Nieuwsbrief 13 juni /5

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 13 juni 2015 1/5"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 13 juni /5 We zijn al weer halverwege 2015 en ook nu hebben we niet stilgezeten sinds onze terugkeer op 15 maart uit Guatemala. Opnieuw konden we, dit keer in gezelschap van twee van onze bestuursleden, Wieke en Pieter Landman en onze vrienden Bert en Ginette Eleveld, een blij dorp bezoeken: Sierra de Chama. We werden onthaald met vuurwerk en wierook; er waren toespraken, een feestelijke maaltijd en er werd gedanst. En het allerbelangrijkste: het drinkwater kwam met een krachtige straal uit de kranen. De vrouwen konden na afloop bij de kraan de afwas doen, wat een luxe! Veel meer hierover, en foto s, zijn te zien op onze website. opening Sierra de Chama samen met Ana en bewoonster tevreden en gelukkig in Se Balam Ook bezochten we Se Balam, het dorp waar we in 2014 de inauguratie van het watersysteem meemaakten. We vinden het belangrijk dat het systeem goed wordt onderhouden en in Se Balam hebben ze hun zaakjes goed voor elkaar. De fontañeros, mannen die zijn opgeleid om het systeem te onderhouden, nemen hun taak serieus en alles verloopt naar wens. De volgende dag bezochten we voor de tweede keer ons volgende project: Samilha1, inmiddels het zesde. 57 families die nauwelijks nog durfden hopen op hulp van buitenaf voor de aanleg van een drinkwatersysteem. De burgemeester had immers in dit verkiezingsjaar en hopend zo extra stemmen te winnen, toezeggingen gedaan. Maar hij heeft niet de middelen om dit te realiseren en kan het niet waar maken. Dus teleurgestelde families in Samilha1. De hoop is nu op Adicay en Ayuda Maya gevestigd. Wij vroegen ze nog even geduld te hebben aangezien ook wij nog het benodigde geld bij elkaar moeten zien te krijgen nl Door de forse stijging van de wisselkoers van de euro ten opzichte van de plaatselijke munteenheid -de Quetzal- worden de projecten fors duurder. Ter vergelijking: in 2012 kregen we 10,5 Quetzal per en nu nog maar ongeveer 8,6. Ook kostenstijgingen van materialen en transport zorgen voor hogere totaalkosten van de projecten.

2 Nieuwsbrief 13 juni /5 Ana overlegt in Samilha1 bij Sylvia Ortega van Wilde Ganzen bewoonster Samilha1 met baby Het goede nieuws: vers van de pers kunnen we jullie meedelen dat onze aanvraag bij Wilde Ganzen ook voor dit project is goedgekeurd! Dat betekent een premie van ca waardoor wijzelf slechts ca moeten werven. Op vrijdag 12 juni hadden Jan en Ineke een afspraak in Hilversum bij Wilde Ganzen. Onze contactpersoon Sylvia Ortega kon ons dit goede nieuws melden. Namens Adicay konden we haar een plaquette overhandigen als blijk van waardering voor de bijdrage van Wilde Ganzen aan het project in Sierra de Chama. Uit Guatemala hebben we ook weer sieraden en andere mooie zaken meegenomen, een beproefd middel om op markten, fairs en beurzen de projecten onder de aandacht te brengen. Zo komen tegelijk flinke bedragen binnen voor de projecten. Het is fijn te ervaren dat steeds meer mensen zich verbonden voelen met de Maya s en de projecten van Ayuda Maya. Onze vaste ambassadeur Sjoukje Dijkstra moet helaas wegens ziekte en een operatie een tijdje verstek laten gaan. Ze zit te popelen om zich opnieuw in te kunnen zetten voor de Maya-families. We wensen haar veel beterschap en hopen dat ze gauw weer helemaal is hersteld en met haar aanstekelijk enthousiasme haar ambassadeurschap invulling kan geven. Inmiddels is er sinds 1 januari 2015 ook een werkgroep Ayuda Maya in Venray. Het echtpaar Jan Hendriks en Alda Haegens is de initiatiefnemer hiervan. Om een zinvolle invulling te geven aan hun huwelijksreis in 2009 besloten zij vrijwilligerswerk te verrichten in Guatemala voor de Nederlandse Stichting Los Niños. Wat begon als vrijwilligerswerk eindigde in de fondsenwerving van een kleine voor de bouw van een school en enkele huisjes voor de allerarmsten in het bij Antigua gelegen dorpje San Mateo.

