De 7 Meest Gemaakte Marketing Fouten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De 7 Meest Gemaakte Marketing Fouten"

Transcriptie

1

2 De 7 Meest Gemaakte Marketing Fouten In dit verslag ontdekt U de 7 meest gemaakte marketing fouten. Niet alleen de fouten worden beschreven maar geeft ook een doeltreffende oplossing. Dit verslag wordt U aangeboden door (OMG). OMG geeft Online Marketing advies en kan op verzoek ook zorg dragen voor de implementatie. Fout #1: Adverteren zonder het rendement te meten Adverteren kan zowel offline en/of online. Een voorbeeld van offline adverteren is een advertentie in de krant, in een lokaal weekblad of in een tijdschrift wat gelezen wordt door je doelgroep. Online adverteren kan bijvoorbeeld via Google Adwords, Facebook of op Marktplaats. De meeste advertenties hebben tot doel om een directe response te krijgen. Dit in tegenstelling tot adverteren om de naamsbekendheid te vergroten welk een strategie is voor de grote jongens. Een directe response kan zijn dat klanten naar de zaak of winkel komen, bellen om een afspraak te maken of je website gaan bezoeken. Welke response we willen krijgen op de advertentie is vaak wel duidelijk. Echter in de meeste gevallen is het helaas niet duidelijk hoe het rendement gemeten kan worden op de advertentiekosten. En omdat het onduidelijk is doen we het dus vaak niet. Het resultaat is dat men geld uitgeeft aan advertenties en eigenlijk niet weet hoeveel rendement het oplevert.

3 De kennis ontbreekt om op andere creatieve manieren nieuwe klanten te verwerven dus gaan we maar door met adverteren en hopen we dat er voldoende klanten op reageren. Klinkt bekend? Het rendement niet meten kan een hoop geld kosten Op welke manier kun je het rendement meten van je advertentie? Dat verschilt per gewenste respons. Klanten die naar je winkel of zaak komen: Als je adverteert om klanten naar je winkel of zaak te krijgen kun je bijvoorbeeld de klanten een reden geven om de advertentie uit te knippen en deze mee te nemen. Bouwmarkt Karwei is hier een goed voorbeeld van. In de advertentie wordt vermeld: Als je minimaal 25 besteed krijg je op vertoning van deze bon 5 korting. Een alternatief is om het structureel te vragen aan de klant. Bijvoorbeeld Mag ik vragen hoe u ons gevonden heeft? Je dient dan wel consequent samen met al het personeel dit aan alle klanten te vragen. Klanten die bellen voor meer informatie of om een afspraak te maken Op het moment dat klanten telefonisch reageren op een bepaalde advertentie is er maar een manier. Vragen hoe hun je gevonden hebben of hoe ze over een bepaalde actie gehoord hebben. Je zal dit wel consequent moeten toepassen in je script.

4 Klanten die naar je website komen. Er is een hele effectieve manier om dit te meten is om een code op je website te installeren die je krijgt van Google Analytics. Het mooie ervan is dat Google deze website tracking service gratis aanbiedt en je er heel veel gegevens uit kunt halen. Zo kun je bijvoorbeeld zien per dag hoeveel bezoekers op je website zijn geweest, hoelang ze je website hebben bezocht, hoeveel pagina s ze hebben bekeken, hoe ze op je website zijn gekomen en via welke pagina ze je website hebben verlaten! Als je een gratis account aanmaakt bij Google Analytics krijg je een code die je op je website plaatst en Google doet de rest. Je kunt zelfs via Google Analytics experimenteren met de inhoud om het optimale resultaat uit je website te halen. Fout #2: Geen follow-up marketing Er zijn 3 basis principen om meer omzet te behalen: 1. Meer klanten verwerven 2. Orderwaarde per klant verhogen 3. Ervoor zorgen dat je bestaande klanten vaker bij je kopen. Je kunt er eenvoudig voor zorgen dat bestaande klanten vaker bij je kopen (nr. 3) door ze in een follow-up marketing te plaatsen. Dit is waarschijnlijk de fout die ondernemers het meeste geld kost: Niet de contact informatie achterhalen van je klanten en/of ze niet in een follow-up marketing plaatsen. Wist je dat als klanten 1 maand niet van je horen, je 10% aandacht verliest. Als je een jaar niets van je hebt laten horen is er een grote kans dat ze je helemaal vergeten zijn... En dat is doodzonde. Maak het klanten makkelijk. Als ze eenmaal klant zijn, blijf ze dan als klant behandelen. Laat regelmatig wat van je horen en geef ze een reden om terug te komen. Hiermee vergroot je de kans dat ze nooit meer bij je weg gaan.

5 Follow-up marketing is een van de efficiënste vormen van marketing. Je kunt bijvoorbeeld voordat de klanten je zaak of winkel verlaten ze een reden geven om zich aanmelden voor je nieuwsbrief. Geef ze bijvoorbeeld een kortingsbon als ze binnen 30 dagen bij te terugkomen. En laat ze de kortingsbon downloaden op je opt-in pagina zodat je meteen hun naam en adres hebt. En als je hun adres hebt kun je aan marketing doen. Je kunt zelfs al een opt-in pagina online hebben zonder dat je een website hebt of je huidige website aan laat passen. Er zijn verschillende marketing services die opt-in formulieren voor je online hosten. Je hebt dan alleen een nieuwe domeinnaam nodig waar je klanten naar toestuurt om zich aan te melden voor de nieuwsbrief. Stel je eens voor dat je een restaurant hebt en zo n 500 man op je nieuwsbrief. 500 personen die al eens bij je gegeten hebben en die het lekker vonden. Op het moment dat je de volgende thema avond aankondigt via de nieuwsbrief krijg je gegarandeerd een goede respons. Het enige wat je ervoor hebt gedaan is een versturen naar je database. Het rendement op marketing is heel hoog en marketing wordt het minst toegepast. Fout #3: Niet iets willen geven voordat je iets krijgt Nieuwe klanten hebben een probleem. En omdat het probleem op te lossen hebben ze iets nodig. Dat kan een product zijn of informatie. In dit informatietijdperk is er genoeg informatie maar dat is dan ook weer het probleem. Doordat er zoveel informatie is zijn klanten continue op zoek naar de beste informatie. Zoekend naar de beste informatie komen ze bij jou terecht. Ze komen misschien naar de zaak maar kijken vaak eerst online. Ze komen op je website en zijn in de zoekmodus. Als jouw website niet binnen 2 tot 5 seconden de aandacht trekt van jouw nieuwe klant is de kans groot dat hij weer vertrekt.

6 Hij verlaat je website op zoek naar een andere site die wel de informatie biedt die hij zoekt. Hoe kun je de aandacht trekken van nieuwe klanten op je website? Begin eerst je af te vragen wat de informatiebehoefte is die je klant heeft. Wat zijn de meest gestelde vragen die je krijgt of welke vragen zouden ze volgens jou moeten stellen. Zet de vragen en antwoorden op papier en geef het een titel. Bijvoorbeeld 7 tips voordat je een...koopt, of 5 manieren hoe je een..., of de meest gestelde vragen over.... Je hebt dan een informatieproduct gemaakt voor nieuwe klanten. Plaats daarna een titel op je website die onmiddellijk de aandacht trekt van de klant. Zodra hij dan zijn contact informatie, bijvoorbeeld naam en adres, achterlaat op de website ontvangt hij automatisch het gevraagde informatieproduct. Wees niet gierig, zet zoveel mogelijk goede en waardevolle informatie in het verslag zodat de klanten zien dat je een expert bent. Sommige klanten zullen hun eigen problemen oplossen of elders gaan maar de meerderheid zal bij je aankloppen en vragen of je ze kan helpen. Geef dus eerst gratis waardevolle informatie. Wie goed doet, goed ontmoet. Fout #4: Geen systeem om je online reputatie te meten of te verbeteren Wat voor gevolgen zou het hebben als klanten negatieve reviews over jouw bedrijf online plaatsen. Je klanten zijn je beste verkopers maar hun negatieve kritiek kan een ernstige impact op je business hebben. Hoe kun je de reputatie beschermen? Er is gelukkig een eenvoudige oplossing om direct te weten wat mensen over je schrijven op het internet.

7 En die oplossing heet Google Alerts. Je kunt voor elke zoekterm die je maar wilt, bijvoorbeeld je naam, de naam van de zaak etc. een zoekopdracht instellen. Als je dat gedaan hebt, ontvang je van Google direct een melding op het moment dat iemand iets zegt over je op het internet en daarbij je naam gebruikt. Zodra je ziet dat iemand een slechte review over jou of over van jouw bedrijf online heeft gegeven kun je hierop reageren. Zo zou je de klant kunnen benaderen en de zijn verhaal proberen te achterhalen. Daarna kun je bezien of en hoe je het probleem alsnog kunt oplossen. Mocht je de klant alsnog tevreden kunnen stellen, kun je daarna de klant verzoeken om zijn negatieve review te verwijderen. Negatieve reviews kunnen namelijk nog jaren online blijven staan, ook nadat de review site niet meer online is. De resultaten blijven zichtbaar in Google. Dus als je het op deze manier kunt oplossen is dat mogelijk veel geld waard. Hoe kun je de reputatie verbeteren? Tevreden klanten zijn een waardevol bezit voor elk bedrijf. Positieve reviews zijn geld waard. Nieuwe klanten zullen eerder een andere klant dan jou geloven. Reviews van bestaande klanten kunnen schriftelijk worden gegeven maar ze kunnen ook de vorm aannemen van een foto of video. Overweeg om een wedstijd te houden onder je klanten die oprecht tevreden zijn. Je kunt de meest creatieve inzending te belonen. Inzendingen kunnen zijn foto s van klanten terwijl ze je product gebruiken of een video ervan. Plaats de foto s op je website of laat de klanten video s plaatsen op YouTube. Of laat ze een bericht plaatsen op Facebook. Er zijn talloze variatie te bedenken van positieve reviews die je van je klanten kunt krijgen als je het maar vraagt.

8 Fout #5: Geen gebruik maken van YouTube YouTube is de op één na grootste zoekmachine. Op YouTube zoeken veel mensen niet alleen naar muziek maar ook naar informatie. YouTube biedt veel mogelijkheden om nieuwe klanten te krijgen. Als je een video maakt voor de juiste zoekterm en deze plaatst op YouTube heb je een hoge kans om veel gratis bezoekers te krijgen. Veel bezoekers die je filmpje bekijken op YouTube en die vervolgens meer informatie willen klikken op de link in de video beschrijving. Al deze bezoekers komen dan terecht op je website. En dit verkeer is allemaal gratis. Nu zijn er veel mensen die zeggen dat is niets voor mij, ik ben geen filmster. Dat hoeft ook niet. Je kunt met Windows Movie Maker een leuk kort filmpje maken die je upload in YouTube. Zo maak je een film met Windows Movie Maker en plaats je het in YouTube: 1. Maak een lijst van de zoektermen waar mensen naar zoeken in Google en waar jij gevonden voor wilt worden. 2. Gebruik de keywordtool in Google Adwords om ideeën op te doen en om te zien hoeveel mensen per maand er naar zoeken. Je ziet meteen wat de beste zoektermen zijn. 3. Verzamel afbeeldingen die je wilt gebruiken in je film. Zet ze in Windows Movie Maker. 4. Maak eventueel gebruik van een passende achtergrondmuziek en voeg dit toe aan je film. Je kunt bijvoorbeeld je CD collectie importeren in itunes en muziek toevoegen aan je film. 5. Upload de film in YouTube. 6. Hernoem de titel van de video naar de zoekterm waar het filmpje overgaat. 7. Voeg een link naar je website toe aan de beschrijving. 8. Vermeld overige relevante zoekwoorden in de tags van de film. Controleer vervolgens of de website waar de film naar toe verwijst goed aansluit bij de film. Voeg een call to action toe zodat bezoekers contact opnemen voor meer informatie of geef ze een mogelijkheid om het product direct online te kopen.

9 Fout #6: Teveel waarde hechten aan een dure brochure In de jaren negentig was het heel populair om de websites zo mooi mogelijk te maken en er veel informatie op te plaatsen. Maar dit is vaak niet functioneel. Je hebt niets aan een flashy intro of aan een website met veel saaie informatie. Wat je site nodig heeft is kwalitatief goede informatie. Ik vermeld het gewoon nog een keer. Het gaat om de inhoud van je website. Waar dient je website aan te voldoen? Houd er rekening mee dat mensen op zoek zijn naar informatie weinig tijd en geduld hebben. Daarom dient jouw website de aandacht van de bezoekers in 2 tot 5 seconden te vangen. Steek dus 50% van je tijd en energie in de titel. Je leest het goed. De helft van je tijd. Een titel bepaalt of je bezoekers lezers worden. En zonder lezers heb je niets. Voorbeeld van een opvallende titel

10 De overige helft van de tijd steek je in de inhoud. Noteer eerst de antwoorden op de volgende vragen voordat je de inhoud van je site samenstelt: Waar liggen je klanten s nachts wakker van? Waar zijn ze bang voor? Waar zijn ze boos over? Op wie? Wat zijn dagelijkse frustraties? Wat zijn hun grootste verlangens? Als je inhoud aansluit op de antwoorden op deze vragen is er een grote kans dat je bezoeker daadwerkelijk de informatie op je site leest. Maar dat is nog niet genoeg. Bied vervolgens de oplossing aan voor hun probleem. En stimuleer ze om snel te reageren middels een deadline. Een call to action en een deadline zorgen ervoor dat de bezoeker direct reageert en actie onderneemt. Fout #7: Online Marketing te ingewikkeld maken Omdat er zoveel ontwikkelingen zijn menen we vaak dat we ook aan alles moeten meedoen. Het probleem is alleen dat we te weinig tijd hebben en dat er veel te leren is. Online Marketing beslaat veel onderwerpen zoals: Zoekmachine optimalisatie Offline adverteren Online adverteren YouTube Facebook Twitter marketing Teksten schrijven Etc. En dit zijn nog maar een paar onderwerpen. En elk onderwerp is weer een studie op zich. De enige manier om vooruitgang te maken is focus. Focus je krachten en energie in datgene waar je goed in bent. Voor veel mensen is dat hun eigen vak en niet Online Marketing.

11 Als je toch zelf de ins en outs wilt leren van Online Marketing, leer dan 1 onderwerp per keer. Focus inch wide, mile deep. Focus je op één marketing strategie totdat je dat helemaal onder de knie hebt. Heb je na het lezen van dit verslag vragen over Online Marketing? Wil je weten welke Online marketing fouten jouw bedrijf maakt en wat je er tegen kunt doen? Wil je een hoger rendement op je marketingbudget? Neem dan contact op met voor een vrijblijvend gesprek om te zien wat voor jouw bedrijf kan betekenen. Stuur een naar of bel naar Wij nemen binnen 24 uur conatct met je op.

2. Word dé expert binnen jouw vakgebied...8 2.1 Vind je niche...8 2.2 Doe iets wat moeilijk te kopiëren is...8 2.3 Deel je kennis...

2. Word dé expert binnen jouw vakgebied...8 2.1 Vind je niche...8 2.2 Doe iets wat moeilijk te kopiëren is...8 2.3 Deel je kennis... INHOUDSOPGAVE VOORWOORD...3 1. Hoe kom ik hoger in Google?...4 1.1. De drie-eenheid van zoekmachine optimalisatie...4 1.1.1.Technische kwaliteit en architectuur van de website...4 1.1.2 Inhoudelijke kwaliteit

Nadere informatie

Marnixstraat 261-2, 1015WH Amsterdam - 020-71 73 978 - tiengeheimen@mrwebsite.nl

Marnixstraat 261-2, 1015WH Amsterdam - 020-71 73 978 - tiengeheimen@mrwebsite.nl Dé 10 geheimen van een succesvolle website Lees dit document goed door en ontdek hoe ook uw website méér omzet kan opleveren. Iedere bezoeker van uw website is een potentiële klant. Realiseer uzelf dat

Nadere informatie

Tig Tips Die Je Eigenlijk Direct Zou Moeten Toepassen

Tig Tips Die Je Eigenlijk Direct Zou Moeten Toepassen Tig Tips Die Je Eigenlijk Direct Zou Moeten Toepassen Het kan zijn dat je nog helemaal niks doet op het internet maar het kan ook al zijn dat je een succesvolle internetbusiness hebt. Hoe je het wendt

Nadere informatie

DE 7 GEHEIMEN VAN WEBSITES DIE ECHT VERKOPEN

DE 7 GEHEIMEN VAN WEBSITES DIE ECHT VERKOPEN BOSS NEDERLAND DE 7 GEHEIMEN VAN WEBSITES DIE ECHT VERKOPEN "Hoe uw website 400% Meer Business kan aantrekken dan uw concurrenten - Zonder extra kosten!" Jennifer Segerius www.bossnederland.com Inhoud

Nadere informatie

Tig Tips Die Je Eigenlijk Direct Zou Moeten Toepassen

Tig Tips Die Je Eigenlijk Direct Zou Moeten Toepassen Tig Tips Die Je Eigenlijk Direct Zou Moeten Toepassen Het kan zijn dat je nog helemaal niks doet op het internet maar het kan ook al zijn dat je een succesvolle internetbusiness hebt. Hoe je het wendt

Nadere informatie

Gratis website maken. Auteur Rob Dennissen. www.maakjegratiswebsite.nl

Gratis website maken. Auteur Rob Dennissen. www.maakjegratiswebsite.nl Gratis website maken Auteur Rob Dennissen www.maakjegratiswebsite.nl Voorwoord Allereerst wil ik je bedanken en feliciteren met de aanschaf van dit E-book gratis website maken. Je hebt namelijk vertrouwen

Nadere informatie

Handleiding gebruik Facebook en Twitter

Handleiding gebruik Facebook en Twitter Handleiding gebruik Facebook en Twitter Hoe maak je effectief gebruik van deze social media kanalen? Datum : 17-05-2013 Auteur : Rico Kramers (stagiaire) Organisatie : Adyta Relatie : - Project : - PAGINA

Nadere informatie

Ken je klant. Tips voor snel en effectief marktonderzoek. Daisy Goddijn. ebookpoint

Ken je klant. Tips voor snel en effectief marktonderzoek. Daisy Goddijn. ebookpoint Ken je klant Tips voor snel en effectief marktonderzoek Daisy Goddijn ebookpoint COLOFON Ken je Klant - Tips voor snel en effectief marktonderzoek februari 2012 - Daisy Goddijn, ebookpoint Versie 1.2 Daisy

Nadere informatie

9.1 Autoreplies... 18 9.2 Klantencontact... 18 9.3 Negatieve e-mails... 18 9.4 E-mails beantwoorden... 19 10 Spam en wetgeving... 20 10.1 Opt-in...

9.1 Autoreplies... 18 9.2 Klantencontact... 18 9.3 Negatieve e-mails... 18 9.4 E-mails beantwoorden... 19 10 Spam en wetgeving... 20 10.1 Opt-in... Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Vang zwervende bezoekers op... 3 1.2 Een tweede kans voor twijfelaars... 3 1.3 Goedkoop en direct resultaat... 4 2 Haal het maximale uit je mailinglijst... 5 2.1 Ga

Nadere informatie

Haal 42% meer resultaat uit je Marketing met12 Direct Mail strategieën. Bonus:

Haal 42% meer resultaat uit je Marketing met12 Direct Mail strategieën. Bonus: Haal 42% meer resultaat uit je Marketing met12 Direct Mail strategieën Bonus: Hoe verzamel je adressen zonder te spammen. Prijs 29,95 wwwwwwwwwwww De auteur Jan Kosters is geboren in 1980 en vanaf 1998

Nadere informatie

9 Content Marketing Fouten

9 Content Marketing Fouten 9 Content Marketing Fouten Meer rendement uit online content marketing voor zoekmachines en sociale media http://www.frankhusmann.nl Copyright 2013 Fout #1: Onbekend zijn met je doelgroep... 3 Fout #2:

Nadere informatie

BOSS NEDERLAND INTERNET MARKETING: HOE VEEL MOET U WETEN?

BOSS NEDERLAND INTERNET MARKETING: HOE VEEL MOET U WETEN? BOSS NEDERLAND INTERNET MARKETING: HOE VEEL MOET U WETEN? Inhoud Inleiding... 3 Doel van online adverteren... 4 Ontwikkeling van offline naar online adverteren... 6 Waar te beginnen?... 7 Google AdWords

Nadere informatie

Hugo Bakker Trainer & Coach

Hugo Bakker Trainer & Coach Hugo Bakker Trainer & Coach Introductie Website maken en Passief Inkomen Creëren Toen Ik deze e-mail cursus schreef in 2011 was mijn avontuur op het internet nog maar net begonnen. Het liep niet direct

Nadere informatie

9 tips om meer klanten naar uw tuincentrum te trekken via het internet

9 tips om meer klanten naar uw tuincentrum te trekken via het internet 9 tips om meer klanten naar uw tuincentrum te trekken via het internet Exclusief voor tuincentra John Stanley en Edwin Meijer 9 tips om meer klanten naar uw tuincentrum te trekken via het internet J. Stanley

Nadere informatie

Samen Online Ondernemen Startersgids

Samen Online Ondernemen Startersgids Samen Online Ondernemen Startersgids Google Adwords voor Ondernemers Editie 2015 Index Index... 1 1. Hoe past Google AdWords binnen mijn marketingstrategie?... 2 1.1 Het bepalen van een goede AdWords-strategie...

Nadere informatie

Martijn Joosten. Het geheim van een succesvolle makelaar. Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat!

Martijn Joosten. Het geheim van een succesvolle makelaar. Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat! Het geheim van een succesvolle makelaar Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat! Marketing voor Makelaars 2 / 41 Over de auteur Ik heet en ik ben off- en online ondernemer, spreker en trainer.

Nadere informatie

Bij de samenstelling van dit e-book is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij de samenstelling van dit e-book is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Dit is versie 1.1 van dit e-book Download de nieuwste versie van dit rapport op http://www.internetmarketingsysteem.nl/ Disclaimer Bij de samenstelling van dit e-book is de grootste zorg besteed aan de

Nadere informatie

Adverteren via internet, schiet met scherp! Uitleg en Tips & Trucks voor online adverteren

Adverteren via internet, schiet met scherp! Uitleg en Tips & Trucks voor online adverteren Adverteren via internet, schiet met scherp! Uitleg en Tips & Trucks voor online adverteren Veel bedrijven zijn tegenwoordig actief op internet. De website ziet er fantastisch uit, alleen de bezoekers,

Nadere informatie

7 tips voor je eigen website

7 tips voor je eigen website 7 tips voor je eigen website Anne Claire Venemans 7 Tips voor je eigen website Stel je voor... Je wilt je eigen praktijk of bedrijf opbouwen. Al snel wordt het duidelijk dat je daar in deze tijd niet alleen

Nadere informatie

Gratis SEO Handleiding

Gratis SEO Handleiding 1 Gratis SEO Handleiding Door Rutger Steenbergen SEO Zwolle 2 Beste lezer, Vrijwel ieder bedrijf heeft tegenwoordig een website, maar dat is niet genoeg, want hoe vinden bezoekers hem op het steeds voller

Nadere informatie

cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers

cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers, 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: social media anno nu... 4 1.1 Hoeveel mensen maken er gebruik

Nadere informatie

Bedankt dat je de moeite hebt genomen onze site te bezoeken en dit document te downloaden. Welkom bij Exsal Internetmarketing.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen onze site te bezoeken en dit document te downloaden. Welkom bij Exsal Internetmarketing. Beste lezer, Bedankt dat je de moeite hebt genomen onze site te bezoeken en dit document te downloaden. Welkom bij Exsal Internetmarketing. De groeiende impact van het zakendoen op internet is ondertussen

Nadere informatie

Je eigen succesvolle weblog maken!

Je eigen succesvolle weblog maken! Je eigen succesvolle weblog maken! Bjorn Simmering Ik had al wat langer plannen om een eboek te schrijven, maar ik stelde dit steeds uit of ik maakte er geen tijd voor vrij. Nadat ik een serie artikelen

Nadere informatie

Effectieve Internetmarketing in 8 stappen

Effectieve Internetmarketing in 8 stappen Effectieve Internetmarketing in 8 stappen Als u dit ebook leest, bent u waarschijnlijk een marketingprofessional of een ondernemer die het belang van Internet marketing onderkent. U merkt dat traditionele

Nadere informatie

NLMPStappenplan. NLMP 10 Stappenplan VOOR. In10 stappen naar Succes op internet! FOTOGRAFEN! Succesvol op internet? Ik help je graag!

NLMPStappenplan. NLMP 10 Stappenplan VOOR. In10 stappen naar Succes op internet! FOTOGRAFEN! Succesvol op internet? Ik help je graag! NLMPStappenplan In10 stappen naar Succes op internet! VOOR FOTOGRAFEN! 1 Heb je de nieuwste versie van dit E-book? Dit is de 1.0 versie van dit e-book Succesvol op internet? Ik help je graag Er worden

Nadere informatie

Bing Ads Handleiding. een Yargon whitepaper

Bing Ads Handleiding. een Yargon whitepaper Bing Ads Handleiding een Yargon whitepaper Bing Ads Handleiding hoofdstukken Basis 1. Inleiding Bing Ads 2 2. Instellingen Bing Ads 4 3. Wegwijs in Bing Ads 6 4. Een Bing Ads campagne opzetten 8 5. Campagne

Nadere informatie

inhoud Inleiding 9 1. Wat is bloggen? 10 1.1 Een blog als dagboek op internet 11 1.2 Een blog als marketingtool 13

inhoud Inleiding 9 1. Wat is bloggen? 10 1.1 Een blog als dagboek op internet 11 1.2 Een blog als marketingtool 13 inhoud Inleiding 9 1. Wat is bloggen? 10 1.1 Een blog als dagboek op internet 11 1.2 Een blog als marketingtool 13 2. Waarom zou je zakelijk bloggen? 18 2.1 Ga mee in de nieuwe marketing 19 2.2 Je blog

Nadere informatie

Inhoud. Ontvouw jezelf als een (online) ondernemer 2015

Inhoud. Ontvouw jezelf als een (online) ondernemer 2015 Inhoud Gebruiksaanwijzing... 3 De Juiste Business... 4 Vragen, Juiste Business!?... 5 Een paar wijsheden om je te stimuleren... 5 Hoe ziet je begroting eruit?... 6 To Do: maak een begroting!... 6 Wat zijn

Nadere informatie

1. Bestel éénmalig de 4 rapporten volgens de lijst bij het hoofdstuk Bestellen.

1. Bestel éénmalig de 4 rapporten volgens de lijst bij het hoofdstuk Bestellen. Instructies U zult het geld verdienen met het versturen van e-mail. Deze e-mail bestaat uit 4 verschillende rapporten. Deze rapporten geven kennis omtrent het lucratief maken van het internet verkeer.

Nadere informatie