INLEIDING. Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie zomer 2008.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INLEIDING. Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie zomer 2008."

Transcriptie

1

2 INLEIDING Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie zomer In deze Grenspost treft u een greep uit ons nieuwste woningaanbod, afgelopen weken hebben wij ons aanbod weer verder uitgebreid. Verder hebben wij in deze zomer editie van de Grenspost een zomerse puzzel, zomerse bespaartips en voor ieder die van de zomer de Autobahn op gaat nog even de regels en tips! Ook de komende zomer kunt u verschillende nieuwe objecten vinden op Grensmakelaar.com. Het is dus zeker de moeite waard om ons aanbod te blijven volgen. Hopende u hiermee van dienst te zijn geweest, Vriendelijke zomerse groet, R.W.Engelse, Grensmakelaar : De unieke makelaar voor zorgeloos, exclusief en grensverleggend wonen!

3 Burlo, Duitsland Vrijstaand landhuis DV286' Vraagprijs ,00 k.k Westerstede, Duitsland Vrijstaand woonhuis DV287' Vraagprijs ,00 k.k Dit schitterende landhuis met woonkelder is te koop of te huur. De woning heeft een woonoppervlakte van ongeveer 145 m² en staat op Landhauspark Klostersee te Burlo op slechts enkele kilometers van Winterswijk. Landhauspark Klostersee word gebouwd in een natuurlijke omgeving met maarliefst 16 hectare water in de directe omgeving. Dit vrijstaande woonhuis met stallen en met enig (schilder)werk staat in Westerstede ongeveer 50 kilometer over de Nederlandse grens t.h.v. Nieuweschans. De woning heeft een woonoppervlakte 200 m² en ligt in een landelijke omgeving. De woning staat op een royale kavel van ongeveer 7609 m². Binnen 2 tot 5 kilometer bereikt u de voorzieningen als bakker, winkels dokters en scholen.

4 ZOMER BESPAARTIPS Win de Welkom-Thuis-Pas Op de website vindt u diverse woon, bespaar en emigratietips. Om deze site nog verder uit te breiden zijn wij op zoek naar nog meer woon-, bespaar-, emigratie- of verhuistips. Wij vragen u, uw tips met ons te delen. Grensmakelaar verloot drie Welkom-Thuis- Passen aan de inzenders van de drie beste woon-, bespaar-, emigratie- of verhuistips. De winnende tips staan in de volgende grenspost! Daarnaast zoekt het forum naar Nederlanders die al zaken hebben gedaan met Duitse bedrijven. Voorbeelden van tips Muurplant koelt af Een muurplant tegen de zuidgevel van uw huis kan er voor zorgen dat de muur 's zomers minder warm wordt. Zo kan het in huis koeler blijven. Zon als sfeerlicht U kunt de tuin sfeervol verlichten zonder stroomverbruik en kabelgraverij. Denk eens aan die lampjes op zonne-energie die zo in de grond te prikken zijn. Kleine ledjes geven een sfeervol lichtje en worden opgeladen door de zon. Een sloot water Water uit de sloot is stuk goedkoper als water uit de kraan, dit scheelt een slok op een borrel! Een ton op de bank Vang het regenwater op in een ton voordat u het weet heeft u een ton op de bank. Brengt de regen van de zomer toch nog iets positiefs! Tuinslang of emmertje Autowassen met de tuinslang is lekker comfortabel, al verdwijnen er ongemerkt wel honderden liters water in de put. Wie er wat meer moeite in wil steken, gebruikt eerst een paar tienliteremmertjes (warm) water, om daarna kort en grondig met de slang af te spoelen. PRACTISCHE TIP VOOR DE ZOMERVAKANTIE : Neem de Welkom-Thuis-Pas mee! De Welkom-Thuis-Pas staat boordevol tips over Duitsland. De pas is bestemd voor en gemaakt door Nederlanders, die hebben ontdekt hoe je in die Heimat zorgeloos en grenzeloos kunt leven. 'De 'welkom-thuis-pas', de pas die iedere 'Duitslandganger' past'. Wilt u ook uw eigen Welkom-Thuis-Pas? Bestel hem dan voor slechts 5,95 inclusief verzendkosten via Meer informatie en tips:

5 Aurich, Duitsland Beleggingsobject DV288' Vraagprijs ,00 k.k Uplengen, Duitsland Meergezinshuis DV289' Vraagprijs ,00 k.k Het beleggingsobject ligt in het centrum van de binnenstad van Aurich. Het object betreft 5 woningen, een kapsalon en voetverzorgingspraktijk. Alle inkoopmogelijkheden,bakker, scholen, medische verzorging, en overheidsinstellingen zijn in de direkte nabijheid. Netto jaarhuur ,00. Rendement circa 9,06% ofwel faktor 11,04. Aanvaarding in overleg Dit vrijstaande huis voor meerdere gezinnen heeft een woonoppervlakte van meer dan 250 m². Al op het eerste gezicht ziet u dat dit indrukwekkende geheel met liefde verzorgd. De m² tuinoppervlakte is parkachtig aangelegd. Dit objekt werd in 1957 gebouwd en vanaf 1966 werd het over een langere periode gerenoveerd en uitgebreid. Maakt u een afspraak voor een bezichtiging en overtuig u zelf van uw ongekende mogelijkheden.

6 ZOMER PUZZELS Doe mee en win een welkom-thuis-pas. Mail de oplossing en uw naam en uw adresgegevens naar

7 Papenburg, Duitsland Vrijstaand woonhuis DV290' Vraagprijs ,00 k.k Südbrookmerland, Dld Vrijstaand landhuis DV291' Vraagprijs ,00 k.k Dit vrijstaande huis staat aan de rand van Papenburg. De woning is gebouwd in 1960 op een kavel van 1000 m². In 1999 werd de woning gerenoveerd. Momenteel telt de woning 200 m² woonoppervlakte. Binnen twee tot vier kilometer bereikt u alle voorzieningen en binnen 20 minuten bereikt u de Nederlandse grens. Wij nodigen u uit voor een bezichtiging van deze woning. Aanvaarding in overleg. Dit vrijstaande landhuis met groot grondstuk staat in Südbrookmerland.De woning staat op een kavel van ongeveer m² en heeft een woonoppervlakte van 170 m². De woning is gelegen nabij winkels en op 3-5 kilometer van medische voorzieningen. Maakt u een afspraak voor een bezichtiging en overtuig u zelf van uw ongekende mogelijkheden.

8 Hesel, Duitsland Vrijstaande woning DV268' Van ,00 k.k Hesel, Duitsland Vrijstaande bungalow DV275' Van ,00 k.k Deze woning staat in Hesel en is in 1954 gebouwd. De woning staat op een kavel van 1227 m² en heeft een woonoppervlakte van 100 m². Naast de woning staat een vrijstaande garage voor één auto. De woning is gelegen op een steenworp afstand van het centrum en ligt op 30 kilometer van de Nederlandse grens. In het centrum van Hesel treft u alle voorzieningen als winkels, scholen en artsen. Aanvaarding in overleg Dit prachtige vrijstaande huis in Hesel uit het jaar 1976 staat in de dorpskern aan een rustige straat, (alleen bestemmingsverkeer) dicht bij het Heseler bos. De voortuin is met liefde en zorg aangelegd en konstant met uitermate veel zorg onderhouden. Bij de grotere, exclusievere winkels in de grotere steden bent u binnen 15 min. Maak een afspraak en overtuig u zelf van deze solide bungalow!

9 VAN DE ZOMER VEILIG OP DE AUTOBAHN! Duitsland is het enige Europese land waar er op bepaalde stukken van de snelweg geen beperkingen worden gesteld aan de snelheid. Voor de doorsnee Nederlander, die gewend is aan een strak gehandhaafde maximum snelheid is dat wel even wennen. Wat moet je doen en vooral wat niet? Het zijn de vragen die rond de vakanties vaak weer opspelen. Bewust rijden Rijden op de snelle Duitse Autobahn vereist natuurlijk niets anders dan wat normaal al geldt: voldoende en goede olie, afgevuld koelsysteem, goede verlichting, mooie rechte en gladde remschijven en remblokken met volop vlees. Banden zonder beschadigingen en met minimaal 4 millimeter profiel. Advies: Zet de banden op de druk die de fabrikant adviseert voor zware belasting. Goed anticiperen op het verkeer door intensief in de spiegels rondom te kijken. Incidenteel een stukje hard rijden is zinloos, ook al mag dat in Duitsland. Kies voor een wat hogere gemiddelde snelheid op de wat langere trajecten. Maar wat is bij die langere trajecten de goed snelheid? Vuistregel is dat elke auto in goede staat van onderhoud uren achtereen kan kruisen op ongeveer ¾ van het maximum toerental. Voor een diesel die maximaal toeren mag hebben ligt de beste kruissnelheid dan rond toeren. Een benzinemotor met de maximale grens van 6000 toeren kan het beste een kruissnelheid aanhouden bij toeren. Bij deze toeren is de kruissnelheid voor iedere autotype anders. Een andere manier is na te gaan waar uw auto zijn maximale koppel oplevert. Daarmee bereikt de motor zijn grootste mate van efficiency. Oftewel daar is de combinatie brandstofverbruik, uitstoot en geleverde prestatie optimaal. Verbruik en CO2 Wie over een grotere afstand op cruise control met een stevige middenklasse auto op kruissnelheid bijv 150 rijdt, zal constateren dat het gemiddeld verbruik niet veel hoger is of zelfs lager uitvalt dan wat in Nederland wordt bereikt. De verklaring hiervan is heel logisch. De motor is en blijft warm en de snelheid is constant. In Nederland is dat zelden het geval. De uitstoot van CO2 per km verandert evenredig met het verbruik. Tot slot: NL achterop de auto hoeft niet te staan voor Nur Links. Rij vooral veilig, de kreukelzone van uw auto is namelijk niet herbruikbaar en weken in een ziekenhuis is ook in Duitsland geen pretje!

10 Neu Sustrum, Duitsland Vrijstaande bungalow DV100' Van ,00 k.k Filsum, Duitsland Vrijstaande bungalow DV267' Van ,00 k.k Deze luxe villa staat in het plaatsje Neu Sustrum ongeveer 10 kilometer over de grens bij Sellingen. De woning uit 2000 staat op 960 m² grond en heeft een woonoppervlak van maar liefst 202 m². Het object verkeerd in nieuw staat. De woning heeft een woonkamer van bijna 50 m² en een leuke wintertuin. Snelle aanvaarding is mogelijk. Deze bungalow staat op in Filsum en is in 2000 gebouwd. De woning verkeerd in een zeer goede staat van onderhoud. De oppervlakte van de kavel bedraagt 766 m² en de woning heeft een woonoppervlakte van 140 m². Naast de woning staat een aangebouwde garage voor een personen auto. De bungalow is gelegen op een steenworp afstand van het centrum van Filsum en ligt op ongeveer een half uur vanaf Nieuweschans.

11 HYPOTHEEK Geachte heer / mevrouw, Omdat onze klanten vanaf het begin zorgeloos, grensverleggend en voordeliger moeten kunnen wonen heeft grensmakelaar zijn eigen hypotheekdesk Grenshypotheker opgezet. Het verstrekken van Duitsland hypotheken staat bij de meeste NL banken nog in de kinderschoenen. Dit blijkt o.a. uit de grote verscheidenheid in voorwaarden en regels die banken bij hun financiering hanteren. Om de particuliere klant onnodige moeite, tijd en kosten te besparen, staat de Grenshypotheker haar klanten bij, in haar keuze van hypotheekverstrekker en verzekeraar Duitse Hypotheek? Wie een huis koopt over de grens in Duitsland kan natuurlijk gewoon een hypotheek afsluiten bij een Duitse bank. De hypotheekvoorwaarden van Duitse banken zijn vaak rigide. Zo kennen Duitse banken geen aflossingsvrije hypotheken en verstrekken zij in de meeste gevallen ook geen 100% financiering. Daarnaast is het boetevrij versneld aflossen bij Duitse banken beperkt mogelijk. Duitse hypotheken gaan uit van een oorspronkelijke hoofdsom op vaste annuïteitenbasis. Ook bij tussentijdse deelaflossing blijft het vaste maandelijkse rente- en aflossingsbedrag dus ongewijzigd. Tussentijds aflossen is daardoor extra onaantrekkelijk. Met een Duitse hypotheek heb je weinig speelruimte. Het voelt als een keurslijf. Nederlandse hypotheek verstrekkers? Het kan voor Nederlanders die een huis kopen in Duitsland interessant zijn een hypotheek af te sluiten bij een Nederlandse bank tegen de vertrouwde Nederlandse hypotheekvoorwaarden. Lang niet alle Nederlandse banken bieden deze mogelijkheid aan Grensgangers. Alle Nederlandse banken die hypotheken op een Duitse woning verstrekken hanteren hierbij weer eigen voorwaarden, die nogal kunnen verschillen. Zo kan de hoogte van de financiering afhankelijk worden gesteld van afstand tot de grens, nieuwbouw of bestaande bouw, permanente bewoning of 2e (recreatie)woning etc. Ook bijkomende kosten en verplichtingen die banken aan hun klanten kunnen opleggen voor een op te stellen taxatierapport, afsluitprovisie, advocaatkosten, rechtsbijstandverzekering etc verschillen per bank sterk. Sommige banken hebben hun activiteiten voor Duitse hypotheken regionaal georganiseerd en gespreid over het grensgebied met Duitsland. Andere hebben hun activiteiten voor het Duitse gebied weer geconcentreerd in één vestiging. Dat laatste betekent voor de klant vaak extra reistijd en kosten. Ook de administratieve procedure en doorlooptijd van offerteaanvraag tot hypotheektoewijzing kunnen van bank tot bank sterk verschillen en zijn vaak ondoorzichtig. Meer informatie: Internet : info@grenshypotheker.nl

12

INLEIDING. Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie maart 2008.

INLEIDING. Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie maart 2008. INLEIDING Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie maart 2008. In deze Grenspost treft u een greep uit ons nieuwste woningaanbod, afgelopen weken hebben wij ons aanbod weer

Nadere informatie

INLEIDING. Geachte heer / mevrouw,

INLEIDING. Geachte heer / mevrouw, INLEIDING Geachte heer / mevrouw, Duitsland is ook dit jaar weer nummer één vakantieland voor Nederlanders maar ook nummer één emigratieland. De vakantie zit er voor een aantal van ons al weer op. Dat

Nadere informatie

www.recreatiewoningtekoop.nl Veilig en scherp

www.recreatiewoningtekoop.nl Veilig en scherp Ermelo, Vakantiepark de Doppenberg 117 Recreatiewoningtekoop.nl nodigt u uit! Geachte mevrouw, mijnheer, Wij bedanken u voor het gebruik maken van Recreatiewoningtekoop.nl. In deze brochure staat uitgebreide

Nadere informatie

INLEIDING. Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie mei 2008.

INLEIDING. Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie mei 2008. INLEIDING Geachte heer / mevrouw, Hierbij presenteren wij u de Grenspost editie mei 2008. In deze Grenspost treft u een greep uit ons nieuwste woningaanbod, afgelopen weken hebben wij ons aanbod weer verder

Nadere informatie

Royaal vrijstaand woonhuis 5 slaapkamers

Royaal vrijstaand woonhuis 5 slaapkamers Huizen vanhendriks Lierderdrift 13, 7361 GN Beekbergen Royaal vrijstaand woonhuis Groot perceel van 2250 m2 Ruime dubbele garage 5 slaapkamers Twee badkamers H48 H48 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Huizen. Rust en ruimte. Open ligging. Bosrijke omgeving. Twee slaapkamers. Zwembadweg 2-145, 6061 EZ Posterholt H54 H54

Huizen. Rust en ruimte. Open ligging. Bosrijke omgeving. Twee slaapkamers. Zwembadweg 2-145, 6061 EZ Posterholt H54 H54 Huizen vanhendriks Zwembadweg 2-145, 6061 EZ Posterholt Open ligging Bosrijke omgeving Twee slaapkamers Rust en ruimte H54 H54 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Een echt familie huis. Niet verbouwen, gelijk wonen! Centrale ligging in een kindvriendelijke buurt.

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Een echt familie huis. Niet verbouwen, gelijk wonen! Centrale ligging in een kindvriendelijke buurt. Huizen van Hoekstra & van Eck Port Saidweg 3, 1448 MS Purmerend Niet verbouwen, gelijk wonen! Ruim en licht Centrale ligging in een kindvriendelijke buurt Een echt familie huis Prachtige, gezellige tuin

Nadere informatie

Rotterdam, Nietzschestraat 1

Rotterdam, Nietzschestraat 1 Rotterdam, Nietzschestraat 1 Bijzonder fraai wonen in deze schitterende vrijstaande villa op maar liefst 976 m² eigen grond. Rust, ruimte en rondom in het groen en toch vlakbij het Centrum met haar voorzieningen.

Nadere informatie

WONING BROCHURE. Van Middachtenweg 17. Doesburg

WONING BROCHURE. Van Middachtenweg 17. Doesburg WONING BROCHURE Van Middachtenweg 17 Doesburg Zeer geachte belangstellende Allereerst danken wij u, mede namens de eigenaar van de woning aan de Van Middachtenweg 17 te Doesburg, voor de door u getoonde

Nadere informatie

LEGMEERDIJK 268 - AMSTELVEEN

LEGMEERDIJK 268 - AMSTELVEEN LEGMEERDIJK 268 - AMSTELVEEN Vraagprijs 495.000,- k.k. Eveleens Makelaars o.z. Punterstraat 2 1431 CT AALSMEER Tel: 0297-344 444 E-mail: info@eveleens.nl Website:www.eveleens.nl KENMERKEN Object gegevens

Nadere informatie

Burgemeesterpark 21, DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Burgemeesterpark 21, DRIEBERGEN-RIJSENBURG Burgemeesterpark 21, DRIEBERGEN-RIJSENBURG Vraagprijs 895.000 k.k. Woonoppervlak 165 m² Perceelgrootte 564 m² 7 Kamer(s) 5 Slaapkamer(s) Bouwjaar 1927 Geachte mevrouw, meneer, Heiko Gorter Makelaars en

Nadere informatie

Huizen. Rustige buurt. Gelijkvloers. Besloten ruime tuin. Garage en parkeerplek op eigen terrein. Winkels op korte afstand

Huizen. Rustige buurt. Gelijkvloers. Besloten ruime tuin. Garage en parkeerplek op eigen terrein. Winkels op korte afstand Huizen vanhendriks Beatrixstraat 46, 6921 ZB Duiven Gelijkvloers Besloten ruime tuin Garage en parkeerplek op eigen terrein Rustige buurt Winkels op korte afstand H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Rotterdam, Wissekerkestraat 4

Rotterdam, Wissekerkestraat 4 Rotterdam, Wissekerkestraat 4 Bijzonder fraai wonen in deze schitterende vrijstaande bungalow op maar liefst 816 m² eigen grond. Rust, ruimte en rondom in het groen en toch vlakbij het Centrum met haar

Nadere informatie

Lisztstraat 11 Capelle aan den IJssel

Lisztstraat 11 Capelle aan den IJssel Lisztstraat 11 Capelle aan den IJssel Op een mooie en rustige locatie perfect onderhouden 2 onder 1 kap woning met garage en 2 parkeerplaatsen. Vraagprijs: 395.000,= k.k. WITTE WONING MAKELAARS Telefoon

Nadere informatie

Boven Westerdiep 207 - Veendam

Boven Westerdiep 207 - Veendam Boven Westerdiep 207 - Veendam Vraagprijs 269.500,= k.k. ALDERS MAKELAARS VEENDAM (Lloydsweg 41, 9641 KJ) HOOGEZAND (Hoofdstraat 12 b, 9601 EH) Tel: 0598-631313 E-mail: info@alders.nl Website: www.alders.nl

Nadere informatie

Mulkstraat 16, Budel. Vraagprijs : 425.000,- k.k. k.k.

Mulkstraat 16, Budel. Vraagprijs : 425.000,- k.k. k.k. Mulkstraat 16, Budel Gemoderniseerd vrijstaand landhuis met inpandige garage, vrijstaande garage en schitterende parktuin. Ligging aan de rand van het dorp. Inhoud : ca. 670 m³ Perceel : 1.470 m² Bouwjaar

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47 Huizen vanhendriks Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort Vrij uitzicht Moderne bouw Twee goede slaapkamers Luxe keuken Eigen parkeerplaats H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Mildenburgallee 44 - Spijkenisse

Mildenburgallee 44 - Spijkenisse Mildenburgallee 44 - Spijkenisse Vraagprijs: 279.000,-- k.k. De Vree Makelaardij B.V. De Zoom 3 3207 BX Spijkenisse Tel: 0181-611919 E-mail: info@devreemakelaardij.nl Omschrijving Volledig geïsoleerde

Nadere informatie

Cantate 5, 1507 VM Zaandam

Cantate 5, 1507 VM Zaandam Vraagprijs 495.000,- k.k. Omschrijving VRIJHEID BLIJHEID. EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE WEILANDEN EN DE KOEIEN IN UW ACHTERTUIN. EEN ROYALE EN FRAAI AFGEWERKTE WONING MET INPANDIGE GARAGE. DIT ALLES VINDT

Nadere informatie

Collierstraat 37, Almere

Collierstraat 37, Almere Collierstraat 37, Almere Kenmerken Overdracht Vraagprijs 400.000 k.k. Aangeboden sinds 07-03-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Eendvogelstraat 50 - Heinkenszand

Eendvogelstraat 50 - Heinkenszand q Eendvogelstraat 50 - Heinkenszand Vraagprijs 189.000,- k.k. Omschrijving Eendvogelstraat 50 - Heinkenszand Op een steenworp afstand van de dorpskern van Heinkenszand gelegen ruime eengezinswoning met

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WENCKEBACHPLANTSOEN 27 3431 TA TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WENCKEBACHPLANTSOEN 27 3431 TA TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WENCKEBACHPLANTSOEN 27 3431 TA TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van

Nadere informatie

TE KOOP. Spaubeeklaan HJ Geleen

TE KOOP. Spaubeeklaan HJ Geleen TE KOOP Spaubeeklaan 46 6164 HJ Geleen Een vrijstaande Villa gelegen aan de rand van de bebouwde kom, aan een mooie laan. De woning is onder strakke architectuur in de zestigerjaren gebouwd (architect

Nadere informatie

achterbosch 13 lieshout

achterbosch 13 lieshout achterbosch 13 lieshout Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Divertimentostraat 36 - Almere

Divertimentostraat 36 - Almere Divertimentostraat 36 - Almere Vraagprijs 550.000,- k.k. Omschrijving Op een schitterende locatie aan de rand van de Muziekwijk ligt deze ruime VILLA (160 m²) met veel lichtinval op een perceel van 544

Nadere informatie

Riederhagen 11, Barendrecht

Riederhagen 11, Barendrecht Riederhagen 11, Barendrecht In de geliefde wijk Riederhoek treft u deze prachtige twee-onder-een-kapwoning met inpandige garage. Een fantastisch leefhuis en is gebouwd in de typische jaren 30 stijl. De

Nadere informatie

Siegenlaan 48 GELEGEN AAN HET WATER. Zeer riant geschakeld LANDHUIS. Kindvriendelijk en groen

Siegenlaan 48 GELEGEN AAN HET WATER. Zeer riant geschakeld LANDHUIS. Kindvriendelijk en groen 2231 PB RIJNSBURG vraagprijs 490.000 k.k. Zeer riant geschakeld LANDHUIS Kindvriendelijk en groen GELEGEN AAN HET WATER GEHEEL V.V. DUBBEL GLAS GROTE INPANDIGE GARAGE OPRIT VOOR MEERDERE AUTO S Zuidstraat

Nadere informatie

TE KOOP. Dijkzichtlaan 2 te SANTPOORT-NOORD Vraagprijs 950.000,00 k.k.

TE KOOP. Dijkzichtlaan 2 te SANTPOORT-NOORD Vraagprijs 950.000,00 k.k. TE KOOP Dijkzichtlaan 2 te SANTPOORT-NOORD Vraagprijs 950.000,00 k.k. Deze ruime, lichte en sfeervolle vrijstaande villa met kantoor/praktijkruimte ligt op de grens van Haarlem en Santpoort- Noord. Het

Nadere informatie

Prunuslaan 19 - Rozenburg

Prunuslaan 19 - Rozenburg Prunuslaan 19 - Rozenburg Vraagprijs: 134.000,-- k.k. De Vree Makelaardij B.V. De Zoom 3 3207 BX Spijkenisse Tel: 0181-611919 E-mail: info@devreemakelaardij.nl Omschrijving Zeer goed onderhouden 4 kamer

Nadere informatie

Leidijk 6* - Donkerbroek

Leidijk 6* - Donkerbroek Leidijk 6* - Donkerbroek Huurprijs 1.200,-- p.m. 1200,- per maand voor het woonhuis, exclusief gastenverblijf. 1400,- per maand voor het woonhuis, inclusief gastenverblijf en gebruik van schuur met sauna.

Nadere informatie

Huizen. Heerlijke achtertuin. Op 6 min van centrum Nijmegen. Royale woonkamer met veel daglicht. Veilige, rustige autoluwe straat

Huizen. Heerlijke achtertuin. Op 6 min van centrum Nijmegen. Royale woonkamer met veel daglicht. Veilige, rustige autoluwe straat Huizen vanhendriks Wethouder Verrietstraat 37, 6576 DA Ooij Op 6 min van centrum Nijmegen Veilige, rustige autoluwe straat Royale woonkamer met veel daglicht Heerlijke achtertuin Maar liefst 4 slaapkamers

Nadere informatie

Kolkakkers 74 - Dalen

Kolkakkers 74 - Dalen Kolkakkers 74 - Dalen Vraagprijs 229.000,-- k.k. Venhorst Makelaardij 0524- Omschrijving Kolkakkers 74 - Dalen Deze half-vrijstaande woning staat in een rustige, kindvriendelijke woonwijk (Molenakkers)

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Prachtige badkamer. Moderne uitgebouwde gezinswoning. Luxe keuken met inbouwapparatuur. Fijne tuin op het zuiden

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Prachtige badkamer. Moderne uitgebouwde gezinswoning. Luxe keuken met inbouwapparatuur. Fijne tuin op het zuiden Huizen van Hoekstra & van Eck Eufraatlaan 21, 1448 CJ Purmerend Moderne uitgebouwde gezinswoning Fijne tuin op het zuiden Luxe keuken met inbouwapparatuur Prachtige badkamer Vier ruime slaapkamers H12

Nadere informatie

1 e Tochtweg 64 Nieuwerkerk aan den IJssel

1 e Tochtweg 64 Nieuwerkerk aan den IJssel 1 e Tochtweg 64 Nieuwerkerk aan den IJssel Aan de rand van de grens van Nieuwerkerk aan den Ijssel staat te koop deze vrijstaande woning met bijgebouw op maar liefst CA 570 m2 grond! Vraagprijs: 490.000,=

Nadere informatie

Ruijsdaelstraat 31-A-0. 3043 PL Rotterdam. Vraagprijs: 139.000 k.k. Woonbron Makelaars

Ruijsdaelstraat 31-A-0. 3043 PL Rotterdam. Vraagprijs: 139.000 k.k. Woonbron Makelaars Ruijsdaelstraat 31-A-0 3043 PL Rotterdam woonoppervlakte 97 m2 perceeloppervlakte 125 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 139.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 00 www.woonbronmakelaars.nl

Nadere informatie

Kleasterwei 6 Goingarijp

Kleasterwei 6 Goingarijp Kleasterwei 6 Goingarijp Kenmerken Vraagprijs: 294.500,- k.k. Perceeloppervlakte: ca. 361 m 2 Woonoppervlakte: ca. 157 m 2 Bouwjaar: 2008 Aanvaarding: in overleg Bijzonderheden Helft van dubbel (2008)

Nadere informatie

Westdijk 40 B-15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

Westdijk 40 B-15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Westdijk 40 B-15 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Meerwaerde makelaars verzorgen o.a. voor u: Aankoop o.g. Verkoop o.g. Verhuur o.g. Bedrijfs o.g. Taxaties De werkwijze en visie van Meerwaerde makelaars: Maak kennis

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN KLEFFENSLAAN 74 3527 CP TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN KLEFFENSLAAN 74 3527 CP TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN KLEFFENSLAAN 74 3527 CP TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

Akkerwinde 52 in Venlo

Akkerwinde 52 in Venlo L Koninginnesingel 88, 5911 KG Venlo Tel: 077-3210128 www.uwwoning.nl info@uwwoning.nl Vraagprijs: 449.000,- k.k. Akkerwinde 52 in Venlo Vrijstaande villa met garage op prachtige locatie met onder architectuur

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HERENSTRAAT 55 3431 CX TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HERENSTRAAT 55 3431 CX TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HERENSTRAAT 55 3431 CX TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

Mijn Autocoach Ebook

Mijn Autocoach Ebook Mijn Autocoach Ebook Even voorstellen 8 technische aankoop tips 6 onderhandel tips Voor wie is Mijn Autocoach Hoe werkt Mijn Autocoach Tarieven Onze partners 3 4 5 6 7 8 9 Dit Ebook is opgesteld door Mijn

Nadere informatie

CO2 REDUCTIE BRANDSTOFBESPARING DOOR GEDRAGSVERANDERING WERKGROEP TACIDE KENNIS. Fase 2 Rijgedrag/technisch onderhoud

CO2 REDUCTIE BRANDSTOFBESPARING DOOR GEDRAGSVERANDERING WERKGROEP TACIDE KENNIS. Fase 2 Rijgedrag/technisch onderhoud CO2 REDUCTIE BRANDSTOFBESPARING DOOR GEDRAGSVERANDERING WERKGROEP TACIDE KENNIS Fase 2 Rijgedrag/technisch onderhoud 80% VAN DE CO2 BESPARINGSPOTENTIE IN UW ONDERNEMING LIGT BIJ 20% VAN DE MOGELIJKHEDEN

Nadere informatie

BOVENVAART 1A BERKEL EN RODENRIJS

BOVENVAART 1A BERKEL EN RODENRIJS BOVENVAART 1A BERKEL EN RODENRIJS 695.000 k.k. www.bovenvaart1a.nl Bovenvaart 1A, Berkel en Rodenrijs Wilt u rustig wonen en hecht u veel waarde aan privacy? En verlangt u daarbij ook naar alle gemakken

Nadere informatie

De Vlashoven 16 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda.

De Vlashoven 16 Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site. www.larosmakelaardij.nl of www.funda. De Vlashoven 16 Noordwijkerhout Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen of raadpleeg onze site www.larosmakelaardij.nl of www.funda.nl Deze met smaak gebouwde villa is gelegen op een prachtige

Nadere informatie

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k.

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k. BONNERDIJK 8 GIETEN 595.000 k.k. www.bonnerdijk8.nl Omschrijving Gerenoveerde woonboerderij met twee volledige woningen, paardenstallen, buitenbak en weilanden. Geschikt voor dubbele bewoning (familie,

Nadere informatie

ZUIVELSTRAAT 23 LICHTENVOORDE

ZUIVELSTRAAT 23 LICHTENVOORDE VERKOOP BROCHURE ZUIVELSTRAAT 23 LICHTENVOORDE Aan de rand van Lichtenvoorde in een doodlopende straat gelegen goed onderhouden HELFT van DUBBEL woonhuis met vrijstaande garage, erf, tuin en verder toebehoren

Nadere informatie

Vianenweg 224 HOLTEN

Vianenweg 224 HOLTEN Vianenweg 224 HOLTEN Zwartepad 8 7451 BJ, HOLTEN T0548-361964 HET IS DE PERSOONLIJKE AANPAK DIE HET VERSCHIL MAAKT Vincent Makelaars in het groene Holten houdt zich al sinds jaar en dag bezig met alle

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VERLENGDE UTRECHTSEWEG 101 A 3544 HH TE UTRECHT

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VERLENGDE UTRECHTSEWEG 101 A 3544 HH TE UTRECHT VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VERLENGDE UTRECHTSEWEG 101 A 3544 HH TE UTRECHT Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen

Nadere informatie

Huizen. Ruime vrijstaande garage. Comfort van gelijkvloers wonen. Nette, ruime keuken. Drie keurige slaapkamers. Heerlijke woonomgeving

Huizen. Ruime vrijstaande garage. Comfort van gelijkvloers wonen. Nette, ruime keuken. Drie keurige slaapkamers. Heerlijke woonomgeving Huizen vanhendriks Sportlaan 9, 6075 EV Herkenbosch Comfort van gelijkvloers wonen Drie keurige slaapkamers Nette, ruime keuken Ruime vrijstaande garage Heerlijke woonomgeving H54 Kenmerken Soort Type

Nadere informatie

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Kometensingel 311, 1033 BJ Amsterdam. Zien is kopen. Uitzicht over singel. Voor- en achtertuin.

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Kometensingel 311, 1033 BJ Amsterdam. Zien is kopen. Uitzicht over singel. Voor- en achtertuin. Huizen van Hoekstra & van Eck Kometensingel 311, 1033 BJ Amsterdam Zien is kopen Uitzicht over singel Voor- en achtertuin Leuke woning H16 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZILVERSCHOONLAAN 26 3452 AB TE VLEUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZILVERSCHOONLAAN 26 3452 AB TE VLEUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE ZILVERSCHOONLAAN 26 3452 AB TE VLEUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

Jonkheer van Cittersplein 214, 1442 XJ Purmerend

Jonkheer van Cittersplein 214, 1442 XJ Purmerend Jonkheer van Cittersplein 214, 1442 XJ Purmerend Vraagprijs 435.000,- k.k. Omschrijving JONKHEER VAN CITTERSPLEIN 214 PURMEREND (OVERWHERE) Deze multifunctionele vrijstaande bungalow met een woonoppervlak

Nadere informatie

Ter Doest 6 - Krabbendijke

Ter Doest 6 - Krabbendijke q Ter Doest 6 - Krabbendijke Vraagprijs 217.500,- k.k. Omschrijving Ter Doest 6 - Krabbendijke Op een gewilde locatie in een kindvriendelijke woonwijk gelegen, halfvrijstaande woning met aanbouw en lange

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

Ridderhof 9 - Goes. Vraagprijs 339.000,- k.k. Timmerman Makelaardij 's-gravenpolderseweg 2 4462 CG Goes T (0113) 23 33 40 info@timmermanmakelaardij.

Ridderhof 9 - Goes. Vraagprijs 339.000,- k.k. Timmerman Makelaardij 's-gravenpolderseweg 2 4462 CG Goes T (0113) 23 33 40 info@timmermanmakelaardij. q Ridderhof 9 - Goes Vraagprijs 339.000,- k.k. Omschrijving Ridderhof 9 - Goes Op loopafstand van het stadscentrum, de "Hollandse Hoeve" (kinderboerderij en speeltuin) en Sportpunt Zeeland, in een parkachtige

Nadere informatie

Burgemeester Lepelaarssingel 11, 2925 ES Krimpen Aan Den IJssel Vraagprijs ,- k.k.

Burgemeester Lepelaarssingel 11, 2925 ES Krimpen Aan Den IJssel Vraagprijs ,- k.k. , 2925 ES Krimpen Aan Den IJssel Vraagprijs 925.000,- k.k. Omschrijving VRIJSTAAND EN GROEN. Lommerrijk wonen in een groene gemeente op korte afstand van de stad. Een onder architectuur ontworpen en goed

Nadere informatie

meliormakelaar.nl bungalow op 366 m² eigen grond nabij duinen en strand ruime woonkamer luxe badkamer keurig aangelegde tuin met aparte berging

meliormakelaar.nl bungalow op 366 m² eigen grond nabij duinen en strand ruime woonkamer luxe badkamer keurig aangelegde tuin met aparte berging Distelstraat 4 Hoek van Holland Deze perfect afgewerkte bungalow gelegen op 366m² eigen grond is rustig gelegen in de zeer geliefde wijk Bos en Duin en nabij de duinen en het strand. De woning is keurig

Nadere informatie

Harkstede, Hoofdweg 203

Harkstede, Hoofdweg 203 Harkstede, Hoofdweg 203 Charmant en karakteristiek vrijstaand woonhuis met een royale vrijstaande garage. De woning is landelijk gelegen aan de rand van Meerstad met een riant uitzicht over weideland richting

Nadere informatie

De Witte Raaf Laan 116 - Noordwijk Zh

De Witte Raaf Laan 116 - Noordwijk Zh Van der Meer Makelaars en Taxateurs www.vandermeermakelaars.nl info@vandermeermakelaars.nl Omschrijving Heerlijk vrij en rustig, aan de buitenrand van het bekende recreatiepark De Witte Raaf gelegen, en

Nadere informatie

Cornelia Katzstraat 12, Weert. Vraagprijs : 289.000,- k.k. k.k.

Cornelia Katzstraat 12, Weert. Vraagprijs : 289.000,- k.k. k.k. Cornelia Katzstraat 12, Weert In de gewilde wijk Vrouwenhof gelegen hoogwaardig afgewerkte tweekapper met garage en tuin. Rustige ligging aan de rand van de wijk. Inhoud : ca. 494 m³ Perceel : 240 m² Bouwjaar

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KORENMOLEN 3 3995 AC TE HOUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KORENMOLEN 3 3995 AC TE HOUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE KORENMOLEN 3 3995 AC TE HOUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

TOEBESHOF 6 HARREVELD

TOEBESHOF 6 HARREVELD VERKOOP BROCHURE TOEBESHOF 6 HARREVELD In rustige kindvriendelijke straat van Harreveld gelegen goed onderhouden volledig gemoderniseerd en uitgebouwd VRIJSTAAND woonhuis met aangebouwde berging met carport,

Nadere informatie

Vliedberg 27 - Vlissingen

Vliedberg 27 - Vlissingen q Vliedberg 27 - Vlissingen Vraagprijs 365.000,- k.k. Omschrijving Vliedberg 27 - Vlissingen Fraai gesitueerd in de wijk Lammerenburg nagenoeg vrijstaand herenhuis met oprit en garage. Deze royale woning

Nadere informatie

Merijntje Gijzenlaan 30 Bergen op Zoom Vrijstaande woning

Merijntje Gijzenlaan 30 Bergen op Zoom Vrijstaande woning Merijntje Gijzenlaan 30 Bergen op Zoom Vrijstaande woning LUXE VRIJSTAANDE WONING Heerlijk wonen in Bergen op Zoom Deze nieuwe wijk wordt gekenmerkt door de landelijke opzet van het plan met vaste kenmerken

Nadere informatie

TE KOOP. Strijpkade AH te 'S-GRAVENHAGE. Vraagprijs ,- k.k. Van Oosterom en Verhagen

TE KOOP. Strijpkade AH te 'S-GRAVENHAGE. Vraagprijs ,- k.k. Van Oosterom en Verhagen TE KOOP Strijpkade 7 2548 AH te 'S-GRAVENHAGE Vraagprijs 675.000,- k.k. Van Oosterom en Verhagen Vestiging Rijswijk Willemstraat 27 2282 CB Rijswijk t (070) 399 51 41 e info@ovmak.nl Den Haag Ypenburg

Nadere informatie

Titelroas 18 - Boornbergum Vraagprijs 399.000,-- kosten koper

Titelroas 18 - Boornbergum Vraagprijs 399.000,-- kosten koper Titelroas 18 - Boornbergum Vraagprijs 399.000,-- kosten koper Omschrijving Titelroas 18 - Boornbergum Aan de rand van het dorp gelegen, in perfecte staat verkerende royale vrijstaande woning met aangebouwde

Nadere informatie

Adriaan Butijnweg 16 - Rilland

Adriaan Butijnweg 16 - Rilland q Adriaan Butijnweg 16 - Rilland Vraagprijs 170.000,- k.k. Omschrijving Adriaan Butijnweg 16 - Rilland In de dorpskern van Rilland gelegen, tot in de puntjes verzorgde hoekwoning met vrijstaande garage.

Nadere informatie

Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel

Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving In een fijne jonge woonwijk gelegen eengezinswoning, met voor- en achtertuin, vrijstaande stenen berging in de voortuin.

Nadere informatie

J. Kammingastraat 136 - Wildervank

J. Kammingastraat 136 - Wildervank J. Kammingastraat 136 - Wildervank Vraagprijs 169.500,= k.k. Tel 0598-631313 E-mail info@alders.nl Website www.alders.nl Omschrijving J. Kammingastraat 136 - Wildervank Op rustige locatie langs doorgaand

Nadere informatie

Vrijstaande villa Gunstige ligging

Vrijstaande villa Gunstige ligging Huizen van Hoekstra & van Eck Samuel Esmeijerstraat 21, 1318 CA Almere Vrijstaande villa Verzetswijk Sfeervol Gunstige ligging Unieke wijnkelder H19 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken

Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken Akersteenweg 25 6226 HR Maastricht Postbus 4109 6202 PA Maastricht Een prachtige vakantieplek voor uzelf of voor (gedeeltelijke) verhuur! Uitstekend onderhouden vrijstaande,

Nadere informatie

Woon-werkkavels in gemeente Drechterland!

Woon-werkkavels in gemeente Drechterland! Woon-werkkavels in gemeente Drechterland! Koggeweg 0 ong Hem Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Koggeweg 0 ong in Hem Alstublieft! Deze brochure bevat uitgebreide informatie

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Royale hoekwoning in rustige villawijk

Royale hoekwoning in rustige villawijk Royale hoekwoning in rustige villawijk Hartenveld 25 Almere www.hartenveld25.nl Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 322 m² 1999 in overleg 385.000 k.k. Bijzonderheden Soort

Nadere informatie

PAULUS POTTERSTRAAT 52 LICHTENVOORDE

PAULUS POTTERSTRAAT 52 LICHTENVOORDE OK Makelaar & Hypotheken V.o.f. Maarten Oonk Nieuwe Maat 9 7131 EK Lichtenvoorde 0544 37 19 79 06 51 19 11 04 www.okmakelaar.nl info@okmakelaar.nl VERKOOP BROCHURE PAULUS POTTERSTRAAT 52 LICHTENVOORDE

Nadere informatie

Vraagprijs 525.000 k.k.

Vraagprijs 525.000 k.k. Keetzijde 7 te EDAM Vraagprijs 525.000 k.k. Omschrijving: Is het uw droom om vanuit uw woning de bootjes voorbij te zien varen? En om vrijstaand te wonen binnen een paar honderd meter van het IJsselmeer

Nadere informatie

Vrouwenlaan 175 Zwolle

Vrouwenlaan 175 Zwolle Vrouwenlaan 175 Zwolle Woonboerderij/ bouwkavel met diverse mogelijkheden gelegen in de wijk Schellerhoek. De woonboerderij/ bouwkavel ligt centraal in de wijk Schellerhoek maar door de afmeting van de

Nadere informatie

TE KOOP. Mulderstraat K.K GM Echt

TE KOOP. Mulderstraat K.K GM Echt TE KOOP 625.000 K.K. Mulderstraat 16 6101 GM Echt Mulderstraat 16 6101 GM Echt Inleiding Prachtige en luxe uitgevoerde vrijstaande villa met 5 slaapkamers, garage/berging, carport, terras overkapping,

Nadere informatie

Zuidvlietstraat 75, Goes

Zuidvlietstraat 75, Goes Trumanlaan 10 4463 Ws Goes Telefoon 0113 404602 Mobiel 06 54372398 info@makelaardijgoes.com www.makelaardijgoes.com Zuidvlietstraat 75, Goes PROFITEER NU! UITZONDERLIJK LAGE PRIJS. Verkoopbrochure Vraagprijs

Nadere informatie

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Gangeslaan 36, 1448 BW Purmerend. Zonnige tuin. Vier ruime slaapkamers. Uitgebouwde woonkamer H12

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Gangeslaan 36, 1448 BW Purmerend. Zonnige tuin. Vier ruime slaapkamers. Uitgebouwde woonkamer H12 Huizen van Hoekstra & van Eck Gangeslaan 36, 1448 BW Purmerend Zonnige tuin Vier ruime slaapkamers Uitgebouwde woonkamer H12 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Heijermanshove 21 Zoetermeer

Heijermanshove 21 Zoetermeer Heijermanshove 21 Zoetermeer Heerlijke vrijstaande woning in het hart van de stad. De Heijermanshove ligt op loopafstand van het stadshart met al haar voorzieningen. Deze vrijstaande villa heeft een woonoppervlakte

Nadere informatie

Op een goede locatie aan een plantsoen gelegen BENEDENAPPARTEMENT met inpandige berging, ruime slaapkamer en terras op het westen.

Op een goede locatie aan een plantsoen gelegen BENEDENAPPARTEMENT met inpandige berging, ruime slaapkamer en terras op het westen. LANGE DAM 96 URK Op een goede locatie aan een plantsoen gelegen BENEDENAPPARTEMENT met inpandige berging, ruime slaapkamer en terras op het westen. Begane grond: Hal met meterkast, bergruimte/hobbyruimte

Nadere informatie

TE KOOP. Bedrijfspand met woonruimte, erf, ondergrond en toebehoren. Ambachtstraat 18 3985 SC WERKHOVEN

TE KOOP. Bedrijfspand met woonruimte, erf, ondergrond en toebehoren. Ambachtstraat 18 3985 SC WERKHOVEN TE KOOP Bedrijfspand met woonruimte, erf, ondergrond en toebehoren. Ambachtstraat 18 3985 SC WERKHOVEN Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984 NH Odijk tel: 030 677 73 30 e-mail:

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TOENDRAMEER 65 3994 JC TE HOUTEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TOENDRAMEER 65 3994 JC TE HOUTEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TOENDRAMEER 65 3994 JC TE HOUTEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

OOST WEST MIDDELBEERS Stille Wille 174. Op één van de mooiste plekjes op Landgoed De Stille Wille gelegen vrijstaande Finse chalet

OOST WEST MIDDELBEERS Stille Wille 174. Op één van de mooiste plekjes op Landgoed De Stille Wille gelegen vrijstaande Finse chalet Spoordonkseweg 16 5688 KD Oirschot Tel.: 0499 572488 E-mail: info@gastmakelaardij.nl ABN-AMRO bankrekening: NL53 ABNA 0419.288.023 ING bankrekening: NL23 INGB 0006.335.355 K.v.K. 55468748 www.gastmakelaardij.nl

Nadere informatie

De Quaystraat 23, Rijen

De Quaystraat 23, Rijen De Quaystraat 23, Rijen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 265.000 k.k. Aangeboden sinds 20-03-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WATERMOLEN 1 3481 AZ TE HARMELEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WATERMOLEN 1 3481 AZ TE HARMELEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE WATERMOLEN 1 3481 AZ TE HARMELEN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze digitale

Nadere informatie

Huizen. Drie kamers en een woonkamer. Luxe afwerking. Vet dakterras. Houtkachel en houtenvloer. Super sfeervol. Spijkerstraat 329 A2, 6828 DK Arnhem

Huizen. Drie kamers en een woonkamer. Luxe afwerking. Vet dakterras. Houtkachel en houtenvloer. Super sfeervol. Spijkerstraat 329 A2, 6828 DK Arnhem Huizen vanhendriks Spijkerstraat 329 A2, 6828 DK Arnhem Luxe afwerking Houtkachel en houtenvloer Vet dakterras Drie kamers en een woonkamer Super sfeervol H49 H49 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Glees: Vakantie appartementen (+-700m2) op bijna m² eigen grond aan de Laacher See

Glees: Vakantie appartementen (+-700m2) op bijna m² eigen grond aan de Laacher See Glees: Vakantie appartementen (+-700m2) op bijna 20.000 m² eigen grond aan de Laacher Ahrweiler Rheinland-Pfalz Op provisiebasis: nee Laatste modernisering/ sanering: 2016 Kwaliteit van de uitrusting:

Nadere informatie

Type woning : Bovenwoning Aantal kamers : 3 Woonoppervlak : 109m2 Bouwjaar : Rond 1940 Aanvaarding : in overleg Informatie via : 010 4427562

Type woning : Bovenwoning Aantal kamers : 3 Woonoppervlak : 109m2 Bouwjaar : Rond 1940 Aanvaarding : in overleg Informatie via : 010 4427562 Rotterdam, Boergoensevliet 101b Kent u het gezegde: een huis moet u passen als uw fijnste jas? Met de Boergoensevliet 101B bieden wij u een jas die u nooit meer uit wilt trekken. De geweldige ruime kamers,

Nadere informatie

Roggeslootweg 796, De Cocksdorp

Roggeslootweg 796, De Cocksdorp Roggeslootweg 796, De Cocksdorp Vraagprijs 229.500 k.k. Geschakelde 6-persoon recreatiebungalow (Type D) met aangebouwde berging, gelegen aan de rand van het bungalowpark, op een perceel eigen grond van

Nadere informatie

Sjoerdlân 6 te Bakkenveen

Sjoerdlân 6 te Bakkenveen Sjoerdlân 6 te Bakkenveen Vraagprijs: 138.000,- k.k. Keurige en ruime tussenwoning aan rustig en sfeervol woonhofje! Gelegen op 167m2 grond met een zonnige achtertuin op het zuidwesten en een ruime, vrijstaande

Nadere informatie

Huizen. Royale tuin. Kunststof kozijnen. Drie slaapkamers. Ligging aan groenvoorziening. Dichtbij de binnenstad. Gelderseplein 5, 6043 EP Roermond

Huizen. Royale tuin. Kunststof kozijnen. Drie slaapkamers. Ligging aan groenvoorziening. Dichtbij de binnenstad. Gelderseplein 5, 6043 EP Roermond Huizen vanhendriks Gelderseplein 5, 6043 EP Roermond Royale tuin Drie slaapkamers Ligging aan groenvoorziening Kunststof kozijnen Dichtbij de binnenstad H54 H54 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

haaghout 24 Helmond (mierlo-hout)

haaghout 24 Helmond (mierlo-hout) haaghout 24 Helmond (mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Eineflecht 5 - Beetsterzwaag

Eineflecht 5 - Beetsterzwaag Eineflecht 5 - Beetsterzwaag Vraagprijs 395.000,-- kosten koper Omschrijving Eineflecht 5 - Beetsterzwaag Op fraaie woonstand gelegen, uitstekend onderhouden bungalow met 3 slaapkamers en een mooi uitzicht

Nadere informatie

K.K. COBBINGSTRAAT JB OOTMARSUM. Bouwjaar: 1980 Inhoud: 585 m3 Perceeloppervlakte: 266 m2 Woonoppervlakte: 152 m2

K.K. COBBINGSTRAAT JB OOTMARSUM. Bouwjaar: 1980 Inhoud: 585 m3 Perceeloppervlakte: 266 m2 Woonoppervlakte: 152 m2 COBBINGSTRAAT 13 7631 JB OOTMARSUM 269.000 K.K. Bouwjaar: 1980 Inhoud: 585 m3 Perceeloppervlakte: 266 m2 Woonoppervlakte: 152 m2 Voor meer informatie: www.keupink.nl/ www. funda.nl INLEIDING COBBINGSTRAAT

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage en schuur op een royaal perceel van 1.76.80 ha. Koppeldijk 11 Houten

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage en schuur op een royaal perceel van 1.76.80 ha. Koppeldijk 11 Houten TE KOOP Vrijstaande woning met garage en schuur op een royaal perceel van 1.76.80 ha. Koppeldijk 11 Houten Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984 NH Odijk tel: 030 677 73 30 e-mail:

Nadere informatie

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k.

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k. Beatrixlaan 5, Ermelo 595.000 k.k. www.beatrixlaan5.nl Beatrixlaan 5, Ermelo Prachtig gelegen VRIJSTAANDE WONING met twee garages. Royaal hoekperceel van 1296 m² op een rustige locatie in het hart van

Nadere informatie

Huizen. Ruime, tuingerichte woonkamer. Kindvriendelijke buurt. Luxe keuken en badkamer. Diepe, zonnige achtertuin.

Huizen. Ruime, tuingerichte woonkamer. Kindvriendelijke buurt. Luxe keuken en badkamer. Diepe, zonnige achtertuin. Huizen vanhendriks Tuinkamp 3, 3829 GL Amersfoort Kindvriendelijke buurt Diepe, zonnige achtertuin Luxe keuken en badkamer Ruime, tuingerichte woonkamer Gunstige ligging H47 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

Weerdesteynstraat 63. 3077 DD Rotterdam. Vraagprijs: 128.000 k.k. Woonbron Makelaars

Weerdesteynstraat 63. 3077 DD Rotterdam. Vraagprijs: 128.000 k.k. Woonbron Makelaars Weerdesteynstraat 63 3077 DD Rotterdam woonoppervlakte 95 m2 perceeloppervlakte 106 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 128.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl

Nadere informatie