3 Nieuwsbrief 13 juni /5 Omdat dit alles nu is gerealiseerd besloten ze om vanaf 2015 Ayuda Maya te steunen. En Ayuda Maya is blij dat de keuze is gevallen op de waterprojecten in Alta Verapaz. Op 12 juli is er een kunstmarkt in Venray waar Jan en Alda sieraden en andere leuke dingen verkopen voor de projecten. En zo zijn er steeds meer fans van Ayuda Maya, zoals de kleine Zuukerschool in Zuuk bij Epe, die met alle leerlingen een markt en een veiling organiseerde. Bestuursleden Wieke en Pieter gaven op 18 maart een gastles en troffen een geboeid jong publiek. Op 19 maart bemanden Jan en Ineke, nog nauwelijks bekomen van hun jetlag, een kraampje. De totale opbrengst van deze actie was het fantastische bedrag van 788,35. De kraam op de Art Explosion in Assen werd bemand (bevrouwd) door Annemarie met haar dochter Lisanne en vriendin Veerle. Ondanks de regen en de kou een opbrengst van 593. Petje af meiden! Annemarie en Lisanne hebben de smaak goed te pakken en vertegenwoordigden ons samen met Anja ook op de Art Explosion in Steenwijk. Een zonnige dag en opbrengst 510,60. We stonden zelf drie dagen achter elkaar op markten. Te beginnen op de kunstmarkt in Hattem, leuk publiek en een opbrengst van 677,50. De opbrengst van de Pinksterfair in Vaasen daarna op 24 en 25 mei viel wat tegen in vergelijking met vorig jaar toen we bijna het dubbele verkochten. Een verklaring hebben we er niet voor, maar toch nog een opbrengst van 605. Jan en Alda Gastles Wieke en Pieter in Zuuk Anja, Lisanne en Annemarie, Art Explosion Steenwijk En dan de Emmaus stichtingen: Opnieuw een geweldig bedrag van Emmaus Haarzuilens en van de vestiging in Bilthoven Dit alles bij elkaar verdiend door verkoop via de Kringloopwinkels die worden gerund door vrijwilligers. Geweldig! Als uitvloeisel van een korte lezing tijdens een kerkdienst in Willemsoord in september 2014, deden we een aanvraag bij de kringloopwinkel Pelgrimshoeve in Zoetermeer die resulteerde in een donatie van

4 Nieuwsbrief 13 juni /5 En van de Mocca d Or Foundation ontvingen we het prachtige bedrag van De mannen van de Maya families werken in het oogstseizoen als koffieplukkers. Het is mooi te weten dat door het initiatief van Mocca d Or hun werk op deze manier wordt gewaardeerd. De uitkomst van de wateractie bij Restaurant Bovenmeester in Steenwijk blijft nog even een verrassing. Maar we kunnen al wel vast vermelden dat het een succes was. Heel verrassend en leuk was de reactie van Mardou van Lohuizen van de Muze Huis van de Vrede in Kallenkote, die zelf gespecialiseerd is in boeken over de Maya s. Zij bood spontaan aan om voortaan een deel van haar winst te doneren voor de projecten. Daar krijgen we toch elke keer weer kippenvel van. En dan krijgen we ook immateriële steun. We hebben een prachtige nieuwe folder, geschreven door professional Astrid Mensink van Kopij-atelier in Hasselt. Ook onze homepage van de website heeft een andere tekst. Dank je wel Astrid. En we verwelkomen je graag bij de Ayuda Maya-club als vrijwilliger. Bij Scheltinga Verpakkingen in Steenwijk klopten we opnieuw niet vergeefs aan voor mooie cadeauzakjes. Misschien is het jullie al opgevallen. Op de website showen Noëlle, Lisanne en Christy enkele sieraden uit onze nieuwe collectie. De foto-shoot vond plaats op een frisse dag en de fotograaf was Bert Buiskool. We kunnen niet alles laten zien op de website, maar je krijgt zo wel een goede indruk van de prachtige dingen die we elke keer weer meenemen. We hebben er bewust voor gekozen om geen webwinkel te runnen. Maar je kunt natuurlijk altijd even bellen om een afspraak te maken bij ons in Steggerda om iets uit te zoeken. Wat staat er nog meer op de agenda? Op 10 juli zijn we s ochtends te vinden bij het dorpshuis in Onna tijdens de Drentse fiets 4-daagse. Op 11 juli verkopen enkele dames brocante voor ons waterproject op de Eiermarkt in het prachtige Veessen. Op 15 juli gaan we vroeg uit de veren want dan is de jaarlijkse Weversmarkt in Hoorn. We staan er met twee kramen!

5 Nieuwsbrief 13 juni /5 Op 30 augustus zijn we te vinden bij het wijnfeest van Abdij Rolduc in Kerkrade. Vriend Jan Bemelmans werkt hier als vrijwilliger bij de wijnmakers, de Winzer. De opbrengst van de wijnen is bestemd voor goede doelen. En je raadt het al: dit jaar is dat het project van Ayuda Maya. We staan er ook met een kraam en dat wordt vast een succes, onder het genot van een goed glas wijn. Op deze manier dus: water bij de wijn! Het gaat goed met de projecten. De samenwerking met Adicay verloopt naar volle tevredenheid en er is het plan om Ana, de directeur van Adicay, uit te nodigen voor een werkbezoek aan Nederland. Het idee is om haar dan enkele presentaties te laten geven. Mocht je hiervoor eventueel ook ideeën hebben, laat het ons weten. Het plan is nog in een voorbereidend stadium. Waarschijnlijk wordt het de tweede helft van september Ook is er dit najaar een Open Dag bij Ayuda Maya in Steggerda. Het programma en de datum is nog niet helemaal bekend, maar jullie horen hier meer van. Nieuwtjes zijn ook altijd te vinden op onze Facebook pagina en op onze website. Voor een groot deel is de gezonde situatie van Ayuda Maya te danken aan het vertrouwen dat wij krijgen van onze donateurs, de ondernemers, de vrijwilligers, de fondsen, de stichtingen die ons steunen en de bedrijven die belangeloos meewerken aan de verkoop van onze producten. Allemaal hartelijk dank daarvoor. Zonder jullie hulp zijn de waterleidingen niet mogelijk. Water is een basisbehoefte. Zonder water geen leven dus vandaar onze nieuwe slogan: Geef om de Maya s. De Maya families zijn je er dankbaar voor.

