Forma NEW. De nieuwe professionele cardiolijn voor in uw eigen huis.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Forma NEW. De nieuwe professionele cardiolijn voor in uw eigen huis. www.technogym.com"

Transcriptie

1 Forma De nieuwe professionele cardiolijn voor in uw eigen huis NEW

2 Professioneel hardlopen in uw eigen huis. Run Forma is ontwikkeld op basis van de technologie en biomechanica van de professionele productlijn van Technogym met als doel kwaliteit, professionaliteit en meer veiligheid te bieden. Het schokabsorptiesysteem en de krachtige, hoogpresterende motor garanderen een geruisloze training. Ergonomie en veiligheid Het rond lopende ontwerp van de nieuwe handgrepen zorgt voor een betere ergonomie en veiligheid zodat u comfortabel kunt trainen, ongeacht uw leeftijd en trainingservaring. Toegankelijkheid De loopband is voorzien van een professioneel loopoppervlak en biedt daardoor extra stabiliteit. Ook gebruikers met een beperkte mobiliteit kunnen heel gemakkelijk op de loopband stappen.

3 De opklapbare loopband. Neemt minder dan 1 m 2 ruimte in beslag. De professionele loopband die u kunt opklappen en minder dan 1 vierkante meter ruimte in beslag neemt wanneer hij niet in gebruik is. Veilig in gebruik De veiligheidsonderdelen zorgen er voor dat de Spazio Forma niet per ongeluk open of dicht kan klappen. Het remsysteem zorgt ervoor dat de loopband aan het einde van uw training rustig en veilig tot stilstand komt. Eenvoudig te verplaatsen Spazio Forma is nog geen 80 cm breed en past daardoor gemakkelijk door de meeste deuropeningen zonder dat de handgrepen verwijderd hoeven te worden. Dankzij de wielen kan het toestel eenvoudig van de ene ruimte naar de andere verplaatst worden, zodat u kunt trainen waar u wilt.

4 Jog Voor sporters die van een uitdaging houden. Jog Forma loopt voorop als het om sport gaat. Zijn formaat, robuuste frame en krachtige motor garanderen uitstekende prestaties, waardoor u veilig en doeltreffend kunt trainen op een meer uitdagend niveau. Maximaal comfort Het ergonomisch geplaatste display is helder en goed zichtbaar tijdens het trainen. Het ruime bedieningspaneel aan de voorzijde biedt ruimte aan een fles water en kleine persoonlijke eigendommen. Ontworpen om te presteren De ergonomisch ontworpen handgrepen bieden ruimte voor bewegingsvrijheid. Het Runner Detection System zorgt ervoor dat de loopband onmiddellijk stopt wanneer de gebruiker van de band stapt of valt.

5 Synchro Training voor het hele lichaam. Synchro Forma is geschikt voor verschillende type gebruikers. Dankzij de vloeiende bewegingen van het apparaat worden spieren en gewrichten minder belast. Het natuurlijke gevoel en de geruisloosheid van zijn beweging maken deze training buitengewoon plezierig. Ergonomie en vloeiende bewegingen Het lichaam blijft in de juiste houding dankzij de ergonomisch geplaatste, brede pedalen van de Synchro. Het toestel is volledig schokvrij en is daardoor geschikt voor gebruikers met verschillende conditieniveaus en leeftijden. Training voor het onderlichaam of voor het hele lichaam Door gebruikt te maken van de korte, vaste handgrepen kan specifiek het onderlichaam worden getraind. De lange handgrepen zorgen ervoor dat ook de armen, de romp en de benen meedoen, zodat het hele lichaam in beweging is.

6 Recline Puur fietscomfort. Recline Forma is licht en stabiel tegelijk: dankzij het innovatieve ontwerp is het toestel veilig en uitstekend toegankelijk; ideaal voor een gematigde cardiotraining zonder belasting van de rug en gewrichten. Toegankelijk Dankzij de minimale instaphoogte en de brede ruimte tussen het zadel en de pedalen kunnen gebruikers gemakkelijk op- en afstappen. Verstelbare rugsteun De gele hendels kunnen worden gebruikt om de helling van de zitting en de afstand tussen het zadel en de pedalen aan te passen, zodat het toestel in een voor de gebruiker comfortabele stand gezet kan worden.

7 Bike De racefiets voor bij u thuis. Bike Forma is de Hometrainer van Technogym. Het toestel is stil en stabiel en is zeer geschikt voor een training op hoog niveau. Het ergonomische zadel en de verstelbare ergonomische handgrepen met drie verschillende greepposities zorgen er voor dat de Bike in een voor de gebruiker comfortabele stand kan worden gezet. Meer natuurlijke trapbeweging De trapasafstand is korter gemaakt om de trapbeweging op een racefiets na te bootsen. Prestaties en comfort De ingebouwde elleboogsteunen zijn gemaakt van materiaal met een hoge dichtheid en maken het fietsen in een racehouding comfortabeler.

8 Wat wilt u nog meer doen tijdens uw training?

9 Ontdek uw eigen wereld. Entertainment Support is de meest recente innovatie van Technogym die u in staat stelt om zelfs tijdens het trainen gebruik te maken van uw tablet of smartphone. Met Entertainment Support bevestigt u uw tablet of smartphone veilig en eenvoudig op het beeldscherm van het toestel. Dankzij de hoek en de positie van het scherm kunt u tijdens het trainen genieten van uw eigen gegevens op uw eigen tablet. Zonder tablet Tablet in verticale stand Tablet in horizontale stand

10 S Y S T E M Volg uw persoonlijke training. Met het CPR-systeem kunt u dankzij hartslagmeting altijd veilig en doeltreffend trainen. Dankzij het systeem CPR (Constant Pulse Rate) houden de toestellen van Forma uw hartslag in de gaten, zodat trainingsprogramma s veilig en doeltreffend blijven aansluiten bij uw doellen. CPR S Y S T E M CPR Hoe werkt het Wanneer u eenmaal de juiste hartslag hebt ingesteld voor de training, zal het systeem de snelheid (of helling van de loopband) automatisch aanpassen zodat uw hartslag in de pas blijft met het vooraf ingestelde niveau. Op deze manier kunt u uw trainingsdoelen op veilige wijze realiseren. Deze trainingsoptie is mogelijk wanneer er hartslaggegevens worden aangeleverd door overdracht van telemetriegegevens tussen een zender en een ontvanger.

11 Bereik uw doelen. U kunt kiezen uit twee verschillende serviceopties die u kunnen helpen om doeltreffender en gemotiveerder te trainen door middel van programma s die aansluiten bij uw behoeften. Mytr@iner is het gratis internetplatform waarmee u op basis van uw behoeften uw eigen trainingsroutine kunt samenstellen. Wat kunt u doen - uw eigen trainingsroutine samenstellen op basis van uw doel - uw voortgang en activiteitenniveaus bijhouden en bijhouden hoe doeltreffend uw training is - buitenactiviteiten registreren - meedoen aan door Technogym gemaakte gebruikerstests Hoeg krijgt u toegang Ga naar Personal Trainer is een coaching dienst op maat, die u thuis of waar u maar wilt kunt oproepen om u te helpen met het bereiken van uw doelen op het gebied van welzijn. Deze online dienst biedt u tips en speciale trainingssessies. Wat bieden wij aan - voedingsadvies - trainingsroutines op maat en voortgangscontrole - motivatietraining om uw training maximaal te benutten Hoe krijgt u toegang Bel het gratis telefoonnummer (Nederland) (België) of ga naar

12 De dertig jaar lange ervaring van Technogym op het gebied van professioneel trainen heeft zich vertaald in het ontwerp van de nieuwe producten van Forma Line: ervaar het prestatievermogen, de veiligheid en de betrouwbaarheid van Technogym. 0S001156AA-NL 33/12 Afmetingen (L x B x H) (cm) x 79 x 138 Gewicht (kg) Max. gewicht gebruiker (kg) Loopoppervlak H (cm)...14,5 Snelheid (km/h)...0,8-16 Helling (%) Loopoppervlak (L x B) (cm) x 48 Energieverbruik (VAC) Motorvermogen (piek)...2,75 HP (DC) Max. energieverbruik (VA) Afmetingen (L x B x H) (cm) x 79 x 138 (open)...84 x 79 x 165 (dicht) Gewicht (kg) Max. gewicht gebruiker (kg) Loopoppervlak H (cm)...20 Snelheid (km/h)...0,8-16 Helling (%) Loopoppervlak (L x B) (cm) x 48 Energieverbruik (VAC) Motorvermogen (piek)...2,75 HP (DC) Max. energieverbruik (VA) Jog Afmetingen (L x B x H) (cm) x 86 x 150 Gewicht (lbs / kg) Max. gewicht gebruiker (kg) Loopoppervlak H (cm)...21 Snelheid (km/h)...0,4-18 Helling (%): Loopoppervlak (L x B) (cm) x 51 Motorvermogen (piek)...6,0 HP (DC) Max. energieverbruik (VA) Recline Afmetingen (L x B x H) (cm) x 60 x 129 Gewicht (kg) / 81 Max. gewicht gebruiker (kg) / 160 Geschikt voor lange gebruikers (cm) Moeilijkheidsniveaus Weerstand bij 70 SPM (watt) Energieverbruik (VAC) Max. energieverbruik (VA)...50 Scherm Forma Alle producten van de Forma lijn hebben hetzelfde scherm, zodat ze eenvoudig en intuïtief te bedienen zijn. De extra grote knoppen vergroten de leesbaarheid en het gemak in gebruik. Populaire functies staan bij elkaar in het onderste gedeelte van het scherm, zodat de trainingsgegevens in real-time bekeken kunnen worden. Bike Synchro Afmetingen (L x B x H) (cm) x 75 x 160 Gewicht (kg) Max. gewicht gebruiker (kg) Geschikt voor lange gebruikers (cm) Moeilijkheidsniveaus Weerstand bij 120 SPM (watt) Max. energieverbruik (VAC) Afmetingen (L x B x H) (cm) x 60 x 134 Gewicht (kg)...61 Max. gewicht gebruiker (kg) Geschikt voor lange gebruikers (cm) Moeilijkheidsniveaus Weerstand bij 70 SPM (watt) Energieverbruik (VAC) Max. energieverbruik (VA)...50 Technogym, The Wellness Company, CPR (figuurlijk), Goal Training en Spazio Forma zijn handelsmerken van Technogym S.p.A. in Italië en de rest van de wereld. Voor het Entertainment Support is patent aangevraagd door Technogym S.p.A. Technogym behoudt zich het recht voor om haar producten en documentatie te wijzigen op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving Technogym.

