Voor vragen over het onderzoek of (hulp bij) het invullen van de enquête, kan contact opgenomen worden met:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor vragen over het onderzoek of (hulp bij) het invullen van de enquête, kan contact opgenomen worden met:"

Transcriptie

1 Vragenlijst TOELICHTING OP DE VRAGENLIJST Het onderzoek wordt uitgevoerd bij een steekproef van 50% van alle huurders van alle vestigingen van. U bent één van de geselecteerde personen. Hierbij verzoeken wij u bijgaande vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst wijst zich vanzelf. U zet een kruisje in de hiervoor bestemde vakjes of kolommen en op diverse onderdelen vragen wij u een bedrag in te vullen. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Bij verschillende vragen vindt u in de kantlijn een toelichting op de betreffende vraag, dat wordt aangegeven met het symbool i. Wij vragen u aan te geven wat u op dit moment aan woonlasten, zoals huur, energie en dergelijke moet betalen. Het gaat hierbij om de maandelijkse huur of (twee)maandelijkse voorschotbedragen voor energie (gas- en elektriciteit) en water. Een aantal huurders in flatcomplexen betaalt collectieve stook- en servicekosten aan. U kunt dan de bedragen opgeven die in uw huuraanpassingsbrief van april 2013 staan. De meeste huurders hebben een eigen cv-installatie, zij betalen de energiekosten aan het energiebedrijf. Komt u er zelf niet uit, dan kunt u ook een kopie van jaarafrekeningen van energiekosten, of stukken die u van heeft ontvangen aan ons toesturen. U kunt gratis kopieën laten maken op de kantoren van of bij de huurdersorganisaties. Een aantal woonlastenposten zoals voor afval, waterzuiveringsheffing en mogelijk rioolrechten vragen wij op bij uw gemeente. Willen wij een goed beeld kunnen geven van de situatie van de huurders wat betreft de betaalbaarheid dan is het essentieel dat wij ook over gegevens over uw inkomen kunnen beschikken. Daarom vragen wij naar uw netto maandinkomen. Hierbij benadrukken we, dat uw gegevens niet bij derden terechtkomen en dat uw anonimiteit is gewaarborgd. Wij verzoeken u vriendelijk de vragenlijst in te vullen en deze zo spoedig mogelijk (uiterlijk vóór 30 september 2013) terug te sturen naar de Nederlandse Woonbond. U kunt hiervoor de bijgesloten antwoordenvelop gebruiken. Een postzegel plakken is niet nodig. Onder de respondenten worden 3 geldprijzen van 100,- en 6 prijzen van 50,- verloot. Wilt u hiervoor in aanmerking komen, vergeet dan niet uw naam en adres in te vullen. De prijswinnaars worden persoonlijk door de Woonbond op de hoogte gebracht. Voor vragen over het onderzoek of (hulp bij) het invullen van de enquête, kan contact opgenomen worden met: Het Woonbond Kennis- en Adviescentrum, de heer ger, , de heer Thoben, Huurdersfederatie Emmen, Dingspellaan 173 Emmen, de heer van de Grift De Koepel Stadskanaal, Berkenstraat 59 Stadskanaal, de heer Boiten, Huurdersraad Hoogezand-Sappemeer, van Duyn van Maasdamweg 218 Hoogezand, mevrouw van de Veen, Stuurgroep Huurdersbelangen Groningen, Oosterhamriklaan 179 Groningen, de heer Reinders, Wij danken u hartelijk voor uw medewerking.

2 Pagina 2 (van 12)

3 Algemene vragen over uw woning woonplaats en woning 1 In welke gemeente woont u? Emmen Stadskanaal Borger-Odoorn Hoogezand-Sappemeer Groningen 2 In welk type woning woont u? Flat met lift Flat zonder lift Eengezinswoning Beneden- of bovenwoning (duplexwoning) 3 Woont u in een hoek- of tussenwoning? Hoekwoning Tussenwoning 4 Het gaat hierbij om de woonkamer(s) en slaapkamer(s) Hoeveel kamers heeft uw woning? 1 kamer 2 kamers 3 kamers 4 kamers 5 kamers Meer dan 5 kamers 5 Heeft uw woning de volgende voorzieningen? 1 Een cv-installatie ja nee onbekend 2 Dubbel glas woonkamer ja nee onbekend 3 Dubbel glas keuken ja nee onbekend 4 Dubbel glas slaapkamers ja nee onbekend 5 Isolatie van de muur (spouw) ja nee onbekend 6 Isolatie van de vloer ja nee onbekend 7 Isolatie van het dak ja nee onbekend 8 Isolatie van de gevel aan de buitenzijde ja nee onbekend Toelichting:... Pagina 3 (van 12)

4 6 Als u een cv-installatie hebt in uw woning, welk soort installatie is dat dan? Een collectieve cv / blokverwarming met warmtemeters Een individuele cv met een HR (hoog rendements) ketel Een individuele cv met een VR (verbeterd rendements) ketel Een individuele cv zonder warmwatervoorziening Onbekend Vragen over uw woonlasten, inkomen en huurtoeslag 7 Wat betaalt u op dit moment per maand aan kale huur voor uw woning? Het gaat om het bedrag exclusief stook- en servicekosten dat u aan betaalt. U vindt dit bedrag in de huuraanpassingsbrief die u eind april 2013 van heeft ontvangen. Kale huur op dit moment: 8 Betaalt u servicekosten aan? Het gaat om kosten voor schoonmaak, verlichting, lift, huismeester en dergelijke. U vindt dit bedrag in de huuraanpassingsbrief die u eind april 2013 van heeft ontvangen Zo ja, wat is het bedrag per maand op dit moment: 9 Welk bedrag per maand betaalt u, indien van toepassing, voor de diverse servicekosten? Bedrag 1 Glasverzekering 2 Groenvoorziening 3 Schoonmaken algemene ruimten 4 Ramen wassen 5 Stroom algemene voorzieningen 6 Watergeld algemene ruimten 7 Huismeester 8 Anders nl. 9 Anders nl. Pagina 4 (van 12)

5 10 Het gaat om stookkosten voor huurders van flatwoningen van, waarvan het warmteverbruik door middel van speciale warmtemeters wordt geregistreerd. U vindt dit bedrag in de huuraanpassingsbrief die u eind april van heeft ontvangen. Betaalt u stookkosten aan? Zo ja, wat is het voorschot per maand op dit moment: 11 Als u huurtoeslag ontvangt, dan heeft u hierover een beschikking van de belastingdienst ontvangen. Wij verzoeken u de huurtoeslag per maand op te geven, zoals dat op de beschikking staat. Ontvangt u huurtoeslag? Zo ja, hoeveel ontvangt u per maand: 12 Het gaat hierbij om de kosten die u per maand betaalt aan uw energiebedrijf voor het verbruik van gas en elektriciteit. Als u een voorschotrekening heeft van gas en elektriciteit samen, dan kunt u de onderdelen 12b en 12c van onderstaande vraag overslaan. Wat betaalt u aan voorschot per maand aan uw energiebedrijf? A Mijn voorschot per maand voor gas en elektriciteit is: B Mijn voorschot per maand voor gas alleen is: C Mijn voorschot per maand voor elektriciteit alleen is: Toelichting: Dat kunt u terug vinden op de laatste jaarafrekening die u van uw energiebedrijf hebt ontvangen. Wij vragen u om het totale jaarverbruik van gas in kubieke meters (m 3 ) en van elektriciteit zowel voor dag-als nachtstroom in kilowatturen (kwh). Kunt u opgeven wat uw gas- en elektriciteitsverbruik het afgelopen jaar was? Gasverbruik: m 3 Periode: tot Elektriciteitsverbruik: kwh Periode: tot 14 Het gaat hierbij om de kosten die u per 2 maanden betaalt aan onder meer Waterleiding Maatschappij Drenthe of Waterbedrijf Groningen. Wij verzoeken u het totale voorschotbedrag aan ons op te geven. Wat betaalt u aan voorschot per 2 maanden aan het waterleidingbedrijf? Voorschot aan waterleidingmaatschappij per 2 maanden: Pagina 5 (van 12)

6 15 Ontvangt u kwijtschelding van de waterverontreinigingsheffing van het waterschap, van de afvalstoffenheffing of van de rioolrechten van de gemeente? 1 Kwijtschelding waterverontreinigingsheffing van het waterschap Onbekend 2 Kwijtschelding afvalstoffenheffing van de gemeente Onbekend 3 Kwijtschelding rioolrechten van de gemeente Onbekend Wij stellen de volgende twee vragen om een beeld te krijgen, welk deel van het inkomen van huurders opgaat aan de huur en andere woonlasten. Een dergelijk beeld kun je alleen maar krijgen als de inkomens van de geënquêteerden bekend zijn. Wij garanderen u dat uw anonimiteit is gewaarborgd. Als u toch bezwaar heeft een indicatie te geven van uw netto maandinkomen, dan kunt u de betreffende vragen overslaan. Wij zijn dan natuurlijk nog wel geïnteresseerd in uw reactie op de andere onderdelen van de enquête. 16 Dit is het netto maandinkomen van de hoofdkostwinner, exclusief vakantiegeld. Wat is het netto maandinkomen van de hoofdkostwinner? Netto maandinkomen is: 17 Dit is een optelling van het maandinkomen van alle bewoners van 18 jaar en ouder die deel uitmaken van uw huishouden, exclusief vakantiegeld. Alleen het inkomen van inwonende kinderen jonger dan 23 jaar dat hoger is dan circa 12oo per maand telt mee. Wat is het netto maandinkomen van uw totale huishouden? Netto huishoudinkomen is: Specifieke opinievragen 18 Wat is uw mening over uw woning wat betreft de volgende zaken: 1 = slecht 2 = onvoldoende 3 = niet onvoldoende/niet voldoende 4 = voldoende 5 = goed 6 = geen mening 1 De verwarming 2 De ventilatie 3 De warmte-isolatie van de woning 4 De geluidsisolatie 5 De inbraakpreventie 6 De huurprijs in relatie tot de kwaliteit 7 Indien van toepassing, de servicekosten in relatie tot de geleverde kwaliteit Toelichting:... Pagina 6 (van 12)

7 19 Het gaat hierbij om de volgende woonlasten: kale huur (na aftrek van eventuele huurtoeslag), indien van toepassing servicekosten, energiekosten (gas- en elektriciteit), water, waterverontreinigingsheffing en gemeentelijke belastingen als afvalstoffenheffing en rioolrechten. Wat vindt u van de hoogte van de totale woonlasten in relatie tot uw inkomen? De totale woonlasten zijn hoog gezien mijn inkomen De totale woonlasten zijn passend gezien mijn inkomen De totale woonlasten zijn laag gezien mijn inkomen Toelichting: Meerdere antwoorden zijn mogelijk Moet u zich zaken ontzeggen of moet u bezuinigen op bepaalde levensbehoeften in verband met de hoogte van de totale woonlasten? A Zo ja, kunt u dan aankruisen waarop u bezuinigt? Op de dagelijkse boodschappen Op het kopen van kleding Op medische zorg, nl. Op verzekeringen, nl. Op abonnementen van de krant en tijdschriften Op cadeaus voor de (klein-)kinderen Op lidmaatschap van verenigingen Op de vervanging van elektrische apparatuur Op uitgaan Op vakantie Op het onderhoud in mijn woning Op het energieverbruik B Kunt u uw antwoord toelichten? Toelichting:... C Maakt u zich er zorgen over of u de huur kunt opbrengen? D Maakt u gebruik van de voedselbank? Pagina 7 (van 12)

8 21 Het gaat hierbij om de volgende woonlasten: kale huur (na aftrek van eventuele huurtoeslag), indien van toepassing servicekosten, energiekosten (gas- en elektriciteit), water, waterverontreinigingsheffing en gemeentelijke belastingen als afvalstoffenheffing en rioolrechten Welk bedrag betaalt u naar uw inschatting maandelijks aan huur (na aftrek van eventuele huurtoeslag) en wat zou dat volgens u moeten zijn? En hoe zit dat met de totale woonlasten? Ik betaal maandelijks ongeveer Dat zou volgens mij Ik betaal maandelijks ongeveer moeten zijn. aan huur. aan totale woonlasten. Dat zou volgens mij moeten zijn. 22 Als woningcorporatie investeert in energiebesparing in uw woning, dan denken wij dat uw energielasten en daarmee uw woonlasten kunnen dalen. Maar uw huur zal mogelijk toenemen. Als door de energiebesparing uw energielasten met 40 per maand zouden dalen wat bent u dan bereid om aan huurverhoging te betalen? Ik ben dan bereid om maximaal 40 van de energiebesparing als huurverhoging te betalen Ik ben dan bereid om maximaal 30 van de energiebesparing als huurverhoging te betalen Ik ben dan bereid om maximaal 20 van de energiebesparing als huurverhoging te betalen Ik ben dan bereid om maximaal 10 van de energiebesparing als huurverhoging te betalen, ik wil geen huurverhoging hiervoor betalen Hangt er van af, nl. Weet ik niet 23 Wij willen graag weten of u belangstelling heeft voor het plaatsen van zonnepanelen om elektriciteit op te wekken., die wil ik zelf kunnen (laten) plaatsen als zelf aangebrachte voorziening, als die plaatst Hangt er van af, nl. Weet ik niet Pagina 8 (van 12)

9 Enkele vragen over uw persoonlijke situatie 24 Wat is de samenstelling van uw huishouden? Alleenstaand Gehuwd of samenwonend zonder kinderen Alleenstaand met kind(eren), aantal personen:. Gehuwd of samenwonend met kind(eren), aantal personen:. 25 Van wie of van welke instantie ontvangt u uw inkomen? Uit loondienst AOW / pensioen WW uitkering Bijstandsuitkering Inkomen als zelfstandige 26 Wat is uw postcode? Postcode: 27 Wat is uw leeftijd en geslacht? Leeftijd: Vrouw Man 28 Zou u in de toekomst 1 keer per jaar mee willen doen met een jaarlijks digitaal (woonlasten)panel van de gezamenlijke huurdersorganisaties bij? Zo ja, wat is dan uw adres? 29 Als u ons de mogelijkheid wilt geven om nog enkele aanvullende vragen aan u te stellen over de ingevulde vragenlijst of als u wilt meedoen aan de verloting van de geldprijzen van 3x 100 en 6x 50, dan verzoeken wij u om hieronder uw naam en adres op te geven. Uiteraard bent u daartoe niet verplicht. Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoonnummer overdag Telefoonnummer s avonds Pagina 9 (van 12) adres

10 Eventuele opmerkingen Pagina 10 (van 12) Hartelijk dank voor uw medewerking aan dit onderzoek!

VRAGENLIJST WOONLASTENONDERZOEK

VRAGENLIJST WOONLASTENONDERZOEK VRAGENLIJST WOONLASTENONDERZOEK Juni 2019 Waarom dit onderzoek? Huurdersverenigingen Patrimonium en Huurdersbelangen VWS willen, in samenwerking met Patrimonium en de Veenendaalse Woningstichting, een

Nadere informatie

Digitaal Panel Energiebesparing en betaalbaarheid

Digitaal Panel Energiebesparing en betaalbaarheid Digitaal Panel Energiebesparing en betaalbaarheid Huurdersplatform Palladion Gerard Jager Jurriën Schuurman Oktober 2014 1 Inhoudsopgave Achtergrond en doel onderzoek (3) Conclusies en aanbevelingen (4)

Nadere informatie

Enquête woonlasten Huurdersvereniging de Vijfhoek en Huurderskoepel Schagen en omstreken

Enquête woonlasten Huurdersvereniging de Vijfhoek en Huurderskoepel Schagen en omstreken Enquête woonlasten Huurdersvereniging de Vijfhoek en Huurderskoepel Schagen en omstreken Hoorn, 12 november 2013 Inhoudsopgave 1. Achtergrond en doel onderzoek 4. Isolatie en kwaliteit van de woning 2.

Nadere informatie

Enquête woonlasten Lefier

Enquête woonlasten Lefier Enquête woonlasten Lefier 26 november 2013 1 Inhoudsopgave 1. Achtergrond en doel onderzoek (3) 5. Isolatie en kwaliteit van de woning (39) 2. Conclusies (5) 6. Betaalbaarheid (49) 3. Methoden en opzet

Nadere informatie

Enquête woonlasten Woonbelang

Enquête woonlasten Woonbelang Enquête woonlasten Woonbelang 15 november 2013 Inhoudsopgave 1. Achtergrond en doel onderzoek (3) Tussen haakjes het dianummer 5. Isolatie en kwaliteit van de woning (23) 2. Conclusies (5) 6. Betaalbaarheid

Nadere informatie

Enquête woonlasten Huurdersvereniging Middelburg

Enquête woonlasten Huurdersvereniging Middelburg Enquête woonlasten Huurdersvereniging Middelburg 14 november 2013 Inhoudsopgave 1. Achtergrond en doel onderzoek (3) Tussen haakjes het dianummer 5. Isolatie en kwaliteit van de woning (23) 2. Conclusies

Nadere informatie

Enquête woonlasten Lefier. 26 november 2013 1

Enquête woonlasten Lefier. 26 november 2013 1 Enquête woonlasten Lefier 26 november 2013 1 Inhoudsopgave 1. Achtergrond en doel onderzoek (3) 4. Woonlasten, inkomen en armoede (9) 2. Conclusies (5) 5. Betaalbaarheid (37) 3. Methoden en opzet (7) 6.

Nadere informatie

Enquête woonlasten Huurdersvereniging Oisterwijk

Enquête woonlasten Huurdersvereniging Oisterwijk Enquête woonlasten Huurdersvereniging Oisterwijk 20 november 2013 Inhoudsopgave 1. Achtergrond en doel onderzoek (3) Tussen haakjes het dianummer 5. Isolatie en kwaliteit van de woning (23) 2. Conclusies

Nadere informatie

Enquête woonlasten Huurdersraad Albanianae

Enquête woonlasten Huurdersraad Albanianae Enquête woonlasten Huurdersraad Albanianae 15 november 2013 Inhoudsopgave 1. Achtergrond en doel onderzoek (3) Tussen haakjes het dianummer 5. Isolatie en kwaliteit van de woning (23) 2. Conclusies (5)

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER HUURWONING

INSCHRIJFFORMULIER HUURWONING INSCHRIJFFORMULIER HUURWONING Datum Ontvangst: Ontvangen door: Registratienummer: ( Datum Ontvangst, Ontvangen door en Registratienummer in te vullen door medewerker Langewold Beheer BV) 1. Gegevens aanvrager

Nadere informatie

HUUR. Alles wat u moet. weten over uw huur. Thuis in de buurt

HUUR. Alles wat u moet. weten over uw huur. Thuis in de buurt HUUR Alles wat u moet weten Thuis in de buurt Uw huur... Een van de belangrijkste verplichtingen van het huren van een woning is dat u aan Tiwos elke maand huur betaalt. Over dit onderwerp geven wij u

Nadere informatie

Onderzoek Week van de Energierekening Gfk i.o. Milieu Centraal oktober 2012

Onderzoek Week van de Energierekening Gfk i.o. Milieu Centraal oktober 2012 Onderzoek Week van de Energierekening Gfk i.o. Milieu Centraal oktober 2012 Achtergrond bij onderzoek In het onderzoek is gebruik gemaakt van een aselecte steekproef van 1.038 huishoudens. Deze steekproef

Nadere informatie

Achterbanbijeenkomst AH Woon 20 april 2015 Haren, Vries, Nieuw-Roden, Annen 20-04-15

Achterbanbijeenkomst AH Woon 20 april 2015 Haren, Vries, Nieuw-Roden, Annen 20-04-15 Achterbanbijeenkomst AH Woon 20 april 2015 Haren, Vries, Nieuw-Roden, Annen 20-04-15 Agenda 1. Welkomstwoord voorzitter AH Woon. 2. Huurbeleid 2015 en verder 3. Wat heeft AH Woon gedaan 4. Pauze 5. Er

Nadere informatie

Inschrijfformulier woningzoekenden

Inschrijfformulier woningzoekenden Inschrijfformulier woningzoekenden In te vullen door WBG Inschrijfnummer: Achternaam en voorletters Gegevens hoofdaanvrager Straatnaam en huisnummer Postcode Woonplaats Telefoonnummer thuis mobiel nummer

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Over zonnepanelen

Veel gestelde vragen Over zonnepanelen A. Opbrengsten zonnepanelen Hoeveel brengen de zonnepanelen op en kunnen jullie dat garanderen? De te verwachten opbrengst van een installatie is een indicatie. De werkelijke opbrengst kan iets hoger of

Nadere informatie

Gemeentelijke heffingen 2015. Kwijtschelding. Regel kwijtschelding op rotterdam.nl/mijnloket

Gemeentelijke heffingen 2015. Kwijtschelding. Regel kwijtschelding op rotterdam.nl/mijnloket Gemeentelijke heffingen 2015 Kwijtschelding Regel kwijtschelding op rotterdam.nl/mijnloket Januari 2015 Mensen die weinig te besteden hebben, zoals veel mensen met een (bijstands)uitkering of alleen AOW,

Nadere informatie

STICHTING BUDGET. Postbus 4246 tel: 023-5572156. 2003 EE Haarlem fax: 023-5572585

STICHTING BUDGET. Postbus 4246 tel: 023-5572156. 2003 EE Haarlem fax: 023-5572585 Algemeen Aanvrager Partner Naam Voornamen (voluit) Geslacht man / vrouw man / vrouw Geboortedatum Adres Postcode + woonplaats Telefoonnummer vast / mobiel E-mailadres BSN Bankrekeningnummer (s) Legitimatie

Nadere informatie

Gemeentelijke heffingen 2015. Kwijtschelding. Regel kwijtschelding op rotterdam.nl/mijnloket

Gemeentelijke heffingen 2015. Kwijtschelding. Regel kwijtschelding op rotterdam.nl/mijnloket Gemeentelijke heffingen 2015 Kwijtschelding Regel kwijtschelding op rotterdam.nl/mijnloket Juli 2015 Als u weinig te besteden heeft, bijvoorbeeld omdat u een uitkering ontvangt of alleen AOW, dan krijgt

Nadere informatie

Servicekosten. Elkien kent zes verrekenbare servicekosten:

Servicekosten. Elkien kent zes verrekenbare servicekosten: Servicekosten Ieder jaar ontvangen huurders van Elkien een afrekening van de servicekosten. Daarop staan de door u betaalde voorschotten en de echte kosten. We geven graag een toelichting op het onderwerp

Nadere informatie

HBO De Peel. Woonlastenonderzoek. De huurder in beeld. 18 maart 2014

HBO De Peel. Woonlastenonderzoek. De huurder in beeld. 18 maart 2014 HBO De Peel Woonlastenonderzoek De huurder in beeld 18 maart 2014 DATUM 18 maart 2014 TITEL Woonlastenonderzoek ONDERTITEL De huurder in beeld OPDRACHTGEVER AUTEUR(S) HBO De Peel Jeroen Wissink (Companen)

Nadere informatie

Besparen op servicekosten? De visie van huurdersorganisaties. Rapportage van onderzoek

Besparen op servicekosten? De visie van huurdersorganisaties. Rapportage van onderzoek Besparen op servicekosten? De visie van huurdersorganisaties Rapportage van onderzoek 8 oktober 2012 Inleiding Als opmaat voor de actieweek servicekosten van 8 tot 13 oktober 2012 heeft de Woonbond de

Nadere informatie

Betaalbaarheid van het huren in Den Helder

Betaalbaarheid van het huren in Den Helder Betaalbaarheid van het huren in Den Helder in opdracht van SHB Den Helder Gerard Jager Oktober 2015 1 Achtergrond Hogere huren o.a. door verhuurdersheffing Dalende inkomens van huurders Signalen van stille

Nadere informatie

Bijlage bij uw huurovereenkomst (project EGW Arnhem Presikhaaf) versie 1.3 03-11-2015 tussenwoning

Bijlage bij uw huurovereenkomst (project EGW Arnhem Presikhaaf) versie 1.3 03-11-2015 tussenwoning Bijlage bij uw huurovereenkomst (project EGW Arnhem Presikhaaf) versie 1.3 03-11-2015 tussenwoning Naam huurder: Adres: Huurcontractnummer: Ingangsdatum huur: U heeft een overeenkomst met Portaal voor

Nadere informatie

Vraag en Antwoord over de Warmtewet

Vraag en Antwoord over de Warmtewet Vraag en Antwoord over de Warmtewet Vraag Antwoord 1 Wat is de Warmtewet? De Warmtewet is er om huurders te beschermen tegen het betalen van te hoge kosten voor energieverbruik en meer inzicht te geven

Nadere informatie

Huur betalen. Huur betalen

Huur betalen. Huur betalen 1 U huurt een woning van Haag Wonen. In deze folder leest u waar u voor betaalt, hoe u de huur kunt betalen, wat u moet doen als u een keer niet kunt betalen, wat u kunt doen als u het niet eens bent met

Nadere informatie

Kostgeld Wat is redelijk?

Kostgeld Wat is redelijk? Kostgeld Wat is redelijk? Kostgeld is een vergoeding voor de gezamenlijke uitgaven van een huishouden, zoals de huur, hypotheek en energiekosten. Individuele uitgaven, zoals uitgaven aan kleding, studie

Nadere informatie

Nieuwe Noord 1 C HOORN

Nieuwe Noord 1 C HOORN Nieuwe Noord 1 C HOORN INHOUDSOPGAVE Χ Χ Omschrijving van de woning Vragenlijst Adres : Nieuwe Noord 1c Postcode & Plaats : 1621 EM Eigen grond of erfpacht : eigen grond Bouwjaar : 2002 Algemeen : Royaal

Nadere informatie

Stads-oase aan het Le Roy park

Stads-oase aan het Le Roy park Stads-oase aan het Le Roy park 32 duurzame appartementen Lewenborg Medio maart zijn we gestart met de bouw van 32 appartementen aan de Kajuit, bij het Le Roy park in de wijk Lewenborg. Aannemer Salverda

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Omschrijving van de woning. Tekening(en) van de woning. Vragenlijst

INHOUDSOPGAVE. Omschrijving van de woning. Tekening(en) van de woning. Vragenlijst Achterom 38 HOORN INHOUDSOPGAVE Χ Χ Χ Χ Omschrijving van de woning Foto s Tekening(en) van de woning Vragenlijst Adres : Achterom 38 Postcode & Plaats : 1621 KV Hoorn Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoorn

Nadere informatie

Hoe kan ik energie besparen? De Woningstichting helpt u!

Hoe kan ik energie besparen? De Woningstichting helpt u! energie besparen = woonlasten verlagen VRAGEN? Bent u geïnteresseerd in één van de mogelijkheden die in deze brochure zijn beschreven, heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de kosten? Vul dan het

Nadere informatie

Achterbanraadpleging. Huurdersvereniging Fijn Wonen. 8 februari 2019 Jurriën Schuurman. Achterbanraadpleging Huurdersvereniging Fijn Wonen

Achterbanraadpleging. Huurdersvereniging Fijn Wonen. 8 februari 2019 Jurriën Schuurman. Achterbanraadpleging Huurdersvereniging Fijn Wonen Achterbanraadpleging Huurdersvereniging Fijn Wonen 8 februari 2019 Jurriën Schuurman 1 uitgever Woonbond Kennis- en Adviescentrum Postbus 17789 1001 AD Amsterdam 020-551 77 00 info@wka-centrum.nl www.wka-centrum.nl.nl

Nadere informatie

Gemeentelijke heffingen Kwijtschelding. Regel kwijtschelding op rotterdam.nl/mijnloket

Gemeentelijke heffingen Kwijtschelding. Regel kwijtschelding op rotterdam.nl/mijnloket Gemeentelijke heffingen 2014 Kwijtschelding Regel kwijtschelding op rotterdam.nl/mijnloket juli 2014 Mensen die weinig te besteden hebben, zoals veel mensen met een (bijstands)uitkering of alleen AOW,

Nadere informatie

WONINGAANVRAAGFORMULIER

WONINGAANVRAAGFORMULIER christelijke woningstichting PATRIMONIUM WONINGAANVRAAGFORMULIER Ontvangen: Registratienummer: ( Ontvangen, Registratienummer en Persoonsnummer niet invullen) Persoonsnummer: 1. Gegevens aanvrager Voorletters

Nadere informatie

ZONNEPANELEN PROJECT. RADIJSSTRAAT 2 t/m 82 te Groningen

ZONNEPANELEN PROJECT. RADIJSSTRAAT 2 t/m 82 te Groningen ZONNEPANELEN PROJECT RADIJSSTRAAT 2 t/m 82 te Groningen Waarom dit project? De ambitie van de gemeente Groningen is om in 2035 energieneutraal te zijn. De Gemeente Groningen ondersteund dit project met

Nadere informatie

Nieuwe Noord 72 rood HOORN

Nieuwe Noord 72 rood HOORN Nieuwe Noord 72 rood HOORN INHOUDSOPGAVE Χ Χ Χ Χ Χ Omschrijving van de woning Foto s Tekeningen Plattegrond van Hoorn Vragenlijst Adres : Nieuwe Noord 72 rood Postcode & Plaats : 1621 EP te HOORN Kadastrale

Nadere informatie

Inschrijfformulier woningzoekenden

Inschrijfformulier woningzoekenden Inschrijfformulier woningzoekenden Interne codering Inschrijfformulier Naamcode PI-nummer Gegevens hoofdaanvrager Achternaam en voorletters Straatnaam en huisnummer Postcode Telefoonnummer thuis / mobiel

Nadere informatie

Lekker wonen, lagere lasten

Lekker wonen, lagere lasten Lekker wonen, lagere lasten Lees hoe u energie kunt besparen met het energiepakket van Woonservice. Het energiepakket Een huishouden is gemiddeld 150,- per maand kwijt aan energie. Dat is een kwart van

Nadere informatie

Huur betalen. Huur betalen

Huur betalen. Huur betalen 1 Missie van Haag Wonen Haag Wonen is als puur Haagse woningcorporatie nauw betrokken bij de bewoners van de wijken en de opgaven van de stad. We bieden daarbij passende, goed onderhouden en betaalbare

Nadere informatie

Rapportage Energiebus

Rapportage Energiebus Rapportage Energiebus Amstelstraat, Assen Type woningen: 107 flats met interne galerij, 50 m2, bedrijfs- en algemene ruimten op de begane grond Bouwjaar: 1974 Op verzoek van: Huurdersorganisatie Amstelflat

Nadere informatie

Onderzoek klanttevredenheid 2015

Onderzoek klanttevredenheid 2015 Onderzoek klanttevredenheid 2015 Onderzoek naar de tevredenheid over het contact met een Wijksteunpunten Wonen in 2014 Onderzoeksverslag april 2015, Stedelijk Bureau Wijksteunpunten Wonen Inhoud 1. Over

Nadere informatie

AANVRAAG SCHULDHULPVERLENING

AANVRAAG SCHULDHULPVERLENING AANVRAAG SCHULDHULPVERLENING U kunt dit formulier digitaal invullen, printen, ondertekenen en mailen of opsturen GEGEVENS AANVRAGER Naam en voorletters Adres Postcode en plaats Geboortedatum Geslacht Burgerservicenummer

Nadere informatie

Ik huur bij ZVH. Tevreden of ontevreden over ZVH?

Ik huur bij ZVH. Tevreden of ontevreden over ZVH? Welkom bij ZVH. U huurt al bij ons of u gaat een woning van ZVH huren. Dan is het handig om deze brochure in huis te hebben. Er zijn soms momenten dat uw huis om aandacht vraagt en dan moet u weten wat

Nadere informatie

Kostgeld 2016 Wat is redelijk?

Kostgeld 2016 Wat is redelijk? Kostgeld 2016 Wat is redelijk? Kostgeld is een vergoeding voor de gezamenlijke uitgaven van een huishouden, zoals de huur, hypotheek en energiekosten. Individuele uitgaven, zoals uitgaven aan kleding,

Nadere informatie

Even voorstellen. Net al kennis gemaakt met mij en mijn collega Doris bij de ervaringenronde. Nu een introductie uitleg nul op de meter.

Even voorstellen. Net al kennis gemaakt met mij en mijn collega Doris bij de ervaringenronde. Nu een introductie uitleg nul op de meter. Even voorstellen. Net al kennis gemaakt met mij en mijn collega Doris bij de ervaringenronde. Nu een introductie uitleg nul op de meter. Stap voor stap gaan we er doorheen. 1 We beginnen bij de woonlasten.

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

Gemeentelijke heffingen Kwijtschelding. Regel kwijtschelding op rotterdam.nl/mijnloket

Gemeentelijke heffingen Kwijtschelding. Regel kwijtschelding op rotterdam.nl/mijnloket Gemeentelijke heffingen 2017 Kwijtschelding Regel kwijtschelding op rotterdam.nl/mijnloket Juli 2017 Als u weinig te besteden heeft, bijvoorbeeld omdat u een uitkering ontvangt of alleen AOW, dan krijgt

Nadere informatie

Verkennen. Inventariseer de behoeften en wensen van uw mede eigenaren

Verkennen. Inventariseer de behoeften en wensen van uw mede eigenaren Verkennen Inventariseer de behoeften en wensen van uw mede eigenaren Overzicht Voor wie is deze tool? Wat is het doel van deze tool? Hoe deze tool te gebruiken? Projectteam VvE Bestuur VvE Beheerder Dit

Nadere informatie

HUUR. Alles wat u moet. weten over uw huur. Thuis in de buurt

HUUR. Alles wat u moet. weten over uw huur. Thuis in de buurt HUUR Alles wat u moet weten over uw huur Thuis in de buurt Alles... wat u moet weten Uw huur... Een van de belangrijkste verplichtingen van het huren van een woning is dat u aan Tiwos elke maand huur betaalt.

Nadere informatie

Geldersesteeg 35 a HOORN

Geldersesteeg 35 a HOORN Geldersesteeg 35 a HOORN INHOUDSOPGAVE Omschrijving van de woning Foto s Tekening(en) Vragenlijst Adres : Geldersesteeg 35 A Postcode & Plaats : 1621 LA Hoorn Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoorn Sectie:

Nadere informatie

Wat en hoe over servicekosten. Wegwijzer voor bewoners van appartementencomplexen

Wat en hoe over servicekosten. Wegwijzer voor bewoners van appartementencomplexen Wat en hoe over servicekosten Wegwijzer voor bewoners van appartementencomplexen Wat en hoe over Lorem ipsum dolor sit amet servicekosten Bewoners van appartementencomplexen en flatwoningen betalen naast

Nadere informatie

Melding slecht energiegebruik.

Melding slecht energiegebruik. Meetrapport temperatuur huishouding. verschillen in temperatuur per kamer. Eventuele lekkage opsporing. wel of geen isolatie kwaliteit isolatie Type bouw en bijbouw Naam perceel - Doel. - Naam. - Samengewerkt

Nadere informatie

De Achterhoek Bespaart 2009. Gemeente Doetinchem. Aanvraagformulier.

De Achterhoek Bespaart 2009. Gemeente Doetinchem. Aanvraagformulier. De aanvraag bestaat uit twee delen; De Achterhoek Bespaart 2009. Gemeente Doetinchem. Aanvraagformulier. Deel a: aanvraagformulier Deel b: offerte uitvoering maatregelen en/of beschrijving van de werkzaamheden

Nadere informatie

NIEUWE NOORD 64B HOORN

NIEUWE NOORD 64B HOORN NIEUWE NOORD 64B HOORN Geweldig 2 kamer appartement, gelegen in de binnenstad en toch op een rustige woonlocatie. Indeling: gezamenlijke hal met trapopgang, eigen entree met toilet, c.v.-/bergkast, badkamer,

Nadere informatie

INFO FORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING BIJ WONEN WITTEM. Infoformulier toewijzing huurwoning

INFO FORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING BIJ WONEN WITTEM. Infoformulier toewijzing huurwoning INFO FORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING BIJ WONEN WITTEM 1 Info formulier toewijzing huurwoning 1 Aangeboden woning Postcode / woonplaats Netto huur bruto huur 2a. Persoonlijke gegevens aanvrager

Nadere informatie

1. Wilt u het formulier helemaal invullen.

1. Wilt u het formulier helemaal invullen. Verzoek om kwijtschelding van belasting Datum aanvraag: Burgerservicenummer: Achternaam: Voorletter(s): Tussenvoegsel(s): Straatnaam: Huisnummer: Postcode: Huisletter of toevoeging: Woonplaats: Geboortedatum:

Nadere informatie

Concept second opinion voor de Schaepmanstraat, Katwijk

Concept second opinion voor de Schaepmanstraat, Katwijk Concept second opinion voor de Schaepmanstraat, Katwijk Geert-Jan Persoon Adviseur woningkwaliteit Vereniging Nederlandse Woonbond Nieuwe Achtergracht 17 1018 XV Amsterdam 020-5517784 www.woonbond.n www.bespaarenergiemetdewoonbond.nl

Nadere informatie

Rapportage Energiebus

Rapportage Energiebus Rapportage Energiebus Nieuwe Leliestraat Amsterdam Type woningen: 14 portiekwoningen, 70 m2 Bouwjaar: 1974 Op verzoek van: Bewonerscommissie Nieuwe Leliestraat Verhuurder: De Alliantie Datum: 21-10-2014

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Omschrijving van de woning. Vragenlijst

INHOUDSOPGAVE. Omschrijving van de woning. Vragenlijst Breed 29 A HOORN INHOUDSOPGAVE Χ Omschrijving van de woning Χ Foto s Χ Vragenlijst Adres : Breed 29 A Postcode & Plaats : 1621 KA Hoorn Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoorn Sectie: B Nummer: 3581 gedeeltelijk

Nadere informatie

CO2 neutraal wonen. Hoe verbruikt u energie en wat betaalt u?

CO2 neutraal wonen. Hoe verbruikt u energie en wat betaalt u? CO2 neutraal wonen Hoe verbruikt u energie en wat betaalt u? Inhoudsopgave Inleiding Pag. 3 Huidige woonlasten Pag. 3 Energielasten Pag. 4 Energieverbruik Pag. 5 Verbruik nu en straks Pag. 6 Bijzondere

Nadere informatie

Voor de inkomensvoorwaarden verwijzen wij u graag naar de bijgesloten huurvoorwaarden.

Voor de inkomensvoorwaarden verwijzen wij u graag naar de bijgesloten huurvoorwaarden. Het inschrijfformulier Indien u interesse heeft in één van de 199 huurappartementen in het nieuwbouwproject Terwijde Centrum dan vragen wij u vriendelijk bijgaand inschrijfformulier in te vullen en samen

Nadere informatie

Huurdersraadpleging. Huurdersvereniging Accio. Versie 2 16 november 2018 Jurriën Schuurman. Huurdersraadpleging Huurdersvereniging Accio

Huurdersraadpleging. Huurdersvereniging Accio. Versie 2 16 november 2018 Jurriën Schuurman. Huurdersraadpleging Huurdersvereniging Accio Huurdersraadpleging Huurdersvereniging Accio Versie 2 16 november 2018 Jurriën Schuurman 1 uitgever Woonbond Kennis- en Adviescentrum Postbus 17789 1001 AD Amsterdam 020-551 77 00 info@wka-centrum.nl www.wka-centrum.nl.nl

Nadere informatie

ENQUETE SPOORBUURT. 1. Woonsituatie. Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen

ENQUETE SPOORBUURT. 1. Woonsituatie. Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen ENQUETE SPOORBUURT Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen Delen Enquête: 1. Woonsituatie 2. Wijk Opzet 3. Wijk Beschermd Stadsgezicht 4. Woning

Nadere informatie

Gerritsland 67 HOORN

Gerritsland 67 HOORN Gerritsland 67 HOORN INHOUDSOPGAVE Χ Omschrijving van de woning Χ Tekening(en) Χ Vragenlijst Adres : Gerritsland 67 Postcode & Plaats : 1621 CB Hoorn Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoorn Sectie: A Nummer:

Nadere informatie

Lekker wonen, lagere lasten

Lekker wonen, lagere lasten Lekker wonen, lagere lasten Lees hoe u energie kunt besparen met het energiepakket van Woonservice. Lekker wonen, lagere lasten Het energiepakket van Woonservice Energiekosten bepalen voor een groot deel

Nadere informatie

Achterstraat 35 HOORN. 2e verdieping

Achterstraat 35 HOORN. 2e verdieping Achterstraat 35 HOORN 2e verdieping INHOUDSOPGAVE Χ Omschrijving van de woning Χ Foto s Χ Tekening Χ Vragenlijst Adres : Achterstraat 35 2 e verdieping Postcode & Plaats : 1621 GH Hoorn Kadastrale gegevens

Nadere informatie

Inschrijfformulier huurwoningen

Inschrijfformulier huurwoningen Inschrijfformulier huurwoningen 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam.. Voorna(a)men voluit... Adres. Postcode en Woonplaats... Geboortedatum. Geboorteplaats... Geslacht man vrouw Nationaliteit.

Nadere informatie

INFO FORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING BIJ WONINGSTICHTING WITTEM. Infoformulier toewijzing huurwoning

INFO FORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING BIJ WONINGSTICHTING WITTEM. Infoformulier toewijzing huurwoning INFO FORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING BIJ WONINGSTICHTING WITTEM 1 Info formulier toewijzing huurwoning 1 Aangeboden woning Postcode / woonplaats Netto huur bruto huur 2a. Persoonlijke gegevens

Nadere informatie

man vrouw 2 Gegevens partner Geslacht partner: Voorletters en achternaam partner: Geboortedatum partner:

man vrouw 2 Gegevens partner Geslacht partner: Voorletters en achternaam partner: Geboortedatum partner: Publiekshal Het Rond 1, Zeist Telefoon 14 030 zeist@zeist.nl Postbus 513, 3700 AM Zeist www.zeist.nl www.twitter.com/gemeentezeist Gemeente Zeist AANVRAAG HUISVESTINGSVERGUNNING Aanvraag om vergunning

Nadere informatie

Aanmelding voor thermografisch onderzoek

Aanmelding voor thermografisch onderzoek Aanmelding voor thermografisch onderzoek Hiermee bevestig ik de opdracht voor het verrichten van een thermografisch onderzoek. Naam : Adres : Postcode + woonplaats : Telefoon nummer : Woning : Tussenwoning

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Omschrijving van de woning. Tekeningen. Plattegrond van Hoorn. Vragenlijst

INHOUDSOPGAVE. Omschrijving van de woning. Tekeningen. Plattegrond van Hoorn. Vragenlijst West 47 B HOORN INHOUDSOPGAVE Omschrijving van de woning Tekeningen Plattegrond van Hoorn Vragenlijst Adres : West 47 B Postcode & Plaats : 1621 AT Hoorn Kadastrale gegevens : Gemeente : Hoorn Sectie :

Nadere informatie

Hoofdstuk 43. Financiële situatie

Hoofdstuk 43. Financiële situatie Stadsenquête Leiden Hoofdstuk 43. Financiële situatie Samenvatting Circa tweederde van de Leidenaren geeft aan gemakkelijk rond te komen met het huishoudinkomen, ruim een kwart komt net rond en kan moeilijk

Nadere informatie

Naam : m/v m/v. Voornamen : Adres : Postcode : Woonplaats : Telefoonnummer : Emailadres privé : Emailadres zakelijk : Bankrekeningnummer : IBAN :

Naam : m/v m/v. Voornamen : Adres : Postcode : Woonplaats : Telefoonnummer : Emailadres privé : Emailadres zakelijk : Bankrekeningnummer : IBAN : 1. GEGEVENS AANVRAGER(S) Gegevens hoofdaanvrager Gegevens partner Naam : m/v m/v Voornamen : Adres : Postcode : Woonplaats : Telefoonnummer : Emailadres privé : Emailadres zakelijk : Bankrekeningnummer

Nadere informatie

Mari Andriessenhof 44 te Hoorn

Mari Andriessenhof 44 te Hoorn Mari Andriessenhof 44 te Hoorn INHOUDSOPGAVE Omschrijving van de woning Foto s Locatie Vragenlijst Algemeen, Mari Andriessenhof 44 In het geliefde deel van de woonwijk Kersenboogerd gesitueerde middenwoning

Nadere informatie

Budget Analyse Formulier

Budget Analyse Formulier Uw leninggegevens Wat is uw leningnummer* Uw persoonlijke gegevens Naam* Geboortedatum* Burgerlijke staat* Alleenstaand Geregistreerd partnerschap Gehuwd Samenwonend Gescheiden Naam partner Geboortedatum

Nadere informatie

Profiteer van een lagere energierekening en een gezonder leefklimaat in uw woning

Profiteer van een lagere energierekening en een gezonder leefklimaat in uw woning Profiteer van een lagere energierekening en een gezonder leefklimaat in uw woning n Besparing op uw energiekosten n Geen aanschafkosten en verplichting als u verhuist n Minder last van vocht en betere

Nadere informatie

Aanmeldformulier Findien

Aanmeldformulier Findien Aanmeldformulier Findien 1. Persoonlijke gegevens aanvrager Voornaam Voorletters Achternaam Geslacht Geboortedatum BSN Adres Huisnummer Postcode Woonplaats Telefoonnummer 1 Telefoonnummer 2 E-mailadres

Nadere informatie

Nieuwbouw. Steile Bank en Urkerstraat. Woonfolder

Nieuwbouw. Steile Bank en Urkerstraat. Woonfolder Nieuwbouw Steile Bank en Urkerstraat Woonfolder Lemmer, een oud vissersdorp met maritiem karakter Lemmer is gelegen in de fusiegemeente De Friese Meren, provincie Friesland. Het is één van Frieslands bekendste

Nadere informatie

Koopkrachttegemoetkoming aanvragen

Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Extra geld voor mensen met een laag inkomen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon, weinig inkomsten of een uitkering? Dan heeft u dit jaar misschien

Nadere informatie

Johan Duyck Hebt U ook het gevoel dat uw geld langs deuren en ramen buiten vliegt?

Johan Duyck Hebt U ook het gevoel dat uw geld langs deuren en ramen buiten vliegt? Johan Duyck Hebt U ook het gevoel dat uw geld langs deuren en ramen buiten vliegt? 1 Hoe begin ik eraan? 1 Besparen zonder geld uit te geven. 2 Besparen via zinvolle investeringen. 3 Investeren in alternatieve

Nadere informatie

Inlichtingenformulier verhaal

Inlichtingenformulier verhaal Kantooradres: Oldehoofsterkerkhof 2 8911 DH Leeuwarden Postadres: Postbus 21000 8900 JA Leeuwarden Telefoon 14 058 gemeente@leeuwarden.nl In te vullen door de Gemeente Inlichtingenformulier verhaal Waarom

Nadere informatie

Inschrijven huurwoning

Inschrijven huurwoning Inschrijven huurwoning Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u bij ons ingeschreven te staan. Met het inschrijfformulier dient u de navolgende stukken mee te zenden: - Recente salarisstrook

Nadere informatie

Dorpsstraat 76A ZWAAG

Dorpsstraat 76A ZWAAG Dorpsstraat 76A ZWAAG INHOUDSOPGAVE Χ Omschrijving van de woning Χ Foto s Χ Tekening(en) Χ Vragenlijst Adres : Dorpsstraat 76A Postcode & Plaats : 1689 EW Zwaag Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoorn Sectie:

Nadere informatie

Inschrijfformulier woonruimte

Inschrijfformulier woonruimte Inschrijfformulier woonruimte Kijk eerst bij de vestigingscriteria en doe de aanmeldingstest. Hieruit blijkt of u zich kunt aanmelden als woningzoekende in de gemeente Eemnes. Naast de vragen die nodig

Nadere informatie

Puntentelling: zelfstandige woonruimte

Puntentelling: zelfstandige woonruimte telling: zelfstandige woonruimte systeem Bij iedere woning hoort een maximaal toegestane huurprijs. Hoe hoog die maximaal toegestane huurprijs is, wordt bepaald door een puntensysteem. Bij ieder puntenaantal

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

Servicekosten. Inhoud. Servicekosten...2 wijzigingen...2 Administratiekosten, leegstandskosten en huurtoeslag...3

Servicekosten. Inhoud. Servicekosten...2 wijzigingen...2 Administratiekosten, leegstandskosten en huurtoeslag...3 Servicekosten Inhoud Servicekosten...2 wijzigingen...2 Administratiekosten, leegstandskosten en huurtoeslag...3 De belangrijkste servicekosten op een rij...4 Begrippenlijst...6 Wilt u meer weten?...6 Servicekosten

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een woning. MooiHuys Makelaars Taxateurs Registermakelaars & taxateurs

INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een woning. MooiHuys Makelaars Taxateurs Registermakelaars & taxateurs INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een woning MooiHuys Makelaars Taxateurs Registermakelaars & taxateurs T 0229-299 935 (6 dagen per week) info@mooihuys.nl.nl www.mooihuys.nl 1.a. 1.b. Persoonlijke

Nadere informatie

Spatter- en Fortuinflat Wormer: een hernieuwde kennismaking

Spatter- en Fortuinflat Wormer: een hernieuwde kennismaking Spatter- en Fortuinflat Wormer: een hernieuwde kennismaking Het eerste energie neutrale gebouw in Wormer! SPATTER- EN FORTUINFLAT WORMER: EEN HERNIEUWDE KENNISMAKING HET EERSTE ENERGIE NEUTRALE GEBOUW

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Bewindvoering

Aanmeldingsformulier Bewindvoering Aanmeldingsformulier Bewindvoering 1. Gegevens rechthebbende Gegevens partner Burger Service Nr. Burger Service Nr Naam Naam Voornamen Voornamen Geboortedatum Geboortedatum Geboorteplaats Geboorteplaats

Nadere informatie

Indien er sprake is van meer dan 2 kinderen, dan kunt u de gegevens apart bij de aanvraag voegen.

Indien er sprake is van meer dan 2 kinderen, dan kunt u de gegevens apart bij de aanvraag voegen. Aanmeldingsformulier budgetbeheer 1. Gegevens rechthebbende Gegevens partner Burger Service Nr. : Burger Service Nr : Naam : Naam : Geboorteplaats : Geboorteplaats : Burgerlijke staat : Burgerlijke staat

Nadere informatie

Intakeformulier Professionele Woningbeheerder. EPA - Intake formulier. Professionele Woningbeheerder

Intakeformulier Professionele Woningbeheerder. EPA - Intake formulier. Professionele Woningbeheerder Bijlage 2A: Intakeformulier Professionele Woningbeheerder EPA - Intake formulier Kenmerk: Professionele Woningbeheerder Invulinstructie: = tekst of werkelijke waarde invullen = aankruisen indien van toepassing

Nadere informatie

Straat en huisnummer:... Postcode:... Woonplaats:... Telefoonnummer privé:... (geheim / niet geheim) Telefoonnummer werk:...

Straat en huisnummer:... Postcode:... Woonplaats:... Telefoonnummer privé:... (geheim / niet geheim) Telefoonnummer werk:... Aanvraagformulier Schuldhulpverlening Persoonsgegevens aanvrager Achternaam:.................. Voornaam:.................. Geboorteplaats:.................. Geboorteland:.................. Nationaliteit:

Nadere informatie

Hoe betaal ik mijn huur?

Hoe betaal ik mijn huur? Hoe betaal ik mijn huur? Automatische incasso, geen omkijken naar U huurt een woning van Woonstichting Leystromen. Dat betekent dat u maandelijks een vast bedrag aan huur betaalt. Daarnaast betaalt u soms

Nadere informatie

Kleine Noord 67 HOORN. 2e verdieping

Kleine Noord 67 HOORN. 2e verdieping Kleine Noord 67 HOORN 2e verdieping INHOUDSOPGAVE Χ Omschrijving van de woning Χ Foto s X Plattegrond van de wijk Χ Vragenformulier 2e verdieping Adres : Kleine Noord 67 Postcode & Plaats : 1621 JE te

Nadere informatie

Samenwerking schoon, heel veilig en duurzaam! 17 juli 2013 Gouda

Samenwerking schoon, heel veilig en duurzaam! 17 juli 2013 Gouda Samenwerking schoon, heel veilig en duurzaam! 17 juli 2013 Gouda Voordat de zomerperiode écht van start gaat, sturen we u graag nog even een geheugensteuntje. We hebben namelijk nog niet van alle ondernemers

Nadere informatie

Servicekosten. Alles wat u wilt weten over de afrekening servicekosten

Servicekosten. Alles wat u wilt weten over de afrekening servicekosten Servicekosten Alles wat u wilt weten over de afrekening servicekosten 1. Wat zijn servicekosten? Naast netto huur betaalt u maandelijks servicekosten. U betaalt servicekosten voor diensten die door Wonen

Nadere informatie

Aanvraagformulier schuldhulpverlening

Aanvraagformulier schuldhulpverlening Aanvraagformulier schuldhulpverlening Persoonsgegevens aanvrager Achternaam: Voornaam: Geboorteplaats: Geboorteland: Nationaliteit: Geslacht: BSN nummer: Anders (verblijfsstatus): Soort legitimatiebewijs:

Nadere informatie

Indien er sprake is van meer dan 2 kinderen, dan kunt u de gegevens apart bij de aanvraag voegen.

Indien er sprake is van meer dan 2 kinderen, dan kunt u de gegevens apart bij de aanvraag voegen. Aanmeldingsformulier beschermingsbewind 1. Gegevens rechthebbende Gegevens partner Burger Service Nr. : Burger Service Nr : Naam : Naam : Geboorteplaats : Geboorteplaats : Burgerlijke staat : Burgerlijke

Nadere informatie