Snel en efficiënt informatie archiveren en delen met anderen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Snel en efficiënt informatie archiveren en delen met anderen"

Transcriptie

1 Snel en efficiënt informatie archiveren en delen met anderen

2 Wat is DocToKeep? Als gebruiker van de computer krijgt u massa's informatie te verwerken. De informatiestroom aan internetpagina's, s, documenten, pdf-bestanden en allerlei attachments is werkelijk niet te stuiten. Om die informatie op een overzichtelijke manier op te slaan, te indexeren en makkelijk toegankelijk te maken, is er nu DocToKeep. Met DocToKeep kunt u gegevens in gelijk welke vorm snel en eenvoudig opslaan, beheren en raadplegen. Hoe snel vindt u de informatie die u zoekt? Vindt u altijd uw weg in de directory-jungle met honderden mappen, subfolders en bestanden? Wat als u niet meer weet in welk document u iets moet gaan zoeken? In welk attachment zat die grafiek weer die u dringend nodig hebt? Kunt u de gedeelde informatie van collega's eenvoudig raadplegen? Hoe klasseert u dat nieuwe contract dat u enkel op papier bezit? DocToKeep biedt u een antwoord op al deze vragen, want DocToKeep is een data-beheer-systeem waarmee u snel en efficiënt gegevens kunt opslaan, eenvoudige en meer complexe zoekopdrachten kunt uitvoeren, en het hele informatienetwerk kunt delen met collega's. ACROBAT MS Word MS Excel MS Powerpoint Beelden Teksten Webpagina s MP3 s PDF JPEG TXT HTML Audio BMP RTF XML Video GIF CSV PNG Al deze bestandsformaten worden probleemloos ondersteund door DocToKeep.

3 Bewaren van informatie Met DocToKeep slaat u alle informatie op... mét of zonder extra commentaar van uzelf! Een volledig bestand of een fragment... gewoon slepen... gewoon eenvoudig WEBPAGINA S : met één muisklik kunt u een hele webpagina of een deel ervan opslaan op de manier die u zelf kiest: mét of zonder links, en met alle foto's en teksten die erbij horen. Alle gelinkte informatie wordt desgewenst integraal opgeslagen, zònder dat u elk van die links moet aanklikken. DOCUMENTEN : U wilt een document aan de database toevoegen? Sleep het gewoon naar het DocToKeeppictogram op uw taakbalk en klaar is Kees! GESCANDE INFO : U scant een document in, voegt er een notitie bij, en slaat het op in uw elektronisch archief. MEMO : DocToKeep beschikt over een handige notietieblok: met één muisklik kunt u bv. belangrijke informatie opslaan die u net telefonisch hebt doorgekregen. Ook berichten kunt u opslaan in DocToKeep. U sleept het bericht gewoon naar het DocToKeep-pictogram en het wordt automatisch aan uw archief toegevoegd. Inclusief attachments!

4 DocToKeep, de meest geavanceerde zoekrobot ter wereld! Met DocToKeep kunt u nooit meer informatie kwijtraken. Elk woord in een document kan gebruikt worden om dit document terug te vinden. Met de functie "Uitgebreid zoeken" kunt u alle mogelijke zoekopdrachten uitvoeren, van de meest simpele tot de meest complexe. Ook als u de exacte schrijfwijze van een zoekterm niet kent, helpt DocToKeep u bij het zoeken. DocToKeep, een flexibel en veilig informatieplatform. Met DocToKeep kunt u de informatie uit de database delen met collega's. U bepaalt zelf wie tot welke delen toegang krijgt, zodat elk teamlid kan beschikken over de informatie die hij nodig heeft. De strikt gedefinieerde toegangsbeveiliging zorgt er evenwel voor dat confidentiële informatie niet zomaar vrijgegeven wordt. U kunt het resultaat van een zoekopdracht "exporteren" naar een ander programma, zodat u de gevonden info kunt verwerken in een verslag of een presentatie, zelfs versturen via .

5 Voor uw onderneming of organisatie DocToKeep Enterprise Dit is een licentie voor meerdere gebruikers die toelaat één of meerdere gemeenschappelijke databases te delen. Indien gewenst kan elke gebruiker ook een privaat archief aanleggen. Distributie via Dolmino partners: In dit voorbeeld heeft het bedrijf gekozen om 2 gemeenschappelijke databanken en 2 privé databanken te configureren. DocToKeep est disponible en Français Voor uzelf DocToKeep Personal Dit is de stand-alone toepassing voor één gebruiker op één PC. Deze toepassing zal zowel zelfstandigen en beoefenaars van vrije beroepen aanspreken alsook iedereen die voor zijn hobby of verzameling zijn informatie op een veilige en systematische manier wenst te bewaren. DocToKeep Personal is vanaf het voorjaar 2004 beschikbaar bij de gespecialiseerde winkels.

6 Special Features : Smart Surf Alert: Memo: geeft je een seintje wanneer je een pagina bezoekt die tot je interessegebieden behoort. DocToKeep laat je toe memo s in te brengen en deze om te zetten in DOC of PDF formaat! Meer info : Bekijk de DocToKeep demo op www. DocToKeep.com De lijst van de verdelers kan u ook vinden op www. DocToKeep.com Systeemvereisten : Microsoft Windows 98 of hoger Microsoft Internet Explorer Microsoft Windows Server netwerkomgeving DocToKeep is speciaal ontwikkeld om tijdens uw werkzaamheden in de achtergrond actief te zijn zonder dat uw processor aan snelheid moet inboeten. Alle merknamen zijn respectievelijk eigendom van de respectieve bedrijven. info@dekimo.com Brochure DocToKeep Ned v1.02