Vragenlijst inzake het onbeperkt uitstel van de invordering van de BTW

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vragenlijst inzake het onbeperkt uitstel van de invordering van de BTW"

Transcriptie

1 Vragenlijst inzake het onbeperkt uitstel van de invordering van de BTW VRAGENLIJST INZAKE HET ONBEPERKT UITSTEL VAN DE INVORDERING VAN DE BTW (artikel 84quinquies tot 84undecies van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde artikel 2 van het Koninklijk besluit tot uitvoering ervan) Deze vragenlijst moet uiterlijk op (datum) volledig ingevuld, gedateerd en ondertekend (door beide verzoekers indien er twee zijn) toegezonden worden aan de Ontvanger BTW te (Gegevens centraliserende ontvanger) I. VERMOGEN VERMELD HET TOTAAL VAN DE VERMOGENS VAN DE VERZOEKER(S), ONGEACHT OF HET EIGEN DAN WEL GEMEENSCHAPPELIJKE VERMOGENS BETREFT. GEBRUIK BIJ ONVOLDOENDE PLAATS STEEDS DE KEERZIJDE(S). 1. HUWELIJKSSTELSEL Bewijsstuk nummer Voeg, indien U gehuwd bent, een kopie van het eventuele huwelijkscontract bij Voeg, indien U feitelijk gescheiden leeft, een opgave van de nog niet vereffende gemeenschap bij Voeg, indien U uit de echt gescheiden bent, een kopie van de documenten houdende de vereffening verdeling van de huwelijksgemeenschap bij 2. ONROEREND(E) GOED(EREN) Geef een overzicht van de onroerende goederen waarvan U of uw minderjarige kinderen eigenaar, naakte eigenaar of vruchtgebruiker bent (vermeld tevens de eigendommen in onverdeeldheid). Beschrijving 1 Eigenaar/Naakte Eigenaar/Vruchtgebruiker (Te vermelden naargelang het geval) Ligging Verzekerde waarde (volgens de brandverzekering) Bewijsstuk nummer(afschrift van de verzekeringspolis en de bijvoegsel(s) toevoegen) 3. VOERTUIG(EN) Geef een overzicht van de voertuigen (wagen, vrachtwagen, bestelwagen, moto, bromfiets, aanhangwagen, caravan, boot, ) waarvan U eigenaar bent. Beschrijving 2 Eigenaar Aankoopwaarde Huidige waarde Nummerplaat (Afschrift van de aankoopfactuur toevoegen) 1 Woning, appartement, onbebouwde grond, ander soort onroerend goed, zowel GELEGEN IN BELGIË ALS IN HET BUITENLAND. 2 Soort (auto, moto, caravan,...) merk, model, bouwjaar en/of jaar van aankoop.

2 4. BELEGGING(EN) EN EFFECTEN Geef een overzicht van de aandelen, obligaties, effecten, beleggingsfondsen, waarvan U of uw minderjarige kinderen eigenaar bent. Soort van belegging 3 Belegd bedrag Huidige waarde 5. BANKREKENING(EN) EN SPAARTEGOEDEN Geef een overzicht van ALLE (binnenlandse en buitenlandse) bank- en spaarrekeningen waarvan U of uw minderjarige kinderen houder bent. Rekeninghouder(s) Rekeningnummer Rekeningsaldo 4 Bewijsstuk nr. (Afschrift rekeninguittreksels van de laatste drie maanden voor het indienen van het verzoek bijvoegen 5 ) 6. PENSIOENSPAARFONDSEN EN AANVERWANTE Geef een overzicht van de pensioenspaarfondsen, levensverzekeringen, groepsverzekeringen, die U of uw minderjarige kinderen heeft/hebben onderschreven. Vermeld tevens deze waarvan U als begunstigde van het kapitaal bent aangeduid. Aard/Soort 6 Houder Maatschappij Bewijsstuk nummer (afschrift contract + bijvoegsels bijvoegen) 3 Kasbons, obligaties, beveks,... ZOWEL VAN BINNENLANDSE ALS VAN BUITENLANDSE OORSPRONG. 4 Ongeacht het een credit- of debetsaldo betreft. 5 De ontvanger BTW kan voor het onderzoek de voorlegging van de rekeninguittreksels over een langere periode eisen. 6 Pensioenspaarfonds, pensioenspaarverzekering, levensverzekering, groepsverzekering, enz.

3 7. ANDERE ROERENDE BEZITTINGEN (= MEUBILAIR, KUNSTVOORWERPEN, ) Vermeld de verzekerde waarde van uw inboedel (brandverzekering), alsook de door uzelf geschatte waarde van die inboedel: Verzekerde waarde Verzekerde waarde Verzoeker 1 Verzoeker 2 Bewijsstuk nr. (Afschrift van de verzekeringspolis en de bijvoegsel(s) toevoegen) Geef een overzicht van de in de loop van de 12 maand voorafgaand aan het indienen van het verzoekschrift aangekochte luxe-goederen 7. Aard Verzoeker 1 Verzoeker 2 Aankoopwaarde Bewijsstuk nr. (Afschrift van de aankoopfactuur) 8. GOEDEREN WAARVAN IN DE LOOP VAN DE 12 MAANDEN VOOR HET INDIENEN VAN HET VERZOEKSCHRIFT AFSTAND WERD GEDAAN Geef een overzicht van de goederen die U in de loop van de 12 maanden voorafgaand aan het indienen van het verzoekschrift heeft verkocht of weggeschonken. Beschrijving van het goed waarvan afstand werd gedaan 8 Afgestaan door? Afgestaan door? Verkoopprijs (afschrift factuur of ander geschreven document toevoegen) 7 Juwelen, diverse elektrische apparaten (TV, computer, home cinema sound system,...), mountainbike, meubilair, enz. 8 Woning, appartement, grond, ander soort onroerend goed, meubilair, huishoudelijke apparaten, verlichtingsapparatuur, verwarmingsapparaten, doe-het-zelf- en tuingereedschap, telecommunicatieapparatuur, decoratieve voorwerpen, gebruiksvoorwerpen, diverse elektrische apparaten, voertuigen, effecten, enz.

4 II. INKOMSTEN Indien uw inkomsten het voorwerp uitmaken van een loonoverdracht of beslag, mag hier geen rekening mee gehouden worden, m.a.w. de ingehouden bedragen mogen niet afgetrokken worden. Inkomsten uit beroepsactiviteit(en) 9 VERZOEKER 1 VERZOEKER 2 Bewijsstuk nummer - Gemiddeld maandelijks nettobedrag Onkostenvergoeding(en) - Gemiddeld maandelijks nettobedrag Vakantiegeld - Nettobedrag Voordelen in natura 10 - Vermeld de aard van het voordeel in natura Vervangingsinkomen 11 - Gemiddeld maandelijks nettobedrag Verzoeker 2: (Naam verzoeker 2 Referte van het dossier (referte 9 Het eigenlijke loon, premies, winsten en baten, enz. 10 Kosteloze woning, kosteloze verwarming, kosteloos gebruik wagen, maaltijdcheques, GSM, enz. 11 Werkloosheidsuitkeringen, ziekte- en invaliditeitsuitkeringen, enz.

5 Andere uitkeringen 12 - Gemiddeld maandelijks nettobedrag Onroerende inkomstens 13 - Identiteit en adres van de huurder(s) - Bedrag van de maandelijks ontvangen huurgelden 14 Ontvangen onderhoudsuitkeringen 15 - Identiteit en adres van de schuldenaar(s) van de uitkeringen - Bedrag van de maandelijks ontvangen uitkeringen Bestaansminimum, integratietegemoetkoming voor personen met een handicap, opzeggingsvergoedingen, weerverletzegels, eindejaarspremies, reconversiepremies, studiebeurzen en andere toelagen, enz. 13 Inkomsten uit de verhuring van een woning, een appartement, een stuk grond, een garagebox, studentenkamers, enz. 14 Worden de bedragen niet maandelijks betaald, dan moet een omdeling gebeuren. 15 Zowel deze ontvangen voor de verzoeker(s) zelf, als voor de kinderen.

6 III. UITGAVEN Vermeld enkel het bedrag dat effectief door U verschuldigd is. Indien voor bepaalde schuldvorderingen uitstel van betaling of betalingsfaciliteiten zijn verleend, moet dit in de desbetreffende kolom vermeld worden. SOORT Woonlasten Huur Water Gas Electriciteit (voorschotten regeling + definitieve afrekening) Verwarming Onderhoud van de woning Andere woonlasten 16 Persoonlijke kosten Voeding Kleding Medische, farmaceutische en paramedische kosten Verzorging Schoolkosten en kosten voor opvang Kosten voor vrijetijdsactiviteiten en sport Andere 17 Vervoerkosten Kosten openbaar vervoer Brandstof voertuig(en) Andere Communicatie Telefoon Fax GSM Aansluiting internet Kabeltelevisie/Kijk-en luistergeld/betaalzenders MAANDELIJKS BEDRAG BEWIJSSTUK NUMMER Uitstel van betaling/ betalingsfaciliteiten Verzoeker 2: (Naam verzoeker 2 16 Onder andere de belastingen verschuldigd aan de Gewesten, Provincies, Gemeenten ingevolge verblijf, milieu, huisvuilophaling, Kosten voor rookwaren, huisdieren, enz.

7 SOORT Verzekeringskosten Autoverzekering Brandverzekering Levensverzekering Andere 18 Bijdragen Sociale zekerheidsbijdragen voor zelfstandigen Andere 19 Betaalde onderhoudsuitkeringen Bedrag van de betaalde onderhoudsuitkeringen Financieringen/Leningen Kredieten 20 Woonkrediet/Hypothecaire leninge Autofinanciering Lening op afbetaling Consumentenkrediet Andere MAANDELIJKS BEDRAG BEWIJSSTUK NUMMER Uitstel van betaling/ betalingsfaciliteiten Bijkomende inlichtingen, nuttig in het kader van het onderzoek van uw verzoek (bewijsstukken toe te voegen zie tevens volgend blad i.v.m. de redenen) IV. VERKLARING 18 Schuldsaldoverzekering, familiale verzekering, verzekering lichamelijke ongevallen, hospitalisatieverzekering, enz. 19 Bijdragen ziekenfonds, bijdragen vakbond, enz. 20 Vermeld tevens de einddatum van de lening, financiering,...

8 Verzoeker/ Verzoekers, verklaart / verklaren Niet in staat te zijn om op duurzame wijze zijn/haar/hun opeisbare of nog te vervallen schulden te betalen; Het onvermogen niet kennelijk te hebben bewerkstelligd; Geen beslissing tot onbeperkt uitstel van de invordering van de BTW te hebben verkregen binnen de vijf jaar voorafgaand aan dit verzoek; Geen onjuiste of onvolledige informatie te hebben verstrekt om het voordeel van het onbeperkt uitstel van de invordering te verkrijgen; 21 Bewust te zijn dat de gunstmaatregel van het onbeperkt uitstel wettelijk slechts kan toegekend worden na betaling van een bepaald bedrag en dan ook bereid te zijn volgende betalingen te verrichten: en/of EUR éénmalig EUR op basis van.. (aantal) maandelijkse afbetalingen; Te aanvaarden dat de inlichtingen verstrekt in dit formulier in mijn invorderingsdossier worden gevoegd; Dat de volgende redenen hebben geleid tot zijn/haar/hun onmogelijkheid om zijn/haar/hun schulden terug te betalen (korte beschrijving van de omstandigheden die tot de huidige situatie van overmatige schuldenlast hebben geleid): Opgemaakt te Waar en oprecht verklaard. op Waar en oprecht verklaard Verzoeker 1 Verzoeker 2 21 Het verstrekken van onjuiste of onvolledige informatie zal aanleiding geven tot het verwerpen van het verzoek tot onbeperkt uitstel van de invordering van de BTW of het naderhand intrekken ervan en zal desgevallend aanleiding kunnen geven tot strafrechtelijke vervolgingen.

Verzoekschrift tot onbeperkt uitstel van de invordering van de BTW

Verzoekschrift tot onbeperkt uitstel van de invordering van de BTW Verzoekschrift tot onbeperkt uitstel van de invordering van de BTW VERZOEKSCHRIFT TOT ONBEPERKT UITSTEL VAN DE INVORDERING VAN DE BTW (artikel 84quinquies tot 84undecies van het Wetboek over de toegevoegde

Nadere informatie

Verzoeker 1 Verzoeker 2

Verzoeker 1 Verzoeker 2 VERZOEKSCHRIFT TOT ONBEPERKT UITSTEL VAN DE INVORDERING VAN DIRECTE BELASTINGEN (artikel 413bis tot 413octies van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992) AAN MEVROUW/DE HEER GEWESTELIJK DIRECTEUR

Nadere informatie

VERZOEKSCHRIFT INZAKE COLLECTIEVE SCHULDBEMIDDELING Art. 1675/4 Ger.W.

VERZOEKSCHRIFT INZAKE COLLECTIEVE SCHULDBEMIDDELING Art. 1675/4 Ger.W. VERZOEKSCHRIFT INZAKE COLLECTIEVE SCHULDBEMIDDELING Art. 1675/4 Ger.W. Aan de Voorzitter bij de Arbeidsrechtbank Gent, afdeling ****** Ten verzoeke van: 1. Eerste verzoeker: Geboorteplaats: Burgerlijke

Nadere informatie

Vredegerechten arrondissement Oost-Vlaanderen

Vredegerechten arrondissement Oost-Vlaanderen Vredegerechten arrondissement Oost-Vlaanderen JAARLIJKS VERSLAG OF EINDVERSLAG INZAKE VERTEGENWOORDIGING OF BIJSTAND Datum aanstelling:... Rolnummer:... Aan de vrederechter van het Kanton... Periode van

Nadere informatie

Vredegerechten Arrondissement Oost-Vlaanderen

Vredegerechten Arrondissement Oost-Vlaanderen Vredegerechten Arrondissement Oost-Vlaanderen BEGINVERSLAG OUDERS BEWIND over de persoon (art. 499/6, 1 ste lid B.W.) en/of over de goederen (art. 499/6, 2 de lid B.W.) Kanton.. Datum aanwijzing:... Rolnummer:...

Nadere informatie

Vredegerechten Arrondissement Oost-Vlaanderen

Vredegerechten Arrondissement Oost-Vlaanderen Vredegerechten Arrondissement Oost-Vlaanderen Vredegerecht van het kanton.. Rolnummer Ouder(s) aangewezen bij beschikking van de vrederechter op. BEGINVERSLAG INZAKE BEWIND DOOR DE OUDERS OF EEN VAN DE

Nadere informatie

Aanslagjaar Inkomsten 2015

Aanslagjaar Inkomsten 2015 Aanslagjaar 2017 - Inkomsten 2015 Teneinde uw aangifte zo voordelig mogelijk in te vullen, vragen wij u volgende vragenlijst aandachtig te lezen en VOLLEDIG in te vullen. Ontbrekende elementen kunnen de

Nadere informatie

Gelieve de volledige lijst te doorlopen en fiches toe te voegen waar nodig

Gelieve de volledige lijst te doorlopen en fiches toe te voegen waar nodig Checklist aangifte personenbelasting aanslagjaar 2015 - inkomstenjaar 2014 Gelieve de volledige lijst te doorlopen en fiches toe te voegen waar nodig DEEL 1 Bijlagen: I ingevulde checklist aangifte personenbelasting

Nadere informatie

Vertrouwelijke informatie. voor uw nabestaanden

Vertrouwelijke informatie. voor uw nabestaanden Vertrouwelijke informatie voor uw nabestaanden Inhoud Persoonlijke gegevens 4 De volgende personen/instanties dienen verwittigd te worden 6 Financiële instellingen en rekeningnummers 7 Verzekeringen 8

Nadere informatie

VERZOEK OM BETALINGSREGELING / UITSTEL VAN BETALING

VERZOEK OM BETALINGSREGELING / UITSTEL VAN BETALING VERZOEK OM BETALINGSREGELING / UITSTEL VAN BETALING Met het invullen en ondertekenen van dit formulier dient u een verzoek in om een betalingsregeling of uitstel van betaling. Het volledig ingevulde ondertekende

Nadere informatie

ART. 499/6, TWEEDE LID, B.W.

ART. 499/6, TWEEDE LID, B.W. BIJLAGE 4 bij het koninklijk besluit van 31 augustus 2014 tot vaststelling van de inhoud en de vorm van modellen van verslagen, van vereenvoudigde boekhouding en van verzoekschrift ter uitvoering van de

Nadere informatie

Aanvraagformulier bijzondere bijstand

Aanvraagformulier bijzondere bijstand Aanvraagformulier bijzondere bijstand Met dit formulier vraagt u bijzondere bijstand aan. Ook geeft u hierbij de gegevens op waarmee de gemeente kan vaststellen of u recht heeft op bijzondere bijstand.

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor een tussenkomst door het Koninklijk Gesticht van Mesen

Aanvraagformulier voor een tussenkomst door het Koninklijk Gesticht van Mesen Aanvraagformulier voor een tussenkomst door het Koninklijk Gesticht van Mesen BELANGRIJKE OPMERKING! Het Koninklijk Gesticht van Mesen doet, door het aanbieden van deze aanvraag geen enkele belofte van

Nadere informatie

ART. 499/14, 2, B.W. Naam, benaming (bewindvoerder) : Voornaam :.. Woon- of verblijfplaats, maatschappelijke zetel :

ART. 499/14, 2, B.W. Naam, benaming (bewindvoerder) : Voornaam :.. Woon- of verblijfplaats, maatschappelijke zetel : VERTEGENWOORDIGING UITOEFENING VAN HET BEWIND OVER DE PERSOON EN DE GOEDEREN PERIODIEK VERSLAG VAN 01 januari 20.. (of datum aanstelling bewindvoerder) 31 december 20.. ART. 499/14, 2, B.W. Bewindvoerder(s)

Nadere informatie

Bijlagen bij de aangifte personenbelasting inkomsten 2010

Bijlagen bij de aangifte personenbelasting inkomsten 2010 Bijlagen bij de aangifte personenbelasting inkomsten 2010 Aan: CONSIUS Accountants & Belastingconsulenten BVBA Gen. Slingeneyerlaan 87-2100 Deurne info@consius.be Tel: 03/325.49.87 Fax: 03/326.12.94 Van:

Nadere informatie

verzoek om kwijtschelding van gemeentelijke belastingen

verzoek om kwijtschelding van gemeentelijke belastingen verzoek om kwijtschelding van gemeentelijke belastingen Met dit formulier kunt u kwijtschelding aanvragen voor gemeentelijke belastingen 2016 (afvalstoffenheffing, OZB-eigenaar en rioolheffing). Uw verzoek

Nadere informatie

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag Met dit formulier vraagt u een individuele inkomenstoeslag aan bij de gemeente. De toeslag kunt u één keer in de 12 maanden aanvragen. Het is niet mogelijk

Nadere informatie

STEUNAANVRAAG. Overleden op: / / In leven (*) Militair Lid Federale Politie

STEUNAANVRAAG. Overleden op: / / In leven (*) Militair Lid Federale Politie Fondation Général Baron de Greef Fondation d utilité publique Stichting Generaal Baron de Greef Stichting van openbaar nut STEUNAANVRAAG Belangrijke opmerking: De stichting doet, door het aanbieden van

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VERZOEK KWIJTSCHELDING GEMEENTELIJKE

AANVRAAGFORMULIER VERZOEK KWIJTSCHELDING GEMEENTELIJKE AANVRAAGFORMULIER VERZOEK KWIJTSCHELDING GEMEENTELIJKE Onvolledige (lees BELASTINGEN Uw eerst onderstaande wordt pas toelichting) gemeente kopieën uw Het verzoek aanvraagformulier van afwijzen. invulling

Nadere informatie

ART. 499/14, 2, B.W. Naam, benaming (bewindvoerder) : Voornaam :.. Adres :.

ART. 499/14, 2, B.W. Naam, benaming (bewindvoerder) : Voornaam :.. Adres :. VERTEGENWOORDIGING UITOEFENING VAN HET BEWIND OVER DE GOEDEREN PERIODIEK VERSLAG VAN 01 januari 2. (of datum aanstelling bewindvoerder) 31 december 2.. Bewindvoerder(s) over de goederen : ART. 499/14,

Nadere informatie

Gelieve de volledige lijst te doorlopen en fiches toe te voegen waar nodig. Bij co-ouderschap; bij wie zijn de kinderen gedomicilieerd?.

Gelieve de volledige lijst te doorlopen en fiches toe te voegen waar nodig. Bij co-ouderschap; bij wie zijn de kinderen gedomicilieerd?. Checklist aangifte personenbelasting aanslagjaar 2013 - inkomstenjaar 2012 Gelieve de volledige lijst te doorlopen en fiches toe te voegen waar nodig DEEL 1 Bijlagen: I ingevulde checklist aangifte personenbelasting

Nadere informatie

VERZOEKSCHRIFT COLLECTIEVE SCHULDENREGELING (artikel 1675/4 Gerechtelijk Wetboek)

VERZOEKSCHRIFT COLLECTIEVE SCHULDENREGELING (artikel 1675/4 Gerechtelijk Wetboek) 1 VERZOEKSCHRIFT COLLECTIEVE SCHULDENREGELING (artikel 1675/4 Gerechtelijk Wetboek) Verzoekschrift + inventaris van stukken + genummerde stukken in tweevoud neerleggen of per post verzenden naar: Nederlandstalige

Nadere informatie

Gelieve de volledige lijst te doorlopen, aan te vullen, fiches toe te voegen waar nodig en te ondertekenen

Gelieve de volledige lijst te doorlopen, aan te vullen, fiches toe te voegen waar nodig en te ondertekenen Vragenlijst aangifte personenbelasting aanslagjaar 2019 - inkomstenjaar 2018 Gelieve de volledige lijst te doorlopen, aan te vullen, fiches toe te voegen waar nodig en te ondertekenen Van: naam naam partner

Nadere informatie

VERTEGENWOORDIGING UITOEFENING VAN HET BEWIND OVER DE GOEDEREN EERSTE VERSLAG Art. 499/6, 2 DE lid, B.W.

VERTEGENWOORDIGING UITOEFENING VAN HET BEWIND OVER DE GOEDEREN EERSTE VERSLAG Art. 499/6, 2 DE lid, B.W. VERTEGENWOORDIGING UITOEFENING VAN HET BEWIND OVER DE GOEDEREN EERSTE VERSLAG Art. 499/6, 2 DE lid, B.W. Bewindvoerder(s) over de goederen Voornaam: Aard van de betrekking (familiale of andere) met de

Nadere informatie

Aanvraag Kwijtschelding Gemeentelijke Belastingen

Aanvraag Kwijtschelding Gemeentelijke Belastingen Aanvraag Kwijtschelding Gemeentelijke Belastingen Uw gegevens Voorletter(s) Tussenvoegsel(s) Achternaam Adres Postcode Woonplaats Telefoonnummer E-mailadres Gegevens van de aanslagen waarvoor u om kwijtschelding

Nadere informatie

VERTEGENWOORDIGING UITOEFENING VAN HET BEWIND OVER DE GOEDEREN PERIODIEK VERSLAG ART. 499/14, 2, B.W.

VERTEGENWOORDIGING UITOEFENING VAN HET BEWIND OVER DE GOEDEREN PERIODIEK VERSLAG ART. 499/14, 2, B.W. BIJLAGE 6 bij het koninklijk besluit van 31 augustus 2014 tot vaststelling van de inhoud en de vorm van modellen van verslagen, van vereenvoudigde boekhouding en van verzoekschrift ter uitvoering van de

Nadere informatie

Kwijtschelding gemeentelijke belastingen Verzoek

Kwijtschelding gemeentelijke belastingen Verzoek Dit formulier is bestemd voor: Gemeente Putten Fontanusplein 1 Postbus 400, 3880 AK Putten Voor inlichtingen: Loket Samenleving telefoonnummer (0341) 359 635 Kwijtschelding gemeentelijke belastingen Verzoek

Nadere informatie

Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2016 Werk en inkomen

Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2016 Werk en inkomen Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2016 Werk en inkomen Wat is een Individuele inkomenstoeslag? De individuele inkomenstoeslag is een geldbedrag dat u kunt ontvangen als u tenminste drie jaar van een

Nadere informatie

Aanvraagformulier (RMI / Maatschappelijke Hulp)

Aanvraagformulier (RMI / Maatschappelijke Hulp) Aanvraagformulier (RMI / Maatschappelijke Hulp) Dossier-verantwoordelijke : Datum van aanvraag : A) Identificatie Naam : Taal : Frans / Nederlands Voornaam : Tel. : Geboortedatum en geboorteplaats : Nationaliteit:

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens Aangifte 2013 Voor het opstellen van uw aangifte zijn veel gegevens nodig. Om u in staat te stellen deze gegevens overzichtelijk en volledig aan te leveren, hebben wij onderstaande vragenlijst opgesteld.

Nadere informatie

FAQ belastingvermindering voor uitgaven voor de beveiliging van een woning tegen diefstal of brand

FAQ belastingvermindering voor uitgaven voor de beveiliging van een woning tegen diefstal of brand FAQ belastingvermindering voor uitgaven voor de beveiliging van een woning tegen diefstal of brand Wie kan aanspraak maken op deze belastingvermindering? Om aanspraak te maken op deze belastingvermindering

Nadere informatie

Vragenlijst voor natuurlijke personen

Vragenlijst voor natuurlijke personen Vragenlijst voor natuurlijke personen Invulinstructie Vul alle relevante gegevens in. Volsta niet met verwijzingen naar de stukken die u bijvoegt, maar licht uw antwoord toe en vermeldt bedragen als hierom

Nadere informatie

Checklist aangifte personenbelasting inkomsten 2013- aanslagjaar 2014

Checklist aangifte personenbelasting inkomsten 2013- aanslagjaar 2014 Checklist aangifte personenbelasting inkomsten 2013- aanslagjaar 2014 Gelieve deze checklist te overlopen en in te vullen waar nodig en de nodige attesten bij te voegen. Deel 1 Bankrekeningnr. Indien verschillend

Nadere informatie

VERZOEKSCHRIFT TOT COLLECTIEVE SCHULDENREGELING. Aan de beslagrechter bij de rechtbank van eerste aanleg te Leuven,

VERZOEKSCHRIFT TOT COLLECTIEVE SCHULDENREGELING. Aan de beslagrechter bij de rechtbank van eerste aanleg te Leuven, VERZOEKSCHRIFT TOT COLLECTIEVE SCHULDENREGELING Aan de beslagrechter bij de rechtbank van eerste aanleg te Leuven, Op verzoek van : (adres) (adres) (raadsman) (vorige adressen in de afgelopen drie jaar)

Nadere informatie

VERZOEKSCHRIFT COLLECTIEVE SCHULDENREGELING (artikel 1675/4 Gerechtelijk Wetboek ) (Versie bijgewerkt tot jan.2006)

VERZOEKSCHRIFT COLLECTIEVE SCHULDENREGELING (artikel 1675/4 Gerechtelijk Wetboek ) (Versie bijgewerkt tot jan.2006) VERZOEKSCHRIFT COLLECTIEVE SCHULDENREGELING (artikel 1675/4 Gerechtelijk Wetboek ) (Versie bijgewerkt tot jan.2006) Aan de Arbeidsrechter te Brussel wordt het volgende verzoek gericht (*)schrappen wat

Nadere informatie

Inlichtingen- en aanvraagformulier bijzondere bijstand

Inlichtingen- en aanvraagformulier bijzondere bijstand Inlichtingen- en aanvraagformulier bijzondere bijstand 1. Reden aanvraag 2. Persoonsgegevens aanvrager partner Burgerservicenummer Naam Woonadres Woonplaats Geboortedatum Telefoonnummer E-mailadres 3.

Nadere informatie

BeBuB - Mark de Beer - Samen op zoek naar een oplossing

BeBuB - Mark de Beer - Samen op zoek naar een oplossing FORMULIER AANVRAAG BUDGETBEHEER BeBuB - Mark de Beer - Hoe vraagt u aan? U vraagt beschermingsbewind en/of budgetbeheer aan door: dit formulier volledig en naar waarheid in te vullen. het formulier op

Nadere informatie

Aanvraag- en inlichtingenformulier individuele inkomenstoeslag Cluster Maatschappelijke Zaken

Aanvraag- en inlichtingenformulier individuele inkomenstoeslag Cluster Maatschappelijke Zaken Aanvraag- en inlichtingenformulier individuele inkomenstoeslag Cluster Maatschappelijke Zaken Met dit formulier vraagt u individuele inkomenstoeslag aan. Langsbrengen of opsturen Cluster Maatschappelijke

Nadere informatie

U heeft (ook) meerderjarige kinderen in huis

U heeft (ook) meerderjarige kinderen in huis 1. Reden aanvraag Inlichtingenformulier bij Aanvraag bijstand (WWB) voor levensonderhoud/bijzondere bijstand Waarvoor vraagt u bijstand aan? 2. Persoonlijke gegevens Naam Adres Postcode + Woonplaats Burgerservicenummer

Nadere informatie

Burgerservicenummer. Naam en voorlettters

Burgerservicenummer. Naam en voorlettters Behorende bij aanvraag: Werkprocesnummer: Datum: Cliëntnummer: 1. Persoonsgegevens Burgerservicenummer Naam en voorletters Inlichtingenformulier bij aanvraag bijstand (Wet werk en bijstand) Aanvrager MV

Nadere informatie

Aanvraagformulier individuele bijzondere bijstand verplicht eigen risico

Aanvraagformulier individuele bijzondere bijstand verplicht eigen risico Aanvraagformulier individuele bijzondere bijstand verplicht eigen risico Wanneer komt een inwoner van de gemeente Raalte in aanmerking voor deze regeling? U kunt een compensatie van 200,00 ontvangen in

Nadere informatie

Verzoek voor kwijtschelding van belastingen

Verzoek voor kwijtschelding van belastingen Verzoek voor kwijtschelding van belastingen Bij correspondentie of telefonisch contact dient u het subject- en aanslagbiljetnummer te vermelden. Gegevens aanvrager Achternaam Voorletters Man Vrouw Adres

Nadere informatie

Naam van de persoon die recht heeft op de uitkeringen:... INSZ-nummer (rechterbovenhoek op de keerzijde van de SIS-kaart):...

Naam van de persoon die recht heeft op de uitkeringen:... INSZ-nummer (rechterbovenhoek op de keerzijde van de SIS-kaart):... Aansluitingsnummer: (0Ð0Í:000) INSZ: FORMULIER 225 AANGIFTE VAN DE GEZINS-SITUATIE EN DE INKOMSTEN TENEINDE HET UITKERINGSPERCENTAGE TE BEPALEN DEEL A DEEL A DE PERSOON DIE RECHT HEEFT OP DE UITKERING,

Nadere informatie

Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2019 Werk en inkomen

Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2019 Werk en inkomen Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2019 Werk en inkomen Wat is een Individuele inkomenstoeslag? De individuele inkomenstoeslag is een geldbedrag dat u kunt ontvangen als u tenminste drie jaar van een

Nadere informatie

Geboortedatum. : geregistreerd partnerschap gehuwd onder huwelijkse voorwaarden gehuwd in gemeenschap van goederen samenwonend alleenstaand

Geboortedatum. : geregistreerd partnerschap gehuwd onder huwelijkse voorwaarden gehuwd in gemeenschap van goederen samenwonend alleenstaand Vragenlijst natuurlijke personen voor bepaling draagkracht Invulinstructie Schrijf leesbaar en in blokletters Vul alle relevante gegevens in. Volsta niet met verwijzingen naar bijlagen, maar neem bedragen

Nadere informatie

Vredegerechten arrondissement Limburg

Vredegerechten arrondissement Limburg Vredegerechten arrondissement Limburg JAARVERSLAG VOOGDIJ (beheersjaar 201-20 (of einde voogdij) Periode van tot Naam van de minderjarige: Naam Voornaam Gedomicilieerd te Verblijvende te Geboortedatum

Nadere informatie

Belastingen en heffingen, kwijtschelding.

Belastingen en heffingen, kwijtschelding. Belastingen en heffingen, kwijtschelding. Een verzoek om kwijtschelding is mogelijk voor afvalstoffenheffing en rioolheffing en kan alleen aangevraagd worden door particulieren. Als u ondernemer bent,

Nadere informatie

Bijlagen bij de aangifte personenbelasting inkomsten 2009

Bijlagen bij de aangifte personenbelasting inkomsten 2009 Bijlagen bij de aangifte personenbelasting inkomsten 2009 Aan: CONSIUS Accountants & Belastingconsulenten BVBA Gen. Slingeneyerlaan 87-2100 Deurne Van: (naam 1) (naam 2) (adres) Ik bezorgde reeds eerder

Nadere informatie

Leedsestraat 22, 9770 Kruishoutem Moretusstraat 6, 9120 Beveren-Waas. staes.siegfried@telenet.be, tel: 0478/313.389, http://www.siegfriedstaes.

Leedsestraat 22, 9770 Kruishoutem Moretusstraat 6, 9120 Beveren-Waas. staes.siegfried@telenet.be, tel: 0478/313.389, http://www.siegfriedstaes. versie 27/06/2014 Financieel Overzicht - Vragenlijst voor de cliënt (=verzekeringnemer): Naam:.Voornaam:... Voor welke perso(o)n(en) wordt dit document ingevuld? voor uzelf samen met uw partner enkel voor

Nadere informatie

Verzekeringsvoorstel autodeelpolis Autopia VERZEKERINGSNEMER

Verzekeringsvoorstel autodeelpolis Autopia VERZEKERINGSNEMER Verzekeringsvoorstel autodeelpolis Autopia VERZEKERINGSNEMER Producent: Casier-Decoodt Risk & Insurance Vlootnummer: 13433 Maatschappij: Vivium Identiteit verzekeringsnemer Naam: Voornaam: Geboortedatum:

Nadere informatie

Bijlagen bij de aangifte personenbelasting inkomsten 2011

Bijlagen bij de aangifte personenbelasting inkomsten 2011 Bijlagen bij de aangifte personenbelasting inkomsten 2011 Aan: CONSIUS Accountants & Belastingconsulenten BVBA Gen. Slingeneyerlaan 87-2100 Deurne accountant@consius.be Tel: 03/325.49.87 Fax: 03/326.12.94

Nadere informatie

Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2019 Werk en inkomen

Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2019 Werk en inkomen Ontvangen op WP Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2019 Werk en inkomen Wat is een Individuele inkomenstoeslag? De individuele inkomenstoeslag is een geldbedrag dat u kunt ontvangen als u tenminste drie

Nadere informatie

FORMULIER AANVRAAG BESCHERMINGSBEWIND / BUDGETBEHEER

FORMULIER AANVRAAG BESCHERMINGSBEWIND / BUDGETBEHEER FORMULIER AANVRAAG BESCHERMINGSBEWIND / BUDGETBEHEER LET OP! Er is ook een digitaal aanvraagformulier beschikbaar via www.demaasdienstverlening.nl Hoe vraagt u aan? U vraagt beschermingsbewind en/of budgetbeheer

Nadere informatie

VRAGENLIJST VERDELING HUWELIJKSVERMOGEN. Naam: Voornamen. Actueel adres: Postcode: Gemeente: Faillissement

VRAGENLIJST VERDELING HUWELIJKSVERMOGEN. Naam: Voornamen. Actueel adres: Postcode: Gemeente: Faillissement VRAGENLIJST VERDELING HUWELIJKSVERMOGEN Dossier: PARTIJEN Cliënt(e) Naam: Voornamen Geboorteplaats: Geboortedatum: Actueel adres: Postcode: Gemeente: Tel. nummer: e-mail: Nadere info: Ondernemingsnummer:

Nadere informatie

Kwijtschelding van gemeentelijke belastingen 2016

Kwijtschelding van gemeentelijke belastingen 2016 Kwijtschelding van gemeentelijke belastingen 2016 Gemeente Krimpen aan den IJssel Met dit formulier kunt u kwijtschelding aanvragen van afvalstoffenheffing en/of onroerende zaakbelastingen en/of rioolheffing

Nadere informatie

AANGIFTE PERSONENBELASTING INKOMSTEN 2018 (aanslagjaar 2019)

AANGIFTE PERSONENBELASTING INKOMSTEN 2018 (aanslagjaar 2019) AANGIFTE PERSONENBELASTING INKOMSTEN 2018 (aanslagjaar 2019) Persoonlijke gegevens Naam: Naam partner Telefoon: Gsm: E-mailadres: Bankrekeningnummer teruggave (IBAN): Gelieve een kopie van uw identiteitskaart

Nadere informatie

Aanvraagformulier Bijzondere Bijstand

Aanvraagformulier Bijzondere Bijstand Aanvraagformulier Bijzondere Bijstand 1. Persoonsgegevens Naam Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer Burgerservicenummer (BSN) * overleg kopie legitimatiebewijs Burgerlijke staat 0 Gehuwd 0 Ongehuwd

Nadere informatie

Verzoekformulier kwijtschelding gemeentelijke belastingen

Verzoekformulier kwijtschelding gemeentelijke belastingen Verzoekformulier kwijtschelding gemeentelijke belastingen Indien u een belastingaanslag heeft ontvangen voor gemeentelijke belastingen, kunt u voor dit bedrag om kwijtschelding verzoeken bij de gemeente.

Nadere informatie

Aanvraagformulier Tegemoetkoming Bijzondere Kosten

Aanvraagformulier Tegemoetkoming Bijzondere Kosten Datum aanvraag: Registratienummer: Cliëntnummer: (Niet door u in te vullen.) Aanvraagformulier Tegemoetkoming Bijzondere Kosten 1. Gegevens aanvrager Naam Man Vrouw Geboortedatum Adres Postcode / woonplaats

Nadere informatie

Verzoek Betalingsregeling en uitstel van betaling van belasting en/of premie Voor particulieren. > Gebruiksaanwijzing. 1 Persoonlijke gegevens

Verzoek Betalingsregeling en uitstel van betaling van belasting en/of premie Voor particulieren. > Gebruiksaanwijzing. 1 Persoonlijke gegevens > Retouradres Postbus 329, Kralendijk, Bonaire Verzoek Betalingsregeling en uitstel van betaling van belasting en/of premie Voor particulieren > Gebruiksaanwijzing Wanneer gebruiken Als het voor u niet

Nadere informatie

Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2019

Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2019 Aanvraag individuele inkomenstoeslag 2019 Wat is een Individuele inkomenstoeslag? De individuele inkomenstoeslag is een geldbedrag dat u kunt ontvangen als u tenminste drie ar van een minimuminkomen leeft.

Nadere informatie

Aanvraagformulier Activiteitenfonds

Aanvraagformulier Activiteitenfonds Datum aanvraag: Registratienummer: Cliëntnummer: (Niet door u in te vullen.) Aanvraagformulier Activiteitenfonds 1. Gegevens aanvrager Naam Man Vrouw Geboortedatum Adres Postcode / woonplaats Telefoon

Nadere informatie

GEGEVENS AANGIFTE INKOMSTENBELASTING Persoonlijke gegevens

GEGEVENS AANGIFTE INKOMSTENBELASTING Persoonlijke gegevens GEGEVENS AANGIFTE INKOMSTENBELASTING 2016 Voor het opstellen van uw aangifte zijn veel gegevens nodig. Om u in staat te stellen deze gegevens overzichtelijk en volledig aan te leveren, hebben wij onderstaande

Nadere informatie

VERZOEKSCHRIFT. Rechtspleging inzake bescherming van de goederen van onbekwame personen Art. 488bis B.W.

VERZOEKSCHRIFT. Rechtspleging inzake bescherming van de goederen van onbekwame personen Art. 488bis B.W. Algemene rol:... Vrij van rolrecht ingevolge Art. 29/1-1 & 162/18 W.Reg. Gezien voor neerlegging ter griffie op /./200. De Griffier. VERZOEKSCHRIFT Rechtspleging inzake bescherming van de goederen van

Nadere informatie

Kwijtschelding van gemeentelijke belastingen 2016

Kwijtschelding van gemeentelijke belastingen 2016 Gemeente Horst aan de Maas Wilhelminaplein 6 / Postbus 6005 5960 AA Horst Tel (077) 477 97 77 Fax (077) 477 97 50 ` Bank nr. NL48RABO0123601150 Website www.horstaandemaas.nl Toelichting Kwijtschelding

Nadere informatie

VERZOEK OM KWIJTSCHELDING GEMEENTELIJKE BELASTINGEN 2015. Voorletter(s) en naam. Adres. Postcode en plaats. Telefoonnummer. Burgerservicenummer

VERZOEK OM KWIJTSCHELDING GEMEENTELIJKE BELASTINGEN 2015. Voorletter(s) en naam. Adres. Postcode en plaats. Telefoonnummer. Burgerservicenummer DSP 147 VERZOEK OM KWIJTSCHELDING GEMEENTELIJKE BELASTINGEN 2015 Met dit formulier kunt u kwijtschelding van gemeentelijke belastingen aanvragen. U moet alle vragen die op u van toepassing zijn volledig

Nadere informatie

e-mail: secretariaat@vandolder.nl

e-mail: secretariaat@vandolder.nl e-mail: secretariaat@vandolder.nl Aanlevering van informatie Voor de tijdige en correcte verwerking van uw aangifte inkomstenbelasting vragen wij u de onderstaande gegevens in te vullen en de gevraagde

Nadere informatie

Vredegerechten arrondissement Oost-Vlaanderen

Vredegerechten arrondissement Oost-Vlaanderen Vredegerechten arrondissement Oost-Vlaanderen JAARLIJKS VERSLAG OF EINDVERSLAG INZAKE VOORLOPIG BEWIND* (Art. 488 bis, c, 3 B.W.) Aan de vrederechter van het Kanton. Periode van tot Naam van de beschermde

Nadere informatie

Aanvraag levensonderhoud Wet werk en bijstand. Hoe gaat het verder? Waarom dit formulier? Wat moet u doen? Bewijsstukken meesturen.

Aanvraag levensonderhoud Wet werk en bijstand. Hoe gaat het verder? Waarom dit formulier? Wat moet u doen? Bewijsstukken meesturen. Aanvraag levensonderhoud Wet werk en bijstand Waarom dit formulier? Met dit formulier kunt u een uitkering levensonderhoud aanvragen op grond van de Wet werk en bijstand (Wwb). Wat moet u doen? Vul het

Nadere informatie

Werkdocument. Persoonlijke gegegevens

Werkdocument. Persoonlijke gegegevens Werkdocument Het is mogelijk dat u besluit op korte termijn een testament op te laten maken door uw notaris. Een beslissing die niet alleen uzelf raakt, maar ook uw nabestaanden. Een goede voorbereiding

Nadere informatie

AFSPRAKENNOTA COLLECTIEVE SCHULDENREGELING

AFSPRAKENNOTA COLLECTIEVE SCHULDENREGELING AFSPRAKENNOTA COLLECTIEVE SCHULDENREGELING Duidelijke informatie, wederzijdse communicatie en goede afspraken zijn van groot belang voor een vlot verloop van de collectieve schuldenregeling. Deze afsprakennota

Nadere informatie

Wijzigde uw (gezins)situatie in de loop van 2010? Ja Neen

Wijzigde uw (gezins)situatie in de loop van 2010? Ja Neen A A N G I F T E I N D E P E R S O N E N B E L A S T I N G V E R T R O U W E L I J K D O S S I E R I N K O M S T E N J A A R 2 0 1 0 - A A N S L A G J A A R 2 0 1 1 D E Z E V R A G E N T L I J S T I S E

Nadere informatie

Afdeling Sociale Zaken

Afdeling Sociale Zaken Afdeling Sociale Zaken Postadres Bezoekadres Postbus 3020 Dampten 2 INLICHTINGENFORMULIER VOOR AANVRAAG 1620 GA Hoorn Tel. 0229-750850 Bijzondere Bijstand Werkproces nr: contactpersoon 1. PERSOONSGEGEVENS

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens:

Persoonlijke gegevens: AANVRAAGFORMULIER Kwijtschelding gemeentelijke belastingen Let op : Niet door aanvrager in te vullen! Datum ontvangst aanvraag: Cliëntnummer: Werkprocesnummer: In behandeling bij: Persoonlijke gegevens:

Nadere informatie

INLICHTINGENFORMULIER BIJ AANVRAAG LANGDURIGHEIDSTOESLAG WWB. Burger Service Nummer (BSN) Achternaam Adres Postcode / woonplaats

INLICHTINGENFORMULIER BIJ AANVRAAG LANGDURIGHEIDSTOESLAG WWB. Burger Service Nummer (BSN) Achternaam Adres Postcode / woonplaats INLICHTINGENFORMULIER BIJ AANVRAAG LANGDURIGHEIDSTOESLAG WWB 1. Persoonsgegevens Burger Service Nummer (BSN) Achternaam Adres Postcode / woonplaats Aanvrager Echtgeno(o)t(e)/partner Telefoonnummer Nationaliteit

Nadere informatie

De erfgenamenfiche verzacht de administratieve pijn

De erfgenamenfiche verzacht de administratieve pijn De erfgenamenfiche verzacht de administratieve pijn Bij een overlijden worden de nabestaanden onvermijdelijk geconfronteerd met de bureaucratie. De notaris van plus magazine stelde een modelfiche op met

Nadere informatie

Aanvraag kwijtschelding gemeentelijke belastingen 2015

Aanvraag kwijtschelding gemeentelijke belastingen 2015 Aanvraag kwijtschelding gemeentelijke belastingen 2015 Graag binnen drie maanden na de dagtekening van de aanslag inzenden. Let op: het inlichtingenformulier vind u onderaan dit document. Aan het college

Nadere informatie

Bemiddelingsfiche: Kennis en ervaring, financiële situatie, horizon en doelstelling

Bemiddelingsfiche: Kennis en ervaring, financiële situatie, horizon en doelstelling MIIFID BELEGGINGSPROFIEL VERZEKERINGEN TAK 21-23-26 BVBA Kantoor Decapmaker - Oostlaan 18-8970 Poperinge Tel: 057/33 65 35 Fax: 057/ 33 87 47 Ondernemingsnummer: 0426.185.831 info@decapmaker.be www.decapmaker.be

Nadere informatie

Aanvraagformulier Bijzondere bijstand

Aanvraagformulier Bijzondere bijstand Aanvraagformulier Bijzondere bijstand Niet in te vullen door aanvrager: ingekomen:[datumstempel] cliëntnummer: werkprocesnummer: Ondergetekende verzoekt hiermee financiële bijstand te verlenen op grond

Nadere informatie

Vredegerechten Arrondissement Oost-Vlaanderen

Vredegerechten Arrondissement Oost-Vlaanderen Vredegerechten Arrondissement Oost-Vlaanderen Vredegerecht van het kanton.. Rolnummer Ouder(s) aangewezen bij beschikking van de vrederechter op. VERSLAG INZAKE BEWIND DOOR DE OUDERS OF EEN VAN DE OUDERS

Nadere informatie

Gegevens aanvrager / aanvraagster. Gegevens van de aanslagen waarvoor u om kwijtschelding vraagt. 1 Leefsituatie. Naam en voorletters.

Gegevens aanvrager / aanvraagster. Gegevens van de aanslagen waarvoor u om kwijtschelding vraagt. 1 Leefsituatie. Naam en voorletters. Aanvraagformulier Kwijtschelding Afdeling Publiekbalie, team Zorgloket Bezoekadres : Staringstraat 25, Gendringen Postadres : Postbus 42 7080 AA GENDRINGEN Telefoon (0315) 292 292 Gegevens aanvrager /

Nadere informatie

Wijzigde uw (gezins)situatie in de loop van 2013? Ja Neen. Naam van de echtgeno(o)t(e) of van de wettelijk samenwonende 1

Wijzigde uw (gezins)situatie in de loop van 2013? Ja Neen. Naam van de echtgeno(o)t(e) of van de wettelijk samenwonende 1 A A N G I F T E I N D E P E R S O N E N B E L A S T I N G V E R T R O U W E L I J K D O S S I E R I N K O M S T E N J A A R 2 0 1 3 A A N S L A G J A A R 2 0 1 4 N A A M : D E Z E V R A G E N T L I J S

Nadere informatie

Checklist verdelen en verrekenen. Huwelijkse voorwaarden

Checklist verdelen en verrekenen. Huwelijkse voorwaarden Checklist verdelen en verrekenen Huwelijkse voorwaarden Zaakgegevens Aan de administratie van de rechtbank te... Naam advocaat: Formulier voor: Naam partij: Naam wederpartij: Advocaat wederpartij: Zaaknummer:

Nadere informatie

Intakeformulier. PERSONALIA Aanvrager Partner. Geslacht man / vrouw * man / vrouw *

Intakeformulier. PERSONALIA Aanvrager Partner. Geslacht man / vrouw * man / vrouw * PERSONALIA Aanvrager Partner Naam Voorletters Voornamen (voluit) Burgerservicenummer (BSN) Geboortedatum en geboorteplaats Nationaliteit Geslacht man / vrouw * man / vrouw * Adres Postcode en woonplaats

Nadere informatie

VREDEGERECHT TWEEDE KANTON GENT JAARLIJKS VERSLAG OF EINDVERSLAG INZAKE VOOGDIJ*

VREDEGERECHT TWEEDE KANTON GENT JAARLIJKS VERSLAG OF EINDVERSLAG INZAKE VOOGDIJ* VREDEGERECHT TWEEDE KANTON GENT JAARLIJKS VERSLAG OF EINDVERSLAG INZAKE VOOGDIJ* Periode van tot Naam van de minderjarige: Naam Voornaam Gedomicilieerd te Verblijvende te Geboortedatum Naam van voogd:

Nadere informatie

* doorhalen wat niet van toepassing is

* doorhalen wat niet van toepassing is AANVRAAGFORMULIER KWIJTSCHELDING GEMEENTELIJKE BELASTINGEN Door invulling en ondertekening van dit formulier dient u een aanvraag voor kwijtschelding in. Het volledig ingevulde en ondertekende formulier

Nadere informatie

NV CENTRALE KREDIETVERLENING Naamloze vennootschap gesticht in 1956 Erkend door FOD Economie nr. 00539 Spaarbank

NV CENTRALE KREDIETVERLENING Naamloze vennootschap gesticht in 1956 Erkend door FOD Economie nr. 00539 Spaarbank NV CENTRALE KREDIETVERLENING Naamloze vennootschap gesticht in 1956 Erkend door FOD Economie nr. 00539 Spaarbank Maatschappelijke zetel: Mannebeekstraat 33 8790 Waregem Tel. 056/62.92.81 Fax 056/61.10.79

Nadere informatie

Onderdeel loon. Loon man eventueel voorschot 1 afrekening. Loon vrouw eventueel voorschot 1 afrekening. PWA vergoeding TOTAAL 5

Onderdeel loon. Loon man eventueel voorschot 1 afrekening. Loon vrouw eventueel voorschot 1 afrekening. PWA vergoeding TOTAAL 5 Onderdeel loon Loon man eventueel voorschot afrekening Loon vrouw eventueel voorschot afrekening PWA vergoeding TOTAAL 5 5 Onderdeel regelmatige uitkeringen Werkloosheidsvergoeding Man Vrouw Ziektevergoeding

Nadere informatie

VERTEGENWOORDIGING UITOEFENING VAN HET BEWIND OVER DE GOEDEREN PERIODIEK VERSLAG Art.499/14, 2, B.W.

VERTEGENWOORDIGING UITOEFENING VAN HET BEWIND OVER DE GOEDEREN PERIODIEK VERSLAG Art.499/14, 2, B.W. VERTEGENWOORDIGING UITOEFENING VAN HET BEWIND OVER DE GOEDEREN PERIODIEK VERSLAG Art.499/14, 2, B.W. Bewindvoerder(s) over de goederen Naam, benaming:.. Woon- of verblijfplaats, maatschappelijke zetel:..

Nadere informatie

Kwijtschelding. van gemeentelijke belastingen

Kwijtschelding. van gemeentelijke belastingen Kwijtschelding van gemeentelijke belastingen 2015 Gemeente Horst aan de Maas Wilhelminaplein 6 / Postbus 6005 5960 AA Horst Tel. (077) 477 97 77 Fax (077) 477 97 50 Banknr. NL48RABO0123601150 Website:

Nadere informatie

Checklist verdelen en verrekenen

Checklist verdelen en verrekenen Checklist verdelen en verrekenen Gemeenschap van goederen Zaakgegevens Aan de administratie van de rechtbank te... Naam advocaat: Formulier voor: Naam partij: Naam wederpartij: Advocaat wederpartij: Zaaknummer:

Nadere informatie

Let op: Indien uw echtgeno(o)t(e) / partner zelf ook inkomsten of aftrekposten heeft, moet hij of zij een eigen formulier invullen.

Let op: Indien uw echtgeno(o)t(e) / partner zelf ook inkomsten of aftrekposten heeft, moet hij of zij een eigen formulier invullen. Gegevens aangifte inkomstenbelasting 2010 Voor het opstellen van uw aangifte zijn veel gegevens nodig. Om u in staat te stellen deze gegevens overzichtelijk en volledig aan te leveren, hebben wij onderstaande

Nadere informatie

GEMEENTE NUTH. VERZOEKFORMULIER Kwijtschelding belastingen Gemeente Nuth GEGEVENS VAN DE AANSLAGEN WAARVOOR U OM KWIJTSCHELDING VRAAGT

GEMEENTE NUTH. VERZOEKFORMULIER Kwijtschelding belastingen Gemeente Nuth GEGEVENS VAN DE AANSLAGEN WAARVOOR U OM KWIJTSCHELDING VRAAGT GEMEENTE NUTH VERZOEKFORMULIER Kwijtschelding belastingen Gemeente Nuth GEGEVENS AANVRAGER Adres Postcode/woonplaats Geboortedatum BSN nummer Telefoonnummer Werk Prive GEGEVENS VAN DE AANSLAGEN WAARVOOR

Nadere informatie

Intakeformulier bewind, mentor en/of curatele versie 1.2

Intakeformulier bewind, mentor en/of curatele versie 1.2 Intake formulier Vaneveld Bewindvoering TOELICHTING BIJ HET INTAKEFORMULIER Lees alvorens u het formulier invult aandachtig deze toelichting. Een aanmelding bij Vaneveld bewindvoering wordt alleen dan

Nadere informatie

INLICHTINGENFORMULIER BIJ AANVRAAG INDIVIDUELE INKOMENSTOESLAG ART. 36 PARTICIPATIEWET

INLICHTINGENFORMULIER BIJ AANVRAAG INDIVIDUELE INKOMENSTOESLAG ART. 36 PARTICIPATIEWET INLICHTINGENFORMULIER BIJ AANVRAAG INDIVIDUELE INKOMENSTOESLAG ART. 36 PARTICIPATIEWET Procesnummer : Datum aanvraag: Behandelend ambtenaar: 1. Persoonsgegevens en verblijfadres Burgerservicenummer ()

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. Naam en voorletters : Uw gegevens. Echtgeno(o)t(e) / partner

Persoonlijke gegevens. Naam en voorletters : Uw gegevens. Echtgeno(o)t(e) / partner Gegevens aangifte inkomstenbelasting 2007 Voor het opstellen van uw aangifte zijn veel gegevens nodig. Om u in staat te stellen deze gegevens overzichtelijk en volledig aan te leveren, hebben wij onderstaande

Nadere informatie

Gemeente Uitgeest Afdeling Publiekszaken individuele inkomenstoeslag 2019 Middelweg EG Uitgeest Telefoonnummer:

Gemeente Uitgeest Afdeling Publiekszaken individuele inkomenstoeslag 2019 Middelweg EG Uitgeest Telefoonnummer: Aanvraagformulier Gemeente Uitgeest Afdeling Publiekszaken individuele inkomenstoeslag 2019 Middelweg 28 1911 EG Uitgeest Telefoonnummer: 0251-361111 Wat is een Individuele inkomenstoeslag? De individuele

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER KWIJTSCHELDING GEMEENTELIJKE BELASTINGEN 2014

AANVRAAGFORMULIER KWIJTSCHELDING GEMEENTELIJKE BELASTINGEN 2014 INLEVERDATUM:... AANVRAAGFORMULIER KWIJTSCHELDING GEMEENTELIJKE BELASTINGEN 2014 Gegevens van de belastingplichtige (aanslag op naam van) Naam en voorletter(s)... Adres... Postcode en woonplaats... Geboortedatum...

Nadere informatie

Vragenlijst. Voor de aangifte IRPF Renta Residentes over het fiscale jaar 2014

Vragenlijst. Voor de aangifte IRPF Renta Residentes over het fiscale jaar 2014 Vragenlijst Voor de aangifte IRPF Renta Residentes over het fiscale jaar 2014 Geachte cliënt, Hierbij treft u onze uitgebreide vragenlijst aan met betrekking tot de aangifte inkomstenbelasting voor residenten

Nadere informatie

Servicio di Impuesto. Belastingkantoor. verzoek betalingsregeling van meer dan 6 maanden. Datum ontvangst:. LET OP:

Servicio di Impuesto. Belastingkantoor. verzoek betalingsregeling van meer dan 6 maanden. Datum ontvangst:. LET OP: Servicio di Impuesto Belastingkantoor Camacuri 2, Oranjestad, Aruba - telefoon: 522-7423 - fax: 522-7429 e-mail: info@siad.aw - website: www.siad.aw verzoek betalingsregeling van meer dan 6 maanden Datum

Nadere informatie