Nieuwsbrief nummer 18 april /7

Nieuwsbrief nummer 18 april /7 Nieuwsbrief nummer 18 april 2018 1/7 Veel nieuws delen we op onze facebookpagina en natuurlijk ook op onze website, maar dit keer een ouderwetse nieuwsbrief. Jan en Ineke verbleven vanaf half januari in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 15 JUNI 2016 1/5

NIEUWSBRIEF 15 JUNI 2016 1/5 NIEUWSBRIEF 15 JUNI 2016 1/5 In januari stuurden wij u ons uitgebreide jaarverslag. Inmiddels zijn we al weer een paar maanden terug vanuit Guatemala met..alweer nieuwe projecten. Ook bij het zesde dorp

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 17 juli /5

Nieuwsbrief nummer 17 juli /5 Nieuwsbrief nummer 17 juli 2017 1/5 We zijn al weer enige tijd terug van ons projectbezoek in Guatemala. Dit keer gingen bestuursleden Wieke en Pieter met Jan en Ineke mee. Op onze website staat een uitgebreid

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 1/12

Jaarverslag 2015 1/12 1/12 Jaarverslag 2015 Algemeen De voornaamste doelstelling van Stichting Ayuda Maya is fondsenwerving voor projecten om de leefomstandigheden te verbeteren van de kansarme Mayabevolking in het Midden-Amerikaanse

Nadere informatie

Ons beleid ligt vast in het beleidsplan dat op de website is gepubliceerd.

Ons beleid ligt vast in het beleidsplan dat op de website is gepubliceerd. Jaarverslag 2014 Algemeen De voornaamste doelstelling van Stichting Ayuda Maya is fondsenwerving voor projecten om de leefomstandigheden te verbeteren van de kansarme Mayabevolking in het Midden-Amerikaanse

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 19 november /6

Nieuwsbrief nummer 19 november /6 Nieuwsbrief nummer 19 november 2018 1/6 Dit is de tweede nieuwsbrief van 2018. Er is sinds april weer veel gebeurd. Ook dit jaar mochten we op 10 mei Hemelvaartsdag de Wc s bemensen op Vaasagua in Vaassen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nr. 16. Oktober /5

NIEUWSBRIEF Nr. 16. Oktober /5 NIEUWSBRIEF Nr. 16. Oktober 2016 1/5 Bezoek Ana aan Nederland Wat heeft Ana genoten van haar bezoek in Nederland. Wij genoten met haar mee en. wat hebben we veel gedaan! De paar foto s hieronder zijn er

Nadere informatie

Beleidsplan Inhoud

Beleidsplan Inhoud Beleidsplan 2019-2022 Inhoud Over Stichting Ayuda Maya Doelstelling en werkwijze Primaire fondsenwerving Andere activiteiten voor fondsenwerving Deskundigheidsbevordering Vermogensbeheer Besteding van

Nadere informatie

Beleidsplan 2014 2017 van de Stichting Ayuda Maya

Beleidsplan 2014 2017 van de Stichting Ayuda Maya Beleidsplan 2014 2017 van de Stichting Ayuda Maya Inhoud Over Stichting Ayuda Maya Doelstelling en werkwijze Primaire fondsenwerving Andere activiteiten voor fondsenwerving Deskundigheidsbevordering Vermogensbeheer

Nadere informatie

Beleidsplan 2013 2016 van de Stichting Ayuda Maya

Beleidsplan 2013 2016 van de Stichting Ayuda Maya Beleidsplan 2013 2016 van de Stichting Ayuda Maya Inhoud Doelstelling en werkwijze Primaire fondsenwerving Andere activiteiten voor fondsenwerving Deskundigheidsbevordering Vermogensbeheer Besteding van

Nadere informatie

1/15. Jaarverslag Algemeen

1/15. Jaarverslag Algemeen 1/15 Jaarverslag 2018 Algemeen De voornaamste doelstelling van Stichting Ayuda Maya is fondsenwerving voor projecten om de leefomstandigheden te verbeteren van de kansarme Mayabevolking in het Midden-Amerikaanse

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 20 juli /7

Nieuwsbrief nummer 20 juli /7 Nieuwsbrief nummer 20 juli 2019 1/7 De vlag mag uit 10 jaar Stichting Ayuda Maya!!!!!!! Op 30 juli 2019 is het 10 jaar geleden dat Stichting Ayuda Maya werd opgericht. Sinds die tijd hebben we in 11 dorpen

Nadere informatie

Beleidsplan van de Stichting Ayuda Maya

Beleidsplan van de Stichting Ayuda Maya Beleidsplan 2017 2020 van de Stichting Ayuda Maya Inhoud Over Stichting Ayuda Maya Doelstelling en werkwijze Primaire fondsenwerving Andere activiteiten voor fondsenwerving Deskundigheidsbevordering Vermogensbeheer

Nadere informatie

Jaarverslag /14

Jaarverslag /14 1/14 Jaarverslag 2016 Algemeen De voornaamste doelstelling van Stichting Ayuda Maya is fondsenwerving voor projecten om de leefomstandigheden te verbeteren van de kansarme Mayabevolking in het Midden-Amerikaanse

Nadere informatie

Ayuda Maya, Adicay en het geschenk van schoon water

Ayuda Maya, Adicay en het geschenk van schoon water Ayuda Maya, Adicay en het geschenk van schoon water Ik voel mij bevoorrecht dat ik samen met Ineke en Jan mee mag reizen naar de feestelijke opening van hun 4 e waterproject: 63 families in de gemeenschap

Nadere informatie

Jaarverslag /14

Jaarverslag /14 1/14 Jaarverslag 2017 Algemeen De voornaamste doelstelling van Stichting Ayuda Maya is fondsenwerving voor projecten om de leefomstandigheden te verbeteren van de kansarme Mayabevolking in het Midden-Amerikaanse

Nadere informatie

Stichting Werkgroep Oost-Europa

Stichting Werkgroep Oost-Europa Jaarverslag 2010 Vastgesteld te Rijsenhout, 7 juni 2011 1 Bestuursverslag 1.1 Algemeen Hierbij presenteren wij het jaarverslag 2010 van Stichting, gevestigd te Rijsenhout, en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Nieuwsbrief Amigos. maart 2014 DE SAN JUAN DE FLORES

Nieuwsbrief Amigos. maart 2014 DE SAN JUAN DE FLORES Nieuwsbrief Amigos maart 2014 DE SAN JUAN DE FLORES Voorwoord Beste Amigos, Terwijl wij hier in Nederland al weer helemaal het gevoel krijgen in het voorjaar te zijn beland, hebben de bursalen in Guatemala

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2014

Nieuwsbrief Augustus 2014 Nieuwsbrief Augustus 2014 Lieve Mensen, Wat een zomer hebben we hè? Ik hoor nu af en toe mensen puffen dat het wel wat minder mag.toch is het wel genieten hoor. De wens die ik koesterde om eindelijk weer

Nadere informatie

Infopunt 07 4 december 2013

Infopunt 07 4 december 2013 Infopunt 07 4 december 2013 Vol verwachting klopt ons hart! De school ziet er feestelijk uit met alle Sinterklaas versieringen en natuurlijk, onze grootste blikvanger, die prachtige boot. Bij en in de

Nadere informatie

Projectkosten ophalen met fondsenwerving

Projectkosten ophalen met fondsenwerving Projectkosten ophalen met fondsenwerving Het is soms ook best duur om vrijwilligerswerk te doen in het buitenland, of stage te lopen over de grens. Voor Local Dreamers, en voor onze Ecuadoriaanse partnerorganisaties,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011 Bij deze de nieuwsbrief vanuit Hongarije Elke maand willen wij u d.m.v. een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Hongarije en Nederland m.b.t. de stichting De brief sluiten we af

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

Dichter bij elkaar. Strategie 2015-2019

Dichter bij elkaar. Strategie 2015-2019 Dichter bij elkaar Strategie 2015-2019 De zorg verandert. Vrijwilligers veranderen. De wensen van families veranderen. De maatschappij verandert. Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam wil klaar zijn voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2. Een dagje uit in Hoorn met City Tour

Nieuwsbrief nummer 2. Een dagje uit in Hoorn met City Tour Nieuwsbrief nummer 2 Dit is de 2 e nieuwsbrief van Stichting Transgenders Noord-Holland, hierin brengen wij nieuwtjes over de volgende avonden in de IJsendijker in Purmerend, geven we een verslagje van

Nadere informatie

Update resultaten op Lesbos.

Update resultaten op Lesbos. Nieuwsbrief april 2015 Vrienden van Canilos, Hier onze nieuwste nieuwsbrief. Dit zijn de onderwerpen: Update resultaten op Lesbos. Educatie programma op Limnos en Chios. Bezoek aan kringloopwinkel Wawollie

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland

Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland Meld u ook aan als vrijwilliger! 2 Het waarom van vrijwilligerswerk De één doet het om een zinvolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. De ander doet het om andere

Nadere informatie

Het klaslokaal is klaar. Nu nog wat inrichten.

Het klaslokaal is klaar. Nu nog wat inrichten. Het klaslokaal is klaar. Nu nog wat inrichten. Er wordt hard gewerkt in de keuken De veranda, een heeeerlijke plek voor een goeie bak koffie! Het kantoor is af en in gebruik. Een trotse directeur! En...

Nadere informatie

Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015

Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015 Nieuwsbrief Joanne s kinderen in Oeganda- Januari 2015 Toen jullie de vorige nieuwsbrief ontvingen (eind november), was de grote vakantie net begonnen in Oeganda. De kinderen zijn dan twee maanden vrij.

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2012

Nieuwsbrief december 2012 Nieuwsbrief december 2012 Lieve mensen, Al weer bijna 2013, wat gaat de tijd toch snel. Dit jaar vierde onze stichting haar 5 jarig jubileum! We zijn erg trots op de structurele hulp die we tot nu toe

Nadere informatie

Welkom bij kinderboerderij de Rekerhout

Welkom bij kinderboerderij de Rekerhout Welkom bij kinderboerderij de Rekerhout OKTOBER 2018 Inhoud Warm! Bloemen Plus wandel4daagse Rabobank fietstocht Eendenvijver Warm en droog Resto van Harte Wespen Onderhoud bomen Onderhoud boerderij Foto

Nadere informatie

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a.

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Nieuwskraker nr. 16, 10 april 2015 Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Wat komen gaat Agenda 13 t/m 24 april: Entreetoets groep 7 Ook deze week: gesprekken met ouders van leerlingen

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 DESTINO. stichting. Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM

JAARVERSLAG 2013 DESTINO. stichting. Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM JAARVERSLAG 2013 DESTINO stichting Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM Voorwoord Hierbij bieden wij u het Jaarverslag aan. Dit verslag is een verantwoording van de activiteiten en financiën

Nadere informatie

Little Stars Junior Academy

Little Stars Junior Academy September 2015 Het is alweer drie maanden geleden dat we u voor het laatst bijgepraat hebben over de activiteiten van de Joanne Foundation. Degenen die de website regelmatig bekijken of ons volgen op Facebook

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

Toespraak CdK Ank Bijleveld-Schouten bij de uitreiking van de actie Bob-Bon in de Kop op maandag 16 april in het Dominicanenklooster in Zwolle

Toespraak CdK Ank Bijleveld-Schouten bij de uitreiking van de actie Bob-Bon in de Kop op maandag 16 april in het Dominicanenklooster in Zwolle Toespraak CdK Ank Bijleveld-Schouten bij de uitreiking van de actie Bob-Bon in de Kop op maandag 16 april in het Dominicanenklooster in Zwolle Dames en heren, Wat leuk dat u allemaal aanwezig bent hier

Nadere informatie

Evaluatie Collecteweek 2012 Collecte Coördinatoren

Evaluatie Collecteweek 2012 Collecte Coördinatoren Evaluatie Collecteweek 2012 Collecte Coördinatoren Achtergrond De collecte coördinatoren zijn een belangrijke spil in het succesvol laten verlopen van de collecteweek. Het verenigingskantoor biedt de coördinatoren

Nadere informatie

Allereest de beste wensen voor 2014. Hopelijk wordt het voor jullie allemaal een goed, gezond en natuurlijk een sportief turnjaar.

Allereest de beste wensen voor 2014. Hopelijk wordt het voor jullie allemaal een goed, gezond en natuurlijk een sportief turnjaar. Vogelwaarde, januari 2014. Beste ouders/verzorgers en leden, Allereest de beste wensen voor 2014. Hopelijk wordt het voor jullie allemaal een goed, gezond en natuurlijk een sportief turnjaar. Even terugkijken

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en donateurs Zoetermeer, januari 2017

Lieve familie, vrienden en donateurs Zoetermeer, januari 2017 Lieve familie, vrienden en donateurs Zoetermeer, januari 2017 Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen voor 2017! Zo aan het begin van het jaar is een mooi moment om even terug te kijken naar het bezoek

Nadere informatie

juni 2012 opening 4 tuinkassen Tiracancha-Alta

juni 2012 opening 4 tuinkassen Tiracancha-Alta Gelukkig... hebben we van niemand een mail ontvangen met de vraag of we nog wel iets aan het doen zijn, hier in Peru. Want het duurde even. Maar hier zijn we dan weer met een update over de moestuinen,

Nadere informatie

Goednieuwsbrief. Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken.

Goednieuwsbrief. Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken. Goednieuwsbrief! Na een lange tijd van sneeuw en ijs is dan eindelijk de lente aangebroken. Een tijd van nieuwe groei en mogelijkheden. En ook voor het Dinka project is de lente begonnen! De ambassadeur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 September 2015

Nieuwsbrief 6 September 2015 Stichting In de Wingerd Gezinshuis In de Wingerd Hullenweg 6 Hullenweg 6 8191 LB Wapenveld 8191 LB Wapenveld secretarisindewingerd@gmail.com 038-3376189 www.indewingerd.nl indewingerd@gmail.com www.indewingerd.nl

Nadere informatie

Dharma DE WARME CHARME VAN

Dharma DE WARME CHARME VAN REPORTAGE Dharma DE WARME CHARME VAN Het enthousiast kloppend hart van Kortrijk heeft er sinds kort een uniek adresje bij. Met Bed&Breakfast Dharma maakt gastvrouw Linda haar droom waar en garandeert ze

