My Home, de sleutel tot eenvoudige automatisering.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "My Home, de sleutel tot eenvoudige automatisering."

Transcriptie

1 My Home, de sleutel tot eenvoudige automatisering.

2 Domotica 1 Leef vandaag met een blik naar morgen. De drang om grenzen te verleggen. Dat is wat we hopen terug te vinden bij onze klanten. Een streven om verder te gaan dan het gewone. Niet tevreden zijn met wat we al kennen, maar verder kijken en op zoek gaan naar nieuwe oplossingen, producten en standaarden. Een zoektocht naar een nieuwe manier van leven in je huis, gebaseerd op een esthetische, functionele automatisering van je woning. Domotica beleef je huis op een andere manier. Kiezen voor My Home is opteren om je huis uit te rusten met een intelligent systeem dat voor je zorgt. Je staat toe dat technologie de levenskwaliteit binnen je leefruimte verbetert en je leven eenvoudiger, functioneler en aangenamer maakt. De voorbije jaren maakte domotica een ontzettende vooruitgang op het vlak van technologie, toepassingen en design. Nu is het moment aangebroken om al deze voordelen te ontdekken en gebruiken, dankzij de ervaring en technologie van een betrouwbare partner: BTicino Domotica Domotica is een samenvoeging van het Latijnse woord domus (huis) en elektronica. Domotica integreert apparaten en toepassingen in en rond de woning met als doel het leven van de bewoners eenvoudiger en aangenamer te maken.

3 My Home Domotica BTicino My Home Domotica, een essentiële keuze. 2 Met My Home doorbreek je het traditionele concept van de elektrische installatie zoals we dat vandaag kennen. Kiezen voor My Home betekent je huis uitrusten met een geavanceerd systeem dat erg gebruiksvriendelijk is. Zo wordt het bijvoorbeeld kinderspel om je lichten, je rolluiken, verwarming, muziekdistributie, alarm- en videofoniesysteem te gebruiken, van thuis uit en vanop afstand. Het samenbrengen van al deze individuele functies maakt My Home tot wat het vandaag is. Een uniek, betrouwbaar en bijzonder flexibel geïntegreerd systeem dat uitbreidbaar en aanpasbaar is om zo aan al je huidige en toekomstige wensen te voldoen. Intussen werd My Home zonder meer marktleider in Italië en verspreid over de ganse wereld. Ruim installaties werden geïmplementeerd en dit in zowel huiselijke als zakelijke omgevingen.

4 Comfort Veiligheid Communicatie en controle Milieuvriendelijk en kostenbesparend

5 My Home Domotica My Home Domotica, een handige oplossing voor al je wensen. Comfort My Home verbetert en vereenvoudigt de kwaliteit van je huiselijke leefwereld door een aantal veelgebruikte handelingen te automatiseren. Je lichten en verwarming bedienen, rolluiken openen of sluiten en je laten omringen door je favoriete muziek; vanaf nu gebeurt het in een handomdraai. Makkelijker kan toch niet? Veiligheid My Home staat eveneens in voor je veiligheid, zodat je altijd beschermd bent. Het systeem voorkomt inbraken en kan autonoom handelen bij gaslekken, overstromingen en bij het uitvallen van de elektriciteit. Of je nu thuis bent of niet! Milieuvriendelijk en kostenefficiënt Omdat My Home respect heeft voor mens en milieu, beperkt het op een intelligente manier het gebruik van energiebronnen. Zo kan je de temperatuur in de verschillende kamers afzonderlijk regelen, wat niet alleen invloed heeft op je verbruik maar je bovendien een flinke besparing op je energiefactuur kan opleveren. Communicatie en controle Met My Home beheer je eenvoudig beeld en geluid. Zelfs als je er niet bent. Het systeem garandeert een optimale werking van je toegangscontrole, videofonie- en alarmsysteem. Zo heb je altijd controle over je woning, van dichtbij of vanop afstand.

6 My Home Domotica Domotica: Oplossingen om aan al je wensen te voldoen. Door zijn hoogwaardige digitale technologie biedt My Home een zeer uitgebreid gamma aan bedieningselementen. Van een eenvoudige digitale schakelaar tot de meest geavanceerde besturingen zoals touchscreens of Video Displays, voor iedere toepassing kies je zelf de manier die het best bij je past. DIGITALE BEDIENINGEN TOUCHSCREEN VIDEO DISPLAY VIDEO STATION De digitale bedieningen uit het My Home- Met het touchscreen beheer je de meeste My Het Video Display combineert handenvrije Het Video Station is een geavanceerde handenvrije gamma verruimen aanzienlijk de mogelijkheden Home-functies. Je kan er niet alleen je lichten, videofonie met een aantal domoticafuncties. Je videofoon - met hoog resolutie LCD-scherm - die van de elektrische installatie. Een druk op de rolluiken, muziek, verwarming en scenario s kan het makkelijk bedienen aan de hand van toelaat een aantal My Home-functies aan te sturen. knop volstaat om één of meerdere lichten aan mee bedienen maar ook je alarminstallatie. navigatietoetsen en een grafisch menu dat Ook dit toestel bedien je via navigatietoetsen en een te steken. En wat denk je van een scenariotoets, Het touchscreen maakt gebruik van duidelijke gebruik maakt van dezelfde iconen als het grafisch menu met de iconen die eveneens worden waarmee je tot maar liefst vier grafische iconen, waardoor de bediening zeer touchscreen. gebruikt bij het touchscreen. voorgeprogrammeerde sferen kan oproepen? eenvoudig en intuïtief wordt.

7 My Home Domotica Lokale controle en bediening vanop afstand. Een andere reden om te kiezen voor My Home is omdat het systeem voorzien is om een perfecte en complete controle te geven over je woning. Of je er nu bent of niet! Je kan met My Home communiceren via een personal computer, een PDA en zelfs een GSM-toestel. VIDEO TOUCHSCREEN Het 15-inch Video Touchscreen laat je toe alle My Homefuncties aan te sturen. Menuschermen met foto s en plattegronden van je woning, voorzien van grafische iconen, worden gebruikt om My Home interactief aan te sturen. Zo wordt het bedienen van My Home eveneens een visuele ervaring! MY HOME WEBSERVER Om vanop afstand een oogje in het zeil te houden, kan je gebruik maken van de My Home Webserver. Een internetverbinding volstaat om na te gaan of je soms de lichten hebt laten branden en deze alsnog te doven. Wat je thuis met My Home kan, is immers ook mogelijk via het web. Ook waarschuwt My Home bij elke poging tot inbraak of technische defecten. Dit kan door middel van een geautomatiseerd telefoongesprek of een al dan niet voorzien van beelden van de actuele situatie. Kijken of de kinderen al thuis zijn? Geen probleem! Even verbinden met de My Home camera s en je hebt je antwoord!

8 Toepassingen 3 My Home BTicino: Toepassingen voor een ideale leefomgeving. Met My Home kan je zelf je ideale leefomgeving creëren, kamer per kamer. Wandel even mee langs een aantal beelden die een gewone dag uit het leven van een gezin weergeven en ontdek zelf welke meerwaarde My Home je zal bieden!

9 Toepassingen De slaapkamer: zalig ontwaken met My Home. Stel het scenario Ontwaken in en laat de dag langzaam je kamer binnen. De verlichting dimt langzaam naar het gewenste niveau, de rolluiken gaan omhoog, de kamer krijgt een aangename temperatuur en zachte achtergrondmuziek haalt je uit een diepe slaap. Eens wakker kan je via het Video Display overschakelen naar een iets meer actieve omgeving. Terwijl je naar de eerste nieuwsuitzending kijkt of luistert, wordt de badkamer lekker warm en pruttelt in de keuken alvast de koffie. Tijd om op te staan... Inbraakdetectie en camera Achtergrondmuziek Scenario ontwaken geactiveerd via het Video Display Ideale lichtomstandigheden Openen van alle rolluiken De televisie springt aan De ideale temperatuur, zoals je verlangt Een touchscreen om al je domoticafuncties te beheren Bij het opstaan gaan alle rolluiken omhoog en wordt de nachtverlichting uitgeschakeld. Terwijl je je opmaakt voor een nieuwe dag pruttelt in de keuken het koffiezetapparaat met een onweerstaanbaar aroma.

10 Toepassingen De keuken: gezellig achter het fornuis. De gezellige drukte van het ontbijt of knus samen kokerellen, met My Home tover je de keuken om tot een heel aangename plaats. De huiselijke warmte, fijne achtergrondmuziek en de juiste sfeerverlichting inspireren ongetwijfeld tot het bereiden van de lekkerste gerechten. En daar blijft het niet bij. My Home verzekert namelijk ook de veiligheid van jou en je gezin! Gas- en waterdetectoren sluiten bij elk gevaar automatisch de toevoer af, zelfs als je niet thuis bent. Bij het activeren van het alarmsysteem worden alle geschakelde stopcontacten afgezet zodat ook de keuken veilig wordt achtergelaten. Ideale lichtomstandigheden Gaslekdetectie Achtergrondmuziek Inbraakdetectie en videocontrole Touchscreen voor de bediening van je My Home functies Geschakeld stopcontact Beveiliging tegen gas- en waterlekken Intussen beveiligen het alarmsysteem en de videocontrole de toegang tot je woning. De ideale temperatuur kan voor elke kamer apart geregeld worden. Via het touchscreen zorg je voor ideale achtergrondmuziek en lichtomstandigheden. Met My Home wordt koken op zich al een feest...

11 Toepassingen De zithoek: de juiste sfeer voor elke gelegenheid. Met My Home geniet je op en top van je zithoek, of je nu alleen bent of in gezelschap. Onverwacht vrienden op bezoek? Activeer via je touchscreen of Video Station het scenario Party en ontvang je vrienden altijd onder de meest ideale omstandigheden; een sfeervolle verlichting, aangename muziek en een perfecte temperatuur. Video Station: voor toegangscontrole en multimediafuncties Inbraakdetectie en videocontrole Video Touchscreen voor navigatie en activering van domotica- en multimediafuncties Achtergrondmuziek Terwijl in de keuken de elektrische oven de lekkerste gerechten opwarmt, genieten je bezoekers van een perfecte omgeving. Intussen wordt de tuin verlicht en start het sproeisysteem zijn avondcyclus. Ideale temperatuurcontrole binnen handbereik

12 Toepassingen Trek de deur achter je dicht en verlaat je huis met een gerust gevoel! Weg van huis zonder zorgen? Activeer het alarmsysteem met een elektronische sleutel en je kan ervandoor. De sleutel stelt niet alleen het alarmsysteem in werking maar start ook het scenario Woning verlaten : alle lichten worden gedoofd, rolluiken gesloten en de verwarming op de gewenste temperatuur ingesteld. Tijdens je afwezigheid kan My Home de tuin sproeien en je woning bewaken. Plots slecht weer? Geen nood! My Home rolt je zonnewering in zodat mogelijke schade voorkomen wordt. Alle lichten worden uitgeschakeld Inbraakdetectoren en camera s worden geactiveerd Alle rolluiken worden gesloten Video Display voor alle videofoniefuncties Laat je woning veilig achter, net alsof je een butler in huis hebt die alle technische zorgen op zich neemt. Activeer het alarmsysteem en het scenario Woning verlaten treedt in werking. My Home waakt over uw woning als een goede huisvader. Alle detectoren worden geactiveerd. Bij het inschakelen van het alarmsysteem wordt de sfeer Woning verlaten geactiveerd. De temperatuur wordt verlaagd

13 Toepassingen Er even tussenuit of op reis? Met My Home is uw huis in goede handen! Met My Home kan je zonder zorgen je woning achterlaten. Je buren zullen het wellicht niet eens merken! Het alarmsysteem beschermt je huis tegen mogelijke indringers. Bij alarm worden automatisch vertrouwenspersonen gewaarschuwd via telefoon of bericht. Indien gewenst worden zelfs beelden - gemaakt door de My Home camera s - doorgezonden. Omdat voorkomen beter is dan genezen zorgt My Home ervoor dat tijdens je vakantie lichten, rolluiken en achtergrondgeluiden je aanwezigheid simuleren naar de buitenwereld toe. Zo lijkt het alsof je gewoon thuis bent. Bekijk beelden van de My Home camera s om zelf een oogje in het zeil te houden Controleer de diverse ingangen van je huis. Activeer/deactiveer het alarmsysteem Start het sproeisysteem in je tuin Controleer de werking van je verlichting, geautomatiseerde rolluiken, verwarming en bedien deze indien nodig vanop afstand. Laat je huis achter in volle gemoedsrust en ga voor een relaxerende vakantie. Je kan er van op aan dat je huis veilig is. Nu en dan zelf een kijkje nemen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

14 Productlijnen 4 Axolute, Light, Light Tech en Living: technologische elegantie als maatstaf. Al meer dan 50 jaar is BTicino wereldwijd toonaangevend in het ontwerpen en produceren van stijlvolle en innovatieve kwaliteitsproducten. Vanzelfsprekend vind je deze ervaring terug in het My Home-gamma. My Home is immers niet zomaar een domoticasysteem. Het is een weloverwogen combinatie van hoogtechnologisch vernuft en flexibiliteit en dit volledig in harmonie met de warme huiselijke omgeving. Met de introductie van Axolute Nighter en Whice en combinaties met de bestaande Axolute-, Light-, Light Tech-, en Livingproducten, levert BTicino een waaier aan mogelijkheden om het My Home-gamma aan te kleden en aan alle wensen te voldoen zonder aan kwaliteit en technologie in te leveren.

15 Contacteer ons Beleef de wereld van BTicino. 5 Kom de wereld van BTicino ontdekken in de Concept Store te Brussel. Ervaar wat algemeen comfort in de woning echt kan betekenen. Een transparant en sfeervol kader, toont de onbegrensde mogelijkheden van domotica in een fijne mix van technologie en design. Domotica moet je beleven en voelen om er de juiste definitie van te bepalen. BTicino Concept Store Steenkoolkaai 10 B-1000 Brussel T Open: van maandag t.e.m vrijdag 10u-12u30 13u30-19u zaterdag 10u-12u30 13u30-18u

16 Productlijnen Axolute Nighter Laat de avond je verleiden. De absolute schoonheid van het zwarte glas tilt Axolute naar een nog hoger niveau. Een luxe die je nu kan beleven en waar je gerust mee kan uitpakken omdat het niet alleen schoonheid maar ook de meest hoogwaardige technologie toont. Het Nighter Video Station en de aanraakbedieningen beschikken over een oppervlak volledig vervaardigd uit glas. Ze zijn perfect combineerbaar en vormen een harmonieus geheel met de reeds bestaande donkere Axolute-producten. Nighter aanraakbediening Nieuwe Nighter afdekplaat gecombineerd met donkere Axolute-producten Nighter Video Station Axolute Whice Een bron van intrige en mysterie. De eenvoudige en rechtlijnige puurheid van wit glas zorgt voor een perfecte lichtweerkaatsing waarbij de magie van je omgeving nog beter tot zijn recht komt. Het Whice Video Station en de aanraakbedieningen hebben een oppervlak volledig vervaardigd uit glas. Ze zijn perfect combineerbaar en vormen een harmonieus geheel met de reeds bestaande lichte Axolute-producten. Whice aanraakbediening Nieuwe Whice afdekplaat gecombineerd met lichte Axolute-producten Whice Video Station

17 Axolute Superieur in technologie, verfijning en design. Light Tech Modern gestileerd en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Living De strakheid van de klassieke stijl. Assertieve, strakke rechthoeken vormen hierbij een zuiver essentieel ontwerp voor iedereen die de voorkeur geeft aan een rationele blik en pure materialen. Een elegantie en technologie die je laten huiveren van perfectie; zo kan je het best de combinatie van stijlen en materialen beschrijven die gebruikt worden om een helder, esthetisch verantwoord en modern effect weer te geven. Geniet van de elegantie van strakke elementen, gebundeld tot een krachtige en klassieke stijl met intense kleuren die de inrichting van je huis ongekend verfijnen. Scenariotoetsen en digitale bedieningen Kristall glas Scenariotoetsen en bediening muziekdistributie Light Tech Scenariotoetsen en dimmerbediening Titanium Light Een bron van discrete elegantie. Elliptische, soepele lijnen voor hen met een dromerige blik die elke dag weer willen genieten van de inhoud en uitwerking van een briljant spel van licht en schaduw. Een uitgebreide waaier aan afwerkingen en materialen zorgen voor een visueel spel van licht en kleur in een stijvolle heldere omgeving. Scenariotoetsen en badgelezer Axolute Antraciet Scenariotoetsen en digitale bedieningen Light wit

18 V.U.: Guy Clement - Kouterveldstraat 11 - B-1831 Diegem 09BMHN

BTicino, de sleutel tot stijlvol wonen

BTicino, de sleutel tot stijlvol wonen BTicino, de sleutel tot stijlvol wonen Domotica 1 Leef vandaag met een blik op morgen. De drang om grenzen te verleggen. Dat is wat we hopen terug te vinden bij onze klanten. Een streven om verder te gaan

Nadere informatie

My Home, domotica in een handomdraai

My Home, domotica in een handomdraai My Home, domotica in een handomdraai My Home Domotica, een handige oplossing voor al je wensen. Comfort My Home verbetert en vereenvoudigt de kwaliteit van je huiselijke leefwereld door een aantal veelgebruikte

Nadere informatie

My Home, domotica in een handomdraai

My Home, domotica in een handomdraai My Home, domotica in een handomdraai My Home Domotica, een handige oplossing voor al je wensen. Comfort Veiligheid My Home verbetert en vereenvoudigt de kwaliteit van je huiselijke leefwereld door My Home

Nadere informatie

Mysterieus zwart. Axolute uniek.

Mysterieus zwart. Axolute uniek. Mysterieus zwart. Axolute uniek. Gewoonweg wit. Axolute uniek. 2 3 Products Design: Zecca&Zecca and BTicino Industrial Design De exclusieve Axolute collectie waar zwart glas domineert Video Station Nighter,

Nadere informatie

AUDIO VIDEO TELEFONIE

AUDIO VIDEO TELEFONIE Showroom : Concept Store Steenkoolkaai 10 B-1000 Brussel www.bticino.be www.conceptstore.be VU: G. Clement, Kouterveldstraat 11, B-1831 Diegem AUDIO VIDEO TELEFONIE Welkom in de wereld van BTICINO Een

Nadere informatie

UW WONING EVOLUEERT MET U MEE

UW WONING EVOLUEERT MET U MEE ONTDEK UW STIJL... BTicino, merk van de Franse Legrand Group, positioneert zich op wereldvlak als specialist van schakelaars en residentiële systemen (domotica en video-parlofonie). De onderneming staat

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Voor meer informatie kijk op

Voor meer informatie kijk op CATALOGUS Het Italiaanse elektronicabedrijf BTicino, onderdeel van de wereldwijd opererende Legrand Group, is één van de belangrijkste producenten ter wereld van elektrotechnische producten voor laagspanningsinstallaties

Nadere informatie

NIEUWIGHEDEN CLASSE 300 VIDEOFOON MET 7 TOUCHSCREEN 4 BASISFUNCTIES DIRECT BEDIENBAAR

NIEUWIGHEDEN CLASSE 300 VIDEOFOON MET 7 TOUCHSCREEN 4 BASISFUNCTIES DIRECT BEDIENBAAR VIDEO-PARLOFONIE 2015 NIEUWIGHEDEN CLASSE 300 VIDEOFOON MET 7 TOUCHSCREEN 4 BASISFUNCTIES DIRECT BEDIENBAAR Communicatie Deuropener Activatie buitenpost Sneltoets: vrij programmeerbaar Het brede touchscreen

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

6-TSO-IW-c Domotica 1

6-TSO-IW-c Domotica 1 6-TSO-IW-c Domotica 1 Domotica In het dagelijkse leven moderniseert alles, inclusief de woningen. De elektriciteit en elektronica in een huis zijn er enorm op vooruit gegaan. Waar men vroeger nog schakelaars

Nadere informatie

Niko Home Control. De nieuwe elektrische installatie

Niko Home Control. De nieuwe elektrische installatie Niko Home Control De nieuwe elektrische installatie 20 2 Niko Home Control De nieuwe elektrische installatie Niko Home Control is de elektrische installatie waarmee je comfortabel, veilig en ecologisch

Nadere informatie

nieuwigheden videokit sprint L2 polyx met geheugen en badgelezer parlofoon tafelhouder ref. 369711

nieuwigheden videokit sprint L2 polyx met geheugen en badgelezer parlofoon tafelhouder ref. 369711 video-parlofonie 2013 nieuwigheden videokit met geheugen en badgelezer ref. 369711 Opbouw buitenpost met badgelezer handenvrije videofoon met geheugen 8 badges sprint L2 parlofoon ref. 344242 Modern en

Nadere informatie

KISS de basis voor alle mogelijkheden

KISS de basis voor alle mogelijkheden KISS de basis voor alle mogelijkheden MET KISS KIEST U VOOR VRIJHEID VAN WONEN Zekerheid 10 Jaar Garantie van Hager; fabrikant van 30% van de installaties in Europa na oplevering van de woning 3 Jaar Prijsgarantie

Nadere informatie

U wilt meer comfort, rationeel energiegebruik en veiligheid in uw woning of bedrijfsgebouw?

U wilt meer comfort, rationeel energiegebruik en veiligheid in uw woning of bedrijfsgebouw? U wilt meer comfort, rationeel energiegebruik en veiligheid in uw woning of bedrijfsgebouw? Dit kan met het domotica systeem van Ryckeboer Automation & Security Concept EIB domotica Wij zijn een bedrijf

Nadere informatie

Het AXOLUTE gamma verrijkt zich ook buiten het gebouw

Het AXOLUTE gamma verrijkt zich ook buiten het gebouw Het AXOLUTE gamma verrijkt zich ook buiten het gebouw Products Design: Zecca&Zecca and BTicino Industrial Design Staal 3 Afwerking staal voor moderne en prestigieuze omgevingen High-tech spirit en essentieel

Nadere informatie

MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK. Touchscreen bediendelen INT-TSH / INT-TSG

MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK. Touchscreen bediendelen INT-TSH / INT-TSG MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK Touchscreen bediendelen / Touchscreen bediendelen BSB SSW WSW / intuïtieve grafische gebruikersinterface voor eenvoudig systeembeheer eenvoudige dagelijkse

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Domintell

Inhoudsopgave. Domintell Domintell Domintell onderscheidt zich ten opzichte van andere domoticasystemen. Het design is uitgebreid, van klassiek tot modern. Het systeem is schaalbaar: van eenvoudige installatie tot uitgebreide

Nadere informatie

MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK. Touchscreen bediendelen INT-TSH / INT-TSG

MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK. Touchscreen bediendelen INT-TSH / INT-TSG MADE TO PROTECT BEVEILIGING FUNCTIONALITEIT GEMAK Touchscreen bediendelen / Touchscreen bediendelen / BSB SSW 7 WSW grafische gebruikersinterface intuïtieve voor eenvoudig systeembeheer dagelijkse bediening

Nadere informatie

Niko Home Control in een notendop Een overzicht van de mogelijkheden

Niko Home Control in een notendop Een overzicht van de mogelijkheden Niko Home Control in een notendop Een overzicht van de mogelijkheden Illuminating ideas. 1 2 Het touchscreen informeert je op elk moment van de dag over je elektriciteits-, gas- en waterverbruik. Niko

Nadere informatie

Niko connected switch Je schakelaars op je smartphone

Niko connected switch Je schakelaars op je smartphone Niko connected switch Je schakelaars op je smartphone Creëer meer mogelijkheden voor je elektrische installatie Je hebt een traditionele elektrische installatie en je wilt die graag updaten? Maar je wilt

Nadere informatie

Niko Home Control in een notendop Een overzicht van de mogelijkheden

Niko Home Control in een notendop Een overzicht van de mogelijkheden Niko Home Control in een notendop Een overzicht van de mogelijkheden Illuminating ideas. 1 Niko Home Control de nieuwe elektrische installatie. Niko Home Control overstijgt de mogelijkheden van een traditionele

Nadere informatie

Classe 300 in de stijl, die jij wilt.

Classe 300 in de stijl, die jij wilt. in de stijl, die jij wilt. Classe 300 bestaat in twee verschillende afwerkingen, wit en antraciet. In functie van de installatie kan gekozen worden voor zowel murale montage, als de montage op tafelstandaard.

Nadere informatie

INNOVATIE 2015: CLASSE 300 BINNENPOST MET 7 TOUCHSCREEN 4 BASISFUNCTIES DIRECT TE BEDIENEN

INNOVATIE 2015: CLASSE 300 BINNENPOST MET 7 TOUCHSCREEN 4 BASISFUNCTIES DIRECT TE BEDIENEN DEURCOMMUNICATIE 2015: INNOVATIE CLASSE 300 BINNENPOST MET 7 TOUCHSCREEN 4 BASISFUNCTIES DIRECT TE BEDIENEN Communicatie Deuropener Activatie buitenpost Sneltoets: vrij programmeerbaar Het brede touchscreen

Nadere informatie

Veiligheid en comfort binnen handbereik

Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie

Wat is domotica? Domotica maakt u het leven gemakkelijker en veiliger en doet uw energiefactuur dalen. Bij deze enkele voorbeelden:

Wat is domotica? Domotica maakt u het leven gemakkelijker en veiliger en doet uw energiefactuur dalen. Bij deze enkele voorbeelden: Waarom domotica? Als ik bij mensen op bezoek ga of mensen komen naar mij voor het maken van een prijsofferte, stel ik hen steeds de vraag waarom geen domotica te plaatsen? Ik stel dan vast dat lang nog

Nadere informatie

Niko Toegangscontrole. Deurcommunicatie op maat. Illuminating ideas.

Niko Toegangscontrole. Deurcommunicatie op maat. Illuminating ideas. Niko Toegangscontrole Deurcommunicatie op maat Illuminating ideas. Niko Toegangscontrole Deurcommunicatie op maat Van deurbel tot videofoon: wat je ook zoekt, je vindt je gading in het assortiment van

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust

Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Met het draadloze Protexial io alarm heeft u een hoogwaardige bescherming en het gemak van Home Motion by Somfy: Actieve veiligheid Het Somfy

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem

Draadloos alarmsysteem Draadloos alarmsysteem Het draadloze alarmsysteem van Somfy zorgt voor uw gemoedsrust Met het draadloze Protexial io alarm heeft u een hoogwaardige bescherming en het gemak van een op maat gemaakt systeem.

Nadere informatie

Uw leven, verbonden met uw woning en uw beveiliging

Uw leven, verbonden met uw woning en uw beveiliging Uw leven, verbonden met uw woning en uw beveiliging Texecom Connect Neem de controle over uw woning en beveiliging als nooit tevoren. Texecom Connect opent een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor uw professionele

Nadere informatie

VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN

VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN INNOVATIE & INTEGRATIE www.intercom-it-solutions.com TOUCH LINE Buitenposten Video & Audio systemen Veiligheid & comfort begint aan uw ingang! Door het minimalistisch en

Nadere informatie

Siemens NV Dulle-Grietlaan 17 B-9050 Gentbrugge Phone +32 (0)9 272 73 40 Fax +32 (0)9 272 73 50 www.siemens.be www.siemens.

Siemens NV Dulle-Grietlaan 17 B-9050 Gentbrugge Phone +32 (0)9 272 73 40 Fax +32 (0)9 272 73 50 www.siemens.be www.siemens. Siemens NV Dulle-Grietlaan 17 B-9050 Gentbrugge Phone +32 (0)9 272 73 40 Fax +32 (0)9 272 73 50 www.siemens.be www.siemens.com/homesecurity The information in this document contains general descriptions

Nadere informatie

MESURE & AFFICHAGE DES CONSOMMATIONS

MESURE & AFFICHAGE DES CONSOMMATIONS MyHOME domotica Meting en visualisatie van het verbruik MESURE & AFFICHAGE DES COSOMMATIOS MyHOME domotica meting van het verbruik Verwarming, koeling, warm water, sanitair, stopcontacten. Er zijn veel

Nadere informatie

Xanura huisautomatisering. Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk

Xanura huisautomatisering. Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk Xanura huisautomatisering Voor verlichting en apparatuur Onzichtbaar te installeren Voor nieuw- en bestaande bouw Geen hak- en breekwerk Xanura is... Vandaag de dag kan met recht gesproken worden van een

Nadere informatie

io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis!

io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis! io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis! i o - h o m e c o n t r o l v a n S o m f y v o o r r o l l u i k e n Voel je veilig thuis! Wilt u verzekerd zijn van

Nadere informatie

250 Algemene eigenschappen Catalogus

250 Algemene eigenschappen Catalogus MY HOME my home BEDIENING VANOP AFSTAND INHOUD 50 Algemene eigenschappen Catalogus 5 Toestellen voor bediening vanop afstand 49 Algemene professionele catalogus 009/010 Bediening vanop afstand Met MY HOME

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum. Huisautomatisering

Puur genieten in Ittersum. Huisautomatisering Puur genieten in Ittersum Huisautomatisering We bouwen voor de toekomstige bewoners Bij Nijhuis Bouw bouwen we niet zomaar. We bouwen voor de toekomstige bewoners. Elke woning moet voldoen aan de verwachtingen

Nadere informatie

326 Algemene kenmerken. 330 Overzicht van de producten. 331 Bereikbaarheid en Design for All. 332 Kits audio, video en telefonie

326 Algemene kenmerken. 330 Overzicht van de producten. 331 Bereikbaarheid en Design for All. 332 Kits audio, video en telefonie 34 audio-video OVERZICHT SYSTEMEN INHOUD 36 Algemene kenmerken 38 Systemen 330 Overzicht van de producten 331 Bereikbaarheid en Design for All 33 Kits audio, video en telefonie AUDIO-VIDEO OVERZICHT 334

Nadere informatie

TOUCH SCREEN BEDIENDEEL. Veiligheid en comfort binnen handbereik

TOUCH SCREEN BEDIENDEEL. Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie

HOMETOUCH 7 TOUCHSCREEN ÉÉN TOESTEL VOOR DOMOTICA EN VIDEOFONIE

HOMETOUCH 7 TOUCHSCREEN ÉÉN TOESTEL VOOR DOMOTICA EN VIDEOFONIE HOMETOUCH 7 TOUCHSCREEN ÉÉN TOESTEL VOOR DOMOTICA EN VIDEOFONIE HOMETOUCH HET GECONNECTEERDE TOUCHSCREEN Eenvoudige installatie Geen software Personaliseerbaar door de gebruiker 2 Het gamma MyHOME_Up wordt

Nadere informatie

my life is entertainment colourful

my life is entertainment colourful my life is colourful entertainment www.bticino.nl Livinglight. één naam, oneindig veel mogelijkheden. Rechthoekig of ovaal. Slechts één naam voor de stijl die bij u past! Livinglight brengt licht in uw

Nadere informatie

Flexibele gebouwen -automatisering voor energiebesparing, veiligheid en comfort

Flexibele gebouwen -automatisering voor energiebesparing, veiligheid en comfort Flexibele gebouwen -automatisering voor energiebesparing, veiligheid en comfort IN HET TEMPO VAN UW GEZIN COMFORT BINNEN HANDBEREIK 3 2 KLAAR OM TE GAAN WERKEN... ALLES MOET SNEL GAAN! Start het vertrekritueel.

Nadere informatie

Een aangename temperatuur overal in huis

Een aangename temperatuur overal in huis Een aangename temperatuur overal in huis De nieuwe digitale kamerthermostaat voor verwarmingssystemen gebruiksvriendelijk, energie-efficiënt en kostenbesparend Answers for infrastructure Welkom in de comfortzone

Nadere informatie

NIEUWIGHEDEN 06/2016 CLASSE 300 X13E VIDEOFOON MET 7 TOUCHSCREEN STEEDS BEREIKBAAR VIA WIFI EN HET 3/4G-NETWERK

NIEUWIGHEDEN 06/2016 CLASSE 300 X13E VIDEOFOON MET 7 TOUCHSCREEN STEEDS BEREIKBAAR VIA WIFI EN HET 3/4G-NETWERK VIDEO-PARLOFONIE 06/2016 NIEUWIGHEDEN CLASSE 300 X13E VIDEOFOON MET 7 TOUCHSCREEN STEEDS BEREIKBAAR VIA WIFI EN HET 3/4G-NETWERK Communicatie Deuropener Activatie buitenpost Sneltoets: vrij programmeerbaar

Nadere informatie

SWITCH NAAR SCHOONHEID

SWITCH NAAR SCHOONHEID SWITCH Kare Design SWITCH NAAR SCHOONHEID Sprekende schoonheid Zin om met schakelaars een statement te maken in je interieur? Met de verwisselbare drukknoppen en afdekplaten van Niko geef je in een knip

Nadere informatie

Hfdst 1: Wat is een domoticasysteem?

Hfdst 1: Wat is een domoticasysteem? Hfdst 1: Wat is een domoticasysteem? 1. Definitie Doel: automatiseren van de woning in al zijn facetten. het comfort en de veiligheid van een woning verhogen. rationeel energiegebruik, communicatie met

Nadere informatie

KENMERKEN DESIGN TECHNOLOGIE VEILIGHEID. Het hoogste niveau van veiligheid gaat over meer dan alleen een robuust product, dat bewijst de XS4 One

KENMERKEN DESIGN TECHNOLOGIE VEILIGHEID. Het hoogste niveau van veiligheid gaat over meer dan alleen een robuust product, dat bewijst de XS4 One XS4 2.0 XS4 ONE Een nieuwe generatie producten: stap over op de toegangscontrole van morgen met nieuwe designs en breng de veiligheid van uw gebouwen samen met het visuele aspect op een hoger niveau. www.saltosystems.nl

Nadere informatie

AIR DE SUBTIELE KUNST VAN PERFECTIE

AIR DE SUBTIELE KUNST VAN PERFECTIE DE SUBTIELE KUNST VAN PERFECTIE AIR Livinglight Air. verrassend vlak, ongelooflijk luxe. Italië: slechts 5 mm Nederland: slechts 7 mm dik beschikbaar begin 2014 Een uniek interieur dankzij het exclusieve

Nadere informatie

Woningbouw. Welkom thuis, waarmee kan ik u van dienst zijn? WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN...

Woningbouw. Welkom thuis, waarmee kan ik u van dienst zijn? WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN... Woningbouw Welkom thuis, waarmee kan ik u van dienst zijn? WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN... WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN... De woonconsument anno nu is steeds veeleisender. En terecht. Een huis is meer

Nadere informatie

Vereenvoudig uw leven met Nice. Oplossingen onder handbereik voor de automatisering van schermen en luiken

Vereenvoudig uw leven met Nice. Oplossingen onder handbereik voor de automatisering van schermen en luiken Vereenvoudig uw leven met Nice Oplossingen onder handbereik voor de automatisering van schermen en luiken Het is leuker om het met Nice te doen Een automatiseringssysteem voor schermen en luiken maakt

Nadere informatie

Overal uw huis onder controle

Overal uw huis onder controle Overal uw huis onder controle comfort energiebesparing personen alarm alarm camerabeveiliging www.e-domotica.com Bediening via: Basisstation Smartphone Tablet Voor wie: Voor iedereen Wanneer: Voor elke

Nadere informatie

GaleaTM. Life Als het leven zelf

GaleaTM. Life Als het leven zelf GaleaTM Life Als het leven zelf Het is mijn leven. Ik wil kleuren die mijn leven mooi maken. Materialen die mij een goed gevoel geven. Techniek die het eenvoudiger maakt. 02 Ik wil flexibel blijven. Vandaag

Nadere informatie

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND.

Beveiliging in eigen beheer. Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND. Beveiliging in eigen beheer Beveiligingssystemen OPLOSSING VOOR BEVEILIGING IN EIGEN BEHEER EN BEWAKING OP AFSTAND total connect box TOTAL CONNECT BOX CONCEPT 1 Bij ontdekking van een inbraak maakt de

Nadere informatie

Home Connect. Slim verbonden huishoudtoestellen voor een gemakkelijker leven. Technologie voor het leven

Home Connect. Slim verbonden huishoudtoestellen voor een gemakkelijker leven. Technologie voor het leven Home Connect. Slim verbonden huishoudtoestellen voor een gemakkelijker leven. Technologie voor het leven 2 Home Connect 3 Het comfort van uw woning. De intelligentie van Silicon Valley. Vanaf nu bieden

Nadere informatie

HDL buspro Domotica installaties

HDL buspro Domotica installaties HDL buspro Domotica installaties HDL is sinds 1985 producent van lichtregel & automatiseringssystemen voor installateurs wereldwijd. Toegankelijk Domotica systemen zijn niet langer enkel voor de Rich &

Nadere informatie

somfy.nl Somfy Home Motion Brengt uw huis in beweging

somfy.nl Somfy Home Motion Brengt uw huis in beweging somfy.nl Somfy Home Motion Brengt uw huis in beweging Flexibel veelzijdig Somfy Home Motion... brengt uw huis in beweging! Of het nu gaat om binnen of buiten: u heeft volledige controle over uw huis met

Nadere informatie

Neem uw projecten in handen!

Neem uw projecten in handen! Neem uw projecten in handen! Voor een veilige, smaakvolle en comfortabele woning Great renovation schneider-electric.be Veiligheid Comfort Design Een woning is veel meer dan een dak boven uw hoofd. Het

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

1. Aan de slag met de KIEK!

1. Aan de slag met de KIEK! 1. Aan de slag met de KIEK! De KIEK! is een belangrijk onderdeel van het project Texel, slim zelfvoorzienend. Daarin onderzoeken we in drie fases hoe u energie kunt besparen en duurzaam opgewekte energie

Nadere informatie

Maak een thuis van uw huis. domotica

Maak een thuis van uw huis. domotica Maak een thuis van uw huis domotica U bent vertrekkensklaar? Uw woning ook. Want met één druk op de knop dooft u alle lichten, sluit u de rolluiken, zet u de verwarming af en schakelt u het alarm aan.

Nadere informatie

VIDEOCONTROLE 2-DRAADS

VIDEOCONTROLE 2-DRAADS VIDEOCONTROLE -DRAADS NIEUW MINIDOME VANDALISMEBESTENDIG Camera met coax aansluiting EXTERNE CAMERA -DRAADS Kleurencamera -draads met directe bus aansluiting 388 INHOUD Algemene kenmerken 393 Camera s

Nadere informatie

Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen.

Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen. Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen. Voornsehoek 7 1181 CK Amstelveen T. 020-2600742 www.staov.nl info@staov.nl Erkend beveiligingsbedrijf door VEB. www.veb.nl Laat

Nadere informatie

www.domestia.be Domotica Gids

www.domestia.be Domotica Gids www.domestia.be Domotica Gids Het doel van deze domotica Ontwerpgids Een domotica systeem biedt talloze mogelijkheden. Maar deze troef is meteen ook een van de moeilijkheden. Hoe te kiezen? Wat is er allemaal

Nadere informatie

De IoT-Controller. Verbind jouw smart home met de digitale wereld van. IoT

De IoT-Controller. Verbind jouw smart home met de digitale wereld van. IoT De IoT-Controller Verbind jouw smart home met de digitale wereld van IoT Grenzeloos verbonden met Internet of Things Wat tien jaar geleden als toekomstmuziek klonk, is nu realiteit: intelligente apparaten

Nadere informatie

Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen

Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Galaxy Flex Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Laat uw pand met een gerust hart goed Galaxy

Nadere informatie

weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl

weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl Besturingssystemen voor weinor producten Tot rust komen en genieten van een comfortabele bediening Lekker tot rust

Nadere informatie

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed betaalbaar is? Zeer flexibel en toch eenvoudig in

Nadere informatie

io-homecontrol van Somfy voor zonweringen

io-homecontrol van Somfy voor zonweringen io-homecontrol van Somfy voor zonweringen E x c l u s i e f Voor hen die het beste eisen voor hun huis en terras! i o - h o m e c o n t r o l v a n S o m f y v o o r z o n w e r i n g e n Eis het beste

Nadere informatie

Niko Lighting. Comfort op maat

Niko Lighting. Comfort op maat Niko Lighting Comfort op maat 2 INHOUD Niko Lighting Comfort op maat 3 04 Inleiding 06 Een schakelaar waar je wil 08 Eenvoudig functioneel 10 Aan in één beweging 12 Hoe donker de nacht ook is 14 Slimme

Nadere informatie

DOMOTICA VAN LEVENSBELANG E-BOOK VOOR ARCHITECTEN

DOMOTICA VAN LEVENSBELANG E-BOOK VOOR ARCHITECTEN DOMOTICA VAN LEVENSBELANG E-BOOK VOOR ARCHITECTEN BESTE ARCHITECT, Wanneer komt een gebouw écht tot z n recht? Als het compleet is. Klinkt dit te filosofisch? Ik bedoel dit: in de architectuur gaan esthetiek

Nadere informatie

buitengevoel Het nieuwe Het nieuwe buitengevoel

buitengevoel Het nieuwe Het nieuwe buitengevoel Het nieuwe buitengevoel Het nieuwe buitengevoel Voor nog meer inspiratie en informatie kijk verder op www.biossun.nl Luxe design overkappingen voor uw : terras, balkon, bar, hotel, patio, strandpaviljoen,

Nadere informatie

HOME AUTOMATION PROJECTS

HOME AUTOMATION PROJECTS HOME AUTOMATION PROJECTS 1. Wie? Rudi Klaps Zaakvoerder en Project Coördinator Guy Decheiver Programmatie en Grafisch ontwerp Meer dan 15 jaar gecombineerde ervaring in elektrotechnische installaties,

Nadere informatie

Inhoud. 11 Verkoopondersteuning. Ontdek je huis. Licht+lampen. Meubels. Kleuren. Materialen. Bakstenen en dakpannen. Stoffering. website.

Inhoud. 11 Verkoopondersteuning. Ontdek je huis. Licht+lampen. Meubels. Kleuren. Materialen. Bakstenen en dakpannen. Stoffering. website. Inhoud Ontdek je huis 1 Kleuren 2 Materialen 3 Meubels 5 Stoffering 6 Licht+lampen 7 Bakstenen en dakpannen 11 Verkoopondersteuning 14 website presentatie brochures Ontdek je huis Online uw woning inrichten

Nadere informatie

Domotica in de praktijk

Domotica in de praktijk Domotica in de praktijk Hier geven wij wat voorbeelden met uiteraard vele toepassingen en mogelijkheden. Wij passen alleen toe wat bij u zou passen niet meer en niet minder! Maatwerk Elk project verdient

Nadere informatie

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

INT TSI. Touchscreen Bediendeel. Intelligent bediendeel voor InteGra alarmsystemen. www.osec.nl

INT TSI. Touchscreen Bediendeel. Intelligent bediendeel voor InteGra alarmsystemen. www.osec.nl INT TSI Touchscreen Bediendeel Intelligent bediendeel voor InteGra alarmsystemen www.osec.nl INT TSI Bedieningspaneel flexibiliteit en veelzijdigheid afstandsbediening eenvoudige toegang tot basis informatie

Nadere informatie

NIEUWIGHEDEN 10/2016 BUITENPOST LINEA 3000 VIDEOKIT MET WIFI + 3/4G NETWERKVERBINDING. Voor één- of tweegezinswoning. 2-gezinswoning 1-gezinswoning

NIEUWIGHEDEN 10/2016 BUITENPOST LINEA 3000 VIDEOKIT MET WIFI + 3/4G NETWERKVERBINDING. Voor één- of tweegezinswoning. 2-gezinswoning 1-gezinswoning VIDEO-PARLOFONIE 10/2016 NIEUWIGHEDEN BUITENPOST LINEA 3000 Voor één- of tweegezinswoning 2-gezinswoning 1-gezinswoning Uitbreidbaar naar 2 knoppen via schakelaar Uitbreidbaar met regenkap (ref. 343051)

Nadere informatie

Classe 100. Ongeziene mogelijkheden in functionaliteit en montage V12E

Classe 100. Ongeziene mogelijkheden in functionaliteit en montage V12E Ongeziene mogelijkheden in functionaliteit en montage V12E 2 De ideale basisoplossing: simpel, compact en essentieel A12C A12M A12B X12B V12B Eén toestel voor videofonie en visualistatie van energieverbruik

Nadere informatie

WAAROM ALLES-IN-HUIS?

WAAROM ALLES-IN-HUIS? WAAROM ALLES-IN-HUIS? ONTWIKKELD VOOR JOU Het Alles-in-Huis pakket is ontwikkeld met jou, de bewoner, als uitgangspunt. Een voorbeeld, wij weten dat veel mensen s nachts slapen met hun raam open. Daarom

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

Twineo. Condensatie voor iedereen >> Gegarandeerde besparing van energie >> Warm water in overvloed >> Zeer compact. << www.dedietrich.

Twineo. Condensatie voor iedereen >> Gegarandeerde besparing van energie >> Warm water in overvloed >> Zeer compact. << www.dedietrich. ZONNE-ENERGIE HOUT WARMTEPOMPEN GAS/STOOKOLIE CONDENSATIE Twineo C O N D E N S E R E N D E V L O E R G A S K E T E L EASYLIFE Condensatie voor iedereen >> Gegarandeerde besparing van energie >> Warm water

Nadere informatie

Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers ALGEMENE ELECTRICITEITSWERKEN JANSEN

Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers ALGEMENE ELECTRICITEITSWERKEN JANSEN Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers Een totaalaanbod van diensten inzake installaties is uw uniek aanspreekpunt voor een breed spectrum van installaties en werkzaamheden voor nieuwbouw en renovatie,

Nadere informatie

SmartLife Veilig Gebruikershandleiding programma s beheren

SmartLife Veilig Gebruikershandleiding programma s beheren SmartLife Veilig Gebruikershandleiding programma s beheren Wat is KPN SmartLife? KPN SmartLife is er op gericht je leven makkelijker te maken met diensten voor in- en om het huis die je bedient met je

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras!

www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! Knikarmschermen Hedendaagse klassieker Wie voor een knikarmscherm kiest, houdt van gemak. Het is een even eenvoudige als stijlvolle

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Puthof EEN WARME THUIS Puthof ORELIA Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdagnamiddag naar de markt

Nadere informatie

Al uw aansluitingen. binnen handbereik. Oplossingen om een werkplek uit te rusten

Al uw aansluitingen. binnen handbereik. Oplossingen om een werkplek uit te rusten Al uw aansluitingen binnen handbereik Oplossingen om een werkplek uit te rusten Functionaliteit en design ten dienste van de gebruiker. Met zijn nieuwe aanbod van inbouwoplossingen, biedt Legrand gebruikers

Nadere informatie

JunkersControl CT 100. Eenvoudig. Intelligent.

JunkersControl CT 100. Eenvoudig. Intelligent. JunkersControl CT 100 Eenvoudig. Intelligent. Handset niet inbegrepen. JunkersControl CT 100 De JunkersControl CT100 is de eerste van een nieuwe generatie Junkers-regelingen. De JunkersControl is een slimme,

Nadere informatie

Zuinig wonen. 10. Doe de VREG-test! Bekijk zeker de website: http://www.vreg.be/nl/doe-de-v-test-voorgezinnen

Zuinig wonen. 10. Doe de VREG-test! Bekijk zeker de website: http://www.vreg.be/nl/doe-de-v-test-voorgezinnen 10. Doe de VREG-test! Bekijk zeker de website: http://www.vreg.be/nl/doe-de-v-test-voorgezinnen Hier vergelijk je de verschillende producten van de verschillende energieleveranciers. Zo kun je zien wat

Nadere informatie

D E N I E U W E M U U R Z E N D E R S V A N S O M F Y. Sensitive Touch for Motion

D E N I E U W E M U U R Z E N D E R S V A N S O M F Y. Sensitive Touch for Motion D E N I E U W E M U U R Z E N D E R S V A N S O M F Y Sensitive Touch for Motion I N T E L L I G E N T S E N S E S zien E E N V E R N I E U W E N D E E N E L E G A N T E L O O K, PA S S E N D B I J a l

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdag naar de markt in Oud-Turnhout.

Nadere informatie

Geniet van het nieuwe lifestyle gevoel!

Geniet van het nieuwe lifestyle gevoel! Eltako Funk Ervaar een totaal nieuwe kwaliteit van leven Meer comfort en flexibiliteit, meer veiligheid en meer tijd voor uzelf! Geniet van het nieuwe lifestyle gevoel! Begin de dag goed Aangenamer kunt

Nadere informatie

Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012

Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012 Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012 Exclusieve innovaties voor nog meer badkamercomfort Vandaag moeten badkamerradiatoren

Nadere informatie

B u i t e n l e v e n

B u i t e n l e v e n Buitenleven Feeling U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen. Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe.

Nadere informatie

SMART HOME STANDAARD PAKKET. ECO SMART HUIS met KNX systeem

SMART HOME STANDAARD PAKKET. ECO SMART HUIS met KNX systeem SMART HOME STANDAARD PAKKET ECO SMART HUIS met KNX systeem We bouwen Eco-Smart huizen met een ingebouwd systeem om het huis, op basis van het wereldwijde standaard, KNX systeem, te bedienen en te controleren.

Nadere informatie

Welcome simplicity. DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA

Welcome simplicity. DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA Welcome simplicity. DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA Eén enkele App voor het eenvoudig koppelen van apparaten en voor het bedienen van alle functies in het domoticasysteem MyHOME_Up. GEEN CONFIGURATIE GEEN SOFTWARE.

Nadere informatie

Welcome simplicity. DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA

Welcome simplicity. DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA Welcome simplicity. DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA MyHOME_Up DE EVOLUTIE VAN DOMOTICA MYHOME_UP VERANDERT DE WERELD VAN DOMOTICA Piano Terra Cucina + Musica Luce colorata Luce Tapparella MyHOME_Up App Eén App

Nadere informatie

CLASSE 300 FEELING CONNECTED I F I 3G / 4G

CLASSE 300 FEELING CONNECTED I F I 3G / 4G W I F I 3G / 4G FEELING CONNECTED Index 4-16 X13E Eenvoudig, geconnecteerd en modern 4 Wat is er mogelijk met Classe 300 X13E? 6 De voordelen 10 App Door Entry op maat van de gebruiker 12 Snel geconnecteerd

Nadere informatie

De slimme aanraakschakelaar

De slimme aanraakschakelaar De slimme aanraakschakelaar is een gamma van glasschakelaars, ontworpen door het Belgische bedrijf Qbus. Sinds 1999 ontwikkelt Qbus producten om gebouwen slim te maken. Voor de bediening van deze gebouwen

Nadere informatie