HARD, HARDER, HARDST

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HARD, HARDER, HARDST"

Transcriptie

1

2

3 HARD, HARDER, HARDST Heb je zin in gierende zenuwen, klamme handen en kriebels in je buik gevolgd door een stevige shot adrenaline? Dan moet je in Walibi Holland zijn! In onze wilde thrill rides, zenuwslopende attracties of op één van onze festivals vind je gegarandeerd maximale spanning en ontspanning.

4 SKY IS THE LIMIT! Of je nou een bloedstollende dag wil beleven met je team, al je zakenrelaties wil entertainen of je medewerkers en hun familie wil bedanken. In Walibi Holland maak je van alle zakelijke- en personeelsevenementen een spectaculaire en indrukwekkende dag. We hebben verschillende locaties, binnen en buiten, die we speciaal voor jou kunnen inzetten. Ook onze culinaire mogelijkheden zijn heel divers: van menuvouchers en buffetten tot aan luxe diners. We hebben voor elk event en voor alle wensen de juiste mogelijkheid op maat. Of je nou met 20 of personen komt.

5 We helpen je graag bij het organiseren van een dag of een dagdeel naar jouw wensen. Personeelsfeest Familiedag Teambuilding event Vergadering Trainingen

6 ZET HET HELE BEDRIJF OP Z N KOP Je leert elkaar pas echt kennen als je samen diepe dalen, hoge pieken, kurkentrekkers en loopings hebt doorstaan. Daarom is Walibi Holland ook voor personeelsfeesten en familiedagen de ideale plek. Zo hebben we een aantal spannende teambuilding programma s voor je in petto, of wat dacht je van een spectaculaire feestavond op maat? Vraag ons naar de mogelijkheden.

7 We hebben met collega's en familieleden onze 200ste verjaardag gevierd in Walibi Holland. We hebben genoten van de perfecte sfeer in het park. Jong en oud hebben genoten! Familiedag Koninklijke Marechaussee, Kolonel drs V.B. Egbers

8 ZET JE MERK KEIHARD NEER Gooi na een serieuze vergadering, presentatie of training lekker de haren los en de handen in de lucht! De combinatie van het BizNiz Center en het attractiepark zorgt ervoor dat trainingen, vergaderingen, seminars of productpresentaties een angstaanjagend goeie indruk achterlaten.

9

10 WAAR IS HET FEESTJE?

11 We hebben verschillende locaties, binnen en buiten, die we speciaal voor jouw event kunnen inzetten en helemaal op jouw wensen kunnen afstemmen. BizNiz Center Walibi s gloednieuwe BizNiz Center is dé plek voor zakelijke events. De trendy ingerichte zalen kun je helemaal naar wens inrichten of samenvoegen tot 1 grote zaal en zijn volledig uitgerust met audiovisuele technieken om van elke presentatie een hit te maken. Club Psyke In Club Psyke sluit je een indrukwekkende dag op een verbluffende manier af. In deze club met de grandeur van een theater kan je lekker naborrelen, flink met de voetjes van de vloer of verras je gasten met een unieke 5D Experience. Wil je het nog groter en indrukwekkender maken? Huur dan het hele gebied af met attracties als Tomahawk, Drako en de Rodeostier die speciaal voor jouw gasten draaien! Haciënda Onze kleurrijke Haciënda is de perfecte locatie voor jouw feest! Binnen en op het overdekte terras kunnen 20 tot 300 gasten terecht, maar je kunt ook het hele parkgedeelte Exotique afhuren voor personen. Hier kunnen je gasten helemaal los gaan in thrill ride Condor en attracties Los Sombreros, Mini Taxi s en de Tequila Taxi s.

12 Geweldige service en goed verzorgd. Goede catering en keurig aangekleed. Een achtbaan exclusief voor jouw groep, dat is echt bijzonder. Op zoek naar een origineel uitje? Walibi is een echte aanrader! Personeelsvereniging BiJZonder (Almere), Danielle Lelieveld

13 Binnenterrein Robin Hood Verdient jouw event echt een unieke locatie? Organiseer dan je event op het binnenterrein van Robin Hood. Op dit binnengebied van maar liefst 5 hectare omringd door een grote denderende houten thrill ride kan je gasten entertainen. Campsite of Carnage Campsite of Carnage is dé exclusieve locatie voor je event. Het is een industrieel plein met een groot kampvuur in het midden, het gebied is half overkapt en helemaal naar eigen wens in te richten. Campsite of Carnage biedt plaats aan maximaal gasten. Bij het gebied kun je ook het gruwelijke Haunted House Jefferson Manor en/of de Redneck Walk Trough huren. Overleef jij deze ongekende horror? Het hele attractiepark Je kan natuurlijk ook gewoon het hele attractiepark afhuren. Álle wilde thrill rides en sensationele attracties zijn dan exclusief voor jouw gasten beschikbaar. Evenemententerrein Het kan nóg groter. Naast ons attractiepark ligt een evenemententerrein van 60 hectare, bekend van festivals als Lowlands en Defqon.1, dat plaats biedt aan gasten. Het terrein is eenvoudig op te delen, voorzien van de benodigde infrastructuur voor evenementen en heeft een ideale ligging midden in Nederland. Als je gebruik wil maken van dit evenemententerrein kan je natuurlijk ook een voordelige combinatie maken met het attractiepark Walibi Holland of uitbreiden met een verblijf in vakantiepark Walibi Village!

14

15

16 KEIHARD CULINAIR

17 Natuurlijk hoort een zaken- of personeelsevenement ook culinair tot in de puntjes verzorgd te zijn. Daarom denken we graag met je mee over ontvangst, lunch of diner. Ontspannen binnenkomer Begin een dag vol gierende zenuwen en tranen van het lachen op een ontspannen manier. Of je nou met z n 20 en bent of met personen. We ontvangen jouw groep graag in een exclusieve ruimte met een kop verse koffie of thee en iets lekkers. Lekker lunchbuffet Midden op de dag ontmoet je elkaar weer en kan je even bijkomen van alle opwinding in jullie eigen zaal. Geniet van een heerlijk uitgebreid lunchbuffet voordat jullie jezelf weer in een middag vol adrenaline kicks storten. Gezellig diner Van een dagje hard gaan in Walibi Holland krijg je gegarandeerd honger! Daarom is een gezellig diner in een exclusieve zaal de perfecte afsluiting van een fantastische dag. We hebben verschillende lekkere arrangementen op diverse locaties. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zelf (w)eten Je kan natuurlijk ook je gasten zelf laten bepalen wat en wanneer er gegeten wordt. Zo hebben we een aantal menu s die je kunt aanbieden. Iedereen ontvangt dan een voucher die bij de aangegeven horecagelegenheid kan worden ingeleverd. Een andere optie is Walibi Kix: Walibi geld waarmee betaald kan worden in alle winkels en horecagelegenheden.

18 EXTRA S Naast huiveringwekkende thrill rides, zenuwslopende attracties, unieke locaties en een scala aan culinaire mogelijkheden op maat bieden we ook nog een aantal extra s waarmee je jouw event extra spectaculair maakt. Entertainment Verwelkom je gasten bijvoorbeeld vanaf Mainstage, geniet van een speciale show of sluit je evenement fenomenaal af met een vuurwerk- of lasershow. Huur tijdens een feestavond een attractie speciaal af voor jouw groep. Je kunt zelfs exclusief een Haunted House afhuren, als je durft... Walibi Holland werkt nauw samen met verschillende erkende artiestenbureaus. We kunnen je dus ook helpen bij het inhuren van bijvoorbeeld een DJ, artiest of Big Band. Branding Het park branden tijdens je event? Vraag naar de mogelijkheden om het plaatje helemaal compleet te maken!

19 Games Zijn onze wilde thrill rides en zenuwslopende attracties nog niet avontuurlijk genoeg? Geef de dag dan een extra dimensie door een competitie tussen de gasten te organiseren. Laat ze verschillende games spelen en in groepen strijden om de winst. Souvenir Een gevaarlijk leuke dag wordt pas echt een dag om nooit te vergeten met een persoonlijk souvenir. Geef je gasten bijvoorbeeld een onride foto van een van onze thrill rides! Niet in de rij staan Met Fast Lane halen je gasten het maximale uit hun dag. Je kunt dan een plaats reserveren in 1 van de 8 rides zodat je niet in de rij hoeft te staan. Na afloop van een ride kan je meteen een reservering plaatsen voor een volgende ride. Is er 1 specifieke ride waar jouw gasten echt niet op kunnen wachten? Geef ze dan direct toegang met een single shot.

20

21 Iedereen heeft het hartstikke naar zijn zin gehad. De reacties waren bijzonder positief, dus wat dat betreft voor jullie organisatie alleen maar complimenten! Personeelsfeest tijdens Halloween Fright Nights Theehuis Rhijnauwen, Pieter van der Giessen

22 NOOIT MEER NAAR HUIS Wat is er lekkerder dan na een dag hard gaan in Walibi meteen op de bank te ploffen? In ons vakantiepark Walibi Village kom je weer helemaal tot rust in één van onze vernieuwde 2-, 4-, 7- of 8-persoonshuisjes of Villa Walibi, voor 16 personen, die van alle gemakken voorzien zijn! Een verblijf in Walibi Village is ook heel goed te combineren met een late vergadering of een gezellig avondfeest. Aankomst op het vakantiepark is dagelijks mogelijk, net zoals het dagelijkse vertrek.

23

24 HARD GAAN MET KORTING Voorverkoop Als bedrijf krijg je een vette korting op onze tickets. Een leuk en origineel geschenk voor klanten, medewerkers of zakenrelaties. Jij geniet van voordelige inkooptarieven en zij kunnen hard gaan zonder in de rij te hoeven staan bij de kassa! Webshop Bedrijven, organisaties en instellingen met meer dan medewerkers die hun medewerkers of relaties met korting tickets willen laten kopen, bieden wij kosteloos een webshop aan; een ticketshop speciaal voor jouw bedrijf! Tips voor voorverkoop Cadeau voor medewerkers Bedank je klanten Loyaliteit van klanten Incentive Bied een korting aan bij de pv-leden

25

26 Afgelopen zaterdag was voortreffelijk! Het weer zat mee en de flexibele opstelling van Walibi was opvallend. Familiedag CSC, Arthur Charleston

27

28 WAAROM WALIBI? Unieke thrill rides Full service Events op maat Nieuw BizNiz Center Gastwaardering Walibi Holland: 8,2 Een 8,0 op Zoover voor Walibi Village Centraal gelegen in Nederland Walibi Holland BV afdeling Sales Spijkweg RJ Biddinghuizen +31 (0) KvK:

ZET HET HELE BEDRIJF OP Z N KOP!

ZET HET HELE BEDRIJF OP Z N KOP! ZET HET HELE BEDRIJF OP Z N KOP! 1 HARD, HARDER, HARDST Heb je zin in gierende zenuwen, klamme handen en kriebels in je buik gevolgd door een stevige shot adrenaline? Dan moet je in Walibi Holland zijn!

Nadere informatie

LAAT ZIEN WAAR JE BEDRIJF ÉCHT VOOR STAAT

LAAT ZIEN WAAR JE BEDRIJF ÉCHT VOOR STAAT LAAT ZIEN WAAR JE BEDRIJF ÉCHT VOOR STAAT 1 2 DÉ ULTIEME PLEK VOOR ZAKELIJKE EVENTS Heb je zin in gierende zenuwen, klamme handen en kriebels in je buik gevolgd door een stevige shot adrenaline? Dan moet

Nadere informatie

BEDRIJF KEIHARD NEER

BEDRIJF KEIHARD NEER LAAT ZIEN ZET WAAR JE BEDRIJF ÉCHT KEIHARD VOOR STAAT NEER dare to get real 1 2 BEN JE KLAAR VOOR DE ULTIEME TEST? Walibi is geen attractiepark, maar een plek waar je jezelf écht leert kennen. Onze thrill

Nadere informatie

BEDRIJF KEIHARD NEER

BEDRIJF KEIHARD NEER LAAT ZIEN ZET WAAR JE BEDRIJF ÉCHT KEIHARD VOOR STAAT NEER dare to get real 1 BEN JE KLAAR VOOR DE ULTIEME TEST? Walibi is geen attractiepark, maar een plek waar je jezelf écht leert kennen. Onze thrill

Nadere informatie

INHOUDS- OPGAVE. Walibi Holland. HARD GAAN. 4. Doelstellingen 6. Tijdlijn 8. Rides en events 10. Zakelijk 14. Walibi Village 16.

INHOUDS- OPGAVE. Walibi Holland. HARD GAAN. 4. Doelstellingen 6. Tijdlijn 8. Rides en events 10. Zakelijk 14. Walibi Village 16. PERSDOSSIER 2016 1 2 INHOUDS- OPGAVE Walibi Holland. HARD GAAN. 4 Doelstellingen 6 Tijdlijn 8 Rides en events 10 Zakelijk 14 Walibi Village 16 Services 18 Walibi in cijfers 20 Contactgegevens 22 3 HARD,

Nadere informatie

LAAT ZIEN WAAR JE BEDRIJF ÉCHT VOOR STAAT

LAAT ZIEN WAAR JE BEDRIJF ÉCHT VOOR STAAT LAAT ZIEN WAAR JE BEDRIJF ÉCHT VOOR STAAT 1 HARD, HARDER, HARDST! Heb je zin in gierende zenuwen, klamme handen en kriebels in je buik gevolgd door een stevige shot adrenaline? Dan moet je in Walibi Holland

Nadere informatie

Walibi HOlland. Business & fun for all. 99 Vragen? Bel met onze Afdeling Sales: +31 (0) 321-32 99 37, of mail naar sales@walibiholland.nl.

Walibi HOlland. Business & fun for all. 99 Vragen? Bel met onze Afdeling Sales: +31 (0) 321-32 99 37, of mail naar sales@walibiholland.nl. Walibi HOlland Business & fun for all 99 Vragen? Bel met onze Afdeling Sales: +31 (0) 321-32 99 37, of mail naar sales@walibiholland.nl. 1 EEN DAGJE VAN DE ZAAK Na hard werken, goed ontspannen U lanceert

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Essentie 4. Tijdlijn 6. Rides en events 8. Zakelijk 12. Walibi Village 14. Services 16. Walibi in cijfers 18. Facts & Figures...

INHOUDSOPGAVE. Essentie 4. Tijdlijn 6. Rides en events 8. Zakelijk 12. Walibi Village 14. Services 16. Walibi in cijfers 18. Facts & Figures... PERSDOSSIER 2017 INHOUDSOPGAVE Essentie 4 Tijdlijn 6 Rides en events 8 Zakelijk 12 Walibi Village 14 Services 16 Walibi in cijfers 18 Facts & Figures... 20 Contactgegevens 22 ESSENTIE VISIE Conventies

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Essentie 4. Tijdlijn 6. Rides en events 8. Zakelijk 12. Walibi Village 14. Services 16. Walibi in cijfers 18. Facts & Figures...