Nadere informatie

Wisselingen in het bestuur

Wisselingen in het bestuur Beste donateur, Met uw donatie geeft Yoreem mensen die dat nodig hebben een zetje in de rug, zodat ze op eigen kracht verder kunnen. Dat doen we vooral in Oost-Kameroen. In deze nieuwsbrief treft u een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2015

Nieuwsbrief Maart 2015 Nieuwsbrief Maart 2015 Tekst en opmaak: Ilse Smits Hallo lieve vrienden, Wat een prachtig weer al! Vandaar ook dat we al vanaf vorige week ÓPEN zijn :) Het was even doorwerken maar alles is er weer helemaal

Nadere informatie

A P R I L 2 0 1 5. Beste nieuwsbrieflezers,

A P R I L 2 0 1 5. Beste nieuwsbrieflezers, A P R I L 2 0 1 5 Beste nieuwsbrieflezers, Middels deze lentenieuwsbrief brengen we jullie graag op de hoogte van de laatste Cucu nieuwtjes, onze voorliggende plannen en de manieren waarop u mogelijk een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli. juli 2012. Villa Ticca. Groter groeien

Nieuwsbrief Juli. juli 2012. Villa Ticca. Groter groeien juli 2012 Villa Ticca Groter groeien Nieuwsbrief Juli Lieve allemaal, Alhoewel de zomer nog niet zo wil vlotten in Nederland, is de vakantieperiode nu toch echt officieel begonnen. Ook in Villa Ticca betekent

Nadere informatie

WAT EEN AFSCHEID! Toen weer allemaal op de fiets, mijn vrouw Hannie en ik op een heuse versierde tandem en zo richhng school!

WAT EEN AFSCHEID! Toen weer allemaal op de fiets, mijn vrouw Hannie en ik op een heuse versierde tandem en zo richhng school! WAT EEN AFSCHEID! Er kan in de jaarplanning dan wel staan, dat er afscheid van meester Verduin wordt genomen, op de 2 e en 3 e juli, maar dan er ook nog voor zorgen dat dit perfect geregeld is, is andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief ODIN april 2015

Nieuwsbrief ODIN april 2015 Nieuwsbrief ODIN april 2015 Beste allen, De 1 ste 3 maanden van 2015 zitten er al weer op. En wat is er allemaal gebeurd in deze periode op ODIN. Januari: Het nieuwe jaar zijn we gestart met een gezellige

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

affirmaties voor een gelukshuis

affirmaties voor een gelukshuis affirmaties voor een gelukshuis affirmeer de verkoop van je huidige huis affirmeer de aankoop van je droomhuis Edith Hagenaar Affirmeren Weet je niet wat affirmaties zijn? Lees dan dit artikel: http://www.palaysia.com/affirmatie/index.html#aff

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting IDA Nr. 11 mei 2007

Nieuwsbrief Stichting IDA Nr. 11 mei 2007 Nieuwsbrief Stichting IDA Nr. 11 mei 2007 Aan onze donateurs. Dit is alweer de 11 de nieuwsbrief. Wij informeren u hiermee opnieuw over de ontwikkelingen van de activiteiten van de Stichting IDA. Naast

Nadere informatie

Consultatiebureau Widar & Oudergroep

Consultatiebureau Widar & Oudergroep Consultatiebureau Widar & Oudergroep Zeist, september 2014 Beste ouders, Namens Sylvia Stroink en de oudergroep van consultatiebureau Widar bieden wij u deze nieuwsbrief aan. Het nieuws van Sylvia is te

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 2, nummer 2.

N I E U W S B U L L E T I N Jaargang 2, nummer 2. [1] MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Tel.: 0315-685640 Banknummer: NL49RABO0363853545 Fax: 0315-327300 Gironummer: NL23INGB0001183103 Commerzbank Emmerich: Nijverheidsweg 13B DE41320800100753115100

Nadere informatie

Enthousiasme zorgt voor meer omzet

Enthousiasme zorgt voor meer omzet Enthousiasme zorgt voor meer omzet Vinden nieuwe klanten de weg naar uw organisatie? U biedt een goed product tegen een goede prijs en toch lijkt het steeds lastiger om u te onderscheiden van uw concurrenten.

Nadere informatie

Vrienden van Canilos,

Vrienden van Canilos, Nieuwsbrief november 2015 Vrienden van Canilos, Hier onze nieuwste nieuwsbrief. Dit zijn de onderwerpen: Reisverslag Lesbos. Verslag hondje Paula. Even voorstellen en...canilos Snuffelwinkel staat op Facebook!

Nadere informatie

Stichting Werkgroep Oost-Europa

Stichting Werkgroep Oost-Europa Jaarverslag 2011 Vastgesteld te Rijsenhout, 16 mei 2012 1 Bestuursverslag 1.1 Algemeen Hierbij presenteren wij het jaarverslag 2011 van Stichting, gevestigd te Rijsenhout, en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Update juni 2015 In deze nieuws mail:

Update juni 2015 In deze nieuws mail: In deze nieuws mail: Bijna 100 deelnemers Veiling items Donateurs en sponsoren Nog 12 dagen te gaan Startlijst Muzikaal intermezzo Dankwoord Bijna 100 deelnemers Met trots kunnen wij melden dat per heden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 5 juni 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 11 juni studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij 15 juni MR vergadering 17 juni OR vergadering 18 juni prakitisch verkeersexamen groep 8 22

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse

Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse Jaarverslag 2015 Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse Jaarverslag 2015 Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse Inhoudsopgave Voorwoord 3 Jaarverslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 20 13-07-2018 2017-2018 Vanuit de directie Beste ouders, verzorgers en leerlingen, Het schooljaar zit er weer bijna op. Nog een klein weekje. Met genoegen kijk ik terug op afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief. april 2018

Nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief. april 2018 E-mail niet goed leesbaar? Klik dan hier voor de webversie Nieuwsbrief april 2018 In deze nieuwsbrief Stichting Krijtmolen d'admiraal is blij met elke donatie! Wij vragen u daarom om uw bijdrage voor 2018

Nadere informatie

Jaarverslag 2013/2014. Stichting Simbólica Projecten

Jaarverslag 2013/2014. Stichting Simbólica Projecten Jaarverslag 2013/2014 Stichting Simbólica Projecten 1 maart 2013 28 februari 2014 Inhoud Algemeen 3 Beleid 4 Uitgevoerde projecten 6 Financieel overzicht 7 2 Algemeen Dit jaarverslag bestaat uit drie delen

Nadere informatie

Situatie. Bladzijde 1. In dit nummer: Blz.1 Blz.1. Situatie. De Zusters van Lama Gramaya. Blz.2. De cottages. Blz.3. Spullen

Situatie. Bladzijde 1. In dit nummer: Blz.1 Blz.1. Situatie. De Zusters van Lama Gramaya. Blz.2. De cottages. Blz.3. Spullen NIEUWSBRIEF-9 november 2013 Bladzijde 1 Situatie Lama Gramaya Gelukkig konden we na toestemming van de cardioloog toch vertrekken naar Sri Lanka. Tijdens ons bezoek hebben we niet alleen Lama Gramaya bezocht

Nadere informatie

Vanavond Kerstviering

Vanavond Kerstviering Nieuwsbrief 18 december 2014 Hierbij de nieuwsbrief met de nieuwtjes en ontwikkelingen van de Tweestromenschool. Heeft u kopij voor de nieuwsbrief, mail deze dan naar d.snoeren@tweestromenschool.nl Vanavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Dierensteun La Vida

Nieuwsbrief Stichting Dierensteun La Vida Verslag werkbezoek aan Chiripaina in Guareña oktober 2014 Vorig jaar zijn we voor het eerst naar het asiel in Guareña geweest. Wij zijn Joséphine, Joke, Linda en Jet van Dierensteun La Vida. Het is fantastisch

Nadere informatie

Verslag van activiteiten Stichting Afric Sanaga in 2011-2012 -2013

Verslag van activiteiten Stichting Afric Sanaga in 2011-2012 -2013 Verslag van activiteiten Stichting Afric Sanaga in 2011-2012 -2013 2011 Leerlingen luiden 2011 in met Schoolmaaltijd Na de kerstvakantie in januari 2011 werd op basisschool Mahoussi het nieuwe jaar goed

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

In deze brochure kan je meer lezen over onze projecten in Kenia, de evenementen die we in Nederland organiseren en hoe je ons hierbij kan helpen.

In deze brochure kan je meer lezen over onze projecten in Kenia, de evenementen die we in Nederland organiseren en hoe je ons hierbij kan helpen. De tennis4change foundation is een Nederlandse stichting die sinds 2011 staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is opgericht door de broers Jorick en Rutger Vliegenberg. In onze stichting hebben

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Met enthousiaste werkpaarden naar Roemenië

Met enthousiaste werkpaarden naar Roemenië Met enthousiaste werkpaarden naar Roemenië Woorden van deze les de vrijwilliger uitzenden lokaal hulpbehoevend internationaal de omstandigheden relativeren het aanpassingsvermogen de handen uit de mouwen

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

Als wij al onze doelen willen behalen hebben we best wel veel geld nodig. Hoeveel? Dat leest u in dit 4-jaren plan. Klik Hier.

Als wij al onze doelen willen behalen hebben we best wel veel geld nodig. Hoeveel? Dat leest u in dit 4-jaren plan. Klik Hier. Schoolresultaten 2013-2014 21 september 2014 De schoolresultaten mogen er zijn. 10 studenten zijn afgelopen jaar geslaagd. En dat is mede dankzij uw hulp mogelijk gemaakt. De pagina's van de schoolkinderen

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. met de Taal-redactie-groep een aantal interviews over deze

Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. met de Taal-redactie-groep een aantal interviews over deze LIEFDE IS G geven O ontvangen D delen Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. Op de kaartjes stond wat jij kon geven aan anderen. Wij hebben met de Taal-redactie-groep een aantal interviews

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014)

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u o.a. informatie over: Terugblik Sinterklaasfeest Kerst op de Biezenkamp NXP adopteert de Biezenkamp Kampioenen op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Acubens Fotografie. Kinderfotografie. Gezinsfotografie

Acubens Fotografie. Kinderfotografie. Gezinsfotografie Acubens Fotografie De foto s die ik maak zijn natuurliijk, fris en van goede kwaliteit. Elke reportage is anders omdat de personen en omstandigheden anders zijn. Bij elke reportage zoek ik naar de juiste

Nadere informatie

De bijeenkomst vindt plaats op de tweede donderdagavond van de maand. De zaal is open om uur en de bijeenkomst begint om uur.

De bijeenkomst vindt plaats op de tweede donderdagavond van de maand. De zaal is open om uur en de bijeenkomst begint om uur. HET PAALHUIS 36ste Jaargang nr. 345 december 2015 Verschijnt 9 x per jaar BIJEENKOMSTEN IN AMSTERDAM-CENTRUM Plaats : Huis van de Wijk LYDIA Roelof Hartplein 2a Amsterdam-Zuid Telefoonnummer 020-662.94.97

Nadere informatie

Mogen wij u voorstellen?

Mogen wij u voorstellen? 1 NIEUWSBRIEF OKTOBER 2014 NUMMER 2 In dit nummer Mogen wij u voorstellen? Digitale piano HVG De Lier op bezoek Donatie Hofland van Geest Beursvloer Westland Informatie-avond 29 oktober Workshop Creatief

Nadere informatie

5 & 6 juni. Ze geven zich dag en nacht, sponsor een Nonstopper!

5 & 6 juni. Ze geven zich dag en nacht, sponsor een Nonstopper! Nieuwsbrief Present Bollenstreek Present Bollenstreek heeft als doel om een maatschappelijke beweging op gang te brengen waarin het vanzelfsprekend is dat mensen naar elkaar omzien. Beste lezer, Present

Nadere informatie

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE BLI X OPENER EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE Voedselbank In dit nummer: Voedselbank Voorstelling kleuters Afgelopen week hebben wij als school voor

Nadere informatie

Lieve Ladies, We hopen dat jullie met veel plezier deze nieuwe nieuwsbrief lezen of door scrollen. Hopelijk tot zeer snel op de RBB s!

Lieve Ladies, We hopen dat jullie met veel plezier deze nieuwe nieuwsbrief lezen of door scrollen. Hopelijk tot zeer snel op de RBB s! Nieuwsbrief NSR Oktober 2015 Lieve Ladies, Na een kleine afwezigheid van onze voorzitter van de NSR, vanwege een bruiloft en een honeymoon. Kunnen we jullie nu melden dat we nu weer op volle kracht vooruit

Nadere informatie

Beste vrienden van Scouting Diemen,

Beste vrienden van Scouting Diemen, Beste vrienden van Scouting Diemen, Onze laatste nieuwsbrief is alweer van begin juni. Tijd om u weer te informeren over de voortgang van de bouw van onze blokhut. Want ongelooflijk...wat gebeurt er veel.

Nadere informatie

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie!

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie! 24 mei 2017 Agenda 29 juni Tweede rapport mee 30 juni Podium Party 4 juli Afscheid Groep 8 7 juli Laatste schooldag en De Kinderen s middags vrij Overstap (11:30) 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017

Nieuwsbrief januari 2017 Nieuwsbrief januari 2017 Op bezoek bij de school in Latrya. De bibliotheek is nog niet klaar, maar men heeft wel al concrete plannen gemaakt en wat het gaat kosten. De kosten zullen ongeveer 180, = zijn.

Nadere informatie

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL 13/14/15/16 JAN 2016 GRONINGEN NL CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL PETER DEN OUDSTEN, BURGEMEESTER GRONINGEN ONDERNEMERSCLUB EUROSONIC NOORDERSLAG 2016 WWW.EUROSONIC-NOORDERSLAG.NL

Nadere informatie

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Weet je dat de lente komt zongen we donderdagochtend met elkaar. Dat was de afgelopen week niet te merken aan het weer.

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015 de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni

Nadere informatie

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach.

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Karin de Galan Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Ze heeft zich gespecialiseerd in het trainen van trainers en richtte in 2007 de galan school voor training op. Eerder werkte ze als

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 Stichting "Als kanker je raakt"

Jaarverslag 2013 Stichting Als kanker je raakt Jaarverslag 2013 Stichting "Als kanker je raakt" Inhoudsopgave Bladzijde Voorwoord 3 Bestuurssamenstelling 3 Doelstelling en beleid 4 Organisatie en beloningsbeleid 4 Verslag activiteiten 4 Doelen voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 21 april 2016 Week 14 / 15. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 21 april 2016 Week 14 / 15. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda April 26 april oudergesprekken 27 april Koningsdag(alle ll. zijn vrij 4 mei herdenkingsdienst en kranslegging MEIVAKANTIE 2 tot

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs

Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs Jaarverslag 2014 Stichting Vluchtelingen Ambassadeurs (SVA) De Ontmoeting 49 3823 HH Amersfoort Contactpersoon: Linda Rook (voorzitter) T 06 244 34 397 E info@vluchtelingenambassadeurs.nl

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie