Wijzigingen verzekeringsvoorwaarden Interpolis ZekerVanJeZaak

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wijzigingen verzekeringsvoorwaarden Interpolis ZekerVanJeZaak 2009-2010"

Transcriptie

1 Inleiding We verbeteren continu onze voorwaarden. Op uw verzekeringsbewijs vindt u de verzekeringen die u gesloten heeft met een link naar de bijbehorende nieuwe voorwaarden voor Wat er precies wijzigt leest u in dit document. De verzekeringsvoorwaarden van Interpolis ZekerVanJeZaak zijn op maat gesneden per branche en type verzekering. Via de inhoudsopgave kunt u de voorwaarden selecteren die voor u van toepassing zijn. Klikt u op de betreffende voorwaarden dan wordt u automatisch naar het bijbehorende wijzigingsoverzicht verwezen. Inhoudsopgave wijzigingen verzekeringsvoorwaarden De onderneming Gebouw 1. Gebouw 2. Huurdersbelang inclusief ruitbreuk 3. Huurdersbelang exclusief ruitbreuk Bedrijfsmiddelen 4. Inventaris 5. Voorraad 6. Goederentransport Stagnatie Verkeer 7. Stagnatie 8. Motorrijtuigverzekering WA 9. Motorrijtuigverzekering WA Casco 10. Motorrijtuigverzekering Taxi WA 11. Motorrijtuigverzekering Taxi WA Casco 12. Werkmaterieelverzekering WA 13. Werkmaterieelverzekering WA Casco

2 Aansprakelijkheid 14. Aansprakelijkheid Algemeen uitgebreid 15. Aansprakelijkheid Algemeen 16. Aansprakelijkheid Algemeen Klussenbedrijf 17. Aansprakelijkheid Bouw 18. Aansprakelijkheid Klussenbedrijf 19. Aansprakelijkheid Accountants 20. Aansprakelijkheid Advocaten 21. Aansprakelijkheid Architecten / Ingenieurs 22. Aansprakelijkheid Economisch en organisatieadviesbureaus 23. Aansprakelijkheid Makelaars en Taxateurs 24. Aansprakelijkheid Dienstverleners en toeleveranciers aan de agrarische sector 25. Aansprakelijkheid Stallingsbedrijven Rechtsbijstand 26. Rechtsbijstand Bedrijf De ondernemer Arbeidsongeschiktheid 27. Arbeidsongeschiktheid

3 1. Gebouw In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Gebouw. Voorwaardennummer tot : G8001 Voorwaardennummer per : G Wie zijn verzekerd : bij het onderdeel Schade aan gebouwen en Milieuschade is toegevoegd, dat de hoedanigheid verzekerd is van het bedrijf of beroep dat vermeld wordt op het verzekeringsbewijs en dat de verzekering óók geldt voor een of meer nevenactiviteiten of nevenberoepen. Deze zijn nu standaard meeverzekerd. 2. Bij Wat is verzekerd is de bepaling toegevoegd dat gebouwen die gekraakt zijn of langer dan twee maanden leegstaan of niet worden gebruikt uitsluitend verzekerd zijn tegen schade door brand, brandblussing, luchtvaartuigen, blikseminslag, ontploffing en storm. De bepalingen over meldingsplicht in genoemde situaties, die waren opgenomen onder Wat moet u doen bij verandering van het risico?, zijn komen te vervallen. Ook bij het onderdeel Milieuschade is het onderdeel Wat moet u doen bij verandering van het risico? vervallen. 3. De uitsluiting Bestemmingswijziging is vervallen. Daarvoor in de plaats is de uitsluiting illegale activiteiten toegevoegd. Deze regelt dat er geen dekking is voor schade die optreedt terwijl op de verzekerde locatie sprake is van activiteiten die als een strafbaar feit kunnen worden aangemerkt. 4. Neerslag : schade door neerslag die is binnengekomen door openstaande ramen, deuren, vensters, luiken of ventilatieopeningen en schade door het ontbreken van dakbeschot is niet langer meer uitgesloten. Dit is nu standaard meeverzekerd. 5. Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen:

4 2. Huurdersbelang inclusief ruitbreuk In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Huurdersbelang inclusief ruitbreuk. Voorwaardennummer tot : G8002 Voorwaardennummer per : G Wie zijn verzekerd : bij het onderdeel Schade aan gebouwen en Milieuschade is toegevoegd, dat de hoedanigheid verzekerd is van het bedrijf of beroep dat vermeld wordt op het verzekeringsbewijs en dat de verzekering óók geldt voor een of meer nevenactiviteiten of nevenberoepen. Deze zijn nu standaard meeverzekerd. 2. Bij Wat is verzekerd is de bepaling toegevoegd dat gebouwen die gekraakt zijn of langer dan twee maanden leegstaan of niet worden gebruikt uitsluitend verzekerd zijn tegen schade door brand, brandblussing, luchtvaartuigen, blikseminslag, ontploffing en storm. De bepalingen over meldingsplicht in genoemde situaties, die waren opgenomen onder Wat moet u doen bij verandering van het risico?, zijn komen te vervallen. Ook bij het onderdeel Milieuschade is het onderdeel Wat moet u doen bij verandering van het risico? vervallen. 3. De uitsluiting bestemmingswijziging is vervallen. Daarvoor in de plaats is de uitsluiting illegale activiteiten toegevoegd. Deze regelt dat er geen dekking is voor schade die optreedt terwijl op de verzekerde locatie sprake is van activiteiten die als een strafbaar feit kunnen worden aangemerkt. 4. Neerslag : schade door neerslag die is binnengekomen door openstaande ramen, deuren, vensters, luiken of ventilatieopeningen en schade door het ontbreken van dakbeschot is niet langer meer uitgesloten. Dit is nu standaard meeverzekerd. 5. Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen: 6. Indexeren : bij Mag Interpolis de premie en/of de verzekeringsvoorwaarden wijzigen? wordt een andere wijze van indexeren beschreven. In plaats van een jaarlijkse indexering van het verzekerde bedrag op basis van het indexcijfer van de bouwkosten wordt de premie jaarlijks geïndexeerd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

5 3. Huurdersbelang exclusief ruitbreuk In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Huurdersbelang exclusief ruitbreuk. Voorwaardennummer tot : G8003 Voorwaardennummer per : G Wie zijn verzekerd : bij het onderdeel Schade aan gebouwen en Milieuschade is toegevoegd, dat de hoedanigheid verzekerd is van het bedrijf of beroep dat vermeld wordt op het verzekeringsbewijs en dat de verzekering óók geldt voor een of meer nevenactiviteiten of nevenberoepen. Deze zijn nu standaard meeverzekerd. 2. Bij Wat is verzekerd is de bepaling toegevoegd dat gebouwen die gekraakt zijn of langer dan twee maanden leegstaan of niet worden gebruikt uitsluitend verzekerd zijn tegen schade door brand, brandblussing, luchtvaartuigen, blikseminslag, ontploffing en storm. De bepalingen over meldingsplicht in genoemde situaties, die waren opgenomen onder Wat moet u doen bij verandering van het risico?, zijn komen te vervallen. Ook bij het onderdeel Milieuschade is het onderdeel Wat moet u doen bij verandering van het risico? vervallen. 3. De uitsluiting bestemmingswijziging is vervallen. Daarvoor in de plaats is de uitsluiting illegale activiteiten toegevoegd. Deze regelt dat er geen dekking is voor schade die optreedt terwijl op de verzekerde locatie sprake is van activiteiten die als een strafbaar feit kunnen worden aangemerkt. 4. Neerslag : schade door neerslag die is binnengekomen door openstaande ramen, deuren, vensters, luiken of ventilatieopeningen en schade door het ontbreken van dakbeschot is niet langer meer uitgesloten. Dit is nu standaard meeverzekerd. 5. Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen: 6. Indexeren : bij Mag Interpolis de premie en/of de verzekeringsvoorwaarden wijzigen? wordt een andere wijze van indexeren beschreven. In plaats van een jaarlijkse indexering van het verzekerde bedrag op basis van het indexcijfer van de bouwkosten wordt de premie jaarlijks geïndexeerd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

6 4. Inventaris In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Inventaris. Voorwaardennummer tot : B8004 Voorwaardennummer per : B Bij de bepaling over zonweringen, rolluiken, antennes en schotels onder Waar zijn de verzekerde zaken verzekerd? is toegevoegd dat deze bepaling ook geldt voor lichtreclames. Daarnaast is de dekking uitgebreid. Was voorheen alleen schade door storm verzekerd, is nu ook schade door brand, brandblussing, bliksem, blikseminslag, ontploffing, luchtvaartuigen, gewelddadige beroving, afpersing, plunderingen en relletjes verzekerd. 3. Bij de bepaling over kasgeld onder Waar zijn de verzekerde zaken verzekerd? is de bepaling dat vervoer van kasgeld tussen gebouwen op hetzelfde risicoadres niet verzekerd is, verwijderd. Dit is nu standaard meeverzekerd. 4. Neerslag : schade door neerslag die is binnengekomen door openstaande ramen, deuren, vensters, luiken of ventilatieopeningen en schade door het ontbreken van dakbeschot is niet langer meer uitgesloten. Dit is nu standaard meeverzekerd. 5. Hoe wordt de omvang van de schadevergoeding vastgesteld : bij de bepaling over maximeringen is de maximering tot 10% boven de verzekerde som voor inventaris waarvan verzekerde geen eigenaar is, verwijderd. Dit is nu niet meer gemaximeerd. 6. Het onderdeel Wat moet u doen bij verandering van het risico? is vervallen. 7. Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen:

7 5. Voorraad In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Voorraad. Voorwaardennummer tot : B8005 Voorwaardennummer per : B Neerslag : schade door neerslag die is binnengekomen door openstaande ramen, deuren, vensters, luiken of ventilatieopeningen en schade door het ontbreken van dakbeschot is niet langer meer uitgesloten. Dit is nu standaard meeverzekerd. 3. Bij de bepaling over maximeringen onder Hoe wordt de omvang van de schadevergoeding vastgesteld? is de bepaling over de maximering tot 10% boven de verzekerde som voor voorraad waarvan verzekerde geen eigenaar is, verwijderd. Dit is nu niet meer gemaximeerd. 4. Het onderdeel Wat moet u doen bij verandering van het risico? is vervallen. 5. Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen:

8 6. Goederentransport In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Goederentransport. Voorwaardennummer tot : B8006 Voorwaardennummer per : B Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen:

9 7. Stagnatie In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Stagnatie. Voorwaardennummer tot : S8007 Voorwaardennummer per : S Wie zijn verzekerd : bij de onderdelen Schade aan (onderdelen van) gebouwen, Schade aan uw inventaris, uw voorraad of de inhoud van een ander bedrijf en Een sanering van uw locatie en zaakschade die voortvloeit uit een verontreiniging is de bepaling toegevoegd dat de hoedanigheid verzekerd is van het bedrijf of beroep dat vermeld wordt op het verzekeringsbewijs en dat de verzekering ook geldt voor een of meer 2. Wat is verzekerd : in het onderdeel Schade aan (onderdelen van) gebouwen is de bepaling toegevoegd dat gebouwen die gekraakt zijn of langer dan twee maanden leegstaan of niet worden gebruikt uitsluitend verzekerd zijn tegen schade door brand, brandblussing, luchtvaartuigen, blikseminslag, ontploffing en storm. 3. De uitsluiting bestemmingswijziging in het onderdeel Schade aan (onderdelen van) gebouwen is vervallen. Daarvoor in de plaats is de uitsluiting illegale activiteiten toegevoegd. Deze regelt dat er geen dekking is voor schade die optreedt terwijl op de verzekerde locatie sprake is van activiteiten die als een strafbaar feit kunnen worden aangemerkt. 4. In de onderdelen Schade aan (onderdelen van) gebouwen en Schade aan uw inventaris, uw voorraad of de inhoud van een ander bedrijf is bij de uitsluiting Andere uitsluitingen over neerslag, stagnatieschade door neerslag die is binnengekomen door openstaande ramen, deuren, vensters, luiken of ventilatieopeningen en schade door het ontbreken van dakbeschot niet langer meer uitgesloten. Dit is nu standaard meeverzekerd. 5. Het onderdeel Wat moet u doen bij verandering van het risico? is vervallen. 6. Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen:

10 8. Motorrijtuigverzekering WA In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Motorrijtuigverzekering WA. Voorwaardennummer tot : M8008 Voorwaardennummer per : M Wie zijn verzekerd : in alle onderdelen behalve Algemeen, is de bepaling toegevoegd dat de hoedanigheid verzekerd is van het bedrijf of beroep dat vermeld wordt op het verzekeringsbewijs en dat de verzekering ook geldt voor een of meer 2. Wat is verzekerd : bij het onderdeel Wettelijke Aansprakelijkheid is een bepaling toegevoegd met de titel contractueel personenvervoer, verhoging verzekerd bedrag. Deze regelt dat bij taxivervoer de daarvoor geldende wettelijke verzekerde bedragen zijn verzekerd. 3. Wat is verzekerd : bij het onderdeel Wettelijke Aansprakelijkheid is een bepaling toegevoegd met de titel vervoer gevaarlijke stoffen. Deze regelt dat bij vervoer van gevaarlijke stoffen door vrachtwagens de daarvoor geldende wettelijke verzekerde bedragen zijn verzekerd. Bij dit vervoer van gevaarlijke stoffen geldt dat alleen dekking wordt verleend als aan wet- en regelgeving wordt voldaan die specifiek van toepassing is op dit vervoer. 4. Wat is niet verzekerd : in alle onderdelen behalve Algemeen is de bepaling niet verzekerd is schade als het motorrijtuig wordt gebruikt voor andere doeleinden dan ons is opgegeven of voor doeleinden die de wet verbiedt. (Ander gebruik*) vervallen. 5. Wat is niet verzekerd : in alle onderdelen behalve Algemeen, is de bepaling Geen geldig rijbewijs motorrijtuigen* aangevuld met de bepaling dat deze uitsluiting niet geldt als en zolang het motorrijtuig binnen Nederland wordt gebruikt voor lesdoeleinden, mits dit binnen de wettelijke regelgeving hiervoor plaatsvindt. 6. Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen: 7. In de begripsomschrijvingen is het begrip accessoires en bijzondere constructies verwijderd. De juiste omschrijving is toegevoegd bij de dekking waarvoor deze omschrijving relevant is. Dat is niet de WA-dekking.

11 9. Motorrijtuigverzekering WA Casco In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Motorrijtuigverzekering WA Casco. Voorwaardennummer tot : M8009 Voorwaardennummer per : M Wie zijn verzekerd : in alle onderdelen behalve Algemeen, is de bepaling toegevoegd dat de hoedanigheid verzekerd is van het bedrijf of beroep dat vermeld wordt op het verzekeringsbewijs en dat de verzekering ook geldt voor een of meer 2. Wat is verzekerd : bij het onderdeel Wettelijke Aansprakelijkheid is een bepaling toegevoegd met de titel contractueel personenvervoer, verhoging verzekerd bedrag. Deze regelt dat bij taxivervoer de daarvoor geldende wettelijke verzekerde bedragen zijn verzekerd. 3. Wat is verzekerd : bij het onderdeel Wettelijke Aansprakelijkheid is een bepaling toegevoegd met de titel vervoer gevaarlijke stoffen. Deze regelt dat bij vervoer van gevaarlijke stoffen door vrachtwagens de daarvoor geldende wettelijke verzekerde bedragen zijn verzekerd. Bij dit vervoer van gevaarlijke stoffen geldt dat alleen dekking wordt verleend als aan wet- en regelgeving wordt voldaan die specifiek van toepassing is op dit vervoer. 4. Wat is niet verzekerd : bij onderdeel Casco is de uitsluiting toegevoegd waarin wordt bepaald dat als het verzekerde object is uitgeleend of verhuurd, schade ontstaan door verduistering of poging daartoe, niet is verzekerd.' 5. Wat is niet verzekerd : in alle onderdelen behalve Algemeen, is de bepaling niet verzekerd is schade als het motorrijtuig wordt gebruikt voor andere doeleinden dan ons is opgegeven of voor doeleinden die de wet verbiedt. (Ander gebruik*) vervallen. 6. Wat is niet verzekerd : in alle onderdelen behalve Algemeen, is de bepaling Geen geldig rijbewijs motorrijtuigen* aangevuld met de bepaling dat deze uitsluiting niet geldt als en zolang het motorrijtuig binnen Nederland wordt gebruikt voor lesdoeleinden, mits dit binnen de wettelijke regelgeving hiervoor plaatsvindt. 7. Welke waardebasis geldt voor de schadevaststelling : bij onderdeel Casco is de nieuwwaarderegeling verhoogd. Voortaan geldt deze regeling voor motorrijtuigen met een cataloguswaarde tot ,- inclusief BTW in plaats van ,- inclusief BTW. De overige onderdelen van deze regeling blijven ongewijzigd van toepassing. 8. In het onderdeel Casco is een nieuw onderdeel toegevoegd aan de verzekeringsvoorwaarden over preventie. Voor personen- en bestelauto s met een cataloguswaarde van ,- (inclusief BTW) of meer geldt voortaan dat er uitsluitend dekking is bij schade door diefstal, joyriding of inbraak in het voertuig als op het moment van de schade het voertuig is voorzien van een goedgekeurd en in werking zijnd SCM klasse 4 voertuigvolgsysteem of een SCM klasse 5 voertuigvolgsysteem. 9. Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen: 10. In de begripsomschrijvingen is het begrip accessoires en bijzondere constructies verwijderd. De juiste omschrijving komt terug in het onderdeel Casco bij de dekking voor accessoires en bijzondere constructies onder Welke kosten en andere schade krijgt u vergoed?. Aangebrachte belettering valt voortaan ook binnen de definitie en alle af fabriek aangebrachte wijzigingen en aanvullingen op de standaarduitvoering van het motorrijtuig vallen niet meer binnen dit begrip. Af fabriek aangebrachte wijzigingen en aanvullingen op de standaarduitvoering vielen al binnen de op te geven cataloguswaarde en daardoor ook binnen de standaard cascodekking.

12 10. Motorrijtuigverzekering Taxi WA In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Motorrijtuigverzekering Taxi WA. Voorwaardennummer tot : M9035 Voorwaardennummer per : M De verzekeringsvoorwaarden Motorrijtuigverzekering Taxi WA (model M9035) zijn opgegaan in de verzekeringsvoorwaarden Motorrijtuigverzekering WA (model M ). In deze verzekeringsvoorwaarden Motorrijtuigverzekering WA (model M ) is speciaal voor taxi s een bepaling toegevoegd met de titel contractueel personenvervoer, verhoging verzekerd bedrag. Deze regelt dat bij taxivervoer de daarvoor geldende wettelijke verzekerde bedragen zijn verzekerd. Voor informatie over de veranderingen in de verzekeringsvoorwaarden Motorrijtuigverzekering WA verwijzen wij naar het verschillenoverzicht van betreffende verzekeringsvoorwaarden.

13 11. Motorrijtuigverzekering Taxi WA Casco In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Motorrijtuigverzekering Taxi WA Casco. Voorwaardennummer tot : M9036 Voorwaardennummer per : M De verzekeringsvoorwaarden Motorrijtuigverzekering Taxi WA en casco (model M9036) zijn opgegaan in de verzekeringsvoorwaarden Motorrijtuigverzekering WA en casco (model M ). In deze verzekeringsvoorwaarden Motorrijtuigverzekering WA en casco (model M ) is speciaal voor taxi s een bepaling toegevoegd met de titel contractueel personenvervoer, verhoging verzekerd bedrag. Deze regelt dat bij taxivervoer de daarvoor geldende wettelijke verzekerde bedragen zijn verzekerd. Voor informatie over de veranderingen in de verzekeringsvoorwaarden Motorrijtuigverzekering WA en casco verwijzen wij naar het verschillenoverzicht van betreffende verzekeringsvoorwaarden.

14 12. Werkmaterieelverzekering WA In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Werkmaterieelverzekering WA. Voorwaardennummer tot : M8011 Voorwaardennummer per : M Wie zijn verzekerd : in alle onderdelen behalve Algemeen, is de bepaling toegevoegd dat de hoedanigheid verzekerd is van het bedrijf of beroep dat vermeld wordt op het verzekeringsbewijs en dat de verzekering ook geldt voor een of meer 2. Wat is niet verzekerd : in alle onderdelen behalve Algemeen, is de bepaling niet verzekerd is schade als het motorrijtuig wordt gebruikt voor andere doeleinden dan ons is opgegeven of voor doeleinden die de wet verbiedt. (Ander gebruik*) vervallen. 3. Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen:

15 13. Werkmaterieelverzekering WA Casco In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Werkmaterieelverzekering WA Casco. Voorwaardennummer tot : M8012 Voorwaardennummer per : M Wie zijn verzekerd : in alle onderdelen behalve Algemeen, is de bepaling toegevoegd dat de hoedanigheid verzekerd is van het bedrijf of beroep dat vermeld wordt op het verzekeringsbewijs en dat de verzekering ook geldt voor een of meer 2. Wat is niet verzekerd : bij onderdeel Casco is de uitsluiting toegevoegd waarin wordt bepaald dat als het verzekerde object is uitgeleend of verhuurd, schade ontstaan door verduistering of poging daartoe, niet is verzekerd.' 3. Bij Wat is niet verzekerd? in alle onderdelen behalve Algemeen, is de bepaling niet verzekerd is schade als het motorrijtuig wordt gebruikt voor andere doeleinden dan ons is opgegeven of voor doeleinden die de wet verbiedt. (Ander gebruik*) vervallen. 4. Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen:

16 14. Aansprakelijkheid Algemeen uitgebreid In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Aansprakelijkheid Algemeen uitgebreid. Voorwaardennummer tot : A8014 Voorwaardennummer per : A Bij de uitsluiting risicovolle werkzaamheden onder Wat is niet verzekerd is de uitsluiting voor wat betreft sloopwerkzaamheden teruggebracht tot sloopwerkzaamheden aan gebouwen van meer dan 45 meter hoogte. 3. Bij de uitsluiting risicovolle opdrachtgevers onder Wat is niet verzekerd is de uitsluiting voor wat betreft leveringen van producten en/of diensten aan de scheepsbouw (anders dan voor de pleziervaart) teruggebracht tot de scheepsbouw (anders dan voor de plezier- en binnenvaart tot maximaal ton). 4. De uitsluiting attractiebesluit die voorheen onder Wat is niet verzekerd was opgenomen is verwijderd. Onder Preventievoorwaarden is een preventievoorwaarde opgenomen waarin geregeld wordt dat een beheerder/exploitant van een speeltoestel zich moet houden aan de voorschriften uit het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen (WAS). 5. De uitsluiting schoonheidsbehandelingen die voorheen onder Wat is niet verzekerd was opgenomen is verwijderd. Onder Preventievoorwaarden is een preventievoorwaarde opgenomen voor schoonheidsbehandelingen. Voor de behandelingen waar dit voor van toepassing is dient gewerkt te worden volgens: - De richtlijnen van de Code van de Schoonheidsspecialist; - De hygiënevoorschriften/warenwetbesluit tatoeëren en piercen en - De relevante veiligheidscodes. Met de nieuwe formulering worden voorheen specifiek benoemde behandelingen niet meer uitgesloten mits voldaan wordt aan de genoemde codes en voorschriften. 6. Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen:

17 15. Aansprakelijkheid Algemeen In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Aansprakelijkheid Algemeen. Voorwaardennummer tot : A8015 Voorwaardennummer per : A Bij de uitsluiting risicovolle werkzaamheden onder Wat is niet verzekerd is de uitsluiting voor wat betreft sloopwerkzaamheden teruggebracht tot sloopwerkzaamheden aan gebouwen van meer dan 45 meter hoogte. 3. Bij de uitsluiting risicovolle opdrachtgevers onder Wat is niet verzekerd is de uitsluiting voor wat betreft leveringen van producten en/of diensten aan de scheepsbouw (anders dan voor de pleziervaart) teruggebracht tot de scheepsbouw (anders dan voor de plezier- en binnenvaart tot maximaal ton). 4. Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen:

18 16. Aansprakelijkheid Algemeen Klussenbedrijf In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Aansprakelijkheid Algemeen Klussenbedrijf. Voorwaardennummer tot : A8016 Voorwaardennummer per : A Bij de uitsluiting risicovolle werkzaamheden onder Wat is niet verzekerd is de uitsluiting voor wat betreft sloopwerkzaamheden teruggebracht tot sloopwerkzaamheden aan gebouwen van meer dan 45 meter hoogte. 3. Bij de uitsluiting risicovolle opdrachtgevers onder Wat is niet verzekerd is de uitsluiting voor wat betreft leveringen van producten en/of diensten aan de scheepsbouw (anders dan voor de pleziervaart) teruggebracht tot de scheepsbouw (anders dan voor de plezier- en binnenvaart tot maximaal ton). 4. De uitsluiting bouwconstructieve werkzaamheden onder Wat is niet verzekerd is vervallen. 5. Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen:

19 17. Aansprakelijkheid Bouw In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Aansprakelijkheid Bouw. Voorwaardennummer tot : A8017 Voorwaardennummer per : A Bij de uitsluiting risicovolle werkzaamheden onder Wat is niet verzekerd is de uitsluiting voor wat betreft sloopwerkzaamheden teruggebracht tot sloopwerkzaamheden aan gebouwen van meer dan 45 meter hoogte. 3. Bij de uitsluiting risicovolle opdrachtgevers onder Wat is niet verzekerd is de uitsluiting voor wat betreft leveringen van producten en/of diensten aan de scheepsbouw (anders dan voor de pleziervaart) teruggebracht tot de scheepsbouw (anders dan voor de plezier- en binnenvaart tot maximaal ton). 4. In de bepaling over heiwerkzaamheden en bronbemaling onder Met welke preventievoorwaarden moet u rekening houden? worden voortaan een aantal uitzonderingen genoemd op de meldingsplicht voor heiwerkzaamheden en bronbemaling. Tevens wordt beschreven onder welke voorwaarden deze meldingsplicht komt te vervallen voor de genoemde werkzaamheden. 5. Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen:

20 18. Aansprakelijkheid Klussenbedrijf In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Aansprakelijkheid Klussenbedrijf. Voorwaardennummer tot : A8018 Voorwaardennummer per : A Bij de uitsluiting risicovolle werkzaamheden onder Wat is niet verzekerd is de uitsluiting voor wat betreft sloopwerkzaamheden teruggebracht tot sloopwerkzaamheden aan gebouwen van meer dan 45 meter hoogte. 3. Bij de uitsluiting risicovolle opdrachtgevers onder Wat is niet verzekerd is de uitsluiting voor wat betreft leveringen van producten en/of diensten aan de scheepsbouw (anders dan voor de pleziervaart) teruggebracht tot de scheepsbouw (anders dan voor de plezier- en binnenvaart tot maximaal ton). 4. De uitsluiting bouwconstructieve werkzaamheden onder Wat is niet verzekerd is vervallen. 5. In de bepaling over heiwerkzaamheden en bronbemaling onder Met welke preventievoorwaarden moet u rekening houden? worden een aantal uitzonderingen genoemd op de meldingsplicht voor heiwerkzaamheden en bronbemaling. Tevens wordt beschreven onder welke voorwaarden deze meldingsplicht komt te vervallen voor de genoemde werkzaamheden. 6. Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen:

21 19. Aansprakelijkheid Accountants In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Aansprakelijkheid Accountants. Voorwaardennummer tot : A8019 Voorwaardennummer per : A Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen:

22 20. Aansprakelijkheid Advocaten In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Aansprakelijkheid Advocaten. Voorwaardennummer tot : A8020 Voorwaardennummer per : A Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen:

23 21. Aansprakelijkheid Architecten / Ingenieurs In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Aansprakelijkheid Architecten / Ingenieurs. Voorwaardennummer tot : A8021 Voorwaardennummer per : A Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen:

24 22. Aansprakelijkheid Economisch en organisatieadviesbureaus In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Aansprakelijkheid Economisch en organisatieadviesbureaus. Voorwaardennummer tot : A8022 Voorwaardennummer per : A Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen:

25 23. Aansprakelijkheid Makelaars en Taxateurs In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Aansprakelijkheid Makelaars en Taxateurs. Voorwaardennummer tot : A8023 Voorwaardennummer per : A Bij de uitsluiting opzicht onder Wat is niet verzekerd zitten ook een aantal specifieke insluitingen. Een van die insluitingen is zaken onder opzicht vanwege huur of gebruik. Deze insluiting gold voorheen niet voor opstallen. Maar omdat makelaars en taxateurs vaak om reden van (ver)koop opstallen onder opzicht hebben geldt de insluiting voortaan ook voor opstallen. 3. Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen:

26 24. Aansprakelijkheid Dienstverleners en toeleveranciers aan de agrarische sector In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Aansprakelijkheid Dienstverleners en toeleveranciers aan de agrarische sector. Voorwaardennummer tot : A9029 Voorwaardennummer per : A Bij de uitsluiting risicovolle werkzaamheden onder Wat is niet verzekerd is de uitsluiting voor wat betreft sloopwerkzaamheden teruggebracht tot sloopwerkzaamheden aan gebouwen van meer dan 45 meter hoogte. 3. Bij de uitsluiting risicovolle opdrachtgevers onder Wat is niet verzekerd is de uitsluiting voor wat betreft leveringen van producten en/of diensten aan de scheepsbouw (anders dan voor de pleziervaart) teruggebracht tot de scheepsbouw (anders dan voor de plezier- en binnenvaart tot maximaal ton). 4. Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen:

27 25. Aansprakelijkheid Stallingsbedrijven In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Aansprakelijkheid Stallingsbedrijven. Voorwaardennummer tot : A9030 Voorwaardennummer per : A Bij de uitsluiting risicovolle werkzaamheden onder Wat is niet verzekerd is de uitsluiting voor wat betreft sloopwerkzaamheden teruggebracht tot sloopwerkzaamheden aan gebouwen van meer dan 45 meter hoogte. 3. Bij de uitsluiting risicovolle opdrachtgevers onder Wat is niet verzekerd is de uitsluiting voor wat betreft leveringen van producten en/of diensten aan de scheepsbouw (anders dan voor de pleziervaart) teruggebracht tot de scheepsbouw (anders dan voor de plezier- en binnenvaart tot maximaal ton). 4. Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen:

28 26. Rechtsbijstand Bedrijf In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Rechtsbijstand. Voorwaardennummer tot : R8024 Voorwaardennummer per : R Wanneer begint en eindigt uw verzekering : veranderingen in deze bepalingen:

29 27. Arbeidsongeschiktheid In dit onderdeel vindt u de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden Arbeidsongeschiktheid. Voorwaardennummer tot : Z42721 Voorwaardennummer per : Z Op alle verzekeringsbewijzen die vóór 25 januari 2010 zijn gemaakt staat het oude voorwaardennummer Z42721 vermeld. Als u deze opent komt u echter wel in de nieuwe voorwaarden terecht. Vanaf 25 januari 2010 wordt op alle nieuwe en gewijzigde verzekeringsbewijzen wel het juiste nummer (Z ) getoond. 1. Wanneer begint en eindigt uw verzekering : verleenden wij voorheen geen dekking meer indien u in gebreke was om premie, kosten en assurantiebelasting te betalen. Vanaf nu stellen wij u gedurende twee maanden in de gelegenheid 2. Betaling van de uitkering : er is een bepaling toegevoegd dat de verzekerde de begunstigde is van de uitkering. De verzekeringsnemer en/of verzekerde kunnen de begunstiging niet wijzigen.

Wijzigingen verzekeringsvoorwaarden Interpolis ZekerVanJeZaak 2012-2013

Wijzigingen verzekeringsvoorwaarden Interpolis ZekerVanJeZaak 2012-2013 Wijzigingen verzekeringsvoorwaarden Interpolis ZekerVanJeZaak 2012-2013 Inleiding Interpolis verbetert continu haar voorwaarden. Op uw verzekeringsbewijs vindt u de verzekeringen die u gesloten hebt met

Nadere informatie

POLIS MOTORRIJTUIGENVERZEKERING

POLIS MOTORRIJTUIGENVERZEKERING POLIS MOTORRIJTUIGENVERZEKERING Assurantieadviseur Intramediair B.V. Postbus 5009 5201 GA 'S-HERTOGENBOSCH Agentnummer Verzekeringnemer Reden afgifte Produkt 80953 TG Parkflyrent Schiphol B.V. Operettelaan

Nadere informatie

Clausules Avéro Achmea Schadeverzekeringen N.V. Inhoudsopgave

Clausules Avéro Achmea Schadeverzekeringen N.V. Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2046 Financieringsclausule 2659 Boekwaarde 4071 Leaseauto AV601 Wielklem/disselslot/kingpinslot VD002 Bijzondere acceptatie motorrijtuigen VD016 Audio beperking tot 1.500 VD017 Bonusbescherming

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN MOTORRIJTUIGENVERZEKERING VOLLEDIG CASCO VERSIE JULI 2017

BIJZONDERE VOORWAARDEN MOTORRIJTUIGENVERZEKERING VOLLEDIG CASCO VERSIE JULI 2017 BIJZONDERE VOORWAARDEN MOTORRIJTUIGENVERZEKERING VOLLEDIG CASCO VERSIE JULI 2017 INHOUDSOPGAVE Deze bijzondere voorwaarden vormen één geheel met de algemene voorwaarden en de woordenlijst. Artikel 1 Aanvullende

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis Woonhuisverzekering

Interpolis Alles in één Polis Woonhuisverzekering Interpolis Alles in één Polis Verschillenoverzicht Overzicht van de verschillen tussen de oude en de vernieuwde Verschil Oude Vernieuwde Wat kunt u verzekeren? woonhuis inclusief maximaal 2 bijgebouwen

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden behorende bij de Motorrijtuigverzekering <omschrijving dekking>, <merk en type>, kenteken <kenteken>.

Bijzondere voorwaarden behorende bij de Motorrijtuigverzekering <omschrijving dekking>, <merk en type>, kenteken <kenteken>. Bijzondere voorwaarden behorende bij de Motorrijtuigverzekering , , kenteken . Ppr 0002 Verzekeraarshulpdienst. Artikel 6 van de Aanvullende voorwaarden Wettelijke

Nadere informatie

Interpolis ZekerVanJeZaak

Interpolis ZekerVanJeZaak Interpolis ZekerVanJeZaak Verzekeringsvoorwaarden (S17025.1) Exploitatiederving Klik op het onderwerp waar u een vraag over heeft. Inhoud pagina Schade aan gebouwen 2 Schade aan inventaris of voorraad

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Inboedelverzekering

Bijzondere voorwaarden Inboedelverzekering Model 202Q3 blad 1 Bijzondere voorwaarden Inboedelverzekering Brand/stormdekking Deze bijzondere voorwaarden zijn één geheel met de algemene voorwaarden en de woordenlijst. De woorden waarvan de eerste

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden

Aanvullende voorwaarden Aanvullende voorwaarden Beperkt casco personenautoverzekering 2013 Aanvullende voorwaarden beperkt casco In aanvulling op de Voorwaarden Personenautoverzekering 2013 gelden de volgende voorwaarden als

Nadere informatie

Clausules Allianz Benelux N.V. Inhoudsopgave

Clausules Allianz Benelux N.V. Inhoudsopgave Inhoudsopgave 4071 Leaseauto M612 Leaseclausule MOT292 Beveiliging bestelauto S1 MOT293 Beveiliging bestelauto S2 MOT308 SCM klasse 1 MOT313 SCM klasse 3 MOT338-1 Rechtsbijstand MOT338-2 Verhaalsrechtsbijstand

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis Inboedelverzekering

Interpolis Alles in één Polis Inboedelverzekering Interpolis Alles in één Polis Inboedelverzekering Verschillenoverzicht Overzicht van de verschillen tussen de oude en de vernieuwde Inboedelverzekering Verschil Oude Inboedelverzekering Vernieuwde Inboedelverzekering

Nadere informatie

Overzicht belangrijkste aanpassingen Casco Beperkt

Overzicht belangrijkste aanpassingen Casco Beperkt Overzicht belangrijkste aanpassingen Casco Beperkt Oude voorwaarden Nieuwe voorwaarden (versie# 072016) Compleet nieuw artikel. Artikel 02 Wanneer komt u in aanmerking voor de 1 jaar nieuwwaarderegeling:

Nadere informatie

Interpolis ZekerVanJeZaak

Interpolis ZekerVanJeZaak 0200 012015 Interpolis ZekerVanJeZaak Verzekeringsvoorwaarden (Model S15007.1) Stagnatie Deze verzekering bestaat uit de volgende delen: Schade aan gebouwen Schade aan inventaris of voorraad Schade aan

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Woonhuisverzekering

Bijzondere voorwaarden Woonhuisverzekering Model 20234 blad 1 Bijzondere voorwaarden Woonhuisverzekering Brand/stormdekking Deze bijzondere voorwaarden zijn één geheel met de algemene voorwaarden en woordenlijst. De woorden waarvan de eerste letter

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (Model ZPA-PV-01-151) Personenauto - Algemeen deel Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Algemeen deel 3 Verzekeringnemer en

Nadere informatie

BedrijvenTotaalPakket

BedrijvenTotaalPakket BedrijvenTotaalPakket Het BedrijvenTotaalPakket is met 14 dekkingen de onmisbare pakketpolis voor elke ondernemer. De verzekeringen sluiten naadloos op elkaar aan en bevatten hierdoor geen dubbele dekkingen.

Nadere informatie

Overzicht belangrijkste aanpassingen Casco Beperkt

Overzicht belangrijkste aanpassingen Casco Beperkt Overzicht belangrijkste aanpassingen Casco Beperkt Oude voorwaarden Nieuwe voorwaarden (versie# 072016) Compleet nieuw artikel. Artikel 02 Wanneer komt u in aanmerking voor de 1 jaar nieuwwaarderegeling:

Nadere informatie

Bestelauto tot 3,5 ton

Bestelauto tot 3,5 ton Wettelijke Aansprakelijkheid Acceptatierichtlijnen Volgens de hierna vermelde premies kunnen worden verzekerd bestelauto s met een tonnage (eigen gewicht + laadvermogen) tot 3,5 ton. Voor bestelauto s

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Bromfietsverzekering

Bijzondere voorwaarden Bromfietsverzekering Bijzondere voorwaarden Bromfietsverzekering Beperkt casco Deze bijzondere voorwaarden zijn één geheel met de algemene voorwaarden en de woordenlijst. De woorden waarvan de eerste letter is onderstreept

Nadere informatie

Verzekeringsvoorwaarden Interpolis ZekerVanJeZaak

Verzekeringsvoorwaarden Interpolis ZekerVanJeZaak Model S12007.1 Verzekeringsvoorwaarden Interpolis ZekerVanJeZaak Stagnatie Deel I - Inhoud A Schade aan (onderdelen van) gebouwen 1 Wie zijn verzekerd? 2 Wat is verzekerd? 3 Onder welke voorwaarden verlenen

Nadere informatie

Interpolis Bedrijven Compact Polis. het gemak van één verzekeringspakket

Interpolis Bedrijven Compact Polis. het gemak van één verzekeringspakket Interpolis Bedrijven Compact Polis het gemak van één verzekeringspakket Arjan Dros, 43 jaar, horeca ondernemer. Nog maar kort geleden heb ik restaurant Stout geopend. Toen heb ik ook een aantal bedrijfsverzekeringen

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Beperkt Casco Bestelautoverzekering 2006 1. De maatschappij verzekert de verzekeringnemer tegen schade indien deze:

Aanvullende voorwaarden Beperkt Casco Bestelautoverzekering 2006 1. De maatschappij verzekert de verzekeringnemer tegen schade indien deze: Inhoudsopgave Artikel 7. Artikel 8. Aanvulling op artikel 1 van de Aanvullende Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid Bestelauto (Begripsomschrijvingen) Omschrijving van de dekking Artikel 9. Uitsluitingen

Nadere informatie

Interpolis ZekerVanJeZaak

Interpolis ZekerVanJeZaak Interpolis ZekerVanJeZaak Verzekeringsvoorwaarden (S18007.1) Stagnatie Klik op het onderwerp waar u een vraag over heeft. Inhoud pagina Schade aan gebouwen 2 Schade aan inventaris of voorraad 10 Schade

Nadere informatie

NEDERLANDSE BEURSPOLIS VOOR LANDMATERIAAL 2006

NEDERLANDSE BEURSPOLIS VOOR LANDMATERIAAL 2006 NEDERLANDSE BEURSPOLIS VOOR LANDMATERIAAL 2006 Polisnummer 95440012 Wij, ondervermelde verzekeraar(s), verzekeren elk voor het aandeel hieronder getekend aan U, AFINAM LEASE BV, Zeilmaker 2B, 3861 SM Nijkerk,

Nadere informatie

Aanhangerverzekering. Bijzondere Voorwaarden AH15

Aanhangerverzekering. Bijzondere Voorwaarden AH15 Aanhangerverzekering Bijzondere Voorwaarden AH15 Inhoudsopgave Informatie: Telefonische bereikbaarheid 24/7 voor het melden van uw schade. Online schade melden doet u snel en eenvoudig in uw Persoonlijk

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (CRV-RV-53-181) Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Volledig Casco 2 1 Wie zijn verzekerd? 2 2 Welke caravan is verzekerd?

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Casco Wat vindt u waar? 1.1 Verzekerde risico s 1.2 Accessoires 1.3 Berging, bewaking en vervoer

Bijzondere voorwaarden Casco Wat vindt u waar? 1.1 Verzekerde risico s 1.2 Accessoires 1.3 Berging, bewaking en vervoer Wat vindt u waar? Artikel 1. Artikel 2. Artikel 3. Artikel 4. Artikel 5. Artikel 6. Omvang van de dekking 1.1 Verzekerde risico s 1.2 Accessoires 1.3 Berging, bewaking en vervoer Uitsluitingen Aanpassing

Nadere informatie

MOTORRIJTUIGEN CLAUSULES OVZ Verzekeringen

MOTORRIJTUIGEN CLAUSULES OVZ Verzekeringen MOTORRIJTUIGEN CLAUSULES OVZ Verzekeringen 1 Cessie Alle vorderingen tot vergoedingen van schade (met uitzondering van verzekerdes verplichtingen die voortvloeien uit de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen)

Nadere informatie

Voorwaarden glasverzekering woonhuis

Voorwaarden glasverzekering woonhuis Voorwaarden glasverzekering woonhuis Met de Glasverzekering woonhuis verzekert u zich voor schade aan glas in uw woonhuis. En ook het glas in een bijgebouw of een kantoor- of praktijkruimte in uw woonhuis.

Nadere informatie

Interpolis ZekerVanJeZaak

Interpolis ZekerVanJeZaak Interpolis ZekerVanJeZaak Verzekeringsvoorwaarden (Model G15001.1) Gebouw Deze verzekering bestaat uit de volgende delen: Schade aan het gebouw Milieuschade Algemeen Begrippen Belangrijk! Lees alle delen.

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (CRV-RV-52-161) Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Beperkt Casco 2 1 Wie zijn verzekerd? 2 2 Welke caravan is verzekerd?

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering De Bestelautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je bestelauto veroorzaakt. Naast de wettelijk verplichte

Nadere informatie

Informatiedocument. Intermediairs. Productnaam ToplandPolis Avéro Achmea Juridische entiteit Achmea Schadeverzekeringen N.V.

Informatiedocument. Intermediairs. Productnaam ToplandPolis Avéro Achmea Juridische entiteit Achmea Schadeverzekeringen N.V. Informatiedocument IDD Intermediairs Productnaam ToplandPolis Merk Avéro Achmea Juridische entiteit Achmea Schadeverzekeringen N.V. Inhoud - Klik op het onderwerp om de informatie te lezen Productkenmerken...2

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER GARAGEPAKKET

AANVRAAGFORMULIER GARAGEPAKKET AANVRAAGFORMULIER GARAGEPAKKET ᴏ Offerte aanvraag ᴏ Aanvraag nieuwe verzekering, ingangsdatum ALGEMENE GEGEVENS Naam verzekeringsnemer Naam contactpersoon Adres Postcode Stad Risico-adres Postcode risico-adres

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (CRV-RV-52-181) Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Beperkt Casco 2 1 Wie zijn verzekerd? 2 2 Welke caravan is verzekerd?

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (Model INV-BV-01-151) Inventaris - Brand Storm Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Verzekerd 2 1 Wat is verzekerd? 2 2 Welke

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden Autoverzekering Casco Beperkt

Bijzondere Voorwaarden Autoverzekering Casco Beperkt Wie zijn verzekerd? De verzekering geldt voor alle mensen hieronder. We spreken deze mensen in de rest van deze voorwaarden aan met u. Degene die deze verzekering afsluit. Degene die de auto voor zichzelf

Nadere informatie

Voorwaarden Woonpakket WP1601

Voorwaarden Woonpakket WP1601 Voorwaarden Woonpakket WP1601 Algemene voorwaarden WP1601: Bijzondere voorwaarden Opstaldekking WP1601: - De indexering van de herbouwwaarde van uw woning vindt plaats op basis van de bouwkosten-index

Nadere informatie

Inhoud Algemeen. Artikel 1 Aanvullende begripsomschrijving. Bijzondere Voorwaarden Glasverzekering. Algemeen. Aanvullende begripsomschrijving

Inhoud Algemeen. Artikel 1 Aanvullende begripsomschrijving. Bijzondere Voorwaarden Glasverzekering. Algemeen. Aanvullende begripsomschrijving Bijzondere Voorwaarden Glasverzekering Inhoud Algemeen Artikel 1 Aanvullende begripsomschrijving Artikel 2 Risico-omschrijving en verzekerd bedrag Artikel 3 Indexering Dekking Artikel 4 Wijziging premie

Nadere informatie

IAK Zakenpakket. Rubriek N. Bijzondere. voorwaarden. Milieuschadeverzekering 01/2013

IAK Zakenpakket. Rubriek N. Bijzondere. voorwaarden. Milieuschadeverzekering 01/2013 IAK Zakenpakket Rubriek N. Bijzondere voorwaarden Milieuschadeverzekering 01/2013 Inhoudsopgave I Rubriek N, bijzondere voorwaarden 4 Bijzondere Voorwaarden Milieuschadeverzekering 01/2013 4 1 Wat is

Nadere informatie

Voorwaarden ZPA-PV Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Voorwaarden ZPA-PV Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Personenauto - Algemeen deel Avéro Achmea BedrijfActiefPolis Voorwaarden ZPA-PV-01-151 Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave Verzekeringnemer en verzekeraar 1. Met wie sluit u deze verzekering?...3

Nadere informatie

Verzekeringsvoorwaarden Interpolis ZekerVanJeZaak

Verzekeringsvoorwaarden Interpolis ZekerVanJeZaak Verzekeringsvoorwaarden Interpolis ZekerVanJeZaak Gebouw Deel I - Inhoud A Schade aan gebouwen 1 Wie zijn verzekerd? 2 Wat is verzekerd? 3 Onder welke voorwaarden verlenen wij dekking? 4 Wat is niet verzekerd?

Nadere informatie

Landmateriaalverzekering

Landmateriaalverzekering Landmateriaalverzekering Landmateriaalverzekering Als je met een heftruck, tractor of graafmachine op de openbare weg rijdt, biedt onze Landmateriaalverzekering een volledige wettelijke aansprakelijkheidsdekking,

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (AAW-RV-50-181) Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Volledig Casco 2 1 Wie zijn verzekerd? 2 2 Welke aanhangwagen is verzekerd?

Nadere informatie

Polis voor Ondernemers SPVO01/07

Polis voor Ondernemers SPVO01/07 Polis voor Ondernemers SPVO01/07 ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VERZEKERING Rubriek Gebouwen, Roerende zaken en Milieuschade - Bijzondere voorwaarden Brandverzekering Bedrijfsgebouwen - Bijzondere voorwaarden

Nadere informatie

Verzekeringsvoorwaarden Interpolis ZekerVanJeZaak

Verzekeringsvoorwaarden Interpolis ZekerVanJeZaak Verzekeringsvoorwaarden Interpolis ZekerVanJeZaak Motorrijtuig WA Beperkt Casco Deel I - Inhoud A Wettelijke aansprakelijkheid 1 Wie zijn verzekerd? 2 Wat is verzekerd? 3 Wat is niet verzekerd? 4 Welke

Nadere informatie

Interpolis ZekerVanJeZaak

Interpolis ZekerVanJeZaak 0469 012015 Interpolis ZekerVanJeZaak Verzekeringsvoorwaarden (Model B15004.1) Inventaris Deze verzekering bestaat uit de volgende delen: Inventaris Algemeen Begrippen 1 van 17 Wat wilt u weten? Inventaris

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (INV-BV-01-191) Inventaris - Brand en storm Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Verzekerd 2 1 Wat is verzekerd? 2 2 Welke schade

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (ZAW-BV-02-151) Aanhangwagen Beperkt Casco zonder WA Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Beperkt Casco 2 Verzekerd 2 1 Wie

Nadere informatie

Interpolis ZekerVanJeZaak

Interpolis ZekerVanJeZaak 0472 012015 Interpolis ZekerVanJeZaak Verzekeringsvoorwaarden (Model B15038.1) Draagbare elektronische hulpmiddelen Deze verzekering bestaat uit de volgende delen: Inventaris Draagbare elektronische spullen

Nadere informatie

Verzekeringsvoorwaarden ToplandPolis. Hoofdstuk 7: Milieu

Verzekeringsvoorwaarden ToplandPolis. Hoofdstuk 7: Milieu Verzekeringsvoorwaarden ToplandPolis Hoofdstuk 7: Milieu Versie 1.1: januari 2016 Avéro Achmea Postbus 109 2300 AC Leiden www.averoachmea.nl/agro 2 Paragraaf 1 Milieudekking Basis Verzekerde u als verzekeringnemer;

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (ZBA-PV-01-181) Bestelauto - Algemeen deel Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Verzekeringnemer en verzekeraar 3 1 Met wie

Nadere informatie

Clausuleblad Motorrijtuigverzekering MO03

Clausuleblad Motorrijtuigverzekering MO03 Clausuleblad Motorrijtuigverzekering MO03 Facultatieve clausules Onderstaande clausules zijn slechts van kracht voor zover hiernaar in het polisblad wordt verwezen. Clausule 5 Clausule 6 Clausule 8 Clausule

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (HBL-RV-06-191) Huurdersbelang - Ruitbreuk Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Verzekerd 2 1 Wat is verzekerd? 2 2 Welke schade

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (MTR-RV-56-161) Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) 3 1 Wie zijn de verzekerden? 3 2

Nadere informatie

- de clausule niet meer geldt - de tekst van de clausule in de polisvoorwaarden is opgenomen - de clausule op het polisblad blijft staan.

- de clausule niet meer geldt - de tekst van de clausule in de polisvoorwaarden is opgenomen - de clausule op het polisblad blijft staan. Clausules Woonhuis Met een clausule wordt de dekking van uw verzekering uitgebreid of beperkt. Staat er op uw huidige polisblad een clausule? Dan is het onderstaande van belang. Het kan zijn dat: - de

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (BDG-BV-01-181) Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Verzekerd 2 1 Wat is verzekerd? 2 2 Welke schade aan het gebouw is verzekerd?

Nadere informatie

Verzekeringsvoorwaarden Interpolis ZekerVanJeZaak

Verzekeringsvoorwaarden Interpolis ZekerVanJeZaak Verzekeringsvoorwaarden Interpolis ZekerVanJeZaak Motorrijtuig - WA en casco Deel I - Inhoud A Wettelijke aansprakelijkheid 1 Wie zijn verzekerd? 2 Wat is verzekerd? 3 Wat is niet verzekerd? 4 Welke kosten

Nadere informatie

Mechanisatie Polis. in samenwerking met

Mechanisatie Polis. in samenwerking met Mechanisatie Polis in samenwerking met Mechanisatie Polis Voor u ligt de vernieuwde brochure over de COM Mechanisatie Polis. Deze exclusieve polis voor COM leden bestaat inmiddels al weer enige jaren en

Nadere informatie

Informatie voor de ondernemer BedrijfsImpulz Online

Informatie voor de ondernemer BedrijfsImpulz Online BedrijfsImpulz online Informatie voor de ondernemer BedrijfsImpulz Online Voor ondernemers in de bouw BedrijfsImpulz Online Voor ondernemers in de bouw U bent ondernemer en zet u dagelijks in om uw opdrachtgevers

Nadere informatie

INVENTARIS / VOORRADEN EN OVERIGE ZAKELIJKE ROERENDE ZAKEN

INVENTARIS / VOORRADEN EN OVERIGE ZAKELIJKE ROERENDE ZAKEN SPECIAAL REGLEMENT (OVM-06) INVENTARIS / VOORRADEN EN OVERIGE ZAKELIJKE ROERENDE ZAKEN Onderlinge Verzekerings Maatschappij Geesteren Gelselaar u.a. OVERZICHT SPECIAAL REGLEMENT (OVM-06) INVENTARIS / VOORRAADEN

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (HBL-RV-06-151) Huurdersbelang Ruitbreuk Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Verzekerd 2 1 Wat is verzekerd? 2 2 Welke schade

Nadere informatie

Interpolis ZekerVanJeZaak

Interpolis ZekerVanJeZaak 1893 122013 Interpolis ZekerVanJeZaak Verzekeringsvoorwaarden (Model G14002.1) Huurdersbelang inclusief glas Deze verzekering bestaat uit de volgende delen: Schade aan de verbeteringen aan het onroerend

Nadere informatie

MKB Pakket. Verzekeringen voor het Midden- en Kleinbedrijf

MKB Pakket. Verzekeringen voor het Midden- en Kleinbedrijf MKB Pakket Verzekeringen voor het Midden- en Kleinbedrijf Deze informatie brochure bevat informatie over de volgende verzekeringen. Gebouwenverzekering Inventaris-/goederenverzekering Bedrijfsschadeverzekering

Nadere informatie

Voorwaarden Cascoverzekering Bedrijfsmotorrijtuigen

Voorwaarden Cascoverzekering Bedrijfsmotorrijtuigen Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Home 1 Voorwaarden Cascoverzekering Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Omvang van de dekking Schaderegeling

Nadere informatie

Belangrijkste verschillen

Belangrijkste verschillen Aegon Woon- & VrijeTijdpakket Belangrijkste verschillen tussen de - en dekking van het Woon- & VrijeTijdpakket Het Woon- & VrijeTijdpakket is uitgebreid. Met het toevoegen van een basisdekking voldoet

Nadere informatie

INSURANCE. 1 Finance & Insurance

INSURANCE. 1 Finance & Insurance INSURANCE 1 Finance & Insurance VANCLAES Insurance Onbezorgd genieten waar u ook bent, dat bieden de verzekeringen van Vanclaes Insurance. Als enthousiast bootliefhebber heeft Vanclaes niet alleen voor

Nadere informatie

Inhoud Algemeen. Artikel 1 Aanvullende begripsomschrijvingen. Uitgebreide Bedrijfsschadeverzekering. Aanvullende begripsomschrijvingen

Inhoud Algemeen. Artikel 1 Aanvullende begripsomschrijvingen. Uitgebreide Bedrijfsschadeverzekering. Aanvullende begripsomschrijvingen Uitgebreide Bedrijfsschadeverzekering Inhoud Algemeen Artikel 1 Aanvullende begripsomschrijvingen Artikel 2 Geldigheidsgebied Artikel 3 Risico-omschrijving en verzekerd bedrag Dekking Artikel 4 Omvang

Nadere informatie

WIJZIGINGEN SWA PRODUCTEN

WIJZIGINGEN SWA PRODUCTEN Versie 1 juli 2016 WIJZIGINGEN SWA PRODUCTEN Een aantal producten wordt per jaarlijkse vervaldatum vanaf 1 januari 2016 gewijzigd. Onze SWA verzekeringen kennen nog steeds zeer uitgebreide dekkingen met

Nadere informatie

IAK Zakenpakket. Rubriek E. Bijzondere. voorwaarden. Reconstructiekostenverzekering 01/2013

IAK Zakenpakket. Rubriek E. Bijzondere. voorwaarden. Reconstructiekostenverzekering 01/2013 IAK Zakenpakket Rubriek E. Bijzondere voorwaarden Reconstructiekostenverzekering 01/2013 Inhoudsopgave I Rubriek E, bijzondere voorwaarden 4 Bijzondere Voorwaarden Reconstructiekostenverzekering 01/2013

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Motorrijtuigverzekering

Bijzondere voorwaarden Motorrijtuigverzekering Bijzondere voorwaarden Motorrijtuigverzekering Volledig casco Deze bijzondere voorwaarden zijn één geheel met de algemene voorwaarden en de woordenlijst. De woorden waarvan de eerste letter is onderstreept,

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (KLA-RV-50-161) Oldtimer WA + Beperkt Casco Klik op de verzekering waar u een vraag over heeft. Inhoud pagina Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) 2 Deze

Nadere informatie

F. Bijzondere voorwaarden Extra Kostenverzekering EKV 2.1

F. Bijzondere voorwaarden Extra Kostenverzekering EKV 2.1 F. Bijzondere voorwaarden Extra Kostenverzekering EKV 2.1 Inhoud Artikel: 1. Aanvullende begripsomschrijvingen 2. Gedekte gebeurtenissen 3. Dekking boven het verzekerd bedrag 4. Beperking van de duur van

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Motorrijtuigverzekering

Bijzondere voorwaarden Motorrijtuigverzekering Model 20296 blad 1 Bijzondere voorwaarden Motorrijtuigverzekering volledig casco Deze bijzondere voorwaarden zijn één geheel met de algemene voorwaarden en de woordenlijst. De woorden waarvan de eerste

Nadere informatie

Verzekeringsvoorwaarden Bedrijven Compact Polis Agrarisch

Verzekeringsvoorwaarden Bedrijven Compact Polis Agrarisch paragraaf 1 Milieudekking Basis Verzekerde u als verzekeringnemer; de natuurlijke- of rechtspersonen die genoemd zijn op het verzekeringsbewijs, maar alleen voor zover zij op grond van eigendom of een

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (MTR-RV-59-181) Klik op de verzekering waar u een vraag over heeft. Inhoud pagina Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) 2 Deze verzekering is voor schade

Nadere informatie

Voorwaarden VRD-BV Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Voorwaarden VRD-BV Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Voorraad - Brand Storm Avéro Achmea BedrijfActiefPolis Voorwaarden VRD-BV-01-151 Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave Verzekerd 1. Wat is verzekerd?...2 2. Welke schade aan de voorraad

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (ZAW-BV-02-181) Aanhangwagen - Beperkt casco zonder WA Klik op het onderwerp waar u een vraag over heeft. Inhoudsopgave pagina Beperkt casco Verzekerd

Nadere informatie

IAK Zakenpakket. Rubriek F. Bijzondere voorwaarden. Extra Kostenverzekering 01/2013

IAK Zakenpakket. Rubriek F. Bijzondere voorwaarden. Extra Kostenverzekering 01/2013 IAK Zakenpakket Rubriek F. Bijzondere voorwaarden Extra Kostenverzekering 01/2013 Inhoudsopgave I Rubriek F, bijzondere voorwaarden 4 Bijzondere Voorwaarden Extra Kostenverzekering 01/2013 4 1 Wat is

Nadere informatie

Voorwaarden. Watersport Cliëntenobjecten FGD

Voorwaarden. Watersport Cliëntenobjecten FGD Voorwaarden Watersport Cliëntenobjecten FGD 2013-01 Inhoudsopgave Algemene voorwaarden 3 Artikel 1 Begripsomschrijvingen 3 Artikel 2 Verzekeringsgebied 4 Artikel 3 Omschrijving van de dekking 4 Artikel

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (VRD-BV-02-181) Voorraad - Uitgebreid Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Verzekerd 2 1 Wat is verzekerd? 2 2 Welke schade

Nadere informatie

Verzekeringsbewijs 2013

Verzekeringsbewijs 2013 Verzekeringsbewijs 2013 Met dit bewijs bevestigen wij u de verzekeringsdekking die Provoet, brancheorganisatie voor de pedicure, voor de bij haar aangesloten leden heeft afgesloten. Polisnummer: 00074077088

Nadere informatie

Landmateriaalverzekering

Landmateriaalverzekering Landmateriaalverzekering Landmateriaalverzekering Als je met een heftruck, tractor of graafmachine op de openbare weg rijdt, biedt onze Landmateriaalverzekering een volledige wettelijke aansprakelijkheidsdekking,

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (BRF-RV-53-161) Bromfiets WA + Beperkt Casco Klik op de verzekering waar u een vraag over heeft. Inhoud pagina Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) 2

Nadere informatie

Interpolis Bedrijven Compact Polis

Interpolis Bedrijven Compact Polis Interpolis Bedrijven Compact Polis Wijzer Wijzer bij uw voorwaarden Ook voor toekomstige verzekeringen op uw Bedrijven Compact Polis. Bewaar daarom dit document bij uw verzekeringspapieren! U leest op

Nadere informatie

Aanvraag FGD Vrachtautoverzekering

Aanvraag FGD Vrachtautoverzekering Aanvraag FGD Vrachtautoverzekering Deze aanvraag vormt één geheel met het aanvraagformulier FGD algemene vragen zakelijk. Let op, het aanvraagformulier FGD algemene vragen zakelijk moet ook ingevuld worden

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (Model INV-BV-02-151) Inventaris - Uitgebreid Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Verzekerd 2 1 Wat is verzekerd? 2 2 Welke

Nadere informatie

Informatie voor de ondernemer BedrijfsImpulz Online

Informatie voor de ondernemer BedrijfsImpulz Online BedrijfsImpulz online Informatie voor de ondernemer BedrijfsImpulz Online Voor ondernemers in de detailhandel BedrijfsImpulz Online Voor ondernemers in de detailhandel Als ondernemer in de detailhandel

Nadere informatie

Inhoud Algemeen. Artikel 1 Aanvullende begripsomschrijvingen. Brandverzekering voor gebouwen. Aanvullende begripsomschrijvingen

Inhoud Algemeen. Artikel 1 Aanvullende begripsomschrijvingen. Brandverzekering voor gebouwen. Aanvullende begripsomschrijvingen Brandverzekering voor gebouwen Inhoud Algemeen Artikel 1 Aanvullende begripsomschrijvingen Artikel 2 Risico-omschrijving Artikel 3 Verzekerde bedrag en indexering Dekking Artikel 4 Omvang van de dekking

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Caravanverzekering

Bijzondere voorwaarden Caravanverzekering Model 202H4 blad 1 Bijzondere voorwaarden Caravanverzekering Deze bijzondere voorwaarden zijn één geheel met de algemene voorwaarden en de woordenlijst. De woorden waarvan de eerste letter is onderstreept,

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (PAV-RV-59-161) Auto WA Klik op de verzekering waar u een vraag over heeft. Inhoud pagina Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) 2 Deze verzekering is voor

Nadere informatie

CRITERIA PRODUCTRATING VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING - BEPERKT CASCO (BC) Cluster Vraag Malus Bonus

CRITERIA PRODUCTRATING VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING - BEPERKT CASCO (BC) Cluster Vraag Malus Bonus Aanvullende dekkingen Hoeveel verschillende ongevallen inzittendenproducten zijn af te sluiten? 1 1 Wat zijn de te verzekeren bedragen? 1 1 Welke vormen van rechtsbijstandsverzekeringen zijn te sluiten

Nadere informatie

Interpolis ZekerInBedrijf

Interpolis ZekerInBedrijf Interpolis ZekerInBedrijf Verzekeringsvoorwaarden (BSC-BV-01-151) Omzet Brand Storm Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Verzekerd 2 1 Wat is verzekerd? 2 2 Welke gebeurtenissen

Nadere informatie

Het gemak van de complete Combipolis

Het gemak van de complete Combipolis Het gemak van de complete Combipolis Alles over de pluspunten van de Combipolis! Verzeker wat noodzakelijk is, combineer verzekeringen en profiteer zo van de unieke kortingsregeling: hoe meer verzekeringen,

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (BRF-RV-54-161) Bromfiets WA Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) 2 1 Wie zijn de verzekerden?

Nadere informatie

Voorwaarden Garageverzekering rubriek CASCO

Voorwaarden Garageverzekering rubriek CASCO Voorwaardenblad 365-94 Voorwaarden Garageverzekering rubriek CASCO Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Artikel 349-20.1504 Datum 1 april 2015

Nadere informatie

Interpolis ZekerVanJeZaak

Interpolis ZekerVanJeZaak Interpolis ZekerVanJeZaak Verzekeringsvoorwaarden (B17004.1) Inventaris Klik op het onderwerp waar u een vraag over heeft. Inhoud pagina Inventaris 2 Algemeen 14 Begrippen 18 0469 012017 Inventaris 1 van

Nadere informatie