Diversity. 16 januari Diversity Chic - trendcollectie. chic

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Diversity. 16 januari 2012. Diversity Chic - trendcollectie. www.worldofhappiness.nl. chic"

Transcriptie

1 cursus 2012

2 16 januari 2012 Diversity chic Diversity Chic - trendcollectie Look & learn uur Woerden 69,- incl. lunch excl. model + oefenkop 16 januari 2012 Ben jij ook bed naar dé komende trends van lente en zomer? En zoek je inspiratie? Diversity Chic is dan jouw antwoord. Onze e haarmode collectie speelt in op de hedendaagse trends met snelle veranderingen en de behoefte zich te onderscheiden van de grote massa. Diversity staat voor de verschillende mogelijkheden die de coupes bieden. Elke coupe kan men op diverse wijzen stylen en past zo bij elk moment van de dag. Hiermee volgt ook de coupe de trend van de snelle verandering. De diverse trends verlopen geleidelijk in elkaar over, net als de seizoenen. Ook de zomerse coupes van de Diversity Chic-collectie sluiten naadloos aan bij de herfst en meer winterse coupes van de e collectie. Een hedendaagse trend is het voor zichzelf zorgen, ook luxe is weer in opkomst. Lang haar zien we zeker terug, maar wel uitermate goed verzorgd en glanzend. En een rode draad in de Diversity Chic collectie is glans. Een gevoel van luxe en glamour staat centraal in de collectie. Tijdens deze Look & learn nemen wij je stap voor stap mee in onze kleur- en kniptechnieken. Hiervan wordt één kleur- en knipmodel uitgevoerd op een oefenkop.

3 Education... the key to succes and another level! Trainingen zijn enorm belangrijk, zodat je focus houdt op alles wat zich afspeelt in de kappersbranche. Wij zorgen ervoor dat je wordt geïnspireerd bij ons in de studio. Onze studio biedt een uitdagende leeromgeving waar je e vaardigheden opdoet en je collegae ontmoet. Met ons e educatieabonnement zorgen wij ervoor dat jouw gehele team op hetzelfde niveau op de werkvloer staat. In deze brochure vindt je een aantal e trainingen speciaal voor heren; zoals het authentiek scheren of de heren kniptraining. En wat denk je van de ste tips en trics voor brides to be? Tijdens deze training leer je hoe de bruid echt dé dag van haar leven ervaart, in ieder geval wat betreft haar haar! Of wil je starten met keratinebehandelingen in je salon, maar weet je niet hoe de behandeling precies wordt gedaan? Meld je dan aan voor de demonstratie Keratin Revolution treatment. En heb je een educatieabonnement? Dan zijn alle trainingen zijn g r a ti s, met uitzondering van BHV trainingen, buitenlandse trips en shows. De voordelen van het educatie-abonnement op een rij: - divers en volledige educatieprogramma - maandelijks een technische avond - elk kwartaal een business avond Wil je alleen één specifieke training volgen, zonder dat je hiervoor een abonnement hebt, is dit uiteraard ook mogelijk. Bij de cursussen staat vermeld of je materiaal dient mee te brengen. Hetzelfde geldt voor eventuele modellen. Aanmelden voor een training kan via mail (educatie@worldofhappiness.nl) of per telefoon ( ). Indien je samen met een ander een cursus wilt volgen, houden wij daar rekening mee. Geef dit wel door bij de aanmelding. Het kan gebeuren dat een cursus volgeboekt is, wij laten je dat natuurlijk direct weten. Voor eventuele technische ondersteuning kun je ons ook altijd telefonisch bereiken of via de . Monique Ruijgrok Manager Education & Events (van links naar rechts Nanda van den Brug, Alex Bosma, Monique Ruijgrok) Alex Bosma M E alex@worldofhappiness.nl Nanda van den Brug M E nanda@worldofhappiness.nl Monique Ruijgrok M E monique@worldofhappiness.nl

4 Kleuroverzicht Lendan Color Starter uur Woerden (of Breda) 29,- incl. lunch incl. model Een training waarin alle kleurproducten van Lendan uitgebreid worden behandeld. Tijdens de training starten we back to basic met de kleurentheorie zoals we die ooit ons eigen hebben gemaakt. Andere belangrijke onderwerpen zijn de positionering, laagste PPD- en ammonia gehalte, kleurkarakters en grijsdekking met 2,7%. Na een uitgebreide lunch gaan we groepsgewijs een aantal modellen kleuren. Aan het einde van de middag ben je geheel op de hoogte wat je zoal voor spectaculaire resultaten kunt bereiken met Lendan. Color Experienced uur Woerden (of Breda) 49,- incl. lunch incl. model Een vervolgtraining op de Color Starter training. Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod; voorpigmentatie, terugpigmentatie, verhelderingsondergronden, schoonmaakformules. Tevens worden er veel cases in de training behandeld, zodat je na afloop van de training vol overtuiging elke situatie aan kunt. In de middag brengen we alles wat we aan theorie hebben vergaard in praktijk, wij verzorgen hiervoor een aantal modellen. Color Expert uur Woerden (of Breda) 69,- incl. lunch incl. model Een vervolgtraining op de Color Experienced, deze training is voor kappers die het uiterste op kleurgebied willen bereiken en met nog meer inspiratie aan de slag willen gaan. In de ochtend behandelen we een aantal cases en gaan we vervolgens diep in op alle e kleurtechnieken zodat je geïnspireerd wordt en in de middag kun je de kleurtechnieken in praktijk brengen. Wij verzorgen de modellen. Simply Red uur Woerden 39,- excl. model Een kleurtraining waarin alle koper en rood tinten centraal staan. Hoe kun je rood/kopertinten een langere houdbaarheid geven? En hoe bereik je een intens rood eindresultaat? Tevens brengen we dit in praktijk op zelf meegebrachte modellen. Just Blond uur Woerden 39,- excl. model Een kleurtraining waarin alle blondtinten centraal staan. Hoe bereik je een mooi blondresultaat, hoe maak je een koele blonde kleur, etc.? Deze avond bestaat uit één deel theorie en vervolgens gaan we de meegebrachte modellen kleuren. Folie Technieken uur Woerden 39,- excl. kosten oefenhoofd 25,- Deze training staat geheel in het teken van allerlei verschillende folietechnieken. Diverse folietechnieken worden gepresenteerd en later op de avond kun je deze technieken uitwerken op een oefenhoofd.

5 Citytrip Barcelona 13, 14 & 15 mei 2012 Meet Lendan 595,- excl. btw * afhankelijk van prijs vliegtickets. 3 dagen Barcelona arrangement: Vliegreis, hotelovernachtingen in NH Hotel St. Boi, winkelen Magnumplaza, inclusief diners én twee Lendan-trainingen Aanmelden per mail naar alinde@worldofhappiness.nl Aantal plaatsen is beperkt! Luis Vinuela Look & Learn uur Woerden (of Breda) 69,- incl. lunch excl. model Luis Vinuela is creative director bij Lendan en Spaanse topkapper, zijn enthousiasme voor het vak werkt aanstekelijk. Hij zal je tijdens deze training volledig inspireren op het gebied van kleuren en opsteken. In deze creatieve training laat hij je een aantal technieken zien die makkelijk en commercieel kunnen worden vertaald naar jouw eigen salon. Een look & learn training die voor iedereen is die op de hoogte wil zijn van de laatste trends! Je kunt ook aangeven zelf model te willen zijn voor deze training zodat hij je een totale make-over kan geven. Maar dan moet je natuurlijk wel snel zijn!

6 Kleuroverzicht GLYNT GLYNT Color Start-up uur Woerden 29,- incl. lunch incl. model Een startertraining waarin alle GLYNT Shadows kleuringen worden behandeld. Een perfecte start voor elke kapper die kennis wil maken met de GLYNT Shadows. De GLYNT shadows bestaat uit één innovatieve kleurenkaart waarin zowel de semi-permanente kleuringen als alle oxydatieve haarkleuringen worden gepresenteerd. Op deze wijze geeft Glynt een duidelijk overzicht van het totale gamma aan kleuren en met behulp van de mixtinten kan men een ongekend gamma aan kleuren creëren. The sky is the limit! In de middag gaan we de behandelde theorie in groepsverband in praktijk brengen. Wij zorgen voor modellen. GLYNT Color knowledge uur Woerden 49,- incl. lunch incl. model Een vervolgtraining op de GLYNT Color start-uptraining, tijdens deze training komen de volgende onderdelen aan bod in praktische cases; van donker naar licht kleuren, van licht naar donker kleuren, welke mixtinten moeten we toevoegen en welke hoeveelheid, etc. Na afloop van de training kun je vol overtuiging elke situatie aan. In de middag krijgen we het praktijkgedeelte waarvoor wij een aantal modellen verzorgen. Folie Technieken uur Woerden 39,- excl. kosten oefenhoofd 25,- Deze training staat geheel in het teken van allerlei verschillende folietechnieken. Diverse folietechnieken worden gepresenteerd en later op de avond kun je deze technieken uitwerken op een oefenhoofd. Productadvies GLYNT GLYNT Totaal advies uur Woerden 39,- incl. lunch We beginnen de training met het stellen van een haardiagnose met behulp van de scalposcoop. Door de steeds drukker wordende maatschappij krijgen wij als kappers steeds meer te maken met klanten met hoofdhuidproblemen. GLYNT staat bekend om zijn probleemoplossende verzorgingsproducten. In de middag worden alle ins en outs van de GLYNT producten besproken en we sluiten af met een stukje verkoopadvies en wasmassage. GLYNT Look & learn uur Woerden 69,- 22 april 2012 GLYNT heeft een toonaangevend creative team: de Cappeli group. De Cappeli group is on tour aankomend jaar en komt naar Nederland om de e Glynt collectie voor 2012 te presenteren. Tijdens deze presentatie wordt je uitgelegd hoe de e collectie tot stand is gekomen en zie je alle knip-en kleurtechnieken. Deze worden in detail uitgelegd. Laat je inspireren door de Cappeli group. Deze look & learn is voor iedereen die op de hoogte wil zijn van de laatste trends!

7 GLYNT Trend collectie zondag 22 april 2012 Look & learn 69,- exclusief btw per persoon. Aanmelden per mail naar Aantal plaatsen is beperkt! Bij het ter perse gaan van deze brochure is er nog geen informatie beschikbaar over de e GLYNT collectie. Bijgaande impressie van de vorige collectie Minimal Romance geeft een goed beeld wat je kan verwachten op 22 april!

8 B*LONG Hairextensions B*LONG Startup Hairextensions uur Woerden 49,- incl. lunch incl. oefenkop B*LONG Hairextensions zijn vervaardigd uit natuurlijk haar, die 100% Remy gesorteerd zijn. Dit zorgt ervoor dat het haar niet zal gaan klitten of pluizen omdat de haarschubben dezelfde richting uitstaan. Hierdoor krijg je direct een betere hechting met het eigen haar. In de ochtend behandelen we eerst de theorie van B*LONG en het aanbrengen en verzorgen van hairextensions. s Middags plaatsen we de extensions op oefenkoppen. Eén dagtraining waarin alles rondom de populaire pre-bonded hairextensions van B*LONG wordt behandeld en op oefenkoppen wordt uitgevoerd. Alle materialen inclusief de extensions worden door ons verzorgd. B*LONG Master Hairextensions uur Woerden 99,- incl. lunch excl. model Een training waarin de puntjes op de spreekwoordelijke i worden gezet en e technieken worden aangeleerd op basis van de populaire onder andere pre-bonded hairextensions van B*LONG. In deze mastertraining behandelen we in de ochtend met name het plaatsen van platte en ronde extensions, bespreken we problemen waar je tegen aan kunt lopen. Tevens wordt het plaatsen van verschillende soorten hairextensions besproken. In de middag wordt er op een zelf meegebracht model een gedeelte of volumebehandeling gedaan, de kosten voor de extensions zitten niet bij de prijs van de training inbegrepen. In verband met de beschikbare tijd wordt er geen totaalverlenging gedaan.

9 Keratin Revolution treatment Keratin Revolution treatment uur Woerden 29,- gratis bij afname intropakket Keratine is de bouwstof van het haar, het is een onmisbaar eiwit. Dankzij de keratinebehandeling blaast men de keratine diep in het haar en herstelt de inwendige schade. Tegenwoordig ondervindt men steeds meer mechanische schade aan het haar door bijvoorbeeld schadelijke UV-straling, permanenten, kleuren van het haar of stress. De keratinebehandeling is een herstellende behandeling die het haar weer in conditie brengt en een soort coating rondom het haar vormt om het te beschermen. Keratin Revolution is geheel formaldehyde vrij en kan jou of jouw collega s dus ook geen gezondheidsproblemen berokkenen. Het is bedoeld voor alle haartypen maar het meest effectief bij kroezig, beschadigd en onhandelbaar haar. Het resultaat is zijdezacht, glanzend haar, vol keratine voor een periode van 3 tot 6 maanden. Tijdens deze demonstratie laten wij zien, op een door ons verzorgd model, hoe de keratine behandeling moet worden toegepast om een glad, handelbaar en pluisvrij eindresultaat te bereiken. En tevens word je alles uitgelegd over de Keratine verzorgingsproducten.

10 BHV training BHV totaal uur Woerden 159,- incl. lunch incl. officieel certificaat BHV training is wettelijk verplicht voor iedereen die personeel in dienst heeft. Iedere werkgever is verplicht goed voorbereid te zijn op ongevallen, brand en ontruiming. Hierbij moet hij zich laten ondersteunen door deskundige BHV-ers. Dit staat in de Arbowet, artikel 3-1e en 15. Het begrip werkgever is in dit geval zeer breed. Het gaat om de persoon die gezag heeft in de organisatie. Daarom geldt deze verplichting ook voor organisaties waar de werkgever gezag heeft over bijvoorbeeld klanten. BHV ers leren een aantal primaire handelingen zoals levensreddend handelen, brandbestrijding, hoe te alarmeren en wat er zoal bij een ontruiming komt kijken. Kortom: een BHV er leert een doortastende hulpverlener te zijn en heeft een zogenaamde voorpostfunctie tot de aankomst van professionele hulpverlening. U ontvangt een officieel certificaat dat u aan de Arbeidsinspectie kunt tonen. BHV opfrissen uur Woerden 89,- excl. lunch incl. officieel certificaat Dit is de wettelijk verplichte jaarlijkse opfristraining voor het BHV certificaat. Omdat BHV-taken niet dagelijks worden uitgevoerd en de kennis en vaardigheden bij nood direct paraat moeten zijn is periodieke herhaling noodzakelijk. Door het niet beoefenen van kennis en vaardigheden zakken deze langzaam weg. Bij de herhalingslessen worden de ste medische en technische inzichten toegepast. Het recht (en de plicht) op herhaling is wettelijk vastgelegd.

11 Party Looks uur Woerden 49,- excl. model Glamour & trends Een training waarin allerlei opsteektechnieken worden behandeld en op de zelf meegebrachte modellen worden uitgevoerd. Feestjes genoeg en dus ook redenen wat extra aandacht aan het uiterlijk van je klanten te besteden. Een prachtig kapsel vormt dan natuurlijk de basis. Tijdens deze cursus leer je bijzondere feestkapsels te creëren. We leren je opsteken door middel van verschillende technieken, het maken van stijlvolle krullen en lokken en het opsteken van het haar op talloze manieren. Let s party... Basis Visagie uur Woerden 49,- excl. model Een leuke en interessante cursus voor ieder die zijn/haar kennis over make-up, kleuren en stijlen wil verbreden. Geschikt voor iedereen die meer over make-up wil weten en beter hiermee wil gaan werken op klanten in de salon. Tijdens deze avondtraining worden diverse basistechnieken besproken en getraind op een zelf meegebracht model. De overige werkmaterialen zijn bij ons aanwezig in de studio. Fotoshoot uur Woerden 99,- excl. model Veel kappers lopen rond met het plan om foto s te maken van hun eigen creaties. Vaak blijft het bij het idee en komt het nooit tot uitvoering. We horen dit vaker en hebben daarom bij ons in de studio een fotoshoot georganiseerd. Je kunt je model meenemen naar Woerden en kleuren en stylen in de studio. Je kunt zelf de visagie doen of laten doen. Jolanda Lagerweij heeft veel ervaring met fotoshoots en zij zal je hierin begeleiden. Zodra je model klaar is, kan hij of zij gefotografeerd worden door de fotograaf. De foto s krijg je later opgestuurd op een cd-rom en misschien is jouw foto wel zo mooi dat wij hem gaan gebruiken voor een poster. En is jouw model straks door de gehele Benelux te zien! De kosten per persoon zijn 99,- en maximaal één model per deelnemer. Trendavond uur Woerden 49,- model n.v.t. Tijdens deze avond worden alle trends voor het aankomende seizoen besproken, qua mode, make-up en natuurlijk op haarmodegebied. Wij werken samen met Jolanda Lagerweij, haar- & make up specialist. Jolanda is hairstylist, vrolijk, enthousiast, een vakidioot (haar eigen woorden) met een passie voor mooi haar en make-up! Jolanda vertelt je alles en je krijgt allerlei tips hoe je aan jouw inspiratie kunt komen en hoe je trends herkent. Aansluitend maken we moodboards die je na de avond mee kunt nemen en als inspiratie in jouw salon kunt hangen.

12 Fashion Look & learn Diversity Chic uur Woerden 69,- incl. lunch excl. model 16 januari 2012 Ben jij ook bed naar dé komende trends van lente en zomer? En zoek je inspiratie voor deze winter? Diversity Chic is dan jouw antwoord. Onze e haarmode collectie speelt in op de hedendaagse trends met snelle veranderingen en de behoefte zich te onderscheiden van de grote massa. Diversity staat voor de verschillende mogelijkheden die de coupes bieden. Elke coupe kan men op diverse wijzen stylen en past zo bij elk moment van de dag. Hiermee volgt ook de coupe de trend van de snelle verandering. En een rode draad in de Diversity Chic collectie is glans. Een gevoel van luxe en glamour staat centraal in de collectie. GLYNT Look & learn uur Woerden 69,- 22 april 2012 excl. model GLYNT heeft een toonaangevend creative team: de Cappeli group. De Cappeli group is on tour aankomend jaar en komt naar Nederland om de e Glynt collectie voor 2012 te presenteren. Tijdens deze presentatie wordt je uitgelegd hoe de e collectie tot stand is gekomen en zie je alle knip-en kleurtechnieken. Deze worden in detail uitgelegd. Laat je inspireren door de Cappeli group! Deze look & learn is voor iedereen die op de hoogte wil zijn van de laatste trends! Lendan Look & Learn uur Woerden (of Breda) 69,- incl. lunch excl. model Luis Vinuela is creative director bij Lendan en Spaanse topkapper, zijn enthousiasme voor het vak werkt aanstekelijk. Hij zal je tijdens deze training volledig inspireren op het gebied van kleuren en opsteken. In deze creatieve training laat hij je een aantal technieken zien die makkelijk en commercieel kunnen worden vertaald naar jouw eigen salon. Een look & learn training die voor iedereen is die op de hoogte wil zijn van de laatste trends! Je kunt ook aangeven zelf model te willen zijn voor deze training zodat hij je een totale make-over kan geven. Maar dan moet je natuurlijk wel snel zijn!

13 Heren kniptraining uur Woerden 39,- excl. model Heren training Tegenwoordig is het herenvak geïntegreerd in vrijwel alle salons, maar toch blijft het traditionele heren knippen echt een vak apart! Deze ochtend staan de heren centraal en leren we alle authentieke kneepjes van het herenvak weer op de kaart te zetten. Op zelf meegebrachte modellen gaan we alle kneepjes van het herenvak in praktijk brengen. Aansluitend kun je de middag, mits je dit hebt aangegeven ook leren scheren op authentieke wijze. KENT heren authentiek scheren uur Woerden 59,- excl. model Hoe leuk is het om jouw klant weer dat nostalgische gevoel te kunnen geven, om op authentieke wijze geschoren te worden? Tijdens deze middag trainen wij je om zowel de traditionele als moderne scheertechnieken te kunnen gebruiken. We leren de scheertechnieken van vroeger én nu en passen deze toe op een zelf meegebracht model. Bride to be training uur Woerden 49,- excl. model Special events Bruidjes, iedereen krijgt ze in de salon maar hoe ga je het haar doen? En weet je wat nu hot is en wat absoluut not is in bruidskapsels? Tijdens deze training krijg je leuke tips en trics om ervoor te zorgen dat de bruid echt dé dag van haar leven ervaart, in ieder geval wat betreft haar haar! En ook laten wij zien hoe je een bruidsmakeup aanbrengt. Zelf kun je deze avond een bride to be of ander model mee nemen zodat je alles direct in praktijk kunt brengen. World of Happiness show september 2012 Elk jaar geeft World of Happiness een mooie show waarbij onze ste collecties en trends worden gepresenteerd. Een groots spektakel waar je bij aanwezig moet zijn, wil je jezelf verzekeren dat je niets is ontgaan op het gebied van de ste haarmodetrends. Schrijf je nu alvast in voor onze show zodat je verzekerd bent van een frontrow ticket!! Which tools to choose Woerden 49,- excl. model Technics Het assortiment is tegenwoordig zo uitgebreid dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Welke borstel is nu geschikt voor gebruik bij hairextensions en met welke schaar of stijltang bereik je nu precies het effect dat je wenst? In deze toolstraining komen de diverse instrumenten gedetailleerd aan bod en weet jij voortaan precies jouw keuze te bepalen!

14 Heren kniptraining uur Woerden 39,- excl. model Heren training Tegenwoordig is het herenvak geïntegreerd in vrijwel alle salons, maar toch blijft het traditionele heren knippen echt een vak apart! Deze ochtend staan de heren centraal en leren we alle authentieke kneepjes van het herenvak weer op de kaart te zetten. Op zelf meegebrachte modellen gaan we alle kneepjes van het herenvak in praktijk brengen. Aansluitend kun je de middag, mits je dit hebt aangegeven ook leren scheren op authentieke wijze. KENT heren authentiek scheren uur Woerden 59,- excl. model Hoe leuk is het om jouw klant weer dat nostalgische gevoel te kunnen geven, om op authentieke wijze geschoren te worden? Tijdens deze middag trainen wij je om zowel de traditionele als moderne scheertechnieken te kunnen gebruiken. We leren de scheertechnieken van vroeger én nu en passen deze toe op een zelf meegebracht model. Bride to be training uur Woerden 49,- excl. model Special events Bruidjes, iedereen krijgt ze in de salon maar hoe ga je het haar doen? En weet je wat nu hot is en wat absoluut not is in bruidskapsels? Tijdens deze training krijg je leuke tips en trics om ervoor te zorgen dat de bruid echt dé dag van haar leven ervaart, in ieder geval wat betreft haar haar! En ook laten wij zien hoe je een bruidsmakeup aanbrengt. Zelf kun je deze avond een bride to be of ander model mee nemen zodat je alles direct in praktijk kunt brengen. World of Happiness show september 2012 Elk jaar geeft World of Happiness een mooie show waarbij onze ste collecties en trends worden gepresenteerd. Een groots spektakel waar je bij aanwezig moet zijn, wil je jezelf verzekeren dat je niets is ontgaan op het gebied van de ste haarmodetrends. Schrijf je nu alvast in voor onze show zodat je verzekerd bent van een frontrow ticket!! Which tools to choose Woerden 49,- excl. model Technics Het assortiment is tegenwoordig zo uitgebreid dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Welke borstel is nu geschikt voor gebruik bij hairextensions en met welke schaar of stijltang bereik je nu precies het effect dat je wenst? In deze toolstraining komen de diverse instrumenten gedetailleerd aan bod en weet jij voortaan precies jouw keuze te bepalen!

15 Educatie abonnement, iets voor jou? Alle trainingen zijn voortaan gratis! Jouw voordeel: volledige educatieprogramma maandelijks één technische avond elk kwartaal één business avond 1 medewerkers 39,- excl. btw per maand 2 medewerkers 29,95 excl. btw per maand BHV training, buitenlandse trips en show zijn geen onderdeel van het educatie abonnement. Het programma van de maandelijkse technische en business avonden tref je in het overzicht aan. Onderwerpen kunnen variëren, omdat de leden in overleg de avonden invullen en samenstellen.

16 Business avonden Heb je een educatie abonnement, dan zijn deze bijeenkomsten gratis. Heb je geen educatie abonnement, maar wil je toch één van deze business avonden bijwonen, dan betaal je 39,- per persoon. 1e kwartaal 2e kwartaal 3e kwartaal 4e kwartaal Marketing & verkoop Sturen op cijfers Klanten binden door kwaliteit Werken aan je ik Technische avonden Heb je een educatie abonnement, dan zijn deze bijeenkomsten gratis. Heb je geen educatie abonnement, maar wil je toch één van deze business avonden bijwonen, dan betaal je 29,- per persoon. Het programma en de ondewerpen kunnen variëren, omdat de leden in overleg de avonden invullen en samenstellen. Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December dames trends heren trends opsteken kleurtechniek extensionstechniek tribals dames trends heren trends vlechttechniek folietechniek opsteken snelle kleurtechnieken Aanmelden educatie abonnement Naam salon : Adres : Postcode en plaats : Telefoonnummer : Aantal medewerkers : Ingangsdatum : (stuur deze gegevens per fax of mail naar educatie@worldofhappiness.nl)

17 Uit de praktijk Het theoretische deel goed in praktijk gebracht. Zo zie je ook hoe het eindresultaat wordt... Erg leerzaam en door wat correcties die ook in de praktijk kunnen voorkomen, zeer (praktisch) en leerzaam... Leuk! Theorie in de praktijk... Erg leerzaam de behandelde cases... Zeer duidelijk, veel beter dan de schooltheorie! De ochtendtheorie duurde lang, maar was ook erg informatief. Toepassen in de prakijk s middags is voor mij een ideale combinatie! Prettig dat je het gelijk kunt uitproberen in de praktijk... Niet alleen complimenten voor de training, maar ook voor de heerlijke lunch! bron: evaluatie formulieren 2011 Het assortiment is tegenwoordig zo uitgebreid dat je door de bomen het bos niet meer ziet... Kijk dan eens naar de Which tools to choose training! Van borstel (KENT) tot stijltang (Hair Goddess) en dé juiste kapperschaar (Leadercam) komen in deze training aan bod.

18 Inschrijven Cursus volgen Aanmelden voor een training kan via mail of per telefoon ( ). Indien je samen met een ander een cursus wilt volgen, houden wij daar rekening mee. Geef dit wel door bij de aanmelding. Certificaat Voor het succesvol behalen van de trainingen ontvang je van World of Happiness een certificaat. Bericht van inschrijving Na inschrijving sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestigingsbrief. Deze bevestigingsbrief is tevens je toegangsbewijs, en bevat gegevens over dag, tijd en de facilitaire zaken. Het kan voorkomen dat er na ontvangst van het bericht van inschrijving iets wijzigt, bijvoorbeeld omdat de wachtlijst opschuift of omdat er een cursus geannuleerd moet worden. Wij geven dat direct aan je door. Als je niet geplaatst kunt worden omdat de training van jouw keuze vol is, dan ontvang je zo spoedig mogelijk bericht en kun je eventueel een andere keuze maken. Soms komt het voor dat een training niet doorgaat omdat het aantal aanmeldingen te gering is, vanzelfsprekend informeren wij je bijtijds. Annuleren Afmelden dient altijd schriftelijk te gebeuren en er zijn helaas kosten aan verbonden ( 18,- administratiekosten en uiterlijk 1 week voor de cursusdatum anders betaal je 50% van de cursuskosten). Je mag jezelf altijd laten vervangen door een collega. Locatie en routebeschrijving Onze studio is centraal gelegen in Woerden, Wagenmakersweg 4 in Woerden. Met de auto bereik je ons vanaf de snelweg A12 als volgt; Afslag Woerden Onder aan de afslag bij stoplichten richting Woerden rijden Bij eerste grote kruising met stoplichten linksaf richting: andere industrieterreinen, Woerden-West Bij eerste rotonde rechtdoor, onder spoor door, tot aan de stoplichten Bij deze stoplichten weer rechtdoor tot rotonde, ook hier weer rechtdoor (rechterkant staat de Gamma) De weg buigt rechts af (blijven volgen) 2e afslag rechts (Wagenmakersweg) tweede pand aan rechterkant Wij verzoeken je om bij ons op het terrein te parkeren of een plekje in de naaste omgeving te zoeken. Gelieve niet op het terrein van de buren te parkeren. Ons kantoor is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Laat ons even weten dat je met de trein komt, dan halen wij je op van het station.

19 Januari Februari Maart April Mei Juni LENDAN Color Starter Lendan 9-jan 6-feb 12-mrt 2-apr 7-mei 4-jun Color Experienced 20-feb Color Expert technics 26-mrt 21-mei Simply Red Just Blond 13-mrt 22-mei Folie Technics 16-jan 19-mrt 21-mei Barcelona trip 13, 14, 15 mei Luis look & learn 25-juni Diversity Chic look en learn 16-jan GLYNT Color Starter GLYNT 19-mrt Color knowledge Glynt GLYNT totaal advies 13-feb 11-jun GLYNT Look & Learn zon 22 april B-LONG Startup Hairextensions Master Hairextensions 30-jan 18-jun Keratin revolution Keratin Revolution introductie 27-feb 23-apr BHV BHV totaal training BHV opfris training 18-jun 25-jun Glamour, fashion, technics & events Party Looks 20-mrt Basis visagie training 24-apr Fotoshoot by Jolanda zon 5 feb zon 24-jun Trends avond by Jolanda 27-feb Heren knip training 23-jan 16-apr Heren authentiek scheren 23-jan 16-apr Bride to be training 24-jan 23-apr Hairstyle 4 en 5 mrt WoH show Which tool to choose 27-mrt 24-jun Educatie abonnement Technische avonden 2-jan 6-feb 12-mrt 2-apr 7-mei 4-jun Business kwartaal meeting 10-jan 10-apr

20 Juli Augustus September Oktober November December LENDAN Color Starter Lendan 2-jul 6-aug 3-sep 1-okt 5-nov 3-dec Color Experienced 17-sep Color Expert-technics 22-okt Simply Red 13-aug 19-nov Just Blond Folie Technics 10-sep 12-nov GLYNT Color Starter GLYNT 27-aug 26-nov Color knowledge Glynt 16-jul GLYNT totaal advies 20-aug 15-okt B-LONG Startup Hairextensions 9-jul 8-okt 12-nov Master Hairextensions Keratin revolution Keratin Revolution introductie 10-sep BHV BHV totaal training BHV opfris training 15-okt Glamour, fashion, technics & events Party Looks Basis visagie training Trends avond by Jolanda Heren knip training Heren authentiek scheren Bride to be training WoH show Which tool to choose 21-aug 13-aug 13-aug 17-sep 24-sep 25-sep 23-okt Educatie abonnement Technische avonden 2-jul 6-aug 3-sep 1-okt 5-nov 3-dec Business kwartaal meeting 10-jul 9-okt Tussentijdse prijs/datawijzigingen en typfouten voorbehouden.

21 World of Happiness Wagenmakersweg HV Woerden Tussentijdse prijs/datawijzigingen en typfouten voorbehouden. T F E info@worldofhappiness.nl I

Minimal Romance show maandag 11 april 2011 Düsseldorf

Minimal Romance show maandag 11 april 2011 Düsseldorf cursus 2011 Minimal Romance show maandag 11 april 2011 Düsseldorf 99,- per persoon excl. btw Dagarrangement compleet met: Busreis (diverse opstapplaatsen) Winkelen in Düsseldorf Diner inclusief drankjes

Nadere informatie

2kniptechnieken. Collection Compact Version. workshop. inhoud. programma. bestemd voor. bijzonderheden. model. kosten. datum. tijd.

2kniptechnieken. Collection Compact Version. workshop. inhoud. programma. bestemd voor. bijzonderheden. model. kosten. datum. tijd. na Collection Compact Version Het is inmiddels traditie geworden: de s van Lisap Milano, waarin zij hun nieuwe collectie tonen. Geïnspireerd door de catwalks en de straten van Parijs, Milaan, New York

Nadere informatie

Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle

Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle Cosmetic Haircare Cursusprogramma 2009 Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle carrière! Alle aspecten die voor

Nadere informatie

EDUCATIEPROGRAMMA 2016 IN - SALONTRAININGEN

EDUCATIEPROGRAMMA 2016 IN - SALONTRAININGEN EDUCATIEPROGRAMMA 2016 IN - SALONTRAININGEN ACADEMY COLLECTION De Academy Collection 2016 toont het nieuwste werk van het TIGI International Creative team. Deze collectie draait om de eenheid tussen knippen

Nadere informatie

BASIS OPSTART BLOND & GREY

BASIS OPSTART BLOND & GREY Education 2016/2017 BASIS OPSTART Deze intensieve en uitdagende cursus behandelt alles op het gebied van natuurlijke pigmentatie. Na deze gezellige dag ben je volledig op de hoogte van alle ins en outs

Nadere informatie

BASIS OPSTART BLOND & GREY

BASIS OPSTART BLOND & GREY Education 2016/2017 BASIS OPSTART Deze intensieve en uitdagende cursus behandelt alles op het gebied van natuurlijke pigmentatie. Na deze gezellige dag ben je volledig op de hoogte van alle ins en outs

Nadere informatie

BASIS OPSTART COLOR TRENDS & LANCERING DOUCE COLORS 2016/2017

BASIS OPSTART COLOR TRENDS & LANCERING DOUCE COLORS 2016/2017 Education 2016/2017 BASIS OPSTART Deze intensieve en uitdagende cursus behandelt alles op het gebied van natuurlijke pigmentatie. Na deze gezellige dag ben je volledig op de hoogte van alle ins en outs

Nadere informatie

REATIVE HAIR COLLEGE OORDEVOL TRAININGEN

REATIVE HAIR COLLEGE OORDEVOL TRAININGEN DUCATIE REATIVE HAIR COLLEGE OORDEVOL TRAININGEN Een distributeur van hoog kwalitatieve en betaalbare producten, die ook gratis of zeer betaalbare educatie aanbiedt? Dat is Creative Hair Company! Onze

Nadere informatie

Informatie en Prijzen. Visagie. Opleidingen

Informatie en Prijzen. Visagie. Opleidingen Informatie en Prijzen Visagie Opleidingen Wij geven basis- en vak opleidingen tot visagist. Wij staan bekend om onze individuele aandacht voor elke cursist. Op deze manier wordt de kwaliteit in het lesgeven

Nadere informatie

DE INITIATIEFNEMER VAN JOUW SUCCES BEN JIJ, KIES ERVOOR OM TE GROEIEN SAMEN MET ONS!

DE INITIATIEFNEMER VAN JOUW SUCCES BEN JIJ, KIES ERVOOR OM TE GROEIEN SAMEN MET ONS! DE INITIATIEFNEMER VAN JOUW SUCCES BEN JIJ, KIES ERVOOR OM TE GROEIEN SAMEN MET ONS! EDUCATIE IS HET HART VAN z.one concept WE LOOK FORWARD TO CONNECT, GROW AND EXCEL TOGETHER! Wil je invloed hebben op

Nadere informatie

EDUCATION 2019 LISE SMIT: WINNARES COLOR CONTEST 2018 COLOR ME FRENCH

EDUCATION 2019 LISE SMIT: WINNARES COLOR CONTEST 2018 COLOR ME FRENCH 2019 LISE SMIT: WINNARES COLOR CONTEST 2018 COLOR ME FRENCH BUSINESS TRAININGEN VOOR MEDEWERKERS, SALONMANAGERS EN SALON EIGENAREN SABINA V/D RUIT: FINALIST COLOR CONTEST 2018 TECHNISCHE TRAININGEN OM

Nadere informatie

new We-R agency lanceert vanaf opleiding We-R teaching hair. We-R zijn Glenn van Dijke &

new We-R agency lanceert vanaf opleiding We-R teaching hair. We-R zijn Glenn van Dijke & BROCHURE We-R agency lanceert vanaf februari 2013 haar eerste opleiding We-R teaching hair. We-R zijn Glenn van Dijke & Dennis Rombout. new about to begin Glenn van Dijke (1975) is hairstylist, imageconsultent

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Trainingsprogramma. Calmare on tour

Trainingsprogramma. Calmare on tour Trainingsprogramma VOORJAAR 2013 Als kapper ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om jouw kwaliteiten uit te breiden en om op de hoogte te blijven van de laatste technieken, ontwikkelingen en trends.

Nadere informatie

CND EDUCATIE NEDERLAND

CND EDUCATIE NEDERLAND TRAININGSOVERZICHT 2014 CND EDUCATIE NEDERLAND Een leider in beauty. Een visionair in opleidingen. CND levert een compleet pakket wat een gevorderde stylist nodig heeft om totale schoonheid voor handen

Nadere informatie

Trainingsprogramma. Seizoen 2010-2011

Trainingsprogramma. Seizoen 2010-2011 Trainingsprogramma Seizoen 2010-2011 2010 - Maquis Import Maquis Import is leverancier van de volgende merken: Resultaat zonder apparaat! Om professioneel te werken met Société Provençale d Aromathérapie,

Nadere informatie

WAAROM EDUCATIE? Ralph Vloet Technisch Adviseur Benelux

WAAROM EDUCATIE? Ralph Vloet Technisch Adviseur Benelux 2016 WAAROM EDUCATIE? Educatie is een tool om persoonlijk te groeien en om je te onderscheiden van andere salons. Wist u dat slechts 20% van alle kappers nog trainingen volgen nadat ze hun diploma gehaald

Nadere informatie

INDOLA Connect 4 SHOW. Reality by Diana Tsoi Look & Learn. Show Presentatie INDOLA Connect 4 Haarmodelijn Najaar 2007

INDOLA Connect 4 SHOW. Reality by Diana Tsoi Look & Learn. Show Presentatie INDOLA Connect 4 Haarmodelijn Najaar 2007 Reality by Diana Wong @ Tsoi Look & Learn Diana Wong-A-Tsoi won diverse kapperswedstrijden en werd Nederlands Kampioen Damesvak. Diana en haar dochter Natascha hebben een geheel eigen visie op haarmode.

Nadere informatie

cursuskalender januari t/m juni 2017

cursuskalender januari t/m juni 2017 2017 cursuskalender januari t/m juni 2017 La Biosthétique Hair Care (01. / 02. / 03. / 04.) Uitgebreide basis product-training. Praktijk: hoofdhuidcheck, 5 zone was-massage, aromaservice en hoofdhuid-relaxing.

Nadere informatie

Juni Sept Nov 19 22 10

Juni Sept Nov 19 22 10 BITSING Praktijkseminar door auteur, coach en grondlegger: Frans de Groot Gemiddelde waardering: 8,9 Juni Sept Nov 19 22 10 Voor het einde van de eerste ochtend was iedereen overtuigd. De Bitsing-methode

Nadere informatie

W1 Workshop "Lopen op eieren", leiding geven en aanspreken

W1 Workshop Lopen op eieren, leiding geven en aanspreken W1 Workshop "Lopen op eieren", leiding geven en aanspreken Deze workshop wordt door 98% van de deelnemers beoordeeld met een 9,1 gemiddeld Inleiding 2 daagse workshop Veel (meewerkend) leidinggevenden

Nadere informatie

Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten...

Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten... Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten... Training Authentiek in de uitvaart door Het Tiende Huis Jan Dop Uitvaartverzorging Het was niet voor het eerst dat ik mij meer dan ooit

Nadere informatie

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS Gefeliciteerd! Je hebt de Superlooks make-upworkshop geboekt. Dit betekent dat je onder leiding van een professionele visagiste in één dag met professionele make-up en tools leert werken. Tijdens deze

Nadere informatie

De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven!

De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! Na het volgen van dit programma ben je slanker, fitter en beschik je zelf over de

Nadere informatie

CATALOGUS OPLEIDINGEN. Pika~ Nails. Copyright Pika-Nails www.pika-nails.nl Pagina 1

CATALOGUS OPLEIDINGEN. Pika~ Nails. Copyright Pika-Nails www.pika-nails.nl Pagina 1 CATALOGUS OPLEIDINGEN Pika~ Nails Copyright Pika-Nails www.pika-nails.nl Pagina 1 Of je nu op zoek bent naar een opleiding tot nagelstylist of nagelverzorger, of dat je je nageltechnische skills wilt specialiseren

Nadere informatie

Vakopleiding Haarknippen

Vakopleiding Haarknippen Vakopleiding Haarknippen Knippen is het fundament van de vaardigheden die een kapper moet bezitten. Je traint met deze Vakopleiding Haarknippen een heel belangrijk onderdeel wat een kapper moet kunnen.

Nadere informatie

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Ben je een betrokken leidinggevende, docent, trainer of coach die (aankomend) pedagogisch medewerkers wil stimuleren om de belangrijkste pedagogische vaardigheden

Nadere informatie

Trainingsprogramma. Seizoen 2009-2010

Trainingsprogramma. Seizoen 2009-2010 Trainingsprogramma Seizoen 2009-2010 2009 - Maquis Import Maquis Import is leverancier van de volgende merken: Om professioneel te werken met Société Provençale d Aromathérapie, Les Gavots de Provence

Nadere informatie

Vragen beantwoorden en informatie geven over life long learning binnen de waterketen en het watersysteem.

Vragen beantwoorden en informatie geven over life long learning binnen de waterketen en het watersysteem. Algemeen Format opgave potentiele activiteiten afname activiteit excl. btw Informatiemarkt Wateropleidingen Alle medewerkers van het waterschap n.v.t. 3 uur Vragen beantwoorden en informatie geven over

Nadere informatie

FiT. Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten

FiT. Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten FiT Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten Vergroot je circle of influence Niemand kan de financiële gevolgen van strategische beslissingen beter inzichtelijk maken

Nadere informatie

COLORANCE FOUNDATIONS

COLORANCE FOUNDATIONS COLORANCE FOUNDATIONS Seminar: Educator: basisseminar met workshop GOLDWELL Education Team Geschikt voor: junior stylist en hairstylist In dit basisseminar leert u alles over de Colorance kleurproducten

Nadere informatie

Deeltijdbehandeling ouderen groep 1 en 2. ouderenpsychiatrie

Deeltijdbehandeling ouderen groep 1 en 2. ouderenpsychiatrie Deeltijdbehandeling ouderen groep 1 en 2 ouderenpsychiatrie Inhoud Wat is deeltijdbehandeling? 2 Voor wie is deze behandeling bedoeld? 3 Behandeling 3 Programma 4 Team 5 Kosten 5 Aanmelding 5 Huisregels

Nadere informatie

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een 4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL Dez e t r a i n i n g i s e c h t een a a n r a d er o m t e l ere n m e n s e n e c h t t e b e t re k k e n e n t e r a k e n m e t j o u w v er h a a l.

Nadere informatie

B e a u t y s a l o n S p l e n d e u r vriendinnen, feest & beauty S E P T E M B E R 2 0 1 4

B e a u t y s a l o n S p l e n d e u r vriendinnen, feest & beauty S E P T E M B E R 2 0 1 4 Beautysalon S p l e n d e u r vriendinnen, feest & beauty SEPTEMBER 2014 Beautysalon S p l e n d e u r www.beautysalonsplendeur.nl v VOORWOORD V R I E N D I N N E N & B E A U T Y Beautysalon Splendeur

Nadere informatie

PRIJSLIJST HAARVERZORGING 2010

PRIJSLIJST HAARVERZORGING 2010 PRIJSLIJST HAARVERZORGING 2010 KNIPPEN HEREN EURO S Coupe knippen excl. wassen e.d. 19,65 Coupe knippen, excl. wassen, incl. mousse, stylen en gel 23,65 Coupe knippen inclusief wassen en drogen 24,45 Coupe

Nadere informatie

30 DAGEN FOCUS TRAINING

30 DAGEN FOCUS TRAINING BROCHURE 30 DAGEN FOCUS TRAINING Voor medewerkers van woningcorporaties In samenwerking met de corporatie-academie Informatie colofon en aanmeldprocedure: zie einde brochure Simpel en snel leren op je

Nadere informatie

Professionele basisopleiding gelnagels

Professionele basisopleiding gelnagels Professionele basisopleiding gelnagels Altijd al gedroomd om nagelstyliste te worden? Maak nu uw droom waar! Inclusief theorie 2 Gratis oefendagen Gratis examendag Gratis advies na de opleiding Erkend

Nadere informatie

BASISCURSUS HAIREXTENSIONS

BASISCURSUS HAIREXTENSIONS BASISCURSUS HAIREXTENSIONS De basiscursus hairextensions duurt 1 dag. Deze cursus begint om 11 :00 uur en duurt ongeveer tot 16:00 uur Voor deze cursus heeft u geen kapperservaring of Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Informatie en Prijzen. Nagelstyling Opleidingen

Informatie en Prijzen. Nagelstyling Opleidingen Informatie en Prijzen Nagelstyling Opleidingen Wij geven basis- allround opleidingen tot nagelstylist. Wij staan bekend om onze individuele aandacht voor elke cursist. Op deze manier wordt de kwaliteit

Nadere informatie

Nagelstyling. www.alie-wendy.nl

Nagelstyling. www.alie-wendy.nl Nagelstyling www.alie-wendy.nl Introductie Na jarenlange ervaring als docent zijn wij onze eigen Beauty School begonnen in Almere. Wij staan bekend om onze individuele aandacht voor elke cursist. Op deze

Nadere informatie

Medical Education Courses Orthofix 2016

Medical Education Courses Orthofix 2016 Medical Education Program Orthofix Courses 2016 Medical Education Courses Orthofix 2016 Pro-Motion Medical wil u als specialist de kans geven om kennis te maken met nieuwe, innovatieve en unieke casusoplossingen,

Nadere informatie

Seminar Y-recruiter in een dag

Seminar Y-recruiter in een dag Datum: donderdag 5 april 2012 Tijd: Locatie: Kosten: Inschrijven: 11.00 21.00 uur Olympisch Stadion Amsterdam 895,- excl. BTW www.arbeidsmarktcommunicatie.eu/inschrijven Leer in 10 uur alles op het gebied

Nadere informatie

Schrijf met meer impact

Schrijf met meer impact Schrijf met meer impact Het volledige trainingsprogramma om met je teksten meer klanten te werven In het Schrijf met meer impact -programma leer je hoe je met jouw eigen schrijfstijl meer ideale klanten

Nadere informatie

DO IT YOURSELF HERFST/WINTER HAARTRENDS

DO IT YOURSELF HERFST/WINTER HAARTRENDS DO IT YOURSELF HERFST/WINTER HAARTRENDS Nieuw seizoen, nieuwe look! Geïnspireerd door de nieuwe herfst en winter trends voor 2013 breidt Remington haar assortiment haardrogers uit met de Pro Air collectie.

Nadere informatie

Cursus PDL Coach. Cursus PDL coach: 11 mei Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni Voor wie is de cursus PDL coach?

Cursus PDL Coach. Cursus PDL coach: 11 mei Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni Voor wie is de cursus PDL coach? Cursus PDL Coach Cursus PDL coach: 11 mei 2018 Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni 2018 Voor wie is de cursus PDL coach? Heb je de PDL-training gevolgd en heb je ook altijd al het enthousiasme voor

Nadere informatie

We CREATE your image

We CREATE your image We CREATE your image KAPSALON Knippen Dames (incl. wassen) 28,75 Knippen Heren (incl. wassen) 28,75 Luxe Scheerbehandeling (30min) 27,95 Knippen kind t/m 12 jaar 19,80 Knippen kind 13t/m15 jaar 23,95 Knippen

Nadere informatie

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Waarom? Ik heb het idee dat ik wel eens tekortschiet als het erom gaat anderen duidelijk te maken wat ik bedoel. Ik

Nadere informatie

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE 1 Boeiend en verrijkend. Ook verschillend van invalshoeken en belangen Het was mijn doel om van de ervaringen van anderen te leren en dat is geslaagd De rondetafelsessies

Nadere informatie

Overtuigend en Ontspannen Presenteren

Overtuigend en Ontspannen Presenteren Overtuigend en Ontspannen Presenteren 24 november2015 Jullie doelen? Training Presenteren Minder zenuwen bij presentaties Makkelijker contact met het publiek Wat wél en beter niet te zeggen Meer JA s van

Nadere informatie

Aan het einde van deze training ben je in staat om zelfs de meest ongeïnteresseerde

Aan het einde van deze training ben je in staat om zelfs de meest ongeïnteresseerde TRAINING 8 MEI 2014 INHOUD Welke functie of beroep je ook hebt en in welke branche je ook actief bent, communicatie is een belangrijk onderdeel van je werk. We beginnen s ochtends vroeg met communiceren

Nadere informatie

de plek van de leider

de plek van de leider Wat komt er kijken bij succesvol leiderschap? Deze en andere vragen stellen wij tijdens de Leergang Leiderschap. We gaan samen op zoek naar de essentie van leiderschap. Zo ontwikkel je een geoefend oog

Nadere informatie

PRAKTISCH INZICHT IN SALES

PRAKTISCH INZICHT IN SALES PRAKTISCH INZICHT IN SALES LEER IN JOUW EIGEN TEMPO, TIJD- EN PLAATS ONAFHANKELIJK NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 EFFICIËNTE COMBINATIE TUSSEN LIVE EN ONLINE LEREN! 2 INLEIDING Ben je werkzaam in de sales

Nadere informatie

Majuba Hair & Beauty Products Amsterdam Herfst Sale Woensdag 28 September van uur tot uur

Majuba Hair & Beauty Products Amsterdam Herfst Sale Woensdag 28 September van uur tot uur Majuba Hair & Beauty Products Amsterdam Herfst Sale Woensdag 28 September van 09.00 uur tot 21.00 uur Ter gelegenheid van onze Herfst Sale bij Majuba Hair & Beauty Products Amsterdam, hebben wij voor u

Nadere informatie

Deeltijdbehandeling ouderen

Deeltijdbehandeling ouderen jbkmknj Centrum voor ouderenpsychiatrie Eikenstein Deeltijdbehandeling ouderen Informatie voor cliënten Inhoud Wat is deeltijdbehandeling? 2 Voor wie is deze behandeling bedoeld? 2 Behandeling 2 Programma

Nadere informatie

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Leef je eens lekker uit met schelpen, want mooie schelpen gaan het dit jaar helemaal

Nadere informatie

UITNODIGING TOT INSCHRIJVING

UITNODIGING TOT INSCHRIJVING UITNODIGING TOT INSCHRIJVING Datum: 10-03-2016 Beste leerling slager, Wij hebben ontzettend leuk nieuws voor jou! SHH Productions produceert in opdracht van Verstegen Spices & Sauces en de Koninklijke

Nadere informatie

Programmeren in Excel 2010 met VBA Gevorderd

Programmeren in Excel 2010 met VBA Gevorderd Programmeren in Excel 2010 met VBA Gevorderd Kosten: 850,- excl. BTW per deelnemer Duur: 2 dagen Max Deelnemers: 10 Programmeren in Excel 2010 met VBA Gevorderd is een praktijkgerichte tweedaagse cursus.

Nadere informatie

Mindful Coachen Amsterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Amsterdam tweejarige opleiding Mindful Coachen Amsterdam Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen?

Nadere informatie

Informatie brochure eigen baas zonder kopzorgen

Informatie brochure eigen baas zonder kopzorgen Informatie brochure eigen baas zonder kopzorgen Copyright 2007, Mobella Almere. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand

Nadere informatie

MASTERCLASS RETAILMARKETING 2019

MASTERCLASS RETAILMARKETING 2019 MASTERCLASS RETAILMARKETING De retailwereld verandert sneller dan ooit tevoren. Het is cruciaal om het retail spel goed te begrijpen om in te kunnen spelen op die veranderingen. Daarom organiseert Q&A

Nadere informatie

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts 25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts Als ondernemer heb je vanzelfsprekend al veel kennis en expertise op jouw vakgebied. En meer dan je wellicht zou denken. Waarschijnlijk kun je tot in de lengte der

Nadere informatie

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij?

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? ACTIES Evenementen Friends time schoon madammen avonden Bachelorette day Are you ready to get married Hoge hakken avond Thema weekends Wie zijn wij Het Corbie team,

Nadere informatie

Visagie/ Make-upartist

Visagie/ Make-upartist Visagie/ Make-upartist www.alie-wendy.nl Introductie Na jarenlange ervaring als docent zijn wij onze eigen Beauty School begonnen in Almere. Wij staan bekend om onze individuele aandacht voor elke cursist.

Nadere informatie

OPLEIDINGEN VISAGIE. 1 Visagie Allround. 2 Visagie Allround Professional.

OPLEIDINGEN VISAGIE. 1 Visagie Allround. 2 Visagie Allround Professional. VISAGIE De opleiding Visagie Allround is de basis opleiding voor iedereen die de ambitie heeft om een baan als visagist te vinden. Je gaat tijdens de opleiding aan de slag op diverse modellen en leert

Nadere informatie

Opleiding Nagelstyling Brochure

Opleiding Nagelstyling Brochure Opleiding Nagelstyling Brochure www.simply-you.nl www.simply-you-webwinkel.nl info@simply-you.nl tel: 0645752514 Algemene informatie opleidingen Het vak nagelstyling wint de laatste jaren enorm aan populariteit.

Nadere informatie

Cursus Informatiegids

Cursus Informatiegids Cursus Informatiegids Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt. @ Hair Kappersopleiding 2018 2

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

credits: Richard Hart De initiatiefnemer van jouw succes ben jij, KIES ERVOOR OM TE GROEIEN SAMEN MET ONS! Educatie is het hart van z.

credits: Richard Hart De initiatiefnemer van jouw succes ben jij, KIES ERVOOR OM TE GROEIEN SAMEN MET ONS! Educatie is het hart van z. credits: Richard Hart De initiatiefnemer van jouw succes ben jij, KIES ERVOOR OM TE GROEIEN SAMEN MET ONS! Educatie is het hart van z.one concept Onze missie is het leveren van de beste oplossingen voor

Nadere informatie

Voor een groep. Korte Workshop Time-management. Slim Werken + Creatief Werken

Voor een groep. Korte Workshop Time-management. Slim Werken + Creatief Werken Voor een groep Korte Workshop Time-management Slim Werken + Creatief Werken edere dag een SlimWerken.COM Julianapark 48-5 5046 GB Tilburg T 013-5770495 M 06-27326562 E contact@slimwerken.com W www.slimwerken.com

Nadere informatie

SUCCESVOL IN SALES. Een leerweg voor sales & accountmanagement. Pieterman & Partners

SUCCESVOL IN SALES. Een leerweg voor sales & accountmanagement. Pieterman & Partners Een leerweg voor sales & accountmanagement WAAROM DEZE LEERWEG Sales is de fundering voor een gezonde organisatie. Het is van groot belang je relaties te beheren en uit te bouwen, doelstellingen te behalen

Nadere informatie

Informatiegids voor de deeltijdopleidingen: Hairstylist. Hairstylist gevorderden

Informatiegids voor de deeltijdopleidingen: Hairstylist. Hairstylist gevorderden Informatiegids voor de deeltijdopleidingen: Hairstylist & Hairstylist gevorderden Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand,

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Klik hier om de online versie te bekijken. In deze nieuwsbrief: Cursus High Tea Arrangement Binnenkort is het Pasen Bindtechniek

Klik hier om de online versie te bekijken. In deze nieuwsbrief: Cursus High Tea Arrangement Binnenkort is het Pasen Bindtechniek Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Cursus High Tea Arrangement Binnenkort is het Pasen Bindtechniek Cursus Bloemschikken De workshopserie bloemschikken van de voorjaar- en lenteperiode

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

Bruidswerk & Corsages

Bruidswerk & Corsages Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Bruidswerk Cursus Bloemschikken Nieuw in de Webshop High Tea arrangement Bruidswerk & Corsages Biss Floral is erin gespecialiseerd om samen

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Cursus Bloemschikken Najaar

Cursus Bloemschikken Najaar Cursus Bloemschikken Najaar High Tea met Bloemschikken Open Inschrijvingen Klik hier om de online versie te bekijken Cursus Bloemschikken Najaar Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar bij de workshopserie

Nadere informatie

MAG I E I N J E BROCHURE. Je da c ht dat je een goed. d a t é c h t a n d ers e n é c h t g o e d. 4 - daagse podiumtraining

MAG I E I N J E BROCHURE. Je da c ht dat je een goed. d a t é c h t a n d ers e n é c h t g o e d. 4 - daagse podiumtraining MAG I E I N J E CO M M U N I C ATI E BROCHURE 4 - daagse podiumtraining T a k i n g t h e s ta g e Je da c ht dat je een goed v er h a a l h a d, m a a r h i er w o r d t d a t é c h t a n d ers e n é

Nadere informatie

RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016

RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016 RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016 Health Balance Group Generaal Eisenhowerweg 4, 5056 CR Berkel-Enschot, Nederland T: +31 6 11424494 - I: www.healthbalance.nu - E: info@healthbalance.nu Voorwoord Je

Nadere informatie

wubsite pakketten en werkwijze

wubsite pakketten en werkwijze wubsite pakketten en werkwijze wordpress website voor een vaste prijs Ieder mens is uniek. Dat geldt ook voor ondernemingen. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat je website past bij je onderneming.

Nadere informatie

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak?

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak? EFFECTIEF LEIDINGGEVEN Een gave of een vak? Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij voegen

Nadere informatie

LEIDERSCHAP IN DE CORPORATE JUNGLE. Bagage voor een succesvolle reis naar je eigen doel. Een training met wortels in de praktijk.

LEIDERSCHAP IN DE CORPORATE JUNGLE. Bagage voor een succesvolle reis naar je eigen doel. Een training met wortels in de praktijk. LEIDERSCHAP IN DE CORPORATE JUNGLE Bagage voor een succesvolle reis naar je eigen doel. Een training met wortels in de praktijk. PROFESSIONALISEREN DOOR ALLE BENODIGDE SOFTSKILLS VAN DE MANAGER TE TRAINEN

Nadere informatie

Training Lean Green Belt

Training Lean Green Belt Training Lean Green Belt Deze training biedt een uitgebreid overzicht van de meest gebruikte instrumenten en technieken van Lean. Daarnaast staan we ook stil bij de vaardigheden die je nodig hebt om deze

Nadere informatie

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt.

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Hallo, In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Inhoud: 1. Waarom deze module? 2. Introductie in de verschillende stijlen 3. Wat zijn trends en hoe worden ze gemaakt?

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s.

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s. 21 Tips om meer te verdienen en minder te werken 10 SUCCESFACTOREN Veel coaches, trainers en adviseurs verdienen weinig maar werken toch heel hard. Ze werken 1-op-1 en op uur-factuurbasis met klanten.

Nadere informatie

ALGEMEEN Moet ik een bedrijfsnoodplan of ontruimingsplan hebben? Geldt de BHV-verplichting ook voor mijn school?

ALGEMEEN Moet ik een bedrijfsnoodplan of ontruimingsplan hebben? Geldt de BHV-verplichting ook voor mijn school? Een school is zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor het uitvoeren van de BHV. Zoals bekend zal het zelf achteraf duidelijk moeten maken, het maximale te hebben gedaan om bij calamiteiten te bestrijden.

Nadere informatie

DE INITIATIEFNEMER VAN JOUW SUCCES BEN JIJ, KIES ERVOOR OM TE GROEIEN SAMEN MET ONS!

DE INITIATIEFNEMER VAN JOUW SUCCES BEN JIJ, KIES ERVOOR OM TE GROEIEN SAMEN MET ONS! 2 0 1 9 DE INITIATIEFNEMER VAN JOUW SUCCES BEN JIJ, KIES ERVOOR OM TE GROEIEN SAMEN MET ONS! EDUCATIE IS HET HART VAN z.one concept WE LOOK FORWARD TO CONNECT, GROW AND EXCEL TOGETHER! Wij zijn ervan overtuigd

Nadere informatie

Workshop Business Model Innovatie Aan de slag om uw eigen verdienmodel te vernieuwen

Workshop Business Model Innovatie Aan de slag om uw eigen verdienmodel te vernieuwen Inleiding Programma Aanmelden Route Workshop Business Model Innovatie Aan de slag om uw eigen verdienmodel te vernieuwen Het workshopmodel en het boek zijn inmiddels wereldberoemd en spraakmakend. Nu komt

Nadere informatie

Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant -

Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant - Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant - Workshop De (operationeel) medewerker als Ambassadeur Werken voor en bij je klant Inleiding Als uitvoerend technicus

Nadere informatie

Inspiratie voor Nieuwe Business Modellen

Inspiratie voor Nieuwe Business Modellen Inspiratie voor Nieuwe Business Modellen Bijeenkomst bij Eneco in kader van onderzoek naar Nieuwe Business Modellen De noodzaak om te veranderen is onmiskenbaar. Burgers, bedrijven en overheid zoeken naar

Nadere informatie

Daphne Otterloo. Creative Front-end Developer. Curriculum Vitae. Daphne Otterloo Creative Front-end Developer

Daphne Otterloo. Creative Front-end Developer. Curriculum Vitae. Daphne Otterloo Creative Front-end Developer Daphne Otterloo Curriculum Vitae Persoonlijk Naam: Geboortedatum: Geboorteplaats: Adres: E-mail: Daphne Otterloo 30-03-1990 Voorburg Van Aalstlaan 520 2722 SB, Zoetermeer daphneotterloo@gmail.com Profiel

Nadere informatie

Professioneel Effectief & Persoonlijk

Professioneel Effectief & Persoonlijk Professioneel Effectief & Persoonlijk Data & Prijzen Opleidingen 2013-2014 w010113ep Academie voor NLP is onderdeel van Personal Development Janse Overzicht opleidingsaanbod - NLP Practitioner - NLP Master

Nadere informatie

Visagie/ Make-upartist

Visagie/ Make-upartist Visagie/ Make-upartist www.alie-wendy.nl Introductie Na jarenlange ervaring als docent zijn wij onze eigen Beauty School begonnen in Almere. Wij staan bekend om onze individuele aandacht voor elke cursist.

Nadere informatie

"Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap" - chinees spreekwoord

Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap - chinees spreekwoord "Ook een reis van 1000 mijlen begint met een eerste stap" - chinees spreekwoord 5 maanden vitaalcoaching Inspirerend en informerend Praktisch en concreet Uitgaan van mogelijkheden Energie gevend Leren

Nadere informatie

Centrum voor Thuisbeademing Maastricht

Centrum voor Thuisbeademing Maastricht Cursus Zorgvaardigheden Centrum voor Thuisbeademing Maastricht Cursusinformatie Inhoud van de scholing Voorbereidingsopdracht Programma van de scholing Thuistoets Praktijkleeropdrachten Certificaat Verrijkingsliteratuur

Nadere informatie

Prijslijst Scholen. Prijzen kunnen ten allen tijde wijzigen zonder voorafgaande verwittiging. Versie: 0009 17.01.2014, behoudens drukfouten

Prijslijst Scholen. Prijzen kunnen ten allen tijde wijzigen zonder voorafgaande verwittiging. Versie: 0009 17.01.2014, behoudens drukfouten Prijslijst Scholen 1 Bij gebruik van opleidingstegoeden (OT): Aantal OT s dat gefactureerd wordt, zal afgerond worden naar boven totdat we op een volledig OT uitkomen Knippen Dames Basic 4 dagen 886,0

Nadere informatie

Hoe schrijf ik tekst voor mijn website?

Hoe schrijf ik tekst voor mijn website? Hoe schrijf ik tekst voor mijn website? Heb je een eigen website, maar worstel je met de teksten die je daarop kwijt wil? Volg dan dit stappenplan. Met een paar handige tips kom je vast een heel eind.

Nadere informatie