EEn koopwoning: ook iets voor u? 25% korting met de Pré Koopregeling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EEn koopwoning: ook iets voor u? 25% korting met de Pré Koopregeling"

Transcriptie

1 EEn koopwoning: ook iets voor u? 25% korting met de Pré Koopregeling

2 2 Bewaarexemplaar Heeft u nu geen interesse of (financiële) mogelijkheden om een woning te kopen, maar verwacht u dat dit in de toekomst kan veranderen? Bewaart u dan deze brochure, zodat u straks alle benodigde informatie meteen bij de hand heeft.

3 Pré Koopregeling: een woning kopen met 25% korting Pré Wonen is al een aantal jaar actief in de verkoop van huurwoningen, met name aan de eigen huurders. Dit stimuleren we onder meer door onze huurders te laten profiteren van de Pré Koopregeling. Met deze regeling kunnen huurders een van de door ons geselecteerde woningen* kopen tegen 75% van de marktwaarde. Waarom deze brochure? Met deze brochure willen wij u zo compleet mogelijk informeren over het kopen van een woning in het algemeen en over de Pré Koopregeling in het bijzonder. Wat komt er allemaal kijken bij het kopen van een huis? En wanneer komt u in aanmerking voor de Pré Koopregeling? Aan de hand van enkele rekenvoorbeelden ziet u hoe u uw huidige huurlasten kunt afzetten tegen de lasten van een koopwoning. Daarnaast kunt u de ervaringen lezen van huurders die met de Pré Koopregeling een woning van ons hebben gekocht. Zo krijgt u een volledig beeld van de voor- en nadelen van het kopen van een woning. Belangstelling? Heeft u belangstelling voor het kopen van een woning met de Pré Koopregeling? Neem dan contact op met een van onze verkoopmakelaars (zie voor hun contactgegevens de achterzijde van deze brochure). U kunt ook een mail sturen naar teamverkoop@prewonen.nl of bellen naar Wij houden u dan per mail op de hoogte van ons aanbod. 3 * Dit betreft uitsluitend woningen die vrijkomen voor verkoop. Het gaat hier dus niet om de door u bewoonde huurwoning. Waarom verkoopt Pré Wonen haar woningen? Pré Wonen verkoopt altijd al een deel van haar woningen aan haar huurders. Een geselecteerd aantal van deze woningen bieden wij aan met de Pré Koopregeling. Door woningen te verkopen, bieden wij onze huurders de mogelijkheid een woning te kopen die past bij hun gezinssamenstelling en hun inkomen. Deze mensen laten dan een sociale huurwoning achter, die wij weer kunnen aanbieden aan mensen met een kleinere beurs. De verkoopopbrengsten gebruiken we voor het onderhouden en beheren van onze woningen en om te kunnen investeren in het vitaal en gewild maken van onze aandachtswijken.

4 De Pré Koopregeling: hoe werkt dat? Stel, u heeft belangstelling voor een van de woningen die Pré Wonen met de Pré Koopregeling aanbiedt. Wat houdt de Pré Koopregeling precies in? Met de Pré Koopregeling kunt u een geselecteerde woning uit ons woningbestand kopen tegen slechts 75% van de marktwaarde tot k.k. U krijgt dus een korting van 25%, en dat terwijl u wel volledig eigenaar van de woning wordt. De voorwaarde die wij aan dit voordeel stellen, is dat u de woning bij verkoop in eerste instantie aanbiedt aan Pré Wonen tegen 75% van de dan geldende marktwaarde. Ook dat kan voor u voordelig zijn, want dankzij dit aankooprecht van Pré Wonen heeft u de woning meestal sneller weer verkocht. De Pré Koopregeling is écht kopen, met alle bijbehorende bevoegdheden en verantwoordelijkheden. De Pré Koopregeling is een door de overheid erkende verkoopconstructie. 4 Hoe wordt de marktwaarde van een woning vastgesteld? De marktwaarde wordt door een onafhankelijke taxateur vastgesteld, door middel van een gevalideerd rapport. In zo n gevalideerd rapport beoordeelt een officieel instituut of de taxatie, uitgevoerd in opdracht van Pré Wonen, correct is uitgevoerd en of de waarde overeenkomt met vergelijkbare woningen. Woningen met een marktwaarde tot k.k. Sinds begin 2013 bieden wij woningen aan met de Pré Koopregeling met een marktwaarde tot k.k. Dit aanbod geldt alleen voor huurders van Pré Wonen. Als huurder heeft u nu dus nog meer kans om met de Pré Koopregeling een grotere woning te kopen. En dat tegen een aanzienlijke korting.

5 Voordelen Pré Koopregeling 25% korting op de koopsom. U ontvangt een korting van 25% op de huidige marktwaarde van de woning. Deze korting kan oplopen tot tienduizenden euro's. Lagere maandlasten. Dankzij de korting heeft u een lagere hypotheek nodig om de woning te kopen. Meer budget voor verbeteringen. U kunt daardoor meer geld besteden aan de inrichting van uw woning. Meer keuze. Dankzij de korting liggen er meer woningen binnen uw budget. Tegen dezelfde maandlasten kunt u een groter huis of appartement kopen. Aankooprecht. Als u de woning in de toekomst wilt verkopen, bent u verplicht deze eerst aan te bieden aan Pré Wonen. Dankzij dit aankooprecht heeft u in de praktijk uw woning meestal sneller weer verkocht, ongeacht een toekomstige stijging of daling van de marktprijzen. Dankzij de Pré Koopregeling bespaart u aanzienlijk op uw maandelijkse hypotheeklasten. Bovendien heeft u meer kans om een grotere woning te kopen. Wat is k.k. (kosten koper)? Achter een koopsom staat vaak de vermelding k.k. De afkorting staat voor kosten koper en betekent dat er - bovenop de koopsom - nog een aantal kosten komen voor rekening van de koper. In feite zijn deze extra kosten te verdelen in de volgende kosten koper en overige kosten: 1. Kosten koper: overdrachtsbelasting: 2% van de koopsom kosten van het Kadaster notariskosten leveringsakte 2. Overige kosten: notariskosten hypotheekakte taxatiekosten hypotheekbemiddelingskosten kosten bijdrage Nederlandse HypotheekGarantie 5 Bij elkaar komen deze extra kosten neer op ongeveer 5 à 6% van de koopsom. U betaalt dus bij een koopsom van k.k. nog zo n aan kosten koper en overige kosten.

6 De aankoop van uw nieuwe woning in 11 stappen Bij het kopen van een woning komt altijd veel kijken, ook als u via de Pré Koopregeling een woning van Pré Wonen koopt. Dit stappenplan toont u alle stappen die u moet ondernemen, van een eerste financiële check bij een hypotheekadviseur tot het tekenen van de akte van levering bij de notaris. 1 Als u interesse heeft in de aankoop van een woning met de Pré Koopregeling, meldt u zich aan bij team Verkoop van Pré Wonen: teamverkoop@prewonen.nl of Team Verkoop inventariseert uw wensen en slaat uw gegevens op in een database. Per mail ontvangt u informatie over alle woningen die beschikbaar komen voor verkoop. 3 Ziet u een geschikte woning, dan maakt u direct een afspraak met team Verkoop voor een bezichtiging. Als huurder heeft u een voorrangsperiode van twee weken. Bij grote belangstelling komt u op een voorrangslijst te staan. Daarvoor geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Reageer dus direct! 4 Wilt u na de bezichtiging de woning kopen, dan verzoeken wij u om door GeldXpert uw financiële mogelijkheden te laten berekenen (zie ook pagina 7). 6 5 Als team Verkoop van GeldXpert de bevestiging ontvangt dat aankoop voor u financieel haalbaar is, vragen wij u uw naam en adresgegevens en een kopie van uw legitimatiebewijs aan te leveren voor het opstellen van de koopakte. 6 Team Verkoop stelt de koopakte op; deze ontvangt u ter informatie, samen met de bijlagen. Tevens wordt er een afspraak gemaakt voor de ondertekening. 7 Tijdens de ondertekening neemt team Verkoop de akte met u door. 8 Zodra de akte ondertekend is, wordt deze verzonden aan Batenburg Notarissen (zie pagina 8). 9 De notaris stuurt u een uitnodiging voor de ondertekening van de leverings- en hypotheekakte. 10 Voorafgaand aan deze ondertekening bij de notaris vindt de schouw van de woning plaats, waarbij u samen met team Verkoop controleert of de woning zich in dezelfde staat bevindt als tijdens de bezichtiging. Blijken er gebreken aan de woning die er voorheen niet waren, dan worden er afspraken gemaakt over het herstel. 11 Hierna gaat u naar de notaris voor het tekenen van de leverings- en hypotheekakte en ontvangt u de sleutel van uw woning: u bent nu de eigenaar!

7 Deskundig advies over uw hypotheek Wilt u een woning kopen met de Pré Koopregeling, dan vraagt Pré Wonen u eerst een financiële check te laten doen. Hiervoor werken wij met een vaste hypotheekadviseur, GeldXpert in Beverwijk. Wat houdt zo n check in? Nic Gijzen van GeldXpert: Vooraf vragen wij de klant een aantal gegevens mee te nemen, zoals een werkgeversverklaring, recente loonstrook, jaaropgave, legitimatie, bewijs van eigen geld, pensioengegevens en documenten waaruit eventuele persoonlijke verplichtingen blijken (leningen, alimentatie e.d.). Op basis daarvan bepalen wij dan hoe hoog de hypotheek zou kunnen zijn. Door de hypotheeklasten te vergelijken met de huidige huurlasten, kijken we samen met de klant of het interessant is om tot koop over te gaan. In zo n 75% van de gevallen is dat zo. Is het niet haalbaar, dan adviseren wij de klant om niet te kopen. Na deze eerste, vrijblijvende financiële check geven wij onze bevindingen door aan Pré Wonen. Besluit de klant tot koop over te gaan, dan is deze vrij om zelf een hypotheekadviseur te kiezen. Daarbij is het raadzaam om van te voren bij de adviseur te checken of de bank de Pré Koopregeling wel accepteert; dit doen namelijk niet alle banken. Ook hierin kunnen wij klanten adviseren. Advies op maat Kiest de klant voor hypotheekadvies van GeldXpert, dan brengen wij de financiële situatie nader in kaart. We informeren naar de wensen van de klant ten aanzien van de hypotheek en de levensverzekering. Ook kijken we naar zijn of haar bereidheid om bepaalde risico s te lopen, bijvoorbeeld als de woning in waarde zou dalen. Aan de hand van deze informatie geven we een gedegen, op maat gemaakt hypotheekadvies. Verder kunnen we namens de klant alle contacten met de bank, geldverstrekker en/of verzekeraar onderhouden en zorgen wij ervoor dat alle benodigde gegevens bij de notaris terechtkomen en het geld tijdig op de rekening van het notariskantoor staat. Nic Gijzen, adviseur bij GeldXpert Door de hypotheeklasten te vergelijken met de huidige huurlasten, kijken we of het interessant is om tot koop over te gaan. In zo n 75% van de gevallen is dat zo. 7 Woonverzekeringen Nog voordat de woning wordt overgedragen, wijzen wij onze klanten altijd op de noodzaak van het afsluiten van een opstalverzekering. De woning dient immers verzekerd te worden tegen onder meer brand, storm, water en inbraak. Maar ook voor andere verzekeringen, zoals inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringen, kan men bij ons terecht. Alle noodzakelijke verzekeringen zijn dan in één keer goed geregeld.

8 De finale controle door de notaris Als u de financiering rond heeft en de koopovereenkomst met Pré Wonen heeft gesloten, volgt uiteindelijk de officiële eigendomsoverdracht bij de notaris. Pré Wonen heeft hiervoor een vast notariskantoor, Batenburg Notarissen. Welke rol speelt de notaris? De notaris zit aan het einde van het hele kooptraject, legt Jan de Beer, notaris bij Batenburg Notarissen, uit. Zo n zes weken nadat het koopcontract met Pré Wonen is opgesteld, komen de koper en verkoper bij de notaris voor het tekenen van de akte van levering en de akte van hypotheek. Voordat het zover is, checkt de notaris het koopcontract en kijken we of alles ook juridisch in orde is en de basisafspraken, voorwaarden, eventuele bijzonderheden van de woning en de Pré Koopregeling juist vermeld staan. Daarnaast checken we bij het Kadaster of de verkoper ook echt de eigenaar is van de woning en of de koper alles financieel goed geregeld heeft. Eigenlijk controleren we dus of er op het moment van de overdracht sprake is van gelijk oversteken. Is dat in orde, dan ondertekenen koper en verkoper in ons kantoor de leveringsakte en de hypotheekakte. Pas dan wordt de koper echt eigenaar en krijgt deze de sleutels van de woning daadwerkelijk overgedragen. 8 Jan de Beer, notaris bij Batenburg Notarissen De notaris garandeert dat er bij de koop sprake is van gelijk oversteken Samenlevingscontract en testament Afgezien van dit officiële moment kunnen aanstaande kopers voor meer zaken bij de notaris terecht, geeft Jan de Beer aan. Veel mensen die via Pré Wonen kopen, zijn starters op de koopwoningmarkt. Als ze bij ons komen, staan zij op het punt om de grootste aankoop van hun leven te doen. Wij denken dan graag mee over wat zij verder nog kunnen regelen, zoals een samenlevingscontract of een testament. Vooral dat laatste is heel belangrijk als je een huis koopt, want zo regel je wat er gebeurt als een van de partners wegvalt. Ook over deze zaken geven wij graag advies.

9 Hoe hoog zijn uw maandlasten? In onderstaande rekenvoorbeelden hebben wij de hypotheeklasten van een koopwoning afgezet tegen de huurlasten van een vergelijkbare huurwoning. Hypotheeklasten bij aankoop van een woning van k.k. (dit is de marktwaarde ad k.k. minus 25% i.v.m. Pré Koopregeling): bruto maandlast: 616 netto maandlast*: 466 bij een belastingvoordeel van 34% netto maandlast*: 441 bij een belastingvoordeel van 40% Voor een vergelijkbare huurwoning bedraagt de huurprijs ca. 656 (op basis van 4,1% van de WOZ-waarde). Hypotheeklasten bij aankoop van een woning van k.k. (dit is de marktwaarde ad k.k. minus 25% i.v.m. Pré Koopregeling): bruto maandlast: 963 netto maandlast*: 728 bij een belastingvoordeel van 34% netto maandlast*: 686 bij een belastingvoordeel van 40% Voor een vergelijkbare huurwoning bedraagt de huurprijs ca (op basis van 4,1% van de WOZ-waarde). 9 Hypotheeklasten bij aankoop van een woning van k.k. (dit is de marktwaarde ad k.k. minus 25% i.v.m. Pré Koopregeling): bruto maandlast: netto maandlast*: 975 bij een belastingvoordeel van 34% netto maandlast*: 924 bij een belastingvoordeel van 40% Voor een vergelijkbare huurwoning bedraagt de huurprijs ca (op basis van 4,1% van de WOZ-waarde). NB: De huurprijzen worden jaarlijks verhoogd met ca. 4%. Dit betekent dat de huurprijs elk jaar aanzienlijk stijgt. De bruto hypotheeklasten blijven echter nagenoeg gelijk. Bovendien is een belangrijk voordeel van kopen dat u met het aflossen van uw hypotheekschuld steeds meer eigen vermogen opbouwt. * Verschil bruto en netto maandlast: de bruto maandlast is het bedrag dat u iedere maand betaalt aan rente en (opbouw van) aflossing van uw hypotheek. De netto maandlast is het bedrag dat u daadwerkelijk, na aftrek van uw belastingvoordeel, per maand aan hypotheek betaalt. De hypotheekrente is namelijk fiscaal aftrekbaar. Dit voordeel is groter naarmate u meer belasting moet betalen (in een hogere belastingschijf zit). Dus: hoe hoger uw belastingvoordeel is, des te lager zijn uw netto maandlasten.

10 Dubbel profijt van de Pré Koopregeling Goed voorbeeld doet goed volgen. Dat gold in ieder geval voor de familie Verzijlbergen. Toen dochter Myrna zich als belangstellende aanmeldde voor het kopen van een woning met de Pré Koopregeling, besloten haar ouders dat ook te doen. Nu zijn beide generaties de trotse eigenaren van een eigen woning. Eén keer hebben we op dezelfde woning gereageerd. Dat was natuurlijk niet oké! De woning van vader en moeder Verzijlbergen in de Haarlemse Cornelia de Langestraat lijkt al helemaal klaar, maar nog steeds wordt er flink geklust. We hebben deze woning bijna een halfjaar geleden gekocht. Alles zag er goed uit, maar zoals bij elk nieuw huis moet er altijd wel wat aan gebeuren, vertelt moeder Wilma. Schilderwerk, een nieuwe badkamer, een nieuw toilet Nu alleen de zolderverdieping nog, en dan zijn we klaar. 10 Dure Haarlemse koopwoningen Voor Wilma en haar man Jan-Willem was de aankoop van deze woning een heel onverwachte stap. Nog geen jaar geleden dachten we naar Limburg te verhuizen. Onze huurwoning in Parkwijk zou gesloopt worden en wij hadden begrepen dat we, gezien ons inkomen, niet meer in aanmerking zouden komen voor een sociale huurwoning. Op grond van die (naar later bleek onjuiste) informatie gingen we ons op koop oriënteren. Toen al snel duidelijk werd dat een eengezinswoning in deze omgeving voor ons te duur was en wij hooguit in aanmerking kwamen voor een appartement of iets anders kleins, zijn we in Limburg gaan kijken. Het scheelde maar een haar of Wilma en Jan-Willem waren ook werkelijk naar het zuiden vertrokken; de koop ketste op het laatste moment af. Dat was een teleurstelling, maar toen zij vlak daarna over de voordelige Pré Koopregeling hoorden, besloten zij het voorbeeld van hun dochter te volgen en zich net als zij, als belangstellende bij Pré Wonen in te schrijven. Myrna: Ik woonde toen op een kamertje in de Forelstraat en was op zoek naar iets groters. Omdat ik, ondanks jaren inschrijving, nog steeds niet in aanmerking kwam voor een sociale huurwoning, ben ik me op koop gaan richten. Na een gesprek met een hypotheek adviseur kreeg ik gelijk een goed beeld van de prijsklasse waarin ik kon zoeken. En door de Pré Koopregeling werd dat aanbod aan woningen een stuk groter.

11 Meer financiële armslag Al na enkele maanden viel Myrna s oog op een oude seniorenwoning aan de Zomervaart, echt een van de leukste huisjes van Haarlem!. De koop was snel rond, maar er moet nog veel werk verzet worden voordat ze dit droomhuis kan betrekken: met hulp van een leger aan vrienden wordt de hele woning nu gemoderniseerd en verbouwd. Ik heb daarvoor ook een bouwdepot genomen. Dankzij de Pré Koopregeling heb ik meer financiële armslag; dat is echt heel prettig. Wat misschien een nadeel is van deze regeling, is dat ik straks deze woning eerst aan Pré Wonen te koop moet aanbieden. Ik weet nu nog niet hoe dat uitpakt, maar ik hoop dat ik dan in ieder geval de ,- die ik nu al in het huis heb gestoken, terug kan verdienen. Overigens kan dat terugkooprecht ook het voordeel hebben dat ik het huis straks snel verkocht heb. Dankzij de Pré Koopregeling konden wij een woning kopen. Meteen een houtkachel laten plaatsen Voor haar ouders speelde deze randvoorwaarde van de Pré Koopregeling nauwelijks een rol; zij verwachten toch niet meer te verhuizen. Wilma: Voor ons was de Pré Koopregeling vooral voordelig, omdat we hierdoor toch in Haarlem een eengezinswoning konden kopen. We betalen nu per maand zo n 100 meer aan hypotheek en verzekeringen, maar daar staat tegenover dat we anders ook steeds meer huur hadden moeten gaan betalen. En wat ik heel fijn vind van een eigen huis, is dat je alles kunt verbouwen zonder dat je dat bij vertrek weer in oude staat hoeft te herstellen, zoals bij een huurwoning. Ik heb hier dus meteen een houtkachel in de woonkamer laten plaatsen, mijn grootste woonwens! 11

12 Heeft u belangstelling voor het kopen van een woning met de Pré Koopregeling? Neem dan contact op met een van onze verkoopmakelaars: Miranda Bakker of mirandabakker@prewonen.nl Simon Leuring of simonleuring@prewonen.nl Robert Mettes of robertmettes@prewonen.nl U kunt ook een mail sturen naar teamverkoop@prewonen.nl of bellen naar Wij houden u dan per mail op de hoogte van ons aanbod. Pré Wonen Kantoor Velserbroek Rijksweg AB Velserbroek Postbus CA Haarlem U kunt ons aanbod van koopwoningen ook volgen via Pré Wonen besteedt uiterste zorg aan actuele, toegankelijke, correcte en complete informatie in deze brochure. Het is echter mogelijk dat een deel van de informatie verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van deze brochure kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Pré Wonen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan _PKR

Koopgarant Kopen met korting

Koopgarant Kopen met korting Koopgarant Kopen met korting KG201507 1 INHOUDSOPGAVE Een eigen huis... 3 Het woningaanbod van de Sleutels... 3 1. Een huis kopen... 3 De voordelen van kopen Als u een woning van de Sleutels koopt onder

Nadere informatie

koopwoning uw eerste een handig stappenplan voor de aanstaande huiseigenaar

koopwoning uw eerste een handig stappenplan voor de aanstaande huiseigenaar uw eerste koopwoning een handig stappenplan voor de aanstaande huiseigenaar 2 uw eerste koopwoning uw eerste koopwoning Thuis; een eigen huis geeft een goed gevoel. Toch is een huis kopen nog een hele

Nadere informatie

Koopgarant. Kopen met korting en terugkoopgarantie van bestaande bouw

Koopgarant. Kopen met korting en terugkoopgarantie van bestaande bouw Koopgarant Kopen met korting en terugkoopgarantie van bestaande bouw Een koopwoning binnen handbereik Vanaf 2008 zijn de huizenprijzen flink gedaald. Daardoor is ook voor starters een koopwoning binnen

Nadere informatie

voordelig en veilig een woning kopen

voordelig en veilig een woning kopen Informatie over kopen bij Vidomes Wij willen kopen. Is dat haalbaar? INFORMATIE OVER KOOPGARANT: voordelig en veilig een woning kopen De Vidomes Koopgarant-woning; voordelig en veilig een woning kopen

Nadere informatie

Woning kopen met Koopgarant Koopgarant, dat is kopen met korting

Woning kopen met Koopgarant Koopgarant, dat is kopen met korting Woning kopen met Koopgarant Koopgarant, dat is kopen met korting Koopgarant, dat is kopen met korting De stap van een woning huren naar een woning kopen is voor veel mensen helaas moeilijk te maken. De

Nadere informatie

Informatie over kopen bij Vidomes. Wij willen kopen. Is dat haalbaar? Koopgarant: voordelig en veilig een woning kopen

Informatie over kopen bij Vidomes. Wij willen kopen. Is dat haalbaar? Koopgarant: voordelig en veilig een woning kopen Informatie over kopen bij Vidomes Wij willen kopen. Is dat haalbaar? Koopgarant: voordelig en veilig een woning kopen De Vidomes Koopgarant-woning; voordelig en veilig een woning kopen Veel mensen kennen

Nadere informatie

Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid

Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid woonwijzer Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid Een eigen huis van droom naar werkelijkheid Droomt u wel eens van een eigen huis? Maar denkt u dat de

Nadere informatie

Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid

Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid woonwijzer Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid Een eigen huis van droom naar werkelijkheid Droomt u wel eens van een eigen huis? Maar denkt u dat de

Nadere informatie

Kopen met korting en terugkoopgarantie van bestaande bouw

Kopen met korting en terugkoopgarantie van bestaande bouw Kopen met korting en terugkoopgarantie van bestaande bouw De huizenprijzen zijn tot 2008 enorm gestegen. Daardoor lijkt een koopwoning vooral voor starters onbereikbaar. Om u als kandidaat-koper te helpen,

Nadere informatie

voordelig en veilig een woning kopen

voordelig en veilig een woning kopen Informatie over kopen bij Vidomes Wij willen kopen. Is dat haalbaar? INFORMATIE OVER KOOPGARANT: voordelig en veilig een woning kopen De Vidomes Koopgarant-woning; voordelig en veilig een woning kopen

Nadere informatie

Een eigen huis, voor iedereen haalbaar.

Een eigen huis, voor iedereen haalbaar. Een eigen huis, voor iedereen haalbaar. Een eigen huis, een eigen keuze. WoonInvest Koopgarant Droomt u weleens van het hebben van een eigen woning? De stap naar het kopen van een eigen woning neemt u

Nadere informatie

Stap voor stap naar je eigen huis. goede koop

Stap voor stap naar je eigen huis. goede koop Stap voor stap naar je eigen huis goede koop Inhoud Kopen bij Rochdale Waarom nu kopen? Korting In 8 stappen van huurder naar huiseigenaar Kopen bij Rochdale in detail Rochdale maakt kopen bereikbaar Belangstelling?

Nadere informatie

open INFORMATIE OVER Pré Koopregeling

open INFORMATIE OVER Pré Koopregeling open INFORMATIE OVER Pré Koopregeling Pré Koopregeling Pré Wonen biedt u via de Pré Koopregeling financiële hulp en zekerheid bij het aanschaffen van uw koophuis. Pré Wonen verkoopt geselecteerde woningen

Nadere informatie

een eigen huis kopen met zekerheid voor nu én later

een eigen huis kopen met zekerheid voor nu én later een eigen huis kopen met zekerheid voor nu én later Inhoud Uw koopwoning dichterbij 3 Betaalbaar en minder risico 4 U bent eigenaar 7 Kiezen voor een eigen huis 8 Waar kunt u op rekenen? 11 2 Uw koopwoning

Nadere informatie

Een huurwoning kopen. Uw eigen huis kopen van Leystromen

Een huurwoning kopen. Uw eigen huis kopen van Leystromen Een huurwoning kopen Uw eigen huis kopen van Leystromen U huurt een woning van Leystromen, maar heeft u er wel eens aan gedacht om uw woning te kopen? Wij bieden regelmatig huurwoningen te koop aan. En

Nadere informatie

Een eigen huis. mogelijkheden voor kopen of huren

Een eigen huis. mogelijkheden voor kopen of huren Een eigen huis mogelijkheden voor kopen of huren Een woning kopen of huren? Verschillende verantwoordelijkheden Wilt u een woning kopen of een woning huren? Dat is een afweging die u maakt. Een van de

Nadere informatie

koopwoning uw eerste een handig stappenplan voor de aanstaande huiseigenaar

koopwoning uw eerste een handig stappenplan voor de aanstaande huiseigenaar uw eerste koopwoning een handig stappenplan voor de aanstaande huiseigenaar 2 uw eerste koopwoning uw eerste koopwoning Thuis; een eigen huis geeft een goed gevoel. Toch is een huis kopen nog een hele

Nadere informatie

U wilt een woning kopen

U wilt een woning kopen U wilt een woning kopen Beter Wonen verkoopt regelmatig verschillende type woningen in meerdere wijken van Almelo. De ruime koopwoningen zijn goed onderhouden, betaalbaar en naar eigen wensen in te richten.

Nadere informatie

Koop Goedkoop. Maakt een eigen woning betaalbaar! Initiatief van woningcorporaties

Koop Goedkoop. Maakt een eigen woning betaalbaar! Initiatief van woningcorporaties Koop Goedkoop Maakt een eigen woning betaalbaar! Initiatief van woningcorporaties Koop Goedkoop Maakt een eigen woning betaalbaar! Een huis kopen met een bescheiden inkomen? Koop Goedkoop maakt het mogelijk.

Nadere informatie

Woning kopen van Kennemer Wonen

Woning kopen van Kennemer Wonen Woning kopen van Kennemer Wonen Ga ik een huis kopen of huren? Dat is een vraag die serieuze aandacht verdient. Kopen heeft voordelen, maar ook nadelen. En dat geldt natuurlijk ook voor huren. In deze

Nadere informatie

Veilig uw eigen droomhuis kopen

Veilig uw eigen droomhuis kopen Veilig uw eigen droomhuis kopen Uw eigen woning Voor veel mensen is een eigen woning de ultieme droom. Waarschijnlijk de grootste aankoop in uw leven. Daarom is het van groot belang alles wat er bij de

Nadere informatie

Woning kopen van Kennemer Wonen. Ga ik een huis kopen of huren? Dat is een vraag. de Koopgarant constructie. Met Koopgarant

Woning kopen van Kennemer Wonen. Ga ik een huis kopen of huren? Dat is een vraag. de Koopgarant constructie. Met Koopgarant Woning kopen van Kennemer Wonen Ga ik een huis kopen of huren? Dat is een vraag die serieuze aandacht verdient. Kopen heeft voordelen, maar ook nadelen. En dat geldt natuurlijk ook voor huren. In deze

Nadere informatie

Wegwijzer voor koopzekerwoningen

Wegwijzer voor koopzekerwoningen VE3/RO/0506 Wegwijzer voor koopzekerwoningen In deze brochure vindt u informatie over: Te verkopen woningen Betaalbaar een huurwoning kopen Lage woonlasten Verzekerde terugkoop Waardestijging/waardedaling

Nadere informatie

Handige tips bij aankoop woning

Handige tips bij aankoop woning Handige tips bij aankoop woning Uw eigen woning Voor veel mensen is een eigen woning de ultieme droom en waarschijnlijk de grootste aankoop in hun leven. Daarom is het van groot belang alles wat er bij

Nadere informatie

Nieuwbouw betaalbaar

Nieuwbouw betaalbaar Nieuwbouw betaalbaar Een eigen huis. Misschien droomt u daar wel eens van? Maar de stap naar een koopwoning kan wel erg groot zijn. Is mijn inkomen wel toereikend? Krijg ik mijn huis ooit weer verkocht?

Nadere informatie

WONING KOPEN MET KOOPGARANT. Koopgarant, dat is kopen met korting.

WONING KOPEN MET KOOPGARANT. Koopgarant, dat is kopen met korting. WONING KOPEN MET KOOPGARANT Koopgarant, dat is kopen met korting. De stap van een woning huren naar een woning kopen is voor veel mensen helaas moeilijk te maken. De Alliantie biedt een oplossing door

Nadere informatie

MOGElIjK dankzij KOOP GARANT

MOGElIjK dankzij KOOP GARANT KOPEN MET GARANTIE KleurrijkWonen verkoopt een deel van haar bestaande woningvoorraad. Maar ook nieuwbouwwoningen met Koopgarant. Koopgarant maakt een koop woning haalbaar, betaalbaar en neemt een aantal

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding

Inhoudsopgave. Inleiding Inhoudsopgave Inleiding 1. Waarom verkoopt Woonlinie woningen? 2. Kopen met korting 3. Wie betaalt wat? 4. Kopen of huren? 5. Stappenplan 6. Hypotheekinformatie 7. De notaris 8. Contactgegevens Inleiding

Nadere informatie

Koop Goedkoop. Maakt een eigen woning betaalbaar! Initiatief van woningcorporaties

Koop Goedkoop. Maakt een eigen woning betaalbaar! Initiatief van woningcorporaties Koop Goedkoop Maakt een eigen woning betaalbaar! Initiatief van woningcorporaties Koop Goedkoop Maakt een eigen woning betaalbaar! Een huis kopen met een bescheiden inkomen? Koop Goedkoop maakt het mogelijk.

Nadere informatie

Hypotheek voor starters Je eerste huis, je eerste hypotheek

Hypotheek voor starters Je eerste huis, je eerste hypotheek Hypotheek voor starters Je eerste huis, je eerste hypotheek Denk je over de aankoop van een huis? Marianne Croes Advies heeft veel ervaring met hypotheken voor starters. Of je nu een bestaande- of een

Nadere informatie

Koopgarant. Kopen zonder zorgen

Koopgarant. Kopen zonder zorgen Koopgarant Kopen zonder zorgen KOOPGARANT IS Voor veel mensen is de koop van een woning financieel niet haalbaar, maar wel gewenst. Als maatschappelijke onderneming in de volkshuisvesting reikt Eemland

Nadere informatie

Wonen in je eigen koopwoning. Een woning helemaal van jou? Je koopt hem bij Wonen Zuid!

Wonen in je eigen koopwoning. Een woning helemaal van jou? Je koopt hem bij Wonen Zuid! Wonen in je eigen koopwoning Een woning helemaal van jou? Je koopt hem bij Wonen Zuid! Huren of kopen? Natuurlijk heeft u uw eigen wensen als het gaat om wonen. Wonen Zuid realiseert zich dat als geen

Nadere informatie

Vind uw weg naar een koopwoning

Vind uw weg naar een koopwoning Vind uw weg naar een koopwoning Inhoud 1 Inleiding 4 2 Verkoop van huurwoningen 5 3 Kopen met Koopgarant 7 4 Liever kopen of huren? 9 5 Het koopproces 11 6 Het verkoopprogramma 13 Pagina 3 Verkoopbrochure

Nadere informatie

Koopgarant. Met Koopgarant koopt u een woning met korting, wordt u zelf. eigenaar en heeft u de garantie dat u uw woning ook weer kunt

Koopgarant. Met Koopgarant koopt u een woning met korting, wordt u zelf. eigenaar en heeft u de garantie dat u uw woning ook weer kunt Koopgarant Koopgarant Met Koopgarant koopt u een woning met korting, wordt u zelf eigenaar en heeft u de garantie dat u uw woning ook weer kunt verkopen. U leest er alles over in deze folder. Betaalbaar

Nadere informatie

Een koophuis: van wens naar werkelijkheid Met de Starters Renteregeling lukt het!

Een koophuis: van wens naar werkelijkheid Met de Starters Renteregeling lukt het! Starters Renteregeling van Mitros Een koophuis: van wens naar werkelijkheid Met de Starters Renteregeling lukt het! De Starters Renteregeling is ontwikkeld door woning corporaties, de hypotheek service

Nadere informatie

Voorbeeld bij korting van 25% en als de waarde stijgt. Aankoopprijs Marktwaarde bij aankoop 238.000 U betaalt 75% van de marktwaarde 178.

Voorbeeld bij korting van 25% en als de waarde stijgt. Aankoopprijs Marktwaarde bij aankoop 238.000 U betaalt 75% van de marktwaarde 178. Kopen zonder zorgen U droomt wel eens van een eigen huis. Maar de stap naar een koopwoning kan wel erg groot zijn. Is mijn inkomen wel toereikend? Krijg ik mijn huis ooit weer verkocht? Wat als de waarde

Nadere informatie

Koopstart. een eerste woning kopen

Koopstart. een eerste woning kopen Koopstart een eerste woning kopen start Een eigen woning via Koopstart Hulp bij de aankoop van een eerste woning Voor starters is het nog steeds erg moeilijk op de Nederlandse koopmarkt. Het is voor velen

Nadere informatie

ALLE INFORMATIE OVER HET KOPEN VAN EEN HUIS BIJ WOONSTAD ROTTERDAM

ALLE INFORMATIE OVER HET KOPEN VAN EEN HUIS BIJ WOONSTAD ROTTERDAM ALLE INFORMATIE OVER HET KOPEN VAN EEN HUIS BIJ WOONSTAD ROTTERDAM WOONSTAD ROTTERDAM HEEFT DE WONING DIE JOU PAST! Koophuis? Huurhuis? Jouw huis! Bij Woonstad Rotterdam draait het vooral om jouw huis,

Nadere informatie

je stek 2012 koopgarant & koopcomfort Kopen met of zonder korting en terugkoopgarantie.

je stek 2012 koopgarant & koopcomfort Kopen met of zonder korting en terugkoopgarantie. je stek 2012 koopgarant & koopcomfort Kopen met of zonder korting en terugkoopgarantie. JeStek JeStek is een initiatief van Woongoed Middelburg in samenwerking met M2 Makelaars. Via JeStek biedt Woongoed

Nadere informatie

Koopgarant. Informatieset

Koopgarant. Informatieset Koopgarant Informatieset 26 augustus 2013 Koopgarant maakt een koopwoning betaalbaar en bereikbaar. U krijgt een korting bij de aankoop van een woning en heeft daardoor dus lagere woonlasten. De terugkoopgarantie

Nadere informatie

een eigen huis De sleutel naar uw 20% korting op uw hypotheekrente

een eigen huis De sleutel naar uw 20% korting op uw hypotheekrente een eigen huis De sleutel naar uw eigen huis 20% korting op uw hypotheekrente Koopwoning dichterbij U droomt ervan. Een eigen huis, een plek onder de zon... Wat is er mooier dan uw eigen woning? Deze kunt

Nadere informatie

Van huurder naar koper

Van huurder naar koper Van huurder naar koper Is het kopen van mijn huurwoning iets voor mij? U huurt een woning van Actium. U ontving van ons een aanbod om uw huurwoning te kopen. We kunnen ons voorstellen dat dit veel vragen

Nadere informatie

Karel Doormanstraat 6 te Appingedam

Karel Doormanstraat 6 te Appingedam Karel Doormanstraat 6 te Appingedam WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

KOOPGARANT EEN WONING KOPEN MET FLINKE KORTING!

KOOPGARANT EEN WONING KOPEN MET FLINKE KORTING! KOOPGARANT EEN WONING KOPEN MET FLINKE KORTING! KOOPGARANT Voordelig kopen, gegarandeerd verkopen In de huidige woningmarkt is de stap naar een koopwoning als starter of middeninkomer vaak onoverbrugbaar.

Nadere informatie

HAALBAARHEID DE MOGELIJKHEDEN. www.metelkaar.com

HAALBAARHEID DE MOGELIJKHEDEN. www.metelkaar.com HAALBAARHEID DE MOGELIJKHEDEN www.metelkaar.com INLEIDING Je wil je dromen waarmaken en met elkaar willen jullie die stap zetten! Een onoverkomelijk aspect is dan natuurlijk: is het realistisch, is het

Nadere informatie

Inhoud. 2 Hoe gaat het kopen in zijn werk? De overeenkomst Wettelijke bedenktijd Ontbindende voorwaarden Geen passende financiering?

Inhoud. 2 Hoe gaat het kopen in zijn werk? De overeenkomst Wettelijke bedenktijd Ontbindende voorwaarden Geen passende financiering? Kopen naar Wens Inhoud 1 Kopen naar Wens: wat betekent dit eigenlijk? Betaalbaar door een lager instapbedrag Wie kan een Kopen naar Wens woning kopen? Bijkopen of doorverkopen Wat kost Kopen naar Wens?

Nadere informatie

Koopgarant. Kopen zonder zorgen in de Zuidwijk

Koopgarant. Kopen zonder zorgen in de Zuidwijk Koopgarant Kopen zonder zorgen in de Zuidwijk KOOPGARANT IS Voor veel mensen is de koop van een woning financieel niet haalbaar, maar wel gewenst. Als maatschappelijke onderneming in de volkshuisvesting

Nadere informatie

DrieSterrenHypotheek. Wilt u een lening met een scherpe rente én flexibiliteit? Dan is de DrieSterrenHypotheek geschikt voor u.

DrieSterrenHypotheek. Wilt u een lening met een scherpe rente én flexibiliteit? Dan is de DrieSterrenHypotheek geschikt voor u. Pag. 1/5 G 01.1.05-0512 Wilt u een lening met een scherpe rente én flexibiliteit? Dan is de geschikt voor u. Wat zijn de voordelen van de? 1 Flexibiliteit door gunstige voorwaarden en tóch een scherpe

Nadere informatie

Berkenlaan 119 Zutphen

Berkenlaan 119 Zutphen Berkenlaan 119 Zutphen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Molenstraat 32 te Farmsum

Molenstraat 32 te Farmsum Molenstraat 32 te Farmsum WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Koopgarant. Wonen Wateringen. Dorpskade 25-27 Postbus 26, 2290 AA Wateringen T 0174 293650 info@wonenwateringen.nl www.wonenwateringen.

Koopgarant. Wonen Wateringen. Dorpskade 25-27 Postbus 26, 2290 AA Wateringen T 0174 293650 info@wonenwateringen.nl www.wonenwateringen. Wonen Wateringen Koopgarant Dorpskade 25-27 Postbus 26, 2290 AA Wateringen T 0174 293650 info@wonenwateringen.nl www.wonenwateringen.nl EIGEN WONING MET KORTING VIA KOOPGARANT Wonen Wateringen Koopgarant

Nadere informatie

Deze vrijblijvende objectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Opgegeven maten en plattegronden zijn altijd circa en dienen alleen

Nadere informatie

in een Vrije verkoopwoning

in een Vrije verkoopwoning in een Vrije verkoopwoning Inhoud 1 U koopt een vrije verkoopwoning bij thuis: wat betekent dit? Wie kan een vrije verkoopwoning kopen? Vraagprijs Bieden in onderhandeling Hoe komt de koop tot stand Vooraf

Nadere informatie

Voorwaarden in het kort. Feiten en regels Slimmer Kopen

Voorwaarden in het kort. Feiten en regels Slimmer Kopen Slimmer Kopen Waarom Slimmer Kopen slimmer is De prijs, de hoge maandlasten en de risico s. Vaak zijn dat de redenen die iemand ervan weerhouden een (andere) woning te kopen. Geldt dat ook voor u? In dat

Nadere informatie

Stap voor stap naar je eigen huis

Stap voor stap naar je eigen huis Stap voor stap naar je eigen huis Inhoud Kopen bij Rochdale Waarom nu kopen? In 9 stappen van huurder naar huiseigenaar Kopen bij Rochdale in detail Belangstelling? Kopen bij Rochdale U woont in een huurwoning

Nadere informatie

Budget Hypotheek. 3 U kunt de Budget Hypotheek meeverhuizen als u een nieuwe woning koopt.

Budget Hypotheek. 3 U kunt de Budget Hypotheek meeverhuizen als u een nieuwe woning koopt. Budget Hypotheek Wilt u een lening voor uw woning met een lage rente? En vindt u het niet erg om wat beperktere voorwaarden te hebben dan bij onze andere leningen? Dan is de Budget Hypotheek geschikt voor

Nadere informatie

WEGWIJZER Woongoed Garantwoning. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg. www.woongoed.

WEGWIJZER Woongoed Garantwoning. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg. www.woongoed. WEGWIJZER Woongoed Garantwoning Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg www.woongoed.nl WEGWIJZER Woongoed Garantwoning Wat is een Woongoed Garantwoning?

Nadere informatie

stek: kopen met of zonder korting kopen met terugkoopgarantie

stek: kopen met of zonder korting kopen met terugkoopgarantie stek: kopen met of zonder korting kopen met terugkoopgarantie kopen zonder korting Naast de mogelijkheid tot het kopen van een woning met korting, biedt Stek u de mogelijkheid uw woning te kopen zonder

Nadere informatie

Informatie brochure. Koopstart

Informatie brochure. Koopstart Informatie brochure Koopstart Kopen met korting voor zittende huurders - 1 - - 2 - Koopstart: kopen met korting! Een woning kopen met Koopstart betekent dat u korting krijgt op de marktwaarde. Kenmerken

Nadere informatie

Kopen met Koopgarant of Koopcomfort

Kopen met Koopgarant of Koopcomfort Kopen met Koopgarant of Koopcomfort Datum: 1 januari 2012 Voordelig en veilig een woning kopen van Waardwonen U kent ons waarschijnlijk als verhuurder van woningen. Dat zijn wij ook en dat blijven wij

Nadere informatie

je stek koopgarant & koopcomfort Kopen met of zonder korting en terugkoopgarantie.

je stek koopgarant & koopcomfort Kopen met of zonder korting en terugkoopgarantie. je stek koopgarant & koopcomfort Kopen met of zonder korting en terugkoopgarantie. jestek JeStek is een initiatief van Woongoed Middelburg in samenwerking met M2 Makelaars. Via JeStek bieden wij bestaande

Nadere informatie

Oelerweg 187 Hengelo

Oelerweg 187 Hengelo Oelerweg 187 Hengelo WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

> Koopgarant: kopen zonder zorgen!

> Koopgarant: kopen zonder zorgen! > Koopgarant: kopen zonder zorgen! Koopgarant: kopen zonder zorgen! Droomt u wel eens van een eigen huis? Maar is de stap naar een koopwoning erg groot? Vraagt u zich wel eens af of uw inkomen toereikend

Nadere informatie

Betaalbaar kopen. Kopen met korting

Betaalbaar kopen. Kopen met korting Betaalbaar kopen Kopen met korting Betaalbaar kopen Kopen met korting Inleiding Het kopen van een woning is voor veel mensen een wens. Een aantal woningcorporaties heeft inmiddels diverse koopvormen ontwikkeld.

Nadere informatie

Evertsenlaan 79 Terneuzen. Vraagprijs 130.000,= k.k.

Evertsenlaan 79 Terneuzen. Vraagprijs 130.000,= k.k. Evertsenlaan 79 Terneuzen Vraagprijs 130.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs centraal In overleg 135000,= k.k. Aantal kamers 4 verdieping 4e Servicekosten incl. bijdrage reservefonds Woonoppervlakte

Nadere informatie

DrieSterrenHypotheek. Wilt u een lening met een scherpe rente én flexibiliteit? Dan is de DrieSterrenHypotheek geschikt voor u.

DrieSterrenHypotheek. Wilt u een lening met een scherpe rente én flexibiliteit? Dan is de DrieSterrenHypotheek geschikt voor u. DrieSterrenHypotheek Wilt u een lening met een scherpe rente én flexibiliteit? Dan is de DrieSterrenHypotheek geschikt voor u. Wat zijn de voordelen van de 1 Flexibiliteit door gunstige voorwaarden en

Nadere informatie

ook u kunt kopen met de Starters Renteregeling

ook u kunt kopen met de Starters Renteregeling ook u kunt kopen met de 2 3 uw eigen droomhuis dichterbij dé sleutel naar uw eerste koophuis! Droomt u ook van een eigen huis? Van zo n heerlijke woning die je kunt inrichten en vormgeven zoals je dat

Nadere informatie

Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid

Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid woonwijzer Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid Een eigen huis van droom naar werkelijkheid Droomt u wel eens van een eigen huis? Maar denkt u dat de

Nadere informatie

HET BEROEP VAN MAKELAAR IN ONROEREND GOED VIND IK ONTROEREND GOED!!!!!

HET BEROEP VAN MAKELAAR IN ONROEREND GOED VIND IK ONTROEREND GOED!!!!! Werkstuk door een scholier 2095 woorden 18 december 2002 7,3 109 keer beoordeeld Vak Economie HET BEROEP VAN MAKELAAR IN ONROEREND GOED VIND IK ONTROEREND GOED!!!!! 1. Inleiding. Het onderwerp makelaardij

Nadere informatie

De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een

De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een De starterslening 2015 De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een nieuwbouwwoning, een bestaande koopwoning of uw huidige huurwoning zijn. Als u een bepaalde woning op het oog heeft, kunt u

Nadere informatie

Het kopen van uw huurwoning

Het kopen van uw huurwoning Het kopen van uw huurwoning Een woning kopen van Wonen Wateringen Aan wie Wonen Wateringen verkoopt Alle voor verkoop aangewezen woningen worden aangeboden aan de zittende huurder. Als deze huurder de

Nadere informatie

ALLES OVER HET KOPEN VAN EEN WONING BIJ WOONSTAD ROTTERDAM. jouwhuis.nu

ALLES OVER HET KOPEN VAN EEN WONING BIJ WOONSTAD ROTTERDAM. jouwhuis.nu ALLES OVER HET KOPEN VAN EEN WONING BIJ WOONSTAD ROTTERDAM jouwhuis.nu WOONSTAD ROTTERDAM HEEFT DE WONING DIE JOU PAST! Koophuis? Huurhuis? Jouw huis! Bij Woonstad Rotterdam draait het vooral om jouw

Nadere informatie

U deelt de risico s met Standvast Wonen, maar bent wel volledig eigenaar

U deelt de risico s met Standvast Wonen, maar bent wel volledig eigenaar feiten & spelregels Slimmer Kopen is een woonproduct van Standvast Wonen. Woningen met het Slimmer Kopen label kennen een lagere aankoopprijs. Het voordeel kan oplopen tot 35 procent. Als koper van een

Nadere informatie

Edzemaheerd 13 Groningen

Edzemaheerd 13 Groningen Edzemaheerd 13 Groningen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

WitteWoning Makelaars

WitteWoning Makelaars Veranda 63 Hoorn WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

beleid: maart 2007, versie: 2013

beleid: maart 2007, versie: 2013 Kopen van een woning beleid: maart 2007, versie: 2013 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens met lage inkomens

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN Algemeen

VEELGESTELDE VRAGEN Algemeen VEELGESTELDE VRAGEN Algemeen 1. Waarom verkoopt Casade een aantal van haar huurwoningen? Casade biedt haar klanten graag een breed keuzepakket van woonmogelijkheden en wil hen de kans bieden een woning

Nadere informatie

Burgemeester Cortenstraat 145 Maastricht

Burgemeester Cortenstraat 145 Maastricht Burgemeester Cortenstraat 145 Maastricht WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op

Nadere informatie

Nieuwbouw Hypotheek. Koopt u een nieuwbouwwoning? Of gaat u uw woning verbouwen? Dan is de Nieuwbouw Hypotheek geschikt voor u.

Nieuwbouw Hypotheek. Koopt u een nieuwbouwwoning? Of gaat u uw woning verbouwen? Dan is de Nieuwbouw Hypotheek geschikt voor u. Nieuwbouw Hypotheek Koopt u een nieuwbouwwoning? Of gaat u uw woning verbouwen? Dan is de Nieuwbouw Hypotheek geschikt voor u. Wat zijn de voordelen van de Nieuwbouw Hypotheek? 1 Uw offerte is 7 maanden

Nadere informatie

5 Aanvullende informatie: Wat komt er nog meer kijken bij het (ver)kopen? Kopen algemeen Kopen bestaande woning Kopen nieuwbouw woning

5 Aanvullende informatie: Wat komt er nog meer kijken bij het (ver)kopen? Kopen algemeen Kopen bestaande woning Kopen nieuwbouw woning Vrije verkoopwoning Inhoud 1 U koopt een vrije verkoopwoning bij thuis: wat betekent dit? Wie kan een vrije verkoopwoning kopen? Vraagprijs Bieden in onderhandeling Hoe komt de koop tot stand Vooraf bouwkundige

Nadere informatie

Vondellaan 35 Groningen

Vondellaan 35 Groningen Vondellaan 35 Groningen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Een woning kopen met Koopgarant

Een woning kopen met Koopgarant Een woning kopen met Koopgarant Trivire heeft regelmatig woningen te koop. Nieuwbouwwoningen én bestaande woningen. Een deel van die woningen verkopen we met Koopgarant. Dat betekent korting op de koopprijs,

Nadere informatie

Ondernemers Hypotheek

Ondernemers Hypotheek Ondernemers Hypotheek Bent u zelfstandig ondernemer en wilt u een hypotheeklening voor een woning of een woning met bedrijfspand? Dan is de Ondernemers Hypotheek geschikt voor u. Wat zijn de voordelen

Nadere informatie

Feiten & Spelregels. Aan de inhoud van de informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

Feiten & Spelregels. Aan de inhoud van de informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Feiten & Spelregels Aan de inhoud van de informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Januari 2013 Woningen met het Slimmer Kopen label hebben een lagere aankoopprijs. De korting bedraagt

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen

Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen Vincent van Goghstraat 16 Terneuzen Van Gistellelaan 23 - Axel Instapklaar hoekappartement gelegen op de 1 e verdieping Gunstig gesitueerd in woonwijk Serlippens op loopafstand van sportvelden en de Scheldeboulevard

Nadere informatie

Kopen zonder zorgen. Een woning kopen met Koopgarant

Kopen zonder zorgen. Een woning kopen met Koopgarant Kopen zonder zorgen Een woning kopen met Koopgarant Droomt u wel eens van een eigen huis, maar vindt u de stap naar een koopwoning best groot? Vraagt u zich af of uw inkomen wel toereikend is, of u uw

Nadere informatie

Een eigen. huis. www.lindenotarissen.nl

Een eigen. huis. www.lindenotarissen.nl Een eigen huis www.lindenotarissen.nl Inhoudsopgave Een eigen huis 3 Woonhuis, de akte van levering 4 De Hypotheek 5 Samenlevingscontract 7 Testament 8 Een eigen huis U leest dit boekje waarschijnlijk

Nadere informatie

Onze dienstverlening voldoet aan de normen van het KWH-Huurlabel. Callistolaan 2 Postbus 8008 3301 CA Dordrecht T 078 633 16 00

Onze dienstverlening voldoet aan de normen van het KWH-Huurlabel. Callistolaan 2 Postbus 8008 3301 CA Dordrecht T 078 633 16 00 Nog vragen? Heeft u nog vragen? Bel ons via telefoonnummer 078 633 16 00. Of stuur een e-mail naar wonen@trivire.nl. U kunt ook langskomen. U vindt ons kantoor aan de Callistolaan 2 in Dordrecht, vlakbij

Nadere informatie

Welkom bij de HypotheekSpecialist

Welkom bij de HypotheekSpecialist Welkom bij de HypotheekSpecialist Meepraten over hypotheken Als u een huis wilt kopen, hoef u niet alles te weten over hypotheken. Het is wel in uw voordeel als u over de belangrijkste basiskennis beschikt.

Nadere informatie

Een hypotheek van Delta Lloyd

Een hypotheek van Delta Lloyd Een hypotheek van Delta Lloyd Inhoud Belangrijk 3 Een hypotheek 4 Stappenplan 4 Lenen 5 De Budget Hypotheek 5 De DrieSterrenHypotheek 6 De Nieuwbouw Hypotheek 6 Bent u zelfstandig ondernemer? 6 Terugbetalen

Nadere informatie

Breitnerstraat 19 Terneuzen. Vraagprijs 82.500,= k.k.

Breitnerstraat 19 Terneuzen. Vraagprijs 82.500,= k.k. Breitnerstraat 19 Terneuzen Vraagprijs 82.500,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 82.500,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1966 Service kosten Appartement+garage Woonoppervlakte

Nadere informatie

Johan de Wittlaan XM Arnhem

Johan de Wittlaan XM Arnhem Johan de Wittlaan 281-1 6828 XM Arnhem WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Begane grond: Eigen berging, ruime parkeergarage. Opgang naar de verdieping door middel van trap of lift.

Begane grond: Eigen berging, ruime parkeergarage. Opgang naar de verdieping door middel van trap of lift. LELYSTAD VESTE 16-55 Bent u op zoek naar een royale maisonnette gelegen nabij centrum, station en uitvalswegen? Dan is dit wellicht een goede optie. Dit 4-kamer appartement is netjes onderhouden en aan

Nadere informatie

103.500,- k.k. Maandlasten: ± 373,- p.m. Hart van Brabantlaan 395 5038LE, Tilburg. WonenBreburg Prof de moorplein 521 5037DR, Tilburg

103.500,- k.k. Maandlasten: ± 373,- p.m. Hart van Brabantlaan 395 5038LE, Tilburg. WonenBreburg Prof de moorplein 521 5037DR, Tilburg Hart van Brabantlaan 395 5038LE, Tilburg Oppervlakte: 83 m 2 Aantal kamers: 4 Appartement 103.500,- k.k. Maandlasten: ± 373,- p.m. WonenBreburg Prof de moorplein 521 5037DR, Tilburg infoverkoop@wonenbreburg.nl

Nadere informatie

Bedankt pa en ma! Natuurlijk had ik nagedacht

Bedankt pa en ma! Natuurlijk had ik nagedacht 10 kopen geld ouders helpen starters 11 Ouders helpen starters Bedankt pa en ma! Tekst Miriam Bauwer Fotografie Ed van Rijswijk en Isis Torensma Ouders kunnen op verschillende manieren hun kind financieel

Nadere informatie

Woning kopen van Kennemer Wonen

Woning kopen van Kennemer Wonen Woning kopen van Kennemer Wonen Ga ik een huis kopen of huren? Dat is een vraag die serieuze aandacht verdient. Kopen heeft voordelen, maar ook nadelen. En dat geldt natuurlijk ook voor huren. In deze

Nadere informatie

geldig? 1 Uw offerte is 7 maanden geldig. En als u dat wilt, Hypotheek? Nieuwbouw Hypotheek toch niet doorgaat? Hypotheek geldig?

geldig? 1 Uw offerte is 7 maanden geldig. En als u dat wilt, Hypotheek? Nieuwbouw Hypotheek toch niet doorgaat? Hypotheek geldig? Pag. 1/5 G 01.1.18-0413 Koopt u een nieuwbouwwoning? Of gaat u uw woning In deze brochure staat de volgende informatie In deze brochure de volgende informatie ouwwoning? u uw verbouwen? Of Dangaat is de

Nadere informatie

Vind je droomhuis bij Wonen Wateringen...

Vind je droomhuis bij Wonen Wateringen... Een eigen huis nu ook voor jou betaalbaar! Vind je droomhuis bij Wonen Wateringen... Je koopt de woning en huurt de grond Starters en jonge huishoudens hebben het moeilijk op de Westlandse woningmarkt.

Nadere informatie

OP ZOEK NAAR JE EERSTE WONING? DE STARTERSLENING MAAKT HET MOGELIJK

OP ZOEK NAAR JE EERSTE WONING? DE STARTERSLENING MAAKT HET MOGELIJK OP ZOEK NAAR JE EERSTE WONING? DE STARTERSLENING MAAKT HET MOGELIJK EEN EIGEN HUIS WIE DROOMT DAAR NIET VAN? De zoektocht naar een eigen woning is leuk, maar er komt wel veel uitzoekwerk bij kijken. Belangrijke

Nadere informatie

Breitnerstraat 81 - Terneuzen

Breitnerstraat 81 - Terneuzen Breitnerstraat 81 - Terneuzen Breitnerstraat 81 - Terneuzen Instap klaar startersappartement op de 3 e verdieping in de wijk Serlippens Het appartement is gelegen nabij winkelcentra, sportvelden en de

Nadere informatie