energy business park arnhems buiten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "energy business park arnhems buiten"

Transcriptie

1 energy business park

2 energy business park Arnhems Buiten huisvest al jaren een aantal van de belangrijkste en meest innovatieve bedrijven op het gebied van energie en milieutechnologie. Bedrijven als KEMA, TenneT, DEKRA en NRG zijn grote spelers in de energiesector en zij bepalen al sinds jaar en dag het gezicht van dit business park. Er vinden veel bijeenkomsten rondom de energiesector op Arnhems Buiten plaats. Zoals in 2011 de stadsconferentie rondom het convenant energy made in [Arnhem]. Deze heeft als doel de energie in de stad te mobiliseren om samen het verschil te maken op het thema energie. De komende jaren zal Arnhems Buiten zijn positie als centrum van energie verder gaan versterken: door nieuwe partijen uit de energiesector aan te trekken, kennisuitwisseling te faciliteren en innovatie in de sector te stimuleren. Arnhems Buiten wil zich niet alleen op regionaal, maar ook op bovenregionaal en (inter)nationaal niveau onderscheiden als drijver van innovatie in energie en milieutechnologie.

3 Arnhems Buiten, centrum van energie

4 toekomst TCN is sinds 2005 de trotse eigenaar van Arnhems Buiten. Met respect voor het verleden bouwen aan de toekomst; dat doen we samen op Arnhems Buiten. Als (her)ontwikkelaar heeft TCN al bijna twintig jaar ervaring met het ontwikkelen, herontwikkelen en beheren van nieuw en bestaand vastgoed. Dat doen we bijvoorbeeld met kantoren, maar ook met scholen en natuurlijk met business parks.

5 Twee andere succesvolle TCN projecten: de Atoomclub en het Media Park Het bekendste voorbeeld daarvan is waarschijnlijk het Media Park in Hilversum, een business park van ruim 50 hectare dat TCN sinds 2003 in eigendom heeft en dat we ontwikkelen, herontwikkelen en beheren. Wij behandelen onze projecten met respect; we behouden wat we kunnen en verbeteren waar dat mogelijk is. Diezelfde opgave hebben we op Arnhems Buiten. Bouwen aan de toekomst

6 behoud en (her)ontwikkeling Arnhems Buiten is een voormalig landgoed, prachtig gelegen op de grens van stuwwal en rivier, waarop met respect voor historie en natuur een business park is aangelegd dat uniek is in Nederland. Het park is van een uitzonderlijke schoonheid vol monumenten, kunst, zeldzame bomen en gazons en biedt een fantastische (werk)omgeving voor huurders en bezoekers. Ontwikkeling van nieuwbouw is mogelijk, maar vindt pas na zorgvuldige afweging plaats. Op dit moment wordt op het park het nieuwe hoofdkantoor van TenneT, het Mariendaal Center of Excellence, gerealiseerd. Wij willen bij de ontwikkeling en herontwikkeling van het business park de historische en vaak spraakmakende architectuur zoveel mogelijk bewaren. Ook het oorspronkelijke landschapsplan blijft behouden. Slechts 10 procent van de ruim 50 hectare grond op het park is bebouwd en deze lage bebouwingsdichtheid zal gehandhaafd blijven.

7 duurzame gebiedsontwikkeling maar ook een prettige werkomgeving met veel faciliteiten... Ook zorgen we voor een zo prettig mogelijke omgeving voor huurders en bezoekers. Op Arnhems Buiten willen we dat de bedrijven en organisaties die er gevestigd zijn het goed hebben. Ook dat is energie. Dat betekent dat we met en voor u evenementen kunnen organiseren en faciliteren. En dat we er voor zorgen dat Arnhems Buiten een echt park blijft waar het prettig verblijven is. Naast kantoorfuncties wil TCN bepaalde publieksfuncties op het park een plek geven, waardoor het werkplezier op Arnhems Buiten nog meer wordt vergroot. Op dit moment zijn er mooie vergaderruimtes, een kinderdagverblijf, tennisbaan en een horecapaviljoen op het business park gevestigd. Mogelijk komen daar in de toekomst nog een fitness/health voorziening en een hotelfunctie bij.

8 duurzaam park management Arnhems Buiten heeft een eigen park management organisatie. Die zorgt voor onderhoud van de vele monumentale panden in het park, maar ook voor onderhoud van het park zelf en de gedeelde voorzieningen op het park, zoals de wegen, terreininventaris en de beveiliging. En natuurlijk het onderhoud van de gebouwen en de installaties in deze gebouwen. Arnhems Buiten is een open business park met eigen park management, onderhoud en beveiliging.

9 Uitgangspunt hierbij is het ontzorgen van onze huurders, zodat zij optimaal van de groene (werk)omgeving kunnen genieten en zich op hun core business kunnen richten. Huurders op Arnhems Buiten betalen alleen voor wat ze werkelijk afnemen. Behalve de standaard diensten kan een aantal extra diensten afgenomen worden, zoals glasbewassing of de beveiliging van het pand. Ook afvalmanagement is een belangrijk onderdeel van de duurzame ontwikkeling van het gebied. Op Arnhems Buiten betalen de organisaties alleen voor afval dat daadwerkelijk wordt afgevoerd. Deze manier van afvalmanagement is er op gericht organisaties bewust te maken van hun verbruik en ze te stimuleren het verbruik terug te dringen.

10 proeftuin voor energie innovaties

11 innovatie, energie en milieutechnologie Arnhems Buiten noemt zichzelf niet voor niets energy business park. Niet alleen huisvest het park een aantal van de meest vooruitstrevende organisaties uit de energiesector, ook op het gebied van innovatie in energieen milieutechnologie gebeurt er veel op Arnhems Buiten. Zo onderzoeken we in samenwerking met de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) en Stichting kiemt de mogelijkheden om de testfaciliteiten die op Arnhems Buiten maar ook op andere plekken in Arnhem aanwezig zijn, open te stellen voor meerdere bedrijven. Ook zijn wij één van de partners van de HAN in een nieuwe studie die zich richt op energie innovaties vanuit een multidisciplinaire opzet.

12 kennisplatform Arnhems Buiten is niet zomaar een verzameling bedrijven, het is een platform. Dat betekent dat wij de organisaties die gevestigd zijn op het business park ondersteunen in hun groei, dat we kennisuitwisseling faciliteren en regisseren en dat we actief op zoek gaan naar partijen die de profilering van het park als centrum van energie verder kunnen versterken. De samenwerking met kiemt is hier een voorbeeld van. kiemt (kennis en innovatie in Energie- en MilieuTechnologie) is een netwerk van ongeveer 200 EMT-gerelateerde bedrijven, overheden en kennis- instellingen in Oost-Nederland. TCN is actief participant van kiemt en biedt op Arnhems Buiten de ruimte om kansrijke innovaties en nieuwe levensvatbare initiatieven in de regio te scouten, screenen en ontwikkelen.

13 kennisuitwisseling vergroot innovatiekracht Ook studenten participeren hierbij actief. Samen met studenten van TU Delft onderzoeken wij bijvoorbeeld de herontwikkelingsmogelijkheden van verschillende gebouwen op Arnhems Buiten. Eén van de doelstellingen is om in één van de oude gebouwen een (zakelijk) hotel te ontwikkelen. Verder ontwikkelen wij momenteel samen met een aantal partijen op het park een Energy Club, een clubhuis waar kleinere bedrijven uit de energiesector elkaar ontmoeten en waar ze tegen flexibele voorwaarden werk- en vergaderruimte kunnen huren. Kennisdeling, kennisoverdracht en samenwerken staan hierbij centraal. Dat Arnhems Buiten partijen uit de sector en de regio samenbrengt blijkt ook uit de ondertekening van het convenant Energie made in [Arnhem]. In 2011 tekenden zo n 80 bedrijven, organisaties en instellingen, waaronder TCN het convenant op Arnhems Buiten. Doel van dit convenant is om afspraken vast te leggen over een gezamenlijke aanpak van succesvolle initiatieven op het terrein van energie, nieuwe bedrijvigheid en duurzaamheid voor de stad Arnhem.

14 A50 A12 utrecht A50 A12 E35 N785 rozendaal N224 N225 INGANG oosterbeek INGANG velp arnhem centrum BUSHALTE Arnhems Buiten ligt net buiten het centrum van Arnhem en is goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als met de auto. Vanaf het Centraal Station vertrekt elke 10 minuten een bus die stopt bij de hoofdingang van Arnhems Buiten. emmerich (d) nijmegen N784 INGANG Arnhem M04 A325 N325 M05 B52 MARIENDAAL B54 B18 B31 B13 B48 B06 B17 B30 B09 B02 B01 B33 B42M05 B44 tse we B40 g B15 MARIENDAAL B52 B16 B20 B08 Utrechtseweg B18 B31 B12 B04 B14 B48 B06 Utrechtseweg B11 B05 B38 B17 B30 B09 B02 B33 B01 H01 B42 Utr B46 tse we B40 g H34 H29 Nij me gen H33 H34 H12 H15 H40 Expeditie ingang H41H42 H43 H21 H31A R43 H33 H23 H29 H34 H15 H25 R11 R24 H16 Expeditie ingang g we ek be ijp Sl H30 H34 R9 Ro sa nd ep nisveld R12 R32 ROSANDE R14 R10R25 r we g Ro R14 sa nd ep ol R27 R23 R26 R20 R22 de R25 R15 R18 r R17 Tennisveld R45 R27 R23 R30 R26 R20 R22 R11 R32 R21 R24 R19 ROSANDE R17 R12 ek be jp de Water Wandelpaden R44 R43 R21 R19 Ontwikkelgebied Parkeerplaatsen R40 R42 R15 R18 Sli ol LegendaTen Gebouwen eg ksew Klin R30 R10H12 H11 H13 H20 Wandelpaden Kli R45 ee gelb R9 H32 Parkeerplaatsen eg sew eek lb nge R44 H16 H44 Hesweg H31 R40 H01 R42 H23 H25 Gebouwen weg eekse gelb Klin H11 H13 H20 Legenda Bushalte business park Arnhem Hesweg H21 H31A eg ew eks lbe nge Kli Utrechtseweg H41H42 H43 DE HES H31 DEN BRINK B44 ech H44 H40 B50 B54 B13 B07 DE HES B32 B22 B19 JN ech DEN BRINK B46 RI Middellaan Utr Arnhem M04 Ingang Ontwikkelgebied Spoor Water IngPa angrkeren all JN Utrecht alstraat B04 B38 RI rechtseweg B11 B05 Diepend B08 B14 B12 B07 B50 dalstra B16 B20 Diepen B15 B32 B22 B19 at locatie en bereikbaarheid nijmegen een toegestaan op de daarvoor bestemd e plaatsen Spoor Op par is de wegenver Parkeren alleons en toegesktaa keerswet n op de vantem daarvoor bes toe depas plasin atsegn Op ons park is de wegenverkeerswe t van toepassing

15 Nieuwsgierig? Kijk op te huur Arnhems Buiten ondergaat een metamorfose. Veel van de historische gebouwen zullen worden gerenoveerd als onderdeel van de duurzame gebiedsontwikkeling die we op dit business park willen bewerkstellingen. Bij deze renovaties worden de historische architectuur en monumentale elementen gespaard, en zorgen wij voor een verduurzaming van de gebouwen. Monumentaal of nieuwbouw Op Arnhems Buiten zijn diverse kantoor- en bedrijfsruimten te huur. Bedrijven kunnen zich vestigen in één van de vele monumentale panden, maar ook nieuwbouw in deze fantastische parkachtige omgeving behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, kijk dan op voor een overzicht van ons actuele aanbod.

16 neem contact met ons op Utrechtseweg AR ARNHEM Postbus ET ARNHEM T +31 (0) F +31 (0) E info@arnhemsbuiten.nl I foto s van o.a. Luc Verhees en Arthur-A.

Waar haalt u de energie vandaan?

Waar haalt u de energie vandaan? Waar haalt u de energie vandaan? De belevingswaarde van een gebouw wordt bepaald door de gebruikers, of ze zich er comfortabel voelen, of ze succesvol zijn in hun onderneming, maar vooral of het een plek

Nadere informatie

H ,- per m² /Jaar. Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel

H ,- per m² /Jaar. Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel H31 Utrechtseweg 310 6812 AR Arnhem 110,- per m² / jaar Contactpersoon Anouk van Baal vanbaal@s-t.nl Kenmerken Algemeen Bestemming Huurprijs 110,- per m² /Jaar Hoofdbestemming Status Klaar Beschikbaar

Nadere informatie

Ca m² Kantoor- en bedrijfsruimte TE HUUR. Utrechtseweg 310 gebouw B12 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie

Ca m² Kantoor- en bedrijfsruimte TE HUUR. Utrechtseweg 310 gebouw B12 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Ca. 1.006 m² Kantoor- en bedrijfsruimte TE HUUR Utrechtseweg 310 gebouw B12 Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Adres: Utrechtseweg 310 gebouw B12 te Arnhem Algemeen: Het betreft een kantoorpand, gelegen

Nadere informatie

verdieping Oppervlakte in m² Begane grond ca. 150 m² 1 e verdieping ca. 60 m² 2 e verdieping ca. 25 m² Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

verdieping Oppervlakte in m² Begane grond ca. 150 m² 1 e verdieping ca. 60 m² 2 e verdieping ca. 25 m² Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen. TE HUUR Ca. 235 m² Adres: Utrechtseweg 310 te Arnhem gebouw B02. Algemeen: Het betreft een vrijstaand kantoorpand, gelegen op het Arnhems Buiten. In het verleden heeft het pand dienst gedaan als medisch

Nadere informatie

Inhoud. Apeldoorn Business Campus. Ontmoeting en interactie. Kennisdeling, kennisoverdracht en samenwerken

Inhoud. Apeldoorn Business Campus. Ontmoeting en interactie. Kennisdeling, kennisoverdracht en samenwerken Apeldoorn Business Campus Apeldoorn Business Campus is gevestigd in het voormalig hoofdkantoor van Centraal Beheer Achmea. Deze campus is een plek waar onderwijs en bedrijfsleven onder één dak zijn gehuisvest.

Nadere informatie

Kantoor. 110,- per m² /Jaar. Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel

Kantoor. 110,- per m² /Jaar. Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel Utrechtseweg 310 6812 HR Arnhem 110,- per m² / jaar Contactpersoon Anouk van Baal vanbaal@s-t.nl Kenmerken Algemeen Bestemming Huurprijs 110,- per m² /Jaar Hoofdbestemming Status Gereed Beschikbaar In

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie

Vrijblijvende projectinformatie Vrijblijvende projectinformatie Utrechtseweg 310 te Arnhem Gebouw B46 TE HUUR Arnhems Buiten Utrechtseweg 310 B46 te Arnhem Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd.

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie

Vrijblijvende projectinformatie Vrijblijvende projectinformatie Utrechtseweg 310 te Arnhem Gebouw B01 TE HUUR Arnhems Buiten Utrechtseweg 310 B01 te Arnhem Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd.

Nadere informatie

TE HUUR. Ca m²

TE HUUR. Ca m² TE HUUR Ca. 1.022 m² Adres: Utrechtseweg 310, Gebouw B01 te Arnhem. Algemeen: Arnhems Buiten noemt zichzelf niet voor niets Energy Business Park. Niet alleen huisvest het park een aantal van de meest vooruitstrevende

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie

Vrijblijvende projectinformatie Vrijblijvende projectinformatie Utrechtseweg 310 te Arnhem Gebouw B19 TE KOOP Arnhems Buiten Utrechtseweg 310 B19 te Arnhem - 2 - Adres: Utrechtseweg 310 te Arnhem. Algemeen: Arnhems Buiten is een voormalig

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Stadsring 181 te Amersfoort 125 per maand

Huur kantoorpand op Stadsring 181 te Amersfoort 125 per maand Huur kantoorpand op Stadsring 181 te Amersfoort 125 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Bruisend Business Center: Amersfoort

Nadere informatie

OUD GEBOUW, NIEUW GEBRUIK

OUD GEBOUW, NIEUW GEBRUIK PROJECT UITGELICHT: HET GROOT ZIEKENGASTHUIS IN S-HERTOGENBOSCH OUD GEBOUW, NIEUW GEBRUIK Maakt werk van leegstand Hoofdkantoor Dr. Kuyperstraat 9 2514 BA Den Haag T: 070 335 20 30 F: 070 347 07 77 3 Oud

Nadere informatie

Wordt dit Uw nieuwe hoofdkwartier?

Wordt dit Uw nieuwe hoofdkwartier? Wordt dit Uw nieuwe hoofdkwartier? Snelle start Uw kantoor is al klaar. Ingericht met praktische meubilair, verlichting en prettig tapijt. De kamer wacht op u en uw laptop om direct te starten. Uw auto

Nadere informatie

Kantoorobject. Kroonbastion. Kroonpark 10, 6831 GV Arnhem.

Kantoorobject. Kroonbastion. Kroonpark 10, 6831 GV Arnhem. Kantoorobject Kroonbastion Kroonpark 10, 6831 GV Arnhem www.hanzevastverhuur.nl Kantoorobject Kroonbastion Object : Hoogwaardig, zeer fraai en luxe kantoorgebouw genaamd Kroonbastion, op een zichtlocatie

Nadere informatie

Atrium28. Brengt mensen en ambities samen. Storkstraat 12, Leusden

Atrium28. Brengt mensen en ambities samen. Storkstraat 12, Leusden Atrium28 Brengt mensen en ambities samen Storkstraat 12, Leusden algemeen Brengt mensen en ambities samen Atrium28 doet haar naam alle eer aan. Open, representatief, praktisch, een tikkeltje theatraal,

Nadere informatie

ENERGY INNOVATION PARK Alkmaar - Nederland

ENERGY INNOVATION PARK Alkmaar - Nederland Alkmaar - Nederland Alkmaar - Nederland ENERGY INNOVATION PARK Ruimte voor innovatie en groei Uw bedrijf tussen internationale spelers in de energie branche. Kavels te koop tussen 2.000 en 27.000 vierkante

Nadere informatie

Te huur: monumentaal kantoorpand. Ceintuurbaan 2, Harderwijk - Gebouw 100

Te huur: monumentaal kantoorpand. Ceintuurbaan 2, Harderwijk - Gebouw 100 Te huur: monumentaal kantoorpand Ceintuurbaan 2, Harderwijk - Gebouw 100 Bouw & Infra Park, Ceintuurbaan 2, Harderwijk Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor

Nadere informatie

Johanna Westerdijkplein, Den Haag

Johanna Westerdijkplein, Den Haag 115 Johanna Westerdijkplein, Den Haag AANGENAAM WERKEN Op een van de mooist herontwikkelde locaties in Den Haag staat het moderne kantoorgebouw Poseidon, een naam die de aanwezigheid van water verraadt.

Nadere informatie

Hotel ArenA Campus Hilversum. van den Oever, Zaaijer & Partners architecten

Hotel ArenA Campus Hilversum. van den Oever, Zaaijer & Partners architecten Hotel ArenA Campus Hilversum van den Oever, Zaaijer & Partners architecten A 10 Locatie & bereikbaarheid Amsterdam Almere A 10 A6 A1 A A9 Weesp Amstelveen A9 Naarden Huizen Bussem A 7 Laren A 8 Hotel ArenA

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede Adres Institutenweg 21 te Enschede Algemeen Vrijstaand solitair kantoorgebouw met ruim parkeren op eigen terrein, gelegen op het Business

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Florijnweg te Velp gld 165 per maand

Huur kantoorruimte op Florijnweg te Velp gld 165 per maand Huur kantoorruimte op Florijnweg 13-15 te Velp gld 165 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte te Huur op rustige

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Poortweg 2-4 te Delft 225 per maand

Huur kantoorruimte op Poortweg 2-4 te Delft 225 per maand Huur kantoorruimte op Poortweg 2-4 te Delft 225 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Werkplekken & (ingerichte) Kantoorruimtes

Nadere informatie

atoomclub rotterdam hét clubhuis voor de zelfstandige professional

atoomclub rotterdam hét clubhuis voor de zelfstandige professional atoomclub rotterdam hét clubhuis voor de zelfstandige professional De waarde van een gebouw wordt bepaald door de gebruikers, of ze zich er comfortabel voelen, of ze succesvol zijn in hun onderneming,

Nadere informatie

memo : Martine de Groene (HVBM Vastgoed) : Peter Blokland (Corning) : Wiandy Balster (Mobycon) : Parkeernorm nieuwbouw Fogostraat

memo : Martine de Groene (HVBM Vastgoed) : Peter Blokland (Corning) : Wiandy Balster (Mobycon) : Parkeernorm nieuwbouw Fogostraat Hooikade 13 Postbus 2873 2601 CW Delft tel. 015 2147899 memo Aan C.c. Van Betreft : Martine de Groene (HVBM Vastgoed) : Peter Blokland (Corning) : Wiandy Balster (Mobycon) : Parkeernorm nieuwbouw Fogostraat

Nadere informatie

Vanaf circa 20 m² tot 200 m² is de huur van kantoorruimte mogelijk, welke beschikt over een zelfstandige entree, bemenste receptie en opgang.

Vanaf circa 20 m² tot 200 m² is de huur van kantoorruimte mogelijk, welke beschikt over een zelfstandige entree, bemenste receptie en opgang. OBJECT In een vanuit historisch perspectief industriële omgeving heeft er een herontwikkeling plaats gevonden van drukkerij de Boer/RotoSmeets. De bebouwing bestaat uit een bedrijfsruimte gecombineerd

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede Adres Institutenweg 21 te Enschede Algemeen Vrijstaand solitair kantoorgebouw met ruim parkeren op eigen terrein, gelegen op het Business

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede

Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede Vrijblijvende projectinformatie Te huur Institutenweg 21 te Enschede Adres Institutenweg 21 te Enschede Algemeen Vrijstaand solitair kantoorgebouw met ruim parkeren op eigen terrein, gelegen op het Business

Nadere informatie

TE HUUR. Hunneperkade 84-90, 7418 BT Deventer. Huurprijs 125,- per m² per jaar

TE HUUR. Hunneperkade 84-90, 7418 BT Deventer. Huurprijs 125,- per m² per jaar TE HUUR Hunneperkade 84-90, 7418 BT Huurprijs 125,- per m² per jaar Omschrijving De plek waar een bedrijf of instelling gevestigd is, zegt veel over het karakter van de organisatie. Werk je in het gebouw

Nadere informatie

ONS VERHAAL. Als familiale groep dragen wij geen hoge overheadkosten of kosten voor internationale netwerken.

ONS VERHAAL. Als familiale groep dragen wij geen hoge overheadkosten of kosten voor internationale netwerken. ONS VERHAAL Antwerp South Business Center is reeds 25 jaar actief en maakt deel uit van een Antwerpse familiale groep die al twee generaties lang investeert in hoogkwalitatief vastgoed. De groep bezit

Nadere informatie

TE HUUR KANTOORRUIMTE VAN NELLEWEG 1 TE ROTTERDAM ( VAN NELLE FABRIEK )

TE HUUR KANTOORRUIMTE VAN NELLEWEG 1 TE ROTTERDAM ( VAN NELLE FABRIEK ) TE HUUR KANTOORRUIMTE VAN NELLEWEG 1 TE ROTTERDAM ( VAN NELLE FABRIEK ) 1/7 Betreft: Diverse kantoorruimten vanaf 175 m² tot 5.500 m² in de Van Nelle Fabriek welke is bekroond tot het UNESCO Werelderfgoed.

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Parallelweg 45 te Coevorden 150 per maand

Huur kantoorruimte op Parallelweg 45 te Coevorden 150 per maand Huur kantoorruimte op Parallelweg 45 te Coevorden 150 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Volop Flexibiliteit: Kantoorruimte

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Lichttoren 32 te Eindhoven (bieden op de veiling)

Huur kantoorpand op Lichttoren 32 te Eindhoven (bieden op de veiling) Huur kantoorpand op Lichttoren 32 te Eindhoven (bieden op de veiling) Aanbiedende partij: Kantoorruimtevinden.nl Email: - Telefoon:. Website: www.kantoorruimtevinden.nl Omschrijving Op zoek naar een modern

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Oslo 10 te Barendrecht 490 tot 1125,00 per maand

Huur kantoorpand op Oslo 10 te Barendrecht 490 tot 1125,00 per maand Huur kantoorpand op 490 tot 1125,00 per maand Aanbiedende partij: De Mijl Vastgoed bv Email: info@demijl.nl Telefoon: 078-6202850 Website: www.demijl.nl Omschrijving De Mijl Business Center Barendrecht,

Nadere informatie

Welcome. the future. Future Center Wageningen

Welcome. the future. Future Center Wageningen Welcome to the future Future Center Wageningen Welcome to the Future Op een historische plek in Nederland, het voormalig stadion De Wageningse Berg, wordt gewerkt aan een uniek concept. Een concept dat

Nadere informatie

Te Huur Oak Building. Oude Apeldoornseweg 41-45, Apeldoorn

Te Huur Oak Building. Oude Apeldoornseweg 41-45, Apeldoorn Oak Building Oude Apeldoornseweg 41-45, Apeldoorn Huren in FizzionLAB vanaf 20 m² Full service kantoorruimte FizzionParc biedt hoog serviceniveau Direct bij de ingang van het FizzionParc aan de Oude Apeldoornseweg

Nadere informatie

Graag willen wij u kennis laten maken met Landgoed Avegoor waar u kunt genieten van de Kunst van Gastvrijheid!

Graag willen wij u kennis laten maken met Landgoed Avegoor waar u kunt genieten van de Kunst van Gastvrijheid! Banquetingmap Landgoed Avegoor Graag willen wij u kennis laten maken met Landgoed Avegoor waar u kunt genieten van de Kunst van Gastvrijheid! Landgoed Avegoor kent een Koninklijke historie. In 1648 werd

Nadere informatie

TE HUUR. 32 kantoorunits Parktoren Arnhem

TE HUUR. 32 kantoorunits Parktoren Arnhem TE HUUR 32 kantoorunits Parktoren Arnhem Adres: Nieuwe Stationsstraat 20 te Arnhem. Algemeen: Regus Arnhem Park Tower is gelegen in de markante Parktoren, zeer centraal gelegen boven station Arnhem CS,

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Niasstraat 1 te Utrecht 260 per maand

Huur kantoorruimte op Niasstraat 1 te Utrecht 260 per maand Huur kantoorruimte op Niasstraat 1 te Utrecht 260 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Volledig verzorgde kantoorruimte Utrecht

Nadere informatie

Eindhoven centrum locatiebrochure. there's always place for you. placeforbizz.nl

Eindhoven centrum locatiebrochure. there's always place for you. placeforbizz.nl Eindhoven centrum locatiebrochure there's always place for you placeforbizz.nl Eindhoven centrum Over Place for Bizz Eindhoven centrum In Place for Bizz Eindhoven centrum geef je als huurder een eigen

Nadere informatie

Brochure Sprundelsebaan 47 te Breda. VB&T Makelaars

Brochure Sprundelsebaan 47 te Breda. VB&T Makelaars Brochure Sprundelsebaan 47 te Breda VB&T Makelaars VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Sprundelsebaan 47 te Breda pagina 1 VB&T Makelaars Emmastraat 2, 4811 AG Breda T: 076-5216000 Algemene informatie : Buitenplaats

Nadere informatie

Voormalig schakelstation PUEM. Henriëtte van Lijndenlaan 2 te Zeist. Vrijblijvende huurinformatie 15 september 2014

Voormalig schakelstation PUEM. Henriëtte van Lijndenlaan 2 te Zeist. Vrijblijvende huurinformatie 15 september 2014 Kantoor houden in een monumentaal pand is mogelijk op de hoek van de H. van Lijndenlaan en Waterigeweg te Zeist. Naast het feit dat het een rijksmonument betreft is de locatie in het oude centrum uniek

Nadere informatie

Kantoorobject. Eclipse. Zonnebaan 1, 3542 EA Utrecht.

Kantoorobject. Eclipse. Zonnebaan 1, 3542 EA Utrecht. Kantoorobject Eclipse Zonnebaan 1, 3542 EA Utrecht www.hanzevastverhuur.nl Kantoorobject Eclipse Het gebouw Eclipse heeft een moderne uitstraling en bestaat uit vier bouwlagen. Op de begane grond aan de

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. "Kantoor Van Nelle Fabriek" Van Nelleweg 1 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Kantoor Van Nelle Fabriek Van Nelleweg 1 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR "Kantoor Van Nelle Fabriek" Van Nelleweg 1 te Rotterdam Omschrijving De Van Nelle Fabriek is een dynamische locatie voor ondernemers die willen profiteren van de

Nadere informatie

Oudeweg 91-95, 2031 CC Haarlem MAAK II

Oudeweg 91-95, 2031 CC Haarlem MAAK II Oudeweg 91-95, 2031 CC Haarlem MAAK II Deze informatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. HUURINFORMATIE BEDRIJFSRUIMTE Adres Object Oudeweg 91-95, 2031 CC

Nadere informatie

ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN.

ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN. ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN. Inhoud ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN. 4 Arnoud van Raak (eigenaar ARRA Management): Door een geïntegreerde aanpak van commercieel beheer, technisch beheer en volledige administratieve

Nadere informatie

Lage Naarderweg 45-47, Hilversum

Lage Naarderweg 45-47, Hilversum Lage Naarderweg 45-47, Hilversum Karakteristiek kantoorgebouw Parkeernorm 1:70 m² Zichtlocatie aan doorgaande weg www.dtz.nl Tegen het centrum van Hilversum gelegen komt een zeer karakteristiek kantoorgebouw

Nadere informatie

Te huur Boeing Avenue Schiphol-Rijk kantoorruimte

Te huur Boeing Avenue Schiphol-Rijk kantoorruimte Van Herk Groep Lichtenauerlaan 30 3062 ME Rotterdam Postbus 4068 3006 AB Rotterdam T: (010) 241 15 55 E: info@vanherkgroep.nl I: www.vanherkgroep.nl Te huur Boeing Avenue 241-251 Schiphol-Rijk kantoorruimte

Nadere informatie

Boeing Avenue 241-251 Schiphol-Rijk Noord-Holland

Boeing Avenue 241-251 Schiphol-Rijk Noord-Holland Van Herk Groep beleggers in vastgoed Lichtenauerlaan 30 Brainpark II - gebouw XI Postbus 4068 3006 AB Rotterdam Telefoon 010-2411560 Fax 010-4363640 cog@vanherkgroep.nl www.vanherkgroep.nl TE HUUR Boeing

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Koninginnegracht 19 te Den Haag (prijs op aanvraag)

Huur kantoorruimte op Koninginnegracht 19 te Den Haag (prijs op aanvraag) Huur kantoorruimte op Koninginnegracht 19 te Den Haag (prijs op aanvraag) Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Professionele Kantoorruimtes

Nadere informatie

TE HUUR. Diverse kantoorunits

TE HUUR. Diverse kantoorunits TE HUUR Diverse kantoorunits Adres: Meander 901 te Arnhem. Algemeen: Op zoek naar hoogwaardige, zelfstandige kantoorruimte of een volledig ingerichte werkplek in een inspirerende en unieke omgeving? In

Nadere informatie

Kantoorobject. L Entree. Veraartlaan 12, 2288 GM Rijswijk.

Kantoorobject. L Entree. Veraartlaan 12, 2288 GM Rijswijk. Kantoorobject L Entree Veraartlaan 12, 2288 GM Rijswijk www.hanzevastverhuur.nl Kantoorobject L Entree L Entree is gelegen aan de Veraartlaan 12 op een uitstekende zichtlocatie in het kantorengebied de

Nadere informatie

Olympia 1 A & B Hilversum

Olympia 1 A & B Hilversum Olympia 1 A & B Hilversum Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen

Nadere informatie

PROJECT HUURINFORMATIE. Zuidelijk Halfrond 1 te Gouda

PROJECT HUURINFORMATIE. Zuidelijk Halfrond 1 te Gouda PROJECT HUURINFORMATIE Zuidelijk Halfrond 1 te Gouda Object : Color Business Center Gouda is een professioneel business center gespecialiseerd in flexibele kantooroplossingen. Vloeroppervlakte : Units

Nadere informatie

Over Merin. Merin in cijfers 10-4-2014

Over Merin. Merin in cijfers 10-4-2014 Rob Lith Technical Director van Merin sinds Juli 2013 Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de vastgoedportefeuille en de services Meer dan 28 jaar werkervaring bij PRC en ARCADIS in diverse functies,

Nadere informatie

TE HUUR: Beukenrodelaan 2 K 3941 ZP Doorn - P/M. Landgoed Beukenrode Doorn. Patist Makelaardij en Taxatiebureau

TE HUUR: Beukenrodelaan 2 K 3941 ZP Doorn - P/M. Landgoed Beukenrode Doorn. Patist Makelaardij en Taxatiebureau TE HUUR: Beukenrodelaan 2 K 3941 ZP Doorn - P/M Landgoed Beukenrode Doorn Patist Makelaardij en Taxatiebureau 2 patistmakelaardij.nl "Sparrenhof", 2K Fraai gelegen Kantoorgebouw bestaande uit 2 verdiepingen

Nadere informatie

Waar staat het Hilversum Business Centre voor?

Waar staat het Hilversum Business Centre voor? Waar staat het Hilversum Business Centre voor? Dit is een verzameling van verschillende enthousiaste ondernemers met bedrijven op het gebied van ICT, financieel, direct mail, vastgoed, secretarieel, zorg,

Nadere informatie

TE HUUR SCHOOLSTRAAT 53, 3742 CD BAARN. Huurprijs 299,- per maand. Aanvaarding direct

TE HUUR SCHOOLSTRAAT 53, 3742 CD BAARN. Huurprijs 299,- per maand. Aanvaarding direct TE HUUR SCHOOLSTRAAT 53, 3742 CD BAARN Huurprijs 299,- per maand Aanvaarding direct FLEXIBELE / MULTIFUNCTIONELE ruimte in Business Center Baarn gelegen in het CENTRUM VAN BAARN!!! Algemeen Dit business

Nadere informatie

Solitair kantoorgebouw. TE HUUR Institutenweg 21 Enschede

Solitair kantoorgebouw. TE HUUR Institutenweg 21 Enschede Solitair kantoorgebouw TE HUUR Institutenweg 21 Enschede OBJECT Algemeen Te huur een vrijstaand solitair kantoorgebouw met ruim parkeren op eigen terrein (42 parkeerplaatsen), gelegen op het Business &

Nadere informatie

Kazerne Thomas a Kempislaan te Arnhem. terreinindeling voormalige marechaussee kazerne aan de Thomas a kempislaan 102 te Arnhem

Kazerne Thomas a Kempislaan te Arnhem. terreinindeling voormalige marechaussee kazerne aan de Thomas a kempislaan 102 te Arnhem Kazerne Thomas a Kempislaan te Arnhem Dit document verbindt de terreinindeling van de voormalige Marechaussee Kazerne aan de Thomas a Kempislaan met gemeentelijke kaders die er zijn voor deze Kazerne.

Nadere informatie

TRANSISTORSTRAAT 31, 1322 CK ALMERE

TRANSISTORSTRAAT 31, 1322 CK ALMERE TE HUUR TRANSISTORSTRAAT 31, 1322 CK ALMERE Huurprijs 356,25 per maand Aanvaarding in overleg Als ondernemer in Almere Offices huur je een zeer representatieve ruimte met hoogwaardige faciliteiten. Huurders

Nadere informatie

Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen Ondernemen met elkaar

Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen Ondernemen met elkaar Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen Ondernemen met elkaar Emmen, 13 november 2009 Han Wiendels Thema s Van 100 naar 250 leden Van publieke naar private bekostiging Contributie: x3,5 Ledenaantal:

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Jonkerbosplein 52 Etage1 Nijmegen 1 per maand

Huur kantoorruimte op Jonkerbosplein 52 Etage1 Nijmegen 1 per maand Huur kantoorruimte op Jonkerbosplein 52 Etage1 Nijmegen 1 per maand Aanbiedende partij: Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaardij B.V. Email: s.roelofs@s-t.nl Telefoon: 024 3651010 Website: http://www.stmakelaars.nl

Nadere informatie

Ruimte voor innovatie en samenwerking

Ruimte voor innovatie en samenwerking Ruimte voor innovatie en samenwerking Kantoor of werkruimte huren in dit karakteristieke industriele pand? Ga naar: www.gebouw-n.nl Nog 6000 dynamische high tech m2 beschikbaar Gebouw N Haaksbergerstraat

Nadere informatie

TE HUUR Papendorpseweg 53-59. te Utrecht

TE HUUR Papendorpseweg 53-59. te Utrecht TE HUUR Papendorpseweg 53-59 te Utrecht Algemeen Regus is gespecialiseerd en wereldmarktleider op het gebied van flexibele werkplek oplossingen. De mogelijkheid bestaat om voor korte of langere tijd turn-key

Nadere informatie

TE HUUR SCHOOLSTRAAT 53, 3742 CD BAARN. Huurprijs vanaf 299,- per maand. Aanvaarding direct

TE HUUR SCHOOLSTRAAT 53, 3742 CD BAARN. Huurprijs vanaf 299,- per maand. Aanvaarding direct TE HUUR SCHOOLSTRAAT 53, 3742 CD BAARN Huurprijs vanaf 299,- per maand Aanvaarding direct FLEXIBELE / MULTIFUNCTIONELE ruimte in Business Center Baarn gelegen in het CENTRUM VAN BAARN!!! Algemeen Dit business

Nadere informatie

Pietersbergseweg 32 te Oosterbeek. Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen. Bij het gehuurde behoren 2 eigen parkeerplaatsen.

Pietersbergseweg 32 te Oosterbeek. Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen. Bij het gehuurde behoren 2 eigen parkeerplaatsen. TE HUUR Ca. 200 m² Adres: Pietersbergseweg 32 te Oosterbeek. Algemeen: Zeer fraaie, hoogwaardig afgewerkte, zelfstandige kantoorvilla op een prachtige locatie in het groen van Oosterbeek gelegen. Ligging:

Nadere informatie

ENERGY INNOVATION PARK Alkmaar - Nederland

ENERGY INNOVATION PARK Alkmaar - Nederland Alkmaar - Nederland Alkmaar - Nederland PARK Ruimte voor innovatie en groei Uw bedrijf tussen nationale en internationale spelers uit de energiebranche met kavelmogelijkheden tussen de 2.000 en 27.000

Nadere informatie

Kantoor Zuidflank. Patrijsweg 4-140 Rijswijk. Vrijblijvende huurinformatie 21 juli 2015

Kantoor Zuidflank. Patrijsweg 4-140 Rijswijk. Vrijblijvende huurinformatie 21 juli 2015 In Rijswijk bevindt zich op een uitstekende zichtlocatie direct aan de Rijksweg A13 ter hoogte van knooppunt Ypenburg Kantoor Zuidflank. In het imponerende complex zijn onder andere prominente bedrijven

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Rotterdam Airportplein 22 te Rotterdam 250 per maand

Huur kantoorruimte op Rotterdam Airportplein 22 te Rotterdam 250 per maand Huur kantoorruimte op Rotterdam Airportplein 22 te Rotterdam 250 per maand Aanbiedende partij: Kantoorruimtevinden.nl Email: - Telefoon:. Website: www.kantoorruimtevinden.nl Omschrijving Dit business center

Nadere informatie

De la Reijstraat 2 te Arnhem.

De la Reijstraat 2 te Arnhem. TE HUUR Ca. 185 m² Adres: De la Reijstraat 2 te Arnhem. Algemeen: Circa 185 m² kantoorruimte, gelegen in een statige monumentale kantoorvilla. Het object is centraal gelegen in de statige Transvaalbuurt,

Nadere informatie

TE HUUR / TE KOOP KANTOOR-/PRAKTIJK OF HORECARUIMTE Glashaven 107 te ROTTERDAM

TE HUUR / TE KOOP KANTOOR-/PRAKTIJK OF HORECARUIMTE Glashaven 107 te ROTTERDAM TE HUUR / TE KOOP KANTOOR-/PRAKTIJK OF HORECARUIMTE Glashaven 107 te ROTTERDAM 1/10 Betreft: Totaal circa 80 m2 commerciële ruimte gelegen op de begane grond aan de Glashaven 107 te (3011 XG) Rotterdam

Nadere informatie

URD Delta oost Doel Resultaten Vervolg

URD Delta oost Doel Resultaten Vervolg URD Delta oost Doel Resultaten Vervolg URD Dag 7 februari 2014 Prof. E. van der Krabben Radboud Universiteit Drs. E. Opdam, NC Advies Gebiedsontwikkeling nat en droog Gebiedsontwikkeling nat en droog Doel:

Nadere informatie

Brochure Ariane 20 A - 2 e verdieping Amersfoort

Brochure Ariane 20 A - 2 e verdieping Amersfoort Brochure Ariane 20 A - 2 e verdieping Amersfoort pagina 1 TE HUUR Omschrijving Nieuw initiatief op Calveen, gelegen in Amersfoort-Noord. Kantoorpand met flexibele kleine kantoorruimtes. Calveen Staete

Nadere informatie

TOPLOCATIE LUXE KANTOORUNITS OP TURN KEY KANTOORUNITS IN BRUISENDE KANTOOROMGEVING

TOPLOCATIE LUXE KANTOORUNITS OP TURN KEY KANTOORUNITS IN BRUISENDE KANTOOROMGEVING LUXE KANTOORUNITS OP TOPLOCATIE TURN KEY KANTOORUNITS IN BRUISENDE KANTOOROMGEVING Igluu Eindhoven Lichttoren 32 5611 BJ Eindhoven www.igluu.nl info@igluu.nl +31 (0)85 773 7703 Foto: Marcel Briaire Nieuwe

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Oude Kraan 72 te Arnhem 150 per maand

Huur kantoorruimte op Oude Kraan 72 te Arnhem 150 per maand Huur kantoorruimte op Oude Kraan 72 te Arnhem 150 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte / Moderne Studio's / Atelierruimte

Nadere informatie

Te huur 'Maple Building' Oude Apeldoornseweg 47, Apeldoorn

Te huur 'Maple Building' Oude Apeldoornseweg 47, Apeldoorn Te huur 'Maple Building' Oude Apeldoornseweg 47, Apeldoorn Renovate to suite Dynamische werkomgeving FizzionParc biedt hoog serviceniveau www.dtz.nl Maple Building is gebouwd in de jaren '80 en heeft een

Nadere informatie

HANDELSDOCK ONDERNEMEN AAN DE TOEKOMST!

HANDELSDOCK ONDERNEMEN AAN DE TOEKOMST! HANDELSDOCK ONDERNEMEN AAN DE TOEKOMST! HANDELSDOCK ONDERNEMEN AAN DE TOEKOMST! HandelsDock spreekt tot de verbeelding: units met een industriële uitstraling geschikt voor kantoorruimte, showroom, productie

Nadere informatie

ENERGY INNOVATION PARK Alkmaar - Nederland

ENERGY INNOVATION PARK Alkmaar - Nederland ENERGY INNOVATION PARK Alkmaar - Nederland ENERGY INNOVATION PARK Alkmaar - Nederland PARK Ruimte voor innovatie en groei Uw bedrijf tussen nationale en internationale spelers uit de energiebranche met

Nadere informatie

Ambitieverklaring 2015-2020

Ambitieverklaring 2015-2020 Ambitieverklaring 2015-2020 Ambitieverklaring 2015 2020 Ambitieverklaring Zuidas 2015-2020 2 Inhoud De ondergetekenden 4 Achtergrond 5 Verklaringen 6 Doelstelling - Duurzaam 6 Thema s en ambities 7 Rapportage

Nadere informatie

TE HUUR W. DREESWEG 2, 1314 VB ALMERE. Huurprijs 315,- per maand. Aanvaarding in overleg

TE HUUR W. DREESWEG 2, 1314 VB ALMERE. Huurprijs 315,- per maand. Aanvaarding in overleg TE HUUR W. DREESWEG 2, 1314 VB ALMERE Huurprijs 315,- per maand Aanvaarding in overleg Representatief kantoorgebouw met flexplekken op een optimaal bereikbare centrumlocatie. Flexibele huurtermijnen bespreekbaar.

Nadere informatie

uw event / bijeenkomst / productpresentatie / congres / workshop / kick-off / training op Industriepark Kleefse Waard

uw event / bijeenkomst / productpresentatie / congres / workshop / kick-off / training op Industriepark Kleefse Waard uw event / bijeenkomst / productpresentatie / congres / workshop / kick-off / training op Industriepark Kleefse Waard I uw event op IPKW? Industriepark Kleefse Waard ipkw.nl tailor made versie januari

Nadere informatie

Kantoorpand Sonnestaete De Weegschaal 14 Begane grond lange vleugel 5215 MN s-hertogenbosch

Kantoorpand Sonnestaete De Weegschaal 14 Begane grond lange vleugel 5215 MN s-hertogenbosch Kantoorpand Sonnestaete De Weegschaal 14 Begane grond lange vleugel 5215 MN s-hertogenbosch 1 Kantoorpand Sonnestaete Het kantoorpand Sonnestaete ligt op de hoek Waterman 7 Weegschaal 14. Het gebouw bestaat

Nadere informatie

Introductie. Wil je meer lezen over ons en onze duurzaamheidsambities: klik hier

Introductie. Wil je meer lezen over ons en onze duurzaamheidsambities: klik hier Introductie De Westergasfabriek exploiteert ruimte voor creatieve, culturele en innoverende ondernemers. Daarmee willen we een breed publiek inspiratie en ontspanning bieden in een avontuurlijke, duurzame

Nadere informatie

MUZIEKPAVILJOEN Frits Spitsstraat 1, Hilversum

MUZIEKPAVILJOEN Frits Spitsstraat 1, Hilversum MUZIEKPAVILJOEN Frits Spitsstraat 1, Hilversum HET MEDIA PARK Het Media Park is hét mediahart van Nederland. Hier vloeien traditionele en nieuwe media moeiteloos in elkaar over. Bevlogen start-ups werken

Nadere informatie

TE HUUR. Druivenstraat KB BREDA

TE HUUR. Druivenstraat KB BREDA TE HUUR Druivenstraat 3 4816 KB BREDA ZICHTLOCATIE AAN DRUKKE RONDWEG Dit kantoor met de naam Kantorenpark Doornbos is uniek gelegn aan de drukke noordelijke rondweg van Breda. Westpoort Vastgoed heeft

Nadere informatie

Novio Tech Campus - Nijmegen - Nijmegen

Novio Tech Campus - Nijmegen - Nijmegen Novio Tech Campus - Nijmegen - Nijmegen Contactpersoon Adresgegevens Van Dijen Transistorweg 5 0411 625 625 6534AT Nijmegen c.dijen@kadanssciencepartner Nederland.nl http://www.labforrent.nl/nl/ Bedrijfsinformatie

Nadere informatie

Object: Vloeroppervlak:

Object: Vloeroppervlak: Object: In een vanuit historisch perspectief industriële omgeving heeft er een herontwikkeling plaats gevonden van drukkerij de Boer/RotoSmeets. De bebouwing bestaat uit een bedrijfsruimte gecombineerd

Nadere informatie

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen Valkenaerhof Valkenaerhof 1 t/m 36 Ruime driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Nijmegen Nijmegen is een sfeervolle historische stad vol waardevolle monumenten en voorzien van een prachtige omgeving.

Nadere informatie

Jansbuitensingel 30 te Arnhem.

Jansbuitensingel 30 te Arnhem. TE HUUR Ca. 477 m² Adres: Jansbuitensingel 30 te Arnhem. Algemeen: Wil jij graag werken in een unieke omgeving in het centrum van Arnhem? Dat kan bij ovvice. Wij maken het je graag gemakkelijk en bieden

Nadere informatie

Ambitiedocument Bensdorp

Ambitiedocument Bensdorp Ambitiedocument Bensdorp september 2013 Voorwoord Bensdorp, verleden en toekomst verbonden De cacao- en chocoladefabriek Bensdorp en Bussum zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al bijna 150 jaar maakt

Nadere informatie

9 locaties voor flexibel werken in Nederland

9 locaties voor flexibel werken in Nederland 9 locaties voor flexibel werken in Nederland 1. Zaamen in Haarlem www.zaamen.nl Een inspirerend flexwerkkantoor voor ondernemers en bedrijven met een luxe lounge als sociaal hart, eigen bar en bedrijfsrestaurant.

Nadere informatie

MEChanisch. herontwikkeling

MEChanisch. herontwikkeling MEChanisch erfgoed MeCcentrum herontwikkeling groenvoerdrogerij Dronterweg MEChanisch erfgoed MeCcentrum inhoud p.4 centrum voor mens en machine p.8 centrum voorlopig ontwerp p.10 park voorlopig ontwerp

Nadere informatie

Kantoorobject. Batavia. Laan van Nieuw Oost Indië , 2593 BM Den Haag.

Kantoorobject. Batavia. Laan van Nieuw Oost Indië , 2593 BM Den Haag. Kantoorobject Batavia Laan van Nieuw Oost Indië 123-125 - 127, 2593 BM Den Haag www.hanzevastverhuur.nl Kantoorobject Batavia Batavia is een zelfstandig kantoorgebouw, strategisch gelegen op een zichtlocatie

Nadere informatie

Te huur Kantoorruimte. Spacelab 43 te Amersfoort

Te huur Kantoorruimte. Spacelab 43 te Amersfoort Te huur Kantoorruimte Spacelab 43 te Amersfoort Algemeen Het betreft representatieve kantoorruimten in het kantoorgebouw De Tweeling (bouwjaar 2000) op het bedrijvenpark Calveen. Het gebouw is door de

Nadere informatie

Te Huur Laan van Malkenschoten 40, Apeldoorn Volledig gerenoveerd kantoorgebouw Energielabel A FizzionParc biedt hoog serviceniveau www.rodenburg.

Te Huur Laan van Malkenschoten 40, Apeldoorn Volledig gerenoveerd kantoorgebouw Energielabel A FizzionParc biedt hoog serviceniveau www.rodenburg. Laan van Malkenschoten 40, Apeldoorn Volledig gerenoveerd kantoorgebouw Energielabel A FizzionParc biedt hoog serviceniveau Sequoia Building is gebouwd in de jaren '80 van de vorige eeuw en heeft een totale

Nadere informatie

Te huur Markant kantoorgebouw na renovatie. Cosunpark 1-5, Breda

Te huur Markant kantoorgebouw na renovatie. Cosunpark 1-5, Breda Te huur Markant kantoorgebouw na renovatie Cosunpark 1-5, Breda Diverse verhuurmogelijk heden Parkachtige omgeving Op korte afstand van de A16 www.dtz.nl Een markant kantoorgebouw met een onderscheidende

Nadere informatie

Az. 0(4 zoto. immilm. immumr mow. Gerneente Zeist. T.a.v de gemeenteraad. Herontwikkeling percelen Veldheim Stenia. Geachte eden van de raad,

Az. 0(4 zoto. immilm. immumr mow. Gerneente Zeist. T.a.v de gemeenteraad. Herontwikkeling percelen Veldheim Stenia. Geachte eden van de raad, Publiekshal. Het Rond 1, Zeist www.zeist.n1 wvvw.twitttercom/gemeentezeist immimmir immilm. immumr mow _ago Postbus 513, 3700 AM, Zeist Telefoon 14 030. zeist@zeist.n1 www.facebook.com/gemeentezeist Gerneente

Nadere informatie

Nieuw: Moar! members

Nieuw: Moar! members Nieuw: Moar! members Vanuit het succesvolle Moar! concept presenteren wij Moar! members. Moar! members geeft flexibel toegang tot het netwerk, de faciliteiten en partner locaties. Ontdek de meerwaarde

Nadere informatie