INHOUDSOPGAVE. Essentie 4. Tijdlijn 6. Rides en events 8. Zakelijk 12. Walibi Village 14. Services 16. Walibi in cijfers 18. Facts & Figures... PERSDOSSIER 2019 INHOUDSOPGAVE Essentie 4 Tijdlijn 6 Rides en events 8 Zakelijk 12 Walibi Village 14 Services 16 Walibi in cijfers 18 Facts & Figures... 20 Contactgegevens 22 ESSENTIE Gierende zenuwen,

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE WALIBI VILLAGE = THE PLACE TO STAY 4 4-PERSOONSHUISJE 6 7-PERSOONSHUISJE 8 8-PERSOONSHUISJE 8 VILLA WALIBI 10

INHOUDSOPGAVE WALIBI VILLAGE = THE PLACE TO STAY 4 4-PERSOONSHUISJE 6 7-PERSOONSHUISJE 8 8-PERSOONSHUISJE 8 VILLA WALIBI 10 Walibi Village 1 INHOUDSOPGAVE WALIBI VILLAGE = THE PLACE TO STAY 4 4-PERSOONSHUISJE 6 7-PERSOONSHUISJE 8 8-PERSOONSHUISJE 8 VILLA WALIBI 10 PARK GUIDE WALIBI VILLAGE 12 BEGIN JE DAG GOED 14 VAN ALLE GEMAKKEN

Nadere informatie

Deelnemers lopen warm MEETING EVENTZ. Meeting Magazine Award: Leukste bedrijfsuitje 2015

Deelnemers lopen warm MEETING EVENTZ. Meeting Magazine Award: Leukste bedrijfsuitje 2015 MEETING EVENTZ Meeting Magazine Award: Leukste bedrijfsuitje 2015 Deelnemers lopen warm Voor het derde jaar op rij organiseert Meeting Magazine de Meeting Magazine Award: de zeer succesvolle verkiezing

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

ZO KRIJG JE DE KLAS WEL STIL! IN 2016 HEEFT WALIBI HOLLAND EEN CRAZY LEIPE NIEUWE RIDE!

ZO KRIJG JE DE KLAS WEL STIL! IN 2016 HEEFT WALIBI HOLLAND EEN CRAZY LEIPE NIEUWE RIDE! ZO KRIJG JE DE KLAS WEL STIL! IN 2016 HEEFT WALIBI HOLLAND EEN CRAZY LEIPE NIEUWE RIDE! S A L K E D E J G J I ZO KR! L I T S L WE Hoe houd je de klas het hele jaar rustig? Laat ze lekker een dagje hard

Nadere informatie

1. Introductie Walibi Holland 2. Het attractiepark 3. Parkplattegrond 4. Extra s Fast Lane Walibi Holland App 5. Festivals Out of Control Summer

1. Introductie Walibi Holland 2. Het attractiepark 3. Parkplattegrond 4. Extra s Fast Lane Walibi Holland App 5. Festivals Out of Control Summer persdossier 1 3 INHOUDSOPGAVE 1. Introductie Walibi Holland 2. Het attractiepark 3. Parkplattegrond 4. Extra s Fast Lane Walibi Holland App 5. Festivals Out of Control Summer Nights Halloween Fright

Nadere informatie

Q&A. SUMMER VIBEZ Een overdosis zomer! SOCIAL MEDIA SUMMER VIBEZ: EEN OVERDOSIS ZOMER! Datum : 15, 22 & 29 JULI EN 5 & 12 AUGUSTUS 2015

Q&A. SUMMER VIBEZ Een overdosis zomer! SOCIAL MEDIA SUMMER VIBEZ: EEN OVERDOSIS ZOMER! Datum : 15, 22 & 29 JULI EN 5 & 12 AUGUSTUS 2015 Q&A SUMMER VIBEZ Een overdosis zomer! Datum : 15, 22 & 29 JULI EN 5 & 12 AUGUSTUS 2015 Website : Ticketing : Openingstijden : Wijze verkoop : Soort event : www.walibi.nl/summervibez www.walibi.nl/tickets

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Walibi Village

Walibi Village Walibi Village 2017 1 INHOUDSOPGAVE WALIBI VILLAGE = THE PLACE TO STAY 5 2-PERSOONSHUISJE 6 4-PERSOONSHUISJE 7 7-PERSOONSHUISJE 9 8-PERSOONSHUISJE 9 VILLA WALIBI 10 PARK GUIDE WALIBI VILLAGE 12 BEGIN JE

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

ZO KRIJG JE DE KLAS WEL STIL!

ZO KRIJG JE DE KLAS WEL STIL! ZO KRIJG JE DE KLAS WEL STIL! 1 LAAT ZE LEKKER Hoe houd je de klas het hele jaar rustig? Laat ze lekker een dagje uitrazen in Walibi Holland! We hebben heel veel stoere attracties waar kids vanaf 7 jaar

Nadere informatie

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement Europalaan 1 Postbus 18 5170 AA Kaatsheuvel +31 (0)416-287770 2012 Efteling. Voor alle in deze brochure vermelde tekst geldt: zetfouten

Nadere informatie

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK HOOGGEËERD PUBLIEK Het GROOTSTE en LANGSTLOPENDE kerstcircus van Nederland Van 23 DECEMBER 2011 T/M 5 JANUARI 2012 vindt de 41E editie plaats Spectaculaire TOPACROBATEN, CLOWNS en adembenemende circusacts

Nadere informatie

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Wilt u van uw congres, relatiedag, vergadering, training of personeelsfeest een unieke ervaring maken? Kom dan naar het Safari Meeting Centre in Burgers

Nadere informatie

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW Groepen en bedrijven Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! NIEUW Beleef samen met collega s, relaties, vrienden of familie een onvergetelijke dag op het veelzijdige landgoed van Duinrell. Jong

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Ook voor iedere andere gelegenheid waarvoor u een representatieve zaal nodig heeft, bieden wij een passende oplossing. Deze informatiefolder

Nadere informatie

Ja ik wil... IJsselhotel

Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en dromen vast nu al over de allermooiste dag van je leven. Het IJsselhotel is gevestigd in een 19 e eeuws rijksmonument en biedt

Nadere informatie

Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je.

Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je. JOIN THE MUSIC! Bij Mezz weten ze met ruim 300 events per jaar precies waar ze mee bezig zijn en dat merk je. WAT IS MEZZ? Mezz concerts & dance is het kloppend hart voor popmuziek in Breda en omstreken.

Nadere informatie

Uitjes die je bijblijven! Click4events.nl

Uitjes die je bijblijven! Click4events.nl 4E Uitjes die je bijblijven! Click4events.nl Opzoek naar een bedrijfsfeestje, vrijgezellenfeest, themaparty, teamuitje of groepsuitje? Click4events.nl zorgt voor een dag vol plezier, een uitje om nooit

Nadere informatie

TELSTAR. Horeca prospectus. Thuis bij Telstar

TELSTAR. Horeca prospectus. Thuis bij Telstar TELSTAR de witte leeuwen Horeca prospectus concept & vormgeving: colorscan BV, Voorhout - www.colorscan.nl drukwerk: Drukkerij Van Hoesel, Heemskerk foto s: Pieter Hoogeveen w i t t e l e e u w e n k o

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Deze informatiefolder is bedoeld om u een indruk te geven van de diverse mogelijkheden binnen Theothorne. Theothorne ligt in het centrum

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS

VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS Hartelijk welkom in Villa Zwart Goud. In dit private, gastronomische restaurant krijgt u de volledige aandacht van de bediening, er wordt exclusief

Nadere informatie

KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio

KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio Datum: vrijdag, 12 december 2014 Tijden: 19-22 uur Beste standhouder, Wat leuk dat je mee wilt doen met onze KERST Ladies Night! Wij gaan er van uit dat het weer

Nadere informatie

De klok rond genieten!

De klok rond genieten! Speciale Editie Activiteitspromotie en Bijkomende Aanwervingspromotie Tupperinfo De klok rond genieten! 3 www.tupperware.be Weken 47-52 17/11/2014 28/12/2014 Weken 47-52 17/11/2014 28/12/2014 Activiteitspromotie

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen Comfortabel zaken doen De ideale plek voor formele en informele ontmoetingen Ons volledig vernieuwde clubhuis, middenin een groene oase van rust, is de ideale

Nadere informatie

TRAFFIC CONTROL. Driving Safe & Driving Fun

TRAFFIC CONTROL. Driving Safe & Driving Fun Driving Safe & Driving Fun TRAFFIC CONTROL Driving Safe & Driving Fun cadeautip avontuur beleving teamuitje relatiedag incentive evenement een jongensdroom komt uit een garantie voor beleving Driving Safe

Nadere informatie

Voorbeeld groepsarrangementen

Voorbeeld groepsarrangementen Voorbeeld groepsarrangementen Compleet verzorgde uitjes naar Texel! Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsuitje, het schoolkamp voor aankomend jaar of voor de familiedag? Dan bent u bij De Krim

Nadere informatie

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI Wie kent het niet, dit monumentale pand met grandeur en klasse in hartje Amsterdam? Het historische Pathé Tuschinski Theater is al jaren een gevestigde

Nadere informatie

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes!

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes! ZAKELIJK Garantie voor zakelijk succes! Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. U ervaart direct een unieke sfeer op het moment dat u ons landgoed betreedt. Er is ruimte en rust en tegelijkertijd

Nadere informatie

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. zakelijk Bij de Agnietenberg kunt u zakelijk goed vertoeven, van een intiem diner tot een effectieve vergadering en van een ontspannen lunch tot een bruisend personeelsfeest. Wij verwelkomen u graag! Gelegen

Nadere informatie

VIP-FORMULE.

