EindhovenActueel! Vereniging voor senioren Eindhoven. Algemene Ledenvergadering op 29 januari! VAN DE REDACTIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EindhovenActueel! Vereniging voor senioren Eindhoven. Algemene Ledenvergadering op 29 januari! VAN DE REDACTIE"

Transcriptie

1 Januari 2015 EindhovenActueel! Vereniging voor senioren Eindhoven EA!Xtra-Nr.1 Algemene Ledenvergadering op 29 januari! VAN DE REDACTIE Deze extra editie van 'EindhovenActueel!' staat in het teken van de Algemene Ledenvergadering. Een uitnodiging heeft u al ontvangen als bijlage bij 'de Schouw' van januari. Via deze weg ontvangt u nog aanvullende informatie. Ook maken we van deze gelegenheid gebruik om u attent te maken op enkele andere nieuwtjes. Op de eerste plaats is dit de nieuwe website die vanaf 5 januari in de lucht is. Vervolgens, informatiebijeenkomsten over de Wmo, georganiseerd door ANBO. Iedereen is welkom. Verder, op verzoek van de afdeling Nuenen, een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst over het reisprogramma Het redactieteam ALGEMENE LEDENVERGADERING Deze wordt gehouden op donderdag 29 januari in het buurthuis 'De Ronde', Tongelresestraat 146 Eindhoven Aanvang uur (zaal open om uur) U bent van harte welkom! Voorwoord van de voorzitter Oproep aan onze leden PVGE afdeling Eindhoven is een ouderenvereniging met ruim 3000 leden. Als bestuur proberen we het geheel in goede banen te leiden en leggen we een keer per jaar verantwoording af aan onze leden tijdens de Algemene Ledenvergadering. Ons bestaan valt of staat met de bereidheid van onze leden een bijdrage te leveren. Uiteindelijk zijn onze bestuurders en commissieleden allemaal vrijwilligers die onze vereniging een warm hart toedragen. Een grote opkomst bij de ALV is voor deze vrijwilligers een stimulans voor hun motivatie en bovendien een goede gelegenheid om geluiden die er leven bij onze leden op te vangen. Met andere woorden u bent van harte welkom. Verenigingsraad Een van onze Verenigingsraadsleden, Wil van Vroonhoven, zal een korte toelichting geven op de rol en bijdrage van de verenigingsraad. De afdeling Eindhoven heeft het recht/de verplichting om 9 personen te benoemen als lid van de Verenigingsraad van de Hoofdvereniging. Deze verenigingsraad controleert het bestuur van de Hoofdvereniging en vervult feitelijk de rol van de ALV van onze vereniging. De Verenigingsraad komt tweemaal per jaar bij elkaar. Qua tijdsbesteding vraagt het dus een zeer beperkte tijd. Wij vragen naar kandidaten voor deze raad.

2 Voorgestelde bestuurskandidaten Willeke Meek Willeke heeft na haar pensionering even de tijd genomen om haar levenspatroon vorm te geven. Hierbij heeft zij via haar vriendin Marij Geene, onze ledenadministratrice, kennis genomen van onze vereniging en het feit dat wij al enige tijd uitkijken naar de invulling van de secretarisfunctie. Als oud docente wiskunde heeft zij zich toe aangemeld als belangstellende voor de vacante functie waarna een nadere kennismaking met het bestuur heeft plaats gevonden. Enthousiasme van beide kanten was het gevolg en zij heeft de afgelopen twee maanden al meegelopen waardoor wij haar graag voorstellen als benoembaar secretaris van onze vereniging. Willem van Breukelen Willem loopt al een paar maanden mee als aspirant bestuurslid en richt zich daarbij o.a. op de clubactiviteiten en mogelijk nieuwe initiatieven. Verder participeert hij op verzoek van de voorzitter, reeds in de Raad van Toezicht van het OVO. Als oud projectleider in de bouwwereld heeft hij veel ervaring in het omgaan met overheid en semi-overheid. De wereld van de ouderen is hem niet onbekend. Onze ervaringen tot op heden zijn positief dus stellen wij hem graag voor als nieuw te benoemen bestuurslid. Agenda 1) Opening 2) Voorwoord van de voorzitter 3) Mededelingen/ingekomen stukken 4) Goedkeuring van het verslag van de A.L.V. d.d ) a. Bevindingen van de Eindhovense Verenigingsraadsleden b. Benoeming Verenigingsraadleden 6) Financiële resultaten ) Verslag van de kascontrolecommissie 8) Begroting ) Samenstelling van het Bestuur 10) Benoeming kascontrolecommissie 11) Rondvraag 12) Uiterlijk uur: Korte pauze 13) uur: Optreden van de Buurtende Tonpraoter Rienie Vermaire. Zijn buut is speciaal gemaakt voor de oudere medemens met als onderwerpen: het eerste hoorapparaatje, vergeetachtigheid, hoe heten ze ook alweer en waar ligt alles, vruuger bij ons thuis, de plonsplee, het Brabants huwelijk etc. etc. Kortom weer een feest van herkenning. 14) Sluiting, gevolgd door een informeel samen zijn. Toelichting agenda punten 6 en 8: De financiële stukken zijn vanaf uur beschikbaar op de vergaderlocatie of op te vragen bij onze penningmeester: piet.jorissen@hotmail.com Toelichting agendapunt 9: Voorgesteld wordt om de Heer Willem van Breukelen te benoemen als bestuurslid. (o.a. clubcoördinator) en Mevr. Willeke Meek te benoemen tot secretaris van ons bestuur. Tegenkandidaten kunnen uiterlijk tot 24 januari schriftelijk worden aangemeld bij de voorzitter. De eventuele voordrachten dienen voorzien te zijn van minimaal 10 handtekeningen.

3 Rooster van aftreding bestuur PVGE- afdeling Eindhoven 2014 Functie/ naam eerste laatste volgende benoeming benoeming benoeming Voorzitter, W. Kemps Vice voorzitter L. Broos Penningmeester P. Jorissen e penningmeester, W. Sauerwald Bestuurslid, J. Vrijhof Leden administrateur, M.Geene Secretaris, W.Meek Clubcoördinator, W van Breukelen Wim Kemps Voorzitter Verslag Algemene Ledenvergadering PVGE afdeling Eindhoven, gehouden op donderdag 30 januari 2014 De vergadering wordt gehouden in het buurthuis de Ronde, Tongelresestraat 146, te Eindhoven. Aanwezig: 70 leden Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Speciaal de voorzitter van de PVGE: Caspar Rosenbaum. Voorwoord van de voorzitter Allereerst aan iedereen de beste wensen voor De Heemkunde Kring wordt welkom geheten als nieuwe club. Zij nemen op 27 februari aanstaande de beslissing of ze aangesloten willen blijven bij PVGE. In 2013 kregen we wederom een bescheiden gemeentelijke subsidie. 'Het op restaurant' gaan is een groot succes, Rita wordt bedankt voor haar inzet. Hopelijk geeft dit inspiratie voor nieuwe activiteiten. Per 1 januari 2014 is de hoofdvereniging verhuisd en zit alleen de afdeling Eindhoven nog in de Hurksestraat. De clubs dragen de kosten van huisvesting en samen zorgen ze voor het schoonhouden van de ruimtes. Dit is door iedereen goed opgepakt, alleen de fotoclub heeft een andere locatie gezocht. De saamhorigheid op de Hurksestraat is groot, communiceren met elkaar blijft een aandachtspunt. De opzegtermijn met Goevaers is nu 1 maand, maar Firma Goevaers heeft uitgesproken dat ze het bestuur op de hoogte brengt als er ontwikkelingen plaats vinden. Het aantal adressen van de leden is groeiende, we zitten nu op een bereikbaarheid van rond de 50%. Verslag ALV 2013 Het verslag wordt zonder wijzigingen vastgesteld. Werk van de Verenigingsraad Wil van Vroonhoven legt uit dat de Verenigingsraad het hoogste orgaan is in onze PVGE-organisatie. Hij vertelt hoe de raad is samengesteld en hoe er gewerkt wordt. De raad stelt de jaarrekening en de begroting van de PVGE-hoofdvereniging vast. Andere belangrijke punten die het afgelopen jaar besproken werden, zijn: huisvesting, de werving van nieuwe leden met de pilot in Nuenen, automatisering rond Leaweb, het project Zorgeloos Huis wordt verder uitgewerkt, de relatie met de Federatie en de behartiging van de pensioenen van niet-philips mensen. Eindhovense leden van de Verenigingsraad Aftredend en herbenoemd: dhr. Tekstra Oproep voor een reservelid, die ingewerkt kan worden en in kan stappen zodra een vacature vacant wordt.

4 Financiële resultaten 2013 Er is gekozen voor een transparantere weergave van inkomsten en uitgaven. Er zijn een aantal posten bijgekomen en een paar posten zijn samengevoegd, waardoor sommige resultaten er anders uitzien dan bij de begroting 2013 gepresenteerd. Dit komt door de overgangsfase. Het eigen vermogen van de afdeling Eindhoven bedraagt en van de gezamenlijke clubs Onze clubs zijn geen rechtspersonen. Dat betekent dat het afdelingsbestuur juridisch verantwoordelijk is voor de financiën van de clubs. Na rapportage van de kascontrolecommissie worden de penningmeester en het bestuur gedechargeerd voor de financiële resultaten Begroting 2014 De inkomsten en uitgaven zijn gelijk en bedragen De begroting wordt vastgesteld. Bestuursvoornemens Ledenwervingsactie, mond op mond reclame blijkt nog steeds doeltreffend! Voortzetting en uitbreiding van clubs, als iemand een idee heeft voor een activiteit dan kunnen we dat eventueel omzetten in een club. Ideeën zijn welkom, wederom een verwijzing naar de populariteit van 'Op Restaurant' gaan! Vervolg van WIJeindhoven. Waar staan we voor, wat vinden de leden belangrijk, input van de leden is hierin belangrijk. Onderbrengen en borgen van HUBA, VOA (ondergebracht bij OVO), TA. Samenstelling bestuur PVGE Aftredend en herkiesbaar: Janny Vrijhof Aftredend: Henk van Oost. Nieuw gekozen wordt Piet Jorissen als penningmeester en Marij Geene als ledenadministrateur. Naar een secretaris wordt nog (steeds) gezocht. De voorzitter bedankt Henk van Oost voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging en benoemt hem met instemming van de aanwezigen tot erelid van de vereniging. De oorkonde wordt ondertekend en een speldje, presentje en bloemen worden overhandigd. Henk neemt het woord en bedankt iedereen voor het vertrouwen dat in hem gesteld is. Dit illustreert hij met een aantal anekdotes. Kascontrolecommissie Kascommissie heeft een aantal aanbevelingen gedaan, deze zal de penningmeester ter harte nemen. Benoeming kascontrole commissie Aftredend is de heer Clement. Nieuwe commissie bestaat uit: de heren Haarler en Lehane. Wil van Vroonhoven biedt zich aan als reservelid. Evenementencommissie Het jaarprogramma wordt getoond. Extra aandacht voor de Het Lichtstad Revuetheater, met de voorstelling "Durf" op 16 maart aanstaande. Rondvraag Kan PVGE zich inzetten voor de bibliotheekpunten! Berry Knapen komt ons verrassen met zijn kijk op gepensioneerd zijn en een passie omzetten in een hobby. Zijn konijnen brachten menigmaal een schaterlach teweeg. Sluiting De voorzitter bedankt de mensen voor hun aanwezigheid en de daarmee getoonde belangstelling voor de afdeling en sluit de vergadering.

5 OVERIGE INFORMATIE Nieuwe website sinds 5 januari in de lucht! We hebben allen gehoord dat er hard gewerkt is aan de nieuwe website van de PVGE, zowel voor de hoofdvereniging als voor de afdelingen. Een van de redenen om een nieuwe website te introduceren was meer uniformiteit in de wijze van presenteren. Ook is het format zo gemaakt dat die nu geschikt is voor weergave op tablet en telefoon. Wat Eindhoven betreft kunt u proberen op de nieuwe website te komen via het oude vertrouwde adres: Mcoht dit niet lukken dan is deze nog te bereiken via de website van de hoofdvereniging, en dan rechts onderaan op 'PVGE Eindhoven' klikken. Nagenoeg alles is nieuw en met name inhoudelijk zullen er nog verbeteringen nodig zijn. Uw hulp daarbij is welkom, dus als u iets opmerkt of iets niet duidelijk genoeg vindt, laat het dan weten. U kunt hiervoor mailen naar: ghtesligte@on.nl. Aspecten die we hierbij in overweging willen geven zijn: Hoe geschikt is de informatie voor tablet en telefoon? Is er informatie die u mist maar toch interessant genoeg is voor senioren? Is alle informatie gemakkelijk te vinden, waar loopt u tegen problemen aan? Voorlichtingsdagen over de Wmo De eerstkomende tijd organiseert de ANBO voorlichtingsdagen over de Wmo in ontmoetingsruimtes van Wooninc. seniorentehuizen. De inleider is dhr. Speldenbrink, voorlichter Wmo. Deze bijeenkomsten staan open voor alle inwoners van Eindhoven. Indien u geïnteresseerd bent kijk dan in onderstaand lijstje welke plaats en tijd u het beste schikt. U bent van harte welkom! 13) Dinsdag 13 januari 'Maison St.Cyr', Weth. v.d. Eijndenstraat 1 Eindhoven, van uur tot uur. 14) Donderdag 15 januari 'La Scala', Ouverture 64 Eindhoven, van uur tot uur. 15) Maandag 19 januari 'Magdalenehof', Magdalenahof 20 Eíndhoven, van uur tot uur. 16) Woensdag 21 januari 'Jean Sibelius', Sibeliuslaan 101 Eindhoven, van uur tot uur. 17) Maandag 26 januari 'Brabantia', Chromerij Aalst, van uur tot uur. 18) Donderdag 29 januari 'Kastanjehof', Kastanjehof 2 Geldrop, van uur tot uur. 19) Maandag 2 februari 'Cantershoef' Marnestraat 2 Eindhoven, van uur tot uur. 20) Dinsdag 10 februari 'Pieter Eiffhuis', Herodotusplein 1 Eindhoven, van uur tot uur Reiscommissie Nuenen (informatiemiddag in Scarabee) Op vrijdag 23 januari, vanaf uur, wordt een informatie-middag gehouden over het reisprogramma voor Zowel eerdere deelnemers aan onze reizen, als iedere andere belangstellende, worden uitgenodigd om op deze middag aanwezig te zijn. Ook leden van buiten Nuenen zijn welkom! De leden van de reiscommissie zijn nu bezig met het uitwerken van de dagtochten en de meerdaagse reis. Deze meerdaagse reis staat gepland in de week na Pinksteren en zal een 10-daagse vlieg/busreis zijn naar Portugal. De besprekingen over de reis zijn in volle gang en details zullen op onze voorlichtingsmiddag bekend zijn. Vanaf die middag (23 januari) zal de reis gepubliceerd worden op de site van de PVGE-Nuenen en belangrijk u kunt zich dan inschrijven.

6 Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u alle informatie inwinnen die u wenst; ook zal er ruimte zijn om vragen te beantwoorden. Geïnteresseerden zijn van harte welkom! U moet dan zijn in een bovenzaal van Scarabee, Mantelmeeuwlaan 10 te Nuenen. Aanmelden is niet nodig. Namens de leden van de reiscommissie: Trudi Boorsma, voorzitter

Algemene ledenvergadering op 28 januari (Buurthuis 'De Ronde, aanvang 14.00 uur)

Algemene ledenvergadering op 28 januari (Buurthuis 'De Ronde, aanvang 14.00 uur) PVGE Eindhoven Januari 2016 EindhovenActueel! EA!Xtra-Nr.1 Algemene ledenvergadering op 28 januari (Buurthuis 'De Ronde, aanvang 14.00 uur) VAN DE REDACTIE Deze extra editie van EindhovenActueel! staat

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering (ALV) op 26 januari (Buurthuis 'De Ronde', aanvang uur) VAN DE REDACTIE

Algemene ledenvergadering (ALV) op 26 januari (Buurthuis 'De Ronde', aanvang uur) VAN DE REDACTIE Afdeling Eindhoven Januari 2017 EindhovenActueel! EA!Xtra-Nr.1 Algemene ledenvergadering (ALV) op 26 januari (Buurthuis 'De Ronde', aanvang 14.00 uur) VAN DE REDACTIE In deze extra editie van EindhovenActueel!

Nadere informatie

Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de afdeling Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende 1 Inhoud Artikel Omschrijving Bladzijde 1 De afdeling 2 2 Doel van de afdeling 2 3 Leden van de afdeling 2 4 De algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Vereniging voor senioren

Vereniging voor senioren Vereniging voor senioren HUISHOUDELIJK REGLEMENT HOOFDVERENIGING Werkgebied Artikel 1 1. Het gebied waarbinnen de vereniging haar activiteiten uitoefent betreft hoofdzakelijk de regio Oost en Midden Brabant,

Nadere informatie

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d.

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d. Wijkcentrum Jan Ligthart Bergweg 12, 4461 NB Goes Telefoon 0113-232735 Gironummer 5859466 KvK 22029749 Website: http://site.zeelandnet.nl/goesoost/ BESTUUR Voorzitter Dhr. J. E. Mieras Tulpstraat 74, 4461

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde

Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde Inhoud Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde... 1 Artikel 1. Algemene bepalingen... 2 Artikel 2. Aanmelding en toelating tot

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Conform artikel 20 van de Statuten Aangenomen op de Algemene Ledenvergadering d.d. 4 februari 2015

Conform artikel 20 van de Statuten Aangenomen op de Algemene Ledenvergadering d.d. 4 februari 2015 CONCEPT HUISHOUDELIJK REGLEMENT PHOENIX APELDOORN Conform artikel 20 van de Statuten Aangenomen op de Algemene Ledenvergadering d.d. 4 februari 2015 AANSLUITING EN SAMENWERKING ARTIKEL 1 Phoenix Apeldoorn

Nadere informatie

UITNODIGING. voor de Algemene Vergadering van de Vereniging van (Vroeg)gepensioneerden van de Stichting Pensioenfonds Thales Nederland, de VVSPTN

UITNODIGING. voor de Algemene Vergadering van de Vereniging van (Vroeg)gepensioneerden van de Stichting Pensioenfonds Thales Nederland, de VVSPTN LOGGED OUT Jaargang #10; nummer #1; februari 2015 UITNODIGING voor de Algemene Vergadering van de Vereniging van (Vroeg)gepensioneerden van de Stichting Pensioenfonds Thales Nederland, de VVSPTN op woensdag

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement vastgesteld op ALV 6 oktober 2016.

Huishoudelijk reglement vastgesteld op ALV 6 oktober 2016. vastgesteld op ALV 6 oktober 2016. ALGEMEEN Artikel 1. Dit huishoudelijk reglement geeft nadere regels zoals aangegeven in artikel 17 van de statuten d.d. 6 oktober 2016. LIDMAATSCHAP Artikel 2. 1. Een

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: Afwezig bestuur: Notulen opgemaakt door: 50 stemgerechtigde

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017 NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD Datum: Donderdag 19 juni 2017 Aanvang: ± 19.30 uur Einde: ± 21.30 uur Locatie: Grote vergaderruimte Sportbedrijf de Karpen, JC Dirkxpad

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De concept agenda: 1 Opening en vaststellen agenda 2 Mededelingen en ingekomen stukken 3 Verslag ALV 13 april 20123 (pagina 2) 4 Jaarverslagen

Nadere informatie

CENTRALE ORGANISATIE VAN VOETBAL SCHEIDSRECHTERS

CENTRALE ORGANISATIE VAN VOETBAL SCHEIDSRECHTERS CENTRALE ORGANISATIE VAN VOETBAL SCHEIDSRECHTERS Agenda Jaarlijkse Algemene Vergadering 2017 Datum : Zaterdag 25 maart 2017 Aanvang : 10:00 uur Locatie : Hotel De Biltsche Hoek, De Holle Bilt, 3732 HM

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

HUISHOUDERLIJK REGLEMENT BILJARTGROEP BEJA

HUISHOUDERLIJK REGLEMENT BILJARTGROEP BEJA WEDSTRIJDREGLEMENT ROOSTERCOMPETITIE BEJA A. DOEL, BESTUUR EN ORGANISATIE Artikel 1A a) Biljartvereniging Beja is opgericht op 6 januari 1977. Beja heeft haar activiteiten in het KBO gebouw 'Vestingzicht'

Nadere informatie

Concept Huishoudelijk reglement VELON (12 november 2010)

Concept Huishoudelijk reglement VELON (12 november 2010) Concept Huishoudelijk reglement VELON (12 november 2010) Artikel 1 Het bestuur 1.1 De vereniging kent een bestuur en een dagelijks bestuur. 1.2 Leden van het bestuur dienen lid van de vereniging te zijn.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Bangkok, 14 oktober 2015. Huishoudelijk Reglement Nederlandse Vereniging Thailand (NVT), gevestigd te Bangkok opgericht januari 1941 Artikel 1: Definities 1. Bestuur: het voltallige bestuur inclusief het

Nadere informatie

(Voorstel) Huishoudelijk Reglement

(Voorstel) Huishoudelijk Reglement Bangkok, 16 maart 2015 (Voorstel) Huishoudelijk Reglement Nederlandse Vereniging Thailand (NVT), gevestigd te Bangkok opgericht januari 1941 Artikel 1: Doelstellingen 1. Het versterken van de relaties

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

STICHTING KINDERVAKANTIEWERK TILBURG. Algemeen tijdschema

STICHTING KINDERVAKANTIEWERK TILBURG. Algemeen tijdschema van activiteiten van de stichting Kindervakantiewerk Tilburg en de aangesloten afdelingen. (incl. algemeen vergaderschema) publicatie: 01-03 uitgave: 4 datum: april 2018 bestand: 01-03.docx Microsoft

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uitnodiging Jaarvergadering. Aan:

Nieuwsbrief. Uitnodiging Jaarvergadering. Aan: Nieuwsbrief Uitnodiging Jaarvergadering Aan: Mededeling Leden Ons leden aantal is niet groot we zouden best meer leden kunnen gebruiken Weet u nog mensen die belangstelling hebben of lid willen worden.

Nadere informatie

Brugdocument. Artikel 1: Naam. Artikel 2: Zetel. Artikel 3: Doel. Artikel 4: Leden. Artikel 5: Einde van het lidmaatschap

Brugdocument. Artikel 1: Naam. Artikel 2: Zetel. Artikel 3: Doel. Artikel 4: Leden. Artikel 5: Einde van het lidmaatschap Brugdocument Algemeen In alle artikelen wordt bestuur vervangen door directeur/bestuurder, tenzij anders voorgesteld. Artikel 1: Naam Artikel 2: Zetel Artikel 3: Doel Artikel 4: Leden Artikel 5: Einde

Nadere informatie

maart Mededelingenblad 03 jaargang 46 heemkundige kring 'De Oude Vrijheid'

maart Mededelingenblad 03 jaargang 46 heemkundige kring 'De Oude Vrijheid' maart 2019 - Mededelingenblad 03 jaargang 46 heemkundige kring 'De Oude Vrijheid' Sint-Oedenrode Uitnodiging voor: maandag 11 maart: heem-natuur dinsdag 19 maart: heem ALGEMENE LEDENVERGADERING Vooruitblik

Nadere informatie

Verkiezingsprocedure van het bestuur

Verkiezingsprocedure van het bestuur Verkiezingsprocedure van het bestuur Artikel 1 Het bestuur bestaat uit drie of vijf leden van wie er drie uit de bovenbouw moeten komen, deze drie zullen de functies voorzitter, penningmeester en secretaris

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

Agenda. Agenda OPR Koers VO

Agenda. Agenda OPR Koers VO Agenda OPR Koers VO Datum : 14 november 2013 Tijd : 16.00 uur 17.45 uur Plaats : Bureau Koers VO, Marshallweg 17, Rotterdam Zaal : vergaderzaal 3 Agenda 1. Welkom en mededelingen (5 minuten) 2. Kennismaking

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Fotogroep ƒ/2 van de PVGE afdeling Nuenen

Huishoudelijk reglement van Fotogroep ƒ/2 van de PVGE afdeling Nuenen Pagina 1 van 5 Oprichting Artikel 1 Fotogroep ƒ/2 is opgericht op 04 februari 2014 en functioneert conform artikel 4 van het huishoudelijk reglement van de afdelingsvereniging, hierna te noemen de afdeling,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Inhoud Artikel 1 - De vereniging Artikel 2 - Het lidmaatschap & contributie Artikel 3 - ingang en beëindiging artikel 4 - Betaling contributie Artikel 5 - Activiteiten

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Dinsdag 2 juni 2015

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Dinsdag 2 juni 2015 NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD Datum: Dinsdag 2 juni 2015 Aanvang: ± 19.30 uur Einde: ± 21.30 uur Locatie: Grote vergaderruimte Sportbedrijf de Karpen, JC Dirkxpad 7,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement MKB Hapert

Huishoudelijk reglement MKB Hapert Huishoudelijk reglement Artikel 1. Begripsbepalingen In de regeling wordt verstaan onder: a. Statuten: de laatste statuten van de vereniging zoals deze bij notariële akte zijn vastgesteld; b. Huishoudelijk

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS

BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS Laatst wijziging vastgesteld bij ledenvergadering dd 31 maart 2017 1 Artikel 1 DE LEDEN Artikel 2 Artikel 3

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Wierdense Korfbalvereniging BLAUW-ZWART CLUBKLEUREN Artikel 1: De clubkleuren zijn blauw en zwart. In het tenue komen deze kleuren op de volgende wijze tot uiting: Blauw

Nadere informatie

Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg.

Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg. Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg. Verslag jaarvergadering over het verenigingsjaar 2010. Gehouden op dinsdag 25 januari 2011. Plaats: Maastricht-Airport. Aviation Competence Centre. Leeuwenborgh Opleidingen.

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A. PREAMBULE De coöperatie is opgericht op 16 oktober 2015 bij notariële akte verleden voor notaris mr. Antje de Vries. Dit Huishoudelijk

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING DORPSGEMEEN- SCHAP OUD ADE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING DORPSGEMEEN- SCHAP OUD ADE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING DORPSGEMEEN- SCHAP OUD ADE Artikel 1 Dit huishoudelijk reglement behoort bij de statuten van de te Oud-Ade (gemeente Kaag en Braassem) gevestigde vereniging Dorpsgemeenschap

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Versie A P R I L

Versie A P R I L Versie 1.0 1 6 A P R I L 2 0 1 3 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 1 Opening Róman van der Meulen: Secretaris Pauze over ca. 1.15 uur 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 2 Agenda 1. Opening 2.

Nadere informatie

Nieuwsbrief KC Nijmegen april 2019

Nieuwsbrief KC Nijmegen april 2019 Nieuwsbrief KC Nijmegen april 2019 In deze nieuwsbrief de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering, verslag van de Algemene ledenvergadering 2018; oproep opgeven voor Kampioenschapsprijs; clubmatch;

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Ouderraad O.B.S. de Lingewaard Harpstraat 13, 4241 CA Arkel Definities

Huishoudelijk reglement van de Ouderraad O.B.S. de Lingewaard Harpstraat 13, 4241 CA Arkel Definities Huishoudelijk reglement van de Ouderraad O.B.S. de Lingewaard Harpstraat 13, 4241 CA Arkel Definities Artikel 1. Dit reglement verstaat onder: a) ouders: de ouders, voogden en verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Statuten Ouderraad Openbare School Isandra IJzendoorn.

Statuten Ouderraad Openbare School Isandra IJzendoorn. Statuten Ouderraad Openbare School Isandra IJzendoorn. Artikel 1. Begrippen. 1. Deze statuten verstaan onder: a. School: Openbare school (OBS) Isandra, J.R. Zeemanstraat 10, 4053 JN IJzendoorn b. Ouderraad:

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 4 april 2017 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Artikel 1: Doel en activiteiten van de Fotoclub 1.1 Doel Het doel van de fotoclub is het bevorderen van het hobbymatig fotograferen. De club tracht dit doel onder meer te bereiken

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Ouderraad De Achtbaan

Huishoudelijk reglement Ouderraad De Achtbaan Huishoudelijk reglement Ouderraad De Achtbaan Definities Artikel 1 De Achtbaan: Dalton Openbare Basisschool de Achtbaan; Locatie: een van de 4 locaties van De Achtbaan te weten: 1. De Achtbaan locatie

Nadere informatie

WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING

WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING Vereniging van Gepensioneerden van het Pensioenfonds Grafische Bedrijven DINSDAG 21 APRIL 2015 Agenda 1. Opening door de voorzitter (Victor Doorn) 2. Mededelingen en ingekomen

Nadere informatie

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 VERENIGING VAN OUD FOKKER EMPLOYÉS 14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 INDIEN ONBESTELBAAR S.V.P. RETOUR: Kootwijkstraat 135 / 2573 XM Den Haag ===============================================================

Nadere informatie

Verslag. 1. Voorstellen bestuur

Verslag. 1. Voorstellen bestuur Verslag Vergadering 1 e vergadering Buurtvereniging Ludinga met de buurt Datum Donderdag 24 september 2009; 20.00 uur Gehouden te De Piraat te Harlingen Aanwezig van bestuur Jan Tsjerk Loonstra Tineke

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017 VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017 Datum: 28-09-2017 Tijdstip: 21.15 22.15 uur Opgesteld door Monique Plaats: t Geertman Grashof Aanwezig: Afgemeld: Zie presentielijst Martin Mulder

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Aanwezig: Vera van Etten (voorzitter bestuur), Hetty Tjalkens (vice voorzitter),

Nadere informatie

Informatie. over. Fotoclub Rapenland

Informatie. over. Fotoclub Rapenland Informatie over Fotoclub Rapenland 1 Inhoudsopgave Pagina 3 : algemeen : geschiedenis : waarom een fotoclub Pagina 4 : het bestuur : verloop van een clubavond : forumavonden : forumavond met afdrukken

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

Cursusoverzicht KBO-Brabant 2017

Cursusoverzicht KBO-Brabant 2017 Cursusoverzicht KBO-Brabant 2017 Inleiding In het kader van kennisoverdracht en educatie biedt KBO-Brabant verschillende cursussen, themadagen en workshops aan voor leden en kaderleden. In dit programmaoverzicht

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST

BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST Convocatie A.L.V. 16 oktober 2014 blad 1 BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST Algemene Leden Vergadering Donderdag 16 oktober 2014 te Leiden Bowling Vereniging Leiden Zuid-West Convocatie A.L.V. 16 oktober

Nadere informatie

Probusclub Zeewolde. HUISHOUDELIJK REGLEMENT ( Vastgesteld op 5 maart 2014 )

Probusclub Zeewolde. HUISHOUDELIJK REGLEMENT ( Vastgesteld op 5 maart 2014 ) HUISHOUDELIJK REGLEMENT ( Vastgesteld op 5 maart 2014 ) Inleiding De Probusclub Zeewolde te Zeewolde is opgericht op 14 januari 2009, op initiatief van Probusclub Nijkerk. Installatie door Probus Nederland

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 Nieuwsbrief 1 - Januari 2015 In dit nummer: Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 TOZ van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Nieuwe trainingscyclus voorjaar 2015! Tennis Op Proef voor jeugd bij

Nadere informatie

WELKOM bij de ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI

WELKOM bij de ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI KBO OLLAND 23-2-2016 1 WELKOM bij de ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI 12 MEI 2017 ALV 12-05-2017 Agenda 1. Opening 2. Vaststelling agenda 3. Berichten van verhinderingen en laatste mededelingen

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21. Verslag bestuur Margriet Datum: Aanvang: Notulist: 21-03- 2012 19.30 uur Ellen Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.30 u), Cor Opening Notulen vorige

Nadere informatie

Bestuursverslag 2017 Stichting KoningshoevenOntmoeting ( KHO )

Bestuursverslag 2017 Stichting KoningshoevenOntmoeting ( KHO ) Bestuursverslag 2017 Stichting KoningshoevenOntmoeting ( KHO ) Doelstelling: De doelstelling van onze stichting is het jaarlijks organiseren van een ontmoetingsplek voor alle maatschappelijke geledingen

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE LEDENVERGADERING DONDERDAG 22 APRIL 2010 20.00 UUR LOKATIE: CLUBGEBOUW HERMES. Status verslag: definitief

VERSLAG ALGEMENE LEDENVERGADERING DONDERDAG 22 APRIL 2010 20.00 UUR LOKATIE: CLUBGEBOUW HERMES. Status verslag: definitief VERSLAG ALGEMENE LEDENVERGADERING DONDERDAG 22 APRIL 2010 20.00 UUR LOKATIE: CLUBGEBOUW HERMES Status verslag: definitief Aanwezig: dhr J. Rietveld (Voorzitter), mw. I. Molijn- van Hoepen (Penningmeester),

Nadere informatie

Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015

Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015 Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015 1. OPENING Abe de Jong (voorzitter) opent om 20.00 uur de vergadering en heet allen welkom, en wel in het bijzonder erelid Klaas van

Nadere informatie

Notulen vergadering 15 april 2014

Notulen vergadering 15 april 2014 Overleg nr2/2014 Aanwezig: Henk Jansen Henk Buitelaar Dré Wagemans Kees Grijsbach Jan te Mey Mary Schilders Jos Chorus Notulen vergadering 15 april 2014 voorzitter vice-voorzitter en penningmeester secretaris

Nadere informatie

Vereniging voor senioren Nuenen

Vereniging voor senioren Nuenen Vereniging voor senioren Nuenen PVGE Vereniging voor senioren Afdeling Nuenen Vrouwkensakker 15 5673 PE Nuenen tel: 040 283 89 16 e-mail: Rikus@Meelker.net Notulen van de Algemene Ledenvergadering, gehouden

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de volleybalvereniging Voluit

Huishoudelijk reglement van de volleybalvereniging Voluit Huishoudelijk reglement van de volleybalvereniging Voluit Wijziging reglement Artikel 1 Wijzigingen in dit reglement treden in werking op de dag, nadat de ledenvergadering daartoe heeft besloten, tenzij

Nadere informatie

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Ruitersport Vereniging Reigersburgh Waddinxveen, 23 maart 2016 Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Deze uitnodiging geldt voor alle leden van RSV Reigersburgh

Nadere informatie

Huishoudelijk reglementcollectief Midden Brabant

Huishoudelijk reglementcollectief Midden Brabant Huishoudelijk reglement Op te nemen/ behorende bij Bijlage 1.3 Kwaliteitshandboek Midden Brabant Begripsbepaling In dit reglement wordt verstaan onder: o Het Collectief: de Coöperatief Collectief Agrarisch

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering november 2014 Geachte leden, Namens het bestuur van svdio nodig ik jullie uit voor een Algemene Ledenvergadering op woensdag 17 december 2014 om 20.30 uur in Grand Café Rest. De Burgemeester op de Markt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief HC Sassenhein

Nieuwsbrief HC Sassenhein HC Sassenhein 9750 AA Haren (Gn) November 2017 Jaargang: november 2017 Nr.14 Inschrijving KvK: 40023673 Bank: 142130397 IBAN: NL04RABO0142130397 Email: info@hcsassenhein.nl Internet: www.hcsassenhein.nl

Nadere informatie

ASCN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

ASCN HUISHOUDELIJK REGLEMENT ASCN HUISHOUDELIJK REGLEMENT Ten geleide Dit is het huishoudelijk reglement van de ASML Sailing Club the Netherlands (ASCN). Het huishoudelijk reglement is een beperkte uitwerking van de statuten. Dit

Nadere informatie

EindhovenActueel!Extra

EindhovenActueel!Extra PVGE-Eindhoven Januari 2019 EindhovenActueel!Extra Het nieuwe is er al van af, 2019 is in volle gang, de beste wensen van het redactieteam INHOUD In deze extra editie van EindhovenActueel! vindt u de volgende

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

VAB-Nieuwsbrief (juni 2009)

VAB-Nieuwsbrief (juni 2009) VAB-Nieuwsbrief (juni 2009) Regiobijeenkomst op zaterdag 13 juni 2009 Bij Biologische wijngaard de S-akker bij Dodewaard dhr. Chris Maan (links) en dhr. T. Geluk (rechts) Bovenaanzicht wijngaard/wijnmakerij

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LET S DANCE!

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LET S DANCE! HUISHOUDELIJK REGLEMENT M.S.D.V. LET S DANCE! HUISHOUDELIJK REGLEMENT LET S DANCE! Huishoudelijk reglement van de, zoals bedoeld in artikel 19 van de statuten. LIDMAATSCHAP ARTIKEL 1 Aangaan van het lidmaatschap

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact.

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Bekijk de webversie Februari 2019 In deze nieuwsbrief In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Contributie De contributieherrinneringen

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de afdeling Den Helder van de PCOB op 17 maart Vastgesteld op 23 maart 2017.

Notulen van de algemene ledenvergadering van de afdeling Den Helder van de PCOB op 17 maart Vastgesteld op 23 maart 2017. Notulen van de algemene ledenvergadering van de afdeling Den Helder van de PCOB op 17 maart 2016. Vastgesteld op 23 maart 2017. Concept notulen van de algemene leden vergadering van de afdeling Den Helder

Nadere informatie

- Huishoudelijk Reglement -

- Huishoudelijk Reglement - - Huishoudelijk Reglement - Studievereniging SEC Sociologisch EpiCentrum Algemene bepalingen ART. 1 1. Behoudens de wettelijke bepalingen en het bepaalde in de statuten worden de inwendige aangelegenheden

Nadere informatie

Naam... Adres... Postcode Woonplaats... Datum: dag maand jaar Uitnodiging Algemene Ledenvergadering <naam VvE>

Naam... Adres... Postcode Woonplaats... Datum: dag maand jaar Uitnodiging Algemene Ledenvergadering <naam VvE> kluis Formulieren en voorbeelddocumenten Voorbeelddocumenten voor de opstart van uw VvE 1: uitnodiging Algemene Ledenvergadering Naam..................... Adres..................... Postcode Woonplaats.....................

Nadere informatie

Roel Fonville Vught, 12 april

Roel Fonville Vught, 12 april Roel Fonville Vught, 12 april 2017 12-4-2017 1 1. Opening en welkom door de voorzitter. 2. Vaststelling agenda. 3. Ingekomen -, uitgegane stukken en mededelingen. 4. Aantal leden. 5. Beleids- en werkplan

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Een kandidaat-lid betaalt een eenmalig entreegeld, welk bedrag bij het betalen van de eerste huur dient te worden betaald.

Een kandidaat-lid betaalt een eenmalig entreegeld, welk bedrag bij het betalen van de eerste huur dient te worden betaald. VOLKSTUINVERENIGING Gemeente BRUMMEN. HUISHOUDELIJK REGLEMENT. ALGEMENE BEPALINGEN. Artikel 1. Dit Huishoudelijk reglement is samengesteld overeenkomstig het bepaalde in de statuten van 9 mei 1990. De

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Vrijdag 18 november 2016 om 19.30 uur Locatie: kantine Sporthal Egerbos (Drie Decembersingel 34, Blerick) Het bestuur van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013

Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013 Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013 Leden Aanwezig: Bestuur Aanwezig: Afwezig 21 leden (incl. bestuur) Joost Tinbergen (voorzitter) Peter Milders

Nadere informatie

Reglement Stichting Ouderraad OBS Het Zand

Reglement Stichting Ouderraad OBS Het Zand Reglement Stichting Ouderraad OBS Het Zand Begripsbepaling Bestuur ouderraad: Ouderraad (OR): Commissie: Ouders: School: De bestuurders van de Stichting Ouderraad OBS Het Zand, zoals vastgesteld in de

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de afdeling Jong. van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de afdeling Jong. van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT 21-8-2013 huishoudelijk reglement 1afdeling Jong van de PV RIVM/BBio/PD-ALT HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de afdeling Jong van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT Artikel 1 Lidmaatschap 1. Zij

Nadere informatie

Pagina: 1 van 6. Huishoudelijk Reglement Dorpsraad WWNNA

Pagina: 1 van 6. Huishoudelijk Reglement Dorpsraad WWNNA Inhoudsopgave Artikel 1 Grondslag huishoudelijk reglement... 2 Artikel 1.1 Verkrijgen statuten en huishoudelijk reglement... 2 Artikel 2 Het Lidmaatschap... 2 Artikel 2.1 Aanmelden voor het lidmaatschap...

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Datum: 16 november 2011 Tijd: 20:00 22:00 uur Locatie: docentenkamer Aanwezig: Directie: Teamgeleding: Marije Wildschut Hans van Heusden, Evelien Jongeling,

Nadere informatie