PERSMAP Persvoorstelling ORC CANALRALLY op 05 mei 2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PERSMAP Persvoorstelling ORC CANALRALLY op 05 mei 2010"

Transcriptie

1 PERSMAP Persvoorstelling ORC CANALRALLY op 05 mei 2010

2 Pagina 1: Pagina 2: Pagina 3: Pagina 4: Pagina 5: Pagina 7: Pagina 8: Introductie Organisatie Servicepark en randanimatie Deelnemers Flanders International Rally Challenge De rally in cijfers Programma 2010 en persinfo

3 Introductie: Het doet ons plezier jullie allen te mogen verwelkomen, ondertussen al voor de vierde editie van de ORC Canal Rally. Dankzij de inzet van een grote ploeg vrijwilligers kunnen we vandaag opnieuw een afgewerkte organisatie presenteren. Ondertussen kennen de meeste verenigingen die ons een handje toesteken al het klappen van de zweep. Dit resulteert voor het bestuur in een pak minder stress. Mede door de traditionele optimale samenwerking met de lokale overheden van de gemeenten Oostrozebeke, Wielsbeke,Dentergem en Stad Harelbeke, Burgemeesters en Schepenen enerzijds, en politie, brandweer en medische staf anderzijds, hebben we er al het vertrouwen in om ook van de editie 2010 een groot succes te maken. De promotiemachine draait ondertussen op volle toeren. Momenteel worden er 500 affiches en flyers verspreid over heel West- en Oost-Vlaanderen, de inkom kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de plaatselijke handelaars. Door de steun van onze trouwe sponsors blijft de inkom op alle proeven van de ORC Canal Rally volledig gratis, en dit nog steeds als enige wedstrijd in Vlaanderen. Dit resulteert telkens een massale publieke opkomst, geschat op zo n toeschouwers. Onze rally blijft een groot volksfeest. Op zaterdag 29 mei, de vooravond van de wedstrijd organiseren we trouwens opnieuw een verzorgde rallyfuif in de Moorea te Wielsbeke. Dit jaar kozen we voor een zomerse Beach Party. Alle teams zijn dan reeds ter plaatse om te verkennen en de auto s te laten keuren. De meeste rallypiloten komen s avonds nog eens langs op de Party. Wie een flyer kan bemachtigen vindt er een bon voor een gratis sangria op zaterdag 29 mei in de Moorea u aangeboden door het ORC bestuur.

4 Organisatie: Vermeirsch Dirk Viaene Ivan Dozie Rudy Forrest Filiep Voorzitter Ere voorzitter Wedstrijdleider Adjunct Wedstrijdleider Schutz Franky Maes Nic Vanmarcke Ilse Cappelle Daniel Veiligheid Relatie Officiëlen Secretariaat Relatie Deelnemers Denaeghel Kristof Gaeremijn Stijn Pers Logistic

5 Servicepark en randanimatie: Op zondag 30 mei start de 4 e ORC Canal Rally. De wedstrijd wordt zeker weer één van de toppers van het Vlaamse rallykampioenschap. Dit jaar bevindt het rallycentrum zich terug in Oostrozebeke. Traditioneel is er een VIP dorp, kermiskraampjes voor de kinderen, en een spectaculaire trialdemo door Arne Dupont, een streekgenoot die Europees kampioen werd in deze discipline. Ook de proeven bleven ongewijzigd alsook de klassieke spektakelpunten. Dit betekent dat er aan de timing weinig verandert : de eerste deelnemer vertrekt om 8u00 en s avonds omstreeks 18u30 is de winnaar reeds gekend. Programmaboekjes kosten 5 euro en zijn vanaf zaterdagnamiddag verkrijgbaar aan de infostand. Deze worden ook te koop aangeboden aan de inkom van de proeven,bij de voornaamste publiekspunten. Een nieuwigheid dit jaar zijn de demoruns door voorzitter Dirk Vermeirsch, een initiatief dat nog nooit vertoond werd in ons land. Vlak voor de 0 wagens trekt Dirk de parcours op met zijn Sierra Cosworth, om één van de twaalf gelegenheidscopiloten een stevige adrenalinestoot te bezorgen. Hoewel het een demorun betreft, zal Dirk niet bepaald traag rijden. Wie dus aan den lijve wil ondervinden wat rally rijden betekent, kan zich via onze site inschrijven. Wacht niet te lang want 8 van de 12 zitjes zijn reeds verkocht.

6 Deelnemers: Wat het aantal deelnemers betreft is het uiteraard nog wat vroeg, niettemin hebben we nu al 30% meer inschrijvingen dan op hetzelfde tijdstip vorig jaar. Dit geldt zowel bij de moderne wagens als bij de uitgebreide delegatie historics. Voorlopig de meest in het oog springende naam is ongetwijfeld die van Didier Vanwijnsberghe. Didier komt er zijn splinternieuwe Skoda Fabia S2000 afstellen met het oog op de rally van Ieper, die exact een maand later gereden wordt. Dit is meteen ook het Belgisch debuut van Didier met deze nieuwe wagen. Ook de snelle BMW CSL van Andy Lefevere is opnieuw van de partij, de ideale speelkameraad voor Paul Lietaer met de Subaru WRC Ook Dominique Bruyneel is een te duchten deelnumer aan het stuur van een porsche GT3. Onze inschrijvingen zijn te vinden op onze site:

7 Flanders International Rally Challenge: De grootste nieuwigheid inzake deelnemers is echter het nieuwbakken FIRC kampioenschap, wat staat voor Flanders International Rally Challenge. Het ORC-bestuur stond mee aan de basis hiervan. Het kampioenschap bestaat uit 5 West-Vlaamse wedstrijden : 1) ORC Canal Rally 2) De 12 uren van Wervik twee weken later 3) De short rally van Oudenburg in juli 4) De short rally van Staden in augustus 5) De Hemicuda rally in Koekelare in september. Het FIRC kampioenschap werd opgericht door de grote vraag van buitenlandse, voornamelijk Britse teams. Deze teams komen vaak in België rijden, enerzijds aangetrokken door de typische landwegen, razendsnel maar verraderlijk, en anderszijds door de traditioneel grote publieke opkomst. Nu er een kampioenschap is specifiek voor buitenlanders hopen we voor de komende jaren extra teams aan de start te krijgen. Momenteel hebben we reeds zeven inschrijvingen vanuit Engeland, waaronder John Morgan met de ex-snijers Ford Escort Cosworth. De Fransman Fabrice Wattine brengt dan weer een knappe Austin Healey aan de start, een zeldzaamheid in België. Daarnaast zijn er nog een aantal piloten die al mondeling toegezegd hebben, de grootste naam is deze van Heinz-Walter Schewe, een snelle Duitser die genavigeerd wordt door streekgenoot Frank Blondeel, aan het stuur van een classic Porsche 911RSR. Hoewel het een aangenaam extraatje zou zijn is het echter niet de bedoeling om meteen tientallen buitenlandse teams aan de start te krijgen. Het is de bedoeling het FIRC kampioenschap rustig uit te bouwen met het oog op de toekomst.

8 Dit betekent ook dat we reclame gaan maken op buitenlandse autosportbeurzen en om zo geleidelijk aan een bont gezelschap te krijgen van allerlei wagens en nationaliteiten. Dit jaar wordt een startjaar, op het einde van het seizoen evalueren we naar 2011 toe. FIRC deelnemers worden opgenomen in het algemene klassement, maar kunnen geen punten scoren voor het Vlaamse rallykampioenschap. Economische crisis of niet, dit jaar krijgen we zeker weer veel teams aan de start. De ORC Canal Rally blijft een uniek evenement, niet alleen door het mooie, maar razendsnel parcours dat veel piloten weet te bekoren, maar ook door de grote publieke opkomst en het feestelijke tintje van deze wedstrijd. Meer informatie vind je in onze persmap die je bij Kristof kan verkrijgen. Uiteraard loont het de moeite om de komende weken nog eens onze website te bezoeken voor de laatste updates.

9 Onze rally in cijfers: KP Hulste : 4,45 km x 4 = 17,8 km KP Ginste : 9,69 km x 4 = 38,7 km KP Wielsbeke : 5,19 km x 4 = 20,7 km Dit betekent dus 77,2 km tegen de chrono, verspreid over 4 ronden van 3 KP s. Met de verbindingsritten (4x18 km) inbegrepen komen we op een totaal van 149,6 km. Het aantal vrijwillige medewerkers valt moeilijk in te schatten. Een groot deel van de locale verenigingen draagt zijn steentje bij, wat toch om en bij de 400 man betekent die allerlei opdrachten voor hun rekening nemen. Het aantal uren voorbereiding dat in deze wedstrijd kruipt valt niet te tellen Na de wedstrijd 2010 volgen een aantal evaluatievergaderingen, een evenement om alle medewerkers te bedanken, om dan naar het einde van het jaar toe opnieuw alle voorbereidingen te treffen voor de editie Voornamelijk de zéér uitgebreide administratie voor vergunningen en goedkeuringen bij de betrokken gemeentes, de provincie, tot het ministerie van binnenlandse zaken toe. Verder nog allerhande verzekeringen, afspraken met politie en brandweer inzake veiligheid en verkeersdoorstroming, stewards en baancommissarissen, wachtdiensten voor veeartsen, melkrondes, elektriciteits-, water- en gasmaatschappij, openbaar vervoer, het commerciële aspect, relatie deelnemers, de buitenlandse FIRC-promotie enz.. Vanaf februari vergaderen we om de 14 dagen. Tegen de rally zelf wordt dit bijna dagelijks. Het is uiteraard een voordeel dat de ORC Canal rally georganiseerd wordt door een hechte ploeg die op elkaar is ingespeeld.

10 Programma 2010: woensdag 26 mei: Sluiting inschrijving & bekendmaking deelnemers met nummertrekking in de Moorea te Wielsbeke. zaterdag 29 mei: Opening wedstrijdsecretariaat om 12u45. Start technische keuring om 13u00 op het Brengierplein in Oostrozebeke, in combinatie met de opening van het parcours voor de vrije verkenningen. Verkenningen eindigen om 19u00, technische controle om 18u00. Om 20u00 openen we de deuren van de Moorea voor een spetterende Beach Party. Een rallyfuif in een zomers tintje met heel wat piloten en een gratis sangria voor iedereen die een bon heeft (knipstrookje op flyer). zondag 30 mei: Om 8u00 start eerste deelnemers op het podium. Omstreeks 18u00 einde van de wedstrijd en bekendmaking winnaar op het podium. info pers: Kristof Denaeghel - persverantwoordelijke, Bereikbaar op GSM-nummer : 0497/ Of per kristof@orc-rally.be Het perslokaal aan het rallycentrum is open op zondag 30 mei van 7u00 tot 11u00. Het is ook mogelijk een telefonische afspraak te maken. De perspassen kunnen vanaf zaterdag 29 mei 2010 afgehaald worden Tijdens de wedstrijd worden de resultaten online bijgehouden, met nieuwsflashes na iedere ronde. De media medewerkers kunnen hun accreditering aanvragen via de website, link pers.

11

Freddy Hindryckx. Christof Seynaeve. Rode Kruis Vlaanderen vzw

Freddy Hindryckx. Christof Seynaeve. Rode Kruis Vlaanderen vzw Inhoudsopgave Organisatie Palmares Hemicuda Rally Algemeen programma Hemicuda Rally 2015 Gedetailleerde timing editie 2015 Algemeen overzicht rallycentrum Wat kan de pers van ons verwachten Organisatie

Nadere informatie

Legend Boucles de Spa 55 e

Legend Boucles de Spa 55 e Legend Boucles de Spa 55 e EEN LEGENDARISCHE RALLY 2013 is het jaar van de 60ste verjaardag en de 55ste editie van de Boucles de Spa. Deze rally, berucht voor zijn 'witte' wegen, heeft een bijzonder rijk

Nadere informatie

Met deze persmap hopen wij u voldoende informatie te verstrekken over de komende editie van de Wervikse rally.

Met deze persmap hopen wij u voldoende informatie te verstrekken over de komende editie van de Wervikse rally. Beste rallysportvrienden, Het is bijna weer zover, de rally van Wervik komt eraan. Autoclub Scuderia Vervica en het junior team heten u allen van harte welkom op de voorstelling van de 38 e Rally van Wervik.

Nadere informatie

Organisatie De 14 e Hemicuda Rally wordt georganiseerd door Autostal Atlantic vzw uit Koekelare en Autostal Hemicuda vzw uit Lauwe.

Organisatie De 14 e Hemicuda Rally wordt georganiseerd door Autostal Atlantic vzw uit Koekelare en Autostal Hemicuda vzw uit Lauwe. Inhoudsopgave Organisatie Palmares Hemicuda Rally Algemeen programma Hemicuda Rally 2014 Gedetailleerde timing editie 2014 Algemeen overzicht rallycentrum Wat kan de pers van ons verwachten Organisatie

Nadere informatie

Hemicuda. Koekelare. Persvoorstelling. Foto: D. Derdaele

Hemicuda. Koekelare. Persvoorstelling.   Foto: D. Derdaele Hemicuda 24-25 09 2011 Koekelare Persvoorstelling Foto: D. Derdaele www.hemicuda.be Inhoudsopgave Organisatie Palmares Hemicuda Rally Algemeen programma Hemicuda Rally 2011 Gedetailleerde timing editie

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Organisatie : Rally Events vzw Tiektstraat 121 8740 Pittem

Wedstrijdreglement. Organisatie : Rally Events vzw Tiektstraat 121 8740 Pittem Wedstrijdreglement 2015 Organisatie : Rally Events vzw Tiektstraat 121 8740 Pittem De ORC Canalrally wordt ingericht door Rally Events vzw samen met de Oostrozebeekse rallyclub en zal plaatsvinden te Oostrozebeke,

Nadere informatie

81 5165 KN. Waspik. ORR op. Dankzij. Kievitsweg. en de. terrein van. voor één. vermeld. in het ASJ. nemen. rek.nr.: 38. k.v.k. no.

81 5165 KN. Waspik. ORR op. Dankzij. Kievitsweg. en de. terrein van. voor één. vermeld. in het ASJ. nemen. rek.nr.: 38. k.v.k. no. Uitnodiging voor de ORR op 2 en juni 2012 te Almere Dankzij de medewerking van de Gemeente Almere zijn we er wederom in geslaagd om twee wedstrijden voor het NK Off Road Racing te organiseren in Almere.

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER 2015 / 1

SPONSORDOSSIER 2015 / 1 SPONSORDOSSIER 2015 / 1 Heist Loopt & Zingt, Natour Criterium & Heist Zomert worden partner van Heist Bruist! De zomer van Heist zal een metamorfose ondergaan, waar Heist loopt en zingt als gekende afsluiter

Nadere informatie

Persmap. Cyclocross Elite zonder Contract

Persmap. Cyclocross Elite zonder Contract Patattencross Persmap nossegem, 12 oktober 2014 Cyclocross Elite zonder Contract Voorwoord VZW Sport & Steun Nossegem is zeer verheugd u de 6de editie van de Patattencross te mogen voor-stellen die zal

Nadere informatie

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Inhoudsopgave 1. Voorwoord: woord van de voorzitter KBJB 2. Belgische kampioenschappen Judo 3. Judoclub Samoerai Ronse 4. Programma 5. Enkele kanshebbers

Nadere informatie

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerformules Exclusive partner p. 5 VIP partner p. 6 Platinum Partner p. 7 Gold Partner p. 9 Silver Partner p. 10 Business Partner p. 11 Local Partner p. 12 VIP

Nadere informatie

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 VESTINGCROSS Brico Partnerformules Exclusive partner p. 5 VIP partner p. 6 Platinum Partner p. 7 Gold Partner p. 9 Silver Partner p. 10 Business Partner p. 11 Local

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours uiterlijk drie maanden voor het evenement te laten keuren

Nadere informatie

De (st)rijders. Groot en klein,fun en competitief. Voor rare snuiters die zich graag meten met zichzelf en de kleine wereld van de 24 uren.

De (st)rijders. Groot en klein,fun en competitief. Voor rare snuiters die zich graag meten met zichzelf en de kleine wereld van de 24 uren. 27 28 2019 T24 Laatste weekend april = 24 uur mountainbike evenement. Voor de 7 de keer gaan we vol voor het 24 uur evenement, met alle toeters en bellen. Sporters en supporters willen we terug trakteren

Nadere informatie

Van 13 t.e.m. 20 juli 2008

Van 13 t.e.m. 20 juli 2008 Van 13 t.e.m. 20 juli 2008 Beste tennisvrienden, Het Koninklijk Gemeentelijk Tenniscentrum Zwevegem trad in 2004 voor het eerst het internationale tenniscircuit binnen met een 10.000 $ tornooi voor dames.

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

Belgisch Kampioenschap BMX 2014

Belgisch Kampioenschap BMX 2014 Belgisch Kampioenschap BMX 2014 06 juli 2014 Massenhoven ONZE CLUBSPONSORS 2014 Een woord vooraf In 2011 was Massenhoven voor de tweede maal gastheer voor het Belgisch kampioenschap BMX. Een bijzonder

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 20

FC KERKSKEN: programma week 20 FC KERKSKEN: programma week 20 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 20 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

Reglement Kampioenschappen 2012 PAK West-Vlaanderen

Reglement Kampioenschappen 2012 PAK West-Vlaanderen Reglement Kampioenschappen 2012 PAK West-Vlaanderen Onderhavig reglement, geldend voor het seizoen 2012, is gesteund op bestaande reglementeringen en beslissingen van het PAK bestuur. Alle vergunninghouders,

Nadere informatie

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk sport-

Nadere informatie

Twente Rally 2015 Rallygids

Twente Rally 2015 Rallygids Twente Rally 2015 Rallygids RallyGids TwenteRally 2015 Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Contactinformatie... 3 2. Programma... 4 3. Inschrijven... 5 4. Serviceterrein... 6 5. Technische Keuringen... 6 6. Start

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

9 MEI STRATENLOOP BOECHOUT. Sint-Gabriël Uw steun maakt ons succes. Al vanaf 50! SPONSORBROCHURE

9 MEI STRATENLOOP BOECHOUT. Sint-Gabriël Uw steun maakt ons succes. Al vanaf 50! SPONSORBROCHURE 9 MEI STRATENLOOP BOECHOUT 2014 Sint-Gabriël Uw steun maakt ons succes. Al vanaf 50! EDITIE 2014 SPONSORBROCHURE Sponsor worden: BRANDING 1. ALGEMEEN SECURITY Sporten is gezond! En het rendeert De stratenloop

Nadere informatie

BELGISCH KAMPIOENSCHAP MENNEN

BELGISCH KAMPIOENSCHAP MENNEN In de sfeervolle omgeving van De Strohoeve, gelegen in het idyllische dorp Wortegem- Petegem, gaat dit jaar het Belgisch Kampioenschap Mennen door. Dit in combinatie met veel randanimatie, een Art Fair,

Nadere informatie

Ledenbrief Juni 2015

Ledenbrief Juni 2015 Ledenbrief Juni 2015 Ritten : Juni 2015 Wegritten Za 30/05 Rally Gele Petjes Zo 31/05 Rally Gele Petjes Za 06/06 Sijsele Za 06/06 Gullegem Za 06/06 Waregem Za 06/06 Geluwe Zo 07/06 Sijsele Zo 07/06 Gullegem

Nadere informatie

KFC Turnhout Competitiehervorming

KFC Turnhout Competitiehervorming Vanaf het voetbalseizoen 2016/2017 zal er een hervorming in het Belgisch voetbal worden doorgevoerd. Hieronder kan je in korte lijnen de hervorming lezen: Onderscheid tussen betaald voetbal en amateur

Nadere informatie

INTERNATIONALE CYCLOCROSS VIP & SPONSORDOSSIER

INTERNATIONALE CYCLOCROSS VIP & SPONSORDOSSIER VESTINGCROSS Zondag 12 februari 2017 INTERNATIONALE CYCLOCROSS VIP & SPONSORDOSSIER 1 www.vestingcrosshulst.nl 1 VIP & Sponsordossier Voorwoord - Burgemeester Jan-Frans Mulder p. 3 VIP formules Vestingcross

Nadere informatie

Dit jaar wordt de Grote Prijs Marcel Kint in een nieuw kleedje gestoken.

Dit jaar wordt de Grote Prijs Marcel Kint in een nieuw kleedje gestoken. GROTE PRIJS MARCEL KINT - EDITIE 2016 Wij staan aan de vooravond van de 73 ste editie van de grote prijs Marcel Kint te Zwevegem. Zwevegem Koerse bestaat reeds sedert 1930 en op de erelijst pronken verschillende

Nadere informatie

De Reigervrienden uit Ichtegem. interclub 1.12 IC2 te Ichtegem

De Reigervrienden uit Ichtegem. interclub 1.12 IC2 te Ichtegem De Reigervrienden uit Ichtegem interclub 1.12 IC2 te Ichtegem Zaterdag 5 juli 2014 Eerste interclub 1.12 IC2 Belo

Nadere informatie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie Gratis benefiet festival ter ondersteuning van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (A.L.S.) Lolands 2015 zaterdag 19 september 2015 4 de Editie Sponsordossier Beste, Op zaterdag

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren Zondag 3 JANUARI LOKEREN Cyclocross - Categorie B Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren 1 ste Editie Rapencross Lokeren - Zondag 3 januari 2016 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud,

Nadere informatie

MTB DE DUNEKEUNTJES VLAAMSE WIELRIJDERSBOND Clubnr. 311 VEURNESTRAAT De Panne

MTB DE DUNEKEUNTJES VLAAMSE WIELRIJDERSBOND Clubnr. 311 VEURNESTRAAT De Panne MTB DE DUNEKEUNTJES VLAAMSE WIELRIJDERSBOND Clubnr. 311 VEURNESTRAAT 21 8660 De Panne Bankreknr. Argenta : 979-4305019-67 Website: http://www.dunekeuntjes.be/ NieuwsBrief: Beste, Eerst en vooral willen

Nadere informatie

Provinciaal Autosport Komitee West-Vlaanderen vzw. Provinciale Sportreglementen 2014

Provinciaal Autosport Komitee West-Vlaanderen vzw. Provinciale Sportreglementen 2014 Provinciaal Autosport Komitee West-Vlaanderen vzw Provinciale Sportreglementen 2014 REGLEMENT KAMPIOENSCHAPPEN 2014 PAK West-Vlaanderen Onderhavig reglement, geldend voor het seizoen 2014, is gesteund

Nadere informatie

PASSEURKE Maart 2015. Jaargang 7 - Editie 5

PASSEURKE Maart 2015. Jaargang 7 - Editie 5 PASSEURKE Maart 2015 Jaargang 7 - Editie 5 1 In dit Passeurke Bloemeké Hoe was de smashdance? Komende leuke tornooien Aspirant curcus Scheidsrechters nodig! Ploegverantwoordelijke gezocht Melk, appelsiensap

Nadere informatie

Partnerdossier. Het enige echte Uustakkers festival

Partnerdossier. Het enige echte Uustakkers festival Partnerdossier Het enige echte Uustakkers festival BruudruusterRock 6 augustus 2016 www.bruudruusterrock.be Een organisatie van Jeugdclub Maegher Goet Oostakker Inhoudstafel Woord vooraf...3 Partnervoorstel

Nadere informatie

IN HET LAATSTE WEEKEINDE VAN AUGUSTUS

IN HET LAATSTE WEEKEINDE VAN AUGUSTUS 75 JAAR in autoraces ZANDVOORT BELEEF HET TIJDENS DE HISTORIC GRAND PRIX III III IN HET LAATSTE WEEKEINDE VAN AUGUSTUS draaien het circuit van Zandvoort en de Historische Auto Ren Club wederom drie dagen

Nadere informatie

2 e Rallyshort van de Suikerstreek 4-5 juli 2009

2 e Rallyshort van de Suikerstreek 4-5 juli 2009 REGLEMENT 2 e Rallyshort van de Suikerstreek 4-5 juli 2009 De 2 e Rallyshort van de Suikerstreek wordt ingericht door Autoclub TRT vzw op 4 en 5 juli 2009 en zal plaatsvinden te Hoegaarden en Tienen. A.

Nadere informatie

Renovatieproject DE BATELLERIE

Renovatieproject DE BATELLERIE Renovatieproject DE BATELLERIE 2000 Antwerpen, Falconplein 14 1. de Stad Antwerpen Antwerpen wordt wel eens de beste kleine grootstad van Noord-Europa genoemd en is met de combinatie van één van Europa

Nadere informatie

35 Rally T.B.R. 11-12 juli 2015

35 Rally T.B.R. 11-12 juli 2015 35 Rally T.B.R. 11-12 juli 2015 De 35 Rally T.B.R. wordt ingericht door Autoclub Team Bassin Roeselare vzw op 11 en 12 juli 2015 en zal starten te Roeselare. A. PROGRAMMA Timing 01-05-2015 Verschijning

Nadere informatie

neemt in 2017 voor de zevende maal deel aan

neemt in 2017 voor de zevende maal deel aan voor KOM OP TEGEN KANKER neemt in 2017 voor de zevende maal deel aan www.komoptegenkanker.be www.1000km.be En U kan KOM OP TEGEN KANKER steunen door het Malinwa Cycling Team te SPONSOREN! De 1000 KM VOOR

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAP VAN KALMTHOUT

KAMPIOENSCHAP VAN KALMTHOUT Zondag 29 april 2012 KAMPIOENSCHAP VAN KALMTHOUT Reglement: Art.1: Op zondag 29 april 2012 wordt het eerste kampioenschap van Kalmthout ingericht voor Wielertoeristen. Volgend tijdsschema is voorzien:

Nadere informatie

Pop- en rockfestival voor personen met verstandelijke beperkingen. DEN DRIES VZW presenteert. 19 de

Pop- en rockfestival voor personen met verstandelijke beperkingen. DEN DRIES VZW presenteert. 19 de Pop- en rockfestival voor personen met verstandelijke beperkingen DEN DRIES VZW presenteert 19 de 24 en 25 juni 2015 WAT IS? Een niet te evenaren pop en rockfestival dat elk jaar door zo n 5500 personen

Nadere informatie

VIP & SPONSORDOSSIER

VIP & SPONSORDOSSIER Zondag 18 februari 2018 INTERNATIONALE CYCLOCROSS VIP & SPONSORDOSSIER 1 www.vestingcrosshulst.nl 1 VIP & Sponsordossier Voorwoord - Burgemeester Jan-Frans Mulder p. 3 VIP formules Vestingcross VIP Lunch

Nadere informatie

INSCHRIJVING SLUIT OP 10

INSCHRIJVING SLUIT OP 10 INSCHRIJVING SLUIT OP 10 nieuwsbrief november 2018, editie 2 De nieuwsbrief van,over en door het stichting West-Fries Darts The center of West-Fries Darts In deze editie vindt u het volgende; West-Fries

Nadere informatie

Klim al maar op jullie zolder, haal snel je touwen en sportschoenen boven zodat je je al wat kan warm springen.

Klim al maar op jullie zolder, haal snel je touwen en sportschoenen boven zodat je je al wat kan warm springen. Beste skippers en ouders, Wij zijn klaar voor het nieuwe seizoen! En jullie?? Klim al maar op jullie zolder, haal snel je touwen en sportschoenen boven zodat je je al wat kan warm springen. Een fijne nieuwe

Nadere informatie

Provinciaal Autosport Komitee West-Vlaanderen vzw. Provinciale Sportreglementen 2017

Provinciaal Autosport Komitee West-Vlaanderen vzw. Provinciale Sportreglementen 2017 Provinciaal Autosport Komitee West-Vlaanderen vzw Provinciale Sportreglementen 2017 REGLEMENT KAMPIOENSCHAPPEN 2017 PAK West-Vlaanderen Onderhavig reglement, geldend voor het seizoen 2017, is gesteund

Nadere informatie

Deze zomer reist KETNET weer langs Vlaamse steden en gemeenten om DE KETNET CUP uit te reiken. GOED NIEUWS: KETNET houdt ook halt bij ons!

Deze zomer reist KETNET weer langs Vlaamse steden en gemeenten om DE KETNET CUP uit te reiken. GOED NIEUWS: KETNET houdt ook halt bij ons! DE KETNET CUP Deze zomer reist KETNET weer langs Vlaamse steden en gemeenten om DE KETNET CUP uit te reiken. GOED NIEUWS: KETNET houdt ook halt bij ons! DE KETNET CUP is het doldwaas actief spelprogramma,

Nadere informatie

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken.

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken. Sk8-Depot is een brand new indoor SKATE, BMX en ROLLERBLADE park gelegen op een goed bereikbare locatie in Antwerpen, goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en de fiets. Sk8-Depot bied sponsors

Nadere informatie

Zaterdag 21 juni 2014 Koninklijk Atheneum (KA IPB Ronse) - Rosco Ronse. Een organisatie van: Met dank aan onze sponsors:

Zaterdag 21 juni 2014 Koninklijk Atheneum (KA IPB Ronse) - Rosco Ronse. Een organisatie van: Met dank aan onze sponsors: Zaterdag 21 juni 2014 Koninklijk Atheneum (KA IPB Ronse) - Rosco Ronse Een organisatie van: Met dank aan onze sponsors: 1 AXI 2012 > Special edition: Sportdag JCI Vlaanderen 2014 - JCI Sport Worldwide

Nadere informatie

Persvoorstelling: Carnaval in Vlaams-Brabant 2015

Persvoorstelling: Carnaval in Vlaams-Brabant 2015 Persvoorstelling: Carnaval in Vlaams-Brabant 2015 Aarschot 22 oktober 2014 Agenda Persconferentie Verwelkoming door de heer Ludo Vangerven, secretaris van de Koepelvereniging Carnaval in Vlaams-Brabant

Nadere informatie

World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN

World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN STAPPENPLAN REPUTATIESCAN EN WEBCARE SENTIMENTANALYSE Sentiment positief Sentiment neutraal Sentiment negatief Zowel bij sentiment positief, neutraal als negatief

Nadere informatie

Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 10/11/2018 THUNDERSTRUCK VIII. NAKSU GEEL No fear, no surrender

Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 10/11/2018 THUNDERSTRUCK VIII. NAKSU GEEL No fear, no surrender Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 10/11/2018 THUNDERSTRUCK VIII Inleiding Elk jaar organiseren wij met onze Club een Internationaal kick- en thaiboxing event, dat jaarlijks, om en bij 1200 bezoekers

Nadere informatie

DE SCHOONSTE BOERIN VAN VLAANDEREN

DE SCHOONSTE BOERIN VAN VLAANDEREN PERSMAP DE SCHOONSTE BOERIN VAN VLAANDEREN 2013-2014 VERKIEZING SCHOONSTE BOERIN VAN VLAANDEREN AGRIFLANDERS GENT VAN 10 TOT 13 JANUARI 2013 WWW.SCHOONSTEBOERIN.BE DE SCHOONSTE BOERIN DE OPZET De verkiezing

Nadere informatie

Provinciaal Autosport Komitee West-Vlaanderen vzw. Provinciale Sportreglementen 2019

Provinciaal Autosport Komitee West-Vlaanderen vzw. Provinciale Sportreglementen 2019 Provinciaal Autosport Komitee West-Vlaanderen vzw Provinciale Sportreglementen 2019 REGLEMENT KAMPIOENSCHAPPEN 2019 PAK West-Vlaanderen Onderhavig reglement, geldend voor het seizoen 2019, is gesteund

Nadere informatie

Eigen Thuis vzw. Sponsordossier 2018 p.2

Eigen Thuis vzw. Sponsordossier 2018 p.2 SPONSORINGDOSSIER 2018 Sponsordossier 2018 p.2 Inhoudsopgave Wie zijn we en wat doen we p.5 Welke activiteiten organiseren we p.7 Waarom Eigen Thuis sponsoren p.9 Sponsoringformules p.11 Filip Heylens

Nadere informatie

AA VA INT. Voorstelling Aarova Short Rally

AA VA INT. Voorstelling Aarova Short Rally AA VA ------- RA INT Voorstelling Aarova Short Rally Organisatie Superstage: inrichter van o.a. Ypres Rally Dankzij onze partners vorige edities 5000+ bezoekers Veiligheid blijft de prioriteit, incidentvrije

Nadere informatie

ELCKERLYC ZWEVEZELE. Stamnummer : WV 0834

ELCKERLYC ZWEVEZELE. Stamnummer : WV 0834 Ploeg in de kijker ELCKERLYC ZWEVEZELE Een vleugje historiek Stamnummer : WV 0834 Volleybalclub Dames Elckerlyc Zwevezele werd opgericht in 1969 en bestaat nog altijd alleen uit meisjesploegen. Aanvankelijk

Nadere informatie

Timing u00 Verschijning van het particulier reglement en aanvang inschrijvingen u59 Sluiting van de voorinschrijvingen.

Timing u00 Verschijning van het particulier reglement en aanvang inschrijvingen u59 Sluiting van de voorinschrijvingen. 5e RPR Gapersrit 16 November 2019 Geluwe Bijzonder Wedstrijdreglement De 5e RPR Gapersrit wordt ingericht door RallyPodium & Reporting in samenwerking met Scuderia Vervica VZW op 16 november 2019 en zal

Nadere informatie

Provinciaal Autosport Komitee West-Vlaanderen vzw. Provinciale Sportreglementen 2015

Provinciaal Autosport Komitee West-Vlaanderen vzw. Provinciale Sportreglementen 2015 Provinciaal Autosport Komitee West-Vlaanderen vzw Provinciale Sportreglementen 2015 REGLEMENT KAMPIOENSCHAPPEN 2015 PAK West-Vlaanderen Onderhavig reglement, geldend voor het seizoen 2015, is gesteund

Nadere informatie

MINI Born in Oxford Challenge

MINI Born in Oxford Challenge MINI Born in Oxford Challenge Een waanzinnig avontuur door het Verenigd Koninkrijk. Op zoek naar de oorsprong van MINI Ontdek Engeland, Schotland en Wales op de MINI manier. Competitie, de mooiste routes

Nadere informatie

BELGISCH KAMPIOENSCHAP BEDRIJFSWIELRENNEN 9 SEPTEMBER OOSTENDE

BELGISCH KAMPIOENSCHAP BEDRIJFSWIELRENNEN 9 SEPTEMBER OOSTENDE BELGISCH KAMPIOENSCHAP BEDRIJFSWIELRENNEN 9 SEPTEMBER OOSTENDE WOORD VOORAF 2 Wie goed in z n vel zit presteert beter. Dit zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. U als onderneming kan hier een

Nadere informatie

Melding evenementen Gegevensverzameling en risicoanalyse

Melding evenementen Gegevensverzameling en risicoanalyse GEMEENTE Melding evenementen Gegevensverzameling en risicoanalyse INGELMUNSTER Nood- en Interventieplanning Dit document heeft als doel de gegevens te verzamelen die nodig zijn om een evenement goed te

Nadere informatie

Wielerbond Vlaanderen Vlaamse Commissie BMX Strandlaan 3 9000 Gent

Wielerbond Vlaanderen Vlaamse Commissie BMX Strandlaan 3 9000 Gent 1 PRAKTISCHE RICHTLIJNEN EN VERPLICHTINGEN VOOR DE ORGANISATIE VAN EEN MANCHE VAN DE FLANDERS CUP BMX 2016 LASTENBOEK VOOR DE ORGANISATIE VAN EEN MANCHE VAN DE FLANDERS CUP BMX 2016 2 1 INFRASTRUCTUUR

Nadere informatie

Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014

Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014 Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014 Rockanje Classic Races : De Rockanje Classic Races is een jaarlijks terugkerend evenement met internationale bekendheid. De Rockanje Classic Races zijn uniek aangezien

Nadere informatie

Sponsordossier Eneco Tour Stad Genk 2011

Sponsordossier Eneco Tour Stad Genk 2011 Sponsordossier Eneco Tour Stad Genk 2011 Rit: Genk Genk Just On Time -ploegentijdrit voor bedrijven Zaterdag 13 augustus 2011 Vereniging Industriëlen Genk Voorwoord Situering Beste sportliefhebber, Genk

Nadere informatie

PLACE PHOTO HERE, OTHERWISE DELETE BOX SPONSORDOSSIER SUPERBIKE IDM CLIENT

PLACE PHOTO HERE, OTHERWISE DELETE BOX SPONSORDOSSIER SUPERBIKE IDM CLIENT PLACE PHOTO HERE, OTHERWISE DELETE BOX SPONSORDOSSIER SUPERBIKE IDM CLIENT 30 mei 1 juni 2014 Voorwoord Beste sponsor, kandidiaat-sponsor Omwille van het grote succes van het IDM Superbike kampioenschap

Nadere informatie

Tevens nodigen we jullie ook uit op zaterdag 21 november naar DDF Crew in Cultuurcentrum Stroming.

Tevens nodigen we jullie ook uit op zaterdag 21 november naar DDF Crew in Cultuurcentrum Stroming. Sleins Skip Nieuwsbrief oktober 2015 1. Het nieuwe Rope Skip seizoen is gestart Beste skippers, beste ouders, De maand september 2015 is ondertussen verleden tijd. Na wat puzzelwerk en wat kleine probleempjes

Nadere informatie

Wie wat waar... SPA FRANCOR-

Wie wat waar... SPA FRANCOR- RACING EVENTS TRACKDAYS RACING COURSES SPONSOR EVENTS Wie wat waar... Wie zijn we? PGmotorsport komt voort uit de activiteiten van Paul Geeris Porsche Service en verzorgt in deze vorm alle aspecten rondom

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. juni 2015

Uitvliegerskrant. juni 2015 De Uitvliegerskrant juni 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 6 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

UURNE 68e KUURNE - BRUSSEL - K ebruari 2016 Zondag 28 f/partnerships Sponsoring

UURNE 68e KUURNE - BRUSSEL - K ebruari 2016 Zondag 28 f/partnerships Sponsoring R U U K RUSSL - B 16 0 R 2 U i r U a 68 K ndag 28 febrrutnerships e Zo S ng / i r o s n po Pa Beste, Kuurne-Brussel-Kuurne, KBK, is de legendarische wielerklassieker van het openingsweekend. en zondag

Nadere informatie

De laatste weken voor de wedstrijd

De laatste weken voor de wedstrijd Het 3D Belgium kampioenschap een 3D heli kampioenschap dat bestaat uit 4 wedstrijden op diverse plaatsen in België ging dit jaar voor de eerste maal van start. Buiten onze verwachtingen was de eerste wedstrijd,

Nadere informatie

MARKETING REPORT IMPACT, MEDIA & VALUE

MARKETING REPORT IMPACT, MEDIA & VALUE MARKETING REPORT IMPACT, MEDIA & VALUE M.Schmetz & P.Grivegnee N 9 GPR Racing Visit : www.brcc.be HANDLEIDING Kalender 2013* FIA World Series - Zolder 19-20-21/04 Format van de wedstrijden Elk van de zes

Nadere informatie

SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA

SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA voorwoord Beste, De organisaties van Wielerclub Wetthra zijn uitgegroeid tot vaste waarden in het programma van de Wetterse septemberkermis en ook dit jaar

Nadere informatie

Uitslagen Voorbereidingstornooi

Uitslagen Voorbereidingstornooi Uitslagen Voorbereidingstornooi 2016 West-Vlaanderen 2 Locatie: KRC Harelbeke B Speelschema U10 - Zaterdag 20 augustus 2016 2 x 10' 8 tegen 8 Uur Wed Veld Wedstrijd Uitslag 10u30 1 A1 C - D KSV Moorsele

Nadere informatie

BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL

BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL Beste leden van BVV Barendrecht, Hierbij ontvangt u voor de 1 e maal de Zomerspecial van BVV Barendrecht. Ook gedurende de zomervakantie zitten wij zeker niet stil

Nadere informatie

Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 21/11/2015. NAKSU GEEL No fear, no surrender

Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 21/11/2015. NAKSU GEEL No fear, no surrender Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 21/11/2015 Inleiding Elk jaar organiseren wij met onze Club een Internationaal kick- en thaiboxing event, dat jaarlijks toch een 1200 bezoekers lokt. Wat houdt

Nadere informatie

ʻRally Classico Della Toscana 2012ʼ

ʻRally Classico Della Toscana 2012ʼ Lieve vrienden, Zoals de meesten van jullie weten sponsoren wij door onze AJDfoundation in Afrika en Azie inmiddels al meer dan 70 kinderen. Wij betalen de opleiding van deze jongeren omdat wij denken

Nadere informatie

Zeepkistenrace 2015. Presentatie Kamervergadering januari 2015

Zeepkistenrace 2015. Presentatie Kamervergadering januari 2015 Zeepkistenrace 2015 Presentatie Kamervergadering januari 2015 Wat gaan we doen vandaag? 1. Wie zijn wij en wie zijn jullie? 2. De Racedag (20 juni) 3. De Bouwdag (dagdeel op 20 of 22 mei) 4. De enthousiasmeerdag

Nadere informatie

In deze editie: Voorwoord. Bond-ig mei 2013

In deze editie: Voorwoord. Bond-ig mei 2013 Bond-ig mei 2013 In deze editie: Voorwoord Dé lidkaart waarmee je spaart Handelaarswedstrijd Belgerinkel Reuzenhuis Week van de Opvoeding Ontmoetingsdag voor jonge vrijwilligers Week van de Smaak Terugkom(mee)dag

Nadere informatie

www.flandersjudocup.be 1

www.flandersjudocup.be 1 1 Flanders Judocup 2013 Terugblik Flanders Judocup 2012 + Internationale stage In 2012 namen net geen 800 judoka s uit 13 verschillende landen deel aan de Flanders Judocup; kwantiteit én kwaliteit verzekerd!

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

KORTRIJKSE ZWEMKRING V.Z.W. www.kzk.be KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW. Sponsordossier

KORTRIJKSE ZWEMKRING V.Z.W. www.kzk.be KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW. Sponsordossier KONINKLIJKE KORTRIJKSE ZWEMKRING VZW Sponsordossier 2015 Wie zijn wij? De V.Z.W. Koninklijke Kortrijkse Zwemkring is sinds 1912 dé zwemclub van de Guldensporenstad. In haar rijke geschiedenis kende KZK

Nadere informatie

1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË

1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Beker van België indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na keuring uitgevoerd door een technisch

Nadere informatie

TOVO nieuwsbrief april 2012

TOVO nieuwsbrief april 2012 Inhoud 1. Welkomstwoord... 1 2. Activiteiten... 2 3. Laatste thuisspeeldag en titelmatch Dames 1!... 3 4. Slothappening 40 jaar TOVO... 3 5. Volgend seizoen... 4 6. Website & Facebook... 4 7. Sponsors...

Nadere informatie

Racen als The Kick Inside

Racen als The Kick Inside Racen als The Kick Inside Stuk voor stuk hadden we dezelfde ervaring, Hans Burg, Marco van den Brandhof en Ron en Tom Verheijen: in onze jeugd hadden we wel eens een bezoek gebracht aan een race-circuit,

Nadere informatie

KEEP CALM AND JOIN THE SBT

KEEP CALM AND JOIN THE SBT KEEP CALM AND JOIN THE SBT Hoi, Voor de kampen zoekt BIZON veel mensen die een handje willen toesteken op logistiek vlak. Een grote taak is het materiaal helpen ter plaatse brengen op de kampplaats. Daarvoor

Nadere informatie

Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud

Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud Inhoud... 1 Info voor website, Facebook en beelscherm... 2 Affiches en Flyers... 3 Materiaal... 4 Aanvragen en toelatingen... 4 Financieel... 4 Takenlijst en

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

De 28 Rally T.B.R. wordt ingericht door Autoclub Team Bassin Roeselare vzw op 18 en 19 oktober 2008 en zal starten te Roeselare.

De 28 Rally T.B.R. wordt ingericht door Autoclub Team Bassin Roeselare vzw op 18 en 19 oktober 2008 en zal starten te Roeselare. 28 Rally T.B.R. 18-19 oktober 2008 De 28 Rally T.B.R. wordt ingericht door Autoclub Team Bassin Roeselare vzw op 18 en 19 oktober 2008 en zal starten te Roeselare. A. PROGRAMMA Timing 15-09-2008 Verschijning

Nadere informatie

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest.

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Juli: Lander Laura D Amber Lynn Daan Berre Neil Sien Augustus:

Nadere informatie

Welke categorieën van wedstrijden zijn er?

Welke categorieën van wedstrijden zijn er? Wat is de MTB Kids Challenge 2013? Wielerbond Vlaanderen organiseert in 2013 achttien MTB-wedstrijden waaraan zowel rennertjes met een vergunning als zonder een vergunning kunnen deelnemen: de MTB Kids

Nadere informatie

14-15 en 16 augustus 2015. Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8

14-15 en 16 augustus 2015. Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8 Jumping Brecht 14-15 en 16 augustus 2015 Amazonekampioenschap Paarden & Pony s Algemene informatie www.jumpingbrecht.be Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8 Organisator:

Nadere informatie

Kampioenschapsbepalingen

Kampioenschapsbepalingen Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Kampioenschapsbepalingen KNHS-Subli Kampioenschap Jonge Dressuurpaarden 2010 ALGEMEEN 1. Het KNHS-Subli Kampioenschap Jonge Dressuurpaarden heeft als belangrijkste

Nadere informatie

Voorbereidingstornooi SUPER LEAGUE. Seizoen (6 e editie)

Voorbereidingstornooi SUPER LEAGUE. Seizoen (6 e editie) Voorbereidingstornooi SUPER LEAGUE Seizoen 2017-2018 (6 e editie) Wat? : organisatie van het Super League tornooi waaraan 8 clubs van hetzelfde niveau deelnemen met volgende lichtingen: U10 / U11 / U12

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

1-2-3-4 augustus 2013. stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be

1-2-3-4 augustus 2013. stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be 1-2-3-4 augustus 2013 stal Hulsterlo flanders-dressage-event.be VOORWOORD De voorbije drie jaren was het Flanders Dressage Event een echte trendsetter in de Belgische dressuursport. Het totale concept

Nadere informatie

NK Off Road Racing Baja Duitsland 2015

NK Off Road Racing Baja Duitsland 2015 NK Off Road Racing Baja Duitsland 2015 23 25 oktober 2015 Bruinkoolmijn Hohenmölsen (D) 1 INTRODUCTIE 1.1 Deze Off Road Racing zal worden verreden conform de FIA Code Sportif International en zijn bijlagen,

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zaterdag 14 JANUARI Cyclocross. Park Ter Beuken - Lokeren.

LOKEREN RAPENCROSS. Zaterdag 14 JANUARI Cyclocross. Park Ter Beuken - Lokeren. LOKEREN Zaterdag 14 JANUARI 2017 Cyclocross Park Ter Beuken - Lokeren www.rapencross.be 2 de Editie Rapencross Lokeren - Zaterdag 14 januari 2017 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud, man en

Nadere informatie