VIP-FORMULE. VIP-FORMULE www.spagrandprix.com Loges SOLD OUT LOGES FORMULA : DE MEZZANINE LOPEND BUFFET HET PRIVÉTERRAS MET PAGODE OFFICIEEL PROGRAMMA 1 PLAATS PER 2 PERSONEN OPEN BAR (8.30-18.30) PRACHTIG UITZICHT

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA Pathé Arena is een modern theater gelegen in het hart van de bruisende ArenA Boulevard in Amsterdam- Zuidoost. Treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA, Stadion Johan

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS

ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS ! ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS Zoomers Beach Events & Workshops Een origineel bedrijfsuitje, een teambuildingsdag of een knotsgek vrijgezellenfeest? Een ludieke workshop, een perfect vaararrangement

Nadere informatie

Familie weekend in de Ardennen

Familie weekend in de Ardennen Familie weekend in de Ardennen De prachtige Ardennen is de ideale plek voor een gezellig en actief weekend voor de hele familie. Ideaal voor een weekendje weg met meerdere gezinnen of als familie reünie.

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue Bijschriftje Down Under DOWN UNDER IS MET RECHT EEN VAN DE MOOISTE HORECALOCATIES IN DE REGIO UTRECHT. HEERLIJK ETEN, SFEERVOLLE AMBIANCE, GASTVRIJE SERVICE EN EEN SPECTACULAIR UITZICHT OVER DE LAAGRAVENSE

Nadere informatie

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij Trouwen bij Restaurant Zuiver Gastvrij 2014 Zuiver Gastvrij Krommewetering 51 Utrecht 030 23 83 233 www.zuivergastvrij.nl utrecht@zuivergastvrij.nl KvK 30243806 Welkom bij Zuiver Gastvrij De perfecte locatie

Nadere informatie

Over AEC. Historie & stijl komensamen

Over AEC. Historie & stijl komensamen Over AEC Historie & stijl komensamen AEC respecteert zijn industriële verleden, meer nog het speelt het uit, zonder aan hedendaags comfort in te boeten. Het authentieke complex, gelegen op het Eilandje

Nadere informatie

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring!

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! AEC Op korte afstand van de autosnelweg en op het trendy Eilandje bevindt zich Antwerp Engineering Company. Een

Nadere informatie

Eindeloos Events Wedding & Event Planners

Eindeloos Events Wedding & Event Planners Weddingplanning Eindeloos Events Wedding & Event Planners Advisering Ceremoniemeesterschap Styling & Decoratie Bruidsdrukwerk Zakelijk Event Er breekt een leuke, maar spannende en drukke tijd voor jullie

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

GOOI DE SCHOOLSTRESS VAN JE AF!

GOOI DE SCHOOLSTRESS VAN JE AF! GOOI DE SCHOOLSTRESS VAN JE AF! 1 Na uren, dagen, weken, maanden geconcentreerd opletten in de klas, profielwerkstukken schrijven, bergen huiswerk wegwerken en toetsweken hebben jouw leerlingen wel een

Nadere informatie

9 locaties voor flexibel werken in Nederland

9 locaties voor flexibel werken in Nederland 9 locaties voor flexibel werken in Nederland 1. Zaamen in Haarlem www.zaamen.nl Een inspirerend flexwerkkantoor voor ondernemers en bedrijven met een luxe lounge als sociaal hart, eigen bar en bedrijfsrestaurant.

Nadere informatie

Private Waterfront Parties

Private Waterfront Parties Private Waterfront Parties BIJ FINLEY IN HET WITTE HUIS Als je feest écht bijzonder moet zijn! Zie je het al voor je, de gezichten van je vrienden en kennissen, als ze arriveren bij de luxe, hagelwitte

Nadere informatie

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen.

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen. Vergader-/ congres-/ cursusarrangementen Hotel Restaurant Ruimzicht is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in

Nadere informatie

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen.

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. Maak kennis met de rest van de wereld. Nieuwe smaken, gerechten

Nadere informatie

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten.

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardag, een gezellig familiefeest of een spetterende bruiloft,

Nadere informatie

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL PATHÉ BREDA V1.0 PATHÉ BREDA Pathé Breda is een modern theater in het centrum van Breda dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 7 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN PAVILJOEN TWISKE

OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN PAVILJOEN TWISKE OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN Inspannen Ontspannen Verwelkomen Ontvangen Vieren van het leven. De unieke ambiance. GENIETEN MET VOLLE TEUGEN UITKIJKEN OVER HET WATER EN DANSEN ONDER DE STERREN Het leven

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN Hotel Schiphol A4 is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, het geven van trainingen, productpresentaties

Nadere informatie

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord!

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Bruiloften Geacht bruidspaar, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

inspirerende ontmoetingsplaats

inspirerende ontmoetingsplaats Z a k e l i j k e m o g e l i j k h e d e n B u s i n e s s c l u b T h e a t e r & Z a k e n F e e s t e n & P a r t i j e n inspirerende ontmoetingsplaats Theater de Maaspoort Oude Markt 30 5911 HH Venlo

Nadere informatie

W L A IBI V IBI V L IL AG A E

W L A IBI V IBI V L IL AG A E WALIBI VILLAGE 2016 2 INHOUDSOPGAVE WALIBI VILLAGE = THE PLACE TO STAY 4 2-PERSOONSHUISJE 6 4-PERSOONSHUISJE 7 7-PERSOONSHUISJE 8 8-PERSOONSHUISJE 9 VILLA WALIBI 10 PLATTEGROND WALIBI VILLAGE 12 BEGIN

Nadere informatie

M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g

M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g # A R T P U B N L W W W. A R T P U B. N L A R T P U B O N S V E R H A A L ArtPub is hét creatieve

Nadere informatie

slapen in walibi village

slapen in walibi village slapen in walibi village welkom Walibi Village 5 2-persoonshuisje 6 4-persoonshuisje 7 7-persoonshuisje 8 8-persoonshuisje 9 walibi village plattegrond 10 Begin je dag goed 12 van alle gemakken voorzien

Nadere informatie

Geachte gast, Graag tot ziens bij ECR Groot Stokkert!

Geachte gast, Graag tot ziens bij ECR Groot Stokkert! Geachte gast, Naast banqueting biedt ECR Groot Stokkert ook de mogelijkheid voor uw vergadering of seminar. Natuurlijk kunnen de details van elke bijeenkomt geheel naar eigen wens worden ingericht, maar

Nadere informatie

Enjoy the festival as a VIP

Enjoy the festival as a VIP Enjoy the festival as a VIP PROFITEER TOT 1 JANUARI 2018 VAN EARLY BIRD PRIJZEN! ZIE PAGINA 9 VAN DEZE BROCHURE Het NN North Sea Jazz Festival. Hét festival van jazz, blues, funk, hiphop, world en pop.

Nadere informatie

ALLE SCHOOLSTRESS GILLEN IN WALIBI!

ALLE SCHOOLSTRESS GILLEN IN WALIBI! LAAT ZE ERUIT ALLE SCHOOLSTRESS GILLEN IN WALIBI! Na uren, dagen, weken, maanden geconcentreerd opletten in de klas, profielwerkstukken schrijven, bergen huiswerk wegwerken en toetsweken hebben jouw leerlingen

Nadere informatie

VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE

VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE in hartje Brabant ANTON PIECKPLEIN 2-5171 CV KAATSHEUVEL TEL. +31 (0) 416 205000 WELKOM@BIJANTON.NL BIJANTON.NL WELKOM BIJ HET KLAVIER Het Klavier is een uniek

Nadere informatie

WAAR WERK EN MENSEN SAMENKOMEN

WAAR WERK EN MENSEN SAMENKOMEN WAAR WERK EN MENSEN SAMENKOMEN UNIEKE HISTORIE Villa de Kroon - vroeger bekend als Hotel de Kroon - was vanaf 1908 dé ontmoetingsplek in Leeuwarden voor kunstenaars, artiesten en notabelen. Een plek waar

Nadere informatie

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee.

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee. BRUIDSFOTOGRAFIE Wij hebben zojuist de slideshow bekeken en WOWWWWW wat zijn de foto s mooi geworden! Wij zijn er echt heel blij mee!! 1000000x dank dat jij de mooiste dag uit ons leven vast hebt willen

Nadere informatie

SPREEKBEURT. In samenwerking met

SPREEKBEURT. In samenwerking met SPREEKBEURT In samenwerking met BOBBEJAANLAND, T PLEZANTSTE LAND Bobbejaanland is t plezantste land! Nee, het is geen echt land zoals België of Nederland, maar wel een pretpark in Lichtaart. Eentje met

Nadere informatie

250 Extra kilometers kosten 0,25. Te berekenen vanaf Hardenberg.

250 Extra kilometers kosten 0,25. Te berekenen vanaf Hardenberg. Tarievenkaart Verjaardagsfeest Van Harte Gefeliciteerd met het Aanstaande Feest! U wilt dat het een fantastisch feest wordt voor uw kind? Met een van de beste kindergoochelaars van Nederland wordt het

Nadere informatie

Hoe haal ik het optimale uit onze corporate familiedag? 10 tips voor een onvergetelijk event op eigen bedrijfslocatie

Hoe haal ik het optimale uit onze corporate familiedag? 10 tips voor een onvergetelijk event op eigen bedrijfslocatie Hoe haal ik het optimale uit onze corporate familiedag? 10 tips voor een onvergetelijk event op eigen bedrijfslocatie Een bedrijfsfeest organiseren waarbij de complete familie uitgenodigd is? Yes, we zien

Nadere informatie

BEDRIJFSEVENTS.NL VERGADEREN.NL CONGRES.NL BEDRIJFSINCENTIVE.NL FEEST.NL OVERNACHTEN MAATWERK

BEDRIJFSEVENTS.NL VERGADEREN.NL CONGRES.NL BEDRIJFSINCENTIVE.NL FEEST.NL OVERNACHTEN MAATWERK BEDRIJFSEVENTS.NL VERGADEREN.NL CONGRES.NL BEDRIJFSINCENTIVE.NL FEEST.NL OVERNACHTEN MAATWERK BUSINESSBOOKERS is van begin tot eind uw partner voor het organiseren van uw zakelijke activiteiten buiten

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

HOSPITALITY SEIZOEN 2019/2020

HOSPITALITY SEIZOEN 2019/2020 HOSPITALITY SEIZOEN 2019/2020 HET PARKSTAD LIMBURG STADION Roda JC Kerkrade speelde tot en met seizoen 1999/2000 op het Gemeentelijk Sportpark, in de volksmond ook wel Kaalheide genoemd. Op 15 augustus

Nadere informatie

Verhaal. Fotografie: Catherine Ashmore

Verhaal. Fotografie: Catherine Ashmore Disney Fotografie: Catherine Ashmore Verhaal Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze savannen komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een

Nadere informatie

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck BEDRIJVENGIDS 2016 Activiteiten & arrangementen op de Berendonck WELKOM Waterski- & Outdoorcentrum de Berendonck Welkom bij Waterskicentrum- & Outdoorcentrum de Berendonck. In deze brochure vindt u de

Nadere informatie

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG!

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! It s the most wonderful time of the year! En zeker bij Bleyenberg. Speciaal voor jou hebben wij verschillende arrangementen samengesteld deze feestdagen. December.

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK

ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK - Versie huwelijk 2014 Alle prijzen zijn inclusief BTW Welkom Gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in De Landgoederij. In

Nadere informatie

- Onze schepen - De River Queen

- Onze schepen - De River Queen De River Queen Wij zijn trots op onze vloot. Sinds kort is De River Queen bij ons in de vaart terug. Met dit prachtige, luxe schip wordt elke vaartocht een succes. Laat u verrassen door het bijzondere

Nadere informatie

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN. Zakelijke evenementen

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN. Zakelijke evenementen Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN BV Zakelijke evenementen De zilvermeeuw 3 is uitermate geschikt voor gezelschappen tot 20 personen een kleine business meeting kan op deze manier een verrassend karakter

Nadere informatie

BEVER OUTDOOR WEEKEND

BEVER OUTDOOR WEEKEND BEVER OUTDOOR WEEKEND Geniet van een heerlijk verzorgd weekend weg in de Ardennen voor maar 99 euro p.p. DE ARDENNEN Na slechts twee en een half uur rijden vanuit het midden van ons land veranderen de

Nadere informatie

TEXEL. GROEPSUITJES. Groepsuitje? Feest? Wij helpen! Voorbeelden groepsarrangementen

TEXEL.  GROEPSUITJES. Groepsuitje? Feest? Wij helpen! Voorbeelden groepsarrangementen GROEPSUITJES TEXEL Voorbeelden groepsarrangementen Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsuitje, het schoolkamp voor aankomend jaar of voor de familiedag? Dan bent u bij De Krim Texel aan het

Nadere informatie

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug Kerstarrangementen www.carlton.nl/debrug Bijzondere feestdagen... Carlton De Brug is gedurende het jaar al een zeer populaire familiebestemming maar zeker tijdens de feestdagen geniet u van een onvergetelijk

Nadere informatie

VOOR UW GROEP VERJAARDAG BORREL FAMILIEFEESTJE TEAMUITJE VERGADEREN KINDERFEESTJE

VOOR UW GROEP VERJAARDAG BORREL FAMILIEFEESTJE TEAMUITJE VERGADEREN KINDERFEESTJE VOOR UW GROEP VERJAARDAG BORREL FAMILIEFEESTJE TEAMUITJE VERGADEREN KINDERFEESTJE Wintertuin Experience is heel geschikt voor uw teamuitje, borrel, verjaardag of vergadering! Voor groepen tot ongeveer

Nadere informatie

Hotel Emmeloord. Informatie Zakelijk

Hotel Emmeloord. Informatie Zakelijk Hotel Emmeloord Informatie Zakelijk Algemene informatie Geachte gast, Deze informatiebrochure geeft u een indruk van de mogelijkheden die Van der Valk Hotel Emmeloord biedt op het gebied van vergaderingen,

Nadere informatie

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi Vergaderen in stijl Restaurant Vlaar is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een snelle óf uitgebreide businesslunch, een comfortabele vergaderlocatie centraal in het land,

Nadere informatie

Verhaal. Fotografie: Catherine Ashmore

Verhaal. Fotografie: Catherine Ashmore Disney Fotografie: Catherine Ashmore Verhaal Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze savannen komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een

Nadere informatie

BESLOTEN FEEST. Voor elk feest een passend arrangement!

BESLOTEN FEEST. Voor elk feest een passend arrangement! ARRANGEMENTEN BESLOTEN FEEST Voor elk feest een passend arrangement! Of u nu op zoek bent naar een leuke locatie voor een schoolfeest, de nieuwjaarsborrel of een productpresentatie. Wij kijken samen met

Nadere informatie

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt!

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground Altijd een feest voor kinderen en ouders Een ongelofelijk gevarieerd programma, vol muziek, dans, spel, sport, mode, kunst, ontspanning

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie