAN 25 JAAR ERVARING! WWW.T-F.NL PRODUCTEN VOOR GROND-, WEG- EN WATERBOUW & GROENSECTOR VOOR IEDERE UITDAGING EEN OPLOSSING! MEER DAN 25 JAAR ERVARING! Mede door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste oplossingen bieden.

Nadere informatie

Drainage. Horizontaal en Verticaal. www.infiltratie.com. Ontdek de mogelijkheden van regenwater. Regenwater. Woningbouw. Regenwater.

Drainage. Horizontaal en Verticaal. www.infiltratie.com. Ontdek de mogelijkheden van regenwater. Regenwater. Woningbouw. Regenwater. Drainage Horizontaal en Verticaal Woningbouw Drinkwater utiliteitsbouw Grijswater Afkoppelen & infiltratie Afvalwater Breaktanks DEHOUST Tanks www.infiltratie.com Ontdek de mogelijkheden van regenwater

Nadere informatie

GARANTGUM BITUMINEUZE WATERDICHTING

GARANTGUM BITUMINEUZE WATERDICHTING BITUMINEUZE WATERDICHTING GARANTGUM INTRODUCTIE GARANTGUM is een begrip in de Nederlandse markt. Elke vakman kent deze extreem sterke en duurzame APP dakbaan. Oerhollands, al sinds jaar en dag geproduceerd

Nadere informatie

GS PRO PLAAT. de stabiele split en gras halfverhardingsplaat

GS PRO PLAAT. de stabiele split en gras halfverhardingsplaat GS PRO PLAAT de stabiele split en gras halfverhardingsplaat FOLIE GEOTEXTIEL EN GEOGRIDS LEIDINGSYSTEMEN VIJVER EN TUIN EPS CONSTRUCTIES KUNSTSTOF FABRICATEN DRAINAGESYSTEMEN GROEIPLAATSVERBETERING EEN

Nadere informatie

Besteksomschrijving;

Besteksomschrijving; Besteksomschrijving; BELUmat beluchtingsmat Ter bevordering van de zuurstofvoorziening en om de bodemgassen af te voeren dient gebruik gemaakt te worden van een driedimensionale nylon structuurmat, dikte

Nadere informatie

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen Het leidingsysteem voor professionals Wij hebben TECElogo. En u het bijbehorende gereedschap: uw handen. De nieuwe generatie professionele

Nadere informatie

A. Materialen voor ondergronds infiltratiebekken in PP

A. Materialen voor ondergronds infiltratiebekken in PP A. Materialen voor ondergronds infiltratiebekken in PP A.1. Algemene bepalingen De holle polypropyleen (PP) infiltratiekratten hebben tot doel de buffering en infiltratie van regenwater. De PP-structuur

Nadere informatie

PRODUCT SPECIFICATIES. Code: 8055. Product: E'Grid 50 R

PRODUCT SPECIFICATIES. Code: 8055. Product: E'Grid 50 R Code: 8055 E'Grid 50 R Geogrid in uniaxiaal verstrekt polyethyleen met vaste knooppunten Verwachte duurzaamheid minimaal 120 jaar in een natuurlijke grond met 1,6

Nadere informatie

www.joostenkunststoffen.nl JOGETEX NIET GEWEVEN POLYFELT TS 2000.104500100 NG 4 S rolafm 5x100m 1,00 / 2000.106500100 NG 6 S rolafm 5x100m 1,00 / 2000.108500100 NG 8 S rolafm 5x100m 2000.109500100 2000.501050100

Nadere informatie

Stabu b.v. Kanaaldijk Noord 3, 5688 HR Oirschot (NL) Postbus 53, 5688 ZH Oirschot (NL) T. +31(0) F. +31(0) E.

Stabu b.v. Kanaaldijk Noord 3, 5688 HR Oirschot (NL) Postbus 53, 5688 ZH Oirschot (NL) T. +31(0) F. +31(0) E. Stabu b.v. Kanaaldijk Noord 3, 5688 HR Oirschot (NL) Postbus 53, 5688 ZH Oirschot (NL) T. +31(0)499-575715 F. +31(0)499-573695 E. info@stabu.com Multi-raster Pro - possible applications In public spaces

Nadere informatie

KLIMAAT BEROOSTEREN BAMBOE AQUADYNE TONN MAAKT DUURZAAM ZICHTBAAR. Eco Plus Rooster Natuursteen Plus Rooster Sedum Plus Rooster

KLIMAAT BEROOSTEREN BAMBOE AQUADYNE TONN MAAKT DUURZAAM ZICHTBAAR. Eco Plus Rooster Natuursteen Plus Rooster Sedum Plus Rooster KLIMAAT AQUADYNE ECO GROEPEN Eco Plus Rooster Natuursteen Plus Rooster Sedum Plus Rooster Beroosteren Beroosteren en AQUADYNE Terras Pro Vlonderplank Pro Aquadyne Drainage KLIMAAT algemene kenmerken Het

Nadere informatie

afvoer van iedere druppel

afvoer van iedere druppel het Wavin Save Kolken schone afvoer van iedere druppel Schone afvoer van iedere druppel Korte metten met bladeren en zand De combinatie van steeds intensievere regenbuien en een toenemende hoeveelheid

Nadere informatie

A. Materialen voor ondergronds infiltratiebekken in PP

A. Materialen voor ondergronds infiltratiebekken in PP A. Materialen voor ondergronds infiltratiebekken in PP A.1. Algemene bepalingen De holle polypropyleen (PP) infiltratiekratten hebben tot doel de buffering en infiltratie van regenwater. De PP-structuur

Nadere informatie

Permavoid Sandwich Constructie

Permavoid Sandwich Constructie Permavoid Sandwich Constructie Introductie Steeds meer mensen wonen en werken in het stedelijke gebied. Gevolg: steden worden groter en de bebouwing verdicht. Hierdoor krijgen steden te maken met watertekort

Nadere informatie

Den Boer Beton. Assortiment Den Boer Beton voor de agrosector

Den Boer Beton. Assortiment Den Boer Beton voor de agrosector Den Boer Beton Den Boer Beton is een flexibele en marktgerichte organisatie en decennia een begrip onder professionals in de agrarische sector. Kwaliteit, innovatie én duurzaamheid staan bij Den Boer Beton

Nadere informatie

OC-Plan. Bewezen kwaliteit!

OC-Plan. Bewezen kwaliteit! OC-Plan OC-Plan is een hoogwaardige dakbaan met een bewezen levensduur van meer dan 30 jaar. Bovendien is OC-Plan eenvoudig, brandveilig en rechtstreeks toe te passen op bestaande bitumineuze dakbedekking.

Nadere informatie

Esha Infra Solutions. De totaaloplossing voor weg- en waterbouw. Aanleg. Onderhoud. Afdichting. Duurzaam. Innovatie

Esha Infra Solutions. De totaaloplossing voor weg- en waterbouw. Aanleg. Onderhoud. Afdichting. Duurzaam. Innovatie Esha Infra Solutions Aanleg Onderhoud Afdichting Duurzaam Innovatie De totaaloplossing voor weg- en waterbouw Innovatie in wegen waterbouw Esha Infra Solutions biedt een totaalpakket van producten en diensten

Nadere informatie

GEOTEXTIELEN FILTRATIE SCHEIDING VERSTEVIGING BESCHERMING WAPENING WEGENBOUW WATERBOUW

GEOTEXTIELEN FILTRATIE SCHEIDING VERSTEVIGING BESCHERMING WAPENING WEGENBOUW WATERBOUW GEOTEXTIELEN FILTRATIE SCHEIDING VERSTEVIGING BESCHERMING WAPENING WEGENBOUW WATERBOUW 02 [www.emergo.be ] GEOTEXTIELEN Geotextielen zijn bij definitie bepaald als textielproducten die toegepast worden

Nadere informatie

Ontwerp van geotextielen in een steenbekleding

Ontwerp van geotextielen in een steenbekleding Ontwerp van geotextielen in een steenbekleding Richtlijn SBRCUR 1795 Wim Voskamp NGO lezing november 2016 1 Geotextielen in een steenbekleding NGO lezing november 2016 2 In een glooiing of bij onder water

Nadere informatie

TECElogo. het leidingsysteem voor professionals. Uw handen zijn het beste gereedschap. Intelligente Installatietechniek

TECElogo. het leidingsysteem voor professionals. Uw handen zijn het beste gereedschap. Intelligente Installatietechniek TECElogo het leidingsysteem voor professionals Intelligente Installatietechniek Uw handen zijn het beste gereedschap September 2015 In een competitieve markt wil je concurrerend, snel en foutloos werk

Nadere informatie

EshaGum, EshaFlex & EshaFlex Premium

EshaGum, EshaFlex & EshaFlex Premium EshaGum, EshaFlex & EshaFlex Premium Kwaliteitsproducten met een veelzijdige toepassing * Safety overlap: snelvloeiende VARIO-bitumen aangebracht op bovenzijde van onderliggende baan en onderzijde van

Nadere informatie

EPS CONSTRUCTIES. EPS blokken in GWW sector. Voordelen EPS

EPS CONSTRUCTIES. EPS blokken in GWW sector. Voordelen EPS FOLIE GEOTEXTIEL EN GEOGRIDS LEIDINGSYSTEMEN VIJVER EN TUIN EPS CONSTRUCTIES KUNSTSTOF FABRICATEN DRAINAGESYSTEMEN GROEIPLAATSVERBETERING EPS CONSTRUCTIES EPS blokken in GWW sector In Nederland hebben

Nadere informatie

RubberShell SA Innovatief zelfklevend EPDM membraan

RubberShell SA Innovatief zelfklevend EPDM membraan RubberShell SA Innovatief zelfklevend EPDM membraan RubberShell SA Een vernieuwende technologie voor het eenvoudig, snel en veilig afdichten van gebouwen. RubberShell SA is een uniek, glasvezel versterkte

Nadere informatie

TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren

TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren 1. Ondergrond Kunstgras moet geïnstalleerd worden op een stabiele en goed drainerende ondergrond zonder onkruid. De opbouw van de ondergrond

Nadere informatie

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van:

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van: Kwaliteit Kippers, Containers & Bandlossers Vossebelt is onderdeel van: Bedrijfsprofiel Vossebelt heeft al zo n 40 jaar ervaring met het produceren van afzetcontainers en kippers in Nederland. Van engineering

Nadere informatie

Daktuinen Groene gevels en daken

Daktuinen Groene gevels en daken Daktuinen Groene gevels en daken Woningbouw Drinkwater utiliteitsbouw Grijswater Afkoppelen & infiltratie Afvalwater Breaktanks DEHOUST Tanks www.infiltratie.com Ontdek de mogelijkheden van regenwater

Nadere informatie

VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING

VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING Liquid Rubber Europe levert beschermende milieuvriendelijke vloeibare coatings voor een breed scala aan toepassingen.

Nadere informatie

Geogrid onmisbaar in de civiele techniek en in afdichtingconstructies

Geogrid onmisbaar in de civiele techniek en in afdichtingconstructies Geogrid onmisbaar in de civiele techniek en in afdichtingconstructies Met medewerking van Peter Prosé, Prosé kunststoffen Leeuwarden Het geogrid (een rooster van hoogwaardig kunststof dat trekkrachten

Nadere informatie

Verhardingen in groengebieden: handvaten voor de keuze van materialen en aandachtspunten bij het (technisch) ontwerp

Verhardingen in groengebieden: handvaten voor de keuze van materialen en aandachtspunten bij het (technisch) ontwerp Verhardingen in groengebieden: handvaten voor de keuze van materialen en aandachtspunten bij het (technisch) ontwerp Pieter Roovers, ARCADIS Belgium nv 1 of 22 http://www.natuurenbos.be/nl-be/natuurbeleid/groen/harmonisch_park_en_groenbeheer/technische_richtlijnen/infrastructuur.aspx

Nadere informatie

mm. VersiJack. Tegel en vloerdragers

mm. VersiJack. Tegel en vloerdragers 37-1016 mm VersiJack Tegel en vloerdragers Introductie VersiJack gemaakt van hoogwaardig en 100% gerecycled polypropyleen vormt de laatste generatie professionele vloerdragers voor verhoogde tegel -en

Nadere informatie

Cosmofin. Cosmofin. Het waterdichte systeem voor vlakke en hellende daken

Cosmofin. Cosmofin. Het waterdichte systeem voor vlakke en hellende daken Cosmofin Cosmofin Het waterdichte systeem voor vlakke en hellende daken Breed lasvenster Licht van gewicht Betrouwbaar Onderscheidend Veelzijdig Een speler van wereldklasse, lokaal toegepast Icopal maakt

Nadere informatie

DE ECODAK EN GROENDAK SPECIALIST

DE ECODAK EN GROENDAK SPECIALIST DE ECODAK EN GROENDAK SPECIALIST SEDUMDAKEN VERKEERSDAKEN RECREATIEDAKEN RETENTIEDAKEN ENERGIEDAKEN VEGETATIEDAKEN MAATWERK OPLOSSINGEN ADVIES EN PROJECTBEGELEIDING SEDUMDAKEN VERKEERSDAKEN RECREATIEDAKEN

Nadere informatie

De slimme ecologische oplossing tegen wateroverlast én droogte.

De slimme ecologische oplossing tegen wateroverlast én droogte. De slimme ecologische oplossing tegen wateroverlast én droogte. NATUURBEHEER & LANDBOUW www.hydrorock.com Natuurbeheer en watermanagement Droogte, hittegolven, hevige regenval en overstromingen. Ze komen

Nadere informatie

Wat gebeurt er buiten langs de A6?

Wat gebeurt er buiten langs de A6? Fotoreportage Wat gebeurt er buiten langs de A6? De werkzaamheden voor de verbreding van de A6 zijn sinds april van dit jaar in volle gang. Langs het tracé liggen metershoge zandhopen die laag voor laag

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw 2 kennis en ervaring centraal Waar water is, zijn pompen. Los of samengebouwd tot een nieuwe installatie, Duijvelaar Pompen levert een breed

Nadere informatie

Met Domifence groefpalen kunnen wij verschillende hoogten aanbieden: van +/- 40 cm tot +/- 270 cm.

Met Domifence groefpalen kunnen wij verschillende hoogten aanbieden: van +/- 40 cm tot +/- 270 cm. Beton Schuttingen De betonschuttingen van Domifence zijn duurzaam en toekomstgericht, en worden veelzijdig gebruikt in tuinen en als erfafscheiding. De schuttingen bestaan uit zand, cement, water en wapening.

Nadere informatie

Bijl Bruggen. specialist in dragende composietconstructies

Bijl Bruggen. specialist in dragende composietconstructies Bijl Bruggen specialist in dragende composietconstructies BIJL BRUG VOLLEDIG COMPOSIET BIJL kwaliteit Het Dintelmondse Bijl Profielen produceert glasvezelversterkte polyester profielen én complete bruggen.

Nadere informatie

Ideale combinatie; Groendak en zonnepanelen SYSTEEM SOLARGROENDAK. Haal meer rendement uit zonnepanelen met een groendak!

Ideale combinatie; Groendak en zonnepanelen SYSTEEM SOLARGROENDAK. Haal meer rendement uit zonnepanelen met een groendak! Ideale combinatie; Groendak en zonnepanelen SYSTEEM SOLARGROENDAK Haal meer rendement uit zonnepanelen met een groendak! Optigroen systeem SolarGroendak. Het principe. Hoe werkt het? Het Optigroen SolarGroendak

Nadere informatie

GEPREFABRICEERDE INFILTRATIEBUIS ZONDER GRIND

GEPREFABRICEERDE INFILTRATIEBUIS ZONDER GRIND GEPREFABRICEERDE INFILTRATIEBUIS ZONDER GRIND Bovenaanzicht Vooraanzicht Ø 300 mm of 370 mm Onderaanzicht L = 3 m of 6 m Net van polyethyleen EPS vlokken Het onderste deel is niet voorzien van geotextiel,

Nadere informatie

Toepassing van geokunsstoffen in spoorbanen Ontwerprichtlijnen en productspecificaties. Door: Erik Kwast

Toepassing van geokunsstoffen in spoorbanen Ontwerprichtlijnen en productspecificaties. Door: Erik Kwast Toepassing van geokunsstoffen in spoorbanen Ontwerprichtlijnen en productspecificaties Door: Erik Kwast Inhoud Inleiding Ontwerprichtlijnen en aandachtspunten Grondkerende constructies Overgangsconstructies

Nadere informatie

GRAVEL PRO PLAAT. de stabiele split halfverhardingsplaat

GRAVEL PRO PLAAT. de stabiele split halfverhardingsplaat GRAVEL PRO PLAAT de stabiele split halfverhardingsplaat FOLIE GEOTEXTIEL EN GEOGRIDS LEIDINGSYSTEMEN VIJVER EN TUIN EPS CONSTRUCTIES KUNSTSTOF FABRICATEN DRAINAGESYSTEMEN GROEIPLAATSVERBETERING SNEL EN

Nadere informatie

De slimme ecologische oplossing tegen wateroverlast én droogte.

De slimme ecologische oplossing tegen wateroverlast én droogte. De slimme ecologische oplossing tegen wateroverlast én droogte. HUIS & TUIN www.hydrorock.com Particuliere markt en watermanagement De klimaatverandering zorgt voor meer en heviger regenbuien waardoor

Nadere informatie

Met WT kolk alle verhardingen mogelijk

Met WT kolk alle verhardingen mogelijk Hoe kunt u de levensduur van het rioolstelsel fors verlengen? Welke voordelen liggen voor het oprapen? Waarom kunt u oude straatstenen combineren met de waterbergende weg? Hemelwater kan via Aquaflow WT

Nadere informatie

riolering Uiteraard is het steeds mogelijk deze producten volgens de eisen van het project te produceren binnen onze maatwerkafdeling.

riolering Uiteraard is het steeds mogelijk deze producten volgens de eisen van het project te produceren binnen onze maatwerkafdeling. Uitstroomelementen Om een overstort te maken in een open reservoir of wachtbekken, biedt Struyk Verwo Aqua de keuze uit diverse uitstroomconstructies. Deze kant-en-klare prefabelementen verzekeren een

Nadere informatie

De kunst van het alledaagse. IT-buizen

De kunst van het alledaagse. IT-buizen De kunst van het alledaagse IT-buizen De Kijlstra IT-buis: de complete oplossing tegen bodemverdroging. Op veel plaatsen in ons land worden hemel en aarde gescheiden door een verhard oppervlak. Bebouwing

Nadere informatie

kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie

kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie trendy innovatief duurzaam kwaliteit onderhoudsvriendelijk sfeerbepalend uw voeten Composiet Kunstgras Grind/Split platen Trentino Visiegrass Trentino is milieuvriendelijk,

Nadere informatie

Inhoud. I. Introductie PowerCem Technologies II. PowerCem Producten III. Patenten en Partners IV. PowerCem Diensten V. PowerCem Projecten

Inhoud. I. Introductie PowerCem Technologies II. PowerCem Producten III. Patenten en Partners IV. PowerCem Diensten V. PowerCem Projecten Inhoud I. Introductie PowerCem Technologies II. PowerCem Producten III. Patenten en Partners IV. PowerCem Diensten V. PowerCem Projecten I. Introducie PowerCem Technologies Betrouwbare techniek met vele

Nadere informatie

Leading in Artificial Grass Systems

Leading in Artificial Grass Systems Leading in Artificial Grass Systems Zandgevuld systeem 1 Kunstgras (24 mm) Infill (zand 22 mm) 2 Lava / rubber (6 cm) 3 Stabilisatiezand (42 cm) 4 Drainagelaag / natuurlijke ondergrond Edel Elite LSR:

Nadere informatie

OPSLAGTANKS dubbelwandige in HDPE

OPSLAGTANKS dubbelwandige in HDPE OPSLAGTANKS dubbelwandige in HDPE Voor opslag mazout-diesel-olie en regenwater MILIEUBESCHERMING? NATUURLIJK! IQ BEPROEFDE KWALITEIT HDPE niet gerecycleerd, gecertificeerd materiaal. Spiraalvormige dubbelwandige

Nadere informatie

Monarplan Het waterdichte systeem voor vlakke en hellende daken

Monarplan Het waterdichte systeem voor vlakke en hellende daken Monarplan Het waterdichte systeem voor vlakke en hellende daken Breed lasvenster Licht van gewicht Betrouwbaar Onderscheidend Veelzijdig Een speler van wereldklasse, lokaal toegepast Icopal Synthetic Membranes

Nadere informatie

Bijl Composiet planken. Voor nieuwbouw en renovatie

Bijl Composiet planken. Voor nieuwbouw en renovatie Bijl Composiet planken Voor nieuwbouw en renovatie Bijl Composiet planken Voor Nieuwbouw en renovatie BIJL Profielen produceert sinds 1995 glasvezel versterkte polyester profielen. Naast vele klantspecifieke

Nadere informatie

OP MAAT TOPSPECIALIST IN RIJ- EN STEMPELPLATEN KUNSTSTOF RIJPLATEN ATS-RIJPLATEN.NL T STALEN RIJPLATEN STEMPELPLATEN

OP MAAT TOPSPECIALIST IN RIJ- EN STEMPELPLATEN KUNSTSTOF RIJPLATEN ATS-RIJPLATEN.NL T STALEN RIJPLATEN STEMPELPLATEN OP MAAT OOK LEVERBAAR TOPSPECIALIST IN RIJ- EN STEMPELPLATEN KUNSTSTOF RIJPLATEN STALEN RIJPLATEN STEMPELPLATEN T 010 437 71 01 ATS-RIJPLATEN.NL ATS Trading is al jaren met veel succes actief als leverancier

Nadere informatie

Modulaire Polycarbonaat Schouwput. Inspectie-, verdeelschouwput voor: telecommunicatie, teledistributie en andere ondergrondse infrastructuren

Modulaire Polycarbonaat Schouwput. Inspectie-, verdeelschouwput voor: telecommunicatie, teledistributie en andere ondergrondse infrastructuren Modulaire Polycarbonaat Schouwput Product Inspectie-, verdeelschouwput voor: telecommunicatie, teledistributie en andere ondergrondse infrastructuren Omschrijving Het systeem van de schouwput dat wij u

Nadere informatie

Tensar Geogrids in de Civiele Techniek De producten en hun toepassingen

Tensar Geogrids in de Civiele Techniek De producten en hun toepassingen Tensar Geogrids in de Civiele Techniek De producten en hun toepassingen Oplossingen voor gewapende grond, gewapende grondconstructies en funderingsproblemen. 2 Tensar Technology - bewezen praktische oplossingen

Nadere informatie

Royal Shingles. Kleurrijke veelzijdigheid!

Royal Shingles. Kleurrijke veelzijdigheid! Royal Shingles Shingles worden steeds populairder. Een dakbedekking van Royal Shingles biedt decoratief meer mogelijkheden. Deze dakbedekking is eenvoudig aan te brengen en is een fraai alternatief voor

Nadere informatie

Het beste systeem van terrasverhogers voor dakterrassen en balkons

Het beste systeem van terrasverhogers voor dakterrassen en balkons Het beste systeem van terrasverhogers voor dakterrassen en balkons Creëer een prachtige outdoor leefruimte in een stedelijke omgeving Het PavePad-systeem bestaat uit een reeks stapelbare terrasverhogers,

Nadere informatie

VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING

VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING Liquid Rubber Europe levert beschermende milieuvriendelijke vloeibare coatings voor een breed scala aan toepassingen.

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

Beter presteren met glasvezel De Schöck Isokorb CXT

Beter presteren met glasvezel De Schöck Isokorb CXT Beter presteren met glasvezel De Schöck Isokorb CXT Het beste van twee werelden Samen in één product Welkom bij de toekomst van bouwen Duurzaamheid en klimaatbescherming worden steeds belangrijker, en

Nadere informatie

TOCHTWERING & INDUSTRIEDEUREN

TOCHTWERING & INDUSTRIEDEUREN TOCHTWERING & INDUSTRIEDEUREN TOCHTWEREND ZELFHERSTELLENDE SNELLOOPDEUR Onze volledig zelfherstellende snelloopdeuren worden voorzien van een flexibele onderloopbeveiliging. De kans op beschadigingen,

Nadere informatie

Bouwplast kunststof panelen. Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen

Bouwplast kunststof panelen. Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen Bouwplast kunststof panelen Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen Bouwplast kunststof panelen voor moderne stalinrichting Bouwplast kunststof panelen: Gemaakt van hoogwaardige grondstoffen

Nadere informatie

De wereld is klaar voor Hydrorock

De wereld is klaar voor Hydrorock De wereld is klaar voor Hydrorock Missie Voorkomen van wateroverlast en verdroging in bebouwde en onbebouwde omgevingen met ecologisch verantwoorde oplossingen. Competenties van Hydrorock International

Nadere informatie

CROW webpublicatie Asfaltwapening

CROW webpublicatie Asfaltwapening CROW webpublicatie Asfaltwapening Presentatie NGO 29 november 2016 Rapporteur CROW-werkgroep: dr.ir. J. Groenendijk (088 562 2528, groenendijk@koac-npc.com) 1 Samenvatting Asfaltwapening is systeem! Asfaltwapeningproduct

Nadere informatie

Introductie Buro Aardevol

Introductie Buro Aardevol Introductie Buro Aardevol Wegbouwkundig onderzoek en advies Projectmanagement Duurzaamheidsinvulling en advisering Milieukundig asfalt- en funderingsonderzoek Werkvoorbereiding Directievoering en toezicht

Nadere informatie

BLOKKENWANDEN. Het modulaire systeem dat het mogelijk maakt om met forse besparing te bouwen.

BLOKKENWANDEN. Het modulaire systeem dat het mogelijk maakt om met forse besparing te bouwen. BLOKKENWANDEN Het modulaire systeem dat het mogelijk maakt om met forse besparing te bouwen. Deze met Fortrac gewapende grondkerende structuur in combinatie met de EMOBLOK stapelelementen vindt veelal

Nadere informatie

Drainagematerialen. grond droog waar het moet

Drainagematerialen. grond droog waar het moet de Drainagematerialen grond droog waar het moet Sterk, flexibel en hoge afvoercapaciteit Regenwater. Onmisbaar voor het gewas. Maar een teveel kan de oogst bederven, akkers, sport- en recreatie- terreinen

Nadere informatie

BIJL BRUGGEN SPECIALIST IN DRAGENDE COMPOSIETCONSTRUCTIES

BIJL BRUGGEN SPECIALIST IN DRAGENDE COMPOSIETCONSTRUCTIES BIJL BRUGGEN SPECIALIST IN DRAGENDE COMPOSIETCONSTRUCTIES BIJL BRUG VOLLEDIG COMPOSIET Het Dintelmondse Bijl Profielen produceert glasvezelversterkte polyester profielen én complete bruggen. De draagconstructie

Nadere informatie

PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018

PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018 PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018 VAKIDIOTEN MET HET HOOGSTE SERVICE NIVEAU XTREMETAG ONS MEEST UNIVERSELE MATERIAAL Deze gelamineerde tags hebben geen fraudewerende eigenschappen. Door het laminaat bent u verzekerd

Nadere informatie

Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam

Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam Veilige deuren 22 Een veiligheidsdeur beschermt uw huis. Inbraak in appartementen is een veelvoorkomend probleem. De meeste van deze inbraken

Nadere informatie

Monarplan PVC Het waterdichte systeem voor vlakke en hellende daken

Monarplan PVC Het waterdichte systeem voor vlakke en hellende daken Monarplan PVC Het waterdichte systeem voor vlakke en hellende daken Nederlands product Licht van gewicht Betrouwbaar Onderscheidend Veelzijdig Een speler van wereldklasse, lokaal toegepast Icopal Synthetic

Nadere informatie

Probleemloze opslag van HOUTPELLETS. A.B.S. Flexilo JAAR. Flexibele maatvoering & eenvoudig te vullen

Probleemloze opslag van HOUTPELLETS. A.B.S. Flexilo JAAR. Flexibele maatvoering & eenvoudig te vullen Probleemloze opslag van HOUTPELLETS A.B.S. Flexilo Flexibele maatvoering & eenvoudig te vullen JAAR DE PRAKTISCHE SILO VAN ABS VAN KUNSTSTOF GEWEVEN DOEK. A.B.S. construeert de optimale opslagsystemen

Nadere informatie

MORGO FOLIETECHNIEK B.V. MORGOFOL. Gewapende microgeperforeerde folie. Professionals in folie

MORGO FOLIETECHNIEK B.V. MORGOFOL. Gewapende microgeperforeerde folie. Professionals in folie MORGO FOLIETECHNIEK B.V. MORGOFOL Gewapende microgeperforeerde folie Professionals in folie MORGOFOL De beste oplossing onder extreme omstandigheden MorgoFol is dé ideale folieoplossing in wandconstructies,

Nadere informatie

Bijl Composiet planken. Voor nieuwbouw en renovatie

Bijl Composiet planken. Voor nieuwbouw en renovatie Bijl Composiet planken Voor nieuwbouw en renovatie Bijl Composiet planken Voor nieuwbouw en renovatie BIJL Profi elen produceert sinds 1995 glasvezel versterkte polyester profi elen. Naast vele klantspecifi

Nadere informatie

Infiltratie. Infra. Ontdek de mogelijkheden van regenwater. Regenwater. Woningbouw. Regenwater. Regenwater.

Infiltratie. Infra.  Ontdek de mogelijkheden van regenwater. Regenwater. Woningbouw. Regenwater. Regenwater. Infiltratie Infra Woningbouw Drinkwater utiliteitsbouw Grijswater Afkoppelen & infiltratie Afvalwater Breaktanks DEHOUST Tanks www.infiltratie.com Ontdek de mogelijkheden van regenwater Voorkomen van wateroverlast

Nadere informatie

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden.

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. DE IDEALE OPLOSSING VOOR EEN VEILIGE SPEEL- EN VALONDERGROND. Het Tisanos systeem staat voor een technologische

Nadere informatie

Sparen door Docken Met de Schöck IDock

Sparen door Docken Met de Schöck IDock Sparen door Docken Met de Schöck IDock roductinnovatie + rocesinnovatie Schöck staat voor innovative building solutions. Wij bieden innovatieve oplossingen voor verankeringen met een bouwfysische toegevoegde

Nadere informatie

INFILTRATIE, DROOG & NAT. Verticaal infiltreren in de onverzadigde en verzadigde zone

INFILTRATIE, DROOG & NAT. Verticaal infiltreren in de onverzadigde en verzadigde zone INFILTRATIE, DROOG & NAT Verticaal infiltreren in de onverzadigde en verzadigde zone Afkoppelen en verticaal infiltreren Sijpelende buis als wapen. Het klimaat verandert. Hevige regenval komt steeds vaker

Nadere informatie

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V.

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. 2015 Vlaggenindustrie Groningen bv staat voor: innovatief, vooruitstrevend, kwalitatief hoog niveau, concurrerende prijzen en snelle levertijden. Bovendien werken we met

Nadere informatie

REGENWATER AFKOPPELEN

REGENWATER AFKOPPELEN Januari 2012 REGENWATER AFKOPPELEN Particulier afkoppelen Brochure 3 REGENWATER AFKOPPELEN Regen, u kunt het er vaak niet bij gebruiken, maar... wat als u het regenwater wél kunt gebruiken? Bijvoorbeeld

Nadere informatie

supporting your products

supporting your products supporting your products Al 90 jaar de specialist in agri-verpakkingen LC Packaging is een familiebedrijf dat al vier generaties actief is in de verpakkingsbranche. De dienstverlening begon in 1923 met

Nadere informatie