Wildertstraat 15b. Wernhout

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wildertstraat 15b. Wernhout"

Transcriptie

1 Wildertstraat 15b Wernhout

2 Wildertstraat 15b, Wernhout Vraagprijs ,= k.k. SEMI-BUNGALOW MET AANPANDIGE BEDRIJFS- LOODS GESCHIKT VOOR DIV. DOELEINDEN. Type woning : Semi-bungalow. Bijgebouwen : Bedrijfsloods, schuur,tuinhuis met veranda, kippenhok/ren en houtopslag. Bouwjaar woning : Inhoud woning : Circa 306 m³. Perceeloppervlakte : m². Ligging : Rustig gelegen op loopafstand van het langgerekte natuurgebied Gooren & Krochten.

3 SEMI EMI-BUNGALOW Deze semi-bungalow is gelegen op een perceel van m² op loopafstand van natuurgebied Gooren & Krochten maar ook in de nabijheid van de Belgische grens en de uitvalswegen naar Breda en Antwerpen. De woning beschikt naast de woonkamer en de keuken over een tweetal slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Vanuit de woning heeft men direct toegang tot de bedrijfsloods weke voor meerdere doeleinden is te gebruiken. De woning is tevens voorzien van een oprijlaan welke plaats biedt aan meerdere auto s en een verzorgd aangelegde tuin welke eventueel geschikt is voor het houden van paarden en/of kleinvee. BOUWAARD Bouwstijl : Traditioneel gebouw met baksteen (spouw). Dak en dakbedekking : Woning : Zadeldak bedekt met asbesthoudende golfplaten. Schuur : Zadeldak bedekt met golfplaten. Kippenhok : Zadeldak bedekt met pannen. Grasmaaierstalling : Zadeldak bedekt met pannen. Theehuis : Torendak bedekt met bitumen. Begane grondvloer : Betonnen vloer. Isolatie : De woning is voorzien van muur isolatie. Kozijnen : Hardhouten en kunststof buitenkozijnen met dubbele beglazing. Verwarming : Middels c.v.-combiketel (merk: Nefit HR, bouwjaar circa 1996). Warm water : Middels c.v.-combiketel (merk: Nefit HR, bouwjaar circa 1996).

4 WILDERTSTRAAT 15 BEDRIJFSGEBOUW Dit voormalig melkveebedrijf is gebouwd in 1983 en vanaf 1994 in gebruik voor houtbewerking en gedeeltelijk opslag. Het bedrijfsgebouw bestaat uit circa 560 m² vloeroppervlakte, bestaande uit circa 215m² werkplaats, circa 261 m² opslagruimte, circa 43 m² kantine/toilet/kantoorruimte en circa 41 m² garage. De kantoorruimte is toegankelijk vanuit de oprit waar de diverse parkeerplaatsen zich bevinden. De opslagruimte is aan de achterzijde toegankelijk middels een overhead deur van 4.00 m¹ hoog. Vanuit de opslagruimte heeft men toegang tot de werkplaats middels een roldeur van 3.20 m¹ hoog. De garage is toegankelijk middels een elektrische bedienbare sectionaal deur en middels een loopdeur vanuit de opslagruimte. BOUWAARD Bouwstijl : Traditioneel gebouw opgetrokken met baksteen (spouw) waarvan de wanden zijn gepotdekseld met hout. Het gebouw is voorzien van een stalen constructie. Dak en dakbedekking : Zadeldak bedekt met asbesthoudende golfplaten. Begane grondvloer : Betonnen vloer (voorzien van de oude mestkelders welke toegankelijk zijn vanuit de garage.) 1e verdiepingsvloer : Houten verdiepingsvloer (dit is de zolder boven de woning). Isolatie : De werkplaats is voorzien van Dupanel platen. Verwarming : De werkplaats wordt verwarmd middels een heather. Verwarming : De opslagruimte wordt verwarmd middels. Verwarming : De kantine/toilet/kantoorruimte wordt verwarmd middels een gaskachel. Warm water : Middels handifiks boiler (bouwjaar: 2001). WERKPLAATS

5 Indeling Begane grond: De hal/voorentree is voorzien van een tegelvloer, Spachtelputz wanden en een Agnes plafond. Tevens bevindt zich in deze ruimte de meterkast met 11 groepen, 13x krachtstroom en aardlekschakelaar. Vanuit deze hal heeft men toegang tot de bedrijfsloods, toiletruimte, woonkamer en de keuken. De toiletruimte is voorzien van een tegelvloer, betegelde wanden en een Agnes plafond. De ruimte is uitgerust met een zwevend closet en fonteintje. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer, spuitwerk wanden en een Agnes plafond. De kamer is voorzien van een houtkachel en biedt toegang tot de hal en de semi-open keuken. De keuken is uitgerust met een keukeninrichting in hoek opstelling en voorzien van een kunststof werkblad, spoelbak, koelkast, inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron en pannencarrousel. In de vaste kast bevindt zich de aansluiting voor de vaatwasser. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de tussenhal. De tussenhal is afgewerkt met een laminaatvloer, MDF wanden en een Agnes plafond. De ruimte is voorzien van een lichtkoepel. De twee slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, MDF wanden en een Agnes plafond.

6 De nette badkamer is i voorzien van een tegelvloer, betegelde wanden en een MDF plafond met spots. De ruimte is uitgerust met een ligbad, douche met douchescherm en thermostaatkraan, toilet en een wastafelmeubel. Tevens is in deze ruimte de droger en wasmachine aansluiting gesitueerd.

7 Theehuis met veranda: Het theehuis is opgetrokken met hout en voorzien van een torendak met bitumenleien. Het theehuis is voorzien van elektra, tv-aansluiting en tuindeuren. Schuur: De schuur bevindt zich achter de bedrijfsloods en is deels opgetrokken met hout op een stenen voet en deels met damwand profielplaten, stalen constructie en een zadeldak voorzien van asbestvrije golfplaten. De schuur is onderverdeeld in twee delen waarvan één toegankelijk is middels een loopdeur en een tweetal overhead deuren. Het andere deel is toegankelijk middels houten openslaande deuren. De schuur is voorzien van elektra en een vloer met klinkers.

8 WILDERTSTRAAT 15 Tuin: De woning beschikt over een verzorgd aangelegde tuin welke voorzien is van een kippenhok met ren, grasmaaierstalling, gazon, borders met volwassen beplanting en een moestuin. Tevens is de tuin voorzien van een waterput voor de besproeiing van de tuin. De tuin biedt zeer veel privacy en geeft uitzicht over de landerijen.

9

10

11

12

13 Bestemming Diversen Kadastrale gegevens: Bijzonderheden: Het object is gelegen in het bestemmingsplan Buitengebied Zundert. Het perceel heeft hierin de bestemming bedrijf met de functieaanduiding specifieke vorm van bedrijf - bouwbedrijf. Het perceel is onder meer bestemd voor niet-agrarische bedrijven, voor zover deze bedrijven voorkomen in de categorieën 1 en 2 of 3.1 mits aangetoond is dat zij naar aard en omvang vergelijkbaar is met categorie 2 en het niet betreft geluidszoneringsplichtige inrichtingen. Voor meer informatie omtrent de bestemmingsplan mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons kantoor. Gemeente Zundert, sectie S, nummer 370, groot 23 a en 10 ca. nummer 372, groot 33 a Totaal groot: 56 a en 10 ca. Voordat u een woning gaat bezichtigen vragen wij u eerst eens langs de woning te rijden en de directe omgeving te verkennen. Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt. Na het sluiten van een bindende mondelinge overeenkomst, wordt deze door ons kantoor schriftelijk vastgelegd met behulp van een NVM koopovereenkomst. In deze overeenkomst wordt, tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen door koper, standaard een waarborgsom of bankgarantie opgenomen van 10% van de koopsom. Contact Indien u interesse heeft in de woning of in één van onze andere diensten van ons kantoor kunt u contact opnemen met: Schalk Makelaardij B.V. Sint Bavostraat 39a 4891 CG Rijsbergen tel: Fax: info@schalkmakelaardij.nl AAN DEZE BROCHURE KUNNEN GÉÉN RECHTEN WORDEN ONTLEEND! Deze brochure is een beschrijving van het geheel en wordt u louter ter informatie verstrekt. De informatie kan niet als aanbod d tot t verkoop worden gezien en bindt de eigenaar op geen enkele wijze. Alleen de eigenaar van de onroerende zaak is bevoegd een koopovereenkomst te sluiten. Indien u naar aanleiding van deze brochure vragen heeft, of nadere inlichtingen wilt verkrijgen over de woning dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor. Vervolgens maken wij graag met u een afspraak om de wo- ning te bezichtigen. Mocht u naar aanleiding van deze brochure geen verdere belangstelling hebben, maar bent u wel zoekende naar een specifiek pand, kijk dan op onze internetsite of kom langs om u geheel vrijblijvend en kosteloos bij ons in te schrijven als woningzoekende.

14 Buitenstate Buitenkansen in wonen. Schalk Makelaardij is één van de 20 Buitenstate-Makelaars in Nederland. Buitenstate is een nieuw samenwerkingsverband van NVM makelaars dat zich richt op bemiddeling bij de aan- en verkoop van woningen in het buitengebied. Een Buitenstate Makelaar is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van woningen in het buitengebied. Schalk Makelaardij is geselecteerd op basis van haar kennis en kunde van het buitengebied en vanzelfsprekend de kwaliteit van onze dienstverlening daaromtrent. Buitenstate staat voor wonen en werken in het buitengebied waarbij ruimte en rust de kernwoorden zijn. De bewoner van een woning in het buitengebied ervaart zijn huis als ware een buitenstate : rust, ruimte en groen. Wat is een Buitenstate? Aan onderstaande kenmerken is een potentiële Buitenstate woning te herkennen. Is aan drie van de vier kenmerken voldaan? Dan mag de woning als Buitenstate worden aangemerkt: - buiten de bebouwde kom - vrijstaand - > m² oppervlakte - beleving van rust en ruimte Het gaat dus vooral om de woonbeleving en minder om de uitstraling van de woning. Het type woning kan variëren van een luxe landhuis tot een gewone gezinswoning. Waarom deze verplichte kenmerken? Door specialisatie in een beperkt gebied is het mogelijk de kennis en ervaring van de Buitenstate makelaars goed op peil te houden. Naast de verplichte scholing door de NVM, die de basiskennis up to date houdt, verzorgt de centrale office Buitenstate BV specifieke kennis en informatie via workshops, digitale communicatiesystemen, etc. Door segmentering in het buitengebied (op kleine schaal) is het mogelijk actief samen te werken met andere makelaars. Zo wordt de deskundigheid verder vergroot, weet men hoe de markt zich beweegt en leert men van elkaar. Uiteindelijk heeft de consument daar weer voordeel van: deze is verzekerd van expertise op een specifiek gebied waardoor de droomwoning sneller is gevonden of wordt de huidige Buitenstate tegen betere condities verkocht. En ze hoeven maar één ding te onthouden: Buitenstate. Wat maakt Buitenstate zo anders? De aangesloten makelaars hebben jarenlange kennis en ervaring van het buitengebied en weten daardoor wat belangrijk is in de bemiddeling bij de aan- en verkoop van deze specifieke objecten. Vaak zijn het makelaars die ook actief zijn in agrarisch onroerend goed. Zij weten daardoor veel van wet- en regelgeving in het buitengebied. De kern is dat ze klanten op aangename wijze helpen op de zoektocht naar of de goede verkoop van de woning. Bij een unieke woning hoort een unieke dienstverlening. Daarom worden klanten als individu benaderd en hanteert Buitenstate geen standaard dienstverleningspakket, alles is maatwerk. Kortom: niet in het keurslijf van een franchiseformule, maar wel met de voordelen van samenwerking. Label Buitenstate is een label, dit betekent dat de makelaars hun eigen identiteit behouden. Ze voeren alleen een extra label: de merknaam Buitenstate. De woning die als Buitenstate worden aangemerkt, worden op onderscheidende wijze gepresenteerd: een eigen website: opvallend gekenmerkt op funda en hebben een eigenwijze woningpresentatie op locatie. BUITENSTATE, BUITENKANSEN IN WONEN

Zoudtlandseweg 60. Breda

Zoudtlandseweg 60. Breda Zoudtlandseweg 60 Breda Zoudtlandseweg reda Vraagprijs. 474.000,= k.k. GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE WONING MET AANBOUW, GARAGE EN FRAAIE TUIN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage. Bouwjaar

Nadere informatie

Markweg 4, Strijbeek Vraagprijs. 309.000,= k.k.

