TE KOOP. Lochemseweg 134, 7217 RL Harfsen. Vraagprijs ,- kosten koper

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP. Lochemseweg 134, 7217 RL Harfsen. Vraagprijs ,- kosten koper"

Transcriptie

1 TE KOOP, 7217 RL Vraagprijs ,- kosten koper

2 Omschrijving TE KOOP als BELEGGING Representatieve winkel- en horecagelegenheid als belegging aangeboden in combinatie met een bovenwoning in het dorp. Het object is goed onderhouden en geheel verhuurd. LIGGING Op een prominente locatie in het dorp, aan de doorgaande weg tussen de driehoek Deventer, Zutphen, Lochem, ligt deze winkelruimte met bovenwoning en naastgelegen horeca-gelegenheid. is een dorp in de provincie Gelderland. Het maakt deel uit van de gemeente Lochem en heeft circa inwoners. Tot 2005 maakte het dorp deel uit van de voormalige gemeente Gorssel. Indeling woonhuis: Hal, woonkamer, keuken, toilet, 3- slaapkamers + inloopkast, badkamer, dakterras. OPLEVERINGSNIVEAU Het object wordt in de huidige staat ( as is ), geheel verhuurd opgeleverd. OPPERVLAKTE Begane grond restaurant : circa 201 m² Begane grond eetgelegenheid incl. afhaal : circa 102 m² Begane grond winkel : circa 165 m² 1e Verdieping wonen : circa 135 m² Tezamen groot : circa 603 m² PARKEERPLAATSEN Er is voldoende parkeergelegenheid op zowel eigen terrein als op openbaar terrein. KADASTRALE GEGEVENS Gemeente : Almen Sectie : B Nummers : 3647 en 3650 Tezamen groot : m² HUURGEGEVENS Het geheel is verhuurd op basis van een 3-tal ROZ huurovereenkomsten. Huurgegevens zijn op ons kantoor beschikbaar. Met betrekking tot de bovenwoning behoort eigen gebruik tot de mogelijkheden. BESTEMMING Bij de gemeente Lochem valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan: "Kern 2009.

3 Het perceel is volgens dit bestemmingsplan bestemd voor: Centrum. De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn op de begane grond bestemd voor: detailhandel; dienstverlening; het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten in de categorieën A en B van de bij deze planregels behorende Staat van bedrijfsactiviteiten - functiemenging; lichte horeca zoals genoemd in de bij deze planregels behorende Staat van horeca - activiteiten; maatschappelijke voorzieningen; alsmede voor: ter plaatse van de aanduiding 'horeca tot en met horeca categorie 2' uitsluitend horeca-activiteiten ten hoogste tot en met categorie 2 van de bij deze planregels behorende Staat van horeca - activiteiten; ter plaatse van de aanduiding 'wonen' woningen; en met dien verstande dat: in de eerste plaats het bepaalde in artikel 16 van toepassing is voorzover deze gronden mede zijn bestemd voor 'Leiding - Gas' De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn op de eerste verdieping bestemd voor: wonen, met dien verstande dat appartementen in de kap uitsluitend zijn toegestaan ter plaatse van de bouwaanduiding 'gestapeld'; de onder 6.1.1, sub a. t/m e. genoemde centrumvoorzieningen. VRAAGPRIJS ,- kosten koper. BIJZONDERHEDEN De huidige eigenaar van het perceel heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

4 Locatie Locatiegegevens Ligging Afstand tot snelwegafrit Afstand tot winkelvoorziening winkelgebied / stadscentrum op 5000 m of meer op minder dan 500 m

5 Foto s

6

7

8

9

10

11

12 Plattegrond

13 Thoma Post Bedrijfsmakelaars Prins Bernhardweg DH Lochem