VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ODIJKSEWEG AR TE HOUTEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ODIJKSEWEG 19 3994 AR TE HOUTEN"

Transcriptie

1 VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ODIJKSEWEG AR TE HOUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale verkoopbrochure van bovengenoemde woning. Deze digitale verkoopbrochure is een beknopte versie van de brochure die wij beschikbaar hebben op ons kantoor. Onze makelaars zijn graag bereid de woning verder toe te lichten. Mocht uw interesse zijn gewekt en wilt u een afspraak maken met ons voor het bezichtigen van de woning, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen zodat wij de afspraak voor u kunnen arrangeren. Wellicht heeft u ook vragen over de mogelijkheden van financiering van deze woning of misschien over de waarde van uw huidige woning. Het is daarom goed te weten dat De Keizer makelaarsgroep u vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling van uw huidige woning aanbiedt. Tevens kunt u voor een gedegen financieel advies terecht bij één van onze erkende hypotheekadviseurs. Zodoende bereidt u zich optimaal voor om met een gerust hart een woning te kopen. Neem contact op voor meer informatie, onze makelaars helpen u graag!!! Ons kantoor is van maandag tot vrijdag geopend van uur tot uur. Op zaterdag is alleen ons kantoor Nieuwegein geopend van uur tot uur, bezichtigingen op afspraak op zaterdag en buiten kantoortijden zijn altijd mogelijk op alle kantoren. Nadrukkelijk wordt vermeld dat de verkoopvoorwaarden vermeld op onze site van toepassing zijn en dat aan bijgevoegde objectinformatie geen rechten kunnen worden ontleend en niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze objectinformatie geldt als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Met vriendelijke groet, HET TEAM VAN DE KEIZER MAKELAARSGROEP De Keizer Makelaars Houten Het Rond DL HOUTEN Tel: Fax:

2 Houten, Odijkseweg 19 Vraagprijs ,- k.k. Op uitstekende locatie, aan de rand van de groene wijk De Gilde gelegen, uniek object bestaande uit een uitgebouwd vrijstaand woonhuis en een multifunctioneel bijgebouw dat thans in gebruik is als Bed and Breakfast. De woning is goed onderhouden en door de vele raampartijen zeer licht te noemen. Tevens beschikt dit object over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein, een zeer fraai aangelegde tuin met grote vijverpartij met vlonder, separate berging en eigen toegang tot de B&B op een perceel van maar liefst m². Nabij supermarkten, diverse sportfaciliteiten en het prachtige buitengebied, maar ook het stadscentrum met NS-station alsmede het karakteristieke Oude Dorp zijn op korte afstand gelegen. De mogelijkheden welke dit object biedt, zijn door de vele extra s zeer divers. Het bouwjaar van de woning is 1978, de inhoud bedraagt 726 m³ en de woonoppervlakte is 180 m². Het bijgebouw dateert uit 1980, meet 16 bij 9 meter en heeft een woonoppervlakte t.b.v. de B&B van 138 m² en een overige inpandige ruimte van 87 m². Aanvaarding: in overleg.

3 Wijkinformatie: In de negentiger jaren breidde Houten verder in zuidelijke richting uit, zowel aan de oost- als westkant. Aan de oostkant werden de wijken de Berm, de Akker en de Molen gebouwd. Ook deze wijken werden ruim opgezet, met veel groen en gevarieerde woningbouw. In de wijk de Molen zijn met name kantoorgebouwen gerealiseerd, het zogenaamde kantorenpark De Molenzoom. Begin tot midden jaren tachtig werden echter al wel de eerste woningen gebouwd, in de aangrenzende wijk het Gilde. Een wijk die ruim en groen van opzet genoemd kan worden. In het zuidelijk deel van de wijk staan rond de Odijkseweg nog een aantal oudere woningen en boerderijen. In de Gilde is een wijkwinkelcentrum (supermarkt, bakker en slager) en een tuincentrum. Aan de andere kant van de rondweg is een sportpark gerealiseerd waar diverse sportclubs zijn gevestigd (voetbal, tennis, volleybal, tafeltennis etc.). Iets noordelijker ligt een volkstuinencomplex. In de Gilde zijn twee basisscholen (p.c. en r.k.), alsmede een KDV. Het westelijk deel van deze wijken grenst aan het winkelcentrum Het Rond en het kantorenpark De Molenzoom. In dit gedeelte is een basisschool voor Montessorionderwijs en eveneens een sporthal annex tennishal.

4 Via de vestibule met het toilet is de grote hal met de hardhouten trapopgang bereikbaar. Tevens biedt de hal toegang tot de woonkamer en de werkkamer. De lichte woonkamer is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een fraaie schouw van gezoet hardsteen met gashaard.

5 Door tevens een grote raampartij aan de zijkant van de woning, is de living zeer licht te noemen. Middels prachtige suitedeuren is de living van de grote woonkeuken gescheiden. Deze woonkeuken is voorzien van een donker antraciet plavuis met vloerverwarming.

6 In de uitgebouwde woonkeuken zijn extra dakvensters aangebracht en openslaande deuren naar de achtertuin. De luxe keuken is in 2011 geplaatst en is zeer ruim van opzet. Aan de rechterzijde biedt een grote wandopstelling plaats aan tweemaal een koelkast en tweemaal een vriezer.

7 Het schiereiland, met granieten aanrechtblad waarin de spoelbak en de vaatwasser, biedt tevens ruimte om aan te zitten. Aan de linkerzijde van de keuken bevindt zich het prachtige grote Boretti fornuis met een 6-pits gaskookplaat, een quooker en de bijpassende afzuiginstallatie over de gehele wand.

8 De werkkamer aan de voorzijde van de woning is ruim 23 m² groot en beschikt eveneens over een gashaard. Tevens bevindt zich hier de toegang tot de stahoge kelder. De achterhal met extra dakvenster geeft eveneens toegang tot de werkkamer alsmede tot de bijkeuken met de wasmachine-aansluiting, de cv-combiketel en de uitstortgootsteen.

9 Op de 1e verdieping bevindt zich op de overloop een grote praktische kastenwand/inloopkast. De grote slaapkamer aan de voorzijde/zijkant is voorzien van een kunststof gevelraam, een groot dakvenster en een lichte laminaatvloer.

10 De volledig betegelde badkamer beschikt over een kunststof dakkapel. De badkamer beschikt over een grote inloopdouche en aan beide zijden bevindt zich een wastafel.

11 De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een kunststof dakkapel. Ook deze slaapkamer heeft een fraaie laminaatvloer. De derde slaapkamer strekt zich uit over de totale diepte van de woning met een groot dakvenster aan de voorzijde, een gevelraam en een dakkapel aan de achterzijde.

12 Het achteraanzicht van de woning met de uitbouw en de kunststof dakkapellen. Een heerlijk terras op de vlonder bij de waterpartij.

13 Vooraanzicht van het bijgebouw met picknicktafels ten behoeve van de gasten. Lichte keuken met de eethoek in de eerste logeergelegenheid op de verdieping. De korte trap leidt naar de woonkamer.

14 Knusse lichte woonkamer met de kapconstructie in het zicht. Grote slaapkamer met veel lichtinval. In deze logeergelegenheid bevindt nog een tweede slaapkamer.

15 Complete badkamer met grote inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Keuken in de tweede logeergelegenheid op de begane grond.

16 De zitkamer met toegang tot het terras en de tuin. De slaapgelegenheid met aangrenzende badkamer voorzien van grote inloopdouche, toilet en twee wastafels.

17 De grote multifunctionele ruimte van 87 m² in het bijgebouw is in gebruik als berging en opslag en is voorzien van een toilet. In het gehele gebouw is WiFi aanwezig. De tuin biedt ook aan gasten veel privacy en beschikt over een royale tuinkas.

18 De grote tuin beschikt over diverse terrassen, prachtige borders en garandeert rust en privacy. Op elk moment van de dag is er een plekje in de schaduw of juist in de zon te vinden.

19 Het bijgebouw is in 2012 uitgerust met 24 zonnepanelen en er zijn 2 cv-combiketels aanwezig ten behoeve van de gastenverblijven. Het vooraanzicht van de woning met de fraai aangelegde voortuin.

20 Deze woning is exact gemeten volgens de branchebrede meetinstructie. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.

21 Plattegrond: begane grond

22 Plattegrond: 1e verdieping

23 Plattegrond: Kelder

24 Plattegrond: Begane grond bijgebouw

25 Plattegrond: 1e verdieping bijgebouw

26 Details/Bijzonderheden van de woning Soort woning Type woning Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 3 Herenhuis Perceelsoppervlak m² Inhoud 1806 m³ Gebruikersoppervlak 318 m² Bouwjaar/Periode 1978 Bouwvorm Eigen grond Erfpacht Onderhoud binnen Onderhoud buiten Isolatie Vrijstaande woning Bestaande bouw Ja Niet van toepassing Goed Goed Volledig geïsoleerd Warmwater C.v.-ketel 2007 Verwarming Soort keuken Type tuin Ligging Garage Schuur/berging EPA energieklasse Servicekosten Overbruggingsgarantie bespreekbaar C.v.-ketel 2007, open haard Luxe en moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur Achtertuin Zuid Vrijstaand steen, parkeerplaats Vrijstaand hout Niet van toepassing Niet van toepassing Niet van toepassing

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KORENMOLEN 3 3995 AC TE HOUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KORENMOLEN 3 3995 AC TE HOUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KORENMOLEN 3 3995 AC TE HOUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KUIPERSGILDE 3 3994 CD TE HOUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KUIPERSGILDE 3 3994 CD TE HOUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KUIPERSGILDE 3 3994 CD TE HOUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TOENDRAMEER 65 3994 JC TE HOUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TOENDRAMEER 65 3994 JC TE HOUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TOENDRAMEER 65 3994 JC TE HOUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZILVERSCHOONLAAN 26 3452 AB TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZILVERSCHOONLAAN 26 3452 AB TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZILVERSCHOONLAAN 26 3452 AB TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DE GRAUWERT 2 3451 KL TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DE GRAUWERT 2 3451 KL TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DE GRAUWERT 2 3451 KL TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZWANENKAMP 1066 3607 NK TE MAARSSEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZWANENKAMP 1066 3607 NK TE MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZWANENKAMP 1066 3607 NK TE MAARSSEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZWANENKAMP 120 3607 RJ TE MAARSSEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZWANENKAMP 120 3607 RJ TE MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZWANENKAMP 120 3607 RJ TE MAARSSEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE JACOBUS VAN LOOYHOVE 3 3438 HT TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE JACOBUS VAN LOOYHOVE 3 3438 HT TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE JACOBUS VAN LOOYHOVE 3 3438 HT TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VERLENGDE UTRECHTSEWEG 101 A 3544 HH TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VERLENGDE UTRECHTSEWEG 101 A 3544 HH TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VERLENGDE UTRECHTSEWEG 101 A 3544 HH TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE NICOLAAS RUYCHAVERSTRAAT 78 A 3554 XT TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE NICOLAAS RUYCHAVERSTRAAT 78 A 3554 XT TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE NICOLAAS RUYCHAVERSTRAAT 78 A 3554 XT TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LEEUWENHOF 12 3601 JD TE MAARSSEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LEEUWENHOF 12 3601 JD TE MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LEEUWENHOF 12 3601 JD TE MAARSSEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS HENDRIKWEG 49 3451 CL TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS HENDRIKWEG 49 3451 CL TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS HENDRIKWEG 49 3451 CL TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BEUKSTRAAT 18 3581 XG TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BEUKSTRAAT 18 3581 XG TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BEUKSTRAAT 18 3581 XG TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WATERMOLEN 1 3481 AZ TE HARMELEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WATERMOLEN 1 3481 AZ TE HARMELEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WATERMOLEN 1 3481 AZ TE HARMELEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PAUWENKAMP 255 3607 GT TE MAARSSEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PAUWENKAMP 255 3607 GT TE MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PAUWENKAMP 255 3607 GT TE MAARSSEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MADAMEPERENLAAN 65 3452 ES TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MADAMEPERENLAAN 65 3452 ES TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MADAMEPERENLAAN 65 3452 ES TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE JULIANAWEG 119 3525 VC TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE JULIANAWEG 119 3525 VC TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE JULIANAWEG 119 3525 VC TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HERENSTRAAT 55 3431 CX TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HERENSTRAAT 55 3431 CX TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HERENSTRAAT 55 3431 CX TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS HENDRIKWEG 43 3451 CL TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS HENDRIKWEG 43 3451 CL TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS HENDRIKWEG 43 3451 CL TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ANTILOPESPOOR 371 3605 VE TE MAARSSEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ANTILOPESPOOR 371 3605 VE TE MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ANTILOPESPOOR 371 3605 VE TE MAARSSEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LEEUWENHOF 12 * 3601 JD TE MAARSSEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LEEUWENHOF 12 * 3601 JD TE MAARSSEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LEEUWENHOF 12 * 3601 JD TE MAARSSEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HET LEIWERK 22 3451 VJ TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HET LEIWERK 22 3451 VJ TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HET LEIWERK 22 3451 VJ TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KROMWIJKERKADE 12 3442 EG TE WOERDEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KROMWIJKERKADE 12 3442 EG TE WOERDEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KROMWIJKERKADE 12 3442 EG TE WOERDEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN KLEFFENSLAAN 74 3527 CP TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN KLEFFENSLAAN 74 3527 CP TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN KLEFFENSLAAN 74 3527 CP TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE GROENEDIJK 86 3544 AB TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE GROENEDIJK 86 3544 AB TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE GROENEDIJK 86 3544 AB TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE SALAMANDERWEIDE 7 3437 VH TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE SALAMANDERWEIDE 7 3437 VH TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE SALAMANDERWEIDE 7 3437 VH TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LAARDERSCHANS 22 3432 EC TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LAARDERSCHANS 22 3432 EC TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LAARDERSCHANS 22 3432 EC TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BURCHTPLEIN 24 3452 MJ TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BURCHTPLEIN 24 3452 MJ TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BURCHTPLEIN 24 3452 MJ TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MIDDELHOEVE 39 3438 MG TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MIDDELHOEVE 39 3438 MG TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MIDDELHOEVE 39 3438 MG TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HERENSTRAAT 33 3431 CV TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HERENSTRAAT 33 3431 CV TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HERENSTRAAT 33 3431 CV TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZIJLSTERRAKLAAN 15 3544 ST TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZIJLSTERRAKLAAN 15 3544 ST TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZIJLSTERRAKLAAN 15 3544 ST TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MUIDERSCHANS 93 3432 XD TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MUIDERSCHANS 93 3432 XD TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MUIDERSCHANS 93 3432 XD TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PELTLAAN 33 3527 EA TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PELTLAAN 33 3527 EA TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PELTLAAN 33 3527 EA TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KAMILLEHOF 28 3991 GZ TE HOUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KAMILLEHOF 28 3991 GZ TE HOUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KAMILLEHOF 28 3991 GZ TE HOUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE RATELAAR 26 3434 EV TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE RATELAAR 26 3434 EV TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE RATELAAR 26 3434 EV TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZOMERTALING 15 3435 DN TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZOMERTALING 15 3435 DN TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZOMERTALING 15 3435 DN TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE EISENHOWERLAAN 208 3527 HK TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE EISENHOWERLAAN 208 3527 HK TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE EISENHOWERLAAN 208 3527 HK TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WENCKEBACHPLANTSOEN 27 3431 TA TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WENCKEBACHPLANTSOEN 27 3431 TA TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WENCKEBACHPLANTSOEN 27 3431 TA TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE GENIALISWEG 15 3453 HJ TE DE MEERN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE GENIALISWEG 15 3453 HJ TE DE MEERN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE GENIALISWEG 15 3453 HJ TE DE MEERN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LEKDIJK 54 3998 NJ TE SCHALKWIJK

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LEKDIJK 54 3998 NJ TE SCHALKWIJK VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LEKDIJK 54 3998 NJ TE SCHALKWIJK Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE FILIPIJNEN JJ TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE FILIPIJNEN JJ TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE FILIPIJNEN 83 3524 JJ TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS BERNHARDWEG 51 3991 DE TE HOUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS BERNHARDWEG 51 3991 DE TE HOUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PRINS BERNHARDWEG 51 3991 DE TE HOUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE NIEUWEGRACHT 28 3512 LS TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE NIEUWEGRACHT 28 3512 LS TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE NIEUWEGRACHT 28 3512 LS TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

Stenenkamerstraat 13 HERVELD

Stenenkamerstraat 13 HERVELD Stenenkamerstraat 13 HERVELD Vraagprijs 325.000,= k.k. Uitstekend onderhouden vrijstaand woonhuis (garage geschakeld) met inpandig te bereiken garage en fraai aangelegde tuin met diverse terrassen en tuinhuis.

Nadere informatie

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Vraagprijs 795.000,= k.k. Op schitterende locatie gelegen, uitstekend onderhouden riante woonboerderij met dubbele garage, heerlijk verwarmd (binnen)zwembad, fraai aangelegde

Nadere informatie

Engelsedijk 3, 's-hertogenbosch

Engelsedijk 3, 's-hertogenbosch Engelsedijk 3, 's-hertogenbosch Kenmerken Overdracht Vraagprijs 695.000 k.k. Aangeboden sinds 21-07-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Friesburg 13 - Leeuwarden

Friesburg 13 - Leeuwarden Friesburg 13 - Leeuwarden Vraagprijs 159.000,00 kosten koper Omschrijving Friesburg 13 te Leeuwarden Op rustige woonstand, gelegen tegenover groen en water, staat deze goed onderhouden hoekwoning met ruime

Nadere informatie

Calsstraat 30 ZETTEN

Calsstraat 30 ZETTEN Calsstraat 30 ZETTEN Vraagprijs 339.500,= k.k. Op zeer geliefde locatie gelegen uitstekend onderhouden helft van een dubbel woonhuis met inpandig te bereiken garage, carport en fraai aangelegde tuin met

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE FONTEINKRUID 29 3628 NE TE KOCKENGEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE FONTEINKRUID 29 3628 NE TE KOCKENGEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE FONTEINKRUID 29 3628 NE TE KOCKENGEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

Kon Wilhelminaweg 42 AMERONGEN

Kon Wilhelminaweg 42 AMERONGEN Kon Wilhelminaweg 42 AMERONGEN Welkom bij Makelaardij Luckerhof Mede namens de verkopers van dit woonhuis dankt Makelaardij Luckerhof u voor de getoonde belangstelling. Door middel van deze verkoopbrochure

Nadere informatie

Skoallestrjitte 2 - Deinum

Skoallestrjitte 2 - Deinum Skoallestrjitte 2 - Deinum Vraagprijs 179.500,-- kosten koper Omschrijving Skoallestrjitte 2 - Deinum Op prettige woonstand gelegen, verrassend ruim gemoderniseerd halfvrijstaand woonhuis, dat bovendien

Nadere informatie

De Tjonger 28 - Leeuwarden Vraagprijs 489.000,-- kosten koper

De Tjonger 28 - Leeuwarden Vraagprijs 489.000,-- kosten koper De Tjonger 28 - Leeuwarden Vraagprijs 489.000,-- kosten koper Omschrijving De Tjonger 28 - Leeuwarden Wonen aan water, op een prachtige plek temidden van groen... Dit moderne vrijstaande woonhuis met garage

Nadere informatie

Groningerstraatweg 84 - Leeuwarden

Groningerstraatweg 84 - Leeuwarden Groningerstraatweg 84 - Leeuwarden Vraagprijs 199.000,-- kosten koper Groningerstraatweg 84 - Leeuwarden ROYAAL HERENHUIS NABIJ CENTRUM VAN LEEUWARDEN Op mooie woonstand nabij het centrum van Leeuwarden

Nadere informatie

Panheelstraat 13, 6845 MC Arnhem

Panheelstraat 13, 6845 MC Arnhem Panheelstraat 13, 6845 MC Arnhem Bieden vanaf 290.000,- k.k. Omschrijving Op een uitstekende locatie gelegen, uitgebouwd helft van een dubbel woonhuis met een aangebouwde stenen berging (voorheen garage).

Nadere informatie

Bachlaan 28 Oud-Beijerland

Bachlaan 28 Oud-Beijerland Bachlaan 28 Oud-Beijerland Op perfecte waterlocatie met uitzicht over een singel en een statige uitstraling met verrassende indeling gelegen royale 5-6 kamer herenhuis op 210m² eigen grond De totale oppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Nieuwdorperweg 6 Reeuwijk Vraagprijs 1.295.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Nieuwdorperweg 6 Reeuwijk Vraagprijs 1.295.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Nieuwdorperweg 6 Reeuwijk Vraagprijs 1.295.000,-- k.k. Bijzonder charmante en luxe afgewerkte woonboerderij met inpandig zwembad gesitueerd direct nabij het plassen- en natuurgebied van Bodegraven-Reeuwijk

Nadere informatie

Dotterbeemd 7, te Valkenswaard

Dotterbeemd 7, te Valkenswaard Dotterbeemd 7, te Valkenswaard Vraagprijs 375.000,- kosten koper Bouwjaar : 1988 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 173 m² Inhoud : circa 532m³ Perceel : circa 271 m² Kamers

Nadere informatie

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen Aleida van Strijenstraat 31 Strijen Modern en luxe afgewerkte vrijstaande woning (bj. 1998) met inpandige garage Ruime fraai aangelegde tuin op het zuiden met zwembad Op een perceel van maar liefst 811m²

Nadere informatie

De Pleats 52 - Goutum

De Pleats 52 - Goutum De Pleats 52 - Goutum Vraagprijs 309.000,-- kosten koper Omschrijving De Pleats 52 - Goutum Aan de rand van het gewilde dorp Goutum, gelegen onder de rook van Leeuwarden, staat dit moderne, vrijstaande

Nadere informatie

Lyceumlaan 7, Zeist. Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper. Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl

Lyceumlaan 7, Zeist. Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper. Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl Lyceumlaan 7, Zeist Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl Kantoor Utrecht Jan van Scorelstraat 30 030-2542209 www.wvo.nl Omschrijving Deze schitterende

Nadere informatie

Johannes Mooijstraat 6 - Noordwolde

Johannes Mooijstraat 6 - Noordwolde Johannes Mooijstraat 6 - Noordwolde Vraagprijs 399.000,-- kosten koper Omschrijving Fraai gelegen en zeer comfortabel landhuis aan de rand van Noordwolde-Zuid in een kleinschalige nieuwbouwwijk met voornamelijk

Nadere informatie

Siaerdamasingel 39 - Dronryp

Siaerdamasingel 39 - Dronryp Siaerdamasingel 39 - Dronryp Vraagprijs 224.500,-- kosten koper Siaerdamasingel 39 Dronryp Deze verrassend ruime twee onder een kap woning met grote garage is keurig onderhouden en heeft maar liefst vijf

Nadere informatie

Nieuwestraat 38, 3291 AR Strijen Vraagprijs ,00 kosten koper

Nieuwestraat 38, 3291 AR Strijen Vraagprijs ,00 kosten koper Nieuwestraat 38, 3291 AR Strijen Vraagprijs 595.000,00 kosten koper Omschrijving Royaal vrijstaand herenhuis (1923) met veel privacy en bedrijfsruimte (ca. 138 m 2!) dat zeer geschikt is om wonen en werken

Nadere informatie

WONING BROCHURE. Mariendaalseweg 10. Angerlo

WONING BROCHURE. Mariendaalseweg 10. Angerlo WONING BROCHURE Mariendaalseweg 10 Angerlo Zeer geachte belangstellende Allereerst danken wij u, mede namens de eigenaar van de woning aan de Mariendaalseweg 10 te Angerlo, voor de door u getoonde interesse

Nadere informatie

HATTASINGEL 64 ROTTERDAM

HATTASINGEL 64 ROTTERDAM HATTASINGEL 64 HATTASINGEL 64 OMSCHRIJVING Zeer royaal en goed onderhouden herenhuis gelegen in een rustige wijk met een fraai en vrij uitzicht over het Prinsenpark. De woning is split-level verdeeld en

Nadere informatie

Berkenblad 12 - Oostvoorne Vraagprijs 315.000,= k.k. Omschrijving Fraaie ruime hoekwoning (bj. 2013) met 4 slaapkamers, gelegen in de gewilde, nieuwe en kindvriendelijke wijk De 5 Bladeren. Een wijk met

Nadere informatie

TE KOOP BREDA GROTE SPIE 54

TE KOOP BREDA GROTE SPIE 54 TE KOOP BREDA GROTE SPIE 54 Op een zeer gewilde locatie gelegen, fraai uitgebouwde hoekwoning met zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten, een stenen berging en een garage. Deze sfeervolle woning

Nadere informatie

Dorpsstraat 48 DRIEL

Dorpsstraat 48 DRIEL Dorpsstraat 48 DRIEL Vraagprijs 385.000,= k.k. Op schitterende locatie gelegen uitstekend onderhouden royaal vrijstaand woonhuis (type semi-bungalow) met vrijstaande garage en fraai aangelegde zonnige

Nadere informatie

Woerdsestraat 1 ZETTEN

Woerdsestraat 1 ZETTEN Woerdsestraat 1 ZETTEN Vraagprijs 389.000,= k.k. Op zeer mooie locatie gelegen, goed onderhouden karakteristiek vrijstaand woonhuis (jaren 30) met inpandig te bereiken grote garage/berging (ca. 60m²) en

Nadere informatie

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage.

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage. GARONNELAAN 34 EINDHOVEN Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage. De woning wordt gekenmerkt door een

Nadere informatie

GRINDWEG 107 ROTTERDAM

GRINDWEG 107 ROTTERDAM GRINDWEG 107 ROTTERDAM GRINDWEG 107 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Verrassend ruime zeskamer twee-onder-een-kap woning aan de rand van Hillegersberg met eigen parkeergelegenheid aan de voorzijde, een diepe zonnige

Nadere informatie

Bodegraafsestraatweg 161 Gouda Vraagprijs 1.725.000,- k.k.

Bodegraafsestraatweg 161 Gouda Vraagprijs 1.725.000,- k.k. Bodegraafsestraatweg 161 Gouda Vraagprijs 1.725.000,- k.k. PRACHTIG VRIJSTAAND LANDHUIS MET HEERLIJKE TUIN EN GEWELDIG UITZICHT OVER DE REEUWIJKSE PLASSEN! Wilt u wonen in luxe op een geweldige locatie

Nadere informatie

Pasveerweg 16 - Leeuwarden

Pasveerweg 16 - Leeuwarden Pasveerweg 16 - Leeuwarden Vraagprijs 235.000,- k.k. Omschrijving Pasveerweg 16 - Leeuwarden "Wonen op één van de leukste plekjes van Leeuwarden." Dit verrassende, halfvrijstaande woonhuis staat op een

Nadere informatie

Brookerveld 22 - Hout-Blerick

Brookerveld 22 - Hout-Blerick Brookerveld 22 - Hout-Blerick "Vrijstaand landhuis met dubbele oprit, zeer royale berging, carport, mooi aangelegde tuin met veel privacy op het zuiden met zitkuil, vijverpartij, beregeningsinstallatie

Nadere informatie

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT Een vrijstaand woonhuis met riant perceel rondom, privacy biedende achtertuin op het westen, zwembad en groot, multifunctioneel bijgebouw (circa 335 m³). Landelijk gelegen

Nadere informatie

Nieuwborgstraat 131 a - Blerick

Nieuwborgstraat 131 a - Blerick Nieuwborgstraat 131 a - Blerick "Zeer goed onderhouden herenhuis met garage met kantelpoort en een mooie onderhouds vriendelijke tuin met vrije achterom." Vraagprijs: 225.000,00 k.k. Voormelde informatie

Nadere informatie

Onderstaand treft u de uitgebreide verkoopdocumentatie van dit onroerend goed.

Onderstaand treft u de uitgebreide verkoopdocumentatie van dit onroerend goed. Geachte lezer, Onderstaand treft u de uitgebreide verkoopdocumentatie van dit onroerend goed. Indien u nog vragen heeft, een nadere toelichting wenst, of een afspraak voor bezichtiging wilt maken dan vernemen

Nadere informatie

MEEUWENLAAN 3 ROTTERDAM

MEEUWENLAAN 3 ROTTERDAM MEEUWENLAAN 3 MEEUWENLAAN 3 OMSCHRIJVING Zeer licht en royaal jaren 30-hoekhuis, compleet en hoogwaardig gerenoveerd, met ruime, zonnige achtertuin met achterom en voortuin met eigen oprit en parkeerplek

Nadere informatie

KLEIWEG 81 ROTTERDAM

KLEIWEG 81 ROTTERDAM KLEIWEG 81 KLEIWEG 81 OMSCHRIJVING Zeer royaal en karakteristiek herenhuis (ca. 160 m2 woonoppervlakte) met zonnige achtertuin en terras. Dit fraaie woonhuis is o.a. voorzien van ruime living met openslaande

Nadere informatie

Sprang-Capelle, Grutto 18

Sprang-Capelle, Grutto 18 Sprang-Capelle, Grutto 18 Vrijstaande woning met garage en eigen oprit, voorzien van een ruime leefruimte op de begane grond met semi-open woonkeuken. Gelegen nabij het prettige centrum van Sprang-Capelle

Nadere informatie

Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: 339.000,- k.k.

Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: 339.000,- k.k. Rijksweg 126 Velden Vraagprijs: 339.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud 570 m2 Soort Object Eengezinswoning Perceel 488 m2 Type Object Vrijstaand Woonoppervlakte 137 m2 Bouwjaar 1959 Slaapkamers 3 Contact

Nadere informatie

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper ROYALE UITGEBOUWDE TWEEKAPPER MET INPANDIGE GARAGE EN FRAAI AANGELEGDE ACHTERTUIN MET HEERLIJKE PRIVACY BIEDENDE LIGGING AAN WANDELPARK EN

Nadere informatie

WADDINXVEENSTRAAT 9 ARNHEM

WADDINXVEENSTRAAT 9 ARNHEM WADDINXVEENSTRAAT 9 te ARNHEM Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel

Nadere informatie

Deze aantrekkelijke half vrijstaande en uitgebouwde woning (2/1 kap) met garage, carport en tuin is in een goede woonomgeving gelegen.

Deze aantrekkelijke half vrijstaande en uitgebouwde woning (2/1 kap) met garage, carport en tuin is in een goede woonomgeving gelegen. Varik Mr. Heblystraat 3 Deze aantrekkelijke half vrijstaande en uitgebouwde woning (2/1 kap) met garage, carport en tuin is in een goede woonomgeving gelegen. B Perceel grootte: 272 m² Inhoud: circa 500

Nadere informatie

Beukenlaan 23 RENKUM

Beukenlaan 23 RENKUM Beukenlaan 23 RENKUM Vraagprijs 395.000,= k.k. Grenzend aan natuurgebied Beekdal en bossen, uitstekend onderhouden VRIJSTAAND woonhuis met vrijstaande stenen garage/berging voorzien van een overdekt terras

Nadere informatie

TE KOOP ZWIJNDRECHT. Refter 42. Vraagprijs 339.000,-- k.k. 078-6205777 1 www.waltmann.com

TE KOOP ZWIJNDRECHT. Refter 42. Vraagprijs 339.000,-- k.k. 078-6205777 1 www.waltmann.com Uw actieve regiomakelaar ZWIJNDRECHT TE KOOP Vraagprijs 339.000,-- k.k. Refter 42 Verrassend ruime half vrijstaande geschakelde woning met een inpandig bereikbare garage / berging, gelegen in de vriendelijke,

Nadere informatie

Utrechtsestraatweg 4 AMERONGEN

Utrechtsestraatweg 4 AMERONGEN Utrechtsestraatweg 4 AMERONGEN Welkom bij Makelaardij Luckerhof Mede namens de verkopers van dit woonhuis dankt Makelaardij Luckerhof u voor de getoonde belangstelling. Door middel van deze verkoopbrochure

Nadere informatie

Moordakkerstraat 4 HERVELD

Moordakkerstraat 4 HERVELD Moordakkerstraat 4 HERVELD Vraagprijs 695.000,= k.k. In landelijke omgeving gelegen uitstekend onderhouden karakteristieke WOONBOERDERIJ genaamd "Klein Rome" met bijgebouw thans in gebruik als kantoor-/werkruimte,

Nadere informatie

Sonatestraat 10 te Beek en Donk Vraagprijs 279.000,- Kosten Koper

Sonatestraat 10 te Beek en Donk Vraagprijs 279.000,- Kosten Koper Sonatestraat 10 te Beek en Donk Vraagprijs 279.000,- Kosten Koper ZEER RUIM OPGEZETTE SEMI-BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE EN 3 SLAAPKAMERS. 2 SLAAPKAMERS EN DE BADKAMER BEVINDEN ZICH OP DE BEGANE GROND.

Nadere informatie

Kastanjelaan 59, 2665 GA Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k.

Kastanjelaan 59, 2665 GA Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k. Kastanjelaan 59, 2665 GA Bleiswijk Vraagprijs 425.000,- k.k. Op zoek naar een ruime woning met oprit op een prima locatie aan de rand van Bleiswijk en op loopafstand van de Rottemeren? Deze woning is voorzien

Nadere informatie

van Helomastate 10 - Leeuwarden

van Helomastate 10 - Leeuwarden van Helomastate 10 - Leeuwarden Vraagprijs 495.000,-- kosten koper Omschrijving van Helomastate 10 - Leeuwarden Op bijzonder fraaie locatie in de wijk Camminghaburen gelegen comfortabel landhuis aan het

Nadere informatie

TE KOOP. Charlotte van Pallandtlaan DB Alphen Aan Den Rijn k.k.

TE KOOP. Charlotte van Pallandtlaan DB Alphen Aan Den Rijn k.k. TE KOOP Charlotte van Pallandtlaan 25 2408 DB Alphen Aan Den Rijn 910.000 k.k. KENMERKEN Prijs 910.000 k.k. Postcode 2408 DB Ligging In woonwijk Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Tuin rondom Garage

Nadere informatie

Biezenweide 42 Puttershoek

Biezenweide 42 Puttershoek Biezenweide 42 Puttershoek Met vrij uitzicht over het park, in een kindvriendelijke woonwijk gelegen op 152m² eigen grond Zéér goed onderhouden en recent gemoderniseerde tussenwoning Met aanbouw, dubbele

Nadere informatie

Rode Kruislaan 7 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Rode Kruislaan 7 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Rode Kruislaan 7 Vlaardingen Vraagprijs 310.000 k.k. Zeer goed onderhouden eengezinswoning in de kindvriendelijke wijk Vlaardingen- Ambacht/Babberspolder. De woning heeft een ruime, lichte woonkamer met

Nadere informatie

LANGE SCHOOR GM HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis

LANGE SCHOOR GM HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis LANGE SCHOOR 20 5527 GM HAPERT VRAAGPRIJS 275.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl

Nadere informatie

De Strikel 19 - Nes Gem Boarnsterhim Vraagprijs 489.000,-- kosten koper

De Strikel 19 - Nes Gem Boarnsterhim Vraagprijs 489.000,-- kosten koper De Strikel 19 - Nes Gem Boarnsterhim Vraagprijs 489.000,-- kosten koper Omschrijving De Strikel 19 - Nes Gem Boarnsterhim Het dorp Nes ligt in het hart van de watersportprovincie Friesland. De plaatsen

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 259.000,- kosten koper Bouwjaar : 1975 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 134 m² Inhoud : circa 365 m³ Perceel : circa 259 m² Kamers : 5 Ligging : Luyksgestel Aanvaarding

Nadere informatie