Forma De professionele cardiolijn voor in uw eigen huis

Forma De professionele cardiolijn voor in uw eigen huis Forma De professionele cardiolijn voor in uw eigen huis technogym.com/forma Jog Voor sporters die van een uitdaging houden. Een robuust en krachtig toestel voor topprestaties. Maximaal comfort Het ergonomisch

Nadere informatie

MYRUN TECHNOGYM improve your running

MYRUN TECHNOGYM improve your running MYRUN TECHNOGYM improve your running MYRUN TECHNOGYM Ontwikkeld door hardlopers voor hardlopers. MYRUN TECHNOGYM biedt u de ultieme hardloopervaring, dankzij trainingsprogramma's op maat en feedback over

Nadere informatie

LOTUS R 7666-000 GOLF M 7661-600

LOTUS R 7666-000 GOLF M 7661-600 Kettler LOTUS R 7666-000 Trainingscomputer met blauw backlight zoals Golf P 9 kg vliegwiel voor zeer hoge omwenteling Zitting met textiel bespannen, horizontaal en in hoek verstelbaar Zwaartepuntpedalen

Nadere informatie

MYRUN TECHNOGYM improve your running

MYRUN TECHNOGYM improve your running MYRUN TECHNOGYM improve your running MYRUN TECHNOGYM Ontwikkeld door hardlopers voor hardlopers. MYRUN TECHNOGYM biedt u de ultieme hardloopervaring, dankzij trainingsprogramma's op maat en feedback over

Nadere informatie

Fitness.

Fitness. Fitness. Finally@HOME THE TIMELESS COLLECTION RUN RUn PRODUCT PRODUCt MOTOR SNELHEID STIJGING LOOPHOEK TYPE BAND TYPE DEK OPKLAPBAAR SOFTDROP-SYSTEEM LOOPVLAK BANDDIKTE ERGONOMIE ergonomie HANDRAILS SNELTOETSEN

Nadere informatie

+32/ Crosstrainers

+32/ Crosstrainers fitenfun@skynet.be www.fitenfun.be +32/474 567 562 Crosstrainers Cross Fuel 3 De Crosstrainer Fuel 3C, van het degelijke merk is een zeer luxe crosstrainer met vele trainingsmogelijkheden. Een prima oplossing

Nadere informatie

+32/

+32/ fitenfun@skynet.be www.fitenfun.be +32/474 567 562 Focus jet 2 De Jet 2 loopband van is uitgerust met een stille 3pk motor. Deze maakt snelheden mogelijk van 1 t/m 13 kilometer per uur. Het fijne aan deze

Nadere informatie

Loopbanden. Crosstrainers. Fietsen. Spinning Bike. Roeier.

Loopbanden. Crosstrainers. Fietsen. Spinning Bike. Roeier. 2010 Loopbanden Crosstrainers Fietsen Spinning Bike Roeier www.bhfitness.nl Betekenis van de symbolen Monitor uitgevoerd met trainingsprogramma s. Voorzien van vooraf bepaalde profielen met diverse intensiteitsniveaus.

Nadere informatie

Adviesverkoopsprijs 999. Fitenfun promo prijs 649,- (gratis geleverd) Focus Senator. SPECIFICATIES Merk. Kan ook professioneel gebruikt worden!

Adviesverkoopsprijs 999. Fitenfun promo prijs 649,- (gratis geleverd) Focus Senator. SPECIFICATIES Merk. Kan ook professioneel gebruikt worden! Focus Senator Kan ook professioneel gebruikt worden! Ongekend scherp geprijsd. Voor wie wil roeien zoals bij de sportschool is de Balance Fitness Senator, de beste keuze. De Senator is namelijk voorzien

Nadere informatie

GIRO GT 7638-500. 18 kg vliegwiel voor zeer hoge omwenteling Stabiele frameconstructie Wielrenzadel horizontaal en verticaal verstelbaar

GIRO GT 7638-500. 18 kg vliegwiel voor zeer hoge omwenteling Stabiele frameconstructie Wielrenzadel horizontaal en verticaal verstelbaar Kettler GIRO GT 7638-500 Speedbike voor sportief Indoor-Cycling met zeer belastbare techniek en vrijloop. Trainingscomputer met blauw backlight, 12 programma s incl. polsslaggestuurde training en permanente

Nadere informatie

DOMYOS E-CONNECTED ALTIJD VERBONDEN MET JE COACH!

DOMYOS E-CONNECTED ALTIJD VERBONDEN MET JE COACH! PERSDOSSIER DOMYOS E-CONNECTED ALTIJD VERBONDEN MET JE COACH! DOWNLOAD GRATIS DE APPLICATIE EEN EENVOUDIGE EN INTUÏTIEVE GECONNECTEERDE ERVARING PRESTATIE, EFFICIËNTIE EN PLEZIER Bij heel wat mensen die

Nadere informatie

Aankoopgids. Fitness. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen.

Aankoopgids. Fitness. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. Aankoopgids Fitness Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. Alles voor een fit en getraind lichaam Iedereen kent wel de verkwikkende

Nadere informatie

9 kg vliegwiel voor zeer hoge omwenteling Zadel horizontaal en verticaal verstelbaar. Een tabel met technische specificaties vindt u vanaf pag.

9 kg vliegwiel voor zeer hoge omwenteling Zadel horizontaal en verticaal verstelbaar. Een tabel met technische specificaties vindt u vanaf pag. Kettler GIRO P 7628-000 Trainingscomputer met blauw backlight, 12 programma s incl. polsslaggestuurde training, 4-personengeheugen, permanente weergave van 7 functies, herstelpolsslagmeting met conditiecijfer

Nadere informatie

Producent van de gemaksfiets

Producent van de gemaksfiets Fietsen op maat van Lintech Inhoudsopgave Fietsen met lage instap 04 Classic 04 Suelo 04 Elektrische fietsen 05 Classic E Drive 05 Suelo E Drive 05 LINbike driewielers 06 De speciale fietsen van Lintech

Nadere informatie

DE INNOVATIEVE S-SERIE

DE INNOVATIEVE S-SERIE LUXURY IN MOTION DE INNOVATIEVE S-SERIE Ontdek uw vrijheid met de betrouwbare en veelzijdige scootmobielen van STERLING. Met de goede rij prestaties en het uitstekende comfort heeft u genoeg reden om er

Nadere informatie

+32/

+32/ fitenfun@skynet.be www.fitenfun.be +32/474 567 562 Fitbike ride 2 De Fitbike Ride 2 is een hometrainer voorzien van 12 verschillende trainingsprogramma s. Deze trainingsprogramma s zijn onderverdeeld in

Nadere informatie

Een uniek trainingssysteem gebaseerd op s werelds meest krachtige element: LUCHT

Een uniek trainingssysteem gebaseerd op s werelds meest krachtige element: LUCHT Een uniek trainingssysteem gebaseerd op s werelds meest krachtige element: LUCHT by i for infinity De Functional Trainer is het meest succesvol binnen de Infitiny Serie. Zoals uit de naam al blijkt is

Nadere informatie

LevareCura. INHOUD *Home trainers *Ligfietsen *Loopband *Routes lopen *Combinatie aanbiedingen

LevareCura. INHOUD *Home trainers *Ligfietsen *Loopband *Routes lopen *Combinatie aanbiedingen INHOUD *Home trainers *Ligfietsen *Loopband *Routes lopen *Combinatie aanbiedingen LevareCura Professionele apparatuur en concepten voor revalidatie, beweging gerichte zorg en thuis therapie. www.levarecura.com

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zouden hebben. De Sterling scooters

Nadere informatie

Wat is een Trikke? +32 474 567 562

Wat is een Trikke? +32 474 567 562 fitenfun@skynet.be www.fitenfun.be +32 474 567 562 Wat is een Trikke? Je gaat vooruit zonder te trappen of te steppen...je moet slingeren? Wat is dat een Trikke? Trikke is simpel gezegd een 3-wieler zonder

Nadere informatie

SUPERIEURE VORMGEVING

SUPERIEURE VORMGEVING SUPERIEURE VORMGEVING REEDS 40 JAAR STREVEN NAAR PERFECTIE Life Fitness, het bedrijf dat de originele Lifecycle -fiets op de markt bracht, introduceert nu de Lifecycle GX. Deze fiets is biomechanisch ontworpen,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing MA

Gebruiksaanwijzing MA Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

www.flowfitness.nl home fitness equipment

www.flowfitness.nl home fitness equipment www.flowfitness.nl home fitness equipment 200 Flow Philosophy To be in a Flow special Deze beschrijving van het Flow -gevoel door de Amerikaanse hoogleraar psychologie Csikszentmihalyi leidde tot de naam

Nadere informatie

SCOOT PEDAL GROW! BERGTOYS.COM. age. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! months. Product Sheet XL

SCOOT PEDAL GROW! BERGTOYS.COM. age. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! months. Product Sheet XL BERG GO2 Product Sheet XL SCOOT PEDAL GROW! BERG GO 2 Blue, BERG GO 2 Pink, BERG GO 2 Mint. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! age 10 30 months WAAROM EEN BERG GO 2? De ontwikkeling

Nadere informatie

Computerhandleiding JKexer 9840

Computerhandleiding JKexer 9840 Computerhandleiding JKexer 9840 Zorg er eerst voor dat de hoofdschakelaar, die aan de voorkant van de loopband te vinden is, op ON staat. Plaats vervolgens de veiligheidssleutel op de juiste positie. Program

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing -1-

Gebruiksaanwijzing -1- Gebruiksaanwijzing -1- Inleiding Gefeliciteerd met de aanschaf van de StrengthMaster loopband! De StrengthMaster is een toestel dat door de combinatie van hoge kwaliteit, vele mogelijkheden en innovatie

Nadere informatie

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen DRIEWIELFIETSEN voor kinderen en volwassenen VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

GENNY MOBILITY NEDERLAND

GENNY MOBILITY NEDERLAND Over Genny 2.0 GENNY MOBILITY NEDERLAND 088-0123090 info@gennymobilitynederland.nl www.gennymobility.nl Bezoekadressen Postadres Piet Heinkade 25 Postbus 2054 1019 BR, Amsterdam 5202 CB, s-hertogenbosch

Nadere informatie

Computerhandleiding -1-

Computerhandleiding -1- Computerhandleiding SportsArt-TR32-1- Het computerscherm De Personal Cardio Advisor De Personal Cardio Advisor is een handige functie dat u helpt bij uw cardiotraining. U dient uw leeftijd in te voeren

Nadere informatie

R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS

R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS LCD Display Liquid Crystal Display SPM Weergave Functie Identificatie 1. STOP Display = STOP status 2. Manueel Display = 1~16 Weerstand levels 3. Program Display = P1~P12 4.

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

NIEUW. Invacare Zephyr

NIEUW. Invacare Zephyr Geniet van het leven! De is de meest stille, veilige en comfortabele voorwielaangedreven rolstoel in de markt, ongeacht de rijomstandigheden. Het is de unieke combinatie van de True Track motoren en de

Nadere informatie

TRAVELUX TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX AVELUX

TRAVELUX TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX AVELUX AVELUX TRAVELUX TRA TR TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX RAVELUX TRAVELUX 2013 Introductie Inhoud Waar prestatie, design en betrouwbaarheid zijn gecombineerd tot onze mobiliteitoplossingen. Binnen onze Travelux

Nadere informatie

LDT-8850 Computerhandleiding

LDT-8850 Computerhandleiding LDT-8850 Computerhandleiding De computer is ontworpen voor gemotoriseerde loopbanden en wordt geïntroduceerd met de volgende onderwerpen: Knop functies De schermen Werkingsinstructies Knopfuncties Er zijn

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing IMT

Gebruiksaanwijzing IMT Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

Storm3 Vrijheid in een nieuwe dimensie! Storm3

Storm3 Vrijheid in een nieuwe dimensie! Storm3 Invacare Storm 3 Vrijheid in een nieuwe dimensie! De Invacare Storm 3 elektrische rolstoel biedt de vrijheid om een nieuwe dimensie te geven aan een actieve levensstijl. Niet alleen het juiste product

Nadere informatie

Fuel Fitness CT80 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Fuel Fitness CT80 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Fuel Fitness CT80 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin

Nadere informatie

De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken:

De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Computerhandleiding Proteus PEC-4975 De computerhandleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Knopfuncties De schermen Besturingsgetallen Zaken die u dient weten alvorens te trainen Werkingsinstructies

Nadere informatie

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe Action 5 Vouwframe & Ontdek de Action 5 Family LICHTGEWICHT VERSTELBAAR CONFIGUREERBAAR Action 5 Vouwframe Perfect voor jouw actieve levensstijl! De Invacare Action 5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker

Nadere informatie

LifeSpan TT-3i Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

LifeSpan TT-3i Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 LifeSpan TT-3i Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Veiligheidssleutel Wanneer u gebruik wilt maken van de loopband, dient u ervoor te zorgen dat de veiligheidssleutel op de computer is bevestigd.

Nadere informatie

Het gebruik van het opmeettoestel en het bepalen van morfologische uitzonderingen.

Het gebruik van het opmeettoestel en het bepalen van morfologische uitzonderingen. Het gebruik van het opmeettoestel en het bepalen van morfologische uitzonderingen. UCI Fietsmetingen Het kennen van de afmetingen van de fiets is nog steeds noodzakelijk. Het opmeettoestel is enkel een

Nadere informatie

Focus Adapt Focus combineert zitcomfort met uitstekende rijeigenschappen Focus Focus

Focus Adapt Focus combineert zitcomfort met uitstekende rijeigenschappen Focus Focus Rea Focus Adapt Rea Focus combineert zitcomfort met uitstekende rijeigenschappen Rea Focus is een handbewogen rolstoel voor continu dagelijks gebruik. De instelbaarheid, welke veelzijdig en eenvoudig is,

Nadere informatie

Ontdek de volgende stap in fitness: Platinum by Tunturi

Ontdek de volgende stap in fitness: Platinum by Tunturi De nieuwe generatie fitnessapparatuur Ontdek de volgende stap in fitness: Platinum by Tunturi Platinum by Tunturi, de nieuwe generatie fitnessapparatuur van Tunturi voor de professionele markt, is de absolute

Nadere informatie

CATALOGUS 2015. RAZ Douche Stoelen

CATALOGUS 2015. RAZ Douche Stoelen CATALOGUS 2015 RAZ Douche Stoelen 2 Introductie: Ambicare is een bevlogen en flexibel bedrijf met ruim twaalf jaar ervaring in de gezondheidszorg. Wij leveren zorgondersteunende producten en diensten aan

Nadere informatie

Dit systeem is ontworpen voor een loopband. De handleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken:

Dit systeem is ontworpen voor een loopband. De handleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Dit systeem is ontworpen voor een loopband. De handleiding bestaat uit de volgende hoofdstukken: Knopfuncties De schermen Werkingsinstructies Knopfuncties Er zijn in totaal 16 knoppen aanwezig, waaronder

Nadere informatie

Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005

Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005 Proteus EEC 2505 / 3000 / 3005 Korte handleiding van het computergedeelte Dit systeem is ontworpen voor een programmeerbare magnetische elliptical trainer. Er zijn 3 onderdelen die tot dit systeem behoren,

Nadere informatie

Givas.

Givas. Givas Relax voordelen Givas: De rugleuning, zitting en beensteun is gemaakt van Polyurethaan integraal schuim en volledig ergonomisch gevormd. De ergonomische vorm zorgt ervoor dat de patiënt volledig

Nadere informatie

Jade Traplift rechte trap

Jade Traplift rechte trap Jade Traplift rechte trap Een doordachte mix van design en ergonomie www.coopman.be Jade De nieuwste traplift van Coopman Comfortlift, de Jade, is speciaal ontwikkeld voor rechte trappen. De Jade onderscheidt

Nadere informatie

Comfort scootmobielen

Comfort scootmobielen Scootmobielen Comfort scootmobielen Een scootmobiel die echt comfortabel veert, zeer licht en koersvast stuurt en door de ergonomische stoel lekker zit. Kortom, een scootmobiel waarop u ontspannen rijdt.

Nadere informatie

Het instellen van de RaceRunner

Het instellen van de RaceRunner Het instellen van de RaceRunner Verder is een stappenplan voor het instellen van de RaceRunner opgesteld. Voor het instellen van de RaceRunner is het belangrijk dat de goede framemaat wordt gekozen. Zie

Nadere informatie

LifeSpan TR800 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

LifeSpan TR800 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 LifeSpan TR800 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Veiligheidssleutel Wanneer u gebruik wilt maken van de loopband, dient u ervoor te zorgen dat de veiligheidssleutel op de computer is bevestigd.

Nadere informatie

325 kg 76 cm cm 71 cm 55 cm 72 cm 100 mm 125 mm

325 kg 76 cm cm 71 cm 55 cm 72 cm 100 mm 125 mm INHOUD Mobiliteit... 2 XXL-Rehab opstap hulp... 2 XXL-Rehab rollator King... 3 XXL-Rehab Rollator Support... 5 XXL-Rehab looprek... 7 XXL-Rehab krukken... 9 MOBILITEIT XXL-REHAB OPSTAP HULP Technische

Nadere informatie

Computerhandleiding BodyCraft ECT-2500

Computerhandleiding BodyCraft ECT-2500 Computerhandleiding -1- SCHERMEN DISTANCE Dit scherm geeft de afgelegde afstand weer, of de afstand dat u nog dient af te leggen tijdens het trainen om uw doel te bereiken. De afstand wordt weergegeven

Nadere informatie

19627427.00 FRA/NLD A NLD TIPS VOOR EEN GOEDE CONDITIE

19627427.00 FRA/NLD A NLD TIPS VOOR EEN GOEDE CONDITIE TIPS VOOR EEN GOEDE CONDITIE 19627427.00 FRA/NLD A NLD INHOUD 1. Volg uw hartslag... 3 2. Kies de sport die bij u past... 4 3. Aanbevolen hartslagzone... 6 4. De perfecte training... 8 1. VOLG UW HARTSLAG

Nadere informatie

Comfort scootmobielen

Comfort scootmobielen Scootmobielen Comfort scootmobielen Een scootmobiel die echt comfortabel veert, zeer licht en koersvast stuurt en door de ergonomische stoel lekker zit. Kortom, een scootmobiel waarop u ontspannen rijdt.

Nadere informatie

HANDLEIDING C-CL-R-E-9000

HANDLEIDING C-CL-R-E-9000 HANDLEIDING C-CL-R-E-9000 VEILIGHEIDSINSTRUCTIES OPGELET: Om mogelijke ongevallen te voorkomen lees aandachtig deze veiligheidsinstructies 1. Lees alle veiligheidsinstructies op het toestel. 2. Lees de

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

DYNAMISCH OP KANTOOR. Tine Adriaensen Preventieadviseur ergonomie IDEWE vzw

DYNAMISCH OP KANTOOR. Tine Adriaensen Preventieadviseur ergonomie IDEWE vzw DYNAMISCH OP KANTOOR Tine Adriaensen Preventieadviseur ergonomie IDEWE vzw STAPPENPLAN Taakanalyse Zittende mens Werktafel Inrichting en opstelling Werkruimte STAP 1: TAAKANALYSE Stap 1: Taakanalyse Waaruit

Nadere informatie

LevareCura. INHOUD *Home trainers *Ligfietsen *Loopband *Routes lopen *Combinatie aanbiedingen

LevareCura. INHOUD *Home trainers *Ligfietsen *Loopband *Routes lopen *Combinatie aanbiedingen INHOUD *Home trainers *Ligfietsen *Loopband *Routes lopen *Combinatie aanbiedingen LevareCura Professionele apparatuur en concepten voor revalidatie, beweging gerichte zorg en thuis therapie. www.levarecura.com

Nadere informatie

Overzicht Fietsergometers en Loopbanden

Overzicht Fietsergometers en Loopbanden Overzicht Fietsergometers en Loopbanden door Dr. Jan A. Vos, Inspanningsfysioloog Inleiding Met dit overzicht van verkrijgbare fietsergometers en loopbanden, geschikt om iemands fysieke conditie te testen,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing TR12-1-

Gebruiksaanwijzing TR12-1- -1- Inleiding De SportsArt is een geavanceerde loopband en bevat 1 MANUAL programma en 6 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma s (Pro1-Pro7 ). In de voorgeprogrammeerde trainingsprogramma s zal de computer

Nadere informatie

KINESIS PERSONAL. 200 oefeningen op slechts 2 m 2 praktijkruimte. Van laag intensief tot sportspecifieke revalidatie.

KINESIS PERSONAL. 200 oefeningen op slechts 2 m 2 praktijkruimte. Van laag intensief tot sportspecifieke revalidatie. KINESIS PERSONAL 200 oefeningen op slechts 2 m 2 praktijkruimte. Van laag intensief tot sportspecifieke revalidatie. Kinesis Personal is gebruikersvriendelijk met een hoogwaardig design MULTIFUNCTIONEEL

Nadere informatie

Fuel Fitness CT120 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Fuel Fitness CT120 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Fuel Fitness CT120 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin

Nadere informatie

Computerhandleiding MI-410

Computerhandleiding MI-410 Computerhandleiding 1 De StrengthMaster loopband bevat een MANUAL programma, 9 voorgeprogrammeerde programma s (4 SPEED programma s, 4 INCLINE programma s en 1 DISTANCE programma), een USER programma,

Nadere informatie

XXL Producten prijslijst 2015

XXL Producten prijslijst 2015 XXL Producten prijslijst 2015 XXL Producten - Minimaxx Minimaxx Standaard Deze rolstoel is opvouwbaar en geschikt voor gebruikers tot een maximaal gewicht van 325kg. Verkrijgbaar in verschillende zitbreedtes.

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

Q-LINE.COM PROTECT AND PRESERVE YOUR HORSES HEALTH. Productblad: Rollen Loopband. Unieke Pluspunten

Q-LINE.COM PROTECT AND PRESERVE YOUR HORSES HEALTH. Productblad: Rollen Loopband. Unieke Pluspunten Doormiddel van de Q-line Paarden Loopband sneller fit. Ideaal voor elke paarden bezitter, die voor de dagelijkse beweging van het paard een loopband wil gebruiken De loopband trainer van Q-line voorziet

Nadere informatie

De ideale oplossing voor kleine ruimtes

De ideale oplossing voor kleine ruimtes De ideale oplossing voor kleine ruimtes Freccia 15 is zowel met kabel als met batterij beschikbaar Kabel uitvoering Batterij uitvoering BC BC LONG RUN Batterij uitvoering met lange gebruikstijd Dankzij

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing MA-200X -1-

Gebruiksaanwijzing MA-200X -1- Gebruiksaanwijzing -1- Inleiding De StrengthMaster loopband bevat 1 MANUAL programma, 5 snelheidsprogramma s (P1-P5), 5 hellingsprogramma s (P6-P10), 1 afstandsprogramma van 5KM (P11), 2 USER programma

Nadere informatie

Kies je eigen weg. Compacte reisscooter met vering

Kies je eigen weg. Compacte reisscooter met vering Scootmobielen Kies je eigen weg De paden op, de lanen in. Op visite bij familie, even een boodschap halen of volop genieten van een tochtje in de natuur. Met de topklasse comfort scootmobielen van Life

Nadere informatie

MOMO. De aangepaste driewielfiets (XL) cm cm cm cm. Basis model

MOMO. De aangepaste driewielfiets (XL) cm cm cm cm. Basis model Aanvrager / Dealer: Adres: Postcode / Plaats: Contactpersoon: Besteldatum: Ordernummer: Referentie: Telefoonnummer: MOMO De aangepaste driewielfiets De is geschikt voor kinderen, tieners en volwassenen

Nadere informatie

www.spiritfitness.fr 03 01 Since 1990 ABOUT Spirit Fitness 02 Bij SPIRIT FITNESS ontwierpen we onze eerste loopband in 1990, met het eenvoudige doel onze klanten een loopband van de hoogste kwaliteit te

Nadere informatie

DE VOORDELEN. LOW-IMPACT Een vloeiende, elliptische beweging voorziet u van een geweldige training die mild is op uw knieën, heupen, enkels en rug.

DE VOORDELEN. LOW-IMPACT Een vloeiende, elliptische beweging voorziet u van een geweldige training die mild is op uw knieën, heupen, enkels en rug. DE ELLIPTIGO Elliptisch fietsen combineert het beste van hardlopen, fietsen en de crosstrainer zodat u op een leuke en efficiënte manier buiten en binnen kunt trainen. DE VOORDELEN LOW-IMPACT Een vloeiende,

Nadere informatie

XTERRA Trail Racer 3.0 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

XTERRA Trail Racer 3.0 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 XTERRA Trail Racer 3.0 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Het opstarten van de loopband De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug

Nadere informatie

Vetverbranding Gevorderden

Vetverbranding Gevorderden Vetverbranding Gevorderden Vetverbranding is voor veel mensen de belangrijkste reden om zich in te schrijven bij een sportcentrum. In de eerste instantie zijn cardio-trainingen hiervoor het effectiefst.

Nadere informatie

Action 5 WLZ uitvoering NIEUW! Ook in vastframe uitvoering

Action 5 WLZ uitvoering NIEUW! Ook in vastframe uitvoering Action 5 WLZ uitvoering NIEUW! Ook in vastframe uitvoering Licht rijden en gemakkelijk instelbaar Action 5 WLZ uitvoering De Invacare Action5 is een rolstoel met goede rijeigenschappen, die zowel in een

Nadere informatie

FITNESS @ HOME START MET TUNTURI GO!

FITNESS @ HOME START MET TUNTURI GO! Deze tabloid is een publicatie van Tunturi New Fitness B.V. www.tunturi.com Jaar 1 Editie 2 2015 LOOPBANDEN HOMETRAINERS EN LIGFIETSEN CROSS- TRAINERS ROEITRAINERS 3 4 5 6 Steeds meer plezier met fitness!

Nadere informatie

handleiding Mirra Handleiding Mirra HM Ergonomics

handleiding Mirra Handleiding Mirra HM Ergonomics Handleiding Mirra U bezit nu de Mirra. Mirra is in opdracht van Herman Miller ontworpen door Studio 7.5 te Berlijn en is een bijzondere bureaustoel qua ergonomie, design en hygiëne. De naam Mirra is afgeleid

Nadere informatie

rh-bureaustoelen.nl RH Extend

rh-bureaustoelen.nl RH Extend rh-bureaustoelen.nl RH Extend RH Extend is even gebruiksvriendelijk als ergonomisch en slijtagebestendig en is perfect geschikt voor recepties, opleidingsomgevingen en kantoren. Omdat de RH Extend gemakkelijk

Nadere informatie

Veiligheidsvoorwaarden

Veiligheidsvoorwaarden Veiligheidsvoorwaarden Belangrijk! De hometrainer is geproduceerd volgens de EN 957-1/5 klasse HC. Max. gebruikersgewicht is 120 kg De hometrainer moet alleen gebruikt worden waar het voor bedoeld is.

Nadere informatie

SportsArt E82. Computerhandleiding

SportsArt E82. Computerhandleiding SportsArt E82 Computerhandleiding Het computerscherm 1. WEIGHT LOSS (65% HR Target): De Persoonlijke Cardio Adviseur berekent automatisch de ideale hartslag waarop u dient te trainen om gewicht te verliezen,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing R-88 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-88 Roeitrainer -1-

Gebruiksaanwijzing R-88 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-88 Roeitrainer -1- Gebruiksaanwijzing Infiniti R-88 Roeitrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van batterijen. Plaats de batterijen in het batterijencompartiment dat aan de voorzijde van de

Nadere informatie

HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE HEPRO AS. Algemene informatie MATERIALEN EN ONDERDELEN

HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE HEPRO AS. Algemene informatie MATERIALEN EN ONDERDELEN HEPRO WERKSTOELEN HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE Hepro Universal, elektro Pagina 3 Hepro Tilto, elektro & gasso Pagina 4 Hepro Coxit, elektro & gasso Pagina 5 Hepro Standaard, elektro & gasso Pagina 6

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo

Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo Belangrijk: Lees deze instructies eerst goed door voordat u de Flexo in gebruik neemt! Datum ingebruikneming Gebruiker Naam Adres Manufactured by: Lopital

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing PEC Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing PEC Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing PEC-4255 Gemaakt door: -1- Computerknoppen + EN - KNOPPEN 1. In het standaardmenu kunt u de + en - knoppen gebruiken om een programma te selecteren uit MANUAL, P2-P10, en de Heart Rate

Nadere informatie

Dit apparaat is een programmeerbare magnetische fiets. Het apparaat bestaat uit drie delen: de motor & controller en het magnetische remsysteem.

Dit apparaat is een programmeerbare magnetische fiets. Het apparaat bestaat uit drie delen: de motor & controller en het magnetische remsysteem. Computerhandleiding Proteus PEC 4250/4255/4350/4355 Dit apparaat is een programmeerbare magnetische fiets. Het apparaat bestaat uit drie delen: de motor & controller en het magnetische remsysteem. Opstarten

Nadere informatie

Kroon R-940. Handleiding en montageinstructies

Kroon R-940. Handleiding en montageinstructies Kroon R-940 Handleiding en montageinstructies Vergelijking tabel Hieronder staat een vergelijkingstabel van de verschillende onderdelen. Niet alle onderdelen worden gebruikt voor het in elkaar zetten van

Nadere informatie

ISA Invacare Stand Assist

ISA Invacare Stand Assist ISA Invacare Stand Assist Verbeterd design voor comfortabele transfers Onderbeen ondersteuning Uitschuifbare hefarm Ergonomische handgrepen ISA Een evolutie in actieve tilliften Onze nieuwe veelzijdige

Nadere informatie

Twee puur sportieve tenders

Twee puur sportieve tenders Twee puur sportieve tenders Ga dus het water op met een YAM STi, die plezier combineert met wat extra comfort. Dit komt voor een groot deel door de dubbele opblaasbare bodem, die extra stevig is en prettig

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing LDT-8860 HRC -1-

Gebruiksaanwijzing LDT-8860 HRC -1- Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

Bij het instellen van het USER programma kunt u de UP en DOWN knoppen gebruiken om de weerstand van elk segment in te stellen.

Bij het instellen van het USER programma kunt u de UP en DOWN knoppen gebruiken om de weerstand van elk segment in te stellen. Computerhandleiding Knopfuncties START Druk op de START knop om een training te starten. STOP Wanneer er een programma actief is, kunt u de STOP knop indrukken om het programma te pauzeren. De functiewaarden

Nadere informatie

Computerhandleiding MA

Computerhandleiding MA MA-400-1- Speed programma s P1 P4 In de programma s P1 P4 wordt de snelheid automatisch verhoogd/verlaagd. De helling (Incline) kan tijdens het trainen in deze programma s handmatig worden aangepast. De

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING HOMETRAINER B870

GEBRUIKSAANWIJZING HOMETRAINER B870 GEBRUIKSAANWIJZING HOMETRAINER B870 Proficiat met de aankoop van deze Hometrainer. Indien u onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht houdt en wat gezond verstand aan de dag legt, zal deze hometrainer

Nadere informatie

STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN.

STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN. Omarm de vrijheid STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN. Waar obstakels wegvallen en je je kunt voortbewegen zonder beperkingen. Stel je een elektrische rolstoel voor waar je het strand mee op kan, het

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zou hebben. De Sterling scootmobielen

Nadere informatie

zijn Santos Santos Bike Patrol efficiënt & effectief

zijn Santos Santos Bike Patrol efficiënt & effectief zijn Santos Santos Bike Patrol efficiënt & effectief Hebben wij ons al voorgesteld? Santos en Bike Patrol Aangenaam kennis te maken. Wij zijn Santos en bouwen fietsen. Wellicht kent u ons wel van de Politie

Nadere informatie

www.active-walker.com

www.active-walker.com www.active-walker.com 1 EEN INHOUD 1. Inhoud 2. Inleiding 6. Montage en vervoer 7. Persoonlijke veiligheid 3. Beschrijving onderdelen 4. Onderhoud 5. Instellingen voor comfort 8. Werking 9. Specificaties

Nadere informatie

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden COACT C UITGEBREID zie pagina 88 1000 W MINI zie pagina 86 500 W 750 W 850 W zie pagina 84 350 W 400 W 440 W 250 W 270 W 220 W 310 W 160 mm 190 mm 240 mm 250 mm 300 mm 350 mm 350 mm 450 mm 550 mm 600 mm

Nadere informatie

Sabina II EE Opstalift

Sabina II EE Opstalift Actieve Tillift 2102020003 Sabina II EE Opstalift 2102020003 Sabina II EE Opstalift voor patiënten die actief deelnemen in het opstaan. Met de Sabina II EE Opstalift kunt u kiezen tussen het Sabina 350-tiljuk

Nadere informatie

Technische kenmerken

Technische kenmerken Technische kenmerken LIXION EVOLUTION Motorvermogen Gewicht snoeischaar Bekopening Snoeidiameter Lengte snoeischaar 165 W 787 g 53 mm 35 mm 197 mm BATTERIJ UliB 200 400 Gewicht 1,9 kg 3,4 kg Spanning 50,2

Nadere informatie