Winkelruimte met bovenwoning TE KOOP. Torenstraat 56 Castricum. Kuijs Reinder Kakes, (072)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Winkelruimte met bovenwoning TE KOOP. Torenstraat 56 Castricum. Kuijs Reinder Kakes, (072)"

Transcriptie

1 Winkelruimte met bovenwoning TE KOOP Torenstraat 56 Castricum Kuijs Reinder Kakes, (072)

2 Te koop Een zelfstandig woon-/winkelobject in het centrum van Castricum. Het object is gelegen aan de Torenstraat 56 in een representatieve winkelstraat naast formules als Expert en DEEN. De begane grond omvat een oppervlakte van ca. 250 m² GBO, bestaande uit winkelruimte en opslagruimte. Er is een verdieping aanwezig in de opslagruimte en deze omvat ca. 31 m² GBO. De woning met separate entree omvat een oppervlakte van ca. 120 m² GBO verdeeld over twee lagen. Locatie en bereikbaarheid Het object is op goede stand gelegen in het winkelgebied van Castricum en goed bereikbaar middels auto en openbaar vervoer. Oppervlakte Winkelruimte en opslag : Ca. 250 m² GBO b.g.; Ca. 31 m² GBO 1 e verd.. Woonhuis, totaal ca. 120 m² : Ca. 11 m² GBO b.g. (entree); Ca. 62 m² GBO 1 e verd.; Ca. 47 m² GBO 2 e verd. Parkeren Er is in de directe nabijheid van het object voldoende parkeergelegenheid. Indeling Winkelruimte : Entree, winkelruimte met kantoorruimte, keukenruimte, toiletvoorziening en opslagruimte. Woonhuis: Entree, trapopgang naar de 1e verdieping, overloop, badkamer, open keuken en woonkamer. Vanuit de overloop trapopgang naar 2 e verdieping met daar een 4-tal slaapkamers. Kuijs Reinder Kakes, (072)

3 Bestemming Het vigerende bestemmingsplan is Centrum en de bestemming van onderhavig object is aangemerkt als Centrum-1. De met Centrum-1 aangemerkte gronden zijn bestemd voor: Detailhandel, al dan niet in combinatie met een ondergeschikte horecavoorziening; (medische)dienstverlenende bedrijven en/of instelling; Kantoren; Bestaande woningen; Woningen op de verdieping; Een bedrijf in de categorie A en B uit de Staat van Bedrijfsactiviteiten; Maatschappelijke voorzieningen; Uitstallingen; met bijbehorende gebouwen, bouwwerken geen gebouwen zijnde, wegen en paden, parkeervoorzieningen, speelvoorzieningen, water en voorzieningen voor de waterhuishouding, tuinen en erven en straatmeubilair. U kunt bij de gemeente Castricum informeren naar de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen het bestemmingsplan. Bouwjaar Medio jaren 60. In de loop der tijd is de bebouwing steeds verder uitgebreid. Aanvaarding In overleg. Vraagprijs ,-- k.k. Kosten koper De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (6% over de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper. Zekerheidsstelling De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie. Model-overeenkomst Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Kuijs Reinder Kakes, (072)

4 Ouderdomsclausule De onroerende zaak is van oudere bouwdatum. Bij koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verwachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak. Asbestclausule Vanwege de oudere bouwdatum kunnen in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Bij koop zal koper verkoper vrijwaren voor alle aansprakelijkheden die uit de aanwezigheid van asbest in de onroerende zaak zouden kunnen voortvloeien. Voorwaarden Alle door Kuijs Reinder Kakes en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt. Courtage Kuijs Reinder Kakes treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u KRK geen courtage schuldig. Inlichtingen Kuijs Reinder Kakes Kanaalkade LT ALKMAAR T: E: I: Kuijs Reinder Kakes, (072)

5 Kuijs Reinder Kakes Business Wonen Financiële diensten Kuijs Reinder Kakes heeft 5 vestigingen in Noord-Holland: Alkmaar, Amsterdam, Heerhugowaard, Krommenie en Zaandam. Op alle vestigingen werken woningmakelaars/taxateurs. Alkmaar, Amsterdam en Zaandam houden zich tevens bezig met bedrijfsonroerend goed. Voor de hypotheken werkt Kuijs Reinder Kakes samen met HypotheekNet. Dit is een landelijk opererende organisatie die samenwerkingsverbanden heeft met meerdere makelaarsorganisaties. Voor Taxatie & Consultancy en Vastgoedmanagement kunt u terecht bij Kuijs Reinder Kakes Zaandam. Ook kunt u terecht bij Kuijs Reinder Kakes voor uw zakelijke verzekeringen. Wij doen zaken met vele verzekeraars en kunnen daardoor op onafhankelijke wijze adviezen uitbrengen waarbij het voor ons een sport is om voor onze relaties de beste en/of goedkoopste producten te vinden. De contactgegevens én ons onroerend goed aanbod kunt u vinden op: Kuijs Reinder Kakes, (072)

6 Foto s Kuijs Reinder Kakes, (072)

7 Kuijs Reinder Kakes, (072)

8 Kuijs Reinder Kakes, (072)

9 Kuijs Reinder Kakes, (072)

10 Kuijs Reinder Kakes, (072)

11 Kuijs Reinder Kakes, (072)

12 Kuijs Reinder Kakes, (072)

13 Kuijs Reinder Kakes, (072)

14 Kuijs Reinder Kakes, (072)

15 Kuijs Reinder Kakes, (072)

16 Kuijs Reinder Kakes, (072)

17 Kuijs Reinder Kakes, (072)

18 Kuijs Reinder Kakes, (072)

19 Kuijs Reinder Kakes, (072)

20 Kuijs Reinder Kakes, (072)

21 Kuijs Reinder Kakes, (072)

22 Kuijs Reinder Kakes, (072)

23 Kuijs Reinder Kakes, (072)

24 Kuijs Reinder Kakes, (072)

25 Begane grond Kuijs Reinder Kakes, (072)

26 Zolder garage Kuijs Reinder Kakes, (072)

27 1 e verdieping Kuijs Reinder Kakes, (072)

28 2 e verdieping Kuijs Reinder Kakes, (072)

29 Locatie Kuijs Reinder Kakes, (072)

30 Kadasterkaart Kuijs Reinder Kakes, (072)