Grand Café Restaurant Zuiderkroon Activiteiten Januari & Februari 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Grand Café Restaurant Zuiderkroon Activiteiten Januari & Februari 2012"

Transcriptie

1 Beste Bezoeker, De winter is bijna voorbij, we gaan gelukkig weer richting het voorjaar. Naast de gezellige activiteiten die wij wekelijks organiseren in Zuiderkroon, zoals de bingo en de soosmiddagen, organiseren wij deze periode met regelmaat leuke activiteiten. Denk aan bijvoorbeeld eet-activiteiten, optredens en uitstapjes. Een volledig overzicht van alle activiteiten in januari & februari 2012 kunt u terugvinden in de overzichtslijst als bijlage van deze activiteitenfolder. Aafje biedt een breed scala diensten in de thuissituatie aan. Daarnaast bieden wij u cursussen, workshops, uitstapjes en aantrekkelijke kortingsacties in Rotterdam en de Drechtsteden. Wilt u een gediplomeerd pedicure, deelnemen aan sportieve activiteiten op maat, korting op uw zorgverzekering, busuitstapjes voor een voordelige prijs, een leuke workshop doen en nog veel meer? Wordt dan lid van de Aafje Pas en profiteer direct van de korting op ons uitgebreide aanbod. Graag willen wij u attenderen op onze nieuwe menukaart vanaf januari 2012, met andere dinergerechten. Als u het leuk vindt kunt u een recensie over uw bezoek aan ons op invullen. Wilt u meer informatie over Grand Café Restaurant Zuiderkroon of een afspraak maken voor bijvoorbeeld het vieren van uw verjaardag of plannen van een overleg of bijeenkomst? Neemt u dan contact op Albert Wesdorp, Restaurant manager van Zuiderkroon. Wij hopen dat u wederom geniet van alle georganiseerde activiteiten. Als u tips, open/of aanmerkingen heeft, dan houden wij ons graag aanbevolen. De medewerkers van Grand Café Restaurant Zuiderkroon wensen u alvast veel plezier bij de activiteiten! U kunt zich aanmelden voor onze Aafje pas, door de aanmeldingskaart in te vullen en op te sturen. Deze is in Grand Café Restaurant Zuiderkroon verkrijgbaar. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk uw kaart thuis. Bovendien is de pas geldig voor iedereen op hetzelfde huisadres, wel zo voordelig dus!

2 Meer bewegen voor ouderen Er worden verschillende dansen geoefend, bijvoorbeeld volksdans- oude dansen zoals ballroom en line- country dansen. De kosten bedragen 2,- per keer, exclusief consumptie. Dit vindt plaats in de Kroonzaal van uur. Dinsdagen 10 & 24 Januari Dinsdagen 7 & 21 Februari Bingo U wordt van harte uitgenodigd om uw geluk bij deze bingo s te komen beproeven. De kosten bedragen 3,50 inclusief een kopje koffie of thee bij één bingoboekje. Misschien gaat u deze keer met een mooie prijs naar huis?! Kaarten maken Vindt u het leuk om kaarten te maken en om inspiratie op te doen? Kom dan vanaf donderdag 19 januari naar de activiteit kaarten maken. De activiteit wordt begeleid door Gerda Matthijssen. Deze activiteit vindt 1x per 2 weken plaats op donderdagochtend in de Kroonzaal. Op de volgende data: Donderdag 19 Januari uur Donderdag 2 februari uur Donderdag 16 februari uur Donderdag 1 maart uur Op de volgende data: Donderdag 12 Januari uur Donderdag 9 Februari uur Iedereen is van harte welkom! Klaverjas- en sjoel toernooi Dinsdag 21 Februari van uur staat volledig in het teken van het klaverjasen sjoeltoernooi. Dit vindt over het algemeen op de derde dinsdagmiddag eenmaal per twee maanden plaats. Tijdens dit toernooi start het klaverjassen vanaf uur, de overige spelen starten vanaf uur. De kosten bedragen 2,- per persoon inclusief een lekker kopje koffie of thee. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. De kosten bedragen 2,- per keer. Deze prijs is inclusief de materiaalkosten en heerlijk kopje koffie of thee. De capaciteit van deze workshop is beperkt dus schrijf u snel in bij de kassa in Zuiderkroon. Graag willen we vragen om uw eigen schaar mee te nemen.

3 Veilig uit & Thuis met Wijkbus Charlois De wijkbus Charlois heeft een samenwerkingsverband met Buren voor Buren van Aafje. Voor nadere informatie: Coördinatoren Buren voor Buren Pendrecht Esther Schouten Mobiel: Elly Kamperman Mobiel: Wel wil ik u graag vertellen dat we ook regelmatig gebruik maken van prachtige en inspirerende verhalen en gedichten. Hier alvast een voorproefje. Vertrouw erop dat je mag zijn wie je bent, en dat je mag doen wat voor jouw vreugdevol is. Wat voor jezelf vreugdevol en liefdevol is, zal ook hartverwarmend en stimulerend zijn voor de mensen in je omgeving. Ik wens u veel leesplezier en alvast de allerbeste wensen voor het jaar Vriendelijke groetjes Andrea Schulz De lessen vinden plaats in de oneven weken op woensdagen van uur in de Kroonzaal. U kunt zich aanmelden via de inschrijflijst. Deze ligt bij de kassa van Zuiderkroon. Yoga gym in Kroonzaal Yoga gym is een combinatie van beweging en yoga oefeningen. Deze lessen worden gegeven door lerares Andrea Schulz. Zoals inmiddels al bekend is verzorg ik op woensdag ochtend de yoga/gym lessen. Dat het heel belangrijk is om te blijven bewegen, hoe klein deze beweging soms ook is, hoef ik u niet meer te vertellen. Op de volgende data: Woensdag 4 & 18 Januari Woensdag 1, 15 & 29 Februari Na afloop kunt u een consumptie nuttigen in het restaurant op uw eigen kosten. Meldt u zich van tevoren aan, want er is een maximum aan het aantal deelnemers die eraan kunnen deelnemen. Aan de lessen zijn momenteel geen kosten verbonden.

4 Dukdalf dagspecial Op zaterdag 21 januari van uur bent u van harte welkom om te genieten van een heerlijke dagspecial met live muziek door het koor Dukdalf uit Ridderkerk. Ze staan bekend om het ten gehore brengen van het Nederlandse lied. Veel leden zijn vanaf het eerste uur na de oprichting al lid van ons koor. Fish & Chips Dagspecial Op zaterdag 28 januari van uur bent u van harte welkom om te genieten van een heerlijke dagspecial. We starten om uur. Het menu bestaat uit gebakken vis met saus, grove frites met salade. Voor deze avond betaalt U 7,50 exclusief uw drankjes. Hun repertoire is het Hollandse lied, waaronder hedendaagse liedjes van Jan Smit, Frans Bauer, Marianne Weber, Frans Duijts, maar ook smartlappen en gezellige oude meezingers. Kortom zij kunnen hun repertoire aanpassen voor elk soort optreden. U kunt zich inschrijven tot en met dinsdag 24 januari bij de kassa of aanmelden via ons telefoonnummer Meldt u snel aan want onze capaciteit is beperkt. U komt toch ook? We starten vanaf uur. Het menu bestaat uit kipschnitzel, doperwten en wortels en friet. Voor deze avond betaalt U 7,50 exclusief uw drankjes. Aansluitend bent u van harte welkom om deel te nemen aan de bingo van uur die wordt georganiseerd door de Huurdersvereniging Zuiderkroon. U kunt zich inschrijven bij de kassa of aanmelden via ons telefoonnummer Meldt u snel aan want onze capaciteit is beperkt. U komt toch ook?

5 Weense Dagspecial Op zaterdag 25 februari van uur bent u van harte welkom om te genieten van een heerlijke dagspecial. We starten vanaf uur. Het menu bestaat uit Weense schnitzel, doperwtjes en rösti rondjes. Voor deze avond betaalt U 7,50 exclusief uw drankjes. Valentijns menu Op zondag 12 Februari heten wij u vanaf uur van harte welkom om te komen dineren bij het Valentijns menu. Het menu bestaat uit: Voorgerecht: een kopje gebonden Kerriesoep met stokbrood. Hoofdgerecht: Kalfsoester met gebakken champignons en rode port saus Witlof in ham en kaas gerold, Gemengde salade en gebakken aardappelpartjes U kunt zich inschrijven tot en met dinsdag 21 februari bij de kassa of aanmelden via ons telefoonnummer Meldt u snel aan want onze capaciteit is beperkt. U komt toch ook? Aansluitend bent u van harte welkom om deel te nemen aan de bingo van uur die wordt georganiseerd door de Huurdersvereniging Zuiderkroon. Nagerecht: Parfait D Amour; 3 soorten ijs met likeur en slagroom. Voor het voor-, hoofd- en nagerecht betaalt u slechts 16,50 exclusief uw overige drankjes. Na afloop van het diner ontvangt u een rode roos. U kunt zich inschrijven tot en met dinsdag 7 februari bij de kassa of aanmelden via ons telefoonnummer

6 De 550ste verjaardag is voor Rotterdam- Charlois aanleiding om met zoveel mogelijk inwoners feest te vieren. Maar ook om zoveel mogelijk mensen van buiten Charlois kennis te laten maken met de veelzijdigheid van dit stadsdeel. Want op je verjaardag nodig je natuurlijk gasten uit. 550 ste verjaardag Charlois In 2012 viert Charlois zijn 550ste verjaardag en daar hoort uiteraard een feestje bij. Samen met bewoners laat Charlois zien wat voor moois het stadsdeel te bieden heeft en hoe veelzijdig het is. Op 14 april 1462, dus nu 549 jaar geleden, tekende Karel de Stoute de stichtingsakte van Charlois. De Stoute stelde als voorwaarden dat het land voortaan Charlois zou heten naar zijn graafschap Charolais in Bourgondië en dat er een kerk gesticht zou worden gewijd aan Sint Clemens. En zo geschiedde. Het dorp Charlois ontwikkelde zich en werd in 1895 bij Rotterdam gevoegd. De historische kern van Charlois is nog aanwezig maar inmiddels is het stadsdeel uitgegroeid tot een kleurrijk gezelschap van inwoners. Met aan de noordrand de vooroorlogse wijken en in het zuiden de naoorlogse tuinsteden. Daar tussenin het mooiste park van Rotterdam: het Zuiderpark. Alle Charloisers die een bijdrage willen leveren aan het jubileum kunnen ideeën indienen. Tussen april en september 2012 volgt een spetterend programma voor alle Charloisers. Maar natuurlijk ook voor buren van binnen en buiten de grenzen van Rotterdam. Op 14 april 2012 begint het jubileumjaar met een spetterend feest en in september sluiten we af met een speciale editie van de Zuiderparkspelen. In de tussenliggende maanden volgt een prachtig programma met alles wat Charlois te bieden heeft. Naast reeds bestaande evenementen, die alle in het teken van de 550ste verjaardag zullen staan, zijn er ook nieuwe evenementen. Hiervoor roept Charlois zoveel mogelijk bewoners op ideeën in te dienen. Ideeën die het heden verbinden met het verleden en de toekomst. Of het nu een film, boek, expositie, radioprogramma of lied is. Of het maken van een verjaardagsbank, -taart of picknick. Of het planten van verjaardagstulpen of! Alles is mogelijk. Alle ideeën die bijdragen aan een prachtige verjaardag van Charlois komen in aanmerking voor uitvoering. 14 april 2012: een verjaardag om nooit te vergeten. Voor nadere informatie of wilt u contact opnemen hierover? Nadere informatie vindt u op de website

7 Wist u dat? - Vanaf januari 2012 verschijnt er een informatiepagina over de activiteiten die worden aangeboden binnen onze locaties in Rotterdam-Charlois in het Charlois magazine. - Op vrijdag 16 maart 2012 komt Van der Kloostermode met hun voorjaars modeshow en s middags hebben ze verkoop van deze voorjaarskleding. - U wordt in het Activiteitenfolder Zuiderkroon van Maart & April 2012 verder over onze activiteiten geïnformeerd! Alle medewerkers van Grand Café Restaurant Zuiderkroon wensen u alvast veel plezier bij de activiteiten in deze folder toe. Grand Café Restaurant Zuiderkroon Vlissingenplein GZ Rotterdam Telefoonnummer OPENINGSTIJDEN Dinsdag t/m Vrijdag uur Diner uur Zaterdag & Zondag uur Diner uur

8 Programma Januari 2012 Ik doe mee hoor Wanneer Datum Tijdstip Programma Kosten Inschrijven Dinsdag 3 Januari uur Soos 2,00 Woensdag 4 Januari uur Yoga Gym in Kroonzaal Zie folder Bij de kassa Dinsdag 10 Januari uur Meer bewegen voor ouderen 2,00 Dinsdag 10 Januari uur Soos 2,00 Donderdag 12 Januari uur Bingo 3,50 Dinsdag 17 Januari uur Soos 2,00 Woensdag 18 Januari uur Yoga Gym in Kroonzaal Zie folder Bij de kassa Donderdag 19 Januari uur Kaarten maken in Kroonzaal 2,00 Bij de kassa Zaterdag 21 Januari uur Dukdalf special met live muziek Zie folder Bij de kassa Dinsdag 24 Januari uur Meer bewegen voor ouderen 2,00 Dinsdag 24 Januari uur Soos 2,00 Zaterdag 28 Januari uur Fish & Chips dagspecial 7,50 Bij de kassa Dinsdag 31 Januari uur Soos 2,00 Voor meer informatie kunt u de activiteitenfolder van Grand Café Restaurant Zuiderkroon raadplegen of contact nemen via telefoonnummer

9 Programma Februari 2012 Ik doe mee hoor Wanneer Datum Tijdstip Programma Kosten Inschrijven Woensdag 1 Februari uur Yogagym in Kroonzaal Zie folder Bij de kassa Donderdag 2 Februari uur Kaarten maken in Kroonzaal 2,00 Bij de kassa Dinsdag 7 Februari uur Meer bewegen voor ouderen 2,00 Dinsdag 7 Februari uur Soos 2,00 Donderdag 9 Februari uur Bingo 3,50 Zondag 12 Februari uur Valentijns diner 16,50 Bij de kassa Dinsdag 14 Februari uur Soos 2,00 Woensdag 15 Februari uur Yoga Gym in Kroonzaal 1,20 Bij de kassa Donderdag 16 Februari uur Kaarten maken in Kroonzaal 2,00 Bij de kassa Dinsdag 21 Februari uur Meer bewegen voor ouderen 2,00 Dinsdag 21 Februari uur Klaverjas- en sjoeltoornooi 2,00 Zaterdag 25 Februari uur Weense dagspecial 7,50 Bij de kassa Dinsdag 28 Februari uur Soos 2,00 Woensdag 29 Februari uur Yoga gym in Kroonzaal Zie folder Bij de kassa Voor meer informatie kunt u de activiteitenfolder van Grand Café Restaurant Zuiderkroon raadplegen of contact nemen via telefoonnummer

Grand Café Restaurant Zuiderkroon Activiteiten September & Oktober 2011

Grand Café Restaurant Zuiderkroon Activiteiten September & Oktober 2011 Beste Bezoeker, De zomer is bijna voorbij, we gaan weer richting de herfst. Naast de gezellige activiteiten die wij wekelijks organiseren in Zuiderkroon, zoals de bingo en de soosmiddagen, organiseren

Nadere informatie

Grand Café Restaurant Zuiderkroon Activiteiten mei & juni 2011

Grand Café Restaurant Zuiderkroon Activiteiten mei & juni 2011 Beste Bezoeker, Naast de gezellige activiteiten die wij wekelijks organiseren in Zuiderkroon, zoals de bingo en de soosmiddagen, organiseren wij met regelmaat leuke activiteiten. Zoals bijvoorbeeld eetactiviteiten,

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

ACTIVITEITEN RONDEDANS

ACTIVITEITEN RONDEDANS ACTIVITEITEN In de RONDEDANS Dienstencentrum Rondedans Julianastraat 74 2316 NZ Leiden Tel: 071-7074200 E-mail: g.zanda@radiuswelzijn.nl Dienstencentrum Rondedans Weekoverzicht vaste activiteiten Maandag

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

Activiteiten De Zes Molens

Activiteiten De Zes Molens Activiteiten De Zes Molens Ongedwongen & gezellige activiteiten in april 2019 Locatie De Zes Molens Activiteiten: meedoen en erbij horen P. 02 Afgelopen maand kon u deelnemen aan diverse activiteiten.

Nadere informatie

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard INHOUD Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Activiteitenaanbod op locatie De Vlasgaard... 4 Activiteitenaanbod i.s.m. andere organisaties... 9 De agenda voor de komende periode... 11 1 VOORWOORD Dit informatieboekje

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juni 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website September 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juli 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Regelmatig is er een dartavond (competitie) van een plaatselijke dartclub. Een gezellige Pub quiz (Dok Quiz) of een andere thema avond.

Regelmatig is er een dartavond (competitie) van een plaatselijke dartclub. Een gezellige Pub quiz (Dok Quiz) of een andere thema avond. Het kleine café Dok 13 is niet alleen een gezellig café waar u voor een drankje of een borrel terecht kunt, maar bied ook gelegenheid voor een besloten feestje. Naast alle feestjes en bijeenkomsten bent

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal oktober 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats 2 oktober. Bent u graag bezig met wol of andere materialen of vindt u het gewoon gezellig? Komt u gerust langs bij het handwerken. Beestenboel

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik WIJKPROGRAMMA Stevenshof MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik Wat is er in deze periode in de wijk te doen? Je vindt hier een selectie van activiteiten. Organisaties die in een volgend wijkprogramma ook

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter ACTIVITEITENAGENDA Februari 2014 Thema: Winter Activiteitenagenda Februari 2014 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Feb. Activiteit Tijd Plaats Maandag 3 - Doove

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

méér dan een café! Team Grand Café Cambrinus

méér dan een café! Team Grand Café Cambrinus éér dan een café! méér dan een café! Grand Café Cambrinus is meer dan een café. In de loop der jaren, sinds 1980, heeft Cambrinus zich ontpopt tot een sfeervol Grand Café waar u, met de muziek op de achtergrond,

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten 2015 Studio58 & omgeving Activiteiten Studio58 is een ontmoetingsplaats waar mensen met een beperking op gezette tijden kunnen binnenlopen voor een praatje, kopje koffie, hapje eten en activiteit. Binnen

Nadere informatie

april 2014 Grand Café de Koffiemolen Pels Rijckenpark 1, 4817 CZ Breda

april 2014 Grand Café de Koffiemolen Pels Rijckenpark 1, 4817 CZ Breda Molennieuws april 2014 Grand Café de Koffiemolen Pels Rijckenpark 1, 4817 CZ Breda Maart roert zijn staart! De maand maart is alweer bijna voorbij. Niet alleen de weersomstandigheden waren veranderlijk

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Februari 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW

MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW Data: 9 september 13:30 14 oktober 13:30 11 november 13:30 Data: vanaf 13 september wekelijks iedere woensdag ochtend WORKSHOP BUIKDANS door Alyza

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis September en oktober 2015 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten. Mei 2015. Door Simone Booister gemaakt en aangeboden aan Studio58.

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten. Mei 2015. Door Simone Booister gemaakt en aangeboden aan Studio58. Mei 2015 Studio58 & omgeving Activiteiten Door Simone Booister gemaakt en aangeboden aan Studio58. Studio58 is een ontmoetingsplaats waar mensen met een beperking op gezette tijden kunnen binnenlopen voor

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal December 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats 1 Verkoop appelcake (krachtvaardig) Winkel () Maandag 4 Dinsdag 5 Handwerken Sieradenverkoop Verkoop wenskaartenhandgemaakt (ook kerstkaarten!)

Nadere informatie

APRIL ACTIVITEITENFOLDER

APRIL ACTIVITEITENFOLDER APRIL 2016 ACTIVITEITENFOLDER Ontmoetingscentrum Prinsenhof is Huis van de Wijk voor buurtbewoners in de Rotterdamse wijk Prinsenland. In samenwerking met Woonstad, Pameijer, Laurens, Buurtwerk en DOCK

Nadere informatie

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Januari - februari 2013 Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Ontmoetingen en activiteiten Heeft u behoefte aan ontspanning, ontmoeting en/of activiteiten? Laurens en KijkopWelzijn bieden met het Ontmoetingsplein

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018 Meer Bewegen Voor Ouderen: Beweeggroep voor senioren. Bewegen vanuit de stoel, in een heel gezellige groep in het stilte centrum van Swellengrebel. Spelenderwijs proberen we de fitheid te bevorderen en

Nadere informatie

Wijkvereniging Oud Zuid Leidschendam. Programma en activiteiten in het Koophuis

Wijkvereniging Oud Zuid Leidschendam. Programma en activiteiten in het Koophuis Wijkvereniging Oud Zuid Leidschendam Programma en activiteiten in het Koophuis Van de voorzitter, Hierbij wil ik namens het bestuur alle bewoners van onze wijk een gelukkig nieuw jaar en een gezond 2016

Nadere informatie

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen)

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) ACTIVITEITENAGENDA Januari 2015 Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Jan. Activiteit Tijd Plaats Donderdag 1 - Nieuwjaarsdag Vrijdag

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Inhoud Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op zorgcentrum Kempenhof... 4 Activiteitenaanbod

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015 Donderdag 1 oktober A&H mode U kunt weer komen kijken en kopen bij het modehuis A&H. Zij hebben mooie kleding die zij graag aan u laten zien. Tijd 14.00 uur Tot 15.30 uur Vrijdag 2 oktober Dickij en Nel

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Mei 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Oktober 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Oktober 14 Activiteiten Walcheren Oktober 14 Verslagje Rommelmarkt Nou het was vroeg op zaterdag 20 september. We waren heel nieuwsgierig wat de dag voor ons zou brengen. Hier op de foto was het nog erg rustig bij

Nadere informatie

Vrije tijd. Walcheren Februari 2014

Vrije tijd. Walcheren Februari 2014 Walcheren Februari 2014 TOVEREN TOVEREN MET FOTO S Een leuke minicursus over werken met fotografische technieken In vier workshops, drie avonden en één keer op zaterdag, gaan we leuke, verrassende technieken

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13 e nieuwsbrief, vrijdag 7 maart 2014 Beste ouders, In deze nieuwsbrief kunt u ons nieuwe voetbalelftal zien, leest

Nadere informatie

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw ma 4 09.30-12.00 uur Nieuwjaarsreceptie voor bewoners, familie, vrijwilligers en personeel

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum De Verbinding ACTIVITEITENAANBOD JUNI 2016. Ontmoetingscentrum De Verbinding. Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187

Ontmoetingscentrum De Verbinding ACTIVITEITENAANBOD JUNI 2016. Ontmoetingscentrum De Verbinding. Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 Ontmoetingscentrum De Verbinding O T M ACTIVITITAABOD JUI 2016 O T O O T W I K K L L T S P A Ontmoetingscentrum De Verbinding Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 deverbinding@stgsamenzorgen.nl

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord!

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Bruiloften Geacht bruidspaar, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Inhoud Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 2 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op zorgcentrum Kempenhof... 4 Activiteitenaanbod

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

tijdens de Week van het Geluk 2017

tijdens de Week van het Geluk 2017 Schiedam Groenoord van 21 september t/m 1 oktober 2017 Schiedammers ma tijdens de Week van het Geluk 2017 Geluk zit in kleine dingen: een boodschapje meenemen, een arm om de schouder, een goed gesprek,

Nadere informatie

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden.

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. Januari 2016 nr 7 OPROEP In deze nieuwsbrief wil ik ook graag een oproep

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Mei 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand mei. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren december 2012

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren december 2012 Activiteiten Walcheren december 2012 Vrije tijd Zondag Zondag 2 dec. Winterbrunch Deze zondagmiddag staat Babbels en Knabbels in het teken van weer een speciale activiteit nl. een winterbrunch. Lekkere

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

De tijd om aan te melden is beperkt, dus doe dit zo snel mogelijk!

De tijd om aan te melden is beperkt, dus doe dit zo snel mogelijk! We schrijven 6 december 1970 als BES wordt opgericht door een enthousiaste vriendengroep. BES is in de griekse mythologie een oerlelijke dwerggod maar wat onze vereniging betreft is het gelukkig de afkorting

Nadere informatie

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther 22e Editie - maart & april 2019 Activiteitenkalender Dubbelmonde Voorwoord Zoals u waarschijnlijk heeft gelezen of gehoord is Dordrecht het decor voor The Passion op 18 april. The Passion vertelt het verhaal

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 www.ocmwgeraardsbergen.be Gasthuisstraat 26 9500 GERAARDSBERGEN Tel 054 43 20 02 Gsm 0479 73 85 19 Een organisatie van het Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 ALLE ACTIVITEITEN en UITSTAPPEN dienen

Nadere informatie

tot 20.138,85 korting

tot 20.138,85 korting profiteer nu! op=op sla je slag! geldig van 17 november t/m 6 december 2015 tot 20.138,85 korting Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant WAAROM ZOU JE MEEDOEN? Bijna alle media zijn gericht op adverteren

Nadere informatie

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Oktober November December 2017 Ontmoetingspleinen Bent u ouder dan 65 jaar? Wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten of samen met anderen activiteiten ondernemen? Brengt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie