Uw KMO gestroomlijnder, beter dan ooit tevoren. Meer dan één streepje voor! KMO-beheer: administratie en procesbeheer in één pakket.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw KMO gestroomlijnder, beter dan ooit tevoren. Meer dan één streepje voor! KMO-beheer: administratie en procesbeheer in één pakket."

Transcriptie

1 Uw KMO gestroomlijnder, beter dan ooit tevoren. Meer dan één streepje voor! KMO-beheer: administratie en procesbeheer in één pakket.

2 Wat WE DOEn? meer dan een streepje voor Wij slagen erin bij onze klanten, uit diverse sectoren, de bedrijfsprocessen te automatiseren. Streefdoel: steeds opnieuw een uiterst tevreden klant. Marc Mommen, zaakvoerder adsolut Een streepje voor. adsolut levert en implementeert softwareoplossingen voor de grotere en kleinere KMO s maar ook voor startende ondernemers. adsolut is een standaardoplossing die wij (bijna altijd) kunnen aanpassen aan de processen binnen uw onderneming, een oplossing die kan meegroeien met uw bedrijf. Volledig in lijn. adsolut heeft software waarmee u de interne processen ondersteunt. Het betreft ondermeer het beheren van gegevens van klanten en leveranciers, het aankoop- en verkoopproces, stockbeheer, kassa, contracten en projecten, taken-, agenda en documentenbeheer. Zie verder voor een volledige opsomming. Zwart op wit. Met behulp van adsolut verhoogt het rendement van uw medewerkers en de kwaliteit van uw dienstverlening. 20 jaar ervaring ingeplugd. Meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van oplossingen voor KMO s.

3 De omschakeling naar het nieuw systeem kost heel wat energie, maar dat heb ik ervoor over. Ik vertrouw op de complexloze en resultaatgerichte aanpak van adsolut. Jo Janssen, zaakvoerder JoJo Elektronica implementatie stap voor stap Structurele aanpak Wanneer u voor de software van adsolut kiest, werken wij op basis van: 1. Standaard software: Het standaard pakket van adsolut KMO-beheer is zeer uitgebreid en laat u toe bijna alle processen binnen uw bedrijf te ondersteunen. Hierdoor kan u stap voor stap maar niettemin snel opstarten en is er geen maandenlange programmatie nodig vooraleer iedere gebruiker actief met de applicatie werkt. De applicatie plooien in functie van de bij u geldende processen gebeurt in overleg. Is het onvermijdelijk, dan bieden we een stukje maatwerk aan % integratie-objectief: We gaan ervan uit dat de processen afgestemd zijn op de doelstellingen van uw onderneming. Die verschillende processen trachten we naadloos in mekaar te laten overgaan zodat kostbare fouten vermeden worden. 3. Betrokkenheid: De jarenlange ervaring van de medewerkers van adsolut stelt hen in staat met u mee te denken gedurende het gehele implementatietraject. Wij zien onszelf niet als leverancier van software maar als een partner die samen met u succesvol wil zijn.

4 KLANTENRELATIE samenwerking & innovatie met visie adsolut KMO-beheer met boekhouding is een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke applicatie. Dit wordt zeker en vast in de hand gewerkt doordat het nauw aansluit met de gebruikelijke Windows toepassingen. Ook betreffende aanpassingen is adsolut erg flexibel. Mijn accountant komt 1 keer per maand en hij vindt zonder moeite zijn draai. Mathie Lowist, zaakvoerder Lowist Toegangsbeheer Integriteit: adsolut hanteert hoge normen op het vlak van persoonlijke en professionele ethiek, eerlijkheid en rechtvaardigheid. Samenwerking/Innovatie: adsolut -medewerkers werken als één team en delen kennis met het oog op continue verbetering, ontwikkeling en innovatie. Verantwoordelijkheid: adsolut komt al zijn verbintenissen na. Gegarandeerd! Productkwaliteit, service en verantwoordelijkheid zijn inherent aan deze toezegging. adsolut blinkt uit omdat onze medewerkers op elk niveau over een sterke mate van verantwoordelijkheid beschikken en klantvriendelijk werken. Aanspreekbaarheid: adsolut werkt proactief en vlot in zakendoen. We bieden gespecialiseerde kennis en praktische oplossingen en komen onze beloften na.

5 EFFIcIËntIE En BEtErE DIEnStVErlEnInG naar DE Klant adsolut brengt het in lijn Omdat we het een erezaak vinden om u een oplossing te bieden voor uw administratieve automatisering. Een oplossing die vandaag past én die meegroeit met uw bedrijf. Marc Mommen, zaakvoerder adsolut

6 KMO s, klein of groot (s) Dankzij het scansysteem gaat het nu sneller en foutloos aan de kassa. Maar adsolut laat ook toe gegevens van de klant op te slaan waardoor het mogelijk is koopgedrag te analyseren. Onontbeerlijk voor doelgerichte e-commerce. Diane Zoons, zaakvoerster Healthy Body KMO-BEHEER Eén pakket voor administratie- en procesbeheer: het kan met adsolut. Integratie is dan ook het sleutelwoord voor onze dienstverlening aan KMO s. Wij denken mee en ontwikkelen standaardapplicaties vanuit het operationele perspectief. Zo ondersteunt adsolut u met de groei en optimalisatie van uw zaak. In uw bedrijf zijn er diverse processen: relatiebeheer, aankoop- en verkoop, stockbeheer, kassa en documentenbeheer. Dit is maar een greep uit de diverse processen. Uiteraard hebben we de rapportering niet vergeten. Daarbovenop garanderen we u een transparante prijsstelling en een stevige dienst naverkoop. Zo loont adsolut absoluut!

7 relatiebeheer artikelen Met relatiebeheer beheert u op een eenvoudige manier de (contact)gegevens van klanten en prospecten of andere relaties. Met andere woorden: alle noodzakelijke gegevens op 1 plaats en gemakkelijk te beheren. aankoop leveranciers Net zoals voor de klanten en prospecten wordt hier alle informatie in verband met de leveranciers beheerd. VErKOOp leveranciers StOcKBEHEEr relatiebeheer StatIStIEK, GraFIEK & analyse KErnprOcESSEn artikelen Van betonproducten tot voedingssupplementen, alle artikelen kan u beheren, met de verschillende eenheden en de verschillende aankoop- en verkoopprijzen. Ook in de tijd beperkte promoties kunnen ingesteld worden. aankoop Op een eenvoudige manier kan u bestelvoorstellen genereren, eventueel aanpassen en vanuit de applicatie naar de leverancier versturen. Vervolgens registreert u wat er geleverd wordt en plaatst u het in de daartoe voorziene ruimte in het magazijn. VErKOOp WEBSHOp projecten projecten Wenst u alle kosten, inkomsten en werkuren betreffende een project te centraliseren dan kan dit eveneens in adsolut contracten Heeft u contracten met uw klanten die op een regelmatige basis gefactureerd moeten worden, dan biedt adsolut u die mogelijkheid. KaSSa Met adsolut KMO-beheer kan u over de toog verkopen, met of zonder een scanner. Het werken met een klantenkaart is mogelijk. VErVanGtOEStEllEn Verkoopt u toestellen die soms terugkomen voor nazicht of herstel, dan kan u dit registreren in de applicatie. De administratieve afhandeling hebben we hierbij niet vergeten. WEBSHOp Heeft u nood aan een standaard webshop, dan integreren we dit. Met behulp van adsolut overziet u de volledige verkoopscyclus: vanaf het eerste contact tot en met de uiteindelijke factuur. Tijdens het hele traject heeft u als verantwoordelijke, maar ook de verkoper zelf een zeer goed zicht op de actuele situatie. StOcKBEHEEr VErVanGtOEStEllEn contracten KaSSa Eén of verschillende magazijnen maakt voor adsolut niets uit. Wij bieden u de mogelijkheid op een efficiënte manier uw voorraad te beheren. StatIStIEK, GraFIEK En analyse Met behulp van draaitabellen maakt iedereen zelf de statistieken en grafieken die voor hem of haar van nut zijn. Geen tussenkomst van buiten uit nodig en steeds de correcte info op basis van de correcte info in de database. GEÏntEGrEErD MEt adsolut Boekhouding

8 agendabeheer takenbeheer Op een eenvoudige manier maakt u taken aan voor uzelf of voor collega s. DOcuMEntEnBEHEEr agendabeheer Met agendabeheer heeft u steeds een overzicht van de activiteiten binnen uw bedrijf. Op basis van de autorisaties kunnen mensen de afspraken enkel zien of beheren. Deze agenda is tevens toegankelijk vanaf een mobiel toestel met windows mobile. takenbeheer MEDEWErKErS IntErnE processen uurregistratie StatIStIEK, GraFIEK & analyse HrM DOcuMEntEnBEHEEr Van brief tot lijvig verslag, van tot overeenkomst, alle documenten kunnen op een overzichtelijke manier per klant of project beheerd worden. U bepaalt zelf de mappenstructuur en een krachtige zoekfunctie is voorhanden. Met behulp van Microsoft Office toepassingen kan u documenten aanpassen. Het beheren van documenten kan niet alleen voor iedere klant maar ook op niveau van uw bedrijf. MEDEWErKErS Van iedere medewerker kan u de persoonsgebonden informatie bijhouden, maar ook welk materiaal hij of zij ontvangen heeft. Eventuele informatie over het tarief hoort hier eveneens thuis. uurregistratie Medewerkers kunnen uitgevoerde prestaties voor klanten of in het kader van projecten tot op de minuut registreren. HrM Met behulp van dit onderdeel hebben de medewerkers een overzicht over het aantal vakantiedagen en kunnen zij een aanvraag doen die vervolgens ondersteund door het goedkeuringsproces, afgehandeld wordt. StatIStIEK, GraFIEK En analyse Met behulp van draaitabellen maakt iedereen zelf de statistieken en grafieken die voor hem of haar van nut zijn. Geen tussenkomst van buiten uit nodig en steeds de correcte info op basis van de correcte info in de database. OnDErStEunD MEt Printen, faxen & Instelbare beveiliging Link naar de Kruispuntbank Krachtige zoek- en sorteerfunctie Workflow in het kader van goedkeuringen TAPI...

9 Als groothandelaar zochten wij een goede oplossing om, ondanks de diverse verkoopsstructuren en ingewikkelde commissieregelingen, snel en foutloos de berekeningen te maken. adsolut maakt dit mogelijk. Luc Vanheusden, zaakvoerder Senitas BOEKHOUDING Op basis van de rijke ervaring uit het verleden, heeft adsolut een nieuw boekhoudpakket ontwikkeld. Het is een fris-ogende applicatie die u toelaat op een vlotte manier alle gegevens te registreren de betalingen te doen de aangifte-documenten voor te bereiden en door te sturen de gevraagde statistieken te genereren Met andere woorden, een pakket dat u toelaat om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen. Daarnaast voorzien wij krachtige zoek- en sorteerfuncties. Tenslotte ontbreekt ook hier niet de mogelijkheid om zelf de statistieken en grafieken aan te maken die u een exact overzicht geven van de financiële situatie. wij behouden het overzicht

10 een luisterend oor vraag & antwoord 1. Wat is de sterkte van adsolut ten opzichte van andere aanbieders van standaardsoftwarepakketten? adsolut stapte resoluut af van de ontwikkeling van modules. We helpen KMO s met de automatisering van hun administratieve processen. Medewerkers kunnen met andere woorden het hele proces beheren of een deel van de verantwoordelijkheid dragen. We vullen dit aan met elementen zoals agenda- en takenbeheer, documentbeheer en zelfs een goedkeuringsproces. Op die manier gaan geen tijd en informatie verloren bij de dagdagelijkse verrichtingen. 2. ls de aankoop van de software een zware investering? Helemaal niet! U betaalt maandelijks en per gebruiker. De software is volledig en de updates en telefonische bijstand zijn inbegrepen. Eventuele aanpassingen werken we - na een voorstudie - in regie af. Zo zijn er nooit budgettaire verrassingen. 3. Waarom zouden we kiezen voor een jong bedrijf? Wij zijn dan wel een jong bedrijf maar onze groep specialisten telt samen meer dan 60 jaar ervaring in de ontwikkeling van software voor het beheer van administratieve bedrijfsprocessen bij een KMO. Aan het nodige inzicht en knowhow dus geen gebrek. 4. Hoe stemmen jullie mijn bedrijfsprocessen en de software op elkaar af? Het softwarepakket is een standaardplatform dat voldoende uitgebreid is. Mits enige configuratie werkt u volgens de vertrouwde processen. 5. Ik heb een specifieke vraag voor een aanpassing. Houden jullie daar rekening mee? We nemen elke vraag in overweging. Indien het mogelijk is nemen we de aanpassing op in een volgende release. Is het alleen maar van toepassing voor uw bedrijf? Dan kunnen we een stukje maatwerk leveren. 6. Draait de software van adsolut ook op mijn Macintosh? De software van adsolut is op dit ogenblik alleen ontwikkeld voor Windows. 7. Hoe zit het met het behoud van de gegevens? Dat is uiteraard geen probleem. adsolut ziet erop toe dat uw data foutloos worden overgezet. 8. Kan ik de software eens zien? Uiteraard! Graag nodigen we u uit voor een eerste demo in onze kantoren of bij u. Vervolgens kijken we in detail hoe we uw bestaande bedrijfsprocessen vertalen in de software van adsolut.

11 Gouverneur Verwilghensingel 6, B-3500 Hasselt, t , f ,

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

in de toonzaal van Piscaer

in de toonzaal van Piscaer S U C C E S S T H R O U G H VA L U E I N N OVAT I O N S P O T L I G H T Toekomstmuziek in de toonzaal van Piscaer S O L U T I O N S ifacto Integration Framework (IIF) laat Microsoft Dynamics NAV communiceren

Nadere informatie

voorstelling van partner in professionele automatiseringsoplossingen Software voor : Document Management Workflow Management

voorstelling van partner in professionele automatiseringsoplossingen Software voor : Document Management Workflow Management partner in professionele automatiseringsoplossingen voorstelling van Software voor : Document Management Ambachtstraat 8 9700 Oudenaarde Tel: +32.(0)55/300.320 Fax: +32.(0)55/300.104 Workflow Management

Nadere informatie

Beheers de complexiteit

Beheers de complexiteit Beheers de complexiteit Voor KMO s. Door een KMO. Bij de ontwikkeling van het Dave concept houden we vooral de KMO voor ogen. We streven naar een betaalbare oplossing die kan meegroeien met de evolutie

Nadere informatie

BOEKHOUDEN: DE BASIS VAN UW SUCCES

BOEKHOUDEN: DE BASIS VAN UW SUCCES BOEKHOUDEN: DE BASIS VAN UW SUCCES Haal alles uit uw financiën www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK BOEKHOUDEN INHOUD 01 Weet waar u moet beginnen 02 De 4 stappen naar succes 2.1 Stap 1: Zorg voor

Nadere informatie

Exact Synergy. Maakt beslissen overzichtelijk

Exact Synergy. Maakt beslissen overzichtelijk Exact Synergy Maakt beslissen overzichtelijk Inhoud 2 Ontwikkeld voor úw uitdagingen 4 Exact Synergy, het product 6 De motor achter Exact Synergy 10 Grip op menselijk kapitaal 18 Volledig inzicht in de

Nadere informatie

SPOTLIGHT ifacto last logistieke en administratieve processen ijzersterk aan elkaar bij groothandelaar

SPOTLIGHT ifacto last logistieke en administratieve processen ijzersterk aan elkaar bij groothandelaar SPOTLIGHT ifacto last logistieke en administratieve processen ijzersterk aan elkaar bij groothandelaar Ufttools - Uftlas KEYNOTE Customer experience : maak van uw bedrijf een blijver TRENDWATCHER Microsoft

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

Optimale resourceplanning bij. Distri+, de powertool voor groothandels. Dynamics Mobile brengt bedrijfstoepassing tot bij de mobiele gebruiker

Optimale resourceplanning bij. Distri+, de powertool voor groothandels. Dynamics Mobile brengt bedrijfstoepassing tot bij de mobiele gebruiker SUCCESS THROUGH VALUE INNOVATION SOLUTIONS Distri+, de powertool voor groothandels KEYNOTE Dynamics Mobile brengt bedrijfstoepassing tot bij de mobiele gebruiker SPOTLIGHT Optimale resourceplanning bij

Nadere informatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Inhoudsopgave Tijd om het beter te doen! 3 1. Optimale bereikbaarheid 5 2. Beter samenwerken 7 3. Veiligheid 9 4. Kosten & beheersbaarheid

Nadere informatie

GETTING CRM RIGHT. Tips & Tricks voor een succesvolle CRM WHITE PAPER

GETTING CRM RIGHT. Tips & Tricks voor een succesvolle CRM WHITE PAPER WHITE PAPER GETTING CRM RIGHT Tips & Tricks voor een succesvolle CRM CRM (Customer Relationship Management) vindt vandaag de dag ook in de KMO steeds meer ingang bij de automatisering en stroomlijning

Nadere informatie

Het innovatieve CRM-pakket dat uw leven - en dat van uw klanten - verandert

Het innovatieve CRM-pakket dat uw leven - en dat van uw klanten - verandert Het innovatieve CRM-pakket dat uw leven - en dat van uw klanten - verandert Hoe pakt u het aan om uw klant op zijn wenken te bedienen? Hoe geeft u hem het gevoel dat u hem door en door kent, dat u inspeelt

Nadere informatie

Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding naar Dave Accounting (standaardversies)

Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding naar Dave Accounting (standaardversies) Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding naar Dave Accounting (standaardversies) Just Software bvba - Tel 02/567 21 71 - Fax 02/567 14 17 - www.justsoftware.be - info@justsoftware.be 1) Hoe verloopt

Nadere informatie

Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM

Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM Speciaal voor MKB zakelijke dienstverlening en groothandels! In deze whitepaper wordt op een heel praktische wijze een aantal tips gegeven hoe ook kleine en middelgrote

Nadere informatie

Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce. Voor de kantoorvakhandel

Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce. Voor de kantoorvakhandel Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce Voor de kantoorvakhandel betreft: sollicitatiegesprek Geachte ondernemer in de kantoorvakhandel, Mijn naam is Nina. Ik vernam dat uw kantoorvakhandel zoekt naar

Nadere informatie

ADVOCATENSOFTWARE TOGA. NextGen. Voor een eenvoudig maar compleet beheer van uw advocatenkantoor

ADVOCATENSOFTWARE TOGA. NextGen. Voor een eenvoudig maar compleet beheer van uw advocatenkantoor TOGA NextGen ADVOCATENSOFTWARE Voor een eenvoudig maar compleet beheer van uw advocatenkantoor INHOUD WAAROM informatiseren? 3 TOGA advocatensoftware 4 MODULES STANDAARDMODULES 5 Dossierbeheer Documenten

Nadere informatie

IN 10 STAPPEN NAAR EEN GEOLIEDE SALES- & MARKETINGMACHINE

IN 10 STAPPEN NAAR EEN GEOLIEDE SALES- & MARKETINGMACHINE IN 10 STAPPEN NAAR EEN GEOLIEDE SALES- & MARKETINGMACHINE De essentiële rol van CRM-software www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK CRM INHOUD 1 In 10 stappen je sales & marketing 5 optimaliseren 1.1

Nadere informatie

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n d e v e l o p m e n t p r o f f e s i o n a l p h p t r a i n i n g e n Een eerste kennismaking... Ibuildings is in1999 opgericht met als doel zich te specialiseren in het ontwikkelen van websites en webapplicaties.

Nadere informatie

s lu it h et s ys teem a a n o p d e b eh oefte telefoon tjes en e-m a ils a u to m a tis ch o p kla n ten ka a rt

s lu it h et s ys teem a a n o p d e b eh oefte telefoon tjes en e-m a ils a u to m a tis ch o p kla n ten ka a rt Succesvoller ondernemen met geïntegreerd CRM-systeem Tik de afkorting CRM op Google in en je krijgt maar liefst 167.000.000 resultaten. Customer Relationship Management lijkt het vleugelwoord voor hedendaags

Nadere informatie

Efficiënt administratief dossierbeheer met

Efficiënt administratief dossierbeheer met Efficiënt administratief dossierbeheer met Software voor projectgeörienteerde plaatsingsbedrijven Interne kwaliteitszorg Dienst na verkoop Verkoop Dossiers Voor calculatie Debiteurenbeheer Facturatie Productie:

Nadere informatie

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering Oculus Suite Oog voor uw automatisering Inhoud Oculus De standaardoplossing van Pantheon 5 Oculus Suite 7 Oculus Portal 8 Oculus i Opener 9 Oculus ERP 11 Oculus CRM 17 Oculus WMS 18 Oculus DMS 19 Oculus

Nadere informatie

Hoe kan de MKB groothandel groeien in 2013?

Hoe kan de MKB groothandel groeien in 2013? Hoe kan de MKB groothandel groeien in 2013? Focusgebieden voor succes in omzet en winst We bevinden ons in een tijd van economische onzekerheid. Toch biedt 2013 ook weer kansen om vooruit te kijken. Groothandelaren

Nadere informatie

Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Informatieset Uw ICT, altijd en overal Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij: Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw

Nadere informatie

Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding en Orderbeheer naar Dave Accounting en Order Administration (standaardversies)

Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding en Orderbeheer naar Dave Accounting en Order Administration (standaardversies) Speciale Overstap-actie van Cockpit Boekhouding en Orderbeheer naar Dave Accounting en Order Administration (standaardversies) Just Software bvba - Tel 02/567 21 71 - Fax 02/567 14 17 - www.justsoftware.be

Nadere informatie

TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder

TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder AccountView BV H.J.E. Wenckebachweg 200 Postbus 9400 1006 AK Amsterdam Tel. 020 355 29 10 Fax 020 617 14 78 E-mail: sales@accountview.com Internet:

Nadere informatie

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01 In de cloud, het nieuwe werken Is uw bedrijf ook toe aan werken in de cloud? Bent u het beu dat programma s, data en bedrijfsdocumenten zich overal en nergens bevinden? ItsCloud neemt al deze zorgen van

Nadere informatie

Requirements Engineering bij marktgedreven IT-bedrijven

Requirements Engineering bij marktgedreven IT-bedrijven Requirements Engineering bij marktgedreven IT-bedrijven Welke entiteiten leveren de requirements? Bachelorscriptie Informatiekunde Mark van Liefland (0213381) Begeleider: Dr ir G.E. Veldhuijzen van Zanten

Nadere informatie