Opinieonderzoek. Invoering wietpas in Brabant. Samenvatting en tabellenboek. Tangram Advies & Onderzoek. Bas de Kleijn. 18 april 2012.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opinieonderzoek. Invoering wietpas in Brabant. Samenvatting en tabellenboek. Tangram Advies & Onderzoek. Bas de Kleijn. 18 april 2012."

Transcriptie

1 Opinieonderzoek Invoering wietpas in Brabant Samenvatting en tabellenboek Tangram Advies & Onderzoek Bas de Kleijn 18 april 2012 Bestemd voor: Omroep Brabant Joris Gerritsen Dr. s Jacoblaan 26, 3707 VK Zeist T: E: I:

2 Inhoudsopgave 1. Samenvatting Achtergrond en doel Onderzoeksmethode en respons Rapportage Resultaten Meer dan helft coffeeshopbezoekers weet niet dat wietpas 1 mei wordt ingevoerd Kleine meerderheid voor invoering, coffeeshopbezoekers tegen Softdrugs makkelijk op straat te krijgen dus wietpas geen noodzaak Wietpas leidt niet tot minder drugstoeristen (50%) en softdruggebruik (75%) Inwoners vrezen massaal negatieve bijeffecten Wietpas is volgens 40% Brabanders onaanvaardbare schending van privacy Coffeeshops openen in dorpen volgens meerderheid geen goed idee Toelichtingen voor- en tegenstanders wietpas... 8 Bijlage 1: Vragenlijst Bijlage 2: Resultaten inwoners van 16 tot 65 jaar Bijlage 3: Resultaten coffeeshopbezoekers Bijlage 4: Resultaten inwoners van 16 tot 65 jaar naar leeftijd Bijlage 5: Resultaten coffeeshopbezoekers naar leeftijd... 36

3 1. Samenvatting 1.1 Achtergrond en doel Per 1 mei moeten gemeenten in Brabant de wietpas invoeren. Coffeeshops worden besloten clubs en zo hoopt het kabinet drugstoeristen te weren. Tangram Advies & Onderzoek 1 heeft in opdracht van Omroep Brabant een opinieonderzoek over de wietpas gehouden onder inwoners van 16 tot 65 jaar in Breda, Oosterhout, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Bergen op Zoom, Roosendaal en Helmond. 1.2 Onderzoeksmethode en respons Het veldwerk is online uitgevoerd door m.b.v. een gerenommeerd panel accesbureau in de periode van 13 april tot en met 16 april De doelgroep bestaat uit inwoners van Breda, Oosterhout, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Bergen op Zoom, Roosendaal en Helmond van 16 tot 65 jaar. In totaal hebben 305 aan het onderzoek meegedaan. De respons is representatief naar leeftijd en geslacht. Onder deze 305 personen bevonden zich 26 regelmatige coffeeshopbezoekers (8,5% van de inwoners van 16 tot 65). Om ook over de groep coffeeshopbezoekers uitspraken te kunnen doen zijn nog eens 48 extra coffeeshopbezoekers uitgenodigd om de vragenlijst in te vullen. Waar in deze rapportage algemene uitspraken worden gedaan over inwoners van 16 tot 65 jaar hebben deze betrekking op de representatieve steekproef van 305 personen. Worden uitspraken gedaan over de coffeeshopbezoekers, dan zijn percentages gebaseerd op de in totaal 74 coffeeshopbezoekers. 1.3 Rapportage Deze rapportage bevat een bondige samenvatting van de voornaamste resultaten, de tabellen, de antwoorden op de open vragen en de gebruikte vragenlijst. 1 Onderzoek uitgevoerd door: Tangram Advies & Onderzoek Dr. s'jacoblaan VK Zeist T Bij het vermelden van onze naam graag: Tangram Advies & Onderzoek In de tekst mag ook gebruikt worden onderzoeksbureau Tangram uit Zeist 1

4 2. Resultaten Het opinieonderzoek naar de invoering van de wietpas heeft veel interessante en nieuwswaardige feiten opgeleverd. Over een aantal onderwerpen hebben coffeeshopbezoekers duidelijk een andere mening dan de gemiddelde inwoner van de acht grootste steden van Noord-Brabant. In het volgende wordt met de inwoners de volgende groep bedoeld: inwoners van 16 tot 65 jaar uit Breda, Oosterhout, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Bergen op Zoom, Roosendaal en Helmond. 2.1 Meer dan helft coffeeshopbezoekers weet niet dat wietpas 1 mei wordt ingevoerd Per 1 mei wordt in Brabant de wietpas ingevoerd. Coffeeshops worden dan besloten clubs waar bezoekers lid van kunnen worden door zich te laten registreren. Alleen Nederlanders kunnen zich laten registreren. Op deze manier hoopt het kabinet drugstoeristen uit het buitenland te weren. Na 1 mei kan men alleen nog een wietpas softdrugs kopen bij een coffeeshop softdrugs. Een wietpas kan maar bij een coffeeshop gebruikt worden. De meeste inwoners (82%) weten van het bestaan van de wietpas. Een veel kleinere groep van 31% is echter op de hoogte van het feit dat de wietpas aanstaande 1 mei al wordt ingevoerd. Bij coffeeshopbezoekers is dat gegeven beter bekend maar nog steeds weet een meerderheid (53%) niet dat de wietpas begin volgende maand wordt ingevoerd. Tabel 1. Wist je van het bestaan van de wietpas? Ja en ook dat deze 1 mei wordt ingevoerd Ja maar niet dat deze 1 mei wordt ingevoerd Nee, had ik nog niet eerder van gehoord Niet coffeeshopbezoekers Coffeeshopbezoekers Inwoners totaal n % n % n % 84 30% 35 47% 95 31% % 31 42% % 52 19% 8 11% 55 18% Totaal % % % 2

5 2.2 Kleine meerderheid voor invoering, coffeeshopbezoekers tegen Inwoners van de acht grootste steden van Noord-Brabant zijn niet massaal voorstander van invoering van de wietpas. Een kleine meerderheid (55%) is voor invoering, maar 28% vindt het geen goed idee en 16% twijfelt. Tabel 2. Vind je het een goed idee dat de wietpas wordt ingevoerd? Niet coffeeshopbezoekers Coffeeshopbezoekers Inwoners totaal n % n % n % Zeer goed idee 89 32% 8 11% 93 30% Goed 75 27% 13 18% 77 25% Niet zo goed 29 10% 20 27% 37 12% Helemaal geen goed idee 40 14% 29 39% 50 16% Weet ik niet 46 16% 4 5% 48 16% Totaal % % % Tweederde van de coffeeshopbezoekers vindt invoering geen goed idee. Een belangrijke reden hiervoor lijkt de verplichte registratie te zijn. Driekwart van deze groep geeft aan bezwaren tegen de verplichte registratie te hebben. De helft van deze groep spreekt zelfs van grote bezwaren. Tabel 3. Heb je bezwaren tegen de registratie? Niet coffeeshopbezoekers Coffeeshopbezoekers Inwoners totaal n % n % n % Ja grote bezwaren 28 38% Ja kleine bezwaren 27 36% Nee geen bezwaar 15 20% Weet ik niet 4 5% Totaal % 3

6 2.3 Softdrugs makkelijk op straat te krijgen dus wietpas geen noodzaak 45% van de coffeeshopbezoekers geeft aan makkelijk buiten de coffeeshop om aan wiet of hasj te kunnen komen. Een groot deel van de coffeeshopbezoekers heeft daar ook geen probleem mee. Na invoering van de wietpas is de helft (51%) van de softdruggebruikers van plan ook buiten de coffeeshop om softdrugs te kopen (27% zou dat sowieso doen en 24% alleen wanneer ze geen wietpas zouden kunnen krijgen). Tabel 4. Denk je dat softdruggebruikers makkelijk buiten de coffeeshop om ( op straat ) aan wiet of hasj kunnen komen? (Niet coffeeshopbezoekers) Kun je makkelijk buiten de coffeeshop om ( op straat ) aan wiet of hasj kunnen komen? (coffeeshopbezoekers) Niet Coffeeshopbezoekers Inwoners totaal coffeeshopbezoekers n % n % n % Ja % 33 45% Nee 16 6% 15 20% Weet ik niet 38 14% 26 35% Totaal % % Een opvallend gegeven is overigens dat de niet-coffeeshopbezoeker veel vaker (81%) dan de coffeeshopbezoeker (45%) het idee heeft dat softdrugs makkelijk op straat te verkrijgen zijn. De helft (50%) van de coffeeshopbezoekers is dan ook niet van plan om een wietpas aan te vragen en kwart (22%) twijfelt. 28% van coffeeshopbezoekers is wel van plan de wietpas aan te vragen. Tabel 5. Ga je een wietpas aanvragen? 2 Niet coffeeshopbezoekers Coffeeshopbezoekers Inwoners totaal n % n % n % Ja zeker, bij 1 coffeeshop 15 20% Ja zeker, bij meerdere 6 8% coffeeshops Ja, misschien 16 22% Nee, waarschijnlijk niet 18 24% Nee, zeker niet 19 26% Totaal % Twee interessante toelichtingen van coffeeshopbezoekers die geen wietpas willen aanvragen: Er loopt nog een procedure tegen de wietpas, aangespannen door de coffeeshophouders en ik hoop dat het niet doorgaat, want het is discriminatie, en ik ben dan ook tegen registratie van gebruikers, mensen die alcohol kopen worden ook niet geregistreerd en dat is een harddrug waar je verslaafd aan kan raken. Als het alleen voor Nederlanders is kan er ook naar een paspoort gevraagd worden, registratie is echt buiten proportie, en kost bovendien veel geld. 4

7 Ik laat me toch niet registreren als wietpashouder. Wie weet welke consequenties dit heeft in de toekomst? Wellicht dat een toekomstige werkgever liever iemand heeft met dezelfde kwalificaties, maar geen wietpas in zijn bezit. Ook vind ik dat de wietpas zorgt voor een bepaalde druk op recreatieve wietgebruikers. Op dit moment blow ik amper, als ik een keer wil haal ik een joint en geniet daar van op speciale gelegenheden. Wanneer het in de toekomst een hele onderneming wordt om wiet te halen, zal ik via via moeten regelen dat diegene wiet voor me koopt. Of in het slechtere geval, via criminelen die via hun wietpas voor hoge prijzen wiet aanbieden ter overkoop. 2.4 Wietpas leidt niet tot minder drugstoeristen (50%) en softdruggebruik (75%) De wietpas moet leiden tot minder drugstoeristen in de coffeeshops van Noord-Brabant. De gemiddelde Brabander twijfelt echter of dat ook gaat lukken. 42% denkt van wel maar de helft van de ondervraagde inwoners verwacht dat de meeste drugstoeristen softdrugs op straat zullen gaan kopen. Tabel 6. Denk je dat het invoeren van de wietpas leidt tot minder drugstoeristen? Niet coffeeshopbezoekers Coffeeshopbezoekers Inwoners totaal n % n % n % Ja, zeker 25 9% 11 15% 28 9% Ja, een beetje want sommigen zullen het op straat gaan 96 34% 19 26% % kopen Nee, want de meesten zullen % 43 58% % het op straat gaan kopen Weet ik niet 22 8% 1 1% 22 7% Totaal % % % Het reguleren van het coffeeshopbezoek middels de wietpas zal uiteindelijk ook niet leiden tot minder softdruggebruik. Dat is althans de verwachting van driekwart van inwoners. Coffeeshopbezoekers zijn hier nog wat stelliger in (85%). Tabel 7. Denk je dat het invoeren van de wietpas uiteindelijk leidt tot minder softdruggebruik? Niet coffeeshopbezoekers Coffeeshopbezoekers Inwoners totaal n % n % n % Ja 32 11% 7 9% 32 10% Nee % 63 85% % Weet ik niet 42 15% 4 5% 43 14% Totaal % % % 5

8 2.5 Inwoners vrezen massaal negatieve bijeffecten Tegenstanders van de wietpas wijzen op mogelijke negatieve effecten als overlast en meer illegale straathandel. Driekwart van de inwoners acht de kans op dergelijke negatieve effecten groot tot zeer groot. Tabel 8. Hoe groot acht je de kans op dit soort negatieve effecten? Niet coffeeshopbezoekers Coffeeshopbezoekers Inwoners totaal n % n % n % Zeer groot 67 24% 24 32% 73 24% Redelijk groot % 30 41% % Neutraal 47 17% 16 22% 54 18% Redelijk klein 11 4% 4 5% 11 4% Zeer klein 2 1% 2 1% Weet ik niet 7 3% 7 2% Totaal % % % Zo denkt 68% van de inwoners dat criminelen in het gat in de markt zullen springen dat door de wietpas wordt gecreëerd. Opvallend is dat coffeeshopbezoekers en burgers het op dit punt met elkaar eens zijn. Tabel 9. Criminelen zullen in het gat in de markt springen dat door de wietpas wordt gecreëerd Niet coffeeshopbezoekers Coffeeshopbezoekers Inwoners totaal n % n % n % Helemaal mee eens 68 24% 28 38% 76 25% Mee eens % 25 34% % Neutraal 49 18% 18 24% 56 18% Niet mee eens 12 4% 1 1% 12 4% Helemaal niet mee eens 2 1% 1 1% 3 1% Weet niet 27 10% 1 1% 27 9% Totaal % % % 2.6 Wietpas is volgens 40% Brabanders onaanvaardbare schending van privacy Bestanden met gegevens van wietpashouders van verschillende coffeeshops worden gekoppeld. Om controle te kunnen uitoefenen willen gemeenten inzage in deze gegevens en omdat wiet alleen nog gekocht kan worden via betaling met een bankpas, zien ook banken welke klanten bij een coffeeshop kopen en hoe vaak. Veertig procent van de inwoners acht dit een onaanvaardbare schending van privacy. Onder coffeeshopbezoekers is dit percentage met 65% nog veel hoger. 6

9 Tabel 10. Verplichte registratie bij een coffeeshop is een onaanvaardbare schending van de privacy Niet coffeeshopbezoekers Coffeeshopbezoekers Inwoners totaal n % n % n % Helemaal mee eens 41 15% 31 42% 52 17% Mee eens 62 22% 17 23% 70 23% Neutraal 60 22% 17 23% 63 21% Niet mee eens 59 21% 5 7% 61 20% Helemaal niet mee eens 45 16% 3 4% 47 15% Weet niet 12 4% 1 1% 12 4% Totaal % % % Een bijkomend negatief effect wat niet algemeen leeft maar wel gevreesd wordt door coffeeshopbezoekers is dat de pas zal leiden tot meer discriminatie. Bijna de helft van coffeeshopbezoekers verwacht dat dit zal gebeuren. Tabel 11. Verplichte registratie zal tot discriminatie leiden Niet coffeeshopbezoekers Coffeeshopbezoekers Inwoners totaal n % n % n % Helemaal mee eens 19 7% 17 23% 24 8% Mee eens 44 16% 16 22% 52 17% Neutraal 66 24% 20 27% 73 24% Niet mee eens 84 30% 11 15% 87 29% Helemaal niet mee eens 38 14% 5 7% 39 13% Weet niet 28 10% 5 7% 30 10% Totaal % % % Iets meer dan de helft van de inwoners verwacht niet dat coffeeshophouders streng zullen toezien op registratie en bezit van de wietpas. Coffeeshopbezoekers schatten dat anders in. Van deze groep zegt 41% dat coffeeshops wel streng zullen controleren. Tabel 12. Denk je dat coffeeshops ook streng zullen controleren op het bezit van de wietpas? Niet coffeeshopbezoekers Coffeeshopbezoekers Inwoners totaal n % n % n % Ja 61 22% 30 41% 71 23% Nee % 30 41% % Weet ik niet 67 24% 14 19% 76 25% Totaal % % % 7

10 2.7 Coffeeshops openen in dorpen volgens meerderheid geen goed idee Coffeeshops mogen niet meer dan leden hebben. Sommigen steden geven aan genoeg coffeeshops te hebben voor de inwoners van de eigen stad, maar mogelijk niet voor softdruggebruikers uit buurtgemeenten waar geen coffeeshop is. Voor de meerderheid (68%) van de inwoners uit de 8 grootste steden in Noord-Brabant is dit echter geen reden om ook in dorpen coffeeshops te openen. Tabel 13. Vind je het een goed idee om ook in dorpen coffeeshops te openen? Niet Coffeeshopbezoekers Inwoners totaal coffeeshopbezoekers n % n % n % Ja 40 14% 25 34% 49 16% Nee % 36 49% % Weet ik niet 43 15% 13 18% 48 16% Totaal % % % 2.8 Toelichtingen voor- en tegenstanders wietpas Tabel 14. Maak de onderstaande zin af: Ik ben voor de wietpas omdat... Ik ben tegen de wietpas omdat... Niet coffeeshopbezoekers Coffeeshopbezoekers Inwoners totaal n % n % n % % 14 19% % % 60 81% % Totaal % % % Niet coffeeshopbezoeker: ik ben voor de wietpas, omdat... Alle dingen die tegenwerken goed zijn Beter controleerbaar wordt Controle goed is Dan duidelijk wordt wie er wiet gebruikt en dan is het ook mogelijk hier consequenties aan te verbinden voor deze mensen. Dan hopelijk minder mensen uit andere landen hier heen komen Dan toch een betere controle komt Dan zijn de meeste gebruikers geregistreerd Dat we dan controle krijgen/inzicht op de gebruikers Deze op lange termijn het softdrugsgebruik zal doen afnemen Dit een begin is om uitwassen tegen te gaan Dit goed kan zijn Dit hopelijk deze troep zal reduceren Dit leidt tot meer controle hebben over de gebruikers van wiet en andere drugs Dit waarschijnlijk helpt tegen drugtoerisme Drugs altijd fout zijn (ook voor sigaretten en alcohol invoeren!!!!) Drugsgebruik onder controle moet komen en moet worden teruggedrongen Er dan misschien minder gebruikt wordt Er dan een beetje controle is 8

11 Er dan een beetje toezicht is Er dan iets geconrtoleerd kan worden maar veel zal het niet helpen Er dan meer controle is Er dan meer en betere controle mogelijk is. Er dan misschien geen narig heid meer door komt afwachten moeten we dat Er dan misschien meer bekent wordt over de gebruikers, qau leeftijd enz. Er een bepaalde controle is maar toch niet helemaal uit te sluiten Er enige controle is Er gecontroleerd gaat worden wie er gebruiker is Er geen problemen van zie komen, en mensen die graag wiet roken dan vrij in kunnen zijn om te halen met zo`n pas Er hopelijk meer controle zal zijn,en minder criminaliteit maar vrees dat het net averechts gaat werken Er in ieder geval minder softdrugs gebruikt zal worden Er meer inzicht zal geven worden Er minder buitenlanders naar de coffeeshops komen Er misschien zo minder verslaafde zullen komen Er overzicht moet komen op de verkoop en gebruik van wiet Er toezicht is Erzo enige controle is Het buitenlandse drugstoeristen kan weren Het daardoor enigszins moeilijker wordt (ook voor jeugd) om aan wiet te komen Het dan beter in de hand gehouden wordt Het dan gecontroleerd kan worden Het dan legaal is Het dan overzichtelijker en duidelijker word. Het de buitenlanders uit onze woonwijken zal houden en daardoor een wat groter gevoel van veiligheid zal geven Het de drugsgebruik kan beperken onder jongeren Het drugstoerisme zal afnemen Het drugstouristen buiten houdt. Vooral in Roosendaal komen veel drugstouristen uit het buitenland. Het een controlemiddel is Het een hogere drempel creeert Het een manier zou kunnen zijn het dealen op straat tegen te gaan Het gebruik meer gereguleerd kan worden, mits de randvoorwaarden voldoende zijn Het gebruik van wiet hierdoor binnen de perken kan worden gehouden en in de gaten kan worden gehouden Het helemaal afgeschaft moet worden met die coffeeshops Het het gebruik bij sommige kan verminderen Het het proberen waard is. Het hopelijk onder controle komt Het idee geeft voor betere controle en verminderd verbruik Het iets nieuw is en het uitproberen daarvan mogelijk moet zijn Het meer mogelijkheden tot controle bied Het misschien de druggebruik tegengaat Het misschien de handel op straat tegen houd Het misschien een einde aan het drugstoerisme maakt Het mogelijk tot minder drugsoverlast leidt. Het ook een drempel opwerpt om er mee te beginnen Het softdrugstoeristen verminderd Het sommige mensen misschien toch tegenhoudt om te gaan gebruiken. Het uiteindelijk wel voor minder drugstoeristen zal zorgen Het voor toekomstige gebruikers toch weer een drempel is om te gaan gebruiken Het waarschijnlijk een beetje zal helpen tegen drugstoeristen. Het wat tegen zal houden Het zo moeilijker wordt gemaakt legaal wiet te kopen. Hierdoor het lastiger wordt om wiet te halen. Hierdoor legaal drugsgebruik beter gereguleerd kan worden. Het zo misschien beter onder controle gehouden kan worden hoewel ik toch voor meer illegale wegen vrees 9

12 Hij hopelijk e.e.a. Reguleert, maar ik zie het somber in Iedere poging het gebruik in te dammen is de moeite waard. Ik anti drugs ben Ik denk dat de drugs overlast iets minder word Ik denk dat het overlast vermindert Ik denk de betere regelig is voor gebruikers Ik helemaal tegen drugs gebruik ben Ik hoop dat daarmee het drugsgebruik afneemt maar ik heb mjjn twijfels of dat zal gebeuren Ik hoop dat er dan minder illegaal drugs gebruik zal zijn Ik hoop dat er minder ellende van komt Ik hoop dat er minder overlast komt Ik hoop dat verdere overlast op straat verdwijnt Ik ook een gewone belastingbetaler ben Ik toch denk dat het softdrugs gebruik zo verminderd wordt Ik van mening ben dat dergelijk gebruik bekend moet zijn Je misschien iets meer controle er op hebt. En de nederlandse gebruiker minder overlast geven. Komt er in de toekomst misschien toch een gedoogbeleid Legaliseren Maak mij niet uit gebruik geen wiet. Wel of geen wietpas als iemand wiet wil hebben komt hij er toch wel aan. Men dan een goed overzicht krijgt van het aantal wiet verslaafden Men dan weet wie het is Men het dan een beetje in de hand kan houden Minder drugstoerisme Neutral Niet toegankelijk moet zijn voor iedereen. Omdat registratie goed is Op die manier toch een vorm van barriere wordt opgeworpen Proberen Registratie me goed lijkt maar of het het beoogde effect heeft... Registratie van gebruikers ook nieuwe mogelijkheden biedt Regulering Regulering belangrijk is Strengere controles is altijd goed minder kans op verslavingen Voor beide geen passende reactie Voor de veiligheid Zal voor een stabielere verkoop zorgen Ze zo misschien de gebruikers in de gaten kunnen houden Zodat daar misschien enige controle op komt en criminaliteit toch verlaagd in de grote binnensteden Zorgt voor regulering van wietgebruik. Niet coffeeshopbezoeker: ik ben tegen de wietpas, omdat... Als mensen wiet willen hebben ze het toch kunnen krijgen. Nu gaan ze er alleen meer voor betalen op de zwarte markt en krijgen ze meer rotzooi Criminaliteit vergroot en illegaliteit aanmoedigt. Smoke-coin en alcoholleeftijd heeft ook niet t gewenste effect Dan de illegale handel zich meer op straat gaat bezighouden en daar lopen weer kleine kinderen en die zijn nieuwsgierig De criminaliteit toeneemt en dat alles niet meer binnen proporties blijft. De drug wordt gedoogd maar toch ook weer niet. Veel onduidelijkheid wordt er gecreeerd De handel en gebruik niet stopt,maar zich alleen verplaatst naar de straat ed. De kans op straat verkoop groter wordt De kans zeer groot is dat mensen het op straat gaan kopen/verhandelen. Verder loopt nederland ook de kans dat het aantal touristen daalt, een groot gedeelt hiervan komt juist naar nederland om wiet te kopen(voor eigen gebruik/plezier). Nederland zal daardoor een grote inkomstenbron mislopen. De mensen geregistreerd worden en dit gaat tegen hen gebruikt worden De verkoop aan niet pashouders de onderwereld in gaat en het juist meer gelegaliseerder moet worden... In nederland word nou eenmaal drugs gekocht duur buitenlanders. Denk dat niets verandert 10

13 Dit alleen maar nog tot betutteling leidt. Dit alleen weer geldtrekkerij van de regering is Dit de criminelen in de hand werkt Dit de illegale handel weer bevorderd overlast gaat veroorzaken en de prijzen omhoog gaan. Er komt weer meer rommel op straat met waarschijnlijk meer gezondheidsrisico,s wat weer hogere ziekte kosten mee gaat brengen. Dit enkel zorgt dat de problemen onzichtbaarder worden Dit gaat leiden tot een explosie van straathandel, en stijging van de drugsprijs op straat waardoor het illegaal kweken nog interresanter wordt Dit het gebruik vergroot Dit leid tot crimineel gedrag Dit meer illegale handel in wiet in de hand zal werken Dit negatieve effecten heeft Dit niet het probleem van drugstoeristen oplost Dit omslachtig werkt Dit uiteindelijk tot meer illegale praktijken leid. Dit veel illegale handel zal brengen Dit volgens mij niks op gaat lossen,en het illegale circuit alleen maar erger gaat worden. Mensen willen dit toch blijven gebruiken,en weten hun wegen wel. Dit wederom oerhollandse symptoombestrijding is... Pak nou de bron eens aan. Gewoon geheel verbieden die hap Drugs helemaal verboden moet worden! Een verkoop buiten de coffeshops gaat plaatsvinden Er alleen maar meer criminaliteit van komt Er betere mogelijkheden zijn om softdrugstoerisme te verminderen en je nu softdrugsgebruik toch weer een beetje in de illegaliteit drukt. Er dan meer illegaal drugsverkoop op straat zal plaatsvinden Er dan veel meer problemen op straat komen Er komen heel veel toeristen op af. Er meer elende van komt Er meer handel op straat zal plaatsvinden Er meer overlast van komt Er misschien meer op straat wordt verkocht, dan maar in de winkel, dat is prettigeer voor iedereen. Er nog meer ilegaal gehandeld gaat worden Er nog te veel negatieve kanten aan zitten Er ook geen cafe of kantinepas is Er te veel privacy wordt vrijgegeven, criminaliteit in de hand gaat werken en overlast gaat bezorgen in de stad Er toch nog overlast van drugstoeristen zal zijn Er veel meer criminaliteit op straat zal komen. Er wellicht gehandeld gaat worden op straat. Dan liever kunnen komen in een coffeeshop, heb ik er op straat geen last van Gecontroleerd gebruik erg lastig zal zijn. Heb geen idee ik heb nooit gerookt dus weet niet maar ik denk dat een pasje meer overlast zal optreden want mensen zullen een andere manier vinden om toch anoniem te blijven om aan hun behoefte te komen zonder er achter hun indentiteit te komen Het absoluut geen oplossing is Het alleen maar criminaliteit in de hand werkt en niet zal helpen tegen drugstoeristen. Het alleen maar leidt tot illegale handel op straat. Mensen kunnen toch heel makkelijk aan weed komen op straat. Dat is heel simpel weet ik nog uit mijn tijd. Het alleen maar meer ellende veroorzaakt. Het dan wel op straat verkocht word en meer overlast brengt Het de criminaliteit zal verhogen Het de illegaliteit zeer sterk zal vergroten en zo tot veel meer oplast zal zorgen Het de privacy schend Het de problematiek rond het drugstoerisme niet aanpakt, het illegale straathandel in de hand werkt, het extra kosten met zich meebrengt en de privacy van de gebruiker aantast in meerdere opzichten Het denk ik alleen nadelen heeft Het doel neit bereikt wordt, maar de overlast juist groter wordt Het drugs stimuleert 11

14 Het echt niet gaat helpen Het een achteruit maatregel is. Zo wordt het in de illegaliteit geduwd wat op zijn beurt weer meer tot overlast zal gaan leiden. Ik vindt het ook een zware inbreuk op privacy Het een niet te handhaven systeem is, dat bureaucratisch is en te veel geld kost. Het een schending van de privacy is. Het een zinloze maatregel zal blijken Het er anders op straat gedeald gaat worden Het gebruiks probleem niet oplost Het ilegale op straat de prijs omhoog gooit en meer gedealt wordt Het illegaal gebruik stimuleert en ook de illegale handel Het illegale handel aanspoort. Het illegale straathandel bevorderd voor mensen die niet naar een coffeeshop kunnen of willen Het illegaliteit in de hand werkt Het krankjorum is! Het leidt tot meer criminaliteit Het meer criminaliteit brengt, voer dan ook een alcohol pas in!!! Het meer criminaliteit met zich mee gaat brengen Het meer illegale handel activeert Het naar mijn mening weinig zin heeft Het niet de instelling van de mens veranderd. Ze worden alleen maar meer "creatief". Het niet de oplossing is tegen overlast van drugs gebruik Het niet goed is Het niet goed is voor iedereen Het niets oplost Het niets oplost, het bevordert alleen de trugkeer van softdrugs in de illigaliteit Het niets oplost. De oplossing ligt eerder in regulering van wietteelt en de verkoop aan coffeeshops dan de verkoop van coffeeshops aan de consument. Het nu illigaal op de straat gekocht zal worden Het nu prima gaat en wát er fout gaat is moeilijk te bestrijden, een wietpas zal dat niet veranderen. Het onnodig s Het overlast kan veroorzaken door de handel op straat Het regelrecht onzin is en zo corrupt als wat Het straatverkoop in de hand werkt Het toch geen effect zal hebben Het toch niet helpt Het toch nietalles tegen kan gaan,ook al wordt het moeilijk om softdrugs op straat te kopen.. En misschien als mensen het op straat niet kunnen kopen en geen wietpas hebben deze op zoek gaan naar andere genotsmiddelen oa harddrugs om aan hun behoeftes te voorzien..!! En dit vind ik erger dan blowen of het roken van hasj..!! Het toch wel verhandeld word Het uit eindelijk niks oplost Het uiteindelijk alleen maar overlast gaat bezorgen op straat en mensen gaan er heus niet minder van gebruiken. Het veel meer problemen gaat opleveren als dat er geen pas is Het voor overlast gaat zorgen Het voor veel problemen gaat zorgen. Het weer een manier is om burgers te controleren en in de gaten te houden. Het weer een volgende stap naar het big brother systeem is. Het weinig verschil zal maken Het zal leiden tot meer criminaliteit Het zal leiden tot nog meer illegale handel in drugs Het zinloos is. Het zo veel meer criminaliteit op zal gaan leveren. Het zorgt alleen maar voor problemen Het zorgt voor meer illegale drugshandel Hoe meer je softdrugs verbied, hoe meer criminelen in het ontstane gat zullen duiken omdat er nu eenmaal geld mee te verdienen valt. Ik de toegevoegde waarde niet genoeg zie. Ik denk dat de handel zich deels zal verplaatsen Ik denk dat de overlast rondom de coffeeshops zal toenemen 12

15 Ik denk dat er meer illegaal gehandeld gaat worden. Ik denk dat er nadelen aan kleven in de vorm van illegale handel Ik denk dat het geen oplossing is. Ik denk dat het het probleem van overlast alleen maar verplaatst naar de straten en dus zichtbaar voor kinderen Ik denk dat het leidt tot meer externe problemen die minder goed te handhaven zijn Ik denk dat het weinig nut heeft (2x) Ik denk dat je meer rottigheid krijgt Ik denk dat meer jongeren nu sneller via de illegale handel wiet kopen, om niet 'gesnapt' te worden door bijv. Hun ouders Ik denk dat men er dan wel op een andere manier aankomt. Ik er geen last van heb Ik helemaal niet van dit soort dingen houd Ik helemaal tegen elke vorm van drugs ben. Ik helemaal tegen wiet en ctr. Ik hier zo wie zo er op tegen ben en er niet van jou Ik niets gebruik Ik toch denk dat dit leidt tot criminaliteit en illegale handel Ik vind dat er een algeheel verbod op wietgenruik moet komen Ik vind dat je alleen met een geheel verbod er iets tegen kan doen net als in onze buurlanden Ik zo ook al tegen druks ben Ilegaal gaat het verder In mijn ogen koffieshops een welkome aanwinst zijn voor de toeristische sector. Het is een beetje van de zotte om die verdienmogelijkheid te willen indammen Je degenen die niet aan een wietpas kunnen komen voorheen legaal wiet konden kopen, maar nu de illegaliteit in worden geduwd Je hiermee het criminele circuit een boost geeft en de legale handel verder beperkt. Daarnaast zullen de "toeristen" blijven komen en zij zullen nu juist meer overlast veroorzaken doordat het nu in de achter buurtjes zal worden verhandeld. Je niet weet waar het naar toe gaat als je het invoerd Kans op straathandel in de wijken buiten het centrum Legale wiet verkoop moet geregeld worden door byv. Apotheken Meer ilegale drugs gaat komen op straat Meer straat handel Men niet snapt dat handel hierin niet meer te stoppen is. Reguleer het en beheers het op een goede manier. Maak het legaal! Laten we niet al te krampachtig doen over dit onderwerp. Dat de eu hier problemen mee heeft vind ik prima, maar laat de eu dan eerst maar eens de mensenrechten, het drankmisbruik, dierenwelzijnsproblematieken e.d. Aanpakken voordat we op iets kleins en relatief onschuldigs als het gebruik van wiet en hasj uitkomen. Wanneer je de dealers wil pakken zul je als overheid in moeten grijpen en het reguleren, zowel aan de voor- als aan de achterdeur. Er overlijden jaarlijks meer mensen aan alcoholmisbruik dan aan het roken van een joint! Mensen toch wel aan wiet komen. Mogelijk dat het vooruitgang kan bieden en straathandel minder wordt. Nederland een vooruitstrevend en goed drugsbeleid had. Nu de rest van de wereld dat ook inziet, gaan wij plotseling strenger beleid hanteren. Dit terwijl uit onderzoek blijkt dat dat niet werkt. Omdat ik tegen drugs ben Onzin is Schending privacy Tegen Tegen drugs ben enook onnodige medicijnen Toch betere controle Waarom wel een wietpas en geen alchoholpas? Wiet is niet erger dan alchohol Wat is er met het tolerante nederland gebeurt? Weinig effect zal hebben. Mensen zullen toch proberen op een 1 of andere manier aan drugs te komen. Wiet eigenlijk verboden zou moeten worden Wiet krijg je toch wel Coffeeshopbezoeker: ik ben voor de wietpas, omdat... 13

16 Anti drugstoeristen Criminelen geregistreerd moeten worden en de drugsregelgeving gehandhaafd moet worden. Het is illegaal. Dat een beter inzicht geeft over het druggebruik in Nederland Dit jongeren zal tegenhouden. Het hopelijk leid tot minder crimineel gedrag Ik blow vanwege pijnbestrijding en ik wil geen criminaliteit Ik denk dat het lijdt tot minder drugstoerisme Je weet aan wie je verkoopt Mensen zo beter nadenken voor ze wiet kopen, ze kunnen niet zomaar binnenwandelen maar moeten eerst registreren Minder belgen Wiet stom is Coffeeshopbezoeker: ik ben tegen de wietpas, omdat... Al dat gedoe maakt het allemaal nodeloos lastig Big brother is watching me Criminaliteit op straat komt dan meer voor denk ik De alledaagse nederlandse consument belemmert. Als men drugstourisme wil stoppen zou men alleen aan Nederlandse personen de goederen moeten verkopen. Als een coffeshop maar 2000 leden mag hebben betekent dat voor een Grote stad dat men nooit genoeg pasjes heeft voor het aantal klanten wat ze moeten dienen. De overheid nog meer privacy schendt Die werkt toch niet Dit een apartheidssysteem is!!!!!!!!!!!!!!! Dit een schending is van de privacy en dit illegale praktijken zal bevorderen Er dan nog meer handel op straat plaatsvind Er meer op straat gekocht zal worden Gebruikers dan naar andere manieren gaan zoeken om te blijfen gebruiken Het alleen maar leid tot problemen en criminaliteit Het allemaal onzin is het gaat op straat toch verder Het criminaliteit in de hand werkt Het de criminaliteit bevorderd Het een grote inbreuk op de privacy is en ook fraudegevoelig Het een inbreuk op mijn privacy is. Het een schendig is op je privacy en als mensen het willen kopen zonder pas komen ze er toch wel aan. Het een schending is van privacy. Het criminele aspect zal zich uitbreiden en er is geen controle meer op de hoe sterk de wiet is die je op straat koopt. Deze is er in een shop wel. In een shop weet je dat je veilige goede wiet hebt en hoe sterk deze is. Het geen enkel nut heeft, als je wiet wil kom je er toch wel aan en nu worden alleen de eerlijke mensen gereigstreerd en daar misschien ooit nog wel eens mee geconfronteerd op een negatieve manier bij bijv sollicitaties. Daarnaast werkt het criminaliteit in de hand. Grote onzin zo'n pas. Het grote onzin is en er geen verbetering zal plaats vinden alleen hinder Het leid tot meer crimineel gedrag en handel. Het me niet boeit Het meer elende met zich meebrengt dan wat het oplevert (zie ook voorbeeld OV-Chipkaart) en waarschijnlijk een averechts effect heeft. Als de inwoner van NL nouwelijks op de hoogte is van de wietpas, hoe gaan de touristen dit dan weten? Het meer nadelen als voordelen heeft Het meer nadelen gaat hebben als het voordeel dat er geen drugstoeristen meer komen. Daar komt bij dat drugstoeristen hun geld in de nederlandse economie uitgeven wat goed is voor nederland Het mij beperkt in mijn vrijheid van keuze van coffeeshop Het minder oplevert dan dat het kost Het niet het beoogde effect zal hebben om drugstoerisme tegen te gaan Het niet veel gaat oplossen en je je privacy kwijtraakt. Het oneerlijk is, zie mijn uitleg in de eerdere vraag Het slecht is voor de Nederlandse economie en de straathandel enorm zal doen groeien. Het teveel gedoe is (vooral voor mensen die er maar eens in de zoveel tijd komen) 14

17 Het toch niet gaat werken Het weer geld kost om te regelen Het weinig effect zal hebben, en er alleen maar meer criminaliteit door komt Het zijn doel van het voorkomen van drugstoerisme en het creeëren van veiligheid totaal niet gaat bereiken en waarschijnlijk het tegenovergestelde bereiken zal. Het zn doel totaal misloopt Het zorgt dat softdrugs meer op een ilegale manier gekocht gaat worden en dus de toegang tot harddrugs vergroot Hierdoor het softdrug gebruik van wiet in de ünderground"scene gaat afspelen. Ik denk dat het zo een gouden markt word voor thuisdealers Ik het het onzinnige vorm van de schending van privacy vind, bovendien word de criminaliteit hier alleen maar door gestimuleerd Ik het schending vind van je prive Ik mij niet wil registreren en doordat ik niet veel koop misschien geen pas krijg... Ik vrees voor illegale handel in wiet en hasj. En omdat ik denk dat softdrugsgebruik gaat veranderen in een meer stiekem gebeuren, wat slecht negatief kan werken op verslaving (meer zoals wanneer iemand een pilletje neemt voor een feest, ipv een keer blowen waar niet over gesproken wordt) Is gewoon een dom idee Je er helemaal niks mee opschiet en de illegaliteit alleen maar vergroot. Je prive gegevens niet voldoende beschermd zijn Leidt alleen maar tot problemen Mensen gaan wiet kopen en gaan het verkopen aan mensen die naar Nederland komen Omdat het niet het gewenst effect heeft Schending privacy T kan Voor alcohol tabac etc kun je ook overal terrecht,maar alcohol wordt normaal gevonden. Werkt niet aleen maar Wij als nederlanders buitenlanders gaan discrimineren en wijzelf onze privacy kwijt zijn, terwijl de redenen voor gebruik niet gevraagd worden. Nederland is al zo star. 15

18 Bijlage 1: Vragenlijst 1 Wat is je leeftijd? <..> 2 Ben je een man of een vrouw? 1= Man 2= Vrouw 3 Wat zijn de 4 cijfers van je postcode? <...> 4 Welk van de onderstaande genotsmiddelen heb je ooit wel eens gebruikt? 1= Tabak 2= Koffie / thee 3= Alcohol 4= Marihuana (wiet) GROEP B 5= Hasj GROEP B 6= Geen van deze 5 B Wanneer heb je voor het laatst geblowed (een joint gerookt)? 1= Gisteren/vandaag 2= Afgelopen week 3= Afgelopen maand 4= 1 tot 12 maanden geleden 5= 1 tot 5 jaar geleden 6= 5 tot 10 jaar geleden 7= Langer dan 10 jaar geleden 6 ABC Heb je wel eens een coffeeshop bezocht en zo ja, wanneer voor het laatst? 1= Ja, afgelopen week GROEP C 2= Ja, afgelopen maand GROEP C 3= Ja, 1 tot 6 maanden geleden GROEP C 4= Ja, 6 tot 12 maanden geleden 5= Ja, 1 tot 5 jaar geleden 6= Ja, langer dan 5 jaar geleden 7= Nee, nooit 7 ABC Per 1 mei moeten gemeenten in Brabant de wietpas invoeren. Coffeeshops worden besloten clubs en zo hoopt het kabinet drugstoeristen te weren. Alleen met een wietpas is het dan nog mogelijk om bij een coffeeshop softdrugs te kopen. Een wietpas kun je maar bij een coffeeshop gebruiken. Bij die coffeeshop wordt je geregistreerd in een database. Alleen Nederlanders kunnen een wietpas krijgen. Wist je van het bestaan van de wietpas? 1= Ja en ook dat deze 1 mei wordt ingevoerd 2= Ja maar niet dat deze 1 mei wordt ingevoerd 3= Nee, had ik nog niet eerder van gehoord 16

19 8 ABC Vind je het een goed idee dat de wietpas wordt ingevoerd? 1= Zeer goed idee 2= Goed 3= Niet zo goed 4= Helemaal geen goed idee 5= Weet ik niet 8a C Ga je een wietpas aanvragen? 1= Ja zeker, bij 1 coffeeshop 2= Ja zeker, bij meerdere coffeeshops 3= Ja, misschien 4= Nee, waarschijnlijk niet 5= Nee, zeker niet Geef eventueel een toelichting: 8b C Heb je bezwaren tegen de registratie? 1= Ja grote bezwaren 2= Ja kleine bezwaren 3= Nee geen bezwaar 4= Weet ik niet 9 AB Denk je dat softdruggebruikers makkelijk buiten de coffeeshop om ( op straat ) aan wiet of hasj kunnen komen? C Kun je makkelijk buiten de coffeeshop om ( op straat ) aan wiet of hasj komen? 1= Ja 2= Nee 3= Weet ik niet 9a C Zou je na het invoeren van de wietpas ook buiten de coffeeshop om, op straat, wiet of hasj kopen? 1= Ja sowieso 2= Ja maar alleen als ik geen wietpas zou kunnen krijgen 3= Nee 10 ABC Denk je dat het invoeren van de wietpas leidt tot minder drugstoeristen? 1= Ja, zeker 2= Ja, een beetje want sommigen zullen het op straat gaan kopen 3= Nee, want de meesten zullen het op straat gaan kopen 4= Weet ik niet 11 ABC Denk je dat het invoeren van de wietpas uiteindelijk leidt tot minder softdruggebruik? 1= Ja 2= Nee 3= Weet ik niet 17

20 12 ABC Tegenstanders van de wietpas wijzen op mogelijke negatieve effecten als overlast en meer illegale straathandel. Hoe groot acht je de kans op dit soort negatieve effecten? 1= Zeer groot 2= Redelijk groot 3= Neutraal 4= Redelijk klein 5= Zeer klein 6= Weet ik niet 13 ABC Bestanden met gegevens van wietpashouders van verschillende coffeeshops worden gekoppeld. Om controle te kunnen uitoefenen willen gemeenten inzage in deze gegevens en omdat wiet alleen nog gekocht kan worden via betaling met een bankpas, zien ook banken welke klanten bij een coffeeshop kopen en hoe vaak. In hoeverre bent u het eens met onderstaande stelling? Verplichte registratie bij een coffeeshop is een onaanvaardbare schending van de privacy 1= Helemaal mee eens 2= Mee eens 3= Neutraal 4= Niet nee eens 5= Helemaal niet mee eens 6= Weet niet 14 ABC Verplichte registratie zal tot discriminatie leiden 15 ABC Door de wietpas zullen er minder Franse en Belgische drugtoeristen naar Brabant komen 17 ABC Criminelen zullen in het gat in de markt springen dat door de wietpas wordt gecreëerd 18 ABC Denk je dat coffeeshops ook streng zullen controleren op het bezit van de wietpas? 1= Ja 2= Nee 3= Weet ik niet 19 ABC Coffeeshops mogen niet meer dan leden hebben. Sommigen steden geven aan genoeg coffeeshops te hebben voor de inwoners van de eigen stad, maar mogelijk niet voor softdruggebruikers uit buurtgemeenten waar geen coffeeshop is. Vind je het een goed idee om ook in dorpen coffeeshops te openen? 1= Ja 2= Nee 3= Weet ik niet 20 ABC Maak de onderstaande zin af: 1= Ik ben voor de wietpas omdat... 2= Ik ben tegen de wietpas omdat... 18

Naar aanleiding van overval op juwelier in Deurne

Naar aanleiding van overval op juwelier in Deurne Opinie-onderzoek Naar aanleiding van overval op juwelier in Deurne Samenvatting en tabellenboek Tangram Advies & Onderzoek Willem van Leerdam 4 april 2014 Bestemd voor: Omroep Brabant Joris Gerritsen Dr.

Nadere informatie

Coffeeshop. Onderzoeksresultaten TIPHorstaandeMaas.nl. 1 Als je denkt aan coffeeshops. Waar denk je dan aan? (Zie alle antwoorden in de bijlage)

Coffeeshop. Onderzoeksresultaten TIPHorstaandeMaas.nl. 1 Als je denkt aan coffeeshops. Waar denk je dan aan? (Zie alle antwoorden in de bijlage) Coffeeshop Onderzoeksresultaten TIPHorstaandeMaas.nl 1 Als je denkt aan coffeeshops. Waar denk je dan aan? (Zie alle antwoorden in de bijlage) 1 120,0% 100,0% 80,0% 2 Heb jij de afgelopen maanden cannabis

Nadere informatie

31 maart 2015. Onderzoek: Drugsbeleid

31 maart 2015. Onderzoek: Drugsbeleid 31 maart 2015 Onderzoek: Over het EenVandaag Opiniepanel Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit ruim 50.000 mensen. Zij beantwoorden vragenlijsten op basis van een online onderzoek. De uitslag van de peilingen

Nadere informatie

"De overheid is een goede werkgever voor criminele organisaties"

De overheid is een goede werkgever voor criminele organisaties NRC Next 27 september 2011 Hoeveel zin heeft het coffeeshop-beleid? "De overheid is een goede werkgever voor criminele organisaties" De Maastrichtse gemeenteraad besluit vandaag waarschijnlijk tot verplaatsing

Nadere informatie

De wietpas en het sociaal clubmodel

De wietpas en het sociaal clubmodel De wietpas en het sociaal clubmodel De wietpas en het sociaal clubmodel Meningen en verwachtingen van coffeeshopbezoekers in Utrecht Marije Wouters & Dirk J. Korf M.m.v. Shima Asadi, Cecilia Le & Sarsani

Nadere informatie

De Stand van Brabant Thema Cultuur

De Stand van Brabant Thema Cultuur De Stand van Brabant Thema Cultuur Opinieonderzoek naar de mening van Brabanders over actuele onderwerpen: Thema Cultuur Tangram Advies & Onderzoek Willem van Leerdam Jantina van Sloten 26 augustus 2011

Nadere informatie

De Stand van Brabant Thema Sport

De Stand van Brabant Thema Sport De Stand van Brabant Thema Sport Opinieonderzoek naar de mening van Brabanders over actuele onderwerpen: Thema Sport Tangram Advies & Onderzoek Willem van Leerdam Jantina van Sloten 26 augustus 2011 Bestemd

Nadere informatie

Softdruggebruik in Nederland

Softdruggebruik in Nederland Softdruggebruik in Nederland Het Nederlandse beleid inzake softdrugs staat op dit moment op verschillende manieren ter discussie. Aan de Nederlanders is gevraagd wat zij ervan vinden. De antwoorden zijn

Nadere informatie

2.1 Coffeeshops in Nederland

2.1 Coffeeshops in Nederland 2.1 Coffeeshops in Nederland Eind 14 telt Nederland 591 coffeeshops verspreid over 3 coffeeshopgemeenten (figuur 2.1). Daarmee ligt het aantal coffeeshops voor het eerst sinds 1999, toen de eerste meting

Nadere informatie

Raadsplein Velsen KORT VERSLAG VAN SESSIE 2 VAN 29 NOVEMBER 2012. Discussienota aanscherping lokaal coffeeshopbeleid Datum / nummer 29 november 2012 2

Raadsplein Velsen KORT VERSLAG VAN SESSIE 2 VAN 29 NOVEMBER 2012. Discussienota aanscherping lokaal coffeeshopbeleid Datum / nummer 29 november 2012 2 Raadsplein Velsen KORT VERSLAG VAN SESSIE 2 VAN 29 NOVEMBER 2012 Onderwerp Discussienota aanscherping lokaal coffeeshopbeleid Datum / nummer 29 november 2012 2 Voorzitter E.H. Zorgdrager Griffie M. Josemans

Nadere informatie

De Stand van Brabant Thema Economie

De Stand van Brabant Thema Economie De Stand van Brabant Thema Economie Opinieonderzoek naar de mening van Brabanders over actuele onderwerpen: Thema Economie Tangram Advies & Onderzoek Willem van Leerdam Jantina van Sloten 26 augustus 2011

Nadere informatie

Vuurwerk. Inhoud. 1 Conclusies BEWONERSPANEL DORDRECHT OVER VUURWERKOVERLAST

Vuurwerk. Inhoud. 1 Conclusies BEWONERSPANEL DORDRECHT OVER VUURWERKOVERLAST Vuurwerk BEWONERSPANEL DORDRECHT OVER VUURWERKOVERLAST Inhoud 1. Conclusies 2. Figuren en tabellen De traditie van vuurwerk afsteken met Oud- en Nieuw zorgt niet alleen voor spektakel om middernacht, maar

Nadere informatie

Opinieonderzoek Naoberschap

Opinieonderzoek Naoberschap Opinieonderzoek Naoberschap Tabellenboek Tangram Advies & Onderzoek Jantina van Sloten 18 april 2013 Bestemd voor: Wegener Media BV Mariëlle Verhees-Wijdeven Dr. s Jacoblaan 26, 3707 VK Zeist T: 030 6919171

Nadere informatie

KAPPEN MET DRUGS. Failliet beleid. Enkele feiten

KAPPEN MET DRUGS. Failliet beleid. Enkele feiten KAPPEN MET DRUGS KAPPEN MET DRUGS Failliet beleid Het drugsbeleid van Nederland is failliet. De gevolgen van het gedoogbeleid op de volksgezondheid, de veiligheid en het sociale leven zijn ontwrichtend.

Nadere informatie

De wietpas en het sociaal clubmodel

De wietpas en het sociaal clubmodel Dewietpasenhetsociaalclubmodel Dewietpasenhetsociaalclubmodel MeningenenverwachtingenvancoffeeshopbezoekersinUtrecht MarijeWouters&DirkJ.Korf M.m.v.ShimaAsadi,CeciliaLe&SarsaniSchenk DitonderzoekisuitgevoerdinopdrachtvandeGG&GDvandegemeenteUtrecht.

Nadere informatie

Nederlandse cannabisbeleid

Nederlandse cannabisbeleid Improving Mental Health by Sharing Knowledge Het Nederlandse cannabisbeleid & de volksgezondheid: oorsprong en ontwikkeling Margriet van Laar Hoofd programma Drug Monitoring CIROC Seminar Woensdag 7 maart,

Nadere informatie

Wat weten we van de Nederlandse drugseconomie? Nicole Maalsté

Wat weten we van de Nederlandse drugseconomie? Nicole Maalsté Wat weten we van de Nederlandse drugseconomie? Nicole Maalsté Boeken en reportages www.accesinterdit.nl DRUGSCONSUMPTIE LIFE TIME drugsgebruik 15-64 jaar (Nationale Drugmonitor, 2012) 30 25 22,6 25,7 20

Nadere informatie

Verslaving. Deze folder is voor doven en slechthorenden die meer willen weten over verslaving. Als iemand niet meer zonder... kan

Verslaving. Deze folder is voor doven en slechthorenden die meer willen weten over verslaving. Als iemand niet meer zonder... kan ggz voor doven & slechthorenden Verslaving Als iemand niet meer zonder... kan Deze folder is voor doven en slechthorenden die meer willen weten over verslaving Herkent u dit? Veel mensen gebruiken soms

Nadere informatie

NO DRUGS. Plan van aanpak drugsproblematiek

NO DRUGS. Plan van aanpak drugsproblematiek NO DRUGS Plan van aanpak drugsproblematiek Inleiding De gemeenten Bergen op Zoom en Roosendaal hebben het voornemen hun coffeeshops in 2009 te sluiten. Dit kan leiden tot negatieve effecten voor de illegale

Nadere informatie

Samenvatting. De coffeeshop. Bekendheid met en houding tegenover de coffeeshop

Samenvatting. De coffeeshop. Bekendheid met en houding tegenover de coffeeshop Samenvatting Medio augustus 2011 werd in Lelystad (ruim 75.000 inwoners) voor het eerst een coffeeshop geopend. In een onderzoek door de Universiteit van Amsterdam zijn de ontwikkelingen in Lelystad rondom

Nadere informatie

Zondagsopenstelling in Oud-West

Zondagsopenstelling in Oud-West Zondagsopenstelling in Oud-West Rapportage Project: 8131 In opdracht van: Stadsdeel Oud-West dr. Clemens Wenneker dr. Willem Bosveld Weesperstraat 79 Postbus 658 1018 VN Amsterdam 1000 AR Amsterdam Telefoon

Nadere informatie

Wat weten we van de Nederlandse drugseconomie? Nicole Maalsté

Wat weten we van de Nederlandse drugseconomie? Nicole Maalsté Wat weten we van de Nederlandse drugseconomie? Nicole Maalsté Boeken en reportages www.accesinterdit.nl DRUGSCONSUMPTIE LIFE TIME drugsgebruik 15-64 jaar (Nationale Drugmonitor, 2012) 30 25 22,6 25,7 20

Nadere informatie

Bijlage VMBO-GL en TL

Bijlage VMBO-GL en TL Bijlage VMBO-GL en TL 2011 tijdvak 21 maatschappijleer 2 CSE GL en TL Tekstboekje GT-0323-a-11-1-b Analyse maatschappelijk vraagstuk: Overlast door coffeeshops tekst 1 Nieuwsoverzicht coffeeshops Op het

Nadere informatie

Regisfratiedatum: Behandelend afdeling Afgehandeld door/op:

Regisfratiedatum: Behandelend afdeling Afgehandeld door/op: Van: Verzonden: Aan: CC: Onderwerp: Bijlagen: Lucassen, Milan maandag 18 maart 2013 08:14 Stadhuis raadsgriffie@woerden.nl Fwd: Brandbrief met bijlage aan het gemeentebestuur!! Brandbrief-Tijd is gedr

Nadere informatie

E-boeken in de Nederlandse bibliotheken Een onderzoek naar de behoefte van Nederlanders over de uitleen van e- boeken in bibliotheken

E-boeken in de Nederlandse bibliotheken Een onderzoek naar de behoefte van Nederlanders over de uitleen van e- boeken in bibliotheken Rapport E-boeken in de Nederlandse bibliotheken Een onderzoek naar de behoefte van Nederlanders over de uitleen van e- boeken in bibliotheken Project: 16013937 Datum: 8 maart 2016 Aanleiding, doelgroep

Nadere informatie

Draagvlak nieuwe sluitingstijden Horeca Uitkomsten van een peiling onder het Westfriese burgerpanel 8 september 2008

Draagvlak nieuwe sluitingstijden Horeca Uitkomsten van een peiling onder het Westfriese burgerpanel 8 september 2008 Draagvlak nieuwe sluitingstijden Horeca Uitkomsten van een peiling onder het Westfriese burgerpanel 8 september 2008 Samenvatting De Westfriese gemeenten hebben in samenwerking met onder meer de politie

Nadere informatie

Flitspeiling begeleid wonen

Flitspeiling begeleid wonen Grote Bickersstraat 76 1013 KS Amsterdam Postbus 1903 1000 BX Amsterdam tel 020 522 59 99 fax 020 622 15 44 e-mail info@veldkamp.net www.veldkamp.net Flitspeiling begeleid wonen Bart Koenen, Valerie Vieira

Nadere informatie

Veilige Buurten. 1. Overlast en criminaliteit aanpakken

Veilige Buurten. 1. Overlast en criminaliteit aanpakken Veilige buurten Veilige buurten Veilige Buurten 1. Overlast en criminaliteit aanpakken Iedereen wil wonen, werken, wandelen en winkelen in een veilige buurt. Een buurt waar je gewoon je kinderen buiten

Nadere informatie

Gemeente Breda. Monitor drugstoerisme in Breda, SSC Onderzoek en Informatie. eindrapportage

Gemeente Breda. Monitor drugstoerisme in Breda, SSC Onderzoek en Informatie. eindrapportage Gemeente Breda SSC Onderzoek en Informatie Monitor drugstoerisme in Breda, 2009-2010 eindrapportage Publicatienummer: 1626 Datum: oktober 2010 In opdracht van: Gemeente Breda, CONC/KABINET Uitgave: Gemeente

Nadere informatie

Downloadverbod zal industrie niet helpen

Downloadverbod zal industrie niet helpen Downloadverbod zal industrie niet helpen Een wettelijk downloadverbod zal geen invloed hebben op het koopgedrag van internetgebruikers. Zo n verbod, voorgesteld door het kabinet, kan zelfs een averechts

Nadere informatie

Gemeente Medemblik, Coffeeshopbeleid 2012

Gemeente Medemblik, Coffeeshopbeleid 2012 Gemeente Medemblik, Coffeeshopbeleid 2012 Vaststelling: 15 augustus 2012 Publicatie: 23 augustus 2012 Inwerkingtreding: 24 augustus 2012 Inhoud Samenvatting Inleiding 1. Nederlands drugsbeleid 2. Vormen

Nadere informatie

13 december Onderzoek: Vuurwerkverbod?

13 december Onderzoek: Vuurwerkverbod? 13 december 2016 Onderzoek: Vuurwerkverbod? Over het EenVandaag Opiniepanel Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit ruim 50.000 mensen. Zij beantwoorden vragenlijsten op basis van een online onderzoek.

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 2012 2013 24 077 Drugbeleid Nr. 293 BRIEF VAN DE MINISTER VAN VEILIGHEID EN JUSTITIE Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Den Haag,

Nadere informatie

Gevolgen invoering wietpas Zuid Nederland Nicole Maalsté (06 28766603) en Rutger Jan Hebben (06 31046949)

Gevolgen invoering wietpas Zuid Nederland Nicole Maalsté (06 28766603) en Rutger Jan Hebben (06 31046949) Gevolgen invoering wietpas Zuid Nederland Nicole Maalsté (06 28766603) en Rutger Jan Hebben (06 31046949) Deze rapportage is opgesteld in opdracht van de stichting Epicurus uit Den Haag. Het WODC heeft

Nadere informatie

Onderzoek (Online) gokken

Onderzoek (Online) gokken Onderzoek (Online) gokken Publicatiedatum: mei 2013 Over dit onderzoek Aan dit online onderzoek, gehouden van 29 maart t/m 15 april 2013, deden 2380 jongeren mee (van wie er 547 wel eens een betaald of

Nadere informatie

Toelichting Coffeeshops aan de Venlose grens

Toelichting Coffeeshops aan de Venlose grens Toelichting Coffeeshops aan de Venlose grens Hay Janssen, fractievoorzitter PvdA Venlo 17 november 2008 Door het invoeren van een overlastverordening en een nieuw vergunningensysteem voor de vestiging

Nadere informatie

Gemeente J Eergen op Zoom

Gemeente J Eergen op Zoom Gemeente J Eergen op Zoom RMD06-0047 Datum 5 april 2006 Nr,: 06-40 Van Aan Kopie aan Onderwerp Het college van B&W De raads- en duoburgerleden A. Beukman Informatie gemeenteraad m.b.t. de situatie Venlo

Nadere informatie

Onderzoek Inwonerspanel Jongerenonderzoek: alcohol

Onderzoek Inwonerspanel Jongerenonderzoek: alcohol 1 (19) Onderzoek Inwonerspanel Auteur Tineke Brouwers Respons onderzoek Op 5 december kregen de panelleden van 12 tot en met 18 jaar (280 personen) een e-mail met de vraag of zij digitaal een vragenlijst

Nadere informatie

koopzondagen 2012 def KOOPZONDAGEN EN KOOPAVONDEN DE MENING VAN DE BURGER

koopzondagen 2012 def KOOPZONDAGEN EN KOOPAVONDEN DE MENING VAN DE BURGER koopzondagen 2012 def KOOPZONDAGEN EN KOOPAVONDEN DE MENING VAN DE BURGER Oktober 2012 2 Opdrachtnemer: Opdrachtgever: Team Financieel Advies, Onderzoek & Statistiek Camiel De Bruijn Ard Costongs Economie

Nadere informatie

Monitor jongeren 12 tot 24 jaar

Monitor jongeren 12 tot 24 jaar Alcoholgebruik Psychosociale gezondheid Genotmiddelen Voeding, bewegen en gewicht Seksueel gedrag Samenvatting en aanbevelingen Monitor jongeren 1 tot jaar Jongerenmonitor In 011 is in de regio IJsselland

Nadere informatie

De Tabakswet. Rapport. Onderzoek naar hinder en schadelijkheid van passief roken, houding t.a.v. en steun voor rookverboden Cyrille Koolhaas

De Tabakswet. Rapport. Onderzoek naar hinder en schadelijkheid van passief roken, houding t.a.v. en steun voor rookverboden Cyrille Koolhaas Grote Bickersstraat 74 13 KS Amsterdam Postbus 247 00 AE Amsterdam t 0 522 54 44 f 0 522 53 33 e info@tns-nipo.com www.tns-nipo.com Rapport De Tabakswet Onderzoek naar hinder en schadelijkheid van passief

Nadere informatie

Vuurwerkvrije binnenstad

Vuurwerkvrije binnenstad Vuurwerkvrije binnenstad Draagvlak onder de inwoners Inhoud: 1. Conclusies 2. Figuren en tabellen De Historische Binnenstad van Dordrecht telt veel kwetsbare gebouwen en monumenten. Vuurwerk met oudjaar

Nadere informatie

Achtergrondinformatie opdracht 3, module 5, les 9

Achtergrondinformatie opdracht 3, module 5, les 9 Achtergrondinformatie opdracht 3, module 5, les 9 Roken alcohol en drugs Roken, alcohol en drugs zijn schrikbeelden voor veel ouders. Dit geldt voor allochtone ouders én Nederlandse ouders. Sommige kinderen

Nadere informatie

PEILING OPVANG VLUCHTELINGEN GEMEENTE BERGEN OP ZOOM

PEILING OPVANG VLUCHTELINGEN GEMEENTE BERGEN OP ZOOM PEILING OPVANG VLUCHTELINGEN GEMEENTE BERGEN OP ZOOM INHOUDSOPGAVE Pagina + Inleiding 3 + Resultaten GBA 8 + Resultaten Eigen panel 22 2 INLEIDING INLEIDING (1/4) AANLEIDING EN HOOFDVRAGEN + Nederland

Nadere informatie

Onderzoek GHB. Publicatiedatum: 18-03- 2013

Onderzoek GHB. Publicatiedatum: 18-03- 2013 Onderzoek GHB Publicatiedatum: 18-03- 2013 Over dit onderzoek Aan dit online onderzoek, gehouden van 11 t/m 18 maart 2013, deden 2690 jongeren mee (onder wie 1020 middelbare scholieren). De uitslag is

Nadere informatie

Onderzoek cliëntervaringen Wmo, Jeugdwet, sociale wijkteams en basisteams jeugd en gezin

Onderzoek cliëntervaringen Wmo, Jeugdwet, sociale wijkteams en basisteams jeugd en gezin Onderzoek cliëntervaringen Wmo, Jeugdwet, sociale wijkteams en basisteams jeugd en gezin Gemeente s-hertogenbosch Afdeling Onderzoek & Statistiek Augustus 2015 2 Samenvatting De gemeente wil weten hoe

Nadere informatie

Draagvlak gereguleerde hennepteelt

Draagvlak gereguleerde hennepteelt Draagvlak gereguleerde hennepteelt Rapportage Auteurs: Peter Jobsen, Bernade

Nadere informatie

Hasj en wiet zijn drugs. Dat heet blowen. In deze folder vind je:

Hasj en wiet zijn drugs. Dat heet blowen. In deze folder vind je: Je hebt vast wel eens van hasj of wiet gehoord. Hasj en wiet zijn drugs. Hasj en wiet worden meestal gerookt. Er wordt een soort sigaret gedraaid met tabak en hasj of wiet. Dat heet blowen. In deze folder

Nadere informatie

Eindexamen vmbo gl/tl maatschappijleer 2 2011 - I

Eindexamen vmbo gl/tl maatschappijleer 2 2011 - I Beoordelingsmodel Aan het juiste antwoord op een meerkeuzevraag wordt 1 scorepunt toegekend. Criminaliteit en rechtsstaat 1 A 2 B 3 maximumscore 2 Een ander materieel gevolg van criminaliteit voor banken

Nadere informatie

Eén panellid, werkzaam in de juridische dienstverlening, geeft juist aan dat zijn omzet is toegenomen door de kredietcrisis.

Eén panellid, werkzaam in de juridische dienstverlening, geeft juist aan dat zijn omzet is toegenomen door de kredietcrisis. Respons Van 25 juni tot en met 5 juli is aan de leden van het Brabantpanel een vragenlijst voorgelegd met als thema Kredietcrisis. Ruim de helft van de 1601 panelleden (54%) vulde de vragenlijst in. Hieronder

Nadere informatie

1 Waar telt u af tot het nieuwe jaar? (meerdere antwoorden mogelijk)

1 Waar telt u af tot het nieuwe jaar? (meerdere antwoorden mogelijk) Oud & Nieuw 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1...Gelukkig Nieuwjaar 1 Waar telt u af tot het nieuwe jaar? (meerdere antwoorden mogelijk) (n=226) 4 4 3 3 2 1 39% 37% 2% 8% 2% 3% 9% Anders: op het werk thuis thuis met

Nadere informatie

KOOPZONDAGEN De mening van burgers en ondernemers

KOOPZONDAGEN De mening van burgers en ondernemers KOOPZONDAGEN De mening van burgers en ondernemers Opdrachtnemer: Bureau O&S Heerlen Opdrachtgever: Bureau Economie Januari 2013 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. Onderzoeksvragen 3 3. Onderzoeksopzet 3 4.

Nadere informatie

Monitor jongeren 12 tot 24 jaar

Monitor jongeren 12 tot 24 jaar Alcoholgebruik Psychosociale gezondheid Genotmiddelen Voeding, bewegen en gewicht Seksueel gedrag Samenvatting en aanbevelingen Monitor jongeren 1 tot jaar Jongerenmonitor In 011 is in de regio IJsselland

Nadere informatie

Alleen-Pinnen-Monitor

Alleen-Pinnen-Monitor 1 Alleen-Pinnen-Monitor Perceptie van alleen-pinnen kassa s 2 e meting Erwin Boom & Markus Leineweber, 11 september 2012 Uitgevoerd in opdracht van de Betaalvereniging Nederland en Stichting BEB Vertrouwelijk

Nadere informatie

COFFEESHOPBEZOEKERS TERNEUZEN

COFFEESHOPBEZOEKERS TERNEUZEN Coffeeshopbezoekers Terneuzen najaar 2009 COFFEESHOPBEZOEKERS TERNEUZEN NAJAAR 2009 INTRAVAL Groningen-Rotterdam INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Inleiding 1 1.1 Probleemstelling 1 1.2 Onderzoeksopzet 2 1.3 Leeswijzer

Nadere informatie

Vakantiewerk onderzoek 2015 FNV Jong. Hans de Jong & Leon Pouwels Juni 2015

Vakantiewerk onderzoek 2015 FNV Jong. Hans de Jong & Leon Pouwels Juni 2015 Vakantiewerk onderzoek 2015 FNV Jong Hans de Jong & Leon Pouwels Juni 2015 Achtergrond Achtergrond 2 Achtergrond SAMPLE 420 Respondenten WEging De data is gewogen op geslacht, leeftijd en opleiding naar

Nadere informatie

Hoe gaat Nederland met pensioen? In vergelijk met België, Zweden en Denemarken

Hoe gaat Nederland met pensioen? In vergelijk met België, Zweden en Denemarken Hoe gaat Nederland met pensioen? In vergelijk met België, Zweden en Denemarken Onderzoek van GfK september 2015 Inleiding Delta Lloyd doet doorlopend nieuwe kennis op over ontwikkelingen rondom pensionering

Nadere informatie

Monitor jongeren 12 tot 24 jaar

Monitor jongeren 12 tot 24 jaar Alcoholgebruik Psychosociale gezondheid Genotmiddelen Voeding, bewegen en gewicht Seksueel gedrag Samenvatting en aanbevelingen Monitor jongeren 1 tot jaar Jongerenmonitor In 011 is in de regio IJsselland

Nadere informatie

Flitspeiling plastic tasjes

Flitspeiling plastic tasjes Flitspeiling plastic tasjes Rapportage flitspeiling plastic tasjes 17 mei 2016 Inhoudsopgave Voorwoord Management summary Resultaten Kennis maatregel Reclamebekendheid Beoordeling reclame Gedrag n.a.v.

Nadere informatie

ENQUÊTE: GEEN DOORBRAAK VOOR DE ELEKTRONISCHE SIGARET

ENQUÊTE: GEEN DOORBRAAK VOOR DE ELEKTRONISCHE SIGARET ENQUÊTE: GEEN DOORBRAAK VOOR DE ELEKTRONISCHE SIGARET Brussel, juli 2014 Volgens de nieuwe rookenquête van kent de elektronische sigaret geen doorbraak in België in 2014. Slechts 0,5% van de bevolking

Nadere informatie

E: I:

E: I: E: info@tangramonderzoek.nl I: www.tangramonderzoek.nl Inhoudsopgave 1.Inleiding...3 1.1Achtergrond en doel...3 1.2Onderzoeksmethode en respons...3 1.3Rapportage...3 1.4Samenvattende conclusies...3 Tabel

Nadere informatie

Roken, drinken en gokken. Nagegaan is hoeveel en hoe vaak jongeren uit de gemeente Groningen roken, drinken en gokken. Hierbij is een onderverdeling

Roken, drinken en gokken. Nagegaan is hoeveel en hoe vaak jongeren uit de gemeente Groningen roken, drinken en gokken. Hierbij is een onderverdeling De Jeugdpeiling is een instrument met als doel op systematische wijze ontwikkelingen en trends in riskante gewoonten van jongeren in kaart te brengen. Hierbij is de aandacht gericht op gedrag met betrekking

Nadere informatie

De wietpas en het sociaal clubmodel Meningen en verwachtingen van coffeeshopbezoekers in Utrecht

De wietpas en het sociaal clubmodel Meningen en verwachtingen van coffeeshopbezoekers in Utrecht De wietpas en het sociaal clubmodel Meningen en verwachtingen van coffeeshopbezoekers in Utrecht Concept d.d. 29 september 2011 Marije Wouters & Dirk J. Korf M.m.v. Shima Asadi, Cecilia Le & Sarsani Schenk

Nadere informatie

JEUGD WERKLOOSHEID 1-METING Onderzoek naar de perceptie van jeugdwerkloosheid onder jongeren in opdracht van het Ministerie VWS - Jeugd en Gezin

JEUGD WERKLOOSHEID 1-METING Onderzoek naar de perceptie van jeugdwerkloosheid onder jongeren in opdracht van het Ministerie VWS - Jeugd en Gezin JEUGD WERKLOOSHEID 1-METING Onderzoek naar de perceptie van jeugdwerkloosheid onder jongeren in opdracht van het Ministerie VWS - Jeugd en Gezin FERNANDO MC DOUGAL MSC ODETTE VLEK MSC AMSTERDAM, AUGUSTUS

Nadere informatie

Onderzoek Inwonerspanel: Fairtrade

Onderzoek Inwonerspanel: Fairtrade 1 (6) Onderzoek Inwonerspanel: Auteur Tineke Brouwers Respons onderzoek Op 13 december kregen de panelleden van dat moment van 19 jaar en ouder (1433 personen) een e-mail met de vraag of zij digitaal een

Nadere informatie

MONITOR WERK Meting maart 2014. 34993 Maart 2014 Francette Broekman

MONITOR WERK Meting maart 2014. 34993 Maart 2014 Francette Broekman MONITOR WERK Meting maart 2014 34993 Maart 2014 Francette Broekman GfK Intomart 2014 34993 Achmea Volgens Nederland Werk Maart 2014 1 Inleiding GfK Intomart 2014 34993 Achmea Volgens Nederland Werk Maart

Nadere informatie

Coffeeshop in de buurt

Coffeeshop in de buurt Coffeeshop in de buurt De herhalingsmeting: ervaringen van direct omwonenden in 2013 Dordrecht telt van oudsher acht coffeeshops gelegen in de Binnenstad. De gemeente Dordrecht zet zich in om overlast

Nadere informatie

De impact van legalisering van online. kansspelen op klassieke loterijen. April 2011. In opdracht van Goede Doelen Loterijen NV

De impact van legalisering van online. kansspelen op klassieke loterijen. April 2011. In opdracht van Goede Doelen Loterijen NV De impact van legalisering van online kansspelen op klassieke loterijen April 2011 In opdracht van Goede Doelen Loterijen NV Uitgevoerd door: MWM2 Bureau voor Online Onderzoek Auteurs Matthijs Wolters

Nadere informatie

Hoe kijken FNV-leden en Nederlanders tegen de belastingherzieningen aan? Rapport Kenmerk: Maart 2015

Hoe kijken FNV-leden en Nederlanders tegen de belastingherzieningen aan? Rapport Kenmerk: Maart 2015 Hoe kijken FNV-leden en Nederlanders tegen de belastingherzieningen aan? Rapport Kenmerk: 20024 Maart 2015 Inhoudsopgave Geschreven voor Inleiding 3 Conclusies 5 Resultaten Bedrijfsleven zijn aandeel laten

Nadere informatie

HUMO enquête naar de koopkracht

HUMO enquête naar de koopkracht HUMO enquête naar de koopkracht Steekproef N= 1000 respondenten representatief voor de Nederlandstalige 20-plussers (geen studenten) Methode Combinatie van telefonisch (23%; bij 65-plussers) en online

Nadere informatie

Evaluatie Elektronisch Patiëntendossier (EPD)

Evaluatie Elektronisch Patiëntendossier (EPD) Evaluatie Elektronisch Patiëntendossier (EPD) Index 1. Samenvatting en conclusies 2. Inleiding 3. Bekendheid EPD 4. Kennis over het EPD 5. Houding ten aanzien van het EPD 6. Informatiebehoefte 7. Issue

Nadere informatie

Conceptversie: 8. Manifest Joint Regulation

Conceptversie: 8. Manifest Joint Regulation Conceptversie: 8 Manifest Joint Regulation Het water staat ons aan de lippen Het huidige beleid waarin de verkoop van cannabis vanuit coffeeshops is toegestaan en de teelt van deze drugs illegaal is, mag

Nadere informatie

Amsterdammers. December 2009 Susanne van den Buuse

Amsterdammers. December 2009 Susanne van den Buuse Afvalscheiding onder Amsterdammers December 2009 Susanne van den Buuse Inleiding In Nederland wordt veel gedaan om de afvalstroom zo klein mogelijk te houden. Een belangrijke manier om dit te bereiken,

Nadere informatie

Leren parafraseren & synthetiseren

Leren parafraseren & synthetiseren Leren parafraseren & synthetiseren Inhoud 1. Standpunt / conclusie (vs) argumenten / onderzoek 2. Een samenhangend betoog schrijven 3. Verwijzen naar andere auteurs 4. Taal in wetenschappelijke teksten

Nadere informatie

Bestuursvoorstel: B&W Registratienr: [ 39897] Onderwerp: Eerste rapportage effecten invoering wietpas

Bestuursvoorstel: B&W Registratienr: [ 39897] Onderwerp: Eerste rapportage effecten invoering wietpas COMMISSIESTUK Onderwerp: Eerste rapportage effecten invoering wietpas Besluit college d.d.: Kennis nemen van resultaten van de eerste meting effecten invoering wietpas in Breda. Commissie: Bestuur alleen

Nadere informatie

speciaal onderwijs lesbrief drugs UITGAVE: STICHTING VOORKOM! T (030) 637 31 44 E-MAIL: STICHTING@VOORKOM.NL WWW.VOORKOM.NL

speciaal onderwijs lesbrief drugs UITGAVE: STICHTING VOORKOM! T (030) 637 31 44 E-MAIL: STICHTING@VOORKOM.NL WWW.VOORKOM.NL speciaal onderwijs UITGAVE: STICHTING VOORKOM! T (030) 637 31 44 E-MAIL: STICHTING@VOORKOM.NL WWW.VOORKOM.NL inhoud LES 1: KENNISMAKING MET DRUGS 3 SOORTEN DRUGS 3 WAT DOEN DRUGS? 4 VERSLAAFD AAN DRUGS

Nadere informatie

Bewonerspanel over Fairtrade

Bewonerspanel over Fairtrade Onderzoek, Gemeente Utrecht onderzoek@utrecht.nl / 030 286 1350 www.utrecht.nl/onderzoek Bewonerspanel over Fairtrade Junipeiling 2013: Fairtrade Utrecht is sinds 2010 Fairtrade gemeente en hiermee de

Nadere informatie

Mocht je het verkeerd hebben aangekruist, zet dan een kruis door het verkeerde antwoord en maak alsnog het goede bolletje zwart.

Mocht je het verkeerd hebben aangekruist, zet dan een kruis door het verkeerde antwoord en maak alsnog het goede bolletje zwart. Bijlage 3. Enquête Uitleg: Hieronder begint de vragenlijst. Schrijf a.u.b. met een blauwe of zwarte pen. De meeste vragen zijn meerkeuze, maak het bolletje van je keuze zwart of blauw. Voorbeeld: Ja Nee

Nadere informatie

Onderzoek Je wordt 18 jaar en dan? De gevolgen voor je geldzaken

Onderzoek Je wordt 18 jaar en dan? De gevolgen voor je geldzaken Onderzoek Je wordt 18 jaar en dan? De gevolgen voor je geldzaken Rapportage Juli 2013 Meer informatie: info@wijzeringeldzaken.nl Samenvatting (1/3) 1. Veel 17-jarigen maken de indruk verstandig om te gaan

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Vervolgmeting. Rapportage Gezondheidscentrum Maarn-Maarsbergen

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Vervolgmeting. Rapportage Gezondheidscentrum Maarn-Maarsbergen Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra Vervolgmeting Rapportage Gezondheidscentrum Maarn-Maarsbergen ARGO BV 2014 Vervolgmeting Door Cliënten Bekeken In het gezondheidscentrum is een vervolgmeting

Nadere informatie

Nee tegen Nederwiet in grensstreek

Nee tegen Nederwiet in grensstreek 22 secondant #3/4 juli-augustus 2011 Fotoserie Werken tegen wiet Nee tegen Nederwiet in Nederlandse grensstreek Werkvloer Een toestroom van drugstoeristen, levensbedreigende hennepkwekerijen en wapengevaarlijke

Nadere informatie

Onderzoek Inwonerspanel: Geinbeat (Cityplaza) Festival

Onderzoek Inwonerspanel: Geinbeat (Cityplaza) Festival 1 (12) Onderzoek Inwonerspanel: Auteur Tineke Brouwers Respons onderzoek Op 26 maart kregen de panelleden van 18 jaar en ouder (1.155 personen) een e-mail met de vraag of zij digitaal een vragenlijst over

Nadere informatie

Burgerpanel Capelle aan den IJssel

Burgerpanel Capelle aan den IJssel Burgerpanel Capelle aan den IJssel Resultaten peiling 6: Afvalscheiding november 2012 Inleiding Deze nieuwsbrief beschrijft de resultaten van de zesde peiling met het burgerpanel van Capelle aan den IJssel.

Nadere informatie

Schade per beleidsmethode

Schade per beleidsmethode Legalisering harddrugs: Een last of een deugd? 16 april 2016 D66 Congres 103 Arnhem Moderator: Jeffrey van Haaster (fractievoorzitter D66 Leiden) Panel: Daan van der Gouwe (Trimbos instituut) Has Cornelissen

Nadere informatie

Baseline patiënten enquête. PACYFIC studie - Baseline patiënten enquête -

Baseline patiënten enquête. PACYFIC studie - Baseline patiënten enquête - PACYFIC studie - Baseline patiënten enquête - 1 Instructies en toelichting Hartelijk dank voor uw deelname aan de PACYFIC studie patiënten enquête. Met deze vragenlijst willen wij evalueren hoe u, als

Nadere informatie

Onderzoek. Het provisieverbod & gebruik financieel adviseurs

Onderzoek. Het provisieverbod & gebruik financieel adviseurs Onderzoek Het provisieverbod & gebruik financieel adviseurs Rapportage Publieksmonitor: module provisieverbod December 2012 Samenvatting (1/2) 1. Bekendheid provisieverbod laag Nog niet veel Nederlanders

Nadere informatie

Onderzoek: 200 jaar Grondwet

Onderzoek: 200 jaar Grondwet Onderzoek: 200 jaar Grondwet Publicatiedatum: 27-3- 2014 Over dit onderzoek Het 1V Jongerenpanel, onderdeel van EenVandaag, bestaat uit 7000 jongeren van 12 t/m 24 jaar. Aan dit online onderzoek, gehouden

Nadere informatie

Wat je moet weten over hasj en wiet

Wat je moet weten over hasj en wiet Wat je moet weten over hasj en wiet 1 2 Je hebt vast wel eens van hasj of wiet gehoord. Hasj en wiet zijn drugs. Hasj en wiet worden meestal gerookt. Er wordt een soort sigaret gedraaid met tabak en hasj

Nadere informatie

Consumentenbond Onderzoek Financiële Toezichthouders

Consumentenbond Onderzoek Financiële Toezichthouders Consumentenbond Onderzoek Financiële Toezichthouders Inleiding De Consumentenbond heeft onderzoek uitgevoerd naar de bekendheid en beoordeling van twee financieel toezichthouders in Nederland: De Autoriteit

Nadere informatie

Jongeren en alcohol. peiling Leids JongerenPanel. Colofon. Serie Statistiek 2011 / 17

Jongeren en alcohol. peiling Leids JongerenPanel. Colofon. Serie Statistiek 2011 / 17 Jongeren en alcohol peiling Leids JongerenPanel Colofon Serie Statistiek 2011 / 17 Gemeente Leiden Afdeling Strategie en Onderzoek, BOA Sociaal en Economisch Beleid, SEB Postbus 9100, 2300 PC Leiden E-mail:

Nadere informatie

NATIONAAL BIERONDERZOEK NEDERLAND Een kwantitatief onderzoek naar de beleving en waardering van bier

NATIONAAL BIERONDERZOEK NEDERLAND Een kwantitatief onderzoek naar de beleving en waardering van bier NATIONAAL BIERONDERZOEK NEDERLAND Een kwantitatief onderzoek naar de beleving en waardering van bier JORIS DE JONGH MSC. LIANNE WORRELL MSC. AMSTERDAM, MEI 2013 NATIONAAL BIERONDERZOEK NEDERLAND Een kwantitatief

Nadere informatie

Initiatiefvoorstel Trots Op Nederland inzake APV-wijziging drugsoverlast

Initiatiefvoorstel Trots Op Nederland inzake APV-wijziging drugsoverlast leuwegem Gemeenteraad O 0 1 ö " 2 5 7 onderwerp Initiatiefvoorstel Trots Op Nederland Inzake APVwljzlglng drugsoverlast Datum 10 augustus 2010 Raadsvoorstel Afdeling Communicatie, Juridische & Personeelszaken

Nadere informatie

Welkom bij Uw kind en genotmiddelen. Gaby Herweijer Adviseur Gezondheidsbevordering

Welkom bij Uw kind en genotmiddelen. Gaby Herweijer Adviseur Gezondheidsbevordering Welkom bij Uw kind en genotmiddelen Gaby Herweijer Adviseur Gezondheidsbevordering Welkom in de Puberteit Pubers ondergaan veel veranderingen Vrienden School Lichamelijk Seksualiteit Hersenen Pubers vragen

Nadere informatie

29 oktober Onderzoek: Files en rekeningrijden

29 oktober Onderzoek: Files en rekeningrijden 29 oktober 2016 Onderzoek: Over het EenVandaag Opiniepanel Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit ruim 50.000 mensen. Zij beantwoorden vragenlijsten op basis van een online onderzoek. De uitslag van de

Nadere informatie

Wij geloven dat je leven leuker is als je je eigen keuzes maakt.

Wij geloven dat je leven leuker is als je je eigen keuzes maakt. Wij geloven dat je leven leuker is als je je eigen keuzes maakt. Wij vinden dat de overheid zich daarom minder met jou moet bemoeien en dat bedrijven minder invloed moeten hebben. Wij willen de overheid

Nadere informatie

GENOTMIDDELEN. Jongerenmonitor 2015 10.163. 40% ooit alcohol gedronken. Klas 2. Klas 4. 5% ooit wiet gebruikt. 24% weleens gerookt.

GENOTMIDDELEN. Jongerenmonitor 2015 10.163. 40% ooit alcohol gedronken. Klas 2. Klas 4. 5% ooit wiet gebruikt. 24% weleens gerookt. IJsselland GENOTMIDDELEN Jongerenmonitor 1 4% ooit alcohol gedronken.163 jongeren School Klas 13-14 jaar Klas 4 1-16 jaar 4% weleens gerookt % ooit wiet gebruikt Genotmiddelen Psychosociale gezondheid

Nadere informatie

Blauwe Nota discussienota coffeeshopbeleid

Blauwe Nota discussienota coffeeshopbeleid Blauwe Nota discussienota coffeeshopbeleid Inhoud 1. inleiding a. huidig coffeeshopbeleid b. regionale afspraken c. aanleiding blauwe nota d. doel van de blauwe nota 2. opdracht raad a. opdrachtomschrijving

Nadere informatie

Uw kind, alcohol en drugs

Uw kind, alcohol en drugs Uw kind, alcohol en drugs Kelly is 13 jaar. Zij heeft vrienden die alcohol drinken. Ze kopen blikjes bier. Ze drinken het bier op straat op. Kelly drinkt nog geen alcohol. Als Kelly uw dochter was. Wat

Nadere informatie

ONDERZOEK LANGDURIG ZIEKTEVERZUIM Onder werkgevers klein MKB (2 tot 20 werknemers)

ONDERZOEK LANGDURIG ZIEKTEVERZUIM Onder werkgevers klein MKB (2 tot 20 werknemers) ONDERZOEK LANGDURIG ZIEKTEVERZUIM Onder werkgevers klein MKB (2 tot 20 werknemers) September 2014 GfK 2014 Kennis langdurig ziekteverzuim september 2014 1 Inhoudsopgave 1. Management Summary 2. Onderzoeksresultaten

Nadere informatie

Gedragscode Defensie. Draagvlakmeting. Ministerie van Defensie. Defensie Personele Diensten Gedragswetenschappen

Gedragscode Defensie. Draagvlakmeting. Ministerie van Defensie. Defensie Personele Diensten Gedragswetenschappen Bezoekadres: Van Alkemadelaan 357 Postadres: MPC 58 A Postbus 90701 2509 LS Den Haag Nederland www.cdc.nl Draagvlakmeting TNS NIPO: Drs. Anneloes Klaassen Lisanne van Thiel GW: Drs. Amber Vos +31 (070)

Nadere informatie