Markweg 4, Strijbeek Vraagprijs. 309.000,= k.k. Markweg 4 Strijbeek Markweg trijbeek Vraagprijs. 309.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET AANBOUW EN ROYALE VERZORGD AANGELEGDE TUIN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Berging en carport. Bouwjaar

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

Wernhoutseweg 75a. Wernhout

Wernhoutseweg 75a. Wernhout Wernhoutseweg 75a Wernhout Wernhoutseweg 75a, Wernhout Vraagprijs. 395.000,= k.k. FRAAIE HALFVRIJSTAANDE WONING MET LOODS OP RUIM PERCEEL Type woning : Halfvrijstaande woning. Bijgebouwen : Aanbouw, loods

Nadere informatie

Mereltjesstraat 19. Wernhout

Mereltjesstraat 19. Wernhout Mereltjesstraat 19 Wernhout Mereltjesstraat ernhout Vraagprijs. 399.000,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET SCHUUR, DUBBELE OPRIT EN FRAAIE ACHTERTUIN Type woning : Vrijstaande woning Bijgebouwen : Schuur

Nadere informatie

Brakkenstraat 26. Etten-Leur

Brakkenstraat 26. Etten-Leur Brakkenstraat 26 Etten-Leur Brakkenstraat tten-leur Vraagprijs. 525.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET AANBOUW EN SCHUUR GELEGEN OP PRACHTIGE LOCATIE. Type woning : Vrijstaande woning. (grotendeels gerenoveerd

Nadere informatie

Broekakkerweg 7. Gilze

Broekakkerweg 7. Gilze Broekakkerweg 7 Gilze Broekakkerweg ilze Vraagprijs. 535.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET ROYALE LOODS, OPSLAGPLAATS, OPRIT EN VERANDA. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Loods en veranda.

Nadere informatie

Egelantier 12. Zundert

Egelantier 12. Zundert Egelantier 12 Zundert Egelantier 12, Zundert Vraagprijs. 295.000,= k.k. RUIME HALFVRIJSTAANDE WONING GELEGEN IN EEN RUSTIGE STRAAT... Type woning : Halfvrijstaande woning met aanbouw. Bijgebouwen : Garage.

Nadere informatie

Strijbeekseweg 62. Strijbeek

Strijbeekseweg 62. Strijbeek Strijbeekseweg 62 Strijbeek Strijbeekseweg trijbeek Vraagprijs. 429.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET OPRIT, SERRE EN ROYALE TUIN MET EEN MOOI VRIJ UITZICHT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen

Nadere informatie

Risten 33. Rijsbergen

Risten 33. Rijsbergen Risten 33 Rijsbergen Risten ijsbergen Vraagprijs. 359.000,= k.k. VRIJSTAAND WONEN AAN DE RAND VAN HET DORP MET UITZICHT OVER DE LANDERIJEN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage. Bouwjaar

Nadere informatie

Warande 18. Rijsbergen

Warande 18. Rijsbergen Warande 18 Rijsbergen Warande ijsbergen Vraagprijs. 449.000,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIGE GARAGE WELKE KEURIG IS ONDERHOUDEN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Tuinhuis.

Nadere informatie

Caspar Damstraat17 Zundert

Caspar Damstraat17 Zundert Caspar Damstraat17 Zundert Caspar Damstraat undert Vraagprijs:. 129.500,= k.k. INSTAPKLAAR APPARTEMENT OP DE 2DE VERDIEPING GELEGEN IN DORPSKERN. Type woning : appartement. Bijgebouwen : Gezamenlijke fietsen

Nadere informatie

Legstraat 16/16a. Chaam

Legstraat 16/16a. Chaam Legstraat 16/16a Chaam Legstraat 16/16a, Chaam Vraagprijs. 499.000,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET DUBBELE WOONRUIMTE GELEGEN OP PRACHTIGE LOCATIE Type woning : Vrijstaande woning (gemeentelijk monument).

Nadere informatie

Leursebaan 314 Breda

Leursebaan 314 Breda Leursebaan 314 Breda Leursebaan 314, Breda Deze vrijstaande woning met royale garage, aanbouw (2006) en berging is gelegen op een goed bereikbare locatie tegenover het mooie Liesbos. Aansluiting met de

Nadere informatie

Waaijenbergstraat 29 Zundert

Waaijenbergstraat 29 Zundert Waaijenbergstraat 29 Zundert Waaijenbergstraat 29, Zundert Deze vrijstaande bedrijfswoning met royale oprit en aangebouwde schuur/loods is gelegen op een perceel van 14.125 m² en biedt een prachtig uitzicht

Nadere informatie

Zoudtlandseweg 60 Breda

Zoudtlandseweg 60 Breda Zoudtlandseweg 60 Breda Zoudtlandseweg 60, Breda Deze schitterend gelegen vrijstaande woning met aangebouwde garage en uitzicht over de landerijen is gelegen op zeer fraai aangelegd perceel. De woning

Nadere informatie

Pagnevaartweg 163 Oudenbosch

Pagnevaartweg 163 Oudenbosch Pagnevaartweg 163 Oudenbosch Pagnevaartweg 163, Oudenbosch Schitterende woonboerderij Korentiend op ruim perceel gelegen in het buitengebied van Oudenbosch aan de rand van het dorp. De boerderij beschikt

Nadere informatie

Koos Roksstraat 3 Rijsbergen

Koos Roksstraat 3 Rijsbergen Koos Roksstraat 3 Rijsbergen Koos Roksstraat 3, Rijsbergen Deze fraaie geschakelde woning met inpandig bereikbare garage is gelegen in een zeer rustige straat op loopafstand van het dorpscentrum van Rijsbergen

Nadere informatie

Voske 3. Baarle-Nassau

Voske 3. Baarle-Nassau Voske 3 Baarle-Nassau Voske 3, Baarle-Nassau Vraagprijs: Op aanvraag VOLLEGRONDSTUINBOUWBEDRIJF MET SCHUUR EN EEN VRIJSTAANDE BEDRIJFSWONING. Type woning : Vrijstaande woonboerderij. Bijgebouwen : Schuur/loods.

Nadere informatie

Kloosterstraat 3 Chaam

Kloosterstraat 3 Chaam Kloosterstraat 3 Chaam Kloosterstraat 3, Chaam Deze langgevelboerderij met ruime oprit en riante schuur met paardenboxen is gelegen in het buitengebied van de plaats Chaam, op korte afstand van zowel het

Nadere informatie

Pannenhoefsebaan 21 Rijsbergen

Pannenhoefsebaan 21 Rijsbergen Pannenhoefsebaan 21 Rijsbergen Pannenhoefsebaan 21, Rijsbergen Goed onderhouden vrijstaande woning met een drietal opritten, inpandig bereikbare garage/paardenstal, paarden paddock met drinkgelegenheid

Nadere informatie

Spanjaardsdreef 6. Wernhout

Spanjaardsdreef 6. Wernhout Spanjaardsdreef 6 Wernhout Spanjaardsdreef ernhout Vraagprijs. 369.000,= k.k. FRAAIE HALF VRIJSTAANDE WONING MET MAXIMALE PRIVACY EN TUIN Type woning Bijgebouwen Bouwjaar woning Inhoud Perceelsoppervlakte

Nadere informatie

Berkenlaan 28 Zundert

Berkenlaan 28 Zundert Berkenlaan 28 Zundert Berkenlaan 28, Zundert Deze instapklare hoekwoning met aanbouw over de gehele breedte en vrijstaande berging is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonstraat aan de rand van

Nadere informatie

Galderseweg 15a Galder

Galderseweg 15a Galder Galderseweg 15a Galder Galderseweg 15a, Galder Deze goed onderhouden helft van een langgevelboerderij met dubbele oprit, carport en schuur is gelegen aan de rand van het dorp Galder, nabij Breda, met uitzicht

Nadere informatie

Krekelweg 21. Prinsenbeek

Krekelweg 21. Prinsenbeek Krekelweg 21 Prinsenbeek Krekelweg rinsenbeek Vraagprijs. 409.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET AANBOUW, PAARDENRIJBAK EN DIVERSE BIJGEBOUWEN Type woning : Vrijstaande woning Bijgebouwen : Paardenstal,

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 te Zundert Royale vrijstaande woning met aangebouwde garage, oprit en grote achtertuin met fraaie veranda. De woning is

Nadere informatie

Hellegatweg 29a. Rijsbergen

Hellegatweg 29a. Rijsbergen Hellegatweg 29a Rijsbergen Hellegatweg Koningin Emmastraat 29a, Rijsbergen 4, Rijsbergen Vraagprijs. 895.000,= 209.000,= k.k. IN FRAAIE BOSRIJKE MIDDEN OMGEVING WONING GELEGEN MET EEN SFEERVOLLE MODERNE

Nadere informatie

Wernhoutseweg 167 Wernhout

Wernhoutseweg 167 Wernhout Wernhoutseweg 167 Wernhout Wernhoutseweg 167, Wernhout Vrijstaande woning met oprit en ruime tuin met prachtig uitzicht over de landerijen. De woning is onder andere voorzien van een ruime woonkamer met

Nadere informatie

Ganzenbeemd 20 Chaam

Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20, Chaam Royale keurig afgewerkte vrijstaande woning met ruime oprit, inpandige garage en royale schuur met veranda waar van uit men geweldig uitzicht heeft over een natuurgebied

Nadere informatie

Voske 3. Baarle-Nassau

Voske 3. Baarle-Nassau Voske 3 Baarle-Nassau Voske 3, Baarle-Nassau Vraagprijs. 499.000,= k.k. WOONBOERDERIJ MET ROYALE SCHUUR/LOODS GELEGEN TEMIDDEN VAN DE LANDERIJEN Type woning : Vrijstaande woonboerderij. Bijgebouwen : Schuur/loods.

Nadere informatie

Rodenbachstraat 26 Etten-Leur

Rodenbachstraat 26 Etten-Leur Rodenbachstraat 26 Etten-Leur Rodenbachstraat 26, Etten-Leur Deze twee-onder-één kap woning met garage, berging en aanbouw is gelegen aan een rustige weg in een woonwijk nabij het centrum van Etten-Leur.

Nadere informatie

Strijbeekseweg 60a Strijbeek

Strijbeekseweg 60a Strijbeek Strijbeekseweg 60a Strijbeek Strijbeekseweg 60a, Strijbeek Deze degelijk gebouwde, goed onderhouden vrijstaande woning met ruime oprit, inpandig bereikbaar kantoor/hobbyruimte (voormalig garage) én royale

Nadere informatie

Beukenlaan 5, Alphen. Schalk Makelaardij. Schalk Makelaardij

Beukenlaan 5, Alphen. Schalk Makelaardij. Schalk Makelaardij Beukenlaan 5 Alphen Beukenlaan 5, Alphen Deze instapklare en moderne halfvrijstaande woning met berging, carport en uitbouw aan de achterzijde is gelegen in een mooie groene en jonge woonwijk met volop

Nadere informatie

Berkenlaan 110 Zundert

Berkenlaan 110 Zundert Berkenlaan 110 Zundert Berkenlaan 110, Zundert Deze instapklare middenwoning met vrijstaande berging is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk aan de rand van de dorpskern met voorzieningen

Nadere informatie

Zandspui 43. Etten-Leur

Zandspui 43. Etten-Leur Zandspui 43 Etten-Leur Zandspui tten-leur Vraagprijs. 749.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET LOODS/SCHUUR OP FANTASTISCHE LOCATIE IN HET BUITENGEBIED Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Loods/schuur.

Nadere informatie

Scherpenbergsebaan 16. Schijf

Scherpenbergsebaan 16. Schijf Scherpenbergsebaan 16 Schijf Scherpenbergsebaan chijf Vraagprijs. 549.000,= k.k. SEMI-BUNGALOW MET CARPORT, GARAGE EN PAARDENSTAL OP BESCHUTTE LOCATIE. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage,

Nadere informatie

Hooijdonkseweg 8a. Breda

Hooijdonkseweg 8a. Breda Hooijdonkseweg 8a Breda Hooijdonkseweg 8a, Breda Vraagprijs. 595.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET ROYALE SCHUUR GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL VOOR DIVERSE GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN Type woning : Vrijstaand

Nadere informatie

Camping De Bellehoeve Bellendreef16 Etten-Leur

Camping De Bellehoeve Bellendreef16 Etten-Leur Camping De Bellehoeve Bellendreef16 Etten-Leur Bellendreef tten-leur Vraagprijs. 695.000,= k.k. MINICAMPING DE BELLENHOEVE MET MONUMENTALE BOERDERIJWONING Type woning : Boerderijwoning (Rijksmonument).

Nadere informatie

Vagevuurstraat 6. Klein-Zundert

Vagevuurstraat 6. Klein-Zundert Vagevuurstraat 6 Klein-Zundert Vagevuurstraat lein-zundert Vraagprijs. 549.000,= k.k. ZEER MULTIFUNCTIONELE WOONBOERDERIJ GELEGEN OP PRACHTIG GROENRIJKE LOCATIE. Type woning Bijgebouwen Bouwjaar woning

Nadere informatie

TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET WONING HASPELWEG 33A TE DEURNE

TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET WONING HASPELWEG 33A TE DEURNE TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET WONING HASPELWEG 33A TE DEURNE bestaande uit: > loods I beg. gr. 112 m 2 vvo 1 e verd. 65 m 2 vvo > loods II 133 m 2 vvo > bedrijfswoning 375 m 3 > perceelsgrootte 1.066 m 2

Nadere informatie

Galderseweg 64 Galder

Galderseweg 64 Galder Galderseweg 64 Galder Galderseweg 64, Galder Deze gerenoveerde vrijstaande woning met royale inpandig bereikbare schuur en een vrijstaande veldschuur is rustig en landelijk gelegen op een perceel van 7.310

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl HUISAKKER 10 TE KLEIN ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 157 m². Woonoppervlakte : ca. 75 m².

www.vanhasselmakelaars.nl HUISAKKER 10 TE KLEIN ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 157 m². Woonoppervlakte : ca. 75 m². HUISAKKER 10 TE KLEIN ZUNDERT Vraagprijs : 215.000,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 157 m². Woonoppervlakte : ca. 75 m². Inhoud : ca. 277 m³. Algemeen: Vrijstaand geschakeld huis met doorzon woonkamer,

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl ELZENSTRAAT 30 - ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 292 m². Woonoppervlakte : ca. 108 m².

www.vanhasselmakelaars.nl ELZENSTRAAT 30 - ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 292 m². Woonoppervlakte : ca. 108 m². ELZENSTRAAT 30 - ZUNDERT Vraagprijs : 219.500,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 292 m². Woonoppervlakte : ca. 108 m². Inhoud : ca. 356 m³. Algemeen: Ruime uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met schuifpui

Nadere informatie

Hortsedijk 61 te HELMOND

Hortsedijk 61 te HELMOND Op een royaal en privacybiedend perceel aan de rand van Stiphout gelegen, uitgebouwd karakteristiek vrijstaand woonhuis voorzien van onder meer een royale garage en vrijstaande hobby- /werkruimte geschikt

Nadere informatie

LAAGAKKER 53 TE SPRUNDEL

LAAGAKKER 53 TE SPRUNDEL LAAGAKKER 53 TE SPRUNDEL Vraagprijs Perceelsoppervlakte Woonoppervlakte Inhoud : 215.000,00 k.k. : ca. 215 m². : ca. 100 m². : ca. 360 m³. Algemeen: Instapklare twee-onder-één-kap woning met 3 slaapkamers,

Nadere informatie

VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL. www.vanhasselmakelaars.nl

VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL. www.vanhasselmakelaars.nl VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL Vraagprijs : 539.000,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 11.585 m². Woonoppervlakte : ca. 180 m² (excl. garage). Inhoud : ca. 640 m³. Algemeen: Vrijstaande semibungalow

Nadere informatie

Wielewaal 27, 4881 VR Zundert

Wielewaal 27, 4881 VR Zundert www.vanhasselmakelaars.nl Wielewaal 27, 4881 VR Zundert Vraagprijs 245.000,00 kosten koper Molenstraat 50 4881 CS, ZUNDERT Tel: 076-5975900 E-mail: og@vanhasselmakelaars.nl Raadhuisplein 4 4715 CN Rucphen

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl MOLENWEG 8 TE RUCPHEN Perceelsoppervlakte : ca. 6.800 m². Woonoppervlakte : ca. 95 m².

www.vanhasselmakelaars.nl MOLENWEG 8 TE RUCPHEN Perceelsoppervlakte : ca. 6.800 m². Woonoppervlakte : ca. 95 m². MOLENWEG 8 TE RUCPHEN Vraagprijs : 349.000,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 6.800 m². Woonoppervlakte : ca. 95 m². Inhoud : ca. 308 m³. Algemeen: Uitgebouwde, vrijstaande woning met Franse kap, mooie

Nadere informatie

Achter den Ham 23 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen Achter den Ham 23 - Dongen Vraagprijs 495.000,- k.k. Werkelijk perfect onderhouden en luxe vrijstaande woning met 3 ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond, 2 badkamers en een luxe keukeninstallatie.

Nadere informatie

Rucphenseweg 39 Klein-Zundert

Rucphenseweg 39 Klein-Zundert Rucphenseweg 39 Klein-Zundert Rucphenseweg 39, Klein-Zundert Karakteristieke gemeentelijk monumentale woonboerderij met grote schuur gelegen op een royaal perceel met weids uitzicht over de bossen in de

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k. GROENESTRAAT 6 ACHTMAAL

Vraagprijs ,- k.k. GROENESTRAAT 6 ACHTMAAL Vraagprijs 539.000,- k.k. GROENESTRAAT 6 ACHTMAAL Deze zeer fraaie semi-bungalow is gelegen op een perceel van 7.145 m² en is voorzien van een verzorgde aangelegde tuin welke veel privacy biedt. Een woning

Nadere informatie

ACHTMAALSEWEG 187 TE ACHTMAAL. www.vanhasselmakelaars.nl. (kostprijs woning 595.000, nu te koop voor 447.500 k.k.)

ACHTMAALSEWEG 187 TE ACHTMAAL. www.vanhasselmakelaars.nl. (kostprijs woning 595.000, nu te koop voor 447.500 k.k.) ACHTMAALSEWEG 187 TE ACHTMAAL Vraagprijs : 447.500,00 k.k. (kostprijs woning 595.000, nu te koop voor 447.500 k.k.) Perceels oppervlakte : ca. 600 m². Woonoppervlakte : ca. 259 m². Inhoud : ca. 860 m³.

Nadere informatie

SINT WALFRIEDSTRAAT 5 TE SINT WILLEBRORD Perceelsoppervlakte : ca. 230 m². Woonoppervlakte : ca. 113 m².

SINT WALFRIEDSTRAAT 5 TE SINT WILLEBRORD Perceelsoppervlakte : ca. 230 m². Woonoppervlakte : ca. 113 m². SINT WALFRIEDSTRAAT 5 TE SINT WILLEBRORD Vraagprijs : 215.000,00 v.o.n. Perceelsoppervlakte : ca. 230 m². Woonoppervlakte : ca. 113 m². Inhoud : ca. 373 m³. Deze woning wordt verkocht in opdracht van Thuisvester

Nadere informatie

TE KOOP. : door middel van gevelkachels, warm water door middel van een boiler Voorzieningen

TE KOOP. : door middel van gevelkachels, warm water door middel van een boiler Voorzieningen TE KOOP Plaats: Bergeijk Adres: Borkelsedijk 19 Vraagprijs: 265.000,= k.k. Bouwkavel! Vrijstaande houten bungalow met houten bijgebouw gelegen op een riant perceel van 1.390 m². Het geheel verkeert in

Nadere informatie

Vraagprijs 365.000,00 kosten koper

Vraagprijs 365.000,00 kosten koper www.vanhasselmakelaars.nl Vogelven 6, 4891 NZ Rijsbergen Vraagprijs 365.000,00 kosten koper Molenstraat 50 4881 CS, ZUNDERT Tel: 076-5975900 E-mail: og@vanhasselmakelaars.nl Raadhuisplein 4 4715 CN Rucphen

Nadere informatie

PASTOOR BIELARSSTRAAT 23 TE WERNHOUT Perceels oppervlakte : ca. 288 m². Woonoppervlakte : ca. 90 m².

PASTOOR BIELARSSTRAAT 23 TE WERNHOUT Perceels oppervlakte : ca. 288 m². Woonoppervlakte : ca. 90 m². PASTOOR BIELARSSTRAAT 23 TE WERNHOUT Vraagprijs : 230.000,00 k.k. Perceels oppervlakte : ca. 288 m². Woonoppervlakte : ca. 90 m². Inhoud : ca. 332 m³. Algemeen: Helft van een twee-onder-één kapwoning met

Nadere informatie

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs 395.000,- k.k.

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs 395.000,- k.k. Tuin 24 - Dongen Vraagprijs 395.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, luxe woonkamer, aparte woonkeuken en kantoor/praktijkruimte. Gelegen op mooi perceel. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Cousinsstraat 3 - Dongen

Cousinsstraat 3 - Dongen Cousinsstraat 3 - Dongen Vraagprijs 299.000,- k.k. Geschakelde, vrijstaand woonhuis met inpandige garage, royale woonkamer, slaapkamer met loggia en inloopkast en een zeer ruime tuin. Gelegen op een mooie

Nadere informatie

Zuringweide 10 - Dongen

Zuringweide 10 - Dongen Zuringweide 10 - Dongen Vraagprijs 325.000,- k.k. Geschakeld, vrijstaand woonhuis met grote woonkamer, onder andere door erker aan de voorzijde en uitbouw achterzijde, 4 slaapkamers, luxe badkamer en bijzonder

Nadere informatie

KATERSTRAAT 26 TE ZUNDERT. www.vanhasselmakelaars.nl

KATERSTRAAT 26 TE ZUNDERT. www.vanhasselmakelaars.nl KATERSTRAAT 26 TE ZUNDERT Vraagprijs : 249.000,00 k.k. Perceels oppervlakte : ca. 228 m². Woonoppervlakte : ca. 146 m². Inhoud hoofdgebouw : ca. 470 m³. Inhoud aan/bijgebouw : ca. 300 m³. Algemeen: Woonhuis/winkelpand

Nadere informatie

TE KOOP. Bolstweg 7 te Mariaheide (Veghel) Vraagprijs 479.000,00 kosten koper

TE KOOP. Bolstweg 7 te Mariaheide (Veghel) Vraagprijs 479.000,00 kosten koper TE KOOP Bolstweg 7 te Mariaheide (Veghel) INRUIL EIGEN WONING BESPREEKBAAR!!! IN BUITENGEBIED GELEGEN, VRIJSTAANDE WONING met grote WERKPLAATS/GARAGE van circa 475m³, weiland, oprit en privacy biedende

Nadere informatie

Oekelsebaan 27, 4881 NE Zundert

Oekelsebaan 27, 4881 NE Zundert www.vanhasselmakelaars.nl Oekelsebaan 27, 4881 NE Zundert Vraagprijs 549.000,00 kosten koper Molenstraat 50 4881 CS, ZUNDERT Tel: 076-5975900 E-mail: og@vanhasselmakelaars.nl Raadhuisplein 4 4715 CN Rucphen

Nadere informatie

WERNHOUTSEWEG 56 TE WERNHOUT. www.vanhasselmakelaars.nl

WERNHOUTSEWEG 56 TE WERNHOUT. www.vanhasselmakelaars.nl WERNHOUTSEWEG 56 TE WERNHOUT Vraagprijs : 200.000,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 367 m². Woonoppervlakte : ca. 98 m². Inhoud : ca. 438 m³ (inclusief hobbyruimte). Algemeen: Halfvrijstaand huis met 3

Nadere informatie

STUIVEZANDSEWEG 44 TE KLEIN ZUNDERT. www.vanhasselmakelaars.nl

STUIVEZANDSEWEG 44 TE KLEIN ZUNDERT. www.vanhasselmakelaars.nl STUIVEZANDSEWEG 44 TE KLEIN ZUNDERT Vraagprijs : 748.000,00 k.k. Perceels oppervlakte : ca. 25.265 m². Woonoppervlakte : ca. 172 m². Inhoud : ca. 665 m³. Ook te koop met alleen 5000 m² grond. Algemeen:

Nadere informatie

ZWAANTJES 6 TE RIJSBERGEN Perceelsoppervlakte : ca. 232 m². Woonoppervlakte : ca. 145 m². Garage : ca.

ZWAANTJES 6 TE RIJSBERGEN Perceelsoppervlakte : ca. 232 m². Woonoppervlakte : ca. 145 m². Garage : ca. ZWAANTJES 6 TE RIJSBERGEN Vraagprijs : 299.000,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 232 m². Woonoppervlakte : ca. 145 m². Inhoud : ca. 445 m³. Garage : ca. 185 m 3 Algemeen: Moderne uitgebouwde twee-onder-één-kap

Nadere informatie

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k.

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k. Een instapklare, uitgebouwde twee-onder-één kap woning met garage en carport, gelegen op een fraaie woonlocatie in een gewilde woonwijk. Diverse voorzieningen, waaronder basisschool en sportaccommodaties

Nadere informatie

t Vonderke 13 te HOOGELOON

t Vonderke 13 te HOOGELOON Aan een rustige woonstraat, aan de rand van Hoogeloon en nabij het bos gelegen vrijstaand woonhuis met garage, sauna, carport, houten tuinhuis, overkapping, jacuzzi en veel privacy. Bouwjaar: 1989 Perceel:

Nadere informatie

KLEINE HEISTRAAT TE WERNHOUT Perceels oppervlakte : ca. 635 m². Woonoppervlakte : ca. 129 m².

KLEINE HEISTRAAT TE WERNHOUT Perceels oppervlakte : ca. 635 m². Woonoppervlakte : ca. 129 m². KLEINE HEISTRAAT 16 416 TE WERNHOUT Vraagprijs : 179.000,00 k.k. Perceels oppervlakte : ca. 635 m². Woonoppervlakte : ca. 129 m². Inhoud : ca. 400 m³. Algemeen: Moderne vrijstaande recreatie woning welke

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl NASSAUSTRAAT 19 TE RIJSBERGEN Perceels oppervlakte : ca. 425 m². Woonoppervlakte : ca. 215 m².

www.vanhasselmakelaars.nl NASSAUSTRAAT 19 TE RIJSBERGEN Perceels oppervlakte : ca. 425 m². Woonoppervlakte : ca. 215 m². NASSAUSTRAAT 19 TE RIJSBERGEN Vraagprijs : 439.000,00 k.k. Perceels oppervlakte : ca. 425 m². Woonoppervlakte : ca. 215 m². Inhoud : ca. 560 m³. INRUIL EIGEN WONING BESPREEKBAAR! Algemeen: Vrijstaand huis

Nadere informatie

Achtmaalseweg 205, 4885 AZ Achtmaal

Achtmaalseweg 205, 4885 AZ Achtmaal www.vanhasselmakelaars.nl Achtmaalseweg 205, 4885 AZ Achtmaal Vraagprijs 289.000,00 kosten koper Molenstraat 50 4881 CS, ZUNDERT Tel: 076-5975900 E-mail: og@vanhasselmakelaars.nl Raadhuisplein 4 4715 CN

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Dordrechtseweg 1 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Dordrechtseweg 1 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Dordrechtseweg 1 Den Hout Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met 2 bedrijfsruimten. Indeling Deze vrijstaande woning is gelegen op een mooie locatie in het buitengebied

Nadere informatie

LEEUWERIKSTRAAT 46 TE ZUNDERT Perceels oppervlakte : ca. 146 m². Woonoppervlakte : ca. 106 m².

LEEUWERIKSTRAAT 46 TE ZUNDERT Perceels oppervlakte : ca. 146 m². Woonoppervlakte : ca. 106 m². LEEUWERIKSTRAAT 46 TE ZUNDERT Vraagprijs : 199.500,00 k.k. Perceels oppervlakte : ca. 146 m². Woonoppervlakte : ca. 106 m². Inhoud : ca. 375 m³. Algemeen: Tussenwoning (type drive-in) met inpandige garage

Nadere informatie

Elsendorpseweg 20, Elsendorp

Elsendorpseweg 20, Elsendorp Elsendorpseweg 20, Elsendorp Kenmerken Overdracht Vraagprijs 400.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k.

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k. Op een fraaie locatie, tegenover een speelveldje gelegen in de gewilde wijk Heiakker, onder strakke architectuur gebouwde royale twee-onder-één kap woning met berging (voorheen garage), en hobby-/praktijkruimte.

Nadere informatie

DIEPSTRAAT 28A TE WERNHOUT Perceels oppervlakte : ca. 338 m². Woonoppervlakte : ca. 71 m².

DIEPSTRAAT 28A TE WERNHOUT Perceels oppervlakte : ca. 338 m². Woonoppervlakte : ca. 71 m². DIEPSTRAAT 28A TE WERNHOUT Vraagprijs : 167.500,00 k.k. Perceels oppervlakte : ca. 338 m². Woonoppervlakte : ca. 71 m². Inhoud : ca. 260 m³. Algemeen: Twee-onder-één kap woning met doorzon woonkamer, dichte

Nadere informatie

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN De sfeer van een jaren 30 woning, maar toch nieuwbouw! Nabij eendjesvijver in een jonge wijk De Barrier gelegen tussenwoning op een royaal perceel met berging. Bouwjaar: ca. 2007 Perceel: 167 m² Inhoud:

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker. DONGEN Oudstraat 31 Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker. Perceel : 135 m² Inhoud : circa 330 m³ Bouwjaar : 1991 199.000 k.k. Elk huis

Nadere informatie

Jasmijnring 26, 4881 HN Zundert

Jasmijnring 26, 4881 HN Zundert www.vanhasselmakelaars.nl Jasmijnring 26, 4881 HN Zundert Vraagprijs 179.500,00 kosten koper Molenstraat 50 4881 CS, ZUNDERT Tel: 076-5975900 E-mail: og@vanhasselmakelaars.nl Raadhuisplein 4 4715 CN Rucphen

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Fraaie vrijstaande bedrijfswoning met ruime bedrijfsruimte

Fraaie vrijstaande bedrijfswoning met ruime bedrijfsruimte Fraaie vrijstaande bedrijfswoning met ruime bedrijfsruimte Op goede locatie gelegen, op het bedrijventerrein Moleneind, plan Takkebijsters, met goede en snelle ontsluiting naar A27 en eigen parkeerplaatsen.

Nadere informatie

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN Van Eijckstraat 26 DONGEN Van Eijckstraat 26 Hoekwoning met 4 slaapkamers, grote tuin (perceel 452m²), dubbele garage met oprit voor 2 auto's, op een mooi punt met vrije uitzichten gelegen midden in Dongen. Perceel : 452

Nadere informatie

Leeuwerikstraat 5, 4881 WZ Zundert

Leeuwerikstraat 5, 4881 WZ Zundert www.vanhasselmakelaars.nl Leeuwerikstraat 5, 4881 WZ Zundert Molenstraat 50 4881 CS, ZUNDERT Tel: 076-5975900 E-mail: og@vanhasselmakelaars.nl Raadhuisplein 4 4715 CN Rucphen Tel: 0165-348545 E-mail: og@vanhasselmakelaars.nl

Nadere informatie

Prijs: 268.000,-- k.k.

Prijs: 268.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE HAAG 34 GEMERT. Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde hoekwoning met aanbouw en grote

Nadere informatie

Margrietstraat 1, 4891 XA Rijsbergen

Margrietstraat 1, 4891 XA Rijsbergen www.vanhasselmakelaars.nl Margrietstraat 1, 4891 XA Rijsbergen Vraagprijs 215.000,00 kosten koper Exclusief achtergelegen garage (eventueel bij te kopen) Molenstraat 50 4881 CS, ZUNDERT Tel: 076-5975900

Nadere informatie

Noorderlaan 22 - Dongen

Noorderlaan 22 - Dongen Noorderlaan 22 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Vrijstaande bungalow met 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond, garage en ruime bergzolder. Gelegen aan de rand van Dongen en toch op een korte

Nadere informatie

BREDASEWEG 18 TE RIJSBERGEN.

BREDASEWEG 18 TE RIJSBERGEN. BREDASEWEG 18 TE RIJSBERGEN Vraagprijs : 295.000,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 655 m². Woonoppervlakte : ca. 120 m². Inhoud : ca. 415 m³ excl. dubbele garage. Algemeen: Karakteristieke halfvrijstaande

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl TULPSTRAAT 46 TE ST. WILLEBRORD Perceelsoppervlakte : ca. 287 m². Woonoppervlakte : ca. 175 m².

www.vanhasselmakelaars.nl TULPSTRAAT 46 TE ST. WILLEBRORD Perceelsoppervlakte : ca. 287 m². Woonoppervlakte : ca. 175 m². TULPSTRAAT 46 TE ST. WILLEBRORD Vraagprijs : 235.000,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 287 m². Woonoppervlakte : ca. 175 m². Inhoud : ca. 617 m³. Algemeen: Goed onderhouden uitgebouwde twee-onder-één kap

Nadere informatie

STATIONSTRAAT 18 TE ALPHEN Perceels oppervlakte : ca. 319 m² Inhoud : ca. 540 m³ Woon oppervlakte : ca.

STATIONSTRAAT 18 TE ALPHEN Perceels oppervlakte : ca. 319 m² Inhoud : ca. 540 m³ Woon oppervlakte : ca. STATIONSTRAAT 18 TE ALPHEN Vraagprijs : 289.000,00 k.k. Perceels oppervlakte : ca. 319 m² Inhoud : ca. 540 m³ Woon oppervlakte : ca. 130 m² Algemeen: Bijzonder volledig gemoderniseerd herenhuis gelegen

Nadere informatie

RUCPHENSESTRAAT 46 TE SINT WILLEBRORD Perceels oppervlakte : ca. 528 m². Woonoppervlakte : ca. 147 m².

RUCPHENSESTRAAT 46 TE SINT WILLEBRORD Perceels oppervlakte : ca. 528 m². Woonoppervlakte : ca. 147 m². RUCPHENSESTRAAT 46 TE SINT WILLEBRORD Vraagprijs : 155.000,00 k.k. Perceels oppervlakte : ca. 528 m². Woonoppervlakte : ca. 147 m². Inhoud : ca. 430 m³. Algemeen: Karakteristieke vrijstaande woning met

Nadere informatie

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Sint Josephstraat 106-A - Dongen Sint Josephstraat 106-A - Dongen Vraagprijs 595.000,- k.k.* Royale vrijstaande woning met diverse mogelijkheden door onder andere 2 ingangen en twee trappen (denk aan dubbele bewoning of praktijk aan huis),

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl BEUKENLAAN 46 TE ZUNDERT : ca. 106 m², inclusief balkons 6,5 m².

www.vanhasselmakelaars.nl BEUKENLAAN 46 TE ZUNDERT : ca. 106 m², inclusief balkons 6,5 m². BEUKENLAAN 46 TE ZUNDERT Vraagprijs : 285.000,00 k.k. Woonoppervlakte Inhoud : ca. 106 m², inclusief balkons 6,5 m². : ca. 348 m³. Algemeen: Royaal 3-kamer appartement op de tweede verdieping van appartementencomplex

Nadere informatie

TE KOOP. Prinsenbeek (centrum) Pastoor Oomenlaan 21

TE KOOP. Prinsenbeek (centrum) Pastoor Oomenlaan 21 TE KOOP Prinsenbeek (centrum) Pastoor Oomenlaan 21 Op een gunstige en mooie locatie gelegen, twee-onder-een kapwoning met oprit, royale garage (ca. 42 m 2 ) en twee multifunctionele bergingen (ca. 16 en

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl AZALEARING 46 TE ZUNDERT : ca. 404 m³. excl. berging en garage

www.vanhasselmakelaars.nl AZALEARING 46 TE ZUNDERT : ca. 404 m³. excl. berging en garage AZALEARING 46 TE ZUNDERT Vraagprijs Perceelsoppervlakte Woonoppervlakte Inhoud : 179.000,00 k.k. : ca. 146 m². : ca. 120 m². : ca. 404 m³. excl. berging en garage Algemeen: Nette, zeer royale tussenwoning

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Paalstraat 33 De Moer. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

Landelijk & Exclusief Wonen. Paalstraat 33 De Moer. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet Paalstraat 33 De Moer Makelaardij og & Onteigeningszaken Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning op rustige locatie in het buitengebied nabij het dorp De Moer Indeling Deze woning

Nadere informatie

Leharstraat 24 - Dongen

Leharstraat 24 - Dongen Leharstraat 24 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Zeer ruime hoekwoning met zij-aanbouw (grote woonkamer van circa 55 m²), 5 slaapkamers, geïsoleerde garage met vliering en carport. Van den Bosch makelaars

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl ZANDAKKER 12 TE ZUNDERT : 285.000,00 v.o.n.

www.vanhasselmakelaars.nl ZANDAKKER 12 TE ZUNDERT : 285.000,00 v.o.n. ZANDAKKER 12 TE ZUNDERT Koopsom Perceeloppervlakte Woonoppervlakte Inhoud : 285.000,00 v.o.n. : ca. 175 m². : ca. 109 m². : ca. 458 m³. Algemeen: Geschakelde royale patiowoning met ruime woonkamer, compleet

Nadere informatie

THORBECKESTRAAT 45 TE OUDENBOSCH : ,00 v.o.n. Perceels oppervlakte : ca. 122 m². Woonoppervlakte : ca. 106 m².

THORBECKESTRAAT 45 TE OUDENBOSCH : ,00 v.o.n. Perceels oppervlakte : ca. 122 m². Woonoppervlakte : ca. 106 m². THORBECKESTRAAT 45 TE OUDENBOSCH Koopsom : 220.000,00 v.o.n. Perceels oppervlakte : ca. 122 m². Woonoppervlakte : ca. 106 m². Inhoud : ca. 392 m³. Deze woning wordt verkocht in opdracht van Thuisvester

Nadere informatie