KWC SeleCtion KeuKen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KWC SeleCtion KeuKen"

Transcriptie

1 KWC Selection Keuken

2 Puur plezier KWC kan putten uit een lange bedrijfstraditie en zorgt met Zwitserse kwaliteitsproducten voor accenten over de hele wereld. De producten worden in Unterkulm in het Zwitserse kanton Aargau ontwikkeld en geproduceerd en naar meer dan 50 landen geëxporteerd. Esthetiek Het buitengewoon elegante design van de producten van KWC brengt de belevenis van de omgang met het element water naar een nieuw niveau. De exclusief afgewerkte mengkranen zorgen voor een sierlijke sfeer in keuken en badkamer. Functionaliteit Onze lange ervaring en de voortdurende verdere ontwikkeling geven onze producten een unieke functionaliteit. Bovendien maken wij het gebruik op vele punten handiger door nieuwe technologieën te integreren. Milieu KWC is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid jegens het milieu. Wij beschouwen duurzaamheid als een belangrijk punt en houden er rekening mee in alles wat wij doen. Door innovatieve technische vernieuwingen zorgen onze producten voor een aanzienlijke vermindering van het verbruik van water en energie. KWC is op de volgende gebieden gecertificeerd ISO 9001 Kwaliteitsmanagementsystemen ISO Milieumanagementsystemen OHSAS Arbeidsveiligheids- en gezondheidsmanagementsystemen

3 Zwitserse kwaliteit KWC is een Zwitsers bedrijf dat wereldwijd present is. Als loyale partner hechten wij waarde aan fair play en nemen wij verantwoordelijkheid op ons. Zo worden KWC mengkranen nog steeds in Unterkulm ontwikkeld en geproduceerd. Door in Zwitserland te blijven produceren kunnen wij garant staan voor de knowhow en de prestaties van onze medewerkers, de voortdurende ontwikkeling van beproefde technologieën en de constant hoge kwaliteit van onze producten. Bekroond design De vele prijzen voor internationaal toonaangevend design laten de waardering zien die KWC over de hele wereld geniet.

4 Altijd in beweging Net als het fascinerende element water is ook KWC voortdurend in beweging. Veranderingen wagen en voor vernieuwingen zorgen dat kenmerkt onze onderneming sinds het begin in het jaar Innovatieve technologie Dankzij KWC mengkranen wordt de dagelijkse omgang met water een belevenis. Elk detail klopt, elke handgreep zit precies goed, elke functie overtuigt.

5 INHOUD 9 Vorm en functie KWC ONO pagina s 12 / 67 KWC ONO touch light PRO pagina s 22 / 70 KWC LIVELLO pagina s 26 / 72 KWC INOX pagina s 30 / 73 Creativiteit en emoties KWC SIN pagina s 36 / 74 KWC USO pagina s 44 / 74 KWC EVE pagina s 48 / 75 Rust en harmonie KWC AVA pagina s 54 / 76 KWC LUNA pagina s 58 / 77 KWC zeepdispensers pagina s 60 / 66

6 Vorm en functie 11 Vorm en functie Buitengewone kwaliteit omvat altijd twee aspecten: enerzijds esthetiek en vorm, anderzijds de functionaliteit. Alleen wat mooi is, kan ons emotioneel raken en alleen wat een vaste waarde heeft, is in staat ons ook in de loop van de tijd te blijven overtuigen. KWC laat zich voor het concept van nieuwe mengkranen graag door de natuur inspireren, om telkens weer nieuwe, bijzondere vormen te creëren: zo duurzaam als een stuk graniet, zo indrukwekkend en mooi als een berglandschap. KWC ONO pagina s 12 / 67 KWC ONO touch light PRO pagina s 22 / 70 KWC LIVELLO pagina s 26 / 72 KWC INOX pagina s 30 / 73

7 Vorm en functie 13 KWC ONO is een meesterwerk van hedendaags design: fijntjes van proporties, eersteklas materiaal, perfecte afwerking. De duidelijke, puristische expressie geeft de mengkraan elegantie, sierlijkheid en kracht en doet haast vergeten hoe praktisch, robuust en servicevriendelijk hij in gebruik is. Een kunstwerk dat in elke keuken voor subtiele accenten zorgt.

8 KWC ONO Vorm en functie 15 Strakke perfectie KWC ONO staat voor duurzaamheid en authenticiteit. De lichtheid van de vorm is een symbool voor wezenlijke schoonheid die zich met discrete élégance presenteert en in elke keuken subtiele accenten plaatst. KWC ONO is in verchroomd messing of zuiver roestvrijstaal verkrijgbaar. Het elegante design en de hoogwaardige afwerking aan de randen en overgangen zorgen elke dag voor plezier.

9 KWC ONO Vorm en functie 17 Perfectionisme Fijntjes, maar ongelooflijk stevig: de bedieningshendel van KWC ONO is gemaakt van speciaal gehard roestvrijstaal, zoals dat ook in de medische techniek wordt toegepast. Het materiaal is onbreekbaar en roestvrij. De hendel werkt direct op de patroon en garandeert maximale precisie. Soepel geregeld De uittrekbare perlator van de aan de zijkant bediende eengreepsmengkraan met zijn fraai gebogen design is bijzonder geraffineerd. Hij kan naadloos in de uitloop worden geïntegreerd en is 70 cm uittrekbaar. Individueel programma Met lucht gemengde Neoperl straal of fijne zeefstraal? Een simpele druk op de knop en het water stroomt in de gewenste vorm. Karakterstudies Karakter tonen betekent individualiteit uitstralen. KWC ONO is slechts één voorbeeld van een mengkraan die in verschillende versies en voor uiteenlopende eisen is gemaakt: een van boven bediend model met uittrekbare vaatdouche, onzichtbaar in de elegant gebogen uitloop geïntegreerde uittrekbare uitloop of een aan de zijkant bediend model een goede mengkraan past zich aan de behoeften van de gebruiker aan.

10 KWC ONO Vorm en functie 19 Prestige object Innovatieve technologie, op een geraffineerde manier gepresenteerd. De karakteristieke, in fraai zwart gehouden highflex veerslang combineert stijl, flexibiliteit en topprestaties. De hoog gebogen slang kan in alle richtingen worden bewogen, maar houdt in rusttoestand met of zonder douchehouder altijd zijn vaste vorm.

11 KWC ONO Vorm en functie 21 Veelzijdig Met de hendel aan de vaatdouche laat men de geïntegreerde onderdrukomstelling automatisch van uitloop naar zeefstraal overschakelen. Meergats-oplossingen Meergats-oplossingen vormen vooral voor semiprofessionele toepassingen een zinvolle uitbreiding van het assortiment. Een tweegats-oplossing met highflex veerslang en draaibare uitloop (aan de zijkant bediend) of een driegats-oplossing met apart aangebrachte eengreepsmengkraan alles is mogelijk, geheel naar wens en persoonlijke smaak.

12 Vorm en functie 23 touch light pro Laat de toekomst maar komen. KWC ONO touch light PRO is een productconcept met een grote toekomst. De esthetiek van de duidelijke vorm komt tot uiting in een puristische vormentaal die kenmerkend is voor de wereld van KWC ONO. De schoonheid wordt alleen nog overtroffen door de geraffineerde elektronica, die de gebruiker ongekende mogelijkheden geeft.

13 KWC ONO touch light pro Vorm en functie 25 Fijngevoelig Dankzij de compacte bedieningseenheid zijn de vooraf ingestelde watertemperaturen en -volumes snel en comfortabel te gebruiken. Gewoon aantippen, verder wijst de weg zich vanzelf één keer drukken: koud (blauw), twee keer: warm (oranje), drie keer: heet (rood). De instellingen kunnen ook naar eigen wens veranderd worden. Fijnregeling De bedieningseenheid van KWC ONO touch light PRO heeft niet alleen drie vooraf ingestelde watertemperaturen en -volumes, maar maakt ook individuele fijnregeling mogelijk. De temperatuur kan ingesteld worden door even te draaien. Om het watervolume te regelen: drukken en draaien. Afstandsbediening De bedieningseenheid is ook draadloos verkrijgbaar. Dankzij een magneet kan deze probleemloos van de kop van de draaibare uitloop worden gehaald en volkomen vrij in de ruimte worden geplaatst. Flexibiliteit is het principe Wateruitloop en watermenging zijn twee van elkaar gescheiden componenten. U kiest de plaats en de positie van de componenten.

14 Vorm en functie 27 KWC LIVELLO KWC LIVELLO is een hoogwaardige keukenmengkraan die aan hoge eisen voldoet. De dwars geplaatste romp en de duidelijke vormentaal zijn karakteristiek voor deze noviteit, die in woningen van hoog niveau voor een graag gezien accent zorgt.

15 KWC LIVELLO Vorm en functie 29 Flexibiliteit naar alle kanten Door een draaibereik van 360º en de tot 60 cm uittrekbare uitloop wordt de actieradius aanzienlijk vergroot, zodat men bij het werken in de keuken letterlijk niets te kort komt. Design De horizontale uittrekbare uitloop geeft de KWC LIVELLO individualiteit en profiel. De hendel kan bij de installatie naar keuze rechts, links of aan de voorkant worden gepositioneerd. Bediening Sobere esthetiek, doordacht tot in de details: KWC LIVELLO is naar keuze in chroom of roestvrijstaal verkrijgbaar, waarbij het design van de bedieningshendels verschillend is.

16 Vorm en functie 31 KWC INOX KWC INOX openbaart bij elke blik en elke aanraking zijn hoge kwaliteit, die in één woord samengevat kan worden: roestvrijstaal. Maar deze pionier op het gebied van materiaalkwaliteit overtuigt ook door zijn duidelijke vormen. Het elegante, tot het wezenlijke gereduceerde, simpele design en de absoluut precieze bediening geven KWC INOX een schitterende aanwezigheid in elke moderne keuken.

17 KWC INOX Vorm en functie 33 Bewegingsvrijheid Praktisch: de tot 70 cm uittrekbare uitloop met een bekleding van zuiver roestvrijstaal. Lichtspel KWC INOX is ook verkrijgbaar als elegante tweegatsoplossing met LUMINAQUA. De minimalistische vorm van de roestvrijstalen mengkraan is bijzonder makkelijk te bedienen en schoon te maken. De in een transparante kunststofring geïntegreerde LED-verlichting geeft het stromende water een heldere glans. Keuzevrijheid Geraffineerd: het alternatief met uittrekbare vaatdouche en omschakeling tussen Neoperl en zeefstraal. Variabel: het model met optionele sokkelverlenging voor meer ruimte onder de uitloop.

18 Creativiteit en emoties 35 Creativiteit en emoties Emoties opwekken behoort tot de kunst van goed productdesign. De functionaliteit moet perfect zijn, maar het gaat er ook om een sfeer te creëren, alle zintuigen te stimuleren en het hart te openen voor de esthetiek. KWC maakt door creatief gebruik van vormen, kleuren, materialen en technologieën telkens weer mengkranen met een ziel, die de mensen enthousiast maken doordat ze niet alleen het verstand, maar ook het gevoel aanspreken. KWC SIN pagina s 36 / 74 KWC USO pagina s 44 / 74 KWC EVE pagina s 48 / 75

19 Creativiteit en emoties 37 Geen plek is zinnelijker dan de keuken: betoverende geuren, heerlijke smaakwerelden, verleidelijke ingrediënten voor de nieuwste kookcreaties. KWC SIN vormt een verrijking voor deze keukenwereld. Deze serie is in vier varianten verkrijgbaar en is overtui gend door het stijlvolle design en de veelzijdige functionaliteit. Kortom: KWC SIN prikkelt de zintuigen als ook het verstand.

20 KWC SIN Creativiteit en emoties 39 KWC SIN highflex is een wereldprimeur waarin twee innovatieve functies gecombineerd zijn: een uittrekbare perlator (zeef-/neoperl straal) met flexibele, gepatenteerde highflex veerslang en een draaibare uitloop. Uittrekbare perlator met highflex veerslang: als de uittrekbare perlator uit de douchehouder wordt genomen, biedt de highflex veerslang veel bewegingsvrijheid in alle richtingen. Draaibare uitloop: als de perlator zich in de houder bevindt, ontstaat er een solide draaibare uitloop die over 360 draaibaar is.

21 KWC SIN Creativiteit en emoties 41 Grenzeloze flexibiliteit Zeer flexibel en toch stabiel. De highflex veerslang is zo geconstrueerd dat hij automatisch altijd weer naar zijn oorspronkelijke positie teruggaat. Hij houdt dus altijd zijn elegant gebogen vorm. Als men de veerslang in de douchehouder met positioneringshulpstuk plaatst, ontstaat er een stabiele, over 360 draaibare uitloop. Design Harmonisch design en sculptuurachtige esthetiek gaan hand in hand met grote flexibiliteit en een veelzijdige functionaliteit die niets te wensen over laat. Daarbij voldoet deze serie aan de hoogste eisen qua materiaal en afwerking. Water naar wens Naast de geraffineerde highflex veerslang is ook de uittrekbare perlator van KWC SIN highflex zeer overtuigend: met de omschakelknop aan de over 360 draaibare perlator kan er tussen een volle Neoperl straal en een zachte zeefstraal worden gewisseld.

22 KWC SIN Creativiteit en emoties 43 Draaibare uitloop Als elegantie ook nog praktisch is. KWC SIN met de grote boog van de draaibare uitloop garandeert door zijn hoogte maximale panruimte zelfs bij de grootste pannen. Uittrekbare uitloop Echte kwaliteit wordt vaak pas op het tweede gezicht duidelijk. Zo is het ook bij KWC SIN met zijn vrijwel onzichtbaar in de geïntegreerde uittrekbare uitloop. De slanke, gebogen meng kraan kan over 360 gedraaid worden en geeft zo echte flexibiliteit naar alle kanten. Uittrekbare perlator Elegantie met meerwaarde. De in de 360 draaibare slanggeleiding geïntegreerde uittrekbare perlator in deze variant van KWC SIN kan geluidloos 50 cm uitgetrokken worden en geeft zo de speelruimte die voor creatief werken in de keuken nodig is. Ook de uittrekbare vaatdouche zelf is om zijn eigen as draaibaar. Meer vrijheid is niet mogelijk.

23 Creativiteit en emoties 45 KWC USO Elektronische mengkranen kennen hun eigen wetten. Het zoeken naar perfectie staat ook hier centraal, want het gaat erom een gemeenschappelijke basis van esthetiek en technologie, elegantie en elektronica te vinden. Het beste voorbeeld daarvan is KWC USO: een sterk staaltje van design. De schoonheid van de vloeiende vorm wordt in fraaie kleuren gedompeld en de kwaliteiten van de LUMINAQUA LED-technologie worden optimaal belicht.

24 KWC USO Creativiteit en emoties 47 1x on/off 2x Even de uitloop aantippen en het water bekent kleur één keer drukken: koud (blauw), twee keer: warm (oranje), drie keer: heet (rood). De reinigingsmodus (groen) wordt na 5 seconden vasthouden actief en wordt automatisch uitgeschakeld. Het water loopt 10 seconden (fabrieksinstelling). Gereduceerde vorm, geraffineerde functies: KWC USO is de ideale aanvulling voor het werkgebied in de moderne keuken. Een mengkraan vol karakter, die harmonisch in het totale beeld past en in het dagelijks gebruik waardevolle diensten levert. 3x 5 sec. clean

25 Creativiteit en emoties 49 KWC EVE is een lichtend voorbeeld van de creativiteit en de innovatie bij KWC. De unieke combinatie van hoogwaardig metaal (roestvrijstaal of chroom) en de subtiel door geïntegreerde LEDs verlichte waterstraal creëert een lichtsculptuur die door haar slanke, gebogen, vrouwelijke silhouet een verleidelijk, begerenswaardig object wordt. Daarbij komt een door en door geraffineerde functionaliteit, die KWC EVE tot een absoluut highlight maakt.

26 KWC EVE Creativiteit en emoties 51 Witte magie of zwarte schoonheid Twee verschillende kleuren, één gemeenschappelijke vormentaal. Het fluweelzachte oppervlak glacier white doet denken aan het materiaal Corian, de KWC EVE met black chrome plating zet eigen visuele accenten in beide gevallen overtuigt de mengkraan met een eigen, elegante vorm en eersteklas technologie die aan de hoogste eisen voldoet. Lichtend voorbeeld LUMINAQUA zorgt voor een samenspel van licht en water. De lichtring is op het eerste gezicht onzichtbaar in de tot 60 cm uittrekbare uitloop geïntegreerd. De LED-lichtdiodes hebben een jarenlange levensduur en een minimaal stroomver bruik. Praktisch en zuinig: na 45 minuten wordt het licht automatisch uitgeschakeld.

27 Rust en harmonie 53 Rust en harmonie Je prettig voelen en zeker zijn van je zaak. Het verlangen naar harmonie is iets menselijks dat terecht vooral thuis tot uiting komt. Hier ben je graag, hier wil je van de dingen op aan kunnen. KWC neemt het verlangen naar betrouwbaarheid heel serieus met mengkranen die door precisie, lange levensduur, brede functionaliteit en tijdloos design overtuigen. Bij al deze aspecten staat één punt centraal: uitstekende Zwitserse kwaliteit. KWC AVA pagina s 54 / 76 KWC LUNA pagina s 58 / 77

28 Rust en harmonie 55 KWC AVA maakt de dagelijkse omgang met water tot een prikkelend genoegen. De combinatie van cilinder en kubus vormt een harmonische eenheid, die veel dingen mogelijk en alles een beetje eenvoudiger maakt. Gewoon mooi. Gewoon water.

29 KWC AVA Rust en harmonie 57 Reikwijdte De uittrekbare uitloop ligt prettig in de hand en geeft steeds volle vrijheid. Dat hij 70 cm uitgetrokken kan worden, kan in de keuken een belangrijk voordeel zijn. Esthetiek in alle opzichten Draaibare uitloop, versie met uittrekbare uitloop of uittrekbare vaatdouche (van boven of aan de zijkant bediend) of een op het model afgestemde, fraaie zeepdispenser KWC AVA weet in alle opzichten te overtuigen.

30 Rust en harmonie 59 KWC LUNA KWC LUNA is een mengkraanserie vol schoonheid en karakter. Aan de ene kant het harmonische, slanke design, aan de andere kant de overtuigende hoeveelheid functies en daarbij komt het feit dat dit hoogwaardige product een nieuwe maatstaf is in een aantrekkelijke prijsklasse.

31 Zeepdispensers 61 KWC zeepdispensers KWC zeepdispensers passen in de trend van royale en functioneel ingerichte keukens. Ze zijn qua vorm en karakter afgestemd op de betreffende series en zorgen met discrete elegantie voor orde en overzichtelijkheid.

32 KWC zeepdispensers Zeepdispensers 63 Optimale functionaliteit Het grote, onzichtbaar onder het aanrecht aangebrachte zeepreservoir heeft een inhoud van 300 ml en kan dankzij de geraffineerde techniek gemakkelijk van boven gevuld worden. KWC zeepdispensers een stuk comfort dat je niet meer wilt missen.

33 ASSORTIMENT 65 Een gevarieerd assortiment KWC keukenarmaturen zijn voor de esthetische, door moderne keukeninrichtingen gestelde eisen ontworpen en bieden naast individuele designvarianten ongeëvenaarde functionaliteit.

34 KWC zeepdispensers KWC ONO ASSORTIMENT 67 KWC ONO is ook verkrijgbaar voor de badkamer. KWC AVA Z chroom KWC EVE Z zwart verchroomd draaibare uitloop FL chroom A FL RVS A 225 positionering van de hendel rechts of links mogelijk draaibare uitloop FL chroom A 225 KWC EVE Z chroom Z RVS KWC EVE Z glacier white uittrekbare uitloop tot 700 mm uittrekbaar draaibaar FL chroom A FL RVS A 225 positionering van de hendel rechts of links mogelijk uittrekbare vaatdouche met KWC jetclean tot 700 mm uittrekbaar draaibaar FL chroom A 225 KWC ONO Z chroom Z RVS KWC SIN Z chroom uittrekbare vaatdouche met KWC jetclean tot 700 mm uittrekbaar automatische terugschakeling draaibaar 105 vaste uitloop chroom A chroom A FL chroom A FL RVS A 220 apart bestellen: inbouweenheid ½" KWC INOX KWC PRIMO Z RVS Z chroom

35 KWC ONO ASSORTIMENT 69 KWC ONO is ook verkrijgbaar voor de badkamer. positionering van de hendel rechts of links mogelijk draaibare uitloop FL chroom A FL RVS A gats verborgen uittrekbare uitloop draaibaar FL chroom A 200 highflex gepatenteerde veerslangtechnologie 2-gats draaibare uitloop 360 professionele vaatdouche 360 draaibaar FL chroom A gats draaibare uitloop FL chroom A 220 positionering van de hendel rechts of links mogelijk verborgen uittrekbare uitloop tot 700 mm uittrekbaar draaibaar FL chroom A FL RVS A 200 highflex gepatenteerde veerslangtechnologie positionering van de hendel rechts of links mogelijk draaibare uitloop 360 professionele vaatdouche 360 draaibaar FL chroom A FL RVS A 220 highflex gepatenteerde veerslangtechnologie 3-gats draaibare uitloop 360 professionele vaatdouche 360 draaibaar FL chroom A 220

36 KWC ONO touch light pro ASSORTIMENT 71 KWC ONO touch light PRO is ook verkrijgbaar voor de badkamer. Meer informatie over KWC ONO touch light PRO vindt u op de microsite, die u via kunt openen. met LED-technologie Automatische besturing tip n flow draaibare uitloop FL chroom A 220, netspanning opbouw met LED-technologie Automatische besturing tip n flow vaste uitloop chroom A 175, netspanning opbouw chroom A 225, netspanning opbouw met LED-technologie Automatische besturing tip n flow highflex gepatenteerde veerslangtechnologie 3-gats draaibare uitloop 360 professionele vaatdouche 360 draaibaar FL chroom A 220, netspanning opbouw met LED-technologie Automatische besturing tip n flow gats draaibare uitloop FL chroom A 220, netspanning opbouw Keukentoebehoren met LED-technologie KWC ONO touch light PRO bedieningseenheid wireless, met laadstation accustandtijd 3 4 maanden Z chroom netspanning opbouw Wireless module kan met alle mengkranen van KWC ONO touch light PRO gecombineerd worden. met LED-technologie Automatische besturing tip n flow draaibare uitloop FL chroom A 220, netspanning opbouw met LED-technologie Automatische besturing tip n flow highflex gepatenteerde veerslangtechnologie draaibare uitloop 360 professionele vaatdouche 360 draaibaar FL chroom A 220, netspanning opbouw met LED-technologie Automatische besturing tip n flow highflex gepatenteerde veerslangtechnologie 2-gats draaibare uitloop 360 professionele vaatdouche 360 draaibaar FL chroom A 220, netspanning opbouw apart bestellen: inbouwdoos voor bedieningseenheid Z

37 KWC LIVELLO KWC INOX ASSORTIMENT 73 positionering van de hendel rechts of links mogelijk uittrekbare uitloop tot 600 mm uittrekbaar draaibaar FL chroom A 225 positionering van de hendel rechts of links mogelijk draaibare uitloop FL chroom A 225 draaibare uitloop FL RVS A 225 sokkel 50 mm uittrekbare uitloop tot 700 mm uittrekbaar draaibaar FL RVS A 230 positionering van de hendel rechts of links mogelijk uittrekbare uitloop tot 600 mm uittrekbaar draaibaar FL RVS A 225 positionering van de hendel rechts of links mogelijk draaibare uitloop FL RVS A 225 uittrekbare uitloop tot 700 mm uittrekbaar draaibaar FL RVS A 230 met LUMINAQUA LED-technologie 2-gats verborgen uittrekbare uitloop geïntegreerde ON/OFF knop met automatische uitschakeling na 45 min. tot 500 mm uittrekbaar draaibaar FL RVS A 200, netspanning opbouw uittrekbare vaatdouche met KWC jetclean tot 700 mm uittrekbaar vergrendelbare zeefstraal draaibaar FL RVS A FL RVS/mat zwart A 235

38 KWC SIN KWC USO KWC EVE ASSORTIMENT 75 positionering van de hendel rechts of links mogelijk draaibare uitloop FL chroom A 200 contactarm met LUMINAQUA LED-technologie Automatische besturing touch light vaste uitloop FL RVS A 155, batterij FL hoogglans gepolijst RVS A 155, batterij FL RVS A 155, netspanning opbouw FL hoogglans gepolijst RVS A 155, netspanning opbouw met LUMINAQUA LED-technologie positionering van de hendel rechts of links mogelijk verborgen uittrekbare uitloop geïntegreerde ON/OFF knop met automatische uitschakeling na 45 min. tot 600 mm uittrekbaar draaibaar FL chroom A 225, netspanning opbouw FL RVS A 225, netspanning opbouw met LUMINAQUA LED-technologie positionering van de hendel rechts of links mogelijk verborgen uittrekbare uitloop geïntegreerde ON/OFF knop met automatische uitschakeling na 45 min. tot 600 mm uittrekbaar draaibaar FL glacier white A 225, netspanning opbouw positionering van de hendel rechts of links mogelijk verborgen uittrekbare uitloop tot 500 mm uittrekbaar draaibaar FL chroom A 200 met LUMINAQUA LED-technologie positionering van de hendel rechts of links mogelijk verborgen uittrekbare uitloop geïntegreerde ON/OFF knop met automatische uitschakeling na 45 min. tot 600 mm uittrekbaar draaibaar 270 met LUMINAQUA LED-technologie positionering van de hendel rechts of links mogelijk verborgen uittrekbare uitloop geïntegreerde ON/OFF knop met automatische uitschakeling na 45 min. tot 600 mm uittrekbaar draaibaar FL zwart verchroomd A 225, netspanning opbouw FL chroom A 190, netspanning opbouw FL RVS A 190, netspanning opbouw positionering van de hendel rechts of links mogelijk uittrekbare perlator 360 draaibaar KWC jetclean techniek tot 500 mm uittrekbaar draaibaar FL chroom A 200 positionering van de hendel r echts of links mogelijk verborgen uittrekbare uitloop tot 600 mm uittrekbaar draaibaar FL chroom A FL RVS A 225 positionering van de hendel rechts of links mogelijk verborgen uittrekbare uitloop tot 600 mm uittrekbaar draaibaar FL chroom A FL RVS A 190 highflex gepatenteerde veerslangtechnologie positionering van de hendel rechts of links mogelijk uittrekbare perlator 360 draaibaar KWC jetclean techniek draaibare uitloop FL chroom A 200

39 KWC AVA KWC LUNA ASSORTIMENT 77 KWC AVA is ook verkrijgbaar voor de badkamer. draaibare uitloop FL chroom A 210 positionering van de hendel rechts of links mogelijk uittrekbare uitloop tot 600 mm uittrekbaar draaibaar FL chroom A 205 draaibare uitloop FL chroom A 230 uittrekbare vaatdouche met KWC jetclean tot 600 mm uittrekbaar draaibaar FL chroom A 220 uittrekbare uitloop tot 700 mm uittrekbaar draaibaar FL chroom A 210 positionering van de hendel rechts of links mogelijk uittrekbare vaatdouche met KWC jetclean tot 600 mm uittrekbaar draaibaar FL chroom A 205 Lage druk draaibare uitloop chroom A 230 Lage druk uittrekbare vaatdouche met KWC jetclean tot 600 mm uittrekbaar, draaibaar chroom A 220 uittrekbare vaatdouche met KWC jetclean tot 700 mm uittrekbaar draaibaar FL chroom A 210 vaste uitloop chroom A 175, inbouw chroom A 225, inbouw apart bestellen: inbouweenheid ½" Apparaatafsluitkraan draaibare uitloop FL chroom A 230

40 Kijk op voor uitgebreide plannings- en installatieinformatie en gegevens over de bediening, of neem contact op met uw KWC contactpersoon. Technische opmerkingen De in deze folder afgebeelde toepassingen van keukenarmaturen zijn als voorbeelden bedoeld. Techniek en design kunnen bij verdere ontwikkeling van de producten veranderen. Voor elk object moet individueel worden gecontroleerd of de armaturen geschikt zijn. Voor planning en technische realisatie zijn uitsluitend de specificaties en de montage- en servicehandleidingen van KWC AG doorslaggevend. De relevante informatie kan bij KWC worden besteld of via worden verkregen. Wijzigingen in assortiment, modellen en techniek voor behouden. Maten in mm. KWC ook in de badkamer heel goed Alle informatie over de wereld van de KWC badmengkranen vindt u hier: Brochure: KWC Selection Badkamer Internet: Smartphone: mobile.kwc.ch

41 Wie duurzaam denkt, zorgt voor technologieën met toekomst en voor een goede vormgeving die ook morgen nog actueel is. KWC AG Sales Office Benelux Hazeldonk 6521 NL-4836 LD Breda Telefoon +31(0) Telefax +31(0) /12

KWC SeleCtion KeuKen

KWC SeleCtion KeuKen KWC Selection Keuken Puur plezier KWC kan putten uit een lange bedrijfstraditie en zorgt met Zwitserse kwaliteitsproducten voor accenten over de hele wereld. De producten worden in Unterkulm in het Zwitserse

Nadere informatie

Zin en zinnelijkheid Geen plek is zinnelijker dan de keuken: betoverende geuren, heerlijke smaakwerelden, verleidelijke ingrediënten voor de nieuwste

Zin en zinnelijkheid Geen plek is zinnelijker dan de keuken: betoverende geuren, heerlijke smaakwerelden, verleidelijke ingrediënten voor de nieuwste Zin en zinnelijkheid Geen plek is zinnelijker dan de keuken: betoverende geuren, heerlijke smaakwerelden, verleidelijke ingrediënten voor de nieuwste kookcreaties. KWC SIN vormt een verrijking voor deze

Nadere informatie

touch light PRO one two three TIPS

touch light PRO one two three TIPS touch light PRO one two three TIPS touch light PRO one tip two tips three tips COLD water warm water HOT water Laat de toekomst maar komen. KWC ONO touch light PRO is een productconcept met een veelbelovonde

Nadere informatie

Lichaamstaal. Esthetiek. Oog voor detail. Kracht

Lichaamstaal. Esthetiek. Oog voor detail. Kracht Elegantie KWC ONO is een meesterwerk van elegantie. Edele materialen, bescheiden esthetiek en ultramoderne technologie kenmerken het beeld van een mengkraan die uw badkamer een vleugje van prestige verleent.

Nadere informatie

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11 grohe in de Keuken Gegarandeed jarenlange kwaliteit grohe.nl in de KEuKEn Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien

Nadere informatie

KWC ZOE. touch light PRO

KWC ZOE. touch light PRO KWC ZOE touch light PRO 2 KWC ZOE touch light PRO KWC ZOE touch light PRO is een mengkraan die via slimme techniek wordt aangestuurd. Hij functioneert intuïtief door middel van een lichte aanraking en

Nadere informatie

KWC Selection BADKAMER

KWC Selection BADKAMER KWC Selection BADKAMER Puur plezier KWC kan putten uit een lange bedrijfstraditie en zorgt met Zwitserse kwaliteitsproducten voor accenten over de hele wereld. De producten worden in Unterkulm in het Zwitserse

Nadere informatie

Keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken.

Keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken. Keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken. Metris Select 320 met uittrekbare uitloop Metris Select 320 met uittrekbare uitloop Een evolutie in de keuken. met uittrekbare vuistdouche en Select -technologie.

Nadere informatie

KLUDI ZENTA SL De nieuwe esthetiek

KLUDI ZENTA SL De nieuwe esthetiek De nieuwe esthetiek 1 Bijna 100 jaar geleden begon KLUDI met de productie van badkamerkranen. Al snel kwamen daar meer hoogwaardige armaturen bij, vervaardigd volgens traditioneel vakmanschap en gekenmerkt

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Select keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken.

Select keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken. Select keukenmengkranen De nieuwe vrijheid in de keuken. Metris Select 320 met uittrekbare vuistdouche Een evolutie in de keuken. De kraan aan- en uitzetten. Druk op de handige Select-knop om de waterstraal

Nadere informatie

Gevoel en verstand volkomen in harmonie:

Gevoel en verstand volkomen in harmonie: 2 Gevoel en verstand volkomen in harmonie: Hansaronda. 3 4 Het vertrouwde op een geheel nieuwe manier beleven. Hansaronda. Harmonie: er is vrijwel geen enkele mengkranenserie te bedenken die dit principe

Nadere informatie

GROHE BADKAMER NIEUW GROHE EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE

GROHE BADKAMER NIEUW GROHE EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE BADKAMER NIEUW EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE THEOCHARIS LIOLIS Master of Technology produceert kraanoppervlakken die er door StarLight technologie jarenlang als nieuw uitzien. MASTERS OF TECHNOLOGY De

Nadere informatie

Een heldere expressie van een sterk karakter:

Een heldere expressie van een sterk karakter: HANSALIGNA 2 Een heldere expressie van een sterk karakter: HansaLIGNA. 3 De moeite waard om lang naar te kijken: HansaLIGNA. Met heldere, eigenlijk strenge geometrische vormen die niettemin een zachte

Nadere informatie

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd Nieuw Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging HAWA-Puro 100 150 Octrooi aangevraagd Schitterende perspectieven voor het creëren van transparante ruimten met het unieke,

Nadere informatie

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM.

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION VOOR BADKAMER EN KEUKEN: Wanneer u er met uw hand in de buurt komt, stroomt automatisch water altijd in de juiste hoeveelheid, altijd

Nadere informatie

Verfrissende oplossingen Voor uw keuken

Verfrissende oplossingen Voor uw keuken Verfrissende oplossingen Voor uw keuken grohe.be NIEUW oplossingen Voor Je keuken innovaties watersystemen GROHE WATERSYSTEMEN Ervaar het gemak van direct beschikbaar kokend heet of gefilterd, gekoeld

Nadere informatie

Welzijn: het hart van uw badkamer.

Welzijn: het hart van uw badkamer. Welzijn: het hart van uw badkamer. Water heeft een aantal specifieke eigenschappen die ons welzijn positief beïnvloeden: het verfrist, geeft nieuwe energie en reinigt. Geberit AquaClean gaat nog een stapje

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk.

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk. ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroa heeft de stoel Esencia bij het ontwerpen zowel een ziel als een persoonlijkheid gegeven. De naam Esencia is afgeleid van het Latijnse woord essentia.

Nadere informatie

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega.

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. 2 Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. Kleuren, licht en inrichting geven een ruimte zijn gezicht. Maar pas dankzij de details krijgt hij karakter. Details als de Visignbedieningsplaten

Nadere informatie

BETTE natuurlijk in de badkamer

BETTE natuurlijk in de badkamer Dankzij een ervaring van meerdere decennia in de staalvorming en emailveredeling ziet Bette zich tegenwoordig als een van de gespecialiseerde producenten van producten van staal/email. Met gebruikmaking

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

Slank en slim. Geberit oplossing voor montage van kranen

Slank en slim. Geberit oplossing voor montage van kranen Slank en slim. Geberit oplossing voor montage van kranen Precies wat u wenst. Muurkranen zijn de ideale oplossing voor openbare en half-openbare sanitaire ruimten. Naast een aantrekkelijker design bieden

Nadere informatie

hansgrohe Nieuw kraanwerk Past in elke moderne badkamer hansgrohe assortiment Novus

hansgrohe Nieuw kraanwerk Past in elke moderne badkamer hansgrohe assortiment Novus hansgrohe Nieuw kraanwerk Past in elke moderne badkamer hansgrohe assortiment Individuele bewegingsvrijheid ComfortZone voor Meer bewegingsvrijheid bij het handen wassen, comfortabel haren wassen of vullen

Nadere informatie

Perfect ontwerp, KLUDI COCKPIT Discovery. intuïtieve bediening, gemakkelijk in gebruik, technische verfijning Water in Perfection.

Perfect ontwerp, KLUDI COCKPIT Discovery. intuïtieve bediening, gemakkelijk in gebruik, technische verfijning Water in Perfection. Perfect ontwerp, intuïtieve bediening, gemakkelijk in gebruik, technische verfijning Water in Perfection. De hoge kunst van eenvoud Intuïtieve bediening De cockpit in vliegtuigen of sportauto s is optimaal

Nadere informatie

STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET. STaaL

STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET. STaaL STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET STaaL MEER DAN HONDERD JAAR vol passie Franke Zwitserland is s werelds toonaangevende aanrecht fabrikant. Bekend om onze toewijding op kwaliteit en ons onmiskenbare

Nadere informatie

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'.

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'. Persoonlijk. Miele vindt het belangrijk dat haar producten aansluiten op de persoonlijke smaak van haar klant. Daarbij moeten de voordelen van de producten perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

Verfrissende oplossingen Voor uw keuken

Verfrissende oplossingen Voor uw keuken Verfrissende oplossingen Voor uw keuken grohe.nl oplossingen Voor Je keuken innovaties watersystemen GROHE WATERSYSTEMEN Ervaar het gemak van direct beschikbaar kokendheet of gefilterd, gekoeld en bruisend

Nadere informatie

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Elke welving van Monroe heeft een betekenis; elke lijn heeft een doel. Ontworpen door Idesign en vernoemd naar een klassieke schoonheid: een onweerstaanbaar mooie stoel

Nadere informatie

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud Design Solutions 1 Design Solutions by Silent Gliss De tijdgeest is de zich snel voortbewegende, ontastbare, bron van inspiratie. Bij Silent Gliss creëren we raambekleding in slechts één kwaliteit de

Nadere informatie

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega.

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. 2 Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. Kleuren, licht en inrichting geven een ruimte zijn gezicht. Maar pas dankzij de details krijgt hij karakter. Details als de Visignbedieningsplaten

Nadere informatie

Uw voeten zullen grote ogen opzetten: Visign-doucheafvoeren van Viega.

Uw voeten zullen grote ogen opzetten: Visign-doucheafvoeren van Viega. Uw voeten zullen grote ogen opzetten: Visign-doucheafvoeren van Viega. We staan op de drempel van een nieuw douchetijdperk. Eindelijk kan men ook thuis in de eigen badkamer water als een natuurverschijnsel

Nadere informatie

Slank en intelligent. Geberit wastafelkranen en systemen

Slank en intelligent. Geberit wastafelkranen en systemen Slank en intelligent. Geberit wastafelkranen en systemen De nieuwe Geberit wastafelkranen maken optimaal gebruik van de voordelen van de Geberit installatieelementen. Het enige dat u kunt zien aan de voorkant

Nadere informatie

FOTO S: Mark Seelen en Studio Ulli Würth

FOTO S: Mark Seelen en Studio Ulli Würth Berker TS Sensor berker TS Sensor FOTO S: Mark Seelen en Studio Ulli Würth EENVOUDIG BEDIENEN Met Berker TS Sensor beleeft u het schakelen opnieuw. Een lichte vingerdruk op het glasoppervlak, volstaat

Nadere informatie

DOCUMENTATIE AANSLAGDEUREN

DOCUMENTATIE AANSLAGDEUREN Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatische schuivende glazen deuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde

Nadere informatie

A new generation. A flow

A new generation. A flow A new generation A flow 2 3 A flow Het leven is beweging, vooruitgang en verandering. Alles is in beweging. Met zijn lichte, harmonieuze ontwerp begeleidt A flow moeiteloos alle veranderingen. 4 5 6 7

Nadere informatie

noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER

noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER 1 Wanneer je uit de pas loopt, maak je het mooiste ritme. INK is een geregistreerd merk van Sanibell BV. www.inkbadkamermeubelen.nl Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en

Nadere informatie

Prijslijst Keukenkranen

Prijslijst Keukenkranen Prijslijst 2015 Keukenkranen Inhoud 1 Kranen voor de keuken 11 KWC PIANA Nieuw 12 KWC ADRENA 13 KWC ZOE 14 KWC SAROS 17 KWC AVA 18 KWC LIVELLO 20 KWC ONO 21 KWC ONO touch light PRO 24 KWC EVE 26 KWC INOX

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T Sensuele producten voor geavanceerde estheten Met de EDITION 400 van KEUCO de badkamer in scène zetten. Met sterke designproducten creëert KEUCO een unieke sfeer in de badkamer. De badkamerinrichting EDITION

Nadere informatie

Pro Line. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken.

Pro Line. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken. 01 ILVE 02 Als eenvoud, perfectie wordt Solide, sterk, geschikt voor intensief dagelijks gebruik en strak vormgegeven. Dat is een fornuis. Keuze uit de

Nadere informatie

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Vandaag zetten we de deur open naar iets nieuws. We nemen iets goeds en maken het nog veel beter. Entrada II is de volgende generatie van een populaire bureaustoel;

Nadere informatie

Trapleuningen en trapleuninghouders

Trapleuningen en trapleuninghouders Trapleuningen en trapleuninghouders Van alle tijden Door de jaren heen is de rol van trapleuningen en trapleuninghouders sterk veranderd. Was de trapleuning gisteren nog een puur functioneel houvast,

Nadere informatie

Stralend middelpunt. Geberit Monolith

Stralend middelpunt. Geberit Monolith Stralend middelpunt. Voor mensen met oog voor detail. En iedereen die van mooi design houdt. Dus u wilt uw badkamer sprekender en frisser maken? Met de Geberit Monolith sanitair elementen hoeft u geen

Nadere informatie

De kunst van het sanitair

De kunst van het sanitair De kunst van het sanitair Geberit Monolith Nieuw Bekroond geometrisch design Hedendaagse kunst voor je badkamer. Makkelijk te plaatsen in bijna alle bouwsituaties. Vaak staat de huidige sanitaire configuratie

Nadere informatie

Betaalbaar design voor elke dag

Betaalbaar design voor elke dag Betaalbaar design voor elke dag Day by Day is ontwikkeld in samenwerking met de ontwerpers van Phoenix Design. Met het motto Logic, morals and magic harmoniëren zij ethiek en esthetica, economie en ecologie,

Nadere informatie

Noviteiten 2014/2015

Noviteiten 2014/2015 Noviteiten 2014/2015 De nieuwe duka 5000 douches OPTIX inloopdouches met plafondsteun Rock douchegoten De nieuwe duka 5000 douches Een prachtige badkamer verdient een prachtige douche. Daarom presenteert

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren.

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Inloopdouches zijn de trend. Meer en meer klanten wensen een open ontwerp voor hun douchezone. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend

Nadere informatie

KWC BLUEBOX. De perfecte oplossing voor onzichtbare installaties. Uniek in zijn soort.

KWC BLUEBOX. De perfecte oplossing voor onzichtbare installaties. Uniek in zijn soort. KWC BLUEBOX De perfecte oplossing voor onzichtbare installaties. Uniek in zijn soort. KWC BLUEBOX ONZICHTBARE OPLOSSINGEN VOOR ULTIEM GEBRUIKSGE- MAK EN MAXIMALE PRECISIE. 2 Badkamers KWC BLUEBOX 3 KWC

Nadere informatie

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches.

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches. Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches. Inloopdouches zijn enorm populair. Steeds meer klanten wensen een open ontwerp voor hun douchezone. Onze systemen voor inloopdouches bieden individuele

Nadere informatie

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden gedaan, dan ontstaat de KNAUS EUROSTAR. Een caravan van superlatieven. Hierin is de modernste technologie

Nadere informatie

Melitta c35. De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService

Melitta c35. De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService Melitta c35 De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService Snelheid en precisie Krachtige prestaties Met de Melitta c35 kunt u uw klanten van diverse

Nadere informatie

SÜDWIND EXCLUSIVE ONZE EDELE TOPPER

SÜDWIND EXCLUSIVE ONZE EDELE TOPPER ONZE EDELE TOPPER In feite heeft elk van onze caravans alles wat u voor een onvergetelijke vakantie wenst De KNAUS biedt u echter nog een beetje meer. Zijn omvangrijke standaarduitrusting en stijlvolle

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology GROHE thermostaatkranen NIEUW GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. OPTIMALE VEILIGHEID. Masters of Technology Martin Weiss Master of Technology, test het thermo-element van de GROHE TurboStat -patronen

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

Christophe Van Couteren

Christophe Van Couteren Christophe Van Couteren The world is your wallpaper, extend your living room to the outside. Zicht op de wereld Het Hi-Finity schuifraamsysteem van Reynaers Aluminium kadert in de hedendaagse architectuur

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

PARA.MI WERKPLEKARMATUREN

PARA.MI WERKPLEKARMATUREN WERKPLEKARMATUREN 3 ÉÉN ARMATUUR, VEEL OPTIES: MET VRIJ TE COMBINEREN BASISVORMEN EN KLEUREN ZORGT VOOR OPTIMAAL LICHT EN DE GROOTST MOGELIJKE INDIVIDUALITEIT OP KANTOOR. Het leven op kantoor wordt tegenwoordig

Nadere informatie

Be complete Innovaties en harmonisatie

Be complete Innovaties en harmonisatie Be complete Innovaties en harmonisatie 1 Q.1 Be allround Bij de eerste aanraking merk je het verschil: dankzij het speciale materiaal beschikt deze allrounder over een soft oppervlak en met het stijlvolle

Nadere informatie

Bedden Collectie. Het slaapsysteem, dat zich op mij instelt.

Bedden Collectie. Het slaapsysteem, dat zich op mij instelt. Bedden Collectie Het slaapsysteem, dat zich op mij instelt. s w i s s b e d s i l h o u e t t e Het unieke bed met luchtige vormen en heldere lijnen voor iedereen, die van moderne leefruimten houdt en

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

STAINLESS STEEL CREATIONS. Wonderful worktops from Franke

STAINLESS STEEL CREATIONS. Wonderful worktops from Franke STAINLESS STEEL CREATIONS Wonderful worktops from Franke 2 RVS WERKBLADEN Een roestvrijstaal werkblad brengt naast een hoge functionaliteit ook een extra dimensie in uw keuken. Franke is specialist in

Nadere informatie

Greeploos volledig volgens mijn smaak

Greeploos volledig volgens mijn smaak Greeploos volledig volgens mijn smaak De dingen zijn niet altijd wat ze zijn. Ze zijn wat u ervan maakt. Jean Anouilh De e greeploze keuken van Bribus Premium. Design: Zuivere, duidelijke lijnen. Functie:

Nadere informatie

Greeploos volledig volgens mijn smaak. Bribus_BLX_21x21_2012.indd 1 21.09.12 08:48

Greeploos volledig volgens mijn smaak. Bribus_BLX_21x21_2012.indd 1 21.09.12 08:48 Greeploos volledig volgens mijn smaak Bribus_BLX_21x21_2012.indd 1 21.09.12 08:48 De dingen zijn niet altijd wat ze zijn. Ze zijn wat u ervan maakt. Jean Anouilh Bribus_BLX_21x21_2012.indd 2 21.09.12 08:48

Nadere informatie

PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN.

PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN. PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN. In vierkant, rond of als vuurschaal: de Metallico plantenbakken creëren unieke mogelijkheden voor de beplanting van uw tuin of buitenplaats. Metallico

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T EDITION 90: vrijheid van zuivere vormen Prachtige designbadkamers met de EDITION 90 van KEUCO Rond en rechthoekig gecombineerd: de KEUCO-badkameruitrusting EDITION 90 speelt met rond en vierkant, waarbij

Nadere informatie

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000 Een overzicht van de belangrijkste feiten Alles uit één hand: Systema Top 2000 Systema Top 2000 brengt orde in elk kantoor. Zijn platformconcept

Nadere informatie

EVVA. Mechanische en elektronische sluitsystemen

EVVA. Mechanische en elektronische sluitsystemen EVVA Mechanische en elektronische sluitsystemen Mechanisch EVVA-systeem in de praktijk bewezen veiligheid Elk van de mechanische systemen op zich is uniek qua techniek en functionaliteit. Eén ding hebben

Nadere informatie

WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. interieur Dôme Deco

WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. interieur Dôme Deco WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST interieur Dôme Deco Kos Faro Tinos Paros WARMTE MET ELEGANTIE EN STIJL DOWNLOAD ONZE APP 6 productfamilies: Parada, Ramo, Kos H&V, Faro H&V, Tinos en

Nadere informatie

Meer tijd voor jezelf

Meer tijd voor jezelf Meer tijd voor jezelf + perfecte harmonie + doordachte eenvoud + puur levensgenot + zorgeloos genieten... Zoveel + dat is zendow zendow, het nieuwe raam: mooi van binnen, mooi van buiten en zeer efficiënt

Nadere informatie

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology GROHE thermostaatkranen NIEUW GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. OPTIMALE VEILIGHEID. Masters of Technology Martin Weiss Master of Technology, test het thermo-element van de GROHE TurboStat -patronen

Nadere informatie

GEBERIT ONE HET BESTE VAN TWEE WERELDEN WORDT ÉÉN

GEBERIT ONE HET BESTE VAN TWEE WERELDEN WORDT ÉÉN GEBERIT ONE HET BESTE VAN TWEE WERELDEN WORDT ÉÉN 2 HET RESULTAAT VAN EEN VOORTDURENDE EVOLUTIE We streven al bijna 150 jaar hetzelfde doel na. We willen het leven van mensen aangenamer maken met baanbrekende

Nadere informatie

international moods dutch design

international moods dutch design international moods dutch design moetz.bathroom furniture INLEIDING.02 International moods, Dutch design! Moetz badkamermeubelen zijn bedacht, ontworpen en geproduceerd in Nederland. Bij het ontwerpen

Nadere informatie

Meer tijd buiten doorbrengen. Met terrasschermen van WAREMA

Meer tijd buiten doorbrengen. Met terrasschermen van WAREMA Meer tijd buiten doorbrengen. Met terrasschermen van WAREMA Creëer uw eigen feelgoodruimte! U wilt meer tijd buiten doorbrengen en toch een perfecte zonwering hebben? Met onze innovatieve schermoplossingen

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG

ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG De elegante techniek FLAT DESIGN INNOVATIE IN VORMGEVING Door de extreem vlakke vormgeving lijkt dit innovatieve ontwerp samen te smelten met de omgeving. Op subtiele wijze ontstaat zo een fraai aanzicht:

Nadere informatie

MINIMALISTISCH DESIGN

MINIMALISTISCH DESIGN Design radiatoren Comfortabele ventilatie Verwarmings- en koelplafondsystemen Clean air solutions Altijd het beste klimaat voor een MINIMALISTISCH DESIGN Zehnder Zmart: de design radiator die zich onopvallend

Nadere informatie

ARCHE BAD COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014

ARCHE BAD COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014 ARCHE BAD COLLECTION VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014 Als klimaatregeling kunst wordt Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief ervaren en levenskwaliteit zo

Nadere informatie

Direct kokend water Direct warm water

Direct kokend water Direct warm water Direct kokend water Direct warm water Close-in Boily Close-in duurzaam genieten Direct warm en kokend water in uw keuken Daalderop maakt uw keuken compleet Gebruiksgemak en design. Het zijn de hoekstenen

Nadere informatie

AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION

AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION FORM FOLLOWS PERFECTION 01 02 AXOR UNO P E R F E C T PURISME. 03 Eenvoudige vormen en een esthetisch design, dat is AXOR Uno: het toonbeeld van purisme. De lange, rechte

Nadere informatie

World of Styles. Focus.

World of Styles. Focus. World of Styles. Focus. 1 World of Styles. Wij mensen zijn allemaal verschillend. Zo richten wij ook ons leven en huis in. De één wenst een elegante, gezellige badkamer, de ander geeft de voorkeur aan

Nadere informatie

HANSATWIST DE MOOISTE MANIER OM VOOR COMFORT TE KIEZEN.

HANSATWIST DE MOOISTE MANIER OM VOOR COMFORT TE KIEZEN. DE MOOISTE MANIER OM VOOR COMFORT TE KIEZEN. U HEEFT DE KEUZE: WELKE HENDEL KIEST U? EXTRA COMFORTABEL: MET BEUGELHENDEL. De met is niet alleen optisch een eyecatcher maar ligt ook bijzonder prettig in

Nadere informatie

TECElux De spoeltechniek van de toekomst

TECElux De spoeltechniek van de toekomst TECElux De spoeltechniek van de toekomst DE TOEKOMST VAN HET TOILET BEGINT VANDAAG Voor het glas hangt een heel normaal toilet. Daarachter: een kleine revolutie op het gebied van design, functionaliteit

Nadere informatie

Uitblinker. Geberit Monolith

Uitblinker. Geberit Monolith Uitblinker. Monolith Voor mensen met karakter. Die houden van mooie dingen. Wilt u uw nieuwe badkamer een degelijke maar originele toets geven? Bij de sanitaire modules Monolith hoeft u geen compromissen

Nadere informatie

Elke dag, vers natuurlijk drinkwater bij je thuis THINK NATURAL

Elke dag, vers natuurlijk drinkwater bij je thuis THINK NATURAL THINK GREEN Elke dag, vers natuurlijk drinkwater bij je thuis THINK NATURAL Een bron van zuiver drinkwater bij u thuis Opuro geeft je een goed gevoel! Opuro is een revolutionaire keukenkraan die zeer praktisch

Nadere informatie

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin.

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin. Impact Ruim en robuust Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. www.sealskin.nl/getwet 1 Kwaliteit voorop Een douchecabine die opvalt vanwege zijn

Nadere informatie

DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen

DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen www.pelipal.nl DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen 2018 2018 Voor elke badkamer een passende oplossing! DE COLLECTIE PELIPAL BADMEUBELEN DIT ZIJN WIJ! Met Pelipal Badmeubelen kiest u voor ruim 111 jaar ervaring

Nadere informatie

EXKLUSIV HELDERE LIJNEN EN TIJDLOZE FUNCTIONALITEIT

EXKLUSIV HELDERE LIJNEN EN TIJDLOZE FUNCTIONALITEIT EXKLUSIV HELDERE LIJNEN EN TIJDLOZE FUNCTIONALITEIT 64 liftsysteem Profielen van hoogwaardig aluminium, 6 mm sterk veiligheidsglas, deuren met liftsysteem en doorlopende magneetlijsten vormen de uitstraling

Nadere informatie

ENERGIE-EFFICIËNTIE TOT IN DE PERFECTIE HET geneo HEFSCHUIFDEURSYSTEEM

ENERGIE-EFFICIËNTIE TOT IN DE PERFECTIE HET geneo HEFSCHUIFDEURSYSTEEM ENERGIE-EFFICIËNTIE TOT IN DE PERFECTIE HET geneo HEFSCHUIFDEURSYSTEEM Bouw Automotive Industrie De SYSTEEMFaMIlIE BREIDT ZICH UIT HET GENEO HEFSCHUIFDEURSYSTEEM Het hefschuifdeursysteem GENEO staat voor

Nadere informatie

primabad badkamermeubelen

primabad badkamermeubelen 2 primabad badkamermeubelen Welkom bij Primabad In de badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit

Nadere informatie

www.hueppe.com HÜPPE BV Kelvinring 1, NL-2952 BG Alblasserdam, Tel. 0 78/6 10 20 22, Fax 0 78/6 10 21 20 e-mail hueppe.nl@hueppe.

www.hueppe.com HÜPPE BV Kelvinring 1, NL-2952 BG Alblasserdam, Tel. 0 78/6 10 20 22, Fax 0 78/6 10 21 20 e-mail hueppe.nl@hueppe. HÜPPE BV Kelvinring 1, NL-2952 BG Alblasserdam, Tel. 0 78/6 10 20 22, Fax 0 78/6 10 21 20 e-mail hueppe.nl@hueppe.com Productnoviteiten 2011 HÜPPE Belgium N.V. Leuvensesteenweg 49, B-1932 St. Stevens Woluwé,

Nadere informatie

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler De winst van aurostep Weet u dat 8 minuten zon volstaan om alle mensen op de wereld één jaar van energie te voorzien? De zon levert

Nadere informatie

THE FEELGOOD FLOOR. noraplan sentica voelt goed aan. In 38 nieuwe kleuren. Creation: A. Haw Architects, London

THE FEELGOOD FLOOR. noraplan sentica voelt goed aan. In 38 nieuwe kleuren. Creation: A. Haw Architects, London THE FEELGOOD FLOOR noraplan sentica voelt goed aan. In 38 nieuwe kleuren. Creation: A. Haw Architects, London noraplan sentica het nieuwe vloerbedekkingsconcept van nora flooring systems dat alle positieve

Nadere informatie

Silent Gliss GORDIJN SYSTEMEN

Silent Gliss GORDIJN SYSTEMEN Silent Gliss GORDIJN SYSTEMEN Het geluid van de stilte... 2-componentenglijder The Funnel De nieuwe Silent Gliss serie maakt stilte zelfs nog stiller. De degelijke structuur van deze speciaal ontworpen

Nadere informatie

Mosa. Tiles. Mosa Project

Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa inside Succesfactor voor nieuwbouw Voor kopers van nieuwbouwwoningen is de afwerking van de woning steeds belangrijker. Kopers kiezen steeds vaker voor bekende A-merken in

Nadere informatie

DORMA foquin N.V./S.A. Lieven Bauwensstraat 21a B-8200 Brugge Tel. +32 50 451570 Fax +32 50 319505 info-be@dorma.com www.dorma.be

DORMA foquin N.V./S.A. Lieven Bauwensstraat 21a B-8200 Brugge Tel. +32 50 451570 Fax +32 50 319505 info-be@dorma.com www.dorma.be Deurtechniek Automatische deuren Glasbeslagtechniek DORMA van Duin Nederland B.V. Dalwagen 45 NL-6669 CB Dodewaard Postbus 15 NL-6669 ZG Dodewaard Tel. +31 488 418-100 Fax +31 488 418-190 info@dorma.nl

Nadere informatie

DE NIEUWE GROHTHERM 2000. ONBEZORGD GENIETEN www.grohe.nl NIEUW

DE NIEUWE GROHTHERM 2000. ONBEZORGD GENIETEN www.grohe.nl NIEUW DE E GROHTHERM 2000 ONBEZORGD GENIETEN www. GENIET VAN LUXE EN VEILIGHEID EEN COMBINATIE VAN INNOVATIEF DESIGN EN STATE-OF-THE-ART TECHNOLOGIE Grohtherm 2000 New is de nieuwste generatie van de meest succesvolle

Nadere informatie