Curriculum Vitae. Overige Richard is een zeer ervaren lasser, die op zoek is naar een nieuwe klus als Tig lasser.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Curriculum Vitae. Overige Richard is een zeer ervaren lasser, die op zoek is naar een nieuwe klus als Tig lasser."

Transcriptie

1 Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Richard Plaats : Tilburg Leeftijd : 61 jaar Vervoer : Auto Overige Richard is een zeer ervaren lasser, die op zoek is naar een nieuwe klus als Tig lasser. In zijn loopbaan is Richard begonnen als lasser in de scheepsbouw en heeft hij zich verbreed tot BMBE, Mig/Mag, OP lasser en heeft hij zich gecertificeerd voor TIG pijplasser RVS dunwandig van 2 mm. De laatste jaren heeft hij zich opgewerkt tot supervisor van een ploeg monteurs en coördineerde hij de werkzaamheden op de bouwplaatsen en inspecteerde hij de installaties en het laswerk. In de werkplaats van De Groot Lasopleidingen is Richard getest op Tig pijplassen in de posities PA, PC, PH en H-L045 met een pijplas met en zonder VO met RVS en staal van kleiner dan 3 mm en van 3 mm tot 12 mm en een pijpdiameter van groter dan 25 mm. Richard heeft met deze test op ons een zeer goede indruk achtergelaten. Richard beheerst Tig lassen niveau 4. De testresultaten zijn bij ons op te vragen. Bent u op zoek naar een medewerker zoals Richard? Neem dan direct contact met ons op. Werkervaring Periode : Van juli tot en met heden Functie : Tig lasser Werkgever : Via De Groot Technisch Uitzendbureau Werkzaamheden : Tig lassen t.b.v. verwarmingsleidingen van 1,5 tot 6 duims en leidingen voor voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast kwam wat fitwerk voor. Periode : 2015 Functie : Trajectmanager Werkgever : AanpaQ Werkzaamheden : Verantwoordelijk voor het plegen van acquisitie, werven, selecteren en plaatsen van personeel. Periode : Van 2014 tot en met 2015 Functie : Tig lasser Werkgever : Kuijpers via Adecco Werkzaamheden : Verantwoordelijk voor het lassen van pijpleidingen in RVS en Staal. Periode : Van 2006 tot en met 2013 Functie : Supervisor Werkgever : M+W Group NL

2 Werkzaamheden : Verantwoordelijk voor het coördineren van en toezicht houden op werkzaamheden en naleving van de veiligheidsregels op bouwplaatsen, inspecteren van installaties en laswerk. Periode : Van 2003 tot en met 2006 Functie : Pijpfitter / Lasser / Supervisor Werkgever : M+W Group NL Werkzaamheden : Verantwoordelijk voor het fitten en lassen van RVS pijpleidingen en het aansturen van een ploeg monteurs. Verantwoordelijk voor projecten Solvay (nu Abbott), NXP Semiconductors en Lamers HTS. Periode : 2001 Functie : Stagiaire Werkgever : GTI Werkzaamheden : Ten behoeve van de KAM Management opleiding stage gelopen bij GTI op de afdeling Arbo en Milieu. De stageopdracht hield in het opzetten van een gevaarlijke stoffenbeleid. Periode : Van 2000 tot en met 2001 Functie : Chauffeur Werkgever : City Courier Werkzaamheden : Verantwoordelijk voor het bezorgen van pakketten door heel Nederland. Periode : Van 1985 tot en met 2000 Functie : Pijplasser Werkzaamheden : Verantwoordelijk voor het lassen van Tig en BMBE met koolstofstaal, RVS, chroom, molybdeen, titanium bij o.a. Shell Pernis-Moerdijk, Ned Stikstoffabriek Sas van Gent, BASF Antwerpen, NAM Emmen, Q8 Botlek, Bavaria Lieshout, Esso Botlek, BP Antwerpen, De Groot Int Zwijndrecht, DSM Geleen, Krachtcentrale Moerdijk. Periode : Van 1980 tot en met 1985 Functie : Constructiebankwerker / Lasser Werkzaamheden : Verantwoordelijk voor het lassen van BMBE, OP en Mig/Mag van zware constructies zoals boorplatforms, jackets (onderstel waar het boorplatform op rust) en de spoorbrug over het Hollands Diep bij Moerdijk. Periode : Van 1976 tot en met 1980 Functie : Lasser Werkzaamheden : Verantwoordelijk voor het lassen van schepen bij o.a. Verolme, RDM Rotterdam, Scheepswerf Hoboken en diverse kleine scheepswerven.

3 Opleidingen Periode : 2014 Opleiding : BHV Periode : 2014 Opleiding : Fotolasser (141) Informatie : Certificaat Tig 6G RVS Periode : 2012 Opleiding : Visueel Lasinspecteur VT-w-2 Periode : 2011 Opleiding : VCA-VOL Geldig tot : 2021 Periode : 2007 Opleiding : Auto Cad 2008 Periode : 2001 Opleiding : KAM Management Periode : Van 1975 tot en met 1976 Opleiding : Constructiebankwerker / Lassen Periode : Van 1972 tot en met 1973 Opleiding : Koninklijke Militaire School Periode : Van 1966 tot en met 1970 Opleiding : MAVO

4 Beschikbaar per; Richard is per direct voor fulltime en parttime beschikbaar. Tarief; Een tariefindicatie wordt afgegeven op aanvraag. Meer informatie Voor meer informatie over de kandidaat of om een kennismakingsgesprek te plannen kunt u contact opnemen met het team van De Groot Technisch Uitzendbureau. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer of mail naar info@degrootuitzendbureau.nl. Voorwaarden De Groot Technisch Uitzendbureau Aan de hand van de profielschets van uw vacature, selecteren wij de kandidaat voor u. Deze kandidaat stellen wij per , fax of brief aan u voor. Ook zullen wij geschikte kandidaten uit eigen beweging aan u voorstellen als wij van mening zijn dat de kandidaat zeer goed binnen uw organisatie zal passen. Indien u geïnteresseerd bent in één van onze kandidaten, dan kunt u de kandidaat via ons bureau uitnodigen voor een sollicitatiegesprek (vanaf dit moment bent u opdrachtgever op 'no cure no pay' basis) en bent u akkoord gegaan met onderstaande voorwaarden. Aannemen van personeel via Werving en Selectie U kunt als opdrachtgever de door ons voorgestelde kandidaat direct in dienst nemen. Wij berekenen u dan eenmalig een bemiddelingsfee ten hoogte van 20 % van het bruto jaarsalaris, inclusief vakantiegeld, van de kandidaat. In plaats van een bemiddeling ineens kunt u ook kiezen om de kandidaat op uitzendbasis in te lenen. Inlenen van uitzendkrachten uit Nederland U kunt bij ons kandidaten op uitzendbasis inlenen. Uitzendkrachten zijn vrij overneembaar na een inleenperiode van 1560 gewerkte uren. Voorbehoud Indien de opdrachtgever (of groepsmaatschappijen van de opdrachtgever) binnen 12 maanden na onze aanbieding van de kandidaat rechtstreeks een mondelinge of schriftelijke arbeidsovereenkomst met de kandidaat aangaat, zonder bovenstaande in acht te nemen, dan brengen wij de opdrachtgever 6 x een bruto maandloon in rekening, ter vergoeding van de gemaakte kosten.

5 Overig Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum. De Groot Technisch Uitzendbureau. maakt gebruik van een externe partij bij het toetsen van kredietwaardigheid. De Groot Technisch Uitzendbureau behoudt zich het recht voor om een aanvraag af te wijzen of andere zekerheden te stellen. Deze voorwaarden zijn u, voor en/of bij het voorstellen van een kandidaat gestuurd. Indien u de kandidaat uitnodigt voor een gesprek, geeft u daarmee aan dat u akkoord gaat met de bovenstaande condities. Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW. Datum : Voor akkoord getekend door : Handtekening :

Curriculum Vitae. Overige Hakan is een zeer ervaren lasser, die inzetbaar is als (gecertificeerd) Mig/Mag (staal) en BMBE (staal) lasser.

Curriculum Vitae. Overige Hakan is een zeer ervaren lasser, die inzetbaar is als (gecertificeerd) Mig/Mag (staal) en BMBE (staal) lasser. Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Hakan Plaats : ROTTERDAM Leeftijd : 38 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 133327073 Overige Hakan is een zeer ervaren lasser, die inzetbaar is als (gecertificeerd)

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Bent u op zoek naar een enthousiaste en ijverige lasser zoals Gerrit? Neem dan direct contact met ons op.

Curriculum Vitae. Bent u op zoek naar een enthousiaste en ijverige lasser zoals Gerrit? Neem dan direct contact met ons op. Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Gerrit Plaats : ELLEMEET Leeftijd : 51 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 184533764 Overige Gerrit beheerst het BMBE en Mag lasproces, maar Mag is echt zijn specialiteit.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia Roepnaam : Rien

Curriculum Vitae. Personalia Roepnaam : Rien Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Rien Plaats : ROOSENDAAL Leeftijd : 53 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 113486042 Overige Rien is een zeer ervaren zzp-er, die op zoek is naar een nieuwe klus

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Bent u op zoek naar een vakbekwame en gedreven kandidaat zoals Alex? Neem dan direct contact met ons op.

Curriculum Vitae. Bent u op zoek naar een vakbekwame en gedreven kandidaat zoals Alex? Neem dan direct contact met ons op. Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Alex Plaats : DORDRECHT Leeftijd : 64 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 90255276 Overige Alex is een zeer ervaren kandidaat, die op zoek is naar nieuw werk. Alex

Nadere informatie

EN-ISO : T BW FM S

EN-ISO : T BW FM S Curriculum Vitae Personalia Voornaam : Pheadro Leeftijd : 31 jaar Woonplaats : Tilburg Vervoer : Auto Dossiernummer : 234652287 Overig Pheadro is een gemotiveerde, vriendelijke jonge man die op zoek is

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Ook de referentie van Stefan was erg positief. Het is een betrouwbare kracht die zijn werk met veel enthousiasme heeft gedaan.

Curriculum Vitae. Ook de referentie van Stefan was erg positief. Het is een betrouwbare kracht die zijn werk met veel enthousiasme heeft gedaan. Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Stefan Plaats : MEERLE Leeftijd : 40 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 3535663 Overige Graag stellen wij Stefan aan u voor, een echte allround technische man. Hij

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Bent u op zoek naar een kandidaat zoals Paul? Neem dan direct contact met ons op.

Curriculum Vitae. Bent u op zoek naar een kandidaat zoals Paul? Neem dan direct contact met ons op. Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Paul Plaats : VEGHEL Leeftijd : 56 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 90654845 Overige Paul is een vriendelijke, zeer gemotiveerde en ervaren bouwkundig tekenaar.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Overige Hasan is een zeer ervaren zzp-er, die inzetbaar is als (gecertificeerd) Mig/Mag en BMBE lasser.

Curriculum Vitae. Overige Hasan is een zeer ervaren zzp-er, die inzetbaar is als (gecertificeerd) Mig/Mag en BMBE lasser. Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Hasan Plaats : ROTTERDAM Leeftijd : 52 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 122304810 Overige Hasan is een zeer ervaren zzp-er, die inzetbaar is als (gecertificeerd)

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Hugo is per direct beschikbaar voor een nieuwe opdracht. Eventueel staat hij ook open voor een baan in loondienst.

Curriculum Vitae. Hugo is per direct beschikbaar voor een nieuwe opdracht. Eventueel staat hij ook open voor een baan in loondienst. Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Hugo Plaats : KRABBENDIJKE Leeftijd : 33 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 143801764 Overige Hugo Poleij is een vriendelijk man die al sinds 2010 aan de slag is

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Overige Marcel is een zeer enthousiaste en gedreven kandidaat, die op zoek is naar vast werk.

Curriculum Vitae. Overige Marcel is een zeer enthousiaste en gedreven kandidaat, die op zoek is naar vast werk. Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Marcel Plaats : BREDA Leeftijd : 31 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 346716536 Overige Marcel is een zeer enthousiaste en gedreven kandidaat, die op zoek is naar

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Overige Arjo is een spring in het veld die graag zijn handen uit de mouwen steekt als constructiebankwerker.

Curriculum Vitae. Overige Arjo is een spring in het veld die graag zijn handen uit de mouwen steekt als constructiebankwerker. Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Arjo Plaats : LEERDAM Leeftijd : 32 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 189585043 Overige Arjo is een spring in het veld die graag zijn handen uit de mouwen steekt

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia Roepnaam : Arif Plaats : ROTTERDAM Leeftijd : 50 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer :

Curriculum Vitae. Personalia Roepnaam : Arif Plaats : ROTTERDAM Leeftijd : 50 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Arif Plaats : ROTTERDAM Leeftijd : 50 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 132916101 Overige Arif is een zeer ervaren en vriendelijke zzp-er, die inzetbaar is als

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia Roepnaam : Mario

Curriculum Vitae. Personalia Roepnaam : Mario Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Mario Plaats : BREDA Leeftijd : 50jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 139925892 Overige Mario heeft de afgelopen jaren gewerkt als plaat- / constructiewerker bij

Nadere informatie

Periode : Van 2003 tot en met 2005 Functie : Verkoper en reparateur Werkgever : Zelfstandige Wit- en bruingoedmonteur

Periode : Van 2003 tot en met 2005 Functie : Verkoper en reparateur Werkgever : Zelfstandige Wit- en bruingoedmonteur Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Frank Plaats : Roosendaal Leeftijd : 46 jaar Vervoer : Auto Overige Frank is een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat, die erg graag aan de slag gaat als onderhoudsmonteur.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia Roepnaam : Mohamed Plaats : VLISSINGEN Leeftijd : 33 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer :

Curriculum Vitae. Personalia Roepnaam : Mohamed Plaats : VLISSINGEN Leeftijd : 33 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Mohamed Plaats : VLISSINGEN Leeftijd : 33 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 146048519 Overige Mohamed is een zzp-er, die zich van Allround Lasser heeft opgewerkt

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE ZZP

CURRICULUM VITAE ZZP Personalia Voornaam : Mark de Weert Leeftijd : 43 jaar Woonplaats : Veen Vervoer : Auto Overige Mark is een zeer gedreven en ervaren Mig/Mag en BMBE lasser en op zoek naar het volgende project. Na vijftien

Nadere informatie

1. Personalia PQuality

1. Personalia PQuality Curriculum Vitae 1. Personalia PQuality Naam: Patteri Voornaam: Goran Geboortedatum: 29 augustus 1969 Burgelijke staat: Gehuwd - vader van twee kinderen Oppert 270 3011 HV Rotterdam Nederland Mobiel: +31

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MF Select

Algemene Voorwaarden MF Select Algemene Voorwaarden MF Select Gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Groningen op 12 september 2012 onder aktenummer 12/20 Inhoud Artikel 1 Algemeen... 3 Artikel 2 De dienstverlening... 3 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2012

Algemene voorwaarden 2012 Artikel 1: Definities Deze algemene voorwaarden verstaan onder: a. Recruiters.nl: intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, gevestigd te Zwaag. b. Opdrachtgever: de organisatie die door Recruiters.nl

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Werving & Selectie voor opdrachtgevers

ALGEMENE VOORWAARDEN Werving & Selectie voor opdrachtgevers ALGEMENE VOORWAARDEN Werving & Selectie voor opdrachtgevers Artikel 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de volgende begrippen gehanteerd: Arbeidsovereenkomst: hetgeen het Burgerlijk Wetboek daaronder verstaat.

In deze algemene voorwaarden worden de volgende begrippen gehanteerd: Arbeidsovereenkomst: hetgeen het Burgerlijk Wetboek daaronder verstaat. Algemene voorwaarden Transparant Recruitment Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomsten tot bemiddeling die door een opdrachtgever met Transparant Recruitment

Nadere informatie

Ondernemend in personeel. Even voorstellen? uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord.nl

Ondernemend in personeel. Even voorstellen? uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord.nl Ondernemend in personeel Even voorstellen? uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services Over Accord De Accord Groep is een full-service bureau in de wereld van mensen en werk. Ons uitgebreide

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Companian

Algemene Voorwaarden Companian Algemene Voorwaarden Companian Algemene Voorwaarden Pagina 1 van 6 1. Definities 2. De Werkzaamheden 3. Fee 4. Betaling 5. Aansprakelijkheid 6. Geheimhouding 7. Duur van de overeenkomst 8. Benaderen van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden (Werving & Selectie) augustus 2010. Bremmer Company VOF. Artikel 1. DEFINITIES

Algemene Voorwaarden (Werving & Selectie) augustus 2010. Bremmer Company VOF. Artikel 1. DEFINITIES Algemene Voorwaarden (Werving & Selectie) augustus 2010 Bremmer Company VOF Artikel 1. DEFINITIES a. Opdrachtnemer Bremmer Company VOF. Hierna te noemen Bremmer Company b. Opdrachtgever De natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het plaatsen van Zelfstandigen door InterimWorX B.V. gevestigd te Rotterdam aan het Stationsplein 45.

Algemene voorwaarden voor het plaatsen van Zelfstandigen door InterimWorX B.V. gevestigd te Rotterdam aan het Stationsplein 45. Dit document bestaat uit drie delen: 1. Algemene voorwaarden voor het plaatsen van zelfstandigen 2. Algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen van Werknemers 3. Algemene voorwaarden voor werving

Nadere informatie

Veenendaal A L G E M E N E V O O R W A A R D E N V O O R W E R V I N G & S E L E C T I E

Veenendaal A L G E M E N E V O O R W A A R D E N V O O R W E R V I N G & S E L E C T I E Veenendaal A L G E M E N E V O O R W A A R D E N V O O R W E R V I N G & S E L E C T I E Algemene voorwaarden ReadytoGo uitzendbureau Veenendaal Werving&Selectie 0 Artikel 1: Toepassingsgebied 1. Deze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2016. 1. Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN 2016. 1. Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN 2016 1. Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, opdrachten en overige overeenkomsten van Syntax voor zover één en ander betrekking

Nadere informatie

Opleidingscatalogus: Lassen

Opleidingscatalogus: Lassen Opleidingscatalogus: Lassen t WEB Opleidingen, Adviezen & Subsidies Hoofdvestiging: Zeppelinstraat 7 7903 BR Hoogeveen Tel: 0528 280 888 Fax: 0528 280 889 foto's Harm Noor Presentaties Website: www.tweb.nl

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2014

ALGEMENE VOORWAARDEN 2014 WWW.TECHUNITED.EU GLOBAL RECRUITMENT IN ENGINEERING ARTIKEL 1: DEFINITIES Deze algemene voorwaarden verstaan onder: a. TechUnited: intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, gevestigd te Conil de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van. Tobi Talent

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van. Tobi Talent 1 september 2011 Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van Tobi Talent 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de

Nadere informatie

Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Werving & Selectie Artikel 3 Totstandkoming en Uitvoering van de Overeenkomst

Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Werving & Selectie Artikel 3 Totstandkoming en Uitvoering van de Overeenkomst Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, algemene aanbiedingen, (rechts)handelingen, overeenkomsten en overige rechtsbetrekkingen van Spoor 3 HRM. 2.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie Algemene Voorwaarden Werving & Selectie Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: De Kandidaat: degene die door Manpower aan Opdrachtgever wordt voorgedragen voor

Nadere informatie

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215 E: info@onlinemarketingvacatures.com De online marketing gespecialiseerde vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met online marketing specialisten?

Nadere informatie

Toptech/AV/Uitzenden/2015 1

Toptech/AV/Uitzenden/2015 1 Aanvullende Algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen van uitzendkrachten door Toptech Uitzendbureau BV 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: (a) (b) (c) (d) "Toptech":

Nadere informatie

Toptech/AV/W&S/2015 1

Toptech/AV/W&S/2015 1 Aanvullende Algemene voorwaarden voor het werven en selecteren van uitzendkrachten door Toptech Uitzendbureau BV 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: (a) (b) (c) (d) (e) "Toptech":

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden april 2018 Assured Werving & Selectie. Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden april 2018 Assured Werving & Selectie. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving en selectie van arbeidskrachten door Assured Werving

Nadere informatie

Uitzendbureau Servitex b.v.

Uitzendbureau Servitex b.v. Hartelijk dank voor het aanvragen van onze brochure. Wij zullen in het kort uiteenzetten, wat de werkwijze is van Uitzendbureau Servitex b.v. Uitzendbureau Servitex is opgericht door Aad de Jong in 1987.

Nadere informatie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie Als header graag mijn logo met ernaast Rob Keehnen Werving & Selectie In oranje ernaast Passie voor vast en tijdelijk personeel Aan de onderzijd(fooder) een oranje balk op elke pagina met adres. HOME PAGINA

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor werving & selectie door Talent Enterprise B.V. gevestigd te Woerden aan de Trasmolenlaan 5.

Algemene voorwaarden voor werving & selectie door Talent Enterprise B.V. gevestigd te Woerden aan de Trasmolenlaan 5. Dit document bestaat uit drie delen: 1. Algemene voorwaarden voor werving & selectie 2. Algemene voorwaarden voor het plaatsen van zelfstandigen 3. Algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen

Nadere informatie

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever.

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden De onderhavige algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedere Opdracht en Overeenkomst tot Arbeidsbemiddeling welke door tussenkomst van YoungConsult tot

Nadere informatie

Algemene voorwaarden werving & selectie Techniek Werkt Beter

Algemene voorwaarden werving & selectie Techniek Werkt Beter Algemene voorwaarden werving & selectie Techniek Werkt Beter A. Werkingsgebied Deze Voorwaarden gelden voor alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving & selectie (W&S) van kandidaten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FAECTORY. Artikel 1: Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN FAECTORY. Artikel 1: Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN FAECTORY Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving en selectie van kandidaten door de vennootschap

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden IDIS/International Design Industry Services

Algemene Voorwaarden IDIS/International Design Industry Services IDIS Algemene Voorwaarden page 1 Algemene Voorwaarden IDIS/International Design Industry Services 1. DEFINITIES Artikel 1.1 IDIS/International Design Industry Services: een geregistreerde handelsnaam van

Nadere informatie

Plaatbewerking. Constructiewerk.

Plaatbewerking. Constructiewerk. Plaatbewerking. Constructiewerk. www.tosec.nl/flyer SNIJWERK Laser-, plasma-, autogeensnijden Voor alle plaatafmetingen en plaatdiktes hebben wij de juiste snijmachines. Bovendien zijn onze machines voorzien

Nadere informatie

Nederlandse Algemene Voorwaarden IMDES Werving & Selectie van Technisch Personeel

Nederlandse Algemene Voorwaarden IMDES Werving & Selectie van Technisch Personeel Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtnemer: IMDES, handelend inzake arbeidsbemiddeling, die ten behoeve van een werkgever, een werkzoekende, dan wel beiden,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie (W&S)

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie (W&S) Algemene Voorwaarden Werving & Selectie (W&S) Artikel 1: Toepasselijkheid. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving en selectie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Effect Personeelsdiensten B.V.

Algemene Voorwaarden Effect Personeelsdiensten B.V. Algemene Voorwaarden Effect Personeelsdiensten B.V. Artikel 1 Toepasselijkheid a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten aangegaan door Effect Personeelsdiensten B.V. (hierna

Nadere informatie

Algem ene voorwaarden Artikel 1: Definities

Algem ene voorwaarden Artikel 1: Definities Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities Deze algemene voorwaarden verstaan onder: a. Recruit-Assistance: intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, gevestigd te Roosendaal. b. Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Zorgeloos personeel inlenen...

Zorgeloos personeel inlenen... Zorgeloos personeel inlenen... Atik uitzendbureau is een jong en professioneel bedrijf waarvan de leiding al meer dan 10 jaar ervaring heeft op de flexibele arbeidsmarkt. Wij zijn een landelijk opererende

Nadere informatie

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR BAANBREKEND Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau IN KANTOORPERSONEEL De Koning uitzendbureau is een van de langst bestaande uitzendorganisaties

Nadere informatie

TARIEVEN RWC B & S OPLEIDING

TARIEVEN RWC B & S OPLEIDING Lascoördinator hoe en wat Doordat wij tientallen bedrijven intensief hebben begeleid bij het behalen van een bedrijfscertificaat ISO-3834 en EN-1090, signaleerden wij al in een vroeg stadium een tekort

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FenterDaniëls BV Werving en Selectie

Algemene Voorwaarden FenterDaniëls BV Werving en Selectie Algemene Voorwaarden FenterDaniëls BV Werving en Selectie 1. Algemeen FenterDaniëls verleent diensten ten behoeve van opdrachtgevers bij het werven en selecteren van personeel. Deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING MENSEN MAKEN HET VERSCHIL Als ze op de juiste plek zitten. In het juiste team. Als zij hun talent kunnen omzetten in toegevoegde waarde. Wij adviseren, ondersteunen

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie. Euroforce B.V.

Bedrijfspresentatie. Euroforce B.V. Bedrijfspresentatie Algemeen is opgericht in 2001 en is begonnen als uitzendorganisatie, inmiddels heeft Euroforce zich ontwikkeld tot een breder dienstverlenende organisatie en hebben we veel ervaring

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Technicians: handelend inzake personeelsbemiddeling, die ten behoeve van een

Nadere informatie

UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING

UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING OVER ONS Sinds 2011 selecteren wij met succes technisch personeel voor bedrijven in de regio Limburg. De medewerkers van SOMA Works hebben jarenlang ervaring in

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Iduet Groep BV Werving en Selectie

Algemene Voorwaarden Iduet Groep BV Werving en Selectie Algemene Voorwaarden Iduet Groep BV Werving en Selectie 1. Algemeen Iduet verleent diensten ten behoeve van opdrachtgevers bij het werven en selecteren van personeel. Deze Algemene Voorwaarden zijn met

Nadere informatie

MF Groep. HR-diensten

MF Groep. HR-diensten MF MF Groep HR-diensten Over MF Groep MF Groep ondersteunt bedrijven in Noord-Nederland met een brede personele dienstverlening, gericht op uitzenden, payroll, detacheren, werving & selectie, poolmanagement,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden personeelsbemiddeling Inhoud

Algemene voorwaarden personeelsbemiddeling Inhoud Algemene voorwaarden personeelsbemiddeling Inhoud Algemene voorwaarden personeelsbemiddeling... 1 Artikel 1. Definities... 2 Artikel 2. Toepasselijkheid... 2 Artikel 3. Opdracht inspanningsverbintenis...

Nadere informatie

Werving & Selectie Overeenkomst

Werving & Selectie Overeenkomst Werving & Selectie Overeenkomst De ondergetekenden: WebshopWorks, gevestigd en kantoorhoudende aan de Ijburglaan 399, 1086 ZJ te Amsterdam Te dezen vertegenwoordigd door: Naam: Micky van Vollenhoven KvK:

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid. Artikel 3 Offertes / Voorstellen en bevestiging. Algemene voorwaarden VAK Werving en Selectie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid. Artikel 3 Offertes / Voorstellen en bevestiging. Algemene voorwaarden VAK Werving en Selectie Algemene voorwaarden VAK Werving en Selectie Artikel 1 Definities 1. Opdrachtnemer: VAK Werving en Selectie; intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, hierna te noemen VAK. 2. Opdrachtgever: De organisatie

Nadere informatie

W: www.techniekvacatures.net T: 050 3050 215. E: info@techniekvacatures.net

W: www.techniekvacatures.net T: 050 3050 215. E: info@techniekvacatures.net W: www.techniekvacatures.net T: 050 3050 215 E: info@techniekvacatures.net Waarom techniekvacatures.net? Dè techniek vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met engineers en technisch specialisten?

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WERVING & SELECTIE VAN: Open HR Recruitment B.V. gevestigd te Arnhem. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 2017 Werving & Selectie (W&S)

Algemene Voorwaarden 2017 Werving & Selectie (W&S) Algemene Voorwaarden 2017 Werving & Selectie (W&S) Inhoudsopgave Artikel 1: Definities... 3 Artikel 2: Toepasselijkheid... 3 Artikel 3: Opdracht... 4 Artikel 4: Benodigde gegevens en voorstellen kandidaat...

Nadere informatie

algemene voorwaarden

algemene voorwaarden algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten, advertenties en overige overeenkomsten van Born4Jobs B.V. voor zover één

Nadere informatie

Select2Connect B.V. is 24 uur per dag en 7 dagen per week persoonlijk bereikbaar!

Select2Connect B.V. is 24 uur per dag en 7 dagen per week persoonlijk bereikbaar! Waarom kiest u voor ons? Omdat u heldere afspraken wenst. Omdat u personeel wilt dat bij u past. Omdat u snelheid wenst. Omdat u 24/7 persoonlijke bereikbaarheid zoekt. Omdat u deskundigheid zoekt. Omdat

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena

INHOUDSOPGAVE. Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena INHOUDSOPGAVE Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Werkingssfeer

Nadere informatie

Internationale Marketing +Distrbutie Consultants, Werving en Selectie van Technisch Personeel

Internationale Marketing +Distrbutie Consultants, Werving en Selectie van Technisch Personeel An der Bree 2 D-48455 Bad Bentheim T +49(0)5924-9 Pagina 1 van 7 F +49(0)5924-99 E info@technical-employee-search.com I www-technical-employee-search.com/imdes M +49(0)1573-4023934 Skype:marc.van.stralen

Nadere informatie

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Onze specialistische vakkennis en toewijding voor zowel klant als kandidaat zijn evident. Wij zijn een uitzendbureau, dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een degelijke en betrouwbare HR dienstverlener

Nadere informatie

Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en. contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het. vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht -

Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en. contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het. vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht - Ziezzo. Uw personeel goed geregeld. Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht - gevers. Uw personeel

Nadere informatie

Medewerker: Iedere natuurlijke- of rechtspersoon, die namens ons, diensten uitvoert ten behoeve van de opdrachtgever.

Medewerker: Iedere natuurlijke- of rechtspersoon, die namens ons, diensten uitvoert ten behoeve van de opdrachtgever. 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: De vennootschap onder firma Flex Work In Travel v.o.f., gevestigd te Wormer, hierna te noemen Flex Work In Travel, ingeschreven

Nadere informatie

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215 E: info@onlinemarketingvacatures.com Dè online marketing vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met online marketing specialisten? Dan bent

Nadere informatie

3 Selectie en selectiemiddelen

3 Selectie en selectiemiddelen 3 Selectie en selectiemiddelen Het werven van personeel is één, het selecteren ervan is een ander verhaal. Er zullen over het algemeen immers meer kandidaten zijn dan functies, en daarom moet er selectie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Technische Detacheerder, hierna te noemen De Technische Detacheerder, ALGEMENE BEPALINGEN

Algemene voorwaarden De Technische Detacheerder, hierna te noemen De Technische Detacheerder, ALGEMENE BEPALINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden De Technische Detacheerder, hierna te noemen De Technische Detacheerder, ALGEMENE BEPALINGEN 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Curriculum vitae. Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats. 10 + jaar Technisch tekenaar Solid Edge Solidworks

Curriculum vitae. Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats. 10 + jaar Technisch tekenaar Solid Edge Solidworks Curriculum vitae PERSOONLIJKE DETAILS Naam Sergio Woonplaats DELFT Geboortedatum 1979 SAMENVATTING Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats HBO HTS Werktuigbouwkunde 10 + jaar Solid

Nadere informatie

Sollicitatieformulier Gold Security

Sollicitatieformulier Gold Security Dit sollicitatieformulier uitprinten en in BLOKLETTERS invullen. Vervolgens opsturen naar Gold security, Postbus 489, 6000 AL Weert. Svp TWEE recente pasfoto s bijsluiten! Indien een vraag niet op u van

Nadere informatie

We hunt for quality, character and loyalty

We hunt for quality, character and loyalty Algemene voorwaarden Hunter Recruitment 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende definities in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Krosto Techniek BV, hierna te noemen Krosto, ALGEMENE BEPALINGEN 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door Krosto gedane

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST

DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze overeenkomst leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WERVING & SELECTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN WERVING & SELECTIE ALGEMENE VOORWAARDEN WERVING & SELECTIE APRIL 2017 ALGEMENE VOORWAARDEN WERVING & SELECTIE // PAGINA 2 INHOUD ALGEMENE VOORWAARDEN WERVING & SELECTIE Algemene Voorwaarden Werving & Selectie... 2 1. Definities...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPIJTENBURG WERVING EN ADVIES B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPIJTENBURG WERVING EN ADVIES B.V. 1 ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPIJTENBURG WERVING EN ADVIES B.V. De algemene voorwaarden voor werving en selectie en/of het ter beschikking stellen van kandidaten door Spijtenburg Werving en Advies B.V. 1.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden werving en selectie

Algemene Voorwaarden werving en selectie Inleiding Algemene Voorwaarden werving en selectie Dit document bevat de tekst van de Algemene Voorwaarden voor werving en selectie opdrachten zoals die gehanteerd worden door Nijssen & Van de Sluis werving,

Nadere informatie

Kandidaat Iedere natuurlijke persoon die door Ximena wordt geworven en geselecteerd om een arbeidsovereenkomst aan te gaan met de Opdrachtgever.

Kandidaat Iedere natuurlijke persoon die door Ximena wordt geworven en geselecteerd om een arbeidsovereenkomst aan te gaan met de Opdrachtgever. Algemene Werving en Selectie Voorwaarden 1. Definities In deze Algemene Werving en Selectie Voorwaarden wordt verstaan onder: Kandidaat Iedere natuurlijke persoon die door Ximena wordt geworven en geselecteerd

Nadere informatie

Niveaudrempelbepaling potentiële MCPM-studenten die niet beschikken over een hbo-/bachelordiploma

Niveaudrempelbepaling potentiële MCPM-studenten die niet beschikken over een hbo-/bachelordiploma Niveaudrempelbepaling potentiële MCPM-studenten die niet beschikken over een hbo-/bachelordiploma Inleiding De Master of Crisis and Public Order Management (MCPM) is een opleiding op masterniveau. Om tot

Nadere informatie

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Onze specialistische vakkennis en toewijding voor zowel klant als kandidaat zijn evident. Wij zijn een uitzendbureau, dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een degelijke en betrouwbare HR dienstverlener

Nadere informatie

Aanvullende Algemene Voorwaarden Get Work Uitzendbureau BV

Aanvullende Algemene Voorwaarden Get Work Uitzendbureau BV Aanvullende Algemene Voorwaarden Get Work Uitzendbureau BV Inhoud Artikel 1 - Aangaan rechtstreekse arbeidsverhouding met uitzendkracht (toevoeging artikel 17 algemene voorwaarden NBBU).... 3 Artikel 2

Nadere informatie

4. Kandidaat: iedere natuurlijke persoon en/of zelfstandige die door ZON financials wordt voorgesteld aan een opdrachtgever..

4. Kandidaat: iedere natuurlijke persoon en/of zelfstandige die door ZON financials wordt voorgesteld aan een opdrachtgever.. Algemene voorwaarden Artikel 1 Organisatie ZON financials B.V. is een organisatie die natuurlijke personen dan wel zelfstandigen zonder personeel (hierna: zelfstandigen) ter beschikking stelt aan een opdrachtgever

Nadere informatie

Het zeker stellen van voldoende VGM-kennis en kunde bij uitzendkrachten

Het zeker stellen van voldoende VGM-kennis en kunde bij uitzendkrachten Procedure bij ingeleende uitzendkrachten Doelstelling: Het zeker stellen van voldoende VGM-kennis en kunde bij uitzendkrachten Minimumeisen: Overzicht van ingeleende uitzendkrachten Inlening via een VCU-

Nadere informatie

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier werknemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. voor Werving en Selectie en detachering. ixxenz BV

Algemene voorwaarden. voor Werving en Selectie en detachering. ixxenz BV Algemene voorwaarden voor Werving en Selectie en detachering ixxenz BV oktober 2015 1 Inhoud Begrippen 3 Toepasselijkheid 3 Detachering 4 Werving en Selectie 7 Voor alle overeenkomsten 8 2 Begrippen In

Nadere informatie

INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR BEPAALDE OF ONBEPAALDE TIJD

INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR BEPAALDE OF ONBEPAALDE TIJD INSCHRIJVING MEDEWERKER & OPDRACHTBEVESTIGING VOOR BEPAALDE OF ONBEPAALDE TIJD INVUL INSTRUCTIES Gelieve in duidelijk leesbare blokletters in te vullen Alle vakken invullen, onvolledig ingevulde formulieren

Nadere informatie

Vaste en tijdelijke professionals in creatie & design. wat is creatieven.com >

Vaste en tijdelijke professionals in creatie & design. wat is creatieven.com > Vaste en tijdelijke professionals in creatie & design wat is creatieven.com > Grootste werving & selectie en uitzendbureau voor professionals in creatie & design. Al bijna 10 jaar dé specialist met een

Nadere informatie

Financials met Meerwaarde

Financials met Meerwaarde Financials met Meerwaarde Bien Sûr Recruitment 2016 Bien Sûr Recruitment FINANCIELE KERNFUNCTIES Proactief financieel management en een alert risicomanagement is een dwingende noodzaak voor elke organisatie.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden DEFINITIES

Algemene voorwaarden DEFINITIES Algemene voorwaarden, tevens handelend onder de medehandelsnaam Sterk Werk HR Solutions, ingeschreven bij KvK te Rotterdam onder nr. 24404150. Sterk Werk Recruitment B.V. verleent diensten ten behoeve

Nadere informatie

Sollicitatieformulier TEAM BEVEILIGING V.O.F. TEAM

Sollicitatieformulier TEAM BEVEILIGING V.O.F. TEAM Sollicitatieformulier TOGETHER MORE EVERYONE TEAM ACHIEVES Blad 1 (svp invullen in blokletters} 1. Persoonlijke gegevens Achternaam... Tussenvoegsel... Voorletters... Voornamen voluit... Roepnaam... Titel...

Nadere informatie

Totaaloplossingen in techniek

Totaaloplossingen in techniek Totaaloplossingen in techniek Maro Service Nederland BV te Barendrecht levert al sinds 1996 een zeer breed servicepakket op het gebied van technische diensten, maritieme werkzaamheden en detachering. Onze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden digitale marktplaats IGOM.nl

Algemene voorwaarden digitale marktplaats IGOM.nl Algemene voorwaarden digitale marktplaats IGOM.nl De digitale marktplaats van IGOM.nl is een hulpmiddel voor deelnemende organisaties om tot een rechtmatige en doelmatige inhuur van derden te komen. De

Nadere informatie