RENAULT MEGANE HATCHBACK & ESTATE RENAULT MEGANE HATCHBACK & ESTATE. FOCUS Design en technology. SCANNER Motoren en comfort DRIVE THE CHANGE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RENAULT MEGANE HATCHBACK & ESTATE RENAULT MEGANE HATCHBACK & ESTATE. FOCUS Design en technology. SCANNER Motoren en comfort DRIVE THE CHANGE"

Transcriptie

1 RENAULT MEGANE HATCHBACK & ESTATE RENAULT MEGANE HATCHBACK & ESTATE FOCUS Design en technology SCANNER Motoren en comfort DRIVE THE CHANGE

2

3

4

5 EDITORIAL RENAULT MEGANE NEEM EEN VOORSPRONG "De eigenschappen waar u echt wat aan hebt, zijn de eigenschappen waarmee u verder komt. Eigenschappen die zowel duurzaam als vernieuwend zijn. Eigenschappen waarop u kunt vertrouwen. Eigenschappen die u een voorsprong geven. Precies datgene wat we bij het ontwikkelen van de Mégane wilden bereiken. De geheel uitgebalanceerde Mégane bundelt klasse en vakmanschap. Het technische vakmanschap komt tot uiting in de nieuwe serie Energy-motoren: boordevol innovaties, waarvan een aantal direct ontleend is aan de Formule 1 -techniek. Daarom worden deze motoren nu al geroemd om hun geringe verbruik en hun dynamiek. Deze kwaliteiten zijn ook aanwezig in de geheel nieuwe motor van de Mégane: de TCe 130 EDC, een benzinemotor gekoppeld aan een automatische versnellingsbak. Qua esthetische kenmerken kan het niet mooier: de geheel vernieuwde vormgeving van de voorzijde van de auto, harmonieuze en expressieve lijnen, een gestileerd en stoer logo, een markante uitstraling door de LED-dagrijverlichting. De technische eigenschappen komen tot uiting in Renault R-Link. Dankzij dit multimedia- en navigatiesysteem met touchscreenbediening rijdt u rustig, comfortabel en ook nog eens zuiniger dankzij de Driving eco 2 -functie met adviezen op maat, waarmee u het brandstofverbruik volledig onder controle houdt. De Mégane is natuurlijk ook betrouwbaar en doelmatig, en speelt meer dan ooit op zeker. Betrouwbaar in het dagelijks gebruik, goed voor uw portemonnee én verleidelijk. De Renault Mégane. Ga achter het stuur zitten en neem een voorsprong." GASPAR GASCON ABELLAN, DIRECTEUR MECHANICAL ENGINEERING, BUSINESS & PARTNERSHIPS RENAULT

6 RENAULT MEGANE Design en Technologie p. 08 Neem het initiatief p. 12 Toon je persoonlijkheid p. 22 Motor, geluidskwaliteit en comfort in de auto doorgelicht p. 26 Alle technische specificaties en het productaanbod p. 34 Zoom op connectiviteit p. 38 Experts aan het woord p. 40 Meer dan een label, een verbintenis p. 42 Bescherming op alle niveaus p. 44 FRONT COVER MEGANE HATCHBACK Fotograaf Jan Van Endert

7

8 08 / 09 DESIGN YOUR LIFE EEN VOORUITSTREVEND DESIGN MET KARAKTERISTIEKE KENMERKEN: EEN GEDURFD LOGO, IMPONERENDE VORMGEVING, LED-DAGRIJVERLICHTING DIE ER UITSPRINGT EN VERCHROOMDE ELEMENTEN OM DAT ALLES NOG EENS TE ACCENTUEREN. DE MÉGANE IS ELEGANT, DOORDACHT, VOORUITSTREVEND, INNOVATIEF EN DENKT MET U MEE. VOOR UW PLEZIER EN DAT VAN UW PASSAGIERS.

9 1. KRACHTIGE PERSOONLIJKHEDEN Nieuwe voorzijde. Krachtig logo, stoere proporties, duidelijke aanwezigheid. De voorbumper versterkt het unieke karakter van de Mégane. De motorkap en de spatborden zijn opnieuw vormgegeven en accentueren de lijnen van een van de betrouwbaarste merken op de markt. 2. Uitvoering GT- Line. Door zijn geprofileerde voorzijde, sportieve karakter en stoere logo bent u al verkocht voordat u achter het stuur van de Mégane GT-Line gaat zitten. 3. Dakrails. De dakrails zijn zowel praktisch als mooi om te zien en accentueren het elegante design van de Mégane Estate. 4. Koplampen. De effectieve en nauwkeurige koplampen zijn met hun strakke vormgeving helemaal van deze tijd. In combinatie met de LED-dagrijverlichting* geven de koplampen een heel eigen karakter aan de Mégane. * Leverbaar vanaf de Limited-uitvoering.

10 10 / 11 DRIVE IN CONTROL QUA UITRUSTING LOOPT DE MÉGANE VOOROP. VAN HET RENAULT R-LINK-MULTIMEDIA- EN NAVIGATIESYSTEEM TOT HET VOLLE BOSE -GELUID OF DE HANDSFREE CARD: U HEEFT M ALTIJD ONDER CONTROLE! EN MET HET VISIO SYSTEEM ALS BESCHERMENGEL RIJDT U NOG VEILIGER EN GENIET U NOG MEER VAN UW TRIPJES IN DE MÉGANE.

11 CONTROLE EN VEILIGHEID Renault R-Link: het multimedia- en navigatiesysteem met touchscreen. TomTom -navigatiesysteem, multimedia, handsfree bellen, internetapplicaties, enz. De gepersonaliseerde Renault R-Link maakt het mogelijk om veilig allerlei functies intuïtief te bedienen, terwijl u uw blik op de weg houdt. Met Renault R-Link hebt u ook toegang tot de slimme Driving eco 2 -functie. U profiteert dan van persoonlijke adviezen om uw brandstofverbruik te beperken (afhankelijk van de motor). 2. Handsfree Card. Op afstand openen, starten en vergrendelen. Zonder sleutel. De kaart is alles wat u nodig hebt. 3. Visio Systeem. Met een hogeresolutiecamera registreert dit systeem de markeringen op de weg; een geluids- en lichtsignaal waarschuwt u wanneer u een (on-)onderbroken streep overschrijdt zonder uw richtingaanwijzer te gebruiken. De functie 'grootlichtassistent' past de intensiteit van de koplampen aan de omgeving aan. 4. Digitale snelheidsmeter. Toerenteller met analoge weergave, digitale snelheidsmeter en weergave cruisecontrol. Drie verschillende weergaven voor een beter overzicht. 5. Bose Premium audiosysteem. Acht speakers, een subwoofer, een digitale versterker, enz. Het Bose -audiosysteem is speciaal voor de Mégane ontwikkeld en biedt een unieke akoestische beleving, die een live-uitvoering bijna evenaart. 6. Achteruitrijcamera. De achteruitrijcamera maakt manoeuvreren gemakkelijker. Het navigatiescherm geeft het beeld weer, evenals de instructies. In combinatie met de geluids- en optische signalen van de parkeersensoren voor en achter is met deze camera het waarschuwingssysteem compleet.

12

13 12 / 13 INSPIRERENDE REIZEN DE STEMMING IS OPTIMISTISCH. HET LANDSCHAP ROLT VOORBIJ. DIT WORDT WEER EEN LEUKE REIS. DE MÉGANE HATCHBACK EN DE MÉGANE ESTATE STAAN TE POPELEN OM TE VERTREKKEN. EEN BLIK, EEN GLIMLACH EN ZE ZIJN WEG! Het weekend belooft weer bijzonder leuk te worden. Terwijl de ene groep de reis al bijna achter de rug heeft, rijdt de andere binnendoor. Met Renault R-Link ingeschakeld, is navigeren een peulenschil. Onze bestuurders zijn nu al enthousiast over het Driving Eco 2 -systeem: rijplezier en zuinigheid komen samen in de Renault Mégane. De routes zijn verschillend, maar het rijplezier is even groot. De Mégane Hatchback rijdt efficiënt naar zijn bestemming. De Mégane Estate biedt een geweldig uitzicht dankzij het grote glasoppervlak. Het landschap ziet er nog mooier uit als je comfortabel zit. En reizen is nog prettiger als je ontspannen bent. De horizon lijkt steeds dichterbij te komen, de reis is bijna voltooid. De lucht is blauw en de vriendengroepen ontmoeten elkaar bijna weer. De laatste bocht, ze zien elkaar en lachen. Hallo! Hoi! Iedereen uitstappen! Hier gaat het genieten gewoon verder. Het plezier is van hun gezicht te lezen. Het feest kan beginnen

14 Het is tijd om te vertrekken. Iedereen ziet er piekfijn uit. Is alles klaar? Ik geef wel een seintje als we er bijna zijn, dat beloof ik Stijlvol, efficiënt en ontspannen iedereen heeft zijn eigen manier van reizen in de Mégane. Vlot en gemakkelijk.

15

16 Hé, kijk eens wie daar is! Iedereen is er een weekend op uit met de auto. Er klinken stemmen en gelach. Waarom zetten we het Bose -audiosysteem niet harder? Laat het feest maar beginnen!

17

18

19 Wat een geweldig einde van de dag. Met zijn, verleidelijke uiterlijk lijkt het alsof ook de Mégane Estate plezier heeft in de ontmoeting. Met uitzicht op zee geniet hij stilletjes van een welverdiende rustpauze. Zijn lijnen gaan bijna onmerkbaar over in de horizon

20 Krachtige motoren, een sportief interieur, een uniek design met speciale voorbumper en exclusieve lichtmetalen wielen De Mégane GT-Line doet wat met u.

21

22 22 / 23 DE KUNST OM JEZELF TE ZIJN JE NEEMT JEZELF NIET TE SERIEUS ALS JE IN EEN RENAULT MÉGANE RIJDT. DAT HOEFT OOK NIET. STIJL EN VAARDIGHEID ZIJN ALLES OM KENNIS EN EXPERTISE UIT TE STRALEN. OP JE GEMAK ZIJN, ZEKER VAN JEZELF. MET STIJL, ELEGANTIE EN RUST. TALENT IS NIET OP BESTELLING LEVERBAAR. HET IS GEWOON MÉGANE.

23

24 24 / 25 SERIOUSLY COOL JE HOEFT NIET SERIEUS TE KIJKEN OM SERIEUS TE ZIJN. EN JE HOEFT ER NIET ALS EEN ESTATE UIT TE ZIEN OM ER EEN TE ZIJN. MET OF ZONDER PLANNING, MET OF ZONDER STROPDAS DE UREN GAAN VANZELF OVER IN DAGEN. EN JE COMPUTER OF TABLET WEET NIET OF HIJ OP KANTOOR IS OF MEE OP PAD IN HET WEEKEND. EFFICIENCY EN PLEZIER KENNEN GEEN GRENZEN.

25

26 26 / 27 RENAULT MEGANE DOORGELICHT DE MÉGANE HATCHBACK EN DE MÉGANE ESTATE NEMEN IN ALLES EEN VOORSPRONG: NOG ZUINIGERE MOTOREN, EEN STIL EN RUIM INTERIEUR ZIJ KUNNEN VEEL MEER DAN ALLEEN RIJDEN! IN DE MÉGANE KUNT U ZICH HELEMAAL UITLEVEN!

27 RENAULT MEGANE * Wielbasis: mm Lengte: mm Breedte: mm Hoogte: mm Inhoud bagageruimte (VDA min./max.): 372 / 405 l * Afmetingen Mégane Hatchback.

28 28 / 29 ZUINIG VERMOGEN VEEL ENERGIE HET WINNENDE DUO ROB WHITE Directeur, Techniek Renault Sport F1 GASPAR GASCON Directeur, Engineering Renault motoren Bij Renault komt de technologische vooruitgang voort uit de passie van de mensen. Rob White, directeur Techniek Renault Sport F1, heeft met zijn team motoren ontwikkeld waar vier teams in de Formule 1 gebruik van maken. De Renault motoren behoren tot de allerbeste al meer dan 35 jaar! Zelfs 12 keer wereldkampioen! Voor de serie geproduceerde auto's, is het Gaspar Gascon, directeur Engineering Renault motoren, die met zijn team de nieuwe generatie Energy-motoren ontwikkelt. Geen verband? Het tegendeel. Elke dag hebben Rob en Gaspar met elkaar contact om nieuwe ideeën uit te wisselenen te ontwikkelen, te profiteren van de deskundigheid van de ander met het enthousiasme van de eeuwige pioniers. Het doel: het verminderen van het brandstofverbruik en de CO 2 emissies met 35%, het testen van de robuustheid in extreme omstandigheden, en het rijplezier van een Renault op het hoogste niveau te brengen. Wanneer twee teams van ingenieurs gek zijn op innovatie, en samen hun inspanningen en hun know-how delen, dan zijn we op dubbele sterkte om de beste motoren ter wereld te maken.

29 e 130 EDC-MOTOR. ENERGY-MOTOREN: MEER TECHNOLOGIE, MEER PLEZIER, NOG ZUINIGER. De Energy-motoren zijn dynamisch, krachtig en bescheiden op het vlak van brandstofverbruik en CO 2 -uitstoot. Een aantal van deze motoren is rechtstreeks afkomstig uit de wereld van de Formule 1. Qua rijplezier is niets aan het toeval overgelaten. Qua verbruik en uitstoot behoren zij tot de beste. Downsizing (reductie van de cilinderinhoud), STOP & START en een nieuw regeneratief remsysteem (Energy Smart Management): allemaal innovaties waardoor de Energy-motoren het milieu minder belasten en toch optimaal rijplezier bieden! Om te zorgen voor een nog betere combinatie van prestaties, comfort en zuinigheid is de Energy TCe 130-motor van de Mégane uitgerust met een overboost-functie. Daardoor beschikt u bij snel accelereren tijdelijk over een 20 Nm groter koppel in de 2 e en 3 e versnelling. Het acceleratievermogen neemt daardoor toe, wat de auto nog dynamischer maakt. EEN GAMMA VAN VIER MOTOREN DIE DOOR KLANTEN AL ZEER GOED BEOORDEELD WORDEN: NIEUWE TCe 130 EDC: DYNAMIEK, SOUPLESSE, COMFORT, ZUINIGHEID MET DE AUTOMATISCHE EDC-VERSNELLINGSBAK. Kiezen voor de automatische EDC-versnellingsbak (Efficient Dual Clutch) met dubbele koppeling en zes versnellingen is kiezen voor zowel comfort en reactievermogen als voor lager verbruik en minder CO 2 -uitstoot. Hij reageert snel en dynamisch op alle commando s. Dankzij de zes versnellingen (automatisch of handgeschakeld) accelereert hij krachtig en soepel: door de dubbele koppeling en een dubbel vliegwiel verloopt het schakelen soepel en zonder schokken. Leverbaar in combinatie met de nieuwe TCe 130-motor en perfect voor wie onder alle omstandigheden prettig, praktisch en ook zuinig wil rijden. Want het verbruik is vergelijkbaar met dat van een auto met een conventionele handgeschakelde versnellingsbak.

30 30 / 31 XXL GELUID REALISTISCHE LAGE TONEN, FIJNE HOGE TONEN, GOEDE GELUIDSWEERGAVE HET BOSE PREMIUM AUDIOSYSTEEM VERANDERT HET INTERIEUR VAN UW MÉGANE IN EEN CONCERTZAAL! EEN NAGENOEG LIVE GELUID Het Bose Premium audiosysteem is speciaal ontworpen en ontwikkeld door Bose voor de Mégane. Het is speciaal afgestemd op de akoestiek in het interieur en biedt een geluid op maat, zowel op de voorste als de achterste zitplaatsen. Het systeem bestaat uit 8 high performance speakers, een compacte en krachtige subwoofer onder de rechter voorstoel en een digitale versterker in het dashboard. Deze laatste bevat een systeem met digitale verwerking van het Bose signaal, afgestemd op de kenmerken van het interieur van de Mégane. De onderdelen van het Bose Premium audiosysteem zijn 30% kleiner, 40% lichter en verbruiken 50% minder energie dan andere, vergelijkbare systemen. Op elk volume is het geluid rijk, natuurlijk en nauwkeurig om u een getrouwe geluidsweergave te bieden, zoals de artiest de muziek heeft bedoeld. U geniet van een unieke luisterervaring.

31 RENAULT EN BOSE : GOEDE SAMENWERKING ZORGT VOOR GELUID OP MAAT Sinds 2008 bundelen Renault en Bose hun krachten om automobilisten te laten profiteren van waar ze beide zo goed in zijn: innovatie, plezier en topkwaliteit. Deze waarden zorgen ervoor dat deze twee partners een perfect product kunnen ontwikkelen. Basisbeginselen van de Renault - Bose samenwerking: uitwisseling van ervaringen en verregaand overleg. Dat heeft geleid tot een geweldige geluidservaring voor u.

32 32 / 33 ESTATE OF ESTHETISCH? MISSCHIEN WEL GEWOON ALLEBEI! DE MÉGANE ESTATE IS NIET ALLEEN MOOI VANBUITEN, MAAR OOK MOOI VANBINNEN. HIJ IS RUIM EN MULTIFUNCTIONEEL VOOR HET VERVOEREN VAN UW GEZIN, VRIENDEN, SPULLEN, ENZ

33 Met het grote aantal ruime en praktische opbergmogelijkheden, handige technische voorzieningen en 1/3-2/3 neerklapbare achterbank voldoet de Mégane Estate ruimschoots aan al uw verwachtingen. Kinderen halen en brengen, bagage vervoeren, spullen verhuizen... u kunt de bagageruimte in een oogwenk vergroten van 524 liter tot maar liefst 1600 liter. Heel wat meer dan een stationwagon. Kies voor handig en prettig met deze dagelijkse steun en toeverlaat.

34 34 / 35

35 FOCUS STIJL & PERSONALISATIE KIES UW NIVEAU VAN COMFORT, UW UITRUSTINGSNIVEAU... GEEF UW AUTO EEN PERSOONLIJKE TOUCH, VRIJHEID GAAT TOT IN DE KLEINSTE DETAILS. VERKEN DE MEGANE IN ELKE WIJZE. KLEURENPALET / De carrosseriekleuren van de Megane AMBIANCES / De ambiances van het interieur vam de Megane ACCESSOIRES / De accessoires die uw stijl ondertekenen WIELEN EN AFMETINGEN / De wielen en dimensies van de Megane

36 KLEURENPALET KIES UW NIVEAU VAN COMFORT, UW UITRUSTINGSNIVEAU... GEEF UW AUTO EEN PERSOONLIJKE TOUCH, VRIJHEID GAAT TOT IN DE KLEINSTE DETAILS. VERKEN DE MEGANE IN ELKE WIJZE. BLANC GLACIER 369 (V) BLANC NACRÉ QNC (SMV) GRIS PLATINE D69 (MV) BLEU MAJORELLE RPB (MV) Alleen beschikbaar voor Bose uitvoering GRIS TITANIUM KPN (MV) MARRON GLACÉ D17 (MV) Niet beschikbaar op GT-Line uitvoering

37 ROUGE DYNA NNJ (MV) BLUE MALTE RNT (SMV) Alleen beschikbaar voor GT-Line uitvoering NOIR ÉTOILE GNE (MV) V: standaardlak met vernislaag MV: metaallak met vernislaag SMV: speciale metaallak met vernislaag Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid.

38 AMBIANCES ELK UITRUSTINGSNIVEAU VAN DE MEGANE GEEFT EEN UNIEKE AMBIANCE, KIES MAAR UIT! LIMITED VERWACHT MEER Verwacht meer in de Mégane Limited. Deze versie is uitgerust met een groot aantal voorzieningen. Het Carminat TomTom navigatiesysteem, een met leder bekleed stuurwiel, de automatische bi-zone airconditioning en de regen- en lichtsensor bieden u een ongekend rijcomfort. De speciale bekleding en tal van aantrekkelijke afwerkingsdetails onderstrepen het speciale karakter van de Limited. Bekleding stof 'Limited' antraciet Lichtmetalen wielen 16" 'Kaleido' Lichtmetalen wielen 17" 'Pragma' (optie)

39 TECHNOLOGIE EN HARMONIE Met het premium Bose Energy Efficient Sound Systeem, de half kunstleder TEP bekleding en het geperforeerde lederen stuurwiel komen alle technologieën perfect samen in het Bose interieur. Een nog hoogwaardigere uitstraling van het Bose interieur creëert u met de optionele bekleding rundlederen / alcantara Riviera 2-tone antraciet / grijs*. * Rundleer. Zitgedeelte en rugleuning, hoofdsteunen en verstevigingen aan de zijkant zijn geheel van leer. De andere delen zijn van een ander materiaal. Bekleding kunstleder TEP/stof 'Bose ' antraciet Bekleding rundleder/alcantara 'Rivera' 2-tone antraciet/grijs Lichtmetalen wielen 17" 'Akihiro'

40

41 GT LINE SENSATIONEEL EN SPORTIEF. Sportstoelen, GT-stuur, aluminium pedalen, analoge tellers. Een ware sensatie! Sportstoelen met bekleding kunstleder TEP/stof 'GT-Line' antraciet Lichtmetalen wielen 17" 'Celsium' Dark Metal Lichtmetalen wielen 18" 'Serdard' Dark Metal op V Turbo 220 Stop & Start

42 GT-LINE LEDEREN BEKLEDING GT-LINE Sportiviteit in de meest luxe vorm. Met de optie bekleding rundleder Renault Sport antraciet*. U bevindt zich in een omgeving die stijl en sportiviteit perfect combineert. *Rundleer. Zitgedeelte en rugleuning, hoofdsteunen en verstevigingen aan de zijkant zijn geheel van leer. De andere delen zijn van een ander materiaal Bekleding rundleder Renault Sport antraciet

43

44 ACCESSOIRES NOG MEER STIJL, COMFORT OF TECHNOLOGIE? RENAULT HEEFT VOOR U EEN HELE REEKS ORIGINELE ACCESSOIRES, DIE SPECIAAL VOOR UW MÉGANE ZIJN ONTWIKKELD. EXTERIEUR SUV-set. Wilt u de avontuurlijke kant van uw Mégane Estate benadrukken en toch zijn geraffineerde lijnen behouden? Kies dan voor de reeks accessoires in SUV-stijl. Deze set omvat een aluminiumkleurige beschermplaat voor en achter en verfraaiingen voor sideskirts. 2. Sportset. Een groot aanbod aan elementen om het dynamische design van de Mégane een persoonlijk accent te geven. Deze set omvat een voorspoiler, sideskirts en een diffuser achter. Om het sportieve karakter van uw Mégane nog beter te laten uitkomen, kunt u kiezen voor Avanza-wielen. 3. Alarm. Een onmisbaar accessoire voor het beveiligen van uw auto. Met een alarm maakt u de kans veel kleiner dat uw auto of de spullen in de auto worden gestolen. 4. Trekhaak die zonder gereedschap verwijderd kan worden (RDSO). Met de RDSO-trekhaak blijft het fraaie uiterlijk van uw Mégane Estate behouden, doordat u het kogeldeel in enkele seconden en zonder gereedschap kunt demonteren.

45 INTERIEUR/VERVOER Fietsendrager op touring-line 65 dakrails. Hiermee kunt u elk type fiets transporteren en tegen diefstal beveiligen. 2. Kinderzitje KID PLUS. Dit model groeit mee met uw kind, vanaf 15 kg. Bijzonder comfortabel dankzij het unieke verstelsysteem waarmee u het zitje groter en kleiner kunt maken. Ook verkrijgbaar in ISOFIX-uitvoering (Kidfix-zitje). 3. Separatie grill. Dankzij deze separatiegrill kunt u uw trouwe viervoeter veilig meenemen. Tevens is het erg handig bij het vervoeren van losse objecten, welke bij stevig remmen, het interieur in kunnen komen. 4. Bagagebak. De harde, geribbelde bagagebak beschermt uw bagageruimte efficiënt, terwijl hij toch perfect de vormen van de bagageruimte van uw auto volgt. De bak is waterdicht én is uitneembaar zodat u hem kunt schoonspuiten. 5. Aluminium dorpelbescherming. Ideaal voor het stijlvol beschermen van de entree van uw auto. 6. Keerbaar bagageruimtekleed. De ene kant is van rubber, de andere van textiel. Dit op maat gemaakte kleed beschermt uw bagageruimte tegen vuil tijdens uw vrijetijdsactiviteiten. 7. Vloermatten. De hoogwaardige Renault-vloermatten zijn op maat gemaakt, 100 % overeenkomstig de oorspronkelijke afmetingen en passen perfect in uw interieur. Of ze nu van rubber of textiel zijn, kies de Renault-vloermatten die bij u passen.

46 AFMETINGEN & WIELEN HOOGTE, BREEDTE, INHOUD BAGAGERUIMTE OF WIELEN... EEN AUTO OP MAAT GEMAAKT OM AAN AL UW WENSEN TEGEMOET TE KOMEN. MÉGANE HATCHBACK MÉGANE ESTATE

47 Mégane Hatchback Mégane Estate INHOUDBAGAGERUIMTE (dm 3 ) Minimaal (1) Maximaal 405 1,600 Volume bij neergeklapte achterbank (VDA met reparatieset) 1,162 - ZIJAANZICHT (mm) A Totale lengte 4,302 4,567 B Wielbasis 2,641 2,703 C Overhang voor D Overhang achter E Spoorbreedte voor 1,546 1,546 F Spoorbreedte achter 1,547 1,547 G Totale breedte zonder buitenspiegels 1,808 1,804 G1 Breedte inclusief buitenspiegels 2,037 2,037 H Totale hoogte 1,471 1,507 H1 Totale hoogte inclusief dakrails - 1,534 H1 Hoogte met geopende achterklep 1,989 2,019 J Hoogte drempel bagageruimte K Grondspeling > L Lengte interieur 1,702 1,762 M Breedte interieur op schouderhoogte voor 1,476 1,475 M1 Breedte interieur op schouderhoogte achter 1,417 1,436 N Breedte interieur op hoofdhoogte voor 1,418 1,418 N1 Breedte interieur op hoofdhoogte achter 1,363 1,379 P Hoogte tot plafond op P1 Hoogte 2 e rij tot plafond op Y Breedte toegang bagageruimte bovenaan Maximale breedte toegang bagageruimte 1,067 1,070 Y1 Breedte toegang tot bagageruimte onderaan 1,010 1,043 Y2 Breedte interieur tussen wielkasten 1,152 1,100 Z Hoogte opening bagageruimte gemeten binnen het voertuig Z1 Maximale lengte bagageruimte (2) 1,550 - Z2 Hoogte onder hoedenplank (2) Z3 Lengte bagageruimte achter de stoelen (2) Z1 Lengte bagageruimte achter de achterbank (3) Z2 Lengte bagageruimte met neergeklapte achterbank (3) - 1,670 Z3 Hoogte bagageruimte onder de bagageafdekhoes (3) Z4 Lengte bagageruimte met neergeklapte achterbank (3) - 1,850 Z5 Maximale lengte bagageruimte (neergeklapte achterbank en neergeklapte passagiersstoel) (3) - 2,550 (1) Inclusief bergruimte van 38 liter onder de matten. (2) Afmetingen voor Mégane Hatchback. (3) Afmetingen voor Mégane Estate. WIELEN Lichtmetalen wielen 16" 'Kaleido' Lichtmetalen wielen 17" 'Pragma' Lichtmetalen wielen 17" 'Akihiro' Lichtmetalen wielen 17" 'Celsium' Dark Metal Lichtmetalen wielen 18" 'Serdard' Dark Metal

48 UW MY RENAULT PROFIEL. EEN EENVOUDIGE OMGEVING VOOR UW AUTO ONTDEK SNEL UW PERSOONLIJKE MY RENAULT PROFIEL OP INTERNET, HET EFFICIËNTE SYSTEEM VOOR HET DAGELIJKSE BEHEER VAN UW AUTO. MELD U GRATIS AAN OP

49 WIE LEVERT EEN BETERE SERVICE VOOR UW RENAULT DAN RENAULT? GARANTIE* Renault geeft op al haar nieuwe Megane personenauto s, vanaf de datum van aflevering, standaard 2 jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking, waaronder gratis reparaties en hulpverlening vallen. De Renault-dealer geeft 12 maanden garantie op alle reparaties die hij uitgevoerd en gefactureerd heeft. Renault geeft op al haar personenauto s 12 jaar plaatwerkgarantie en 3 jaar lakgarantie. Renault route service.renault Route Service is 24 uur per dag, 7 dagen per week vanuit vrijwel geheel Europa bereikbaar om u te helpen als uw auto strandt met pech of schade. De Renaultdealer zorgt voor vlotte reparatie en Renault Route Service zorgt voor onderdak of vervangend vervoer**. In Nederland belt u het gratis telefoonnummer Renault GarantiePlus verzekering **. Kiest u voor extra rust en zekerheid, dan kiest u voor de Renault GarantiePlus verzekering. Met de Renault GarantiePlus verzekering verlengt u uw standaard garantie van 24 maanden met een aanvullende garantieperiode tot 4 jaar met een maximale kilometerstand van km. U kunt gedurende de looptijd van uw GarantiePlus verzekering tevens kosteloos gebruik maken van de diensten van Renault Route -Service. En met de GarantiePlus Pas, die u bij deze verzekering ontvangt, kunt u vrijwel overal in Europa bij elke Renault-dealer terecht. * Voor nadere informatie verwijzen wij u graag naar uw Renault-dealer ** De voorwaarden van de garantiebepalingen vindt u in het Renault Garantie- Onderhoudsboekje FINANCIERING RENAULT FINANCIAL SERVICES Een nieuwe Renault bereikbaar voor iedereen! Renault Financial Services, huisbankier van Renault, helpt het u graag mogelijk maken. Met speciaal samengestelde financieringen biedt Renault Financial Services voor iedereen een aantrekkelijke financieringsoplossing met messcherpe voorwaarden. Renault a la Carte: het nieuwe rijden. Met Renault a la Carte rijdt u iedere 2 of 3 jaar een nieuwe Renault. Uitgangspunt is dat ú bepaalt wat uw maximale maandbudget is. Daar bovenop weet u met de Gegarandeerde Inruil Waarde al op voorhand precies wat de inruilwaarde van uw Renault is aan het einde van uw financieringslooptijd. U betaalt dus alleen wat u gebruikt! Vraag uw verkoopadviseur naar een offerte op maat! De Renault dealer: uw gesprekspartner voor alle financieringsmogelijkheden. Financieren is iets persoonlijks, iedereen heeft verschillende wensen. Om goed inzicht te krijgen in uw eigen behoeften en wensen op het gebied van financieren is uw Renault dealer dé aangewezen gesprekspartner. Wenst u een langere looptijd, een slottermijn of de mogelijkheid om het gehele aanschafbedrag te financieren? Vraag uw verkoopadviseur naar de mogelijkheden en deze maakt voor u graag een offerte op maat! LEASING RENAULT BUSINESS FINANCE Financial Lease is een object gebonden financiering. Dat wil zeggen dat de aangeschafte auto als onderpand dient. Bij Financial Lease staat de auto op uw balans en bent u dus economisch eigenaar van de auto gedurende de looptijd van het leasecontract. Deze financieringsvorm kent een vaste looptijd die volledig is af te stemmen op de gebruiksduur van de auto. De auto kan voor het volledige bedrag, exclusief BTW, gefinancierd worden met eventueel gebruikmaking van een slottermijn. De maandelijkse leasetermijn bestaat uit rente en aflossing. Door aan het einde van het contract de slottermijn te voldoen, wordt u tevens de juridische eigenaar van de auto. Full Operational Lease is de meest complete vorm van leasen. U laat alle financiële, beheersmatige en administratieve taken over aan Renault Business Finance. Verzekering, onderhoud en vervangend vervoer zijn inbegrepen. Bovendien kunt u een contract uitbreiden met het gebruik van een brandstofpas. Full Operational Lease is een off balance financieringsvorm waarbij Renault Business Finance al uw zorgen uit handen neemt. KLANT RELATIES Indien u vragen en/of opmerkingen heeft over onze producten en/of dealerorganisatie kunt u contact opnemen met Renault Klant Relaties. U kunt ons telefonisch bereiken op het gratis nummer , via onze website of per post via het volgende adres: Renault Klant Relaties Postbus ZX SCHIPHOL

50 WE ZIJN AL 116 JAAR VAN MENING DAT AUTO S ALTIJD MOETEN STAAN VOOR VOORUITGANG, ENTHOUSIASME EN DUURZAME, BETAALBARE MOBILITEIT VOOR IEDEREN. BIJ RENAULT ZIJN WE ER VAN OUDSHER VAN OVERTUIGD DAT AUTO S AFGESTEMD MOETEN ZIJN OP DE INDIVIDUELE LEVENSSTIJL EN BEHOEFTEN VAN MENSEN. VANUIT DEZE VISIE HEBBEN WE DE 'LIFESTYLE-AUTO' ONTWIKKELD. EN VANUIT DIEZELFDE VISIE STREVEN WE NU NAAR DUURZAME, MILIEUVRIENDELIJKE MOBILITEIT, WAARMEE VEILIGHEID EN KWALITEIT VOOR IEDEREEN BETAALBAAR ZIJN. DAAROM IS RENAULT ADAPTATION GEÏNTRODUCEERD: OM DE VOORUITGANG TE DIENEN DOOR VOERTUIGEN TE ONTWERPEN EN TE PRODUCEREN VOOR MINDERVALIDE MENSEN. WIJ WILLEN DE AUTO EEN NIEUWE BETEKENIS GEVEN, EEN DIE TEGEMOET KOMT AAN DE DIVERSE UITDAGINGEN VAN DE MAATSCHAPPIJ VAN NU EN DIE HELPT OM HET LEVEN VAN MENSEN TE VERBETEREN. DAAROM BIETDT RENAULT EEN COMPLEET GAMMA 100% ELEKTRISCHE AANGEDREVEN AUTO'S ZONDER UITSTOOT, SPECIAAL VOOR JOU. DRIVE THE CHANGE

51

52

53 DIFFERENT BODY. SAME HEART. RENAULT-MOTOREN VAN HET CIRCUIT DE WEG OP. DEZELFDE EISEN WAT BETREFT PRESTATIES EN BETROUWBAARHEID Voordat de motor van uw Renault de weg op gaat, heeft hij al op het circuit gereden. Het meest veeleisende high-tech testcentrum, met unieke voordelen voor uw rijplezier. De 12 wereldtitels en de ongeëvenaarde prijzenkast van Renault in de Formule 1 getuigen van uitmuntendheid en innovatie. Zodat uw Renault u elke dag rijplezier, rust en een uitzonderlijke energetische efficiency biedt. DRIVE THE CHANGE

54 38 / 39 CONNECTED LIFE KIES VOOR CARMINAT TOMTOM NAVIGATIE OF GEEF DE VOORKEUR AAN HET MULTIMEDIA- EN NAVIGATIESYSTEEM RENAULT R-LINK, DIE U BEIDEN IN REAL TIME TOEGANG GEVEN TOT HEEL VEEL INFORMATIE.

55 RENAULT R-LINK Met Renault R-Link blijft u verbonden tijdens uw reis: uw contactpersonen, muziek, handige apps op internet en dat alles heel eenvoudig en binnen handbereik via het touchscreen of de bedieningen op het stuur. Met de intuïtieve spraakherkenning R-Link Voice** voert u een bestemming in, belt u een contactpersoon uit uw telefoonboek of opent u een app. In de R-Link Store kunt u talrijke ludieke of auto-apps vinden en downloaden. Open de voorgeïnstalleerde apps ( s, R-Link Tweet, Renault Route Service, weersverwachting) of de LIVE Services* en Coyote Series* Touch screen met persoonlijke homepage. Kies uw snelkoppelingen om met één klik naar uw favoriete functies te gaan. 2. Informatie over de auto. Verlaag uw brandstofverbruik met behulp van de ludieke coaching van Driving eco 2. Raadpleeg uw trajectoverzichten en de slimme en persoonlijke tips. 3. Telefonie. Om veiliger te bellen kunt u gebruik maken van handsfree bellen via Bluetooth of van de spraakherkenning om een nummer in te voeren of een contactpersoon uit uw telefoonboek te bellen**. 4. Systeem-instellingen. Pas de instellingen van Renault R-Link eenvoudig aan (taal, klok, geluid, enz.). 5. Services. Gebruik de voorgeïnstalleerde applicaties ( , tweets, Renault Route Service, weer...). Krijg in uw Mégane toegang tot de volledige Renault R-Link applicatie-catalogus dankzij de internetverbinding. Maak uw account aan op MyRenault., en ga naar de R-Link Store om kaarten of software updates te downloaden... en raadpleeg ook de Renault R-Link handleiding. 6. Losse muziekspelers. Verbind uw apparaat via Bluetooth of via de USB-poort van Renault R-Link om uw muziek te luisteren. *Leverbaarheid verschilt per land. **Afhankelijk van de compatibiliteit van de mobiele telefoon. CARMINAT TOMTOM LIVE Het in samenwerking met TomTom ontwikkelde ingebouwde navigatiesysteem heeft een geïntegreerd 5,8-inch scherm, intuïtieve bediening (routemodus, actuele verkeersinformatie, waarschuwing voor snelheidscontroles*) en een SD-kaart waarmee u uw navigatiesysteem zo vaak u maar wilt eenvoudig kunt bijwerken.

56 40 / 41 HANDLEIDING VOOR ECO-RIJDEN U KUNT DYNAMISCH ZIJN EN MILIEUVRIENDLIJK, SPORTIEF EN RUSTIG, ACTIEF EN VERSTANDIG. U KUNT TEGELIJKERTIJD SPORTIEF EN ZUINIG RIJDEN. DAT HEEFT DE RENAULT MÉGANE GOED BEGREPEN. MET ZIJN TALRIJKE SPECIALE UITRUSTINGEN BIEDT DE MÉGANE EEN NIEUW RIJPLEZIER EN EEN GOED RIJGEDRAG. MAAR WAT IS ECO-RIJDEN NOU EIGENLIJK? MENEER PATRICK VINCENT, PROJECTLEIDER RENAULT ECO 2 EN VERANTWOORDELIJK VOOR HET MILIEUBELEID VAN RENAULT, LEGT HET UIT.

57 'ECO-RIJDEN, ER VALT NOG VEEL TE VERKENNEN!' Het is een feit dat het gedrag achter het stuur verandert. Aangemoedigd door de media, de autoproducenten en de overheid wint het ecorijden elke dag terrein. Zen rijden, schoner rijden, minder brandstofverbruik en zelfs minder slijtage van de auto: er zijn volop argumenten voor zuinig en verantwoord rijden. En de resultaten spreken voor zich: een besparing van gemiddeld 5 tot 10%! Met Driving eco 2 kunt u tot 25% besparen op brandstofverbruik en CO 2 -uitstoot (afhankelijk van de rijomstandigheden, de rijstijl en de bestuurder). Eco-rijden, ja, maar hoe? Er zijn talrijke tips om uw verbruik te verbeteren, maar de eerste resultaten zijn eenvoudig te behalendoor een aantal basis regels in acht te nemen: starten zonder de motor onnodig warm te laten draaien ; optrekken in een laag toerentalgebied en snel doorschakelen; goed anticiperen om onnodig remmen te voorkomen; de motor afzetten zodra de auto langer dan een paar seconden stilstaat (automatisch via het Stop & Start systeem); onnodige ballast voorkomen om het gewicht te verminderen en de bandenspanning controleren. En altijd bewust en geanticipeerd rijden, geduldig en met een glimlach. Renault Mégane: Economisch rijden is zijn tweede natuur Zuinig en efficiënt rijden is eigenlijk de tweede natuur van de Renault Mégane. Zijn innovatieve techniek geeft elke bestuurder nog meer controle over het brandstofverbruik en de CO 2 -emissies. Diverse hulpmiddelen op het dashboard maken het rijden nog makkelijker. Een display geeft aan wat het beste moment is om te schakelen. De Renault R-Link-console helpt je met Driving Eco 2 zuinig en efficiënt rijden. Het systeem analyseert het rijgedrag van de berijder en geeft praktische tips om de rijstijl te verbeteren en het verbruik en de emissies te beperken. Zuinig en efficiënt; wéér een ontdekking Patrick Vincent - Projectmanager Driving Eco Rijhulpsystemen op het instrumentenpaneel. De schakelindicator geeft het beste moment om te schakelen aan om het brandstofverbruik te beperken. 2. Stop & Start schakelt de motor automatisch uit als de Mégane stilstaat met de versnellingsbak in zijn vrij. Dat beperkt de CO 2 -emissie en het geluidsniveau. De motor slaat weer aan soepel en zonder trillingen. 3. Eco-navigatie via R-Link. Deze voorziening beoordeelt het rijgedrag van de bestuurder en geeft praktische tips (verslagen van de rit, persoonlijk advies et cetera) om te helpen het verbruik en de CO 2 -emissie te beperken.

58 42 / 43 ONZE BELANGRIJKSTE AMBITIE: TEVREDEN KLANTEN DE KUNST OM JE TE ONDERSCHEIDEN DE MÉGANE GEEFT OOK DE TOON AAN OP HET GEBIED VAN GOED DESIGN, FEILLOZE FABRICAGE EN DE KWALITEIT VAN DE UITRUSTING! VAN HET BOSE SOUND SYSTEM TOT HET RENAULT R-LINK MULTIMEDIASYSTEEM MET TOUCHSCREEN, VISIO SYSTEM EN DE ACHTERUITRIJCAMERA: RENAULT DOET ER ALLES AAN OM JE EEN UNIEKE RIJKWALITEIT TE BIEDEN.

59 K Kwaliteit blijft een strategische prioriteit voor de Groep en een element dat van invloed is op ons merkimago. Professionaliteit, competentie, kennis en ervaring en stiptheid: Renault past deze waarden toe op elke levensfase van een auto om de klant de beste kwaliteit te bieden, zowel op het gebied van het product als de service, om 100% tevreden klanten te krijgen. Jean-Pierre Vallaude, RENAULT-KWALITEIT IN CIJFERS

60 44 / 45 ONZE ABSOLUTE PRIORITEIT: DE VEILIGHEID VAN IEDEREEN GARANDEREN HET VERANTWOORDELIJKSGEVOEL VAN RENAULT HOUDT CONCREET IN DAT WE U WILLEN LATEN PROFITEREN VAN DE MODERNSTE EN BESTE ACTIEVE EN PASSIEVE VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN, ONGEACHT HET UITRUSTINGSNIVEAU VAN UW AUTO.

61 VOORKOMEN Anticiperen op gevaar en de bestuurder altijd op de hoogte houden Met de technologieën van Renault kan de bestuurder in real time worden gewaarschuwd en geïnformeerd, waardoor rustiger en veiliger wordt gereden. CORRIGEREN Spitstechnologie die alles anders maakt Renault heeft rijhulpsystemen ontwikkeld die onder alle omstandigheden een onberispelijk reactievermogen garanderen en zo helpen om de risico s van het verkeer en rijfouten te compenseren. BESCHERMEN Alle inzittenden, maar ook de andere weggebruikers Dankzij de expertise van het merk op het gebied van onderzoek naar verkeersongevallen en innovatieve technologieën ten dienste van iedereen, biedt Renault één van de veiligste gamma's van de markt. Onze prioriteit: in geval van een ongeluk maximale veiligheid garanderen om levens te redden Bescherming van de inzittenden. Verstevigde carrosserie, bijzonder effectieve frontairbags, zij-airbags voor hoofd/borst, druksensor voor detectie van de impact, veiligheidsgordels met gordelspanners en spankrachtbegrenzer (voorstoelen), anti-whiplash hoofdsteunen, gordels met spankrachtbegrenzer (achterstoelen), hondenrek, voor- en achterstoelen voorzien van Fix4sure om te voorkomen dat de passagiers bij een botsing onder de veiligheidsgordel door glijden. ISOFIXbevestigingspunten op de passagiersstoel en aan weerszijden op de achterbank. 2. Hill-Start Assist. Bij het wegrijden uit stilstand op een helling wordt de remdruk automatisch gedurende twee seconden gehandhaafd, zodat de bestuurder voldoende tijd heeft om weg te rijden. 3. ABS. Door het antiblokkeer-remsysteem (ABS) met elektronische remkrachtverdeler (EBV) en noodstopbekrachtiging (AFU) houdt u ook wanneer u plotseling flink moet remmen grip op de weg. 4. Nieuwe generatie Electronische Stabiliteits Controle (ESC) met tractie- en onderstuurcontrole en Anti Slip Regeling (ASR). Deze systemen zorgen voor stabiliteit onder moeilijke omstandigheden. 5. Parkeersensors voor en achter. Dit systeem vergemakkelijkt het manoeuvreren om snel te kunnen parkeren. BEWUST MAKEN & HELPEN Actie ondernemen voor de veiligheid van iedereen Renault is een people centric merk en heeft zich bij talrijke maatschappelijke initiatieven ingezet voor de preventie en bewustmaking van gevaarlijke verkeerssituaties bij scholen en universiteiten, bij de allerjongsten en internationale instanties. Renault werkt ook mee aan de verhoging van de efficiency van hulpdiensten. Renault-veiligheid in cijfers

62 RENAULT MEGANE VOOR GRENZELOOS VEEL PLEZIER DE WERELD VAN RENAULT OP VERLENG DE MEGANE ERVARING OP

63

64 BOEINGAVENUE PDSCHIPHOL-RIJK / POSTBUS ZX SCHIPHOL-RIJK / TEL / HANDELSREGISTER AMSTERDAM Onbeperkt aantal kilometers Alles is in het werk gesteld om juiste en actuele informatie in deze uitgave ten tijde van zijn verschijning (december 2014) te vermelden. Deze brochure werd samengesteld op basis van voorseries of prototypes. In het kader van zijn streven naar constante verbetering van zijn producten behoudt RENAULT zich het recht voor om op ieder moment wijzigingen in de specificaties en aan de beschreven en afgebeelde auto s door te voeren. Eventuele wijzigingen zullen zo snel mogelijk aan de RENAULT dealers worden doorgegeven. Per land kunnen de op de markt gebrachte versies verschillen en het kan voorkomen dat sommige uitrustingen niet leverbaar zijn (standaard, optioneel of als accessoire). Raadpleeg daarom uw plaatselijke RENAULT dealer voor de meest recente informatie. Vanwege technische beperkingen bij het drukproces kunnen de in deze brochure afgebeelde kleuren verschillen van de echte kleur van de lakken en van de materialen in het interieur. Alle rechten voorbehouden. RENAULT is op geen enkele wijze aansprakelijk voor mogelijke gevolgen van onjuistheden of onvolkomenheden van de inhoud van deze brochure. Gehele of gedeeltelijke reproductie van deze publicatie in welke vorm of met welk middel dan ook is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van RENAULT.

MEGANE RENAULT HATCHBACK & ESTATE DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en technologie. SCANNER Motoren en comfort

MEGANE RENAULT HATCHBACK & ESTATE DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en technologie. SCANNER Motoren en comfort NIEUWE RENAULT MEGANE HATCHBACK & ESTATE NIEUWE RENAULT MEGANE HATCHBACK & ESTATE FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en comfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NIEUWE RENAULT MEGANE NEEM EEN VOORSPRONG

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE COUPÉ APPLAUS!... OF STILTE. DEZE AUTO DWINGT RESPECT AF. HIJ IS HET MEEST RECENTE PRONKSTUK VAN DE PASSIONELE FAMILIE VAN DE LEGENDARISCHE COUPÉS. MET EEN

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

Nieuwe Renault CAPTUR

Nieuwe Renault CAPTUR Nieuwe Renault CAPTUR Avontuur in de stad Goed nieuws voor stedelingen: de Captur, de succesvolle crossover van Renault, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met nieuwe kleuren, een vernieuwde grille, een

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en technologie. SCANNER Motoren en geluidskwaliteit

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en technologie. SCANNER Motoren en geluidskwaliteit NIEUWE RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. NIEUWE RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en geluidskwaliteit DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NIEUWE RENAULT MEGANE SPORT SPIRIT Stijlvol

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

Nieuwe Renault KADJAR

Nieuwe Renault KADJAR Nieuwe Renault KADJAR Avontuurlijk van aard De nieuwe Renault KADJAR voelt zich overal thuis. Het avontuurlijke model past zich probleemloos aan uw levensstijl aan. Met zijn nieuwe, krachtige en soepele

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwe Renault MÉGANE

Nieuwe Renault MÉGANE Nieuwe Renault MÉGANE Een shot adrenaline Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de nieuwe Mégane GT met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT LAGUNA HATCHBACK & ESTATE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT LAGUNA HATCHBACK & ESTATE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT LAGUNA HATCHBACK & ESTATE DRIVE THE CHANGE PREMIUM PLEZIER ONTDEK MET DE LAGUNA ONGEKENDE, KRACHTIGE EN OPWINDENDE EMOTIES... EEN DOORDRINGENDE BLIK. INTELLIGENT. EEN STRAK DESIGN MET

Nadere informatie

Renault MÉGANE Premium leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant

Renault MÉGANE Premium leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Renault MÉGANE Premium leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Premium Leather Pakket Geniet kosteloos van extra luxe Geef het interieur van je nieuwe Mégane nog meer uitstraling

Nadere informatie

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken Renault R & Go Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken R&Go, 4 diensten vol interactieve functies Nieuw! Sluit uw smartphone of tablet aan op de autoradio van uw Renault.

Nadere informatie

Renault KADJAR Premium Leather bekleding. Commerciële actie particuliere en zakelijke klant

Renault KADJAR Premium Leather bekleding. Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Renault KADJAR Premium Leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Premium Leather Pakket Geniet kosteloos van extra luxe Geef het interieur van je nieuwe Renault KADJAR nog meer

Nadere informatie

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Meer dan een label, een verbintenis

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Meer dan een label, een verbintenis RENAULT SCENIC EN GRAND SCENIC RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design en Technologie RENAULT QUALITY MADE Meer dan een label, een verbintenis DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL SPIRIT OF SCENIC Wat is er

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Dacia. Série Limitée Robust

Dacia. Série Limitée Robust Dacia Série Limitée Robust Série Limitée Robust Stijl en uitrusting voor iedereen Bij Dacia is alles mogelijk: een 4x4, een stijlvolle hatchback, een stationwagon met vijf zitplaatsen, een MPV of een combispace...

Nadere informatie

Dacia Série Limitée Techroad

Dacia Série Limitée Techroad www.dacia.nl Alles is in het werk gesteld om juiste en actuele informatie in deze uitgave ten tijde van zijn verschijning te vermelden. Deze brochure werd samengesteld op basis van voorseries of prototypes.

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

Renault R-LINK 2. De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving.

Renault R-LINK 2. De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving. Renault R-LINK 2 De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving. R-LINK 2, échte vernieuwing Stap in de toekomst en beleef in uw auto het intuïtieve gevoel dat u nog nooit eerder hebt

Nadere informatie

RENAULT MÉGANE HATCHBACK DRIVE THE CHANGE

RENAULT MÉGANE HATCHBACK DRIVE THE CHANGE RENAULT MÉGANE HATCHBACK DRIVE THE CHANGE C4-C1_B_Megane_B95_Ph2_V3_NL.indd 1 29/08/12 21:49:31 WIE ANDERS DAN RENAULT KAN U ZÓ GOED VAN DIENST ZIJN? GARANTIE* Renault geeft op al haar nieuwe Mégane personenauto

Nadere informatie

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken Renault R & Go Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken R&Go, 4 diensten vol interactieve functies Nieuw! Sluit uw smartphone of tablet aan op de autoradio van uw Renault.

Nadere informatie

De Dacia Sandero Speciaal voor u.

De Dacia Sandero Speciaal voor u. Dacia Sandero De Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en

Nadere informatie

Prachtige momenten in het vooruitzicht

Prachtige momenten in het vooruitzicht Renault TALISMAN Prachtige momenten in het vooruitzicht Met sportief elan maakt de Renault Talisman de verwachtingen die bij zijn klasse horen helemaal waar. Een stoere voorkant, gespierde flanken en

Nadere informatie

koleos Prijslijst januari 2009

koleos Prijslijst januari 2009 koleos Prijslijst januari 2009 VersiePrijzen Motor Uitvoering Energielabel Catalogusprijs Consumentenprijs Netto BTW BPM * incl. BTW en BPM dynamique e 17.398,99 3.305,81 9.195,20 29.900,00 2.5 16V 170

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE VOORPREMIÈRE

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE VOORPREMIÈRE RENAULT SCENIC XMOD VOORPREMIÈRE DRIVE THE CHANGE XMOD STYLE DE NIEUWE SCENIC XMOD. EEN AUTO WAAR JE VERDER MEE KOMT. SPECIAAL VOOR U: DE NIEUWE SCÉNIC XMOD MET EEN NIEUWE GRILLE, LICHTMETALEN WIELEN,

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

Renault KADJAR Série Signature EXTASE. Prijslijst januari 2017

Renault KADJAR Série Signature EXTASE. Prijslijst januari 2017 Renault KADJAR Série Signature EXTASE Prijslijst januari 2017 Robuust in de stad Met zijn nog stoerdere stijl en zijn nog chiquere uitstraling is de Série Signature Extase een echte blikvanger. De vloeiende,

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

De grote Stationwagen

De grote Stationwagen Dacia Logan MCV De grote Stationwagen die aan al uw wensen voldoet. Een nieuw ontwerp met moderne lijnen, een ruim interieur, robuustheid die direct in het oog springt De Logan MCV heeft het allemaal!

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen.

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Leasen, onmisbaar in de zakenwereld. Meer en meer bedrijven geven het beheer van hun wagenpark, groot of klein, uit handen. Leasen is eerder regel dan

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE REISLOGISTIEK IDEEËN VOOR MEER RUIMTE PAST PERFECT BIJ U IN HET DAGELIJKS LEVEN, IN UW VRIJE TIJD OF OP REIS DE ORIGINELE

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT ESPACE

NIEUWE RENAULT ESPACE NIEUWE RENAULT ESPACE Een weergaloze rijervaring. Een belijning die doet denken aan die van een crossover. Aandacht voor de inzittenden: de nieuwe Espace is voorzien van een zeer compleet interieur, waarin

Nadere informatie

Nieuwe Renault SCENIC

Nieuwe Renault SCENIC Nieuwe Renault SCENIC Een nieuwe visie op de MPV Rijden in de nieuwe Renault Scénic is fantastisch, voor ouders én kinderen. Met zijn vloeiende lijnen en fraaie proporties heeft de nieuwe Scénic een

Nadere informatie

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens inhoudsopgave Renault bedrijfswagens Renault bedrijfswagens overzicht bedrijfswagens 04 > 05 pro+ 06 > 07 service garantie en financiering 08 > 09 10 > 29 Megane van 30 > 43 trafic 44 > 67 MasteR 68 >

Nadere informatie

MÉGANE HATCHBACK DRIVE THE CHANGE

MÉGANE HATCHBACK DRIVE THE CHANGE MÉGANE HATCHBACK DRIVE THE CHANGE WIE ANDERS DAN RENAULT KAN U ZÓ GOED VAN DIENST ZIJN? GARANTIE* Renault geeft op al haar nieuwe Mégane personenauto s, vanaf de datum van aflevering, standaard 2 jaar

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Dacia Dokker Maakt jouw dagelijkse leven makkelijker

Dacia Dokker Maakt jouw dagelijkse leven makkelijker Dacia Dokker Dacia Dokker Maakt jouw dagelijkse leven makkelijker Ontdek de Stepway look De Dacia Dokker Stepway is gemaakt voor het avontuur! Wees klaar om verrast te worden! De offroad-look met de

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Logan MCV

Nieuwe Dacia Logan MCV Nieuwe Dacia Logan MCV Nieuwe Dacia Logan MCV De stationwagon die alles vervoert wat u maar wilt! Een stijl die onweerstaanbaar is De nieuwe Dacia Logan MCV is niet alleen prettig om in te rijden, maar

Nadere informatie

De nieuwe Dacia Logan MCV

De nieuwe Dacia Logan MCV De nieuwe Dacia Logan MCV De grote Stationwagen die aan al uw wensen voldoet. Een nieuw ontwerp met moderne lijnen, een ruim interieur, robuustheid die direct in het oog springt De nieuwe Logan MCV heeft

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

ZOE zoals nooit tevoren

ZOE zoals nooit tevoren Nieuwe Renault ZOE ZOE zoals nooit tevoren De nieuwe ZOE heeft meer karakter dan ooit tevoren. Zijn kenmerkende, vloeiende lijnen worden versterkt door de nieuwe, C-vormige LED-lichtsignatuur, mistlampen

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO Nóg verleidelijker Elke ochtend opnieuw de nieuwe Renault Clio aantreffen betekent jezelf elke dag laten verleiden. Met zijn sensuele rondingen en nieuwe lichtdesign is de nieuwe

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/10/10 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

Dacia Lodgy Een comfortabele MPV

Dacia Lodgy Een comfortabele MPV Dacia Lodgy Dacia Lodgy Een comfortabele MPV Profiteer van het leven, Doe het in stijl De Dacia Lodgy Stepway, een onweerstaanbare MPV tegen een Dacia-prijs! Een nieuwe grille, chroomkleurige sierlijst

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

Renault Megane Estate

Renault Megane Estate Renault Megane Estate Geen half werk Autotest Het lijkt nauwelijks nieuws. De Renault Megane is er nu ook als stationcar. Een andere daklijn, iets meer bagageruime en klaar. Maar... ruim tachtig procent

Nadere informatie

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten.

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Wat is Proeflease? Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de nieuwe Vito én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie.

Nadere informatie

De Dacia Sandero Speciaal voor u.

De Dacia Sandero Speciaal voor u. Dacia Sandero De Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Renault Mégane Estate 2.0 dci 160 Dynamique

Renault Mégane Estate 2.0 dci 160 Dynamique Jarno van Maanen 9 juni 2009 Groen Nu de hatchback- en de coupé-variant van de Mégane al een tijdje in de showroom staan, vond Renault het tijd voor een stationwagen, de Estate genaamd. Deze nieuwe gezinsauto

Nadere informatie

De nieuwe Dacia Duster

De nieuwe Dacia Duster De nieuwe Dacia Duster De Nieuwe Dacia Duster, méér Duster dan ooit. In een wereld waarin toegekende waarde iets heel anders is dan werkelijke waarde, waarin iets het ene moment in de mode is en het volgende

Nadere informatie

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens inhoudsopgave Renault bedrijfswagens Renault bedrijfswagens overzicht bedrijfswagens 04 > 05 Pro+ 06 > 09 service garantie en financiering 10 > 11 Kangoo express 12 > 31 MÉGANE Van 32 > 45 trafic 46 >

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

Renault Adaptation. Een echte Renault, aangepast aan uw wensen

Renault Adaptation. Een echte Renault, aangepast aan uw wensen Renault Adaptation Een echte Renault, aangepast aan uw wensen 02 > 03 inhoudsopgave Renault Adaptation Renault adaptation Agrément Carrossier en Renault adaptation 04 > 05 hoge instap, automaat 06 > 07

Nadere informatie

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? 2 PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE. EN MET DIE GROEI STAAN ER STEEDS MEER AUTO S VOOR

Nadere informatie

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen & uitrusting per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen Mazda3 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs bedragen in euro incl. BTW excl. BTW SKYACTIV-G 120 6MT TS 22.690 3.000 19.690 16.273

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE EEN ADEMBENEMENDE COUPÉ OVATIE! OF STILTE RESPECT IS CRUCIAAL. DIT IS DE LAATSTE PAREL UIT EEN REEKS VAN LEGENDARISCHE COUPÉS, GEÏNSPIREERD DOOR PASSIE. MET ZIJN

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS4

ACCESSOIRES Citroën DS4 ACCESSOIRES Citroën DS4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten

Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten 23042012_WORKsmart_ECO_bro_NL WORKsmart -Eco Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten www.tomtom.com/business Let s drive business Inhoud 2 Hoe groen is uw onderneming? 3 Optimaliseer de inzet van

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design

Nadere informatie

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van oorsprong veelzijdig. Nog praktischer RENAULT KANGOO

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van oorsprong veelzijdig. Nog praktischer RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO Van oorsprong veelzijdig Nog praktischer DRIVE THE CHANGE HOOFDARTIKEL RENAULT KANGOO KIES VOOR OORSPRONKELIJKHEID! De Kangoo behoort al bijna 15 jaar tot de top. En met

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Nieuwe Renault MEGANE

Nieuwe Renault MEGANE Nieuwe Renault MEGANE Een shot adrenaline Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de nieuwe Mégane met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante look

Nadere informatie

ACCESSOIRES Ds 5 C O L L E C T I E

ACCESSOIRES Ds 5 C O L L E C T I E ACCESSOIRES Ds 5 COLLECTIE 2015 04 STYLING 08 COMFORT 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 VEILIGHEID 22 MULTIMEDIA 02 UW DS UW KARAKTER Wie tot de avant-garde behoort, moet altijd zichzelf blijven.

Nadere informatie

RENAULT MEGANE HATCHBACK & ESTATE

RENAULT MEGANE HATCHBACK & ESTATE RENAULT MEGANE HATCHBACK & ESTATE EEN VOORUITSTREVEND DESIGN MET KARAKTERISTIEKE KENMERKEN: EEN GEDURFD LOGO, IMPONERENDE VORMGEVING, LED-DAGRIJVERLICHTING DIE ER UIT SPRINGT EN VERCHROOMDE ELEMENTEN OM

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING MOBIEL+ LEASING DE MEERWAARDE VAN MITSUBISHI Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+.

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie